Kršitelj človekovih pravic Florjančič sklical okroglo mizo o pravni državi, tam tudi Fajonova in Brglez ter številni, ki ne spoštujejo odločb ustavnega sodišča!

Dejan Židan, Damijan Florjančič in Andreja Katič (Foto: STA)

V Državnem zboru je petek potekala prava farsa – okrogla miza o pravni državi – ki pa je bila sklicana kar na pobudo partijskega sodnika Damijana Florjančiča in velikega kršitelja človekovih pravic, ki si v zadnjem času prizadeva utišati sodnike, ki opozarjajo na zlorabe, ki si jih privošči sodniška oligarhija. Ne preseneča, da so bili na okrogli mizi najglasnejši prav predstavniki stranke SD, naslednice ZKS, ki so še danes največji kršitelji človekovih pravic, med drugim se dobesedno norčujejo iz odločb ustavnega sodišča. Poleg ministrice za pravosodje Andreje Katič in predsednika te stranke Dejana Židana sta bila tam prisotna tudi evropska poslanca Tanja Fajon in Milan Brglez!

V petek so se v Državnem zboru na okrogli mizi z naslovom Temelji pravne države sestali predstavniki treh vej oblasti, odvila pa se je na pobudo predsednika vrhovnega sodišča Damijana Florjančiča. Po njegovih besedah gre namreč za eno temeljnih vprašanj naše demokratične ureditve. Vprašal se je, ali “vsi mi, ki dnevno govorimo o pravni državi, vemo, o čem govorimo” ter ali imajo enake poglede na to vprašanje. Ko se pod vprašaj postavi podobno razumevanje načel pravne države, mora namreč tista veja oblasti, ki se čuti prizadeta, odreagirati, je po poročanju Slovenske tiskovne agencije dejal Florjančič. In to se je po njegovih besedah v zadnjih letih dogajalo, saj se je sodna veja oblasti v nekaterih primerih čutila prizadeto v smislu krnjenja njene temeljne pristojnosti.

Pobudnik okrogle mize Florjančič je znan kršitelj človekovih pravic, kot predsednik Vrhovnega sodišča pa skuša utišati tiste, ki opozarjajo na napake
Prav pobudnik okrogle mize Florjančič je sam velik kršitelj človekovih pravic, kot smo na Nova24TV že poročali, je ta po mnenju poznavalcev dvoličen, obračal naj bi se po vetru, poleg tega naj ne bi bil strokoven. Sicer pa ga javnost pozna kot tistega sodnika, ki ga je predsednik Vrhovnega sodišča Branko Masleša imenoval v senat, ki je odločal po zahtevah za varstvo zakonitosti v zadevi Patria. Da je o pritožbi Janeza Janše v zvezi s Patrio odločal senat Vrhovnega sodišča, katerega del je bil tudi Florjančič ter da je ta senat okužen s totalitarno miselnostjo, pa so pisali tudi v Demokraciji. V zadnjem času na kršitve človekovih pravic, ki jih povzroča sodna oligarhija opozarja tudi vrhovni sodnik Jan Zobec, s tem pa je deležen številnih šikaniranj. Vrhovno sodišče pod vodstvom Florjančiča je namreč proti njemu vložilo zahtevo za začetek postopka pred Komisijo za etiko in integriteto pri Sodnem svetu. Vse to samo zato, ker se je kljub njegovi prepovedi odzval vabilu predsednice odbora za pravosodje državnega zbora na 9. sejo tega odbora, ki je potekala 10. maja 2019. Zlasti je pri tem paradoksalno, da mu v isti zahtevi očita tudi dejstvo, da je na seji, ki se je je kljub prepovedi udeležil, jasno in glasno povedal, da mu je predsednik prepovedal udeležbo na njej.

Marjan Šarec in Jernej Pikalo (Foto: STA)

Predsednik Ustavnega sodišča kritičen do nespoštovanja odločb ustavnega sodišča
V Sloveniji smo sicer priča kroničnemu nespoštovanju odločb ustavnega sodišča, pri odpravi neustavnosti Zakona o financiranju vzgoje in izobraževanja pa smo bili priča pravemu norčevanju s strani pristojnega ministra dr. Jerneja Pikala, ki tako nadaljuje s kršenjem pravice otrok in njihovih staršev do izbire izobraževanja. Kot še poroča STA, je o tem na okrogli mizi spregovoril predsednik Ustavnega sodišča Rajko Knez, ki meni, da po skoraj 30 letih novega pravnega sistema včasih še vedno ne razumemo samih temeljev delovanja pravne države in načela delitve oblasti. Dejstvo, da trenutno neizvršenih ostaja še deset odločb ustavnega sodišča, je po njegovih besedah zaskrbljujoče, pri čemer se Knez boji, da se bo ta trend nadaljeval. Nespoštovanje odločb po njegovih besedah ne kaže le na nemoč ustavnega sodišča, pač pa kaže tudi na odnos do celotnega pravnega reda.

Andreja Katič (Foto: STA)

Na okrogli mizi najbolj glasni prav pripadniki SD, ki najbolj grobo kršijo človekove pravice
Najbolje zastopani na okrogli mizi, kot kaže so bili prav predstavniki Socialnih demokratov, stranke, ki kot pravna naslednica Zveze komunistov Slovenije že desetletja krši človekove pravice in se požvižga na pravno državo. Ministrica za pravosodje in pripadnica te stranke Andreja Katič, ki je na okrogli mizi izpostavila željo po zagotovitvi pogojev za učinkovito in pravično pravosodje je verjetno najboljši primer tega, da pri SD ne gre le za pravno nasledstvo ZKS, pač pa pri tem ostajajo enake tudi vrednote. Ta se namreč redno udeležuje rdeče orgije, ki vsako leto poteka na Graški gori pod geslom “Pod rdečo zvezdo smo bili močnejši.” Glede na to, da so pod rdečo zvezdo brez sojenja uspeli umoriti več deset tisoč ljudi, ne preseneča, da jim ta simbol daje občutek moči. Oglasil se je tudi predsednik te stranke Dejan Židan, ki je povedal, da je bila petkova okrogla miza prva iz ciklusa strateških družbeno pomembnih razprav v DZ. Še letos načrtujejo podnebno razpravo, v prihodnjem letu pa se bodo v DZ pogovarjali še o položaju kulture v digitaliziranem svetu, nacionalnem vprašanju v moderni državi ter položaju Slovenije v EU.

Ministrica Andreja Katič odeta v totalitarno rdečo zvezdo. V normalni demokratični državi bi morala nemudoma odstopiti.(Foto: Twitter)

Na okrogli mizi tudi najbolj pravoverna partijca Fajonova in Brlgez
Florjančičevega dogodka se je z zanimanjem udeležila tudi zloglasna levičarska evropska poslanka Tanja Fajon, ki je na družbenem omrežju Twitter zapisala: “V Sloveniji se stanje pravosodja izboljšuje, ni pa otpimalno. Nosilci javnih funkcij lahko največ prispevamo, če se zavedamo, da ima vsaka izrečena beseda veliko težo. Naši argumenti morajo biti odgovorni. Naj to velja za vse! Z okrogle mize Temelji pravne države. #državnizbor”

Foto: Facebook

Tam ni manjkal niti radikalec dr. Milan Brglez, ki je poletne počitnice izkoristil za romanje v Trier, rojstni kraj Karla Marxa, na okrogli mizi pa ni prišel na vrsto za razpravo “zaradi drugih vnaprej dogovorjenih in neodložljivih obveznosti.” Brglez je sicer kot predsednik državnega zbora na podlagi laži javno spodbujal k nezakoniti prepovedi rock koncerta!

Milan Brglez s svojim dobrim prijateljem Zoranom Jankovićem (Foto: Facebook)

Rok Krajnc

 • Janez Kepic-Kern

  Iskrena zahvala –
  NE TEM NA ZGORNJIH SLIKAH
  pač pa

  pravim osamosvojiteljem – leta 1991.

  Zdaj – se zdi
  se dogajaj – takole “bedne reči” – kot spodaj.

  ALI BO LMŠ VLADA – PADLA ?
  Ali o tem odločajo – spodnji – t. i. “MAČKI”?

  FANTAZIJSKA
  ŠALA – nadaljevanje

  NAPOVEDNIK SHODOV – , formalnih in neformalnih
  in
  kratka fantazijska poročila o – izboru v prikaz vzetih – SHODOV.

  SHODI
  v neformalnem elitnem, tradicionalnem, baje ex KP; ZK društvecu ž, baje s sdežem nekje pri NAMI, LJ.
  “MAČEK V ŽAKLJU”
  domnevno obstoječem, domnevno “usodno” vplivnem društvecu oz. klubčku, ker vanj nihče, ki obsoja ex VKP/b STALINIZEM, TITOIZEM, KARDELJANSTVO, SD – pokomunizem – VANJ – NIMA VSTOPA
  , V “MAČKU V ŽAKLJU”
  – SHODI – DOMNEVNO – potekajo NON-STOP.

  Vodja
  “MAČKOV V ŽAKLJU” – je “LEPOFRIZURNI” ex še baje KP, ZK, SZDL “kadrovski kuhar”, ex poslanec itd.
  – nadzorniki
  so domnevno ex KP, ZK “OLD BOYSI”,zdaj pač le še “REALNO- pač – STARCI”
  Ker je
  “LEPOFRIZURNI” tudi že nad 70 let star – ima – BAJE
  -precej NAMESTNIKOV IN OPERATIVNIH SEKRETARJEV, običajnih OPERATIVCEV – za posamezne zadeve, področja itd.
  S
  kadri – elitni klubček “MAČKI V ŽAKLJU” – nima nobenih težav,
  saj je PENZIONIRANIH EX KP, ZK T.I. “SISTEMČIKOV” kot vsi vemo
  v aši R. SLOVENIJI – “žal” – še ma tisoče.
  In vsi upokojeni ex KP, ZK EX “SISTEMČIKI” – SI ŽELIJO BITI ČLANI TEGA
  “baje elitnega,, baje ex KP, ZK , baje
  “usodno” vplivnega neformalnega društveca, klubčka “MAČKI V ŽAKLJU”
  Danes
  je baje bil v klubčku “MAČKI V ŽAKLJU” – neformalni SHODEK
  baje
  med – šefom “LEPOFRIZURNIM
  in že poznani nam – mlajši, drobni operativcem za stike med baje ex KP, ZK ljudmi

  “PLAŠČKOM”,
  ki reče: gospod oz. tovariš “LEPOFRIZURNI”
  – ali bo
  – PADLA ta LMŠ – VLADA ?
  Zdi se, da vi imate tako moč. Ali mi – lahko kaj zaupate o tem,
  da bom imel orientacijo – o mojem delu – za vnaprej.
  Mi lahko kaj – zaupate ? MORDA VAM LAHKO KAJ PRI TEM – POMAGAM.

  “LEPOFRIZURNI” reče:
  “Ah, daj no PLAŠČEK – ne govori – no NEUMNOSTI. Saj si že izkušen.
  TA LMŠ VLADA — SE BO TAKOINTAKO – SESULA – SAMA OD SEBE.
  Same “nekompetentne” ljudi smo “GOR POSTAVILI
  – saj boljših – sploh NIMAMO.
  Le
  za lovljenje časa – gre, da mi zaslužni – ex KP, ZK ljudje pogruntamo,
  KAKO OBDRŽATI
  – NEKAJ BOLJŠE EX KP, ZK “SISTEMČKI V PENZIJI” PENZIIJE.
  A
  bo – težka. Še aktivne ex KP, ZK ljudi
  – kot je npr. “naš KARDELJEV VNUK”
  – nam že
  – NEHVALEŽNI MLADI EX KP, ZK POVZPETNIKI
  ODRIVAJO. Se meni zdi.

  OD DOBRO PLAČANIH DRŽAVNIH DIREKTORSKIH MEST., položajev.
  Iz skladov – so nas že izrinili.
  Kaj še nameravajo – ne vem.
  Ta
  mLadi ex KP, ZK NAM NEHVALEŽNI – SPOSOBNEŽI, ŠOLANI POVZPETNIKI
  – SE ZDI,
  HOČEJO VSE DOBRO PLAČANE – DRŽAVNE SLUŽBE – ZASE, Tako se meni zdi.”

  “PLAŠČEK” reče
  ” ja, sem opazil – to. Narediti – kaj dosti – ne morete.
  Ta mladih – pač – več ne zanimate vi – “stari “ex KP,ZK MAČKI”

  “LEPOFRIZURNI” – reče: “saj me to nič ne preseneča.
  JAZ SEM VSEGA – SLABEGA VAJEN.
  Tudi žena me je zapustila in odšla z mojim nesramnim ex kolegom-
  Ampak, vsaj otroke in vnuke imam. Kar me veseli.
  MOČNI KOT SMO BILI – NE BOMO – NIKOLI VEČ.
  A vsaj
  nekaj bolj socialno bleferskih ex KP, ZK strank – imamo še.
  Pa nekaj vpliva
  na INSTITUCIJE PRAVA.
  Mislim, da dokler bom – jaz živ,
  NAM NAŠIH PENZIJ – NE BODO – VZELI” ITD, ITD.
  Glede “KARDELJEVEGA VNUKA”
  – je pa vseeno, če gre tudi – MALO – NA ČAKANJE. Ll.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE,
  FANTAZIJSKE ŠALE.

  VSAKA PODOBNOST Z REALNIMI OSEBAMI
  EX KP, ZK NEFORMALNIMI
  ZDRUŽBAMI – JE NAKLJUČNA
  se bo nadaljevalo.

 • Dragan Krstič

  Sami fejst fantje pa punce. Kje pa je Masleša?

  • Franc Šink

   Masleša moli kesanje

 • Janez Kepic-Kern

  NI ŠALA – RESNO.

  PONAVLJAM.
  In
  opozarjam – zlasti
  vse Vas
  cenjene t.i. pomladnike – PIŠOČE – na ta OK E-PORTAL NOVE24TV.

  TA E-PORTAL
  IN TI KOMENTARJI – SO VELIKO BOLJ BRANI
  – KOT SI MI PODPORNIKI SDS
  – SPLOH – PREDSTAVLJAMO.
  Ex KP, ZK ljudje – te komentarje – zelo berejo.
  KER JE NOVA24TV IN SO TI KOMENTARJI
  – EDINI VIR
  INFORMACIJ EX KP ZK-JEM o nas protikomunistih, o SDS ITD.

  MOJE T.I. ŠALE
  namenoma tako pišem,
  ne zaradi vas, za katere vem, da ste – proti ex KP, ZK, SD, LEVICA, LMŠ , DESUS ITD.
  Tako
  NAMENOMA tako razvlečemo -pišem,
  ker s takim načinom – močno
  begam
  običajne ex KP, ZK BRALCE,
  KI ZELO BEREJO TA OK E- PORTAL NOVE24TV

  – samo si ne upajo
  sodelovati – v polemikah – tu.

  Ti
  komentarji so VELIKO BOLJ BRANI KOT SE TO ZDI
  NAM PODPORNIKOM – OK SDS.
  Saj celo to,
  kako bi celo znova uvedli CENZURO – premišljujejo
  PRAV ZARADI – te NOVE24TV

  IN TEH KOMENTARJEV.. l.r. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • tasilo

  Zadnja rektoskopija pri Brglezu je pokazala, da ima rahlo vnetje možganske skorje.

  • von Rhein

   Lepo,z drugimi besedami povedano kje ima Brglez možgane. –

  • montyamp

   Veliki so kot grahovo zrno , ker so zatekli .

 • rubec

  Najbolje bo, da se poročim s sosedovim prascem, je dejala pujsa Friderika. Židan samo obljublja, jaz pa ne mislim večno čakat.

 • tasilo

  Zlasti je pri tem paradoksalno, da mu v isti zahtevi očita tudi dejstvo, da je na seji, ki se je je kljub prepovedi udeležil, jasno in glasno povedal, da mu je predsednik prepovedal udeležbo na njej.

  Aha … Tisti, ki tistega, ki je tablo, ki stoji na križišču, ki proti gornjim Ruknjam vodi, kaže, vzel, naznani, dobi lepo nagrado.

 • učko

  Ob taki gnili opoziciji se je na oblastnih inštancah nabralo kar precej dreka.

  • Tunka Šmarjola

   Torej praviš, da je SDS – Slovenska Domobranska Stranka gnila? Se strinjam !!!

 • Tunka Šmarjola

  Čujte desnosučni klerofasisti…vidim nekaj čudovitih fotografij zgoraj…Fajonova in Stanovnik…Jankovič in Brglez…Katičeva odeta v prečudovito rdečo zvezdo…Šarec in Pikalo…Židan in Florjančič !!!

  SMO VAS, IN ŠE VAS BOMO !!!… GOTOVI STE !!!

  PS: Čuj Hamid Begic…a je tokrat moj zapis v redu ? :)

  • Joško

   Ej tumpek! Naredil te je nek neuravnovešen komunajzer, ko je bežal….

 • Joško

  Židan bi lahko sklical okroglo mizo na temo prešičereja in Afriška prašičja kuga. Katičeva bi lahko pripravila okroglo mizo na temo kako narediti Veleje še bolj rdeče-Titovo. Brglez bi lahko pripravil okroglo mizo o naravnem pravu. Tanja Fajon bi kaj dodala na njeno vse slabše stanje. Vsem tem kalibrom pa je skupna misel, kako nespoštovati odločbe Ustavnega sodišča.

 • antimur

  Pri teh levofašističnih provokatorjih ne pomaga drugega kot popolna čistka, najbolje je začeti kar s trojkami. Ni dovolj, da moramo prenašati njihov protislovenski teror, zdaj bi radi takšna zločinska dejanja zavili v celofan pravičnosti, to je pa še za tako umirjenega človeka daleč nad pragom potrpežljivosti.

 • xtc

  Nikjer v normalnidržavi nebi dovolili ,da je predsednik VS nekdo,ki javno izreče,da če mu sodbe ESČP ne bodo odgovarjale jih bo pa ignoriral.-še sodnik niti odvetnik bi ne bil v ZDA več,če bi dejal,da ne bo spoštoval odločitve Supreme Courta.
  Nadalje Florjančič kot bivši sodnik Partije,nebi smel zasedati niti več nikakršnih pravniških služb v pravosodju in odvetništvu.

 • janko

  Samo in edino mešanje megle lahko imajo, ni za pričakovati absolutno ničesar pozitivnega od rdeče smetane.

 • Artur

  Ma kaj se čudite, rdeče hijene počnejo to zato, ker to lahko počnejo in zato ker se zavedajo, da jim butasti pohlevni Slovenclji nič ne morejo, ker so pač butasti. Tako je bilo, tako je in tako bo bilo.

 • Iva

  V petek 6.09.2019 po 13 uri naj bi bila v DZ , v okviru razprav TEMELJI PRAVNE DRŽAVE,

  tudi JAVNA predstavitev mnenj kritičnih državljanov (ki so se prijavili za razpravo). Pa je bila?
  Noben medij o tem ne poroča, čeprav se dogaja masovno kršenje vladavine prava, na katero neuspešno opozarjamo tudi komentatorji!
  FAKE DEMOKRACIJA, ki nam jo rišejo oblastniki (kontinuiteta) in monopolizirani režimski mediji!
  SLOVENISTAN!

  • Nata

   Samo tole sem zasledila.
   Okrogla miza ? Malo čudni udeleženci so bili tam . Pa verjetno nisi tega mislila , ali ne ?
   https://mlad.si/blog/okrogla-miza-temelji-pravne-drzave/

   • Iva

    Točno to. Vsi ti tiči (jih vidimo zgoraj) so govorili o pravni državi. HALO?

    Po njihovi samopromociji (1. in 2.sklop) naj bi v 3. sklopu spregovorilo ljudstvo.
    Vili Kovačič je svoj prijavljen prispevek naslovil MOČ in NEMOČ DRŽAVLJANA PRI UVELJAVLJANJU POLITIČNIH PRAVIC znotraj ustavno pravnega oligarhičnega sistema s poudarki na Fata morgani demokracije!

    Toda o tem mediji ne pišejo. Novinarji so najbrž nadaljevanje “špricali”. Koga pa zanima, kaj si mislimo o vladavini prava ljudje, a ne? To smo doživljali protestniki (odbor 2014) stalno, celo v DZ, ko sem o Šturmovi predstavitvi kršenja čl. pravic s strani sodnikov poročala le jaz, v pismih bralcev Dela, in bila tudi delno cenzurirana. Le zakaj?

 • macon

  Mi tega ne razumemo: pravno državo imamo po revolucionarnemu pravu, kjer je “našim” dovoljeno vse in smo razdeljeni na prvorazredne partijce in drugorazredne ostale.

 • Janez Kepic-Kern

  S to ZAB -A.B. gre pa
  – se zdi – hitro – navzdol !

  Sploh pa – ne bodimo – skromni!
  ZAVEDATI SE MORAMO – DA NAŠE KOMENTARJE – BERE – VSA SLLOVENIJA.
  Zlasti
  nas berejo – ex KP, ZK-JI.

  NI ŠALA – RESNO.

  PONAVLJAM.
  In
  opozarjam – zlasti
  vse Vas
  cenjene t.i. pomladnike – PIŠOČE – na ta OK E-PORTAL NOVE24TV.

  TA E-PORTAL
  IN TI KOMENTARJI – SO VELIKO BOLJ BRANI
  – KOT SI MI PODPORNIKI SDS
  – SPLOH – PREDSTAVLJAMO.
  Ex KP, ZK ljudje – te komentarje – zelo berejo.
  KER JE NOVA24TV IN SO TI KOMENTARJI
  – EDINI VIR
  INFORMACIJ EX KP ZK-JEM o nas protikomunistih, o SDS ITD.

  MOJE T.I. ŠALE
  namenoma tako pišem,
  ne zaradi vas, za katere vem, da ste – proti ex KP, ZK, SD, LEVICA, LMŠ , DESUS ITD.
  Tako
  NAMENOMA tako razvlečemo -pišem,
  ker s takim načinom – močno
  begam
  običajne ex KP, ZK BRALCE,
  KI ZELO BEREJO TA OK E- PORTAL NOVE24TV

  – samo si ne upajo
  sodelovati – v polemikah – tu.

  Ti
  komentarji so VELIKO BOLJ BRANI KOT SE TO ZDI
  NAM PODPORNIKOM – OK SDS.
  Saj celo to,
  kako bi celo znova uvedli CENZURO – premišljujejo
  PRAV ZARADI – te NOVE24TV

  IN TEH KOMENTARJEV.. l.r. JANEZ K. KERN KOMENDA

 • pajot

  Zmeraj hujše bo. Rdeči trdorokci se vračajo skozi glavna vrata. Zakaj pa ne,če pa ta butast narod živi samo za turške nadaljevanke in Kmetije.

 • Nata

  Lepa združbica , ni kaj !! Prav vsi so tam.

  Sami taki, ki jih potrebujejo, da lahko vladajo . In, ti, ki jih potrebujejo, pa tudi ne morejo brez onih, ki jih potrebujejo !!
  Pišuka, no ?? Saj je kar težko razumljivo. Tako, kot politika teh ptičkov !!

 • realnost

  Vsem tem osebkom je skupno da dobro =bejo Slovenijo! To jim je edini cilj!

 • Amerikanc

  Ko partijska gamad začne debatirat o človekovih pravicah, se primite za tošelne in poskrijte, kajti takrat se nekaj pripravlja. Ali nam ponovno, drugorazrednim Slovencem, hočejo na silo pobrati zaslužene in prigarane nepremičnine in zaslužke, ali pa se nas bojo lotili tudi fizično; Dachauski procesi še niso pozabljeni.

 • Black_hawk

  Obrazi pa skoraj isti kot v starem rimu. Dioklecijanovi namestniki?

 • Artur

  Komunisti psihopati – ljudska predatorska podvrsta
  https://matrixworldhr.com/2014/03/28/psihopate-ljudska-predatorska-podvrsta/
  Zgoraj vidimo v pisano družbo njih v realnosti pa še kako tragično občutimo njihovo prevlado zla nad dobrim.

 • Janez Kepic-Kern

  Ali spodnje – paše tudi – sem?
  “OČITNO SMO BILI – PAČ – NESPOSOBNI”
  “zgodovinska izjava dr. R. Kende,
  ki bi ga ne želel imeti za mojega osebnega zdravnika. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S-
  Ne utvarjajte si “nesposobni” ex KP;ZK pokomunisti – da smo vas kdaj imeli – za sposobne.

 • montyamp

  Gošarski geni spet rijejo po glavah politkomisarskega šodra , gozdovi in golaži iz poštenim kmetom pokradenega , bodo njihova večna mantra .
  Garij in uši so se sicer znebili na račun pridnih slovenskih rok , le da s topoglavostjo ne bo šlo tako gladko , ker mentalne retardiranosti se pa s pokradenim denarjem ne da odpraviti .

 • samotoje

  / Slovenija bo EU-ju predsedovala s poudarkom na varnosti in vladavini prava/. Objavljeno na MMC- Kučanovi spletni strani.

 • Nata

  Tole preberite , dragi sokomentatorji. Je sijajno napisano.
  http://www.demokracija.si/fokus/helenisticno-obdobje-zahodne-evrope-i.html

  • Artur

   Hvala Nata eden od najboljših prispevkov, res sijajno za v učbenike! “Hura za ljudsko stranko”.

   • Nata

    O, tole imam pa tudi jaz spravljeno. Mislim, da je @anzek enkrat pripel. Dvema gospodarjema služiti ???

    • Artur

     Pa samim sebi po parazitsko žepe filat hebe se njim za narod.

 • Anton

  bojim se da bo zopet napočil čas za “Stalinove orglice”, da se ščisti nesnaga.Preveč že smrdi!

  sarkazem press

 • Vlado77

  Večkrat sem slišal besedo – oksimorn , kar se nekako ujema s temi pametnjakoviči. Sami so del problema od 41 leta dalje in še danes. In nam razlagajo o kršitvah človekivih pravic. Ta njihova želja po sojenju kaznovanju preganjanju in šikaniranju vseh ,ki se z njimi ne strinjajo je vedno večja. Več kot 160 zadev proti Janši in več kot 20 proti Kanglerju- vse zadeve padejo in za njih je vse ok. Pa to je le vrh ledene gore.

 • Artur

  Kršitelj človekovih pravic Florjančič sklical okroglo mizo o pravni državi, tam tudi Fajonova in Brglez ter številni, ki ne spoštujejo odločb ustavnega sodišča!!!

  Tako uzurpatorji kako pa je z njihovimi žrtvami ?

  “Blagor ubogim v duhu, kajti njihovo je nebeško kraljestvo” (Mt 5,3)
  https://www.youtube.com/watch?v=QcE5aDTszrY

 • Janez Kepic-Kern

  VSAKA PODOBNOST Z REALNIMI OSEBAMI
  EX KP, ZK NEFORMALNIMI
  ZDRUŽBICAMI – JE NAKLJUČNA

  ŠALA,
  FANTAZIJSKA ŠALA

  ALI BO – LMŠ VLADA – PADLA ?

  SHODI – 2. NADALJEVANJE

  v neformalnem elitnem, tradicionalnem, baje ex KP; ZK društvecu
  – baje s sedežem nekje pri NAMI, LJ.
  “MAČEK V ŽAKLJU”
  domnevno obstoječem, domnevno “usodno” vplivnem društvecu oz. klubčku,
  ker vanj nihče, ki obsoja ex VKP/b STALINIZEM, TITOIZEM, KARDELJANSTVO, SD – pokomunizem – VANJ – NIMA VSTOPA
  , V “MAČKU V ŽAKLJU” – SHODI – DOMNEVNO – potekajo NON-STOP.

  Vodja
  “MAČKOV V ŽAKLJU” – je “LEPOFRIZURNI” ex še baje KP, ZK, SZDL “kadrovski kuhar”, ex poslanec itd.
  naveličano reče “PLAŠČKU” –
  operativnemu koordinatorju stikov med penzioniranimiin ostalimi baje ex KP, ZK ljudmi.

  “Ti “PLAŠČEK” – kdo je zares blokiral predlog nastavitve “KARDELJEVEGA VNUKA”
  za direktorja Uradnega lista – ti ni treba – raziskovati.
  Saj mi ta stari ex KP, ZK “MAČKI” napamet vemo, da nas imajo
  “TA MLADI”
  iz naših vrst, ki so dobro šolani in so res sposobni – nas “TA STARIH MAČKOV” – POVHN KUFR”
  kot
  se enostavno in jasno reče.
  Bo pa še “KARDELJEV VNUK I. ŠOLTES” – mal okusil – “BITI NA ČAKANJU”.
  Bo že preživel, saj se ga je 50 let ujčkalo,
  NAJ SE TE “TA MLADI”, kar med seboj CUFAJO – za dobro, za predobro plačane državne službe.
  Če se bomo “MI TA STARI” v to kaj vtikali – bomo NA KONC
  – še mi – KAJ KRIVI.
  Naši “STARCI Z BARJA”
  – naj pa kar godejo, saj ne bodo – DOLGO GODLI.

  “PLAŠČEK” se začudi:
  “Ja, gospod oz. tovariš “LEPOFRIZURNI” a vam je res tako vseeno,
  kaj se dogaja – z “NAŠIMI KADRI”

  “LEPOFRIZURNI” reče: ” JA, PA MI E RES – ŽE PRECEJ VSEENO – ZA “NAŠE KADRE”.
  Delat naj grejo, kaj samo na visoke položaje – ČAKAJO..
  Jest – “LEPOFRIZURNI” sem naveličan vsega,
  zlasti “NEUPORABNIH NAŠIH KADROV”, ki bi radi, da jim damo – DOBRE POLOŽAJE,
  PA VISOKE PLAČE” – ne znajo pa ne govort, NE DELAT”
  “TAKE ODVEČNE SVOJE KADRE JE
  – STALIN
  – KAR V GULAGE ALI V ZEMLJO POSLAL.”
  Naši- naj bodo zadovoljni da so NA ČAKANJU”

  “PLAŠČEK” reče:
  “Aja, a po ta novem – TAKO GLEDATE – NA KADROVSKO POLITIKO.
  Kaj
  naj pa S SPLETNIMI “CENZORJI” IN KOMENTATORJI,
  ki branijo naš ex KP, ZK STALINIZEM, TITOIZEM, KOMSOCIALIZEM…
  – kaj naj z njimi – naredim?”

  “LEPOFRIZURNI” namrgodeno reče:
  “NIČ, NIČ
  – TI NI TREBA NAREST.
  NOBENGA DENARJA – JIM NE DAJAJ.
  Razumeš . nič denarja tem OBUPNIM PIJANSKIM, DROGERAŠKIM IN
  SPOLNO SPREVRŽENIM TIPOM,
  ki nam ex KP, ZK-JEM – samo sramoto delajo.”

  “PLAŠČEK” reče: “prav, BOM PA SPLETNE PLAČANE KOMENTATORJE
  – ODPUSTIL. Ne bom jim dal – nič denarja. Nekatere od njih – sem dal odpeljati – “U BEGNE”.

  “LEPOFRIZURNI” nesivo lepofrizurni “šef MAKOV” reče:
  “PROV SI NAREDU – “PLAŠČEK”. Nate se da še zanest.
  MENE JE MOJA ŽENA ZAPUSTILA Z ENIM NEFER EX KP, ZK “KOLEGOM” – KLJUB MOJI LEPI FRIZURI IN OK MOŠKEMU VIDEZU. Ampak vsaj otroke, pa vnuke imam,
  ex žena je bla pa tkoaltko “ena frfra”.
  SPOLNO SPREVRŽENIH
  – PA NE MARAM
  – NITI VIDET, KAJ ŠELE BRAT – NJIHOVE KOZLARIJE. Amen ” L.R. Janez k. KERN KOMEND
  P.S.
  KONEC ŠALE,
  FANTAZIJSKE ŠALE
  se bo nadaljevalo

 • cosmosjasnovidec

  Kdo pa sploh lahko spoštuje odločbe skorumpiranega kriminalnega sodišča razen copatarske čefutarske golazni “jankovići” katerim sodišče odpisuje milijonske pokradene dolgove.
  Torej samo bedak lahko spoštuje odločbe sodišč.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

 • Janez Kepic-Kern

  ŠALA,
  FANTAZIJSKA ŠALA

  VESELA NOVICA !

  Baje obstoječe, baje “usodno” vplivno, baje ex KP, ZK neformalno
  društvece, klubček
  “MAČEK, MAČKI V ŽAKLJU” – baje
  -baje

  “ZAPIRA – ŠTACUNO” = PRENEHUJE S SVOJIM “BAJE” DELOVANJEM.!?

  Realno ozadje te
  VESELE NOVICE,, ki je spletena
  iz mestnih, urbanih legend in iz fantazije L.r. podpisanega
  naj seveda preverijo – UPRAVNI ORGANI IN ORGANI MNZ, ki so pooblaščeni
  za
  nadzor DRUŠTEV, SHODOV ITD. , da je vse v zvezi z njimi – PO ČRKI ZAKONA.

  VSAKA PODOBNOST Z REALNIMI OSEBAMI
  EX KP, ZK NEFORMALNIMI
  ZDRUŽBICAMI – JE NAKLJUČNA

  ŠALA,
  FANTAZIJSKA ŠALA
  – EPILOG – ZAPIRALNE , včerajšnje – SEJE “MAČKOV V ŽAKLJU”.

  Po “zapiralni= CLOSING UP-TIME” seji ” “MAČKOV V ŽAKLJU”
  sta
  “LEPOFRIZURNI” ex šef “MAČKOV” in njegov
  ex namestnik šefa “MAČKOV V ŽAKLJU” – “PRVORAZREDNI-KOZMOPOLT”
  šla
  še na “DRINK” nekih res močnih pijač, ki jih ne bom imenoval,
  da “prijateljsko=tovariško”
  iz sebe VEN VRŽETA VES GNEV, ki se jima je zadnja leta – NABIRAL
  V NJIJU
  EX STALINISTIČNI OZ. POKOMUNISTIČNI . “DUŠI”

  V elitnem lokalu v centru Ljubljane,
  med srkanjem neke res močne PIJAČE
  “LEPOFRIZURNI” reče “KOZMOPOLITSKEMU PRVORAZREDNEŽU”,
  ki se je narejemo “razumevajoče” nasmihal:

  “Veš kaj – to kar se je meni dogajalo – v politki in
  privatno – TO PA PRESEGA – VSE MEJE:

  vsi me samo izkoriščajo,

  se kitijo z mojim javno nevidnim delom in imajo denarne koristi – od mojega
  nevidnega, a odločilno pomembnega dela !

  Vsi : “elitni ex KP, ZK penzionisti, večni minister Karl, ki bi bil brez mene – “nula”,
  starci ex KP, ZK z Barja – vsi.
  Ko bi bilo kaj narobe – BI BIL PA JAZ, MI “MAČKI” – KRIVI”.
  In – nobene hvaležnosti – ZATO SMO DONS ZAPRL – NAŠE “MAČKE”
  NE BOMO MI VEČ HODILI – PO ŽGOČ KOSTANJ V ŽERJAVICO – ZA KORISTI DRUGIH .
  Dost je blo, kar sami naj migajo, al pa grejo “NA ČAKANJE”
  K
  sreči mam – vsaj – luštne vnuke,
  o ex nefer ženi pa, da ne govorim:
  POPIHALA JO JE OD MENE,
  KI SEM NORMAL, ČVRST, RESEN DEDEC
  – S TISTO “ZAVALJENO SPUŽVO OD EX SEKRETARJA,
  KI SEM MU TUDI VELIK POMAGAL.- hinavski kroti, debeli, birokratski.
  Zdaj
  sta nekje na obali, samo “žreta in pijeta” v njuni bogati ex KP, ZK penziji
  in sta oba že kot -DVA SODA, zavaljena za – ne spoznat.
  Sploh ne morem mislit – na to – tolk me – to vse razjezi.
  Da o nesposobnih ” mladih lepotanih” iz ex KP, ZK familij, ki sem jih spravil — h koritu – NE GOVORIM.
  Od zdaj
  NAPREJ – SE BOM SAMO ŠE Z VNUKI – IGRAL” L.r. JANEZ K. KERN KOMEDA
  P.S.
  KONEC ŠALE
  TEGA DELA
  FANTAZIJSKE ŠALE
  se bo nadaljevalo

 • Janez Kepic-Kern

  “MAČKA V ŽAKLJU – MI NE SPREJMEMO”
  BELE VRANE
  https://www.youtube.com/watch?v=8K36-f1qdJ8

  NI ŠALA – RESNO.

  PONAVLJAM.
  In
  opozarjam – zlasti
  vse Vas
  cenjene t.i. pomladnike – PIŠOČE – na ta OK E-PORTAL NOVE24TV.

  TA E-PORTAL
  IN TI KOMENTARJI – SO VELIKO BOLJ BRANI
  – KOT SI MI PODPORNIKI SDS – SPLOH – PREDSTAVLJAMO.

  Ex KP, ZK ljudje – te komentarje – ZAGOTOVO ZELO VELIKO BEREJO
  KER JE NOVA24TV
  IN KER SO – TUKAKŠNJI, TI KOMENTARJI
  – EDINI VIR
  INFORMACIJ EX KP ZK-JEM o nas protikomunistih, o SDS ITD.

  MOJE T.I. ŠALE
  NPR. O
  VERJETNO
  – MOŽNO OBSTOJEČEM NEFORMALNEM “DRUŠTVU, KLUBU” – “MAČKI V ŽAKLJU”
  namenoma tako pišem,
  ne zaradi vas,
  za katere vem, da ste – proti ex KP, ZK, SD, LEVICA, LMŠ , DESUS ITD.
  Tako
  NAMENOMA tako razvlečemo -pišem,
  ker s takim načinom – močno
  BEGAM
  IN HKRATI
  ARGUMENTIRANO – INFORMIRAM ZLASTI “ŽAL NAŠE” T.I. EX KP, ZK-JE.
  MISLIM NA
  POSLANCE EX KP, ZK STRANK IN NA
  običajne ex KP, ZK BRALCE,
  KI ZELO BEREJO TA OK E- PORTAL NOVE24TV

  TA PORTAL IN TE KOMENTARJE – ZELO VELIO BEREJEJO,
  samo si
  NE UPAJO
  SODELOVATI – v polemikah – TU, na tem OK E-PORTALU NOVE24TV.

  Ti
  komentarji so VELIKO BOLJ BRANI KOT SE TO ZDI
  NAM PODPORNIKOM – OK SDS.
  Saj celo to,
  kako bi celo znova uvedli CENZURO
  – premišljujejo
  PRAV ZARADI – te NOVE24TV
  IN
  ZARADI TEH KOMENTARJEV.. l.r. JANEZ K. KERN KOMENDA

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!