Krutost brez primere: Večji del denarja za operacijo 6-letne deklice v ZDA nekdanja članica sveta Stranke Alenke Bratušek popokala kar v svoj žep!

Foto: Facebook/Printscreen

Medtem ko mainstream mediji vsakega, ki gre mimo Trstenjakove, takoj označijo za vidnega člana SDS in mu z veseljem pripišejo morebitne nepravilnosti ter zgodbo napihnejo v epske razsežnosti, pa je zgodba povsem drugačna, ko so v igri člani drugih političnih strank. V stilu svoje “objektivnosti” namreč prezrejo ali čim manj omenjajo njihove goljufije, da ne bi slučajno umazali imena katere izmed koalicijskih strank. To potrjuje tudi nedavni primer v zvezi z zbiranjem denarja za operacijo deklice, kjer je denar misteriozno poniknil. Očitno pa to ni problem, ker je v goljufijo vpletena Darinka Bukovnik, sicer še do nedavnega članica sveta Stranke Alenke Bratušek, a so jo po izbruhu afere po hitrem postopku izbrisali. 

Društvo Iz srca dam, kar imam, ki ga vodi Bukovnikova, je zbiralo denar za operacijo komaj 6-letne Maše Kraljevič s prirojeno težko okvaro kolkov. Deklica in njena družina namreč nujno potrebujeta denar za nepredvidene stroške, ki bodo nastali ob vsaj tri mesece trajajočem zdravljenju na Floridi.

Mati dobila le del nakazanega denarja
Glede na to, da mati 6-letnice Natalija Zorman do ponedeljka dopoldan ni dobila denarja od Bukovnikove, v petek pa mora s hčerko odpotovati na zdravljenje v ZDA, se je ta odločila, da obišče policijo in jo seznani z nepravilnostmi, ki so nastale pri zbiranju prispevkov za zdravljenje. Ob klicih novinarjev se je sicer Bukovnikova le odzvala in nakazala nekaj čez 900 evrov. Seveda pa je daleč od tega, da bi to predstavljalo celoten znesek, ki so ga dobrosrčni ljudje namenili za poplačilo nepredvidljivih stroškov, ki lahko po izkušnjah staršev, ki so otroke odpeljali na zdravljenje v tujino, narastejo do neba.

Darinka Bukovnik je bila še včeraj članica sveta Stranke Alenke Bratušek.

6-letna Maša se je rodila z obojestranskim izpahom kolkov, zaradi česar ima pet centimetrov krajšo levo nogo. Po desetih operacijah v Sloveniji in Nemčiji pri komaj šestih letih deklica zaradi krajše noge še vedno hodi po prstih, pri tem pa ima posledično ukrivljeno hrbtenico. Kljub temu, da bo operacijo v ZDA, vredno približno 200.000 evrov, pokril Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije, pa bo družina pri tem krvavo potrebovala dodaten denar.

Foto: Printscreen

Velik del denarja šel za poplačilo dolgov društva
Bukovnikova je sicer za 24ur povedala, da naj Zormanova pokliče vse tiste, ki so nakazali denar, in jih povpraša, koliko so nakazali, pri tem pa dodala, da je izplačala vse, kar je bilo donirano. Glede na to, da je bilo po podatkih Večera samo iz Gorenjske banke nakazanih 1.000 evrov, je mogoče videti, da je nakazani znesek daleč od realnega. Na računu pa se je znašlo tudi precej nakazil s strani posameznikov v skupni vrednosti 320 evrov. Sodeč po izpisku računa je društvo banki vseskozi poravnavalo denar zaradi izvršb, prav tako pa tudi račune Plinarni Maribor, kar kaže na to, da je bila razlika denarja, nakazanega za Mašo, in denarja, nakazanega družini, namenjena za poplačilo dolgov društva Bukovnikove. Pri čemer pa je potrebno še omeniti, da je več podjetij Zormanovi zagotovilo, da so nakazali denar za zdravljenje njene hčerke Maše. Kje je torej denar in kdaj ga bo dobila, če ga bo sploh dobila?

Vsekakor gre za svojevrsten škandal brez primere in prav bi bilo, da bi ta novica predstavljala eno izmed naslovnih v vseh medijih, dokler pravici ne bi bilo zadoščeno. Do kdaj bomo še dovoljevali, da se iz naših državljank in državljanov v stiski dela norca? Kje so nevladne organizacije, ko Slovenci v stiski potrebujejo pomoč?

H. M.

 • SIMON ROZIC

  Velika sramota! Bojim se,da je takšnih “dobrotnic” v raznih dobrodelnih akcijah
  v naši sprijeni, skorumpirani državi še veliko, saj imajo vzornike kar v predstavnikih
  amoralne in neetične države .
  Ljudje so že davno nehali verjeti tudi v krovno organizacijo RK, saj je preveč prozorno
  njihovo netransparentno delovanje s pokvarjenimi osebki predstavnikov v samem vrhu!

  • Fosa Stefan

   predsednik jelenič je od rk slovenije dobil 160.000,00 odpravnine za doprinos in goljufanje slovencev, ki so darovali za rk.
   kučan pa je tega znamenitega in sposobnega gospoda odlikoval z državnim odlikovanjem
   tovariš kučan vas je kaj sram odlikovati ZLOČINCA, tovariš jelenič vas je kaj sram sprejeti odlikovanje od izdajalca, lažnivca, kradljivca SLOVENIJE

   • KAPIBARA

    Taka “odlikovanja”, katera se talajo med seboj enaki, so brez vrednosti!
    Ker pa je papir še plastificiran, si še riti ne moreš obrisat z njim, ker si pol bol usran, kot prej…
    Eni pa na račun zavarovalnice, v tujino, na operacijo prostate, kljub temu, da je v Celjski bolnišnici robot sameval- bil cerka 35% izkoriščen..

    • SIMON ROZIC

     Tisti “eni” z visokozvenečimi imeni in priimki imajo zlate riti,
     briljantno gnojne prostate in platinaste hrbtenice in ne morejo
     riskirat v našem zavoženem zdravstvu, a ne? Svoje “prečastite”
     nosijo na Švicarske klinike, v London in Paris….
     Mi drugo in tretje razredni pa lahko gnijemo v domačih,
     zdravstvenih delavcev izpraznjenih bolnicah in se cvremo
     v preko 30 st. ogretih prenapolnjenih bolniških sobah; pa še za
     to moramo biti hvaležni, saj smo uspeli priti na vrsto pred
     Venezuelci….. Hvala, tovariši, hvala!!!!

   • Janko Gedlicka

    In pri vsem skupaj še kar pobirajo enkrat letno denar skupaj z železniškimi, avtobusnimi in poštnimi storitvami.

  • Janko Gedlicka

   Če pa gre za zmikavta z desne, pa bo ekspresno popljuvan v restu. Tovšakovi se pač ni splačalo pohopsati celo od delavcev prišparan denar za njihove brezposelne.

 • sunday

  ne vem kaj bi bila primerna kazen za tako amoralno krutost, saj se bojim, da nobena ne bi zalegla, kajti, če nekdo naredi nekaj tako ogabnega si niti človeške kazni ne zasluži – potrebno bi jo bilo pohabiti, morda, morda bi vsaj malo razumela !!!

  • Andrej

   Take stvari nas prizadanejo, a se mi zdi, da to še ni razlog, da bi sledili pravilu: zob za zob.

   Vsaj tipsoni/ke iz njene stranke bi morali drugače reagirati, če želijo biti verodostojna stranka. Ampak to njih ne zanima. Njih zanima le naš denar.

  • SIMON ROZIC

   Je že pohabljena, saj nima človeških lastnosti, pa še o stranki, v katero spada, se
   moramo krepko zamisliti !

 • čekutov

  Zanimivo. Po javno dostopnih podatkih, je račun društva prazen. Kaj pa podatki ? Hmmm

 • večni srb

  Lepo, da se skrbi za zdravje otrok, ampak iskreno dvomim, da si lahko večina američanov privošči zdravljenje na Floridi, verjetno znajo še kje drugje po Evropi oskrbeti kolke.

  • Nšo-či

   Operacije v Sloveniji in Nemčiji so bile neuspešne.

   • večni srb

    Hvala za informacijo, kaj torej znajo v Floridi, kar v najbolj razviti evropski družbi na planetu ne znamo?

    • Nšo-či

     Deklica je imela že 10 operacij kolkov od tega 5 v Nemčiji. Zaradi operacij ima sedaj eno nogo krajšo za 5 cm. V Nemčiji so ji predlagali, da ji skrajšajo tudi drugo, na Floridi pa so našli rešitev, da bi ji nogo podaljšali in hkrati operarili še enkrat kolke in jih naredili giblivejše.

    • Steiermark

     Ti in tvoji rodžaci, pravgotovo tega neznate in ne zmorete. Sicer si pa prost, da si izbereš zdravljenje v tvoji domovini, na balkanu…..še manj bo stalo, kot stane pri nas v Sloveniji in še ti bo za trugo ostalo…..

   • Steiermark

    Četudi nebi bile operacije v Sloveniji in Nemčiji, neuspešne, mislim, da imamo pravico do povračila stroškov zdravljenja v tujini, pa čeprav v ZDA, kjer so v medicini in nasploh, na malo drugačnem nivoju, kot pri nas…..Če se pa dobro spomnim, pa so bile “operacije” brezjajčnih komunističnih zmenetov, tako tureka, kot kratkonogega, sicer izvedene na tazadni, popolnoma poplačane, prvemu v Avstriji, tadrugemu pa v Švici in zanje ni nihče rabil organizirati akcije zbiranja denarja! Njim so ga kar v kufri prinesli, pa še to našega, brez da bi nas vprašali! Potem sta pa oba brezjajčnika krulila po Sloveniji, da kako je dobro zdravstvo v Sloveniji in da ni potrebe, da bi se ostali (se ve, mi 2. razredni) hodili operirat in zdravit v tujino! Za nas je dovolj dobro, da umremo, v čakalni vrsti, doma!

    • Nšo-či

     Za otroke mora vedno obstajati upanje, kjerkoli, ne glede na ceno.

     • Steiermark

      pa ne samo za otroke, morda , predvsem za otroke!

  • Steiermark

   Ja, verjetno, zato se obrni sam, na kakšno vašo bolnico na balkanu, da ti pošlihtajo kolke in kolesa v glavi!

   • večni srb

    Obema sem dal plus, saj to pravim, država je dolžna zagotoviti KVALITETNO zdravljenje, ne kr neki.

    • Steiermark

     Ne država ampak zdravstveno zavarovanje…..

 • večni srb

  Finančnih špekulacij sploh ne bom komentiral, ker zna vsakdo seštevati in odštevati, se bodi že znašli.

  Zakaj je treba sploh mešat zraven nevladne organizacije, saj imamo menda zdravstvo in socialno državo, ki so dolžni reševati take probleme, sicer jih ne rabimo. Država je dolžna oskrbeti ne le Mašo ampak tudi vsakega bolnika posebej, verjetno obstaja tudi neka meja kaj lahko naredijo pri nas oziroma v Evropi, s kakšno specializacijo se ukvarja pa edino neka super ekskluzivna klinika, ki se nahaja na drugem koncu planeta in stane ogromno.

  Kaj je zdaj problem, ekskluziva ali kolki? Nobenih zbiranj prispevkov več, ker nismo v Afriki, že 70 let financiramo svojo medicino, brez vsakih kreditov, vse je od državljanov in mora delovati. Če ne deluje, je treba pogruntati zakaj in takoj sanirati sistem, ne pa preprustiti usode bolnikov malim ljudem, ki si lahko domišljajo in premišljujejo karkoli. Nam načelno ni treba posebej plačevati nikogar, ker smo si kupili svoje, nimamo privat klinik in tudi ni treba graditi novih bolnic, ker je že vse postavljeno in utečena praksa. Zdravstvo lahko samo določi najboljšo obliko zdravljenja, bolnikom pa opiše tudi alternative, ki pridejo v poštev edino, če takih možnosti v okolici nimamo in bi pomenilo bistveno raliko za pacienta, sploh za otroka. Tu se pa takoj digne vik in krik, najdejo se neki šalabajzerji, ki srkajo denar, medtem ko bi mogoče lahko deklici že zdavnaj pomagali na kakšen drug naćin, ki ne vključuje verige nepotrebnih posrednikov in preostali cirkus.

 • Beli Sneg

  Denar za kolke, zdravila in druge medicinske pripomočke čez dan kradejo dobavitelji in nekateri dohtarji, zvečer pa dobrodelni koncerti. Pri meni že dolgo “več ne pali”. Naj zbirajo tisti, ki volijo alenke, židane, lukce, korlne, klovne, cmerkote…

  • rrrrr

   Vrhunsko, ampak res, vrhunsko!

  • samsara

   Medtem ko izdajalska vlada namenja desetine milijonov davkoplačevalskega denarja za ‘all-inclusive’ blagostanje pri nas nastanjenih nezakonitih invazivcev-novodobnih divjakov.

 • RATATA

  To so sicer “malenkosti”, pokažejo pa pokvarjenost ambicioznih združb ki se zbirajo okrog
  AB
  MC

  ,
  izvorno pa kraljuje
  LDS (iz ZSMS)
  ZARES
  ter v stranko demokratične prenove
  (SDP)
  in nato v SD
  preimenovano matico ZKS.
  Toliko pokvarjenih preambicioznežev kot jih imamo v Sloveniji verjetno ne premore prav nobena dežela.
  Vse to je sad v popolnosti zgrešenega vzgojnoizobraževalnega procesa podprtega z medijskim usmerjanjem v popolno razvrednotenje vrednot in umanjkanje samokritike ob nezmožnosti moralnega razsojanja glede tega, kaj je sploh prav.

 • Simon Novak

  Seveda, če bi bila nekdanja članica SĐS, kaj takega ne bi bilo mogoče, vaši se raje skrivate po gozdovih s Šiškom…in ne, to ni krutost brez primere, kot je bombastično napisano v naslovu članka, še dosti večje krutosti se dogajajo vsak dan…pa ne odobravam tega, kar je ta ženska storila, upam, da jo organi pregona ustrezno obravnavajo

  • Slo hunter

   Si užaljen? Raje obsojaj napisano! V tem članku ne piše ničesar o sds in šišku! Kaj sploh bereš, če pišeš nekaj drugega! Možganske poškodbe so priojena hiba levičarjev!

   • Simon Novak

    Obsojam napisano in obsojam lažno “dobrotnico”

   • Svele

    Smrt hlapcem in njihovim otrokom hahhahahah smrt Slovencem akcija zamaški hahahha

    • Slo hunter

     kaj pa potem iščeš tu? Spravi se v vukojebino iz katere si prilezel, smrad!

  • Jaka Sraka

   mušnice so zate.

   • Simon Novak

    Kje rastejo? V gozdu, kjer SĐS podmladek trenira z Vardo?

  • SIMON ROZIC

   Ti si hudo retadiran stvor ! Ženska je vaše “morale” in članica vaše bebave stranke!

   • Simon Novak

    Bila

 • luka globus

  Psica!

 • Boy

  Nekateri dobijo zdravljenje, dobrodelni denar, pozornost javnosti, pomoč okolice, … Drugi nič. Sami so s svojimi teźavami in revščino, nihče se ne zmeni zanje. Včasih so rekli: “Pozabi na tistega, ki tarna, pomagaj tistemu, ki je tiho.”

 • Gr Enze

  ZELO LEPO OD MOJŠKRE IN NJENIH HINAVSKIH HIJEN PORKA MADONA KJE SO POLICAJI , KRIMANALISTI , TOŽILCI IN SODNIKI ? A JA UNA OD MOJŠKRE NI PRI SDS ANE KURBE SODNIJSKE ?

 • Black_hawk

  Slabše od živali!

  • SIMON ROZIC

   Ne žali živali! Žival ima naravno vgrajen gen čutenja in videnja! Tudi med
   sabo ne prenesejo “izmečkov” !

 • Black_hawk

  Pozitivna alias SAB dolžan okrog in okrog, prava poštenjačina moraš bit, pa si lahko v stranki.

 • Nšo-či

  Ali so humantarne organizacije kot so Rdeči križ in Zveza prijateljev mladine in podobni te “skočile” in odprle račun oz pomagale s prispevki? V petek potujeta. Po sedmih letih bolniške mati tega gotovo ne zmore. Za deklico je pa ta operacija po številnih neuspešnih novo upanje. Račun društva je bil že dolgo blokiran. Bukovnikova je torej zavestno zavedla ljudi. Torej goljufala. Zaprta bo.

  • domovina mili dom

   Težka bo, kajti tako bi padla slaba lahterna na šiviljo.

   • Svele

    Domovina hajjaua moja dežela bogata z zamaški hahhaha pleme hlapcev incestno pedofilnih obsojeni na izumrtje okvarjen genom zaradi plitkega genetskega bazena hajjajaha vsi hlapci so sorodniki jajhaha

  • Janko Gedlicka

   Očitno je Bukovnikova v tropu prvrazrednih. Organi kazenskega pregona so v tisto smer slepi.

 • sloustava

  Ne pozabite, da je ta baba vidna clanica stranke Alenke Bratusek! ALENKE BRATUSEK, Problema pa ne bi smelo biti, saj je pod Sarcem prav Bratuskovka ministrica za 2TDK tir. Ironija, da Slovenec placuje osebne bankrote Jankovicevih pamzev in celo donira za to, da ga unicujejo! Volivec, volivec, to si izvolil . Kucanizem nima meja, ne morale in ne vesti. Bo tov. Bobovnik to povedal na Odmevih? Ali bo spet zblojeno blebetal o “opozicijski Levici “? Resnica, tov. Bobovnik, samo resnica osvobaja. Zato bomo mi svobodni, vi v ostajate skupaj s fake news v zatohlosti Kucanove “kraste “…

  • Simon Novak

   Bila

   • Jaka Sraka

    Bebo, a sedaj, ko so jo izbrisali, pa ni več njihova. Sramota je na njih.

    • Simon Novak

     Naj kar bo

   • Jernej Ferenc

    Ja je bila in se bo ko se afera ohladi ker je pri boljsevikih vedno bilo tako ce pa nebo tako pa vabi ZL,LMS,SMC,DESUS,SD in zopet bo tako razumes komunistek

 • BlackOpsSystem

  slovenija rabi regulatorje!!!!

  • Svele

   Smrt Slovencem in slovenskim otrokom hahhahahha akcija zamaški hahhahahJ

 • domovina mili dom

  Kdo je kriv za slovensko tragedijo?
  -da moramo zbirati sredstva za pomoč našim otročičkom, so krivi komunisti
  -zbrana sredstva pokradejo, kdo drug , kot komunisti
  -denar potreben za socialo preusmerjajo v all inclusive arabcem.
  Torej skupni imenovalec so vedno levičarji.
  V kontekstu kriminala levičarjev. Se spomnite kakšno huronsko komunistično vpitje je bilo pri DUTB o Švedih.
  Vzrok, samo zato, da so jih nagnali, ker so bili pošteni. Nato komunisti naselijo svoje mafijce na položaje DUTB, da imajo prosto pot za krajo. Na linku si oglejte analizo kriminalnega početja.

  http://pozareport.si/post/421378/to-pa-je-novinarstvo-zakaj-novinarji-siola-danes-prepisujejo-clanke-bojana-pozarja-objavljene-ze-pred-volitvami

  • Janko Gedlicka

   Ali nimajo svoj del krivde tudi tisti ki volijo tatinske stranke, ali pa sploh ne volijo. Saj niso vsem opravili lobotomije.

   • domovina mili dom

    Rezultat so seveda volivci. Da pa so takšni kot so, pasivni ali kot je nekdo zapisal, retardirani, pa je zopet krivda na komijijh, ki z izobraževalnim sistemom , mediji, pohabljajo narod.

 • Jaka Sraka

  To je stranka, ki jo skrbijo upokojenci in reveži.

 • centurion

  Kaj bo šele, ko se bo šivilja podala v 2milijardi € težke tunele drugega tira…pa njen bandit Bandellllli, ups, ex BandeLJ…
  Gnusi levuharski.

  • Soave

   + + + + + +

 • Steiermark

  Kaj pa lahko človek pričakuje od takšne osebe, ki “deli filozofijo in balkanske manire” z filozofijo “stranke”, za katero vemo vsi, da jih nikoli ni bilo kaj prida ter da imajo moto še od tita: malo radi malo kradi i pošteno živi. Morda bi pa lahko člani prav te stranke, zbrali vkraden denar in ga vrnili materi deklice, kateri je bil tudi namenjen! In šiviljini “pilati” so si umili roke, s tem, ko so prevarantko “črtali” iz stranke….. Fuj , nesnage, še vedno se nemorejo rešiti zločinske mentalitete – sve je naše…..

 • črnaovca

  Kaj pa vaš Vlado ki je na Vrhniki s preprodajo zemljišč pokasiral miljon. Tudi o tem bi lahko kaj napisali če ste še v službi resnice

  • KAPIBARA

   KDO V TEJ AFERI, PA JE BIL OGROŽEN ZDRAVSTVeNO IN PRIKRAJŠAN ZA DENAR..??

  • rabbit

   5. aprila smo na tem portalu objavili članek z naslovom “Dejstva, dokumenti, KLI Logatec. Tako se pleni na slabi banki, ki jo vodi zaupnik Mira Cerarja. Milijon pri poslu”. Šlo je res za ekskluzivno zgodbo, natančno podprto z avtentičnimi dokumenti – o tem, kako je vodstvo slabe banke (DUTB), na čelu s predsednikom upravnega odbora Miho Juhartom, sicer osebnim prijateljem prejšnjega predsednika vlade, danes pa ministra za zunanje zadeve Mira Cerarja, prodalo del zemljišča poslovne cone propadlega podjetja KLI Logatec švicarski družbi Lonstroff, za potrebe japonske multinacionalke Sumitomo Rubber Industries, kjer Japonci zdaj gradijo tovarno medicinskih elastomerov. Toda prodaja zemljišča Japoncem je bizarno šla preko majhne lokalne nepremičninske agencije Svet Re, d. o. o., kjer pa je “nekdo” z razliko v ceni samo ob prodaji tega zemljišča pobasal okroglih milijon evrov. Vse ostale podrobnosti so zapisane v našem članku, pogodbo pa je v imenu slabe banke podpisal izvršni direktor DUTB Janez Škrubej, ravno takrat tudi kandidat za novega člana uprave Nove Ljubljanske banke, ki je, spomnimo, Cerarjeva vlada ni in ni hotela prodali ali privatizirati, kljub zavezam, ki jih je Slovenija dala Evropski komisiji. Vir. Požar report

   No kdo je umešan v ta posel Cerajevi prijatelji

  • Jernej Ferenc

   Kaj pa vas ZOKI ki je spizdo 15 + milijonov pa vasa SD ki je prek Alstoma pokradla milijarde, pa kucko ki je iz zaledja SD pral dnar v nlb, pa vas Polanic ki vsako leto vkrade 34mil drzavnega dnarja Pa ZZ norcev kii vsako leto vkrade 1+miljon iz drzavnega racuna to je komaj vrh gore govno bolsevisticno rajsi bodi tiho

 • Common Sense

  Kjer je Lenči zraven bo vedno štala. Babura v čeveljčkih s tigrastim vzorcem je nesposobna, pa še dolg jezik ima. #widontneedmaniwinidtajm

 • Silos

  Privezati na sramotilni steber sredi Ljubljane

  • mona lisa

   Se strinjam.

   • Svele

    Kaj bosta retardirana otroka Janeza Janše črt in Jakob ko in če odrasteta hahahhahhaha posiljevalca sadista ali pedofila v hozentregerjih hajhahha

  • Amerikanc

   V opozorilo zokiču !

   • Svele

    Janez Janša zaprt zaradi zlorabe črta n in Jakoba hahhaha

  • Jernej Ferenc

   Eh ne v LJ je vecina komunistov tam jo bodo povelicevali kako dobro delo je naredla z tem bolje v CE ali MB

 • Soave

  ” Tisti, ki stori kaj dobrega, naj molči; tisti, ki mu je bilo dobro delo storjeno, naj pripoveduje. ” Seneka

  Eh, dajte no ? Mislim, da bi bilo dobro take ” dobrodelne ” nabirke dobro pregledati.
  Pod drobnogledom. Velikokrat ima dobiček organizator.Tudi te telefonske donacije meni niso povsem jasne !!
  Dobro poznam to sceno. . . . . . da pa nekdo poplača svoje dolgove , je pa višek nesramnosti !!

 • rabbit

  Še nekaj ste pozabili na NOVA 24 Darinka Bukovnik vidna članica Stranke Alenke Bratušek je menda tudi mama župana Radlje ob Dravi Alena Bukovinka, ki je vidni član SD in je v postopku zaradi korupcije.

  • karpelec

   Ko bo tretjič mlinček šel čez zadevo, se bo mogoče izcimil pravi in edini krivec za vse. To bo dežurni krivec JJ.

  • KAPIBARA

   .. men-DA .. ?? :-)

  • ZatonMesecnikov

   To je še en dodaten dokaz, da genetika deluje….

 • Ana Job

  Ja, kaj ste pa pričakovali od komunistke? Vam ni dovolj Hilda, ki je kradla ubogim delavcem??? Bratuška nima nobenih kvalitet, v politiki se je znašla zgolj zato, ker zna nastaviti.

  • Djuro Sumar

   Tudi ti ne moreš iz svoje kože, kot da verniki ne kradejo. Pa Hilda ni bila nikdar komunistka. Si me zelo razočarala.

   • ZatonMesecnikov

    Nihče ne krade več kot ravno levičar, Đurice, zapomni si.

  • Goran Hvala

   hilda pa komunistka. bvahahahaha. jobless ana ti jih tud sekas.

 • Djuro Sumar

  Obsojanja vredno in zato nikdar ne dam ničesar takšnim organizacijam. Samo neposredno v roke tistemu ki rabi. Ne vem pa, kaj ima tukaj zraven Alenka Bratušek. Ej NOVA, še čudno, da niste zraven omenili še Milana Kučana. Bedniki.

  • Amerikanc

   Zakaj ni več v svetu stranke ? Mislim da je cenjena poliglotka opravičena to pojasniti. Lahko ji pomaga tudi mali Tito, če sama ne upa pred novinarje.

   • Djuro Sumar

    Kdo bi moral pred novinarje?

  • rabbit

   Tudi v primeru štajarske varde pri Lisjaku ni imel Janša nič zraven pa ga ti in tvoji vedno in povsod zraven tlačite Karma is a bitch.

   • Svele

    Janša je ubil črta n Jakoba hajajja

 • bednick

  Jezus Kristus ne pali več.

 • Morala

  Sramotno in žalostno!

 • terminalar

  Omb, za pokozlat!!
  Ne moreš verjeti, da je pri nas še vedno toliko poškodovanih možganov, ki volijo AB.

 • Johan

  Golazen radikalne levice dela vedno eno in isto !

 • tarantela

  Tole je pa tako sprevračanje resnice, da sami sebe presegate v takih rabotah. Denar za operacijo deklice prispeva Zavod za zdravstveno zavarovanje!!! Denar so zbirali za bivanje njene mame, zbrali so nekaj stotakov, ki pa jih je Darinka Bukovnik izročila mami deklice. Slednja meni, da je bilo denarja več, vendar bo treba zbrati podatke, kdo in koliko je prispeval, to pa ima v rokah policija, šele potem bo moč reči, koliko denarja je bilo zbranega; na računu, kjer se je denar zbiral, ga namreč ni, saj ni bil vplačan..

  • tohuvabohu

   Zakaj so potem to nerodo vrgli ven iz sveta stranke?

   • Steiermark

    Ker je bila “preveč poštena”, za njiho okus…..

  • Stajerka

   a to pa NI res……intervju Klip.si…..plus tega je bil pred 2 dnevoma prispevek na FOP tv – intervju, čez 1 dan se je oglasila še ena mamica, ki je bila prav tako ogoljufana……

   • Steiermark

    Rdeči banditi, nadaljujejo tradicijo komunistične zalege: lažejo, kradejo in morijo, zraven pa z šiviljo še zapojejo, internacionalo ali kakšno drugo komunistično, kot. npr. hej brigade – da dobijo več korajže za goljufije….. V pravi stranki je bila….

  • rabbit

   Samo eno podjetje je darovalo 1000 evrov ona je pa dala mami vsega skupaj 900 evrov.
   Zanima me kaj bi ti pisala če bi bila ta oseba članica SDS o saj vem zlivala bi gnojnico ne samo po osebi pa tudi po Janši in celi SDS.

  • Nšo-či

   Tarantela, glede na to, da je društvo imelo blokiran račun so prostovoljni prispevki namenjeni deklici služili za poplačilo izvršb. Bukovnikova je šele na pritisk medijev izročila okoli 900 Eur gospe. Ker je šlo za javni pritisk, so se oglasili tudi tisti, ki so donirali. Sum goljufije je prijavljen policiji in Bukovnikovo so zbrisali iz sveta stranke. Vse to se je zgodilo pred objavo članka na Novi.

   • Steiermark

    Glej, če te svinje nebi imele prevelikega apetita po tujem denarju, kot vsi rdeči prasci, potem se to nebi moglo zgoditi, pa četudi so imeli blokiran račun, kar so pa verjetno vedeli. In v ta namen bi lahko dali kar , na novo odprt račun in na ime matere otroka! Za kaj takega ni opravičila in ta golazen se mi gabi!

    • Nšo-či

     Račun je bil dolgo blokiran. Tudi mama, iz dobrodelne akcije Mali princ jo je prijavila, ker ni dobila popolnoma nič od zneska, ki se je zbiral za njenega sina. Tudi sama preziram take ljudi.

  • Jernej Ferenc

   Fuj te bodi nesnaga komunisticna lepo pise da je samo gorenjska banka nakazala 1000e in ti gnoj boljsevisticni zopet trdis da se laze nesnage boljsevisticne se na otrokih kradete gnoji celotna ZAB stranka je kriva ti pa taki gnoj podpiras govno nic vredno si sramota cloveski rasi ti je jasno

  • Dostmamrecesijeinpičkarije

   Tarantela za pogovor ni zrela.

   • večni srb

    Je to kar trdi res ali ne?

  • Steiermark

   Vi rdeči vedno najdete izgovore za vaše “rabote”, ki jih še vedno izvajate po komunistično! Pa vas nič ni sram? Kradete celo hudo bolanemu otroku , ki za okrevanje potrebuje tudi materino bližino. Isti ste, kot vaši očetje in matere, komunistični teroristi, ki so se , po vojni, izživljali na otrocih, katere so brez milosti klali, da ja nebi ostal kakšen dedič , od njih zaplenjenega ali pa tisti revčki, ki so bili v koncentracijskem taborišču, za otroke, ki jih je, med drugimi, tudi Črna vdova maltretirala, jih postavljala pod vroče sonce, brez pijače….. Pa saj ni za govoriti, krutost vam je pa le ostala – je namreč dedna! Vsekakor pa, ta pras……ica, ki je tega otroka , zaradi pohlepnosti, spravila v nevarnost, da niti operiran nebo, se normalnemu človeku , gabi!!!!!!!

 • Bandit123

  O takih stvareh pišite, da se pokvarjence postavi na pranger.

 • učko

  Sej to je nova “avantgarda lopovskega razreda”, kwa se čudte, ldje !?!!!

 • ZatonMesecnikov

  Levičar+dobrodelno ne gre skupaj. Zaradi narave levičarjevega poslanstva, ko neprestano razmišlja o “boljšem in naprednem” ter “kako pomagati pomoči potrebnim” (seveda s tujim denarjem) ima konstanten občutek, da mu družba ne plača dovolj za te njegove miselne napore. Zato si v “imenu svetovne pravičnosti” vzame sam plačilo, če le kje pride v stik s takšnimi sredstvi.

  Če Levičar tuja sredstva želi “oplemenititi” v nekih naložbah zasebnega značaja, (kot Mirko Jelenič nekoč na Rdečem križu) potem to stori v imenu civilizacijskih vrednot. (Luka Polmesec)

  • Svele

   Smrt slovenskim dojenčkom hahhaha akcija zamaški za slaboumne Venceljne jahhahah

   • ZatonMesecnikov

    Beži Svele nesrečo, sramota si svima levičarima….

    • Svele

     Ajde vasilije ne šeri al si vaško hjajajja stanko

    • Steiermark

     in ostalim balkancem…..

 • Common Sense

  Sodeč po sliki v članku moram reči, da je ta cvetober inteligence v tem “svetu” naravnost impresiven. Pa kje so se ti modeli sploh povohali me sabo in kako so se našli?

 • BlackOpsSystem

  Klip.si, si poglejte interviju………..veša lopovska stara……smrdi po pokvarjenem……naj crkne v mukah!!!

 • Stajerka

  kak daleč je pa s tisto štalo, kjer je sekretar AB bežal pred policijo in se skril v DZ……verjetno nič kaznivega, kot pri brivcu??!!……
  na jetra in kozlanje mi gredo stranke, ki nosijo lastno ime vodje stranke……sami egocentriki…..spokajte!!!

  • Jernej Ferenc

   Pozabljena afera karavana gre naprej

 • rabbit

  Pa to ni edini njen greh oglasila se je še ena mama.

  Del denarja, ki so ga ljudje društvu Darinke Bukovnik nakazali za šestletno Mašo Kraljevič, ki je pred operacijo kolkov na Floridi, je Bukovnikova očitno porabila za pokrivanje lastnih dolgov. Podobno se je zgodilo pri Aneju, sinu Petre Gradišnik, ki je prestal operacijo nogic v Nemčiji. Bukovnikova si je prilastila tudi izkupiček od več ton zbranih zamaškov iz slovenskih šol in vrtcev. Vir: pop tv

 • antimur

  Pri takšnih, ki so bili ali so še v stranki Bratušce ni to nič posebnega. Njihova šefica je v času, ko je bila premierka, Slovence oškodovala za par milijard. Ta levaška golazen nima nobenega spoštovanja do denarja drugih, so vsi kot omejenci in bedaki v Levici, ki je sinonim za zapravljanje s tujim denarjem.

  • Svele

   Smrt slovenskim dojenčkom hahhaha akcija zamaški

   • Dostmamrecesijeinpičkarije

    Svele eno navadno tele.

    • Svele

     Bolje kot slovenski spedofilirana otrok hajjajja vsi venčki sorodniki. Hahhahahah zaradi vectisocletne incestne pedofilne slovenske tradicije vam poginjajo dojenčki hajajhajaj smrt slovenskim dojenčkom hahhaha akcija zamaški amen

 • Svele

  Hhaaaa zaradi Bratuškove še ena dojenčica poginila hajajhaha

  • bednick

   Poginila?
   P.s.:
   Svele ti si tele.

   • Svele

    Slovenski dojenčki crkavajo hahhahahah akcija zamaški

    • bednick

     Čakaj no.
     Ena je terminologija za živali, ena pa za ljudi, saj smo več od živali.

     • kraljica vesolja

      Bednik, ti bom jst povedala, mi smo nule, slabš kt žvali.

     • Svele

      Jaz bi stabo kot živali na animal planetu

     • večni srb

      Nacisti so temu rekli državljani tretjega razreda, pod posebno zaščito države.
      Za gospa je pa državljanka drugega razreda, z državljanstvom na odpoklic, o problemih prvorazrednih ne bomo nikoli brali v javnih medijih.

     • Svele

      Še ena slovenska dojencica je stisnila prdec hahhahahah in odšla hahhahha zaradi političnega salabajzerizma hahhahhahha

     • Waltter

      Ti si 91 preplaval kolpo, al so te tu naredli?

     • Nšo-či

      Hmmm..a to je menjava sogovornikov?

  • Schemva Miro

   Upam,da se boš kmalu stegnil,gnoj smrdeči,nisi vreden,da dihaš zrak.

   • Svele

    Hahhahah dojenčki umirajo hahhajahha a psi lajajo hahhahahah smrt slovenskim dojenčkom hahhaha akcija zamaški

 • marjan podlogar

  V vsaki stranki se pojavi, kakšen izvržek, v AB je pa kar 100%

 • Jernej Ferenc

  Hjaj Bukovnikova poden od zenske nizje negre Sivilja pa je itak brez pameti ampak da se ZAB tak nisko spusti da otroku kradejo to se pa je samo za na prvo LIPO poobesit

 • Olga2345

  Bratuškova itak ni bila izvoljena v parlament! Trdno verjamem, da so njeni stranki pomagali priti v parlament tisti, ki so “šteli glasove”! Tudi ti je šlo za goljufijo volilne komisije! To je stranka tatov in goljufov!
  Spomnimo se Unicefa in goljufije! Spomnimo se Rdečega kriza in Jeleniča! Sama darujemo denar le osebno, v roke tistih, ki denar res rabijo!

  • kraljica vesolja

   BRatuškova je kul že sam zato, ker je ženska med temi rožleti.

   • stane

    Spada v zapor,ta baraba. Pozrla bi te do kosti,samo,da bi ona imela.

   • Dostmamrecesijeinpičkarije

    A ti si tud eno komunistično tele??

   • Jernej Ferenc

    Tvoja svilja te je zapufala za 21500 e po druzinskem clanu budala boljsevisticna

    • kraljica vesolja

     A moški me pa niso. AJd, spelte se , seksisti.

     • Jernej Ferenc

      Ne bluze da ti bo prav tudi maneken je prispaval k temu dolgu pa ni sporen kredit ampak je sporno da je le ta bil namenjen za krepitev gospodarstva kamor pa nikoli ni prisel posledice se vidijo zdaj ko podjetja nemorejo dobiti delavcov ker so vsi odsli v tujino

     • Jernej Ferenc

      Pa ce ze siviljo zagovarja mi ti razlozi kam pri p…. sta z manekenom dnar zapravla govorimo o 38milijardah evricov da te cujem

   • Olga2345

    Torej lahko krade in laže?

 • Republic Commando

  Govno Bratuškovo, si še upaš na šmarjetno hodit? So ti sokrajani lepo povedali kaj si mislijo, ko so ti jajca v bajto zmetali. Kmalu dobiš jajca v faco blesavo :))))

  • Oregon

   hahaha, a so ji res?? Zasluži si še kam drugam, ne sam v fasado, strokovnjakinja za prehod švica skozi poliesterska oblačiola. Katastrofalno prepotentna baba z vrhunsko bolanim egom, po vsem kar je že uprizorila na zaslišanju v Bruslju. Vsak bnormalen bi se že v kanto za smeti zaprl za zmeraj od sramu, to pa še kar napihnjeno ko utopljen piščanc.

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Kje je tuki policija?? Seveda, ni je!! Alenkica&Co so zaščiteni bolj k kočevski medved.
  Kraja se jim poraja.

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Matr ste komunisti predrzni.

 • TuInTam

  Nič čudnega, jabolka ne pade daleč od drevesa. Njen sin pa v barvah SD-ja kot župan Radelj ob Dravi uničuje občino in pere denar preko “podjetij” in “društev” in se ljubka z lokalnim gostincem, tako da mu je dal celotni naravni vodni park in hostel v najem za 9000€ na leto. Tak je že občino zapufal da nobeden noče kandidirat proti njemu.

 • Jaka Sraka

  Prava levičarka

 • iz os

  mmmm

 • iz os

  kaj lahko človek ob tem si misli!!! Nikoli nisem pisal niti blalala po forumih spletih straneh itd… V tem trenutku pa je v meni bes razočaranje le zakaj… 300++ vas sedaj tukaj pljuva vključno z menoj kaj smo pa storili, da bi bilo drugače koliko od vas nas junakov bi se zbarlo pred parlamentom, da bi Bratoškovo Mesca…. in ostali neizobraženi in primitivni človeški g…j, od Levice ki zavestno uničuje vse nas, ki tako zelo ljubimo državo katere *opravljalci* nam rinejo nož v hrbet. In še nekaj kašen bo epilog zgodbe/članka glede te gospe.. Ne bom je obtoževal, ker nimam dokazov, da je kriva po ogledu sinočnjega prispevka na pop tv pa mi ni ravno delovala iskrena za razliko od matere bolnega otroka!!! Če pa in upam, da pride resnica na dan pa upam in molim, da jo doleti roka pravice in upam da ne sodišča temveč ljudstva. Meni je ostal viden član stranke na levi strani dolžan denar kljub temu da sem ga po xxx klicih prijavil na policijo in seveda šel tudi v tožbo se mi lepo še naprej posmehuje tako kot se vsi ti iz levice vsem nam, ker nimamo jajc da bi si vzeli to kar nam pripada pravico v svoje roke…. Nisem samo za desnico in samo za Janšo je pa edini, in v tem trenutku najbolj primeren vodja, ki bi lahko in bi kljub temu da bi delal za svoje veliko naredil tudi za nas…

  • Silos

   Točno tako kot ste napisal in treba se bo premakniti tudi pred ……..!

  • večni srb

   Matoz je samo eden in ne dela na lepe oči.

   • iz os

    Bolje samo eden Matoz, ki ne dela na lepe oči, kot pa 10xxx, ki prav tako ne delajo ne lepe oči.

  • Hun

   vsaka sola stane…bol ovca kot arest

  • RATATA

   Kaj je potrebno za karkoli? Mala kepa … v prispodobi snega.
   Nič ni jar bi potegnilo za sabo plaz.
   Le jokcanje! Kaj se čaka pa ne vem.

 • Janko Gedlicka

  Ali ne bi mogli zadeve “prefarbati”, da je deklica hči migrantov, pa bi se denar našel. Pred tem bi jo za kakšno uro še odpeljali v državni zbor kot Ahmada.
  Pa brez zamere, starši sočustvujem z vami. Želim le povedati, da je deklica kot kaže od drugorazrednih.

  • večni srb

   Boš povedal, ko boš sam rabil zdravljenje na Floridi.

  • Waltter

   PREBERI VSAJ ENKRAT CLANEK IN SE POZANIMAJ KAJ VSTRELIS:
   Puncki placa zdravstvena zavarovalnica celotno operacijo in namestitev za casa tranjanja. Medtem ko starsi rabijo za spremljavo ker si sami ne morejo privoscit. ENKRAT JE VSAJ ZAVAROVALNICA NAREDILA DOBRO POTEZO:

 • KAPIBARA

  Govori se , da bo RK uvedel, 2 x letno, teden vsiljenega plačevanja znamkic…
  A kdo kaj ve ..

  • marta

   Saj to je že ves čas. Še izpod rajnke Jugoslavije. Če tisti teden nič ne pišeš nič ne plačaš.
   Ali gre mogoče zdaj za neke druge znamkice ?

   • ZatonMesecnikov

    je že kakšen denar prišel nazaj od “naložb” Mirka Jeleniča?

   • KAPIBARA

    …Če tisti teden nič ne pišeš nič ne plačaš…
    To boš morala sedaj delat 2x letno.. tako se govori, med ljudmi…

    • večni srb

     Sami smo krivi, zdaj bi pa že lahko vsi vedeli, da moramo na tem svetu samo umreti.

  • večni srb

   Bomo pač švercali normalne znamke iz Evrope.

  • Waltter

   Leti na poüto pa kupi znamke za pol leta v naprej da ne bo tezav.

   • KAPIBARA

    To nima nobenega haska..če tisti teden oddaš, pa dobiš še eno za povrh..

  • KP

   Kaj so to znamke?

 • УВБ-76

  Nova24FUK očitno res nima namena postati resen in kredibilen medij.
  Če ni novica o črncu, ki je grdo pogledal Švedinjo, najdete nekaj iz Požarjevega gnojišča ali pa postrgate mednožni smrad Marjance Scheicher.
  Izjemno! Le tako naprej.

  • centurion

   Poslušaj ciciada 3301.
   Si še zmerom pri trditvi, (baje si ga nosil) M72AB1?
   Pravzaprav M70AB2….No ja zares M70AB1….. ki jo poznaš,
   tako, da jo miže razstaviš…..No ja še poznaš je ne…
   A SI SE SKRIL Z KR NEKI…?
   BUTL, CICIADA 3301, HEHEHEHEHE….

  • montyamp

   Puščaš debele sledi .
   Račun pride , zagotovo .

  • Dostmamrecesijeinpičkarije

   Lov na tvojo glavo bo stekel v kratkem.

  • Jernej Ferenc

   Ej ti desnicar pa nemors tak grdo pisat cez svoj priljubljen medij to se ne spodobi

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  LEVE BUDALE VES DENAR POBRALE.

  • večni srb

   A se je že slučajno kdaj zgodilo, da vas niso nategnili?

 • mona lisa

  Za noge jo obesit sredi glavnega trga.

  • Waltter

   To se strinjam zraven nje pa direktorja elektra in vodovoda ter FURSA.

   • večni srb

    Končno nekdo, ki razume kako dejansko deluje fašistična država.

  • Zgornji

   Nek moj bivši sosed bi rekel da jo je treba za joške obesti … ;-)

 • Waltter

  Najprej naj se uvede naslednje, da racuni ii so namanjeni zbiranju sredstev se ne sme dopustiti za plenjenje ne glede ce je lastnik racuna pod blokado. Ta denar ni del poslovanja podjetja , v primeru pa da so racuni blokirani pa se sredstva ne smejo pleniti ali prenasati z racunov na katerih se zbirajo sredstva. Ker pa je clanek kar lepo padel na plodna tla bi ga razsirili kdo vse je ukradel denar torej elektro, vodovo, ter FURS oni so ga odnesli iz racuna.

  • večni srb

   Denarja sploh ni, samo številke skačejo iz enega električnega računa na drugega, pomembna je edino vsota na koncu, ki se dejansko prenese iz enega človeka na drugega in pa kdaj.

 • marta

  Takole pa je napisala Darinka Bukovec stranki SAB že 13.3.2018
  http://shrani.najdi.si/?25/11C/33wpP7cO/421740358813225753983429.jpg

  • Andrej

   V normalnih strankah take izključijo.

  • KAPIBARA

   To je samo “zavarivanje neprijatelja”..
   Če si služila Ju armijo, veš kaj pomeni..

  • Soave

   Uh ? Ona je – iztopila ?

 • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

  Alenka Bratušek najbolj pametna pa še izvoljena ni bila.

  • Beličič

   Neverjetno Karizmo ima.

   • KAPIBARA

    Ko gre po Zupančičevi jami, v LJ, kar granitne kocke vun meče.. pa je v hlačah….

 • večni srb

  Dobro jutro.
  Ko bi samo kradli…

 • Zgornji

  AAAAAAAJJJJJJJ, … SAJ SEM VEDEL DA VSE OKROG BRATUŠKOVE ŠIVILJE SMRDIIIIIII , ZELOOO GRDOOO SMRDIIIIIII !!! ! !!! ZA TAKE SATANSKE BABJE IZRODKE JE ŠE PEKEL PREDOBRO MESTO !!! ! !!! !!! ! !!!

 • xtc

  Čistokrvni levaki,ustanovijo društvo za pomoč ubogim otrokom nato njihovo stisko zlorabijo denar pa pokradejo ,jep dostojna članstva v SAB.

 • bubamara

  Malo radim, malo kradem i pošteno živim. Zato nismo druga Švica.

  • Beličič

   Nima Mačka želje ,da Pes postane.

 • УВБ-76

  1AI5D7RUolsxMjrdOL+PVPVwa29g/XISIgmJ/8QoCITOiYahDLaSs92tOcbTz5jHOXLw
  4dONwkJpXAIE0Vpax3z19wSyccTaI6i9iovhsfkwwgzeAIZ88Aw79VJYjK4BMn1FgpJK
  fXb1ytgT50bMccNX90cpYFdRkGVSo/4vPgxLBAxL6gEq1JXRiPhp8GvL6whqmMA5KIft
  wMCYt4ExNgT1sBAUtQE7OtYrF8OXfQRXkQjv56m7d3TvqzSTs0GRfPMPgHEjareb9gt+
  V0WCDTDQbhwEq2Jsht8faabioabjKSLVQkYq2Q==

 • Haloški Tunek

  Nepomembna informacija…kapish?

  • Jernej Ferenc

   Tunc koko smarnico te ti pijes jaz mon QXE ceplenko

  • Beličič

   Mali si še živ.

  • Volkhv

   Da ti zabijem eno železno palico v to tvojo betico, se boš takoj spomnil kaj je nepomembna informacija, prekleti degenerirani parazit. Crkni, govno nepomembno

 • Jožef

  Podobno kot pri Hildi. Ker pa ni bila Hilda “naša”, dela sedaj pokoro na Dobu.
  Alenka pa je “naša” in nasploh “kul”, ji bo prizanešeno in odpuščena.
  Na voljo ima še veliko priložnosti, dokler je ne bo Vsemogočni poklical na onostranstvo.

  • Jernej Ferenc

   Na IG-u tan sluzi dopust jeba je samo to ka bi ji tudi premozenje mogli zarubiti pa ga niso

 • Jernej Ferenc

  Pa ne on je levicar mi desnicari smo bolj kulturni ne mu tak grdo pisi

 • tramal

  Cigani so angelčki v primerjavi z komunajzerji .Cigani kradejo poljščine in kovine ,komunajzerji pa kar vse po vrsti.

  • večni srb

   Cigani potem prodajo komunajzerjem, ki vse skupaj, z dobičkom pošljejo kapitalistom.

 • УВБ-76

  iwAkVkqDolsXZky+6m4b52/Zod9yiy3LtEmMZTVVaV5/8nrGJ4ubWe7E0s4sWDFM7Nz3
  ODNiPC+glg/1RdQydwscnjaNqJWlZi39hM9rRdRx0zfyPUKIrUrk/CVLETHpSXq+v3jx
  l+eocoKm1mdoBPmku4v7TJDRD2JnbD4M0ut9TcDDMuoJLTv9BnBDCEE2wtjbrmZ5Jyrr
  7HrROT5x3r4kDlU1ocaVTKRdMy/OJeJvi12D2SjKcFp7sGNg8Ak=

 • večni srb

  Super avtoceste imamo, sploh lokalne ceste so odlično psodobili, zato pa smo rekorderji po smrtnih prometnih nesrečah verjetno.
  Ne moreš zarukancu dopovedat, da so ceste na zahodu vsaj ppol širše in bolj pregledne, tam se lahko vozijo 90, pri nas je 60 najvišja varna hitrost, radi bi vozili pa samo široke, razkošne limuzine, čeprav se peljejo samo 10 kilometrov do obližnje fabrike.
  Daj na cest dva fičota, brez problema bi se lahko med njima peljal še tretji vmes, žre nič, kvari se nič, hitreje itak ne gre ali samo za par minut, medtem ko sodobni zahodni šleperji ne morejo obvoziti niti bicikla, ne da bi vzeli pol nasprtonega pasu med prehitevanjem. Za širše ceste pa denarja zgleda ni bilo, kljub trikrat preplačanim računom, bankina, drežine, pločniki in kolesarska steza za naš DARS enostavno ni cesta.

  • Jernej Ferenc

   Ja pozabo si povedat da rabis pri ficutu vsaj eno polos na zalogo ker to se menjuje na 300 km

   • jozl52

    Jernej, to ni polos ampak pogonska gred koles, niso pa crkavale te gredi ampak prirobe in “hardi zglobi”, vse iz prve roke, sprobano…, lp

    • Jernej Ferenc

     Ne biti malenkosten popravljat je trbalo na pol leta

 • Nino

  Njen sin Alan Bukovnik, župan Radelj ob Dravi

 • Krtača 20

  Kaj se zdej pizdite. Tudi Urška je nategnila folk. Do danes nismo zvedeli koliko sredstev so sđsovčki zbral na dobrodelni večerji: http://nova24tv.si/slovenija/ljudje/foto-na-bledu-v-znamenju-dobrodelnosti-blesteli-urska-bacovnik-jansa-in-romana-tomc/

  Najprej pr seb razčistite. Zgleda da ste bolj slab zgled.

  • ZatonMesecnikov

   Urška in njene nabiralne akcije niso na plečih davkoplačevalcev, levičarsko komunistične organizacije tipa #Društvo Iz srca dam, kar imam# pa so.

   • Djuro Sumar

    Urška krade samo od svojih.

    • ZatonMesecnikov

     Urška ne krade, saj ni levičarka.

 • УВБ-76

  HwEU32HGolv/JrSKEZoG7x2cSLSEd2UYBNWMAYOU5Q==

 • Soave

  Saj vem, da sem že nekaj čivkala o dobrodelnih koncertih. Pa bi rada še nekaj dodala. Tole je bila direktna pomoč revčkov, drugemu revčku
  https://si.aleteia.org/2018/09/19/starsa-malega-borca-viljem-julijana-pomagala-deklici-masi-z-redko-okvaro/

  Ravno sedaj pa se prerekajo o dobrodelnem koncertu , nekako v spomin g. Dragojevića – v čigavo korist sem pozabila. A svojci tega ne dovolijo.
  Jaz jim dam prav !

 • lado

  ste jih volili ,debili ,pa ugasnite ,no kje so kocke ,gnoji gobezdavi???????????!!!!!!!!!!!!!!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!