Kučan in Golobič očitno vodita ekipo Marjana Šarca: Zdaj sta k njemu dodala še Golubovića, Šarec pa priznava, da gre za strategijo

Marjan Šarec in Brane Golubović (Foto: STAfoto)

Kako to, da je v ekipi Marjana Šarca vedno več kadrov Gregorja Golobiča? K njemu se stiskajo tudi iz propadlih strank LDS, Zares in Pozitivne Slovenije, nazadnje pa so mu dodali še Braneta Golubovića. Jasno in očitno je, da želita Kučan in Golobič Šarca obkoliti s svojimi ljudmi in kontrolirati njegov volilni štab. Tako bi z veseljem vlekla niti iz ozadja. Šarec se po svojem Kamniku hvali, da bo novi mandatar, ob tem pa priznava, da je Golubovićeva zaposlitev navadna “strateška poteza”.

Novo ožjo ekipo Marjana Šarca sestavlja vedno več kadrov propadlih strank LDS, Zares in Pozitivne Slovenije, najbolj pa se k njemu tiščijo kadri Gregorja Golobiča. Šarcu so že v preteklosti dodali terenskega operativca LDS, Zares in PS Dejana Kmetiča, zdaj pa še Braneta Golubovića, nekdanjega politika LDS in bivšega poslanca Pozitivne Slovenije. Slednji sicer tvezi, da Šarcu samo pomaga in mu ob popoldnevih malo svetuje, a viri pravijo drugače. Zanj naj bi zelo intenzivno delal, kar je razlog, da se zadnje čase na veliko sprehaja po prestolnici.

Golubovićev prehod k Šarcu tudi dokazuje, da želita Kučan in Golobič Šarca obkrožiti s svojimi ljudmi in tako nadzirati njegov volilni štab, skupaj pa bi mu tako sestavili večji del kandidatne liste za junijske volitve. Ni skrivnost, da se Šarec po Kamniku hvali, da bo on novi mandatar, medtem pa mu Kučan in Golobič sestavljata listo kandidatov za poslance, ki bodo ob morebitni izvolitvi v državni zbor glasovali tako, kot bo naročilo ozadje (zlasti takrat, ko se bo sestavljala nova koalicija). ”Šarec morda v bistvu sploh ne ve, kaj se mu dogaja v ozadju, ali pač tega noče vedeti,” piše Bojan Požar.

Gregor Golobič (Foto: STAfoto)

V “bodočo levo koalicijo” se lahko prislini tudi Janković
Kučanov prihod na nedavni kongres Mladega foruma Socialnih demokratov pomeni, da Kučan javnosti še ni razkril, koga na levici bo pred parlamentarnimi volitvami podprl. Da očitno stavi tudi na Šarca, pa kljub temu želi skrbno skriti. ”In prav tako je še vedno v igri tudi ljubljanski župan in prvak Pozitivne Slovenije Zoran Janković – kot možni “tehnični mandatar” bodoče leve koalicije, morda celo na predlog Liste Marjana Šarca, če bo Šarec seveda prišel v parlament,” poroča Požareport.

Zadnja anketa Mediane za Pop TV je pokazala, da bi Šarec lahko dobil nekaj več kot osem odstotkov volilnih glasov. Če bi Lista Marjana Šarca za mandatarja predlagala Jankovića, bi šlo za izjemno volilno prevaro, saj Jankovićeva Pozitivna Slovenija zagotovo ne bo prestopila parlamentarnega praga. Ob tem pa se spomnimo, da je bil Janković Kučanov kandidat za mandatarja že leta 2008, ko je na volitvah zmagal levi trojček SD, Zares in LDS.

Ljubljanski župan Zoran Janković in bivši predsednik republike Milan Kučan (Foto: STAfoto)

Čeprav Šarec Golubovića ne prenese, se je moral vdati in slediti strategiji
Je bila torej zaposlitev Golubovića še ena strateška poteza? Februarja je namreč odstopil kot mestni svetnik kamniške občine na Listi Dušana Papeža, čez nekaj dni pa se presenetljivo zaposlil v kabinetu župana Marjana Šarca. To je lokalno kamniško politično sceno dodobra pretreslo, saj sta bila Šarec in Golubović od nekdaj huda nasprotnika, poražen kandidat za predsednika republike pa je v ožjih krogih Golubovića celo žalil. Kasneje je zato celo sam izjavil, da je bila njegova zaposlitev le ”strateška poteza”, in očitno je, da svoje strategije vsi dobro kujejo.

A. L.

 

 • Vrhovni sodnik

  To bo še smeha, ko bodo podgane iz SMC navalile tja, bo cirkus s klovni, kamelami še kameltrajbar se tja rine, nazadnje še v DZ navjo prišli.

 • Miro Jereb

  Rabimo šarca…unga 42 model….Bog pa nas obvaruj kamniškega.

  • Gavnar

   Ste ga imeli do 1941 – 45.
   Pomladi leta 45, ko vas Nemci niso več branili ste pa z usranimi gatami leteli proti Argentini.
   To pogrešaš ?

 • učko

  Jap, Golubović je “mamac” za južne, oziroma čefurje. Strateško gledano, edino logična poteza !

 • tetka z ozadja

  Leva opcija je ustanovila Šarčevo stranko, desna opcija je ustanovila stranko GOD. Šarec ima veliko možnosti na volitvah, Primc pa nobenih. Zakaj je tako, postavite vprašanje desnici, ne levici.

  • moon

   Ja res, vprasanje za milijon dolarjev.
   Ker ste levaki cepci, ki vedno padate na “neznane” obraze…

   • učko

    Jap, in zmagajo na volitvah tako, da imajo 2/3 večino ! Cepeci so dejansko JaJotove ovce !

    • moon

     Vecina (povprecje} zame nikoli ni bila kaj vredna.. pac izstopam..
     Tudi iz Slo vukojebine…

     • učko

      Vsak idiot izstopa …

     • moon

      Ti se kar tolazi.. da smo vsi drugacni idioti…

   • Novakec1

    Za levake pa glasujejo tropi trenirkarjev pod vodstvom petelina iz Sarocev

   • Gavnar

    Ker imamo znanih levih – tipa Jajo že poln kufer ?

    • moon

     Lej.. ti se nikoli nisi volil znanih levih tipa Jajo.. samo neznane leve tipa Cmero… Ti pac ni pomoci..

  • sprehajalec

   Ti jaz odgovorim.

   Serpentinškova stranka je Stranka, ki združuje sile kontinuitete in progresa. Vendar bombica Tik-Taka, 187.000 eur/h je znesek naraščanja slovenskih obresti na vzete kredite. tik-tak….

   • Gavnar

    V precejšnji meri zaradi kreditov, ki jih je vzela Bratuška, da je pokrila izgubo tajkunskih kreditov podeljenih v času vladavine Vašega ljubljenega vodje ?

    • sprehajalec

     Ha, ha, ha, vzoren naslednik svojih prednikov si, ki so zadnji v Europi lovili in sežigali čarovnice. Kar mu našopaš v glavo, to verjame.

     poslušaj, če bi bilo res kar pišeš, ne bi bilo dneva, da Ivan janez ne bi bil na sodišču zaradi tega in zagotovo sodnica ne bi ovirala preiskave v zvezi z NLB. Z veseljem bi se odprla vrata vseh bank in sodišče za priskavo.

     30 let si levica prizadeva spraviti Ivana janeza za zapahe in po svoji navadi zazidati vhod. 2 krat ji je uspelo, vendar na njeno žalost za kratek čas.

  • Gavnar

   Ker desnico sestavljajo in vodijo levi luzerji ?

 • Novakec1

  Za vsemi stoji pa zokun.

 • Kučko pod pručko

  Golobič, Golubović in na koncu še Golubčijević

  Tardeči so na raznorazne IĆ-e mahnjeni in se zatekajo k njim zaradi svoje sovražne politike do Slovenije. Z množičnim uvozom Balkancev so si razširili volilno bazo, oni pa jim vračajo uslugo pri utrjevanju oblasti. Toda Slovenci se vse bolj zavedamo, kako uničevalska banda prihaja iz Murgel in mislim, da bodo volitve prihodnje leto prelomne. Mislim, da bomo pometli z rdečo bando in postavili temeljni kamen za graditev demokracije.

  Za takšno razmišljanje mi vliva veliko upanja mnenja mnogih, pa naj bo to na raznih forumih in vse do Facebooka. Prav na tem družbenem omrežju se vidi, koliko protimurgelsko nastrojenih Slovencev premoremo. Bistveno več jih je, kot bi si človek predstavljal, če gre npr. na Kure.

  Zato se mi zdi, da Šarcu ne bodo pomagali niti Kučan, niti vsi murgelski mediji in tudi ne razni Golubčijevići ali še kakšni dodatni IĆ-i. Ali drugače povedano, SDS bo zmagala in zato vlada v Murglah taka panika!!!

  • zokispoki

   Ne sme pozabiti se na Ahmada Samija, kot eksperta in svetovalca, s potencialom, da kmalu prevzame stranko, potem bo druscina popolna in zmaga zagotovljena…

  • brko

   Iz tvojih ust v ……..,bravo ,odličen komentar,se podpišem in upam da
   tudi mnogo,mnogo Slovencev(“samo milijon nas je) !!!!

  • Capi

   Super napisano, upam da se to uresniči……

  • Gavnar

   SDS zmagala – Mokre sanje vsakega rdečega domovinobranca ?

   • nevtrino

    Ne, vazelinastega Gavnarja.

    • Gavnar

     Si bil ravno pri Vinku ?

  • samsara

   Stranka tegale miladina šarčevića postaja vedno bolj nekakšna udbokomunistična kloaka iz katere se širi vedno bolj odvraten smrad organskega razkroja, ki utegne res najprej ugonobiti prav pijavke, ki se gibljejo v njej.

 • antimur

  Toliko gnoja je že v Serpetinškovi stranki, da bo kmalu po kučanističnem smradu dohitela, ali pa je že, listo kriminalca Jankovića. Bog nam pomagaj, če bi v kakšnem scenariju zmagala, bi Slovenijo dotokla do konca, sicer je to skoraj nemogoče, toda Kučan je posral že toliko svojega ogabnega odpadka po Sloveniji, da moramo biti vseeno previdni. Toda verjamem v pamet in razsodnost Slovencev, da se ne bodo več pustili nategniti od tega zločinca in antislovenca Kučana in njegove bande.

  • Capi

   Se bojim, da se jim bo ta scenarij uresničil. Uvoženega gnoja, da to voli, imamo dovolj, tako da se nam obeta čez par let totalni kolaps države………
   Škoda, pa tako lepo je zgledalo ob plebiscitu……

 • Franc Šink

  Spet se nam obeta prvovrstna politična komedija

  • nevtrino

   Tragikomedija.

 • zokispoki

  Ne sme pozabiti se na Ahmada Samija, kot eksperta in svetovalca, s potencialom, da kmalu prevzame stranko, potem bo druscina popolna in zmaga zagotovljena…

 • MEFISTO

  Brez obeh skrajnih negativcev na gornji sliki bi bilo življenje v Sloveniji veliko lepše.

 • luckyss

  Jebi ga..očitno ste na desnici prebutasti, da bi bili konkurenca levici….očitna genetska “napača”…
  Kaj vam torej preostane ?!
  Jamranje in preštevanje kosti…

  • MEFISTO

   Mar ne veš, da zoper levičarsko neumnost in brutalnost ni orožja

   K sreči ne kopljete groba le nam, temveč tudi sebi.

   • luckyss

    V demokraciji obstaja takšno orožje in se mu reče volitve…
    Narod vaše zajebavanje v parlamentu in večno prekopavanje kosti in jamranje očitno pač slabo prenaša…

    • nevtrino

     Kdo je ta “narod” ??

    • tohuvabohu

     Dej ne serji, bednik. Od več ot 600 “grobišč” (beri kraških jam, tankovskih jarkov in rudniških jaškov) so spraznili ENEGA (!), ti pa tu “prekopavanje kosti”. Gnusen in ogaben si do konca, cucek.

  • Capi

   Kdo je butast??? Butasti ste vi, ki vedno nasedate in volite “nove obraze” v instant strankah……

  • nevtrino

   Res, normalen pošten resen človek ne more resno konkurirati v usmrajeni jugocigojnerskih butalah, enostavno v vsej zbirki zabitkov, vpadnikov in norcev ni konkurenčen !

  • tohuvabohu

   Ja, genetska napaka, ki je nastala v 70 letih represije. Morda bo naslednja generacija Slovencev prosta te obremenitve, ni pa nujno.
   A ti pa nič ne jamraš? Očitno si dovolj nagrabil, pa te ne skrbi.

 • Slavec

  Nekatere borce NOB je zrevoltiral murgelski befel,

  naj volijo “nazi” Šarca. Kučan jih miri:

  .

  “Zvezda in pa svastika?

  Naš skupni boj ni “gotov”!

  Na Slovenskem še velja

  pakt Ribbentrop – Molotov.”

 • Anton

  s to informacijo, mi je dokončno jasno, da Šarec ne bo šel v koalicijo z Gospodom Janezom Janšem.

 • Branko

  Desnica pa v jok in na drevo ker bo prihodnje leto spet popušila. Kriv pa bo spet upokojenec Kučan.

  • Capi

   kdo pa drug……..

  • nevtrino

   Kaj je to “popušila” ?

  • Vera

   Zakaj se pa ” upokojenec ” vmešava ! Zakaj ? Kdo mu daje to pravico ?

   • Mar ne sme kot vsak državljan izrazit podpore temu ali onemu? Narod ga ima konec koncev rad, 2x ga je izvolil za predsednika države.

    • Vera

     Samo na volitvah lahko Kučan glasuje ” po svoji vesti “, za nas je navaden upokojenec . Zakaj se pa noben drug bivši predsednik ne vmešava ? Zato,ker so pametni in normalni , tako kot v drugih evropskih državah !

    • tohuvabohu

     Tudi posiljene ženske včasih vzljubijo svojega posiljevalca.

  • tohuvabohu

   Popušili boste rdečkarji z “upokojencem” Kučanom vred, ko se bo Šarac po volitvah strgal s ketne. Sedanje njegovo klečeplazenje pred hostarji je samo prebrisana taktika, ker ve, da je slovensko volilno truplo zaradi 70 let pranja možganov iztirjeno in levo deformirano.

 • totex39

  Pa smo že spet tam, ko so se “stari” lopovi začeli zbirati pod drugo “obleko”, da bi lahko spet v državi vse uničili kot so že navajeni. Upam, da bodo volivci vsaj toliko pametni in spoznali njihov sprevržen namen.

  • sprehajalec

   Bojim se, da ne bodo volilci toliko pametni. Konec koncev je to volilna niša javne uprave in žlahte, ter deloma sektorja, ter penzioniranih sekretarjev občinskih komitejev.

   Zadolževanje slovenije bo potekalo naprej, zopet bodo slišane parole o “našem” “prijatelji in strategi”, pa bodo strateško pripojevali, kar je še ostalo….

 • sprehajalec

  Good Old LDS/ZSMS, bi rekli Angeži. Muppet show s Serpentinškom v glavni vlogi, se začenja. Sedaj, ko je zagotovil pred kamerami, da strički iz ozadja ne obstajajo, obstajajo samo “prijatelji” in “strategije”, slovenski narod navdušeno ploska…

  • nevtrino

   Na žalost še zdaleč ni samo slovenski narod v igri ! Sprehodite se samo malo po Lublan, pa boste slišali …

 • Commie Disposer

  Golibović je zaveden Slovenac in ni zaljubljen v Miloševića ter odvrača vse četniške ideje

  • tohuvabohu

   Mi Slovenci treba da držimo zajedno.

   • Commie Disposer

    mi slovenci treba da držimo skupaj

 • MladiLiberalec

  Na Šarca ne polagam preveč. Mi je všeč da zagovarja NOB drugače pa stavim na najboljšega konja na SMC.

  • nevtrino

   Kateri konj is Stranke Modernih Cigojnerjev je to ? Keškešel… ?

  • traktor

   Razen par mul, so tam itak vsi, samo konji.

   • HM Sky May

    Mislim , obstajajo še osli !

    • traktor

     Osli so samo tisti, ki takšne volijo.

 • VERRZIFIKATOR

  Marjan Golobič

  GOLOBJA ZALEGA

  »Koliko golobov zdaj na kupu,
  vse podelano po našem vrtu,
  vse kot da ravna se po načrtu,«
  rekla nam soseda je v obupu.

  Sosedov Šari, ki gre vsem na živce,
  čudne pasme, cucek pritepenec,
  pri sosedih naših zdaj rejenec,
  te na vrt je zvabil ptičje krivce.

  Okrog njega se vali zalega,
  vsak dan več golobje je nesnage,
  onečastili so rože drage,
  v vsej soseski huda je zadrega.

  Šari cucek dela se brebrižen,
  gobec le otresa, z repom miga,
  češ kaj mene golobnjak sploh briga,
  za naslov mu cucka gre prestižen.

  S Šarijem capinom kaj storiti
  in z zaslego k njemu pritepeno?
  Znanec poskrbel bo zaželeno,
  lovec je, v gosté bo moral priti.

  • HM Sky May

   Šari ubogi ni hudoben , lovca dvocevko zato obrekuje, pusti ti času naj življenja usodo narekuje, saj golobjo zalego nihče živeti ni sposoben Nakar
   Šari razočaran k svoji kučki odtaca !

 • Gavnar

  Očitno se tudi najbolj zavedni Janše-sledci že zavedajo
  kdo bo zmagovalec naslednjih volitev.

  • nevtrino

   Vi ste pa cigojnerija-sledci ? Ali res pravi “gavnar” ?

 • RATATA

  Ćefuroksiht golubović jebemmumatr izdajalsko eLDeeSovsko nagrauźno zavajalsko

  • Gavnar

   Ampak na volitvah bo zmagal in Ljubljenega vodjo – PartijskoAvnojsko pešhodko
   zabil do fundamenta.

   • RATATA

    Daj mi ti gavnar prosim povej rešitev, da se končno znebimo te komunajzrske rdečezvezdaške golazni.
    Po mojem mnenju tako po demokratični poti se ravno ne bo dalo glede na to, da imajo veliko večino medijev, tožilstva, sodstva, učiteljstva, javne uprave in drugih podsistemov.

    • janez cepec

     še enkrat se odpravte gor čez Karavanke, sam zdej ostante gor, ne pa de se vračate. kva čmo s tako bando?

     • nevtrino

      Res, zabitki vašega kova ne vidite niti čez Karavanke !

     • janez cepec

      mogoče vas bojo pa zdej Joddlari sprejel, so bel tolerantni do use vste izdajalskih pizduhov.

     • RATATA

      Ah dej no cepc, ne men take debilne prbijat, še u živleji nisem bežal.
      Mal utrujaš s takimi forami, značilnimi za slavilce komunističnih morilskih revolucionarjev in lopovskega sistema grabljenja tujega.

     • janez cepec

      sam zato, de se resnica pove, predvsem pa zato, de vam živce kravžlam

     • RATATA

      Resnico govorim tudi jaz in le resnico želim slišat. Lepo in grdo, samo da je resnica!
      Toda vso resnico in samo resnico ti in tvoji omejujete, preobračate, zamolčujete in potvarjate, saj se dobro zavedate, da bi morali marsikaj vrniti in kakšno desetletje v arestu preždeti.

 • PLavi-mil

  Ga že vrtijo, kot prašiča na žaru.

  • tohuvabohu

   Odojka.

 • Liberalec

  Šarec bo zelo težko postal mandatar. Ta narod je od komunistične ideologije in laži, zelo pohabljen in politično nezrel. Toliko pa spet ne, da bi večinsko volili še enega “vajenca”.

  • nevtrino

   No, bomo videli, ampak bržkone se motite, ker v igri ni seveda samo “ta narod”…

  • von Rhein

   Mnogo preveč je zrelih,da bodo volili Serpentinška in ne Šarca.

 • Očitno je strah pred Šarcom vsak dan večji. In bolj se bo desno pljuvalo po njem, bolj mu bo rastla podpora.

  • nevtrino

   Res, v cigojnerskih krogih na Slovenskem niti ne more biti podpore komu drugemu, po vseh ldsih, zaresih, “pozitivnih”, … pač vse bolj vse skupaj leze v vse bolj usmrajeno cigojnerijo …

  • Meho

   Kaj pa lahko drugega kot pljuvaš po udbaški mafijski zalegi? Kaj, a se moramo Golobiču še klanjat? A mu moramo spomenik postavt?

   • Preberi še enkrat, počasi: “In bolj se bo desno pljuvalo po njem, bolj mu bo rastla podpora.” Pa veselo pluvanje.

   • von Rhein

    Lahko bi mu postavili spomenik. Na sprehajalni poti za pse.

  • xtc

   Šarčev domet je realno8% in kaj malo več.

   • Počakajma na volitve.

    • xtc

     Namen Šarca je le ta ,da se ustoliči Jankoviča-Šarec ne bo nikoli mandatar -preprosto nima jajc za prepir z EU in ZDA,glede NLB in ostalih stvari Janković je dovolj nor ,da v obupni obrambi levakov pošlje državo v zlom.

 • nevtrino

  Hja, kam pa naj bi ti jugobutalci dodajali “prave” slovenske državljane ??
  Po nasprotni slovenski strani pa le vkup, le vkup, Slovenci, dokler nas je še kaj, dokler še lahko uredimo našo državo !
  Ogromno jih je, ki samo čakajo na kakršnokoli priložnost, da popljuvajo pravo slovensko državo in razglašajo, kako da smo Slovenci nesposobni za lastno državo !

 • Borut Stari

  Slovenski volivci so pač kratkega spomina. Ko so prenehali glasovati za LDS, Zares in PS so te stranke izginile s političnega prizorišča. In v čemu bo drugo leto problem? Mi, le mi volivci definitivno odločamo kdo bo ali ne bo na politični sceni. Le mi smo režiserji izida volitev. Noben Kučan ali kakšen drugi cvergl. Tisti kandidat ,ki ne dobi mandat od nas volivcev, mu tudi strici ne morejo pomagati.

  • nevtrino

   V usmrajenem cirkusu je bolj malo prisebnosti in razsodnosti.

   • Borut Stari

    27 let imamo možnost “demokratične” izbire svojih zastopnikov. Že prva izbira predsednika države aprila 1991 je bila katastrofa za mlado demokracijo in tako je še danes. Dve leti vladavine demosa in 5 let J. Janše je bilo očitno premalo za razvoj normalne državne politike evroatlantskega tipa.Ostali smo na ravni diktature v imenu proletarijata.Štiri leta predsednikovanja DZ, 4 leta predsednik vlade, 5 let predsednik države in sedaj dobitnik naslednjega petletnega mandata ima v Sloveniji komsomolec kumrovškega tipa.Debilna predstava slovenskega političnega prostora.

  • Vera

   Ne bi smeli !

   • Borut Stari

    Če verjameš ali ne, le mi odločamo. Revolucije več ni. Zdaj je postsocialistična “svoboda” in moramo paziti koga izbiramo.Kaviar tovarišija zelo hitro izkorišča naše napake.

 • RATATA

  Jaz samo strateško koga ne udarim na gobec!

 • Vera

  Šarec bi najbolje naredil, da bi vse , ki mu jih vsiljuje stara garda , poslal nekam v 3 krasne ! Če že ustanavlja svojo stranko, jo naj z ljudmi , ki so pošteni , brez kakršnih koli nahrbtnikov . Vem, da zadnja leta težko kdo gre v stranke , toda , če bi videli , da se okrog Šarca zbirajo dobri kandidati za v parlament , potem bi se tudi več ljudi odločilo , da gre v politiko . Ne navijam za Šarca iz tega razloga , ker se tu nima kaj vmešavati ” bivši,bivši,bivši , bivši ” predsednik države, ki je bil še leta 2015 proti temu, da smo samostojna država . Tudi z Golubičem ni dobro češenj zobat , pa ne z nikomer iz propadlih strank : LDS, ZARES, Pozitivne Slovenije in še koga, ki je preverjeno bil slab ( nepovezani poslanci ) . Priporočam Šarcu, da naj 100x razmisli , preden uradno prijavi strano odsluženih politikov, ki jim je mar samo za denar, za slovenski narod pa nič .

  • xtc

   Šarec ni nič je “izdelek” Kučana razumite.

   • Vera

    Vem , zato ga pa svarim .

  • traktor

   Kje pa bo dobil, te, dobre? Saj dobri nočejo v politiko. V politiki, razen v redkih primerih, krožijo isti ljudje. Skupni imenovalec, do sedaj, jim je nesposobnost in pokvarjenost, ter boj za izključno lastne interese. Veliko jih je v teh časih zamenjalo tudi po 3, 4 stranke. Pogostokrat tudi s popolnoma kontra polov.

 • xtc

  Da so Slovenci najbolj zarukan in zabit narod na svetu kar se tiče politike ni dvoma,delno pa pokvarjen.
  Če dnevno poslušamo kvakanje levih bebčkov in trobil,kako mora JJ iz politične scene in iz SDS ,ker da je čas za nove obraze tam in isto ponavlja vse več tepčkov volilcev,ob enem pa isti tepčki ne vidijo ,da na levici pravzaprav ni nobenih novih obrazov,le tepci,s katerimi upravljajo vedno znova izvoljeni ljudje,ki so potapljali in uničili Yugo in bili proti Sloveniji in delovali v represivnih organih SFRJ ali kar v odločevalnih centrih.
  Slovenski tepčki ne ,dojemajo ,da vedno znova z glasom za nov obraz levice v bistvu izvolojo,Kučana,Isajloviča,Zemljariča,Gorenca,Kocjančiča,Rigelnika itd skratka izvolijo komunizem
  Ti ljudje dejansko vodijo državo in z njo počno kar koli želijo samo zaradi praznih glav Slovencev,seveda to počno le dotlej dokler jih po prsih ne udari tujina nato začno upiti o fašizmu tam ,ob enem pa pridno ropajo in finančno potaplajo volilne ovce in druge zraven.
  Jasno je ,da Šarec ne pomeni nič in ,da je njegov domet do manatarstva vprašljiv,gre za ustoličevanje Jankoviča za vsako ceno saj bi le ta začel z potjo proti Rusiji in Srbiji iz Nata in EU-vendar se utegne kučanova računica zaplesti ,če bodo glede Hrvaške kjer kučan kuha novo vojno na Balkanu ter strmi k vzpostavljanju Srboslavije,največja ovira pa so Hrvati,dobiti SLO levica od ZDA hudo po glavi.
  Skratka Kučanova druščina ima vse večje težave z EU ,ZDA in sosedi,da je temu tako kaže tudi delanje prepira Kučana s Španijo z Poljsko pa ga je že zanetil,kar kaže na izgubljanje živcev,zato vse upe polagajo v polblaznega balkanskega solatarja,ki pa mu prav tako,kjub nori in neumni glavi utegnta ZDA in EU ter Nato kaj hitro zaviti vrat in prisiliti Slovenijo v gospodarski zlom in bankrot-kar pa je konec levakov-zato taka živčnost in prepirljivost.

  • janez cepec

   ne posplošuj, Bunksl naumn, če si ti fuknen, ne pomen, de smo ostali Slovenci tud. če usi pametni volilci podpirajo nove obraze med kandidati, pomen to, de j’ mogoče verjetnost, de bo nov obraz prnesu nov veter, ni pa nujn, pa res je tud, de so bli volilci na ta način večkrat nategneni, kot ne. če pa gledaš star, plešat kslih, k’ klobasa četrt stoletja eno in isto jamrarijo, pa se nit pod slučajn ne moreš troštat kešnih sprememb, ergo, poj ni bel fuknenga folka, kot ste ve, zblojene ovce maloštevilne črede edinega pastirja.

   • sprehajalec

    Kwaj zej janez, kok nouga vetra spa meu do zej? Na volitve hodjo penzjonerji, kbi rad, kakšnga nouga maršala, dau čudeže delou pa dau jo spet mlad. Pa da nau daukou pa da seu fušal, tko k u jugi.

    To j tko k đankiji na igre na srečo, staujo vedno znova na nouga kona. Tau pa taprau, tau pa razhajku…

    Čeu pršla nova čistačica u firmo, joujo tastare rasfukale, dokler nau taka k one. Tko j pa tut s novmu obrazom. Bedaki prfukneni, za čistačico morš met prakso pa uvajanje pa za določen čs, tle uš pa kr izza šanka dobr ministrsk precednik, kr is prve. zato se pa menajo k gate. pa ministri. To pa sam ustreza komunistm pa lobijem, da majo mir, č se pa ta nou kej utika, ga pa sfukajo.

    • traktor

     Pust hudiča ubozga. Če mu kdo prdne u ksiht, misl, da je putegnu nou veter.

   • Schemva Miro

    Pravo ime si dal sam sebi,pozabil pa si dodati še na kvadrat,to se pravi cepec na kvadrat.

    • janez cepec

     ti s’ pa tud bel ŠEMAST, ane?

     • Schemva Miro

      Jaz nisem ne bel in ne rdeč,vem pa kaj je resnica in to resnico sta ti povedala xtc in sprehajalec,pa še kdo ti jo bo.

     • janez cepec

      ne to j’ njuna resnica, ti jima pa očitno verjameš, Bunksl Šemast

     • Schemva Miro

      Jaz sem do te resnice prišel sam,ne da njima verjamem,Šarec je pa navadna povzpetniška lutka,orodje v rokah drugih,vemo katerih,ga poznam,sem namreč iz njegove občine,kar se pa tiče JJ,pa ne bi imel nič proti,če bi stranko zapustil,bi bilo bolje za bodočnost stranke,pa lep pozdrav,se mi ne da cel dan viseti na tem portalu.

   • Štalmajster

    Seveda ne more biti sprememb! Vseeno katera lutka je zgoraj, mednarodni strici iz ozadja ostajajo ISTI.
    Tako da je čisto vseeno če kandidira ….. Damijan Murko ¨!

    Neobremenjeno v razmislek:
    https://www.youtube.com/watch?v=KqX-Hx1mD-Y

   • xtc

    Ja ostali Slovenaci ste hudo prfuknjen.

  • tramal

   Odlično opisano stanje v zloveniji..

 • von Rhein

  Stranka naj nosi ime : Družba na cesti dveh cesarjev. Kdor pozna balkanizirano (ne najlepše) mesto, ve kaj se tam nahaja.

  • nevtrino

   No, najlepše “selo” na svetu, zelenordečkarska “prestolnica”,…

 • Gavnar

  Popolnoma vsak klovn, ki ga postavi Kučan na volitvah gladko premaga vso združeno “Desnico” ?
  Očitno problem ni v Kučanu ?

  • janez cepec

   ne ni, sam te fuknene SDS ovce tega ne spoznajo, ker jih je veliki samozvani disident zmanipuliru do amena. dok ima Janše, bojo tardeči zmagval. tko j’ to. hvala Bog za Janšo, sicer je pa to tko zmenen, usem paše, rdećuhom, Janši pa še najbel

   • nevtrino

    Potem je pa za vas tako vse v redu, kaj se primitivno nasajate tukaj !

    • Gavnar

     Ker jim dajete zmagovalni zagon.
     Dokler boste podpirali to Partijsko Avnojsko pešhodko si Kučan zmage sploh ne more docela veseliti.
     Večino dela Kučana opravite vi – “ta Desni”.
     Žal pa vam ne kapne.

     • ogledalo

      Tako je. Tudi hudiča bi volili samo da ivan ne zmaga!

     • tramal

      Neverjetno kako se vsi komunajzerji bojite samo enega pošenega Janšana .Nosite plenice s sabo pa ne boste vsi posrani .

     • tramal

      Zakaj zmagate?Ker imate čredni nagonKar vam reče bik kučan to vi krave naredite

     • Gavnar

      Seveda, za razliko od vas večnih zgubašev, ki še mokrih sanj vašega ljubljenega vodje niste sposobni uresničiti.
      Zgube !

  • von Rhein

   Strinjam se,ni problem v Kučanu.Problem Slovencev je v njegovih profesorjih,političnih smerokazih,medijih in tedenskih proslavah. Kučan je samo pajac,ki je grajen na rdečem betonu.

   • janez cepec

    poznam še enga tacga, komunajzarja bivšiga, Tito j’ biu njegou uzornik, Kučko pa sotovariš. isti pajac

    • nevtrino

     Janez Drnovsek ?

     • janez cepec

      Butl, dobro ti znaš, kerga mislem. Ivan J. Janša

     • nevtrino

      Janez Zemljaric ?

     • janez cepec

      Butl

     • tohuvabohu

      Pahor? Turkoglu? Ta dva sta že 40 let v jedru udbotovarišije. Janša je bil nekaj mesecev, pa še takrat ni bil blizu vrhuške.

  • nevtrino

   Problem je v vsakem pohabljenem zabitku na Slovenskem, ki poklekne in skloni glavo tudi pred vsakim tazadnjim cigojnerjem !

   • Gavnar

    Kučanov partijski potaknjenec oz. Avnojska pešhodka je svoje sposobnosti že pokazala.
    Volivci res mogoče ne vedo kaj bi radi, dobro pa vedo česa ne marajo.
    In to jim na obeh krožnikih ponujajo tako levi kot “(komunisti na) desni”.
    Če bi Slovenija imela desnico, bi se stvari spremenile – Definitivno.

    • ogledalo

     Častna desnica sta MORDA samo še SLS in NSi. Sekta je zgolj klub nekega konvertita.

  • tohuvabohu

   Zakaj je pa potem Janković popušil? Pa Brajduškova?

   • Gavnar

    Zato, ker sta opravila svoje.
    Opankar mesec pred volitvami ustanovi stranko, da nažge tvojega ljubljenega vodjo.
    In mu je uspelo.
    Kura Bratuška (totalno nesposobna baba) v dveh potezah iz ablasti vrže tvojega ljubljenega vodjo. Če bi imel kaj ponosa bi se spokal, ampak ta vaša Avnojska komjunara še vztraja.
    Na naslednjih volitvah ga po istem scenariju nažge še Cmero.
    Sedaj ga bo nažgal tudi Kamniški komedijant.
    Na naslednjih volitvah še Murko, če bo le hotel kandidirati, ker VSAK, ki ima 15min časa
    iz vašega ljubljenega vodje naredi luzerja.

    Kaj še hočeš ?

    • mginko

     Tako delujejo skisani rdeči možgani. Z ukradenim denarjem in tebi podobnim prvorazrednimi luzerji ni težko kupite vse – sodstvo, policijo, medije in podplačati tudi dejavnosti arestanstkih plačanih obtožb in zaporov. Vse za dosego mafijskih komunističnih ciljev, ki so ti tako pri srcu. Pa kaj, saj tvoji skisani tega ne razumejo.

     • ogledalo

      Samo cca 10% vas je, luzerji!

     • tramal

      Imaš prav ,samo deset procentov nas je normalnih,ostali ste srbski turki in noji ki tiščite glavo v zemljo in mislite da vas nobeden ne vidi.

     • Gavnar

      O.K. naj bo po tvoje.
      Mi “rdeči” smo vam podtaknili tudi ljubljenega vodjo.
      vi “ta-pametni” tega niste sposobni prepoznati.
      Še ko vašega ljubljenega vodjo pravnomočno obsodijo in spravijo v zapor, mi “rdeči” podkupimo sodnike in vašega ljubljenega vodjo izpustijo.
      Samo zato, da se lahko še naprej norčuje iz vas.
      Si tako mislil.

     • Roman Eržen

      buteljk in še enkrat buteljk to je buteljk na kvadrat
      zakaj se skrivaš pod psevdonimovira da vidimo kateri Luzar si in da vidimo kakšno o dobro plačano mesto imaš v državni upravi in se bojiš da po volitvah ko zmaga sds od letiš kod know pri fatah in in iskal hrano po smeteh
      butil

     • šmentanamuha

      Model, resnično ti svetujem, da ne kvariš ugleda desnici.

     • Gavnar

      Bi ti odgovoril, pa nima smisla – SDS zmaga na volitvah ?
      Vidim, da zunanja temperatura presega tvoj IQ.
      Genij, O.K., SDS Genij.

    • tramal

     Seveda ,saj ga pred vsakim volitvam zaprete Komunajzerji niso dobili še nobenih volitev pošteno.

     • Gavnar

      Glavno, da te je miličnik Vinko – pošteno,… ?

  • Hribouc

   Gotovo ne.
   On samo upravlja Rdeči multiskorumpirani yugonostalgični volilni bazen in manipulira z njim.

   • mginko

    Verjetno z iranskim “perilom”, ki ga je za mafijo še dovolj.

  • ogledalo

   He he he….dobra!

  • tramal

   Govnar .Problem je v opranih možganih in posrbljenih slovencih.

   • Gavnar

    Posrbljenih slovencih ?
    Glede na kulinarične želje na letnih zborih SDS (Srbski pasulj ?) mi je nekoliko čudno ?
    Bi upal ugibati, da Ivani Jansha, glede na njegovo kosovsko poreklo ni ravno ljubitelj Srbske kuhinje.
    Se očitno motim, ali pa jedilnik sestavil sekretar SDS – Predalić ?

    • Pesjan

     Gavnar saj tudi ti nisi nek slovenski presežek,dvomim da te je povrgla slovenka morda kakšna šiptarka “u prolazu”,če potrebuješ prevod lepo prosi pa ti prevedem…..

     • Gavnar

      Ni potrebno imam slovar, če pa kaj ne razumem se lahko obrnem tudi na lokalni odbor SDS in mi prevedejo iz vaše “Srbščine”.
      “u prolazu” – bi mi Slovenci lahko rekli mimogrede.
      Vem Slovenščina ni tvoj materni jezik in vam, ta-južnim predstavlja precejšnjo oviro pri normalni komunikaciji.
      Sicer pa jo za pobiranje smeti in čiščenje kanalizacije ne potrebuješ.

    • Roman Eržen

     govoriš nekaj kar ne veš blebetaš ko ovce sigurno pa tudi ti nisi naše gore list komunajzer

     • Roman Eržen

      nekaj sem pozabil morda sta pa iz iste vasi

     • šmentanamuha

      A si ti sploh končal osemletko?

     • Gavnar

      Roman Eržen rojen Brajdić,
      mislim, da je to najpogostejši priimek vaše romske etične skupine.

     • Roman Eržen

      sem ti napisal napiši ime priimek delovno mesto potem sem lahko s teboj pogovarjal z mojem inteligentnim faktorjamoja je morda okoli ničle tvoja bedak pa na absolutni ničli -272 za to se ne oglašajo več da te ne bi dal na kakšno veliko potenco buteljk na razmisli in zapri saj veš kaj in se ne uglašen več tesli

      Poslano iz pametnega telefona Samsung Galaxy.
      ——– Izvirno sporočilo ——–Od: Disqus Datum: 30. 12. 17 19:56 (GMT+01:00) Za: [email protected] Zadeva: Re: Comment on Kučan in Golobič očitno vodita ekipo Marjana Šarca: Zdaj sta k njemu dodala še Golubovića, Šarec pa priznava, da gre za strategijo
      “Roman Eržen rojen Brajdić,
      mislim, da je to najpogostejši priimek vaše romske etične skupine.”

      Settings

      A new comment was posted on Nova24TV

      Gavnar

      Roman Eržen rojen Brajdić,
      mislim, da je to najpogostejši priimek vaše romske etične skupine.

      1:56 p.m., Saturday Dec. 30

      |

      Other comments by Gavnar

      Reply

      to Gavnar

      Gavnar’s comment is in reply to

      Roman Eržen:

      govoriš nekaj kar ne veš blebetaš ko ovce sigurno pa tudi ti nisi naše gore list komunajzer Read more

      You’re receiving this message because you’re signed up to receive notifications about replies to romaneren.

      You can unsubscribe
      from emails about replies to romaneren
      by replying to this email with “unsubscribe”
      or reduce the rate with which these emails are sent by
      adjusting your notification settings.

     • Gavnar

      Absolutna ničla je pri –273,15 °C in ne pri -272 kot navajaš.
      Ne vem zakaj navajaš te preproste osnovnošolske fizikalne pojme, čeprav ti niso jasni ? Najverjetneje si osnovno šolo nehal obiskovati pred šestim razredom.
      Lahko me pa osebno spoznaš na naslednjih volitvah.
      Bom tisti, ki se bom najbolj naglas smejal, ko boste (ponovno) močno izgubili tudi volitve 2018.
      Drugače pa tebi ne bi ravno polagal računov. Tvoj nick je star 7 dni,najverjetneje jih imaš precej na tem portalu.
      Si zelo transparenten, podobno kot tvoj ljubljeni vodja, ki ne more in ne zna pojasniti izvora gotovine s katero razpolaga.

     • Roman Eržen

      to jaz vem vendar sem dopustil da v tvojem praznem prostoru se lahko atomi še malo premikajo da lahko ti govoriš Kučan Kučan rdeči šarm
      ker se s teboj ne mislim več dopisovati je to moj zadnje sporočilo

     • Gavnar

      Bi te vprašal kje sem govoril Kučan, Kučan,…, pa nima smisla.
      Meni je Kučan samo zanimiv, ker vas vedno nažge na volitvah.
      V vaših skisanih podstrešjih vedno vse, ki ne sledimo vaši komunajzersko avnojski pešhodki, označite za Kučanove hlapce.
      Vse samo, da se zanika, da je najbolj zvest Kučanov hlapec ravno vaš ljubljeni vodja.

  • Roman Eržen

   vse kakor ampak v budalah

   • Gavnar

    Pazi v teh Budalah tvoj ljubljeni vodja že 40 let sanja prihod na oblast.
    Pa je prekratek tudi za to.

 • Artur

  Tipična podla doktrina židovske Marksistične agende , laž, lopovščina,manipulacija, varanje , oderuštvo …
  Rakasta tvorba na telesu človeštva.
  https://www.youtube.com/watch?v=4MYPzKNQUE0

 • traktor

  Da nam gre tako dobro in vsako leto bolje, sta v prvi vrsti najbolj zaslužna stara, pokvarjena prdca pod marelama, zgoraj. Podjetniki, obrtniki, mladina, upokojenci, delavci in kmetje zapomnite si to.

  • učko

   Za to so zaslužni delavci in podjetniki, ne pa režimska golazen. Slednja nam ne nakopala milijardne pufe, ki jih čedalje težje odplačujemo, to je že Cerar priznal.

   • traktor

    Saj pravim. Ena najbolj zaslužnih, da smo v tem času, iz denarja in dela napravili navaden drek, iz ljudi pa socialne odvisnike-beri sužnje, sta zgornja velika gospoda pod marelama.

 • TOML

  Tudi ščetinar Jakić pride k Šarcu .
  Hej brigade!

 • Hribouc

  Rdeča Vukojebina Slovenistan!
  Zavajanje, prevara, laž, protičloveško sodstvo in kriminalni sodni sistem, udbokriminalna banda!

 • mapu

  Kaj pa si je mislil, Serpetinšek, da bo lahko soliral, o ti bimbo bimbasti!

 • mginko

  Stara udbomafija poriva slovenskemu državljanu “nove” obraze svojega podmladka, za bodoče volitve.
  Državljan, ali boš zopet nasedel stari mafiji, pogrebcem ukradene nam države ??? RAZMISLI !!!

 • ogledalo

  Namesto, da bi promovirali program sekte, se ukvarjate s kostmi in Kučanom. Bedaki! Kaj vam dela mali mož!!! Šarec bo zviška lulal po vas, po volitvah. Če bi ga Kučan res podprl, bi sam dobil večino v parlamentu. Vaša antipropaganda je pravzaprav dobra propaganda za Šarca! Spet boste jokavo peli in plesali kolo. “Mi se imamo radi,….”

  • tramal

   Spet si pod stresom.Manj pij in manj lajaj pa ti bo boljše.

  • Pesjan

   Jaz imam doma v kleti eno veliko vsrano ogledalo,kot nalašč za tebe bebo,poklonim ti ga za NLeto,malo ga spucaj boš vido kdo se ti bo prikazal ena mala siva murglska podgana in njen iztrebek neki dvorni norček Šarec in kup drugih kretenov iz vrst levih butlov daj mi naslov pa boš imel polepšane praznike.

  • šmentanamuha

   Kaj bi zdaj rad pravzaprav povedal? Da bi ti v bistvu rad volil desnico oziroma da bi rad, da končno zmaga desnica?

   • Roman Eržen

    jaz vsekakor ti bedak pa voli levičarje itak nimaš nič v glavi

    • šmentanamuha

     Lej, model, če si funkcionalno nepismen (to pomeni, da ne razumeš zapisanega), potem raje ne komentiraj in ne kvari ugleda desnici, ker bodo levičarji potem upravičeno mislili, da so desni sami bumbarji. Pravkar si bedak izpadel sam.

 • tramal

  Saj so skoz eni in isti komunajzerski bedaki na oblasti samo da ko propade ena stranka se hitro preselijo v drugo ali pa ustanovijo novo.Butaste komunajzerske volilce pa res ni težko okol prnest.Nimajo kaj vglavi.

 • šmentanamuha

  Šarec je ugotovu, da je konc zajebancije. To ni več odrska predstava, ki traja dve uri in pol greš domov na toplo. Ko greš v politiko, zaplavaš v morje, kjer mrgoli morskih psov, ki v hipu požrejo male naivne ribe, ki samozavestno priplavajo mimo njihovih gobcev. Torej je potrebna “strategija preživetja med morskimi psi”.

  Ampak tisti, ki igra samo na politiko preživetja med morskimi psi ne more biti alfa politik, torej tisti, ki stvari premika v skladu s svojo vizijo in ima morske pse pod kontrolo. In če to nisi,. torej alfa politik, si samo marioneta, s katero upravljajo resnični igralci v zaodrju. Šarcu se torej zna zgoditi, da se bo iz gledališkega igralca, ki kreira vlogo, spremenil v marioneto, ki se premika na poteg vrvice. Če bo tako, je to njegov konec, gledališki in politični….in osebnostni.

  • traktor

   In to je bilo v zadnjih mandatih videno že večkrat.

   • Novakec1

    Mislim da je bolj na tisto Ščuke pa ni, krapi so se polenl nič novega v greznici slolandija.

 • Novakec1

  Butalska saga; Kovač udriha po razbeljenem kosu železa in mrmra; če bo špičast bo ponosna samostojna Sloavenija če bo ploščat pa počefurjena yugoslovenija. Po 27 letih je ratal nekaj ploščatga. Amen.

 • Capi

  Šarec aka Serpentinšek je pokvarjen ko stara salama……..mlad napihnjen narcis, taprav kader za kurćana

 • bisabre

  Serpentinšek preoblečen v Šarca pač igra vlogo, ki so mu jo dodelili. Kaj pa hoče? Vedno je v soju žarometov, main stream mediji ga prav tako forsirajo kot neformalnega vodjo nove koalicije in bodočega (verjetnega) predsednika vlade. Tako se še najbolj počuti, saj je vendarle igralec, oni pa so vedno radi pod reflektorji, to je njihov milje, okolje v katerem se najbolj znajdejo. Teater in film sta tako in tako fikcija, sta to kar bi si mogi želeli biti, ali mislijo, da je vse skupaj resnica in neizmerno uživajo v tem. Keč pa je, da takšen “teater” vedno plačajo-mo gledalci (državljani).

 • if

  Diletant Šarec, šarite po demokraciji.
  Odgovorni ste za diletantske poteze, ki jih izvajate nad RS!
  Tisti, ki ste jim podrejeni, so veleizdajlci. S podreditvijo tem ljudem ste se tudi vi umestili med veleizdajalce demokracije!

 • Miro Jereb

  Vsak dan smo bliže Venezueli….

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!