Nacionalna RTV v leto 2020 sramotno zakorakala s Titom nazaj – v leto 1972, ko je udba likvidirala največ disidentov!

Na levi strani Josip Broz Tito s svojo Jovanko, na desni slika iz Hude jame. (Foto: Youtube)

Na levi strani Josip Broz Tito s svojo Jovanko, na desni slika iz Hude jame. (Foto: Youtube)

Srečno novo leto 1972, je zaželel slovenski nacionalni medij RTV SLO. Zabava ob praznovanju novega leta je v njihovem uredništvu pustila posledice, saj so delili videoposnetek jugoslovanskega diktatorja Josipa Broza Tita, kako je praznoval novo leto v ljubljanski tovarni Dekorativa leta 1972. Socialna omrežja so zopet eksplodirala od nezadovoljstva in jeze, saj se v letu 2020 enostavno ne spodobi, da nacionalni medij deli romantične podobe diktatorja, v resnici odgovornega za stotisoče mrtvih in preganjanih.

Odgovorni na RTV očitno še vedno živijo v prejšnjih časih ter se ignorantsko sprenevedajo, da smo leta 1991 prelomili s starim enopartijskim komunističnim režimom. Ti še vedno nekritično in v duhu nekdanje propagande delijo posnetke jugoslovanskega diktatorja Josipa Broza Tita – tokrat so si privoščili objavo praznovanja Tita in njegove žene Jovanke iz leta 1972, v ljubljanski tovarni Dekorativa.

“2020 Slovenija s Titom naprej v nove zmage. Sram naj vas bo RTV Slovenija!” se je odzvala ena izmed uporabnic družbenih omrežij. Kritičnih odzivov je bilo mnogo, objavljamo le nekatere izmed njih.

V preteklosti je slovensko javnost šokiralo odkritje v Hudi jami, ko so našli posmrtne ostanke povojnih pobojev komunističnih oblasti. “Pogosto mi pišejo levičarji zakaj se ukvarjam z žrtvami komunizma, ki jih ni bilo ali so za njih upravičene. Jaz nisem javna institucija, samo običajen tviter profil, pa jih motim. RTV se ukvarja z renesanso komunizma in to očitno dopuščamo in ni moteče. Quo Vadis Slo?” se je oglasil uporabnik Twitterja z imenom društvo Hudajama.

Nacionalna televizija pa je zopet nalašč ujezila in čustveno prizadela tisti del slovenskega prebivalstva, ki nima lepih spominov na bivši režim.

Najmočnejša politična figura bivšega režima, odgovorna za povojne poboje, kratenje človekovih pravic, zatiranje drugače mislečih, se enostavno predstavlja na RTV SLO kot romantična figura “čudovitega” totalitarnega komunističnega sistema. “Dajte, tovarišija rdeča, napišite še, kaj sta delala sonci Revolucije Kim Il Sung ter Mao Zedong; Donava modrosti Nicolae Ceausescu, da o Izviru modrosti Enverju Hoxhi ne govorim!” je odgovorne o spornih preteklih komunističnih diktatorjih spomnil eden izmed uporabnikov na socialnih omrežjih.

Josip Broz Tito druge besede kot luskuz ni poznal
Josip Broz Tito v vlogi voditelja komunistične Jugoslavije drugega kot luksuza ni poznal. Znan je bil po svojem razkošnem voznem parku, ladji Galeb in luksuzni vili na Brionih. Pred kratkim pa se je razkril luksuz “delavskega” predsednika bivšega režima, ko je ležal na smrtni postelji v UKC Ljubljana.

Obstajalo je prepričanje, da je vsa dokumentacija v zvezi z maršalovim zdravljenjem pristala v Beogradu, a očitno temu le ni tako. Ta oziroma vsaj delček te, je namreč sameval v ljubljanskih podzemnih hodnikih.

Razkritje, da so v mesecu dni pojedli in spili oziroma plačali kar 100 kilogramov svinjskega mesa, 90 kilogramov konzervirane šunke, 31 kilogramov baby beefa, 18 kilogramov budžole, več kot 15 kilogramov pršuta, 100 litrov vina, 91 steklenic viskija, 20 steklenic ruma in 11 steklenic vodke dokazuje, da Titu razmetavanje z denarjem ni bilo tuje.

Luka Perš

 • Srbe na vrbe
  • Ivan Ivanovič

   Admin, mene občasno blokirate brez nekega pametnega razloga, komentatorja z žaljivim in zgodovinsko nadvse diskreditiranim nickom pa mirno pustite, da razkazuje svojo sovražno držo do drugega naroda. Sramota za časopis, ki hoče postavljati neke demokratične standarde.

   • Marija

    Kakšna pa je to sovražnost,če se objavi resnica?Prav tako je bilo.To vemo mi stari.

 • Antonius

  Dokler bomo prisiljeni s televizijščino vzdrževati RtvS, si bo *javna hiša* lahko dovolila, kar ji bo partijskega padlo na pamet.
  Poslanstvo RtvS je tudi ustvarjanje slovenske kulture. Radio otrokom vrti 50 let stare pravljice, tv pa nič kulturnega ne posname, ker s čvek oddajami zapolnjujejo programski čas.
  Prešeren? Kdo se še spomni tistega posnetega skropucala.

 • Puki Pukmajster

  TISTO KAR MNOGE SLOVENCE MOTI PRI NOVI je to stalno pizdarjenje in zigosanje ljudi kijih Nova “v sluzbi resnice” razglasa… Same negativne novice: slabi policaji, slabi komunisti, slaba Makaroviceva, slabi istospolni, slabi igralci…. a ste ze slisali… ta in on je tudi slab… vsi so slabi… samo mi smo dobri… Zakaj smo dobri samo zato ker kar naprej vpijemo da so drugi slabi… Gospodarskega programa desnica sicer nima, bo pa vselej poskusala prodobiti oblast s tem da bo crnila druge in konstruirala skandale ki jih ni…
  Zal pa levicarji niso nic boljsi. K nam – zaradi sovrastva do desnice – na veliko vabijo nekompatibilne muslimane. O gospodarstvu se jim niti priblizno ne sanja. V imenu “humanosti” do nekompatibilne kulture iz bliznjega vzhoda se obesijo na drzavne jasli, ker sicer sami niso sposobni sproducirati nic.
  SLOVENCI BOMO TAKO OSTALI TISTO KAR SMO BILI STOLETJA – NAROD PONIZNIH MED SEBOJ SPRTIH HLAPCKOV. Cmerar in Barbika sta najboljsi primer dveh pudlov brez hrbtenice ki ubogata svojo nemsko gospodarico Geli…..

  • JANEZ GUS

   Rdečuhe je treba stalno opominjat,da so drek na dveh nogah.

  • joza joza13

   “Gospodarskega programa desnica sicer nima, bo pa vselej poskusala prodobiti oblast s tem da bo crnila druge in konstruirala skandale, ki jih ni…”

   Si ti ok?
   Vzemi vitamine, minerale… in se pokrij z odejo čez glavo.

  • WISKY 1000

   HVALA ZA NOVO TV 24,LEVE KOMUNAJZARJE RESNICA BOLI.

 • Puki Pukmajster

  POGLEJTE TOLE, SKANDAL DA NI PRIMERJAVE:
  https://www.youtube.com/watch?v=Mxed1yJbVog

 • JANEZ GUS

  Nacionalko naj plačujejo rdečkarji,ker jo tudi samo oni gledajo.

  • Lustrator

   V normalni demokraciji samo še preko skupnega zaporniškega televizorja. Kdor slavi zločinski totalitarni sistem, je tudi sam latentni zločinec. In dokler so taki na prostosti, ne moremo biti civilizirana, kaj šele pravna država. In ne, to ne leti le na sam vrh slopartijskega gospodarstva in politike, ampak na celotno njihovo volivno in simpatizersko bazo. CELOTNO.

   • Novakec1

    Cepo naštej vsaj eno normalno demokratijo.

 • Ivan Ivanovič

  Javkanje ne pomaga nič. Peterle je v času Demosove vlade zavrnil predlog, da bi RTV SLO bila politično pluralna in sicer tako, da bi en program bil provladni, drugi pa opozicijski, češ da se bomo Slovenci še bolj sprli med sabo. Zdaj smo sprti kot še nikoli, levica absolutno triumfira, pomladne stranke pa so že skoraj v ilegali. Javna radiotelevizija pa je enako kot v času trdega komunizma udarna pest vladajoče kaste. Hvala Peterle in ostali useful idiots, ki ste nas pripeljali v Slovenzuelo.

 • Anton

  Ni problem kaj predvajajo ampak kako. Naslov oddaje bi bil Silvestrovanje MNOŽIČNEGA Morilca tita l. 1972.
  Tako bi ljudje opazili kaj je prasica žrla, kje in koliko.

 • resnicaboli

  Sami ste pa pred dnevi imeli članek o tem zločincu pometite pred svojim pragom.

 • Bič Božji

  Jah, saj res, kaj ste desnuhi nardil s tistimi kostmi, ki ste jih izkopali iz jam in potem “sončili” na šotorskih krilih in v plastičnih gajbicah? A so še tam ? Sam prašam. Al pa niso trenutno več aktualna, pa gnijejo v plastičnih gajbicah nekje po enih vlažnih kletnih prostorih?

  • pesjanar

   Ne ,ni jih več pokradla jih je tvoja žlahta ,skuhali ste si župo za “praznik “29 novembra.

  • Slovenec

   Če bile te kosti od tvojih sorodnikov bi se drugače obnašal, ali ne? Samo vprašam.

   Nauči se slovnico in empatije ti zelo manjka.

 • Samov sin ☢

  Prvič…mi smo Titovi, Tito je naš… Drugič…Tito in udba je likvidirala zgolj izdajalske domobrančke (to so bili ostanki tistih ki so se leta 45′ skrili)… Kapish? … In prosim, da našega Titaja nikoli več ne primerjate z Kim Il Sung, Mao Zedong, Nicolae Ceausescu in Enverju Hoxhi. Kapish drugič?

  • DMB

   Imaš popolnoma prav ni primerjave, oni so bili njegovi vajenci. Resnica ima vedno dve strani

  • Slovenec

   Pamet v glavo in treznost.

 • WISKY 1000

  Ukinit komunajzarsko rtv

 • Anton

  skratka naj povzamem z eno besedo IDIOTI!

  sarkazem press

 • Samov sin ☢

  Pa kaj bi zdaj radi? Nacionalka o Titu in o partizanih…ki so nas osvobodili, in to priznava celi svet. Nova24TV pa o belogardistih in domobrancih…ki so bili izdajalci slovenskega naroda, prisegli so Hitlerju???… No, katera televizija je bolj sramotna? Prosim vas lepo !!!…

  PS: “Srečno novo leto, ve umazane desničarske živali !!!”

  • von Rhein

   Drecksack!

  • Slovenec

   Kako in zakaj so pa nastale vaške straže in domobranci?

   Srečno in vse dobro v novem letu z veliko mero treznosti, razuma in poznavanja prave zgodovine.

  • if

   6. april 1941, nacist napade domovino kominternovcev Tita in Kardelja.

   27. april 1941, kominternovec Kardelj v LJ tvori komintenovsko PIF zoper zahodne demokracije!

   1. maj 1941, Kominterna (člani Stalin, Tito, Kardelj …) gosti naciste na Rdečem trgu v Moskvi. https://www.youtube.com/watch?v=jAfSrBMuXI8

  • AlternativaZaSlovenijo

   Svoboda je očitno zelo relativen pojem. Komunisti so nas “osvobodili”??? Česa neki? Po kapitulaciji nacistični kapitulaciji je prišla “svoboda” imenovana komunistična diktatura, ki je bila posledica krvave revolucije pod krinko “narodno osvobodilnega boja”. “priznava cel svet” ? Slovenija in morda deli bivše juge so cel svet???

 • Samov sin ☢

  Pje, toti Mitja Iršić pa je budala par excellence !!!

 • RATATA

  Na popu je butara rekla celo to, da je lublančanom novo leto omogočil županković!!
  Brez zokana bi lublančani še vedno čemeli v starem.

 • von Rhein

  Odgovorni na RTV očitno še vedno živijo v prejšnjih časih…
  ……………………
  Seveda živijo v času,ki je vedno bolj podoben prejšnjemu . Za nič dela in za ponavljajočo propagando,ki ima vzgojni moment, velika večina parazitov na tv Lublana živi na tuj račun.Vzorec in vzgled imajo v svojih prednikih .

 • Branko Jadran

  Pa se kako so slovenski komunisti spostovali titeka, tezko se je odreci privilegijam, katere so nepozabne, sicer sam titek je najbolj zaupal prav sodelavcem iz Slo. vidno kje je bil najbolj siguren v svojih zadnjih mesecih svog zivota

  • Samo-Sefika Zorec

   Sa JJ je bil njegov najboljši učenec,za katerim vi stopate v vrsti

 • Marija

  Vsa leva opcija si želi takega življenja.Zato ta nostalgija.Pa ne vem,če lahko vsi mi zaničevani Slovenčeki toliko pridelamo,da bi jim lahko zadovoljili njihov pohlep.Ja Tito je vzor.

 • Unikatna

  Sramota! Dajte že 1x mir s tem Titom in ex-yugo! Imamo svojo državo od leta 1991! Ozrite se v sedanjost in prihodnost in ne da obujate spomine!

  • mginko

   Države NIMAMO, JE UKRADENA. Imamo teritorij, na katerem stara udbomafija s svojim podmladkom skrbi za bedo drugorazrednih državljanov. In ti unikatna-prvorazredna s svojo “nadarjenostjo” zri v rdečo prihodnost. Spomon ti verjetno ni prirojen, oziroma je opran.

   • Unikatna

    Kdo je kriv, da je ukradena? Slovenci sami, ker nismo znali oz. hoteli negovati tisto, kar smo si leta 91 priborili. Ne zamerim, vendar zmotno misliš, da sem prvorazredna. Moj komentar je namenjen RTV SLO. Sem že v teh letih, ko me ne skrbi več za prihodnost. Skrbi me za prihodnost mojih…

    • mginko

     Se ti opravičujem za mojo pripombo. Tako sem te razumel. Imaš pa popolnoma prav kdo je kriv. Stara udbomafija s podmladkom skrbi da je mlajša in srednja generacija vzgojena po komunističnih “paragrafih”. Zato ne veste ti dve generaciji ne kaj je država, ne kaj je domovina. Poznata pa kako se živi z mafijskimi posli.
     In ti dve generaciji ne gledata nič v prihodnost, še sedanjost jih zanima samo od danes do jutri. Se opravičujem izjemam, kar pa se danes na tem ukradenem teritoriju ne pozna, da bi ukradena Slovenija krenila po boljši in poštenejši poti za naše mlajše generacije. Žal! Tolikšen je strup komunizma pri teh generacija dosegel svoj učinek.

 • Borut Stari

  Me ne gane. Idioti pač počnejo idiotske stvari. Najbolj žalostno pa je, da jim mi to početje dovolimo.

 • lokec

  Ali so jedli kar na postelji v sobi pri Titu v Kliničnem centru. Koliko in kdo je hodil na obisk?
  Vsak dan 8,5 kg suhomesnatih izdelkov,3,5 litrov vina 4,5 litrov žganih pijač.

  Mislim, da so v torbah nosili domov

 • Jožef

  Dobri ljudje, dober dan. Novo leto, stara pesem. Še dva mandate levih vlad, pa se bomo znašli n novi FNRJ. Mlajši, to je titova Jugoslavija, dežela komuzma, socializma, marksizma in leninizma.
  Pa le pojdite na Osankarico in se poklonite od lasnega naroda izdanim samorilcem, ki so jih zavedli komunisti.

 • AlternativaZaSlovenijo

  Nacionalna RTV? Vic stoletja. Gre za butaleTV. Zato ne razumem zakaj se zgražate nad butalami. Odjavite pa ne bo potrebno plačevati.

  • Vera

   Takoj,ko sem na silvestrski večer malo po 20 ti uri slišala peti Klemna Slakonjo v hrvaščini,sem ugasnila tv,zato nimam pojma ,kaj vse se je na vnaprej plačljivi RTV SLO še pozneje dogajalo.

 • Peter

  Bolesni, torej tak, ki bo lesni, no?

  btw, bo lesni dežurni umovi za spremljavanje nove24 so očitno tudi že zbujeni, de.

 • Lon Wolf

  Walter Weiss – Tito, je bil poljski žid rojen v Krakovu, njegova družina se je preselila v Brooklyn, od tam ga svetovni jevrejski cionisti iz Amerike pošljejo v SZ, da pomaga pri širjenju komunističnega režima. Josipa Broza iz Kumrovca so ustrelili leta 1939 v Barceloni kominternovci. To je RESNICA, ki vam jo rdeča buržoazija skriva že 70 let.

 • VERZIFIKATOR

  Pepe Ertevejšek

  POMLAJENJE – LETO 1972

  Sosed šel je spat še v starem letu,
  star je že, ga spanec je premagal,
  v posteljo si komaj je pomagal,
  dolgo je možakar že na svetu.

  Voščil prej nam vsem je za silvestra,
  zdravje, srečo in še vse ostalo,
  vsega sploh izreči ni se dalo,
  nam zažélel, naj ta noč bo pestra.

  Smo pri nas zabavo priredili,
  nekaj parov, družba običajna,
  noč silvestrska bila je bajna,
  leta dvajset smo se veselili.

  Ko šampanjec bil je že poplaknjen,
  zunaj se poleglo je norenje,
  slišali pri vratih smo zvonjenje,
  bil je sosed zmeden, ves zamaknjen.

  Zmotil sem se, prosim, oprostite,
  nekaj v redu ni z menoj, povejte,
  ali res sem pomlajen, poglejte,
  prosim, da resnico govorite.

  Na te-ve bila je prejle slika,
  se na njej prikazal in nam voščil
  Tito, ja, maršal, se ves je loščil,
  vse bilo je res, prav vse brez trika.

  Smo res dvainsedemdesetega?
  Prosim vas, sosedje, ne tajite,
  le resnico pravo mi razkrijte,
  že tako povsod dovolj je zlega.

  Da je sanjal, smo ga pomirili,
  da bilo ni na te-veju Tita,
  mu ostala je resnica skrita,
  smo sramoto raje mu prikrili.

 • Samov sin ☢

  Pa kaj bi zdaj radi? Nacionalka o Titu in o partizanih…ki so nas osvobodili, in to priznava celi svet. Nova24TV pa o belogardistih in domobrancih…ki so bili izdajalci slovenskega naroda, prisegli so Hitlerju???… No, katera televizija je bolj sramotna? Prosim vas lepo !!!…

  PS: “Srečno novo leto, ve umazane desničarske živali !!!”

  • Puki Pukmajster

   moji lepi spomini na mladost so spomini na JOSIPA BROZA…

   • slosin

    bejž no bejž…izgleda, da je Tito zaslužen, da si bil mlad….no, zato, da si pa zdej star, je pa kriv Janša….

  • slosin

   dej bod no bolj natančen….domobranci niso izdali slovenskega naroda, temveč komuniste, Stalinove hlapce……kapiš..?

  • xtc

   RTVS -večje sramote ni na svetu,ah,Tunek in tvoj Mesar z Balkana je med prvo 20 erico največjih zločincev novejše dobe.

 • Puki Pukmajster

  dekorativne ni vec… je to “uspeh” desne politike?
  https://www.ljubljana.si/sl/aktualno/adijo-tovarna/

 • xtc

  Še en dokaz ,da so levičarji in SLO Kučankomunisti stranke ,ki so stranke preteklosti ne prihodnosti,oni ne morejo iz preteklost stalno znova se vračajo tja,ker nimajo kaj pokazat v sedanjosti-oni živijo od trupla njih propadle zgodovine-so navadni mrhovinarji zgodovine ujeti v preteklosti.

 • Lustrator

  Še dobro, da celo jugonostalgični ljudožerski butalistanci po zaslugah zahoda danes živimo v informacijski dobi, saj bo ob lustraciji preko informacijskih metapodatkov zelo lahko priti do odgovornih partijskih postreščkov, ki so sodelovali pri prav vsakem takem prispevku. Upam, da bo sodna čistka zares zares temeljita in bodo za svoje sodelovanje pri širjenju zločinske ideologije sovraštva sodno obravnavani prav VSI psi čuvaji udbomafijskega režima – od tajnic, grafičnih oblikovalcev, novinarjev, pa do velikih uredniških živin.

  Do takrat pa rdečesrajčniki kar veselo onanirajte po verskih in nacionalnih čustvih domoljubnih Slovencev. Bo pristanek še toliko bolj boleč. Upam le, da SDS in morebitna nova pomladna platforma v drugo ne bo več tako naivna in bo ob prevzemu oblasti poskrbela za POPOLNO očiščenje državnega in vseh paradržavnih sistemov. Me pa že zanima kam bodo takrat komiji množično migrirali – v Đermani kot pred njimi njihovi musli zavezniki ali k materi Rusiji po kateri se jim že desetletja toži. Srbi in Hrvati jih ne bodo vzeli, to je jasno.

  • AlternativaZaSlovenijo

   Zadnjič sem slučajno pri prijatelju gledal talking heads na naših “neodvisnih medijih” ala 24 kur in butaleTV alias rtvslo. Vsebine si nisem niti zapomnil, ampak sem 99% prepričan, da sploh ne vedo kaj berejo iz tako imenovanega bobna. Skratka oddaje so “visoko inteligentne” za butale.

 • milanček

  Zavedni Slovenci, za nas, naše otroke in naše bodoče rodove , je nujno, ponavljam, nujno potrebno, da se vsa ta ngolazen odstrani, kako, enostavno, tako kot so počeli njihovi vzorniki! torej, jih moramo odstraniti, po domače, potolč!

  • Puki Pukmajster

   potolci SDS ?

 • Gren

  NA NACIONALKI SO V VODSTVU UMAZANE ŽIVALI !!!!!

 • samotoje

  Ni tako žalostnih pojav, kot so ljudje, ki zaradi lastne praznine in človeške majhnosti častijo in malikujejo zločince krvavih rok. V slovenskih medijih je takih pritlikavcev preveč. Taki tudi najbolj bevskajo na tiste, ki opazno štrlijo iz množice revne pritlikavosti. Poglejte samo, kako se davijo z oddajo Pričevalci in seveda z Možino.

 • šmentanamuha

  To je specialna vojna, dragi moji.
  Ko so LGBT “napadli” sami sebe in si v neki beznici razbili dve šipi, je to že v zgodnjih jutranjih urah komentirala evropska poslanka Tanja Fajon in se zgražala nad “nasiljem” uperjenim proti LGBT, Šarec pa je moral še v pižami dati izjavo, da takih reči pa res ne smemo tolerirati.
  Ko je buzerant iz SD, ki so ga inštalirali v šolski sistem, Štromajer, grobo žalil kristjane za božič z “umazanimi živalmi”, so se temu pridružili še nekateri znani levičarji kot je Kordiš in nekdanji novinar RTV Slo in nihče od ključnih politikov (Fajon, Šarec, Pahor, Židan …) ni dal nobene izjave in kakor koli problematiziral verbalni sovražni napad na katolike državnega sekretarja na ministrstvu za šolstvo.

  Tole z Brozom je nadaljevanje specialne vojne, s katero poskušajo sprovocirati desno opredeljene državljane. Vse te stvari so med sabo koordinirane. Kučanisti se pripravljajo na krvavi spopad, zato tudi poskušajo zatreti samoobrambne mehanizme (varde) med ljudstvom. Vojne vedno zanetijo starci, ker jih vonj po krvi, ko umirajo predvsem mladi ljudje, navdaja z močjo.

  Ljudje, ohranite trezno glavo.

  • AlternativaZaSlovenijo

   to oni mislijo, ker še vedno živijo v letu 1941. Trezna glava je seveda na mestu, vseeno pa lahko rečem (oprostite na vulgarnosti) ku..c jih gleda. Se opravičujem damam na tem portalu, ampak tile izmečki si drugega ne zaslužijo.

 • Joško

  Tudi današnji levaki so poznani po “življenju na visoki nogi” na račun davkoplačevalcev.

 • Samov sin ☢

  Pa kaj bi zdaj radi? Nacionalka o Titu in o partizanih…ki so nas osvobodili, in to priznava celi svet. Nova24TV pa o belogardistih in domobrancih…ki so bili izdajalci slovenskega naroda, prisegli so Hitlerju???… No, katera televizija je bolj sramotna? Prosim vas lepo !!!…

  PS: “Srečno novo leto, ve umazane desničarske živali !!!”

  • šmentanamuha

   Očitno si tudi ti ena ostarela levičarska glista brez možganov. Bogi si, pa sej si ne morš pomagat.

 • Radovan Prinčič

  Najboljše da pustimo Tita pri miru. Od preteklosti se ne da živeti.

  • AlternativaZaSlovenijo

   Res je koga j…..e njega in SFRJ, JLA, CK itd….Vse je šlo hudiču v rit.

 • Novakec1

  Še boljpša je tista argentinska muzka v včerajšnjem Pozdravu. Sam še brico iz Bloškega jezera je manku.

 • macon

  Meni so stari čb posnetki všeč: oblačila ljudi, avtomobili in zgradbe. Res pa je, da nonstop gonijo socialistično propagandno agendo. Lahko bi tudi pokazali Pučnika iz let okoli osamosvojitvi pa raje najedajo z Brozom. Kot da bi ljudje bili takrat premožni.

  A veste, da so bili komunisti taki butlji, da so proizvodnjo stare Jugoslavije iz 1939 dosegli šele okoli 1959, s tem, da večina ozemlja ni bila kaj prida poškodovana in večina mest celih? Še najbolj je trpela Bosna, v Sloveniji je bilo pa edino poškodovano mesto od Angležev bombardirani Maribor. Potem so nam pa skozi lagali o zunanjem in notranjem sovražniku, ki ruši socializem, v resnici so pa polpismeni komunajzarski idioti vodili ekonomske procese in vse možno zajebali.

  Današnja vlada je pa odsev točno te iste mentalitete sodrge in primitivizma.

 • janko

  Nikjer v Evropi niso komunisti pomorili procentualno tako veliko svojih neoboroženih in nedolžnih ljudi kot v Jugoslaviji in še posebej v Sloveniji. Tudi nobena živalska vrsta ne počne tega.

 • Marko Ocvirk Pax

  hecn.. a kdo ve kako so slovenci podlegl hitlerju hehe.. kot pravi izdajalci znani po celm svetu ;D Dobr takrt da je biu tito ker še dons neb mel doma pralnga stroja haha. V svetu kjer se izdaja in ubija, spodkopava države se od voditeljev pričakuje da zategnejo štrik al pa država propade. Vsak čas ma svoje ukrepe in tisti k se bunijo pomojma nimajo o ničemur. Sicer pa u cerku molt nazaj, da bo mir pred tepci, ne pa obrekovat vse povsod, ker če bi dau vs na sedež Marsala bi bla čista katastrofa pa še 10x več mrtvih

 • Hribouc

  SFRJ na krvavih temeljih je crknil v krvi bratskih narodov s srpsko pomočjo!
  ——————————————————-
  Kučanov Slovenistan bo krepal točno z njim, ker drugače ne more biti, zato trpite.