fbpx

Nenormalno poročanje RTV in POP TV: Bolj kot islamski terorizem jih skrbijo čustva Fajonove in tviti besnih Slovencev

Foto: Twitter

V informativnih oddajah Dnevniki in 24ur so povsem izgubili kompas. Namesto da bi se ukvarjali s poročanjem o 29-letnem teroristu maroškega rodu, ki je še vedno na begu, posvečajo več pozornosti evroposlanski Socialnih demokratov Tanji Fajon in tvitom, ki jih je prejela po terorističnem napadu. Nekatere med njimi so celo označili za smrtno grožnjo.

“Evropska poslanka Tanja Fajon je po napadu po družbenem omrežju Twitter zapisala, da je s sodelavci na varnem. Pod njen zapis se je vsula množica komentarjev, ki z njenim sporočilom, da ni v neposredni nevarnosti niso bili ravno povezani,” je v včerajšnji oddaji Dnevnik na TV Slovenija zatrdil voditelj oddaje Dejan Ladika.

Poročanje Dnevnika je preseglo vse meje dobrega okusa. Namreč, ko so končali s prispevkom o terorističnem napadu v Strasbourgu, ki ga je zagrešil v Strasbourgu rojeni 29-letni “nedavno radikaliziarni” Cherif Chekatt, ki je med terorističnim napadom, v katerem so umrli trije ljudje, še 12 pa jih je bilo ranjenih, vpil “Allahu akbar”, so se osredotočili na tvite, ki jih je za svoje dobro opravljeno delo prejela poslanka Socialnih demokratov Fajonova.

Fajonova podpira muslimanske migrante
Evroposlanka, ki je znana po svoji radikalni drži in naklonjenosti migrantom, islamu in kultu tolerance, je na svojo objavo prejela vrsto odzivov. Večina od njih je ravno izpostavila, kako ji manjka najmanjši občutek za samorefleksijo, saj je še isti dan objavila svojo izjavo iz Evropskega parlamenta, kjer je pridigala ravno o“nesprejemljivi stigmatizaciji migrantov in njihovih potomcev”.

https://twitter.com/mgajver/status/1072954969865814037

Ob tem je dodala še, da so “vsakršne povezave med iskalci azila in teroristi /…/ nedopustne in lahko nas je sram.” Se je sploh mogoče čuditi, če ji ljudje vržejo v obraz lastne besede in izpostavijo njeno lastno norost?

Za Tanjo Fajon in Dnevnik so take izjave, ki izpostavljajo hinavščino predstavnikov na oblasti, grožnje s smrtjo. “Nekateri so bili celo sovražni in škodoželjni,” je o odzivih povedal Ladika. Večina odgovorov, ki jih je Fajonova prejela, se dotika migrantske problematike. “Zvenijo pa vse prej kot prijazno.” Zakaj bi le zveneli prijazno, ko pa je ravno Fajonova tista, ki v Evropskem parlamentu na vso moč podpira in navija za priseljevanje še več migrantov, še več teroristov v Evropo?

Mar ni jasno, da so njena dejanja sovražna do Evropejcev? Sovražna do Slovencev? “Sram vas bodi! Marakeški multikulti izdajalci, morilci Evrope, uničevalci prihodnosti naših otrok,” se je glasil eden od odzivov. “Kaj je v redu?! Dva mrtva, spet! Kaj je tu v redu, ste diht?! In to vse zaradi takih, kot ste vi Fajon, ki uvoz islamske totalitarne ideologije v Evropo podpirate! Kri nedolžnih Evropejcev je na vaših rokah, prekleti Wilkomerji! Reve! Pojdite na ulico, vse je v redu, pravite!” je komentiral drugi.

Tviti niso prijazni, niso pa grožnja s smrtjo
Kakor lahko vidimo, tviti niso prijazni, so pa resnični. Ljudje so besni, da so nekateri politiki pripravljeni žrtvovati njihov mir, svobodo, varnost in blagostanje v zameno za več migrantov in teroristične napade, ob katerih bolj sočustvujejo s teroristom kot z umrlimi žrtvami.

Če je Fajonovo strah za življenje, jo je lahko strah zaradi “migrantov in njihovih potomcev,” ki jih sama podpira. Ne pa zaradi upravičene jeze slovenskih uporabnikov socialnih omrežij, ki niso zadovoljni z njenim delom. Ti ji povedo, kaj si mislijo, preko spleta. Njeni migranti pograbijo puško in postrelijo ducat ljudi, medtem ko vpijejo “Alahu akbar”. A to za Fajonovo ni grožnja s smrtjo, zanjo je to zgolj nova realnost, na katero se moramo, zahvaljujoč politikom kakršna je sama, enostavno navaditi.

Islamski terorizem, ki ga Fajonova podpira, je grožnja s smrtjo nedolžnim Evropejcem
Dejstvo, pred katerim si Fajonova in celotna levoliberalna politična struja zatiskata oči, je, da imajo dejanja posledice. Sprejemanje muslimanskih migrantov s seboj prinese tudi teroristične napade. A to na glas povedati je že grožnja s smrtjo. In res je, sprejemanje muslimanskih migrantov je ne samo grožnja s smrtjo, to je smrtna obsodba za nedolžne ljudi po Evropi, ki svoj strah, jezo, tesnobo in nezadovoljstvo s politiko, ki jih rine v pogubo, lahko izrazijo samo preko socialnih omrežij.

“Pa to je noro, nenormalno in že docela psihopatsko. Trije ljudje so MRTVI zaradi neintegriranega muslimana druge generacije in slovenska levica in vsegliharska sredina se ukvarja s čustvi ene Tanje Fajon, ki btw zagovarja teroriste in ilegalne migracije,” je na Twitterju zapisal urednik informativnega portala Nova24TV Aleksander Rant.

Ivan Šokić