fbpx

Bodite pozorni: Levi ekstremisti k udeležbi na protestih pozivajo preko deljenja teh letakov! Delilec letakov dal vedeti: “Janšo moramo na vsak način spraviti z oblasti!”

Foto: STA/Družabna omrežja

“Ljudje, ne bodite kot ovce! Zbudite se! Voda nam že močno dre v grlo, kmalu ne bo več možnosti, da se izrazimo na ulicah. Pripravlja se nekaj večjega kot corona. Sporočilo našim oblastem pred parlamentom je edina možna opcija, še zaenkrat, da povemo, da nismo odvečna balast,” je mogoče prebrati na letaku, ki poziva k udeležbi na petkovi demonstraciji proti vladi. O vsebini letaka nas je obvestil eden izmed naših bralcev. Ta nam je povedal, da mu je moški, ki je letake delil, med drugim povedal, da je besedilo namenoma napisano tako, da se ne da slutiti, da je to “proti Janezu Janši”, čeprav seveda je. “Janšo moramo na vsak način spraviti z oblasti!” je dal vedeti.

Naš bralec nas je obvestil o tem, da letak, ki poziva k udeležbi na protestih, nekateri delijo po podjetjih, javnih prevoznih sredstvih, skratka puščajo jih na lokacijah, kjer je večja populacija ljudi. “Tega, ki je delil, sem malo povprašal (naredil sem se malo neumnega), kaj je to, zakaj je to itd. Povedal je, da ima nalogo, da to razdeli čim več ljudem, naj se potem ti ljudje udeležijo petkovih demonstracij proti vladi in naj to seveda delijo naprej.”

“Dejstva” pa taka?!
Na letaku, ki ga je moški delil, je mogoče razbrati naslednje navedbe: “Naši vladni predstavniki naš davkoplačevalski denar razporejajo ne nam v prid, ampak v namen naše pogube, večino tega pod pritiski peščice stricev v ozadju. In kaj nam delajo:

– umetno ustvarjene bolezni kot so aids, ebola, sars … zdaj imamo corono kot skupek petih virusov,

– načrtno zastrupljanje hrane z raznimi nepotrebnimi dodatki, pakiranji, detergenti, praški, gnojila,

– zastrupljanje iz zraka z avioni – chemtraili …. corona je bila izpuščen že veliko prej,

– strupi in razni embriji v cepivih, v cepivo za corono vstavljajo čipe,

– stroga cenzura medijev in zakrivanje resnice,

– zapraševanje z nanodelci iz avionov, to so mikroskopsko majhne komponente, ki se s pomočjo 5G tehnologije v telesu postopno sestavijo v čip. Sploh ne rabite čipiranja!,

– razpad bančnega sistema, ukinitev gotovine in uvedba kartic,

– umetno povzročeni potresi, vojna, stanja, okuženi begunci, itd.,

– ni sredstev za zdravstvo, pač pa gre ogromno denarja za namen postavitve 5G omrežja.”

Na podlagi teh “dejstev” pisci besedila vse, ki berejo poziv k udeležbi na demonstraciji, vabijo k udeležbi na demonstracijah, ki ogrožajo javno zdravje. V pozivu ljudem dajejo vedeti, kako naj bi s sedenjem na kavču sami sebi nastavljali past, da od tam ne bo več izhoda. “Sporočilo našim oblastem pred parlamentom je edina možna opcija, še zaenkrat, da povemo, da nismo odvečna balast. Mi smo tisti, ki določamo, kdo in kako naj nas vodi. Povejmo jim z ljubeznijo, kje so zgrešili in kaj naj spremenijo, ker nasilje naredi samo še več gorja. V slogi je moč,” dajejo vedeti!

Foto: družbena omrežja

Če bi bil predsednik vlade še naprej Marjan Šarec “težave” zanje ne bi obstajale
Kor lahko vidimo v samem besedilu, nikjer ni zaslediti nič konkretnega proti Janši. Vendarle pa besede, ki jih je izrekel moški, ki je delil letake, našemu bralcu govorijo same zase. Bralec nam je zaupal, da je namreč delilca “potipal” po politični plati, pa mu je ta odgovoril, da je levičar ter ob tem poudaril, da “moramo Janšo na vsak način spraviti z oblasti”. Ko ga je bralec povprašal, če bi se delalo tisto, če bi bil sedaj Marjan Šarec še naprej predsednik vlade, mu je ta odgovoril, da potem pa ne. “Ko sem na hitro preletel vsebino tega teksta, sem mu rekel, tu ni “nikjer nič proti Janši” in da bi potem morali protestirati proti vsaki vladi, ne samo proti tej, pa je rekel, da ne, ampak da je besedilo napisano namenoma tako, da se ne da slutiti, da je to “proti Janši”, čeprav seveda je.”

Letak, ki ga delijo skrajni levičarji.

Kljub temu, da je ena od pobudnic protestov Tjaša Prošek pred prejšnjimi pekovimi protesti dejala, da levičarski protesti naj ne bi bili usmerjeni proti določeni osebi ali določeni stranki, je jasno, da temu ni tako. Radikalnim levičarjem namreč gre močno v nos, da ne morejo več krasti. Mnogo njihovih nevladnih organizacij se namreč za “prodajanje zraka” financira na račun državnega denarja, kar pa aktualni oblasti ni po volji. Glede na to, da je vlada Janeza Janše uspešno premagala oziroma vsaj začasno ustavila širjenje koronavirusa in razdelila denar in pomagala vsakemu, komur se je dalo, da bomo lažje prebrodili krizo, je težko razumeti, čemu protesti. A kot lahko vidimo, so radikalni levičarji pripravljeni na boj za svoje privilegije, pri čemer se s pridom poslužujejo pranja možganov.

Otroci na protestu (Foto: posnetek zaslona)

Tako se na ulici nabirajo ljudje, ki v znak tulijo, kako je vse narobe. Pri tem pa pozabljajo, da lahko protestirajo, ker je vlada tako dobro obvladala razmere. Čeprav protestniki vpijejo, kako naj bi živeli v diktaturi, kjer ni svobode medijev, pa njihova udeležba na laž postavlja te trditve. Ker imajo osrednje medije vključno z nacionalko na svoji strani, promocija dogodkov ni težka. Še posebej ob dejstvu, da se veliko propagande odvije preko družabnih omrežij in deljenja letakov, kjer mrgoli največ ljudi.

Hana Murn