[Dokumenti] Nova afera v zdravstvu – Damir Črnčec preprečil Šabedru, ko je hotel razkriti 25 milijonsko koruptivno afero!

Damir Črnčec ima prste vmes v novi veliki zdravstveni aferi. MInister Šabeder pa kljub trudu ostal brez moči proti Črnčevemu vplivu. (Foto: Twitter)

Nova velika zdravstvena afera. Glavno vlogo pa igra Damir Črnčec. Vzrok pa je koruptivni razpis v Splošni bolnišnici Celje v vrednosti 25 milijonov evrov. Zdravstveni minister Aleš Šabeder je hotel zadevo raziskati, vendar mu je to hitro preprečil Črnčec. “Za njih je to samopostrežba. Ko se jim zahoče denarja, nadzornik stisne izvajalca, ta zahteva aneks od ministrstva, če minister, v tem primeru Aleš Šabeder, noče podpisati, angažirajo Murija (Damirja Črnčeca) ali pa uredijo, da pride inšpekcija in išče napake,” razkriva zanesljivi anonimni vir z Ministrstva za zdravje. Petričev Kolektor pa je zaslužil več kot 27 milijonov evrov v poslih z Ministrstvom za zdravje od leta 2o15. Vse podatke si lahko ogledate v tabelah na koncu članka.

Damir Črnčec se je resno lotil svoje naloge, da bi v vlogi svetovalca za nacionalno varnost v kabinetu odstopljenega predsednika vlade Marjana Šarca zaslužil milijon evrov. Drugače si ne moremo razlagati, zakaj se je po vpletanju v Telekom, Petrol, Mercator vpletal v korupcijske in sporne javne razpise za nadomestno novogradnjo v Splošni bolnišnici Celje, vredne 25 milijonov evrov, poroča Požareport.

Zato se slovenski državljani resnično ne morejo čuditi, zakaj v slovenskem zdravstvu vsako leto izgine do 400 milijonov evrov zaradi prepletene korupcije. V glavni vlogi pa poleg Črnčeca sodelujeta še odvetniška pisarna Turk iz Ljubljane in razvpito podjetje Medicoengineering d.o.o. Damir Črnčec je po pisanju Požareporta osebno povezan z lastnico podjetja Mediocoengineeringa Tanjo Franter Zabret. Omenjeno podjetje pa je sodelovalo v spornem poslu operacijskih miz UKC Ljubljana, v poslih z državo pa je zaslužilo že neverjetnih 46 milijonov evrov. V tej enačbi odlično sodeluje tudi odvetniška pisarna Turk d.o.o. Njen lastnik, odvetnik Andrej Turk je v času Šarčeve vlade zgolj s poslovanjem s Splošno bolnišnico Celje zaslužil 156 tisoč evrov.

Petričev Kolektor izvisel na razpisu za Karavanke, sedaj si rane liže v spornem poslu gradnje Splošne bolnišnice Celje
V anonimnem sporočilu je jasno zapisano, kako so vsi vpleteni sodelovali. V posel je vpet tudi Petričev Kolektor, GH Holding in Pomgrad. Podobno je bilo v primeru 25 milijonskega posla Splošne bolnišnice Celje. “Zadnji tak primer je nadomestna novogradnja Celje, kjer so v prvi fazi razpisne pogoje tako dobesedno zamejili na družbo Medicoengineering, da je bila tista, ki je kot vrhovni šef odločala o tem, komu bo podelila pravico sodelovanja,” je zapisano v anonimki.

Posle Ministrstva za zdravje v zadnjih petih letih večinoma dobili vsi omenjeni glavni akterji
Naš vir v svoji anonimki podrobno razloži, kako je vsem dejavnikom uspelo prirediti javni razpis. Po njegovih navedbah so v zadnjih petih letih dobili posle večinoma prav omenjena gradbena podjetja. Posle so izvajali po vseh zdravstvenih ustanovah v Sloveniji. “Ljubljanski zavodi, urgence, bolnišnice po Sloveniji so praktično pri vseh delih, ne glede na to ali gre za zamenjavo strehe, obnovo fasade ali novogradnje, prizidek ali rekonstrukcijo, vedno oz. praktično vedno izvajali zgoraj izpostavljeni, vse to pa lahko in edino dopuščajo preko svoje vloge in moči, pa to sugerirajo tudi bolnišnicam, ki so od vas nenazadnje tudi odvisne,” zaključuje anonimni vir.

Ali je novi pok dominantnih medijev le odvrnitev pozornosti od korupcijskih afer v zdravstvu
Novi pok levih dominantnih medijev v zvezi s financiranjem našega medija z madžarskim kapitalom pa hitro lahko damo v kontekst novo razkrite zdravstvene afere. V preteklosti smo raziskali afere z žilnimi opornicami, pranjem iranskega denarja in zapravljanja miljonov evrov za študije za dolgotrajno oskrbo. Prav zaradi teh afer vlada velika panika v levih tranzicijskih krogih, ki hočejo na vsak način preprečiti ustoličenje morebitne tretje Janševe vlade.

Kolektor je od leta 2015 zaslužil samo v poslih z Ministrstvom za zdravje več kot 27 milijonov evrov. (Foto: Erar)

Pojasnilo policije: “Na preiskave Nacionalnega preiskovalnega urada lahko vpliva samo državni tožilec in ne katerikoli predstavnik kateregakoli drugega državnega organa. Nacionalni preiskovalni urad je v izpostavljeni  zadevi lani septembra prejel od Ministrstva za zdravje in od Specializiranega državnega tožilstva RS  anonimno  prijavo,  pri  čemer  je pristojni državni tožilec že uvodoma ocenil,  da iz podatkov anonimne prijave ni zadostno izkazanih razlogov za sum, da je bilo storjeno kaznivo dejanje, za katero se storilec preganja po uradni dolžnosti, in naročil, naj NPU preveri vsebino anonimne prijave. NPU je zbral obvestila od oseb, ki bi lahko dale koristne podatke, pridobil določeno  dokumentacijo,  podatke  pa  je  pridobil tudi od drugih državnih organov. Na podlagi zbranih  obvestil in dokumentacije NPU ni ugotovil razlogov za sum,  da  je  bilo  storjeno  kaznivo  dejanje  in  je lani decembra o vseh ugotovitvah   obvestil  SDT  RS.  Po  razpoložljivih  podatkih je omenjeno anonimno  prijavo  obravnavala tudi KPK, vendar ni zaznala kršitev iz svoje pristojnosti. NPU bo tako še naprej skrbel za strokovno in nepristransko obravnavo zadev, ne glede na to, kdo nastopa kot morebitni osumljenec in pri tem upošteval usmeritve državnega tožilstva.”

Luka Perš

 • piko8

  serpentinšku pa diši ukradeni denar, zato se stako s teškim srcem poslavlja od nikoli zasluženega položaja!!!

  • Lustrator

   kdo pravi, da se sploh poslavlja? odstopil je izključno zato, ker želi na predčasnih volitvah pobrati še več glasov in z njimi vladati še bolj absolutistično.

 • Antonius

  Afera in 25 milijonov zdravju namenjenega denarja?! Kdo se s kom heca? Jankoviću je sodišče odpisalo 45 milijonov ukradenega dolga, pa ni bilo nobene afere.

  • Franc Šink

   Bolan smeš biti, revež pa nikakor ne.

 • joza joza13

  Bravo Požar, Bravo Nova! Tudi Šabedru bravo – samo si ni upal …hehe
  Zaradi takih zapisov kriminalnih dejanj so v mafiji živčni in strah jih je, da bo obelodanjenega še več kriminala.
  Zdaj mi je tudi jasno zakaj menjava vodstva v CE bolnišnici ?!

  … in narod bo na volitvah še naprej volil derivate KPJ…

  Če ne bi bilo NOVE 24, bi Slovenci še danes nevedni blodli v temi, tako pa vsaj kapljajo informacije o tem kako nam vladajo, nas kradejo, nam lažejo, nas morijo (Salonit Anhovo npr)…

  • Ivan Ivanovič

   Če smo iskreni, smo tudi prej, preden je obstajala Nova24TV izvedeli za veliko tranzicijskih svinjarij prvorazrednih, toda opozicija kot da ni znala ali hotela tega uporabiti zoper vladajočo kleptokracijo. Naj se gredo učit k ameriškim demokratom, kako se gleda vladi pod prste. Če že nimamo pravne države, imamo vsaj pravo in zakone, ki veljajo. Samo nekdo se mora sklicevati nanje. Če vsi molčijo, ker se bojijo komu zamerit, potem ima mafija pač vse v svojih rokah.

   • joza joza13

    Če je sodna veja oblasti proti opoziciji (ni neutralna – priznaj ) in če z mediji (ki so bili vsi režimski) ne uspeš v javnosti obelodaniti nepravilnosti in realnega mafijskega stanja, potem imaš kot opozicija precej vezane roke. Bile so ves čas interpelacije, opozarjanje, ropotanje – izplen je tak, kot ga omenjaš – jalov rezultat.
    In ne primerjaj Slovenije z ameriško demokracijo, ker Američanom ni pisal ustave Bučar.
    Ivanivanovič – podi v parlament ( prej moraš biti še izvoljen – seveda ) in pokaži kako se to dela, ne pa da nabijaš in pametuješ ob šanku.
    Takih majmunov imamo veliko preveč, ki bi radi okrivili opozicijo za ne – delo pozicije.
    Ti bi rabil še vzdevek pred imenom. Idiot bi fajn pasalo!

   • JANEZ GUS

    Pri nas imamo Bavconovo revolucionarno sodstvo.,ki je specializirano za nasprotnike revolucije,naši so pa popolnoma sigurni v svojih zločinskih rabotah.

    • Ivan Ivanovič

     Ne pristajam na tezo, da desnica v tridesetih letih ni mogla narediti kaj več od tega, kar je naredila. Desnica se je šla slogaštvo s plenilci z levice za drobtinice z bogatinove mize. Sprenevedala se je, da imamo pravno državo, tržno gospodarstvo, delujočo demokracijo. Za mene je soodgovorna za tranzicijski polom.

     • Lustrator

      “Desnica se je šla slogaštvo s plenilci z levice za drobtinice z bogatinove mize”

      Na primer?

      “prenevedala se je, da imamo pravno državo, tržno gospodarstvo, delujočo
      demokracijo. Za mene je soodgovorna za tranzicijski polom.”

      Primer?

      In ne, SLS, Nsi, SMC ali SNS nikakor NISO desnica, da že v samem začetku razčistimo pojme.

     • Dev Gid

      “Na primer?”

      Kdo je podpisal oz. podprl ta, slavni Jazbinškov zakon?
      Kdo je uzakonil izbrisane?
      Kdo je podpiral nacional interes?
      Kdo ni implementiral fiksnega 20% davka na dohodnino, zaradi parih sindikalistov?

     • Lustrator

      V tvojem zgodovinskem dlakocepljenju si pozabil zapisati še to, da je Janša pred 40 leti bil vendar član zveze komunistov, kar avtomatično dela za komuniste vse domoljube = podpornike SDS-a, ki smo se denimo rodili v Jugi in prisilno nosili pionirske rutice. Če si šel že v absurdno obkladanje iz konteksta izvzetih dogodkov, bi mirno lahko zasolil račun še s to vsegliharsko krilatico, mar ne?

      To, da SDS ni klasična desnica je meni popolnoma jasno, cca 65% slovencljev pač ne – zanje je ne le desnica, ampak skrajna, fašistoidna, militantna desnica. Če bi SDS svojim domoljubnim in konservativnim vrednotam dodala še orto-desni gospodarski program, pa bi globoka država preko svojega agitpropa poskrbela, da bi v nekaj mesecih obviseli na vratih parlamenta po tem ko bi ljudstvo nahujskalo, da se je treba tokrat tudi z orožjem uprati tej skrajno skrajno desničarski stranki – tako kot so zlahka opravili z DOM-om in recimo Požarjevo pobudo. Če ti to ni jasno, potem nimaš pojma o političnem IQ-ju povprečnega slovenclja in moči mainstram medijev. Slovenija definitivno potrebuje vsaj eno orto desno stranko, da se vsaj za silo uravnoteži politični prostor in takrat bo tudi SDS lahko zavzela svojo pozicijo, ki sodi nekam v desno sredino. Dokler pa so oni “skrajni”, jim vsak korak v desno škodi na potenco.

      Sicer pa bom ponovil to, kar že nekaj let vpijem povsod kjer lahko: v Sloveniji sta pola “levo” in “desno” umetni konstrukt komunističnega režima, da bi bebčkom (domačim in tujim) Slovenijo prikazal kot normalno demokratično deželo. V Sloveniji imamo DEJANSKO le komunistični pol, h kateremu ta trenutek pripadajo prav vse parlamentarne stranke razen SDS (ja, žal tudi NSi), ter demokratični pol, ki ga sestavljena osamljena SDS, realno pa ima podporo pri cca 1/3 državljanov. Ostali 2/3 ni nikakršnih “levičarjev”, “socialnih demokratov”, “sredincev” in podobnih maškar – gre za bodisi pasivne ali aktivne podpornike statusa quo = nesmrtne vladavine Partije, ki v Sloveniji ni nikoli umrla, ampak je svoj vpliv celo še okrepila. Evropski unikum.

     • Dev Gid

      Ne vem kaj zdaj ven se vlečeš, zahteval si primere, jaz sem ti jih naštel, sedaj pa preusmerjaš pozornost na to, kar je JJ bil predno je ustanovil svojo stranko, češ, če pa že to omenjaš, pa omeni še JJ-jevo zgodovino.
      Se rad igraš žrtev?

      Mene žal ne boš “nategnil” s temi poceni triki. SDS ni desna, še manj pa je demokratična stranka. Je samo proti-utež. Kot proti-utež pa mora biti homogena in to tudi je, drugače bi jo raztrgali.
      Povprečni slovencelj pa je zatrgan komunist. Poln lenobe in privoščljivosti. Tiste, ki so delali in bili pridni, so komunisti že med vojno pobijali in metali v jame (oklicali so jih za izdajalce, pa je evidentno, da so pobijali ljudi, ki so nekaj dosegli).

      Pa da ne boš mislil, da sem jaz kakšen rdečkar, ker to nisem. Glas bom dal SDSu, ampak zato, ker so oni protiutež, ne zato ker bi bili desnica ali demokrati.
      Za razliko od tebe ne gledam na SDS kot na “naše” ali “vaše” in jih ne vidim kot brezmadežne. Naredili so napake, še zdaleč pa ne take kot “sredinci” ali “levičarji” oz. po domače: “anti-janša koalicija”.

    • Ros

     Ja. Ščitijo prave kriminalce, množične morilce, lopove in z represivnimi organi in javnimi službami ustrahujejo, preganjajo in uničujejo vse, ki niso dovolj za komunizem. Vsi živimo slabše zaradi tega.
     V nekem strahu, v družbeni paranoji. Kar vsi se počutijo poklicane, da izsiljujejo in ustrahujejo, da ima lahko oblast nek Židan, Šarec in neznani ljudje iz ozadja.
     Zato nazadujemo. Kriza vodenja je še vedno prisotna.
     Sami sebe so ujeli v primež suženjstva in ustrahovanja. Zato se tako oklepajo oblasti, ker jih je strah kazni in revščine.
     A dejstvo je, da država najbolj napreduje, ko jo vodi desnica. Problem je nezaupanje, pomanjkanje komunikacije in sodelovanja, kar stalno izsiljuje leva (komunistična) stran. To ni sprejemljivo in je tudi nesmiselno.
     Komunizem je v Jugoslaviji propadel v grozljivi bratomorni vojni, ki je trajala desetletje. Sedaj moramo postaviti nove standarde in pogoje sodelovanja.
     Stalno se iti, kdo je bolj pameten, kdo je močnejši, kdo koga izsiljuje, kdo lahko krade in kdo ne, to je norost. Ali pa bomo morali izbrati kakšen drug uradni jezik.

   • Lustrator

    “Če že nimamo pravne države, imamo vsaj pravo in zakone, ki veljajo.”

    Tvoja izjava je tako absurdna kot da bi rekel: če že nimamo trgovin, imamo vsaj denar, ki ga lahko zapravljamo.

    Zadnji stavek pa zgolj nakazuje, da si preživel pod kamnom preteklih 20 let ali pa si ta molk dosodil po samemu sebi – na drugi strani so nas tiste, ki nismo molčali že figurativno obešali na kandelabre, nas zmerjali z drugorazrednimi, izdajalci, fašisti, nacisti, skratka državnimi sovražniki najhujše vrste, ukinjali fb in twitter profile in celo pošiljali udbovske “sence” okoli nas,… Nekateri so morali celo v zapor brez enega samega dokaza. Ko boš sam postal 1/10 toliko glasen proti globokio državi kot SDS in njeni podporniki ter požrl vse zgoraj navedeno, pa se začni tolči po prsih z izjavami kakršna je zgornja.

  • zaslosds

   ZATO VOLIMO SAMO SDS,DA REŠIMO SLOVENIJO.

  • JANEZ GUS

   Vmafiji niso živčni ker v vrhu krivosodja mrgoli udbovcev in potomcev udbovcev.Oni se ukvarjajo z JJ,ne pa s kriminalom svetovnih razsežnosti.Vrh soDstva je dozorel za GVANTANAMO V ORANŽNO POŽAMO.

  • pupa

   Težko bo delo osvoboditve Slovenije in odstranitev vseh “ČRNČECEV”.

 • VERZIFIKATOR

  Mirda Črnivec

  NEIZBEŽNA USODA

  V črnski rodil se je družini,
  nič za to, ni danes to ovira,
  črnca okolica podpira,
  vsak predsodek naglo se razblini.

  V beli svet podal se fant je smelo,
  z belimi obdal se demokrati,
  a pri tem oprezal ves čas hkrati,
  kje napolnil mošnjo bi debelo.

  V belem svetu vladajo pravila,
  treba teh prav vsem se je držati,
  črncu pa ni dišalo, hkrati
  sebi zgolj prikrajal bi merila.

  Med rdeče zdaj poda se brate,
  tam nadaljeval bi kariero,
  lažje premaguje bariero,
  saj denar gre v rdeče rezervate.

  Se z rdečimi naš črnec brati,
  ker koristi tam si več obeta,
  lastna so pravila fantu sveta,
  zlasti tisto: treba je jemati.

  Kakšna končna fanta bo usoda?
  Treba tukaj ni vedeževalcev
  jasnovidnih prišepetovalcev,
  mu visok račun izda zabloda.

  Ko se svet ga naveliča rdeči,
  črncu bo končno enkrat jasno,
  ni potrebe reči tega glasno:
  črnec samcat v lastni bo nesreči.

  Takih ne prenašajo mulatov,
  beli ne rdeči ne rjavi,
  taki niso za nikogar pravi,
  cvet koristoljubnih renegatov.

 • janko

  Zatučkati kriminal? Pa to je vedno bilo kaznivo dejanje. Sploh pa tako dejanje terja odstop Damira!

  • Ivan Ivanovič

   Ja, če ga bo kdo zahteval. Če ga bo kdo prijavil policiji. Če bo kdo gledal pod prste policiji…

   • Steiermark

    Mislim, da si precej naiven, če verjameš, da bo policija kaj storila proti tem združbam. Ne smemo pozabiti, rezultatov raznih komisij, ki so odkrivale in odkrile veliko korupcijo, primer obdelale in predale policiji, ki je pa to zavrgla oz. je vse obležalo nekje v njjihovih predalih!

    • Joc 52

     ja, ta veja oblasti je ena od najbolj problematičnih, spornih…..pod nujno zamenjat

    • janko

     Vse to je naša stvarnost, res smo zelo mafijska dežela!

 • Ivan Ivanovič

  Saj beremo že tri desetletja o zlorabah prvorazrednih, a zgodi se ne nič. Pravosodje/krivosodje zadeve postopno pomete pod preprogo, konstruktivna opozicija, ki se boji komu zamerit, pa molče gleda, kako prvorazredni kradejo in zlorabljajo institucije (brez)pravne države sebi v prid. Nihče si ne upa se izpostavit, razen kakšnih redkih padalcev tipa Pezdir. Naj se gre naša opozicija učit k ameriškim demokratom, kako se gleda vladi pod prste. V državi, ki ima vsaj pravo, če že ni pravna država, je možno graditi pravno državo tudi od spodaj navzgor, od opozicije k vladi, če je volja in pogum za to.

  • rrrrr

   Ne moreš reči, da pri nas edina opozicijska stranka nima opozicije. Ima: SD, Zl, SNS, NSi, Zab, DeSUS, Lmš, SMC, dominantna trobila, globoko državo pa danes tudi tebe. Če daješ za zgled opozicijsko držo ameriških demokratov v demokratični državi in nočeš videti vloge in poslanstva slovenskih demokratov v navidezni demokraciji, dopuščam možnost, da ameriško politiko dobro poznaš..
   V slovenski , sodeč po komentarjih, pa nisi prav trdno doma. Razen, če so tvoji nameni povsem drugi..
   Če v ZDA iz polit. prizorišča izginejo Demokrati, bo država preživela.
   Če pa v Sloveniji iz prizorišča izginejo slovenski demokrati bo država tudi preživela. Kot Venezuela!

  • Steiermark

   Mislim, da nimaš popolnoma prav, saj vendar spregledaš, da nam vlada mafija, po svojih”zakonitostih” in kot smo priča , med drugim tudi v Italiji, jim nihče ne pride do živega! Dokler rdeči zločinci oz. mafijaši, niso obesili Mussollinija, za pete, je bil v Italiji, vsaj za časa fašizma, nekoliko ukročena mafija,vendar je danes, tako kot tudi pri nas, v polnem “razcvetu” – tako v parlamentu, sodstvu itd. – povsod, kjer se da cuzati denar ljudstva, pa čeprav le to životari!

   • pupa

    Mafija v Italiji in mafija v Sloveniji nista primerljivi. Italijanska država ima mafijo ,ki ji dela velike probleme dočim ima mafija v Sloveniji državo in prav to dobesedno odkriva napisani primer in vsi drugi podobni. Ko bo ( trdno upam, da bo) JJ in nova vlada vsaj za 30% onemogočil vsporedno vladanje mafije bo to že zgodovinski uspeh za obstoj slovenske države. Upam, da JJ ne bo snedel svojih izrečenih besed ” Osamosvojili smo se sedaj se moramo še osvoboditi”.

    Vsporedna ekonomija po Niku Kavčiču je še vedno prisotna s tem, da v prejšnji državi
    vsporedni “EKONOMISTI” so dajali tudi v svoj žep samo niso smeli tega pokazati pred javnostjo dočim se danes vse vrste kraj tretira kot iznajdljivost in imamo organe pregona za preganjanje kurjih tatov samo toliko da zgleda da ti nekaj delajo in tu pa tam se s svojo brutalnostjo znesejo tudi nad državljani, ki so pozabili denarnico doma in niso takoj uspeli plačati v trgovini nastali dolg 0,49 evra, ki je bil poravnan pred prihodom uniformiranih kriminalcev.

 • mici

  Gre za veliko denarja, sprašujem se zakaj je Šarec odstopil in druge stranke z grožnjami sili v nove volitve. Ponudil je skupno listo s SMC. Stranka LMŠ nič ne stoka, da so nove volitve velik finančni zalogaj. Denarja imajo verjetno več kot dovolj, od kod pa se lahko le vprašamo !!!????? Ko je odstopil mu ni bilo mar za nas državljane. V novih volitvah vidi samo par dobro plačanih stolčkov več, medije ima itak na svoji strani, kaj si lahko več sploh želi .Pa bodo režimski mediji sploh poročali o tem, če že verjetno z izbranimi besedami, ne smejo Šarcu narediti preveč škode. Za vladanje rabi denar in režimske medije, kvaliteten program pa je za stranko LMŠ le postranska zadeva.

  • lokec

   To pomeni še 4 leta vladaja Šarca. Dve leti bodo kmalu naokoli, v tem času se ne bo dovolj opomogel.

   Čez dve leti bi mu priljublenost dastično padla.

  • Antonius

   *micka*, hvala za minus, ki ste mi ga dodelila.
   Imam se za gentlemena *skopuha*, zato vam ga pod vašim komentarjem ne bom vrnil nazaj.

   • mici

    Z vašimi komentarji so argumentirani in se z vami strinjam, to sem verjetno naredila pomotoma.

    • pupa

     Pomoto je možno popraviti.

 • montyamp

  Slovenija potrebna deratizacije (lustracije) kot Sahara vode .
  Titobandito je namnožil udbovske bestije pod Alpe in danes je utopija pričakovati , da bodo hijene pustile razmrcvarjeno Slovenijo v vodenje državotvornim domoljubom .
  Take strvari rešujejo samo rjavi šraufnciger , pijani lovci , kandelabri z lačnimi vranami, tudi sodišča če bi to bila , ne da so udbovski mladiči okupirali vse ustanove , kjer se plače delijo iz proračuna .
  SMRT MURGLOSRBSKEMU FAŠIZMU — SVOBODA SLOVENSKEMU NARODU

 • totex39

  Vse te zadeve s koruptivnostjo povedo vse, zakaj se ne morejo odpovedati svojih stolčkov in zakaj jim je trn v petah Janša in njegova stranka.

  • Steiermark

   ***************************************************+

 • Black_hawk

  In ta je bil včasih v SDS kako so ga lahko gledali.

  • Joc 52

   to pove kakšen karakter je

 • JANEZ GUS

  Petrič bi pa še kar kradu.Preverjen udbovsk kader že v rodu.

 • althar

  Koliko časa bomo še to trpeli? Zaradi udbomafije v tem primeru ljudje tudi umirajo.

  • JANEZ GUS

   Ja revolucija še zmerom žre svoie otroke.A ni Lenin bluzil nekaj podobnega.

 • xtc

  Muri vse bolj tone z Šipcem vred.

  • Joc 52

   upamo, držimo pesti, da bo hitro potonil

 • Unikatna

  Ni mi jasno, da se gredo kdo je bolj pokvarjen…ali res mislijo, da se jih ne bo odkrilo? Kar naježiš se, kar pritisk ti dvigne…j.bela cesta….

  • Joc 52

   nobenega sramu, ker vedo, da se jim nič ne more…..za1x

 • Andrej

  Tale Črnčec je pa res maher. Saj je do sedaj on vladal, Šarec je bil njegova lutka. Čudno, da se nikjer ne pojavlja zdaj, ko se nova vlada sestavlja. Tip odlično obvlada posle iz ozadja.

  • Joc 52

   ma ni maher, okolje mu je naklonjeno

   • Andrej

    Brez CK ZKS okolje nikomur ni naklonjeno. To je temeljni aksiom komunizma.

 • DOMOVINSKA LIGA

  Ta mala Slovenija v primerjavi s svetom premore neomejeno število lopovov, večina v vladnem vrhu.

 • Marija

  Res so si dobro vzgojili to mladino.Spominja me 40 let nazaj se je dogajalo popolnoma enako isti recept samo z drugimi sredstvi.Doživela na lastni koži.Vse se združi,če jih kdo ogroža in seveda danes jih ogroža Janša.Kaj bo lahko storil v tem brlogu,če mu ne bomo stali ob strani me je pa strah.Vsa ta delovanja poznam 50 let,živela sem s tem.Kako verjeti tem,da so iskreni pa imam kurjo polt.Res nisem optimist,ker ne verjamem več,da se lahko človek spremeni.Bomo videli kdo se bo pridružil in s kom bo sestavljena koalicija.Ker ozadja ne bodo mirovala.Zakoni pa taki,da jim nič ne moreš.

  • Joc 52

   spoštovana Marija, ne damo se, ne smemo obupati in biti prestrašeni, glavo pokonci

 • pajot

  Nova,ni prav,da zmerjate Damirja s črncem. Ni v duhu časa.

  • Steiermark

   To je kaznivo dejanje….oz. sovražni govor…..

   • Joc 52

    he, he, he….sta dobra

 • pesjanar

  V svetu smo razpoznavni po številu uspešnih športnikov kateri so ponosni nosilci imena SLOVENIJA,na žalost sedaj prevzemajo vlogo prvih “uspešnih”kriminalne združbe z vladnim blagoslovom še malo pa bomo v svetu prvi med prvimi po številu lopovov in pokvarjenih sodnikov in tožilcev.

  • Joc 52

   ne, da bomo, smo glede na št. prebivalstva

  • hajduk

   Športniki so pa vsi uslužbenci vojske ali policije, si še pozabil omeniti.

 • Janez

  Slovenci vprašam vas,kako dolgo bomo še dovolili tej Kučanovi bandi tako delati z nami?Mislim, da bo kmalu mera polna.

  • Joc 52

   eni smo bili na Prešercu, pred vlado, ko nas je zmerjal komunajzarček, da smo umazane živali…..bo, bo, nič bat le odzvati se je treba v večjem številu

  • hajduk

   Kdo jih bo pa razgnal, ti in katera vojaška milica točno?

 • lokec

  Pa dajte vi prijavo, da se stvar razišče.

 • montyamp

  SMRT MURGLOSRBSKEMU FAŠIZMU — SVOBODA SLOVENSKEMU NARODU .

  • Joc 52

   ponavljaš a me ne boš utrudil, da bi te nehal všečkat; he, he

 • goldhorn

  Odličen članek! Kaj takega se ne bo pojavilo v mainstream medijih.

 • Dunc

  pa kaj si nor?..folk v sloveniji pa kdaj nam bo pocilo?… ne dela policija… ne dela sodstvo… banda se naprrj pr koritu…. pa ne….. ni konca in kraja aferam…..
  kdo bo lostavil temelje na novo…. al boljs, da se ne sekiram vec in spremljam, kako kradejo mene pa bodo strafali za racun, ki ga nimam, ko grem iz trgovine ali kafica… enmu bo moglo poknat… upam cim prej

  • hajduk

   Državo pa le imamo.

 • marcel2m

  Odlično! Kdaj bo policija začela preiskovati in tožilec uredil obtožbo?
  Ni jim zadosti in preko Levice lovijo še denar iz dodatnega zavarovanja. Apetiti res ne poznajo meja. Samo ljudi je treba prav nategnit in jim servirati zgodbice o tem, kako bodo profitirali.
  Neumen slovenski folk se bo zmeraj prodal za en cent. Če sta v igri dva ali trije centi, je pa zgodba itak prodana!

  • hajduk

   Kdaj se bodo šerifi zganili, kdaj le, ko se bodo celjski grofi tako odločili in nič prej.

 • Freiherr

  Folk poje in prebavi vse, samo da ni Janse…

 • Amerikanc

  Ali se je Muri malo zaštrikal ? Ne more biti vsak 007 – James Boooond.

 • Vana

  Eh, Muri bo že prišel na vrsto !! Sedaj je polega sestavljanja vlade , prva na vrsti dobra, poštena informacija o tem vražjem virusu !!!!
  https://www.portalplus.si/3624/koronavirus-2019-ncov/

 • Garbage man

  Kolektorji in SCT-ji……..Stepišniki in verjetno tudi Renault dobavljajo zdravstvu ……….kot bi pisali v Avstriji Bawag dobavlja opremo in zdravila avstrijskem zdravstvu………dno od dna

  • hajduk

   Včasih so švercali pa kavo, riž v vedrih in video rekorderje ter jih prodajali znancem, po desetkrat višjih cenah.

 • hajduk

  Bolje je biti tiho, v zdravstvu se vsi poznajo, cepljeni so pred vsako odgovornostjo, udbaši jim javijo kdo jim dela probleme in ga potem narobe ali sploh ne zdravijo.

  • aatiduj

   Ne se hecat.

 • Anton Slapnik

  magister je fant od fare
  pravi delavec za vse režime
  ustrezajo mu umazana posla

 • DOMOVINSKA LIGA

  Skrajni čas da spremenimo ustavo, da čefurji ne morejo v Sloveniji zasedat občinskih, gospodarskih in vladnih funkcij.