Ko se novinarski inkvizitorji pod vodstvom Anuške Delić popolnoma osmešijo: Celo višina zapadlega snega je argument o obstoju globalnega segrevanja!?

Anuška Delić (Foto: Facebook)

Levičarska ideološka policija pod imenom Oštro je udarila z vsemi šili in kopiti in se prelevila v vlogo sodnikov, ki se imajo za edine kompetentne raziskovalne novinarje v državi. Ob pregledu njihove strani je mogoče videti, da jim prioriteto predstavlja diskreditacija medijev blizu opoziciji, Nova24TV in Demokracije, med politiki pa je najbolj na tnalu nihče drug kot poslanec največje opozicijske stranke SDS Branko Grims, ki izraža jasne protimigrantske težnje, ki pa so trn v peti slovenske levice.

V članku z naslovom “Ne, globalno segrevanje ni prevara” ideološka policija poskuša na laž postaviti naslednjo trditev Branka Grimsa, ki jo je ta zapisal na družabnem omrežju Facebook: “Globalno segrevanje, ki ga povzroča človek, je navadna prevara, od katere imajo davkoplačevalci samo škodo. Vpliv človeka na segrevanje ali ohlajanje Zemlje je v primerjavi s soncem po njegovem mnenju smešno majhen.” Očitno je, da politična policija ni seznanjena z izsledki Nasinih strokovnjakov, ki opozarjajo na veliko verjetnost nove ledene dobe. Ta izsledek izpodbija kredibilnost tako imenovanih raziskovalnih novinarjev pod vodstvom Anuške Delić, ki zasmehujejo poslanca SDS ter za neresnično označujejo njegovo izjavo, da globalnega segrevanja ni in da se Zemlja v resnici ohlaja. Pri tem navajajo, da je stroka enotna glede globalnega segrevanja. Omenjeno več kot očitno ne drži, saj si stroka še zdaleč ni enotna glede globalnega segrevanja – obstajajo namreč številni znanstveniki in raziskave, ki zagovarjajo eno ali drugo tezo. Le za “raziskovalne novinarje” Oštro so zadeve kakopak jasne, saj izhajajo iz ideoloških in ne znanstvenih izhodišč.

Kot argument 15 centimetrov razlike v višini snega
Novinarska policija se pri svojem raziskovanju obregne ob malenkosti. Izjavo Grimsa, “Na Kredarici je tik pred začetkom poletja še več kot tri metre ‘globalnega segrevanja’, v Avstriji ponekod tudi šest metrov in več”, namreč postavljajo na laž z naslednjim podatkom: “Na Kredarici je bilo 2. junija, na dan poslančeve objave, po podatkih agencije za okolje Arso 285 centimetrov snega, torej manj kot tri metre.” Vidimo lahko, da se ukvarjajo z malenkostmi. Očitno na drugačen način ne zmorejo argumentirati svojega stališča glede obstoja globalnega segrevanja.

Deklici verjame celo župan SD, oni pa ne
Kot da že vse povedano ni dovolj bizarno, so se lotili celo nedolžne 11-letne deklice, ki je poročala o napadu migrantov s kamenjanjem. Svojo trditev, da do omenjenega napada morebiti sploh ni prišlo, so opredelili kar z dejstvom, da policija storilcev niti s policijskim psom ni odkrila. Omenjena trditev ne drži vode, saj migranti zagrešijo vrsto kriminalnih dejanj, pa jih pogosto ne izsledijo. Seveda pa je vsakomur z nekaj zdrave pameti jasno, da pes ne more najti sledi v vodi. Povrhu vsega pa veliko pove tudi trditev župana Ilirske Bistrice Emila Rojca iz vrst SD, ki je javno povedal, da je govoril z deklico, ki je bila tarča napada, in poudaril, da ji verjame. Z otrokom sem se osebno pogovoril in ji verjamem,” je zapisal in poudaril, da otrok v teh letih nikakor ni sposoben lagati zaradi političnih interesov kogar koli. Povrhu tega pa tudi njeni starši nimajo povezave z nobeno politično stranko.

Raziskovalno novinarstvo jim je španska vas
Ideološki novinarji za lažno in pristransko označujejo tudi trditev, da divje zveri v Sloveniji postajajo vsako leto večji problem. V svoji argumentaciji se nanašajo na grafe, iz katerih je jasno razvidno, da se število volkov in medvedov in škodnih primerov, povezanih z njimi, iz zadnja leta zmanjševali. Njihove meritve se nanašajo na podatke do leta 2017, saj so lovci vsa ta leta odstreljevali volka in medveda, za zadnji dve leti pa podatki manjkajo, saj so prejšnje leto odstrel ustavili. To pa je prineslo tudi preobrat v številu zveri ter posledično pri škodnih primerih na domačih živalih. In to dokazujejo tudi izsledki našega raziskovalnega novinarja Luke Svetine, ki se je za razliko od tako imenovane politične policije odpravil na teren in se tam seznanil s številnimi težavami naših kmetov zaradi napadov divjih zveri. Jasno je, da je do porasta napadov prišlo zaradi odločitve sodišča, da ustavi odstrel 200 medvedov in 11 volkov. Ob tem je paradoksalna trditev, da je število napadov odvisno od obroda žira. Še posebej ne v sedanjem času – spomladi in poleti – ko žira sploh ni. Omenjeni novinarji so na tem primeru pokazali, kako šibko je njihovo znanje in kako slabi raziskovalci so.

Število rjavih medvedov in škoda, ki so jo povzročili v desetih letih. (Foto: Oštro)

Število volkov in škoda, ki so jo povzročili v desetih letih. (Foto: Oštro)

Delo na terenu. (Foto: Nova24TV)

Sporni jedilnik
Seveda ni šlo brez obreganja ob migrantske teme. Med drugim so se osredotočili na poročanje o menijih v azilnem domu v Logatcu. Naše poročanje so postavili na laž, ko smo navedli, da so v azilnem domu na meniju imeli govejo juho, njoke z morskimi rakci, solato in sladico. Obenem so v obrazložitev navedli primer menijev za tri dneve, pri tem pa niso konkretno navedli niti datumov, ko je bila omenjena hrana na jedilniku. Koliko je bilo še drugih dni, ko je bil jedilnik tak, kot smo ga navedli na Nova24TV. Pri tem je treba omeniti, da si te informacije nikakor nismo izmislili, ampak smo jo prejeli od zanesljivega vira.

Novinarska inkvizicija v sestavi Anuška Delić, Klara Škrinjar, Maja Čakarić, Marko Milosavljević in Nataša Pirc Musar je očitno na pohodu. Ti več kot očitno ne delujejo v javnem interesu, kot je zapisano na njihovi spletni strani, ampak v interesu globoke države, pri svojem utemeljevanju pa se nanašajo na pošiljanje elektronskih sporočil iz ene pisarne v Ljubljani v drugo pisarno v Ljubljani. Pravo raziskovalno novinarstvo pač zahteva več truda.

H. M., M. D.

 • Antonius

  Res je *kurba*! Na majici ima belo na črnem zapisano, da je.

  • Gilbert Beko

   Meni je všeč!

   • GverilaStyle

    sam da je še topla aaaaaa???!!!!

    • RATATA

     da še topl ščije

  • Hribouc

   V bistvu kurba vsem na očeh jebe sveto Karmo in to nosi neodgovorno vsem na očem.

   Mene, konkretno, žali, ker žali nekaj tako svetega ,kot je Karma.
   AMPAK, saj tem trotom ne pride nič do živega.
   ———————————————————————————————–
   AMPAK, vsi do enega pridejo na vrsto pred Božji tron.

  • Vera

   Če bi bila normalna ženska, take majice niti za pusta ne bi oblekla .Le kje vse bo do upokojitve vtikala svoj nos tov.Musar ?

 • Gilbert Beko
 • Gilbert Beko
 • Gilbert Beko

  Če semaforje ugasnemo ne boste vedeli zakaj se gre!

 • Gilbert Beko

  Stari je umrl! Legenda!Vsaka mu čast!

 • Gilbert Beko
 • Gilbert Beko

  Tudi brez hlačk se daleč pride!

 • večni srb

  Aha, torej policija ni odkrila nobenih dokazov in tudi ni izvedela za nobene sumljive osebe, ki bi v tistem času stali ob potoku, brez veze kamenjali 11 letno punčko, nato pa so verjetno hodili po vodi, da bi med begom zabrisali sicer ob rečnem koritu tudi za psa nevidne sledi. Res je tudi zato, ker otroku verjame en kmet.
  Mogoče je šlo pa za prikazovanje Marije, milijoni ljudi so verjeli tudi papežu Piju, ki je verjel trem versko indoktriniranim otrokom.

  Jaz ne vem nič o zadevi, mogoče je celo vse res, ampak ne razumem o čem točno bi se lahko še pogovarjali, če ne obstaja nič realnega, razen mogoče lažnjiva smrklja, ki bi jo moral ata našeškati po njeni pokakani, delikatni ritki, če se laže celi državi.

  • von Rhein

   Če o zadevi ne veš nič ni potrebe,da komentiraš svoje nevedenje in predvidevanja o “lažnjivi smrklji”. Kaj policija odkrije in česa ne odkrije je v veliki meri odvisno od navodil kaj sme v javnost.

 • francelj3

  Ti polpismeni reveži naj gredo svoje “raziskave” prodajat na balkan, od koder so svoje -iće tudi prinesli. Slovenci jih imamo dovolj.

  • anzek

   Ja, ja, samo midva jih pa plačujeva!! Kaj misliš, da to delajo pro bono??

 • večni srb

  Globalno segrevanje… kot že tisočkrat ponovjeno v osnovni šoli, cela narava se vedno samo ohlaja, nikoli obratno oziroma se lahko stvari segrevajo le takrat, kadar jim neprestano dovajamo energijo, bodisi ta prihaja iz kemičnega, molekularnega neravnovesja radioaktivne snovi v notranjosti gmote, bodisi jo absorbira iz nekegega zunanjega vira. Ko se prekine ali usahne vir, začne vsa snov izgubljati energijo, ker oddaja, seva svojo toploto v prostor, sprejema je pa ne več, dokler se ne ohladi na temperaturo vesoljskega vakuma, ki je malenkost nad absolutno ničlo. Zato je neumno govoriti, da se lahko narava, v smislu vesolja kot naravnega pojava, po neki čudežni fiziki segreva, ker to preprosto ne more biti res.

  Druga stvar so prepleteni sistemi, kot so sonce in planeti, ki se segrevajo oziroma.zadržujejo neko temperaturo dokler soncu ne zmanjka jedrskega goriva. Posebna izjema je življenje, ki se segreva tako dolgo, dokler se lahko telesni ustroj upira entropiji, na račun višje porabe energije v svojem okolju. Če hočemo živeti, moramo okoli sebe delati štalo oziroma hitreje uničevati snov, da sprosti več toplote kot bi sicer.

  Topijo se ledeniki, stari milijone let, ki se niso stopili niti v najtoplejših obdobjih, po številnih ledenih dobah. Milijone let že ni bilo tako toplo kot danes.
  Voda spira rodovitno prst in gole skale, gozd nikoli ne raste nazaj na goro, kot tudi drevesa ne morejo poganjati korenin skozi beton in asfalt. Zelenjava nista zemlja in gnoj temveč voda, ogljik iz zraka in sončna svetlob, pod drevesi ni nobene ogromne luknje, ker ne zrastejo iz kamenja in blata, vendar tudi ne morejo vrtati dovolj močnih korenin v trdno, porozno snov.
  Industrijska revolucija, je v komaj dvesto letih, močno spremenila naravne tokove snovi na planetu, saj jo poganjajo ogromne količine sproščene energije.
  Pravo vprašanje torej ni zakaj je še vedno mrzlo, razumeti moramo, da poleg običajne.energije sonca, grejemo lonec tudi s svojo dejavnostjo, ob enem pa uničujemo največje rezervoarje toplote, ki so prej milijarde let absorbirali energijo. Saj gozdovi še vedno rastejo, ampak poskusimo primerjati ves sladkor v ogromni sekvoji s sladkorčki trave, ki zdaj raste tam namesto nje, razlika je kot šotor in najvišja stolpnica na svetu.
  Zemlja približno vsakih 11.000 let prehaja skozi neke ledene dobe, glede na znanstveno statistiko, živimo prav na vrhuncu zadnjega ohlajanja. Kaj to pomeni, odkar je človek po zadnji ledeni dobi postal pameten in poselil Evropo, tako zdaj zgleda ledena doba.
  Za njo pride pa na vrsto globalno segrevanje, ki bo trajalo tisočletja, pa je že sedaj veliko prevroče, ko bi moralo biti, vsaj v Evropi, še vse pod ledom.

 • Common Sense

  Koncept: treba jim je zanalasc dati cim vec kosti za glodanje, da bodo v svoji vnemi zaceli delati napake in se javno osmesili tudi pred “levo” javnostjo. Berite Machiavellija.

 • Gilbert Beko

  V Berlinu med prodajajo!

  • Gilbert Beko

   Odličen!

 • Darth Vader

  od kdaj pa je neka pritepena ćefurka relevantna? še ena izmed radikalnih balkanskih znanstvenic

  • Gilbert Beko

   Znanstvenice so seksi!

 • Gilbert Beko

  Mi smo tam! Na poti skozi je trava zelena! https://www.youtube.com/watch?v=otna9Pe3jWg

 • Janšek Orbanšek

  Kakšno globalno segrevanje, toča ja zmeraj bila samo zadnje čase je malo večja in bolj pogosta, ledeniki se topijo že od nekdaj zdaj so pač vsako leto manjši, ekstremne razlike v temperaturi pa tudi niso nič posebnega, stalna praksa.

  Dobri so tile komunisti, da jim to rata, janševistom to ne bi nikoli uspelo. In potem želijo takšni na oblast, da nas bodo začeli prepričevat, da trava ni nikoli bila zelena ampak rjava. In za to so bili krivi levičarji, saj so nas zavajali.

 • Gilbert Beko
 • Beli Sneg

  Kot povsod čefurji prevladujejo. Spustili smi jih h koritom v vseh sistemih, samo na kmetih, kjer je treba delat jih ni.

 • Gilbert Beko
 • Gilbert Beko

  Ni se general rodil ,da bi mrtev bil!

 • Gilbert Beko
 • Gašper

  O prvi temi, torej o snegu/segrevanju..
  Isti dan so pri observatoriju Sonnblick v osrednjih avstrijskih Alpah, na 3108 metrih nadmorske višine, izmerili 538 centimetrov snega, so za razkrinkavanje.si sporočili z avstrijskega meteorološkega inštituta (ZAMG). Konec maja in na začetku junija je bilo v avstrijskih gorah od 50 do 100 centimetrov več snega od letnega povprečja, saj je bil maj hladen in vlažen.

  »Toda: več metrov snega spomladi nikakor ni argument proti globalnemu segrevanju! Vremenske postaje visoko v gorah namreč spomladi izmerijo največ snega v sezoni. To je tako, kot bi rekli: ponoči je temno, zato sonce ne obstaja,« so pojasnili pri ZAMG.

 • Gilbert Beko

  zANIMIVO!

 • Povprečen Državljan

  Branko si je na razprodaji kupil novo bundo za na morje.Na Hrvaškem je že ledena doba.

 • Gilbert Beko

  No,no!

  • Gilbert Beko

   Problem je v malem iz kavarne!

   • Gilbert Beko

    Če leti!

    • Gilbert Beko

     Enega za mušter! Da steče!

 • RATATA

  Ljudje v modernem svetu imamo pravico, da nimamo takšne “policije” sestavljene iz samih lewuharskih refugiwelkomerskih pokvarjenih pičkurin in pedrulj!

 • Gilbert Beko

  Dr,Oetker vino kuha!

 • Beli Sneg

  Najbolj verjamem še vedno v stare preizkušene koledarje naših babic. Če je februarja (svečan) kopno, še ne pomeni pomladi, ker sneg se lahko oglaša kasneje. Na štiri mučence je spomladi še vedno mraz, pa vscana Zofka je mokra…. to velja kot pribito. Globalna segrevanja je služenje velikih denarjev, seveda za nekatere. Vreme se je od vekomaj spreminjalo. Enkrat veliko snega, drugič skoraj brez, ujme in toča so bile od vekomaj. Je pa res da je tega danes več, ker posegamo v gozdove več kot smo nekdaj, ko je kmet premišljeval za rodove naprej, danes pa je les denar in nič drugega.

 • JANEZ GUS

  Zdaj bomo redili še to četo dvospolnikov.Vse te kao babe je treba sleči,da se vidi kaj imajo v gatah.Ravno tako onega čefurskega pedra.

 • althar

  “Oštro” že z imenom kaže, kaj je: jugo udbovska izpostava za zatiranje Slovencev .

  • antimur

   To je nasilje in pravi teror nad Slovenci, pa še ime je povsem južnjaško, v slovenščini ni “oštro”, ampak ostro, čista provokacija teh antislovencev. Me zanima, kako se Slovenci počutijo med njimi, kot naprimer Musarca, ki je verjetno najbolj zagnana in antislovenska med to golaznijo.

   • althar

    Besedi socialist in izdajalec sta sinonima ;)

 • Somnium

  Saj ne morem verjeti, da ljudje ne verjamejo v globalne spremembe. Nekaj dni nazaj je bil tu članek o černobilski nesreči. A to ni imelo vpliva na širše okolje? Učinek tople grede in toplogrednih plinov je že desetletja znan. Zakaj je bil sprejet Pariški sporazum o podnebnih spremembah? Ali pa Montrealski sporazum? Zgodovina se ponavlja. Tako kot je bila onesnažena Anglija med industrijsko evolucijo so sedaj afriške in azijske države. In vsi odpadki se odlagajo v naravo, kjer jih voda in zrak raznašata naokoli. Dajte gledat preko obzorja in si ne pustite prati možganov s populizmom.

 • antimur

  Prekleta čefurka Delićka bo Slovencem solila pamet. Že na izgled je pravi prototip butaste, gobčne in sebe polne balkanske odvratne pizdurine, nekaj takšnega kot Murglca, Tomićka in ostala zaostala pritepenska svojat.

 • Artur

  Novinarska opravilno neuporabna inkvizicija za brcanje v meglo v sestavi Anuška Delić, Klara Škrinjar, Maja Čakarić, Marko Milosavljević in Nataša Pirc Musar je očitno na pohodu.
  “Lahkovernim pohlevnim Slovencljem se že hlače tresejo prihaja armagedon” .

 • macon

  Kolikor vem so globalno segrevanje pred več kot desetletjem spremenili v klimatske spremembe, ker so bile devetdesete toplejše kot naslednje desetletje.

  Ti skrajni levičarji so res navadni vulgarni diletanti in nagovarjajo le sebi podobne opranoglavce in bedake.

 • piko8

  kuçanove prostitutke na delu; 3metre snega, ali 286cm je res GRMOZANSKA razlika še dobro , da Triglav to lahko prenese!!!
  Čefurji na delu??

 • Hribouc

  Ni kaj dosti za dodati.

  Ugledno ugledna posadka rdeče Inkvizicije. Bizantinsko rdeča nemaproblema folklora na dve struni !
  ——————————————————————————————————————–

  Srbijanci zagotovo vedo najbolje, kako se stvarem streže, kako se jih upravlja in kako se jih demokratično
  razvija in se jih izpopolnjuje !
  Če te sistem kriminal paradržave postavi na krmilo razvoja, potem je to nekaj vrhunsko dramatičnega.
  Vsi se bomo tresli od strahu, trepetali v smrtnem strahu, da ja ne zinemo katere bedasto trapaste, škodljive!
  Jebite se in berite si portal NASA kaj prihaja nad vaše debele riti!

 • Vlado77

  Te norce podpira vlada s Šarcem, kar ni niti malo smešno. Zaradi takih skrajno ideoloških “novinark” utegne biti marsikateri resni novinar ob službo. Ne bodo potrebovali niti ideološkega sojenja na naših super sodiščih. Kasirali bodo tudi mnogi blogerji in komentatroji pa celo tsisti ,i samo všečkajo objave prepovedanih. Namreč ta vlada lahko predlaga ustrezne zakone ,ki bo mrcvarila po medijski krajni. Novinarji, ki ne bodo na liniji bodo opleli. Kakšno bo “poročanje” si lahko samo mislimo.

 • rubec

  Levaki se sklicujejo na stroko. Hahahahahaha. Edina vez med tem pojmom in levakom je strok česna, ki ga ima v glavi. Po čmrlju, najmanjši možgani na svetu.

  • Somnium

   Po tem pisanju tu, se mi zdi, da se skrajna desnica sklicuje le na svoja čustva.

   • Imperial Commando

    Kje ti vidiš skrajno desnico, levak opran??

    • Somnium

     Če jo Vi ne opazite, potem to ni moja težava.

     • Imperial Commando

      To ni noben odgovor. Še enkrat : KJE VIDIŠ SKRAJNO DESNICO ?

     • Somnium

      Na tem portalu.

 • janko

  Vsi ti so potomci – komunistov! To pomeni, da so ateisti, jugonostalgiki, verjamejo vsem lažem naših komy zgodovinarjev.
  Smo v informacijski dobi – stric google ti v sekundi poda na pladnju vse resnice, dejstva. Tudi vso strašno pošastnost našega komunizma!!

  • JANEZ GUS

   To je za pametne ljudi,ne pa za čefurje in slovenske potomce zločincev in opranoglavcev.

 • wert

  Kje pa je Francijeva gospa dobila tole majico, ki jo nosi ? Od kakšnega klošarja ?
  Ah pa saj klošar se ne bi tako izražal.

 • slosin

  ja, jest verjamem, da se zemlja segreva. Opažam, da voda ni več tako mokra, kot pred nekaj leti….fajn bi blo, če bi ta pojav ti ‘raziskovalni’ novinarji raziskali…

  • wert

   Zdaj, v tej vročini in v času dopustov ? Ni šans.

 • šmentanamuha

  Pirc Musar očitno še vedno išče način, kako bi izživela svoje neuresničene ambicije. Škoda, lahko bi bila dobra odvetnica, zdaj pa je samo bolestno ambiciozna mrhovinarka.

 • Andrej

  Raziskovalno novinarstvo, finančno podprto iz proračuna in vodilne politike? Uau, take pa še ne.

 • Drago

  A je Grims že ugotovil, zakaj je izumrl karantanski panter?

  • JANEZ GUS

   Ker je srečal dragota,pa pameten odjenja.

   • Drago

    Govorjenje o segrevanju zemlje je velika laž. Sem geolog in vem, da
    temu ni tako. Zemlja se v resnici ohlaja. Črni panter, simbol Karantnije
    je izumrl, ker se podnebje v Evropi ohlaja, saj je črni panter bil
    navajen na bolj toplo podnebje.”Branko Grims

    Priznam, da niti slučajno ne dosegam nivoja SDS-ovske “domoljubne” pameti…

  • slosin

   a si ti že ugotovu, zakaj kila perja ni enako težka, kot kila železa…?

   • Drago

    Saj mi bosta z Brankecem razložila, kajneda?

    • slosin

     Branko in jest trdiva, da je to enako in seveda laževa, ker ta desni vedno lažejo…Se boš moral obrniti kar na Anuško..

     • Drago

      Čaki zdaj, najprej trdiš, da kila železa ni enako težka kot kila perja, potem se pa premisliš in praviš, da tehtata enako. A je to odvisno od vremena ali partijske direktive?

 • JANEZ GUS

  Kdo je Melaniji svetoval za odvetnico v slo to jalovo kuzlo od musake.

  • stajerc5

   Verjetno je bila kar sama in prva. Na gobcu je kar dobro zrastla, na vsak nacin bolje kot nasa samooklicana sivilja- radabibilakomisarka.

 • Claudio Moro

  LEVE SVINJE! SDS FORREVER!

 • Internet doba kjer lahko vsak objavi kar se mu zdi, vsakdo se lahko poimenuje v kvazi goruja.

 • Olga101

  FDV polpismeni idioti!

 • Ryuk

  Zakaj bi kdorkoli verjel “novinarki”, ki se je že podpisala pod lažno novico (na primer Simič in rajski dokumenti)?

 • Peter

  Jp, Anuška, Karma IS a bitch, no.

 • Artur
 • xtc

  Očitno je za topoumno FDV balkanko sneg posledica globalnega segrevanja.
  Vsi normalni pa vemo ,da so nihanja temperatur na Zemlji posledica različnih Sončevih aktivnosti.
  Enako kot ,da bo nekega dne zemlja ena sama puščava voda pa bo izginila s površine,ja kam pa-večina ne obvlada niti tega ,da voda iz morja hlapi v zrak,hlapi pa se nato kondenzirajo in padejo nazaj.Tudi zalivski tokovi niso posledica temperatur pač pa rotacije zemlje in seveda v miljonih let tudi zamenjanj polov zemlje.
  Ideološke balkanske bedake pa je treba razgaliti v neznanju in ideološki blaznosti.

 • trumpet2018

  Zavrl kaj drugega kot glupe bosanke tudi ni mogel dobiti, ja, saj vemo da si bitch, karma pa nima s teboj nobene zveze

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!