Prisluškovalni dokazi so za Zorana Jankovića tako obremenilni, da bi mu uničili kariero – če pridejo v javnost, jih bo označil za “zmontirane”

Zoran Janković (foto: STA)

Čeprav ljubljanski župan Zoran Janković vztrajno zatrjuje, da ga v zadevi podkupnin v poslih z ljubljanskim komunalnim podjetjem in zlorabe položaja v primeru farmacevtke nič ne skrbi, pa ga je očitno vseeno strah, da bi se tajni policijski prisluhi znašli v javnosti, danes na svojem blogu o zakulisju Slovenije piše novinar Bojan Požar. Naj spomnimo. Janković se je pred dnevi javno pohvalil, da je dobil še eno sodno bitko, saj je bilo sodišče primorano izločiti tajno pridobljene policijske prisluškovalne dokaze, ker državna tožilka Blanka Žgajnar ni opravila svojega dela in proti njemu ni pravočasno vložila obtožnice. Požareport zdaj opozarja, da bo Janković policijske prisluhe, če se bodo vseeno pojavili v javnosti, označil za zmontirane oz. neresnične. Ravno to je namreč posredno priznal v odzivu na nedavne izjave ministra za pravosodje Gorana Klemenčiča.

Bojan Požar piše, da so policijski prisluhi tako obremenilni, da bi bili lahko uničujoče usodni za nadaljnjo politično kariero ljubljanskega župana in predsednika Pozitivne Slovenije, ki ima bojda potihoma znova ambicije postati predsednik vlade. Zoran Janković sicer ministra Gorana Klemenčiča, direktorja Nacionalnega preiskovalnega urada Darka Majheniča, višjo državno tožilko Blanko Žgajnar in dolgoletnega tesnega sodelavca Gorana Klemenčiča Darka Stareta, zdaj državnega sekretarja na ministrstvu za pravosodje, prej pa preiskovalca na Komisiji za preprečevanje korupcije in nekdanjega namestnika direktorja Sove, obtožuje za zaroto proti njemu.

Požareport še razkriva, da naj bi Žgajnarjeva kmalu napredovala do statusa vrhovne državne tožilke. Zlobni jeziki pa pravijo, da je to nagrada za dobro delo v zadevi Janković, saj je poskrbela za izločitev dokazov. Na Novi24TV smo že poročali, da v odvetniških krogih ne verjamejo, da gre za samostojno akcijo tožilke, ki je nekoč veljala za vzorno in vestno pravnico, temveč dela po navodilu višjih instanc.

Javnomnenjske ankete: Janković nima več možnosti za zmago
Bojan Požar na podlagi svojih neimenovanih virov napoveduje, da se je Janković že odločil, da gre, ne glede na vse, na prihodnje parlamentarne volitve.  Tako naj bi se njegova stranka Pozitivna Slovenija že pripravljala na poletje 2018. “Pri tem se Janković menda zaveda, da na volitvah ne more več zmagati. Interne ankete javnega mnenja, ki naj bi jih zanj delala agencija Ninamedia, naj bi mu kazale odličen rezultat v nekaterih delih Ljubljane, zunaj prestolnice – razen menda v Velenju in na Jesenicah – pa poraznega, zato lahko računa le na 5 do 10 odstotkov glasov,” poroča Požareport.

Foto: STA

A očitno ima ljubljanski šerif vseeno svojo računico. Če gre namreč verjeti pisanju Požarja, bi to po Jankovićevi oceni lahko zadoščalo za to, da bi držal v šahu morebitno prihodnjo levo parlamentarno večino, saj brez njega levica ne bi mogla sestaviti vlade. Janković bi tako morda celo poskušal izsiliti premierski stolček ali pa vsaj vplivati na sestavo vlade.

T. F.

 • VERZIFIKATOR

  Janko Zorenčič

  ODREŠEN PRISLUHOV

  Žganje ljubo odrešilno,
  včeraj spet si pomagalo,
  sile vse od sebe dalo,
  pa četudi si sterilno.

  Bil odrešen sem prisluhov,
  saj se mi je res že bledlo,
  me šumenje vsako zmedlo,
  sit bil teh sem ovaduhov.

  Vsepovsod, iz vsake stene
  slišal sem prisluhe glasne,
  njihove glasove jasne,
  videl njih oči steklene.

  So odmevali zidovi,
  čemur koli sem prisluhnil,
  glas prisluha je izbruhnil,
  da povsod so le tatovi.

  So prisluhi kot duhovi,
  ki ti ne pustijo spati
  niti več pri miru stati,
  te morijo vedno novi.

  Nekaterih vsaj sem rešen,
  pa že novi mi grozijo,
  sanjal včeraj sem vizijo,
  da za pete bom obešen.

  Danes pa začne zvoniti,
  vse na glavo se podstavlja,
  nov prisluh se mi pojavlja,
  treba šilce bo popiti.

  Žganje dobro je zdravilo,
  žganjekuha mi pomaga,
  toda če prisluh prevaga,
  bo za večno odzvonilo.

 • dr Janez Sveti

  Tako to dela organizirani kriminal. Vse pod nadzorom.Še Hanžku so zrihtali službo. Nikogar ne pozabijo, saj je Omerta resna stvar.
  DR Janez Sveti genij

  • indijanka

   :) nasmejiš

 • janez zorman

  Ubogi tisti, ki se mu je zoperstavil oz. tisti, ki mu je nastavil “smrtno” past; dogajalo se mu bo podobno kot tožilki Kotnikovi.

  • Zgornji

   Ali pa celo kot Ivanu Krambergerju … :-(

  • Mantadea

   Se veliko hujse stvari kot tozilki Kotnikovi so se v preteklosti dogajale meni in se se stopnjujejo, tako da clovek ne more verjeti kako lahko nedotakljivi brez posledic krsijo cisto vse zakone, kriv je pa tisti ki ni storil nic narobe. Diskreditacija in vec poizkusov likvidacije je ze bilo, a se bom borila do konca.

   • Ana Job

    Jasno, če smo udbovska država in lahko počnejo vse kar hočejo.

 • Zgornji

  JA, POZNAMO TE NJEGOVE HINAVSKE ZLAGANE FORE !!! ! !!!

 • Mislim, da nas je veliko, ki ljubimo našo drago Slovenijo, ona pa nam vedno te ljubezni ne vrača, ampak kljub vsemu – samo njo resnično ljubim, kot nam poje tudi
  Oto Pestner https://www.youtube.com/watch?v=NaMpC2Ofu-Y

  • Rožle

   [email protected] • 32 minut nazaj
   Si pa res izprijenec brez srca, brez duše, brez sramu.
   Ne prikaži se več sem, ker te bom lastnonožno pospremila v tvoje “mesto rodjenja”.
   Fuuuj, pokvarjenec smrdljivi …… in tako govno nosi moja uboga, trpinčena in izmučena zemlja…… samo poberi se !!!

   Če tkole pljuvaš po Slovencu ti pa Slovenija res ne more vračat ljubezni. Drugače se pa najde tudi kakšna pesem o Sloveniji, ki jo pojejo Slovenci in ne Romi.

 • Majda

  Najprej, novinarji Nove24tv, vem in verjamem, da ste pozitivni in resnicoljubni, a vendar, NE cakajte vedno na druge, konkretno v tem primeru na Pozareport! Bodite raziskovalni, ne “prepisovalni”!!

  • Žal Majda, kar poglej po ostalih sptenih časopisih – celo dobesedno prekopirani teksti.
   Tega do danes na Novi24TV nisem opazila. Prav pa bi bilo, da se navede VIR, ampak tudi tega ni zaslediti drugje.

  • goldhorn

   Kaj pa misliš da počnejo na MMC in 24ur? Prevajajo članke iz Guardiana in ostalih levo usmerjenih medijev.

 • Novakec1

  Kaj mi pa možete, možete……

 • totex39

  Šerif Janković se vsepovsod smeji in nam z obrazno mimiko sporoča kaj mi pa morate. V Sloveniji ni inštitucije, ki bi mu lahko kaj dokazala, ker ga pač ščitijo ljudje, ki imajo ravno toliko masla na glavi kot on.

 • antimur

  Takšen govnač kot je ta pol pečena pleskavica, pa še ne. Ta si pa res zasluži, da bi visel na ljubljanskem gradu, obešen za smrdljive balkanske noge, če že ne dovoli izobesiti slovenske zastave. Je pa zelo nazorno dejstvo, da se okrog Kučana motovilijo najbolj ogabne osebe, od Jankovića, Brgleza, Bratušce in še vrsta drugih antislovenskih gnojev.

 • FORT WORTH

  Ker vedo, da srboslav Jankovic ni zanesljiv, so ze za vsak primer naredili kopije prisluhov, preden unicijo originale v to sem preprican.
  Ta material je prevec dragocen, da bi se ga kar tako znebili.
  S tem ga drzijo v strahu in pod kontrolo.
  Doba brezskrbnega jankovica je minila…

  • mati mu je Slovenka :-) on ni kriv, če je srbijanskega dedca imela

   • FORT WORTH

    Vecina otrok ima za zgled oceta.
    No, zmedeni cmerouc pa svojo mamo…

  • KIKI

   Samo pobožne želje! Ima zaledje, ki ga vsi dobro poznamo : cel Murgelland!

  • Borut Stari

   Brez skrbi. Je že privezan z vrvicami za vodenje.Demokracija je čuden sistem: Imaš občutek svobode hrati pa imaš zvezane roke.

  • Srb TASIĆ je na Janševi strani. https://www.youtube.com/watch?v=PZqlDgzZQ8o

   • FORT WORTH

    In ni edini. Vedno vec jih je za Janso.
    Srbi so prisli na delo v Slovenijo, da bi vec zasluzili.
    Komunisticno sranje imajo ze v srbiji in ga nocejo se tu.
    Tam je povprecna placa 250€ in socialnih prispevkov jih veliko ne placuje.
    Zamisli si njihove penzije.
    Ce ima sreco dobi 100-150€.

 • dež

  Ne glede na to, kaj se bo na koncu izcimilo na pravosodju, bo s temi prisluhi nekdo mastno zaslužil.

  • KIKI

   Vsaj to! Če misliš, da bo Janković kakšno kinto plačal, se motiš!
   To boš plačal ti, dragi tovariš!!!

  • Borut Stari

   Skrbi bolj povzroča izsiljevanje na volitvah izvoljene zmagovite osebe, za potrebe ozadja. To kar se danes dogaja z obnašanjem vladne koalicije. To so vrvice, ki jih v svojih rokah drži Lutkar.

   • dež

    Po mojem mnenju Mirkota sploh ne izsiljujejo, on spada v mladinsko sekcijo svojega soseda in se je proti nagradi čisto zavestno odločil za to službo.
    Osebno me najbolj skrbi ponarejanje volilnih rezultatov, zadnji DZ so bili zagotovo ponarejeni. Me ne more nihče prepričati, da stranka ki je dobila na DZ volitvah 35%, 2 meseca kasneje ni dobila niti 1 (enega) župana na lokalnih volitvah.

    • Borut Stari

     Mogoče imaš prav. Vendar zamenjati dobro plačano in nestresno službo profesorja na fakulteti za stresno in umazano politikantsvo nekako od akademika ne pričakuješ. Ali ima prevelik ego in posledično toliko manjši intelekt ali pa je enostavno ukaz. Pri Cerarju bi uporabil Einsteinovo formulo 1/ego=IQ. Večji je ego premosorazmerno je manjši IQ.

     • dež

      Si zadel z oceno. Če poenostavim, težave mu povzroča povprečen IQ, njegov največji problem pa je previsok ego.
      Menim, da je enostavno napačno ocenil situacijo, kaj ukvarjanje s politiko prinese, sploh ker ni pričakoval, da bo postal PV. Ko je gruntal kako in kaj je na koncu vedno prišel do zaključka, če ne bo šlo, bom šel pa nazaj na faks. Sedaj mu gre pa vse samo še na dol.
      Mi pa ni jasno, kako lahko kot PV govori, da je arbitraža OK, ko vsi (levi in desni – pustimo kaj levaki pišejo) vemo, da je katastrofa. Da bi vsaj Pahorja in Erjavca namočil, tudi tega ne zna, deluje kot tipičen nesposoben “paragraf” profesor.

 • Igor Furlan

  Baba prtegnjena od Žgajnarjeve. A pol misl da bo kar vrhovna državna tožilka. Šus od babe

  • Duhec

   Baje je sam zmedena… preobremenjena.

   • .

    hudič je imet menstr. probleme :-)

 • Duhec

  Norca se delajo, ker se lohk…

 • totex39

  Čeprav se ve, da ima močno zaslombo pri koruptivni oblasti, bi bil že čas, da bi to vrvico nekdo pretrgal, katere se vsi tako močno držijo, kajti drugače bomo vsi skupaj počasi tonili v greznici kot so države Venezuela, S.Koreja in Kuba.

 • centurion

  Še en dokaz, da je treba vse balkance izgnat.
  Slika slovenskega sranja: Jankoviććć, Maslešaććć,
  Makaroviććć, Matiććć, Murglćć, Katiććć, Tomićććć.
  Aščićććć…
  Naplavljen ves levojužnjaški gnoj na ključna mesta.
  RAUS!

  • a res? :-) Tasić, ki je sedel z Janšo in je Janšev prijatelj, je tudi Tasić, novinar iz Srbije. https://www.youtube.com/watch?v=dY8fZJoMOEg

   • centurion

    NOOO?
    Izjeme potrjujejo pravilo,
    telac balkanski!

  • Srb TASIĆ DAVID je na strani Janše https://www.youtube.com/watch?v=PZqlDgzZQ8o

   • MladiLiberalec

    Pa res. Sam ker je tud David je verjetno na pol Zid tud. Sicer se tok boljse he he

    • logika

     Srbi so pravoslavni kristjani in ne židje. Ti si žid. Nič zato, pravico imaš bit.

     • MladiLiberalec

      Sam Srbi se radi parckajo z Zidi. Jest pa bolj z Bosankami

     • .

      Srbi se radi parčkajo s slovanskimi narodi, ne pa z židi. ” Bosanke” so lahko različnih narodnosti: bošnjaške, srbske, hrvaške.

     • MladiLiberalec

      Tudi Zidov je kr neki v Bosni

     • .

      Bosna je danes večinsko muslimanska. Tvoja razgledanost je na NULI.

     • .

      židov je na svetu malo, okoli 15 milijonov vse skupaj, to je malo v primerjavi z arabskimi narodi, z krščanskimi narodi.

     • logika
     • .

      ŽALOSTNO JE, KER TE NE GANEJO PALESTINSKE IN SIRIJSKE ŽRTVE, ker jih židovski izraelci napadajo skoz. Zaradi židovskih izraelskih početij je tudi naša krščanska Evropa obremenjena saj arabski narodi bežijo k nam v EU. Adijo.

     • .

      Bosanke ( ne glede na narodnost) imajo raje kakšnega luštnega pridnega Slovenca :-)

 • KIKI

  Pošljite prasca že enkrat tja, kamor spada! V Dob za večne čase!

 • Duhec

  Mogoče bi pa blo vse drgač, če bi desnica mela močne kandidate za župana…. tko ma pa loleke. Čudno…. razen, če boljših sploh nima al ji je pa vseen za Ljubljano.

  • antimur

   Za čefurje in leve fašiste (kučaniste), je ta čarapan idealni kandidat. Smili se mi pa tisti manšinjski del ljubljančanov, ki so Slovenci in domoljubi, da morajo prenašati to jugomafijsko okupacijo svojega mesta.

   • Duhec

    Dvakrat sm naletela na Jankovića in vse se je ustavlo zarad Slovencev…. tko da, ne vem glih o čem pišeš.

    • antimur

     O njegovi volilni bazi.

     • Duhec

      Ja no…. na Dobu bi mu bore malo pomagala a ne?!

     • antimur

      Imaš popolnoma prav, toda dokler ne bo na Dobu tudi Kučan, organizator vsega slabega na slovenskem, ne bo Janković videl zaporniških zidov od znotraj.

     • Duhec

      Za vse pa ni Kučan kriv…

   • KIKI

    Pred nekaj leti se spomnim uličnega intervjuja s pravo Ljubljančanko,
    ki je javno in glasno povedala, da takšnega nepismenega kretena in lopova
    kot je Janković nobena normalna firma ne bi zaposlila !!!
    (njega zaposluje samo leva, komunistična, politična srenja)

   • .

    Njegova mati je slovenka, sicer pa so Srbi Slovani kristjani. V čem je problem? Varujejo mejo pred migracijo! http://www.b92.net/eng/news/politics.php?yyyy=2017&mm=02&dd=14&nav_id=100502

   • .
 • .

  Jankovićeva slovenska mati bi ga lahko drugače vzgojila, ne pa, da je tak kot je.

 • logika

  Janković in predsednik Kučan sta pač na istem bregu…..

 • Snorri Sturluson

  Svetovno

 • logika

  Žgajnarj. smo vsi cenili, če se je ” pokvarila” kot tožilka je res žalostno.

 • Snorri Sturluson

  Mene nekaj čudi,zakaj je Srbija tako revna če ima tako pametne ljudi

 • Borut Stari

  Obremenilni prisluškovalni “dokazi” so seveda v rokah tistih, ki imajo v svojih rokah Slovenijo. Zakaj Telekom ni in ne bo prodan? In zakaj vsi operaterji uporabljajo njegovo infrastrukturo? Vse se snema. Cela vojska analitikov prebira in pregleduje posnetke. Vse, kar bi bilo lahko tajni službi in izbrancem uporabnega se nahaja v arhivih. Tožilka je izpolnila naročeno. Prisluhi se bodo navidezno za javnost izbrisali. Resnično pa bodo ostali v rokah tistih, ki državo resnično obvladujejo. Za izsiljevanje in če je potrebno politično likvidacijo

 • logika

  A je Bavčar že v zaporu???????

 • logika

  Je kaj novega z Hildo, Bavčarjem, Šrotom, Zidarjem in vso ostalo mafijo?

 • MEFISTO

  Ni šlo samo za spolno nadlegovanje, temveč celo za posilstvo.

  Farmacevtka mu je lepo in prisebno povedala, da je pijana in da naj ne hodi k njej, vendar je Janković kljub temu prišel.

  Pijana farmacevtka se ni znala ter mogla ubraniti in zgodilo se je, kar se je zgodilo.

  Krivico bi ji delali, če bi rekli, baba pijana, rit prodana.

  • težke obsodbe! Si pa upaš :-) jaz si ne bi…

   • MEFISTO

    Tak potek dogodkov je bil črno na belem nekaj dni na Požareportu in nisem zasledil kakega ugovora ali demnatija.

    • jaz ne upam tako obsojat ker vsak lahko toži če se ga javno žali.

     • MEFISTO

      Ti je žal Jankovića?

      On se nate požvižga.

     • .

      to imaš pa prav.

   • Duhec

    Mefisto je iz rovt… ne ve kolk starlet je v Ljubljani in da sporazumn seks ni kazniv.

   • logika

    ne verjamem, da jo je posilu, no, če mu je pa dala za šiht, je pa žalostno in dejansko nezakonito in katastrofalno.

 • MladiLiberalec

  Jankovica bi bilo treba nadomestiti z enim profesorjem intelektualcem iz Smc.

  • Duhec

   Takim pokončnim kt je Cmera a ne?!

   • MladiLiberalec

    Miro je kr dober zgled drzavnika ja

    • Duhec

     Hahaha…. mal smeha za dobro jutro.

    • MEFISTO

     Zasipal nas je s prvimi damami.

     • MladiLiberalec

      Sej to je blo prav kul

     • Duhec

      Ja…. predsednik vlade je še kr v puberteti. Ne more in ne more se zresnit…

     • MladiLiberalec

      Sej jest sem tud z eno nogo se v puberteti. :)

     • Duhec

      Ja no… si pa verjetn precej mlajši.

     • MladiLiberalec

      Ja to pa. Sam mi je dobr zgled starejsega moskega Cerar.

  • Snorri Sturluson

   Jazbinšek je dober

   • MladiLiberalec

    Ta ko je tud kandidiral za zupana ne. hm A je vstopu v Smc oz ji je blizu?

    • Snorri Sturluson

     On je liberalec

     • cčd

      Je tud žid, ker skoz žide zagovarja. Kristjani nismo židje.

     • cčd

      ” mladi liberalec” je žid

     • MladiLiberalec

      To pa nisem vedel. Po googlu bi rekel da je bolj Zelen. Ce je liberalno zelen pa se tok bolje.

     • logika

      Mladi liberalec ne sovražim nikogar, je pa res, da imajo Židje vse banke sveta pod sabo in so ljudje nezadovoljni. Palestince in Sirijce pa židje izraelci izčrpavajo in to je res narobe.

   • Duhec

    Ja, ko je trezen…. to pa nikol ni.

    • Snorri Sturluson

     Zakaj tako trdis?

  • ljubinica

   Ha ha ha
   Npr. Brglezom , da nadomesti intelektualca profesorja Cerarja ….
   ali pa intelektualko Kustecovo ….
   Nam ni pomoci ….

 • .

  Rodila ga je Slovenka, naredil ga je Srb. Tega je veliko danes. Narodnost človeka sicer nima zveze. Problem je osebni značaj. In celotna koruptivnost neke države https://en.wikipedia.org/wiki/Corruption_in_Slovenia

 • :-)

  A je Bavčar že v zaporu? On je tudi “biznismen”

 • :-)

  A je Bavčar že v zaporu? On je tudi “biznismen”.

  • Duhec

   Ga še čakajo….

   • očitno se bodo še načakali, se bo dohtarca meta spet kaj zlagala

  • MEFISTO

   Kdaj gre pa Kučan za rešetke?

   • MIlan ima protekcijo :-)

 • :-)

  Srb TASIĆ David je na Janševi strani, celo obsojen je bil z Janšo na Roški… https://www.youtube.com/watch?v=PZqlDgzZQ8o

 • Antonius

  Če bodo dokazi o Jankovićevem sramotnem zlorabnem početju na sodišču obremenilni, bodo za celo Slovenijo prav isti dokazi zelo razbremenilni.

  • če mu je ona dala zaradi šihta, je jasno tudi o njej kakšna je kot ženska.

   • Antonius

    Ah, seveda, zdaj je pa brezposelna ženska, ki si je z vsem neupoštevanjem njenih strokovnih znanj zaradi nog, ki jih je izsiljevana morala dati narazen, vsem na očeh kurba.
    Podajte se enkrat na Zavod za zaposlovanje in si od blizu oglejte nesrečnike, ki si že leta prizadevajo in upajo na službo.
    Kakšna pa je nesrečna srečnica, ker je svojo ženskost morala dati provizijskemu župankoviću na razpolago?
    Svet bi zagotovo bil pravičnejši, če bi obsojali samo tiste, ki si obsodbo zares zaslužijo.
    Farmacevtka je predvsem žrtev, župan Janković je v njenem primeru baraba.

    • žnj

     ” županković” ima mater Slovenko, a to nima pomena? To je njen sin, no. Ima tud ženo Slovenko. glede radodajke pa ni edina, tega je menda ogromno, raje noge narazen kot pa dostojno delo iskat.

    • žnj

     farmacevtka je žrtev, če je res prišlo do izsiljevanja, to se strinjam s tabo, sicer pa mi tukaj nič ne moremo rešit…

    • indijanka

     Nesrečna srečnica. Zanimiv izraz. Nisem še srečala ženske, ki z moškega pogleda ne bi razbrala, kaj moški želi od nje. Magisterij ima. S pomočjo svoje ženskosti je želela preskočiti vrsto in ponudil ji je win win situacijo. Njen in njegov pohlep sta v ravnovesju. Isto išče isto. Takih ambicioznih žensk je veliko. Le razkrijejo jih malo. Moškim ” pašejo” , ženske jih preskočimo. Preziramo jih, ker smo potem tudi me deležne “nalepke” ob uspehih. Te “nalepke” bolijo. Razen tega poznam precej farmacevtk, vse imajo službo. Jih na zavodu mrgoli?

     • Antonius

      Jing in Jang se v normalnem svetu vendar dopolnjujeta. Zloraba v odnosu jima je tuja.
      Ne verjamem, da je farmacevtka rekla župankoviću, da mu da noge narazen, če ji zrihta boljšo plačano službo. Prej obratno! Če si res želiš, da ti omogočim to zaposlitev, službo, mi daj doma noge narazen, pa se bo z mojo besedo po tvojih željah zrihtalo.
      Res pa je, da ne vem, nisem vedel ali je bila farmacevtka pred tem nezaposlena ali je že imela službo.
      Predstavljam si mati samohranilko treh otrok s povprečno plačo. Jaz jo zagotovo ne bi ozmerjal s kurbo, ker je za nekaj več svojim otrokom in sebi, stisnjenih zob, moral dati noge narazen.

      Indijančka, sproščeni in veseli uživajte na morju, jaz moram čez dva dni na pogreb.

     • indijanka

      O njej je bilo veliko zapisanega. Pa o stanovanju, ki si ga je zaželela in je potrebovala delovno razmerje za nedoločen čas. Sama sem jo kot ženska branila. Čeprav je moja pot popolnoma drugačna. Veš, da se začela kot snažilka? Nimam bogatih staršev. Delala sva preprosta dela, ponoči pa programirala, da sva si ob študiju lahko privoščila majceno bitje in skupno življenje. Solze me oblijejo, ko pomislim, kako je fizično garal moj bivši za voziček, ki sem ga želela. Garala sem za majhne korake in se odrekla vsem zabavam in vsemu ugodju. Če ne bi bilo takih deklet, ki ubirajo lažje poti, teh nalepk ne bi bilo. V mislih bom s teboj na pogrebu. Lepo je na Žalah. Sama sem velikokrat tam in strmim v tri hribčke, kjer počiva sin.

     • Antonius

      Kaj bi brez hrepenenj, želja in trdih žuljev? Vsak si na svoj način z matranjem tlakuje pot, da karkoli zaželenega doseže.
      Res je, na trgu iskalcev dela si nismo vsi enaki. Ene mednožje postavlja pred druge, sebi enake.
      Tvojo žalost sem si zapomnil, jo nosim s seboj, ko grem na Žale, med vse v srcu za življenja naše in vse ostale pokojne, druge.

     • Ana Job

      Kdor se ni nikoli žrtvoval ne ve, kako je,kaj pomeni boriti se, kot lev. Da sem rešila svojo lastno firmo, sem skoraj 3 leta, delala, kot navaden delavec drugje in še eno službo zraven opravljala. Zvečer sem samo padla v posteljo, tolk sem bila utrujena. Izjemno te spoštujem, Indijanka. Močna ženska si. Slabe stvari človeka ubijejo ali pa okrepijo. Vse si si krvavo prislužila, zato znaš ceniti trud in s tem povezano odrekanje. Borka si!

     • indijanka

      Hvala Ana. Težko je bilo ljudem med vojno in po njej. Težko je tistim, ki so osamljeni in bolani. Nekega božičnega jutra sem se tudi sama počutila samo na tem planetu. Nisem se še popolnoma otresla tega občutka. Vse ostalo je zgodba prioritet. Tudi sama te izjemno spoštujem in te imam rada :).

     • Ana Job

      Zelo prisrčna si, draga prijateljica. Življenje je trda borba in prijatelji smo zato, da si pomagamo v tej bitki in se imamo radi. :-))

  • marsikatera baba išče šiht ampak nog zaradi tega ne bo dala narazen, ker se to sebi ne počne, cenit se je treba.

 • baldeagle

  Bom jaz poklical moje prijatelje na Haiti. Oni izdelujejo vudu lutke od Kučana in Jankovića. Zbadali jih bodo z iglami dokler se ne bosta zvijala v bolečinah. Tako bomo prišli spet na oblast.

  ŽIVEL HAITI, ŽIVEL VUDU, ŽIVELA SDS!

  • Snorri Sturluson

   Oxala je dosti boljše

   • baldeagle

    Helex je še boljši.

    • ..

     ko ti dohtar predpiše pomirjevalo mu reci adijo, na zrak je treba it, ne pa tablet za spanje jemat :-)

     • MEFISTO

      Sami izkušeni psihiči.

     • ..

      vse stare mame imajo pomirjevala pa niso psihiči zarad tega, se pač preveč sekirajo

  • .

   :-)

  • baldeagle

   Ti revše ubogo komunistično Haitija niti na zemljevidu nisi sposoben najti, kaj šele kaj drugega. Voodoo, bo pa uničil tebe, ker pojma nimaš kaj to sploh je, kako deluje in kako se uporablja.

 • logika

  Ž. so tud :-) Palestinci in Sirijci na lastni koži vedo.

 • Verjamem policiji. Karkoli že je v tej aferi z radodajno f acevtko.

 • baldeagle

  Za vudu nujno rabim nekaj las ali sramnih dlak od Jankovića. A pozna kdo Evo Irgl osebno in jo prosi, da mi jih pošlje?

  • MEFISTO

   Mihec, ne moreš iz svoje rdeče pokvarjene kože?

   • baldeagle

    To so bolniki, ki nujno rabijo strokovno pomoč. Življenje imajo postavljeno na glavo in trpijo od hude depresije. Samo vprašanje časa je, kdaj si bo reva bolna dala štrik okoli vratu in se obesila nekje v svoji zatohli luknji, pozabljen od zunanjega sveta.

  • :-) kaj ima Irglca z njegovimi srm. dlak.? haha

 • RealRevolution

  Ima dober vzdevek “serif”,kar pa ni.
  Oz je, ce na to gledamo tako,da je glavni in mu policija nic ne more,ker je prvorazredni serif.Ta “serif” seje drugorazrednost med Slovenci.

 • ljubinica

  Kje so zdaj vse te AFZjevke in progresivne feministke … vse te histericne vesce, ki zazenejo strasanski hrup ob vsaki neprimerni besedi cloveka, ki jim ni po volji ….
  Zdaj pa vse tiho je bilo …
  Ker ZOKI NEKI MA …. Zoki je NAS, zato mu je odpuscen tudi vsakrsen kriminal ….
  —————
  Moram reci, da vse te gnusobe ne morem vec prenasati.
  Prenehala bom spremljati politiko in se namesto tega ukvarjala samo se z vrtom ….

  • Snorri Sturluson

   Slikarstvo je bolj donosno

 • MEFISTO

  Opažam nekaj novih nickov postaranega in razvpitega komentatorja.

  Toliko, da ne bi nasedli.

  • l

   mene nicki ne zanimajo ampak vsebina!

 • Osti jarej

  Na nekoliko daljšem turističnem potovanju je Netanjahu najprej zašel za dva dneva v Budimpešto, pogledat ali si je Orban premisli in začel oboževati Sionististe. Po neuspelem napadu Orbana na Soroša mu je prišel povedati, da so njegovi nadrejeni močnejši od mislečih z lastno glavo, zato je prav, da se spoprijatelji z nacističnim Sorošem. Tudi sicer so bili nacisti njihovi, saj so svoje pobijali med vojno le kot vzorec, daleč od lažnih zgodovinskih zapisov. Morali so povedati, da tistih, ki ne razmišljajo enako kot gospodarji ne bodo trpeli, pa še točke so si nabrali za kasnejše obdobje, ko je bilo treba narediti Izrael na ukradenem ozemlju. Bili so pač zavezani, da so pobijali tudi svoje. Zato gre takoj po Orbanu še na Češko, Poljsko in Slovaško, da preveri ali morda obstaja še kakšen majhen odpor proti Sionističnim vladarjem sveta. Bo vsem štirim voditeljem hlapčevskih držav povedal, kar je naročeno rekel Macron – anti sionizem je danes enak kot anti židovstvo nekoč. Proti vladarjem se nihče ne sme boriti, bodo pa Auschwitze ponovili. A ni še strahu, saj so vsi EUropski voditelji in ministrski hlapci navdušeni nad NWO, torej gre zgodba veselo do Agende 2030, kar je navdušeno potrdila včeraj tudi Smerkoljeva na sedežu OZN. Na koncu bo Netanjahu ugotovil, kar sicer mnogi že dolgo vemo, da so današnji EUropski politiki hujši izdajalci kot nekoč sodelavci Rothschildovega Hitlerja.Bo pa vsakemu posebej prebral izjavo Evelyna Rothschilda, da jih ne doleti Ameriška vojska.

  Moja družina je financirala naciste, nas je zadolžila kraljeva družina, da končamo Ameriško revolucijo, plačali smo Rusko komusnitično revolucijo,uničili smo palestino, da se rodi Izrael in bili smo tvorci 9/11. torej vseh vojn po dogodku. V naši lasti so skoraj vse svetovne banke, tusi Assosiated Press in Reutres, torej obvladujemo vse novice in berete samo dovoljene, prav tako pa vodimo vaše vlade. Smo bankirji za kraljevino in vatikan, torej smo NWO!

  In njim svet dolguje 3 krat več kot letno ustvari!

  http://www.publishwall.si/bozan.zabjek/post/307625/netanjahu-isce-podporo-za-sionisticne-zlocine-v-vzhodni-evropi

 • princeska

  Jankovič išče same take, ki znajo biti poslušne in ubogati na ukaze sedi, lezi, prostor, glas,….

  • imaš prav :-) babe naredijo vse kar jim dedc reče, premalo mislijo in preveč avtomatično delujejo.

 • Tasić NI Žid. Je pravoslavni krščanski Srb. Preberi si njegov življenjepis.

  • MladiLiberalec

   Ah to je za publiko. Verjetno da je ker ma ime po kralju Davidu in izgled tud veliko pove poznavalcu

   • .

    na svetu je bilo na tisoče kraljev, vsi so bili normalnejši od židovskih.

 • Saj te razumemo, da si žid, no. Pomir se :-)

 • ljubinica

  Kje so zdaj vse te AFZjevke in progresivne feministke … vse te histericne vesce, ki zazenejo strasanski hrup ob vsaki neprimerni besedi cloveka, ki jim ni po volji ….
  Zdaj pa vse tiho je bilo …
  Ker ZOKI NEKI MA …. Zoki je NAS, zato mu je odpuscen tudi vsakrsen kriminal ….
  —————
  Moram reci, da vse te gnusobe ne morem vec prenasati.
  Prenehala bom spremljati politiko in se namesto tega ukvarjala samo se z vrtom ….

  • FORT WORTH

   Pa moza mal vec pocrklaj… (:-)))

  • logika

   vrt je prihodnost, bravo! Ne pesticidom, ne umetni hrani !! Da domačemu in zdravemu! :-) stop histeričnim feministkam. da vrtu! :-)

  • logika

   točno, ej, na moža ne pozabit, on ni tam za okras :-)

  • domovina mili dom

   Skupni imenovalec krikov, histerije, je komunistična centrala, ki daje povelja kdaj naj bodo glasni.

 • Osti jarej

  …včasih koga “žrtvujejo” zato,da raja nasede…..ta pa previsoko kotira….lahko dela,kar se mu zdi in NIKOLI ne bo zares obsojen…..pa četudi bi bil…bodo kmalu sezidali nove areste…za slučaj kake sodne zmote… z vsem elitnim luksuzom….plača narod…itak

 • Snorri Sturluson

  When trust is broken, sorry means nothing

  • But there is hope, it’s called forgiving.

  • Jesus said we have to forgive. Erare humanum est.

   • Snorri Sturluson

    I welcomed you with open arms
    To share my pride and glory
    You said you searched for a better life
    At least that was your story
    You caught me off guard with your deception
    And now I’m just seeing red
    I rid this world of your fucking infection
    Never forgive, never forget
    Never forgive, never forget
    Eye for an eye, life or death
    Never forgive, never forget
    Kill or be killed with no regret

    • uh, močno :-) polno jeze :-) nekdo je nekoga verjetno prevaral, to se res ne more odpustit, se strinjam :-) Noone is toching my man ( speaking as a woman) :-)

    • logika

     to je verjetno namenjeno Jankoviću, ker nekaj počne iz ozadja? :-)

    • stop migraciji

     besedilo je v bistvu šeriatsko :-) oni imajo še vedno ” eye for an eye”…

 • baldeagle

  Noben komunist še ni odsedel svoje. Niti Zidar, niti Bavčar, niti Janković, niti Janša … in tudi nikoli ne bo.

  • centurion

   Troll, zgini!!
   Kup levega dreka.

  • if

   Zakaj ne omenjate Kučana in zakaj omenjate Janšo?

   • baldeagle

    If, to je fake profil, ki ga krade ubogo komunistično revše, ki ni sposobno drugega v življenju, kot cele dni pisat svoje blodnje po portalih in provocirat druge resne pisce postov.

  • baldeagle

   Tudi noben komunist že dolgo časa ni odležal toliko časa v bolnici ,kot se bo to zgodilo s tabo, ko te najdem, preklet paranoidni shizofrenik. Komunistični iztirjenci ste vsi shizofreniki, sicer nebi uničili toliko držav in pobili toliko nedolžnih in zavednih in domoljubnih prebivalcev lastnih dežel.
   Ti ubogi revež, ki kradeš nicke drugim uporabnikom in cele dni visiš na tem portalu, dokazuješ, da si navaden bednik, ki životari skozi življenje in se skriva od ljudi nekje v svoji zatohli in plesnivi luknji.

   • domovina mili dom

    Blokiraj ga.

    • baldeagle

     To je dolžnost Nove24, da blokira bolnike, ki kvarijo ugled tega portala. V kolikor se bo s tako prakso nadaljevalo, se bojim, da ta portal nima svetle prihodnosti.
     Nekoč so že imeli moderatorja, ki je odlično opravljal svoje delo. Ni mi jasno, zakaj so s tako prakso prenehali in dovoljujejo popolno anarhijo, kar se komentiranja tiče.

     • domovina mili dom

      Problem je tehnične narave, ki ga rešujejo.

     • baldeagle

      Upam, da bodo to kmalu uspešno rešili in preprečili komentiranje raznim trollom, ki kvarijo ugled tega sicer odličnega portala.

     • Viktorh

      …še 46 dni

     • baldeagle

      Hvala za informacijo! Sedaj vem, kaj pomeni odštevanje, ki ga navajaš v svojih postih. Se veselim dneva ,ko bo to realizirano.

   • baldeagle

    “Want to meet single gay men in Sds?”

    https://mingle2.com/online-dating/abra/sds/gay-personals

 • stop zionistom antikristom
  • MladiLiberalec

   Sam brez zensk umres isto narod ce nima zidov med sabo. :p

 • Osti jarej
 • ,

  najslabša novica ta teden je to, da je Satanjahu prišel v višjegrajske krščanske države na obisk.

 • baubau

  Ni vreden pozornosti pa naj govori karkoli-nekatere stvari-tudi človek je stvar-je pač najbolje ignorirati in prezreti.

 • centurion

  Tudi fukat ne zna ta žepanković.
  Če bi znal, ne bi delal takih tupkoviććev,
  kot je debilćek Jurček.

  • KIKI

   Jabolko ne pade daleč od drevesa!, ali ; kakšen oče, takšen sin!
   Vse ostalo je domača “vzgoja” !

  • .

   Jurček ima mater Slovenko ( Mija Janković), babica je tud Slovenka ( od Jankovića mati) :-)

  • Osti jarej

   ….to ne pomeni,da ne zna fukat

   džeparoš tupković je premetenec….sinovi tupković pa premeteni tatini ljubimci, z ikujem dolžine otepača….evo,čist po fotru

 • Osti jarej

  ..ko šmudla jankovića….svet je v kurcu… samo ene 6 milijard nas je preveč….in slomafijandžijski politikanti to enako dobro vedo,kot ostali svetovni klečeplazci….zato se strinjajo z vsem samo,da bo za njihove guze poskrbljeno……

 • Fogglof Tunnek

  “Prisluškovalni dokazi so za Zorana Jankovića tako obremenilni, da bi mu uničili kariero – če pridejo v javnost, jih bo označil za “zmontirane””

  He he…popolnoma isto kot Janez Janša…fse je zmontirano… hahahahahahahahahahahahaha …

  • .

   a sta s fa cevtko bila na neznanem kraju? :-)

 • karpelec

  Janković je rastel samo v nasmah in posmeh slovenskemu narodu.

  • Fogglof Tunnek

   Ljubljano je spremenil v najlepšo prestolnico v Evropi…zato se smeji !!!

   • Osti jarej

    …jp…v radiusu 2km okrog gradske kuće

    • Fogglof Tunnek

     Janković itaq ni krif… proti njemu nimajo dokazof.

     • Osti jarej

      ..majo,majo….sam jih ne morejo uporabit,ker je golobica dementionalna…kako priročno…….paštetokradi pokajo najprej v pripor za najdaljši možni čas,pol pa za 5 let v arest…na zaprt oddelek,da se razumemo….brez kakršnikoli bonitet

   • KIKI

    S tolikim denarjem bi lahko naredil Paris…seveda, če ne bi bilo 3/4 investicij nedokončanih
    oropanih in pokradenih!!!

   • Nata

    Najlepšo ? Kje pa si to prebral ?

 • Osti jarej

  ..najboljša finta,je dobra flinta

 • Osti jarej
 • Osti jarej
 • tramal

  Tega srbina je sigurno pet pedrov naenkrat nategnilo v usta da ima tako velika.

  • ,

   Pri kriminalu in korupciji nič ne šteje narodnost ampak osebna nepoštenost. Po celem svetu je tako.

  • Hun

   jebo ti srbin mater

   • Bald Eagle

    Kakšno izrazoslovje pa je to? Tebe pa ni vzgajala slovenska mati, da se tako grdo izražaš. Ti si čisti balkanec.

   • tramal

    Glede na obnašanje srbina baričeviča ,srbini raje jebejo pse.

 • Janez

  Za kaj pa gre?
  A?
  ZA KAKŠNE ” BONNIE&CLYDE ” ZADEVE ? Izvedene bolj “beloovratniško”?! L.r. J. KOMENDA
  P.S.
  BELI OVRATNIKI IN BANKE?

  https://www.google.si/search?q=bonnie+clyde&client=tablet-android-samsung&prmd=ivn&source=lnms&tbm=vid&sa=X&ved=0ahUKEwiO1-vFjZXVAhViK8AKHZb7AksQ_AUICigC&biw=1280&bih=800

 • drzavljanslo

  Vse to se dogaja, ker slovenci nimajo dovolj pameti in ponosa, da bi sami gospodarili v lastni državi. Sramoten narod.

  • Lustrator

   Komunisti niso narod, Slovencev domoljubov pa nas je premalo, da bi ga obranili pred omenjenimi. Vsaj ne na demokratičen, miroljuben način.

   • baldeagle

    Vedno bolj sem prepričan, da režim, ki se je oblasti dokopal na krvav način, bo moral na enak način tudi pasti. Žal, ne vidim drugačne alternative, da se to zgodi. Ali pa bo Slovenija končala na enak način, kot se je to zgodilo z ex yugo.

 • Fogglof Tunnek

  Hey guys…SDS Gay Personals

  SDS’s best 100% FREE gay dating site. Want to meet single gay men in SDS?

  Call SDS…TRSTENJAKOVA ULICA 8, 1000 LJUBLJANA… beautiful men waiting for you. It gets nicer when you sniff kokain!!!

  https://mingle2.com/online-dating/abra/sds/gay-personals

  • Fogglof Tunnek

   SDS personals are the free and easy way to find other SDS gay singles looking for dates, boyfriends, sex, or friends. Browse thousands of SDS gay personal ads – all completely free. Sign up now to place your free gay personal ad and check out the ads of other available gay singles in SDS!

   https://mingle2.com/online-dating/abra/sds/gay-personals

   • Fogglof Tunnek

    Join now…free!!!… Janez L.r. KOMENDA, tramal, karpelec, KIKI, centurion, baldeagle, if, MEFISTO, garfi, Rožle itd. itd. …

 • domovina mili dom

  Dokler bo ta mali rabil operativce, se bodo dokazi operativcem izgubljali.

 • Osti jarej
 • Osti jarej

  ..da vam ne bo dolgčas in še spoznali boste,morda,kaj se dogaja na tem planetu

 • Janez

  Ah !
  ME TA MOL ŽUPAN NIČ NE BRIGA !
  Ampak !
  CCA DVE LETI NAZAAJ SVA GA S PRIJATELJICO SLUČAJNO VIDELA !
  Na parkingu pred Lutkovnim gledališčem je MOL ŽUPAN Z.J. stal ob svojem Mercedesu.
  Prišel je
  MAJHEN STAR MOŽIČEK Z VELIKO USNJENO TORBO !
  – ŽUPANU MOL JE PREDSL VEČ CM DEBELO KUVERTO.
  ŽUPAN MOL JE
  -DEBELO KUVERTO VRGEL V SVOJ MERCEDES. AVTO, SE POSLOVIL IN ODPELJAL.
  Če
  JE MOJ ZAPIS RESNIČNEGA DOGODKA – ZANIMIV KAKI URADNI OSEBI.
  Z
  MOJO PRIJATELJICO T. P.
  RADA PODAVA PISNO URADNO IZJAVO – URADNI OSEBI. Dejanski dogodek. L.r. J. KOMENDA

 • Krtača 17

  Kva dela 35 stopinj hehehe! Desnim se strga že itak stopljen film. Zgleda da je tud baldeagle ” prosvirao” hahahaha

 • baldeagle

  Nova24TV, spodobilo bi se, da trajno blokirate trolla, ki krade uporabniška imena drugim komentatorjem. V kolikor ne boste odločno ukrepali, se bojim, da bo veliko kvalitetnih piscev komentarjev zapustilo ta portal, ostali pa bodo samo smetljivci, ki bodo povsem zasmetili ta sicer odličen portal. Škoda bi bilo, da bi dopustili levičarskim trollom, da uničijo ta portal s svojimi blodnimi in bolnimi dejanji.
  Zato apeliram na vas, da odločno ukrepate in trajno blokirate trolle, ki povzročajo samo škodo temu portalu!

  • Krtača 17

   A ti nism že zdavni povedu da s prfuknen. Ne rabš to še z krepkimi črkami razglašat. No razn če si krepko prfuknen. Ti pa kvaliteten pisec hahahahahahahaha

  • Fogglof Tunnek

   Keri kvalitetni pisci? Foglof Tunek?

   • baldeagle

    Ti boš prvi odletel, ko bo moderator začel opravljati svoje delo, kot se spodobi.

    • Fogglof Tunnek

     Ko jas grem, in ostali levičarji…ta portal propade…kapish?

     • baldeagle

      Ko vas odpihne, bo ta portal šele prav zaživel, ker bodo ostali samo kvalitetni pisci komentarjev.

     • Fogglof Tunnek

      Nikoli, ker bote ostali sami desničarji…ki bote skupinsko drkali…fsi v en rog !!! Kdo vas bo sploh bral???

  • MEFISTO

   Ne govori v množini!

   Samo eden je, ki zlorablja tuje nicke, ki se med množico lastnih in zlorabljenih nickov podpisuje tudi kot KRTAČA17.

   • baldeagle

    Očitno gre za duševno hudo moteno osebo. Za taka početja mora biti človek res zelo hudo duševno moten.

  • Hun

   demokracija miško..smisel civiliziranega sprejemanja je pa da modro prezres take trole

   • Bald Eagle

    Ne tistih, ki kradejo nicke drugim komentatorjem. To ni smisel civiliziranega sprejemanja.

    • Hun

     sj to ti razlagam da nima smisla sprejemanja in razburjanja…normo si ti postavš da ignoriras…kaj bi pa rad diskutiral kot na 24ur in rtv ko ti vse cenzurirajo…

  • domovina mili dom

   To jim napiši na [email protected]. Več ko bo pritožb, hitreje bodo ukrepali.

 • Hribouc

  Fukfehtarji vseh dežel, sramujete se!

 • Krtača 17

  Aj plešasti pšanc zagrabu napačno vudu lutko (svojo), pa si je v rit šivanko zapiču hihihihihihi

  • MEFISTO

   Kako naj si razlagamo dejstvo, da nicki tvojega stvarnika tako radi govorite o riti?

   Če je govora o šivanki, dobimo normalni dedci samo asociacijo pika v prst, ne pa v rit.

 • Fogglof Tunnek

  Jas sn MEFISTO in baldeagle v enem…fčasih tudi Janez L.r. KOMENDA…pa to…

  • baldeagle

   Zate vsi vemo, da si duševno hudo motena oseba.

   • Fogglof Tunnek

    Jas sn ti…ti pa jas…

    • baldeagle

     Če bi jaz moral biti samo eno minuto v tvoji koži, bi se raje takoj obesil. Tako bednega življenja namreč nebi prenesel.

     • Fogglof Tunnek

      Haloze? Šmarnica? Lepa narava? Dobra baba (pri meni je to Julika)? Ti niti približno tako dobro ne živiš… 100%!!!

     • baldeagle

      Če bi vse kar si napisal držalo, nebi cele dneve visel na tem portalu in na njem utapljal svojo žalost in pisal blodnih komentarjev.

     • Fogglof Tunnek

      Jas sn svoja opravila za gnes že opravil…zvečer še grem malo vgorico ko bo bolj hladno…in to je to!!!… Pa še počitnice imam…

     • baldeagle

      Ti si brezposelni bednik, kateremu za bedno preživetje plačuje rdeča falanga, da s svojimi blodnimi komentarji smeti po njim konkurenčnih portalih, kateri razkrivajo vso bedo komunistčne golazni.
      Torej nisi nič drugega, kot bedna in duševno hudo motena prodana duša.
      Zdaj sem pa končal s teboj.

    • Fogloff Tunek

     Jas pa ti…

  • Marko Pantani

   Tunek, ti si car…

  • Rožle

   Ti si ORG Foglof Kozjefaker…

 • Fogglof Tunnek

  SDS Gay Personals…Hey fellas…join now…free!!!… Janez L.r. KOMENDA, tramal, karpelec, KIKI, centurion, baldeagle, if, MEFISTO, garfi, Rožle itd. itd. …

 • Osti jarej
 • Osti jarej

  ..vse sem že povedu..po resnic,nje…nej policija pride,nje….nimam kej skrivat

  http://www.politikis.si/wp-content/uploads/2011/10/PK-zoran-jankovic-faca1.jpg

 • Osti jarej
 • Osti jarej

  ..ajd,da vam eno zapojem….idddeee miiii,uuu žiiivoootu idddeee miiiii

  http://ntsvet.com/wp-content/uploads/2014/09/0.-Kajuh-106.jpg

 • Duhec

  Dokler se bo povsod politično kadrovalo in nihče od nikogar za nič ne bo zahteval odgovornosti, bo pač tko… do konca.

  • baldeagle

   Tako bo, dokler se politična opcija ne zamenja na oblasti. To je praksa v vsaki demokratični deželi z dolgoletno demokratično tradicijo. To je tudi smisel demokracije in političnega pluralizma.
   Da pa se lahko taka praksa tudi realizira, pa je potrebno politično ozaveščeno in demokratično pismeno volilno telo. Tega pa žal v Sloveniji večinoma ni, ker je 70-letno sistematično pranje možganov s strani komunističnih zločincev, večino ljudi mentalno in duhovno popolnoma pohabilo.

 • Hun

  Požar špekulira

  • baldeagle

   Kako pa ti to veš, ex prisoner?

   • Hun

    no vidš da veš, zakaj vem…kje si bil ti exSlovenec..se skrivaš po ZDA

    • Bald Eagle

     Za razliko od tebe, sem jaz čisti Slovenec, ki živi v lepem kraju v Sloveniji.

     • Chalas-Kalos

      Čuj, kje živiš? Jas živim fHalozah…sosed od Tuneka!!! In lepšega kraja ni…majkemi!!!

     • Bald Eagle

      Tega podatka ti pa ne bom zaupal, ker imam doma preveč dragocenih stvari, zaradi katerih bi tvoje ciganske prste preveč zasrbelo.

     • Hun

      oborozen si do zob a bojiš se lastne sence

     • Bald Eagle

      Velikokrat me ni doma. Kadar sem, ni nobenega problema.

     • Chalas-Kalos

      Tudi ko boš doma je lahko problem…če jas pridem…kapish?

     • Bald Eagle

      S takimi, kot si ti, opravim zelo na hitro. Pa še urgenca bi imela veliko dela s tabo.

     • Chalas-Kalos

      Z menoj, starim Haložanom nikoli!!!…Haložani mamo težke roke…boli…

     • Chalas-Kalos

      Pastir ofc je tudi oborožen do zob…

     • tramal

      Srbin pobegni nazaj v srbijo dokler imaš še čas.

     • Hun

      si nekaj posebnega …kaj bi zdj rd da te začnem strežt z limonado..

     • Bald Eagle

      Nič drugega, kot da spoštuješ Slovenijo in Slovence, ki smo ti omogočili, vsaj upam tako, neko dostojno človeka vredno življenje.

     • Hun

      moji predniki Slovenci so se boril in umiral za svobodo…niso bezal v ZDA, Argentino….

     • Bald Eagle

      Torej predvidevam, da so tvoji slovenski predniki bili med klavci in zasužnjevalci slovenskega naroda. Kaj pa so bili tvoji makedonski predniki? So muslimani ali pravoslavci? To me zares zanima.

     • Hun

      od stare mame na štajerskem sta dva strica pogresana na ruski fronti kot nemščnika…star ata je iz nemščnikov dezertiral v OF..po vojni se je udelezil partizanske proslave, ko je prisel domov ga je zadela kap pri 40letih, ker ni mogel več prenašat tistih komunistov ki so se med vojno skrival po vojni so se pa grebl za vodstva.. .
      Oče je pravoslavec…v Stari Srbiji(Makedonija) smo se pisal Ristič..prapradedek in pradedek sta bila vojaka v četniških odredih kraljeve vojske, dedek pa partizan..sorodnik od pradedka je bil ubit v Solunskih atentatih…

     • Bald Eagle

      Zakaj pa potem tako goreče podpiraš ex režim in stranke kontinuitete v Sloveniji? Če drži, kar si napisal, bi človek od tebe pričakoval, da v Sloveniji podpreš novonastale pomladne stranke, ki si prizadevajo, da se vendar enkrat opravi z ex komunističnim režimom in stranke kontinuitete za vedno pošlje na smetišče zgodovine. S tem pa omogoči, Da Slovenija na vseh področjih razvojno napreduje in postane dežela, primerljiva z vsemi modernimi zahodimi državami.
      Predvsem po sosednji Avstriji bi se morali zgledovati, ker spada med najbolj urejene in razvite države v EU.

     • Hun

      kdaj si mene videl pisat da podpiram komunizm in moderno korupcijo…
      če se pa ne strinjam z desničarji v določenih pogledih ne pomen da sm ufuran levičar…
      provociram pa zato ker mi gre na živce neskončno jokcanje in večna beseda “nekega dne”(nikoli) bomo domoljubni Slovenci vzeli stvari v svoje roke…

     • Bald Eagle

      Si pripravljen kaj konkretnega storiti, da se stvari v Sloveniji spremenijo na boljše?

     • Hun

      zaenkrat sm še v letih finančnega ustvarjanja in to v Avstriji, ki je zame “civiliziran” trg in kjer spoštujejo ter dobro plačajo za kvaliteto…ja že to da visim na tem portalu in diskutiram, čeprov se prevečkrat spuščam na primitivno zmerjanje, nakar kasneje obžalujem…kaj čem vseen imam tempreramentno kri iz juga…mi vseeno diši red, mir,sožitje ter uspešna ustvarjalna prihodnost, ki mora zgradit nove temelje da so pridni, pošteni in ljudje ki znajo ustvart kvalitetne izdelke cenjeni bolj kot povzpetniki in hinavci, ki prilezejo na polozaje zarad sorodstvenih vezi..
      da bi bil politično aktiven si ne želim…morala bi pa obstajat če že ne…domoljubna ali društva za ohranjanje Slovenske in Evropske dediščine..v kaj pidobnega se bi včlanil in tudi finančno pripomogel k članstvu…

     • Bald Eagle

      No, potem ti pa iskreno želim veliko sreče in ustvarjalnosti pri tvojem delu. To kar si sedaj napisal, pa pri ljudeh cenim in take ljudi tudi spoštujem. V takih primerih pa pri meni ni pomembna rasa ali nacionalnost človeka. Globoko spoštujem in cenim vse delovne in ustvarjalne ljudi.

     • Hun

      hvala, želim enako…

     • domovina mili dom

      Pohvalno, če je iskreno.

     • Lustrator

      Čemu zdaj to sprenevedanje? Vsak, ki spremlja ta forum več kot en dan in je naletel na 2, 3 tvoje komentarje, mu je kristalno jasno iz katerega gnezda si in v katero smer čivkaš – brez ene same izjeme.

      “če se pa ne strinjam z desničarji v določenih pogledih ne pomen da sm ufuran levičar…”

      S takšnimi “apolitičnimi” izjavami so slovenclje nategovali že Drnovšek, Pahor, Zoki, Virant, Cmerar – nas res tako nizko ceniš, da misliš, da bo na te prozorne finte padala tudi klientela Nove? Krepko se motiš, za razliko od raznih MMC-jev, Siolov, Mladin,… tu ne komentiramo ljudje s spominom rdečih ribic.

     • Jovo Jamnica

      Vas so “nategovali”, ker ste v dobri veri hodili na volišča. Mene že od 1992 ne “nategujejo” več…

     • Lustrator

      Mene nikoli. Tebe pa glede na napisano prav vsa leta samostojnosti – prepričati državljane, da njihov glas ne šteje in da so volitve nepotrebne, je glavni cilj partije še iz časov komunistične Juge. Levaki že dolgo več ne usmerjajo svoje propagande v smer “volite rdeče” (saj njihovim pravljicam in praznim obljubam DEJANSKO skoraj nihče več ne verjame, tudi najbolj levi ne), ampak več ali manj le še v smer relativizma “vsi smo en glih”, “politika je k****” in (ko gre voda res v grlo) “antijanša”.

      S svojim nevoljenjem, te torej partija nateguje na suho ne da bi sploh vedel, ti pa posledično nas, ostale Slovence, ki si želimo sprememb v politiki in družbi, pa do teh ne pride prav zaradi vas, ki ležite na njih kot težko sidro, čeprav bi vaš glas zlahka prevagal jeziček na tehtnici in nam pomagal potisniti državo v lepše čase.

     • Rožle

      So se kurac boril ….

     • Hun

      kurac boš ti fasal..Ružla

  • Duhec

   Požar ni plačan, da ma dokaze…. nekdo pa je in ne nardi popolnoma nič.

 • Duhec

  Stari ste mladim uničli prihodnost… bravo.

  • Bald Eagle

   Vsi ti starci, ki jih omenjaš imajo imena in priimke in so člani neke politične grupacije. Imenuj jih s pravimi imeni in navedi še politično stranko, kateri pripadajo. Bo imel tvoj komentar veliko večjo težo in verodostojnost.
   Pokaži enkrat to svojo “hrabrost” in “bojevitost”, ki jih imaš polna usta in jih imenuj. Da vidim, koliko te je zares v “hlačah”, ali se za tvojim nickom skriva samo eno navadno poscano dekle?

 • Marko Pantani

  Ja, tak to je…Zoki je car…pa to…

  • Duhec

   Ja… zarad skorumpiranosti policije in sodstva.

   • Chalas-Kalos

    Ne ne moja Duhica…Zoki je spremenil Ljubljano v najlepše mesto v Evropi…Kapish?

    PS: Fprašaj Tuneka

    • Duhec

     Ja ok… on je plačan, da dela in krade. Predhodniki so pa bli plačani za nič.

     • Chalas-Kalos

      Kdo…Zoki ali Tunek?

     • Duhec

      Janković… Fogla ne poznam.

     • Chalas-Kalos

      Kako Fogla ne poznaš? Njega poznajo fsi portali…je najboljši komentator fseh časof. Tak se govori…

     • tramal

      Papagaj .Naučili so te tri stavke ki jih venomer ponavljaš.

 • milanček

  sram nas je lahko, Slovenci, da nam vlada ta srbski čefur s vso jugo mafijo! SRAMOTA!!!!

 • Zaveznik SDS

  Jaz sem prfuknjen Štajerc, glasoval bi za linč, če tožilstvo nič ne ukrene, dajmo mi.

  • Boril sem bom za SDS

   IIIIIIIIIIIHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAHHHHAAAAAAAAAAA, NA KANDELABER !

   • SDS je v mojem srcu

    Če Ljubljančani ne zmorete, bomo mi iz Velenja prišli s knapovskimi štriki, bo bingljal kot balonček.

    • Fogloff Tunek

     Smo vas že vesli pod Mariborskim mostom…pa še vas lahko…

     • Vrhovni sodnik

      Fogel malca

  • Vrhovni sodnik

   Če tabletke redno jemlješ šeytan, pol ti gre, moram ti + dat

  • Ana Job

   Dajmo! Jaz sem ZA!

 • neny

  @ BALDEAGLE
  Fogl te je odlično razkril: z malo provokacije, tistega posta pa ne najdem trenutno. Lepo ti je naštel tri nicke v katerih se skrivaš.
  Vseskozi sem to vedela, le da sem mislila, da ste Fogl plačana veriga.

  • Bald Eagle

   Na Novi24 uporabljam izključno in samo nick Bald Eagle. Spodaj pa mi je nek komunistični bednik ukradel nick.

   • neny

    bom raje nehala, ker je nemogoče vedeti kdo je kdo.
    Poste za nazaj nimam časa brati, komentarjev imata približno OBA baldeagle ENAKO gor, kdo je zdaj kdo….

    STE ZNORELI VSI TUKAJ ali bi se morali vprašati ???????? ČE IMATE UDAR…..OSEBN BI TO REŠILA V ENEM DNEVU…, Najprej bi preverla uredništvo – to sem vam že enkrat nakazala, provokacije so pa bile še večje…
    tvoj nick sem si zapomnila ter tu in tam kakega….

    • Bald Eagle

     @disqus_g2myP4Ru9l:disqus, poglej na profil in po št. upvotes, boš lahko ločila med pravim in fake profilom. Moj pravi profil ima trenutno 14.392 votes.

     • neny

      št koment. imata približno enako. Vi ste tle vsi nori.

     • Ana Job

      To sem ji že jaz povedala enkrat, ampak bleje, kot tele v nova vrata in goni eno in isto.

     • Bald Eagle

      Sem opazil, da je zelo nezaupljiva oseba. Če ima človek preveč dvomov v sebi, ni dobro. Dobro pa je imeti neko uravnoteženo previdnost. Naivni ljudje so lahka tarča raznih goljufov in spletkarjev, ki jih kar mrgoli v današnjem času.

     • Ana Job

      Se strinjam, slabe izkušnje človeka naredijo takšnega. Če gledaš vse negativno, se ti to dogaja tudi v resničnem življenju. Podobno privlači podobno.

     • Bald Eagle

      Definitivno je tako. Če je človek imel v življenju kake negativne izkušnje, postane navadno veliko bolj previden in nezaupljiv. Drži tudi tvoja trditev, da če nekdo preveč negativno gleda na svet okoli sebe, to tudi pritegne v svoje življenje in le to se mu posledično kmalu postavi na glavo.

     • Ana Job

      Nove obeske imam iz srebra. Tamber sonce in karantanski panter. Darilo iz srca. ❤️

     • Bald Eagle

      Lepo. Upam, da ti prinesejo srečo v tvoje življenje na vseh področjih!

     • Ana Job

      Hvala. Se prav fajn počutim. Tudi karakteristika znakov mi popolnoma ustreza.

     • Bald Eagle

      Tudi jaz nosim dva amuleta, ki jih imam vedno okoli vratu.
      Eden je miniaturni dreamcatcher, ki sem ga dobil od Indijancev, drugega pa sem dobil od nigerijskega plemena Yorub. Oba sta inicirana in sta mi prinesla že veliko sreče v življenju.

     • Ana Job

      Zelo močni amuleti. To sigurno veliko velja. Verjetno darilo od vračev. Zanimivo.

     • Bald Eagle

      Bova kdaj drugič o tem. Sedaj nimam več časa.

     • Ana Job

      Z veseljem

     • neny

      aha, pa te imam.
      uživajte.

     • Bald Eagle

      Koga imaš, neny?

     • Ana Job

      Tebe, za svojega novega prijatelja. :-)))

     • Bald Eagle

      Zaenkrat ne izpoljnjuje pogojev, da bi bila lahko moja prijateljica.

     • Ana Job

      Mogoče se kaj poboljša.

     • Bald Eagle

      Kdo bi vedel. Človek ima vedno možnost v življenju za lastne spremembe. Na nas samih pa je, da se odločimo, kaj bomo počeli s svojim življenjem.

     • Ana Job

      Res je. Malo se je treba tudi pohecat kdaj in stvari si ne preveč k srcu gnat. In seveda zagovarjat lastne interese, hahaha ;-))

     • Bald Eagle

      Se v celoti strinjam s tabo.
      Sedaj pa se poslavljam, ker grem na en party.
      Lep pozdrav.

     • Ana Job

      Lep pozdrav in uživaj! :-))

     • Ana Job

      Živjo, si v redu? Jaz sem super. :-)

     • Ana Job

      Ne neny, štirje. Tudi ti si zraven.

    • domovina mili dom

     To je namen teh rdečih komentator džihadistov, da bi zreducirali resnične komentatorje.

    • domovina mili dom

     Pripni si avatar, ki je samo na tvojem računalniku, se pravi, da je unikaten. Ne z neta. Poizkusi to.

     • macon

      Gre na tvoj profil, z desno tipko klikne na tvojo sliko in jo shrani pri sebi.

    • fmg9

     Problem je tehnicne narave. Bojda na urednistvu delajo na tem.
     Ja, to je “problem” disqus.com komentiranja, ne samo na nova24, ampak tudi drugod.
     Me pa zanima, kako bodo to resili…

     • neny

      ne verjamem, da je to….

     • Bald Eagle

      Mogoče bodo zamenjali program komentiranja, kot so to storili na Siol in 24ur.

   • šmentanamuha

    Tega ne dela samo tebi (tudi meni so ga). Mislim, da se je nekdo lotil zadeve sistematično. Verjetno gre celo za več osebkov, ki poskušajo s krajo nikov ustvariti zmešnjavo na portalu.
    Očitno se nekdo vendarle boji, da ima ta portal prevelik vpliv na javnost, sicer ga ne bi poskušali na vsak način diskreditirati.

 • Vrhovni sodnik

  Za ne delo JU mora nekdo odgovarjati, tako kazensko, kot materialno, če krivca ne najdejo, na jebe minister in basta

  • SDS je v mojem srcu

   ITAQ

  • Boril sem bom za SDS

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++, ČISTA + 10

   • Zaveznik SDS

    ITAQ

    • Bald Eagle

     Je v tvojem avatarju slika tistega bolnika po imenu Zoran Golavšek, ki na tem portalu krade nicke ostalim komentatorjem?

     • Vrhovni sodnik

      ITAQ, v vseh 3

     • Bald Eagle

      Ta slika mi bo v marsičem pomagala, da storim tisto, kar se mora storiti z levičarskimi zblojenci.

     • Vrhovni sodnik

      Povej, kdaj boš čaru, da avatarje zamenam

     • Bald Eagle

      Ti bom pravočasno sporočil. Pa tudi če jih ne menjaš, ti to ne bo nič škodilo, kajti fokus in delovanje gre na osebo, ki je na sliki in ne na tistega, ki sliko tako ali drugače uporablja.

     • Vrhovni sodnik

      OK

 • domovina mili dom

  Stvar je preprosta. Zrežirana. Igra za slovenske telebane.
  Namerno pozabljeno za zastaranje. Dobila bo tožilka višji položaj.
  Klemenčič in ves ostali rdeči suport bo krilil z rokami in grozil.
  Rdeča sodnica bo dokaze uničila.
  Balkanski mafijec pa bo opran krivde.
  In vsi bomo naprej živeli v srečni deželici rdeče kloake.

  • Zaveznik SDS

   ITAQ, +++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ČISTA + 10

  • Fogloff Tunek

   No, v zadnjem stafku si fse priznal…”In vsi bomo naprej živeli v srečni deželici”…hahahahahaha…

 • Tanja Larsson

  https://www.youtube.com/watch?v=W-ae6cshI9M
  Raje povejte to kaj je Zoki delal z Danijelo? Jo je objemal? Ju je zalotil? Kje ju je zalotil?
  https://www.youtube.com/watch?v=lTWJYLmPtVc

 • neny

  niti en nick ni pravi, po moje. Mogoče kak dva, tri….
  orgirajte…..če je kak prav še kje.

  • Bald Eagle

   Kot sem ti spodaj napisal, jaz uporabljam samo en nick na Novi24. Ne komentiram pod večimi nicki. Nekateri pa to počno. Za nekatere vem, da imajo več nickov, za druge ne. Kot sem ti napisal, na profilu poglej, koliko komentarjev je nekdo oddal in št. upvotes, pa boš lahko ločila med pravim in fake profilom.

   • neny

    ja maš prav…izgleda da sem dvakrat pogledala isti profil. Tak da si pravi. On ta drug ni in ta provocira.

    • Bald Eagle

     Zato sem zamenjal tudi sliko v svojem avatarju. Dokler je bolnik znova ne bo sfejkal.

     • neny

      Nova naj zapre komentiranje. Zadnji čas,

     • Bald Eagle

      Sem dobil informacijo, da delajo na prenovi komentiranja, kjer bo imel moderator možnost ,da odstrani razne trolle in briše komentarje z neprimerno vsebino. Informacija govori, da se bo to zgodilo čez 46 dni. Upam, da bo res tako.

     • neny

      aja…..upam pol…verjamem nič več,

     • Bald Eagle

      Bomo videli, kaj se bo zares zgodilo.

     • neny

      zakaj do takrat komentiranja ne zaprejo. NATEG JE…..do tokrat bo cajtng pobralo….kaj nimate tle nič pameti.

     • Bald Eagle

      @disqus_g2myP4Ru9l:disqus, jaz nimam nobenega vpliva na ta portal. Sem navaden komentator, kot si tudi ti. Če bi ga imel, bodi prepričana, da bi bil med komentarji red in nebi dopuščal nobene anarhije. Sem bil pač vzgojen v taki družini, kjer je vladala poštenost, red in disciplina. In hvaležen sem starešema za tovrstno vzgojo.

     • neny

      ne bom nič odgovorila, ker je odgovor ne vem kaj bi rekla….ne verjamem nič več.

     • Bald Eagle

      To pa je tvoja osebna in svobodna odločitev, kaj in komu verjameš. Se pa strinjam, da previdnost v današnjih časih nikomur ne škoduje, kvečjemu koristi.

 • Janez

  Tunnkovi plačniki !

  TUNNKA !
  ZA POKORO PREZAPOSLITI NA MOL KOMUNALO.
  DOVOLJ
  JE SMETIL TU.. Naj po LJ PRAZNI KOŠE ZA SMETI IN POBIRA ČIKE ! L.r. J. KOMENDA

  • Alois Kuhelj

   Izgleda Janko,da ti gre Tunnek zelo v nos,isto meni.Enkrat je zapisal,da se je rodil v Clevelandu in je American citizen.Zalostno je,da se je tak izrodek rodil v moji Adapted homeland!

   • Janez

    Ja !
    ZELO ZOPRN JE TA F. TUNNEK.
    Čisto vse, kar je vladnega ali ec KP, ZK – HVALI . In nikoli nič ne problematizira !
    Na vse !
    Kar je od RKC,
    DOMOBRANCEV, OD SDS – PA IMA NEŠTETO PRIPOMB. Prav zoprn je. L.r. Janez KOMENDA

    • primsek

     Janez, enako. Bebec, z uporabo velikih črk si še bolj kretenoiden, tvoja nabutavanja bi z veseljem prebiral tudi Janšarijev psihiater

     • Janez

      Pa?
      Kaj te pa ta Janša tako moti ?
      Saj on se nič me zmeni zate. Ima ženo otroke . Kaj pa ti ?
      A?
      Te je Janša kdaj brcnil,
      ti stopil na nogo ? Skoraj v vsakem zapisu ga omeniš. Prav smešno. L.s. J. KOMENDA
      P.S.
      JAZ NISEM ČLAN SDS, JANŠA MI JE PA OK. BOLJŠI ZA 1000% od ex KP, ZK – JEV.

 • Morala

  To je nenormalno, da kradete nicke! Žalostno, da še administrator navadnega foruma lahko blokira uporabnike – emaile in IP-je, tukaj pa Nova24 nima te možnosti!

 • Alois Kuhelj

  Jest basically nimam kaj komentirat,povem samo tole,vsako jutro ko zalaufam computer,grem na delo.si,da vidim,ce je kaj novega.Danes me je pa tako razpizdilo,da na delo.si ne grem nikoli vec.Komentarji so obupni!

 • Olga

  Kriminalca za zapahe! Tudi skorumpirane sodnike, ki omogočajo “zastaranje” za “naše”!!?

 • Vrhovni sodnik

  Slovenija je z vpisom dveh gozdnih rezervatov Krokar in Snežnik-Ždrocle na Unescov seznam pristala med svetovno elito naravne dediščine, kjer sta znamenita naravna parka Yellowstone in Veliki kanjon v ZDA. Kot je opozorila ministrica za okolje, bo sedaj treba poskrbeti za preudarno upravljanje teh dveh rezervatov..
  KDAJ NAM BODO BUKOVE POLITIKE VPISAL

 • Janez

  JA !
  Z GOSPO – ” OLGO ” SPODAJ !
  Se čisto strinjam.
  Dejansko imamo navadni ljudje – glede načina dela POLICIJE, TOŽILSTVA, SODSTVA !
  Imamo
  glede njih dela – ZELO SLAB OBČUTEL.
  Tudi glede

  – inšpekcij in njih
  – nadzora nad ljudmi na položajih.
  Glede
  TELEFONSKIH PRISLUHOV – PA POVEM LE TO
  – KAR VSI NORMAL LJUDJE
  TAKOINTAKO VEMO: v spornih zadevah se RABI – PC IN MOBIJEV – IZOGIBAJO !
  S
  POGOVORI ,
  V PARKIH, NA PARKINGIH, NA NESNEMANIH KRAJIH, CESTAH, STANOVANJIH ! Itd.
  Z !
  DOGOVORI, S PREDAJO
  ” VROČE ROBE” IN VROČIH PAPIRJEV – na “varnih” mestih.
  Upam ,
  DA SE ZAPOSLENI V NAŠIH ORGANIH MNZ IN OSTALI ? Tega zavedajo. L.r. Janez KOMENDA
  P.S.
  NAVEDEL SEM SLUČAJNO VIDENJE ŽUPANA MOL, KO JE NA PARKINGU LUTKOVNEGA GLEDALIŠČA
  PREVZEL – OD STAREJŠEGA MAJHNEGA MOŠKEGA Z USNJENO TORBO – DEBELO K U V E R T O.

 • radames

  Tega primitivca je treba nagnat v Srbijo in mu doživljensko prepovedati vstop v Slovenijo. Vsi Slovenci smo strahotno žaljeni, da je ta baraba neki “činovnik” v Sloveniji.
  Naj te varuje bataljon varnostnikov, ampak enkrat jih boš skupil, baraba!

  • Jovo Jamnica

   Ko je prišo pret kratkim predavat na Grajski trg v Mariboru, ga je poslušalo pet čudakov, keri za njega najbrš še niso čuli… Uskokof pa je v Lublani itak ko smetja…

   • RATATA

    Zakaj ga niste s šuhom potrajbali mi pa tudi ni jasno.

    • primsek

     Ker tudi mi ne tepemo gerontoloških plačancev, ki pretepajo klošarje in špikajo sodnice z dežnikom pred sodiščem. To je bolj folklora psihotikov iz iznoriškega kraljestva. In zakaj si nihče ni upal prebiti blokade policistov na srečanju za rdečo zvezdo? Ker je vas pobebavljenih podeželanov enostavno premalo. Kar bodo pokazale volitve

     • šmentanamuha

      Tvoji zapisi so na stopnji amebe, praktično vse, kar iztrebiš na tem portalu, je en navaden kurji drek. Za neopredeljen volivce je dobro, da vidijo, kakšni smrduhi podpirajo komunajzarsko levo politiko. So ti morda amputirali možgane?

    • Jovo Jamnica

     Men se zdi, da je itak skužo, da ga na Štajerskem doben nea šmirgla. Za onih pet pa sn napiso, da ga najbrš sploh poznali niso. Možno, da so bli inozemci, pa so čakali, da jim časti pir…

 • Duhec

  Ne gre in ne gre… 350 komentarjev. Sam rdeča zvezda in partizani delujejo.

  • Krtača 17

   Pa še tm zmer bolj z mlahavim po kropilah mahajo. S svojim seveda….

 • učko

  Kwa čmo se ponaulat. Jankozoković je pač režimski tepec in kot tak lahko dela kakršnekoli neumnosti in ne bo nikoli odgovarjal !!!!!!!!!!!! Ni kriv janković pač pa glupi folk, zaradi katerega imamo tak kretenski režim !!!!

  • domovina mili dom

   Bravo.

  • Hribouc

   A kdo ve kje je Kučko pod pručko zdejle? A je zbolu?

   • Jovo Jamnica

    Kučko je pr nas. Tu nea več komentera. On že ve zakaj…

  • Alois Kuhelj

   Kaj pa ce je trenerkarski rezim u Lublan???

 • primsek

  Jasno, da tretjerazredni pisuni orbanovskega portala vejo, kako bo reagiral Zorangutan : ker je njihov lider po vzoru diplome, ki jo je prepisal od Kardelja, pred sodiščem pobegnil v ilegalo. Najprej se je skrival pred sodiščem potem mu je crkoval avto, ko je sodba postala pravnomočna, bi moral odstopiti, saj je izjavil, da bo to v primeru pravnomočnosti storil. potem mu je Matox Botox predlagal, naj namontira premajhen nabiralnik, pa ni pomagalo, mehkokurčni natabletkani grosupeljski šiptar z doktoratom bo moral za svojo izoriško bedarijo, ko se mu je prisanjalo, da je šef kupleraja, plačati. Kljub nabiralniku. Zdaj njegovi nabutači mislijo, da se bo župan, ki bo posegel v borbo za parlament in odvzel glasove SDS, vedel enako. Niso vsi bivši komunajzarji enake piškice lažnive kriminalne! Janšari je prvi med enakimi

  • Krtača 17

   Dobr s ti tole udel.

   • Hribouc

    A ga poznaš?
    A je diplomirou v Polju?

  • Janez

   Bravo !
   Še so “dvorni norčki ” na tem svetu.
   Smešno – če odmislimo vsebino. . Kakšna fovšija do Janše?
   Zakaj – ne organiziraš – svoje stranke. Saj ti nihče ne brani. L.r. J. KOMENDA

   • Jovo Jamnica

    Primsek je ziher Lublančan. Tam mate uskoki že dovol strank, katerih ni briga za nas Slovence.

 • Artur

  Komunist se ne spreobrne dokler se v jamo ne zvrne : https://www.youtube.com/watch?v=zoK8cwix_X8&t=1748s

  • Najplemenitejši

   A si s tem mislil Janšo ali Gorenaka? Morda evroposlanca Zvera? Ali pa predsednika Pahorja?

   • Artur

    Pa zvrnili in spreobrnili se bodo tako kot ti in tvoja komunjarska kamarilja, ko vam bo Matilda potrkala na vrata za ene prej za ene pozneje odvisno kako je komu usojeno. Kaj a prispevka si ne upaš pogledati ali pa že vse veš o “herojstvu” vaših zločinskih komunajzarskih idolov.

 • Janez

  NA NASLEDNJIH VOLITVAH ZA ŽUPANA MOL !
  Bo
  Treba veliko bolj paziti.
  In pravočasno pripraviti ok domoljubnega SLOVENCA – ZA ŽUPANA MOL !
  Npr.
  Realnega, poštenega človeka. Kot je bil doslej najboljši LJ ŽUPAN IVAN HRIBAR. L.r. J. KOMENDA

  • Jovo Jamnica

   Ja kje pa mislite najdet med potomci uskokov, ki so zasedli vse klučne točke v Lublani in okolici, kandidata Slovenca???

   • Janez

    Pa ti koga predlagaj ?
    Zdajle se nikogar ne spomnim. A obstojijo.. Ga bomo že našli. L.r. J. KOMENDA
    LE
    TALE – sedanji – naj čimprej odide.
    Zdi se -” KOT DA PES ČUVA KLOBASO”
    VES ČAS JE TREBA ” PREVERJATI, ČE JE KLOBASA ŠE CELA – NEOBLIZANA” ITD.
    VES
    ČSS JE – EN – ” ŠU ŠU ”
    https://www.google.si/search?q=šu+šu+novi+fosili&oq=šu+šu++novi+fosili&aqs=chrome..69i57j0l2.23791j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

    • Jovo Jamnica

     Jas niti sebe nebi predlago. Nemreš zdaj po 500 letih, otkar so prve uskoke začeli Austrici novačit f Krajini, nardit reda f par letih.

   • učko

    Ma kakšni potomci uskokov, nehaj nakladat take !!! Sistem manipulacije s čefurji je čisto enostaven. Vsem čefurjem so vbili v glavo, da so “a priori” čefurji in da jih nihče drugi v Zloveniji ne mara kot Kučan in “levica”, Jankovć jim je pa itak kao “Zemo” in njihov gazda. In ne glede na to, kaj “levica” in Janković počnejo, čefurski opranoglavci volijo svojega “vožda” Zokija. Temu se reče “totalen čefurizem”, ki je zapečen v glavah čefurjev, ki ne znajo razmišljati kot normalno misleči in politično osveščeni državljani, pač pa samo kot čefurji, katerim gazda je Zoki, spasitelju !!!!!

 • Rožle

  Dokler nam bo vladala mafijska vlada bo vedno takole nasmejan kot pečen maček …

  • Jovo Jamnica

   To se bo zgodlo takrat, ko bojo izvoljeni Slovenci od Slovencev. Škoda, da zamejci ne morejo vplivat na izid volitev.

  • učko

   Zoki je režimc, član režima, ki nam vlada in ima vse v rokah, tudi politiko in sodstvo in tožilstvo. Vlada pa je “niko i ništa”. Poglej kako so sfukali 2.janševo vlado, JaJota pa transportirali na Dob. Dokler bo folk v Zloveniji mislu tako kot ti, potem nam ni pomoči.

 • Janez

  VSEKAKOR !
  P R E D L A G A M !

  S K R A J N O RESNO : USTANOVITEV

  R.SLO PRLAMENTARNE KOMISIJE – TUDI ZA :
  PREISKAVE
  SLABEGA DELA : SODSTVA, TOŽILSTVA, ORGANOV MNZ !
  Naj
  TE MOL ŽUPANA MAHINACIJE IN POČETJA
  — KAR PRIDEJO V JAVNOST, V PARLAMENT.

  Z A H T E V A M O ! ATAKOJ ! Čimprej !

  KONEC. – “ZLIZANOSTI”
  – SODNEGA,
  – TOŽILSKEGA,
  – MNZ OSEBJA S TEMI EX KP, ZK “KAPITALISTI”.
  MOL
  ŽUPANOVE ” PRISLUHE – PRED PREISKOVALNO PRLAMENT KOMISIJO ! Takoj ! L.r. J. KOMENDA

  P.S.
  TOŽILKA B. ŽGAJNAR ? A zdaj – ona – blati ? ČAST SLO SODNIKOV, TOŽILCEV ITD.

 • Janez

  PROTIKOMUNISTIČNE PESMI SVETA !
  Premalo poznane pri nas ! Iz ZDA, IZ POLJSKE – ITD. L.R. JANEZ KOMENDA
  P.S.
  ZDA, POLJSKE
  PROTIKOMUNISTIČNE PESMI

  https://www.google.si/search?q=anti+communist+songs&oq=anti+communist+songs&aqs=chrome..69i57j0l3.17149j0j4&client=tablet-android-samsung&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

  • Alois Kuhelj

   Janez,ne vem zakaj popas talink searc,jaz ga ne morem odpret in ne vem cemu sluzi???

 • Janez

  KOMUIZEM !
  Je bil – “hinavski” – nacizem pa direktno grob.
  TO JE
  SKRIVNOST “ČARA” KOMUNIZMA, KI JE POMORIL VRČ LJUDI KOT NACIZEM. L.R. JANEZ KOMENDA
  P.S.
  LAŽNI “ČAR” KOMUNIZMA.

  https://www.google.si/search?client=tablet-android-samsung&ei=W6ZwWejbJsTca6mFoegO&q=why+isnt+communism&oq=why+isnt+communism&gs_l=mobile-gws-serp.3..0i13k1j0i13i30k1l3j0i22i10i30k1.366482.391601.0.392623.39.38.1.0.0.0.300.6015.0j32j4j1.37.0….0…1.1j4.64.mobile-gws-serp..4.35.5636.3..0j35i39k1j0i19k1j0i22i30i19k1j0i13i30i19k1j0i131k1j0i10k1j0i10i19k1.2GX4RF6_J2U

 • MEFISTO

  Spokojno spite in sanjajte.

  Jankovića se nekoč slovenska Ljubljana ne bo znebila, kot se Slovenija je ne bo znebila rdečekožcev, dokler bomo imeli tako bebavo volilno telo.

  Danes še na pol Slovenija in nikoli več!

  Tunnek bo Bog in Hun bo njegov prerok!

 • Adolf Hitler

  NAJ ŽE UNIČI TO SPAKO!

 • Adolf Hitler

  K0MUNAISERJI SO BOLJŠIVISTI IN BOLJŠEVISTI SO ŽIDI IN ŽIDI SO KAZARSKA SEKTA!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!