[Razkrivamo dokumente] Naveza Andree Prosenčeva-Kocijančič-Kučan: Partijska elita, ki zavzema položaje tudi v športu, znana odvetnica pa celo osumljena milijonske prevare v Avstriji!

Foto: mediaspeed

S partijskimi funkcionarji je okužen tudi slovenski šport. Dober dokaz za to je naveza Tjaša Andree Prosenc, dr. Janez Kocijančič in Milan Kučan, ki pa v svojem delovanju niso pregovorno prav nič športni. To potrjuje tudi dopis z državnega tožilstva v Celovcu, ki Tjašo Andree Prosenc naziva z osumljenko. Skupaj s Petrom Krisperjem naj bi zlorabila zaupanje družine Mayer Pignatelli in si protizakonito na njuna računa v Švici prenakazala kar pol milijona evrov v gotovini, omenjeno družino pa naj bi ob tem oškodovala še za milijon evrov. Vse o milijonskih apetitih Andree Prosenčeve pa v nadaljevanju …

Ni treba vložiti ravno velikega novinarsko-raziskovalnega dela, da naletimo na fotografije, ki razkrivajo, kako povezani so Tjaša Andree Prosenc, drJanez Kocijančič in Milan Kučan v resnici. Andree Prosenčeva je nekdanja  umetnostna drsalka in kotalkarica, v športu pa ostaja celo na stara leta, kjer pričakovano zaseda najvišja mesta, kar ji omogoča prav naveza s starimi partijskimi funkcionarji, ki svojih položajev niti sedaj, v “penziji”, ne spustijo iz svojih krempljev. Še več, njene naveze še iz komunističnih časov ji omogočajo, da na račun Olimpijskega komiteja Slovenije (beri: na račun slovenskih davkoplačevalcev) potuje po celem svetu. Tako ni manjkala niti na zadnjih zimskih olimpijskih igrah v Pjongčangu, ta njen izlet v Južno Korejo pa so upravičili tako, da so ji dali naziv “sopredsednica hitre arbitraže, ki v 24 urah rešuje primere kršenja dopinških pravil”. Ob tem dejstvu verjetno ni nobeno naključje, da je Kocijančič v tem komiteju prav častni predsednik, kar si je zaslužil s tem, da je bil “prvi predsednik Olimpijskega komiteja Slovenije in na tej funkciji ostal kar 5 mandatov, vse do decembra 2014, ko je bil na 34. volilni seji skupščine imenovan za častnega predsednika slovenske krovne športne organizacije”, pišejo na spletni strani omenjenega komiteja, Tjaša Andree Prosenc pa je – verjamete v naključja? – prav visoka funkcionarka v tem istem komiteju.

Dr. Janez Kocijančič in Tjaša Andree Prosenc sta si zelo blizu. (Foto: Mediaspeed)

Očitno pa Tjaša Andree Prosenc le ni tako nedotakljiva. Česar ne opravijo organi v Sloveniji, opravijo toliko boljše organi v Avstriji. Zoper njo namreč poteka kriminalistična preiskava, ker naj bi sodelovala v prevari, ki jo je “zagrešila” skupaj z leta 1923 rojenim Petrom Krisperjem. Dokopali smo se namreč do dokumenta, natančneje Ukaza Zveznega deželnega kriminalističnega urada, ki potrjuje, da je Peter Krisper po 48. členu kazenskega zakonika v skladu s 164. členom istega zakonika sporazumno razglašen kot osumljenec. Kot je razvidno iz dokumenta, je Krisper sodeloval pri dvigih in nakazilih gotovine na račun drugih osumljencev z bančnega računa prijaviteljice v obdobju od 19. 4. 2002 do 7. 10. 2014, pri tej dolgoletni, kar 12 let trajajoči kraji oz. prevari pa je, kot razkriva dokument, objavljen spodaj, sodelovala tudi Tjaša Andree Prosenc:

Tjaša Andree Prosenc je v primeru Petra Krisperja osumljenka, kar razkriva ta dokument odvetniške pisarne Knoetzl:

O tej prevari pa je bilo obveščeno tudi avstrijsko državno tožilstvo v Celovcu, ki bo sodelovalo v naslednjih postopkih preiskave, na katerega je naslovljeno, da sta Krisper in Andree Prosenčeva osumljena poneverbe oziroma goljufije. V omenjenem obdobju naj bi odtujila sredstva z bančnega računa v Celovcu in jih prenesla na račun v Švico. Poleg tega oškodovana družina Mayer Pignatelli, ki je vložila kazensko ovadbo, ne zaupa slovenskemu pravosodju, saj nimajo najboljših izkušenj z njim. Že pred časom je omenjena družina namreč poskusila s prijavo odvetnice Tjaše Andree Prosenc na odvetniški zbornici zaradi konflikta interesov in delovanja v nasprotju z interesi klienta, a je zbornica vehementno zavrnila vse obtožbe in branila svojo razvpito članico, pri tem pa ni niti zaslišala družine Mayer Pignatelli, nam je zaupal naš zanesljivi vir, ki poznavalsko dodaja, da je bil Krisper v tem primeru že zaslišan, Andree Prosenčeva pa na zaslišanje še čaka. Vsekakor bo zanimivo spremljati razplet, saj naj bi osumljenca prekoračila pooblastilo ter z zavajanjem predlagateljici povzročila premoženjsko škodo v skupni vrednosti več kot 1,5 milijona evrov.

Tjaša Andree Prosenc tesno prijateljuje z Milanom Kučanom. (Foto: Mediaspeed)

Ob vsem tem pa ni zanemarljivo niti dejstvo, da je Doris Mayer skupaj s sinovoma lastnica objekta na Wolfovi 1 v Ljubljani, in sicer na podlagi razveljavitve zaplembe ob koncu druge svetovne vojne. Prav na tem naslovu, natančneje v 3. nadstropju, pa ima svoje prostore Tjaša Andree Prosenc, ki naj bi Mayerjevo skupaj s Krisperjem oškodovala za pol milijona evrov, poleg tega pa ji povzročila še za dodaten milijon evrov škode. Do tega naj bi prišlo, ker je Mayerjeva zaradi zdravstvenih težav in ker živi v Rimu, za upravljanje s premoženjem v začetku 90-ih let pooblastila prijatelja iz otroštva Petra Krisperja, prav on pa naj bi za vodenje pravnih postopkov predlagal Andree Prosenčevo.

Največja oboževalka Milana Kučana Tjaša Andree Prosenc. (Foto: Mediaspeed)

Družina Mayer Pignatelli tako Tjaši Andree Prosenc, kot je razvidno, očita goljufijo, poneverbo in zavajanje. Kako je na njenem računu v Švici pristalo kar 125 tisoč evrov, pa se presenetljivo sprašujejo tudi drugi slovenski mediji, ki razkrivajo, da je pogodbo za prostore na Wolfovi 1 Andree Prosenčeva sestavila sama, cena za 4 in pol sobno stanovanje s pisarno pa je določila na 200 tisoč evrov. “Prav Mayerji so t.i. spodnjo Namo z nacionalizacijo izgubili. Ko je bila stavba družini povrnjena, so dobili z njo tudi Prosenčevo – takrat kot najemnico, od leta ’92 tudi kot pravno zastopnico,” je poročal POP TV, sin Doris Mayer Federico Pignatelli pa je vloženo preiskavo označil kot: “boj proti stari gardi vplivnežev, ki imajo še nekaj moči v Sloveniji, in proti temu se je treba boriti. Proti korupciji se je treba boriti. Proti tem ljudem, ki prinašajo korupcijo, se je treba boriti.” Še več! Tjaša Andree Prosenc naj bi mu razložila, kako se posli sklepajo v Sloveniji: “Da se da denar pod mizo, preko vez, vse to je osebno povedala moji mami in meni.” Federicu, ki ima znane prijatelje, kot sta zakonca Trump, vsekakor ne gre za denar, temveč v prvi vrsti za princip.

Družinski prijatelji ali stara partijska naveza?Štefka in Milan Kučan ter Tjaša Andree Prosenc. (Foto: Mediaspeed)

Prosenčeva vsekakor zanika kakršno koli nezakonito ravnanje, razkritje njenih morebitnih sumljivih ravnanj v slovenskih medijih pa razume kot poskus njene diskreditacije, saj naj bi Pignatelli proti njej izgubil vse sodne postopke. A kot rečeno, to je bilo v Sloveniji. Sedaj se bitka bije v sosednji Avstriji, kjer Federico Pignatelli pričakuje, da stari komunisti nimajo svojih vez ter da bo sojenje tudi v resnici objektivno …

M. S.

 • cosmosjasnovidec

  Ma v P.M kako so te svinje grde.
  In res je zanimivo kakorkoli nobena od levuharjev oziroma komunajzerjev ter čefutarjev ni lepa ampak so vse neke pokveke.
  Mislim,da je posledica njihove nagravžnosti ta,da se v družinah parijo med sabo kot podgane.
  Ker pa imajo enake gene je pa posledica ta,da jih spreminjajo v totalne mutante in izgledajo kot živi mrtveci.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • zoro

   ooooo, cosmos dolgo te ni bilo, sem že pogrešal tvoje komentarje in se spraševal kje si

  • Slovenka

   Hudobija jih dela grde. Bog se jih usmili na tem in onem svetu.

 • šmentanamuha

  Komunistični metuzalemi obvladujejo slovensko državo, jao, kam smo prišli. In nihče jim nič ne more? Levičarji, zamislite se malo, koga pravzaprav podpirate.

  • zoro

   med levisti ni toliko uma, da bi lahko razmišljali – karkoli, kaj šele koga volijo

  • učko

   Jah, dokler bomo imeli kao opozicijo cepce, ki ponujajo smrdljive kosti v plastičnih gajbicah, bojo šle stvari še navzdol !

   • Capi

    Ejejej, levuharji ne vidite lastne nesposobnosti, za to pa spet krivijo druge…… Skakšna sprevrženost. …

   • Stajerka

    še dobro, da vaše kosti dišijo……čakajo vas – vse te nedolžne žrtve vas čakajo……tudi za takšne kot si ti se neizbežno bliža ura resnice in poravnave računov……tako ali drugače – zato neizmeren strah in paranoja, da izgubite primat, ki bi vas v trenutku povlekel na dno……
    za vas je dobra samo železna kletka 1×1 m z 10 kg kuglo na lewi nogi…..brez hrane in vode na račun malega državljana…..

  • SIMON ROZIC

   Levičarji so cepljeni proti razmišljanju! Ostale bolezni
   pa zdravijo v Švici…

 • Za njo pravijo, tisti ki so jo najeli pri ločitvenih postopkih da je baje, bila svinjsko draga in da je od partnerjev vse pobrala (ostali so samo z gatami). Zato se pa kučko slin zraven nje, ker če ne, bi mu ostale samo gate.

 • Miro

  sem že mislil da so na Kučana pozabili….samo da iz prispevka ne morem razbrati, kaj nezakonitega je tu storil….

  • Oregon

   naveza smrti za celo Slovenijo je to, saj veš dobro, sam delaš se mal blesavega al kaj?

  • janez cepec

   kriv je, de je bla toča ponoč

   • WISKY 1000

    cepo vozi,ta pošten portalni za levuharje

  • antimur

   Tudi Hitler verjetno ni nikogar ubil, pa je bil vseeno masovni zločinec

   • Miro

    in kaj bi rad s tem povedal?

 • Se pravi ona za NAŠ Olimpijski komite reši primere kršenja dopinških pravil. In koliko NAM zaračuna za to opravilo? Ne vem zakaj se ne vzame mlade na to delovno mesto?

  • Anton

   ni važno, kaj in koliko znaš, važno da si NAŠ

   Serpentinšek press

 • Jaka Sraka

  Takšna je pač komunistična golazen.

 • hribovc

  teh starih parazitskih prdcev je tok, da bi lah ustanovil’ svojo stranko, LMK, lista milana kučana,
  al pa lopovi milančkovi in kurbe !!

  • tohuvabohu

   Zakaj bi Kučan rabil svojo stranko?
   Levaki lezejo mu sami v danko!

 • montyamp

  Komunisti so se borili proti kapitalistom .
  Kaj pa imamo danes od teh tolovajev ki so nagnali in poklali slovensko jedro industrije in akademskih krogov , da o poštenem narodu ne govorimo .
  Kapitalist v demokratični državi vedno nosi odgovornost za svoje odločitve in v primeru kršitev odgovarja , tudi s premoženjem .
  Murglosrbski ultrakapitalizem , ki se je mimogrede razpasel zaradi mentalne invalidnosti zazidarskega potomstva ki še danes leze v tazadnje stalinovi glistavosti z generalšabom v Murglah , generira ULTRA-KAPITALIZEM , saj nedotakljivi prvorazredni buržuji delajo z narodom , kot svinje z vrečo moke .
  Brez žveplenega pritlikavca dvakrat rojenega halbmadžarsko murglosrbskega prekmurca tudi tokrat ne bo šlo , ker se slovenska smetana polna pasjih iztrebkov pojavlja izključno samo v primerih atentatov na svoje nasprotnike , kokainskih poslov , kurjenja arhivov , ropanja bank , montiranja političnih procesov , …………………

  • montyamp

   Kastrirani potomci in zagovorniki murglosrbskega kriminala , vam seveda to pomeni nič , saj tudi idiotom , ki se redijo na socialkah še danes levičarski kriminal ne predstavlja težav , ker oblast ugrabljena od banditov čaka na BANKROT , ker samo tako se lahko uniči socializem .
   Komunisti zategujejo vrv okoli svojega vratu , tudi v ostalih EX-komunističnih deželah je bilo tako .
   SMRT MURGLOSRBSKEMU FAŠIZMU –SVOBODA SLOVENSKEMU NARODU

   • Goran Hvala

    kak to da se je mogu pop opravict janezku ker je baje siril sovrazni govor… isto frazo kot si napisal ti… :-) . sam da levaki grozijo s smrtjo vam vi pa baje se sam neprimerno obnasate…a ni cudn da se je 50% nevolilcev valalo po tleh od smeha in raje ostalo doma. .. :-)

    • WISKY 1000

     vozi bolek na 24 kur

     • Goran Hvala

      a ni odgovora v hramu resnice?

    • tohuvabohu

     Ko se bo Slovenija znebila rdečkarjev, bo tudi volilna udeležba mnogo boljša.

     • Goran Hvala

      pol bo 100% udelezba..super.. bi blo ze sramota da se potem ko boste vsi eno kot severni korejci ne bi vseh 200.000 folka udelezilo volitev… bo verjetno se janez kaksno policijo poslav da privede vse na volisca…

 • montyamp

  JANŠA HEROJ —- KUĆAN GNOJ

 • luka globus

  Matilda bod pozdravljena …:)

 • Kučko pod pručko

  Avstrijski Anordnung in naše odredbe

  Kučanovi kleptomani so se vselili v vsa področja življenja. Povsod kradejo, goljufajo in se okoriščajo na račun neumne raje, ki jim še danes omogoča, da lahko brez skrbi živijo na tuj račun. Primer družine Mayer Pignatelli je samo eden izmed tisočerih, v katerih se vidi vsa beda komunizma in našega krivosodja.

  Kar pa je v tem primeru edino dobro, je, da so oškodovanci zaupali svoj primer avstrijskim pravosodnim organom, ki Kučanovi bandi ne bodo gledali skozi prste kot naši, ustoličeni na Tavčarjevi 9 v Ljubljani. Z avstrijskim Anordnungom oziroma odredbo po naše, bo primer hitreje in predvsem pravično stekel in pripeljal primer do konca, ki za osumljeno Kučanovo odvetnico ne bo ugoden.

  Ko sem Prosenčevo pozimi srečal v Kranjski Gori, se je že po urejenosti in oblačilih videlo, da živi na veliki nogi. Po tem razkritju mi je tudi jasno, kako si lahko vse to privošči. Na pošten način očitno ne!!!

 • Antonius

  Škodo povzročiš, če nekomu razbiješ šipo, se zaletiš v tuj avto!!
  Če nekomu nekaj odtujiš, gre za KRAJO.
  *Ugledna* slovenska advokatka, nekdanja umetnostna drsalka, kotalkarica in športna sodnica oh in ah je, kot jo obtožuje okradeni Pignatelli, navadna tatica, ker mu je brez vednosti in dovoljenja vzela/ukradla denar.
  Povej mi s kom se družiš, pa ti povem kdo si. Kučan je *odtujeval* iz Elana, Kocijančič ne vrne sposojene slike, *ugledna* advokatka, nekdanja slovenska umetnostna drsalka, kotalkarica in športna sodnica oh in ah, je pa prijateljica, ki jo z njima druži tehnika *odtujevanja*.
  Sračnik, reče ljudska modrost tistim v gnezdu. Vse kar jim je dosegljivo ukradejo, na poštenje in resnico se pa poserjejo.
  Druži jih tudi pravna fakulteta. Vsi trije so po izobrazbi pravniki.

 • Franc Šink

  Nagravžna druščina na gornjih slikah. Ali je mogoče še kaj bolj antipatičnega ?

 • rubec

  Po njihovih cotah iz hoferja se vidi da so to eni resnični socialisti in borci za jastogove pravice.

 • Stajerka

  kaj to je Štefkina konkurenca??…..ali po domače – mi trije smo najboljši par :))…..drugače pa – se je neprebavljivim lewakom na ekranih pridružil še profesionalni nov obraz……tokrat je res igralec, dober ali ne, bo njegovim volilcem v kratkem pokazal čas – glede na to, da je večina le-teh iz Cerarjeve baze, je predvidevat da so to ljudje, ki ne premorejo niti kančka lastnega razmišljanja kaj šele samorefleksije…….

  • komar marko

   kaj pa modeldolfe, le v katero stranko bo sedaj zašel. No pa takih modelov je kar še nekaj. Ni čudno, da mu je šerif prilepil izdajalca.

   • Stajerka

    se bojim, da modeldolfe prišel v DZ takoj, ko bo sposobni Cerar prevzel kakšen ministrski položaj……

  • WISKY 1000

   trojčka žgejo 100?

 • VERRZIFIKATOR

  Tjaž Andrej Prosenc

  DRSALKA ANDREJA

  Ni kaj dosti slišati o njej,
  že pozabljena je to drsalka,
  odcvetela, nikdar zmagovalka,
  pa se znajde punca v zgodbi tej.

  Moral spomniti nas je prispevek,
  da kotalkarica to je hkrati,
  treba k temu je bilo dodati,
  da osumljenka je puncin vzdevek.

  Dokler po domačih se sodiščih
  se Andreja je samo gonila,
  je ob strani stala dobra vila,
  šlo je dobro kot na drsališčih.

  Ko pa se poda čez Karavanke,
  kjer neprimerljivo led je tanjši,
  ne pomaga škrat ji več najmanjši,
  led se vdre kot stare trhle planke.

  Ne pomaga tam prav nič ekskortno,
  škrat se bo potuhnil, dobre vile,
  ko bo treba, bodo se poskrile,
  kazen pride za prav vse nešportno.

  Roka roko tudi tam umiva,
  a na drsališču manjka vode,
  igra pa žal takšna je usode,
  da drsalka zdrsne goljufiva.

 • PIA PlA

  To se m’ pa tud’ tko čuden zdi, a u Austriji preganjajo tko stare ljudi kot je bošček Peter?
  A t’m stvari n’kol ne zastarajo?

  • Olga2345

   Tam tudi udbaški zločini nikoli ne zastarajo! Zato tudi genocid nikoli ne zastara! Tudi nacistični zločinci hodijo pri 90-ih za rešetke! Tako tudi za komunistične in udbaške zločince in njihove naligodajalce ni in ne bo prepozno!

 • Prisel bo cas ko bomo to bando rdeco strpali v zapore…bravo Avstrija…ocitno bi bilo bolje zivet tam kot pa v tej komunisticni greznici…

  • prinzeugen

   tam so stvari na svojih mestih, kar lepo spedena, so nam lahko vzor!

   • WISKY 1000

    samo veliko preveč komforta imajo

 • Olga2345

  Levičarji kradejo, lažejo, širijo sovraštvo do vseh, ki niso “naši”, izključujejo, podtikajo……Kako si lahko razlagamo “bel prah”, ki se pojavi ravnu v času po volitvah (in ga neka presstitutka označuje kot “postvolilni travmatski sindrom”.Koga? Levičarjev!??.., “razsodba” v zvezi s Casarjem ravno po volitvah??…pa medijski napad na vrhovnega sodnika Zobca….
  Kradejo Kučan in udbomafija okrog njega, širijo sovraštvo, podtikajo svoj kriminal drugim in delijo slovenski narod! Vse za to, da nwprej vkadajo in parazitirajo!!!
  Ker krivosodje, ki je zlizano z udbomafijo, ne deluje, bomo očitno odvisni od sodstva v tujini! Želim si, da kmalu postavijo za rešetke tudi Kučana, zaradi udbaških zločinov v tujini, saj vidimo, da celo slovenska policija (!) sodeluje v svetovanju Doriću v zvezi z udbaškim zločini in jih pomaga prikrivati???? Zato policaji ne izročijo tajnih (udbaških) “navodil” parlamentarni komisiji….

 • Gr Enze

  TAKA JE BILA JUGOSLAVIJA TAKA JE SLOVENIJA TAKI SO KOMUNISTI TO JE SVETOVNA SRAMOTA

  • prinzeugen

   In kam so prišli, na najvišje položaje ti kravji pastiri!!!

  • WISKY 1000

   in tako bo naprej,če nam bo vladal mizarski klovn

 • prinzeugen

  še ena ljubljanska parazitinja!!!

 • xtc

  Užival bi ko bi to komunistko zaprli v Avstriji za 30 let.
  Proti komunistom je še mafija kup amaterjev.

 • Jan Kovalski

  Rok Andree, predsednik Piratov je v nekem sorodstvu z njo.

  • Mojca pokraculja

   Lahko da je nečak, ker je Tjaša imela brata.
   Kaj pa njen mulc dela ?

  • to sem hotel tudi jaz vprašat

 • Oregon

  zvgleda da bodo Milana moral tud v Avstriji zagrabit, pa celo plejado povojnih pobijalcev tudi… Ob našem sodstvu. Žalostno a resnično.

 • Ana Job

  Dobro jutro! O hudi toči, ki je uničevala pa na no*va 24 nič???! Ni vredno objave, da se je številnim ljudem zgodila katastrofa! Ljudje so jokali pred kamero, uničilo jim je ves pridelek, avtomobile, strehe…. Zopet je udarilo šibke! Očitno No*vi 24 o tem ni vredno narediti niti enega samega prispevka! Bravoooooo naši!

  Do nas je skrajno neodgovorna komunistična oblast, ki ne mara kmetov že od nekdaj!

  V Sloveniji se nič ne naredi proti toči! Ni ukrepov za preprečevanje! Včeraj so v Avstriji spet posipavali in toče ni bilo niti malo.. samo neurji nekaj. Spet dokaz da posipavanje deluje.

  Z letalom posipajo pred nevihtnim vremenom prah, ki ga potem potegne na vrh v oblak.. v bistvu je blaga solna mešanca, da se potem toča ne veže.. oz. sploh ne nastane. To so v jugi steljali z raketami v nevihtne oblake.. zato takšnih hudih toč ni bilo.

  Občutek imam, da vladi ni mar, ker zaščita obstaja, samo v SLO se ne izvaja, ker trdijo, da ni dokazano, da je učinek. Medtem, ko v Avstriji zavarovalnice plačujejo posipavanje, ker je cel kup ljudi zavarovano in je cene plačat vsakič avijon kot pa škodo! Povozil nas je čas, mogoče bi bil skrajni čas, da se priključimo Avstriji, obdržimo svoj jezik in da nam program narekuje nekdo drug, kajti dnu se bližamo z bliskovito hitrostjo!!!

  • janez cepec

   pa posluš, a ni dost, de mamo Janšo, ne rabmo pisat še o naravnih katastrofah

   • Ana Job

    Če so prvi v službi resnice bi lahko lahko!

   • WISKY 1000

    cepec si in cepec boš ostal,takšnim samo luknja v zemlji pomaga

  • Soave

   + + + + + Ja, pri nas nikoli ne veš, kateri hudir je zadaj ! Saj smo imeli zaščito, pa so se seveda samo kregali, kdo bo koga in kaj je boljše.
   Takole je Vlada obljubljala že leta 2014. . . . . .

   http://www.rtvslo.si/okolje/novice/severovzhodna-slovenija-v-boj-proti-toci-se-naprej-z-letalsko-obrambo/339371

   • Ana Job

    Res je. Je pa čudno, da takšno preventivno ravnanje, učinkovito preprečuje točo v Avstriji, le mi smo nekaj posebnega,kjer nikoli nič ne deluje, razen informbirojskega navodila, da je treba pobiti vsakogar, ki ni za njih!

    Leva oblast itak ni bila slovenskemu kmetu nikoli naklonjena. Tretjerazredna zelenjava, ki se uvaža pa zelenjavarski mafiji prinaša ogromne zaslužke. Naj gre kmet v blok in naj voli levičarja!

  • Olga2345

   Če bo “Janševa” vlada, bo kmetom pomagala, tako kot vedno…Če bodo levičarji, je pa njihov namen itak obubožani vse ljudi, tudi kmete in naprej parazitirati…

   • Ana Job

    Prav imaš, Olga.

  • branči

   bodo migranti zastonj popucali vso škodo!

 • janez cepec

  pravte: znana odvetnica osumljena miljoanske prevare v AUT. so vat, znan politik, večni predsednik stranke, pesnik in pisatelj (no ja, o tem bi se dal govort), ljuitelj in posnemalec lika in dela duga Tita, je biu tud osumljen trgovine z orožjem, prejemanja podkupnin, pa še pa još, pa dones še kr kandidira za mandatarja (hehe, malo manjana, luzer)

  • Soave

   Hi. . . . hi. . . . .a nede ? Celo na Tv so se nekateri ( z zakritimi obrazi seveda ) ven metali, kaj so vse videli. Pa ?? So šli kaj na policijo prijavit ? Da bi ta potem lahko ukrepala naprej ?

 • antimur

  Ta levofašistična golazen je tako pokvarjena, da se človeku obrača želodec. Sami “komunisti”, dejansko pa kapitalisti, pa ne tisti pravi, ampak mafija, ki ropa iz vseh koncev naš skupni denar. Kako se kaj počuti Kučan, če se ozre okrog sebe po Sloveniji, a ima vsaj kanček slabe vesti, kakšno razsulo in sovraštvo je naredil s svojo bando v naši domovini, poudarjam naši, kajti zagotovo ni od čefurjev, še manj od muslimanske primitivne golazni, ki vdira k nam. Da ta levofašistična golazen laže, spletkari ter deluje proti Slovencev je dokaz, da do volitev za te prasce ni bilo migrantov in so to samo predvolilna strašenja desnih strank, zdaj pa že hanzi TV, Pop TV, na veliko poročajo o vedno večjem številu teh primitivcev.

  • Soave

   razsulo in sovraštvo. . . . .. od tega živi ! V dobesednem in prenesenem pomenu besede !

 • Nšo-či

  A našega Urada za pranje denarja pa ne zanima vir in pot gotovine? Pa borce proti korupciji tut ne kdo je kupoprodajno pogodbo overil?

  • Soave

   Oni ” vidijo ” samo na desno oko. Na levem imajo plašnice.

   • Nšo-či

    Ha..ha. Luškana :).

  • Mojca pokraculja

   Najbrž kakšen Lepša….

   • Nšo-či

    Ha,,ha.. najmanj. on….pa še kakšen uradnik na občini

    • Mojca pokraculja

     Itak, hehe se jih ne manjka.
     Nekoč je bila v moji pisarni, je vse jasno. Imela je pa odličen parfum, pisarna je dišala še tri dni :))

     • rabbit

      Sigurno je bil Chanel.

     • Mojca pokraculja

      Ne ni bil, ker tega pa jaz uporabljam. NO 5. Boljši, boljši…

     • Nšo-či

      Ne razume etike, ne razume poslovnega bontona. Upam, da si obesla česen nad vrata.

     • Mojca pokraculja

      Hahaha, se nisem spomnila, ampak nikoli več ni prišla.

     • Nšo-či

      Maš pa srečo. Moja mama in strica je nista imela. Odraščala sta v njeno bližini.

     • Rožle

      Oralno mnogo bolje učinkuje …

     • Nšo-či

      ..hmmm..ja..ha..ha..ha

 • Soave

  Dajte no !! Tale ” krog ” okoli tega tovariša na sliki si privošči prav vse. Denar jim kar skupaj leti in nikomur se nič ne zgodi.
  Pripenjam še zanimivost s portala Pod črto
  https://podcrto.si/maj-na-pod-crto-tezave-policije-dnk-profili-in-posledice-jankovicevih-stozic/

 • Smrt Janšizmu in Janšistom

  Pa ste res prvi v službi resnice. “Fake news” Delo je otem pisal že pred 2. tedni.

  • rubec

   Ti boš tudi enkrat prvi upam. Pred strelskim vodom.

  • Olga2345

   Vse kar imate, je sejanje dovrastva in izključevanje! “Jansizem” je že ena taka.. Ponosni smo, da smo po vaše “janšisti”, saj se borimo za človekove pravice, pravno, socialno, gospodarsko uspešno državo, vključeno v svetovne integracije! Smrt kučanizmu-udbomafijstvu je tisto, kar bo Slovenijo rešilo parazitiranja, širjenja sovraštva, izključevanja in stagnacije!

  • Rožle

   OTEM – Division of CT Pack Srl

  • Mojca pokraculja

   Fake news Delo piše o tem, da je Nova 24TV fake news. Zmeni se že, ne vidiš da si fake.

  • macon

   Majmun, s tabo bi se morali pogovarjati policisti že zaradi imena. Kaj pa misliš, da si, govno brezobrazno.

  • branči

   fake news ti stresaš tle gor! prej ali slej bo znano, kako se vrabec pobere iz gnoja, na katerega se userje rdeča krava. pol vas bo pa bolela samo glava, če bo sreča, drgač se boste pa tresli za usrane gate

 • Vera

  Vsaj oblekla bi se naj svojim letom primerno . Tako razgaljene še najstnice vidimo bolj redko zadnje čase .

 • lado

  cepec ,res si cepec ,mesećnićić te je vesel ,opranec žlehtni ,anti slovenec ,podtaknjenec !!!!!!!!!! drugače pa ,ljudje ,koliko časa boste še ropotali tu gor !!!!?????????? predno bomo GOTOFI ,je treba to golazen potolčt ,ker zdaj je pa res že dost gošarjev morilskih in očistiti to mafijsko državo ,A BO KEJ AL NČ !!!?????????? al samo čvek,čvek !!!!!

 • Osti jarej

  Kot je rekel Voltaire -ugotovi kdo ti ne dovoli govoriti o njemu in vedel boš čigav hlapec si smo že doživeli te dni v Sloveniji. Najhujša zločinska združba Bilderbergi, ki so danes tudi uradno začeli srečanje v Torinu so za naše medije prepovedana tema. Ne morejo naši razkrivati grozljive načrte te združbe potem bi ostali brez kruha.
  Lahko le o igricah pišejo, o volitvah ali srečanju Kima in Donalda ali pa Janeza in Boruta.
  Si predstavljate, da bi kdo hotel dejansko spregovoriti o 12 točkah uradnega programa te zločinske združbe? Saj zaprejo vse medije, vse urednike in gledali bi samo še Ameriške 50 let stare ogabne serije kot na javni TV.
  A nekaj tujih medijev je končni program vendarle objavilo in zares je zastrašujoč. Tako očiten je zločinski namen elite, da je več kot na kratko nesmiselno karkoli pisati.
  Ljudje itak tega ne spremljajo, ker še vedno ne verjamejo, čeprav je Putin včeraj jasno povedal, da bo 3. svetovna vojna zadnja vojna za človeštvo, ker ga potem ne bo več. A to so za ljudstvo šale, saj imajo nekateri celo višjo socialno pomoč. A poglejmo program teh 12 točk:

  1.) Ustvariti populizem po svetu, kot Janša ali Šarec v Sloveniji

  2.) Neenakost mora biti zakon, denar je lahko samo v rokah peščice. Zato je tudi Papež danes na to temo izdal ukaz, da morajo belke obvezno zanositi z migranti, da EUropa ne ostane prazna brezplačne delovne sile

  3.) Prihodnost dela je na robotih, ljudi več ne rabimo. Zato vreme, vojne, cepljenja

  4.) Umetna inteligenca mora nadzirati vse ovce in jim nikoli dovoliti uporabiti svojo glavo

  5.) ZDA pred seminarsko nalogo – razpasti letos ali naslednje leto

  6.) Prosta trgovina ali nateg stoletja. Ta je v rokah korporacij, ki so del Bilderbergov

  7.) ZDA kot svetovni voditelj na področju zločinov in sovraštva, potem prihaja Sionistični OZN

  8.) Rusija ali izgovor za začetek vojne

  9.) Kvantna znanost ali uničenje ljudstev preko magnetnih polj in podobnih zločinskih naprav

  10.) Savdska Arabija mora nad Iran, da ustreže Sionistom, zato rabijo denar od Trumpa in Mayeve

  11.) Doba po koncu resnice ali prepovedano je reči tudi besedo resnica, sicer zapor ali smrtna kazen

  12.) Trenutni dogodki, Kim/Donald, Bayer/Monsanto, volitve širom sveta, vojaške vaje v Baltskih državah so namenjeni skrivanju resnice, torej srečanja Bilderbergov, kjer bodo določili kako bo svet šel naprej, popolnoma v njihovih rokah

  In začetek Bilderberg zločinov gre v leto 1954, ko so Sionistični bankirji začeli zares delati na novem svetovnem redu, ki bo dovoljeval upravljanje vsega samo njim, zares peščici!
  Ljudstva, ki bodo ostala, bodo zanje le še brezplačna hrana!

  http://www.publishwall.si/bozan.zabjek/post/398833/bilderbergi-v-torinu-tabu-za-slovence

 • Osti jarej

  Konec tega meseca je bil nazoren, kako je treba neželjeni kontinent uničiti.
  EUropa je bila poplavljena, pod točo in zasnežena, pa nič od tega v zmernih količinah.
  Poplave v Španiji, VB, Franciji, Nemčiji, na Nizozemskem, v Italiji, Belgiji, naše pa že poznamo.
  In vse po sončnem dopoldnevu, sledili so koprenatsi oblaki, strele in številna mesta so doživela naravne katastrofe.

  Za zdaj ne bo še carin za evropsko jeklo, Trump noče več nemških avtomobilov čez lužo in zato mu Bill Gates pomaga z milijardami za projekt Chemtrails over EUrope.

  Nič ni danes več prepuščeno naravi, zločinci imajo že dolga leta vse v svojih rokah in tudi vreme je postalo zgolj orožje za iztrebitev in uničenje neželenih.
  Je pa to teorija zarote, seveda v živo in na plečih tako osveščenih kot naivnih.
  Pa povsod se zločini dogajajo hkrati, čeprav je jutri prvi vremenarski dan poletja.
  Je treba nekako ohraniti svetovni stoletni nateg s segrevanjem planeta, na TV pa so soočenja, poroke in ostale sladkarije, zato množice ne verjamejo v poplave tudi, ko hodijo skozi vodotoke po cestah ali gledajo s točo že pobrano grozdje!
  In sistem sonce, črte, koprenasti oblaki, dež, že dolgo gledamo tudi na našem gledališkem nebu skoraj vsak dan, pa večina nič! /VirSOTT/

  Dopolnjujem po objavi – Ameriški bebec je za jutri napovedal uvedbo carin na aluminij in jeklo. Torej konec je še bližji!

  http://beta.publishwall.si/bozan.zabjek/post/397462/europa-pred-nacrtovanim-unicenjem

  • Hun

   evropski desnicarji mu ploskajo kot da se ne zavedajo da zivijo v EU ne v ZDA…

   non sens

   • xtc

    EU ni več tista EU,ki so jo želeli ustanovitelji le še multikulti,levo birokratska greznica,ki more crknt,da se zadeve postavijo nazaj v red.

    • Hun

     Vse drzave EU zavidajo gospodarsko mocni Nemciji…VB posebj

 • Osti jarej
 • Rožle

  Pazi se Šarec !!!
  .. si vidu kaj se je Cmerotu zgodilo, kakšen revež je zdej,
  kaj lahko naredi en murgelski škrat iz človeka !? ..za nič več ni sposoben ..
  Enako se tebi piše … ja, tut za Serpentinšeka ne boš več sposoben …kaj šele za župana

 • Minovak

  Šarec je iz komedijanta postal tragik, ko je “razkril” neverjeten “program”, ki bi ga spisal vsak osnovnošolec. Če ta zguba in murgeljska marioneta dobi državo v roke, potem bo edina pozitivna stvar, da bodo tudi tisti buteljni, ki so ga volili, ostali brez vsega, ker rdečim fašistom sploh ne bo treba skrivati svojega kriminala in bodo lahko prišli tudi na dom in pobrali vse, tako kot med 2. svetovno vojno. Kraja in laži so pač nesmrtna duša komunizma – dokazano dejstvo.

 • Rožle

  Milan se vedno drži svojih obljub …:
  “Najprej diskreditacija, potem likvidacija !!! ” …
  ter
  “Nikoli več ne bo tako, kot je bilo “…!!!

 • UDBA

  SPOROČILO za uporabnika »Blade Runner«. Danes ob 10:20 v PU Ljubljana, je bila, proti vam podana kazenska ovadba, zaradi kršenje KZ-1 člen-135. :)

  PS: Vsi, kateri mi bodo grozili z smrtjo, bodo obravnavani tako, kot uporabnik »Blade Runner«

  • Rožle

   Pejt tole zdej še mamici povedat …

   • Osti jarej

    …dej,ne duvaj se…..si se pred duhcem pokakal

    • Rožle

     Roštilj Serej

     • Osti jarej

      ….no,kako že, je blo?

  • Rožle

   Blade Runner (1982)
   https://www.imdb.com/title/tt0083658/

   hmm… a tega si prijavu … ? pri nas znan kot Iztrebljevalec

  • rabbit

   Za sebe pa bi največ naredil, če se prijaviš na naslov: Psihiatrična bolnišnica Ljubljana, Studenec 48, 1260 Ljubljana -Polje. Ker očitno trpiš za sindromom hude preganjavice imenovana tudi Janšitis.

   • janez cepec

    no zdej si se pa izdau, zdej pa končn vemo kje žviš

  • garfi

   kako lahko mrtvaku groziš s smrtjo ?

  • Rožle

   krivi ovadbi

   zlorabi znamenj za pomoč in nevarnost

   V primeru krive ovadbe po Kazenskem zakoniku, gre za to, da:

   »(1) Kdor koga naznani, da je storil kaznivo dejanje, ki se
   preganja po uradni dolžnosti, pa ve, da ga ni storil, se kaznuje z
   zaporom do dveh let. …

   • rabbit

    Zanimivo , če je sebe tudi ovadil, ko je ta teden ravno na tem portalu, govoril o tem, da so jih še premalo zmetali v jame.

    • Hun

     cepec ,res si cepec ,mesećnićić te je vesel ,opranec žlehtni ,anti slovenec ,podtaknjenec !!!!!!!!!! drugače pa ,ljudje ,koliko časa boste še ropotali tu gor !!!!?????????? predno bomo GOTOFI ,je treba to golazen potolčt ,ker zdaj je pa res že dost gošarjev morilskih in očistiti to mafijsko državo ,A BO KEJ AL NČ !!!?????????? al samo čvek,čvek !!!!!

     5

     Odgovori

     cepec ,res si cepec ,mesećnićić te je vesel ,opranec žlehtni ,anti slovenec ,podtaknjenec !!!!!!!!!! drugače pa ,ljudje ,koliko časa boste še ropotali tu gor !!!!?????????? predno bomo GOTOFI ,je treba to golazen potolčt ,ker zdaj je pa res že dost gošarjev morilskih in očistiti to mafijsko državo ,A BO KEJ AL NČ !!!?????????? al samo čvek,čvek !!!!!

     evo kerga podpiras..nc bols niste

  • Rožle

   Drugač pa sej vi UDBAŠI na svoje roke delate …
   kaj zdej tožariš ..na PU Ljubljana ???

  • Olga2345

   Potem boste vsi levičarji tam, saj edino vi širite sovrastvo, grozite, zasnehujete žrtve genocida, izključujete in delite narod?

  • tramal

   S tabo drekonja si pa res nebi rok mazal.Kaj bi ti grozil s smrtjo ko pa boš slej ko prej naredil samomor.

   • Hun

    ti si ga ze..nc nimas od zivlenja..se namocu ga nis

 • Osti jarej

  …30 let….eno in isto sranje….30let!!!

 • garfi

  POKRADLI SO ŽE 100 MILIJARD
  Sodelovanje partizanov z okupatorjem, 1.del
  Prvi del gradiva iz knjige Sodelovanje partizanov z okupatorjem,
  ki 70 let trajajoče komunistične pravljice o herojskem
  narodno-osvobodilnem boju proti okupatorju postavljajo na laž. ZARADI
  TEH LAŽI IN ETIKITIRANJU NASPROTNIKOV Z IZDAJALCI, SO KOMUNISTI USPELI OBDRŽATI OBLAST TUDI PO OSAMOSVOJITVI. Sedaj je čas, da dobro misleči
  ljudje, kateri so nasedli tem lažem, spregledajo.
  http://www.rtvslo.si/blog/likar/sodelovanje-partizanov-z-okupatorjem-1-del/114168

 • terminalar

  Jooj, kako jim privoščim, da bi kdo nadrsal.

 • Tweety Bird

  Razkrivate dokumente? Pravilno bi bilo “Lepimo dokumente”… to Janezek zelo dobro zna :)

  • Rožle

   Ti si zalepljen od neostika .. :)

  • Olga2345

   Tako delate levicarji? Pa razvažtei “bel prah” in podtikate drugim?

  • Montana

   ti si diplomiran fanatik iz kumrovca.

   • Rožle

    .. ne, on je samo fantaik in seveda je tudi iz Kumrofca ..

  • garfi

   levi fašist tukaj jih imaš
   POKRADLI STE ŽE 100 MILIJARD
   Sodelovanje partizanov z okupatorjem, 1.del
   Prvi del gradiva iz knjige Sodelovanje partizanov z okupatorjem,
   ki 70 let trajajoče komunistične pravljice o herojskem
   narodno-osvobodilnem boju proti okupatorju postavljajo na laž. ZARADI
   TEH LAŽI IN ETIKITIRANJU NASPROTNIKOV Z IZDAJALCI, SO KOMUNISTI USPELI OBDRŽATI OBLAST TUDI PO OSAMOSVOJITVI. Sedaj je čas, da dobro misleči
   ljudje, kateri so nasedli tem lažem, spregledajo.
   http://www.rtvslo.si/blog/likar/sodelovanje-partizanov-z-okupatorjem-1-del/114168

 • Jani Steiner

  Naj tale Andree v Celovec pride, častim pivo-Goesser-ja (najboljši je).

  • Olga2345

   Udbomafija? Častite z ukradenim denarjem?

 • radames

  No, bil sem zraven, ko se je ta Tjaša Andree v neki restavraciji v Lj. pred 50 leti zapletla v debato z mojim stricem, ki je drugače živel v USA.
  Šele kasnje mi je prišlo na um, zakaj je bil zanjo zanimiv… Najbrž je sledilo poročanje…

 • Montana

  Ja res se sliši, da je Prosenčeva nekaj imela s KuĆanom…le bog ve kaj razen udbovskega denarja.

 • garfi

  oba sta tako grda, da je potrebno njune frise počrniti

  • Rožle

   Prosenčevi tut namalana faca z vsemi možnimi pudri prav nič ne nuca …
   še zmer seka čez žlehtnoba ….

   • garfi

    ta mal komunajzar mora v črno temo samice

 • radames

  Bivša punca znanega TV novinarja in voditelja Tomaža Terčka.

 • Rožle

  Ko Stefanija izve za njuno razmerje, bo tamal škrat še za 5 cm nižji ..

 • tramal

  Sama komunistična golazen na kupu.Tudi šport imajo popolnoma v rokah komunajzerji,trenerji pa so večinoma srbini.

  • Hun

   sami cetniki na polozajih

   • domovina mili dom

    Četniška princeza Ceca pride kmalu v Janković grad.

    • Hun

     V Mariborski pa ustaski princ Thomson…s tem da je velka razlika v kvaliteti in zanru pevskih skladb med Ceco in Thomsonom

     • domovina mili dom

      To pa je razlika. Četniki balkansko zavijajo, dočim Tomson je približek evropski glasbi.

 • Tweety Bird

  SDS: “Lepimo dokumente, da potvorimo navezo Andree Prosenčeva-Kocijančič-Kučan. Kao da partijska elita zavzema položaje tudi v športu…in da zlepimo, da je znana odvetnica celo osumljena milijonske prevare v Avstriji!”

  • xtc

   Tunnek o obtožbi bo odločilo Avstrijsko sodišče ne ti.

 • domovina mili dom

  Kjer koli se pojavi komunist, nekaj zmanjka.

 • Osti jarej

  ….dva desnjaka se pogovarjata o kšeftu:

  ejga ,garfi..a veš,da sem odprl javno hišo?!

  …a res,Rožle,fajn… kakšna je pa tarifa?

  …fafanje 20€,anal 100€

  …kaj pa pička,Rožle?

  jah,zaenkrat sem samozaposlen

  • Rožle

   This user is blocked.

   • Osti jarej

    …dol mi visi/š

  • WISKY 1000

   kaj ti je že zasuknalo

 • gams

  To je pa pošteni Kučan

 • učko

  Eh, vid’te JaJotovi hlapčki in malikovalci, tako se uživa življenje in vlada neumnemu narodu. Vam pa JaJo ponuja samo smrdljive kosti pobitih v plastičnih gajbicah !

  • WISKY 1000

   bučko,kaj si šluknil danes,Janez prihaja hi,hi,hi….

 • učko

  Dokler bo JaJo šef “opozicije”, bo Kučan kraljeval !

  • Olga2345

   Brezjajo Kučan bo “kraljeval” samo do Njemačka… Tam dobi pa črtasto garderobo…, ker slovenska sodišča niso “specializirana” za udbomafijo……

   • učko

    Sodišča niso nekaj kar samo raste v gozdu !

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!