fbpx

Golobova Faila dobro molze državo: Ima socialno stanovanje, prevaža se v dragem audiju Q5!

Od našega zvestega bralca smo prejeli zanimive informacije o slavni Faili Pašić Bišić, ki se menda ponaša s fanatičnimi verskimi nazori. Gre za njenega zaskrbljenega soseda, ki vidi, kako aktivistka spretno izkorišča državno pomoč in obenem živi na veliki nogi. 

“V bistvu sem njen sosed in že od samega začetka mi gre Faila Pašić Bišić na živce, saj je venomer povita in ob pogledu nanjo moje misli poletijo na vojna območja Iraka, Sirije ipd. Skratka, pogled nanjo je srhljiv in takoj človek pomisli na tiste muslimanske skrajneže s puškami v roki, ki v normalnem človeku vzbujajo strah in nespoštovanje do slovenskega naroda. Takoj dobiš nekakšen občutek, da si v nekem vojnem stanju,” pripoveduje njen zaskrbljeni sosed. Spomnimo, da gre za članico Gibanja Svoboda elektro oligarha Roberta Goloba.

Nas bralec še navaja, da aktivistka Faila živi na naslovu Ježkova ulica 2 v Ljubljani, v 3. nadstropju, in da je od Stanovanjskega sklada RS dobila 4-sobno stanovanje. Razburjajo ga zlasti njeni finančni prejemki, ki jih vsak mesec/leto prejema na svoj račun, in da gre za nekakšno kvazi aktivistko (oziroma umetnico). Ogromno denarja prejme preko društva, obenem pa mesečno prejema tudi subvencijo najemnine za stanovanje CSD-ja. “Skratka ta ženska prav ožema slovenski državni proračun!” 

Predsednik Gibanja svoboda dr. Robert Golob in Faila Pašić Bišić (Foto: Twitter)

“Vsak dan jo vidim, da se šele po 10. uri dopoldan kam odpravi s svojim avtomobilom znamke audi Q5, potem pa je že okoli 12-13 ure nazaj in potem se znova v popoldanskem času kam odpelje s svojim avtomobilom.” Približno obdobje zadnjih dveh let pa jo preko dneva redno obiskuje nek “črnec” star kakšnih 25 let, ki je verjetno iz Irana, Pakistana ali Afganistana in je raznašalec hrane podjetja Wolt Slovenija. Pripelje se z belo-rdečo vespo.

Živi na koruzi
Prej je imela nekega Bošnjaka, sicer na videz zelo urejenega in normalnega človeka s katerim ima dva otroka stara približno 15 in 8 let. “Kako lahko potem takšna aktivistka postane poslanka v Državnem zboru obenem pa živi tako razuzdano življenje in je mati samohranilka dveh otrok? Takšna ženska v Sloveniji ne more zagovarjati družinskih vrednot!

Blok, v katerem prebiva aktivistka Faila. (Foto: Nova24TV)

V prihodnje sicer pričakujemo, da nam bo zvesti bralec posredoval še fotografije stanovanjskega bloka v katerem prebiva, njenega visokocenovnega avtomobila in “kolegov”. Prepričan je, da aktivistka ožema slovenski proračun. V stanovanjskem bloku na Ježkovi ulici je aktivistka menda želela postati kar predstavnica bloka, vendar je sostanovalci niti za to vlogo niso izvolili, zato bi bilo še bolj nenavadno, da bi jo na nedeljskih volitvah izvolili za poslanko v Državnem zboru. “Ja kam smo pa prišli, se lahko samo še sprašujemo?” 

Krivično: Nekateri pridni državljani trdo delamo, drugi pa za malo ali nič dela živijo kot v pravljici!
Bralec ne razume kako ima lahko takšna oseba, ki ji je slovenska kultura tuja in nima slovenskih ter družinskih vrednot, vse polno nekih socialnih transferjev: za svoje društvo prejema ogromne vsote denarja, ima subvencijo stanovanja, prejema subvencijo za svojega otroka v osnovni šoli, se vozi z luksuznim avtomobilom in živi v novogradnji v Lj – Brdo, kar v 4 sobnem stanovanju. Normalni ljudje (oziroma Slovenci) pa hodijo v službe in niti polovico tega si ne morejo privoščiti, kar si lahko privošči naša aktivistka Faila.

Na zemljevidu je označeno domovanje islamistke Faile Pašić Bišić iz stranke Gibanje Svoboda elektro oligarha Roberta Goloba. (Foto: Google)

Džihadistka Faila “cuza” državni denar preko svojega društva “UP”. (Foto: Erar)

Sporno društvo džihadistke Faile Pašić Bišić. (Foto: Ebonitete)

Džihadistka, ki živi “na koruzi” Faila Pašić Bišić. (Foto: posnetek zaslona)

Faila Pašić Bišić. (Foto: posnetek zaslona)

Faila. (Foto: posnetek zaslona)

Sara Kovač