[VIDEO] Črno na belem: Šarec je lagal, zato bi moral odstopiti!

Foto: STA

Potem ko so na POP TV senzacionalno poročali, kako je hrvaški poslovnež Ivan Tolj poskušal vplivati na njihovo poročanje v zvezi s prisluškovanjem slovenskemu arbitru Jerneju Sekolcu in uslužbenki slovenskega zunanjega ministrstva Simoni Drenik, je slovenski predsednik vlade Marjan Šarec hrvaškemu novinarju na vprašanje, “Vaša tajna služba ne stoji za temi prisluhi?”, odgovoril z lažjo. Na laž ga je postavil nihče drug kot predsednik komisije za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb Matej Tonin.

Prisluhi, ki jih je POP TV lansiral kot dokaz poskusa vplivanja nanje: “Direktor: Ok. Povejte mi, Ivan, podučite me malo. Torej gre za zgodbo o Iranu? Ivan Tolj: Gre za Piran. Mejni primer med Slovenijo in Hrvaško. Bila je mednarodna arbitraža in hrvaška vlada se je odločila, da ne sprejme arbitraže zaradi korupcije. Direktor: Ja? Tolj: Zdaj se je POP TV odločil v tej temi odpreti to zgodbo, ker bosanski mediji želijo spet odpreti to zgodbo. Iskali so informacije o hrvaških silah, da bi objavili to veliko zgodbo. Zato so me prosili, naj vas pokličem, če lahko pomagate. Direktor: Dobro, naj razmislim o tem, kako vam lahko pomagam. Kot veste, smo bili prijatelji s POP TV. Direktor: Naj razmislim.”

Premier Šarec je v izjavi glede prisluhov poudaril: “Mi smo povedali svoje. Naše stališče je trdno, tako glede arbitražne razsodbe kot preprečitve nadaljnjih pritiskov na medije. Pritiski na medije niso dopustni.” Na vprašanje hrvaškega novinarja, “Vaša tajna služba ne stoji za temi prisluhi?”, je Šarec v svojem stilu sprenevedanja odgovoril: “Težko rečem. Vendar ne bi rekel, da je to to. Mi smo videli to v medijih. Smo videli posnetek, smo slišali, in to je to.” 

Foto: Twitter

Tonin ga je postavil na laž
Na laž ga je nedvomno postavil predsednik komisije za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb Matej Tonin, ki je na tiskovni konferenci povedal, da so bili poleg njega v delegaciji, ki si je odšla pogledat dokazna gradiva v zvezi z delovanjem gospoda Tolja in v zvezi z drugim delovanjem hrvaške obveščevalne službe zoper Slovenijo, podpredsednik komisije Žan Mahnič in poslanki Jerca Korče in Monika Gregorčič. Zelo zgovoren pa je tudi odgovor Tonina na novinarsko vprašanje novinarja Dnevnika Zorana Potiča, ki je Tonina vprašal: “Omenjali ste zakrivanje sledi, ki jih je počela hrvaška varnostno-obveščevalna služba SAO. Lahko komunikacijo Tolja karakteriziramo kot poskus zakrivanja sledi aktivnosti hrvaške SAO v Sloveniji? Ali je to to? Ali lahko na osnovi tega, kar ste danes videli, potrdite dejavnost poskusa zakrivanja sledi, ki ga v Sloveniji interpretiramo kot poskus vplivanja na medije?” Tonin je namreč odgovoril z “lahko”.

Glede na to, da je Šarec predsednik vlade, bi od njega pričakovali resnost in delovanje v korist Slovenije, ne pa da z izrekanjem laži prispeva k slabšanju odnosov s sosednjo Hrvaško, ker mu je pač v luči pred evropskimi volitvami v interesu, da ima zunanjega sovražnika. Vedno bolj se kaže, da Šarec niti približno ni kos svoji funkciji.

Posnetek poglejte tukaj:

H. M.

 • Peter

  All we hear is radi gaga, radio blabla…radio what’s new, somebody still loves you…
  Eden najbolj glupih komadov skupine Queen, pa jih ni tako malo, glupih, no.

 • Peter

  A to tele naše taleve vse un ahmed al kva je šiša? Vsi majo glih frizure zadne čase, no.

  • lili pili

   Kaj pa jajo, si pa samo pleso polira, dajte se vsi sds ovci obrit na nularco..

 • sunday

  vlada, ki je sama sebi namen je narodov največji problem !!!

 • Antonius

  Kučan forsira mlade obraze v politiko, pa se človek vpraša, zakaj svojega postaranega ksihta ne odjebe iz nje.
  Zahtevati vizijo od njegovega praznoglavega *Šarplaninca* je isto, kot bi človek od pokvarjenega veleizdajalca zahteval, naj nam zaupa vsaj eno svojo pošteno laž.

  • učko

   Kučan zna lansirat “svoje kadre” in ima močne želje in interese po tem in jih bo imel do svoje smrti in še po njej. Njegova zapuščina bo ravno tako škodljiva kot sedanje delovanje v politiki.

  • pajot

   Ha,ha,ha…

  • lili pili

   Poglej jajota ze ima 60, zrel za penzijo pa se tudi kar strenci po politiki, ta pa sploh mladih sploh ne spusti na prvo mesto..

   • JANEZ GUS

    Ti pizdopili,pregledujem tvoje bolne komentarje,pa ni niti enega,da ne bi omenil jj.Rresno ti svetujem obisk pri psihiatru,ker to ni več za normalne ljudi,pa tudi ,če ti vse plačajo.Ali si pa nabavi štrik in s sabo vzemi še Janševo sliko.

    • lili pili

     Strik ti posodim, mi ga ni treba vrnat ce se bos ob…. pri psihiatru pa bi se lahko srecal z jajotom je pogosto tam…

   • Antonius

    Vam pa slabo deluje tisto, kar imate v glavi.
    Saj ravno zaradi Janše je Kučan začel poditi iz politike stare in uvajati nepreizkušene mlade obraze v politiko.
    Janša premore kilometrino, izkušnje, modrost politika in diplomata, brez katerih nihče ne more biti sposoben politik, Serpentinšek je pa politik samo po nazivu predsednika vlade, o sami politiki ima pa toliko pojma kot vi. Združuje vaju vizija. Nimata je.

    • lili pili

     Ja jajo je ze blazen, to niti slomsku za casa zivljenja ni uspelo…

    • Steiermark

     **********************************************************************

   • Lustrator

    Ne razumeš – problem v Sloveniji ni to, da odgovornih funkcij ne opravljajo izkušeni ljudje s kilometrino, ampak ravno nasprotno; slabo izobraženi, slabo omikani, nizkointeligentni, moralno kompromitirani nastavljenci, ki na pluralnem trgu (kjer so mediji, pravosodje, civilne družbe dejansko v privatnih rokah) ne bi prišli niti do službe v javni upravi, pri nas pa igrajo mesto predsednika republike, vlade, ministrujejo,… Problem pri Kučanu je v tem, ker se sam ne drzne kandidirati s svojim imenom in priimkom na volitvah, kakor tudi ne NIHČE od resničnih šefov globoke države, ampak v boj preko svojih medijev lansira neke brezhrbtenične pokveke, s katerimi potem upravlja tako kot lutkar z lutkami.

    • lili pili

     Pa kaj pises bedarije o pravosodju v privatnih rokah, ali pa o kucanu, dosegel je vse kar se lahko v eni drzavi, pri teh letih je samo winston bil tako blesav, da je prevzel vodenje vlade….

   • tramal

    A še nisi slišal ,da v demokraciji ,stranka sama izvoli svojega liderja .Aja ,ti si še kar v komunizmu.

    • lili pili

     Ja ce to drzi, kaj pa se polj ukvarjate z kucanom in sarcem, mars u koco….

  • Štalmajster

   Daj “od=bi” s tem pijanim zakajenim nagnusnim Whiskeystonom Churchburnerom. Kar mislim si, kakšen “awful ugly face” se šele za nijim skriva. ;-)))) Daj stopi ti malo pred špegl ;-)))

  • Steiermark

   No, ja, sedaj razumem njegovo mater, ki ga je zavrgla, zakaj je to storila……morda bi bilo , predvsem za nas, veliko boljše, če bi ga še pravočasno splavila…..

 • VERRZIFIKATOR

  Marjanca Žarec

  ČRNO NA BELEM

  Zarjan klovn je, a druge klase,
  cirkus je zapustil enkrat lani,
  na parketu položaj zdaj brani,
  s tem polaga zadnje upe nase.

  Zarjan zadnje čase rad šahira,
  s črno-belim svetom se ubada,
  ko figure sem ter tja preklada
  in poteze ko analizira.

  Od potez ima prav rad rošade,
  in konjička skok čez tri figure,
  presedi ob šahu dolge ure,
  vsa družina vanj polaga nade.

  Vse okoli polno je prisluhov,
  ga spodbujajo zdaj svetovalci,
  ker nasprotni trdi so igralci,
  vsepovsod je polno ovaduhov.

  Vprašajo ga slednjič, ali znano
  mu je, da prisluhi so v bližini,
  Zarjan pri odgovoru se slini,
  v igri ne deluje trdno, zbrano.

  Črno je na belem, mu povejo,
  da dodobra s tem se je zaštrikal,
  ko v šahiranju se je izmikal,
  sam odžagal si igralca vejo.

  Črno gre na belo, odgovarja,
  to velevajo mi vsi prisluhi,
  vse figurice imam na muhi,
  da šahist je, se še kar pretvarja.

  Zarjan rad še dalje bi šahiral,
  črno-belo namreč mu ustreza,
  toda zanj usodna bo poteza,
  ko se s prisluhom sam se bo matiral.

 • FORT WORTH

  Sarko – mizarko :
  Z lazmi je to tkola,
  Ce bo ratal bo, ce ne pa pac ne.

 • Matjaz Zitnik

  Ali bo to ali pa ne bo to. To je to! Mi smo to videli, smo to slisali, bomo videli to. Dokler to zajec to teka po to gozdu to ne bomo prizigali to zara. In to je to!

 • Darth Vader

  šarec je človek brez morale, pokvarjen narcisoidni sociopat, katerega je potrebno zjagat ven iz slovenije s kolom, lopato pa še čim…..on zaradi lastne integritete in neke moralnosti ne bo odstopil…..prej bo sfukal državo tako, kot je proračunsko sfukal občino kamnik……in precejšen bedak je tisti, ki misli, da bo takšen narcisoiden pezdetek, ki do slovenije in slovencev ne čuti ničesar, odstopil…..on je tam zato da uničuje in uniči in ne da ustvarja……popolnoma preprosta zadeva, ki je jasna tudi 10 letnim otrokom….

  • SIMON ROZIC

   ..saj pozer Šarec bi rad vladal, pa ne zna ! On se šele uči; v usta mu polagajo
   papico in besede, glancajo mu frizurco in ritko in revež si misli: “to je to!”

   • Zoran Vules

    Moramo priznati da ima vrhunskega svetovalca Urlepa.Ta bi bil ta pravi, samo nima igralske šole

    • SIMON ROZIC

     …igralske ali mizarske?…

 • Amerikanc

  Šarc je vedno kos svoji funkciji,….Serpentinška.

 • Anton

  samo fris poglejte,predvsem oči, pa lahko videte da se je ostrižek lagal

  sarkazem press

 • učko

  Tonin ni nič boljši od Šarota. Mater jim fašističko-komunističku !!!!!

 • soc

  Ko je Kaligula imenoval svojega konja Incitatusa za konzula leta 41 se je ponosni Rim uprl, senat in vojska so Kaligulo precej neprijazno poslali v večnost.

  Ko je Kučan skoraj 2000 let kasneje imenoval šarca Serpentinška za premierja, Slovenija ploska in njegovega šarca podpira. Bedna Slovenija.

  • lili pili

   Sarca je izvolil drzavni zbor, ki pa smo ga izvoli vsi bedniki, ki smo sli na volisca, verjetno tudi kucan in jajo.

   Ocitno si hotel povedat, da je bilo premalo bednikov, ki so volili jajota….

   • Lustrator

    Narobe. Šarca in njegove vlade ljudje niso volili. Volili so ne-Janšo. To je nekaj povsem drugega, nekaj kar nima nikakršne zveze z demokracijo, nekaj kar posledično jemlje Šarcu z njegovimi 11% popolnoma vso legitimiteto do vladanja. A dokler boste slovenclji živeli s tako nizko demokratično kulturo, bo pač tako, da bomo živeli v enopartijskem sistemu z napako.

    • Anton

     TOČNO TAKO!

     sarkazem press

    • Štalmajster

     Res je. Občudujem Francosko, Nemško, Švedsko,….Amer… demokratično multikultikulturo. ;-))))
     eht Francozi, Švabi, Švedi,…… pokajo od navdušenja.
     https://www.youtube.com/results?search_query=juncker+marx

     • Lustrator

      Vse naštete države imajo problem, ker na lastnih tleh nikoli niso občutili trde roke komunizma in spoznali njegovih pritlehnih načinov infiltracije v družbo, zato so v zadnjih 10 letih tako globoko zašli v kulturni marksizem, a so še vedno po vseh merilih demokratičnosti kakšnih 100 let pred nami, ki imamo že več kot 70 let neprekinjen komunističen totalitarizem. Če ne drugega, se tam še ne dogaja revolt ljudstva, ker še vedno živijo nekajkrat višji standard od nas, imajo pravično in učinkovito pravosodje, zdravstvo, gospodarstvo, vojsko (osnovni elementi vsake države), pri nas pa smo tako globoko v greznici, da nimamo prav ničesar od naštetega, pa nas je še vedno le cca 25% v državi takih, ki si želimo temeljitih sprememb.

     • Štalmajster

      Mej dun, v kaj ti vse ne verjameš. ;-))) Tak kot Judomila Novak s svojo dobronamernostjo in ploščato zemljo. ;-))))

      https://www.youtube.com/watch?v=leAHekzDjxw

      Ja ja, kajpak temeljite spremembe……. menda že prihajajo po celi EU. ;-

     • Lustrator

      Kakšno zvezo ima to z mojim komentarjem? Če imaš kakšno konkretno vprašanje ali pomislek, pa ga jasno izrazi. Levičarska multikulti, proabortivna, protikrščanska, protinacionalna agenda, ki so jo posvojili v zahodni in severni Evropi, ni nič drugega kot druga embalaža enega in istega marksizma, ki se je v vzhodni in južni Evropi razvil v trd komunizem. Slednji je sicer jasno zaznaven tudi navzven, zato nobena pametna tuja korporacija ne vlaga v slovenistan, medtem ko zahodnoevropski kulturni marksizem navzven deluje kot nekakšna neškodljiva strpna-eko-liberalno-humanitarna ideologija brez jasne gospodarske, političnostrateške agende.

      Kdor pozna obe embalaži ene in iste ideologije, mu je kristalno jasno za kaj gre, ostali pa slepo kupujejo novo embalažo katere posledice so in bodo za Evropo enako pogubne kot oba totalitarna socializma 20. stoletja.

    • lili pili

     A ti n7si slovenec, predatavniki ljudstva so vecinsko podprli sarca, lahkompa bi tudi jajota ce bi se normalno obnasal….

     • Lustrator

      Jaz sem Slovenec z velikim S, komunisti pa ste slovenclji z majhnim s – ne zato ker sem jaz tako rekel, ampak ker imate sami do lastnega naroda tako pošastno sovražen in zaničljiv odnos. Zaradi slabe zakonodaje imate sicer žal volilno pravico, čeprav ste politično nesposobni in razvojno kakšnih 100 let za demokracijo, a tako pač je. Pa še vedno je super-osovražen Janez na zadnjih volitvah dobil kar 2x več glasov kot Kučanova lutka – toliko o “večinski podpori”. Zakaj se delaš neumnega? Ti ni škoda časa?

     • lili pili

      Glej za predsednika vlade mora gladovat najmanj 46 poslancev in jajo ni imel toliko glasov ti narisem, nic ne pomaga ce je sds dobila nsjvec glasov ampak se vedno premalo za sestavo glade.

      Kaj tukaj ni jasno slovenec z mekhim k….

     • jugaXD

      naš narod je dober in pameten, semizdi da imamo slab odnos do države, ker ni dosegla nič kar so obljubili pred 30 leti. Si ne zatiskamo oči pred tem, da nam država krade in je samo lutka Nemčije.

     • Lustrator

      O čem bluziš? Država smo mi. Dosegli smo točno to kar smo na volitvah volili – bebčki ste po osamosvojitvi volili identično komunistično politično opcijo in potem razočarano ugotovili, da ni napredka in pričakovanih sprememb.

      Če pa bi bili dejansko lutka Nemčije, potem bi že leta 90 izvedli temeljito lustracijo, ostro obsodili vse partizane udeležene v medvojnih in povojnih pobojih civilistov in ujetnikov, porušili vse njihove spomenike, pozaprli vse pomembnejše sodelavce udbe, pravosodja, direktorjev državnih podjetij in prepovedali povelčičevanje simbolov in ideologije rdeče zvezde. Posledično bi danes živeli tudi standard Nemčije namesto da v hrbet gledamo Čehom, ki so pred 30 leti bili vsaj 50 let za Slovenijo.

     • jugaXD

      socializem nas je spravil v 20 letih iz kmetijske zadruge v moderno, industrijsko državo. Oba bi delala v gnoju s kravami za avstrijce če ne bi bilo socializma.

 • totex39

  Namen Kućanove ekipe je bil, da se na vlado postavi človek, ki bo vodljiv in bo lahko lagal, ampak bo vladal naprej, ker pri nas spet ni možnosti, da bi se najdla skupina, ki bi zahtevala njegov odstop.

 • Anton

  Šarec napada Hrvaško:

  https://www.youtube.com/watch?v=Xv6EaALyrss

  sarkazem press

 • pajot

  Korak za korakom smo vse bližje novi Jugoslaviji. Srbi,Hrvatje,Bosanci,Šiptarji,Makedonci,Črnogorci. V moji Sloveniji. Na vodilnih položajih.Dobro jutro Jugoslovenija.

  • lili pili

   Ne bo jugoslavije postajamo sipto-venija. Jajo in baje tudi satec sta iz tistih logov….

   • totex39

    Čuj tebi je vsaka druga beseda “jajo” in SDS, a znaš sploh kaj drugega napisati.

    • Imperial Commando

     Ne zna, tale lili je definicija patetika.

    • lili pili

     Pri tebi in pri vas pa kuca, satec, fajon……

   • tohuvabohu

    Razumem tvoj bes, Makedončeto. Makedonija je že na pol šiptarska.

    • lili pili

     Ti si eden od mnogih bebcev, ki na podlagi nekega profila sklepate od kod je kdo…. bog naj vam pomaga….

     • tohuvabohu

      Butl. Na tvojem profilu ne piše nič o tem.

     • lili pili

      Si ja…kako pa pol sklepas da bi bil iz makedonije…

     • tohuvabohu

      Zato, ker si sovražen do Šiptarjev.

     • lili pili

      Do siptarjev bi moral biti sovrazen vsak posten kristjan. Zavzemsjo nas zivljenski prostor…

  • jugaXD

   Če ne bi bil tak “ponosen” slovenec bi videl da smo vsi ljudje in da želimo najbloljše, tako kot se je to delalo v jugi. Sepravi živijo Nova Jugoslavija

   • pajot

    Kaj pa se je delalo v Jugi tako dobrega,da si tega želijo vsi ljudje?

  • Zoran Vules

   Bravo.Po tej logiki bi ostala Jugoslavija in bi šli vsi skupaj v Evropo .Saj to ni normalno.Toliko truda za samostojnost sedaj pa bomo spet skupaj.

   • pajot

    Smo že skupaj. Po zaslugi starca,ki mu Slovenija ni bila nikoli intimna opcija.

 • Štalmajster

  Tonin ga je postavil na laž. ;-))))))))) Pa ne, da ste mu že odpustili “Kučanovo” penzijo, da je zdaj neka “referenca” za vas ? ;-)))
  Zaradi “vaše” Tunine bi moral odstopiti ? Ko 5 letni froci.
  O Sekolecu še pa zmeraj 0.

  • Lustrator

   Kaj tebi ni jasno? Ta članek nima nikakršne zveze s Toninom, ampak Šarcem in njegovim kriminalnim načinom vladanja in prozorne manipulacije, ki jo lahko jasno razkrije ne le Tonin, ampak vsak osveščen državljan – razen seveda mainstream mediji in razni režimski hlapčki kalibra štalmajster. Razlogov za Šarčevo odstavitev je bilo že malo morje, ta blamaža z afero prisluhov je le najnovejša pika na i, ki meče močno slabo luč na Slovenijo in njene mednarodne odnose. Je pa res, da udbovec Sekolec ni neposredno Šarčevo maslo, saj ga je za arbitražo predlagal drugi udbovec Danilo Tuerk – posredno pa vsi rdečesrajčniki, ki ste ga izvolili na funkcijo.

  • Andrej

   Tonin ni naredil prav, ko je Kučanu višjo penzijo izglasoval. Tukaj je pa prav naredil. Opravil je svojo nalogo.

 • Stajerka

  “Omenjali ste zakrivanje sledi, ki jih je počela hrvaška varnostno-obveščevalna služba SAO. Lahko komunikacijo Tolja karakteriziramo kot poskus zakrivanja sledi aktivnosti hrvaške SAO v Sloveniji? Ali je to to? Ali lahko na osnovi tega, kar ste danes videli, potrdite dejavnost poskusa zakrivanja sledi, ki ga v Sloveniji interpretiramo kot poskus vplivanja na medije?” Tonin je namreč odgovoril z “lahko”.

  …a slučajno kdo pričakuje, da bi Šarec razumel takšno vprašanje in nanj celo odgovoril?…..enostavno ima probleme, ki jih človek z univerzitetno izobrazbo NE bi smel imet, sploh če je njegov foh v smeri retorike……a je kdo preveril njegovo študijsko pot?…..
  ….ko poslušaš njegove odgovore in debate (tudi na vprašanja poslancev), enostavno ne moreš verjet, da lahko takšen intelekt, klati takšne neumnosti…..pa ta človek verjetno še na uro ne zna dobro in pravilno pogledat ……to še kozlat ni…….

  • Štalmajster

   Mislim da sta z Janezom nekje skupaj študirala ………. retoriko. ;-)))

   • komar marko

    Ja JANI MODELDOLFE. Samo veter, žaljivke in prazne besede. Gliha vkup štriha!

    • Štalmajster

     A Jani je tudi z njima študiral ?

 • xtc

  Šarceva koalicija je vse bolj v razsulu,partnerji vse bolj silijo iz nje ,da jih v njegovem “Untergangu” ne bo potegnil s sabo definitivno je šarcu uspelo uničiti Levico.

 • bob

  Kar koli naredi Šarec ga nabijate na križ.Nikoli niste zadovoljni,zaradi tega ker vaš doktor iz Prištine ni predsednik vlade.Kolikokrat se je zlagal J.J. pa ne v interesu države ampak v svojem interesu.Z gotovino nismo poslovali.

  • komar marko

   No pa nas rasvetli, kaj je do danes SERPENTINŠEK naredil za to državo, razen ZDRAH!!!!!!!!!!!!!!!

   • komar marko

    striček GOGL nič ne najde! Torej?

  • Peter

   No, kolikokrat?

  • Andrej

   Joseph Goebbels

  • tohuvabohu

   S kom pa naj SDS gre v koalicijo? Nobena od strank sedanje koalicije ni vredna, da bi jo pes poscal.

 • to_mi_delaj

  Naj gre nazaj med komedijante, tam je bil bolj uspešen in priljubljen.

  • Štalmajster

   Meni pa odgovarja. Zdaj je več po TV.
   Lahko bi tu in tam Janeza uščipnil v tazadnjo, ali mu poslal vsaj lubčka, da bi bil na ……….. evropskem nivoju. ;-))))

   • tohuvabohu

    Kaj si ga pa vprašal?

  • mona lisa

   Kakor za koga, kajti še kot klovn ni bil ravno uspešen saj ne vem kdo se je glih smejal njegovim bolnim fintam. Za premiera pa je itak katastrofa.

 • Robert Hočevar

  Ojej, kolk ste hecni!

  • Imperial Commando

   Zakaj?

 • komar marko

  No če nisite opazili. Serpentinšek je postal ODRASEM Mož.
  Namreč prenehal je uporabljati BRILJANTINO!
  Nagradno vprašanje.
  Ali mu je to svetovala MEDIANA, namreč pameti sam nima dovolj da bi se to odločil.

 • Janez Kepic-Kern

  še tukaj
  ŠE ENKRAT
  KAKO SE POGOVARJAJO V T.I. POMLADNIH STRANKAH – NE VEM
  V NEKI NAŠI HA, HA
  NEOMARXISTIČNI “STRANKI” SE PA BAJE – POGOVARJAJO – PRIBLIŽNO TAKOLE:
  KOT MI JE
  ZELO UMETNIŠKO ZAPELA PTIČICA – IZ MOJE FANTAZIJE.

  ŠALA
  UMETNIŠKA
  ŠALA

  Vsaka podobnost z realno z ljudmi iz “LEVICE” in s stranko “LEVICA” je naključna : ta šala je umetniška, imena so prispodobe=metafore, ne realne osebe ali stranke.

  URA RESNICE – “LEVICE”

  Prvi
  – FDV dr. iz “LEVICE” – T A R N A : “Zdaj me v MB več ne “tepe” SDS – zdaj v MB kar neke šipe razbijajo podjetniku županu – upam, da ne bomo krivi mi iz “LEVICE”, ki smo znani, da smo – “proti prenizkemu obdavčevanju kapitalistov”,
  Drugi
  – FDV DR. vnemarno reče:” ah kaj, v MB je dosti ljubiteljev alkohola, ki za eno flašo ali kak EVRO – razbijejo šipo – po naročilu. Na OBALI razbijanja šip ni. Vsi se bojijo samih “kapitalistov” ali pa “naših” institucij prava”. Meni ni uspelo postati “samostojen programski kapitalist”- raje bom sprivatiziral en delček države ali pa – kar – tole “mojo, našo, vašo” stranko LEVICA. A imate kaj proti. Upam, da ne boste “državljanske vojne proti meni” organizirali – kot jo skušajo organizirati – proti meni ljubemu MANDURU”?”
  – “pravoverni” AHIM iz LEVICE reče:”dohtar, le glej, da ne boš ti moj Trocki, “car” “LEVICE” sem jaz.
  Se razume.NE SEKTAŠI:Trenutno filmsko uprizarjam CHE GUEVARO. ne vem še, kako bo ratalo”,

  – miroljubni, bonvivanski AKUL reče: ” oh AHIM – pazi, da tebe CHE GUEVARO – ne bojo tudi kakšni
  RANGERJI fental, kot so tistega ta pravega CHE GUEVARO. Ah, tovariši, ne prepirajmo se – bodimo
  prijatelji in tpvariši. Gremo raje – na kakšno – SLASTNO TEKOČINO”.
  – AKUL še reče: ” bomo ob npr. PIVU pogruntali, kakšne šanse ima kaj naša
  – tovarišica VIOLETA – za biti
  izvoljena v – EU PARLAMENT.!
  – AHIM reče: meni se zdi – da ima bolj slabe ŠANSE ZA BITI IZVOLJENA V EU PARLAMENT.
  Na FACEBOOKU ji že očitajo, da je pozabljiva – da je pozabila, da je govorila “POSLANCE NA
  MINIMALCE”. Jaz se ne spomnim kaj je kdaj ona govorila. Spomnim se samo, da je govorila
  – “DA SE JE BORILA PROTI OKUPATORJU”
  Danes jo ni. Verjetno v Beli krajini – štiha gredice na vrtu”

  – AKUL reče: ” dobro, bomo to dorekli ob požirku kake slastne pijače” “Vamonos=gremo”!

  – DR. LGBT zakon reče:” paziti moramo , da LMŠ ne bo sforsirall, kak zakon, da moram biti
  stranke finančno odgovorne ZA NAŠE PREDLOGE. Jaz nimam toliko denarja, da bi plačal
  3,4 MILIONE EVROV, KOLIKOR JE BIL STROŠEK LGBT REFERENDUMA, KI SMO GA ZGUBILI.
  ITD.
  ITD. Ostanka debate v LEVICI, mi moja domišljija ni posredovala. L.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE
  UMETNIŠKE ŠALE
  P.S.
  KAJ SO PILI V ZGORNJI – ŠALI – NE VEM. KER PA JE EX ZL=LEVICA – LUKA MESEC – POSLANEC IN JAVNA OSEBA
  PONAVLJAM SPODNJE REALNO,
  NIČ ŠALJVO MOJE OSEBNO VIDENJE L. MESCA OB NJEGOVEM PITJU PIVA.
  NI ŠALA
  Dajte
  tisti,
  ki bolje poznate tega “FAKE LEVICA” Luko MESCA
  raje nam verodostojno napišite
  KOLIKO
  – P I V A – RES SPIJE V SVOJEM ŽIVLJENJU – TA ” LEVICA” Luka MESEC?!
  Jaz
  sem na moje lastne oči videl tega Luko MESCA v lokalu PELIKAN pod METALKO v centru LJ,
  KO
  JE BREZ VSAKE TEŽAVE – SPIL KAR T R I V E L I K E – VRČKE P I V A !
  Enega za drugim.
  Koliko piva v njega življenju – RES SPIJE – ta Luka MESEC ?
  Ali on toliko piva spije vsak dan?
  TRI VELIKA PIVA ENO ZA DRUGIM
  to se meni,
  ki nič ne pijem – zdi – precej. Kaj pa vi mislite? L.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA

 • Montana

  Šarec laže že, ko reče “dober dan”!

  • Imperial Commando

   Kot vsak leviĆar.

 • Andrej

  Če Šarec laže potem laže, če pa ne laže potem laže.

 • mona lisa

  Šarec je lažnivi komendijant – bil in bo.

 • Peter

  Baje noče govoriti resnice, ker bi bilo to lahko razumljeno kot predvolilno nabiranje poceni političnih točk, no.

 • milanček

  kućan velikokrat poudarja o fizični diskvalifikaciji, torej, zavedni Slovenci-ke, naredimo že to, odstranimo tega komunajzarskega gnoja!

 • me

  šiptarski komeriant in tišlarski cvekar
  To je to kar predstavlja vas slovencelne zarukana teleta

  • Lustrator

   Saj ni jedro problema pri njegovi nacionalnosti (kakršnakoli je že). On le slepo sledi navodilom omrežja, ki je s svojimi medijskimi trobili tega povprečnega komika najprej spravilo na ruralno lokalno raven, potem pa neposredno na sam vrh.

   Problem je v kompetencah (oziroma njihovem manku) in karakternih lastnostih, ki jih cefizelj izkazuje. Izvor problema pa seveda izvira v popolni demokratični nezrelosti večine državljanov (ja,
   tudi oziroma PREDVSEM slovencljev), da nasedajo takšnim prozornim zakulisnim igricam in jih ni sram nakloniti svojega glasu takšni vladni koaliciji.

   • Get Smart

    6.000 glasov (ČLANOV MURGL KOMI JUGE) in skupno 100.000 glasov po štetju »u tržićima«.

    Od teh glasov je gotovo tud kak glas nevednih ljudi, ki pa so nevedni, ker jih (pazi sad ovaj, GOVORIMO namreč O VZROKU) MURGL JUGOKOMUNISTIČNO školstvo in medijski stroj poneumlja 24 ur na da, vsak dan, vse dni v letu, 100 let.

    In potem so du še dušebrižniki, ki se jim sicer nekaj sanja o MURGL JUGOKOMUNISTIČNI OKUPACIJI, in ki namesto da bi rekli BOBU BOB, onanirajo o zrelostih, cefizljih in kar je še bulšitizmov.

    • Lustrator

     Ne razumem kje v mojem zapisu si zgrešil boba. Tudi sam sicer odkrito dvomim o verodostojnostih volitev dokler nad njimi bdi LDS-ovec, a vseeno: večina sodržavljanov je (hočeš ali nočeš) bodisi popolnoma spranih apatikov (ki volijo zardi lastne naivnosti in neumnosti) ali pa javnosektorskih pijavk (ki volijo komije, ker se jim to pač SPLAČA). Preveri malo vzdušje med ljudmi – na 4 komije boš srečal enega zdravo razmišljajočega. Pa še za to razmerje boš moral iskati zunaj večjih mest.

     • Get Smart

      Viš, LDS (SKOJ= Savez komunističke omladine Jugoslavije) je že del boba, omrežje pa je?
      MURGL JUGOKOMI omrežje, LDS > ZARES > POZITIVNA SRBIJA > SMC > LMŠ = SKOJ-omrežje.
      KPJ > … SD + DeSUS (izrodek iz SD-ja) omrežje.
      Svoja trobila? Ja. Katera? Naštej jih par, ki so vlasti, stokrat, tisočkrat: delo dnevnik večer NEDELJSKI DNEVNIK … Mladina … pop-kanalizacija … jane lejdi playmen playboj kozmopolitan obrazi …
      Poznam vzdušje in poznam spranost, poznam naivnost (viš, spet točen, toda ne splošno dejansko znan pojem = NEVEDNOST) … poznam jaz vse to, vendar ti moraš na stran pridobiti ljudi, ki še ne vedo, tisti, ki vemo, že vemo.
      Smeti, ki jih ljudem natrosi v glave MURGL JUGOKOMI aparat, lahko odstranimo le z RESNICO, karseda jasno in nedvoumno.
      In tist »izvor« = kao VZROK; VZROK je MURGL JUGOKOMI okupacija, je pranje možganov … Oprani možgani SO POSLEDICA.

 • Matija Mataja

  Ja res je….
  A Janez po vaše ni nikdar lagal?

  • Janez

   Po moje ne,ker ga že petinštirideset let poznam in ga nikoli nisem ujel na laži.Niso vsi ljudje enaki pri tem.

 • Imperial Commando

  Edino poslanstvo te “vlade” je itak že doseženo, to, da zmagovalec volitev (z % o katerih levićarji lahko samo sanjajo), Janez Janša, ne vlada.

 • MižekFiga

  Ta ddr. Kučanova opica je še vedno prva v poročilih murglskega političnega klana.

  Izvolili ste si ga namesto tovariša ddr. Kučana. Odstavimo ga takoj. Ni še prepozno, saj smo ljudje!

 • Miro Jereb

  Kaj pomeni šarčevska opazka …to je to…??? A je to dodaten , 7. popravec možganskega kirurga ?

 • Vera

  Šarec laže že od predsedniške kampanje naprej, samo narod ne gleda in posluša poročil, ne dnevnika , ne Odmevov ,ne gledajo prenosov iz državnega zbora , zato pa volijo klovna , ki za predsednika vlade RS ni primeren . Vsak človek mora biti tudi o politikih dobro poučen, če želi voliti ljudi, ki si to res zaslužijo.

 • milanček

  moderator, kaj delaš, zakaj brišeš komenzarje!?

 • Franjo Trojner

  Šarec je navaden šarlatan.

 • Common Sense

  Ja seveda:) Smešni ste. Morda bi res moral odstopiti. A ne bo. Ne zaradi tega. Odstopil bo samo, če mu podporo odreče Levica. To pa se bo zgodilo, če ustavno sodišče ugotovi, da je rebalans proračuna neustaven, kar pomeni, da zmanjka denarja za vse “projekte” Levice.

 • tramal

  Ta šipterski pinokio je pravi ,da vodi umsko zaostale komunajzerje ,ne pa državo.

 • Olga101

  Za vsem stoji UDBA, ki jo v Sloveniji vodi Kučan, na Hrvaškem dela izven uradnih struktur in jo očitno vodi tovariš Mesić! Pahor se je celo sestal z udbovcem Mesićem?!!! Zakaj?!!!

 • Observer

  Šarec, igralec je bil in igralec je ostal. Vsakemu je jasno, da ni dorasel svoji funkciji, razen tistim najbolj subjektivnim levičarjem, za katere je važno, da na funkciji ni sposoben človek, ampak samo, da je rdeč.

  Lahko bi tudi rekli, da je Šarec neizkušen lažnjivec in da so drugi politiki mnogo bolj prepričljivi lažnjivci. Torej se bo moral še veliko naučiti, iti v kakšen tečaj laganja, itd.

  • Vera

   Za predlog izobraževanja laganja , nisem . ” Laž ima , kratke noge “.

 • učko

  Šaro je pač od režima najeti kloven, da glumi, laže in zavaja. Sploh ne vem, čemu se tukaj čuditi ?

 • Get Smart

  Naloga vseh osveščenih ljudi je, če si želite SVOBODE in ČLOVEKU DOSTOJNEGA življenja, da budite še neosveščene. Osvoboditev izpod MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE lahko izvedejo le osveščeni ljudje, seznanjeni z RESNICO o MURGL jugokomunističninih uničevalcih Slovenije {ŠARAC_SD_Levica_DeSUS_SMC_SABratušak}, za katere SVOBODNA Slovenija ni bila, ni in ne bo opcija, kot priznavajo in z zločinskimi deli dnevno dokazujejo. Na svetu sta dejansko samo 2 obliki POLITIKE, torej 2 obliki DRŽAVNOSTI, torej 2 načina DELA za DRŽAVO (politejo):
  I. »kultura SMRTI« – diktatura lumpenproletariata – MURGL JUGOKOMUNISTIČNO sužnjelastništvo, ropanje, umori, kraje, laži, pedrofilija, »starš–1«, »starš–2«, pedofilija … uničevanje kulturne identitete, etnocid narodov … na poti k totalnemu totalitarističnemu režimu, redu razredov: 1. sužnjelastniki 2. watchdogi, 3. SUŽNJI=ljudje.
  II. »kultura ŽIVLJENJA« – demokracija (demos-kratos – prastara SLOVENSKA LJUDO-VLADA: SVOBODA, pravica, RESNICA, pravo, človekoljubje, pošteno delo … družina, oče, mama, otroci … skratka SLOVENSKA kultura življenja, ki smo jo SLOVENCI podarili svetu.
  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
  »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

 • Get Smart

  90 poslancev v Državnem zboru Republike Slovenije je »zakonodajno telo« (zakonodajalec). DRŽAVNI ZBOR je tisti del državne celote, ki sprejme ZAKON, po katerem državljani živimo. Zakone sprejme VEČINA od 90 poslancev v Državnem zboru. Če je država OKUPIRANA, kot je okupirana Slovenija, potem OKUPATOR v DRŽAVNI ZBOR namesti VEČINO svojih »vojakov revolucije« in ti zločinci sprejemajo zakone, po katerih vas »ropajo po zakonu«. Ne ropa vas država, ne ropajo vas poslanci, ampak VAS ROPAJO POSLANCI MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE: lm-Šarac, SOCIALNI Demokrati, DeSUS, Levica, SABratušak. Ta sekta zločincev še ni delala za človeka in ne bo delala, ker je sekta samoimenovanih in z deli DOKAZANIH »smrtnih sovražnikov ljudi« in njen smisel obstoja je PARAZITIRANJE na človeku, izkoriščanje človeka. OSVOBODITEV je možna na dva načina:
  1. MURGL JUGOKOMUNISTIČNE zločinske KREATURE zbrcaš ven iz državnih uradov in jih namestiš na Dob, na Ig …
  2. Greš na VOLITVE, daš svoj glas ZA LJUDI (obvezno nadzoruješ ŠTETJE, ker štejejo MURGL JUGOKOMI kreature), nakar z VEČINO GLASOV LJUDI v DRŽAVNEM ZBORU sprejmeš ZAKONE, po katerih MURGL JUGOKOMI zločince namestiš na Dob, Ig … ter sprejmeš še ostale zakone v DOBROBIT LJUDI, kot ste lahko že videli v obdobju 2004–2008, ko smo se ljudje delno in začasno OSVOBODILI okupacije zločinske MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.

  • Get Smart

   DOLG DRŽAVE SLOVENIJE: 2004–2008 = Janez Janša =SDS= EDINIČ ZNIŽAN dolg je 8 milijard €
   —————
   2008–2011=BORAT = SD_DeSUS_Zares_sms_LDS=dolg= 17 milijard €
   2011–2014=Bratušak PS_SD_DeSUS_DL_virant = dolg= 30 milijard €
   2014–2017=SMC_Bratušak_SD_DeSUS_Levica = dolg= +31 milijard €
   2018–2019=SMC_Bratušak_SD_DeSUS_Levica_ŠARAC =dolg=+32 milijard €
   Kaj ste »VZELI NA KREDIT«, da odplačujete DOLG MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE? Nič. Okupator denar porabi za »ohranjanje okupacije«: »… pola sebi, pola ŠARCU daje …« Pol naložijo na svoje (FORUM 21) in kaviaržidoKOMINTERN oazne račune (Amsterdam, Luxemburg … Beograd, Ciper …) in s tem NAROPANIM denarjem »kupujejo« nekoč naša podjetja (mercator, merkur, gorenje … mlečno, mesno predelavo, PIVO, vodo, mineralno vodo … časopise (delo, dnevnik, večer, NEDELJSKI DNEVNIK … revije lejdi, obraze, jane … MLADINE … 99 % radijev, TV-POP-kanalizacije …), vse, TOTALITARIZEM pač: »… sve je ovo naše i nečemo nikome dozvoliti da nam dira to…«. Pol porabijo za vzdrževanje OKUPACIJSKEGA stroja, za: BORATE, ŠARCE_SD_Levica_DeSUS–SMC_SAB, đupljane Jankoviće–Arsenoviće–Kontiće … na tisoče FEJK URADOV, direktorjev, sekretarjev sekretov … torej za WATCHDOGE (»vojake revolucije«, po KUćANU), ki »za drobtinice z gospodarjeve mize« usmrajujejo splet in svet z LAŽNIVIMI iztrebki, blatijo ljudi, blatijo Slovenijo, blatijo Slovenstvo itd. in gradijo svojo sužnjelastniško MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

   • Get Smart

    Leta 2004 smo se državljani Slovenije vsaj delno osvobodili MURGL JUGOKOMUNISTIČNE OKUPACIJE: po 4 letih poštenega dela Janeza Janše (SDS, 2004–2008) ZA SLOVENIJO,
    je dolg znašal le še 21 % BDP-ja oz. 8 MILIJARD €,
    – pa nižji davki, pa manj davkov,
    – pa REALNA RAST PLAČ in POKOJNIN, pa nižji stroški,
    – pa za 100 % nižje cene vinjet, brez LDS nalepk za avte,
    – pa za 100 % nižji stroški za vrtec,
    – pa za 100 % nižje notarske tarife,
    – pa za 100 % nižja brezposelnost,
    – pa BREZPLAČEN obrok za otroke, ki ga je SOCIALNI BORAT POHAR ukinil,
    – imeli smo Piranski zaliv, ki ga je SOCIALNI BORAT POHAR podaril Rvackoj …
    Torej je l. 2008 za MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO nastopil čas za revolucionarno akcijo: »veliki pok« = »patrija« = »sfukovanje ČLOVEKA« in »teþihovanje SLOVENIJE«:
    »Sloveniju tepihovati« in »Janeza Janšo je potrebno “sfukati”, popolnoma ga je potrebno sfukati!« so rekli in »on dela nje« – ŠARAC Levica SD DeSUS SMC SABratušak … so le PREIMENOVANJA in »novi obrazi« ene in edine MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.

 • Get Smart

  Če ste ŠARCA ujeli na LAŽI, pri VELEIZDAJI Republike Slovenije, ga MORATE kazensko preganjati, ne pa milo prositi, če bi morda odstopil.

  Izbijte si iz glavic floskule o odstopanjih, ker je »odstopanje« FEJKdilema, je podtaknjena LAŽNA IZBIRA (odstopiti – ne odstopiti) – Wat the FAK?

  In potem se otročički sprašujejo, če naj nekdo odstopi ali neodstopi.
  KAZENSKO PREGANJATI, poslati v zapor in nato IZGNATI iz države, ne pa bla bla bla odstopiti bla bla bla.

  • Get Smart

   ŠARAC ni slovenski predsednik, ampak je MURGL JUGOKOMUNISTIČNI v Sloveniji.
   MESSI ni faking ŠPANSKI, ampak je faking ARGENTINSKI v Španiji.
   Igra za politejo ARGENTINO, dela za politejo ARGENTINO, je argentinski.
   Je na začasnem delu v Španiji, NI PA ŠPANSKI.
   Dela v podjetju Barcelona, ima pogodbo s podjetjem Barcelona, ni barcelonski, ni ga naredila Barcelona.

   • Get Smart

    ŠARAC je de iure predsednik MURGL JUGOKOMUNISTIČNE VLADE v Sloveniji, de facto je seveda le pi-ar lutka, saj morda odloča le o tem, kakšno kravato bo imel.
    Napiši lepo, je predsednik LMŠ_SD_Levica_DeSUS_SMC_SABratušak vlade v Sloveniji in
    nalepi LOGOTIPE teh »novih obrazov« MURGL KOMI JUGE,
    da ljudje VIDIJO, kdo jih ropa.

    Pamet v glavo.

 • črnaovca

  Če bi vsak politik moral odstopiti ko laže bi nikogar več ne bilo

 • Rožle

  Serpentinšek se zlaže še predno usta odpre ..
  Laže pa tako, da že kar sam seb verjame ..

 • Get Smart

  Ne vemo, če ŠARAC (murgl jugokomi lutka) sam sebi verjame, ko laže za svojo MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO in nas njegovo tozadevno verovanje tudi ne rabi zanimati, ker je dejansko vseeno, če on verjame v MURGL JUGOKOMI LAŽI ali ne, šteje le to, da pač LAŽE, kot pes teče, ker LAŽ je nesmrtna duša KOMUNIZMA in MURGL JUGOKOMUNIZEM je KOMUNIZEM.
  .
  Kar drka MURGL JUGOKOMI črna ovca, je top šop propagandno kaviaržidokominternistično oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNO vsegliharstvo.
  LAŽEJO samo vsi MURGL JUGOKOMUNISTIČNI politiki politeje MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
  ne pa vsi kar poprek, ker
  SLOVENSKI POLITIKI, torej politiki politeje Slovenija (v Državnem zboru Republike Slovenije so to le politiki SLOVENSKE DEMOKRATSKE STRANKE) pač ne lažejo, saj delajo po starodavnih SLOVENSKIH vrednotah, ki predvidevajo med ostalimi občečloveškimi dobrohotnostmi še RESNICO.

 • Janez Kepic-Kern

  celoten potek arbitraże je bil nekoordinirano voden, zelo drag in s premalpozitivnega. ućinka za nas Slovence.
  Kakoje bilo możno, da je sploh uspelo dr. D. Turku vsiliti nekonptentnega dr. S – TAKE STVARI NAJ BI SE VEČ NE SMELE PONAVLJATI L. r. Janez K. Kern kIMENDA

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!