Analitika enotna: Šarčev nastop na RTV Slovenija še eden izmed tistih, ki dokazujejo, da premier veliko govori, a vseeno ne pove nič konkretnega!

Intervju z Marjanom Šarcem na RTV Slovenija (Foto: posnetek zaslona)

Na RTV Slovenija so v ponedeljek predvajali intervju z Marjanom Šarcem ob prvi obletnici njegove vlade, ki je še enkrat znova pokazal, da smo lahko Slovenci še kako zaskrbljeni nad vodstvom svoje države. Premier namreč v pogovoru ni bil konkreten niti glede ene zadeve, spregovoril pa je med drugim o sramotnem obisku v Rusiji, ohlajanju gospodarske rasti, kadrovanju in dopolnilnem zdravstvenem zavarovanju. “Intervju je bil poln mlačnih izjav v Šarčevem tipičnem slogu, češ da bo nekaj treba narediti,” je pogovor komentiral politični analitik Mitja Iršič. Strokovnjak za komunikacijo in osebnostni razvoj Edvard Kadič pa je medel Šarčev nastop opisal z naslednjimi besedami: “Enostavno je šlo za slalom med vprašanji brez oblike, brez barve, brez okusa, brez vsega.”

Na RTV Slovenija so v ponedeljek zvečer predvajali intervju s predsednikom vlade Marjanom Šarcem, pri katerem pa je šlo ponovno bolj za propagando na stroške plačnikov prisilnega RTV-prispevka kot pa za konkreten vsebinski pogovor. Voditeljica Tanja Gobec je namreč pogovor zapeljala v tej smeri, da so bile glavne težave, v katerih se je Slovenija znašla predvsem po zaslugi sedanje vlade, kar najbolj zamolčane. Šarec je tako podrobneje spregovoril le o sramotnem obisku v Rusiji, ohlajanju gospodarske rasti, kadrovanju in dopolnilnem zdravstvenem zavarovanju, pa še pri tem ni ponudil konkretnejših odgovorov. Za komentar omenjenega intervjuja smo povprašali političnega analitika Mitjo Iršiča ter strokovnjaka za komunikacijo in osebnostni razvoj Edvarda Kadiča.

Iršič je poudaril, da je bil intervju poln nekonsistentnosti in zdaj že ponarodelih ‘šarcizmov’. “V intervjuju je Šarec priznal, da so se v Rusiji pogovarjali tudi o Mercatorju, čeprav so prej vse uradne izjave, podane preko STA, nakazovale, da takšnih pogovorov ne bo. Ob tem mu ni bilo treba razjasniti, zakaj je potoval ravno v Rusijo, s katero imamo podobno blagovno menjavo kot z Bosno in Hercegovino,” je poudaril Iršič, ki se obenem sprašuje, zakaj Šarec še vedno ni opravil nobenega gospodarskega srečanja s sosednjimi državami, s katerimi imamo večjo blagovno menjavo, ali pa recimo z Nemčijo, od katere je naše gospodarsko preživetje najbolj odvisno. Ob tem je poudaril, da se Šarec v primeru, če bi Gobčeva postavljala konkretnejša vprašanja, tudi s sprenevedanjem okrog Zorana Jankovića ne bi tako gladko izmazal, saj sta se med drugim skupaj pojavila na uradni fotografiji  z ruskim premierjem Dimitrijem Medvedjevem. “Če Slovenci Jankovićevega obiska nismo dojemali kot uradnega, pa so ga Rusi glede na protokol vsekakor,” je še izpostavil ter poudaril, da je v oddaji Šarcu spretno uspelo prodati laž, da je SDS glasoval za sporno zakonodajo, ki je družini Janković omogočila odpis 29 milijonov evrov dolga. Omenjeno je sicer že demantiral tudi poslanec SDS in predsednik komisije za nadzor javnih financ dr. Anže Logar.

Mitja Iršič (Foto: posnetek zaslona)

Iršič: Šarec dokazal, da ga bolj kot na liberalno stran vleče na socialistično
Intervju je bil poln mlačnih izjav v Šarčevem tipičnem slogu, češ da bo nekaj treba narediti,” je še dodal Iršič in poudaril, da Šarec ni podal nobenih konkretnih rešitev niti glede migrantske krize in izsiljevanja Levice niti glede dodatnega zavarovanja in kadrovske rabote Alenke Bratušek. “Imam občutek, da čaka, da se bodo stvari iztekle po inerciji. Levica jih bo podprla, kot jih je že prej, zato, da ne bo vladal Janez Janša, Bratuškovi pa bo odpustil s sprenevedanjem, da je njen debakel s SODO, ki je že v preiskavi, v resnici beseda proti besedi,” je svoje mnenje povzel Iršič. Ob tem je poudaril, da je Šarec v povezavi z afero “Kralj-Šoltes” še bolj namignil na to, da bi bilo treba upravljanje državnih gospodarskih družb zopet povsem spolitizirati. Namesto da bi se ob takšnem kriminalnem dejanju lastnega generalnega sekretarja zavzel za čimprejšnjo privatizacijo. Ob tem se je Iršič spotaknil še ob problematiko financiranja zasebnega šolstva, kjer je Šarec, kot je razvidno iz intervjuja, povsem prevzel retoriko SD. “Govoril je o nekem pravno nevzdržnem kompromisu, ki bi povozil ustavno odločbo. Na tej točki je pokazal, da ga bolj kot na liberalno stran vleče na socialistično,” je še zaključil.

Alenka Bratušek (Foto: STA)

Kadič: Šarec deluje prijetno za oko, a ne pove ničesar konkretnega
Podobno je intervju s predsednikom vlade na RTV Slovenija ocenil tudi Kadič, ki je poudaril, da je Šarec pokazal, da je sicer urejen, prijeten, všečen sogovornik, ki je ves čas zbran in odgovarja v kratkih, jedrnatih, preprostih stavkih, s katerimi se lahko pravzaprav vsi hitro strinjamo v marsičem. Problem tega pa je po njegovo to, da premier s svojimi besedami v resnici ne pove ničesar konkretnega. “Pogrešal sem več konkretnih stavkov, več konkretnih vizionarskih zadev, kaj bomo delali, v katero smer bodo šle stvari, kaj so tisti naslednji koraki. Moram reči, da sem ga vedno težje poslušal. Več časa, kot sem ga poslušal, težje sem ga poslušal, ker je bilo vedno več sprenevedanja,” je povedal ter izpostavil vprašanje novinarke, ki je od Šarca zahtevala konkretne informacije o tem, kdo so osebe, ki sestavljajo tako imenovana ozadja.

Edvard Kadič (Foto: Nova24TV)

Pri tem je Kadiča zmotilo, da se je Šarec izogibal odgovoru. S tem je namreč po njegovo dokazal, da se nekoga boji. O tem je Kadič povedal: “Če se kot predsednik vlade bojiš, potem ne vem, kdo vlada. Zagotovo ne ti.” Ob tem je za konec intervju povzel z naslednjimi besedami: “Enostavno je šlo za slalom med vprašanji brez oblike, brez barve, brez okusa, brez vsega.”

https://twitter.com/edvardkadic/status/1173682354872868867

Rajko Golob

 • antimur

  Gobčevka je primer pokvarjene kučanistične novinarke. Ta kljusa se ne zaveda, da v Sloveniji niso samo izdajalski levi fašisti, oziroma kučanisti, ampak je tudi veliko poštenih in domoljubnih državljanov. Dokler bomo prisiljeni plačevati RTV prispevek in dokler se bo imenovala javna RTV, zahtevamo, da takšne rdečezvezdaške pizdunke in pizdune odpustijo in jih pomečejo na cesto. Pri takšnih grehih, kot jih ima ta bigsa, (avtorica za Hanzi TV) pa da ji še držijo štango, je več kot absurd, privošči si lahko, da pride v službo pijana kot krava, sicer je to pri levakih praksa, tudi bivši pravosodni minister Klemenčič je bil nažgan kot prase in to v parlamentu. Ti antijanšisti in ogabni rdeči fašisti so zaščiteni skoraj tako kot Janković.

 • karpelec

  Čakam na trenutek, ko bo Šarko pogledal ogledalo in sam sebi rekel” dost slame sem namlatil in krompirja navozil in vse za prazen nič, ne grem se več.”

  • Peter

   Oblast je huda reč, baje se je lažje odvaditi heroina, no.

   • Steiermark

    Mislim, da je pri temu tipu prisoten, nek drug problem: ddeluje samo, na že vnaprej programiran čip….

  • Marija

   To ne bo rekel je prevelik narcis.Uživa že samo v imenovanju predsednik vlade.Kaj šelenbo ko bo predsednik države.

   • karpelec

    Ja, pišmevuh pa ta predsednik, ko od njega pada samo prazna slama.

    • Steiermark

     Kaj drugega pa pričakuješ od “slamnatega moža”, ki je z žicami skupaj zrajklan in z vrvicami upravljan – voden od pokveke iz murgel!

   • SIMON ROZIC

    Takrat mu bodo morali raztegnit vrat še za eno dolžino in na konec nosu
    montirati rdeči klovnov nosek….

 • bubamara

  Zelo dober pogovor. Šarec gre po poti Milana. Nič ne pove -> prilubljenost v višave. Res je car. Za butale. Še dolgo bo kraljeval temu neumnemu narodu.

  • rrrrr

   Kar všečna izjava daljinsko vodenega trola. …Zakristije in župnike pa le za nekaj časa izpusti iz svojega arzenala zavajanj…. Sicer te bodo pogruntali celo manj pozorni komentatorji…..

   • bubamara

    No, no. Če kaj potem res nisem daljinsko voden. Še manj trol. Res je, da hodim z odprtimi očmi po svetu.

 • Peter

  Tov Gobčevi bi kakšen mesec dni 24/7 predvajal Hard Talk z BBCja. Mogoče bi pa spoznala, kaj je intervju za razliko od lezenja v rit, no.

  • rrrrr

   No ja, če so na levičarskem BBC ju nekdaj toplo sprejeli udbovčka M. Meršola, bi danes verjetno tudi nekoliko majavo Gobčevko. Za vajenko v hišnem bifeju, ne za voditeljico oddaj……..

   • Peter

    Govorim o povsem specifični oddaji, ne o bibisiju na splošno. Eno mojih prvih razočaranj kar se medijev tiče je bil ravno bibisi. Iz juge smo ga sprejemali kot svetilnik, potem pa smo kasneje videli, da so zelo biased…

    • rrrrr

     Seveda, moj dragi soimenjak, ne dvomim, da ti je orientacija BBCja povsem jasna. Levičarji, ampak intervjuje pa znajo zašpičiti kot se šika…Za Gobčevo pa je škoda nadaljnih besed.

  • SIMON ROZIC

   …rit pa ima res široko, če smem pripomniti! Bog ve, kaj vse lahko not stlači ?
   Če ste dobro opazovali, ji Kučan kar “vun” gleda!

   • Peter

    Nisem. Opazoval. Je pa pred leti, ko je bil ta njen del anatomije še v normalnih okvirih, bila tov gobčna kar vredna pogleda, no.

    • SIMON ROZIC

     …kakor za koga, no! Vsebine ni bilo nikoli!

 • Andrej

  Pričakujem, da bo RTVSLO opravila tak intervju tudi z zmagovalcem volitev, čeprav ni mogel sestaviti vlade. Navsezadnje je za narod pomembno, kako sodelujeta vladna in opozicijska stran.

  • Marija

   Kdo pravi,da je ni mogel.Samo ni sprejel gnilih kompromisov katere bi želele druge stranke.Jaz jih tudi nebi.Kaj pa se je njemu treba ukvarjat s tako gnojnico?

   • Andrej

    Glede na stanje Janša ni mogel sestaviti vlade. Nihče pošten je v takih okoliščinah ne bi mogel. Ostali so torej le še nepošteni in ti nam zdaj vladajo. Ravno zato, ker Janša ni hotel sklepati gnilih kompromisov ga cenim. Šarec jih je.

    • Slovenec

     Natanko tako.

 • Andrej

  Nisem gledal intervjuja, pa vprašam, če je Gobčeva zastavila eno temeljnih vprašanj:
  Gospod PV, kako gre skupaj branje beril v cerkvi in nespoštovanje ustave?

  • Slovenec

   To bi bilo odlično vprašanje.

  • bubamara

   Tako gre skupaj kot zloraba otrok v zakristiji.

   • Andrej

    O tem se govori. Zakaj še Šarec ne govori?

    • bubamara

     Kje se govori ? Vatikan in SLO škofi tiščijo glavo v pesek kot noji. Če načelno nekaj obsodiš je to zame sprenevedanje.

     • rabbit

      Šarec pa hodi okoli njih in se jim prilizuje.

   • Andrej

    Pa, zdaj je Šarec na vrsti. Ne spreminjaj teme.

   • Marija

    Tu me pa zaboli želodec.

   • Mare Kranjc

    Ker spreminjaš, za vas levičarje neprijetno temo, te moram vprašati, če te zlorabe mladoletnih otrok po džamijah s strani muslimanov ne motijo? Samo v Veliki Britaniji so muslimani od leta 1978 naprej, posilili in zlorabili več kot milijon mladoletnih otrok! V samo 30 letih, so muslimani zlorabili več otrok, kot katoliški duhovniki v vsej zgodovini cerkve! In to so samo primeri, ki so znani javnosti! Da ne govorimo o terorističnih napadih in vsakodnevnem nasilju, ki ga po Evropi izvajajo muslimani, vaši novi volivci!

    • bubamara

     Muslimani se jebejo vse povprek. Tudi z kozam če je treba. Vendar to ni opravičilo, da župniki in kaplani in celo škofje posiljujejo otroke. Nisem levičar, upam, da ti kot desničar ne opravičuješ dogodke v zakristiji.

     • SIMON ROZIC

      …glej, tudi moj profesor matematike me je kot fantiča nadlegoval,
      pa sem mislil, da me ima samo rad….ko pa je v gatah letal za mano
      po hodnikih hotela “Zlatorog” v Bohinju, pa me je postalo strah, ker
      sem čutil, da to ni ravno “imeti rad” ! In tu se je končalo; matematiko
      sem komaj opravil z zadostno oceno (sicer odličnjak), mami pa se
      tudi nisem upal povedat, ker bi mi še ona eno “primazala”…
      Kaj menite, bi ga tožil za “muke” in strah ? Po moje raje ne, saj je
      bil bivši partizan, heroj in rešitelj naše Titovine! Ni se bilo šaliti s tem,
      a ne ? …če bi ga vseeno tožil, bi cela naša družina ostala zagotovo
      “brez gat” !

     • bubamara

      Torej se strinjaš, da se župniki malo igrajo z fantiči v zakristiji? Dugače ne razumem tvojega eseja.

     • Andrej

      A ti kaj ločiš med ednino in množino? Med manjšino in večino? Musliči jebejo vse po spisku, vključno z mladoletnimi deklicami. V zakristiji najdeš kakega župnika, kot ga opisuješ, so pa v ogromni manjšini. Nekateri so pa tudi v zaporu. Muslič nobeden.

      Ko boš nehal z vsegliharstvom in posploševanjem se bomo pa lahko pogovarjali.

     • SIMON ROZIC

      Bubamara, žal mi je, da ne razumeš, da sem opisoval
      popolnoma druge akterje, ki se igrajo s fantiči kar v razredih,
      po pouku, naprimer ….

  • Marija

   Lepo jih gre saj vidimo.Spaktirali so se komunist,islamisti in katoličani.Ali je lahko kaj lepšega.In že vidimo uspehe.

   • Andrej

    Samo pomislek: če Šarec misli, da je katoličan še ne pomeni, da je res katoličan.

  • Vera

   Tega vprašanja ni bilo,saj sem poslušala.Taki so na RTV SLO.

   • Andrej

    Ne morem pomagat, ampak kristjanski teliček vedno pade na isto finto.
    Kučan je rekel, da je njegova stara mama k maši hodila. Premočno je zmagal.
    Cerar je menda nekoč berila bral. Močno je zmagal.
    Šarec menda še sedaj berila bere. Dovolj je dobil za zmago. Trenutne javnomnenjske ankete ga pa sploh poveličujejo.
    Zgleda, da bodo komunisti pogoreli, ko bo kristjanov zmanjkalo.
    Če nekdo ne upošteva: “Vaš DA naj bo DA in vaš NE naj bo NE, kar je več kot to je od hudega!”, ni kristjan.

  • Mojca pokraculja

   Tudi jaz nisem gledala. Me ne zanima, ker ni zanimivo. Gobceva bo prej samo sebe na gobec, kot bi postavila tako vprašanje . In odgovor nanj je preklemansko predvidljiv.
   Mi je pa zanimivo to s Crncecem. Očitno ve za strogo varovano skrivnost, pravo poreklo sarkota. Zato so crnceca kupili in zadeva rešena. Nikomur se ne bo nic zgodilo, brez skrbi in vladali bodo naprej.

  • SIMON ROZIC

   To pač ne! Dopoldne v cerkvi, pri zgodnji jutranji maši, opoldne med partizani
   v Dražgošah ali Menini, zvečer pa pri Medvedjevu na večerji rusofilskih kraljev….
   Temu mi pravimo: mnogospolnik !Pa vi?

   • Andrej

    Odličen igralec. Vse mogoče vloge igra. In narod ne prepozna, da gre pri vsem skupaj za eno veliko prevaro.

  • SIMON ROZIC

   …so ji pooblaščenci Murgelj sestavili vprašanja, jih posredovali
   Ostržku in on se je odločil, na katera bo odgovarjal , on, oziroma
   njegovi iz “kabineta”, saj sam pojma o pojmu nima!

 • Slovenec

  Dober cvekac, je slab garač. Pika.

 • Slovenec

  To vse je posledica Butal v Sloveniji in neustreznega volilnega sistema, seveda ob podpori levih medijev.

 • Povratnik

  Marjan Šarec samo tako naprej.
  Čestitke.

  • Vera

   Odrasti .

   • Povratnik

    Včeraj sem te vprašal. Ima Šarec enakovrednega ali bolšega sebi.
    Pa nisem dobil odgovora.
    Po imenu in preimku. Prosim.

    • macon

     Ti ali jaz ter 90% slovenskih državljanov. Vsi smo glumaču vsaj enakovredni.

     Tako bedno je vse.

     • Povratnik

      Res je bedno.
      Marjan Šarec je lahko zaradi mene kar koli.
      Sam je pa pokazal da se da kaj naredit. Iz sebe.
      Od tišlarskih popravcov do predsednika vlade…
      Vse čestitke Marjanu Šarcu.

    • SIMON ROZIC

     Vsak mizar je boljši od njega! -pa v Hrastovcu in Vojniku jih
     je tudi kakšna 2 ducata (ostali so privezani)

    • xtc

     Seveda ima gospodarja šefa CK,brez njega bi še kar,grče pod pankom iskal.

 • pajot

  Na sliki sem opazil slovensko in evropsko zastavo.
  Manjka zastava z rdečo zvezdo,porka fiks.

  • SIMON ROZIC

   …z njo se Šarec ovije, kadar želi, da mu pride….

 • Povratnik

  Šarec je govoril takrat ko so bile volitve. Sedaj mu ni treba. To je Marjan Šarec.
  Res je car.
  Da je on predsednik vlade. Je samo odraz kako prtegnen narod smo slovenci.
  In vi se čudite zakaj nas nihče ne mara v EU.
  Se opravičujem tisti peščici ljudi, ki se res trudi v tej domovini, da bi SLOVENIJO PREDSTAVILI V NAJLEPŠI LUČI.
  Za mene ste heroji sodobne družbe.

 • Franc Šink

  Tolažite se. kurbarija ni odvisna od morale, ampak od denarja.

  • SIMON ROZIC

   …to pa drži !!!!

 • Celcar Mojca

  Pravi šovmen… klovn..

  • Povratnik

   Klovn…. kje si to dobila.
   Predsednik Slovenske vlade.
   Oštja…

 • xtc

  Dejstvo je ,da Xaraxch vse bolj postaja politično truplo,na grbo se mu že vrti nova kurupcijska afera v kateri je do vratu sam z Murijem vred in težko se bo izvil,da o delu Murija ni vedel nič.
  Skratka gre za 2 blok JEK in v igri je 10 miljard in če vemo ,da gredo lahko provizije tja tudi do 10 in še kaj % je logično ,da gr e za veliko igro v vrednosti vsaj od 1-1,5 miljarde,če nebo podražitev kot pri TEŠ-in ,da je Muri-zagotovo z vedenjem Xaraxcha nastavil za direktorico podjetja ravno zastopnico Westhinghouseja-torej gre za lobiranje z mastnimi provizijami,ki bi šle v žep direktorici,Xaraxchu in Muriju mogoče še kom,ampak zadeva je zanimiva ,ker je Xaraxch uradno v Rusiji dogovarjal nakup JE elektrarne tudi tam.Hm?
  Mislim ,da je tam posel dogovarjal Opankar,ki si je obetal provizije tam,doma pa bi ob pomoči gradbene mafije projekt,katrerega ruska Tchernobil tehnološka zanesljivost,bi se podražila vsaj na kakih 20 miljard z aneksi in ni hudič,da je Murija zašpecal ravno ta krog,ki se želi MURIJA ZNEBITI IN SE GA TUDI BO,SEVEDA PA JE VPRAŠANJE,KAJ TI OBRAČUNI POMENIJO ZA sam projekt,ki lahko obstoji,sploh,če bodo A,H,I in Hrčki složno proti njemu in pritisnili na EU,da naj ne dovoli uvoza zastarele nezanesljive ruske tehnike.
  Skratka,sleje kot preje bodo Šarcu odstrelili Murija,nato pa verjetno še njega,saj bo breme korupcijskih tveganj pač preveliko,sploh pa ker naj bi izbruhnila v zvezi z tem v ozadju neizprosna vojna,katere žrtev utegne prvo biti Muri nato pa Xaraxch.

 • Jožefa Benko

  šarac je morda podoben neronu,ki je požgal rim,, ne pa cesarstvono , pri nas je ravno obratno,slovenija gori,ljubljana z zokijem še vedno nob slavi in z bebavim obrazom slovencljem v fris reži , na glas rekoč svima nama ko vas šljivi,smo pa res butale

 • SIMON ROZIC

  Zakaj moramo mi odrasli gledati lutkovno gledališče na nacionalki?
  To predstavo bi lahko predvajali v nedeljo zjutraj, med risankami ….
  otroci bi vriskali: Ostržek, Ostržek, Ostržek ! – in – teta Pehta!

 • Coeus

  “Analitika enotna: Šarčev nastop na RTV Slovenija še eden izmed
  tistih, ki dokazujejo, da premier veliko govori, a vseeno ne pove nič
  konkretnega!”

  Kaksna “analitika” lepo prosim, dva konkretno omejena SDS-ovska hisna pisuncka in ljubiteljska analitika.
  Je pa sam intervju podobno neumen, kot so Jansevi, ko ne uspe prodajat svojih politicnih neumnosti na Nova24TV… tisti intervjuji so sele bedasti.

  Vas pa seveda boli, da je Sarec kljub svoji nespobnosti se vseeno bistveno bolj sposoben kot Jansa, ki je politicno impotenten ze leta. Ima pa vseeno dovolj bebavih podpornikov, ki mu omogocajo, da lahko ima drzavo za talca kot vodja totalitaristicne stranke po vzoru S Koreje.

  • xtc

   Xaraxch je sposoben z 12,5% podporo kljub vsem medijskem stroju Kučana in komaj 12,5% od napovedovanih 28.
   A se ti ne zdi da si kučanova impotentna ovca,ki jo strižejo kot hoejo.
   Če je Xaraxch tako sposoben zakaj je izgubil vse voitve še one v Kamniku?.

   • Coeus

    Kdo je predsednik vlade?

    Toliko o nesposobnosti SDSa. ;)

    • xtc

     Kdo?
     Xarach?
     Idiot na 5.
     CK ZKS šef-še daleč od Šiptarja z popravci.
     Pevcan levi butl.

     • Coeus

      Bolje za predsednika idiota na 5, kot Janso, ki je nesposoben lopov in idiot na 10. ;)

  • Olga101

   Nas boli, ker tovariš murglski klovn za naš težko prisluženi denar krade in uničuje našo državo!

   • Coeus

    Vas boli izkljucno samo to, da vi ne morete krasti na veliko, ker ste v opoziciji. Ste to lepo dokazali v 1,5 mandata, ki ste ga imeli

    • Olga101

     Seveda, udbomafiji z Jankovićem smo “kradli” in razdelili ljudem, da so imeli zastonj vrtec za drugega otroka in naprej, zastonj prehrano v šole, zvišali smo penzije, saj so sledile rasti plač, kar zdaj ni slučaj…..

     • Coeus

      Pa pokradli za 5 mrd €, ki jih bodo se tvoji vnuki placevali. Ampak ker so nasi je to ok. Proti temu, kar se je pokradlo za casa prve Janseve vlade, je vse ostalo drobiz.

  • piko8

   Večjega BEDAKA od tebe, sredega belega dne z lučjo ne najdeš!!!

   • Coeus

    Sploh ne rabis iskat… samo v ogledalu se poglej :D

  • SIMON ROZIC

   …kako že gre tista? Šarec bo najbolj vedel: “če mački na rep stopiš, zacvili!”
   …ta je iz babičinega predalnika ….

   • Coeus

    Boli njega za vse. On lepo uziva v sadovih nesposobne opozicije, ki tako drugega, kot jamrat in kazat na namisljene krivce za svoj neuspeh, ne zna.

    • SIMON ROZIC

     …in kaj bi ti počel kot opozicija? Streljal? Tudi to bomo dočakali, ko se bo šlo za riti vladajočih levakov, a ne? Po naravnem pravu, kot pravi Brglez

     • Coeus

      Drugega ne znate, kot misliti na streljanje in kako bi si na silo priborili oblast, da bi lahko kradli se bolj kot ti, ki so trenutno na oblasti.

      Pri tako nesposobnih vladah, kot jih imamo pri nas moras biti pa konkretno nesposoben in zabit, da se ne zmores iz opozicije zavihtet na oblast.

      Ampak SDS z Janso je totalno nesposobna in konkretno zabita zato pa vas vsak vaski posebnez premaga na vsakih volitvah. Vec, kot tistih cca 12% konkretno omejenih volivcev ne morete spraviti skupaj, pa ce bi vase zivljenje bilo odvisno od tega.

  • pedro

   Tvoj komentar vse pove o tvojem IQ. Bodi raje tiho, da se ne smešiš tule pred vsemi.

   • Coeus

    Sicer se res smesim, ker poizkusam bedakom nekaj dopovedat. IQ imam pa visji kot kompletna SDS z vsemi volivci vred. No ja… to niti ni tako tezko. Vi vsi skupaj nimate 100 pik, zato pa ste vecni porazenci. :D

 • Olga101

  Intervju je bi žalitev za vsakega normalnega človeka! Idiot!

 • xtc

  Težave nastopijo ko skuša Šiptarski butl s Srbinom Murijem Kučanovi druščini bande ukrast 1,5 miljarde+,ki soza njih-.