fbpx

[Ekskluzivno] Policija, pozor! Anarhosocialistični skrajneži na današnjih protestih napovedujejo pravo razdejanje!

Foto: Nova24TV

Organizatorji oz. pobudniki protestov, ki bodo potekali tudi v petek, 15. maja, ne napovedujejo le stopnjevanja številčnosti protestov, pač pa tudi nasilja in agresije na njih. Anarhosocialisti za ta petek tako napovedujejo pravo razdejanje pred Državnim zborom, kjer nameravajo porušiti premično zaščitno ograjo, prav tako pa že širijo neresnične informacije, s katerimi želijo spodbuditi oboroženost med protestniki.

Tudi za petek, 15. maja se napovedujejo protesti skrajnih levičarjev s podporo nekaterih političnih strank, na katere želijo privabiti še večje število udeležencev in tako še bolj ogroziti javno zdravje ter povečati tveganje za izbruh drugega vala epidemije novega koronavirusa. Prizadevanja organizatorjev oz. pobudnikov protestov pa, kot kaže, tokrat ne gredo le v smeri večje številčnosti, ampak nameravajo stopnjevati tudi nasilje.

Anarhosocialisti za ta petek napovedujejo pravo razdejanje
Kot je uredništvu sporočil zanesljiv vir, se po levičarskem podzemlju krepijo zamisli, da bi se na petkovih protestih uprizorilo pravo razdejanje. Anarhosocialistična organizacija [A] Infoshop, ki se sicer pretežno ukvarja z uničevanjem javne in zasebne lastnine, že poziva, da bi se na naslednjih protestih rušile premične zaščitne ograje, ki so postavljene pred Državnim zborom. Tako se lahko ponovi scenarij, ki smo mu bili priča ob študentskih protestih pred leti, ko so razgrajači dobesedno razsuli poslopje Državnega zbora.

Foto: Nova24TV

Skrajneži širijo neresnične informacije, s katerimi želijo spodbuditi oboroženost
Še več, anarhosocialistični skrajneži se tokrat bojijo, da bi jim katera izmed političnih strank utegnila “ukrasti” pozornost na protestih, kar nameravajo preprečiti. Zato že širijo neresnične informacije, da naj bi policija nameravala razdeliti protestnike in z nekaterimi fizično obračunati. Posledično se lahko pričakuje več oboroženih skrajnežev.

Anarhosocialisti, ki živijo na račun socialnih transferjev, kot morilca označili kar državo
Profil [A] Infoshop se je, kot smo na Nova24TV že poročali, pred kratkim med drugim v isti objavi, v kateri se je skliceval na Radio Študent, zavzel za ohranitev Tovarne Rog, narkomanske greznice sredi Ljubljane, poleg tega pa so zanikali nevarnost virusa.

Kot morilca v anarhističnem duhu so označili kar državo, kar se najverjetneje nanaša na vlado Janeza Janše, ki se sicer zavzema za vitko državo.

Ni jih motila vseobsegajoča država pod vodstvom levičarjev, še manj pa jih motijo transferji, ki jih od države prejemajo na račun davkoplačevalcev. Protislovja, da te kap!

Rok Krajnc