Levica ima izdajstvo že v genih: ob osamosvajanju so razoroževali Slovenijo, enako počno med epidemijo

Datum:

“Izdajstvo naroda v genih? Slovenska ekstremistična levica, ki jo predstavljajo predvsem stranke Levica, LMŠ in SD, v času boja z epidemijo ravna podobno kot v času med plebiscitom in osamosvojitvijo pred natančno 30 leti,” je tokrat zapisal premier Janez Janša. 
“Nagaja, ruši in se norčuje iz zdravstvenih (takrat osamosvojitvenih, predvsem obrambnih) ukrepov,” je še navedel predsednik vlade Janez Janša ter pristavil, da se vse to odvija pod geslom: “Kolikor slabše za Slovence, toliko bolje za levico.” 
“Za primerjavo si velja prebrati, kaj so počeli pred tremi desetletji. Precej lažje potem razumemo, zakaj to počnejo danes,” je še zapisal premier ob napovedi neustavnega referenduma o prepotrebnih sredstvih za Slovensko vojsko, ki se v mirnem času sooča z migracijskimi izzivi, naravnimi nesrečami in je steber naše varnosti, saj na nenehno pomoč zaveznikov ni mogoče računati. Desetletja miru nekaterim dajejo lažni občutek, da ni potrebna.
Osamosvojitvena veleizdaja
Izdajalsko prizadevanje za razorožitev Slovenije korenini v obdobju osamosvajanja, ko si je levica prav tako dejavno prizadevala za Slovenijo brez samoobrambnih potencialov. Janša je ob tem s pomočjo priloženih dokumentov podrobneje pojasnil, da je ob osamosvojitvi računala zgolj na “operetno osamosvojitev”, saj ni sodelovala zgolj pri razorožitvi TO s strani Beograda, marveč so komunisti tuje obveščevalne službe aktivno obveščali o občutljivih državnih skrivnostih, povezanih z osamosvajanjem, s tem pa zagrešili veleizdajo.
Levica je leta 1990 tujim tajnim službam izdajala zaupne informacije. (Foto: Facebook)
V tistem občutljivem času je levica aktivno sodelovala s tujino pri zaviranju osamosvojitvenih teženj slovenskega naroda, ob čemer so jim zvesto služili politični in diplomatski ter tajno-obveščevalni kanali. Osamosvojitev je levica ves čas, od leta 1990, podtikala kot razlog za najrazličnejše težave, kar je prišlo posebej do izraza ob ljudskih vstajah leta 2012 z napisi, kot je sledeči: “Dovolj je bilo 20 let skorumpirane politične elite.” Takšne je seveda posredno ali neposredno sproducirala prav ta ista levica, ki je do tedaj vladala večino časa. Slovensko osamosvojitev se je skušalo očrniti tudi z zgodbami o “izbrisanih”, o katerih  je bilo do danes neprimerno več govora kot o osamosvojitvi sami, osamosvojitelje pa očrniti tudi s konstrukti, kot je bila “Afera s trgovino z orožjem”.
Levica je sodelovala z Beogradom pri razorožitvi TO. (Foto: Facebook)
Namen načrtnega povezovanja osamosvojitve z raznovrstnimi problemi, je bil ustvariti občutek, da smo pred njo živeli v nekakšnem “raju na Zemlji”. Deset let po nastanku samostojne Slovenije pa smo bili priča ponovnemu oživljanju totalitarne simbolike poražene, okupatorske armade JLA na državnih proslavah, obenem pa se je podeljevalo znake svobode ljudem, ki z osamosvojitvijo nimajo nobene veze ali so ji celo dejavno nasprotovali. Poleg tega, se je ob številnih priložnostih oživljalo vrednote NOB, na katerih je bila zgrajena pokojna totalitarna država in utemeljena njena zločinska ideologija.
Levica je osamosvojitev ves čas skušala prikazati kot razlog za vsakovrstne težave. (Foto: Facebook)

Danes se zgodovina ponavlja. Politični podmladek partijskega kadra nasprotuje instituciji, s katero smo pred skoraj tremi desetletji ubranili svojo neodvisnost. Za lažnivim pacifističnim bojem in zlaganim prizadevanjem za slovensko zdravstvo, stremi k finančnemu siromašenju obrambnih sil. A ko je šlo za ropanje zdravstva preko predragih žilnih opornic in financiranje režimske Mladine, in ko bi bilo v zadnjih letih potrebno zgraditi kakšen dom za ostarele ali negovalno bolnišnico, so v Levici ostajali lepo hinavsko tiho.

Levica si je prizadevala za “operetno”, torej zgolj navidezno osamosvojitev. (Foto: Facebook)

Tako v času po osamosvojitvi kot tudi danes, se tistim, ki dejavno škodujejo državi ni še ničesar zgodilo. Prav nasprotno: Tisti pred desetletji so ohranili pozicije v politiki, sodstvu in akademskih vodah itd., njihov podmladek pa poseda v parlamentu in na račun davkoplačevalcev uživa bajne poslanske plače. Prvorazredna buržoazija pač: Slovenijo potrebuje le dokler se splača, sicer pa bi jo podarila tujcem.

Stara komunista Milan Kučan in Ciril Ribičič sta italijanskega politika Pierra Fassina rotila, da italijanska in evropska levica slovenske neodvisnosti ne podarita desnici. (Foto: Facebook)
Temelj samostojne Slovenije so vrednote slovenske pomladi. (Foto: Facebook)
Slovenski osamosvojitvi je nasprotoval pretežni del postkomunistične nomenklature v Sloveniji. (Foto: Facebook)

Domen Mezeg

Sorodno

Zadnji prispevki

Poškodovani jamar rešen

Jamarskim reševalcem je iz jame pri Jelen brdu na...

Češki kmetje prišli na mejne prehode

Češki kmetje so se danes s svojimi traktorji in...

[Video] Nemčija: V napadu z nožem ranjenih več dijakov

V šoli v mestu Wuppertal na zahodu Nemčije je...

Škandal: Vpliv komisarke Jourove na RTV želijo pomesti pod preprogo

Evropska komisija je s skrivanjem dokumentov o vsebini pogovorov...