Levičarji nam ponujajo programe, ki vodijo v bankrot!

Stranka SD je naslednica nekdanje komunistične partije, le da se je po osamosvojitvi večkrat preimenovala. Foto: Bojan Mijatovič

SD in Levica nam ponujata utopična programa, katerih rešitev so višji davki ter večje vpletanje države v gospodarstvo in naše življenje. Ponujajo nam vzpostavitev centralno-planskega gospodarstva, ki smo mu bili enkrat že priča in zaradi katerega je nekdanja Jugoslavija bankrotirala. Po programih SD, Levice in omrežij, ki jih podpirajo, se tudi Slovenija temu ne bi izognila.

Iz Levice in SD prihajajo sporočila, da bosta stranki po državnozborskih volitvah skupaj v vladi, če bodo zmagale leve stranke. Oboji pa imajo povsem socialističen program, navdušujejo se nad nekdanjo Jugoslavijo in tem, kako se je v socializmu dobro živelo. Za Levico je znano, da se navdušuje tudi nad Venezuelo in tamkajšnjim “socialističnim rajem”. Pri tem jih ne moti, da je večina venezuelskega prebivalstva lačna, trgovske police so prazne, ljudje se prehranjujejo z ostanki iz zabojnikov, če jih le najdejo. Večina med njimi pa išče možnosti, kako bi pobegnila iz države.

SD pod Židanom trosi prazne obljube
Socialni demokrati (SD), ki jih vodi Dejan Židan, so konec prejšnjega tedna na konferenci predstavljali svoj program, v katerem ponujajo deset strateških ciljev, 110 področnih ciljev in več kot 500 ukrepov. Židan je razlagal, da s programom “želijo in nudijo pot Sloveniji za preboj med deset najboljših držav v Evropski uniji”. O izrečenem je bilo na družbenih omrežjih veliko kritičnih zapisov, najbolj nazorno pa je to predstavil Božo Predalič, ki je zapisal, da gre samo za prazne obljube. Najboljše in najuspešnejše države Evropske unije namreč temeljijo na zasebni iniciativi in zasebni lastnini, v SD pa bodo, kot je zapisal Predalič, “do zadnje kaplje davkoplačevalske krvi zagovarjali javna podjetja, javno šolstvo, javno zdravstvo in podobno”. Dokler bo tako, razvoja ne bo.

SD v skoraj vseh vladah na 50 let podlage
SD je bila doslej že v skoraj vseh vladah po osamosvojitvi, razen v prvi Janševi vladi med letoma 2004 in 2008 ter v drugi Janševi vladi od leta 2012 do nekaj mesecev leta 2014. Stranka je tudi naslednica nekdanje komunistične partije, le da se je po osamosvojitvi večkrat preimenovala. Na zunaj se javno predstavlja kot socialdemokratska stranka, v resnici pa ima svoje korenine globoko v socializmu in komunizmu. Tega niti ne skrivajo več ali čedalje manj. Zelo nazorno je to prikazal mladi Jernej Štromajer, svetovalec poslanske skupine SD, ki je na programski konferenci SD konec preteklega tedna citiral kar Edvarda Kardelja, ideologa nekdanje komunistične partije. Štromajerjeve besede o tem, da si človek srečo ustvarja sam, sta ne Twitterju razširjala tudi Jan Škoberne, poslanec SD, in Dejan Židan. Škoberne izhaja iz bogataške družine iz Velenja, Židan pa je znan kot neuspešen, za mnoge celo škodljiv kmetijski minister v več levičarskih vladah.

Levica je podaljšek komunistične stranke
Stranka Levica pa je samo podaljšek SD. V njej so radikalni levičarji, ki so že dokazali, da jim gre samo za oblast. V iztekajočem se mandatu so namreč v ključnih trenutkih vedno glasovali tako kot vladajoča koalicija, katere del so bile stranke SMC pod vodstvom Mira Cerarja, SD pod Židanovim vodstvom in DeSUS pod vodstvom Karla Erjavca. Levica je v tem mandatu vedno veljala za njihovo podaljšano roko, četudi so bili uradno del opozicije. Zdaj vzgajajo tudi svoj podmladek, ki je zelo povezan s podmladkom stranke SD. Oboji zatrjujejo, da bodo v primeru zmage levičarskih strank na volitvah skupaj v vladi.

Tako v SD kot v njeni podaljšani roki, Levici, zelo spodbujajo jugonostalgijo. Preverili smo, kakšna je resnica in ali si res lahko želimo življenje, kot je bilo v nekdanji Jugoslaviji … Celoten članek preberite v reviji Demokracija!

demokracija.si

 • Sredina

  Sm milu da boste objektivni in predstavl ukrepe, ki jih ponujajo in nas peljejo bankrot

  Ampak tega očitno niste sposobni in je propaganda in fake news vse kar znate

  Še bolj žalostno pa je, da vam vaše ovčke verjamejo na besedo

  • MižekFiga

   Trla Baba lan !!!

  • stajerc5

   Ce bi ti kej mislu, bi se vrgu v Lublanico al pa se ustrelu!

 • Grenze

  Parazit levuharski gnoj smrdljivi nepredelani !
  Židan nima pojma v kmetijstvu še to ne ve kako se krava userje ?
  Povsod kjer je imel prste zraven je vse hudič vzel vse je pocrkalo !

 • Peter

  Ne zavajajte.
  Na levi še nikoli niso imeli nobenega programa.
  Komande pridejo iz štaba in tega se držijo, no.

  • stajerc5

   Ne vem zakaj, ampak po dolgem casu imam obcutek, da ima Huston- murglcenter problem…

   • Peter

    Dokler imajo medije v svojih rokah, problema ni.
    Za vsak slućaj pa, ni važno kako ljudje volijo, važno je, kdo šteje, no.

    • stajerc5

     Mater si zajeban, se nedeljo mi hoces pokvariti, pa magar je bila F1 dirka super!

     • Peter

      Ja, nisem gledal, ampak vsaj malo drugače je bilo.
      Upajmo, da bo tudi v dolini kdaj kaj drugače, no.

     • Miro

      ja ko je blia pa ravno v času maše

     • stajerc5

      Enega taksnega kot je Max (Verstapen) rabimo, samo v obliki Kurza! Ampak enega kurca, ki mu dolgo stoji in nekaj izdrzi, ker je veliko kurb za obdelat!!!

  • RATATA

   Zavajaš ti s prvim stavkom, da človek pomisli, da si fejkPeter.
   Posebno natančno sem moral prebrati drugi in tretji stave s pridanim vejica no, ki te od feja odvaja.

   • Peter

    Tisto bi bilo še najlaže fejkati, no.

  • Miro

   in vseeno zmagujejo: In zakaj? ker so desničarji še večji bedniki kot levi

   • kalavnik

    Desnicarji ne obstajajo. Je samo levi fasicem na eni ter normalnost na drugi. Vseeno, ce je desno, zgoraj, ali spodaj, ali celo na sredini

    • Miro

     no tako se oni nazivajo….jaz vseskozi trdim da je SDS levica in to ortodoksna

     • kalavnik

      Po programu niti ne. Je pa sprejemljiv vsaj v primerjavi z Antifo.
      Problem je v tem, ker nihce v SDS ni nikoli zivel v kapitalisticnem okolju. Zakaj, ker si ne upajo spisati programa radikalnih ukrepov, ze npr. spremembo clena v ustavi, kjer pise, da je Slovenija socialna drzava. Ce bi namesto socialna napisali vsaj solidarna, seveda z obrazlozitvijo do koga, bi bilo boljse. Po tej logiki vsi, ki imajo kakrsen koli odklon vstran od leve smeri, delujejo protiustavno in protizakonito. Meni na pamet ne pade, da bi bil socialen, pomeni da sem po difoltu protiustavni element. Zato sem v tujino tudi odsel in pamze prav tako nagnal studirat dalec od levo fasisticne kurikulumske demagogije.

    • dob

     Spet jest: tako se govori!

 • montyamp

  Saj so bili socialistični federativni demokrati v zadnji vladi .
  In kaj so naredili ???
  Hrvatom podarili morje in kopno , zjebali gozdove , blagovne znamke so s svojo debilnostjo spustili iz Slovenije , uvažali migrante , ščitili bandite na bankah , v zdravstvu zagovarjali kleptomane , ………………
  In sedaj so si premislili , jutri bodo delali za dobro Slovenije , tisto kaj je zločinska zazidarija uničila v 100 letih , bodo njeni mladiči popravili v naslednjem mandatu .
  Če bi imeli tisto česar nimajo , bi država stala .
  Imajo pa uničene duše , ki so pregorele v morilski udbopartijsko ovaduški vzgoji , ker so gošarji svoje mladiče pohabili do te mere , da je upanje v lepšo prihodnost za pametne utopija , pričakovati družbenim normam užitne odločitve od SD yubanditov pa norost .

 • Franc Šink

  Ne vem kaj in o čemu levaki razmišljajo, vem pa da se zanašajo na neumnost več kot polovico slovenskega volilnega telesa. Prekleto zakaj ni tega že enkrat konec.

  • stajerc5

   Samo atomska nas se lahko resi….

 • Marko Markov

  Nateg se nadaljuje, racunajo, da je narod dalje butast in jih bo volil!

  • Miro

   in boš videl da bo res levica zmagala. In to premočno

   • totex39

    In kaj boš ti pol s tem pridobil, če bodo zmagali, še večjo siromaštvo, to očitno hočeš.

    • Miro

     boli mene… sam da Janša ne, pa je vse vredu

     • totex39

      Napiši razloge, ne pa da samo nekaj brez veze natolcuješ.

     • Miro

      kaj pa to tebe briga….

     • totex39

      Pa me res, ker vidim, da pišeš samo nekaj brez veze brez vsakih argumentov.

     • Miro

      za moje mišljenje o nekom se nimam namena nobenemu opravičevat. A ti je sedaj jasno?
      me pa tole tvoje vztrajanje spominja na komuniste, ki so pred 35 leti hoteli vedeti, zakaj nočem v partijo, če so mi tako velikodušno ponudili članstvo v tej združbi, kateri je Jajo takrat pripadal

     • totex39

      Misli si kar hočeš, ti si komunist v pravem smislu, kajti oni ne dajo nikoli pravih odgovorov, vedno se takim vprašanjem izogibajo. Amen!

     • Miro

      hahaha…. tebi ni pomoči

     • totex39

      Tudi tebi ne, si že v greznici z svojimi hahaha.

     • Burek Burecki

      Recimo za zacetek. Janez Jansha ni slovenc ampak albanceljn in je dokazano patoloski kriminalec…

    • Burek Burecki

     Bolje komunist na vladi kot pa komuno-fasist… SDS se more losat najman 5 politikov, da bi jih narod volil in celavi sladoljedar je eden izmed teh petih…

  • stajerc5

   To ni vprasanje biti butast, ampak, smo Slovenci res genetsko prizadeti s sindromom mazohistov!?

   • dob

    Ah, nee!
    V osnovni šoli izobraževalni program napišejo sadistični pedofili, potem pa otrok zrase v odraslega mazohista, ki mu srednja šole in faks prodaja vazelin. Okolje pri tem sodeluje! Eventualno pomanjkanje vazelina mazohistek nadomešča z obilnim dnevnim vazelinjenjem z RTV!

    • stajerc5

     Kakorkoli, izgleda, da nam prav pase, da nas garbajo, no ja, z leve smo ze kar utrjeni, a ne?
     Mogoce je to ze tista faza, ko ne cutis nic vec?

     • dob

      Ali pa je to faza, kot spet kaj čutiš in razbiješ sadistu protezo v gobcu.

     • stajerc5

      Mogoce je res zadnji cas. Ampak, kdo bo Kralja Matjaza prebudil…?

 • totex39

  Tale četverica na sliki spet razmišlja kako bi narod prenesli na volitvah naokrog, da bi jih čimveč volilo v njihovo dobro, Kontić jim pa zagotavlja, da bo v Velenje še naprej priseljeval arabske in albanske migrante.

  • Burek Burecki

   Pa ni velenje ljubljana. Tle smo pravi patrioti, ki gremo direk zupanu v pisarno, ce nam kaj ne pase in to mnozicno. V velenju nikoli ne bo migrantskih arabcev, ker tocno ve kaj se bo zgodilo ce jih uvozi…

   • stajerc5

    Ahahahaaaa, Bosna town patrioti, ejejejejjjj!
    Pa ne da ima Kontic sedaj pisarno v Delavskem domu!???
    Ima se vedno isto cistilko, ki mu sesa v pisarni ali je zamenjal?

    • Burek Burecki

     Na drugem nadstropju. A te zanima kako smo svoje dosegli? Bojkotirali bi velenjska mafijska podjetja, ki zivijo iz meseca v mesec kot je obcinski stanovanjski sklad, pup saubermacher in ostalo. Dejansko polovica velenja nebo placevala poloznic pa se naj pol jebejo po sodiscih in naj tozijo 20.000 gospodinjstev ce se jim splaca…

     • stajerc5

      Pomeni, da “vas” je 20 000? Pozabi na vse, ker so tudi med vami pizdice…

 • piko8

  Teh levih PARAZITOV se bomo znebili na bližajočih volitvah!!!
  Slovenci vsi na volitve in volit volit desno SDS !!!

  • dob

   SDS ni desna! To je samo fama, ki jo razširja kučan.
   SDS je normalna.

   A da je kučan levica?! Od kdaj je pa mafija=levica! Mafija so kriminalci. Ubijajo, lažejo, kradejo, perejo dnar, izpuščajo narko kriminalce iz zapora. Posiljujejo farmacevtke.

   • piko8

    V zloveniji večji kriminalc je bolj ga. BUTALCI volijo!!

 • garfi

  udbomafijci in leviČĆarji so osvobodoli rtvSLO
  že manipulirajo in lažejo tudi za volitve in referendum
  pravkar sedaj njihova rtvZLO, da je bilo neizplačilo nagrad košarkarjem za naslov evropskega prvaka
  politično zlorabljeno, o njihovi zlorabi Jakova Faka in zastave seveda nič
  pravijo, da košarkarji pred prvenstvom niso razmišljali o nagradah in to ni njihov cilj
  politiki, ki pa ne držijo obljub so pravi politiki
  DOL S TAKŠNO BANDO šarec-sd-smc-desus-l-bratušek-sloga-itd NA VOLITVAH MAJA !!!
  NUJNO IZVOLITI SLOVENSKE STRANKE SDS-ZD-itd !!!
  VSI NA VOLITVE BREZ IZGOVOROV !!!

  • Čakija Noris

   Jehala te udbomafij, kreten zmešan..

   • stajerc5

    Samo nekaj nam povej, te je Cakija ali Noris pojehala v mozgane!???

 • tasilo

  Vprašajo levičarja:
  — Ej, levičar, ti si levičar … s katero roko si pa rit bršeš?
  — Z desno. Zakaj vas pa to zanima?
  — Hja, normalni ljudje si jo s papirjem …

 • Olga_10

  Naženimo levaške PARAZITE!

  • žogica

   Desne smo že in še jih bomo !

 • Domus Lubus

  Levičarji lahko ponujajo karkoli, ker vedo da bodo zmagali. Dokler Janša vodi desnico, bodo Slovenci volili kogarkoli, samo, da on spet ne pride na oblast.

  • sprehajalec

   Pot v bankrot lupus. pa naj pač bo….

  • xtc

   Tako volijo idioti,ki nimajo pojma kaj jih čaka na koncu.

 • sprehajalec

  Levičarji nam ponujajo programe, ki vodijo v bankrot!

  Čim prej tem bolje. Agonija pokojne Juge je trajala 10 let, Slovenska pa se bliža svojemu 9 letu.

 • xtc

  A vam to ni jasno saj so zapravili že Yugo in sedaj bodo Slovenijo-le BANKROT reši Slovenijo pred popolnim uničenjem.
  Žal je to kruta resnica.

 • ĐĐ Style

  Desničarji bi radi vaše otroke popeljali v 3.sv. vojno, medtem bi hvalili nato in se skrivali v kleti Cankarjevega doma.

 • Osti jarej

  …jih ne volim….,če mi fejst plačajo,ne

  • žogica

   Koliko ti bo pa Janez plačal, no prišepni !

  • stajerc5

   Pozabi, zbiraj stofelce naprej!

 • Jure kavčičeu

  SD želi dvigat davke… to je že na meji lažne novice. SD želi dvigniti davek na dobiček podjetij, ki je pri nas pri okrog 19% izjemno nizek. Se pa strinjajo, da so plače preobremenjene, kar je na nekaterih soočenjih povdaril Han. Torej bi denar jemali tam, kjer ga je na pretek in pustili malce več tam, kjer ga je že tako malo. Recite kar hočete, ampak stranka SD ne teži k neki utopični socialistični/komunistični ureditvi, pač pa kar lepo igra igro kapitalizma. Od vas se razlikuje samo v tem, da ne bi temu kapitalizmu pustili žret revnih ljudi iz nižnjih slojev, pač pa bi ga prisilili v humanost. Torej bi ga preusmerili tja, kamor so ga že zdavnaj uspešno preusmerili na severu in zahodu Evrope, kjer je od obdobja po vojni pa vse do sedaj večinoma vladala social demokracija. Je pa res, da glede na to, kolikokrat so že bili v koaliciji, Slovenija malce sumljivo z zaostankom taca za razvitejšimi nacijami Evrope. Najraje bi videl, da bi trenutno stranko SD izbrisali iz obličja zemlje skupaj z vsemi njenimi člani in tja postavili novo social demokratsko stranko z istim/podobnim programom… Ampak kakorkoli, še vedno precej boljša opcija kot karkoli z desnice.

  • ĐĐ Style

   Desničarji bi radi uvedli privat zdravstvo ker bi to kao zmajnšalo čakalne vrste, to je res ker bi tisti brez dnarja pomrli ali pa si ne bi mogli privoščiti. Podobno so storili v Ameriki, Obama je malce umilil kar se je poznalo na dobičkih farmacevtskih in zdravstvenih podjetjih, vendar Trump želi vrniti na staro.

 • Ana Job

  ZLevica je stranka, ki v svojem duhu prezira vse, kar je povezano s svobodno izbiro, individualizmom in tržno ekonomijo. Naprej pride, kot Adolfova NS*DA*P, 75 let kasneje!

  • Krtača 20

   Tržno ekonomijo pozabi. To je samo za rajo. Vse megalomanske firme (brez izjem) imajo za sabo državo.

   • Ana Job

    Seveda jo imajo, zato je bilo tudi toliko žrtev med nedolžnim prebivalstvom, ki ga je Tito poslal na drugi svet in ga uvršča nemški Bil*d med diktatorje z največ žrtvami. Roparji so si nagrebli zlata in dragocenosti , da so lahko zagnali komunistične firme, še prej pa so žrtvam poslali kuglo v glavo. Danes je moderno hoditi naokoli z avtomatsko puško in kar postreliti tiste, ki jih sovražiš. Tisti, ki tako sovraži desničarje, kot jih vi, je že kar primeren kandidat za tako delo.
    Sicer pa imamo vzor o grožnjah z orožjem že vse od leta 1945 naprej. Na vseh maškaradah tipa Lažgoše nam predstavniki ZZ*B furt naprej grozijo z orožjem, kar pomeni, da bi ga tudi uporabili, če ne bi bili pridni

    • stajerc5

     No ja, za naslednjic vemo kako moramo priti “obleceni”, samo, plesnoba iz Murgl tudi ve in ga ne bo vec v prvih vrstah…, da o njegovih podganah ne govorim!

    • karlina

     Ana, mislim, da je škoda izgubljati tvojega časa in tvojih besed, za Krtačo ,jo blokiraš in greš na naš slovenski portal, veš , kaj mislim.

     • Ana Job

      Karlina, prav imaš.

   • Ana Job

    Ti in tebi podobni komu*nizma niste sposobni obsoditi v taki meri, da bi rekli, da nikoli ne bi smel obstajati in da ga pri nas nikoli ne bi smeli imeti, ker nam je prinesel suženjstvo in drugorazrednost.
    Komu*nizem je utemeljen na sovraštvu. Brez sovraštva sploh ni kom*unizma, kajti kom*unisti tako sovražijo kapitaliste, tovarnarje, velike kmete, inteligenco, da jih morajo ubiti. V Kambodži so Rdeči khmeri tako sovražili vse, ki nosijo očala, da so jih trumoma pobijali, vi niste daleč od tega!

    • totex39

     S takim načinom kot sedaj postopajo z našo domovino niso daleč od tega, če jim bodo volivci sedaj ponovno dali to možnost smo lahko res uničeni ali pa je še možna druga opcija, ki pa je lahko še hujša.

     • Ana Job

      +++++++++Točno!

     • karlina

      TOČNO !!!!!!

    • Krtača 20

     Komunizma ni, je pa trenuten sistem vedno bolj podoben fašizmu. Tko da….

     • Ana Job

      Nedostojno je hvaliti kom*uniste v katerikoli zadevi. Kom*unisti so vredni samo prezira.
      Menda ja ne bomo hvalili nac*istov in faši*stov! Vsi trije pa izhajajo iz istega gnezda, iz iste ideologije.
      Jugo in slovenski partijci so tako oguljufali narod, tako pošastno manipulirali z narodom glede “N*OB”, da večina naroda še danes ne vidi strahotne in pobalinske prevare, ki je v narodu pustila neizbrisne sledi!

     • Krtača 20

      A o fašizmu pa nobene slabe besede?

     • FRANC3

      A ne znaš brati: Menda ja ne bomo hvalili nac*istov in faši*stov! Vsi trije pa izhajajo iz istega gnezda, iz iste ideologije, kar je napisala Ana Job??

    • karlina

     Ana, mislim, da je Krtača iz Večera, pomembna oseba, ki je že bila v S. Koreji.

  • karlina

   Itak, njihovo geslo je-samo nam mora biti dobro in samo mi moramo živeti , kot v raju, vsi ostali-CRKNITE in TRPITE V REVŠČINI !!!!

 • Ana Job

  Zdi se mi, da tako slepo kot levičarji ne zna sovražiti in imeti sebe za superiornega nihče drug. Zgodovina levičarjem ne pritrjuje – pred četrt stoletja se je sesula sama vase večina socialističnega sveta, kar je ostalo, je pa sinonim za revščino. Mi, ki smo protikomunisti, imamo vso pravico, da smo proti fa*šizmu, proti naci*zmu in proti kom*unizmu. Vsi trije so totalitarni sistemi, ki so pobili na milijone ljudi. In rdeča zvezda, ki jo propagira levica je sramota!!!

  • Krtača 20

   Blowjob Švedska je pa res sinonim za revščino, ne me smejat hahahaha

   • Ana Job

    Kaj te spet muči taksist? Ni dovolj dela danes ali počivaš? Švedska ne bo nikdar več Švedska odkar so vrata odprli na stežaj migrantom. Posilstva in napadi prišlekov so na dnevnem redu. Evropa je globoko zabredla in tega se sploh ne opazi, vse to se skriva pred ljudmi in se pometa pod preprogo, samo, da ne bi nastala panika med ljudmi. Razlika med levimi in desnimi pa je glede te problematike ta, da so levičarji naklonjeni k temu, da se te zadeve čimbolj prekrivajo, čemur sledijo tudi mediji. Desničarji pa opozarjamo kaj se dogaja, ljudje pa ne verjamejo, ker se o tem poroča v tujini in pri nas v manjšini. Pametnih ukrepov pa itak ni, gre bolj za neko stanje v smislu bombe za katero se točno ne ve kdaj bo eksplodirala. Dejstvo pa je, da je njena eksplozija neizogibna.

    • Krtača 20

     Ja ja…. Ti kar lapej… Enkrat pejd gor pa boš vidla. Res jih je velik in jih šibajo na sever kamor tud Švedi nečejo. Brez veze tirazlagat, smo že stokrat…

     • Zgornji

      Kaj če bi ti malo svoje mrtve možgane skrtačil(a) !!! ??? !!! To bi bilo Vesoljno Koristno !!! ! !!! Hvala !

     • zoro

      pusti, je pač nepismen musli podganji iztrebek, ki nima v slo niti dokončane os.šole- tudi pri meni je blokiran – no povem pa ti lahko, da je on, ni ona, no, mogoče pa je, da je ono – hehieheihhhaai

     • karlina

      Mislim ,da je ONA iz Večera, vsaj zdi se mi tako.

    • stajerc5

     Sicer ne vem, kdo je pokrtacen taksist(ze od vekov blokiran), ampak vse ostalo pa zadene v crno. Super zajeto in napisano.

    • Zgornji

     DOOOOOOOBRO RAZLOŽENO !!! ! !!! ZA NEVEDNE , SLEPE , NEPOUČENE IN POKVARJENE – ZLOBNE !!! ! !!! HVALA MUCI :-) :-* :-* :-* :-)

    • zoro

     +++++++++++++++++++++++++++++ ja, ampak temu musli podganjemu iztrebku nima smisla odgovarjati, zanj je krvava zvezda alah in v to veruje, je pač omejenec, ki se z vsakim komentarjem na novo izda

    • karlina

     Ana, če bo zmagala v Sloveniji levica, bomo tudi mi kar hitro postali , kot je Švedska, še prej pa , kot Venezuela.

  • zoro

   bravo, bravo, bravo in nič drugega nimam za povedati, zadela si žebljico na glavico – to je to !!!

  • karlina

   Točno, kako pa drugače, njihovo sovraštvo do vseh, ki niso na njihovo strani, oz. če nisi naš, si naš sovražnik, se vsem, čisto vsem kaže na njihovih obrazih, čisto vsem, četudi v DZ, ne bi imeli prostore po strankah, bi lahko mirne duše, takoj vedel kdo je kdo-grdobe in naravno lepi ljudje.

   • Ana Job

    To se tudi meni čedalje bolj dozdeva, Karlina. Iz obraza lahko marsikaj preberemo.

  • YAZZO

   Anci,babjo histerijo so vcas pr ginekologu odpraulal mladi junci z premikanjem roke po vulvi,brbit bi biu cas tudi za te,ce pa ni dnarja pa brz v prvi red shop,dildo bo cenej…..ce ne se ti bo podstresje skisu

 • Krtača 20

  Recimo da se Franci odloči postavit eno ultramoderno tovarno za proizvodnjo robotov. Pet jurjev je sam naprasku, dva jurja mu da soseda. Mem prleti še poslovni angel, ki pravi če bo država prispevala, bo dal tud on petdeset jurjev. Država v primeru levih bo rekla ja, v primeru desnih pa ne. Torej kako naj normalen človek postavi gospodarstvo na noge z nule? Desni, mate odgovor?

  • FRANC3

   Zavajaš! Pametna država bo podprla dober projekt. Leve vlade pa samo projekte, ki jih pripravijo levaki.

 • Vera

  Levica zna delati samo izgube , zato jih ni dobro volit.

  • Vera

   ZNA = je prav .

 • Jožef

  Nič kolikrat sem rekel ali napisal, da tisti Slovenci, ki se niso nikoli seznanili z primerom kapitalizma in komunizma, ki ga dokazujeta Severna in Južna Koreja, ne bodo nikoli doumeni, kako zelo so indoktrinirani zaslepljeni in gluhi za resnico, ki jih obdaja in ki je ne vidijo in neslišijo.
  Cesar je nag, pa vendar ga vidijo v čudovitih novih oblačilih.
  Pomladniki so nam v devedestih pokazali, da so komunisti goli, naivni Slovenci pa jih še vedno vidijo v bleščečih rdečih oblačilih z Titom v beli maršalski uniformi. Še vedno jih vidite, ljudje ?

  • Krtača 20

   Mal si poglej kakšen filmček tudi o Severni Koreji. Takih stolpnic pri nas še čez petdeset let ne boš videl. Krneki, sej samo seb razlagate ene pravlice.

   • Ana Job

    V Nemčiji so sestavili seznam največjih množičnih morilcev dvajsetega stoletja, med katerimi se je znašel tudi Jo*sip Br*oz Tit*o

    Nemški časnik B*ild je sestavil seznam dvajsetih največjih množičnih morilcev, ki so zaznamovali dvajseto stoletje. Med prvimi desetimi se je znašel tudi jugoslovanski voditelj Jo*sip Bro*z Tit*o. Absolutno prvo mesto pripada kitajskemu diktatorju Mao Ce-tung, ki naj bi bil odgovoren za smrt petdesetih milijonov ljudi.

    Avtorji članka so na deseto mesto postavili pokojnega predsednika Jugoslavije Josi*pa Bro*za Ti*ta, saj naj bi bil v času 35 letnega predsedovanja odgovoren za smrt milijona ljudi.

    • Krtača 20

     Who cares. Tudi jaz sem sestavil seznam na katerem je največji množični morilec janša.

     • Ana Job

      Kdaj bodo začeli kuriti verne, kapitaliste in Ži*e? Ozračje je pravo, le dovolj bedakov še dobite na svojo stran, tako kot Adolf leta 1933!

     • Krtača 20

      Če desni zmagate bomo hitro kurili.

     • Ana Job

      Pejt na kebab, čas za malico je, potem greva drugi polčas.

     • joza joza13

      Kurili arhive?

     • karlina

      TOČNO

     • Marija

      Ne bodo jih kurili sami. Vemo kaj uvažajo ti bodo delo z veseljem opravili v imenu Alaha. Kot so po drugi svetovni vojni klali četniki.

     • FRANC3

      Zmedenec!

     • borko

      tebe je pa zgrešu

    • stajerc5

     Ko tako malo razmisljam…., ce bi jih pospravil na drugi strani, sploh ne bi bilo tako slabo…. Obupno crno, vem, ampak resnica je najveckrat strahotno boleca!

    • macon

     https://www.hawaii.edu/powerkills/20TH.HTM
     Poglej, če se ti da. Vse v tabelah.

     • Ana Job

      Hvala. Sem prebrala. Za Yugoslavio bi mogoče pripisala še višjo številko genocida. Po navedenem datumu smo že samo v Sloveniji odkrili veliko število grobišč povojnih pobojev . Res ne vem, kako se lahko narod še vedno tako krčevito oklepa te bratomorne ideologije.

     • karlina

      Ana, vsak mesec, če ne že teden, odkrivajo nova in nova morišča, za katera sploh niso vedeli, hvala Bogu po eni strani, ti ubogi ljudje želijo, oz. hočejo, da se jih dostojno pokoplje.

     • Ana Job

      Karlina, se strinjam, da je treba o tem govoriti na glas in pokazati s prstom kdo je krivec za to.

     • Marija

      Nič ne pomaga samo govoriti. Določeni morilci so še živi,pa ni nobeden obsojen. Delajo kar hočejo in prodajajo nas tujcem Se ve kateri,enakim zločincem kot so sami.Ker ni bilo lustracije so nategnili osvoboditelje,sedaj pa imamo kar imamo.

     • Marija

      Oklepajo se je tisti kateri imajo še danes koristi od svojih zločinov in jih še vedno počenjajo. In svoje otroke so vzgojili v komunizmu. Saj so jih lahko vedno so imeli vse samo,da so delali zanje.Zato se tako krčevito oklepajo in se še vedno množijo.Sedaj so že na položajih njihovi otroci in vnuki. Tega ne bo nikoli konca,prej bo nas Slovencev. Saj nam vlada jug.

     • Ana Job

      Draga Marija, dobrodošla tudi kdaj pri nas!

      https://slovenec.life/

    • karlina

     Itak-tito je bil najhujši morilec v Evropi, takoj za Hitlerjem, po vojni pa itak prvi

   • zoro

    kake stolpnice si bil tam gnida podganja popizdim ko mi neki kurac brezvezen kot si ti nekaj naklada, sam sem bil tam in ne enkrat vedno grem preko pekinga ker je lažje zaradi meje seveda tudi dražje in kje ti usrane levistično vidiš stolpnice letos januarja jih še ni bilo – gnoj, crkni gnoj, zavaljena krvava svinja si in nič drugeha pojma nimaš in blebetaš

    • karlina

     O, sedaj mi je pa jasno, kdo je ta Krtača, povezana z Večerom in to zelo, zelo, glavna, če se ne motim.

  • zoro

   res je, vendar menim, da vedo zakaj gre, ampak so tako zelo slabi oz. pokvarjeni, da ne priznajo svojih zmot in zablod – še hujši verniki so kot podganji iztrebki – tudi za njih je vse opravičljivo – njihov bog je pač krvava zvezda

  • FRANC3

   +++++++++++++++++++++++++++++++++

  • karlina

   TOČNO, sama sem bila v najhujšem komunizmu v oš in videla, ter doživljala vso krutost, pa potem nisem mogla študirati, ker nisem dobila štipendije, smo presegli cenzus za en dinar, en dinar, samo zato, ker sem bila iz kršanske družine in vse moje sošolke tudi, kasneje v službi, s sš, delala s sodelavko, ki je imela samo oš, ampak z rdečo knjižico-imela večjo plačo, kot sama in potem , ko sem leta 91 mislila, da se nam kaj takšnega ne bo NIKOLI VEČ DOGAJALO, sem se zmotila, krepko zmotila in sedaj si želijo še hujši komunizem, oz. ne vem več, če je to komunizem, to je že najhujši teroratizem !!!!

 • Zgornji

  TOOOOOOOČNOOOOOOO TKOOOOOOOOOO !!! ! !!! AMPAK, MRTVOSLEP BEDEN BUTAST SLOVENSKI FOLK JIM ZNA ŠE CELO NASESTI !!! ! !!! AMPAK, CENO TEH BEDNIKOV BOMO PA PLAČEVALI VSI !!! ! !!!

  • FRANC3

   Kowalkovski: Laž je neumrljiva duša komunizma.
   Naj i nekdo pokaže uspešno komunistično-socialistično državo (kitajska ni več komunistična!)!

   • karlina

    nikjer na tem našem planetu : Zemlja je ni

  • karlina

   Se bojim, da imaš res prav. na žalost.

 • garfi

  VOLIte “levico” za 2% višje pokojnine in plače
  VOLITE SDS-ZD-itd ZA 25% VIŠJE PLAČE IN POKOJNINE !!!
  BITI BUTALEC JE LEPO A ZELO DRAGO !!!

  • karlina

   Ne, ne volite levico za nič, za siromaštvo, za beračenje, kot je v Venezueli, to je njihov cilj.

 • VERRZIFIKATOR

  PESEM O SVOBODI

  (napev je znan, brez njega ne gre)

  Kdaj zakruli pesem o svobodi,
  preko vseh izropanih gozdov,
  kdaj odplava židan les po vodi
  za kurjavo naših kdaj domov?

  Bo tedaj svoboda zasijala,
  ko zasopel bo kruljavec strt,
  delovala pravna bo država,
  ko naš prvi bo gozdar zaprt.

  Mati Slovenija, tvoji so gozdovi,
  naše bo plačilo, ko pokličeš nas,
  ko kruljávost pujsov nesejo plazovi,
  ni več daleč, vedi, pride tisti čas.

  Dokler gozd ni prodan, se kruljavec redi,
  prepoditi ga je treba, dokler je še poln slin,
  gozd ohranimo seveda, če bo kmalu čas kolin.

 • garfi

  Za:
  Od: “XXXXXXXX”
  Datum: 26.09.2017 15:06
  Zadeva: pokojnine

  Spoštovani g. poslanec Vinko Gorenak!
  Gledam vaše nastope v DZ in moram vam zaploskati. Imam pa eno samo pripombo. Dejali ste, da so se v času prve Janševe vlade pokojnine dvignile za 25%. moj izračun kaže, da celo 26% s tem, da je bil poračun v mesecu decembru za celo leto nazaj. Zadnje leto smo tako dobili poračuna za Božične praznike skoraj dve tretjini ene pokojnine . Upokojenci z najnižjo pokojnino pa so eno leto takrat dobili ŠE 300 € DRAGINJSKEGA DODATKA . PA ŠE LETNI DODATEK JE BOL POLNO IZPLAČAN.
  Torej ste bili vi socialna država. Prosim, da še te podatke poveste trmastim levičarjem.
  Vse dobro in lep pozdrav!
  VOLITE SDS-ZD-itd JUNIJA !!!

  • karlina

   VELIK PODPIS !!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • joza joza13

  Sd ima končno neki program. Dokler ga niso imeli, so ljudje upali, da vendarle imajo kakšnega zajca v klobuku. S tem programom so pa klobuk obrnili. Ni zajca. Ni upanja…
  Dobro no, pa kdo bo dal glas temu lesenemu, napihnjenemu, nenaravnemu, preračunljivemu… Židanu?
  Sam nekako poskusim človeka oceniti. Pri tem tipu imam ves čas občutek zapetosti in da nekaj skriva – mogoče pa ima vetrove – kdo bi vedel?
  Nikoli še nisem srečal židanega Židana.

  • karlina

   A veš, da tudi jaz, čim ga pogledam, njegov grozljiv pogled, ki te ubija z očmi, najmanj, meni se vedno bolj dozdeva ,da je sin nekoga, hm…..

   • joza joza13

    Buchela pravi, da je imel prste vmes Aleš Bebler…

     “Ne bojte se jih torej; kajti nič ni prikritega, kar se ne bo odkrilo, in skrivnega, kar se ne bo zvedelo.”… “Kar vam pravim v temi, povejte na svetlem, in kar slišite na uho, razglasite s streh.” (Matej: 10,26-27)

    • janko

     Ampak mi, slovenceljni, gledamo, pa ne vidimo, poslušamo in vse verjamemo, vedno znova gremo na led, smo najbolj v sebe zaprt narod (kar je razumljivo), nič si ne upamo… Ljudje kontinuitete pa živijo še naprej v socialističnih sanjah, kjer so se vse življenje imeli lepo. Ampak svet se je zelo spremenil, morali bi jih peljati po razvitih deželah in morda bi se vsi med njimi, ki so dobro misleči, prijeli za glavo: pa mi smo še za luno.

     • Soave

      + + + +

 • karlina

  TOČNO TAKO, no, tisti, ki imamo vsaj malo zdrave , kmečke in SLOVENSKE PAMETI, vemo dobro, še predobro, da so to vsi potomci-rdečih, morilskih komunistov, kako pa drugače, ker leta 91 ni bila izvedena lustracija, se nam dogaja vse, kar se nam dogaja in se nam bo še, še bolj, če bomo dopustili, da letos SD zmaga na volitvah, kajti potem pa res, za vse večne čase-konec z našo SLOVENIJO, kajti na našem ozemlju bodo res dokončno ustvarili novo Venezuelo, kajti bivša juga smo že zdavnaj in S. Koreja tudi. Tem barabam-mi , PRAVI SLOVENCI, ne pomenimo nič, absolutno nič, vse tisto, kar se je dogajalo po letu 45, se zopet dogaja-uničujejo kmeta, privatnika, gospodarstvo-vse tiste, ki so pridni, marljivi, delovni, vse tisto, kar smo PRAVI SLOVENCI, vzgojeni v krščanski veri, VEDNO BILI, VEDNO in zato so nas morili, mučili, izgnali in vedno ZATIRALI, zapomnite si to in VOLITE DESNICO, če želite še živeti v Sloveniji, ki ste jo hoteli imeti leta 91 in se zanjo tudi borili in zanjo tudi umrli. Danes pa nam ukazujejo v parlamentu, v vseh JU, na vseh vodilnih mestih, predvsem SRBI, ki smo jih pregnali, vsaj mislili smo, da smo jih, ampak ne-vse več in več jih je v naši državi, jih še kar uvažajo iz bivše juge, zakaj že-ja zato, ker jim je v naši državi super dobro, ker imajo v primerjavi s svojo republiko-super dobre službe in predvsem dobre plače, takoj dobijo stanovanje, za njimi pa pridejo tudi njihove številne družine. Kar se pa tiče stranke LEVICA, škoda besed, v njej so sami -lenuhi, postopači, večni študenti, propadle igralke, pijanci-skratka najslabši osebki v družbi, od njih ne pade absolutno nič, nič-edino gobcanje, pa še to gobcanje nihče ne razume, ker ne vedo, kaj govorijo, saj niso izobraženi, tudi maturo so jim podarili, zadeti so od jutra do večera, zato pa so želeli legalizirati drogo.

  • Valter BraniSlav

   Jaz, potomec druzine Kardelj Macek sem se sam lustriral leta 1977 ko sem se preselil v ZDA
   Vam je kaj laze ker mene ni?

   • Dostmamrecesije

    A, ti si Walter, ki brani Sarajevo. Svaka ti často komunistek na 24 potenco. Buto en.

   • Korenjak

    Skratka: ti že od leta 1977 sediš v bifeju Pri Amerikancu in piješ pivo s pelinkovcem…?

 • Franjo Trojner

  Če na volitvah znova zmaga levica bomo vsi v Sloveniji postali vegeterjanci, travo bomo pasli, ker bo krompir luksuz.
  Upam, da se volilci zavedajo, kako zelo velika odgovornost je na volitvah oddati svoj glas za te ali one.

 • Vrhovni sodnik

  LAŽ IN KRAJA, STA NESMRTNI DUŠI KOMUNIZMA !

 • Marijan Tončić

  Sem se potrudil in kupil toplo gredo 8 x 3 metre. Čeprav sem ansprotnik nakupov preko spleta sem tokrat naredil izjemo. Cena našega prodajalca cca. 900 EUR, v Veliki Britanaiji, ki na žalost ne dobavlja v Slovenijo je bila 320 Funtov in na Ebay Italija 280 EUR. Seveda sem isto toplo gredo naročil v Italiji in glej ga zlomka, ko sem plačal so mi poslali potrdilo in zahvalo za nakup ter darilo še en gazebo 9 x 3 metre. Gazebo je darilo prozvajalca tople grede. Najbrž ga ponuja tudi drugim distributerjem in sem se spraševal kam je le izginil na poti do Slovenske spletne trgovine???

  Sem pa vsekakor razočaran, danes zvečer sem spet ugotavljal, da je še vedno najbolj priljubljen Barbi, takoj za njim pa naša vrla EU komisarka ter EU poslanka……………. za kaj le?

 • Franjo Trojner

  Norci bodo za norce glasovali, da nas bodo nah norci na oblasti gnali v propad. Vsi ostali nič krivi bomo žal samo kolateralna škoda.
  Sam se zavzemam za sprejetje zakona o obveznem 100 urnem izpitu za pridobitev volilne pravice pri 18 leth, nato bi bili obvezni 40 urni tečaji vsaka 4 leta za vse volilne upravičence brez izjeme. Vsem tistim volilcem, ki so kljub vsemu na volitvah trikrat glasovali za slabo, neuspešno vlado, pa je potrebno začasno omejiti volilno pravico, ti bi za kazen lahko trenirali samo na vzporednih volitvah, dokler se ne popravijo in na treh vzporednih volitvah glasujejo za uspešno vlado.

 • Marija Panjan

  Levico in desnico vodijo bivši komunisti. čas je da se narod zedini!

  • In kdo ga bo zedinil ?

  • janko

   Daj, začni! Vsi te podpremo! Ampak ne vem, kako bi bilo možno kakorkoli v zadostni meri vplivati na rdeče možgane. Za moje pojme bi si tisti zaslužil Nobelovo nagrado!

  • Olga_10

   Spet en vseglihar na pohodu….
   Pa “narod” (komunisti) organizira socialistično zvezo delavnega ljudstva Slovenije z Milanom Murglskim na čelu? Brez stranki in demokracije!
   Neumnost na kvadrat! Namenjena pa temu, da naj se še naprej vladajo “naši” in kradejo naprej…
   Janša je demokrat in se že 27 let bori za demokracijo, proti zločinskemu komunističnemu sistemu, zato je deležen toliko političnih procesov, ker Ni naprodaj in JE sposoben!

   • Novakec1

    27 let je demokrat prej je bil pa komunist, spreobrnjenci so živ hudič.

 • Dostmamrecesije

  Za koliko milijard imajo nas namen zadolžit??? PRIMITE ZA ŽEPE IN DENARNICE. LUKNJE BODO VSE VEČJE, VKLJUČNO S TISTIMI V NJIHOVIH GLAVAH.

 • Olga_10

  Nek član kucan-šarčevih “novih” obrazov je na vprašanje, kako bi rešil odprta vprašanja v zdravstvu, pokazal na primeru sive premene….in rekel, pri njih bo, kdor zna, lahko kar operiral…. Do sedaj so operirali tisti, ki niso znali? Kdo bo imel licenco? Plačilo? Bomo šli v srednji vek, ko so kovači pulili zobe…. To so ljudje, ki nimajo pojma!
  Dejal je še, da ga moti, ker “ni sodelovanja v visoki politiki …”..sami pa vnaprej izključujejo sodelovanje z SDS…….
  Če bodo še ostalo tako “uspešno reševali” smo padli z osla v prepad….
  Volimo pravo desnico in ne Kučanovih klopotcev!

 • Novakec1

  Tak kapitalizem ki trenutno vlada v slolandiji je glih taka katastrofa za rajo. Dobro jutro sužnji na minimalcu, pesti riža in kozarcu onesnažene klorirane vode.

 • Miha

  Globoko se strinjam: “Levičarji nam ponujajo programe, ki vodijo v bankrot”!