Socialistka Fajonova brezkompromisno napada branike Evrope: Slovenski varnostni strokovnjak opozarja, da je vse to del načrta destabilizacije in kolonizacije!

Foto: STA

Sramota je, da le nemo opazujemo, kaj se dogaja na obalah Italije. Brutalnost in nehumanost politike in politikov, ki blokirajo italijansko ladjo obalne straže z begunci. Kdaj bodo #eu vlade spoznale, da potrebujemo skupno učinkovito migracijsko in azilno politiko?” je slovenska socialistka Tanja Fajon na Twitterju napadla delo italijanskega notranjega ministra Mattea Salvinija in njegovo uspešno varovanje italijanskih ter hkrati evropskih meja. Pred tem pa je bila njena tarča tudi Madžarska pod vodstvom Viktorja Orbana. Slovenski strokovnjak za varnostna vprašanja in policist Anton Olaj pa je opozoril, da slovenska levica podpira migracije, do katerih ni prišlo spontano, ampak so jasno vodene z namenom destabilizacije in kolonizacije Evrope.

Ena redkih evropskih držav, ki se v zadnjem času ne spopada z enormnim povečanjem kriminalnih dejanj ilegalnih migrantov, je Italija. In to predvsem po zaslugi njihovega notranjega ministra Mattea Salvinija, ki je v ključnih trenutkih ohranil trezno razmišljanje in odločno rekel “ne” številnim poskusom migrantov, da na nedovoljen način pridejo na ozemlje Italije. Ob tem je jasen signal, da se bo v Italiji spoštovalo zakone, poslal tudi nevladnim organizacijam, ki v mnogih primerih pomagajo migrantom pri ilegalnih prehodih meje ter s tem delujejo v popolnem nasprotju s tem, kar naj bi bila njihova glavna naloga – ukvarjanje s humanitarno dejavnostjo.

Salvinijeva odločnost gre seveda še kako v nos multikulturalistom. Ti namreč še kar podpirajo politiko odprtih meja, ki jo Evropi vsiljuje madžarsko-ameriški multimilijarder, filantrop in poslovnež George Soros s svojo mrežo nevladnih organizacij. Levičarji pri svojih napadih na najnovejšo italijansko vlado, ki je več kot očitno uspešno ukrotila migrantsko krizo, ne izbirajo sredstev. To dokazuje tudi najnovejša objava slovenske evropske poslanka iz vrst SD in dežurne borke za pravice tujerodnih migrantov, ki s seboj prinašajo kriminalna dejanja, Tanje Fajon.

George Soros in Matteo Salvini (Foto: epa)

Fajonova odločno proti Italiji, čeprav za to ni realne osnove
Fajonova je na Twitterju odločno udarila proti Italiji. Zapisala je: “Sramota je, da le nemo opazujemo, kaj se dogaja na obalah Italije. Brutalnost in nehumanost politike in politikov, ki blokirajo italijansko ladjo obalne straže z begunci. Kdaj bodo #eu vlade spoznale, da potrebujemo skupno učinkovito migracijsko in azilno politiko? @strankaSD.” Neverjetno je, da se želi Fajonova zoperstaviti eni redkih držav v Evropi, ki spoštuje osnovno pravilo, da je treba nezakonite prehode meje preprečiti oziroma ustrezno sankcionirati. Omenjeni zapis je torej le eden izmed dokazov, da je levičarjem za spoštovanje zakonov prav malo mar. Slednje se pogosto izkaže tudi v drugih primerih, ne le pri migrantski krizi. Kršitve pa jim v Sloveniji omogoča predvsem naš sodni sistem, ki je v veliki meri pod vplivom globoke države, saj je prepreden z njenimi kadri.

Olaj: Gre za široko pripravljen načrt destabilizacije in kolonizacije Evrope
Zapis Fajonove je že naletel na številne odzive na Twitterju. Med drugim ga je komentiral tudi znani strokovnjak za varnost, sicer pravnik in policist ter veteran vojne za Slovenijo, dr. Anton Olaj. Ta je opozoril na dejstvo, da slovenska levica podpira migracije, do katerih ni prišlo spontano, ampak so jasno vodene z namenom destabilizacije in kolonizacije Evrope. “Razumeti je, da ste v polni ofenzivi. Očitno sedaj po EU volitvah prioritetno izvajate široko pripravljen načrt destabilizacije in kolonizacije Evrope ne glede na mnenja evropskega prebivalstva. Ali je to ideološka srčnost ali le abotnost, bo pokazala prihodnost,” je zapisal v odgovoru Fajonovi.

Realnih razlogov za svoja stališča Fajonova ne navaja
Zapis Fajonove tudi sicer ne čudi. Njeno stališče, da so ilegalni migranti dobrodošli, je vsem znano. Sporno pa je predvsem, da vsako nasprotovanje temu stališču Fajonova razglaša za šovinizem, fašizem, nestrpnost in kršenje človekovih pravic. Realnih razlogov za svoja stališča, ki so čiste floskule, pa ob tem seveda ne navaja. Pri tem je paradoksalno zlasti dejstvo, da prav levičarji, med drugim tudi Fajonova, v zadnjem času pogosto obtožujejo desničarje sovražnega govora, čeprav se vedno bolj kaže, da se slednjega, v obliki kot ga sami tolmačijo, poslužujejo predvsem oni sami. Vse, ki se ne strinjajo z njihovimi idejami, namreč pogosto poimenujejo kar fašisti, neonacisti ali skrajni desničarji.

Rajko Golob

 • lauraas

  Ali Soros ima naslednike glede destabilizacije zahoda?

 • samotoje

  Glede na idiotske izpade T.Fajon pričakujem, da se bo vendarle našel nekdo, ki ji bo zaprl kljun in jo umestil tja, kamor spada- med tepke. Morda bi si celo Salvini ali pa Orban vzela čas in se malce pozabavala s kokošjo. Tako kot se Trump kratkočasi z onimi štirimi pobesnelimi demokratskimi kongresnicami.

  • me

   tej je treba odrezati ……..po muslimansko kot to poćnjeo njeni prijatelji in vzorniki.

  • karpelec

   Čak, čak, počasi, sedaj šele polnita kadi s tepkami, pozneje bosta pa samo žgala, da ne prekinjata žganjekuho.

   • samotoje

    Postopek je seveda treba upoštevati.

  • IZBIRA

   Ej, pravkar je dobila nov mandat v EU parlamentu! Kaj ji kdo more!

   • mona lisa

    Žalostno ampak resnično. Ker debil lahko da glase za to podrepnico musličev? Tega je treba izgnat iz Slovenije.

    • Dada

     Podrepnica, ampak zelo velika, je Tomčeva Romana. V zahvalo Janši, da bo spet lepo služila nekaj let v EU parlamentu, mu je v Lepeni celo v rit zlezla…Upam, da je že nazaj. Da je Janša, je .bla… še ni čas, vendar, da bi bil Janša EU komisar….. Tako je , če nisi samostojen človek v SDS, potem moraš šefa ……..

   • pupa

    Ali je Fafajonka še prosta? Imam občutek, da je v izvenzakonskem partnerstvu s samim SATANOM.

  • samsara

   Falotki bi trenutno najbolj pristalaj položaj črno ožakljene nižje rangirane priležnice v haremu kakega zakotnega tolstega vplivneža.
   To pomeni, nižji status od prve in druge žene omenjenega ortodoksnega muslimana srednjeveške mentalitete.
   Pa še Evropa bi si oddahnila in kakšno življenje in zdravje potencialnih žrtev muslimanskih divjakov, bi bilo prihranjeno. Da ne omenjam posebej duševnih stisk in travm nič hudega slutečin in mislečih predstavnikov ranljivih skupin ljudi, domorodnih seveda. Vsi domorodni smo potencialne, dolgoročno pa planirane žrtve!

  • freddie69

   ko ga že omenjaš…. zanimivo da se noben ne spravi na pravega krivca, torej ravno njo. veliko učiteljiico demokracije ki je v svojem pohlepu vnesla na to področje nemir. odstavila vladarje ki so skrbeli za nek red, zanetila spore in se polastila virov. videno v iraku, libiji, ……. ni dobila enega samega begunca. vse nabasat na ladje in direkt pod kip svobode

 • Valter BraniSlav

  …”Kdaj bodo #eu vlade spoznale, da potrebujemo skupno učinkovito migracijsko in azilno politiko?” ..
  TO POLITIKO ZE IMAMO. VSE MIGRANTE NA DOM SOROSEVE CIPE TANJE FAJON.

  Sicer pa nimamo nic proti ce nevladne organizacije resujejo potapljajoce barke v sredozemlju in brodolomce vracajo v prvo varno pristanisce v Afriki.

 • Valter BraniSlav

  Na meje postaviti Francija Danka:
  https://www.dw.com/image/49211337_403.jpg

 • Kju

  Ko boste razumeli kaj tu piše, boste razumeli, zakaj je Tanja tako poslušna in prizadevna pri izvajanju prejetih nalog:

  https://med.over.net/clanek/tanja-fajon-sprejeti-sem-morala-da-ne-bom-imela-otrok/

  • AlojzZ

   Jaz vseeno mislim, da je razlog v skrbi za lastno rit, po smrti pa naj bo potop. Lahko pa bi bilo to opozorilo volivcem, naj volijo ljudi, ki imajo urejene družine.

  • KAPIBARA

   Vsi veliko vojskovodje so bili rez potomcev, kajti le tako ne gledaš na lastno ri.
   kaj so naredili HR in Srbski generali, ko se je začelo klanje v bivših republikah. Kaje so bili njihovi pamži, in koga so napotili na kanon futr.
   HR so mobilizirali Istro in Dalmacijo, ker sta “trn v peti” Zagrebu, in tja napotili VSE begunce iz Vukovarja a i šie..
   Srbski, so pa svoju decu, deportirali v Rusijo..

  • to_mi_delaj

   bi jaz njej kaj drugega v mozak poslal

 • Slovenec

  ZAKLAT BARABO LEVIČARSKO!

 • ga, Tanja Fajon !

  Ali se vam nič ne smili slovenski in sploh ves evropski narod, ki ga ti prišleki, mučijo, koljejo , ki so zapustili svoje domove in nas zdaj tule terorizirajo, uničujejo naše domove, našo kulturo ……. in sploh vse, kar si trenutno zamislijo ?
  Ste se v EU že, kdaj zavzeli za ohranitev naših pravic in človeškega dostojanstva ……. ???
  Boste slovenski in EU poslanci sploh DOVOLILI, da nas ta TUJ NAROD POKOLJE in ZASEDE NAŠE DOMOVE, IMOVIMO, POSILJUJE in KOLJE NAŠE OTROKE……….
  Vprašajte si lastno VEST, ali je pravilno in pošteno takšno RAVNANJE do LASTNEGA NARODA !!!
  Ali ne uvidite kakšno kulturo prinašajo ti ljudle s seboj ?
  Naši dedki so nam z golimi rokami očuvali domove pred podobnimi TUJIMI VDORI, ali mi pa bomo v 21. stol. vse to pustili, da uničijo in povrhu še vse NAS IZREBIJO ???

  Pomagajmo jim tam kjer so, da se naučijo delat in ljubiti svojo domovino !

  • Valter BraniSlav

   Tovarisica Fajon je Soroseva cipa.

   • Dada

    TI SI PRIMER, KAKO ČLOVEK PODLEŽE SDS nakladanju……od neodvisnega komentatorja zašel v SDS in to po lastni krivdi. Še včlani se, začetne tečaje ima pravljičar, dr. Grims.
    Podrepnica, ampak zelo velika, je Tomčeva Romana. V zahvalo Janši, da bo spet lepo služila nekaj let v EU parlamentu, mu je v Lepeni celo v rit zlezla…Upam, da je že nazaj. Da je Janša, je .bla… še ni čas, vendar, da bi bil Janša EU komisar….. Tako je , če nisi samostojen človek v SDS, potem moraš šefa ……..

  • AlojzZ

   “da se naučijo delat ”

   ??? Kako to misliš? Saj še nobenega niso videli delati! Tam se ne dela!

  • Valter BraniSlav

   Zakaj bi jim mi morali pomagati?
   Smo muslijem kaj dolzni?

  • samsara

   Stroka pozna skupino ljudi, ki se jim nihče ne smili (razen sami sebi), ničesar ne obžalujejo in ničesar jim ni žal. So prvovrstni lažnivci, manipulatorji, hlepijo po uspehu, nadzoru vseh, ki so nižjega statusa. Pri njihovi borbi za lasten uspeh in slavo so brezkompromisni.
   So neodzivni na glas vesti!
   Takšni, so primer popolnih, absolutnih egostov.
   V stroki so jim nadeli ime, psihopati.
   Opisano še z drugačnega zornega kota, so manifestacija in tudi materializacija diabolične energije.
   Koliko kdo kaj takega prepozna ali začuti pri komu, je v celoti stvar posameznika.

  • samotoje

   Fajon je izrazita sociopatka, torej nič od tega, kar navajaš, ne zaznava. In še tvoj zadnji stavek. Ne bo šlo. Odnos do dela, spoštovanje do ljudi, ki delajo, izboljšujejo, izumljajo itd. se je v pretežno krščanskem svetu izoblikoval v stoletjih. V arabskem svetu se nikoli ni. Resnična zgodba iz Sudana: moj prijatelj je delal v skupini, ki je v okviru OZN kopala vodnjake za domačine. Ko so končali z delom, so jim razložili in pokazali, kako je treba skrbeti za napeljavo in jo vzdrževati. Navdušenje je bilo veliko. Tri dni so praznovali. Po 4 letih se je prijatelj vrnil in opravil “inšpekcijski” obhod vodnjakov. Vsi so bili zanemarjeni, delno zasuti s peskom, v njih so ležali živalski kadavri, okrog pa je bilo nametano orodje, ki se ga nihče ni niti dotaknil. Vaščani so sedeli v senci in čakali, da jim tovornjaki dobrodelnih organizacij pripeljejo hrano in vodo. Samo to je.

 • Valter BraniSlav

  …”Sramota je, da le nemo opazujemo, kaj se dogaja na obalah Italije”…
  STRINJAM SE S TEBOJ CIPA FAJON.
  TAKOJ PUSTI SLUZBO. POSTANI KAPETANKA, RESUJ MIGRANTE, IN JIH VOZI DO PRVEGA VARNEGA PRISTANISCA V AFRIKI ALI BV.
  Kaj cakas cipa? Cakas naslednji Sorosev cek?
  Se to nam povej, koliko dobis od Sorosa da serjes po lastnem narodu?
  Imam obcutek da si poceni cipa. Povej koliko dobis za izdajo lastnega naroda?

 • Dada

  ODLIČEN KOMENTAR FAJONOVE. ZADELA JE ŽEBLJICO NA GLAVICO. TO JE TRENUTNI PROBLEM EU, KI ŽE DOLGO TRAJA IN OĆITNO ŠE BO…KAŽE PA NA NEHUMANOST ITA VLADE, KO JO TUDI SODIŠČE UČI, DA SO BEGUNCI LJUDJE. TUDI KLOVN SALVINI JE DOBIL USTREZEN POUK OD SODIŠČA, UPAMO TUDI NA USPEH TOŽBE NEMŠKE KAPITANKE LADJE, KI JE KLJUB PREPOVEDI SALVINIJA OSEBNO VSEENO UPLULA V PRISTANIŠČE IN JI SODIŠČE PRITRDILO V NJENI ODLOČITVI, SALVINI PA JE DOBIL JAVNO GRAJO

  • RATATA

   JAJA, UPLULA STI TI U ČUDNE VODE, TAKO ČUDNE, DA BOŠ, ČE V NJIH OSTANEŠ MORALA EMIGRIRATI OD TU ZELO ZELO DALEČ.

  • KAPIBARA

   Dokler bodo sodniki našli 100+1 način olajšave za ilegalce ( ne poznavanje jezika, kulturna razlika in ostale nebuloze) to niso ljudje, ki so se pripravljeni asimilirat, in začet živet z gostiteljem !
   Dada, koliko jih imaš v lastnem ( ne družbenem) stanovanju, na svoje stroške ( sociala).. ?? in , ali si jim animatorka ?

  • GverilaStyle

   dada…..obrezani aaaaaa???? Pa tromblone imajo tudi…….sej veš kam si lahko tromblon porineš….naj ti pomagam….tja kjer ti sonce ne posije. TO JE SLOVENIJA in TUKAJ ŽIVIMO SLOVENCI in SLOVENKE!!!!! Vsaka nacija tega planeta ima svojo državo…..naj jih branijo, ker v nasprotnem bo EU asfalt njihov zadnji……

  • Kapodistrias

   Vsa čast in slava Orbanu in Salviniju!

  • Common Sense

   V Reporterju se vam že meša. Ni čudno, da vam naklada pada.

  • macon

   Seveda so migranti ljudje (kdaj smo že vzeli, da niso begunci), samo kršijo naše zakone in naše države morajo izvajati zakone, drugače niso več države.

   Torej spremenite zakone, da bodo migranti izjema in lahko prosto hodili v EU in po EU in bo razpadla EU in vse države s takimi zakoni. Enostavno sovražite zahodno civilizacijo, ki je najbogatejša, najbolj enakopravna in najnaprednejša kadarkoli in kjerkoli v zgodovini človeštva, sovražite belo raso in sovražite sami sebe.

   Ne vem, od kje vam ideja, da moramo dajati, dajati in še več dajati ljudem iz tretjega sveta. Ste bodisi otroci bodisi duševni bolniki, tretje variante ne vidim, ker vaš “humanizem” nima zveze z realnostjo. Pomaga se nemočnim revežem, ne pa mladim moškim, ki lahko delajo pa nočejo in so prišli od daleč po socialo.

   Levičarji ste civilizacijska in človeška sramota, ti pa to vseskozi potrjuješ.

 • Franjo Trojner

  Multikulti je načrtn poizkus ravrednotenja zahodne civilizacije.
  Če ekstremna politična leva elita z Sorosom na čelu želi novo, multi kulti Evropo, mora najprej uničiti evropsko kulturo, ki je nastata na temeljih KRŠČANSTVA. Zato se tudi v Sloveniji, kot drugod po EU oblastno dopušča sovražiti kristjane.Zakaj se Sorosova globalistična leva elita tako zelo močno trudi izbrisati meje med državami in narodi EU in nam iz glave izbiti nacionalni intetes? Zakaj se Sorosova globalistična leva elita tako zelo močno trudi, da bi birokrati, komisarji v Bruslju odločali o vsem, nacionalne vlade pa bi najraje kr ukinili, oziroma njihov vpiv na odločanje čisto zminimizirali? Zakaj se
  Sorosova globalistična leva elita v EU parlamentu z vsemi sredstvi spravlja samo na močne voditelje nacionalnih držav VIŠEGRAJSKE skupnosti narodov in Italije? Zakaj Sorosova globalistična leva elita vzpodbuja, financira in organizira ilegalne/nezakonite migracije in to z področij, ki so tako zelo različna, nekontabilna naši kulturi in navadam??
  A vam je zdaj jasno, da globalist Soros in njegova leva elita želi z vsemi sredstvi razvrednotiti EVROPSKO KULTURO, NAVADE, TRADICIJO! Z porastom Ateizma smo v Evropi postali skorajda nesposobni upreti se kulturi, ki gradi na radikalnem razlikivanju med moškim in žensko, med vernikom in nevernikom in sovraštvu do naše zahodne kulture.
  V Franciji je v porastu sovraštvo do Cerkve in njenih simbolov. Gre gre za boj proti krščanstvu in simbolom krščanstva,« je nedavno dejal izvršni direktor Observatorija. Francija se je tako soočila z več poskusi požiga in uničenja sakralnih objektov. Vandali so uničevali kipe, obeležja in križe, tuje jim ni bilo celo mazanje križa s človeškimi izločki.
  Sredi marca so neznanci zanetili požar v znameniti cerkvi St. Sulpice v Parizu, kjer so med drugim snemali prizore za film po knjižni uspešnici Dana Browna Da Vincijeva šifra.
  V marcu je »padel« kip Device Marije v cerkvi v Hoillesu, prav tako so uničili križ na oltarju. Februarja so nepridipravi zažgali del oltarja v katedrali v Lavaurju in uničili kipe svetnikov. Podoben prizor je bil v cerkvi v Nimesu. Takšne in podobne novice prihajajo v naše domove preko TV ekranov iz skoraj celotne EU, zadnja, zelo šokantna je bila goreča znamenita katedraka Notre Dame.
  Če Sorosu in njegovi levičarski eliti uspe uničiti našo EVROPSKO KUKTURO z njo vred izginejo tudi narodi Evrope.
  Narod brez kulture ne more preživeti! Morda nekaj časa še uspeva, vendar prej ko slej izgubi svojo identiteto, nima povezave s preteklostjo in upanja za prihodnost. Kultura – osmišlja naše bivanje, da se lahko dvigne nad golo zadovoljevanje telesnih potreb.
  Edina svetla točka danes je, da je Angela Merkl bila v svoji stranki sestopljena iz oblasti in da so nemški volilci rekli ne njeni multikulti politiki in ta počasi izgublja zagon po celotni EU.
  Hvaka Bogu , da je 11članic EU preprečilo Angeli Merkel in Emmanuelu Macronu skupaj s socialisti za predsednika Evropske komisije ustoličiti socialističnega uničevalca Evrope Nizozemca Fransa Timmermansa, dosedanjega podpredsednika Evropske komisije. Prva
  zgodovinska bitka za normalno EU je torej dobljena. Zdaj moramo visi tisti, ki nam je mar za našo zahodno civilizacijo in s tem našo EVROPSKO KULTURO stopiti skupaj
  in odločno onemogočiti nov zagon socialističnih uničevalcev Evrope. Svoje je javno potrebno povedati tudi socialistki Fajonci, ki je svojo volilno kampanijo za EU poslanko gradila na zelo spravljivih tonih, zdaj, ko pa je izvoljena v EU parlament pa je znova čisto obrnila ploščo. Takšne ljudi sam ne cenim in ne maram! Raje imam, da me ljudi sovražijo takšnega, kot sem, kot da bi me imeli radi zaradi nečesar kar nisem!

  • Nata

   Na žalost pa ta MULTIKULTI že dooooooooooooooooolgo samo gledamo !!

  • Valter BraniSlav

   Bravo Franjo.
   Super komentar.

 • Rajski Vrtnar

  EUROPA JRE BOGINJA, KI JAHA NA PODIVJANEM BIKU, KAR JE TUUDI ISŠTAR DELALA TE KURCI MAJO BRUSELSKO STAVBO V OBLIKI BABILONSKEGA STOLPA NA EVRU MAJO DRAGIJAZMAJAIN BOGINJOIŠTRA TO JE TO ZA MALCO MATE MAČL ZGODOVINE PA STARIH BOGOV

 • to_mi_delaj

  Ja, res sramotno je da samo opazujemo kako nas fafajonka j..e v glavo

 • antimur

  Bomo končno sesuli te leve fašiste, ali bodo še naprej po EU širili Soros-Kučanove genocidne ideje in ta banda to gobca kar v imenu Slovencev, ne da bi preverili pri državljanih, če smo tudi mi za takšno fašistično politiko (pa ne pri Mediani in PopTV).
  P.S.:Fajonka je pa vedno bolj odvratna, verjetno je to posledica neverjetnega sovraštva do svojega naroda.

 • VERZIFIKATOR

  Vanja Gajon

  TERAPEVTKA SANJA

  Pravijo ji terapevtka Sanja,
  bojda je izkušena evropsko,
  kar opazno da je makroskopsko,
  kot oči je barva njenih vranja.

  V njeni ambulanti je razvpiti
  predmet glavni le zastraševanje,
  to so namreč njene večne sanje,
  nočna mora, ki je ni moč skriti.

  V njeni ambulanti kot v salonu
  zbirajo se s strahom zgolj prežeti,
  ki brez njega ni jim več živeti,
  trden je, podoben strah betonu.

  Že od nekdaj je prisoten v Sanji,
  zdaj ga v bistvu le še utrjuje,
  s strahom revica se potrjuje,
  to odraz uboštva je zunanji.

  Terapevtka Sanja ga prodaja
  zadnje čase v dozi kot kulturo,
  ki v odmerkih jemlje se na uro,
  a še vedno ga preveč ostaja.

  Dela s terapijo še nadure,
  je kot paranoje odposlanka,
  v ambulanti jih pri njej ne manjka,
  ki so željni doze nekulture.

  Strah zato je, da bi se ga bali,
  terapevtke Sanje je parola,
  dobro ve, da bo najhujša šola,
  ko kot goljufivka se razgali.

 • marker

  Pokvarjena antislovenska Soroševa plačanka….

 • sloustava

  Kucanova varovanka, kot cistokrvni mesanec…Oj, volivec, poglej, kaj si volil in poslal v Evropo. Soros, Kucan in ostali cistokrvni mesanci ploskajo. Putinovo discipliniranje Evrope se po rusko nadaljuje. Poglejte si aretacije, samodrstvo in fajonstvo.. Ampak tale oseba od Fajonove pa je daaalec najboljsi solski primerek, kaksen clovek NE sme biti!

  • Kapodistrias

   Ampak Putina ne mešajte v to. Res je diktator. V njegovi državi, kjer sem velikokrat bil, ne bi živel za noben denar. Toda sprejel ne bo niti enega migranta! Ima preveč problemov s svojimi muslimani (Čečeni idr.).

  • marker

   Putin je proti migrantom in tudi manjšin ne priznava. Putin svetuje vsem priseljencem integracijo v ruske navade, običaje in znanja ruskega jezika.

 • marker

  To poslanko je treba odpoklicati. Njeno mnenje ki ga vsiljuje, ni mnenje večine Slovencev. Po evropskem parlamentu in po Evropi dela zdrahe in sramoti našo državo. Odpoklic za vedno.

  • Nata

   In ravno tu je težava. Ženska je dobila ogromno podporo. . . . . zdrahe pa dela po naročilu svojih rdečkarjev !

   • marker

    Večino glasov je dobila od priseljenih Albancev iz Kosova, ki jim je obljubila ukinitev vizumov za EU. To je dejstvo.

    • Nata

     Drži !! In kdo sprejema te zakone o priseljencih ?

     Albanci so že dolgo tu.

     • Vera

      Še za predsednika vlade so bedaki izvolili ali nastavli tujerodca.

 • VERZIFIKATOR

  Tanja Falkon

  SVOBODNO GIBANJE

  Naj falkon opišem vam na kratko?
  Mišljena z njim ptica ni kovinska,
  ampak neka druga, že starinska,
  ki le jezik teče ji še gladko.

  Naš falkon po zraku vselej šviga,
  ne samo med Brusljem in Ljubljano,
  leta, kamorkoli mu je dano,
  da le prah okoli sebe dviga.

  Kdo je ta falkon, mar ni ti jasno?
  Osamela ptica je, poslanka,
  ki zaganja se in brez prestanka
  trudi, da okoli nje je glasno.

  Zdaj prav besno v meje se zaganja,
  notranje odklanja in zunanje,
  češ da to potrebe so sedanje,
  prost pretok ljudi jo vso preganja.

  Medcelinskega ima najraje
  in pa prost da je povsem seveda,
  besno šviga, vselej križem gleda,
  išče, kje so kakšne ljudske vstaje.

  Prav zato tako je v zraku rada,
  boljša da kontrola je nad tlemi,
  ona pa v brezmejni svoji vnemi,
  puhlice samo okrog preklada.

  Prost pretok ljudi da jo zanima,
  zoper meje zdaj rohni grozeče
  in uperja svoj pogled strmeče,
  upa, da je blizu tujcev plima.

  Mar je nisi identificiral?
  O, presneto, saj je tvoja znanka,
  znana neevropska je poslanka,
  bolje zate, bi se inficiral.

 • IZBIRA

  Fajon T. je egoistka. Zasebno si tako zgleda, ne upa skrbeti niti za kanarčka v fuglovžu, oziroma je nesposobna empatije do kogarkoli.
  Wikipedija o Fajonovi Zasebno
  V prostem času se aktivno ukvarja s športom, predvsem s tekom, smučanjem, pohodništvom in potapljanjem. Torej s samo seboj.

  To kaže na to da ji je altruizem in reveži v migracijskih masah predvsem sredstvo za politikanstvo, izživlanje osebnih frustracij in ideološki razlogi.

  Skratka. JALOVA, reproduktivno, moralno in intelektualno.
  Vse kar je rezultat njenega delovanja je povzročanje kaosa in anarhije.

  • Valter BraniSlav

   Fajon je izmecek

   • Janez Korenjak

    Takoj, ko ti bo plačala pelinkovec, boš obrnil ploščo.

    • Valter BraniSlav

     Ne pijem.
     Imam sam veliko denarja.
     Hvala.

     • Janez Korenjak

      Seveda ne piješ, ampak žlempaš. Samo svoje zmedene tekste poglej: se točno vidi, kdaj si na pelinkovcu, kdaj pa na terpentinu in kolonjski. Delirij se pojavi v 24h po nekonzumiranju alkohola, takrat dobiš halucinacije o lastni grandioznosti. Vse opisano v učbeniku Psihiatrija I.

     • Valter BraniSlav

      Imamo Sami ucbenik psihiatrija, nima 1 in 2 dela.

 • Joško

  A lahko nekdo to Fajonko že brcne v rit in jo nekam pošlje. Kolk časa bo še delala škodo in sramoto Sloveniji doma in po svetu?

  • šmentanamuha

   Težko, pravkar je bila izvoljena s preferenčnimi glasovi v parlament EU.

   • mona lisa

    Žalostno. Sicer pa se v tej zarukani Sloveniji vedno postavlja na vodilna in odlično plačana mesta debile, ritolizce in nesposobneže. Zato pa je Slovenija v totalni riti.

    • šmentanamuha

     Socialistična praksa negativne selekcije ima že dolgo brado.

 • resnicaboli

  Prava naslednica tistih ki so morili l.1945 željna krvi nedolžnih.

 • zaton

  Ker Fajonova nima otrok, se ji gladko fučka za prihodnost lastnega naroda in Evrope nasploh. Ker ni izpolnila materinskega poslanstva iz same zlobe in zagrenjenosti izdaja lasten narod. Isto velja za Merklovo in Junkerja.

 • Common Sense

  Mislim Salviniju za Falotko dol visi. In tudi nam bi moralo.

 • Ryuk

  Fajonova mi deluje kot lobist trgovcev z belim blagom. Še ena od infiltriranih kriminalcev v Bruslju.

 • Tunek-Haloški Hillbilly

  Salvini, Orban, Janša…sami fašisti…sami islamofobi. Kako še naj rečem…hmm… klerofašistični katoliški gnoj !!!

  • wert

   Te ni SRAM, da takole zaničuješ ljudi, ki se trudijo za dobro vseh nas ?
   Hudoben pa si. Fuj !

  • Nata

   Napiši še kaj o tvojem gnoju, s katerim te na debelo zasipajo tvoji ateistični komunisteki !Še malo , pa se boš od silnega sovraštva zadušil !

   • Tunek-Haloški Hillbilly

    Moj gnoj je fajn zrel in preperel. Julika ga uporablja na vrtu…pizda kako veliko zelenjavo imamo…vse bio !!!

    • Nata

     Bio, ja !! Ni čudno , da si tako strupen, ko gnojiš s strupom !

  • mona lisa

   Idiot.

  • šmentanamuha

   Kaj ti si že obrezan?

 • Gabrijel Obid

  Ne morem je niti videt.

 • Antonius

  Čudno, da se prevarantske lažnivke Tanje Fajon ne dotakne sram v imenu vseh posiljenih in pretepenih Evropejk, ker so jim silo storili prav tisti šerijatarji, ki jih za Sorosov podkupljivi denar tako nesebično zagovarja.
  Človek pričakuje, da bo Tanja Fajon kot ženska, čuteča in solidarna s pretepenimi in posiljenimi Evropejkami, ona pa s podkupljenim politikantskim obnašanjem dokazuje, da ji je za šerijatarsko nasilje nad ženskami figo mar.

  • Janez Kepic-Kern

   ++++++++++, lepe pozdrave, J.K.K. KOMENDA

  • pajot

   Je…be se njej za žrtve,saj je po komunistični doktrini borisa kidriča treba pobiti vse,ki niso na njihovi valovni dolžini.

  • totex39

   Po vsej verjetnosti je tako zlobna tudi iz zdravstvenih razlogov in ji paše tak način provociranja, ker misli, da nima kaj izgubiti, kar ji že dokazujejo Kučan, Soros, Stanovnik in še veliko njim podobni.

  • Valter BraniSlav

   Resil bi nas lahko le novi JOSIP BROZ.
   TO KAR IMASTE V SLO DANES JE CETICA KUPLJIVIH PUSIKURCEV.
   SLAVA SALVINIJU, ORBANU, TRUMPU IN SEVEDA NJEGOVI EKSELENCI, MARSALU SFRJ JOSIPU BROZU TITU.
   AMEN.

 • Janez Kepic-Kern

  O
  “ORLIH” DR. J.E. KREKA 1908-1940
  IZ MOJE DOMOZNANSKE ITD.
  REVIJE “SLOVENIANA”

  https://sloveniana.si/wp-content/uploads/2018/10/SlovenianaRevija_mesecnikJULIJ2018_orli.pdf

  En lep dober dan vsem skupaj !
  ZELO
  SE STRINJAM Z VAMI – SPODAJ PISOČIMI !
  Glede
  te izjemno sporne in potencialno nam Slovencem “nevarne” SD T. FAJON
  – JE TREBA REČI :

  “BOBU – BOB”.
  V
  NJE DOMU RAZEN RAZNIH
  ZA STANOVANJA OBIČAJNIH – MIKROBOV, MOLJEV, PRŠIC ITD.
  RAZEN
  – NJE – NE ŽIVI – N I H Č E !
  O
  kakšnih nje otrocih – ni ne duha – ne sluha ! Kot se reče.
  In take “samožive” cca 50 let stare ženske
  sporni in potencialno nam Slovencem tudi – “nevarni” SD
  TIŠČI V SVOJE – SPREDNJE VRSTE.
  Jaz,
  podpisani
  imam danes druge opravke, tako da kar drugi
  “oribajte”
  to sporno SD T. FAJON
  IN NJEN TAVNO TAKO SPORNI – ŽAL ŠE OBSTOJEČI – SD.
  Lepe pozdrave vsem,
  ki imate – res -RADI
  našo Slovenijo in svoje sorojake – sebe in nas – Slovence.L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA
  P.S.

  SD- JU
  PRIPOROČAM – “NAJ ŽE NEHA SKRBETI IN SE “TRUDITI OKROG UREJANJA RAZMER”
  NAM
  SLOVENCEM. Ker so nam njih predhodniki t.i “EX KP, ZK STALIN, TITO KOMUNISTI”
  POVZROČILI
  – NAM SLOVENCEM
  – VELIKO NEPOTREBNIH SMRTI NAŠIH SLOVENSKIH LJUDI,
  POVZROČILI SO VELIKO VSAKRŠNE ŠKODE ITD. To vemo – vsi.Take
  stvari
  je tej sporni SD T. FAJON
  IN ENAJO SPORNEMU – SD
  TREBA POVEDATI – JAVNO – V PARLAMENTU NAŠE R. SLOVENIJE. Da slišijo – VSI SLOVENCI.
  In
  vsi državljani naše R. Slovenije.
  ZA LEPO NADALJEVANJE DNEVA,
  Z MOJEGA ZASEBNEGA E- PORTALA
  “SLOVENIANA”
  ZAČETEK HIMNE OD EX KP STALINISTOV KARDELJA, M.RIBIČIČA ITD.
  LETA 1945 – ZATRTIH,
  PREPOVEDANIH – TUDI OBLASTNO KP STALINISTIČNO – RAZLAŠČENIH
  VRLIH. KREPOSTNIH IN GOSPODARSKO SPOSOBNIH
  “ORLOV” DR. J. E. KREKA 1908-1940.
  “BRATOM ORLOM”
  ” DVIGNITE KRILA PONOSNA …”

  https://sloveniana.si/wp-content/uploads/2019/07/himnaOrlom.m4a

 • Lisjak

  Poglejmo kaj so nam zamolčali tako levi kot “desni”!

  Turški zunanji minister Mevlut Çavusoglu je v ponedeljek popoldne sporočil, da je Turčija preklicala sporazum o beguncih z EU. Ankara ni več pripravljena sprejemati nezakonitih migrantov in beguncev, ki so vstopili v EU prek Turčije.
  (23.07.2019 FinanzNachrichten.de)

  • šmentanamuha

   To je to. RTV Slo raje poroča o nesrečah avtobusov v Pakistanu, ko se en zadeti voznik zvrne v prepad.

 • Drago

  “Razumeti je, da ste v polni ofenzivi. Očitno sedaj po EU volitvah
  prioritetno izvajate široko pripravljen načrt destabilizacije in
  kolonizacije Evrope ne glede na mnenja evropskega prebivalstva. Ali je
  to ideološka srčnost ali le abotnost, bo pokazala prihodnost,” j

  Šlampasto, Olaj, šlampasto. Pozabil si omeniti Sorosa, skupino Bilderberg, iluminate, da o reptilijancih sploh ne govorimo

 • Metod Kvargl

  Ej, tako odvratne babe kot je Fajonka pa že dolgo nisem videl. Ni mi jasno, kdo jo tako vneto rivle med neke low cost zvezde…

 • Tunek-Haloški Hillbilly

  (EKSKLUZIVNO)

  V Zagrebu je bilo sinoči okrog 21.30 ubitih šest ljudi, tudi otrok. Za morilcem je stekla velika iskalna akcija po vsej Hrvaški. Morilca so policisti našli, a je med poskusom aretacije storil samomor.

  NE…NI BIL BEGUNEC OZ. PREBEŽNIK… Ni se drl Allahu Akbar…bil je avtohtoni hrvat…ZA DOM…SPREMNI !?!?

 • Common Sense

  Ne razumem zakaj neka stranka ne začne zbirati podpisov za neobvezni posvetovalni referendum. Vprašanje bi se glasilo: “Ali ste za to, da država podeli vojski policijska pooblastila za dodatno varovanje državne meje pred ilegalnimi prehodi ter spremeni azilno zakonodajo v smislu preprečevanja zlorab le-te”. Pa da vidimo kaj bi povedal običajen folk. Roko dam v ogenj, da ne bi bilo običajno delitve levo-desno, pač pa bistveno drugačen rezultat. Kje ste torej, stranke? Kaj čakate?

 • Janez Kepic-Kern

  PONAVLJAM !

  O
  “ORLIH” DR. J.E. KREKA 1908-1940
  IZ MOJE DOMOZNANSKE ITD.
  REVIJE “SLOVENIANA”
  TI
  ORLI – DR. J. KREKA
  SO POMEMBNI, BILI SO OPORA TEDANJI SLOVENSKI LJUDSKI STRANKI.
  KER MORAMO
  – VERJETNO PO NJIH VZORU,
  NAJTI
  POZITIVNO PERSPEKTIVO – ZA NAS – SLOVENCE V PRIHODNJE !
  S
  STRANKAMI KOT SO – EX KP, ZK STALIN, TITO, KARDELJ, M. RIBIČIČ ITD.
  – SD,
  – “FAKE LEVICA”, SAB, LMŠ,
  DESUS – IN OSTALO EX KP, ZK “STRANKARSKO REVŠČINO” – NIMAMO
  V
  PRIHODNOSTI – MI SLOVENCI – KAJ POČETI.
  TUDI
  OK – SDS, SLS
  SE MORATA ŠE VSESTRANSKO – OKREPITI. ITD.L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

  https://sloveniana.si/wp-content/uploads/2018/10/SlovenianaRevija_mesecnikJULIJ2018_orli.pdf

  ŠE
  PRELEPA HIMNA “ORLOV”
  “DVIGNITE KRILA PONOSNA, MLADE MOČI”

  https://sloveniana.si/wp-content/uploads/2019/07/himnaOrlom.m4a

  • Janez Kepic-Kern

   En lep dober dan vsem skupaj !
   ZELO
   SE STRINJAM Z VAMI – SPODAJ PISOČIMI !
   Glede
   te izjemno sporne in potencialno nam Slovencem “nevarne” SD T. FAJON
   – JE TREBA REČI :

   “BOBU – BOB”.
   V
   NJE DOMU RAZEN RAZNIH
   ZA STANOVANJA OBIČAJNIH – MIKROBOV, MOLJEV, PRŠIC ITD.
   RAZEN
   – NJE – NE ŽIVI – N I H Č E !
   O
   kakšnih nje otrocih – ni ne duha – ne sluha ! Kot se reče.
   In take “samožive” cca 50 let stare ženske
   sporni in potencialno nam Slovencem tudi – “nevarni” SD
   TIŠČI V SVOJE – SPREDNJE VRSTE.
   Jaz,
   podpisani
   imam danes druge opravke, tako da kar drugi
   “oribajte”
   to sporno SD T. FAJON
   IN NJEN TAVNO TAKO SPORNI – ŽAL ŠE OBSTOJEČI – SD.
   Lepe pozdrave vsem,
   ki imate – res -RADI
   našo Slovenijo in svoje sorojake – sebe in nas – Slovence.L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA
   P.S.

   SD- JU
   PRIPOROČAM – “NAJ ŽE NEHA SKRBETI IN SE “TRUDITI OKROG UREJANJA RAZMER”
   NAM
   SLOVENCEM. Ker so nam njih predhodniki t.i “EX KP, ZK STALIN, TITO KOMUNISTI”
   POVZROČILI
   – NAM SLOVENCEM
   – VELIKO NEPOTREBNIH SMRTI NAŠIH SLOVENSKIH LJUDI,
   POVZROČILI SO VELIKO VSAKRŠNE ŠKODE ITD. To vemo – vsi.Take
   stvari
   je tej sporni SD T. FAJON
   IN ENAJO SPORNEMU – SD
   TREBA POVEDATI – JAVNO – V PARLAMENTU NAŠE R. SLOVENIJE. Da slišijo – VSI SLOVENCI.
   In
   vsi državljani naše R. Slovenije.
   ZA LEPO NADALJEVANJE DNEVA,
   Z MOJEGA ZASEBNEGA E- PORTALA
   “SLOVENIANA”
   ZAČETEK HIMNE OD EX KP STALINISTOV KARDELJA, M.RIBIČIČA ITD.
   LETA 1945 – ZATRTIH,
   PREPOVEDANIH – TUDI OBLASTNO KP STALINISTIČNO – RAZLAŠČENIH
   VRLIH. KREPOSTNIH IN GOSPODARSKO SPOSOBNIH
   “ORLOV” DR. J. E. KREKA 1908-1940.
   “BRATOM ORLOM”
   ” DVIGNITE KRILA PONOSNA …”

   https://sloveniana.si/wp-content/uploads/2019/07/himnaOrlom.m4a

 • yoni 269

  Tale varnostni strokovnjak se je že zelo izkazal, sploh v Novem mestu.

 • PLavi-mil

  Zakaj vedno nedolžni ljudje nastradajo, zakaj ni ona stala na železniški postaji, da bi ona fasala vlak namesto 8 letnega otroka, pa bi bila potešena.

 • Nepotizem komunizem

  Tanja Fajon je klasična pripadnica bele moralne nadvlade živeča v beli soseski ki glumi multikulturo. Ko bo zagustilo se bo preselila v naslednjo belo sosesko in tako naprej.

  • Vera

   Jo je že bilo zelo strah,ko dva dni ni mogla domov iz Strasbourga.

 • Basileus

  Na Faraonko ste pa svečkarji ekstremno alergični. Ona pa izvoljena v euparlament z največ gkasovi od vseh kandidatov.

  • šmentanamuha

   Znano dejstvo je, da bedakov vedno več kot pametnih.

   • Basileus

    In v vsem sijaju se jasno vidi bedastoča Slovencev na forumih, ki dokazuje, da ima vsak narod procent pametnih in precej umsko povprečnih in podpovprečnih kot vsi narodi na zemljski obli.
    Povprečneži tebi podobni ste dobili svojo dobo, da lahko beketate in kažete svojo malomeščansko zaplankanost ter ovčjo pamet, ki vam omogoča samo čredni nagon. Ravno ti in tebi podobni ste potomci revolucionarjev.

    • šmentanamuha

     Nisem volilka Tanje Fajon in ti žal ne spadaš v tisti procent pametnih.

     • Basileus

      Potem sva že dva.

     • šmentanamuha

      Zagrenjen si, Spravi se k sebi.

     • Basileus

      Jaz sem ok. Uživam v živlenju. Nergaš ti non stop.

     • šmentanamuha

      U redu, sam da si okej….

 • Tunek-Haloški Hillbilly

  Hvala bogu, da imamo v Sloveniji takšne ljudi kot je socialistka Tanja Fajon. Poglejte si Hrvaško, ki je pripeljala družbo tako daleč, da so se začele dogajati takšne reči kot sinoči v Zagrebu okrog 21.30… ubitih je bilo šest ljudi, tudi otrok. Morilca so policisti našli, a je med poskusom aretacije storil samomor… In to je le začetek… pri sosedih smo priča popolni demontaži civilizacijskih norm in vrednot. Uradna politika koketira s Thompsonom – ustašem…celo hodi na njegove koncerte???

  • šrauf

   Tunek vse se pa začne z obrekovanjem,krajo avtorskih pravic , plagiatorstvom… Hvala Bogu,da imamo v Sloveniji še take sodnike,ki to kaznujejo.

   Glej ,Tunek,mi demokrati smo solidarni,če ti za “štrafenko” striže,povej.Bomo naredili eno nabirko,da ti ne bo treba za denar nastavljati “guze” ritopikom.

 • Felikss_AH

  V naslovu manjka SOCIOPATKA… ker ta kreatura je klinični primer sociopata. Da je nekaj resno narobe s to baburo ni treba biti klinični psiholog… za osredotočit se je samo na njene oči… vodene brezizrazne (enako Židan in Kućo in še ih je)… a to ni nič novega, vsi to vemo. V EU parlamentu ona pripada Levem Boljševističnem bloku kjer so vsi kot ona… kaj pa oni manj Levi blok… tam je pa, razen par izjem globoka tišina… kot da prakticirajo Jogo in so že v stadiju kolektivne nirvane.

  Kaj pa SDS, a so vsaj formalno ovadili kolekcijo Sorosevih NGO beznic… namreč umik na vrh Triglava in jodlanje od tam nima efekta… Tudi Grimsovi dobro argumentirani a mlačni nagovori ob raznih mizah ki jih občasno vidimo so bolj kot neke žalostinke gluhim… NI konkretne AKCIJE. Kako se gre v akcijo pa je exemplarično pokazal Trump… DemonSrati se tam mečejo ob tla, pri nas pa še niti zasehajo ne.

  OK, poletje je, počitnice in t.d. … medtem pa je “azilarjev” vsak dan več po ulicah Zoki-cityja… trenutno opažam več antracitno-Črnih. Tako na Taboru, notri ob igriščih ena blažena skupina Črnih “turistov”… nekih 6 ali 7 razvaljeni po in okoli klopi… čisto zraven njih pa ENA zelo mlada naša willkommenarka stoji in občuduje primate. V tistem momentu si rečem – upam da te bodo kolektivno obdelal in nato še “hvaležno” odtočili po tebi, kot so to že opravili oni Muslimanski pankrti nad podobno mlado in blesavo Nemško občudovalko… posneli in na YouTube.

  Spet se mi v ospredje rine Yuri Bezmenov in njegovo – “Take ljudi ne spremeni nič, nobeni dokazi, slike prepričevanja… šele brca v rit… a takrat je za njih že prepozno.

 • svatne

  Kako se je mogoče tako ljuto obregati ob sosede, doma pa ignorira nepopisno zlo, ki so ga naši predniki povzročili napadalcem z one strani Kolpe, ki so stoletja vdirali na naša obdelana polja, urejene vasi, plenili kašče, požigali letino, morili moške in starce, ženske in otroke pa odvlekli za janičarje ali v prodajo za sužnje, mi – naši predniki – pa smo se nesramno branili, v utrjenih taborih varovali otroke in imetje, in “obiskovalce” nazadnje NESRAMNO IN BREZVESTNO (nehumano !!!) premagali pri Sisku, (da so lahko pred sto leti te vrste naši lastni “bratovsko obsedeni primerki” na široko odprli krvavo ubranjeno mejo…deželo nopolnili s trupli, planet pa z begunci…)

  • šrauf

   Če prav razumem Tanjo, je bil že Martin Krpan fašist,ali se motim….

 • mona lisa

  Ta Fajonka ni vredna da čisti stranišča a vendar še kar blebeče, dela škodo in mi to sranje od babe plačujemo.

 • šmentanamuha

  Agenda 21 je v polnem teku. Tanja Fajon se bori za visoke pozicije v Novi svetovni ureditvi (NWO) Forum 21 pa je izpostava Agende 21 v Slo. Ostalo sestavite sami. Bodite pripravljeni na najbolj neverjetne scenarije. Zdaj gre zares.

 • šmentanamuha

  Satanistka fajon naravnost uživa v svoji dominantni poziciji. zato je vedno tudi tako rdeča. Njeno sporočilo: Bojte se me!

 • xtc

  Samo tole še v vednost iz naukov zgodovine EU poka pošivih to je jasno in kriza je že tu politiki jo prikrivajo pred ljudmi.
  Definitivno zadajšnje plasiranje “nove velike količine poceni denarja” s strani Draghija in ECB ni nič drugega kot reševanje zablodelega modela z prenatidskanim denarjem in ta denar ni namenjen v dobro zdravega gospodarstva marveč finačnemu pokritju izgub zaradi navožene ilegalne bagre in še bi jo vozili;dejansko bo zadeva šla do takrat ,ko Bruselj EU birokratska mafija z macron-Merckelco ne bodo mogli več skriti,da je kriza udarila,takrat pa bu izbruhnila še hiperinflacija in voila 33 je tu.
  No takrat pa se bo odprla pot za v pekel vsem ilegalcem in njih prijateljem socialistom in anarhistom da uživajo tam skupaj.
  Kot je dejal Nosterdamus vojna brez ujetnikov in zaton rdeče zvezde in polmeseca za večno.
  Očitno smo zelo blizu začetka.
  Definitivno pa je razsip EU po Trdem Brexitu le še vprašanje časa.

  • yoni 269

   “Samo brezmejen zarukanec je lahko postal belogardist. Pa komu je sploh lahko prišlo na pamet pomagati Nemcu in Italijanu! Ustreliti ga moraš, hudiča, ne pa da mu pomagaš!” – dr. Janez Rugelj

   • šmentanamuha

    A ti si še v letu 1942? Samo v vednost, da boš orientiran, piše se leto 2019 in pravkar se dogaja zgodovinska izdaja levičarjev, potomcev revolucionarjev iz leta 1942. Ogrožena je ne samo Slovenska država, ampak celoten Slovenski narod.

    • xtc

     Komunistični opici ni za narod-Moskva,kominterna internacionaslnost= multi kulti to je njih vera.

   • macon

    Kaj pa tisti, ki so hodili v službo in jih opravljali tudi za Nemce in Italijane? Recimo obrtniki, poštarji, železničarji, gasilci, zdravniki in medicinsko osebje?

    Komunisti so marsikoga razglasili kar za izdajalca in ga ubili ter mu pobrali vse premoženje, čeprav je opravljal samo plačano delo.

    Problem zabitih prebivalcev te dežele je, da še tega ne zmorejo premisliti.

    • tretjerazredni

     Poglej, obstaja pravica do kolaboracije z okuparorjem, vendar obstaja tudi pravica okupiranega ljudstva, da kolaboracijo zavrne in agresor ne sme siliti civiliste v nobeno obliko suženjstva.
     Slovenije ni bilo več, sodelavci in ovaduhi okupatorskih držav so si sami ukrojili svojo karmo. Lahko bi izbrali čast in življenje, pa so se raje odločili za solidno plačo in lažno zaščito.
     Brez skrbi, gverila nikoli ne umori dobrih ljudi, ki jih skupnost spoštuje, saj so odvisni od tajne podpore lokalnih prebicalcev, po vojni so pustili živeti celo mojega dedeka, ki je bil paznik v nacističnem zaporu, ker so preživeli zaporniki pričali, da ni bil slab človek.

     • xtc

      Komunisti niso bili ljudstvo pač pa iz tujine navožena in tam zašolana izdajalska bagra.

     • tretjerazredni

      Pozabil sem omeniti, da je bila moja babica in vsi njegovi otroci pri partizanih, tako da tvoja ideja o samomorilskih slovencih, ki so sami sebi ukinili državo in se pobili odpade.
      Slovenci nismo ustaši, Slovenija med NOB ni vwč obstajala, nam okuparorji niso dali državo kot hrvatom, dajte si že to enkrat dopovedat. Niso nam dali državo zato, ker smo slovenci popolnoma različni od hrvatov, to se ne more spremeniti še tisočletja, če sploh kdaj.

     • xtc

      Ja,smo “različni ” bebo Hrčki uspevajo in pridobivajo zaveznike in prijatelje vi Levi “NOB” partizani pa vlečete k*** Putinu,Hamasovcem in Iranskim ajatolam.
      In še to Izrael je “Ustašinjo” kolindo uradno povabil na praznovanje dneva osvoboditve Auschwitza in Hrvaško pozdravil kot prijateljsko državo izraela,Slovenijo pa označil kot sovražno do Izraela in podpira teroristično politiko Palestinskega Hamasa-res ste drugačni-JA ŠKODLJIVCI.

   • šmentanamuha

    Skupno Prvomajsko rajanje partizanske in nemške vojske leta 1941 v Trbovljah (ne vem točno), je bila zgolj zabava za eno noč, hočeš reči?

   • xtc

    Enako velja za one,ki so zaprisegli ruskemu agentuTitu in Moskvi,(na katero prisegaji izdajalsko še danes)91 pa JNA_NOB naslednici in Beogradu-enaki vatli za VSE se torej strinjava?

  • tretjerazredni

   Vsak čas bo streslo Kitajsko ali Indijo, po možnosti oboje, lahko tudi Afriko in južno Ameriko, potem boš videl kaj so v resnici masovne migracije in koliko mravelj živi na tem planetu.

 • mona lisa

  Fajonka izdajalka lastnega naroda. Kaj se že dela z izdajalci lastnega naroda?

  • šmentanamuha

   Ona svojega naroda ne priznava več. V Krasnem Novem Svetu narodi ne bodo več obstajali, ne bo več moških in žensk, to bo prepovedano z zakonom, samo še najrazličnejše LGBTQ+ izpeljanke. In Fajon je glasnica te Nove Svetovne ureditve. Ampak nad njo je še Božja roke. Upam, da bo temeljita.

   • marker

    Brez skrbi. Še nihče ji ni ušel.

  • Basileus

   Vprašaj fotra kaj je delal z izdajakci.

 • Tunek-Haloški Hillbilly

  Hvala bogu, da imamo v Sloveniji takšne ljudi kot je socialistka Tanja Fajon. Poglejte si Hrvaško, ki je pripeljala družbo tako daleč, da so se začele dogajati takšne reči kot sinoči v Zagrebu okrog 21.30… ubitih je bilo šest ljudi, tudi otrok. Morilca so policisti našli, a je med poskusom aretacije storil samomor… In to je le začetek… pri sosedih smo priča popolni demontaži civilizacijskih norm in vrednot. Uradna politika koketira s Thompsonom – ustašem…celo hodi na njegove koncerte???… Kapish?

  • šmentanamuha

   Kaj imaš od tega, da se tako ponižuješ?

   • macon

    Ne ponižuje se, kreten je že od rojstva.

  • tretjerazredni

   To je na Hrvaškem vse preteklost, je že minilo, danes je nov dan, saj sam vidiš, da si še živ in ti nič ne manjka.
   Saj si sam povedal,kaj se je včeraj zgodilo, konec je, vsi so mrtvi, ne bo se več ponovilo, zdaj se pa zgub nazaj delat in pozabi na preteklost.

 • Novakec1

  Bivši jugo bratje so po osamosvojitvi koloniziral in zasedel slolandijo u nulo. Povsod samo še na ić, sloovc sploh ni več v vidnem in slišnem okolju na vseh področjih. Zdej se bo pa še vera zamenala.

  • tretjerazredni

   Če verjameš, se bo iresničilo.

 • Garbage man

  Če se podaš v njeno kožo: grda kot smrt, glupa, dolžna sorošu………….

 • radames

  Fajonka je bila novinarka TVS. Njen (pokojni) oče Bogdan Fajon-Fogi pa je bil dolgoletni urednik TV Dnevnika na TVS.

  Oglejte si sinočnji TV Dnevnik RTVS. Najprej je govora o nemškem
  pobijanju Ciganov med vojno (Porajmos). Niti z besedo niso omenjeni
  slovenski partizanski poboji slovenskih Ciganov in niti z besedo, da
  primitivne ljubljanske oblasti ne dovolijo na Žalah pokopati posmrtnih
  ostankov pobitih Ciganov.
  V istem Dnevniku je bilo govora tudi o
  varšavski vstaji leta 1944. Nemški predstavnik se je na spominski
  slovesnosti Poljakom opravičil, niti besedice pa v Dnevniku ni bilo
  rečeno o tem, da je takrat bila Rdeča armada tik pred Varšavo in ni
  hotela pomagati varšavskim vstajnikom. Nemci so Varšavo skorajda povsem
  porušili in pobili ogromno vstajnikov.
  Vzrok, da Rusi niso hoteli
  pomagati, je v nepravi politični orientiranosti vstajnikov. Bili so pod
  poveljstvom Armije krajove (zahodno orientirana), pomagali bi, če bi
  bila vstaja pod poveljstvom Armije ludove (ljudske [socialistične]
  vojske).
  RTVS vsekakor ni javna RTV (narodna RTV), marveč je RTV
  primitivne levice in primitivnih levo razmišljujočih. (Levičarji so
  slovenske pobite Cigane ubili DVAKRAT!)

  • šmentanamuha

   Fajonka je torej revolucionarni negativno selekcionirani nepotistični kader RTV Slo. Torej nas nič od tega, kar počne, ne more presenetiti.

   • radames

    Ja! Njena mama pa je bila filmska montažerka na TVS. Ni se pisala Fajon, marveč drugače. Kako se je pisala, sem pozabil.

    • šmentanamuha

     Aha, vse jasno.

  • tretjerazredni

   Cigani so taki in drugačni, niso sami potomci palistanskih romarjev, so tudi tretjerazeedni domačini, izgnani med cigane.
   Nemci so pobihali cigane zato, ker naj bi bili nižje razvita oblika človeka in pa zato, ler se jim niso hoteli pridružiti in podrediti, parrtizani so morili izdajalski gnoj, ki kih je ovajal okupatorskim sosedom, da bi si vsaj malo podaljšali bedno eksistenco in bi jim fašisti potem kaj spregledali.

   Ti miti in legende o romih na slovenskem se morajo enkrat nehat, po tem kar sem sam videl, dejansko delajo za komunalo in občinsko upravno službo, velila večina.so najbolj zvesti sodelavci in ovaduhi represicnih služb, na njih pazi vojska, to so povsem integralni in polno funkcionalni državljani, ne pa neke odrinjene in brezpravne manjšine, razen v smislu ponorele đamaherije seveda, kjer so take lastnosri vrednota.

   • radames

    Parizani so pobijali tudi ciganske dojenčke. Torej so tudi dojenčki “izdajalski gnoj”????? Zdaj ne oponiraj, ker imam dobre zveze pri tistih, ki so izkopavali pri Iškem Vintgarju in dobro poznam to situacijo. In potem so v grob pobitih Ciganov partizani zmetali še pobite pse in nekaj ciganske šare.
    Tebe in podobnih iztirjenih ljudi imam dovolj, zato te bom takoj blokiral.
    Zbogom in trudi se, da se poboljšaš!

  • tretjerazredni

   Še tole glede evropskih ciganov. V Nemčiji jih ni, pa so zaščitena Evropska manjšina in imajo pravico svobodnega prehajanja držav. Nekako se raje držijo svojih tradicionalnih komun in getov, čeprav bi se lahko širili tudi v prostor, kjer so jih genocidno odstranili med nacizmom, pomorili vse do zadnjega in tam niti po sto letih niso uspeli obnoviti skupnosti. Je bila Nemčija nagrajena za genocid, s posebnim privilegijem, da lahko iztrebi katero koli manjšino hoče in na eksodusu vztraja kljub porazu in obsodbi celotnega človeštva? Mogoče pa romi in judi sami nočejo več živeti pri njih, splog odkar so se turškim migranrom, ki do preplavili Nemčijo po vojni, pridružili še sodobni jihadisti, vsi po vrsti sovražijo genocidno iztrebljene manjšine in je logično, da se jih cigani izogibajo v velikem loku.
   Na Slovenskem imamo močno romsko skupnost, sosedje okupatorji jih niso nikoli vse iztrebili, sploh pa ne partizani, očitno smo se po vojni očlovečili in postal ciganom prijazen narod.

 • Franjo Trojner

  Cilj Sorosa in njegove leve elite so ZDRUŽENE DRŽAVE EVROPE, v kateri bodo sedanje nacionalne države le še administrativne. Močno se bojim, da je s soglasjem Merklce na čelo EU postavljena Ursula von der Leyer prešibka politična figura, da bi lahko politiko EU močno obrnila v drugačno smer, kot so jo združno peljali Soros, Merklca, Macron in Juncker. Ursula von der Leyer na čelu EU je vsekakor boljša izbira, kot če bi za predsednika Evropske komisije ustoličiti socialističnega uničevalca Evrope Nizozemca Fransa Timmermansa, dosedanjega podpredsednika Evropske komisije. Socialističnim uničevalcem Evrope nikakor ne smemo dopustiti novega zagona, nanje in nacionalne vlade je potrebno pritiskati vsak dan močneje, da Evropo in evropsko politiko znova vrnemo v normalne tirnice in predvsem vsem EVROPEJCEM, katerih želje in zahteve so bile s strani socialistov v EU parlamentu, Merklce, Macrona in Junckerja preslišane!

  • tretjerazredni

   Soros je podpiral že hrvaške, bosanske in albanske migrante, takrat se je desnica drla Willcommen rođaci in zemljaci!

   • Franjo Trojner

    Prav imaš, kot vedno!

 • Tunek-Haloški Hillbilly

  Čujte, zakaj intervjuji, ki jih je dal Hitler med letoma 1923 in 1940, zvenijo kot intervjuji s populistično sedanjostjo? Tudi pri nas, v Sloveniji?… Še dobro, da imamo takšno političarko kot je Tanja Fajon !!!

  • šmentanamuha

   Tunek, ti se obnašaš kot zdresiran pes. Pomilovanja vredno.

 • Montana

  Fajonka je bolna.

 • Tunek-Haloški Hillbilly

  Trump pravi, da je treba Ameriko narediti spet veliko. Ameriko pa lahko narediš veliko le tako, da se znebiš vseh tistih, ki je ne marajo – Mehičanov, muslimanov, migrantov in tako dalje… Pri nas Janša in Grims pravita, da bo Slovenija velika ko se bomo znebili arabskih prebežnikov in lustrirali bivše komuniste… A ne pozabite…tudi Janez Janša je bivši komunist, Titov pionir, pohodnik v Jajce…pa to…

 • Basileus

  Faraonka je za EU njej saj legitimno pripada delovno mesto, čeprav je samo “lovilka” odlično plačane službe. Sektaši ste itak za Slobrexit, kreteni usekani pljuvate v lastno skledo v katero smo si želeli vključit iz primeža Balkana.

  • macon

   Ti imaš vse pobrkljano. opozicija smo za EU, levi sikajo proti vsem sosedom, EU in ZDA.

   • Basileus

    Ti samo bleješ kar ti pastir servira, niti sam ne znaš več, če sploh si kdaj misliti s svojim mozgom, ki je povezan s hrbtenjačo.
    Tebe samo preletim, ker nič izvirnefa un novega ni za pričakovati v tvojih komentarjih. Se jasno vidi, da si star in zdolgočasen.

    • Common Sense

     Sam pa si izviren, kajneda? ;)

     • Basileus

      Sem.

     • Common Sense

      To je samo tvoje mnenje;)

     • Basileus

      Kaj pa si misliš, da se bom šopiril kot pav. Jaz in ti sva komentatorja se pravi del raje, brez bistvene funkcije.

     • Common Sense

      Saj se sopiris, ko druge imenujes ovce, ki sledijo pastirju. Povrhu vsega to ni ravno izvirno;)

 • tretjerazredni

  Kje je bil Ante po osamosvojitvi, ko je Slovenijo preplavilo na sto tisoče hrvatov, ki so bežali peed državljansko vojno na Hrvaškem, pred pobesnelimi hrvati, takrat je verjetno glasno opozarjal, da mora njegove zemljake sprejeti. Najbrž so tudi hrvati del mednarodne zarote, ki hoče izbrisati in asimilirati tudi Slovenijo, tudi takrat so bile polne črne kronike o napadih hrvaških teroristov in kriminalcev, tudi takrat sta Avstrija in Italija uvajali izeedne mere na sicer odprtih mejah, čeprav so bežali pred vojno, ki so jo zakuhali sami sebi.
  Kje smo pa danes, vse najhujše slutnje so se ueesničile, jaz mu verjamem, okupirali so nas katolibani in talibani, čakam samo pe kitajce in korejske jucebane.

 • tromaž

  kakšno moralno pravico imate Fajonova, da delite humanost, kadar niste zmožna se oprostiti 100 tisočem žrtvam povojnega klanja, pa se še spravljate nad sonarodnjake in sorodnike tistih poklanih in nekaterih celo še živih zasutih v jamah in rudnikih. Dokler ne obsodite vaše krvnike z imenom in priimkom kot
  Salvinija, pa bodite raje tiho ali se pogreznite.

 • Van Der Waals

  KOUNISTOM SE GRE SAMO ZA ČRNUHE MUSLIMANE NASILJE IN REVŠČINO!!! CILJ DO VEČNEGA VLADANJA NE GLEDE NA POSLEDICE!! ELITE KAVIAR SOCIALISTE!!!

 • Janez Novak

  Izdajalci uničujejo Evropo in Slovenijo.

 • Vera

  Hitro je pozabila na komisarsko mesto v Bruslju .

 • Janez Kepic-Kern

  ŠALA

  Saj ni “socialistka”
  SD – JE PO-STALINISTIČNA, PO-TITOISTIČNA – MENI ZELO BREZSMISELNA STRANKA.
  V KATERI SO LJUDJE VČLANJENI –
  – VERJETNO IZ ČISTIH OSEBNO KORISTNOSTNIH, OSEBNO “SOCIALNIH” RAZLOGOV.
  Se zdi.
  Spodaj tej suhljati, “samoživni” SD T. Fajon
  piha na “dušo” – verjetno iz OSEBNO SOCIALNO KORISTNOSTNIH NAGIBOV”
  tu “nebodigatreba” F. TUNEK,
  SAMO POIMENOVAN “HALOŠKI HILLBILLY”,
  ki se verjetno bolj po LJ mota.
  A
  je prestarel in pre”čudnega” videza – -za “romance”.
  Gotovo ima kaj “osebnosocialističnega oz. osebno-socialnega
  za bregom
  pri tem – pihanju na uho – cca 50 letni, suhljati – SD “samoživki”.

  ŠALA.
  POZABIL SI NAPISATI – SVOJO ROJSTNO LETNICO,
  TI SI VERJETNO
  EN PRECEJ TREBUŠAST, Z MALO LAS , CCA 60 LET
  POSTARANI “PODEŽELSKI PLAYBOY”,
  KI SO SE MU
  IN
  SE MU NORMAL ŽENSKE – VERJETNO NIKOLI
  NITI PRIBLIŽALE NISO.
  BILLY ZA NA KAK
  “HILL” V HALOZAH ITI SI PRESTAR: sapa, trebuh – pa to? L.R. Janez K. Kern KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE

 • črnogled

  Nebi je ni štapom dirnuo,bi rekli jugosi.

 • Drago

  A so spet volitve? Zadnja kampanja Novatv za Fajonovo je zelo uspela, dobila je največ glasov na evropskih volitvah.

 • Olga101

  Sorosa, Merklo, Macrona, Fajonko in vso levičarsko svojat (po Trčku) za rešetke do smrti! Gre za politicno korupcijo, trgovino z ljudmi in odgovornost za zločine divjakov, ki jih uvažajo!

 • Artur

  Komunistični psihopati nekoč, komuniistični psihopati danes ? Razlika med tistimi nekoč in temi (podalpskimi) je v tem, da danes na skrajno podel “prefinjen” zločinski način pohlevne, strahopetne Slovenclje ugonabljajo po principu “kuhane žabe”
  Klali bi naši danes narod še kako, tako kot njihovi idoli in to z veliko vnemo a jih je na njihovo razočaranje čas prehitel pa se poslužujejo bolj sofisticiranih prijemov za dosego svojega revolucionarnega cilja.
  https://nova24tv.si/kolumna/kuhana-zaba/

  Huda jama – strogo čuvana tajna, dokumentarni film
  https://www.youtube.com/watch?v=OdZCD8H3mQo

  Krvava zgodovina komunizma
  https://www.youtube.com/watch?v=zoK8cwix_X8

  • tretjerazredni

   Ne gledam ustaške dokumentarce, čakam na ameriško produkcijo kakršen je bil HBOjev Černobil.

 • Slovenka

  Realnih razlogov Fajonka ne podaja! Seveda ne. Ne more namreč povedati, koliko honorarja je dobila od Sorosa za svoje napore.

 • Valter BraniSlav

  Resil bi nas lahko le novi JOSIP BROZ.
  TO KAR IMASTE V SLO DANES JE CETICA KUPLJIVIH PUSIKURCEV.
  SLAVA SALVINIJU, ORBANU, TRUMPU IN SEVEDA NJEGOVI EKSELENCI, MARSALU SFRJ JOSIPU BROZU TITU.
  AMEN!!!

  • Artur

   Povej mi kdo je tvoj idol pa ti povem kakšen si.
   Huda jama – strogo čuvana tajna, dokumentarni film
   https://www.youtube.com/watch?v=OdZCD8H3mQo

   • Valter BraniSlav

    Da ni bilo Broza bi Stalin odprl 10 tisoc in ne 660 grobisc.

    • Tunek-Haloški Hillbilly

     Čuj Valter… šolarji so Tita ure in ure čakati ob cesti, da so mu lahko pomahali z zastavicami, ko se je njegova črna limuzina in dolga vrsta bleščečih spremljajočih avtomobilov peljala mimo njih. Nekateri so videli njegovo roko, ki maha skozi okno. Nekateri pa so pripovedovali, da so ga videli, kako stoji ob oknu modrega vlaka, ki je drvel čez polja. Videti Tita je pomenilo ogromno. Skoraj vsak dan so ga seveda gledali tudi po televiziji. A v živo je le v živo. Živel je v vsakomur, zato je bilo na njegov zadnji trenutek vsem težko. Bil je večji od Jezusa…enako kot Beatli!!!

     • marker

      Kot majhen šolar sem moral obvezno ob vsakem vremenu na cesto, da sem mahal Titu, kadar se je peljal po Gorenjski. Tudi čakali smo ga zelo dolgo. Vendar tega nismo delali iz prostovoljstva ali veselja.

     • Tunek-Haloški Hillbilly

      Kaj ne? Priznaj, da si komaj čakal, da ga vidiš? Zakaj lažeš?

     • tretjerazredni

      Stockholmski sindrom.

     • Valter BraniSlav

      Bil je vecji od Beatlov.
      Klanjal se mu je ves svet.
      In Jajo mu je lezel v rit 24/7

    • Artur

     Daj ne seri 660 grobišč je zate sprejemljivo (za vse normalne humane ljudi bi bila že ena katastrofa) a 10 tisoč pa že ne.

     • Valter BraniSlav

      No bill izbire.
      Broz je bil manjse zlo.

     • Artur

      In ti častiš zlo ?

     • Valter BraniSlav

      Jaz castim manjse zlo.
      Ze 42 let zivim v ZDA kher mi je zelo dobro. Znanje pridobljeno na Ljubljanski ekonomiji sem prodal za masten denar v ZDA.
      Tudi ZDA bazirajo na grehu: genocidu ameriskih indijancev in suzenjstvu Afriskih crncev.
      Namesto da bi sovrazil tako SFRJ kot ZDA jaz ljubim obe drzavi.
      Menda zato ker sem zaradi uspeha srecen.

     • Janez Korenjak

      Pedroslav še nikoli ni častil niti pelinkovca v gostilni Pr’ Amerikanc’, nima denarja… raje druge žica za drobiž, da si gre po liter v trgovino.

  • Tunek-Haloški Hillbilly

   Čuj Valter… kult Titove osebnosti (seveda v pozitivnem smislu), smo skrbno gradili in negovali več kot tri desetletja in je bil izjemno močan. Eden pomembnejših gradnikov so bile Titove štafete, štafetne palice, s katerimi so mladi iz vse države mesece in mesece tekali iz vasi v vas, iz mesta v mesto, dokler niso glavne palice 25. maja izročili Titu na veliki gimnastično-plesni prireditvi v Beogradu. Prva štafeta je bila Titu predana leta 1957, zadnja 1979. Nadaljevale so se tudi po Titovi smrti, vse do leta 1987. Današnje mlade generacije, ki jih takrat še ni bilo, si ne morejo predstavljati, kaj je pomenil “Tovariš Tito.”

   • Valter BraniSlav

    Tovaris Tito nas je resil pred Hitlerjem in Stalinom.
    Vecna SLAVA JOSIPU Brozu TITU

 • Tunek-Haloški Hillbilly

  Lik in delo tovariša Tita sta po njegovi smrti šla skozi nešteto sit. Za desničarske klerofašiste je postal kontroverzna osebnost, komunistični voditelj. Desničarji ga obsojate kot zločinca, levičarji ga še danes slavimo ker poznamo resnico. Pojavila so se celo desničarska pričevanja, da Tito sploh ni bil Tito, ampak sovjetski agent. Kakorkoli, skoraj štiri desetletja je že pokopan na Dedinju…cenil ga je celi svet!!!

  • Tunek-Haloški Hillbilly

   Pogreb našega Tita je bil veličasten. Udeležilo se ga je 209 delegacij iz 127 držav, med njimi štirje kralji, pet princev, šest predsednikov parlamenta, 31 predsednikov držav, 22 predsednikov vlad in 47 zunanjih ministrov. Toti podatki pričajo, kako pomembna država je bila takrat Jugoslavija, katere del je bila do leta 1991 tudi Slovenija. Tito…hvala ti.

   • ZatonMesecnikov

    Jugoslavija je dobro plačala vsaki delegaciji, da se je udeležila pogreba. Nekakšen “Britof Turizem”.

    Vendar to smo izvedeli šele kasneje.

   • KALAMAR

    209 delegacij se je udeležilo pogreba, da so se prepričali, če se je res stegnu!

 • Janez Kepic-Kern

  ZA ODDIH !
  ZDAJ NA MOJEM
  OK E-PORTALU “SLOVENIANA”
  – ŽE LAHKO DOBITE – CELOTO HIMNE “BRATOM ORLOM”.PO NAD – 80 LETIH
  NEIZVAJANJA TE LEPE HIMNE.
  Tistim,
  ki imate radi našo Slovenijo
  in svoje slovenske prednike
  iz časa pred vsilitvijo STALINIZMA-KOMUNIZMA
  – NAM SLOVENCEM
  JO
  LAHKO DOBITE OD MENE – ZASTONJ !
  Sicer pa – OK klavirski posnetek celote
  lepe slovenske ZGODOVINSKE SKLADBE – “BRATOM ORLOM” lahko kupite – za 5 evrov.
  Lahko jo zastonj posredujete KOMURKOLI.
  Tisti pa,
  ki bi poizkusil TOČNO TA MOJ POSNETEK – P R O D A J A T I !,
  BO
  PA TOŽEN NA OSNOVI ZAKONA
  O AVTORSKH, ZALOŽNIŠKIH IN IZVAJALSKIH PRAVICAH R. SLOVENIJE.
  V
  POVEZAVI S TEM POSNETKOM “BRATOM ORLOM”
  JAZ
  Janez Kepic-Kern nastopam in imam pravice – kot ZALOŽNIK.
  OK pianistu “Januariju” sem namreč preko
  podjetniške pogodbe – plačal 100 evrov, cca 75 evrov – so pa DAVKI.
  V
  naši POKOMUNISTIČNI R. SLOVENIJI IMAMO – ŽAL – DELO
  NAMREČ
  OBREMENJENE Z NAD 60 % D A V K A – DRŽAVI
  OZ.
  OBVEZNIM POSREDNIKOM DELA. Torej ?
  Za 15 sek. posnetka
  – “BRATOM ORLOM” – LAHKO NA MOJEM E-PORTALU “SLOVENIANA” – ZASTONJ.
  Poslušanje
  CELOTE SKLADBE – VAS BO PA STALO – 5 EVROV.
  Celoto skladbe si lahko prenesete v E-TRGOVINI,
  KI JO IMAM INSTALIRANO NA MOJ E-PORTAL “SLOVENIANA”
  PLAČATE
  Z
  UPN položnico, z NLB VISO, MONETO.
  IN
  TAKOJ
  PO VPLAČILU SE VAM SKLADBA NALOŽI NA VAŠ – PC.
  Toliko
  o tem. Prošnje za zastonjski primerek
  in reklamacije . sprejemam – jaz Janez Kepic-Kern – osebno
  peko – E-maila: [email protected] L.R. JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA
  P.S.
  15 SEK GRATIS ZAČETEK
  LEPE, 80 LET NESLIŠANE HIMNE “ORLOV”, 1908-1940,
  “BRATOM ORLOM”

  https://sloveniana.si/wp-content/uploads/2019/07/himnaOrlom.m4a

 • ZatonMesecnikov

  #Kdaj bodo #eu vlade spoznale, da potrebujemo skupno učinkovito migracijsko in azilno politiko?” je slovenska socialistka Tanja Fajon na Twitterju napadla delo italijanskega notranjega ministra Mattea Salvinija#

  saj salvini je ponudil rešitev. Da migrante iz ladij prevzamejo Fajonka in fajonisti. Ne vem zakaj Fajonka kokodajsa?

 • Den456

  Upam, da bodo to Fafonko vsaj trije migranti hkrati nabrisali. Če bo imela začepljen gobec vsaj ne bo klatila neumnosti.

 • Kju

  Sramota je, da samo nemo opazujete, kar počne Tanja in njeni pajdaši…

 • Wizeman

  Si res kdo od normalnih ljudi lahko želi Evropo, kjer človeško življenje ni najvišja vrednota? Ali celo, da ni vredno nič? Še za živali vas ni moč imenovati. Za viruse mogoče….

 • Marija

  Ja ideotski izpadi.Vedno pa pozabi na žrtve poseljenih,ranjenih ugrabljenih.Kje so njihove pravice.Naj si prešteje žrtve teh migracij.Alo to opravičuje pravico tujcev?Da je to kolonizacija EU se pa povedala pri prvem navalu migrantov leta 2015.Stotisoče mladih moških se spremeni v migrante in v EU jih čaka vso orožje.Kdo je bil tu slep ali neumen.Čisti Trojanski konj.Pa ti so se vsaj v konja skrili nam so se pa v obraz smejali kako smo neumni.In g.Merkel izjavi bomo zmogli.Ja bo zmogla okupirali E U.Tisti ko so jo spregledali so zavarovali svoje meje in ljudi ali pa se niso prodali.Tisočletne mokre sanje islama se uresničujejo.Pika na i je papež ,ko je ta zavzel Tron se je začelo množično.Sicer pa naj bi bili ti osebki naši bratje.Če malo vemo od kot prihaja ni potrebno komentarja.

 • Vlado77

  Take bodo ( morda) menjale mnenje le ko bodo žrtev teh “ubogih” migrantov”. To se vsak dan dogaja. Fajonka pa je na vrnem v zastraženi palači. Ko bodo sinovi migrantov muslimanskega porekla prevzeli policijo, vojsko ,politiko, šolstvo itd. Evrope ne bo več Evropa -temveč kalifat. Takrat pa take kot je Fajon ne bodo upale na ulico nezakrite. Niti si ne bodo upale širokoustit za svoje ideje glede istospolnih družin , pravic žensk LGBTQ – ker bodo takoj utišane na grob način. In seveda med migranti ni delavne sile in strokovnjakov ,ki jih EU potrebuje. To dobro vedo v Nemčiji pa tudi Švedski

 • Janez Kepic-Kern

  ŠALA

  Tle “samoživa” cca 50 let – SD -jevka
  je za tabčpid SVET24 izjavila, da bi NA KAVO NAJRAJE POVABILA – MARŠALA TITA.
  Ki je seveda že 40 let “MRLIČ” in seveda – ne bo prišel na kavo.
  Očitno
  ima simpatijo do – “MRLIČEV”
  MRLIĆI NE PRIDEJO – NA KAVO: morda so ji zato “všeč”
  ZLASTI SEVEDA – DO EX KP, ZK – “MRLIČEV”
  Morda se bo pa včlanila v novo stranko, ki jo baje ustanavlja “slavni” HILLBILLY-TUNEK.
  Baje ustanavlja novo ex KP, ZK STRANKO
  z imenom
  STRANKA ČASTILCEV STALINISTIČNIH IN TITOISTIČNIH MRLIČEV R. SLOVENIJE”
  Saj –
  slabega – to – ni nič: “o mrtvih – le dobro”
  Dobrega pa – to tudi – ni:
  Sr zdu
  – “tvorjenje polit kapitala iz “ne-del” ex KP, ZK STALINISTOV, TITOISTOV,
  KI SO NA OBLAST PRIŠLI Z NESODNIM POLIT MORJENJEM NEOBOROŽENIH
  NASPROTNIKOV – VKP/b STALINIZMA.
  L.r. Janez K. Kern KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE
  BOLJ MORASTE ŠALE

 • Janez Kepic-Kern

  PONAVLJAM,
  HILLBILLY TUNEK
  Ti živiš z davno mrtvimi problematičnimi – EX KP, ZK MRLIČI v – Tvoji glavi. Se zdi.
  A
  RES USTANAVLJAŠ
  “STRANKO ČASTILCEV VKP/b STALIN, TITO, KARDELJ KOMUNISTIČNIH “MRLIČEV” ?
  No?
  Saj članov – se zna kar – nabrati,
  le bolj stari bodo – VSI NAD 60 LET.
  A
  BOSTE OBNAVLJALI KOLHOZE, SOVHOZE, GULAGE ITD.
  IMELI
  FABRIKE S POLITIČNIMI DIREKTORJI?
  Čudni, čudni ljudje – živite v Sloveniji ” Ni kaj. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  p.S.
  PRENAPIHNJENA, KOMUNISTIČNO-SOCIALISTIČNA FABRKA – “M U R A”
  ravno te dni
  DOKONČNO – SE – PROPADLA – ZAPIRA.

 • Svoboda

  Takoj likvidacija

 • gabrijelobid

  Gospa Fajon…nimam besed za vas.

 • Tine Čeligoj

  Če baba preveč laja in klobasa, ji je treba dat ene par po pički pa bo mir

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!