Feministična ideologija še naprej zastruplja univerzo: Po Filozofski fakulteti so ženski spol vnesli tudi v akte FDV!

Foto: STA

Saj ni res, pa je. Potem ko smo poročali o tem, da je senat Filozofske fakultete Univerze v Ljubljani sprejel sklep, na podlagi katerega se po novem ženski spol šteje kot nevtralen, in ki zapoveduje, da se v vseh pravnih aktih fakultete v naslednjih treh letih uporablja ekskluzivno samo ženski spol, zatem pa izmenično moški in ženski, je senat Fakultete za družbene vede v Ljubljani (FDV) sprejel sklep, da se v internih aktih FDV ženski slovnični spol nanaša na katerikoli spol. Psihoanalitik Vodeb opozarja, da tovrstni posegi v naravni jezik vodi v kaos in anarhijo, ideologija pa nima kaj iskati v izobraževalnih ustanovah.

Novico o tem je preko družabnega omrežja Twitter pozdravila Barbara Rajgelj, aktivistka za pravice gejev in lezbijk, ki na dodiplomskem študiju FDV-ja poučuje delovno in socialno pravo, gospodarsko pravo, medijsko regulacijo in temelje prava. “Danes je tudi senat FDV Ljubljana sprejel, da se v internih aktih FDV ženski slovnični spol nanaša na katerikoli spol.” Ob tem pa je zapisala: “Kogar taka ureditev moti, ne ve, da so bili doslej na FDV pravilniki pisani ‘dekan/-ja’. Opažam, da ljudje, ki se opredeljujejo do tega vprašanja, zelo malo vejo o jeziku ali o pravni teoriji, večinoma pa o obojem.”

 

Rajgljeva, ki se je že preizkusila v vlogi organizatorke Parade ponosa, je v preteklosti po navedbah Požareporta izjavila, da je danes težko reči, kdo sploh je heteroseksualen. “Sploh pri mladih opažam, da je spol postal odvečna kategorija, da zanje to ni toliko pomembno. Imela sem veliko srečo: ena je, da sem lezbijka, druga pa, da sem dobila službo v družboslovnem okolju. Ko sem to doživela, je bilo, kot da bi z lonca odstranila pokrovko!” 

Foto: STA

Vodeb: Poseg v naravni jezik vodi v kaos in anarhijo
Psihoanalitik Roman Vodeb je glede novice o sprejetju sklepa na Filozofski fakulteti, na podlagi katerega se po novem ženski spol šteje kot nevtralen, in ki zapoveduje, da se v vseh pravnih aktih fakultete v naslednjih treh letih uporablja ekskluzivno samo ženski spol, zatem pa izmenično moški in ženski, povedal, da tovrsten poseg v naravni jezik vodi v kaos in anarhijo. “To družbo moramo vsaj malo narediti spet konservativno, ker ta anarholiberalnost ima v jedru neodgovornost.” Kar v tujini označuje izraz “social justice warrior”, je Vodeb okarakteriziral kot sodelovanje med feministkami ter legebitrovci. Po njegovih besedah Filozofsko “fakulteto obvladujejo feministično-gejevski lobiji. Ideologija izenačevanja spolov oziroma ideologija feminizma in legebitrovcev se bo počasi inkorporirala v vse dokumente. Po tej poti je prva začela Fakulteta za socialno delo, kjer imajo dekanjo in so vse statute prilagodili ženskemu spolu. Očitno Filozofska fakulteta sledi temu, ker je njihov dekan gej, je tipičen predstavnik in aktivist legebitrovskega gibanja”.

“Feministke in legebitrovci se združujejo v neko ideologijo, ki preko Filozofske fakultete obvladuje celo univerzo.” Po besedah Vodeba je celotna ideologija zasidrana v samo jedro ljubljanske univerze. “Ideologija v izobraževalnih institucijah nima kaj iskati. Izobraževalne institucije morajo izobraževati, ne pa prati možgane s to ali ono ideologijo.” Ta ideologija je tako močna, da je Vodebu celo prepovedala predavanje na dogodku, kjer je bil eden od predavateljev, kar je svojevrsten primer fašizma. Očitno pa je ideologija močna tudi na Fakulteti za družbene vede v Ljubljani, kjer je še posebej aktivna Rajgljeva, ki navzven razglaša, da so desne stranke tiste, ki vpeljujejo sovražni diskurz in politike. Pri tem seveda pozablja na omembo levih strank. Človek se vpraša, koliko fakultet bo še sledilo temu zgledu?

H. M.

 • večni srb

  Zmagala bo tista z največjim penisom.

  • učko

   Kje? A u riti ?!

 • Franjo Trojner

  Sedaj pipolnoma razunem stavek, da iz Ljubljane na Štajersko nikoli ne pride nič dobrega, pametnega!
  Morda je tudi to razlog, da iz Štajerske vse pametno beži v Gradec. Res pa je tudi, da so iz Gradca na Štajersko vedno prišle samo napredne, pozitivne za Štajersko ugodne ideje, kar je dovolj tehten razlog, da se Štajerska čisto obrne proti Gradcu.
  Iz Gradca so nam poslali, zgradili železnico , toti iz Ljubljanskega močvirja nam pa jemljejo dnar in sedaj še ceio moški spol.
  Pa kaj ste tam dol res vsi prefuknjeni al kaj?

  • samotoje

   Ne vem, če je neumnost geografskega porekla. Je pa res, da je koncentracija v Ljubljani največja. Okrog FF, FDV, Metelkove in Roga se kar težko diha. Ko pridem do magistrata, mi je pa še slabo zraven.

  • večni srb

   4 mariborčani pomenijo, da bodo šli spet celjanom za prestitutke.

   • Franjo Trojner

    Ne bluzi, a ti je danes že jasno kaj in kdo si? Si Srb ali Slovenec! Gotovo si iz rodu Alanov, torej imaš skupne prednike z Hrvati in ne z Slovenci, ki nismo nikoli bili Slovani. Že Valentin Vodnik je povedal;”Od nekdaj živi tukaj moj rod,če kdo ve za druzga,pove naj od kod.”
    Če ti še kaj ni jasno idi Bizantince vorašat od kod so tvoji Srbi na nekoč naše prostore prišli.

 • VERRZIFIKATOR

  Raglja Barbarič

  ŠE ENA SEKSISTIČNA

  Je izjav seksističnih parada,
  kdo na desni stresa najbolj leve,
  kdo med rožami sejal je pleve,
  kdo ne brzda se in ne obvlada.

  Ene kajpak se ne nominira,
  le brbrati zna in pa ragljati,
  Raglja znajo jo imenovati,
  ta »priznanj« tovrstnih ne pobira.

  Le raglja, brbra okrog sovražno,
  da zares se Raglja ti zasmili,
  ko nobeden se je ne usmili,
  to pri stvari vsej je glavno, važno.

  Za ragljanje moški da so krivi,
  ugotavlja njeno vse okolje,
  in da z njimi bi bilo ji bolje,
  tudi če so stari, tolsti, sivi.

  Takšne Raglja kar najbolj pogreša,
  pa še kup denarja z njimi skupaj,
  Raglja moja, daj no, ne obupaj,
  upaj, da kateremu se zmeša.

 • Dillinger

  Pravi moški počasi izumirajo!Kako pa naj ne bi,če jih vzgajajo čudne feministke,
  samske ali s pobeglim možem.Očetov enostavno več ni.

  Homoseksualci so marginalci,zato ne morejo imeti pravice do uveljavitve s svojo
  neproduktivnostjo,pa tudi ne s svojo spolno nagnusnostjo!
  Treba je uporabljati natančne izraze,da se ve kam homoseksualci spadajo!

  Vsi homoseksualci so navadni zarukanci z zakrnelimi možgani.Samo heteroseksualen
  moški lahko zaplodi-vse drugo je izvržek.Ok,če smo natančni,tudi homoseksualec
  lahko zaplodi,vendar to ni estetsko!

  Janez Rugelj

  • samotoje

   To vemo. Mislim, da so krive kemikalije v kozmetiki.

 • Franc Šink

  Zakaj ne določijo srednjega spola kot nevtralnega

  • Dillinger

   Zato,ker je oseba lahko ženskega ali moškega spola.

   • Franc Šink

    Vem da ga ni.Samo ti cepci mislijo da je.

    • Dillinger

     Ja ,so legende v svojih glavah.

    • moon

     Tele? Tisto tele?

     • samotoje

      Ne, tista tele.

 • učko

  Nimajo tam nobenga pametenga dela. Lepo živijo na račun težko prisluženega davkoplačevalskega denarja in se grejo totalne neumnosti in idiotizme !!!! Kreteni, velja tudi in predvsem za babje kretene !!!!!

 • učko

  FDV – prokleti BABJI KRETENI ! FDV – prokleti BABJI KRETENI ! FDV – prokleti BABJI KRETENI ! FDV – prokleti BABJI KRETENI ! FDV – prokleti BABJI KRETENI ! FDV – prokleti BABJI KRETENI ! FDV – prokleti BABJI KRETENI ! FDV – prokleti BABJI KRETENI ! FDV – prokleti BABJI KRETENI ! FDV – prokleti BABJI KRETENI !

 • učko

  V sodstvu imamo tudi 95 % bab. Zato pa je sodstvo tam, kjer je, hlapci Udbo-mafije in lenuhi, sodnim zaostankom pa ni videti konca !!!!! BABA JE ŽABA, ŽABA PA ČLOUK NEJ !!! BABA JE ŽABA, ŽABA PA ČLOUK NEJ !!! BABA JE ŽABA, ŽABA PA ČLOUK NEJ !!! BABA JE ŽABA, ŽABA PA ČLOUK NEJ !!! BABA JE ŽABA, ŽABA PA ČLOUK NEJ !!!

 • Oregon

  jaooo, da si ti nenataknjen tolk cajta in še družboslovc, to je pa res ponesrečena kombinacija v življenju…

 • Antonius

  A to pomeni, da se bo na teh dveh fakultetah po novem študente naslavljalo s *pičkusi*, brez obrazila na A?!
  V redu! Študenti so za skupno dobro žrtvovali svojo moškost, študentke naj se pa odpovedo svojim vecejem. Naj jih v spolnem vsegliharstvi združuje pisoar.

  • samotoje

   Lahko je roza z mašnico.

 • hribovc

  to, da je barbara lezbijka, me ne moti, to, da ima IQ enak kot številko čevljev, je pa orng moteče !!!

  • šmentanamuha

   To, da taki postanejo predavatelji na fakulteti, pa je zastrašujoče.

   • samotoje

    In da potem še cvilijo in vreščijo okrog in hočejo biti enake!!! moškim, je pa zastrašujoče.

 • pajot

  Kako pa bo potemtakem z definicijo spola? Če so moški po novem ženskega spola,kako se bo pisalo: da so lezbijci ali lezbijke? Glede na to,da so mi ženske bolj pri srcu,bi bila rajši lezbijc. Da vsaj malo ohranim atribute moškosti. Me pa malček skrbi,da ne bojo tile idioti začeli moškim rezat penise,da bi jih čimbolj poenotili z ženskami.

 • antimur

  To, da je kradljivki otrok Kopački z vlado najslabšega premierja in omejenega pokvarjenca Cerarja uspelo v Ustavo stlačiti družinski zakonik, še ne pomeni, da imajo pedri, lezbijke, dvospolniki in feministke pravico sebi v prid spreminjati jezik in si na vseh področjih podrejati večinski slovenski narod. Proti takšnim ogabnim in za slovenstvo uničujočih izpadih, se je pa potrebno upreti, ker pri tej odvratni golazni ne gre drugače, bo potrebno pač s silo. Morda bo kakšen levak ta komentar imel za sovražni govor (naprimer za Bratušco je že komentar o njenem prekratkem krilu sovražni govor, seveda pa ne grožnja s smrtjo, če je namenjena proti desnici), kljub temu, če je za nekoga to sovražni govor, je samo navaden verbalni delikt, ki je kaplja v morje proti dejanjem levofašističnih deformirancev. Uprimo se odkritemu napadu na Slovence in slovenstvo!!!!!!!

  • šmentanamuha

   Medtem ko ljudstvo spi, oni delujejo. Tale desant na državo se je pripravljal po moje vsaj 15 let – v tišini.

 • šmentanamuha

  Norost teh spolno nedefeniranih oseb je za družbo lahko uničujoča. Dobili so preveč družbene moči. Slovensko družboslovje nikoli ni imelo ugleda v tujini, zdaj so ga izgubili še doma. Če bi se morala zdaj odločati za študij, potem bi se teh fakultet izogibala. Zato je nujno uvesti tudi privatne fakultete in šole na sploh. To bo edina prava konkurenca. Zdaj je tudi jasno, zakaj levičarji tako ihtavo zahtevajo samo javno šolstvo. Ker tukaj imajo oblast oni, v privatnem šolstvu pa ga ne bi imeli. Torej, čim več privatnega šolstva!

 • Jani Steiner

  Tile levakarčki so po moje dvospolniki : sami sebe j.bejo. Saj njih je usrana Lublana izvolila, itak : opankar s temi stališči v Srbiji ne bi niti minute vladal. On je sramota za Srbijo! Saj dol ga nihče ne mara.

  • exposingthetruth1111

   Doli on ne bi mogel kot župan rečti naprimer Beograd je LGBT prijazno mesto…v istem trenutku bi ga tepli ko da bi ga kri polila, tam ni variante da bi to dopustili, kar se dopušča pri nas s tem kulturnim marksiszmom

 • sanguis sacrum

  aha…no, potem pa naj mi tele strokovnjakinje povedo, kako se po novem reče penis v ženski obliki? penisa, ?penisička? moja kur(i)ca?

  • stajerc5

   Jaz vem: Imam tisto kar ni pizda!

   • KAPIBARA

    :-) :-)

 • KAPIBARA

  Jaka muda in korist za dobrobit študenTOV in SLOVENIJO.
  – Zopet eno samo pederisnaje, za pokazat pa nič !!

 • KAPIBARA

  Ma ne more bit baba enakopravna z moškim, dokler se ne more z lulanjem podpisat v sneg, biti ponosna na pivski trebuh in na kosmat hrbet..

 • sanguis sacrum

  brez zamere, ampak to stanje v državi pa res ni več normalno…

 • kamdrvimo

  Mislim da je čas da se Slovenija odcepi od Ljublanistana

 • xtc

  Te stvari realno peljejo v vzpon desnice ,ki bo morala to abnormalno stanje počistiti tako ali drugače.
  Take zmešane babe pa definitivno nimajo kaj iskati v akademskem zboru.
  Univerza ni cirkus kut tudi fakulteta ne in sleje kot preje bo treba napraviti red,seveda je treba narediti jasen zakon,istospolni so lahko uslužbenci tu težav ni,vendar je njih spolna orientiraniost zasebna stvar popoldan in na univerzi,kakršna koli aktivnost ali propaganda nista dovoljena kot tudi promocija ne-gre za zasebnost,ki je ločena od ustanove,enako v vseh šolsko izobraževalnih ustanovah AMEN.

  • samotoje

   Študenti na FF so zelo proti sklepu senata, predvsem pa so proti dekanu. Imam občutek, da bo še pestro. Seveda govorim o študentih na FF, ne o bleferjih in falirancih z družboslovno nekoristnih oddelkov (sociologija, filozofija, sociologija kulture itd).

 • Peter

  Ko ljudje nimajo pametnega dela, jim po glavi hodijo neumnosti.

 • Štalmajster

  Eni pravijo:
  Feminism Was Created To Destabilize Society
  Eni se sprašujejo:
  Why Feminism Is Genocide?

 • Vin Dizl

  Zadnji čas, da nekdo useka po mizi in naredi RED!!

 • južnificirana_si

  zakaj ti protiimperijalisti sledijo vsem kar se izmislijo na ameriških imperialističnih univerzah?

 • Ryuk

  Koliko škode bodo še te žavtave babe naredile?

 • Tanja Bor

  Ženski lobi vrača udarec in brani – Milico Antić Gaber!

  http://www.zenskilobi.si/179-odziv-%C5%BEls-na-kolumno-marka-crnkovi%C4%8Da.html

  Kmalu lahko pričakujemo še odziv Inštituta za enakost spolov (IPES) in spet Milica Antić Gaber!

  http://www.zenskilobi.si/178-enakost-spolov-in-volitve-2018.html

 • sprehajalec

  Japonska zapira oddelke z družbenimi študijami in priporoča univerzam, naj študente usmerijo v produktivnejše discipline. Od 60 japonskih univerz ki imajo te programe, jih je leta 2015 26 že potrdilo, da bodo oddelke ukinili.

  https://www.timeshighereducation.com/news/social-sciences-and-humanities-faculties-close-japan-after-ministerial-intervention#survey-answer

  Resnica je, da so te vrste Fakultet pri nas postale neko zatočišče, vkolikor ti spodleti vpis na ostalih Fakultetah, ki imajo perspektivnejše programe glede zaposlitvenih možnosti kasneje. Odtod tudi toliko udrihanja po kapitalizmu, saj tej vrsti profila daje le majhne zaposlitvene možnosti. Pri nas se ti kadri trpajo na “javno upravno”, vkolikor imaš dobre Zveze. Tako kot so se v socializmu v režijo po Tozdih.

 • Olga2345

  Je fakulteta zasebna? NI! Torej ukiniti financiranje iz javnih sredstev! Študentov te smeri je preveč, so nezaposljivi in očitno imajo preveč časa za neumnosti z dekan-jo na čelu!

  • Anton

   stvar je enostavna, če bo, ne če, KO BO spoštovani eminentni Gospod Janez JANŠA prišel na oblast, naj spuca nepotrebni kader na filo faksu, saj itak nimamo kot družba nobene korist z njimi, delajo samo kaos, zgago in so NEKORISTNA MASA.Temu potrebno kot na filo faksu, bi morali narediti red, reorganizirat procese delovanja, v kar je vključene sankcije v primeru nepravilnosti, zlorab položaja, in po drugi strani vzpostavitev stimulativnega vzdušja, ki bo normalne kadre, kokr jih je še kaj ostalo na teh “rdečih” faksih omogočiti napredovanje, olajšati raziskovalno delo. Vse ostale, kot sem že omenil, a la zgoraj dotična gospa/gospodična what ever, po njeni teoriji, jo lahko kičem ONO, pa kot NEKORISTNO MASO, vreči na cesto, pa anj zasluži svoj kruhek na trgu dela, ker je tako sila sposobna, potem pa bomo temu primerno njenim rezultatom se realno pogovarjalI. BO ŠLO?

   sarkazem press

   • Vera

    Zadnji besedi izpusti, boš bolj verodostojen . Hvala !

 • Stanka

  Filozofska fakulteta je SRAMOTA od SRAMOTE. Se ve kateremu političnemu prepričanju pripada in je leglo levičarskih opranoglavcev ki mislijo da bodo z svojo levičarsko parazitsko ideologijo naredili svet sovraštva, razdora, uničevanja in vsega parazitstva ki smo jih bili deležni od NOB-ja pa do danes.
  Česa takega je sposobna le vsa levičarska ideologija, ki so jim podlaga in vrednote laži, sprenevedanje, sovraštvo, ropanje in uničevanje.
  Zdaj bi pa FF kar ukinila moški spol in naredili ves narod ki živi na slovenskem za cepce in debili po vzoru oblikovanja ženskega spola.
  Naj takšna ustanova propade in naj ljudje spoznajo da je takšen levičarski smrad potrebno poslati na smetišče zgodovine!!!!

 • večni srb

  Ampak dejstvo je, da smo vsi ljudje del ženskega telesa.

  • večni srb

   Človek je zaimek moškega spola.

   • večni srb

    Dejstvo je tudi, da so vse matere oplodili moški.

    (izjema potrjuje pravilo*)

    • Miro Jereb

     Kura / jajce varianta.

   • Miro Jereb

    ČLOVEK / ČLOVKA…hahahahah…

 • kamdrvimo

  Zdak pa čim več migrantk in begunk z bradami v ljubljanistan zapelt xD

 • Get Smart

  Kot že rečeno, TOVARIŠ Vodeb ni rešitev, ampak je del problema.
  Vodeb je prvorazredna MURGL JUGOKOMUNISTIČNA lutka, ki kao zavrača le eno
  MURGL JUGOKOMUNISTIČNO oz. KOMINTERNISTIČNO postavko, in sicer t. i. pedrolezbizem,
  sprejema pa v tazadno vse ostale pridobitve MURGL JUGOKOMUNISTIČKE revolucije.

  Vodeb je torej sralček in drkalček, ki “bi se jebo, a da mu ne uđe” nje, kar pa seveda ne
  gre. VEDNO in povsod je
  Z VSEMI ŠTIRIMI tačkami zagovarjal vse ostale ZLOČINSKE ideje JUGOKOMUNIZMA =
  LAŽ, ROP, UMOR, UNIČEVANJE Slovenije, vukojebstvo in ostale deviacije teh kreatur,
  samoimenovanih »SMRTNIH NEPRIJATELJA LJUDI«
  (= na kratko: »Sloveniju TEPIHOVATI«, »ljudi v Sloveniji SFUKATI«),
  Vodeb je mimogrede velik častilec STALINOVEGA RUSKO-POLJSKEGA kaviar MORILCA, PEDRA,
  pedofila
  JOSEPHA BROZA TITA,
  ki mu MURGL JUGOKOMUNISTIČNA kloaka tako prisega “u Stoščah” nje:
  “Za koga? Za Tita!”
  “Za Koga? Za Partiju!
  “Za koga? Za Jugoslaviju!”

  “Druže Tito, mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo!”
  “Druže Tito, mi ti se kunemo, pobedit ćemo!”
  “Evviva communismo!”
  “Bandiera rossa la triumfera!”

  Slediš, Šokič?
  In Vodeb seveda ni kak psihoanalitik, ampak je psiho analni drkalček, ki se malce našlepa
  na
  kaviaržido KOMUNISTIČNEGA šarlatana Frojda in pač verjame (ker pri MURGL JUGOKOMIJIH gre
  za credo [VERO, VEROVANJE nje]),
  da je JJ kriv, ker je mama nekega dne malega sralčka Vodebćija posedla na kahlo.

  Pamet v glavo.

 • Get Smart

  Tovarišica Milica AntiĆ in ostale MURGL JUGOKOMI drugarice,
  torej kao pedrolezbaćice so vse po vrste, še enkrat: VSE po vrsti, od prve do zadnje
  ČLANICE KOMINTERNE in ČLANICE MURGL KOMUNISTIČKE JUGOSLAVIJE.
  So MURGL JUGOKOMUNISTIČNI aparatčiki,
  ki otroke (predvsem deklice) pobebavljajo s feminističnimi drkancijami,
  ki so samo in le SOVRAŠTVO do LJUDI, ne le do moških, ampak tudi do žensk,
  kar pa so MURGL JUGOKOMI kretature v
  »zavetju gruče in teme« tudi priznale, saj MURGL JUGOKOMUNJARE
  same zase tako pravijo:
  »MI SMO SMRTNI NEPRIJATELJI svakog blagostanja, reda i mira…«

  Kaj je naravni red? = M + Ž = novo življenje.

  Kaj je MURGL JUGOKOMUNISTIČNI (narobe svet) red?

  = leseni kurci v razdrapana dupeta MURGL JUGOKOMI pionorčkov in njihovih PSOV.

  Če vam nekdo proda neko floskulo tipa pedrolezbizem oz. legeblablablaizem,
  pač ne smete in morete kupiti takih kretenizmov kot suho zlato,
  ampak jih morate ZDRAVO–RAZUMSKO ovrednostiti:
  – kdo si je izmislil take drkancije,
  – kdo jih je lansiral, kdo jih fura …
  Bo šlo?
  VSE to je produkt KOMINTERNE oz. tukaj MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.

  Vsi -IZMI so produkt KOMINTERNE. Vsi:
  pasjejebizem, pedrolezbizem, SOCIALIZEM=FAŠIZEM=KOMUNIZEM=
  liberalizem, libertarizem, libertinizem, dkalizem, KRETENIZEM …
  vse to so samo in le skovanke za pranje OPRANIH glavićev =
  nov svetovni red = KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA = KOMINTERNA.

  Pamet v glavo.

  • Get Smart

   MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA =

   SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA, so le “maske” ali “novi obrazi”, kot si sami pravijo, so torej samoimenovani “novi–OBRAZI” ene in
   edine KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

   • Get Smart

    Pomni:
    PREIMENOVANJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

    1. Predno so si spremenili ime v SD = SOCIALNI DEMOKRATI, so se imenovali ZLSD – Združena
    lista socialnih demokratov.
    2. Predno so si spremenili ime v ZLSD, so se imenovali ZDRUŽENA LISTA.
    V ZLSD so se kakor združili s “Semulićevo SZDL”,*
    ki je postala SSS – Socialistična stranka Sljovenjije nje in pa DeSUS-om, ki je nastal iz
    par starih murglskih prdcev ZKS-SDP nje. DeSUS bodo začeli v murglskosrbskem
    jugokomunističnem agitpropu pumpat na polno šele po koncu “LDS zgodbe o uspehu nje”, ko za
    predsednika DeSUS-a postavijo SKOJ-evca oziroma LDS-ovca Karela Viktora.
    * Semulić je še vedno PREDSEDNIK “četrtega doma” JUGOKOMUNISTIČNE SKUPŠTINE v Sloveniji –
    ZSSS je le preimenovan SZDL (lokalna SOCIALISTIČNA zveza delavnega ljudstva; v izvirniku:
    SSRNJ = SAVEZ SOCIALISTIČKOG RADNOG NARODA JUGOSLAVIJE)
    3. Predno so si spremenili ime v ZDRUŽENA LISTA,
    so se imenovali SDP Slovenije = Socialdemokratska prenova Slovenije.
    4. Predno so si spremenili ime v SDP Slovenije,
    so se imenovali SDP – Stranka demokratične prenove.
    5. Predno so si spremenili ime v SDP,
    so se imenovali ZKS-SDP – Zveza komunistov Slovenije-Stranka demokratične prenove.
    6. Predno so si spremenili ime v ZKS-SDP,
    so se imenovali ZKJ – ZVEZA KOMUNISTOV JUGOSLAVIJE
    https://i.imgur.com/D4LXeH6.jpg
    7. Predno so si spremenili ime v ZKJ,
    so se imenovali KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

    Kot najbrž veste, tudi bivajo še vedno na istem naslovu, in sicer v UKRADENI vili svojega
    rojaka (ki pa ni bil kaviarkomunističnižid, ampak le biznisžid, torej ni bil predan
    revoluciji nje),
    ki jo je KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE “nacionalizirala” nje in se vanjo naselila.

    • Get Smart

     PREIMENOVANJA podmladka KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE v Sloveniji:

     LDS (in vsi njeni derivati Zares, ZL, ZaAB, PS SMC …) je formalnopravna naslednica
     SKOJ-a – Savez komunističke omladine Jugoslavije).
     SKOJ – Med vojno SKOJ (Savez komunističke omladine Jugoslavije) ustanovi USAOJ (Ujedinjeni
     savez antifašističke omladine Jugoslavije) in je hkrati član in deluje posebej. Po vojni
     se USAOJ preimenuje v NOJ (Narodna omladina Jugoslavije), nato pa se ti kaviar
     jugokomunisti, ki so se kakor razcepili, znova združijo (SKOJ + USAOJ (NOJ)) v NOJ. Nakar
     se NOJ preimenuje v SSOJ (Savez socijalističke omladine Jugoslavije), ki formalnopravno še
     traja. SSOJ ima seveda podružnice po vsej Jugoslaviji: tukajšnja se imenuje ZSMS (Zveza
     socialistične mladine srbije) – in ta podružnica na prvih (v 2/3 sfejkanih in v 1/3
     demokratičnih) volitvah v Sloveniji (leta 1990) nastopi še s svojim polstoletnim imenom
     ZSMS, na naslednjih (1992), pa se je ta organizacija ZSMS (Zveza socialistične mladine
     Srbije v Sloveniji) preimenovala v ZSMS – liberalna stranka, nato liberalno demokratska
     stranka LDS, pa Liberalna demokracija Sljovenjije. Prakso ustanavljanja strančic SKOJ-a,
     imenovanj, preimenovanj,
     t. i. “NOVIH OBRAZOV”, ki se potem počasi spet kakor združujejo v
     t. i. “Združeno levico” itd. lahko še vedno opazujete:
     LDS, Zeleni, SSS, SMS, Zares, PS – pozitivna srbija nje, ZaAB, TRS, IDS, …
     Verjamem sholtesu, Dobri LDS DOBOVŠEK SMC … ŠARAC … = LDS = SKOJ, podmladek KPJ =
     vse to je ena in edina KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE.

 • Osti jarej

  ….mater ste bukovi……katerikoli dokument izpolnjuješ,kjer je treba vpisati ime in priimek,se uporablja moški spol….zdaj se bo to pač malček zamenjalo…ane…namesto prosilec,boš prosilka….simpel kot pasulj

 • Get Smart

  Kao naravni jezik in ideologije.

  Kot rečeno, je Vodeb MURGL JUGOKOMI šnelkursa[ijski sralček, ki odstopa od MURGL JUGOKOMI ideologije v eni sami točki, sprejema pa vse ostale MURGL JUGOKOMUNISTIČNE zločine in jim drži svečo.

  Pomni:
  Jezik ni stvar narave, torej ni in ne more biti naraven, pač pa je izdelek KULTURE.
  SLOVENSKI jezik je izdelek SLOVENSKE KULTURE = “kulture življenja”,
  ki smo jo SLOVENCI podarili svetu, kulture:
  človekovoljubja, poštenja, pravice, resnice, svobode.
  V SLOVENSKEM JEZIKU, torej v jeziku KULTURE ŽIVLJENJA živijo tako MOŠKI kot ŽENSKE, “živijo” predmeti in jasno in nedvoumno živi POSAMEZNIK = ednina,
  živi PAR oz. živita JASNO in NEDVOUMNO dva, ker DVA (M + Ž) sta nadvse POMEMBNA za ŽIVLJENJE = dvojina,
  in živi tudi večina = množina.
  VSE ti elementi jezika niso produkt narave, ampak so izdelek
  SLOVENSKE KULTURE = KULTURE ŽIVLJENJA.

  Kaj pa dela MURGL JUGOKOMUNISTIČNA oz. KOMINTERNISTIČNA
  “kultura SMRTI”?
  Ubija.
  Kot je pač njena “narava” nje.
  UBIJA ljudi, kolje otroke, posiljuje pse, posiljuje jezik, uničuje kulturo življenja in jo nadomešča s svojo KULTURO SMRTI =
  ki je IDEOLOGIJA.

  Pa a se mislite začeti učiti? Pojem ideologija ni sopomenka ali enakopomenka za DRKANCIJO, ampak pomeni

  gojitev NEKE IDEJE.

  KLJUČNO vprašanje pri tem je: KAKŠNE? Katere?
  Ali
  neguješ IDEOLOGIJO SLOVENSKE KULTURE ŽIVLJENJA
  ali
  pa goniš IDEOLOGIJO MURGL JUGOKOMUNISTIČNE “kulture smrti”
  (LAŽ, rop, UMOR, uničevanje, vukojebstvo, pedrstvo, pedofilija …).
  .
  Torej, da bodo res vsi razumeli:
  IDEOLOGIJA SLOVENSKE KULTURE ŽIVLJENJA sodi na vse izobraževalne ustanove,
  medtem pa IDEOLOGIJA kavirŽIDO KOMINTERNISTIČNE “kulture smrti” oz. tukaj seveda njene MURGL JUGOKOMUNISTIČNE izpostave
  spada na izobraževalne ustanove le kot predmet učenja,

  kaj delajo MURGL JUGOKOMI SERBUSNE kreature za svoje biča željne in vajene hrbte in dupeta.

  Pamet v glavo.

  • Štalmajster

   Poskusi gledati bolj globalno ! V ZDA, Švedskem, Franciji……. nimajo “Murgl”, “UDBE”,…..

 • Get Smart

  Še milijontič o razliki med SLOVENSKO KULTURO ŽIVLJENJA
  in pa
  MURGL JUGOKOMUNISTIČNO “kulturo smrti”.
  .
  Le ozreti se morate okrog sebe in pogledati, KAJ kdo dela =
  = po njihovih delih jih boste spoznali.
  .

  Pomni, kaj ti je bilo položeno v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  — poštenost,
  — pravičnost,
  — resnicoljubnost,
  — prijateljstvo do ljudi,
  — domoljubnost,
  — rodoljubnost,
  — svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI podarili
  svetu..
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je “kultura smrti”.

   Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

   KULTURA SMRTI = kaviarŽIDO KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo pedrstvo pedofilstvo
   detomorilstvo uničevanje UMOR ropanje LAŽ blatenje ljudi NORČEVANJE
   sviranje kurtzu, prodajanje magle
   skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …

   feminizem kretinizem drkalizem pasjejebizem vegizem socializem itd. = KOMUNIZEM
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM
   globalno pa kaviržido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM …
   (
   SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)

   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«

 • sprehajalec

  Ta Ultra ekstremna združenja v Sloveniji so poleg poskusov ukinjanja razlik med spoloma ukinili na skrivaj tudi črko “č” na koncu priimkov. Ki je slovenski pravopis edino pozna.

  Na prispevskih RTV Slovenija, se že nekaj časa pojavlja nova črka “ć” na koncu priimkov. Kdor ne verjame, naj sam pogleda kakšno oddajo. Tako so izgleda sklenili zaključiti s staro dilemo, ali je nekdo na “ič” ali na “ić”.

  Tako da po novem vse pišejo na “ić”. Tudi Boštjančič je tako naprimer, postal v TV dnevniku Boštjančić.

 • KAPIBARA

  Za kaj so v porničih lezbače tako dobre – seksi babe, v resnici pa (večina) gravže..?? !!

 • Miro Jereb

  Za kozlat.

 • svatne

  Za svojat, ki si je prisvojila zgradbo parlamenta slovenske Vojvodine Krajnske, v kateri je bila 31.10.1918 razglašena zveza slovenskih dežel, in v kateri sedaj dresirajo uničevalce slovenske nacionalne idntitete, so te vrste blaznosti nekaj povsem normalnega.

 • Miro Jereb

  Z jezikom so večni problemi. Nisem kvalificiran a so mi te reči na FDV tuje. Naj svojo spolnost zadržijo za sebe. Torej bom moral čez par let organitirati parado in vsem oznaniti da se spolno družim z ženskami, ki imajo pozitiven odnos do moških.

  Mi pa kot laiku ne štima napis na rondoju pred Velenjem. PREMOGOVNIK VELENJE. Vemo da tam izkopavajo premog…jasno. Ali res ? Potem bi moralo biti tudi ZLATOGOVNIK, BAKROGOVNIK in podobno….Ali pa ima to povezavo z GOVNAČEM,hroščem ki svojo kuglico govna rine v svoj brlog. Torej, premog je govno. Zato PREMO GOVNIK- Ali kaj ?

  • Štalmajster

   Pa še premo ga tišijo in ne po ovinkih ……. na FDV;-)))

 • Caesar

  Danes je ženski spol samo nevtralni spol v pravnih besedilih na fakultetah, toda jutri bo ta ženski spol v pravnih besedilih postal obvezen za študente moškega spola. Zaradi masivnega prihoda mladih migrantov, se ruši ravnovesje med spoloma pri mladi generaciji in del slovenskih mladih fantov bo moral nadomestiti manjko mladih žensk in to se bo lahko čez noč začelo urejati administrativno, ko bojo fakultete določale, kateri študentje bojo morali postati študentke. V svetu primanjkuje okoli 200 milijonov žensk, oziroma je 200 milijonov mladih moških preveč, kar pomeni, da bo moralo okoli 100 milijonov mladih moških prevzeti vlogo mladih žensk, ki se niso rodile. Očitno so elite odločile, da bojo to mladi Evropejci, viške moških pa iz celega sveta vodijo v Evropo.
  https://www.youtube.com/watch?v=g3pIUv70Na8

  • Vera

   Kako se bodo pa ” pedri ” potem imenovali ” pedrinje ” ali ” lezbopedrinje ” ? Zamotano,kot predlagateljica .

 • garfi

  spored neodvisne državne rtv
  1. program – ne boste šli v Slovensko Vlado JAneza JAnše !!!
  2. program – ne boste šli v Slovensko Vlado JAneza JAnše !!!
  3. program – ne boste šli v Slovensko Vlado JAneza JAnše !!!
  val202 – ne boste šli v Slovensko Vlado JAneza JAnše !!!
  prvi – ne boste šli v Slovensko Vlado JAneza JAnše !!!

  • wert

   Mislim, da je bilo mišljeno takole :

   1. program – SAJ ne boste šli v Slovensko Vlado JAneza JAnše, kajne ??? !!! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> in tako vse po vrsti >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>…..

 • David Hitler

  Von z vsemi droljam ki zaražajo otroke

 • Sašo

  Bolno.

 • Franc

  To
  je meja,kjer se mora nehat,
  da en
  ducat nepofukanih bab in impotentnih dedcev (več ali manj),
  spreminja
  slovnično
  zakonitost!

 • tohuvabohu

  Upam, da se bodo lotile tudi kazenskega zakonika. Potem bomo dobile tatice, lopovke, kriminalke, storilke, obsojenke, zapornice. Pa tudi tajkunke, davčne utajevalke, banksterke, goljufke. In bomo vse vesele, ker bomo končno zares enake.

  • babaježaba

   rega, rega, kwak, kwak…

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!