LGBT aktivistom društva Legebitra denar iz državne blagajne konstantno curlja v žepe: Med največjimi financerji je Ministrstvo za zdravje!

Foto: STA

Za  obstoj društva Kulturno, informacijsko in svetovalno središče Legebitra s sedežem na Trubarjevi cesti 76 v Ljubljani, ki izvaja številne projekte in programe namenjene LGBT osebam, najverjetneje marsikdo sploh še ni slišal. Nedvomno pa gre za eno izmed društev, ki bi ga lahko označili za sveto kravo, ko govorimo o prejemanju sredstev iz državnega proračuna. To namreč dobiva finančna nakazila s strani Ministrstva za zdravje, Mestne občine Ljubljana, Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport, Urada Republike Slovenije za mladino, Zavoda Republike Slovenije za zaposlovanje in celo s strani Študentske organizacije univerze v Ljubljani. In še bi lahko naštevali.

Med največjimi financerji izstopa Ministrstvo za zdravje, ki je društvu Legebitra od leta 2006 dalje namenilo vrtoglavih 609.845,12 evrov. Samo v letošnjem letu je bilo društvu marca nakazanih 92.000,00 evrov, v lanskem letu 214.940 evrov, leto poprej pa 61.220 evrov. Visoka transakcija je bila na podlagi podatkov dostopnih preko aplikacije za prikaz porabe javnega denarja v Republiki Sloveniji Erar nakazana leta 2011 in sicer v znesku 52.604,11 evrov. Če ste se kdaj spraševali, kje je prepotreben denar, ki bi skrajšal vrste v zdravstvu, imate sedaj odgovor na dlani.

Vir: Erar

V preteklosti smo že pisali o tem, da na čare društva Legebitra ni imun niti ljubljanski župan Zoran Janković, čeprav je ta še nedolgo nazaj veljal za nepriljubljenega med aktivisti LGBT. Mestna občina Ljubljana je bila omenjenemu društvu naklonjena že pred Jankovićem – vse od leta 2003 so dobili kar 432.516,16 evrov močno finančno injekcijo. Od tega je bilo v letošnjem letu nakazanih že kar 15.215,61 evrov (januar: 280,37 evrov, marec: 9.185,91 evrov, april: 5.749,33 evrov), lansko leto pa so vsakomesečne transakcije nanesle skupaj kar 42.098,35 evrov. Številke nedvomno razkrivajo, da Janković s tem pomaga pri promociji teorije spola na najrazličnejših aktivističnih krožkih in prireditvah, kjer društvo poučuje o zgodovini aktivizma LGBT na Slovenskem.

Foto: Erar

Foto: STA

Denar kar kaplja
Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti je od leta 2004 dalje za delo društva namenilo 245.992,35 evrov. Od tega je bilo letos nakazanih že kar 16.936 evrov (januar: 4.237 evrov, februar: 4.233 evrov, marec: 4.233 evrov, april: 4.233 evrov), največje nakazilo s strani ministrstva pa je bilo nakazano leta 2016, in sicer v znesku 105.640,7 evrov. Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport (Urad Republike Slovenije za mladino) je društvu med leti 2004-2013 nakazalo kar 86.228,36 evrov, Zavod Republike Slovenije za zaposlovanje je med leti 2012-2018 nakazalo 26.147,55 evrov, od tega je bilo letos nakazanih že 2.762,94 evrov. Študentska organizacija Univerze v Ljubljani je med leti 2016-2018 nakazala 25.786,66 evrov, od tega letos januarja in marca po 833,33 evrov. Ministrstvo za kulturo je med leti 2015-2017 nakazalo 7.630,80 evrov, Ministrstvo za finance Davčna uprava Republike Slovenije med leti 2008-2014 7.259,91 evrov, Ministrstvo za zunanje zadeve (2013) 6.666,37 evrov in Ministrstvo za finance Finančna uprava Republike Slovenije (2015-2018) 6.198,09 evrov.

Vir: Erar

Foto: iStock

Paleta dogodkov je pestra
Sredi meseca so s pomočjo nakazanega denarja organizirali aktivistični krožek v prostorih Mladinskega centra Legebitra, k udeležbi pa povabili vse, ki so naveličani, da nikoli niso slišani. “Si naveličan/a, da se diskriminacije pometa pod preprogo? Da nimaš družbe, v kateri bi te sprejemale/i, kakršna/en si? Se ti zdi, da si nemočna/en in osamljen/a? Da bi svet lahko bil prijaznejši?” so tedaj zapisali v vabilu na spletni strani in dodali, da se bodo na tokratnem aktivističnem krožku zbrali vsi, ki menijo, da bi bil svet lahko prijaznejši in lep, ter vsi tisti, ki menijo, da ga je mogoče spremeniti. Za torek, 24. aprila, in sredo, 25. aprila, sta napovedana dogodka, ki ju društvu oglašuje na svoji spletni strani. V torek bo organizirano izobraževanje na temo Zgodovina LGBT aktivizma na Slovenskem, v sredo pa bodo pripravili hitrostne zmenkarije, ki so jih sicer organizirali tudi februarja letos.

Ves nakazan denar je namenjen za financiranje dogodkov, ki jih ne manjka, namreč do konca meseca bodo poleg prej naštetih organizirani še štirje, veliko pa se jih obeta tudi v maju. Očitno se ni za bati, da bi dejavnosti LGBT aktivistov upadle, saj se denar za te vedno najde v državni blagajni, druga pa je zgodba, ko gre za delo v dobrobit vseh državljank in državljanov.

H. M.

 • Valter BraniSlav

  A tega pa no napisala Franckina Danka?

  • šmentanamuha

   Valter, to res ni potrebno, saj znaš bolje.

 • Vrhovni sodnik

  A je župankar toplovodar, al sam podkupuje volivce ?

  • Dr. Ustavnega prava

   +++++++++++++++++++++++++++, čista + 10 kolega.

  • Slovenka

   Sumljiv je.

   • Prihajam Slovenija

    ITAQ

  • Zgornji

   Mislim da je še najbolj od vsega Hinavec !!!

 • lauraas

  Spet velikodušno!

 • Jan Kovalski

  Kakšen razmah javne uprave nas šele čaka, ko se bodo naši prijatelji z leve spomnili, da bi lahko uvedli spolne kvote za vseh 72 spolov.

 • Jan Kovalski

  “Janković našel novo ciljno publiko: Kot aktiven stric LGBT skupnosti financira homoseksualnost”
  Seveda, sedaj, ko se mu je potopil Čamac.

 • francelj3

  Vse kaže, da je opankar biseksualec. Na eni strani LGBT…, na drugi farmacevtka.

  • Valter BraniSlav

   A tebe Francelj tudi piriva v rit, da vse to ves?

 • čips

  Se pravi da dnar sfrckajo za party, Ko bi vsaj kakmu svojmu pr cem financno pomagali tk pa vse spustijo v luft. Na kozlanje mi gre, ko gledam kak delajo z dnarjem po drugi strani imamo pa zdravstvo v qrcu, bose vojake,policaji paradirajo v nekih cheap shit polo majckah… eh

 • Marica

  Upam da bojo lahko pomagali geju Donkotu, saj sodeč po njegovem pisanju grozno trpi. Bom molila zanj da bo končno našel moško ljubezen po kateri tako hrepeni.

  • pajot

   Marica od moja qurca glavica.

 • dr Janez Sveti

  Plačane zabave, kakor partizanski shodi.

  DR Janez Sveti društvo Svetega Janeza

 • Krtača 20

  A pol tud legebitrovci niso sds volivci? Slabo slabo desni. Vrsta vaših volivcev se je spet skrajšala. Kdo vam sploh še ostane?

  • Zgornji

   Ja, čedalje manj je dobrih ljudi .

 • VERRZIFIKATOR

  Janko Zorman

  TRD BODI, NEIZPROSEN

  Trd bodi, neizprosen mož jeklen,
  župan prestolni vpije desetletje,
  zato podpira skrajno že početje,
  za nov mandat postal bo mož polten.

  V karkoli se županček aktivira,
  se z aktivisti v javnosti objema,
  podobo njihovo še sam prevzema,
  pusti, da ga od zadaj kdo podpira.

  Mu ne diši posebej takšna vloga,
  a se kot lajdra nanjo je privadil,
  ponovno z aktivisti telovadil,
  župan oblast, kar jasno je, uboga.

  Trd bodi, neizprosen naš župan,
  oblast od zadaj stalno narekuje,
  če treba bo, bo vsak dan le še huje,
  ne žêli si, da pride tisti dan.

  Ne žêli nič, da pride tisti dan,
  od zadaj drug bo tebe navigiral,
  drugače boš, jekleni mož, pikiral,
  ko enkrat aktivistom boš predan.

 • domovina mili dom

  Davki v nebo, penzije, plače na dno. Z našim denarjem se podpira vsa gniloba.
  Naj živi socializem.

 • Zgornji

  BAAAAAANDA PREPOKVAAARJENA SPREVRŽENA PARAZITSKA ZLOBNA ZAJEDALSKA SATANOVSKA ZAŽIRALSKA HUDIČEVSKA GNILA PEKLENSKA !!! ! !!! PA SEM ŠE PRECEJ PREMILO OPISAL TO KAČJO ZALEGO !!! ! !!!

 • sloustava

  Dajmo tudi na Novi24tv slisati, kaj je rekel g. Stih! Prezveceno pedrstvo in lezbijanstvo….to bomo urejali po volitvah! Zdaj je glavna tema volivec/volivka. ZA Slovenijo gre! In volivne komisije ter STETJE glasov, kot ze pravilno ugotavljajo pred menoj! To uredite, naslonite se na narod, na nas. Mene pedrstvo ne zanima, dokler ne “zijajo” po otrocih, posvojitvah. Jankovic bo pa kmalu imel dela cez glavo s svojo financno malho, saj je tu Hepa, ki ga, vsaj sina, copati za vrat! JA, JA, Avstrijci pa nimajo socializma, imajo pa pravni red. Be afraid, Jankovic, be very afraid!

 • PIA PlA

  Za zdravje tudi največ porabijo,
  preventiva pa HIV,
  spremembe spola,
  lulček gor in lulček dol,
  vse za telesno zdravje.

  Še na duševno bo treba malo popaziti!

  • Valter BraniSlav

   Malo vec misli o Kardeljevi sreci ?

   • Antonius

    S Kardeljem in Mačkom ste po vašem laganju že v zamrznjeni žlahti, nič pa še niste objavili, v kakšnem sorodstvenem razmerju ste z vam najdražjim maršalom Titom?
    Žežija sem kontaktiral, pa za vas nikoli niti slišal še ni.
    A vam je v Ameriki kaj znano v kateri volilno enoti je angažiran vam nepoznani žlahtnik Žeži?
    Valter, Stalin je zgodovinsko dejstvo, laž je pa samo onkraj daleč od zgodovinskih resnic.

 • dob

  Denar je simbol sperme. Slovenski denar – je pa simbol neplodne (jalove!) sperme.

  JALOVOST KOT SVETOVNI TREND (zmagoslavni pohod jalovosti ali Življenje samo za enkratno rabo)
  https://obstajajoljudje1.blogspot.si/2018/03/jalovost-kot-svetovni-trend-zmagoslavje.html

 • Antonius

  Nekaj posameznikov ima na račun *mavričarjev* zelo dobro plačo, ostali se pa zraven drenjajo zaradi očem vidnega raznobarvnega *golaža*.
  Me pa čudi, da denar za njihovo dejavnost daje ministrstvo za zdravje. S čim lahko opravičijo zapravljanje denarja, ki ga ima ministrstvo na razpolago za povsem drug, konkreten namen.
  V oči bode tudi zapravljanje denarja, ki si ga dovoli Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.
  Golo razkazovanje ne sodi v plačano kategorijo dela, družine niso, ker ne rojevajo otrok, če so socialno ogroženi, dobijo socialo, enake možnosti je pa zgolj cenen izgovor za karkoli nedorečenega v kar lahko povsem preprosto stlačijo tudi *mavrične*. *Enake možnosti*?! Heterospolnim iz tega računa denar ne priteka, ker si sami na svoj strošek poiščejo drugo, če jih prva odpika.
  Ko bo država morala začeti zares zategovati in *šparati*, se bo varčnost zagotovo dotaknila tudi *mavričarjev*. Naj si za svoj denar privoščijo veleposlanico Marto Kos Marko, če njeno prisotnost zares potrebujejo.

  • dob

   “Me pa čudi, da denar za njihovo dejavnost daje ministrstvo za zdravje.”
   Teorija “usegliharstva” dela na tem, da Zdravje postane nedoločljiv in praktično poljuben pojem, ki se ga da administrativno in sproti določati. Potem je karkoli lahko karkoli in kdorkoli – karkoli!
   Zato ti ni treba ničesar storiti, dovolj je, da si neodgovoren za svoje obnašanje in da ti ni mar, za posledice svojih neumnosti.

   Recimo: lep primer so Cerarjevi govori.
   Ko njega poslušam, je pravzaprav vse v najlepšem redu. Ni je stvari, ki je ni on sposoben rešiti, jo poštimati, jo popraviti in v njej uspevati.
   Ni, kar ni.

   Če bi ministrstvo za zdravje sploh bilo sposobno definirati pojem Zdravja, potem ne bi izdatno financiralo neke vedno bolj naraščajoče politične sile, ki propagira jalovost kot najvišji dosežek človeške družbe. Z njo pa vse spremljajoče dejavnosti, ki bodo temu še sledile.
   Odpira se prostor za nove biznise, dobiček, tržne niše…. zmanjšuje se pa prostor za svobodno Življenje, ki sebe obnavlja iz sebe tako, da živi! Vse bolj bomo odvisni od države, znanosti, abnormalnosti.
   Abnormalnost, je pa vse tisto, kar človeka oddaljuje od sebe samega in ga dela nesamostojnega, odvisnega, podkupljivega, neumnega!
   Usgeliharstvo, jebiga.

   • Antonius

    Povsem se strinjam s tvojo analizo stanja pameti in ovelega duha v Sloveniji.
    Saj zato se pa vsaj nekateri na Novi trudimo, da *obubožanim* vsegliharjem odpremo vrata v njihov prepoznavni svet. Za nos jih vlečejo z neverjetno lahkoto, ker slovenska širna *intelektualna* srenja ni sposobna doumeti niti tega, kdo ga je naredil in iz čigavega žepa bodo dokapitalizirali krater v NLB.
    Ne vem, kako naj srenji slovenskih talentiranih vsegliharjev dopovem, da Kučanu in kar je njegovih, z najemanjem mednarodnih kreditov plačujemo volilne glasove, ki se raztezajo od plač za razbohoteno javno upravo, prek vseh prevarantskih aktivistov v človekoljubnih organizacijah, ZZB dodatkarjev do mavričnih.
    Mislim, da sam po sebi denar ni jalov, jalova je vsegliharska volilna pamet, ker ne prepozna in voli tiste, ki ves denar porabijo za rezultat, da je intelektualna slovenska srenja po pameti butasta in volilno jalova.

    • dob

     Denar je jalov, če nič ne proizvaja, temveč služi izkjučno porabi in ugodju brez dela.
     Sociala je jalova, in mi jo imamo zapisano v ustavi!
     Dela pa ni v ustavi. Vsaj ne kot obveznega temelja, na katerem stoji demokratična RS.
     Poraba – ja, delo pa ne!
     Lepo, kajne?

     • Antonius

      Denar ni kriv, če ga uporabnik investira za ustvarjanje jalovosti. Denar, porabljen za jalovo socialo je za njihove potrebe tudi premišljeno in dobro investiran.
      Pa vendar, denar izkazuje svojo vrednost. Z njim ustvarjajo dodano vrednost, jalovost. Vsake volitve dokazujejo, da investiran denar ni jalovo porabljen, ker se jim investicija povrne kot uspeh na volitvah.
      Najbolj jalovi so predvsem vsi tisti, zaradi katerih se trudim na Novi 24TV.

     • dob

      Razlika med Srcem (ki je po naravi ustvarjalno!) in Luciferijanstvom (ki je jalovo!) je ravno v Namenu.

      https://obstajajoljudje1.blogspot.si/2017/10/o-luciferijanski-energiji-ki-vlada-na.html

     • Antonius

      V redu, srce! Ampak *srce* je treba imeti tudi v *jalovi* glavi!
      Jaz to *srce* vzpodbujam in nagovarjam z mojimi komentarji.

     • dob

      Samo eno dobronamerno opozorilo: možgani so sebe izvzeli iz Stvarstva, ker hočejo z njim upravljati, ne da bi bili odgovorni za to, kar mu naredijo.
      Medtem ko je Telo = Stvarstvo!
      Zato je treba razmišljati s Telesom, ne z možgani, ki so odrezani od telesa (od Stvarstva). Eno je manipulacija, drugo pa je skrb za…. ljudi, Življenje, Stvarstvo!

      Srce je zdaj s Telesom. Možgani so telebnili na tla in se še pobirajo.
      To bo nekaj časa trajalo. Indoktriniranci se namreč ne vdajo kar tako.
      Vendar tokrat ne bodo oni vodili igre in tu ne bodo imeli besede.

     • Antonius

      No, pa naj bo z dobrim namenom še enkrat.
      Dob, v glavi smo tisto, kar osebnostno smo. Telo je samo orodje, da se z vsem, kar počnemo, celo življenje uresničujemo.
      Vsaj tisti, ki jim grafologija ni tuja vedo, da roka piše tako, kot ji glava narekuje.
      Zato se jaz mimo telesnih sposobnosti v absolutnem posvečam tistemu v glavi. S tistim *One* komuniciram, mu prisluhnem, ga preberem in z njim polemiziram.
      In še malenkost o jalovem Luciferju. Če bi bil zares tako jalov se z njim sploh ne bi rabili ukvarjati. Kučan je še kako uspešno dejaven, čeprav v življenju zares, nikoli kaj konkretno dobrega ni naredil.
      Veleizdaja in pokradena Slovenija mi prideta na misel, pa zato delovno niti s prstom ni mignil, kadar pomislim na Kučana.

     • dob

      Pravzaprav ne čutim potrebe, da bi zagovarjal Stvarstvo, ker bo v prihodnje samo sporočalo o tem, kaj hoče, česa si želi in kaj bo, ker mora biti.
      Sam sem s tem, kar namerava, čisto zadovoljen.
      Pravzaprav sem zadovoljen, da bolj ne bi mogel biti. To je seveda stvar zaupanja.

      Zaupanje pa izvira iz znanja, izkušnje in zato iz gotovosti. Ne iz vere oz. religije!
      Zaupanje je več od religije!
      Zaupanje je v Telesu, religija je pa v glavi. Jebeš glavo! Njo polnijo drugi, s čimer hočejo. Zato pa je tako, kot je.

 • totex39

  Pri nas se podpira z denarjem vsa svinjarija, za kaj potrebnega pa primanjkujejo sredstva, ker se izživljajo s temi raznimi maškaradnimi povorkami od LGTB , rdečih zvezd do partizanskih.

 • antimur

  Kdaj bodo pedri, lezbijke, zagovorniki teorije spola in podobna odvratna drhal dojeli, da jih družba ne bo nikdar sprejela in da so njihove butaste ideje o spreminjanju družbe samo fantazije bolnikov. Levaška banda pa te ogabneže izkorišča kot svoje podpornike, kajti kučanistom ni pomembno kdo je za njih, pri njih šteje samo volilni glas, da lahko še naprej ropajo in uničujejo slovenstvo. Toda prej ko slej bo tega konec in takrat bodo tudi pedri, lezbijke, dvospolniki in podobna smrdljivščina na prangerju, v vsakem primeru pa umaknjeni iz javnosti.

  • Občasni Komentator

   Veš kdaj boto utihnili….takrat, ko ne bo tako sovražnih kot si ti. Nisem za LGBTizacijo družbe. Ne bom starš 1 ali 2, nisem za posvajanje otrok v te družine vse dokler družine z atijem in mamo zaradi neplodnosti čakajo v enaki vrsti. Nimam pa nič proti njim, naj se poročajo, izkorišajo socialne pravice, pravice dedovanja in tako naprej. Vendar njihove pravice, ne morejo in ne smejo posegati v moje. To kar ti pišeš o “odvratni drhali” priča o tvojem sovraštvu, o tem, da si poln jeze, nezadovljen in na koncu seveda premagan v osami.

   • antimur

    Nikakor nisem sam takšnega mneja, ogromno nas je, tako levih kot desnih. Dejstvo je pa, da ni bolj ogabne zadeve, kot da se v javnosti objemata dva istospolnika, mislim pa, da ste tudi takšni tipi kot si ti, že nepopravljivo degenerirani, da sprejemate to ogabnost kot nekaj normalnega.

    • Občasni Komentator

     tvoj probem je, da meniš, da samo ti imaš prav. Drkaš pa verjetno na porniče a ne? oz. si kot najstnik in si tudi že sanjal, da bi te 2 obdelali tak da nehaj s hinavščino tega tipa. Degeneriranec si sam, vednar tega ne boš nikoli priznal. In tudi jaz te ne bom v to prepričal. In tudi nočem, ter niti nimam časa se tu nekaj naprej dopisovat z modeli tvojega tipa.

     • tohuvabohu

      Ti si res posrečen. Najprej mu zmečeš v obraz razne hipotetične svinjarije, nato pa rečeš, da ga nočeš prepričevati. LOL.

     • antimur

      S takšnim bolanim komentarjem dokazuješ, da si peder, komur je stimulans za drkanje mešanje dreka, je zapečaten. Ne boš verjel, nekateri še vedno prisegamo na ženske, kar pa takšen degeneriran idiot kot si ti, ne bo nikoli razumel. Tudi sam ne mislim več odgovarjati na tvoje ogabnosti, pa ne zato ker nimam časa, ampak iz enostavnega razloga, ker se mi gravža takšno klobasanje.

 • montyamp

  Plastična embalaža je kriva , testosterona pomanjkanje pa producira nezavedno psihološko neodločnost .
  Zmaga na volitvah za vsako ceno , zato se glasovi kupujejo z denarjem od davkov ki konča svojo pot pri neproduktivnosti .
  Neobvladljivo izkrivljeni in neuravnovešeni mladiči plastične ere , bodo na volitvah krojili usodo tistim , ki plačujejo njihove pasjejebske procesije in orgije s smrtnimi žrtvami .
  Kam smo zabredli , po zazidarskih rabotah komunisti financirajo posiljevalce živali .
  Vsi na volitve , propadanju države bo treba narediti konec .

 • šmentanamuha

  Dob je dobro napisal, to je jalova politika levičarjev.

 • Franc Šink

  Legebitro bi bilo treba razdeliti na več sekcij,Npr: buzerantska, pederska, lesbaška……..Imeli bi jih pod kontrolo. Drugače bo vse vzel hudič.Z državo vred !

  • Sale

   Crkn govno pedofilsko Janša je crknil crkn se ti govno

  • Antišiptar

   Ne pozabi še na čefurske pedre.

   • Sale

    Hvala bogu za teroriste pridite sem b pofukite zlovenijo pobijte te retard evropjcEE smrt civilizaciji živeli musliji smrt pedofilnim zlovencem amen

  • Frank Novak

   Sinkova sekcija?

 • Da vam mal “polepšam” dan … še en zokijev uspeh … https://www.youtube.com/watch?v=7dS0dZIWLDk

 • šmentanamuha

  Če drugače ne, jih bodo streznili tile:

  [Video Hobotnica] 18.04.2018 Nova24TV: Gost mag. Branko Grims
  https://www.youtube.com/watch?v=T_6Pk4LXWZI

 • soc

  Ministrstvo za zdravje skupaj z IVZ-jem predstavlja tudi največjo koncentracijo gejevske populacije na kaki večji inštituciji. Sramota za normalno državo, normalnost v zblojeni državi.

 • Sale

  Janša fuka v rit črta in Jakoba smrt vam pedofilom crknte desni pedofili .homoseksualci iščejo polnoletne smrt desni incestno pedofilno familijo Janša smrt

  • Frank Novak

   no daj pomiri se. Poroci se, imej otroke, pa se bos pomiril, . . hopefully

   • Sale

    Crkotine odjebi ne bo več ljudi otrokom zemlje amen konec je tukaj amen hajjaha vsi boste umrli hhahahha

    • Frank Novak

     Seveda bomo vsi umrli. Ampak nekateri bomo za seboj pustili otroke, nekateri pa ne boste iz sebe naredili nic drugega kot da boste sovrazili Kucana.
     Slovenija ima ogromen delez slabicev, vec kot ZDA. Menda zato ker smo majhen narod hlapcev.

  • Margu501

   Bedni9 norec !

 • Antišiptar

  Slovenci, ko se bo enkrat začelo čistiti to drhal, in ko boste pestatle srečali na ulici, se spomnite na vaše denarnice. Pestatli in levaki so low life drhal.

  • Sale

   Ni vas več serjemo ti se v usta tvojega Pankrti na grobu tvojega vnuka amen

 • Sredina

  Ministrstvo za zdravje pa zato, ker v okviru društva legebitra potekajo brezplačna testiranja za spolno prenosljive bolezni

  • Darko Bukovec

   Homoseksualci imajo vedno neke bolezni…Očitno Bog ima smisel za humor.

   • Sredina

    Tut do tebe je bil precej nesramen…

 • Striker

  Namesto, da bi ministrstvo za zdravje namenilo denar za zdravljenje homoseksualnosti, ga rabijo za promocijo. No ja, saj ti isti vabijo radikalne islamiste v državo, ti pa zdravijo homoseksulace z višinsko terapijo. Povprečna bruto letna plača na zaposlenega v tem društvu je 22.609,00€. zraven pa objavljajo še poročilo o delu cele vrste prostovoljcev in prostovoljk, kar jim najbrž prinese sredstva iz državne blagajne.

  • Frank Novak

   A je 22.6K EU kaksen denar?
   Vi Slovenci pa morate res biti revni da vas ta stevilka impresionira.
   Dajte ga srat, v ZDA snazilke zasluzijo vsaj 3 krat vec.

   • antimur

    Komentiraj v ZDA, predvsem po demokratskih portalih, kakor slišim je tudi tvoja Clintonka prikrita lezbača, nas pa pusti pri miru. Verjetno takšen teleban ne bo nikoli razumel, da je dvaindvajset tisoč evrov za naše delavce, predvsem pa upokojence, ki prejemajo okrog sedemtisoč eurov, praktično bo kmalu izravnana s socialnim dodatkom za brezposelne, katere so uzakonili levifašisti, predvsem zadrogirana Levica, s propadlo Cerarjevo nategavščino in lopovščino SMC, izredno velika plača, vsekakor nezaslužena. Ko boš razumel dogajanja v Sloveniji, pa bluzi tvoje ameriške fantazije.

    • Frank Novak

     No jaz zasluzim 22 tisoc priblizno na 14 dni, vcasih na teden, vcasih na mesec.

     Sem sicer registriran demokrat, vendar sem leta 2016 volil Trumpa. Spolnost Clintonove me ne zanima, ker imam dovolj eno zensko, mojo zeno. Nisem pa maral Clintonove ker bi v primeru njene zmage imeli v ZDA amerisko verzijo tete Geli z masivno imigracijo nekompatibilnih muslimanov. Zato sem volil Trumpa.

     In kaj imam jaz z levico? Razen tega da sta bila moja mrzla strica Kardelj in Macek cisto nic. Od leta 1977 zivimi predvsem v ZDA, od leta 1985 mastno sluzim.
     Malo cuden profil za levega fasista, se ti ne zdi?

     Sprobal sem oba sistema, komunizem SFRJ in kapitalizem ZDA. Od obeh sistemov sem potegnil najvec kar se je dalo: izobrazbo v Titovi SFRJ, in prodajo znanja v kapitalisticni ZDA. Ker sem bil v obeh sistemih zelo uspesen sveta ne vidim poraliziranega. Vi pa ki ste stalno v SLO vidite svet crno bel. Skoda, namrec zaradi vasega idealiziranja neznanega ste venomer razocarani. Kar naprej iscete “resitelja” izven sebe. Vcasih je to bil presvitli cesar na Dunaji, potem Srbski kralj v Beogradu, kasneje Tito, nato teta Geli, in sedaj mogoce Sarec, ki nima pojma o pojmu.

     Potem ste razocarani, zasovrazite, in greste v lov za novim “resiteljem”. ZACARANI KROG IDEALIZIRANIH RESITELJEV IN SOVRAZNIKOV SE PONOVI.

     • Margu501

      Vsak berač svojo malho hvali !

     • Striker

      A si pol ti Poldač? Pa delaš za ex mehiškega konzula, pa pol k tebi pride ex zet po gotovino?

     • Frank Novak

      Delam za onega ki ima denar. Urejam portfeljne bogatinom. Hkrati skrbim za penzijske sklade nekaterih podjetij.

     • Striker

      Potem sem uganil. Pozdravi šefa, povej da je z Vrhnike.

     • Frank Novak

      V mojem podjetju sem jaz sef.
      Edini moj sef je moja zena, ona pa je iz Caracasa.

   • Striker

    Samo povej, kje snažilke zaslužijo 83.000 US$ letno? To je bruto 38,42 US$ na uro. Povprečna ameriška plača letno znaša 43.460 ameriških dolarjev (približno 34.200 evrov), medtem ko je povprečna delovna ura plačana 15,95 dolarjev (približno 12,5 evra), če ti bojo snažilke verjele, bojo vse sodelovale na žrebanju za zeleno karto.

    • Frank Novak

     Prav imas. Jaz ze tako dolgo casa spadam v super bogati razred da sem ocitno izgubil stik z realnostjo.
     Mogoce se bo kmalu zacela revolucija v ZDA pa jaz se tega ne vem?

     Sicer pa je takole, snazilke v nasem super bloku v Miamiju za eno enoto dobijo 100 dolarjev. Ce so pridne lahko na dan pospravijo 400 enot. Ker vecinoma delajo na crno, je to v vecini primerov neobdavcen denar. Ce je snazilka pridna, tako kot je moja Maria Escobar, potem na teden lahko zasluzi 2 tisoc in na leto priblizno 100 tisoc US dollars of untaxed money.

     Snazilke ki cistijo osnovne sole ali hotele dobijo seveda veliko manj.
     V ZDA velja pravilo znajdi se. Jaz sem se znasel izredno dobro, zahvaljujoc izobrazbi is Titove SFRJ (ekonomija) ki sem jo dobro prodal v USA>

     • Striker

      Potem se pa čudijo, zakaj ljudje ne marajo “švercerjev” ki odnašajo milijone dolarjev iz ZDA v tujino neobdavčeno. Sicer pa se številke, ki jih opisuješ ne zlagajo dobro, torej na dan zasluži skupina čistilk 40.000 torej mesecčno 1,2 milijona oz letno 14,4 milijona, torej ta posel opravlja 144 čistilk dnevno. Če IRA tega ne opazi, potem Maria Escobar plača vsaj 50.000 letno svojim “angelom varuhom”.

     • Frank Novak

      Za vsako enoto dobi slazilka en sto dolarjev, ce je pridna pospravi 4 enote na dan in dobi 4 sto dolarjev na dan, kar je 2 tisoc na teden, kar je okrog 100 tisoc na leto. Za vikend snazilka in dela in vzame si 2 tedna letnega dopusta.
      Leto ima 52 tednov, ce se ne motim.

     • Striker

      A potem ti samo za snažilko zapraviš 3000 dolarjev na mesec? Koliko je pa potem najemnina? A je bazen, savna, jakuzi in fitnes v okviru najema? Pa ne nas basat, pojdi hitro po socialne bone za hrano, da ne boš lačen pred prvim majem.

     • Frank Novak

      Maintenance je 1200 US per month. Snazilka ni vracunana. Snazilko placas sam, ali pa sam pospravis.
      Zakaj 3 tisoc na mesec? Snazilka pride parkrat na leto, na generalno ciscenje.

 • Frank Novak

  Najvecji LGBT aktivist ni društvo Legebitra, PAC PA FRANCI DANKO KI KAR NAPREJ SANJARI IN GOVORI O HOMOSEKSU.

 • Osti jarej

  ..o,milivojka,kolk si grda….prav od znotraj ven ,sili ta grdota

 • macon

  Takih prejemnikov je več sto in seveda delajo dogodke, ki pašejo levemu režimu. Temu se potem reče civilna družba.

  Poleg tega smo EDINA država v EU, kjer vlaganje v šport, kulturo in socialo ni davčna olajšava za pravne subjekte, vse zato, da levi državni birokrati nadzirajo področja, ki levici krepijo družbeno pozicijo.

  Lahko si tretjerazredni kulturnik in če boš drkal o lgbt temah, migrantih, jugonostalgiji, boš sigurno prejel državno podporo in štipendijo s katerimi boš udobno živel in potem seveda naprej oplajal levi režim. Edina pot iz te greznice je mednarodna kariera kot recimo Okorn, ampak to uspe le redkim in močno nadpovprečnim. Tisoči povprečnežev in podpovprečnežev, ki v tujini ne morejo zaslužiti nič, drkajo na državni denar, množijo brezvezne dogodke in izdelke in v zameno vzdržujejo predatorski levi režim.

  Ne vem, zakaj jim EU to dovoljuje, kot ne vem, zakaj je samo ZZZS za osnovno zdravstveno zavarovanje, ampak EU tudi to dovoli. Komuniste zanima samo denar in to jim je treba razgraditi pa se bodo razblinili, ker so njihovi pomembneži pretežno oportunistični bedniki in bedaki, ki obilno dobivajo od lopovskega režima, da mu potem v zameno peglajo javno podobo.

  • dob

   Cvilna družba, ker cvilijo!

 • Sale

  Bojite stojite ni vas več slovenskih incestno pedofilov gotofi ste čefurji muslci črnci vas bodo so vas že pojedli vsaka druga Slovenka ima z crnskm ticem otroka mlohavo pedofilni incstni Zlovenci umirate smrt Sloveniji in Slovencem amen Bog pobij te pedofile amen

  • Antišiptar

   Hahaha, pejt DaMu KOsiLaT.

  • šmentanamuha

   Ti si tud en ponesrečen abortus.

 • Antišiptar

  Hvala mami, ker nisem čefur.

 • Antišiptar

  Pederčina, ritopik, tapasivn, pestatl, feget, fedžetina, srb, jajclizec, kurcolizec,…še kakšen izraz za pedre?

  • Frank Novak

   Slovencelj

 • Antišiptar

  Pa zzzzkaj zapirate naŠeG Zdravka u raZrEt, kaj ne veste da je BoLEsTaN.

 • Antišiptar

  Fak keerr KreTeN ta DAliBOR, prou pustla ga bom, pA šiHT si bom najdla….(tipična srbska kurba v Sloveniji).

 • Antišiptar

  Se oproščam, malce iz teme, ampak meni je pedr sinonim za čefurja, predvsem za turško opico srba… ne vem zakaj, ampak ti avstralopitki mi tako kot pedri predstavljajo abmoralno dno družbe. Mogoče zato, ker jih že celo življenje prenašam kot flikalce cest, popravljalce dvigal, primitivce, pijance, polapismene opice in dilerje droge.

 • tohuvabohu

  Miro skače, Miro skače
  po slovenski glavi,
  aj aj ajajaj,
  po slovenski glavi.
  Kam smo padli, kam smo padli
  nizko s to Milojko,
  aj aj ajajaj,
  nizko s to Milojko.

  • Frank Novak

   VERZIFIKATOR?

   • tohuvabohu

    Pijte, žrite, pijte, žrite,
    udbomafijaši,
    aj aj ajajaj,
    udbomafijaši.

    • Frank Novak

     ti imas preganjavico pred udbomafijasi.
     ne da se ti delat pa bluzis tja v tri krasne.

     • tohuvabohu

      Molči, budalo, ti si ušel pred njimi v tujino, ne jaz.

     • Frank Novak

      Nisem usel. Imel sem prosto izbiro tako kot ti. Izbral sem to kar se mi je zdelo boljse. In prav sem imel.

     • tohuvabohu

      Navadna šleva si. Dobro si poznal razmere, zato si raje odšel, namesto da bi delal za osvoboditev slovenskega naroda izpod komunistične represije. Jaz sem bil tudi zunaj, pa sem se raje vrnil domov (še pred svobodo), čeprav sem tam imel vse možnosti za lepo kariero.

     • Frank Novak

      Oh ja… takih kot ti ki so jim ameri ponujali milione je ogromno… povejo ti eno in isto zgodbo tako so imeli vse sanse, pa so prostovoljno odsli nazaj v domovino.
      WELCOME TO REAL WORLD …

     • tohuvabohu

      Eskiviraš … Govorim o Sloveniji in o rdečih tolovajih, ki jo tlačijo. Ti pa meni nekaj o ameriških milijonih. To mene niti najmanj ne zanima. Itak si napihnjeno klošarsko gobezdalo.

     • Frank Novak

      Pac zivim v SLO le 4 do 6 tednov na leto. Za dopust je SLO super. Za kaj vec pa tako tako…

     • tohuvabohu

      Kaj se potem usajaš, cepec, če ne razumeš teme.

     • Frank Novak

      Prav jaz, ki zivim vecinoma v ZDA, laze razumem Slovence, saj sem po starstih in po rojstvu tudi sam Slovenec.
      Ker pa sem ze toliko casa zunaj, so me minile tipicne Slovenske fobije:

      1) FOUSIJA. Nikomur ne zelim da mu crkne krava. Ce se z nekom ne strinjam ga ne posiljam spat pod most.
      2) NAIVNOST. Ne pricakujem da me bo kdorkoli drug kot le jaz sam osrecil. Ne, Trump ne bo prisel v Slovenijo in ne bo natepel Kucana. Americane Slovenija ne zanima nic. Americane zanimajo ZDA. In mene zanima predvsem jaz sam in moja druzina.
      3) NIZKO SAMOSPOSTOVANJE. Imam se za uspesnega cloveka. Nihce razen jaz sam ni kriv ce kaj ne gre kot si zelim. Nikoli se nisem krivil nobenega predsednika za neuspeh, ne ameriskega, ne Kucana. Preprican sem da za vsem stojim jaz sam in da le jaz, in nihce drug, ne odgovarja sa svoje odllocitve.

     • tohuvabohu

      Bedak. Nikogar ne zanima, kaj si želiš in kako vidiš sam sebe. In vendar tu vztrajno izvajaš nekakšno samoafirmacijo. Očitno si zakompleksan do amena. Jaz nikoli ne govorim o svojih osebnih zadevah.

     • Frank Novak

      seveda ne govoris o sebi. Ti in tebi podobni Slovenceljni, ki iz sebe niste naredili nic, kar naprej govorite o drugih ki so vam preprecili da bi vi sijali v vsem svojem sijaju in se afirmirali… Krivi so, ja ko prideva z zeno da dopust v SLO kar naprej poslusava kako je Tito unicil drzavo, kako Kucan se vedno vlada iz ozadja.
      Jaz sem balast drugih ki mi kaj slabega hocejo odvrgel. Prijel sem bika za roge in zmagal.
      To je edino kar me osrecuje, zmagovanje iz dneva v dan.
      Ne spadam vec v SLO. Pa ne zaradi jezika, se vedno govorim tako da me nihce ne pogruna da me doma ze 4 desetletja ni vec.
      Drugace gledam na zivljenje in dobro je da vam tukaj povem da se da na zivljenje gledati na milijon nacinov.

     • tohuvabohu

      Ah nehaj no, klošar. Če bi bil res kak “zmagovalec”, se ne bi napihoval tukaj in nam solil pamet. V resnici si navaden kup zakompleksanega dreka.

     • Frank Novak

      Govoris o sebi?
      To ali smo zmagovalci ali luzerji najvec zavisi od nas samih, tako vidimo sebe.
      Ti si tipicen Slovencelj, se pac vidis ogoljufanega… Bogi bogi, tebe Kucan ovira.
      Mene ne ovira nihce. Jaz sem sam svoje srece gospodar. Zato, ker sebe vidim takega, sem zmagovalec. No milijonsko premozenje in velika druzina pomagata, nista pa odlocilni. Odlocilno je to da jaz samega sebe vidim kot zmagovalca.
      Poskusi se ti:
      https://www.youtube.com/watch?v=_pbyUp2t_LA

     • tohuvabohu

      Poslušaj, blebetač. Tvoji nasveti mene sploh ne zanimajo in ne potrebujem pomoči, sploh pa ne od take napihnjene zgube.

     • Frank Novak

      veo nekaj za slovenske slabice
      https://www.youtube.com/watch?v=_pbyUp2t_LA

     • Frank Novak

      Nobeno gobezdalo. Samo spostujem sam sebe, kar ti ocitno ne. Pac Slovencelj ki za vse neuspehe krivi Kucana.

 • hribovc

  kwa, a je milojka peder ??

 • Artur

  Drugovi i drugarice sodomiti i sodomašice ne čujem dobro.hoču, da vam kažem na našu tugu , da se bliži kraj našem uzajamnom orgijanju u zloveniji gdje smo još tata mata ali ne več dugo naši demokratski narodno zavedni domoljubni slovenački neprijatelji več se bude to za nas i našu agendu znači kraj spasavaj se ko se može .
  https://www.google.si/search?q=sodoma+lgbt+proud&tbm=isch&tbs=rimg:CVBHSGzCFmFBIjgm-ZZC9eV_1J8JYIteywzSFrZFDFAyhrV6jeZQWhmjasofLCNeoU_1x4xNND3bcS5VbxrDQK_1UDXdyoSCSb5lkL15X8nETWvmVLF2atbKhIJwlgi17LDNIURGYt_1fG0YGEAqEgmtkUMUDKGtXhFU0sabw2UmKCoSCaN5lBaGaNqyEYrXwboorgHLKhIJh8sI16hT_1HgRfCEmHWctlSsqEgnE00PdtxLlVhHs7SpG8qrGvCoSCfGsNAr9QNd3EWOUeERJx0G4&tbo=u&sa=X&ved=2ahUKEwiR8tWG7dLaAhXN26QKHb7qA2oQ9C96BAgAEBs&biw=1344&bih=735&dpr=1.25

 • Frank Novak

  Najvec reklame za LGBT dela Franci Danko ki non stop govori o tem po cemer hrepeni njegova danka.

 • SIMON ROZIC

  Se mi je ves čas zdelo, da ima opankar poleg na široko odprtih žepov še
  nekaj drugih “zadev” odprtih na stežaj: šlic in rit !

 • Frank Novak

  JANKOVICA OCITNO LASTEN SPOL NE ZANIMA. ZATO JE LAHKO V DRUZBI HOMOSEKSUALCEV TAKO SPROSCEN.
  Hudic je ce ima kdo potlacene zelje po istem spolu, tako kot Franci Danko:
  https://www.youtube.com/watch?v=xP4zr0agHSM
  https://www.youtube.com/watch?v=yMsG9ScQP9I

 • Rotar Jakob

  opanković nastavlja vse luknje da ga kurćan ne zgreši!

 • Valter BraniSlav

  Francija Danka sploh ni treba financirat ker sam od sebe kar naprej govori o svojih potlacenih homo fantazijah.

  • tohuvabohu

   A si ti razcepljena oseba?

   • rabbit

    Frank Novak je že eden od likov.

 • Vera

  Kaj koristnega pa te pisane lajdre in lajdrači delajo za našo državo Slovenijo, da jim denar kar teče na TRR ?

  • Sredina

   Kaj SDSS dela koristnega da dobi vsaj 40x tok dnarja na leto?

 • Frank Novak

  JAZ BI VOLIL ZA STRANKO KI:
  1) PODPIRA PRAVICE LGBT
  2) JE IZRAZITO PROTI ISLAMIZACIJI EVROPE, JE ZA OGRAJO, JE PROTI KVOTAM, JE PROTI ANGELI MERKEL, JE ZA ORBANA IN TRUMPA.

  Katera stranka je v SLO taka?
  Pomagajte.

  • Sredina

   Če cela sirija pride v EU bo še vedno 95% nemuslimanov, tko da govorit o islamizaciji je navadno zavajanje in sejanje strahu in sovraštva

   Trenutno je v EU 2% muslimanov…EU ima več kot pol milijarde ljudi

   • Frank Novak

    Saj ne bo prisla cela Sirija. Vecina ilegalnih migrantov sploh ni iz Sirije.
    Gre za sledec problem ki ga jaz, ceprav levicar in mrzli necak Kardelja in Macka ki ze od leta 1977 zivi v ZDA in UK, razumem:

    1) muslimani se ne integrirajo v nase okolje ampak zivijo v vzporedni druzbi ki avtohtone prebivalce v najboljsem primeru prezira, v najslabsem pa pobija. Integrirati se enostavno ne smejo ker jim tako ko preroku Mohamedu veleva njihovo bozanstvo Allah. Popolnoma vseeno je ce jim levi lezejo v riti
    2) muslimani imajo veliko rodnost in ogromne druzine.

    CE SE BO ZGODILO TAKO KOT ZELI LEVICA, BO V SLO PRISLO OGROMNO NEKOMPATIBILNIH MUSLIMANOV KI BODO V EVROPI POBILI VSO LGBT. NATO SE BODO SPRAVILI NAD KRISTJANE IN ATEISTE….

    Verjemi vem o cem govorim. Par let sem prezivel v Londonu tako da vem kako islam erodira Evropo.

    • zoro

     žal, imaš prav

  • garfi

   tvoja leviČĆar

  • cosmosjasnovidec

   Seveda,ker si sam levuharski pasjejebski LGBT buzič.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

 • Sredina

  Sploh ni pomembno kaj v članku piše, samo da je v naslovu LGBT, pa je spodaj 99% komentarjev istih in vsi off-topic.

  • Republic Commando

   Za karkoli povezano z LGTB so dovolj naslednje besede : bolano, nagravžno, dekadento, levičarsko. Tako.

   • Frank Novak
    • Republic Commando

     Mogoče bi jih lažje prenašali, če nam nebi forsirali svojega načina razmišljanja in hromili mesta s svojimi paradami sramote??

    • tohuvabohu

     Nobena ženska ni tako vsiljiva kot znajo biti pedri.

     • Frank Novak

      Sklepam da imas zelo privlacno rit.

     • tohuvabohu

      Vidim, da obvladaš, hehe.

   • Sredina

    Vas brez tega sploh ni

    • tohuvabohu

     Pa tudi mest in trgov.

 • garfi

  JAnez JAnša V TRETJE GRE RADO !!!
  “DESNA” VLADA ALI NOVA KATASTROFA “LEVA” ???
  JAnševa Slovenska Vlada +25% REALNA RAST POKOJNIN IN PLAČ !!!
  višja rodnost
  nižja samomorilnost
  http://www.vinkogorenak.net/2017/09/28/dober-spomin-gledalca-f-m/

  • tohuvabohu

   Kateri Rado? Van Žerjav?

 • Frank Novak

  Najvec reklame za LGBT dela prav Franci Danko ki non stop govori o tem po cemer hrepeni njegova danka.

  • Republic Commando

   Ne trudi se, ti ne gre :)

 • Frank Novak

  ”'”Očitno se ni za bati, da bi dejavnosti LGBT aktivistov upadle, saj se denar za te vedno najde v državni blagajni, druga pa je zgodba, ko gre za delo v dobrobit vseh državljank in državljanov.”….

  CE PA BO DENARJA ZMANJKALO BO REKLAMO ZA HOMOSEKS SE KAR NAPREJ DELAL, IN TO ZASTONJ, FRANCI DANKO.

  • cosmosjasnovidec

   Daj spelji se nesnaga levuharska buzerantska in si raje daj dol zašiti svojo pedrovsko rit smrdljivec.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

   • Frank Novak

    Kdo pa tebe fuka v tvojo pasjo rit? Primc ali Danko?

 • cosmosjasnovidec

  Toliko denarja namenijo za te LGBT svinje zaradi njihove zaraženosti,ker se nesnage buzerantske porivajo med sabo v riti ter tako dobijo številne nalezljive bolezni.
  Namesto denarja katerega jim zdravstvo namenja ter rine bi se naj raje postavilo nekaj kramatorijev kjer bi to zaraženo nesnago zažgali,da ne bi prenašali oziroma širili bolezni na druge ljudi kateri z njimi nimajo nobenega stika.Ta istospolna golazen seveda prenaša te nalezljive bolezni z samo prisotnostjo po lokalih in drugih objektih kjer seveda normalen človek ne ve kaj kdo je saj jih ne pozna.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

 • xtc

  Zdravstveno Minsterstvo nakazuje velika sredstva?
  Torej vendarle gre za psihične bolnike-sklepam saj za drugo kot za stroške zdravkjenja ni obrazložljiv razlog visokih nakazil.

 • Frank Novak

  Ali zdravstveno ministrstvo tudi nakazuje denar Franciju Danko?
  Kdo mu placuje da nas kar naprej gnjavi s homoseksom?
  Ce mu nihce nic ne placa za propagando zakaj to pocenja?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!