fbpx

Ljubljanski odbor DeSUS izreka podporo nadaljnjemu izpolnjevanju programa znotraj obstoječe koalicije!

Foto: STA

Največji odbor stranke DeSUS – Mestni odbor Ljubljana – je v pismu od poslancev DeSUS terjal, naj vztrajajo znotraj obstoječe koalicije in izpolnjujejo programske cilje vse do rednih volitev. Hkrati jih je vodstvo pozvalo naj bodo zadržani, ko bodo pri KUL terjali podpise za vložitev konstruktivne nezaupnice.

Predsednica mestnega odbora Ljubljana Demokratične stranke upokojencev Slovenije Marija Horvat je na poslance DeSUS naslovila novo pismo v katerem pojasnjuje, da z zaskrbljenostjo spremljajo zdravstvene razmere, katerim bodo sledile tudi ekonomske posledice, zaradi česar potrebujemo stabilno in predvidljivo poslovno okolje. Hkrati pa se jim je zahvalila za dosedanje dosežke, ki izpolnjujejo programske cilje DeSUS.

V pismu piše, da so v ljubljanskem odboru stranke že pred časom poslali pismo predsedniku Karlu Erjavcu, od katerega pričakujejo nadaljnje izpolnjevanje začrtanega programa stranke in sicer do rednih volitev leta 2022. Zato menijo, da je tudi v prihodnje potrebna previdna, zmerna in preudarna politika znotraj obstoječe koalicije.

Zato vas podpiramo pri zadržani drži v teh dneh, ko naj bi koalicija KUL vložila konstruktivno nezaupnico in terjala vaše podpise, da svoje poslanstvo nadaljujete in naj vas ne zmotijo razna prepričanja,” so izrazili še v največjem odboru stranke DeSUS.

Sara Kovač