Ljubljana ima koruptivnega župana! Janković dokončno izgubil tožbo zoper KPK – Od kje mu dva milijona evrov gotovine?!

Zoran Janković (foto: STA)

Zoran Janković se s svojimi sodnimi uspehi rad hvali celo na uradni spletni strani Mestne občine Ljubljana – tako je bilo tudi v famoznem primeru “farmacevtka”. Je pa “pozabil” oznaniti, da je dokončno izgubil svojo tožbo zoper Komisijo za preprečevanje korupcije “zaradi zaključnih ugotovitev premoženjskega stanja funkcionarja”. Zdaj je le še vprašanje, ali namerava Janković odstopiti, kot to velevajo politični standardi. Zagovorniki župana Jankovića so vložili pritožbo na vrhovno sodišče za revizijo postopka.

Pod sodbo upravnega sodišča, dolgo 28 strani, se je podpisal sodnik Damjan Gantar in tako upravičil vprašanje novinarjev, od kje Zoranu Jankoviću dva milijona evrov gotovine. Janković je tožbo zoper KPK oziroma Republiko Slovenijo sicer vložil 26. novembra 2015, a mu očitno do zmage na sodišču ni mogla pomagati niti odvetniška pisarna Čeferin. Upravno sodišče je nato presodilo 5. januarja letos, poleg sodnika Damjana Gantarja pa sta bili članici senata še upravni sodnici Darinka Dekleva Marguč in Liljana Polanec, je ekskluzivno poročal Požareport.

Sodba je dokončna, pritožba pa ni več mogoča. Janković pa mora tudi sam plačati vse svoje sodne stroške.

Vir: Pozareport.si

Omenjeni spletni portal še dodaja, da glede na znano vsebino ugotovitev protikorupcijske komisije lahko ljubljanskega župana in predsednika Pozitivne Slovenije zdaj ponovno in tokrat tudi pravnomočno vprašamo: Zoki, od kod ti 2 milijona evrov gotovine?!

Janković se je za tožbo proti KPK odločil zaradi domnevnega kršenja več členov ustave in tudi kršenje evropske konvencije o človekovih pravicah. Vendar pa je sodišče ugotovilo, da je KPK vodila postopek nadzora nad njegovim premoženjskim stanjem na podlagi določb zakona o preprečevanju korupcije ter zakona o integriteti in preprečevanju korupcije, pa piše Reporter. Po ugotovitvah sodišča so bile med postopkom Jankoviću zagotovljene vse pravice v skladu s področno zakonodajo. Po presoji sodišča KPK Jankoviću tudi ni posegla v ustavno pravico.

Županu Jankoviću smo v zvezi z njegovo koruptivnostjo poslali vprašanje, ali namerava odstopiti z mesta županske funkcije največje slovenske občine. Na odgovor še čakamo.

J. G.

 • Poštenje velja

  Kriv je Janša. Vse mu pobrat!

  BEEBEBEBEBEBBEBEBEBEB BCI ZLOVENSKI

  • osa

   sodnik gantar se je zmotil. v sodbi sploh ni omenil janeza janše, upam, da jutri ne bo izgubil službe. možna je sicer še ena napaka, da se je zmotila zapisnikarica in je pošto djuro salamarja, poslala na zoki-spoki.
   kakšna krivica zoki-spoki je nedolžen

   • Poštenje velja

    To bo to.
    Bodo že uredili.
    Bo čelavi pravosodnik rešu zadevo in spermenil zakon.

 • Janez

  Ej prase Srbsko od kod ti dva milijona evrov.Pokradel si jih Slovencem,in to bo enkrat zelo bolelo,razen če ne spizdiš v svojo Srbsko vukojebino.Če se odločiš za to,naloži vse svoje “prasiče i Jureka i onega drugega lopova,pa da ne pozabiš žene.Počisti,kot si počistil Stožice in Ljubljansko občino in Merkator. Maršš.

 • zokispoki

  Ce sedaj takoj ne odstopi, ga je potrebno nagnati, s kockami, ali brez !

 • luckyss

  Res je že čas, da tudi na tega mafijaša zjutraj najprej posije sonce preko rešetk..
  Seveda ne bo odstopil…Janša je tudi sveto obljubil odstop (gospodarska rast je že skoraj 5%) …
  Lopovi so vsi isti, le barvajo se različno….Sosedova bjonda Mici se lahko tudi na črno pobarva, pa vam garantiram, da se bo “žgala” enako kot prej…He, he..

 • učko

  Dokler bo Zoki koristen za Kučana, se mu ne bo nič zgodilo. Tole s tema dvema milijončkoma je samo administrativna napaka. Kwa, a da bi Zokića hebal za uboga 2 milijončka? Ne ga srat no, za tak drobiž on zjutraj še vstane ne !

 • Morala

  Ooooo, družba Čeferin bi morala vedeti, da ni bilo kršitev in da bo izgubil! No, bo odletel kot župan ali se bo naredil kot, da se to njega ne tiče…Res, od kod mu 2 mil. gotovine?

 • Dragan Krstič

  Mafijankovič na ZGTV Nedjeljom u 2: ja nikad neču u zatvor jer sam protiv Janše.

  • luckyss

   Zoki se krepko moti…Janša je v zatonu in počasi bo tudi Jankovič moral začeti razmišljati kam bo spizdil…Srbija morda ne bo dovolj daleč in razumevajoča ;))
   Politiko prevzemajo mlajši ljudje brez rdeče ali mafijske preteklosti…temu se reče naravna lustracija preko Matilde..;)

   • Dragan Krstič

    Kaj pa ima Janša z Mafijankovičevimi milijoni?

    • luckyss

     Komentiral sem kar si napisal v povezavi Jankovića in Janše…
     Verjetno pa njuni milijoni niso povezani, vsaj neposredno ne….
     Ne predstavljam si debate…”daj ti meni pola kontejnera oružja, jaz pa ti dam 1000 m 2 parkirišč” ali kaj podobnega…;)

     • tarantela

      Ha-ha-ha…, ta je pa res dobra!

  • samsara

   “Prašte mojga kuma kućana, de. Bo on vse pujasnu de, k on ma vse to čes.”

 • Ryuk

  Ali je janković že plačal 1,4 milijona davka na nepojasnjeno premoženje?

  • macon

   Furs ima pri njem zaprta oba očesa, zatisnjena ušesa in prekrit gobec.

   • samsara

    Je nekdanja direktorica FURS-a dobila anonimno grožnjo in zaradi nje odstopila. Seveda je bil tudi takrat gazda u postopku a se je prvi oglaso po njenom odstopu in javno obsodu takšne pritiske, de. Da ne’b kdo kej mislu, de.

  • Franc Šink

   Ni jih.

 • šmentanamuha

  Lahko v dobro portala prosim novinarja/-ko J.G., da se nauči pisati pravilno OD KOD in ne Od kje. Mislim, da bi naše brezplačne lektorske nasvete lahko upoštevali, ker vam želimo samo, da ste (še) boljši.

  • francelj3

   Ali vsaj ne bistveno slabši. Da bi bili kdaj kaj boljši, sem že zdavnaj izgubil upanje.

 • Božobožo

  In zakaj bi odstopil. Podobno tožbo je izgubil tudi Janša in tudi on ni odstopil. Ovčke pa blejajo naprej.

  • sprehajalec

   Praviš stari Volvo Ivana janeza je definitivno v rangu dveh milijonov Božo?

   • tarantela

    Čak mal! Ta volvo bo čez 50 let imel veliko ceno! Naj ga šparajo, da bo lepo ohranjen šel na dražbo!

    • sprehajalec

     kaj bo vpitja, če bo takrat dosegel visoko ceno na držabi. da je bilo zavanje in podobno.

     nekateri komunistični vodje so lepo poskrbeli za posameznike iz svojega naroda, kot Castro naprimer. Cela kupa je muzejski avtopark prešraufanih ameriških oldtajmerjev. Ko se bo ta trg odprl, bodo dosegli visoke cene.

     nam je naš Komunistični vodja zapustil fičkote in stoenke, ki tudi čez 50 let ne bodo dosegali cene.

 • Antonius

  Če opankarski penismanković ne bi bil koruptiven, muslimani še danes ne bi imeli džamije. Ker je bila podkupnina velikanska, je naftarskim muslimanom, za dobro mero, dodal še ulico.

 • sprehajalec

  Če prav razumem, je tožil KPK, ker ga kao blati in tožba je zavrnjena. Odkod dva milijončka pa pač ostaja skrivnost. In ni predmet ne te, ne katerihkoli drugih obtožnic. sem prav razumel zadevo?

  • macon

   Prav si razumel, lepo vse razdelijo na ločene postopke in sklep kpk nima zveze s tožilsko preiskavo in obtožnico. Potem se režim dela, da inštitucije delajo, za leve pa med njihovimi postopki ni povezave. Kpk recimo nekaj dogna, kar bi moralo sprožiti kriminalistično preiskavo in tožilski postopek, vendar se za leve omrežene večinoma ne sproži oziroma se že v štartu zavrže (pomanjkljivosti in napake). Če bi kaj steklo (1% vseh postopkov, ko gre res za kako z lune vidno kriminalno svinjarijo), bo pa seveda po pritožbah, protipritožbah in vračanjih na nižjo inštanco, zastaralo. Ves sistem seveda o takih zadevah kot naučen molči, medtem ko bo vedno ponavljal o dvomu pri Patria procesu, ker je zastaral.

   Gre za popolno neodgovornost, vzročno posledično nepovezanost, ki pokriva levičarski sistemski kriminal.

   • sprehajalec

    Povprečni človek pač prebere naslov, pa v preprosti povprečni pameti zaključi, aha, pa so ga za jajca. Zokija. Bravo sodniki…

 • bubamara

  Ni vprašanje od kje Zokiju 2M€, narod zahteva razlago od kje Janši denar za 20 spodnjih gat.

  • luckyss

   Problem je kako oprati…pa ne gat ;))
   Denarja je dovolj, kontejnerjev ni bilo malo…saj nekaj nanesejo knjige, ki jih kupuješ in predelaš v kurjavo, vendar gre to počasi, pa še iz dimnika smrdi ;))

   • bubamara

    No sej. O tem govorim. Jebeš 2M€.

   • Krtača 20

    Heh, sej ma veze v tisti indiebook, mu bojo že kakšno dišečo palčko šenkal da bo manj smrdel.

 • Krtača 20

  Jah kaj čmo. Adijo Janković in adijo Janša. Počas se bo pa le vse popucal. Rastoder še par banan proda pa bosta oba spet na konju….

  • sprehajalec

   Praviš, vsi so glih Krtača? ko so Ivana janeza zaprli pred zadnjimi volitvami, se je slišalo huronsko cviljenje levičarjev. Sedaj pa še Zokija, so se pridušali, naivni bedaki.

   Nič ni bilo od tega, ko sem jih kdaj pa kdaj špiknil čez čas, so se razjezili, češ da pa očitno ni nič kriv….

 • soc

  Javna hiša, ki jo sam plačujem, ter 24kur, ki ga kot slepa kura plačujejo Američani in jih ne zanima, kaj tamkajšnji “novinarji” pišejo in govorijo, seveda o tem poročata prav tako na prvi strani.

  No ja, pravzaprav ne. Pravzaprav bosta poročala šele, ko bosta napadla rasističnega in srbofobnega zlobnega sodnika, ki se je znesel nad poštenjakom Jankovićem. Golobičev štab verjetno že cel dan zaseda, kako narediti iz novice ne-novico in plasirati pravilen fake news.

  Sodnik Gantar bo pa s kariero zaključil…

 • soc

  Janković da bi odstopil ??? Kakšno vprašanje. Dragi moji novinarji, prej bi dal razstreliti vse mostove na Ljubljanici, kot da bi se prostovoljno odpovedal pipici.

 • ljubinica

  Ne bodimo naivni.
  To samo pomeni, da bodo pred volitvami ponovno zagnali “vprasanje” Jansevega premozenja …
  Za JJ gre, ne za Saraorca ….

  • Krtača 20

   Igra je čist preprosta. Za dokazovanje je imel Janša precej let časa. Pa je neizpodbitno dokazal? Če ni, normalno da sledijo taka vprašanja. Tudi mene zanima.

 • Krtača 20

  Ena lepa pesmica za Janšo in Jankoviča. Aurevoir:https://youtu.be/culHHxb8Rrg

 • milanček

  ko bo ta lopov zaprt, ga bom jaz obiskal vsak teden, garantiram, ob vsakem obisku se bom nasmejal do solz, to pa je vredno več kot ne vem koliko denarja!

 • Osti jarej

  ..bojda je tiho,kot prazna rit

 • Jan Kovalski

  Medtem pa se Mladina, vsa presrečna, ukvarja s Ahmadom:

  http://www.mladina.si/184367/slovenija-ahmada-samija-ne-sme-vec-predati-hrvaski/

  … ki so ga, če to drži, levičarji uspeli infiltrirati v slovenski socialni sistem.

 • VERRZIFIKATOR

  S spletišča najlepšega mesta

  Goran Zmanjkovič

  ON IN TRŽNICA

  Vso bo treba spet jo prenoviti,
  od arkad do stojnice poslednje,
  to naloge prve so naslednje,
  treba še in še je ponoviti.

  Rekel je poslovnež zelenjavni,
  raznih vrst banan ponujevalec,
  tržnični pogosti sprehajalec,
  med prekupčevalci prvi, glavni.

  Stojnice naj vse se aranžira,
  da iz njih naravnost v žepe kane,
  tisto pa, kar kupcem preostane,
  naj za drag denar se garažira.

  Je razgrnil svoje misli glasne
  in medtem pošteno te oskubil,
  čisto, kot zastonj ti je obljubil,
  da njegove so namere jasne.

  Če bo treba, vzel bo arhitektu
  vse načrte sveže iz predala,
  verjemite, to ni lastna hvala,
  svoj podpis pritaknil bo projektu.

  Tudi če pisánja je nezmožen,
  ker v mladosti ni se opismenil,
  nič za to notar ne bo se zmenil,
  ves postopek bo pošten in prožen.

  Če bo treba, bo do škofa stopil
  in izprosil bo odpustek zase,
  da lahko po tržnici se pase,
  zveze svoje bo duhovne vklopil.

  Če bo treba, šel bo do župana,
  raznih vrst banan mu bo olupil
  in če treba sam se bo podkupil,
  Mangup, imigrant iz Murglistana

 • Senta Šetinc

  Lepo, lepo prosim, ne “od KJE Zoranu Jankoviću”, ampak je pravilno: ” od KOD Zoranu Jankoviću…” Pa brez zamere …

 • Krtača 20

  Čutim eno čudno dokazovanje v smislu, Janša je manj kradel kot Jankovič. A mislite da bo to SĐSu pomagal pridobit glasove pri naslednjih volitvah?

  • sprehajalec

   Praksa je pokazala, da ne glede koliko je ukradel janković, ga bodo Spomenka pa Čop pa mencinger pa druščina pripeljali v Parlament.

   levičar pač voli sebi podobnega.

  • tramal

   Še nisem prebral tvojega pisanja ,ne da bi omenil Janeza Janšo.Res si siromak ,ki ne more brez da ga ne omeni .Nekaterim se prikazujejo bele miši ,tebi se pač Janša.Na koncu boste vsi znoreli do kraja .

 • totex39

  Zokiju ni treba dokazovati od kot mu denar, kajti on ima okrog sebe vse dobro pošlihtano, on je vendar srbski priseljenec, kateri pa ima pri nas posebno moč in mesto med elito, ki mu stoji ob strani in ga ščiti in mu daje možnost, da upravlja z glavnim slovenskim mestom, kar je res absurd.

 • milanček

  čefur janković se bo pritožil, zadeva pride na vrhovno sodišče, tam je ponovno še en čefur , džordžević, in ta skorumpirani debilni sodnik ga bo rešil, balkanska posla, ruka ruku omije, mi slovenceljni pa bomo lahko samo tiho, da nam čefur iz sodišča ne bo grozil s policijo!

 • Franc Šink

  Pa ja ne bodo levaki žrtvovali Jankovića? Vidi in občuti se da so volitve pred vrati.

 • Tweety Bird

  Nova24TV: “Zdaj je le še vprašanje, ali namerava Janković odstopiti, kot to velevajo politični standardi.”

  Delo: Foglof Tunek | torek, 22. april 2017, ob 15:29:36

  Pič** vam je mat****… nehajte si gobce vrtet !!! Potemtakem bi moral Janez Janša že najmanj 20X odstopiti !!!

  • sprehajalec

   Ha, ha, kar na kup letite. Cosa Nostra pa omerta.

  • Dragan Krstič

   Tone, ne se preveč razburjat. Pejd goste hotela pozdravit, zdajle bo kmal večerja. Upam da ni noben od desničarjev v Adria hotelu in ne pušča svojega denarja levakarjem.

  • tomven

   Čini mi se, da sam vidjela Mica Macu….

  • tramal

   Srbska kurbetina ,pojdi se prostituirat v srbijo .Oni niso izbirčni pri grdih prostitutkah.

 • Vrhovni sodnik

  Zakaj ste polovičarski, ne samo 2m , vprašanje kje je pa Jurček 3 dobil, da je puf vrnil, mu je ata dal, se prav mora za 5m povedat, kje jih je dobil.

  • sprehajalec

   To je pa daleč največja cvetka. Ko je skeširal rubežniku na mizo, nje, tri milijončke, tle mate pa mir dajte, ni nihče upal vprašati, odkod mu. kot da je čisto normalno, da tri milijončke nosiš v žepu, v tošlu.

   “našega” se pač ne vpraša. Se ne spodobi.

 • Jani Steiner

  Če so mu odpisali 16, mu bodo pa še ta dva ušiva milijončka, nje.

 • Olga_10

  Sodstvo spet poskuša “uravnotežiti” gonjo proti Janši? Vse je samo predstava za bedake!

 • ptr

  Nestrpno čakamo, da svoje opravi še naš vrli FURS.

  Če se namreč davkariji zazdi, da tvoje premoženje ne ustreza prijavljenim prihodkom, fašeš davčno inšpekcijo, kjer velja obrnjeno dokazno breme, to je, da si po defaultu kriv in moraš sam dokazovati nasprotno. Če inšpekciji zadovoljivo pojasniš izvor, ampak nisi v roku prijavil prihodkov in plačal davkov, jih pač plačaš za nazaj, zraven pa še obresti in globo. Če pa ne moreš pojasniti ali “si pozabil”, pa lepo fašeš 70% “dohodnino” za nepojasnjeni del premoženja. Pri Zokiju bi tako bil proračun bogatejši za pribl. milijonček in pol.

  • totex39

   On pa spada že med elito, tam pa FURS ne posega, oni se namreč ukvarjajajo z manjšimi zneski, kar je za njih lažje.

  • Dragan Krstič

   Čakajo a bo prst gor al dol. Na strehi imajo daljnogled obrnjen na določeno hišo iz Murgel.

 • Dragan Krstič

  Ne pozabite na VVfaktor. Danes je tema SDS.

 • boogin1

  Saj to vsi vemo brez ustavnega sodišča.

 • Den456

  Šerif Janko Opanko je nedolžen………… V levem ušesu mogoče, desnega mu je itak boter Milan shebal.

 • Tweety Bird

  Nova24TV: “Zdaj je le še vprašanje, ali namerava Janković odstopiti, kot to velevajo politični standardi

  JJ je zadnji, ki lahko zahteva odstop kogarkoli, ker je sam glih tipičen primer nekoga, ki nikoli z ničesar ne odstopi, ne glede na vse pozive, svoj položaj in zadeve, v katere je vpleten.

  • xtc

   In kje je bil JJ obsojen,razen v levih bolanih glavah,s CK šefom na čelu.

   • Tweety Bird

    Janša je tipičen primer politika, ki dela vse v nasprotju z evropsko politično kulturo. SDS je šolski primer anti-politike, ki služi profesionalnim desničarskim politikantom za služenje denarja in privilegije.

    • xtc

     Jaz sem te vprašal z pravomočno obsojeno zadevo,s področja kriminala,a bo šlo brez nabijanja?

     • Tweety Bird

      Bil je pravnomočno obsojen za Patrio…sam ga je rumeno-kravatno ustavno sodišče izpustilo iz zapora… Tudi za orožje bi bil obsojen, sam je zadeva zastarala :)

     • Jan Kovalski

      Zastarala zato ker niso nič našli.

 • xtc

  Kradljivi opankar.
  Kdaj bo tega nateguna nekdo končno spravil tja kamor spada.

 • MEFISTO

  Maloprej sem dejal, da je v nevarnosti včerajšnji rezultat, ko je mož tisočerih nickov samo na tem portalu objavil več kot 1000 presunljivih komentarjev.

  S pomočjo te teme bo morebiti le zrušil samega sebe

  • Tweety Bird

   Ej, to mene tudi zanima. Kdo je mož tisočerih nickov? :)

   • slosin

    …..2 mio Opankoviča te pa ne zamima, a?

  • ĐĐ Style

   Tako dobro si napisal, da ti bom kr dva lajka stisnu PREVERJENO

 • radames

  Tegale balkanskega cigana in primitivca se moramo znebit. RESNO!!!! Ta primitivc ne sodi v našo državo.

  In hkrati z izgubo tožbe se je pojavila Janševa parcela v Trenti. Zanimivo! Vedno ta solatar služi za “ravnotežje” Janši.

  • Wikttor

   Za vse ste ste si krivi ljubljančani sami!!!!!! Spet ga izvolite, pokažite koliko slovenca vas je v hlačah !?

 • samsara

  Kaj v zadnjem času pa res ni nihče plačal Janezu Janši kakšen položnice za vodo ali elekrtiko? In to celo z gotovino!

 • Olga_10

  Spet komunistični “program”, kot pred vsakimi volitvami….

  • samsara

   Nova petletka.

 • tramal

  Spet tri dni ne bom mogel jesti ,ker sem videl tega srbsko solatarskega klovna.Zgubim ves apetit.

  • Matija

   Mogoče bi bilo splošno koristno, če bi ga večkrat videl

 • piko8

  zorangutan bi morav že dovgo časa greti “SAMICO” NA Dobu!

  • žogica

   Na Dobu ima SDS svojo destinacijo.

   • Janez

    Tudi na Đamijski ulici je rezerviranih še več kandelabrov za levake.Če jih bo premalo,pa bomo uporabili še Titovo cesto,pa Mačkovo,pa Kardeljev trg,pa

    • žogica

     A ti si tisti zloglasni Janez J., ki misli, da je njemu in njegovim ovcam dovoljeno vse, pa še daleč ni tako….. Ste, kot krdelo obglavljenih ovac, izsiljujete svoje desničarske skrajnosti………., po svojih bistrih glavah spadate v 18stol.

  • Wikttor

   Kakšno samico, na prisilno delo dati to barabo.

  • Janez

   Ne ne ,na njega čaka kandelaber na Đamijski ulici.Pa ga bo dočakal,če ne prej,pa po volitvah junija.

 • Božobožo

  Če je bilo pri Janši krivosodje mora biti tudi tukaj itak. Zoki ti si najboljši.

  • sprehajalec

   Sa Fužina Božo kliće,
   Zoki naš je Predsedniće…

  • Janez

   Še je na zalogi štrik za obesit po50 % znižani ceni,ali akciji,da ne boš prepozen.

 • Novakec1

  Iz butalcev se lahko norca dela. Paja dnar v rukzaku sabo nos itak je za njega to drobiž, zblojenc.i

 • hribovc

  kako je že reku oni glavni krivosodnik… mafijankovića je treba sfukat’, čist’ ga je treba sfukat’ !!!

 • Kosobrin

  Ne OD KJE! OD KOD je pravilno slovensko! Vsa vesoljna Slovenija že tako govori, od politikov do novinarjev, pa tako ne piše v nobeni knjigi, v nobenem učbeniku in tudi v SSKJ ne! “Čebelica, OD KOD IN KAM te nesejo peroti, po jasni, zračni poti, čebelica, OD KOD IN KAM?” Kajne, J.G.!?

  • sprehajalec

   Vpliv balkana Kosobrin in Sibirskega brata. Odakle pa Ot kuda. Tudi slovensko cesarici, rečejo po novem carica. Prav tako balkansko sibisrka isposojenka.

   Zato ste se borili Kosobrin.

  • šmentanamuha

   Ja, to sem tudi jaz komentirala. Dobro, da nas je več, ki opozarjamo na slovnične napake.

  • Janko Gedlička

   Ja.

 • Mihec

  Skrajni čas bi že bil, da ga res enkrat obsodijo. Ampak če smo ravno pri občinah in županih pa se vsaj pri naši občini SDS vodenje ravno ne obnese. Imajo že cca 20 let večino v občinskem svetu in tako nisko kot je padla občina sedaj še ni bila. Žal tukaj ne delujejo tako dobro.

  • Lustrator

   Ta občina pa je? Sama ušesa so me, ko namreč primerjaš občino s prestolnico najbolj centralizirane države v regiji od katere so odvisne prav vsake volitve, velika večina delovnih mest in javnega mnenja s svojo…

 • Janko Gedlička

  Od KJE, ali od KOD?! Ta portal je znan po domoljubju. V domoljubje Slovenca sodi tudi slovenščina, zlasti v novinarskem izdelku.

 • Janko Gedlička

  Kaj pa DOSLEDNOST?! Novinar naj le ne bi sam nasprotoval svoji trditvi s svojo drugo trditvijo celo kar v istem članku. Najprej trdi: “Zagovorniki župana Jankoviča so že vložili PRITOŽBO zoper sodbo na vrhovno sodišče…” Kasneje pa v poudarjenem okviru trdi: “Sodba je dokončna, PRITOŽBA pa NI več MOGOČA.”
  Resnica pa je, da so POOBLAŠČENCI vložili REVIZIJO.

  • Kosobrin

   Prvi v službi resnice, kaj hočemo!

 • Iva

  Dne 7. 1. 2013 je KPK Klemenčič izvedel UDAR na predsednika vlade RS Janšo (JJ je dec. 2012 napovedal preiskavo bančnega ropa) z IZVEN-zakonitim Zaključnim poročilom, številka 06259-1/2013/1 v delu, ki se nanaša na predsednika Vlade RS. Jankovič je bil le “okrasek” za prikrivanje glavne tarče JJ, ki so ga nato celo nezakonito politično likvidirali (zapor).
  Vrhovno sodišče Republike Slovenije je s sodbo številka I Up 256/2014 z dne 18. 2. 2015 izven-zakoniti dokument v izpodbijanem delu ODPRAVILO (64. člen ZUS-1), torej za nazaj, ex tunc, brez vrnitve zadeve v ponovni postopek. Ta sodba je pravnomočna.

  Kaj pa Janković?

  “Janković s pritožbo na vrhovno sodišče” je naslovljen obstranski, mini prispevek v današnjem Delu, kjer v stavku mimogrede omenijo, da gre za pritožbo na odločitev upravnega sodišča, ki je zavrnilo Jankovićevo tožbo proti ugotovitvam KPK.

  Kakšen bo zaključek glede na SLO globoko državo ni treba ugibati. Janković preveč ve !!!
  “Če boste tko nadaljeval, bomo vsi v greznici”, je bil jasen jeseni 2012 (tiskovna konf. po hišnih preiskavah)

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!