Hinavščina Brgleza in Fajonove: Medtem ko objokujeta holokavst, poveličujeta komunizem, zaradi katerega je Slovenija grobišče povojno pobitih ljudi!

Milan Brglez in Tanja Fajon (Foto: Facebook)

Evropska poslanca Milan Brglez in Tanja Fajon sta ponovno razburila javnost, ko sta v hinavščini presegla sama sebe. Prav v dneh, ko ponovno glasno poveličujeta komunizem, ki se je prav pri nas pojavil v najhujši obliki in povzročil vsaj 100 tisoč smrtnih žrtev, sta se odzvala tudi ob mednarodnem dnevu spomina na žrtve holokavsta. Brglez je sicer znan po svojih skrajnih stališčih, med drugim je v enem izmed intervjujev kar odkrito govoril o revoluciji. Tudi Fajonova ni nič boljša, septembra je z izjavo že razžalostila in šokirala žrtve komunizma!

Nekateri izmed politikov se dobesedno delajo norca iz državljank in državljanov. V zadnjih dneh smo bili tako ponovno priča neverjetni hinavščini s strani evropskih poslancev radikalca Milana Brgleza in zloglasne Tanje Fajon, obeh iz vrst Socialnih demokratov. Oba sta se namreč odzvala ob dnevu spomina na žrtve holokavsta, pri čemer je Brglez na družbenem omrežju Facebook zapisal sledeče: “Ob mednarodnem dnevu spomina na žrtve holokavsta. Grozote holokavsta, pa tudi drugih množičnih zločinov proti človečnosti, ki so bili zagrešeni pod taktirko Tretjega rajha, se dotikajo slehernega izmed nas, saj svojih žrtev niso zgolj pogubile, marveč so jih hkrati tudi razčlovečile. Pokazale so, da lahko zablode človeka napadejo njegovo bistvo sámo – njegovo človečnost. Spoštovane in spoštovani, naj naše spominjanje ob Mednarodnem dnevu spomina na žrtve holokavsta ne bo zgolj pogled v preteklost, ampak tudi opozorilo in upanje za prihodnost, da nekoč morda junaštvo in dobrota vendarle enkrat in za vselej premagata zlo.”

Na družbenem omrežju Twitter pa se je odzvala še Fajonova, ki je zapisala: “Dan spomina na holokavst in na osvoboditev taboriščnikov v #Auschwitz ne sme biti le spomin. (P)ostati mora zavest nas in mlajših generacij. Nenehno moramo opominjati na vse tanjšo ločnico, ki lahko vodi od nestrpnosti preko sovraštva do zločinov #HolocaustMemorialDay @strankaSD”

https://twitter.com/Jo_AnnaOfArt/status/1221802221446234112?fbclid=IwAR2H9TkQTuawPW-5PXmLHNl9oME27bNF57JHngIztFrRDIN_7POvxbCnsFU

https://twitter.com/matjazg/status/1221863619731783680?fbclid=IwAR0xh9sn2HF5mZ1CPUjF99clkBvn-uqfsZEhXciVdELpUU-98_nyEAxqbb8

Brlgezu in Fajonovi ni mar za žrtve totalitarizmov, saj odkrito poveličujeta komunizem
Kot smo na spletnem portalu Nova24TV že večkrat poročali, evropskima poslancema v resnici ni mar za žrtve totalitarnih sistemov. Oba namreč odkrito poveličujeta komunizem, ki je po vsem svetu povzročil že za 100 milijonov smrtnih žrtev, številka pa še narašča. Od tega so komunisti samo v Sloveniji pomorili vsaj 100 tisoč ljudi. Med drugim sta se oba odzvala na sramoten članek o Sonji Lokar iz Dnevnika v lasti tajkuna Bojana Petana z naslovom “Jaz sem komunistka!” Namesto, da bi kot demokratično izvoljena funkcionarja obsodila takšen zapis, sta ga oba pohvalila, Brglez je bil po svojih besedah od članka kar zadet: “Ker tudi živiš, kar poveš. Tovarišica Sonja Lokar, hvala.”

Nič manj hinavščine v svoji pohvali ni izkazala niti Fajonova, ki ji komunistka Lokarjeva očitno predstavlja vzor: “Draga Sonja Lokar. Iskrene čestitke za zapis, vztrajnost in vse, kar si. Si vzornica. Tvoja izjemna energija povezuje, danes si spet dokazala.”

Namesto v parlamentu bi moral biti Brglez v zaporu
Brglez je sicer že dobro znan po svojih skrajnih in totalitarnih stališčih in bi v vsaki normalni državi že sedel v zaporu zaradi ščuvanja k nasilni spremembi ustavne ureditve, namesto da sedi na dobro plačani funkciji. Že leta 2014, kmalu po izvolitvi, je Brglez v trobilu ekstremne Levice Mladina v intervjuju na primer povedal: “Ideja revolucije, kot jo zagovarjajo v Združeni levici, nam je lahko simpatična, a v trenutni svetovni gospodarski konstelaciji ni realna.” V intervjuju je tako jasno povedal, da mu je “ideja revolucije”, kakršno zagovarja skrajna Levica, simpatična, torej vključno z nacionalizacijami in onesposobitvami političnih nasprotnikov, kar je leta 2014 Brglez že jasno pokazal s protiustavnim odvzemom poslanskega mandata Janezu Janši. Kako totalitaren je, je pokazal tudi kot predsednik državnega zbora s prizadevanjem za omejevanje referendumov in s pozivanjem k nezakoniti prepovedi koncerta najbolj priljubljenega hrvaškega glasbenika Marka Perkovića Thompsona, ki bi se moral zgoditi v zasebni dvorani. Svojo pripadnost smrtonosni ideologiji je izkazal tudi med svojimi poletnimi počitnicami, ko je romal v Trier, kjer se je 5. maja 1818 rodil Karl Marx.

Komunisti niso prizanesli niti ženskam in otrokom, a radikalca Brgleza to ne gane (Foto: Nova24TV)

Fajonova že razžalostila in šokirala žrtve komunizma, ki se je pri nas pojavil v najhujši obliki
Tudi Fajonova ni nič boljša od svojega kolega Brgleza, kot slavnostna govornica na tradicionalnem zborovanju za mir na Cerju je med drugim razburila z izjavo: “Nikakor in nikoli pa ne smemo privoliti v poskuse, da bi stanje v Sloveniji med letoma 1945 in 1990 prikazovali enako, kot je bilo v Sovjetski zvezi, Romuniji in Vzhodni Nemčiji. In ne smemo dovoliti, da bi prek tega obdobja razvrednotili narodnoosvobodilni boj kot boj proti okupatorju in rehabilitirali kolaboracijo.”

Neverjetno ampak resnično! (Foto: Facebook)

Za spletni portal Nova24TV je takrat spregovoril tudi Igo Sajovic, ki je 10 let preživel v komunističnih zaporih, od tega leto v samici in 6 let na Golem otoku: “Pri nas je bil komunizem najhujše oblike, ker je bil najbolj tajen. Vsi partijci nekje do leta 1950 sploh niso povedali, da so bili člani partije, pač pa so morali to nekako zamolčati, da so lahko lovili na limanice. Vsak negativen izraz do partije je bilo kaznivo dejanje, ki se je kaznovalo z glavo ali pa Golim otokom. Tudi v Ljubljani so imeli samice, celice, ki so bile veliko hujše kot Goli otok.”

Igo Sajovic (Foto: posnetek zaslona)

Za Nova24TV je spregovorila tudi Lidija Drobnič, ki je bila zaprta v taborišču Verdreng na Kočevskem: “Naši voditelji v bivši Jugoslaviji so se veščin komunističnega vladanja učili od sovjetskih prvakov. Ne vemo, ali je učenec slabši od učitelja, a znano je, da so bili janičarji slabši od Turkov.” Kot je pojasnila Drobničeva, so leta 1949 po vsej Sloveniji pobrali med 700 in 800 žensk, večino izmed njih političnih zapornic oziroma taboriščnic, ki so nasprotovale komunističnemu režimu, ter jih poslali na t. i. družbeno koristno delo, ki je bilo v resnici prisilno delo.

Lidija Drobnič (Foto: Robert Fojkar)

Rok Krajnc

 • WISKY 1000

  To bi morali nagnat iz Bruslja in zapret.

  • NoName

   Taka oseba, ki poveličuje zločine, nima v Bruslju kaj iskat, kaj šele, da zastopa Slovenijo.

 • NoName

  Čeprav so se res dogajale grozote, ki bodo večni opomin na to, kaj je človek človeku pripravljen storiti pa bi se bolj bilo pomembno, spominjati vseh tistih, ki so jih brutalno komunisti pobili po vojni, da bi se spominjali na povojni Slovenski holokavst, ki ga je Tito s svojimi zločinci prirejal, tega pa Fajonka pa Brglez nista sposobna nikjer omeniti, ker za njiju zločin, ki ga storijo komunisti ni zločin, temveč “junaško” dejanje, zločin pa je kot zgleda vse drugo. Tudi vsi Slovenci , ki so tako ali drugače končali v teh švabskih taboriščih, so bili tja poslani največ iz strani komunističnih zdraharjev, prav zanimivo bi bilo videti zapisnike nemških enot ko so opravljali racije iz tistega časa, kdo, kje in zakaj je bil odpeljan v taborišča.

  • JANEZ GUS

   Vnovi vladi JJ bo prva ena od nalog sprejet resolucijo EU o izenačenju komunizma,fašizma in nacizma in prepovedat javno nošenje teh simbolov.Pa da vidimo potem rdečuhe.

   • NoName

    Edino prav, če pa tega ne bo, pa predlagam zvezo, ki bo združevala vse, ki so nasprotniki komunizma, če se v Slovenskem prostoru lahko maha z Jugoslovansko agresorsko zastavo in z znaki komunističnega režima, ter se slavijo zločinci ala tito, kardelj, maček ipd…,zakaj bi potem to ne mogli početi tudi ostali in ustanoviti zveze, ter društva z simboli edine takrat v drugi vojni prave Domobranske vojske.

    • Anton

     SANJA SVINJA O KORUZI, nikar ne misli da je Evropa gnezdo za valje je stremuhov in revanšistov.

     • NoName

      prosim za malo boljše pojasnilo

 • Black_hawk

  Narod kar kipi od morale kaj šele politiki.

 • Amerikanc

  S tema dvema se bo moralo začeti ukvarjati sodišče za EVROPSKE človekove pravice. Ne bo dolgo trajalo, ko bosta kandidata za v Haag.

  • Simon Rožič

   …in to po hitrem postopku, po Brglezovem “naravnem pravu” ! To si zasluži vsa
   indoktrinirana levica s svojimi vzorniki vred!

  • Steiermark

   Samo upamo lahko!

 • Ivan Ivanovič

  Človek kot je Brglez, ki s ponosom nosi majico s podobo množičnega morilca Che Guevarre in obožuje domače množične morilce od Tita, Kardelja, Kidriča in drugih naprej, je neverodostojen, saj je očitno, da ni proti pobijanju ljudi kot takemu, temveč selektivno odobrava levičarske zločine. .

  • Milan Poljansek

   Skrajno komunistični prasec ranga Murgelkučko !

   • Anton

    Predvsem kultura te izdaja kakšen človek si!

 • JANEZ GUS

  Ta dva super debila rdeče kamarile,manjka še panvitar so kandidati za oskarja oz. po njihovo titeka.

 • a hinavščina je samo pri fajonovi in brglezu…..kaj pa tole:

  Ogljikovi davki so najvišja prioriteta predsednice EU komisije Ursule von der Leyen. Pričakujte velik konflikt z Donaldom Trumpom. EU in Trump sta sklenila premirje glede digitalnih davkov, a sedaj ZDA grozijo z povračilnimi ukrepi proti EU zaradi predlaganih davkov na ogljikove izpuste. Von der Leyenova je pojasnila, kako bi njen ključni “green deal” program moral vsebovati neke mejne predpise za ogljik oziroma davke, da bi se zagotovilo, da prednosti programa nebi bile izničene z ogljikom vgrajenim v uvoznih izdelkih. “Nima smisla znižati emisije toplogrednih plinov doma, če povečamo uvoz CO2 iz tujine,” je izjavila Von der Leyen. “Ni samo podnebni problem; je tudi problem poštenosti napram našim podjetjem in delavcem. Ščitili jih bomo pred nepošteno konkurenco.” Med srečanjem v Davosu se je v besedni dvoboj spustil finančni minister ZDA Steven Mnuchin, predsednici ECB Christine Lagarde je Mnuchin davke na ogljikove izpuste opisal kot “davek za ljudi, ki trdo delajo”. več: https://ambasador21.wordpress.com/2020/01/30/trump-zagrozil-z-povracilnimi-ukrepi-zaradi-predlaganih-eu-davkov-na-ogljikove-izpuste/

  • Ivan Ivanovič

   Še ena kura, ki ne bo nesla jajc. mislim UVDL.

   • opozoril bi samo na dejstvo, da ta baba iz kvote EPP, kjer je tudi SDS, forsira radikalno levo green deal agendo, ki so jo v ameriki forsirale sile zbrane okoli radikalno levo retardirane natakarice Ocasio Cortezove, ki je projekt George Sorosa….v ZDA so odkrili, da gre za potegavščino…..čemu potem tolikšna podpora SDS von der Leynovi? ogljikovi davki so predvsem močan udarec za srednji sloj, ker mu kradejo denar in sredstva za življenje, ter za zasebna podjetja, da jim kradejo obratni kapital….

    • Ivan Ivanovič

     Očitno se bo treba sprijazniti z dejstvom, da sta si evropska levica in desnica pri nekaterih temeljnih ideoloških premisah zelo blizu, na primer pri odnosu do migracij in do podnebnih sprememb (ki se dogajajo precej neodvisno od človeka).
     EPP je za svojega predsednika izvolila Donalda Tuska, enega najbolj zagrizenih evropskih globalistov, ki so prispevali k temu, da je EU na stežaj odprla vrata ilegalnim migrantom. Kako je glasovala SDS glede Tuska, ne vem. Mislim pa, da je že res čas, da Orban oziroma višegrajci ustanovijo svojo politično skupino, ki bo poudarjeno protiglobalistična in skeptična glede vpliva človeka na podnebje. Upam, da misli Janša resno s svojimi obljubami o hermetičnem zaprtju meje za ilegalne migrante in za poglobljeno sodelovanje z Orbanom (in ostalimi višegrajci). Levi globalisti bodo sicer imeli polna usta etiket o fašizmu, toda resnica je žal obratna. Sodobni fašisti so globalisti, kajti samo še nacifašisti (in komunisti) so se šli epohalne socialno-inženirske projekte s celimi narodi kot se to gredo sodobni fašiglobalisti, ki želijo nič več in nič manj kot odpraviti evropske narode prek spodbujanja ekscesnih ilegalnih migracij. Njihov cilj je oblikovanja anacionalne, unitarne superdržave, Združenih držav Evrope, kjer bodo nacionalne države le še lokalne administrativne enote brez suverenosti. Orientalizacija in Afrikanizacija Evrope pa bi globalistom omogočila nadalnje širjenje evropskih integracij v Afriko in Azijo. Končni cilj globalistov je namreč Svetvna država z enotnim globalnim svetovnim trgom, eno vlado (zametek OZN), eno vojsko (zametek Nato) in eno valuto (zametek dolar). Svetovna valuta bi bila po zgledu dolarja zasebna last peščice najbogatejših zemljanov, ki so trdo jedro globalizma, zemlja pa bi postala planet sužnjev. Globalizem je ideologija zasužnjenja človeštva s strani plutokratske elite. Paradoks je, da to podpira levica in misli, da igra svojo igro, v resnici pa igra igro finančnega velekapitala, ki že danes obvladuje Zahod in v dobršni meri ves svet. Levičarski voditelji se očitno prodajajo raznoraznim sorosem in jim je prav malo mar za ideale, na katere sicer javno prisegajo …

     • se strinjam z vsem, kar si napisal….razen, da si pozabil, da izza vseh teh klovnov stojijo mednarodni bankirski karteli tipa IMF ter operativci določenih bankirskih rodbin, kot so Rothschildi….ter ne smemo pozabiti, da euro sploh ni denar ampak je iz zraka natisnjeno sranje, kot je bil nekoč dinar…..glede na dejstvo, da janša 3 mesece opazuje, potem pa naredi low-iq povzetek globalne situacije za svoje konzumerje (ki so povečini enostavčni no-brainer ljudje in se jim njegove besde o globalnih zadevah zdijo, kot besede župnika pri pridigi v nedeljo, torej božje besede), kar nakazuje na to, da se mu niti od daleč ne sanja, kakšna je igra na relaciji globalisti – domoljubi….te stvari me vedno bolj skrbijo….ker SDS sama ni dovolj močna, slovenija pa nima nobenh zaveznikov nikjer niti nimamo nobenega resničnega tržnega gospodarstva….glavni ideologi znotraj SDS pa še vedno nabijajo o bruslju in nas zasipajo z nekimi slikicami v reklcih in kravatah iz bruseljskih hodnikov, da o kolektivistični in neki socialistični vrednostni strukturi sploh ne zubljam besed….višegrad gre po svoje predvsem zaradi podpore ZDA, ker je poljska novi trgovinski koridor…ter vojaški….in nebi stavil niti 50:50, da bo slovenska politika uspela izpolniti tisto, kar si napisal zgoraj….tudi če dobi 70% sedežev v parlamentu SDS….it’s the banking system….

    • Anton

     GOVNO.!

   • Milan Poljansek

    Bo vendar na škodo soljudi same klompavce !

  • Simon Rožič

   …še malo, pa bomo pod vlado rdeče kamerile kurili s samimi smetmi in
   odpadki, ki jih prasci puščajo vsepovsod! To bo gorelo!

  • Andrej

   A ne, kako lahko je iz brutalnih grobišč preiti na CO2? Davke od CO2 bi pa, glej no glej, pobirali ravno….. no, ugani, kdo?

   • upam da si dojel, da je bil namen tega malce obelodaniti, kako se leva in “desna” politika v sloveniji lepo ideološko ujameta v bruslju, ko so v igri “brezplačne” milijarde za razdeliti prijateljem (socializem…socializem….socializem) ter služita obe, leva in desna, interesom globalistov izza evropske unije….al si mnenja, da je bil brexit napaka za britance, ki so ga na volitvah potrdili…večkrat….nenazadnje z borisom johnsonom…..EU je nova Sovjetska Zveza in kdor sodeluje v tem “projektu” je po definiciji socialist ali pa komunist, ne glede na lepe besede in politična stališča na domačem parketu…..

    • Andrej

     Ja, zato pa ima Orban prav.

     • tako je, ampak Orban je samo eden, kot je ena samoBeate Syzdlo, kot je eden samo Trump in kot je eden samo Johnson….predvsem pa je samo en Nigel Farage….vsem je skupno, da se smejijo klovnom iz EU…..

     • janko

      In v Sloveniji je samo eden Janša Janez – genij nam dan, izkoristimo ta dar, dajmo mu možnost!

     • se strinjam, SDS in Janša dobi moj glas, ko bo v programu SDS zapisano:
      -izstop iz pariškega podnebnega dogovora
      -izstop iz marakeškega migracijskega akorda
      -davčne olajšave vse po spisku na absolutni minimum ali odprava davkov (na delo, kapital, investicije)
      – javna uprava -90% zaposlenih in redukcija na 6 občin po celi Slo
      – izstop iz EPP

      – poziv k pristopu k višegrajski skupini namesto EU

      ostalo mi je popolnoma vseeno, ker so retardirane teme, ki niso pomembne

     • Andrej

      Eden tukaj, eden tam, pa se nabere.

     • Anton

      Veš dragi Andrej, da so v Aušvicu najprej krematorij oskrbovali madžarski Židi, na koncu pa so švabi tudi njih skurili, pazi, da se tudi tebi to ne zgodi, običajno to doleti prevelike gorečneže.

     • Andrej

      V vseh koncentracijskih in drugih taboriščih je sistem nastavljen tako, da MORAJO svoji svoje maltretirat, če ne bodo njih še bolj. Edina izjema so Dachavski procesi. V njih so svoji svoje obsodili samo zato, ker so preživeli. Pa ne zato ker bi jih morali, ampak zato, ker so jih hoteli. Bolje Orban kot komunizem.

  • Anton

   Trdo delajo tisti, ki nimajo nič od onesnaževanja, z onesnaževanja imajo dobiček delodajalci (beri izkoriščevalci).…

 • resnicaboli

  Hinavca pokvarjena komunističnih zločinov nad lastnim narodom nočeta videti.

 • janko

  Rdečuhi nimajo pet pik…. TEMELJITA IN OBŠIRNA LUSTRACIJA!!
  OBVEZNO, TEMELJITA IN OBŠIRNA LUSTRACIJA!!
  Lahko delajo, ne smejo pa nikjer več pametovati!!

  • DEATH TO COMMUNISM

   Delat morajo, ker v nasprotnem primeru jih moramo ostali preživljat. Morajo delat. Če nočejo, pa prisilno. Bodo tudi pod prisilo nekako sfolgal, saj ideja jim je znana…

 • montyamp

  “Ob mednarodnem dnevu spomina na žrtve holokavsta. Grozote holokavsta, pa tudi drugih množičnih zločinov proti človečnosti, ki so bili zagrešeni pod taktirko CENTRALNOG KOMITETA SAVEZA KOMUNISTIČKE PARTIJE YUGOYEBINE, se dotikajo slehernega izmed nas, saj svojih žrtev niso zgolj pogubile, marveč so jih hkrati tudi razčlovečile. Pokazale so, da lahko zablode človeka napadejo njegovo bistvo sámo – njegovo človečnost. Spoštovane in spoštovani, naj naše spominjanje ob Mednarodnem dnevu spomina na žrtve holokavsta ne bo zgolj pogled v preteklost, ampak tudi opozorilo in upanje za prihodnost, da nekoč morda junaštvo in dobrota vendarle enkrat in za vselej premagata zlo.”

  SLOVENCI V 100 LETIH , IZPOD NACISTOV POD STALINISTIČNO GOLAZEN .

  Z DEŽJA POD KAP .

  • DEATH TO COMMUNISM

   In te rdeče pizde že 75 let kvakajo, kako so osvobajali…?!? Kurac so osvobodili. Kamorkoli so prišli, jih nikjer ni nihče hotel. Paraziti pokvarjeni!

 • montyamp

  Zakaj že , je polovica Štajerske v Austriji ???
  A mogoče zaradi kominternističnih dobrot partijske bande ???
  GORJE NARODU , KO PRIDE HLAPČEVSKA GOLAZEN NA OBLAST

  • DEATH TO COMMUNISM

   Pa večina Koroške je v Avstriji. Pa večina Primorske. Pa večina Istre ravno tako. Čisto nobene dobre stvari rdečuhi še niso naredili za Slovenijo. Nič!

   • montyamp

    So naredili , uničili so kar je ostalo od Hitlerja in Austroogrske .

    • DEATH TO COMMUNISM

     Ja, moral bi napisat “nič, razen slabega…” Imaš prav.

   • Steiermark

    Tudi Maister ni naredil nič dobrega za Slovenijo, razen, da je zasužnil Štajerce in deželo Štajersko, kot prvi odvzel pravico do jezika in svobode ravno avtohtonim Štajercem, jih preganjal, jim zaplenil premoženje in celo si privoščil, da je proti demonstrantom, ki so zahtevali vrnitev štajerske pod okrilje matične domovine Avstrije, to so izražali z transparenti, na Glavnem trgu v Mariboru ter hladnokrvno ukazati streljanje, žandarjem (ki so bili v večini srbaki, tisti, ki so jih Korošci uspeli pregnati iz Koroške, in se tako rešiti njihovega terorja), ter uspel ubiti 13 ljudi, 60 pa hudo ranil in so končali v bolnici. Nihče ne omenja prvega holoka vsta v Sloveniji in posledic “miroljubne združitve “Slovenije” (s streljanjem in izganjanjem), ki se je zgodil na dan 27. 1. 1919, v Mariboru. To so bili predhodniki jugoslovanarjev , ki nam še danes vladajo!

 • DEATH TO COMMUNISM

  Rdeča svojat jokca za par sto tisoč židi, za sto tisoč lastnih ljudi jim je pa vseeno. Kje sta ti dve rdeči hijeni, da jima pljunem v ksiht?!?!?!

 • DEATH TO COMMUNISM

  Pizda, pa te rdečuharske lopove je resnično treba poiskat in v keho strpat. Niso normalni! In jaz to rdečo svojat plačujem?!?!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!

 • mapu

  Žlehtnoba se je nastanila v njunih glavah, pa še kaj drugega tudi…

 • Steiermark

  Vsi ti komunistični izmečki, potomci morilcev slovenskega in tudi neslovenskega življa, več kot 200000 avtohtonih v Sloveniji, mi povzročajo “slabost”, samo ob pogledu na njihove zločinske prebliske v očeh in bebastih izrazih na facah, me sili k bruhanju, kajšele njihovo odobravanje zločina in zagovarjanje zločincev! V Nemčiji, če nekdo javno zagovarja zločince in njihovo zločinsko dejanje ali celo negira holokavst, mu grozi , večletni zapor! Zakaj nam pa lahko ti oboževalci komunističnih zločincev in promotorji njihovih zločinov, celo žugajo in na obljubljajo: še premalo smo vas…..

  • Ivan Ivanovič

   Zato, ker nimamo resnične opozicije v odnosu do ostalin komunizma.

 • Ježek Teka Teka

  Na današnji dan leta 1933 je Dolfe postal kancler Nemčije … malce zgodovine za leve zabite smrade ….

  Vsi pa vemo, da Hitler ni naredil niti 1% tega Slovencem, kar so naredile genocidne komunjare …

  • xtc

   Pozabil si zapisati PRAVILNO Narodni SOCIALIST Dolfe.

 • xtc

  Ja res se nebi mel pponoviti niti eden zločin socialistov teh ali onih ne Nemških -Adolfovih ne Rusko-Stalinovih&CO.
  Socializmi v bilo kateri obliki so zlo z variacijo komunizem vred.
  Vendar ravno na levičarjem naklonjenih portalom,najdemo ogromno zapisov,ideološko versko blaznih komentatorjev,ki obljubljajo in govorijo,;”Da smo jih še premalo………..,Še jih bomo……………..,Treba odpret rove in jih ponavno nafilat………… ipd in to so volilci ravno Brglez-Fajon tandema.

 • Andrej

  S komunisti se ne pogaja. Komuniste se v najboljšem primeru (za njih) lustrira.

 • Artur

  Če bi imeli pri Višegrajcih pa verjetno tudi že v Srbiji takšno izrojeno komunističbno golazen, ki bi se tako javno preseravala in žalila čustva tistih prizadetih v narodu katerim je zločinski komunizem ubil tiste najbližje na najbolj krut način bi samo enkrat gobec stegnili in nikdar več naslednji dan bi njihove kadavre našli na mrhoviščih. Pri nas pa pussy, pussy day by day .

 • Olga101

  Zločinci in njihovi potomci! Njihovo dvoličnost je treba izpostaviti v evropskem parlamentu, ki je komunizem obsodil in ga izenačil z nacizmom in fašizmom!

 • sodnikisozločinci

  Slovenija moje morišče.

  Dežela na sončni strani brezna.

 • Mariborske ulice

  Objokujeta holokavst, precej dvomljivo zadevo, katera najverjetneje ne bi zdržala forenzične preiskave, glede na novejše podatke, kateri se najdejo na netu, Dokazana grobišča v SLO pa ju ne ganejo, sramota.