Kje so pozivi medijev in “uglednih” mnenjskih voditeljev k Jankovićevemu odstopu?! Zaradi poročila KPK je v preteklosti padla že vlada, o posledicah na Magistratu pa vse tiho je bilo …

Foto: STA

Vrhovno sodišče je zavrnilo revizijo sodbe upravnega sodišča, ki je ugotovilo, da je KPK pri ugotavljanju premoženjskega stanja ljubljanskega župana Jankovića ravnala zakonito. Takrat se je izkazalo med drugim to, da je Janković prejel za 2,4 milijona evrov nakazil, ki niso bila povezana z rednimi prihodki. A kot kaže, Janković zaenkrat ne namerava odstopiti s svoje funkcije, saj več kot očitno v Sloveniji veljajo dvojni standardi za pripadnike globoke države in vse preostale. Samo spomnimo naj, da je zaradi podobnega poročila padla druga Janševa vlada, čeprav je bilo poročilo KPK nato po odločitvi vrhovnega sodišča odpravljeno, sedanji predsednik KPK Štefanec pa je celo priznal politično odločanje predhodnika Klemenčiča v primeru poročila o Janševem premoženju. Da ne gre za naključje, dokazuje tudi delovanje medijev in nekaterih ključnih akterjev globoke države v dogajanjih pred tem. Že malo po volitvah je Türk izrecno nasprotoval temu, da bi Janša sestavil vlado, saj je bil vpleten v kazenski postopek, ko pa je bila situacija enaka lansko leto pred lokalnimi volitvami, pa je Türk brez oklevanja eksplicitno podprl spornega Jankovića. V prvem primeru so Türka mediji hvalili, Delo ga je okronalo za portret tedna, v drugem primeru pa so bili, tako kot danes, tiho.

Ljubljanski župan Zoran Janković se pogosto na očitke o korupciji cinično odzove z mislijo: “Ni pošteno, da sodijo mediji, ulica ali gostilna. Sodijo naj sodišča.” S tem se izogiba sprejemu objektivne odgovornosti zaradi številnih napak, ki so se zgodile v času njegovega vodenja Mestne občine Ljubljana, prav tako pa ni odstopil niti, ko je bilo javnosti razkrito izsiljevanje matere samohranilke, farmacevtke, od katere je Janković zahteval spolne odnose v zameno za službo v Lekarni Ljubljana. Kot smo na Nova24TV že poročali, je vrhovno sodišče zdaj zavrnilo revizijo sodbe upravnega sodišča, ki je ugotovilo, da je Komisija za preprečevanje korupcije (KPK) pri ugotavljanju premoženjskega stanja ljubljanskega župana Jankovića postopala pravilno in zakonito. S tem se je zaključil večletni postopek nadzora Jankovićevega premoženjskega stanja, so sporočili s KPK.

Janković med letoma 2006 in 2012 prejel za 2,4 milijona evrov nakazil, ki niso bila povezana z rednimi dohodki
Omenjeno poročilo KPK je razkrilo, da je Janković v času opravljanja funkcije župana in poslanca v obdobju med 17. novembrom 2006 in 24. majem 2012 na svoje bančne račune pri različnih bankah prejel skupno za kar približno 2,4 milijona evrov nakazil, ki niso bila povezana z rednim osebnim dohodkom ali drugimi običajnimi prilivi. Od tega je bilo za 208 tisoč evrov nakazil rezultat verižnega nakazovanja med gospodarskimi subjekti Jankovićevega kroga. S tem, ko je vrhovno sodišče kot neutemeljeno zavrnilo Jankovićevo zahtevo za revizijo, so bila bo navedbah KPK izkoriščena vsa redna in izredna pravna sredstva. Janković je najprej na upravnem sodišču izpodbijal končne odločitve o nadzoru nad premoženjskim stanjem, ki jih je KPK izdala novembra 2015.

Janković je večkrat kršil zakon o preprečevanju korupcije
KPK je v svojem poročilu ugotovila, da je Janković od nastopa županske funkcije leta 2006 večkrat kršil zakon o preprečevanju korupcije, prav tako ni pravočasno sporočal podatkov o svojem premoženjskem stanju. Za 208 tisoč evrov transakcij je KPK ugotovila izrazita korupcijska tveganja. Vrhovno sodišče je sicer maja lani že zavrnilo Jankovićevo pritožbo v tem primeru. Kot je takrat pojasnil predsednik KPK Boris Štefanec, sodišče ni pritrdilo Jankoviću, da KPK po prejemu odločbe vrhovnega sodišča, s katero so bile odpravljene ugotovitve o Jankovićevem premoženju, postopka ne bi smela več nadaljevati, ker da gre za kršitev načela, da mu o isti stvari ne bi smeli soditi dvakrat.

Zaradi poročila KPK padla Janševa vlada, vrhovno sodišče pa nato odpravilo poročilo
Zaradi podobnega poročila je sicer padla vlada pod vodstvom Janeza Janše, a je nato vrhovno sodišče je odpravilo to poročilo KPK v delu, ki se nanaša na Janšo. Sodišče je namreč ugotovilo, da je protikorupcijska komisija z izdajo poročila posegla v tožnikove ustavne pravice, saj Janši osnutka prej ni poslala v izjasnitev, s tem pa mu je bila kršena ustavna pravica do enakega varstva pravic. Predsednik SDS je takrat sodbo komentiral takole: “Že od rimskega prava velja rek: Pravica odložena je pravica odrečena. Žalosten obraz slovenske pravne države.”

Foto: Demokracija

Trenutni šef KPK priznal, da je Janševa vlada padla zaradi političnega odločanja takratnega vodstva KPK
“Iz sodbe Vrhovnega sodišča Republike Slovenije izhaja, da so moji predhodniki ravnali nezakonito, ko so objavili poročilo o nadzoru premoženjskega stanja prvakov političnih strank, ne da bi obravnavanim osebam omogočili, da se predhodno izjasnijo. To je bilo politično odločanje in to je huda napaka, ki je, zagotavljam, v času, ko bom sam predsednik, nikoli ne bomo zagrešili,” je na seji mandatno-volilne komisije državnega zbora leta 2016 jasno priznal Štefanec. KPK je v tistem času vodil Goran Klemenčič, ki pa zaradi svojega delovanja ni bil kaznovan, kot bi pričakovali, pač pa je bil v času vlade Mira Cerarja, ki se je pred volitvami predstavljal kot etični in moralni kandidat, nagrajen s funkcijo ministra za pravosodje.

Boris Štefanec (Foto: Nova24TV).

KPK že v času Kosovega vodenja pogosto kršila zakonodajo
Tudi Klemenčičev predhodnik Drago Kos se je s svojim vodenjem KPK popolnoma osramotil. Računsko sodišče je namreč pred časom ugotovilo, da je KPK zagrešila kar 17 kršitev zakonodaje v času preteklih dveh mandatov. KPK se je sicer pritožila na ugotovitve računskega sodišča, vendar je to vztrajalo pri svojem negativnem mnenju o delovanju komisije. Porevizijsko poročilo komisije je ugotovilo, da je trenutno vodstvo odpravilo skoraj vse nepravilnosti, razen dveh, o teh pa je dejalo, da so spremembe zadovoljive. Samo spomnimo naj tudi, kako je po zaključku svojega vodenja KPK mastno pričel bogateti na račun državne NLB, ki smo jo davkoplačevalci dokapitalizirali z milijardami evrov; za uro svetovanja je prejemal vrtoglavih 250 evrov, potem pa je znižal znesek na 218 evrov. Kar polovica podjetij, ki jih je Kosovo podjetje R.U.R. navajalo kot reference, je končala v stečaju.

Nekdanji pravosodni minister Goran Klemenčič (Foto: Nova24TV)

Da bi se preprečil nastanek Janševe vlade, so se kolesja režimskega aparata zavrtela kot namazana
Tudi primer odločitve vrhovnega sodišča glede Jankovićeve zahteve za revizijo poročila KPK evidentno prikazuje, kakšno podporo ima Janković v globoki državi, čeprav sodišče tokrat očitno ni bilo ubogljivo. Potem ko se je Janković kljub relativni zmagi na volitvah decembra 2011, ko je s svojo instant stranko Pozitivna Slovenija osvojil 28 sedežev, izkazal za tako nesposobnega, da ni mogel oblikovati vlade, in je na vrsto prišla SDS, se je storilo vse, da Janša ne bi sestavil vlade. Janša je bil namreč takrat obremenjen s pravnomočnim obtožnim predlogom. O tem, koliko polen so mu mainstream mediji zmetali pod noge že med volilno kampanjo, ne bomo polemizirali. Naravnost bizarno pa je bilo, kako očitno in usklajeno so začeli delovati prav vsi akterji globoke države. Pozneje je sledilo usklajeno delovanje vseh strank, predstavnic globoke države, katerih glavni cilj je bil preprečiti zmago SDS na volitvah ter za vsako celo preprečiti, da bi vlado oblikoval Janša.

Drago Kos (Foto:STA)

Delo Türka razglasilo za “portret tedna”, ker je nasprotoval Janši, ko je v enakih okoliščinah podprl Jankovića, pa je bilo tiho!
Pritiski na javnost in morebitne neodločene politike so se zaostrili, ko je v začetku januarja 2012 takratni predsednik Danilo Türk v javnost pošiljal sovražna sporočila proti Janši. Ta naj po njegovih besedah ne bi imel “polne legitimnosti” za sestavo vlade zaradi svoje obremenjenosti s kazenskim postopkom. Moč režimskih medijev je postala jasna, ko so Türka po omenjeni izjavi pri Delu razglasili kar za “portret tedna”. A ko je bil novembra lani pred lokalnimi volitvami v igri Janković, je Türk popolnoma obrnil ploščo in je korupcije obtoženega Jankovića kar eksplicitno podprl v videoposnetku: “V Ljubljani spoštujemo delo Zorana Jankovića, našega župana. Župan Janković je naredil veliko za Ljubljano, Ljubljana se je spremenila in spremenila se je na bolje in verjamemo, da bo tako tudi vnaprej. Župan Janković je naredil veliko več kot mnogi njegovi predhodniki. Na prihodnjih volitvah se bomo odločali o tem, ali naj nadaljuje. Vsekakor sem za to, da bi nadaljeval, in zato bom volil Zorana Jankovića in upam, da se mi bo pridružilo veliko Ljubljančank in Ljubljančanov.” Delo je danes tiho, tako kot je bilo tudi lansko leto ob Türkovi podpori Jankoviću. Prav tako so tiho vsi levičarski mnenjski voditelji, ki so nasprotovali Janševi vladi in nato ustvarjali pritiske, da bi ta padla!

Propagandna trobila so presegla sama sebe (Foto: posnetek zaslona)

V zvezi z zavrnitvijo revizije sodbe upravnega sodišča smo poslali tudi novinarska vprašanja na Mestno občino Ljubljana. Vprašali smo jih, ali namerava župan Janković zaradi omenjene odločitve vrhovnega sodišča odstopiti s funkcije in kako komentira to odločitev vrhovnega sodišča. Na vprašanja niso odgovorili in nas napotili na odvetniško pisarno Čeferin.

Rok Krajnc

 • Olga101

  Logarja za župana, Janšo za predsednika vlade in Tomčevo za predsednico države. Dol z levičarji in udbomafijo! Državni udar TAKOJ!

  • Amerikanc

   In g. Kovšca naj ostane predsednik DS, ker je edini sposoben politik v trenutni sestavi spodnjega doma.

  • 12345

   Državni udar? Takoj?
   A vi ne morete imet otrok al pa ne veste kaj pišete!
   Se pa nagibam k tezi, da kar oboje.
   Dopuščam pa tudi razmišljanje, ki gre v smeri, da sploh niste ženska. ampak en star avtist.
   Tukaj bi lahko še nadaljeval pa ne bom.

   • Andrej

    Tega Olga101 daš mirno na !IGNORE”. To je levaški papagaj, ki so ga nekaj naučili in zdaj to prez pameti ponavlja.

    • Vera

     Nima Olga101 dvojnice ?

     • Andrej

      Dvojnik, trojnik, kolikor hočeš. Na telem forumu je lahko vsak karkoli hoče.

     • Vera

      Upam,da bo od septembra naprej bolje,saj vemo, da urejajo prostore in tehnične naprave,saj bodo imeli potem več časa urejat spletno stran.

     • Luiggi

      Jaz ne maram bit drugo kot Luiggi.Mama me je klicala Lojcko,c bi moral imeti stresco,Krscen sem pa Sv.Aloysiusa!Toku,daus vajdu!

   • antimur

    Še nisi ugotovil, da je že dolgo državni udar in to od Kučana in njegove bande, zavzeli so vse države ustanove, banke, medije, sodstvo. Kar zdaj sledi bo proti državni udar, pa si ga ne želi, ker pri takšnih hudobijah kot ste jih počeli proti domovini bo hudo, vsaj za vas.

    • zokispoki

     Tocno tako. Vlada nam komunajzarska mafija !

   • zokispoki

    Bolje da ne, vse kar napises je itaq samo za pobruhat !

   • Franjo Trojner

    Ko ste levičarji/kockarji izvedli državni udar v Mariboru in skoraj linčali župana Kanglerja in občinske svetnike pa si nisi nič oglasil. Še pomnim tiste lutke obešene iz mostu. Ko, kot po tekočem traku vaše leve vlade vehamtno kršijo zaenkrat še veljavno ustavo tudi molčiš. Kar ni nič čudnega, če vemo, da ste vi levičarji trajno izgubili vso etiko in moralo aprila in maja davnega leta 1945. Za vladavino prava pa vam itak nikoli ni bilo mar, ker ni konvertibilna z vašo zblojemo marksistično, titoistično, kučanistično ideologijo.
    Čuj, gospa Olga je verna, je poročena, ima moža, je mati otrokom, je izobražena, zaposlena, uspešna v službi, družbi in doma, skrbi zase in svojo družino, torej je vse tisto, kar ti nikoli ne moreš biti, pa če se še tako trudiš.

    • zokispoki

     Levicarji so v vsakem primeru kockarji ! Ce ne mecejo granitnih kock, se kockajo s prihodnostjo nase domovine !

    • 12345

     “Čuj, gospa Olga je verna, je poročena, ima moža, je mati otrokom, je izobražena, zaposlena, uspešna v službi, družbi in doma, skrbi zase in svojo družino, torej je vse tisto, kar ti nikoli ne moreš biti, pa če se še tako trudiš.”

     Lažeš kukr garnitura, ki je na oblasti!
     Kva pa po jamra neprestano?

     Vidi Franje,
     pravi sranje
     nekad veće,
     nekad manje.

     • Franjo Trojner

      Ti pa nisi naše gore list.
      Bato in še kva, je zares slaba, neposrečena kombinacija. Kam to vodi, pa celotna Slovenija vidi v Ljubljani.

     • 12345

      Nisi odgovoril:
      zakaj uspešna gospa serje na internetu , če je oh in sploh uspešna?

     • Franjo Trojner

      Tudi ti nisi na nič odgovoril.
      Zakaj nisi protestiral, ko so levičarski kockarji izvedli državni udar v Mariboru in skoraj linčali župana in občinske svetnike? Zakaj nisi protestiral, ko je levičarska kockasta drhal požigala po Mariboru in ustrahovala meščane? Zakaj nisi protestiral, ko je levičarska kockasta drhal vesila lutke z obrazi občinskih svetnikov z mustu v Mariboru?
      Zakaj nisi protestiral, ko je levičarska kockasta drhal obiskovala občinske svetnike na njihovih domovih z namenom zastraševanja? Zakaj nisi protestiral, ko so obsodili in zaprli nič krivega vodjo opozicije in predsednika stranke SDS? Zakaj nikoli ne protestiraš, ko levica na oblasti gazi po veljavni USTAVI? Zakaj ne protestiraš ker leva Šarčeva vlada ne naredi reda na naši južni meji in zaustavi nezakonito prehajanje naših meja s strani ilegalnih migrantov iz celega sveta? Zakaj ne protestiraš, ker leva Šarčeva vlada ne zaustavi zveri, ki pobijajo pašne živali po celotni Sloveniji in ogroža tudi ljudi ter hišne ljubljenčke? Zakaj ne protestiraš, ko se po Sloveniji skrunijo objekti RKC in napadajo kristjami? Zakaj ne protestiraš, ko leva oblast leze oligarhu Putinu v rit? Zakaj ne protestiraš, ker do dandanes ni bil obsojen niti en samcat komunističen klavec za zverinske množične izvrnsodne poboje storjene aprila in maja davnega leta 1945? Zakaj ne protestiraš, ker sodna veja oblasti ne procesira povzročitelje bančne luknje, barabine iz afere irangate, ali dobičkarje in utajevalce davkov itd? Zakaj ne protestiraš, ko se v zdravstvu meče milijone € prek dogovorjenih naročil v privat žepe?
      Čuj, ne serje gospa po internetu, temveč ti! Gospa opozarja, da je v Sloveniji šla v maloro vladavina prava in z njo vred demokracija in to po zaslugi tvojih tovarišev iz politične levice, ki so na oblasti z micenim predledkom ves čas naš samostojnosti.

     • 12345

      PTM, kako je to mogoče da je šla v maloro vladavina prava in z njo vred demokracija, če je pa gospa oh in sploh srečna in uspešna tako zasebno kot službeno.
      Zdaj pa preber moj palindrom in ga ponavljaj ter NEHAJ NAKLADAT, da se mi ne boš zasmilu.
      Palindrom se glasi:
      …………………………..PUTIN NI TUP

     • Franjo Trojner

      Putin ni, kaj pa ti??
      Čuj, če bi se ti zavedal svoje tupavosti, bi bil v resnici pameten, mar ne?
      In tudi manir lepega obnašanja se tukaj v Sloveniji še nisi naučil, osvojil, kaj? Hm, to ti bo tudi težko uspelo, ker jih večino osvojiš tam do četrtega leta starosti. Od kod te si?

   • tohuvabohu

    A ti ne prepoznaš provokatorja??

   • šrauf

    Ali vi še niste ugotovili, da je Olga 101 fake? Niste?
    Glede na število comments-ov, bi rekel,da ste vi in fake Olga ena in ista oseba.

  • janko

   Zelo enostavno bi že davno lahko počistili rdečo golazen.

   NA VOLITVE, VEDNO, VSI!! IN PRAV VOLITI!!

   Zelo enostavno in elegantno, samo vsako tisto nedeljo moramo dvigniti svoje tazadnje iz fotelja pred TV in odšvedrati na volišče, samo to!

   • Steiermark

    Pozabljaš pa na eno dejstvo: da za nas “volijo” prišleki, kateri so bili in bodo vedno privilegiranci v naši slovenski družbi in katerim ni interes, da Slovenija postane razvita in poštena družba, ker bi tako vsa ta pritepena populacija, ki uživa v denarju iz naših žuljev , v kolikor nebi sprejemala našega kodeksa obnašanja in tazmišljanja, pokrepala od lakote, pa tudi posiljevati nebi mogli več, zaradi oslabelosti!

  • rrrrr

   Olgo pa za predsednico sindikata na našem portalu…

  • samotoje

   Plevel, stokrat ga izpuliš, pa še kar sili sem. Vsaj svoj nick pogruntaj, tele.

 • AlojzZ

  Pošten narod ne bo nikoli izvolil lopova, da ga vodi.

  • 12345

   Kr neki!
   Poštenga naroda ni!
   Lojze, si nepoboljšljiv idealist. To ne gre skupaj s tvojimi leti.
   Zamisli se, preden bo prepozno!

   • karpelec

    Oh lej ga frajerja, ta pa grozi.

    • 12345

     Nič ne grozim.
     Vidim pa, da tudi desni vidite povsod sovražni govor.
     Nč niste boljši, iz istega testa ste, samo na oblasti niste.

     • rrrrr

      Novi lolek trolek , prisrčno dobrodošel med desno intelektualno elito.

      Od tebe sicer ne pričakujemo bogvedi kaj bistroumnega razen bleščečih in zlajnannih neumnosti, odličnega nepoznavanja zgodovine in sedanjosti ter dosledne papagajščine pri prenosu želja tvojih lastnikov iz ozadja.

      Sedaj pa veselo na delo. Kateri bo tvoj prvi kretenizem?

     • 12345

      Si me spravil v dobro voljo.

      Grem stavit, da v realnosti ne morš izgovorit R-ja, kljub temu , da poznaš zgodovino in sedanjost.
      ha,ha,ha,ha,ha,ha………

   • Lustrator

    Ne sodi po sebi. Poštenjak bo volil poštenjak, lopov pa lopova. Kdor pri živi zavesti voli pripadnjike zločinske rdeče ideologije, se z njo identificira in so torej njeni zločini posredno tudi njegovi zločini in obratno.

    • 12345

     A si ti že kdaj srečal lopova, ki je rekel, jaz sem pa lopov?
     Vsak lopov ima zase opravičilo za svoja dejanja, tako da je njegova vest čista.
     Cca 10 let sem kradu kt sraka rekoč:
     sej drugi tud men kradejo.

     • Lustrator

      Zato pa ljudi ne sprašuješ ali so pošteni ali ne, ampak jih presojaš po njihovih dejanjih. Zorangutanov CV na tem področju je bolj obsežen od marsikaterega mafijskega šefa, a mu pravzaprav tega ni več potrebno ne tajiti, ne opravičevati – slovenclji so od leta 45 dalje preko ostre strahovlade (kasneje pa preko bolj subtilnih metod korenčka in palice s strani režima) vzgojeni v svet na glavo obrnjenih vrednot, kjer je sovraštvo do lastnega naroda, vere, zgodovine, kulture, sočloveka nekaj DOBREGA, medtem ko jekot SLABO označeno vse kar tisti hip ogroža absolutno oblast totalitarnega režima.

     • 12345

      Ti bi rad doživel, da bi oblast rekla:
      izvolite opozicija ( Levica za vas to ne velja), oblast je vaša, kajti mi smo podn od podna.

     • Lustrator

      Jaz si pri nas ne želim nič drugega kot delujočo demokracijo v pravni državi.

      Ko bomo enkrat začeli to pot po kateri je vsa s totalitarizmi okužena Evropa šla že zdavnaj, ti tipi ne bodo mogli niti kandidirati – marsikdo pa bo vesel, če bo sploh na prostosti. Do ključnih figur v naši komunistični oblastni strukturi bi bilo potrebno z lustriranim sodiščem nastopiti vsaj tako ostro kot so to v Nurnbergu naredili v procesu denacifikacije.

 • rubec

  Ah, saj to je bila drugorazredna farmacevtka, pravi Turčin.

  • KAPIBARA

   Za njega je samo njegova senjčeva ? prvorazredna

  • VERZIFIKATOR

   Danko Vičar

   RES KRIVICA HUDA SE DOGAJA

   Res krivica huda se dogaja,
   utajil je revež bil prihodke,
   a imel še večje je odhodke,
   zdaj sodišče ga brezvestno graja.

   Govorijo, da je koruptiven,
   v lasten žep da je denarje spravljal,
   da nihče ne ve, kje vse zapravljal,
   in pa, da nikakor ni naiven.

   Oh, krivica, tebi se upreti
   ni mogoče, si tako krivična,
   zoper tebe v hipu vsaka nična
   je beseda, v zanko smo ujeti.

   Mar nihče ne vidi več resnice?
   Ko je miloščino mož pobiral,
   s tem samohranilko zgolj podpiral,
   da imela je vsaj za plenice.

   Za zdravila, da ne govorimo,
   v farmaciji namreč je draginja
   in življenje vedno bolj hudinja,
   v to krivico končno se ozrimo.

   Sodna manjka le ugotovitev,
   da vse tole čista je resnica,
   in da huda bi bila krivica,
   če ne bo sledila oprostitev.

  • Dragan Krstič

   Prvoklasna je Sancinka meni sin krojaškega mojstra iz Maribora.

  • Hribouc

   Sramotaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, slovenske feministične koritarice pa tiho z repi med nogami!

   bernarda Jaklin ni/je dala izjavo?

   Nwe, nobena putana se je ne upa niti vprašati!

   MOGOČE ZA NAWSLEDNJI 8.MAREC ! Ponosne slovenske žene, kje ste!? Reve!

 • Novakec1

  Kaj nam pa morete, morete…., po šerjatskem pravu ni naredil nič spornega.

  • Amerikanc

   Mislim, da jim je sezidal celo “hram modrosti” – vse za volilno bazo.

   • SIMON ROZIC

    …a ste kaj zvedeli, kakšna je bila Katarska provizija za Zokija, Damjančka in
    Jurčka ? …oni si pošteno delijo na tri dele !

    • Amerikanc

     V svinjskih polovicah,…baje.

     • SIMON ROZIC

      Ideja No1 ! Prava, ameriška!

 • Amerikanc

  Z njegovimi gorečimi podporniki je tako, da so ta – stari gorečneži izpred magistrata, že pri Sv. Petru (lahka naj jim bo SLOVENSKA zemljica), ostali povzpetneži pa so se prelevili večinoma v listo kamniškega komedijanta LMŠ, kjer mu iz pozicije moči (na skrit način), ščitijo hrbet. Ne smet(mo)e pozabit, da je bil Marjanček eden prvih, ki je leta 2011 prišel s podporo Jankoviću, pred Magistrat in se včlanil v Saraorčanino stranko. Serpentinškova dejanja so bila že takrat zelo predvidljiva in videlo se je, da ga Milanček vzgaja za Frantovega frontmana.

 • Joško

  Ko vidim sluzavega Turka , mi tudi jutranja kava več ne tekne.

  • Amerikanc

   Tudi sam sem ruknil en sadjevec, da me je malo streslo.

   • karpelec

    Klemenko je pa na sliki tak, kot da se je ravno olajšal, pa ga še vedno newkam tišči.

   • SIMON ROZIC

    …lahko bi ga kar liter, da ne bi več vedel, zakaj gre! , to je edina
    možnost , da vsaj malo pozabiš, kje živiš!!!

  • 12345

   Tako zgodaj, pa že nakladaš!

   • KAPIBARA

    Popolnima nič ne zaostajaš za njim..
    Samo, da on ima PRAV !!

   • Luiggi

    Kaj naklada?Tebi manjka nekaj v tikvi in ne samo stevilke pi nicku!

  • Steiermark

   Če bi ga pa morali prenašati tudi kot enega izmed pošasti v ZN, bi te pa verjetno, kot marsikoga drugega, tudi minila volja do življenja.

 • est

  Še ljudskega reka, da je nekdo zaščiten kot kočevski medved ne moremo več uporabiti, ker sedaj medvede streljajo. Zoki se bo pa spet izvlekel, ker je javno izjavil, da dokler se bo boril proti Janši ne bo ogrožen. Seveda to vidimo pri vsakem njegovem obisku na sodišču. “Zataji” državna tožilka, ali sodnik. Na koncu, če je potrebno, se vmeša še murgelski palček.

 • Franjo Trojner

  Eh, nič se Jankoviću ne bo zgodilo! Politična levica v državi, politični levici servilni mediji in “ugledni” mnenjski voditelji svojih ja ne grizejo. Ja kdo le od levičarjev bo proti Jnkoviću, ko pa je Janković proti g. Janši, ki je trn v peti vsem levičarjem v državi ???
  Zdaj sami vidite kako funkcijonira naša še vedno levičarska nedemokratična oblast in njeni dominatni mediji. Leva nedemokratična oblast je g. Janšo nedolžnega zaprla v arest, mediji pa od ustanivitve samostojne države Slovenije zlivajo gnojnico po g.Janši in vsem kar je drugačno od politične levice.
  Politična levica na oblasti je UBILA USTAVNO demokracijo, kar je razlog, da imamo prvorazredne in drugorazredne državljane, ter zakonodajo, ki ne velja za vse enako. Etika in morala pa sta našo Slovensko domovino zapustile aprila in maja davnega leta 1945 in prav nič ne kaže, da se bi v kratkem lahko vrnili.

  • Luiggi

   Bi bilo zanimivo vedeti,kaj misli tovaris Tonin na tvoj post?!!

   • Franjo Trojner

    Verjetno nič! Tonin je vse svoje sile usmeril k cilju, kako čim prej postati minister za obrambo in to v bilo kateri vladi, tudi takšni, ki jo postavi Kučan. Sam sicer menim, da politična sredina v resnici ne obstaja, služi samo za nateg omahljivih in za politiko nezainteresiranih volilcev. Obstaja samo levo in skrajno levo, ter desno in skrajno desno. Tonin pa sili v sredino, zakaj že??

 • Andrej

  V takih primerih se jasno vidi, kako dobro je, da ima država opozicijski medij. Čestitam, Nova24.

 • antimur

  Janković v eni osebi predstavlja vse rdečezvezdaško- kučanistične pošasti. V njem je od vsakega en del, od zločinca in izdajalca Kučana, slinavca kot je Türk in vsa ostala levofašistina drhal. Laži, ropanja, spletke, prevare, predvsem pa delovanje proti Sloveniji in Slovencem.

 • SIMON ROZIC

  Sam hudič nas bo vzel, če bomo še naprej podpirali te politično-tajkunske
  Kučanove prasce Jankovića&, Tuerka&, Klemenčiča&, Kosa& in vse njihove
  zaveznike ! Naj nas hudič vzame takoj, ker najhujši je pekel na zemlji domači !

 • VERZIFIKATOR

  Janko Koruptivšek

  KISLI BOBNAR

  Bobnar nejevoljno boben vzame,
  skupaj z njim občinsko še trobilo,
  res je, kar se prej je govorilo,
  bobnati z odporom bobnar jame.

  Da na boben moral zdaj bi Janko,
  ki igral je vrsto let župana,
  zadnja mu bila je možnost dana,
  zdaj zapiskal naj bi končno tanko.

  Bobnar vest to mora oznaniti,
  kislo se drži, grdo se pači
  in resnico sproti predrugači,
  o številkah ni mu govoriti.

  Zamolči jih, v tem je inventiven,
  bobna bobnar mehko, pritajeno,
  utaji, kar je ugotovljeno,
  koliko je Janko koruptiven.

  Janku več sodišče ne pomaga,
  je na dan prišla zdaj vsa resnica,
  kar za bobnarja je res krivica,
  komajda lahko se še premaga.

  Sicer pa, si misli, naš tolkalec,
  tole zbobnam, da bo brž minilo,
  itak nič ne bo se premaknilo,
  ve se, kdo je večni zmagovalec.

  Misli si, a hkrati se spakuje,
  kisla misel bobnarja prežema,
  kaj če vendar stari mit pojema,
  kaj če res se konec približuje?

 • if

  Vsebina članka kristalizira državni kriminal v republiki Sloveniji umeščen v vse najpomembnejše funkcije države.

  Če ne bi bilo tako, natančneje, če bi v RS delovala demokracija na osnovi strokovnega prava, bi bila v zaporu večina v članku omenjenih ljudi.
  Zavedanje kritične mase, da je RS v pravnem razsulu po meri kriminala, bi končalo to stanje.

  Kdaj bo začela učinkovati kritična masa?

  • Andrej

   Kritična masa je odvisna tudi od pameti. V Severni Koreji, ki nam je menda za vzor, ni za kritično maso dovolj niti 99% izkoriščanega poteptanega prebivalstva. V Sloveniji imajo torej komunisti še vsaj 100 let časa, preden se bo narod zbudil.

   • if

    Samo od pameti. Tam je leglo nekritičnosti.

 • IZBIRA

  26 znanih Slovencev (med njimi nekdanji predsednik države Milan Kučan, politik France Bučar, igralka in političarka Jerca Mrzel, športnik Iztok Čop, pisateljica Svetlana Makarović, glasbenika Magnifico in Zoran Predin, igralec Branko Đurić – Đuro in predsednik ZZB NOB Tit Turenšek ga bo pozvalo, da odstopi?!

  • Luiggi

   Vse babe v tvojem postu,ga bodo zascitile,ker jih je svoje case perfektno spolno zadovoljil!

   • IZBIRA

    Itak, vsi dotični so že zaščiteni svingerji na različnih nivojih in razno razne načine (politično, saxualno, mentalno, kondicijsko, finančno, karierno, ipd.)

 • 123

  Dobil bo državno odlikovanje.

 • Black_hawk

  Levaki in njihova morala. Po vseh pravilih bi morali voliti Janšo, ki spada med dokaj povprečne državljane, brez nekih hudih dohodkov, uradno naj bi bil celo social demokrat…torej levaki kaj čakamo?

 • mona lisa

  Ata Kučan pazi na Jankoviča. Zato je nedotakjiv.

  • karpelec

   Tu in tam se mu strga s ketne in zbezlja po svoje ali mu je kdo pokazal aktovko z denarjem.

 • Franc Šink

  Jankovič se zaveda da ima na voljo samo to dvoje.Visok položaj,ali zapor srednjo pot je izbrisal za seboj

 • montyamp

  SMRT MURGLOSRBSKEMU FAŠIZMU — SVOBODA SLOVENSKEMU NARODU

 • Antonius

  Edino s čimer se Penismanković ni v svojem življenju nikoli spečal je poštenje.
  Ko je bi kot nepomemben član Mercatorjeve ekipe poslan v Nemčijo na pogovor o črtni kodi z japonskimi strokovnjaki, mu je japonski direktor mirno v oči povedal, da mu v njegovi firmi ne bi zaupal niti delo pri fotokopircu.
  Seveda, ker Ljubljančani ne vedo kako ga je ocenil japonski direktor, so si še tretjič izvolili klepto-provizijskega Penismankovića za župana.

  • xtc

   V Japonski firmi bi Opančović ne prilezel z familijo vred,kot do čistilca školjk pa še to verjetno ne.
   Upajmo le ,da Mercator dobi lastnika čim dlje od Kučanovih kradljivcev.

 • montyamp

  Država z ultraidioti na oblasti , bo težko preživela .
  Redčenje kokaina , dolgoročno ne prinaša stabilnosti državnim finanacam le kvantiteti političnega debilizma .
  Gnila sodišča z anarhijo pri ustanavljanju komisij za potrebe murglosrbskega organiziranega kriminala še manj .
  GORJE NARODU , KO PRIDEJO VAJENCI NKVD HLAPČEVSTVA NA OBLAST

 • ZatonMesecnikov

  #Kje so pozivi medijev in “uglednih” mnenjskih voditeljev k Jankovićevemu odstopu?#

  ga ni junaka v prorežimskih medijskih hišah, ki bi upal pozvati liderja združene slovenske Levice Zokija, k odstopu. Roko, ki te hrani, se ne grize….

  • antimur

   Ni prasca, ki bi mu z dokazovanji in dopovedovanjem odvzel kruljenje, tako je tudi z levofašistični pisunski zvermi.

 • xtc

  V takih primerih v tujini bi vse uradne institucije vključno z politiki kleptomana koruptivnega pozvalo k takojšnjem odstopu ali pa bi se takoj sprožili postopki za razrešitav in pot na cesto.
  Postaja pa vse bolj jasno ,da niti kučan ne bo mogel več reševati Srbskega opankarja z mafijsko familijo vred,bo pa zanimivo videti kako bo odločilo US v zadevi Vili vs. Zoki,če se mu še zalomi tam je mrlič,kazalo pa naj bi precej slabo,saj naj bi prosjačil po VS,da naj spremenijo sodno prakso,kot dso joi v njemu podobnih primerih,kar pa v trenutni situaciji,ko se lummparije na SLO VS,pojavljajo v prijavah na EČSP in EU pravosodnih organih ravno veliko upanja,da bi si VS privoščilo še en eklatanten mednarodni škandal.
  Definitivno pa Srbijanković ,postaja političen in še kak mrlič z familijo vred.

 • Steiermark

  Zakaj bi pa naj “odstopal”, ko pa je javno povedal, da mu nihče nebo storil nič hudega, dokler bo on proti JJ!

 • Black_hawk

  Vožd in vrednote NOB v vsem svojem sijaju.

 • Morala

  Ob tem primeru se dobro vidi kdo in kaj so njegovi podporniki, mediji ter oblast! Fuj!

 • goldhorn

  Zanimivo. V glavnih medijih le kratka novička, nobeh odzivov tistih, ki so ponavadi glasni ob novicah o Janši in SDS.

  • macon

   To je režimska stvarnost kot po vseh takih družbah.

   Vulgarni in omejeni nesposobni primitivec Pavijanković je podoba svojih volilcev: pokvarjenih in samovšečnih oportunistov levičarjev.

 • Sonce

  Dobil je nakazilo, ok, je kršil zakon?

 • Borut Stari

  Balkanska mafija (srbska in albanska povezava) je v invaziji v Slovenijo. Nepremičnine, banke in mamila.

 • Black_Raven

  pa kaj to govno čefursko še nima luknje u sred čela mamu mu jebem koja ga skotila…

 • IZBIRA

  Türk naj zagovarja kar hoče, tako kot vsak nemoralni človek, karakter, profesor, politik in impotentni jebač. Nikakršna moralna vertikala ni, zato ga je najbolje ignorirati. Nasprotno, je dokaz da v slovenski politiki ni morale in posledično zaradi takih kot je Türk na vseh nivojih v državi.

 • pajot

  Ta osebek ni vreden nikakršnega komentarja,zato lahko samo rečem:..nje…

 • Objektivno

  Še vlada mora past zaradi lopova Jankovića? Precej pretiravate.

  • realnost

   Če ga ne bo takoj pozvala k odstopu, potem bo morala prevzeti odgovornost in odstopiti. Simpl

   • Objektivno

    Kot Kanglerja, ki ga je ljudstvo pozvalo k odstopu, “sodba v imenu ljudstva” je bila oprostilna na samem koncu?!

    • realnost

     V Mafijankovičevem primeru je vse jasno s papirji dokazano kdo je lopov!

     • Objektivno

      Je lopov, bomo vidli kaj mu bo dokazano.

    • tohuvabohu

     Ulična drhal ni ljudstvo.

     • Objektivno

      Kangler tudi ni načelen mož, da bi mu lahko pokazal spoštovanje.

     • tohuvabohu

      Kdo pa si ti, da lahko sodiš, nesreča?

     • Objektivno

      Sodi Kangler o sebi z lastnimi dejanji.

  • ZatonMesecnikov

   Gre za Vodjo slovenskih levičarjev. Vsi imamo še pred očmi prizor, ko so Spomenka, pa mencinger pa Iztok Čop svojega aduta za rešitev slovenije vrgli na mizo…..

 • Janez Kepic-Kern

  Dober dan.
  BOG nam vam daj en res – dober dan – nam in Vam,
  vsem skupaj.

  Verjetno ste sami opazili,
  da “žal” imamo med komentatorji – na tem OK e-portalu NOVE24TV
  tudi
  NEKOGA,
  KI VERJETNO NAMENOMA PRI PISANJU=PACKANJU – NE PIŠE T.I “ŠUMNIKOV”
  OZ.
  T.I. STREŠIC NA ČRKE,
  KI OZNAČUJEJO GLASOVE – T.I. – Š U M N I K E !
  Zdi se,
  da je ta pisec “precej zblojen”
  in
  da nas ostale komentatorje – “želi prepričati” – da piše na “ZDA MOBI” OZ. IZ ZDA,
  kjer nimajo – t.i. ŠUMNIKOV. Kot vemo vsi.
  Kaj
  naj rečem – o tem
  vsekakor “čudaškem” komenatorskem
  – “sotrudniku”?

  “VSAK TELE – MA SVOJ VESELE”

  Le to mi pride na misel. L.R. JANEZ K KERN KOMENDA

  • Luiggi

   Janez,tudi jaz moram pisat brez sumnikov,ker drugace ne morem.Sicer pa obstoji nekaj,ki se temu rece virtual Slovenian keyboard ali je tezko,ker moras napisat,kopirat in nato rilepit,na portal,kapish?

  • Stric iz ozadja

   Kaj naj potem recemo o
   komentatorjih
   ki
   enostavni tekst
   razvlecejo
   iz 5ih vrstic na 25 vrstic?
   Kdo
   je bolj cudaski?

 • tohuvabohu

  Janković je junak. Vse si upa.

  • učko

   Če bi ti Kučanu zlezel tako globoko u rit, bi tudi ti brezskrbno počel kar bi se ti zljubilo. Tako pa mu lahko samo rinček ližeš.

 • Garbage man

  Zorangutana lahko samo Matilda odnese (lahko sin pospeši, če ne bo ati dal denar za koko)

 • Miha

  Globoka država poleg izobraževalnega sistema obvladuje tudi medije, ne samo zakonodajno, izvršno in sodno oblast.
  Ljudje nimajo privzgojenega demokratičnega refleksa.
  Moralna sprijenost in primitivnost najvišjih javnih funkconarjev in akademikov.
  Dodam še primer farmacetke, kjer župan v zameno za seksulane storitve ponuja državne službe. Poden.

  • Luiggi

   Si mislil na spolno obcivanje ali po domace,FUKANJE??

 • milanček

  tožilka žgajnarjeva si že mane roke, zopet bo padlo toliko in toliko cvenka, saj bo zadeva ponovno zastarala! a lahko poveš, kaj si boš sedaj, po tem zastaranju kupila žgajnarca, mogoče jahto? v glavnem, čefur janković ta ma rad!

 • Luiggi

  Tazadna slika mi je mal sumljiva,ali si sluzavi tudi sminka znable?

 • šrauf

  DADICEEEE!!!!!!!!!!!! Tukaj je nekaj zate in za tvoj špegu……nekaj o JJ govorijo…..pa še njegova slika je….. Dadice!!!!!!!!!

 • antimur

  Država katero usodno zaznamujejo pošasti kot iz najbolj morastih sanj, Janković, Klemenčič, Kos, Türk in podobna golazen, bi morala propasti na najbolj grozovit način, če ne bi bilo nas domoljubov, ki se tem zverem upiramo, na koncu jih bomo, v to sem prepričan, pomendrali kot mrčes. Potem se bo začelo novo štetje zgodovine za Slovence in svoboda, ki se jo že stoletja želi trpinčen slovenski narod.

 • Luiggi

  V takih primerih v tujini bi vse uradne institucije vključno z politiki
  kleptomana koruptivnega pozvalo k takojšnjem odstopu ali pa bi se takoj
  sprožili postopki za razrešitav in pot na cesto.

  Cista napaka,prinas,sem v tujini,se nebi znasel na cesti.pac pa za zapahi!

 • milanček

  čefurja jankovića, klemenčića, kosa ter turka je potrebno čim hitreje deportirati v Koto, kadavri, svinjarija spada tja!

 • Objektivno

  Takrat je KPK preiskoval Janšo, ki je bil predsednik vlade. Tako, da metanje vsega nasprotnega, ki ne sodulejo z Janšo v isti koš je nesmisel.
  Kar imata skupnega Janković in Janša, da sta oba ostala brez predsedovanja vladi, čeprav je njuna stranka zmagala na volitvah. Z razliko, da je Janša vladal na račun pogoja “Samo, da ni Janković”.

  • Amerikanc

   Kakšno strankarsko podporo pa ima Janković ? Koliko članov ima Janković in koliko je dobil na zadnjih nekaj volitvah ? Objektivno je bila Jankovićeva kandidatura za premiera, samo nateg, enak kasnejšim nategom z Cerarjem, Šarkotom,…začenši z Borčijem. V bistvu Janković in Janša nimata popolnoma nič skupnega, razen tega, da je Klemenčič na nestrokoven način (lažen način – zazidljiva parcela v Trenti), skušal oblatiti IJJ.

  • Peter

   Kako zlahka se vas da nategniti, no.

  • macon

   Se kdo spomni dvojnih meril, ko so od Janše in Jankovića zahtevali odstop od funkcij? Janša je prenehal državno funkcijo predsednika vlade, Janković pa nehal predsedovati stranki PS, kar ni isto. Janković se je “mastil” in okoriščal kot župan Ljubljane, ne kot predsednik stranke.

   Seveda amoralnih in pokvarjenih levičarjev take “malenkosti” niso nikoli motile, žepan pa krade dalje. Prejemal je “donacije” (korupcijski bonus) za pogodbe sklenjene z MOL, sinkota sta kupovala kmetijska zemljišča in jih je očka prekvalificiral v zazidljiva, da jim je vrednost stokrat poskočila, čeprav so bila na barju.

   • Objektivno

    Naslov je provokativen v smislu “bo odstopila vlada”? To sem komentiral

 • mare

  Ni Slovenec, je lopov, je migrant, zato spada v ranljivo skupino in mu nihče nič ne more.

 • tomven

  … ali namerava župan Janković zaradi omenjene odločitve vrhovnega sodišča odstopiti s funkcije in kako komentira to odločitev vrhovnega sodišča. Na vprašanja niso odgovorili in nas napotili na odvetniško pisarno Čeferin….
  Posranec opankarski ne upa niti na preprosto vprašanje odgovorit brez odvetnika… bo povedal strićek ćefurin de…
  Baraba pokvarjena!

 • Šobar Davorin

  10 mio US$ za priveznino, marke u kufrih…..nič obdavčeno, prijava zavržena….saj veljajo približno enaka pravila. Samo na tapravi strani je vseeno več penezov. kenede.

 • Olga101

  Janševa vlada je padla zaradi Sorosa in Murgel, s pomočjo političnega procesa, ki so ga izvedli udbomafija, KPK in krivosodje z Virantovanjem!
  Jankoviću se ne bo zgodilo nič, saj “ni Janša”!

  • Olga101

   Logarja za župana, Janšo za predsednika vlade in Tomčevo za predsednico države. Dol z levičarji in udbomafijo! Državni udar TAKOJ!

 • Peter

  Zadnja novica!
  Pred Magistratom se je že oblikovala kolona nekaj sto uglednih in zaslužnih prebivalcev Ljubljane, ki bodo osebno izrazili zahtevo po Žepanovem odstopu. V koloni smo prepoznali nekdanje precednike, člane F21, ugledne politične in kulturne kulturne delavce, nihče ne želi manjkati…Turisti se sprašujejo, kaj se dogaja…

  Samo vprašanje časa je, kdaj bo žepan, poštena in pokončna oseba, za katerega je znano, da spoštuje zakone, ta poziv sprejel in objavil nepreklicen odstop z vseh funkcij,
  poroča Hanzi TV, no.

  • AlternativaZaSlovenijo

   Ura je 20.30. Župan ni odstopil. Kako pa je s kolono? Še vztrajajo?

   • Peter

    Čedalje daljša je. Baje sta zadnja vletel manjifiko in Ceca Makarović, Vilfana še čakajo, no.

 • milanček

  Nova24TV, tonete iz minute v minuto, poleg tega pa še brišete komentarje, ki so malo bolj radikalni proti svinjariji uničevalca slovenskega naroda kućana in njegove sluge, čefurja jankovića!

 • +Slovenec

  Ja ja, Janša je tukaj vedno brez greha, KPK ga je neupravičeno napadla….

  Vsi na oblasti in v parlamentu dobivajo podkupnine, to je klasika v kapitalistični državi. Ravno zaradi tega je šel Janša naredit to državo, da ima sedaj veliko denarja. V Jugoslaviji bi moral on poslati predsednik komunistične partije, pa še vseeno bi dobil manj podkupnin.

 • piko8

  Vse ceste vodijo v RIM!!
  Vse sledi pa vodijo v MURGLE, k šefu Mafije milanu kčanu in zorangutanu de !!!

 • Hribouc

  Mekxico – kokainski karteli
  Italia – Mafija
  Zahodna Evropa – Ruska-Albanska-Muslimanska mafija, itd.
  Crna Gora – Oligarhi & Mafija
  USA – Karteli-Mafija
  SLOVENISTAN – Komunisti-Udbokučanisti-Rdeči fašisti-Mafija-Mafija Srpska-Mafija Albanska, Ruska, itd
  ————————————————————————-
  “Slovenija je multikulti mafijaška Banda” PRESS Papež Frančišek dobrodošel !

 • Janez Kepic-Kern

  PONAVLJAM.
  ŠALA

  POIZVEDBA

  IZGUBIL SE JE PRECEJ ZMEDENI,
  verjetno ex KP, ZK PROVOKATORČEK
  S TEGA OK E-PORTALA – NOVE24TV !

  “PAULUS”,

  Včeraj je šel po sledeh poti t.i. “2.grupe odredov”
  in je morda
  – omagal pod prelazom PRESEDLJAJ
  pod visokogorsko planoto KOROŠICA OZ. POD CCA 2500 M VISOKO “OJSTRICO”.
  Ta
  verjetno cca 60 letni ex KP, ZK “TURIST” je šel na pravo hribolazniško pot na 2000 m hribe,
  verjetno – kar v “japankah”,
  pa ga zdaj morda jejo mravlje “mrtvo ležečega” kje pod prelazom “PPRESEDLJAJ”.
  Torej,
  kaj storiti ?
  Najbolje – NIČ.
  Naj se mravlje in druge živalice – najejo.
  Če
  je prežživel – se bo pa takointako oglasil..
  Morda
  nam bo povedal,
  katera ex KP, VKP-B STALINISTIČNO PARTIJSKA T.I. PARTIJA-PARTIZANI skupina oborožencev
  je
  “pregnala” leta 1945 – Nemce z KOMENDE,
  TUDI
  INFO
  POŽIGALCIH GRADOV – KRIŽ, BRDO PRI LUKOVICI
  (last družine slovenskih graščakov
  in kulturnikov, potomcev iz družine pravnika in klasika-pisatelja Janka KERSNIKA… )
  BI BILE – DOBRODOŠLE.
  Tudi,
  kdo je ukazal nesodno likvidirati- neoborožene civliste iz KOMENDE.
  IN,
  KDO JE UKAZAL RAZSTRELITI – LJUDSKO ŠOLO – V KOMENDI,
  pod cerkvijo – je stala.
  Da
  o uničevalcih SAMOSTANA PRI PRELEPI KATEDRALI V GORNJEM GRADU – NITI NE PIŠEM.
  Torej,
  obstoji tudi – “sovražni molk”,
  ki ga izvajajo zlasti
  t.i. ex kp,, zk-ji. l.r. Janez K. Kern KOMENDA

  P.S.
  KONEC ŠALE,

  TISTO O “SOVRAŽNEM MOLKU IN O
  UNIČENIH OBJEKTIH – PA NI ŠALA..

 • Hribouc

  Fenomen JankoviĆ!
  Jo ni, kurbe iz tropa hlapcev Agitprop 571 , ki bi pobaral exex precednika, Milana Kučana za mnenje, da oznani Ljuctvu Slovenistana, Urbi et Orbi, kaj zanj in za Ljuctvo pomeni svetli zgled glavnega fukfehtarja
  in skorumpiranega kriminalca za bodoči razvoj in napredek VREDNOT SLOVENSKEGA NARODA !

  Mediana ne naredi nobene kurčeve ankete, ki bi spraševala Ljuctvo o Jankoviću, Kučanovem nadkomisarju in velikem Putinovem nagrajencu!

  Je ni civilno družbene feministične organizacije, še manj brabre junakinje med ženami in materami Kučanovega Novega razreda, ki bi spljuvala kadrovsko in moralno politiko gl. ljubljanskega fukfehtarja nove dobe in se pozanimala za postravmatske procese pri gospe Farmacevtki in njeni družćini!

  PRASCI, KURBE, NORCI, KRIMINALCI, u Vražju mater z vami!

  “Sovražni govor Bandi Slovenistana, ki ubija Slovenijo je cuker v motor Zla na slovenskem!” PRESS

  Naj živi Svoboda v 2,Republiki, Amen!