fbpx

Mariborčani v NKBM izgubljajo službe, Arsenoviču pa letos 5 milijonov!

Mariborski župan z liste SMC Saša Arsenović. (Foto: STA)

Med zaposlenimi v Novi KBM je veliko slabe volje, saj Mariborčani in ljudje iz Podravja v banki, ki je bila še nedolgo ponos regije, kot po tekočem traku izgubljajo zaposlitve. Letošnji načrti so za regijo ob Dravi po pripovedovanju naših virov iz banke prava socialna bomba. Ob službo naj bi bilo kakšnih sto zaposlenih v banki in ne gre zgolj za tako imenovana “mehka” odpuščanja.

In medtem ko Štajerci ostajajo brez služb, je taista banka letos razvpitemu županskemu kandidatu SMC Aleksandru Saši Arsenoviču, lokalnemu gostilničarju, čigar kampanjo je zaznamoval kanibalski izpad nad podrejenim v preteklosti, ko mu ni le odgriznil zgolj prsta, ampak medicinski izpisi pričajo, da ga je grizel tudi po hrbtu, posodila neverjetnih pet milijonov evrov!

Arsenovič je lastnik podjetja Galerija Gosposka. In to edini, kar pričajo tudi izpisi iz uradnih evidenc. NKBM pa mu je letos januarja posodila, kolikor mu je lahko: 5 milijonov evrov! Vse to je razvidno iz dokumenta, ki ga objavljamo spodaj.

 

To sicer ni Arsenovičev edini dolg. Vsem bankam skupaj dolguje podjetje, katerega stoodstotni lastnik je, že več kot osem milijonov evrov.

Andrej Žitnik