Šarčeva LMŠ na lokalnih volitvah pogorela na celi črti, režimske javnomnenjske agencije pa ji bodo kmalu namerile 100-odstotno podporo!

Foto: STA

Vladajoča Lista Marjana Šarca (LMŠ) in njen predsednik Marjan Šarec sta okrepila vodstvo, tako vsaj navajajo rezultati februarske javnomnenjske raziskave Ninamedie Vox populi. LMŠ naj bi tako volilo kar 31,3 odstotka vprašanih, Šarčeva vlada pa naj bi imela kar 70-odstotno podporo. Politični analitik Matevž Tomšič je ob tem sarkastično pripomnil, da le še malo manjka, pa bo imela vlada kar 100-odstotno podporo, njen predsednik pa prav tako. 

“Kar naenkrat je podpora stranki – in predsedniku vlade Marjanu Šarcu – skočila tako rekoč v nebo, anketa Ninamedie ji je namreč namenila skoraj trikrat tolikšno podporo, kot jo ima opozicijska SDS. Ob tem pa se je SDS podpora zmanjšala,” izpostavlja Tomšič. Po njegovih besedah izpade, kot da so se podporniki SDS oziroma desnice prestavili k stranki Marjana Šarca. “Lahko najdemo razloge za to? Sam jih ne najdem,” je jasen.

Tomšič poudarja, da niti pokojna LDS ni imela tako prepričljive podpore. “Zelo dvomim v verodostojnost takih podatkov. Spomnimo se na rezultat lokalnih volitev, ki so bile pred dvema mesecema in pol, ko je stranka LMŠ popolnoma pregorela na celi črti. Od kod bi bil sedaj naenkrat takšen skok podpore?”

Dr. Matevž Tomšič (Foto: Demokracija)

Porast podpore vladi je na podlagi rezultatov nedavne ankete Ninamedie v primerjavi z januarsko še posebej naraslo, saj je ta tedaj prikazala 56,1-odstotno podporo vladi, kar je bilo največ do tedaj. Le 24 odstotkov vprašanih naj bi delo vlade ocenjevalo kot neuspešno, z odgovorom “ne vem” pa naj bi na vprašanje glede uspešnosti vlade odgovorilo 6,1 odstotka vprašanih. Če naj bi LMŠ januarja volilo 18 odstotkov vprašanih, naj bi februarska podpora stranki narasla na kar 31,3 odstotka. Pri čemer naj bi se podpora zmagovalki državnozborskih volitev, stranki SDS, zmanjšala s 16,9 odstotka na 11,6 odstotka.

https://twitter.com/BojanPozar/status/1097224446384005122

Podporo je potrebno preliti tudi v glasove
Šarčeva stranka LMŠ se je v času, ko naj bi dosegala rekordno priljubljenost, odločila za samostojen nastop na evropskih volitvah, saj so očitno Šarcu zrasle peruti. Politična analitika Aljaž Pengov Bitenc in Luka Lisjak Gabrijelčič sta za STA poudarila, da to še ne pomeni zagotovila tudi za uspeh na evropskih volitvah, saj bo po njunem zelo pomemben tudi izbor imen, ki jih bo stranka uvrstila na listo. Pengov Bitenc je prepričan, da stranko LMŠ glede na visoko podporo čaka veliko dela, da bo to podporo prelila tudi v glasove. “Ankete so zelo nečimrna gospodična, tu se lahko stvari zelo hitro obrnejo.” Meni, da če se bo LMŠ imel za favorita prihajajočih volitev, bo to zanje predstavljalo precejšen mlinski kamen, ker bodo sedaj tudi pričakovanja večja. Tako Pengov Bitenc kot tudi Lisjak Gabrijelčič sta poudarila, da bo imela udeležba na volitvah ključen pomen. Ob tem pa Pengov Bitenc opozarja, da se teh volitev udeležujejo trdni podporniki strank, zaradi česar imajo etablirane stranke prednost pred LMŠ.

https://twitter.com/maya8maya8/status/1097388921317675010

Slovenski mainstream mediji so polni hvalospevov Šarcu, čeprav ta do sedaj ni naredil praktično ničesar. Največ prahu je nedvomno dvignil intervju v sobotni prilogi Dela, v katerem je Janja Božič Marolt, ustanoviteljica Mediane, inštituta za raziskovanje trga in medijev, izjavila, da naj bi bil Marjan Šarec v slovenski politiki to, kar je Luka Dončić v košarki. Seveda izjava ne preseneča, glede na to, da blagajno Mediane bogato polni denar slovenskih davkoplačevalk in davkoplačevalcev. Vsak dan pa smo lahko znova in znova priča novim superlativom, ki Šarca povzdigujejo v nebo, prav tako pa tudi njegovo stranko LMŠ, poslancev katere ne pozna skoraj nihče. Očitno mainstream mediji uspešno gradijo fake podporo.

H. M.

 • Peter

  Seveda ima podporo. nekonflikten je, vsem kima, razen seveda, desnici. in to je dolinčkom všeč. Briga njega, kdo bo vračal, kar si zdaj za kupovanje svoje priljubljenosti sposoja, no.

  • janezxy

   Zanimivo bo opazovat,kaj bodo naumili,ko bo zmankalo denarja.Kriv bo JJ,ker mu je metal polena pod noge.

   • SIMON ROZIC

    Seveda, vnaprej določen dežurni krivec JJ! Nič lažjega!..
    Za vse ostale “dogodke” pa je kriv debeli sendvič!.

    • rabbit

     Pa še danes ne vemo je bil mesni ali vegeterijanski.

     • SIMON ROZIC

      …samo ukraden…(moč navade !)

     • rabbit

      Samo, ker je nov obraz so mu pozabili povedati, da to se ne krade. Krade se vile, tovarne, banke.

  • Vera

   Šarec zna biti zelo razborit, ko se gre zanj . Svoj pravi obraz je že večkrat pokazal tudi javno na TV .

   • rabbit

    Veš koliko so Kamničani veseli ko ni več župan, še njegovega prisklednika Žavbija niso hoteli za župana.

   • Peter

    Ne gledam javne TV.

    • SIMON ROZIC

     Bolje da ne; si ohraniš zdravje in ponos!

  • samsara

   Mislim, da ni nekonflikten. Se je nekoliko že, pa se bo še bolj pokazalo, le prava priložnost ali več njih se morajo zgoditi.
   Drugi del o talanju brez pomislekov pa povsem drži, saj računa do bo takrat, ko bo treba kaj ustvariti, že v € sferi.

 • FORT WORTH

  Partijcu Milosevicu so tudi naracunali 107%…
  Zgleda, da bomo pa mi zdele s Sarcem Srbijo napadli…
  Hehehe

 • Franjo Trojner

  Če predsedniku leve vlade/koalicije odrečejo fanatično podporo politični levici servilni mediji, znova takoj postane samo Serpentinšek!
  Da za 1,13 milijarde evrov zvišaš porabo javnih financ v letu 2019, BREZ, da bi imel za to ekstremno povišanje izdatkov zazihrane cekine v državni blagajni, je zelo nespametno dejanje.
  Da za 1, 13 milijarde evrov zvišaš porabo javnih financ, kljub nasprotovanju fiskalnega sveta, da je to v nasprotju z zakonodajo, saj bi se lahko v skladu z zakonom o fiskalnem pravilu zvišala le za 870 milijonov evrov, je že kr nemoralno, nenormalno in ne samo ekonomsko, temveč celo pravno naravnost škandalozno, škodljivo dejanje.
  – Da za 1,13 milijonov evrov zvišaš porabo javnih financ, samo iz razloga, da zadostiš zahteve vedno na sindikalni boj in na stavke pripravljene sindikate javnega sektorja in se na tak preračunljiv, klecajoč način za vsako ceno obdržiš na oblasti, je pa klečeplazno, nečastno in zelo sebično dejanje.
  – Da z velikim pompom zrajcaš armado že čisto obubožanih delavcev realnega in javnega sektorja, z za par cekinov drobiža zvišanja minimalne plače, pri tem pa že v naprej veš, da jim boš skozi davke več vzel, kot so pri plači zraven dobili, je pa podlo, vsake poštene osebe nevredno dejanje, hkrati pa pomeni norčevanje iz najrevnejšega delovnega sloja državljanov.
  – Da prav v vseh vladah sosednjih držav vidiš same fašiste in sovražnike, je pa že kr zaskrbljujoče šizofreno, bolestno stanje.
  – Da vso svojo vnemo z položajo moči usmeriš v omejevanje svobode govora in s tem zamrtje dialoga v družbi, s ciljem zatreti kritiko svoje vladavine, je pa že kr totalitarno dejanje.
  – Da z samo13% podporo volilnega telesa in z politiko izključevalna do realitivne zagovalke volitev stranke SDS in njenih volilcev postaviš svojo že pred volitvami v kaki kleti vstran od oči in ušes javnosti dogovorjeno levo vlado/koalicijo, pa direktno pokaže pomankanje poznavanja osnov demokracije in fanatično slo po oblasti in to res za prav vsako ceno.
  – Da v svojih javnih nastopih, tudi v hramu demokracije z položaja moči nedostojno nastopaš zoper poslance prave in edine desne opozije in s tem vseh volilcev desnega politi. nazorja in pri tem še vidno uživaš, je nedostojno in že kr pravega narcisa vredno dejanje.
  Če tako na hitro ocenimo dosedanje vladanje Šarca in njegove leve vlade/koalicije lahko takoj opazimo, da ne mara/marajo:
  – lastnikov zasebnega gospodarstva/kapitala, delavcev v realnem sektorju/še posebej tistih z minimalmo plačo
  – zasebnega šolstva, zasebnih šol v Sloveniji, še posebej tistih z katoliškim predznakom
  – davkoplačevalcev, še posebej ne drugače mislečih državljanov in strank politične desnice
  – vlad vseh sosedednij držav
  – našo USTAVO in zakonodajo
  – izpeljave vseh nujno potrebnih reform, še posebej zdravstvene, o kateri so se pred volitvami tako ustili
  – zgodovinskih dejstev in s tem gole resnice
  – demokratičnih, kritičnih medijev, zoper katere javno nastopajo in pripravljajo izključevalno, za vsako pravo demokracijo nezaslišano zakonodajo
  – itd…
  Če vemo, da politična levica vlada tudi skoraj ves čas naše samostojne, baje demokratične in pravne države in imamo danes v Sloveniji:
  – 400 000 revnih sodržavljanov
  – vsaj 3 krat manjše plače in penzije. kot jih imajo v Avstriji
  – prezadolženo in korupcije polno globoko državo
  – čakalne vrste v zdravstvu, da te kap
  – itd..
  – vedenje, kaj vse Šarec in njegova leva vlada/koalicija ni storila pa bi morala…
  Torej vedenje, kaj vse škodljivega počne, je 70 % politična podpora, ki bi jo naj uživala med državljani, gotovo umetno ustvarjena, s strani levičarskih dominatnih medijev in vsega zainteresiranega plenilskega omrežja, ki stoji odzadaj, mar ne?

  • Kapodistrias

   Da, takšno je stanje v Sloveniji.

 • Duhec

  Ma dej, če kdo, je pogorela SDS. Sej vas več noben noče povohat.

  • xtc

   A zato se toliko ukvarjate z njo levaki?

   • Duhec

    Dej se spusti dol z oblaka. A nis malo prestar za fantaziranje???

    • macon

     Upam, da si vsaj lepa, ker drugače res ne bi bilo fer do tebe.

    • janezxy

     Tebe pradajzar se nič ne prime,kar tupiš in tupiš.Zakaj ne pospraviš igrač in zapustiš ta peskovnik in se preseliš na delo,mladino.So te tudi od tam nagnali,umetnik.

     • Hunyađi

      Prvič berem, da se da komentat na Delo in Mladina. Kako ti veš?

     • janezxy

      Tebe bodo spustili.

  • DEATH TO COMMUNISM

   SDS (nisem njihov volilec) je dobila največ glasov. Če je zate to poraz, potem to pove veliko predvsem o tebi.

 • skorpijon93

  češka je velik zgled in učna ura za slovenijo ! tam NI kučana, jankovića,šarca,pahorja, foruma21

  • lokec

   Slovenija ni Švica, Češka ali celo Hrvaška. Slovenija pada počasi vendar vstrajno.

 • skorpijon93

  pumpanje Slovenskih ovac se nadaljuje, briga narod za stanje, za denarnice, davke, cene, kvaliteto javnih storitev, zdravstva, vojske, javnega dolga, stanje na področju izseljevanja, briga jih ! važen je populizem, tisti ki podpira vlado in šarca je velik mazohist NI mu pomoči !

 • lokec

  Predlagam. da desne stranke napravijo bolj pošteno anketo in objavijo rezultate.

  • skorpijon93

   anketa z 700 vzorcev je daleč daleč od verodostojnosti, to mediji uporabljajo da vas lažje strižejo, pa ni važno katera stranka vodi, to ni bistvo, ljudje niti nimajo pojma kako se izvaja anketa , za kakšne namene

   • lokec

    Mene mediji ne strižejo ker redko kdaj preklopim na njih. Spadam bolj na desno. Ne vem kje si v mojem komentarju videl, da sem ovca (češ strižejo tudi mene). Drugače je pa res, da da režimski mediji perejo možgne slabo lepljivim možganom. Ko že omenjaš striženje-to me asiocira na rezanje trte v vinogradu, od koder sem pravkar prišel.

    Saj ena anketa res ne stane veliko.

    Vendar mislim da Šorec res nekolio vodi. Razlog je da je nekoliko povečal plače in penzije itd. Ko se spomnim pokojninske reforme mislim da 2007 v času Janševe vlade. Mislim, da je bila potrebna vendar ne tako drastična. Zato sem predvideval, da ne bo Janša zmagal. Bilo je ogromno kritik med preprostimi ljudmi. Potem čudna menjava fiskalno pravilo proti zvišanju praga števila volilcev na referendumu. Tako, da bo desnica težko še kdaj dobila referendum, ki ji je bil še edino orodje.
    Povprečne ljudi pridobiiš samo, če jim daš nagrado.Ne glede na to koliko jim boš kasneje vzel. Slovenec ni Švicar!

    • rabbit

     Od tega sta bila dva referenduma o družinskem zakoniku in oba je desnica dobila.

     • lokec

      Saj res. Saj sem bil tudi jaz takrat na strani zmagovalcev. Vendar bo čedaje težje zmagati. Vsaj tam, kjer bo levica imela finančni interes.

 • xtc

  Kučan stan postaja vse bolj podoben miloševičevi Srbiji podpora Šarcu pa miloševičevska kot propaganda,kam je to pripeljalo Srbijo pa smo tudi videli.

  • SIMON ROZIC

   Pri nas pa: videno-kupljeno!
   Vse za neumni narod!

  • VERZIFIKATOR

   Marjanca Listnik

   LISTJE DARJANA JARCA

   Darjan Jarec, novi lik estradni,
   ki nekoč je v cirkusu nastopal,
   po scenariju potem postopal,
   zdajde v vlogi končno se paradni.

   Je na čelo konjske se parade
   fant povzpel iz čistega brezdelja,
   takšna je bila estrade želja,
   da zabaval stare bo in mlade.

   Listje Jarca Darjana zeleno
   je v okras paradi konjevodcev,
   se v koloni konjskih zdaj povodcev
   sveti, kar bilo je podarjeno.

   Z listjem Jarca naglo so zasuli,
   temu lovorov se pravi venec,
   nosi ga paradno naš zelenec,
   ki so v škornje hitro ga obuli.

   Ti boš jezdec, ti boš jahal šarca,
   drugega ne najdemo Pavlihe,
   tebi Darjan, para ni ne glihe,
   krma listje Darjana bo Jarca.

   Darjan vzame vlogo kajpak resno,
   saj je kakor v cirkusu, si misli,
   krma, listje, jasli in pa svisli,
   stanje zdi se Jarcu nekam vmesno.

   Da bi štiri leta tale jahal?
   Poznavalec vsak samo odkima,
   ga odnese vsaj naslednja zima,
   ta ne bo pomladi konj dočakal.

   Kdor na Jarčevi je enkrat listi,
   ve naj, da na njej je le začasno,
   nak, ne bo veselo, prav nič špasno,
   ko spomladi listje se očisti.

 • skorpijon93

  češka ima med državami evropske unije najnižji delež revščine , imajo svojo valuto

  • MižekFiga

   Že od osamosvojitve Slovenije naprej, tovariš ddr. Kučan nima vabil demokratičnih evropskih držav. Komunisti, kot svetovni kriminalci, so nikjer zaželjeni.

   • Jože

    Napravil te je očitno kriminalec

  • Jože

   Kje si pa to pobral

 • Peter

  levičar: vse kar mam, sm ukradu, edin diplomo sm kupu….

 • DEATH TO COMMUNISM

  Šarec je tipičen primer nesposobnega, poslušnega, pohlepnega in ne pretirano inteligentnega aparatčika, popolnoma brez državniških izkušenj, katerega so režimski mediji iz nič dvignili v nekega kvazi politika. S pomočjo, za državo in narod katastrofalnega volilnega sistema, pa so mu še pomagali ukrasti volitve. Dokler bodo vlade lahko sestavljali poraženci volitev, nam ni pomoči. In to gre tudi za Jankoviča in Janšo leta 2012…

  • freedomfighter

   Vlado sestavi tisti ki dobi vecino glasov v parlamentu…lahko bi imeli pa predsedniski sistem ki je meni veliko bolj vsec saj je najpomembnejsa funkcija voljena od ljudi in ne posrancev tam pa desnica v sloveniji sploh nebi imela sanse.. kdaj so prisli najblizje na predsedniskih volitvah?

   • DEATH TO COMMUNISM

    “Vlado sestavi tisti ki dobi vecino glasov v parlamentu…” Kaj blebetas neumnosti!?!? Znas brat??

 • Stric iz ozadja

  Na lokalnih volitvah za razliko od drzavnozborskih vladajo neodvisni kandidati.

 • Duhec

  Z Janšo vred ste šli v pm.

 • rabbit

  No sem malo računala: Primer enega upokojenca, ki bo marca dobil 7 evrov višjo pokojnino. Naračunala sem mu, da bo pri podražitvah samo pri dodatnem pokojninskem zavarovanju, snagi, vodi, elektriki avtomobilskem zavarovanju v minusu za 5 evrov mesečno, pa hrane, kurjave sploh nisem računala.

  • janezxy

   Vidiš ,to v komuno medijih nobeden ne pove.Vsa ta raja večinoma gleda,posluša to javno greznico,ko jih filajo z nekimi kvazi rezultati. Vso to sodrgo na javni RTV, pa vsi plačujemo.Ko bomo enkrat rekli stop.,bo to razpadlo. Mislim da je edina rešitev Grški scenarij.Banda 571 je obsedena z komunizmom.,kazen malih izjem.

   • rabbit

    Pa bog ne daj pravi da me demenca ne rukne potem še v dom ne morem.

 • freedomfighter

  Ja a se cudite da je sds padla podpora…edina stranka so ki ni obsodila izjav pred tednom dni pa se imajo za domoljube…ljudje tako glupi pa le niso in ce bi imel jansa in sds malo pameti se nebi postavili na stran italjanov in italjanskih politikov ampak na stran slovenije in slovencev…na primorskem sds ne bo dobila niti glasu…jim je poslanec nsi pokazal kako se kot desnicar odreagira pri napadu na drzavno celovitost

  • Duhec

   Še malo pa bo SDSovc za eno vas. Župan bo pa Janša.

   • tramal

    Poglej si anketo evropskih volitev ki jih je naredila evropa ,ne pa telebajsek komunistične ankete.

  • Stric iz ozadja

   Salvinija je potrebno braniti z vsemi sredstvi.

   • freedomfighter

    Ja me zanima ce bi salvini branil janso ko bi vpil trst je nas…poglej hrvate kako so stopili skupaj…kot pri arbitrazi…mi imamo pa eno stranko ki ima zgleda raje sosednega notranjega ministra kot pa lastno drzavo…pravi patrioti

    • Hunyađi

     Očitno je računal, da bo komuniste, Salvini aretiral v polizia populistični bundi.

     • freedomfighter

      Ja salvini je v vladi s komunisti…kaj pa je gibanje pet zvezd drugega kot zmesano populisticno komunisticno gibanje

     • Hunyađi

      Njega je Steve Bannon streniral. Bannon ma nos sqavta za zmagovalce. Genij , v očeh mu žari plamen satana.

   • Kapodistrias

    Salvini vsaj ni izkazoval nobenih ozemeljskih pretenzij, kar za Tanjanija ne moremo trditi. Z izjavo, da je otrok, vržen v brezno, enaka žrtev kot tisti v Ausschwitzu, pa se globoko strinjam. Koliko je bilo tega v kraških breznih, se pri nas noče vedeti. Vsaj za Dolenjsko in Notranjsko se pa to dobro ve. Kakšen je Salvini kot notranji minister, naj ocenjujejo Italijani, glede ilegalnih migrantov pa trdno vem, da ima ABSOLUTNO prav.

  • janezxy

   Si ti prepričan,ko si tako samozavesten.Tajani je vzdignil samo lažnjive in zločinske rdečuhe,tistega,ki pa pozna zgodovino pa ni prizadel.

   • freedomfighter

    Zivela italjanska istra in dalmacija ima pa res veliko s komunisti a ne…tako ste bebasti da branite izjave ki so v nasprotju s slovenskimi interesi…in izjava zivela italjanska istra in slovenija nima prav nic s komunisti saj se italjanski komunisti prav nic ne pritozujejo nad teb da bi bila istra njihova…to je le del slovenske desnice tak ki se postavi na stran tujih interesov

    • janezxy

     Ti si slišal kar hočeš. Semi zdi,da je povedal še marsi kaj,npr.o rdeči zvezdi in o zločinih…….si šel takrat na wc.

     • freedomfighter

      Ja kaj a naj obsojam del izjave ki me ne moti…jaz in vecina slovencev noja saj jaz se pritozujem le nad tem delom ki me moti…kaj naj se pritozujem nad delom s katerim se strinjam…problem je da vseh ne moti tisti del izjave…nihce pa se ne pritozuje da je obsodba komunizma napacna…to je stvar ki je povsem bizarna za kakrsnokoli politicno desnico da ne brani celovitosti lastne drzave…zakaj na hrvaskem hdz ne zagovarja italjanov

     • janezxy

      Pradajzar,zopet vaša večina,kje jo vidiš,isto kot vaša komuno sodišča v imenu naroda be,be,be……..

  • MižekFiga

   Komunistični fašisti so vsi enaki, ali ČRNI italijanski ali RDEČI slovenski !!!

   • Hunyađi

    Komunstično fašistični nacional socialisti so se prekrižal in klanjal kapitalistu.

    • MižekFiga

     IN zaradi mene smo Slovenci brez Trsta in Gorice ???
     Naj živi komunistični fašizem, FUJ !!!
     SERJEŠ na kubike, FUJ !!!

     • rabbit

      Pa brez Koroške.

  • Franjo Trojner

   Ta tvoj zapis sodi v kategorijo fake/lažnih novic, z očitno namero, zavajati, škoditi!
   Malce se potrudi in preberi tvite in izjave g.Janše v odgovor Salviniju, pa je tvoj prboten zapis takoj postavljen na laž.

   • freedomfighter

    Fake newes ja…pa saj imamo jansev tweeter…in edina obsodba proti italjanom je bila iz vrst evro poslancev pa se te so vse skupaj narediki potiho kot riti…skratka take desnice ne rabi nobena drzava saj naj bi bila osnovna naloga desnih strank branjenje in zagovarjanje drzavne celovitosti ne pa branjenje tujega politika s katerim nimamo prav nic…in preberi si komentarje v prejsnem tednu…celotna sds skrajna desnica je branila salvinija in fasiste in niti eden se ni zgrazal nad izjavami ki smo jih vsi slisali…skratka bizarno poglej kako so hrvati stopili skupaj…zakaj hdz ne napada samo komunistov ampak so se spravili zagovarjati celovitost lastne drzave…pred dnevi me je celo nekdo napadel zakaj zagovarjam celovitost hrvaskega teritorija…to ti dosti pove o mentaliteti cloveka ki mu je vseeno za lastno in sosedno drzavo

    • Kapodistrias

     Ja, to si verjetno prebral v Delu.

    • Franjo Trojner

     Larifari, temu kar si zapisal še sam ne verjameš, zakaj bi ti naj jaz? Nekaj brez veze napletaš, obtožuješ v dokaz pa ne uporabiš niti en samcat citat! A ti nič nerodno, da namerno zavajaš?
     Zdaj je tudi meni popolno jasno kaj pomenijo večkrat javno izrečene besede g. Grimsa ” laž je nesmrtna duša komunizna”!
     Čuj tak mimogrede te vprašam, kdaj te mislite levičarji sprejeti novo davčno reformo, s katero boste znižali dajatve na minimalno plačo? Kdaj mislite levičarji posodobiti socialno reformo in razrede za prejem socialnih transferov, da tisti z sedaj 30 € višjo minimalno plačo ne bodo oškodovani in prejemali manj pomoči, kot so jo do sedaj? In ali boste levičarji vsem prejemnikom minimalne plače iz svojega žepa za nazaj povrnili denar za katerega ste jih namerno oškodovali z nedomiselnim dvigom minimalne plače? Zdaj razumem zakaj se levičarji tako neradi lotite sprememb, reform! A ti povem zakaj? Ker dokazano vsaka, ki se jo lotite prinese državi in državljanom več škode, kot koristi! Zdaj pa dokaži, da nimam prav. Čuj tudi s tujim perjem se radi kitite, vse vlade po Janševi niso v celoti ukinile ZUJFA , ne vrnile DDV na stanje pred krizo, šele zaradi protestov šolnikov ste popustili in ZUJF tu in tam malce omilili.
     Kar nazorno pokaže, da sami nimate domišlije, ne idej kako voz potegniti naprej! Tako Pahorjeva vlada, kot vlada Alenke Bratušek, pa tudi sestopljena Cerarjeva in današnja Šarčeva potrjuje pravilo, da levičarji ne znate in ne zmorete državo pilostaviti na noge in državljanom omogočiti blagostanje, človeka vredno živlenje. Čuj kaj še velja Križaničev umotvor, da so silni milijoni evrov posojeni Grčiji v krizi, za Slovenijo dobro naložen denar,??? HA,HA,HA,HU,HU,AUUUJIHIHI, pa saj niste resni!

     • freedomfighter

      A si ti pisal pod narobni komentar ker ne vem o cem ti govoris…mislim vem o cemu govoris ne vem pa kaj ima to z mojim komentarjem…pa nisem levicar to koga drugega obtozuj…mene levicarji se bolj sovrazijo kot levicarji…sam to bom pa rekel…vsaka pomoc sodrzavljanom evrope je dobra nalozba…kot da bi rekel a je pomoc ene regije drugi slaba stvar

  • Kapodistrias

   Na Goriškem in Bovškem in Vipavskem so levičarji v glavnem pogoreli. Ali ni to Primorska? V nekoč udbaškem in ZZBjevskem Kopru njihova moč tudi slabi. Janša je zelo modro povedal, da je Istra toliko italijanska, kot je Furlanija slovenska. Problem fašizma in slovenskega komunizma pa je, da sta bila oba zločinska brez zločincev. Zato pa še danes dvigata glave.

 • Duhec

  Kakorkoli, pejte na zrak. V politiki ste opleli. Konec je z vladanjem desnice.

  • Peter

   Sam sem že nazaj…
   Ni problem v tem, kdo vlada, ampak kako vlada. Če levica začne preganjati lopovstvo, če zažene zdravstvo, gospodarstvo…lahko zaradi mene vlada tudi Šarac do konca življenja.

   • Duhec

    Oboji bodo vladali slabo. Nekaj novega pa ni na vidiku. Stari se ne dajo.

  • me

   Hvala Bogu da zopet blizamo drzavljanski vojni.
   Uzivajte butalci.

   • Duhec

    Joj, vi bi se šli državljansko vojno. No, to je ta desna norost.

    • janezxy

     Zdaj se pa odloči.Enkrat si Gandi,pa spetPOL POT,zdaj se pa odloči.Dost ga imaš,spat pojdi.

   • freedomfighter

    Hahahah bolnik kako bos imel drzavljansko vojno ce nimate nobene moci…za drzavljansko vojno rabita obe strani podporo in denar…pa si klasicen primer zakaj v sloveniji desnica tako gladko popusi…ti leta 2019 govoris o drzavljanski vojni ki ste jo izgubili leta 45…kot da bi na ameriskem jugu hoteli se enkrat popusiti

    • janezxy

     Zaradi tvojih partizanov bi lahko državljanska vojna trajala še danes.

     • rabbit

      Saj še traja najmlajši partizanski borec bo letos star 23 let.

     • Duhec

      Ne, bi vas že pred leti vse pobili. Pogumni ste sam za tipkovnico.

     • janezxy

      Daj no daj,vidim da piješ.Predsednik zznorcev turnšek je letnik 38, zdaj pa zračunaj,če še lahko,koliko je bil star l 45.In takih herojev z vsranimi gatami je ogromno.Med njimi je tudi srpentinšek.Vsa ta golazen se napaja iz proračuna.Za paraplegika pa zbiramo zamaške. MARŠ GOLAZEN LAŽNJIVA.KOBALIZEM.Nkdar nič nebo v tej vukojebini,dokler bodo rdečuhi v vsakem sistemi,podsistemu….Odpreš pašteto,pa ven pogleda rdečuh.Fuj in fej.

     • rabbit

      Ja pa njihov heroj Stanovnik, ki se je skrival pri ženskah celo vojno hoste še od daleč ni videl. Hahaha

     • janezxy

      Ti pa za šankom.

     • freedomfighter

      Ne ker so jo koncali…pa niso moji ampak nasi

     • janezxy

      Vidim,da si končav z raziskovanjem zgodovine v 5 razredu.Preberi še kaj.Danes je na voljo dovolj dobrih knjig.Ne se zadovolit z zgodovino za 5 razred.

     • rabbit

      Priporočam mu Bajtov Bermannov dosje , pa Albert Svetina: Od osvobodilnega boja do banditizma. Za začetek.

     • janezxy

      Ne bo razumel, ker ima oprane možgane,lahko je celo nevarno.

     • rabbit

      Zakaj a misliš da bi potem se čakalna vrsta na psihiatriji še podaljšala.

     • janezxy

      Nekako tako.

    • MižekFiga

     Haha BEDAK

     • freedomfighter

      Povej kje se motim…koliko moci ima slo desnica in ali ni lera 45 gladko popusila…tako kot konfederacija le da so se tam dosti bolje upirali

    • me

     …………………bedak.
     Yuga je razpadla v krvi.
     Zlovenija pa se seli ostala bo samo rdeča golazen ki bo požrla samo sebe.
     Sicer pa BMK za slovenijo in vas rdečuhe.

 • Stric iz ozadja

  Najbolj smesno je da se posmehujete rezimskim medijem da pumpajo Sarca, sami pa pocnete isto. Januarja ste Sarcu namerili 63.7 podpore http://nova24tv.si/slovenija/politika/javnomnenjska-anketa-sarcu-se-lahko-smeji-koalicijskima-partnerjema-sab-in-smc-je-pobral-vecino-glasov/

 • Hunyađi

  Zato so moral doktorja vprašat, da nam pove, da dvomi v verodostojnost ankete.
  Nevem kako naj spoštujem dognanje znanstvenika, če sam dvomi v svoj raziskovalni um.

  • Duhec

   To so znanstveniki po naročilu.

 • Duhec

  Ste pa kronično nezadovoljni. To je že hujša oblika depresije.

  • MižekFiga

   Kje v Evropi so zadovoljni s komunizmom ???

 • Igor Kavalar

  Januarja so imeli anketo, kjer je imel LMŠ 18% podporo vprašanih. 14 dni kasneje pa 31%. lol. Da dol padeš. A so v ta % všteti zraven vsi ilegalni migranti, ki so prestopili mejo?

  Grem stavit, da kmalu objavijo na RTV, POP TV kakšen lepotni procentualni popravek, verjetno bo procent malce padel a še vedno bo abnormalno visok.

  Gre za uporabo stare propagandne taktike napihovanja pred evropskimi volitvami, ker so ljudje naivni in preleni, da bi razmišljali z svojo glavo.

  • Peter

   Nekaj časa so uporabljali taktiko napihovanja rezultatov SDS z namenom prignati čim več Samodanijanša volilcev na volišča. Potem so uvideli, da je boljša taktika pumpati svoje, so ljudje bolj zadovoljni.

   • Duhec

    In zakaj vas nihče ne napumpa?!

    • Peter

     SDS ima svojo volilno bazo. Če bi imeli levi tako, bi se z njo hvalili vsak dan od jutra do večera. Ker je nimajo, so iz tega naredili greh, zveste volilce zasmehujejo, vodjo primerjajo s firerjem.
     Levim pa dajo za vsake volitve nov obraz iz istega gnezda, tudi firer je vedno isti. Samo tega jim nihče razen nove ne pove. Te pa itak ne berejo.

     • Duhec

      Očitno se nov obraz obnese. Zakaj se pol Janša ne zamenja?! Pa še grd je.

     • Peter

      Ne bo šlo. Potrebna je podpora osrednjih medijev. Če bi ti podprli opico, bi jo dolinčki volili, no.

     • Stric iz ozadja

      Ker je nenadomestljiv in so vsi, ki ga hocejo zamenjati Sorosevi placanci.

     • rabbit

      Šarcev tudi ni nov Mirana Potrča smo gledali veliko preveč let.

     • tramal

      Zato ker smo vedno zmagovalni in prvi na lestvici .Vi pa svoje cigane menjavate kot dojenčku plenice.

     • rabbit

      Dojenček tako hitro ne more srat, kot oni obraze menjajo.

     • janezxy

      Vtem prednjači kahlo nosec JANI.

     • Jože

      tebi pa je očitno ena tableta tramala že premalo,povečaj dozo

     • Jože

      vodjo primerjajo s firerjem.
      Ja kaj hočeš če se pa tako obnaša
      lp
      Joško

  • rabbit

   A se mogoče spomniš kako veliko podporo je Delo še zadnji teden pred volitvami namerilo Turku pred Pahorjem. Pa je popušil kolikor je dolg in širok.

   • SIMON ROZIC

    E, to je bilo dobro, ko je sluzavi bruhal kislino !!!
    Še pomnite tovariši iz Kučanove brigade?

    • rabbit

     Neprecenljivo za vse ostalo je Mastercard.

  • janezxy

   Tega tudi v butalcih niso skvačkali.

  • SIMON ROZIC

   Ali ima Ninamedia svoje anketirance v ogradi, ali pa je
   tesno povezana z društvom gluhih in slepih…(jih je
   Modendorfer zrihtal)

 • MižekFiga

  Kadar publicistično piše ŠARAC, je to tovariš ddr. KUČAN kot politična skrita rit. FUJ in SMEH !!!

 • Vera

  Šarec bo dobil 105 % podporo, kot nekoč Milošević . Narod je nor ,slep in mnogo je prebogatih n aračun nas davkoplačevalcev !

  • rabbit

   Vera jaz take predvsem so to ženske poznam potem pa na tržnici govorijo ja gospa zakaj je pa vse tako drago, pa zakaj moram toliko časa čakati, da pridem na vrsto za operacijo kolka, pa ji je enkrat ena branjevka super odgovorila, ja gospa kogar ste volila sedaj jim morate pa žvet. Super je tista gospa takoj spokala mi je kasneje branjevka rekla javkajo take ki volijo rdeče pa borčevska penzija.

   • Vera

    Res je .

 • Nej vsi vedo

  Me zanima kako se počutijo teh 13% kteri so volili za njega. Kaj so mislili takrat ko so ga obkroževali? Se imajo za junake ali za bedake? Za junake najbrž, glede na podporo medijev in agencij, še več takih, še več takih.

  • rabbit

   Zanima me kako se bodo počutili, ko bodo vsak dan več plačevali, ostalo jim bo manj v denarnici, zdravstvo bo pa razpadlo. Menda v celi Ljubljani ne moreš dobiti osebnega zdravnika.

   • lokec

    Pri nas na vasi ga lahko dobiš.

    • rabbit

     Ti povem iz lastnih izkušenj je že razpadlo. Samo nekaj je ali imaš srečo ali pa ne . Kdor je nima je na pokopališču.

   • Peter

    Takrat bo itak kriva vlada 2004 – 2008.

  • MižekFiga

   Gre samo za balkanske srbijance, k9i jim načeljuje ČEFUR tovariš ddr. KUČAN.

  • Andrej

   S tem si Šarec ne beli glave. Kriv bo takoalitako Janša. Saj je za vse kriv.

   • rabbit

    Pri nas Janša v ZDA Trump. Sedaj imajo eno afero, ko se je en črnski igralec (Smollet) dal pretepsti sam govoril pa je da so ga Trumpovi podporniki.

 • lokec

  Če je serpentinšek uspešen predsednik vlade, potem pa res ni težko biti premje, tudi matematike ni potrebno znati. Predvsem pa čudi, da niti fizika iz poklicne šole ni pomembna (notranje sile, napetosti v materialih, delovanje sile in ostalo. Kar sem mislil da politiki obvladajo

  • rabbit

   A ni imel popravca iz fizike?

   • lokec

    Po njegovih besedah,da.

    • Iztok Pušnik

     Strela skrtačena… po slovensko je JA… ja,ja,ja. Drugače pa… Kdor rad da, dvakrat da.

     • Peter

      Akhm, kdor hitro da, dvakrat da…če pa kera rada da, pol ne šteje, no.

     • Iztok Pušnik

      Pa ja. Glavno je, da si zastopo, kaj me žuli…

     • lokec

      Pa ja. Glavno je, ja si zastopo, kaj me žuli…

     • Iztok Pušnik

      Uh, prav zavidam ti duhovitost…

    • rabbit

     Zakaj potem od njega nekaj pričakuješ, če pa tega ni osvojil.

     • lokec

      Predsednik vlade je lahko vsak. Tudi tak ki malo zna. Drnovšek je bil brez veze doktor.

     • rabbit

      To je že res, ampak vsaka gospodinja ve koliko ljudi bo na kosilu, še tista, ki ji kuha ne gre ravno najbolje od rok.

 • Franc Šink

  Še malo pa bo presegel celo Miloševiča. Več kot 110% !

  • Iztok Pušnik

   Upam, da te ne daje nevoščljivost…

   • Franc Šink

    Veš da ne.

 • tramal

  Telebajsek komunistične ankete .Evropska anketa pa kaže SDS še vedno na prvem mestu.Res lahko imajon te komunajzerske volilce do onemoglosti za bedake kar tudi so.

 • MižekFiga

  Gospod “jutri bo nov dan” ne pove kaj se mu v ruski Sibiriji zares dogaja. Podeljuje ruska državna odlikovanja in kredite in omogoča nakupe slovenskega poremoženja srbijancem in rusom ???
  ZA Slovence ga nič ne briga kakor tudi ne za tradicionalne krščanske slovence.
  NE POIZABITE, DA NAM JE ON IZBRAL ŠARCA !!!

 • Andrej

  Rezultat ankete je odvisen od vprašanje. Ali kdo ve, kakšna vprašanja so bila?
  Če je, recimo, vprašanje: ali je prav, da je Šarec nagnal tistega, ki je sendviče kradel, bomo nedvoumno dobili odgovor, da je to prav.

  Če pa vprašamo: ali je prav, da ima Šavec v svoji ekipi take, ki sendviče kradejo, bomo dobili popolnoma drugačen odgovor od istih ljudi.
  Torej: kakšna so bila vprašanja?

  • Peter

   Zanimivo vprašanje je odprl tudi Požar, namreč, naj tisti, ki so zadovoljni z vlado naj naštejejo vsaj tri poslance, ki so v vladi. Ali pa ministre, odgovor bo isti. Kaj šele, če bi jih povprašali, kaj so do sedaj opaznega naredili v svojem resorju.
   Ampak, kar priporočajo osrednji mediji, tisto se voli.

   • rabbit

    Še Marko Pavlišič ni vedel kdo je finančni minister.

   • hle

    Saj ravno v tem je skrivnost njegovega procenta ker komaj vemo kdo sploh so to pomeni da nam še ne odpirajo živcev v takšni meri kot janez že pred volitvami

    • Peter

     Seveda, živce vam odpira janez, ker so vam v nedelskem tako povedal.

     • hle

      Glej janez meni dvigne pritisk samo da je omenjen pa nisem levičar niti ne berem nedelca ker je grobar desnice na Slovenskem

     • Peter

      Grobar desnice so osrednji mediji. Kdorkoli bi vodil desnico, bi iz njega ti mediji naredili princa teme.

  • rabbit

   Ti bom jaz povedala, kako se to dela nam jo je povedal profesor statistike iz lastnih izkušenj. Ker so delali kot študentje preko študentskega servisa ankete. Sprva so bili zagnani in potem ko so jim stare mame in ati, ki so bili dopoldne doma metali telefone dol so pač, kar sami izpolnili ankete. simpl kot pasulj, Medina in Ninamedia pa po politični liniji oz. tisti ki jim plača dobi anketo kot po naročilu.

   • janezxy

    Mene do danes še nihče ni anketiral. Zanimivo.

    • rabbit

     Jaz imam prepoved anketiranja.

     • janezxy

      A tudi to obstaja.Po kakšnem ključu.

     • rabbit

      Na Telekomu imaš en obrazec (podobno kot pri pošti, nezaželjena pošta), ga izpolniš pošlješ in potem se pojavi prepoved za oglaševanje, anketiranje in podobno sranje.

     • janezxy

      TO MORAŠ IZPOLNIT.

    • Peter

     Mene tudi ne, kljub temu, da so vsak teden vsaj tri in bi po statistiki že moral priti na vrsto.

 • rabbit

  Imam eno vprašanje za novinarje Nove 24. ali bi lahko vprašali na Ministrstvo za javno upravo ali lahko povedo na katero delovno mesto so zaposlili IGORJA ŽAVBIJA.
  To so namreč njegove reference:Igor Žavbi se je rodil 13. julija 1981 v Ljubljani. S svojo izobrazbo, kot gostinski tehnik, je svoje bogate izkušnje pridobival na vodilnih mestih v gostinskem podjetju.
  Po domače je on kelnar. Pa bi res rada vedela, kakšno službo s to izobrazbo dobiš na ministrstvu.

  • Peter

   Imajo oni svojo menzo.

   • rabbit

    A potem je v svojem fohu?

  • janezxy

   Ta je iz srpentinškove stranke. Tam rabijo kelnarje.

   • rabbit

    Šarčev najtesnejši sodelavec, človek, ki ga niti Kamničani niso izvolili za župana in bratranec slavnega džihadista Žavbija.

    • janezxy

     To vse pove…..

     • rabbit

      Zato me pa zanima kakšno delovno mesto zaseda. Res bi rada vedela kam so ga skrili, da jim tak biser ne ukradejo.

     • janezxy

      Vdrobnem tisku je fora.

 • Iztok Pušnik

  Bildanje Šarca po vseh medijskih portalih. Potlej so pa nekateri presenečeni, kakšne podpore deležen da je. Tudi slaba reklama je reklama. Tukaj naprimer, so sicer nepomembni članki, ki se dotikajo Šarca, Šarcu v prid. Njegovi privrženci berejo žolčne odzive, kar jih še utrjuje. Mislijo si, poglej poglej, kako nasprotniki cvilijo…

 • lokec

  Po mojem ima Šarec 21 % Janša 15% ostalo je blesarija za butlne.

  • Duhec

   On ščije po svojih volivcih. Mal narobe si razumel.

 • Hunyađi

  SDS bi moral Serpentinška podpret za predsednika države. Barbika se bi končno sprehodila po pisti na smetišče. Jajaroš bi pokazal svoje šahovske sposobnosti in vladal Domovini. Dokazal, da je en kurc stratega. Itak on men ne more vladat nit Šarec ne.
  Jaz čakam- upam na Tino Maze, korotansko bojevnico ali Ilko Štuhec, štaer temperament; slednja naj še medalje osvaja, obdobje mame, da bo v obeh dozorela zrelost “prave babe”, za vladat slovenskemu ljudstvu.

  • janezxy

   Ti bi rad še ti dve častni ženski uvlekel v komuno prostitucijo.

   • Hunyađi

    V tem jaz ne odločam.
    Vlečeš ga lahko ti kjer ti je volja.

    • janezxy

     To je vaš način. Znana imena pretentat, da stopijo v politiko-rdečuharsko.

     • Hunyađi

      Kako veš kakšene metode imajo rdecuharji?

     • janezxy

      Samo tebe berem,pa vem.

     • Hunyađi

      Izkusne?

     • Jože

      saj do predkratkim je bil rdeč z knjižico

  • Iztok Pušnik

   Hehehe, to je pregovorna strategija SDS. V prvem krogu predsedniških volitev so Janša, Kučan in cvetober intelektualcev levice, orkestrirano napadali Pahorja. Kučan in kompanija zato, da bi bildali Šarca in, da Pahor ne bi dobil 50+ % že v prvem krogu. Janša pa zato, da bi bildal Tomčevo. Janša bi seveda mogel bildat Pahorja, saj Tomčeva zaradi kratkotrajne volilne kampanje, ni mogla ogroziti Šarca na drugem mestu… Ah, pa kaj bi o tem. Dejansko bi bilo za SDS najbolje, da bi takrat Pahor zmagal že v prvem krogu. Za Slovenijo pa takrat, če bi Šarec zmagal v drugem krogu.

   • Hunyađi

    Tomčeva je kazala mlačnost, odkrila je takoj karte, da se ne poteguje SDS za predsedniški tron.

    • Iztok Pušnik

     Saj. V SDS so mučkali do skrajnosti, koga od svojih bi porinili v predsedniško tekmo. To se jim je pozneje maščevalo. Nič se niso naučili iz predhodnih predsedniških volitev, kjer so prav tako v škodo svojega kandidata Zvera, na vse kriplje podpirali Pahorja proti takrat že itak nepriljubljenemu Danilu Türku.

 • Janez Kepic-Kern

  MAR TE ANKETARSKE AGENCIJE
  NIMAJO – K O D E K S A profesionalnega opravljanja dela.
  Jaz
  osebno o tem ne vem veliko.
  MORDA JE TUDI PROBLEM V SAMI MORDA “NREZETIČNI” VZGOJI ANKETARJEV – NA FDV?
  VSI
  SE VERJETNO ŠE SPOMNIMO – “URADNIH” ANKET,
  ki so pred leti napovedovale ZMAGO – DR. D. TURKA napram B. PAHORJU.
  KAR
  SE SEVEDA – NI ZGODILO.
  Kdo že je bil avtor tistih “anket” v prid dr. TURKA. L..r. Janez K. Kern KOMENDA

 • Peter

  Nekateri tukaj, vidim trdijo, da je podpora SDS padla zaradi napačne reakcije na govor tistega špagetarja.
  Zanimiva interpretacija glede na to, da v medijih niti z eno samo besedo ni bilo omenjeno to dejstvo kot vzrok za padec. Še bolj zanimiva pa zato, ker nihče ne more z gotovostjo zatrditi, da je podpora res padla. Razen če ne verjame Oddelku za ustvarjanje javnega mnenja, ki mu nekateri rečejo Nimamedija, al kaj že je, no.

  • MižekFiga

   Napiši razliko med kriminalnimi rdečimi komunističnimi slovenskimi vojaki in enakimi črnimi italijanskimi komunisti ???

   Kaj le ima SDS z bilokaterimi komunisti ???

   • hle

    Ne vem ali ste sektaši res tako zagamani da ne razumete enega dejstva ko Italjan reče rdeča zvezda in komunisti to avtomatsko leti na Slovence in Hrvate kot narod ravno tako kot če mi rečemo fašisti to avtomatsko leti na Italjane Hrvati to vedo zato je bil njihov odziv takojšen in enoten kar pa za nas žal ne moremo reči

    • MižekFiga

     Za obe strani so take poteze samo blesavi POST FESTUM. Oboji komunisti so KRIMINALCI !!!

    • Iztok Pušnik

     Nima smisla. Sem v teh dneh prilepil britansko poročilo iz dne, 3.avgusta 1945, da v Bazoviški “fojbi” ni bilo Italijanov. Italijani so namreč obtožili Zahodne zaveznike, da je v “fojbi” bilo najti 400 trupel Nemcev, Italijanov in celo 10 Novozelandcev. O partizanih v poročilu ne duha, ne sluha.

     • janezxy

      Kje si pa ti prebral te pravljice.Ti bom prignal še živeče slovence,ki so jih pobili in zmetali v fojbe tvoji vzorniki.Tu se boš zdaj delal norca iz žrtev,ki so jih zagrešili tvoji teroriszti

     • Iztok Pušnik

      Ne boš pripeljal, ker “fojba” v Bazovici nima s pomori nič skupnega. Prepričaš se lahko sam, če znaš – seveda, na spletni strani Papers past, Nova Zelandija. Klikneš na Newspapers in pod Search
      articles in v iskalno okence na tej strani vtipkaš Trieste Death hole
      Potem pa še samo Enter in lahko bereš nekomunistične časopisne članke tistega časa.

     • hle

      No te še živeče žrtve ki so jih takrat pobili bi pa rad spoznal

    • janezxy

     Ne primerjat Italjane in Slovencov.Slovencev z veliko začetnico,ne kardeljevih ičev.V Sloveniji ni še nič razčiščeno,zločinci niso obsojeni,žrtve ne pokopane,tu je še vse kot na marsu.Dragi levaki,to bo prej ali slej treba,pa še tako lahko speljujete vodo na drugi mlin.O fašizmu in nacizmu smo porabili že črk do onemoglosti,to že vse obvladamo,kaj pa naša vsrana komunistična zgodovina.Ne bojte se,tudi ta bo prišla na spored,če ne danes pa jutri, pa naj si žvepleni prašič še tako trudi.

    • Peter

     Če jaz rečem fašisti, to leti na fašiste. Če rečem Italjani, leti no Italijane.

     Za tvojega avtomatika pa še nisem slišal, a je iz Tomosa?

   • Jože

    KAJ?????????????????
    Tričetrt vaših so bivši komunisti,pardon partijci načelu z najbolj zagrizenim partijcem,mladincem ki nas je vodil na romanje v Bosno (da ne bo pomote to je JIJ)

  • VERZIFIKATOR

   Nina Medja

   NINA NANA – MOKRE SANJE

   Nina je dekle odraščajoče,
   medijska seveda to ni zvezda,
   prej je ptiček, ki še ni iz gnezda
   poletél, očitno tudi noče.

   Nina nana v sanje se zateka,
   medijsko bila bi prepoznavna,
   bi bila oseba rada javna,
   a povsod ovira jo prepreka.

   Nina sanja princa zdaj na konju,
   strumno šarca s škornji ta spodbuja,
   zlasti, kadar Nina se prebuja
   in zaznava jezdeca po vonju.

   Njen je princ na konju šarcu prvi,
   vse jih kar po desni prehiteva,
   ob ovire princ njen ne zadeva,
   vzpenja se kot akrobat po vrvi.

   Nina nana sanje nam razlaga,
   je nekakšen medij, ki tolmači,
   kaj pomeni konj in kaj jahači,
   sanjske sedimente si nalaga.

   Virtualnosti se ji je bati,
   mokrih sanj posebej še tovrstnih,
   kjer jahačev takih je izvrstnih
   preobilje, ji je rekla mati.

   Sanjski svet ob zori v hipu mine,
   jezdec, ki je naglo prehiteval,
   na realnost v svetu bo zadeval,
   konj obstane, kjer so serpentine.

 • Duhec

  Bogovi so padli na glavo. Naredte kaj koristnega.

 • rubec

  Robert Pavšič ima 100% podporo. Govorim o njegovi čeljusti seveda.

  • Artur

   Nekaj glupih, fizionomskih genov je ostalo od nekoč kavbojskih rokovnjaških bratov Dalton.

 • matjazr7

  No, ne verjamem v tako veliko razliko, verjamem pa, da je Šarac prehitel Janšo. SDS z Janšo na čelu pač ne bo šla naprej, ampak se bo kot hrček vrtela na mestu. Evropske volitve so blizu in bomo videli. Kot volilca SDS (vedno bolj nerad, a koga še lahko volim?), nimam pojma koga naj tokrat volim. Izdajalce, ki se v Sloveniji delajo lepe, v EU parlamentu pa delajo vse, da uničijo evropske kulture in jo nadomestijo z afro-arabsko? Kaj so naredili poslanci SDS, razen da podpirajo Junckerja, Webra, Soroša, glasujejo za ukrepe proti Poljski, Madžarski, edinimi državama, ki sta se odločili reči ne globalizmu in zamenjavi prebivalstva? Včasih pomislil, da bi bilo bolje, da volim za SD ali Levico, se bomo vsaj kakega škodljivca na lokalnem nivoju znebili. Tako da se mi zdi, da bo SDS na volitvah za EU parlament tudi uradno pogorela.

  • MižekFiga

   Puno sereš!

   • xtc

    Nov nick Tunneka. potem ko so mu Belčiča verjetno skenslali.

  • lokec

   Brez JJ bo stranka še bolj nazadovala. Slovenija ni Švica,Češka, Hrvaška. V Sloveniji so v večini komunisti, in to v SDS dobro vedo. Ko ne bo več Janše v politiki bodo pa govorili. To je stranka v kateri je bil Janša.

   • Jože

    Največ bivših partijcev je pa v sds z čelavim na čelu

  • Iztok Pušnik

   Morem ti čestitat. Tvoja mnenja so tehtna. Ne oziraj se prosim, na primitivno ocenjevanje tvojih prispevkov.

  • janezxy

   Kje si se pa ti skotil.Koliko nikov si že zamenjal.

 • MižekFiga

  Podoben “Čkalji”, kar ni, bi bil vsaj gledljiv. Imajo Srbijanci ddr. Kučanu podobnega humoruista ???

 • MižekFiga

  Zelo mi je smešno, ker čutim, da hočete plačani politiki iz Slovenije narediti podalpsko srbijo ???
  BO NE ŠLO, ker smo slovenci Evropejci in ne Balkanci.

  • Jože

   mala pomota
   slovenci ste balkanci,prišli ste skupaj z njimi iza urala

 • barbara rov

  Saj je zelo enostavo, Nova24TV naj izvede svojo meritev pa bomo videli…

 • me

  bananistan

 • Antonius

  Šarec?! Priimek vse pove o njem. Dviguje davke in *šari* po siromašnih delavskih denarnicah.

  • Hunyađi

   marJANŠArec ga je pomalcal.

 • Peter

  šarec je v politiki isto, kot je kemis na vrhniki.
  nekaj časa je delal, pol je pa pogorel pa fejst je smrdel, no.

  • Iztok Pušnik

   Kemis ni popularen…

   • Peter

    Si prehiter. Sem še dodal, da bo bolj razumljivo, no.

    • Iztok Pušnik

     Zdaj je kar je, brisal ne bodem… Čuj, gospod 0.88% predlaga ob morebitni spremembi volilnega sistema, danes pri Pahorju, da se ukine prag financiranja strank 1%. Pameten je ovi Požar, za sebe, ko taužnt hudičof… LOL

     • Peter

      Nič bolj ali manj kot drugi. Samo ti ga ne maraš.

     • Iztok Pušnik

      Reklamo mu pa le delam… tukaj.

     • komar marko

      če bi se dalo, bi ga z ZAKONOM prepovedal. Tipičen rdečko z vakuumom! Kapiš!

     • Iztok Pušnik

      če čebula ne bi imela če, bi bila bula…

  • Hunyađi

   Piromanćek.

 • Kapodistrias

  Rezultatom takih anket se človek lahko samo krohota. In da je Fajonka med najbolj priljubljenimi politiki.

  • Iztok Pušnik

   Redki se krohotajo. Večina jih cvili…

   • komar marko

    nisem vedel da je s PREŠIČKOM tako hudo!

 • centurion

  Nova resnost prosim!!!
  “Šarčeva LMŠ na lokalnih volitvah pogorela na celi črti, režimske javnomnenjske agencije pa ji bodo kmalu namerile 100-odstotno podporo!”
  Če Marjanu Šarcu, ki je rojen politik, osebnost, ki se ji klanja
  vse od gospodarstvenikov, kulturnikov, delavske klase, upokojencev,
  otrok v vrtcu, da o grupaciji 571 vestnih novinarjev ne govorimo tokrat ne
  uspe veliki met in poseka rezultat Miloševića na volitvah(114%),
  potem ne vem za kaj se trudimo Slovenci.
  Tokrat bi lahko zmogli in s skupino 571+ potolčejo 33 let star
  srbsko-balkanski rekord s predvidenimi 143,82% podpore liderju LMŠ in
  152,23% podpore stranki LMŠ.
  Vse bo jasno po še kakšnem samomoru, ukradenem sendviču ali
  bumbardeliju v prihodnjih dneh.
  GO, ŠAREC, GO!!

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Levičar ima vedno 110% podporo. Zanimivo kaj ne??

 • komar marko

  Napaka v naslovu.Šarkoima 106% podporo, kot Miloševič! Pravkar sporočila sosedova Francka.

 • komar marko

  Napaka, spodaj navedba ne drži. To je DONČIČ iz Kamnika.

 • Janez Kepic-Kern

  ŠALA

  “ŠMARNICA”
  novoustanavljajoča se EX KP, ZK stranka “našega” DON JUANA iz Haloz – F. TUNEK.
  BO
  PRESEGLA – tega “zoprnega Serpentinška” oz. LMŠ in M. ŠARCA
  VSI
  POKOMUMUNISTI IZ – SD, SMC, DESUSA, SAB in celo iz LEVICE,
  vsi
  PIVCI ŠMARNICE IN VSEGA OSTALEGA – BOJO LAHKO ČLANI stranke – “ŠMARNICA”
  namen
  stranke “ŠMARNICA” – BO POVELIČEVANJE lika, osebe – Maršala TITA !
  TUNEK
  TRDI, DA JE BIL ZELO DOBREGA SRCA – toti Maršal TITO.
  Po Tunkovem mnenju je vseeno, če je dal polit pomoriti nad 500.000 LJUDI EX YU.
  VSEENO !
  KER JE MARŠAL TITO – ZELO RAD IMEL SVOJE KUŽKE – P U D L J E !
  JE MORAL
  Maršal TITO BITI
  – PO SRCU – ZELO DOBER ČLOVEK ! Tak trdi F. TUNEK ! L.R. Janez Kepic-Kern KOMENDA

  p.s.https://www.google.com/search?q=KOZE+BELE&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjTp5KcjsjgAhXSposKHcLhBh0Q_AUIDigB&biw=1920&bih=937#imgrc=wsVDmFK9NY_nbM:
  Koza Julika
  bo MASKOTA
  TUNKOVE EX KP. ZK stranke – “ŠMARNICA”
  JE OK,
  ČISTO NORMAL – koza J U L I K A, taka je kot tista v LINKU.

  TITO IN
  NJEGOVI LJUBLJENI kužki – PUDLJI
  https://www.google.com/search?q=TITO+PUDLE&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjg_sD1jsjgAhVsl4sKHUv_AAUQ_AUIDigB&cshid=1550590424369865&biw=1920&bih=937#imgrc=fcvbAgcEMYyRQM:

 • Miro

  hahahaha…… nehajte se že smešit Nora TV….. Šarac je doktor znanosti za vašega Jajota, ki če ima kaj v glavi, naj gre raje domov k ženi pazit otroke, če tudi tam ne vidi same komunajzarje

  • tohuvabohu

   Se vidi po rezultatih, ja. Doktor blefologije.

 • ludvig

  ….agencija Ninamedia zamenjala Hansa Christiana Andersena pri pisanju pravljice o premierjevih novih oblačilih… ko se za vojsko, upokojence, kulturo, zdravstvo ne zmeni nihče, ko se dražijo javne storitve, je pomembno samo, po zadnji modi ukrojeno javno mnenje agencije, ki jo financirajo davkoplačevalci predvsem Mestna občina Ljubljana in ministerstva RS…

  • Hunyađi

   Treba vam Twito.

  • učko

   Treba vam pamet !

 • lojze

  Šarec je Mr. Bean slovenske politike. Ko naredi pizdarijo nedolžno pogleda vstran.

 • Peter

  Danes ob 17:33 je naš veliki modri vodja DDr šarac zedinitelj I. ugasnil Sonce.
  Jutri zjutraj, ob 6:57 pa ga bo spet prižgal.

  • Iztok Pušnik

   Stara fora z jutube… Aplikacija za ugašanje sonca… čisto na začetku videa.

   https://www.youtube.com/watch?v=PUS1APx7c4A

   • Peter

    Ne, tam ne piše nič o šarcu zedinitelju I.

    • Iztok Pušnik

     Ne o Šarcu, o ugašanju sonca. Ogledalo pa si je video 307.000 ljudi….

     • Peter

      jaz ga nisem…

     • Iztok Pušnik

      Škoda… LOL

    • Hunyađi

     plagiator

     • Peter

      Ja, zelo sem depresiven zadnje čase, no.

     • Hunyađi

      Bl zdolgočasen in brez argumentov.

 • tohuvabohu

  Šarec se pritožuje, da govorijo, kako LMŠ nima ne ljudi ne programa. V resnici je še huje: ne premore niti imena! Katastrofa.

 • Olga101

  Najbolj prepoznaven Šarčev poslanec je tat sendviča… Ljudem je pokazal, kako je treba, zato taka “priljubljenost” SMŠ…

  • Stric iz ozadja

   Pomojem se mu ni dal biti vec poslancev (ceprav ne vem zakaj, ker prisotnosti na sejah nihce ne preverja). Zakaj zavraga bi clovek z vec tisoc evri place ukradel sendvic, sam od sebe priznal in odstopil. Glede na to da je doktor gozdarskih(ha ?) znanosti, ga ocitno bolj zanima gozd.

  • Peter

   To s tem sendvičem je pa ena čudna zgodba. Upam, da bomo kdaj izvedeli, kaj se je res dogajalo.

 • Vrhovni sodnik

  Ne delite se norca, Mediana ga bo predlagala za faraona

 • Kosobrin

  Očitno se je izkazal in narodu priljubil! Boli, kajne?