Nove bizarnosti iz Sove! Vohunka v Knovsu, Kozmelj pa ni vedel, da se Šarec in agentka Nataša H. osebno poznata

Marjan Šarec in tajna agentka N.H. (vir STA, Tarča na RTV SLO)

Marjan Šarec in tajna agentka N.H. (vir STA, Tarča na RTV SLO)

V aferi Sova glede zaposlitve Nataše H. se pojavljajo nove bizarnosti. Direktor Sove Rajko Kozmelj se dela popolnoma nevednega glede preteklih povezav omenjene osebe s predsednikom vlade Marjanom Šarcem. Sumničavost predsednika Slovenske demokratske stranke Janeza Janše se je izkazala za utemeljeno, saj je dolgoletna sekretarka Marinka Bogolin delovala v dvojni vlogi, kot sekretarka in kot osebna agentka Damirja Črnčeca. To so ugotovili tudi na Knovsu in jo po desetletju dela zamenjali z novo sekretarko komisije. 

Direktor Sove Rajko Kozmelj se je spet naredil popolnoma nevednega. V zadnjem intervjuju za Mladino je dejal, da sploh ni vedel, kdo je ta oseba, oziroma da ni vedel, da N. H. pozna predsednika vlade Marjana Šarca. Trditev temelji na zelo trhlih temeljih, saj obstajajo posnetki na svetovnem spletu, z malo brskanja po aplikaciji Erar pa se hitro ugotovi, da se Marjan Šarec in N. H. več kot očitno poznata. Sova pa je še enkrat dokazala, da je popolnoma amaterska organizacija, ki deluje na ravni lokalnega kulturnega društva. Sumničavost predsednika Slovenske demokratske stranke Janeza Janše se je izkazala za utemeljeno, saj je dolgoletna sekretarka Marinka Bogolin delovala v dvojni vlogi, kot sekretarka in osebna agentka Damirja Črnčeca. To so ugotovili tudi na Knovsu in jo po desetletju dela zamenjali z novo sekretarko komisije. Slovensko javnost pa je veliko bolj šokiralo razkritje resnice glede dogajanja med N. H. in županom Škofljice Ivanom Jordanom.

Veliko bolj šokantna so dejstva v razmerju župana Škofljice Ivana Jordana, predsednika vlade Marjana Šarca in N. H. Ivan Jordan se je usmilil N. H. v njeni finančni stiski ter ji posodil 10 tisoč evrov. Ker mu denarja ni vrnila, se je lotil raziskovanja ter ugotovil, da se je N. H. zaposlila na Sovi. Po poročanju Požareporta naj bi sledili pritiski podzemlja, povezani s krogom Damirja Črnčeca in Marjana Šarca, ter znameniti prepir med Šarcem in Jordanom na sejmu v Ribnici. Resnica bo hitro prišla na dan, saj bo Ivan Jordan nastopil kot priča pred Knovsom v prihodnjih dneh.

Sova raje izdaja tajne podatke POP TV in Planet TV, Jerca Korče pa si domišlja afero s “padanjem glav”
Vse te podatke bi lahko Sova povezala v celoto ter hitro ugotovila povezanost med Šarcem in N. H. Vendar je Sovi veliko bolj v interesu vohunjenje za opozicijskimi ljudmi ter fantomski lov na ekstremiste. Sovo veliko bolj zanima posredovanje tajnih informacij svoji najljubši medijski tajni hiši POP TV ter njeni medijski agentki Suzani Perman. Ne pozabimo, da je bil zaradi paničnega poročanja POP TV v aferi Tolj sklican Svet za nacionalno varnost, kar je neverjeten precedens v zgodovini samostojne Slovenije.

Raje, kot da bi pojasnil resnico glede zaposlitve N. H., je krog sekretarja za nacionalno varnost v kabinetu predsednika vlade, Damirja Črnčeca, preko druge medijske tajne hiše Planet TV namočil še domnevno snaho bivše predsednice Nove Slovenije Ljudmile Novak glede njene zaposlitve na Sovi. Predsednik vlade Marjan Šarec pa je zaradi živčnosti v zvezi z afero obračunal s predsednikom Knovsa Matejem Toninom ter mu očital, da je njegova juha “postana”. Svoj piskrček pa je dodala še prva vojakinja LMŠ Jerca Korče z izmišljeno afero o “padanju  glav” ter izdajo tajnih podatkov novinarju Reporterja Igorju Kršinarju. Materiala o tajnem društvu PGC oziroma Sovi zlepa ne bo zmanjkalo, saj oblastniki in vlada Marjana Šarca vsak dan poskrbijo za novo sočno podrobnost glede zaposlitve N. H.

Luka Perš

 • Antonius

  A kdo ve, po koliko sta šnopc in pivo v bufetu Sovi?

  • Mademoiselle

   Brezplačno, vse gre na račun davkoplačevalcev – kar pomeni zame in za vas cena trojno.. ;)))

  • xtc

   Verjetno nič zato taka dogajanja.

  • Rožle

   Za Serpentinška zastonj ..

  • milanček

   v tem sekretu ne dobiš šnopca, ker ga tam zasidrani sproti vsega požrejo, zato so rezultati taki kakršni so-katastrofalni!

  • KAPIBARA

   EDina varnost na Sovi je ta, da alkota v službenih bifejih ne nudijo.. ( pa še u se najdejo “luknje”.. )

  • zokispoki

   Da ni v igri beli prah, pomesan s smarnico ?!

  • Anton

   Še sabo nosijo iz naropanih rezerv iz l 45

 • mona lisa

  Sama lopovska banda ki vodi državo. Ni čudno da gre za navadne ljudi samo navzdol izbranci pa igrajo igro kdo bo požrl čimveč davkoplačevalskega denarja.

 • xtc

  Xaraxch pada in njegova klapa,predčasne volitve se vonjajo levaki se bodo zelo težko znova konsolidirali,saj “SAM DA NE PRIDE JJ” že skoraj ne prime več.

 • antimur

  Če so njihovi tajni agenti antislovenski kriminalci kot je Kos in Peinkirher, se pa res ni za čuditi brezvrednosti te varnostne agencije.
  P.S.: Zanima me, kaj je z žnablastim Praprotnikom, ki je pomagal Kosu v NLB uničevati dokumente o bančni kraji in za to bil bajno plačan, ali morda zamaskiran v Pink panterja vohlja naokrog po Sloveniji.

  • JANEZ GUS

   Misliš na Gadafijevega sina.

  • SIMON ROZIC

   “bogovi Klemenčičevega KPK ” so pozabljeni in odvrženi kakšnih pet etaž višje…
   dober me, de?

 • Rožle

  Kozmelj pa ni vedel, da se Šarec in agentka Nataša H. osebno poznata
  ***********************************
  Tudi Počivalšek je prvič slišal oz. ni vedel, da je bila prav Špela Kučan hčera Milana Kučana…?!
  Zgleda, da imajo teli levaki isti sindrom ne vedenja..

  • tomven

   Saj poznaš tisto butalsko, ko so prišli domov s poti, kjer so kupovali sol. Pa so pred prihodom na svoje domove, spotoma zavili v brivnico, kjer so jih pobrili, da niso spoznali drug drugega. Na svojih domovih pa spraševali, kje je gospodar. Oddahnili so si šele, ko so jim domači povedali, da je šel kupovat sol…. Hvala bogu, prav smo prišli . Dobro, da gospodarja ni doma, trda bi nam predla.
   Ko berem te nebuloze kozmelja, vola poćivalška, se spomnil na to zgodbo. Sprašujem se, se res samo delajo norca, al pa so morda res taki bedaki.

   • Rožle

    :) ne reče se kar tako

    “norca brit”

    • tomven

     Jap. Sreča, da ni pol parlamenta pobritega, takoj bi vedeli zakaj…
     … pa bi si zaslužilo bit pobritega!

     • Rožle

      Pri nas imamo sirskega brivca za tovrstne usluge .. he he ..
      vsi pošteni vemo kdo se pri njem brije

  • Ros

   Jap. Delajo se bolj butaste kot so v resnici. Pa še vedno ne izpadejo pametni. Kraja in zločin niso delo pametnih intelektualcev. Kradejo zato, da bi izpadli pametni intelektualci. Pač paradoks zla in butalstva. Ljudje, ki jih podpirajo, podpirajo zaostalost in bedo. In se čudijo svoji bedi. To je pot v pekel tlakovana z državnim denarjem in krvjo normalnih ljudi. Že dolgo ima zlo pobudo in žanje nepotrebne zmage v naših deželah. Ne razumem levice, da tako mačehovsko spodpikava normalen razvoj Slovenije. Saj imajo legalen mandat in podporo volilcev. Imajo mandat, da v dobri veri vodijo to državo. Pa sami sebi žagajo vejo, ki obrodi dobre sadove. Ko jo bodo dikončno odžagali, ne bo druge priložnosti. Pa dobro vedo, da brez privilegijev ne morejo. To se lahko zgodi že čez leto ali dve. Če bodo tako nesramno izzivali pravico in resnico bodo res končali v zaporu, brez evra v žepu, ko bodo plačevali pravične odškodnine. Že to, kako so obračunavali z Janšo in Kanglerjem ipd. je jasen pikazatelj, kam zlo vodstvo levice resnično sodi. V zapor. Češ, če mi prej obdolžimo in krivično zapremo vodstvo desničarjev, jih šikaniramo, zasledujemo in prisluškujemo, nam bodo verjeli. Ja, butalci bodo. Kaj pa pravičnost in enakost pred zakonom. Brez tega ni pravne države, urejene družbe. To je slabše kot zakon ulice. Ne razumem pravih poštenih levičarjev, da si dovolijo obesiti tak ogaben madež na njihovo celotno življenje in delo na svoja ramena. Kako so se lahko pustili zapeljati tej kači strupenjači, skoraj da brez boja v pogubo dostojnosti in počasen popolni zaton levičarstva. Pa vsi vemo zakaj je Slovenija v srcu bigaboječa levo usmerjena družba. Ker je to država utemeljena na številnih narodih in kulturah, stičišče celega sveta, brez vojaške ali politične moči, ki ima zimo in revščino, skromnot in delo zapisano v genih. Kot, da se je tako težko obrniti k bogu za pomoč in vodenje. Naši predniki brez tega nebi preživeli.

  • SIMON ROZIC

   Debilni Počivašek, t.i. bademajster še nikoli ni videl ono kroto Špelo
   v kopalkah v Olimju in res ni mogel vedeti komu je najbolj podobna.,,,

 • Ježek Teka Teka

  Za devetimi gorami in devetimi vodami v prekrasni podalpski deželici je na svet v času rdeče teme privekal revček katerega poreklo je neznanka … celo življenje so ga porivali sem ter tja … bil je nesrečen in zagrenjen … probal je to in ono – pekel krofe … skakal v prazen bazen … poslušal druge, ker sam ni znal misliti … tudi smešen je želel biti – brezupno … kradel … varal … lagal … mešetaril, kamorkoli so ga porinili, da je bilo kaj …
  Nekega večera, ko se je v temni noči razočaran vračal z gasilske veselice … se je pripetilo nekaj čudnega … z glavo se je zaletel v majhen rdeč kamen sive barve … (močno je zadonelo) …

  • Rožle

   … in še kar mu bobni v glavi ..
   1 + 1 = zmer 2, … razen po Serpentinškovo, … može i sedam ako mu zatreba i to … :)

   • Ježek Teka Teka

    A to je na unmu USBju k si ga opral v kavbojkah … ;)

    • Rožle

     he he .. Itaq
     dobr tut teb spomin dela .. ja, in še vedno deluje

    • KAPIBARA

     Dal ti + , pa žal ne poznam zgodbe o pranju usb+ kavbojk :-(

     • Rožle

      jo, poznam jest :) haha

 • Rožle

  Serpentinšek je babo klical .. in jo tudi doklical ..

 • ZatonMesecnikov

  Alfa samci na javnem in državnem, si naštimajo takšne pikice, ki jih potem one občudujejo in jim dvigajo ego, ter še kaj. Ne potrebujejo oni modrosti ter pameti. Ker oni že vse vedo. Če pa slučajno ne, pa naročijo ekspertizo pri zunanjem sodelavcu….

 • pesjanar

  Po celem svetu so vstali zatirani,ljudem je prekipelo,dovolj jim je zblojenih pokvarjenih politikov,ki ne znajo narediti reda v državi,delajo samo za svoje dobro,pozabljajo na trpeče,uboge,pri nas v Sloveniji bi tudi bil skrajni čas da uničimo rdečo utrbo imenovano vlada,parlament,na desetine raznih “zavodov,direkcij”katere stanejo na tisoče evrov,zveza gošarjev se naj financira iz članarin denar katere namenja država tej proti ljudski organizaciji naj razdeli med upokojene kmete kateri imajo manj kot 300 eur penzije,po drugi strani pa mladi lenuhi podprti z mesečnikom in tistim kurbežem dobivajo ugodno socijalno pomoč,Slovenija moja, toneš ,toneš in reši te lahko samo dejanje izpred 28 let pregnali smo jugo armijo ni hudič da ne bi še te levo rdeče golazni na čelu z murglskim veleizdajalcem in njegovimi podrepniki kot je tretjerazredni klovn in prvorazredni manipulator z svojimi častilci.

 • Olga101

  Demenca je pri levičarjih nalezljiva! Spomnimo se “ubogega” Počivavška, ki “ni vedel”, da je Kucanova hči, Kučanova hči…

 • šmentanamuha

  “Tajna” agentka N:H:, ki bo zdaj lahko delala samo še ponoči, ker jo zdaj vsi poznamo, tudi Šarčeva žena, če do zdaj morda ni vedela zanjo.

  • Janez

   Zdaj mi je jasno,zakaj si je Šarec dal sezidati okoli hiše ta “čudni” zid.Ne morem pa ugotoviti,zakaj je nabavil “blindirane limuzine”,ko pa se v njih ne sme voziti.Mu je prepovedala Sova,v podobi Kučana.?Menda se lutka ne more voditi ,če sedi v bliniranem autu.

   • šmentanamuha

    A ne sme se voziti v blindiranem avtomobilu? Tega pa nisem vedela. Pol je pa res sam še za na politični odpad.

 • Ježek Teka Teka

  Če dela v Sovi bi morala pač biti usposobljena prenesti tudi pritiske te vrste … al sam “določene” …

  • Luiggi

   A ti sploh ves kaj je incest???

   • Ježek Teka Teka

    Incest je v narekovajih stupido …

 • lena

  Tole sprenevedanje me spominja na ono aferico med Clintonom in Moniko Lewinsky, a ga je imel not, ali ne?

 • Rožle

  Čaki malo .. pa koliko je zdej kar naenkrat teh Nataš .. ???

  https://www.youtube.com/watch?v=ME8k9NnNflw

 • M x

  Gospod Predsednik vlade Marjan Šarec lepo ali grdo.ODSTOPI

  • to_mi_delaj

   kaj odstop, naj SPIZDI

 • NoName

  Dogaja se ko gverila iz ozadja prevzame državo, nič več z orožjem, temveč na moderen način.
  Hodimo volit, izvolimo, nato pa samovšečni poraženec prevzame vodenje države in naši glasovi nimajo nobene vloge več, zakaj potem sploh volitve?
  Po prenehanju mandata se naj da oglas na zavod za zaposlovanje z naslovom, Zaposli se: Predsednik Vlade Republike Slovenije pa bo vsaj denar namenjen za izvedbo volitev prišparan.

 • šmentanamuha

  Mata Hari in Serpentinšek si bosta morala do Novega leta poiskati tudi novo službo. Takšnega amaterizma, kot smo mu pravkar priča, pa res še nismo videli. Ampak hej, ata Kučko spet išče nove obraze … tko da … še vedno nas lahko kdo preseneti.

 • Pepy

  Kaj pa Jordan pravi na vse to . . . ?

 • janko

  Sigurno si je v žlahti z Prešernim, ta prelepa Nataška, neverjetno mu je podobna.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!