Tako “novinarji” globoke države pred izgubo svojih privilegijev sredi epidemije napadajo prizadevanja nove vlade!

Blaž Zgaga in Grega Repovž zopet prevzemata vlogo glavnih ideoloških nasprotnikov nove Janše vlade. Po novem Blaž Zgaga govori, da so ukrepi Janševe vlade tlakujejo pot v diktaturo. (Foto: STA/družbena omrežja)

Medtem, ko nova vlada Janeza Janše vse napore vlaga v zajezitev širjenja novega koronavirusa, novinarji globoke države v strahu pred izgubo svojih privilegijev napadajo njena prizadevanja. Tako je “samostojni” novinar Blaž Zgaga na generalnega sekretarja vlade dr. Boža Predaliča naslovil zahtevo za dostop do informacij javnega značaja v obliki daljšega eseja, v katerem ne skriva nasprotovanja vzpostavitvi Kriznega štaba. Predalič mu je zagotovil, da bo, kljub kriznim razmeram, v zakonitem roku prejel svoj odgovor. Zgaga je nato dokazal, da mu je bolj kot odgovor pomembno ustvarjanje zgage, Janšo je obtožil celo kršenja človekovih pravic. Podobno ravna odgovorni urednik Mladine Grega Repovž, do katerega očitno ni prišla informacija o 400 milijonih evrov, ki jih je za obvladovanje krize sprostila Janševa vlada in to, da zaloge zaščitne opreme dopolnjujejo in distribuirajo neprenehoma. Ker so na konstitutivni seji ministri Janševe vlade, da bi opozorili na resnost situacije, nosili maske, je Repovž Janšo označil kar za Mario Antoinetto!

Do nedelje, 15. marca ob 14. uri je bilo v Sloveniji ob 6.156 opravljenih testiranjih potrjenih že kar 219 okužb z nevarnim novim koronavirusom SARS-CoV-2, epidemija pa je že v soboto terjala svojo prvo smrtno žrtev. Soodgovornost za nastale razmere številni pripisujejo vladi Marjana Šarca, ki je bila pri ukrepanju počasna in neodločna.

Že v noči s petka na soboto pa je nova vlada pod vodstvom Janeza Janše na svoji prvi konstitutivni seji z namenom zajezitve širjenja epidemije vzpostavila Krizni štab, naslednji dan pa so bili sprejeti ostri ukrepi, prepovedano bo izvajanje vseh nenujnih storitev in dejavnosti.

Zgaga na Predaliča naslovil zahtevo za dostop do informacij javnega značaja v obliki daljšega eseja
Državljani, ki se zavedajo resnosti situacije, pozdravljajo ostre ukrepe. A to ne velja za pripadnike globoke države, ki krizne razmere s pridom že skušajo izkoriščati za nasprotovanje novi vladi. Takšen primer je “samostojni” novinar Blaž Zgaga, ki je že v soboto na generalnega sekretarja vlade dr. Boža Predaliča naslovil zahtevo za dostop do informacij javnega značaja v obliki daljšega eseja. Pod prvo točko ga zanima pravna podlaga za ustanovitev kriznega štaba.

“Trenutna zakonodaja predvideva za upravljanje kriz, kot je kriza s koronavirusom, uporabo organov, kot so Svet za nacionalno varnost, Sekretariat Sveta za nacionalno varnost, Nacionalni center za krizno upravljanje in Medresorsko analitično skupino,” meni Zgaga, ki Predaliča v nadaljevanju prosi še, da mu posreduje celoten organigram Kriznega štaba, kjer želi imeti prikazane tudi vse relacije vodenja, poveljevanja in poročanja.

V nadaljevanju želi Zgaga pridobiti tudi seznam vseh članov ožje in širše skupine Kriznega štaba, že vnaprej pa ob koncu pisma izpodbija morebitno označenost katere od informacij s stopnjo strogo tajno ali tajno, nadalje pa zahteva izvedbo testa javnega interesa.

Kljub kriznim razmeram bo Zgaga odgovor prejel v zakonitem roku
Predalič se je na družbenem omrežju Twitter že odzval na vprašanja: “Ko je tedaj, ko @vladaRS potrebuje vsak atom energije in vsako minuto časa za boj z eno najhujših epidemij v zgodovini Slovencev, ‘raziskovalnemu novinarju’ Zgagi pomembnejša politična borba in iskanje dlake v jajcu. Zgaga, ne skrbite, odgovor dobite v zakonitem roku #odgovornost” Vprašanja Zgage so pričakovano sprožila val zgražanj, nekdanji minister dr. Žiga Turk pa je glede na krizne razmere izrazil upanje, da se na vladi ne bodo preveč zamudili z odgovorom.

Priznani davčni strokovnjak Ivan Simič je Zgago pozval k pomoči: “Spoštovani g. Zgaga, predlagam vam, da se kot prostovoljec javite in pomagate kriznemu štabu, pa boste vse izvedeli. Vaše zahteve bi razumel v normalnih časih, ne pa danes, ko smo zaradi počasnih reakcij oziroma nereakcij prejšnje vlade padli v krizne čase. Pa berite Uradni list.”

Politični analitik Sebastjan Jeretič pa je opozoril, da naj pustimo vladi, da nam pomaga, saj je zaspala prejšnja ekipa: “Ne zanemarjam pomena pravne države, demokracije in boja proti fašizmu, a zdaj res ni čas za zasipanje  @vladaRS s takimi vprašanji. Naj postavijo na noge ustrezen odziv. Prejšnja ekipa je zaspala, pustimo sedanjo, da nam pomaga. Nam (!) pomaga.”

Zgagi očitno ni cilj prejeti odgovor, pač pa delati zgago
A Zgaga ni bil zadovoljen s Predaličevo napovedjo, da bo odgovor prejel v zakonitem roku. Med drugim je izrazil mnenje, da ukrepi Janševe vlade posegajo v temeljne človekove pravice in svoboščine. Predalič je ponudil zanimivo ponazoritev ravnanja Zgage: “Kaj bi rekli policistu, ki bi gasilca, ki ravno gasi požar, motil z zahtevami, da mu kaže prometno dovoljenje gasilskega vozila, s katerim je prišel gasit požar?”

Repovža skrbi, da se bo pipica, ki se napaja iz poslov z žilnimi opornicami, zaprla
Podobno kot Zgaga ravnajo še nekateri novinarji, na primer Grega Repovž z Mladine, ki že vse odkar je Janševa vlada začela delati, deli zlonamerna sporočila. Med drugim ga je zmotilo tudi to, da si je pred začetkom konstitutivne seje Janševa vlada, da bi opozorila na resnost situacije, nadela zaščitne maske, ki jih po opozorilih mnogih primanjkuje, zato je Janšo označil kar za Mario Antoinetto: “Ljudstvo, imate doma premalo razkužila in vas skrbi? Ja dajte si gor najboljše medicinske maske! (Marie Antoinette 2020)” Znano je, da ima pred poročanjem o dejstvih pri Mladini prednost ideološko onesnaževanje, zato Repovž seveda ni tvitnil o tem, da za večino zaščitne opreme obstaja možnost povečanja zaloge, dobava pa je potekala tudi tekom konca tedna. Tudi o tem, da je vlada sprostila 400 milijonov evrov za spopadanje z epidemijo, ni bilo slišati od Repovža. Skrbi ga namreč, da se bo s prihodom nove vlade zaprla pipica za medij, katerega lastnik se med drugim financira iz predragih žilnih opornic, o čemer smo na Nova24TV že večkrat poročali.

Rok Krajnc

 • Garbage man

  Komunistične podgane tako, kot navadne podane se uničuje s strupom (resnične informacije) in pastmi za podgane ( pisanje resnice od 1900 do danes).

 • Vrhovni sodnik

  Božo, da mu ne boš slučajno odgovarjal, prvo naj vloži uradno vlogo, saj vlada ne posluje preko Twitterja.

 • Morje

  Sploh ni treba odgovarjati na vprasanja tega pezdeta. Me pa vseeno zanima, zakaj je kar 6 mejnih prehodov z Italijo odprtih in zakaj se ne spusca cez mejo samo tovornjake, ki gredo v Slovenijo.

  • Novakec1

   Kako bodo pa manjko hrane pripeljal če bo vse zaprto.

  • Anton

   Katero pezde si pa ti, ki se še podpisati ne upaš z imenom in priimkom?

 • macon

  Repovž bedasto opleta z Mario Antoinetto in kaže svojo nezadostno splošno in vsakršno izobrazbo.

  Navadili smo se že, da nima pojma o ničemer.

  • JANEZ GUS

   Ta dva otroka komunizma se bojita za svoje riti.Vesta tudi,da se bo ugodno ževljenje končalo,ko presahne ne pošteni izvir.Rapovževega fotra in mater pa tudi poznamo.Vse jasno.

   • joza joza13

    Ja, ampak vseeno pričakuj “veliki pok” iz Finske, morda pa tokrat celo iz Butal.
    Osnova?
    Krizni štab!
    Posel Patrie je bil vreden 278 mio €, sproščena sredstva za premagovanje korone pa 400 mio €.
    Veš koliko denarja je to? Veš kako bodo ta sredstva manjkala naši komunistični mafiji? Še lastno mater bi pokradli, ne da bi se kraji 400 mio € odpovedali!
    Kuča, Zgaga, Repa, Tunek … to dobro vejo!
    Priprave na veliki pok so že v teku!

    • JANEZ GUS

     Upam,da je tudi najbolj blesavim kapnilo.V Sloveniji je pa res vse za pričakovat.Slovenec ostane doma,voli pa čefur.Res pa upam,da jim je potekel rok trajanja.Bomo morali pa domoljubi stopiti skupaj.

  • mginko

   IMA VSE PODEDOVANO !

  • sloustava

   Je pac Repovzkin in Lucujev mladic.

 • Antonius

  Zgaga?
  Saj ga že priimek definira, zakaj je zašel na naš svet.
  Zgaga? Kdo normalnih si pa hote še privošči, želi, zgago?
  Kučanove zanalašč ne izpostavljam, omenjam.

  • zokispoki

   Zgaga ali Zbloda ? To je sedaj vprasanje, de !

  • pupa

   Dobro bi bilo izvedeti kako dobro se je prodala knjiga blaža zgage s katero je želel diskreditirati JJ. Predvidevam, da bo doživela ( če že ni) usodo kardeljevih stvaritev.
   Če uporabiš nepošteno diskreditacijo običajno doživiš obratni rezultat. JJ je tudi tokrat izpadel JUNAK.

   • Antonius

    Če bi se zgagarsko knjižno skropucalo dobro prodajalo, bi se na ves glas hvalili s ponatisom.

 • joza joza13

  Zgagi ni cilj prejeti odgovor?
  Je mu cilj prejeti odgovor, je!
  Ta krizni štab bo čez dve leti druga Patrija!
  Kar bo v odgovoru zapisano, bo podlaga za naslednjo sodno agonijo, tisto… na neznanem kraju in neznanem času pa češnja na torti.
  Ali kdo dvomi?

  • Marija

   Nič ne dvomim o tem,če bo narod zopet volil levico,mi pa sedeli doma.

 • Ciril Cof

  Tudi sam sem opazil to brez obraznost. Briga jih za situacijo in za ljudi. Pa k tema dvema bi dodal še Gobčevo iz RTV-ja. Bi jo kar na g… ko jo poslušam.

  • Ivan Ivanovič

   Kdo je te ljudi pooblastil, da napadajo vse, kar ni udbomafijski plenilski klan? To so izmečki.

   • mginko

    Stara udbomafija. To je njen podmladek. Vse to čivkajo že vrabci v ukradeni državi 30 let, samo narod, ki ne spoštuje svoje domovine (800.000 nevolivceV) ni toliko razgledan in dorasel, da bi to razumel – UDBOMAFIJA.

   • Zgornji

    Izrodki pekla So To !!! ! !!!

   • samotoje

    ZKS oz. CKZKS.

    • Anton

     Znate še kaj drugega?
     ,, SVOJAT ZABLOJENA”.!

  • Marija

   Še veliko jih je.Zdruziti se je treba in jim pokazati,da za njih ni meja modro nebo,ampak tukaj v realnosti.

  • samotoje

   Ko zagledaš Gobec na ekranu, izklopi zvok. Čas, ki ga porabiš za to koristno dejanje, se imenuje 1 gobec in je nova merska enota.

  • Oliva

   To so sami zapiti novinarčki, kaj pa lahko pricakuješ od njih

 • Ivan Ivanovič

  Ne zanemarjam pomena pravne države, demokracije in boja proti fašizmu,
  ***
  Tisti, ki se pri nas bojujejo proti fašizmu, naj se pogledajo v ogledalo. Tam bodo ugledali zlo, proti kateremu se borijo.

  • Zgornji

   Amennn !!!

  • Marija

   To so dobro pokazali na svojem shodu proti sovraštvu,sami pa sejali sovraštvo z klici k ubijanju.

 • Korl

  Spoštovana novinarja Mladine g. Repovž in g. Zgaga, ki postavljata novi vladi tako čudna vprašanja, postavljata na 100 dnevni rok. Ali vaju trenutna svetovna katastrofa nič ne skrbi. Odložita stare manire, stanje v državi in svetu je katastrofalno in najnujnejše boste izvedeli od Kriznega štaba.

  • mginko

   SPOŠTUJ TO GOLAZEN ŠE NAPREJ.

   • Zgornji

    Ja, tako Golazen res nezmoremo spoštovati, No , Kor’l, Nooo !!! ! !!!

  • Ivan Ivanovič

   Prositi medijske aktiviste udbomafije, naj odložijo stare manire, je kot prositi hijeno, naj ne opreza za plenom in naj ne žre mesa. To so ljudje najslabše vrste, prodane duše, ki zavestno delajo v prid plenilcev države, to je kriminalcev.

   • Franci

    seveda in dobro se zavedajo da bo zastonj denarja za njih zmanjkalo. Čim prej tem bolje.

  • Marija

   Taki najbolje delujejo v nahujših krizah,ko je narod prestrašen.Stara praksa.

 • AlojzZ

  Kot novinarji globoke države napadajo JJ&pajdaše, tako JJglasila napadajo predstavnikie globoke države. Oboji pa služijo banksterjem, ki jim dajejo denar.

  Kaj pa ljudje? Teh je pa preveč, zato so poslali virus korona.

  • if

   Komu pajdašite?

  • JANEZ GUS

   Pametnjakovič,si celo noč pil.

 • Jožefa Benko

  ta osebka mladine sta hujša od koronavirusa, izmečka človeške vrste

  • Zgornji

   Izrodki Pekla So To – Satanovi otroci !!! ! !!!

 • JANEZ GUS

  Vlada mora nemudoma zamenjat RDEČE vodstvo greznice RTVS.Zvsakim dnem podaljševanja tega komuvističnega trobila si dela medvedjo uslugo,greje kačo na prsih ali po domače,serje v lastno skledo.V teh izrednih razmerah ne more nobenemu polaat računov,najmanj pa komunistični peti koloni.Kozlovička,čaka te garanje.

  • francelj3

   Ne zamenjati vodstev, UKINITI javno hišo zaradi protinarodnega delovanja! Za nujno informiranje imamo dovolj drugih TV in radijskih kanalov. Pozneje lahko vlada ustanovi novo RTV z novimi ljudmi.

   • zaslosds

    Rtv naročnino ukinit,rdeče leve laži ne bomo plačevali

    • Zgornji

     Točno Tooo !!! ! !!!

   • Zgornji

    Amennn !!! ! !!!

  • zaslosds

   Kozlovička je njihova,spet ne bo nič

   • pupa

    Nad Kozlovičevo je celotna vlada od katere se pričakuje odgovornost in rezultate. Dali jim bomo sto dni miru sploh glede na trenutne izredne razmere. Za vnaprej pa tudi Kozlovičeva ne bo mogla negativno izstopat in solirat.

 • JANEZ GUS

  Ne znam si predstavljat zdaj v teh časik na čelu vlade kamniško murgelskega šalabajza.Sam Bog nas je rešil,da je ta svetovna nesreča pobegnila iz ringa.Treba ga je zabrisat tudi oz parlamenta.

  • Zgornji

   Amennn !!! ! !!! Točno Tko !!! ! !!! Sam Bog naj je zopet podal Njegovo Vsemogočno Roko, in nas rešil teh Antislovenskih Pokvarjencev tipa Šarac-Šaro . Sedaj ne smemo spet tako zabluziti, kot smo že prej.

  • samotoje

   Naj Šmarec sedi v parlamentu in se uči osnov političnega delovanja. Pa tiho naj bo.

 • JANEZ GUS

  Če hoče vlada dobro funkcionirat v teh izrednih razmerah,mora bit narod objektivno informiran z vsakim njenim vkrepom,to pa ne more bit s tako komunistično-murgelsko RTVS.Zato je treba to bando lenuharsko,rdečeglavo in priviligirano takoj razgnat.Imate vso podporo naroda,ki hoče državi dobro.

 • francelj3

  Zgaga in Repovž nista samo bebca, ampak sta med vodilnimi predstavniki pete kolone, ki bi rada preko kaosa in stotisočev smrti zrušila zakonito in edino sposobno vlado. Gre za veleizdajo, upam, da bo kaznovana.

 • mona lisa

  Podgane še zdaj kljub resnosti položaja spuš čajo svoj strup.

 • VERRZIFIKATOR

  Grga R. Povž

  GROBAR GREGOR

  Se za mladega ima vsa leta,
  kar je Grega zemljo že pretlačil,
  kar se je razgalil, vneto slačil,
  kar z lopato naš grobar opleta.

  Da potrebnih dobrih ni zdravnikov,
  padarje da se lahko uvaža,
  takšne stresa, lastna ga blamaža
  sili v vrste sprednje s tem bolnikov.

  Zdravje mladec s tistim zamenjuje,
  čemur reče se hipokrizija,
  za grobarja namreč je vizija,
  da bolnikov čimveč odstranjuje.

  Mladec Grega namreč pokopava,
  mar mu je, starost ga nič ne briga,
  tudi če mladina, prava figa,
  v grobu pač preranem poležava.

  Grega, ta grobar iz vrst mladine,
  človek namreč je brez empatije,
  trhle plod je ideologije,
  srečen dan, ki nam brez takih mine.

 • tomven

  Pustite no idiota, kot je zgaga in se ne obremenjujte z njim. Take iztrebko, kot je on, pri nas doma izpere wc školjka. Da o repovžu sploh ne govorimo.

  • pupa

   Zelo mi je všeč, da si te stvorke zapisal z malo začetnico in bo s to prakso potrebno nadaljevat, da bodo vedeli koliko “teže” imajo.

   • tomven

    Nikakor ne bi tvegal in imena teh smrduhov napisal z veliko začetnico… Me bo Hanibal Lector za ušesa.

 • DMB

  Pipica se jim zapira …….. bliza se jim konec. Zadnji vzdihljaji in strup je treba porabiti

  • Janez

   Skrajni čas,če ne bi pobralo nas

  • Oliva

   Preden poslovno “crkneta”

 • mginko

  TAKIM NORCEM KOT JE “PISUN” – ne novinar – ZGAGA, NOBENEGA ODGOVORA. Komunistična golazen !

 • Anton

  kdo pa jih jemlje resno, saj se že na “uč” vidi , da niso pri “tprav”.

  • Zgornji

   Ja, nekateri Zloben Antislovenski NeumnoZabitoSlep folk jih še upošteva …

   • AlternativaZaSlovenijo

    Teh je vse manj.

  • samotoje

   Zato pa raje kakšen dober francoski komad pripopaj.

 • JANEZ GUS

  V teh izrednih razmerah,kriznih, je zelo tvegano za vlado s tako komunistično RTVS.Te murgelsko-komunistične oprode od novinarjev si privoščijo komentiranje ne poročanje.To komentiranje in izkrivljeno postavljanje vprašanj določinim povabljencem pa je nevarno.Nmerno tudi vstvarjajo paniko tam,kjer je ne bi bilo treba.

  • Zgornji

   Točno Tko !!! ! !!! Amennn !!! ! !!! Zato bi bilo Najprej Potrebno Očistitit Avgijev hlev – Rtv , da se stvari vsaj deloma Normalizirajo !!! ! !!!

 • JANEZ GUS

  Ta pokvarjena komunistična mafija na RTVS pa tudi išče njihove kvazi strokovnjake,da komentirajo določeno temo.Vidi tudi se,kako jim polagajo besede v usta,če se ta kvazi strokivnjak do časa ne ove.

 • Zgornji

  Tale Repovž je Tako Antislovenski Zlobnež Hinavski, da bi ga bilo treba na nasprotno stran Vesolja skriti, da nam nebi več škodoval !!! ! !!! In, Koliko več je še takih Pokvarjencev zdaj v Sloveniji !!! ! !!!

 • Aldo

  Zgaga zopet dela zgago.

 • JANEZ GUS

  Zdaj,ko je prepovedano vsako zbiranje folka,bi moral virus narediti red tudi v murglema.Tako bi komunarjem preprečil njohovo pomp folkloro,ki bi sledila v normalnih razmerah,preden se govno skrije v zemljo.

 • Nšo-či

  Repovžu tokrat nobena finta ne bo pomagala. Ljudstvo J.J.ju zaupa. V petek so se na njegovo priporočilo izpraznile šole.

 • Zgornji

  Zelo Priporočljivo bi bilo Najprej Počistiti Avgijev hlev – RTV , da se stvari potem vsaj malo Normalizirajo , …

 • JANEZ GUS

  Ko poslušaš radio ognjišče,kjer že skozi predvajajo domoljubne slovenske pesmi,potem preklopiš na komunistični val 202,prvi program,ima človek občutek,da živi v dveh različnih državah.

 • Hribouc

  Za čisto vsako rit se najde lajšta, tud za Zgago in Repovža se bo!
  ———————————————————————————————-
  Vsi pridemo na vrsto, do zadnjega.

 • Franc Šink

  Janša je v eni edini noči naredil več kot Šarec celi svoj mandat. Počistil je Šarceve smeti.

 • Ryuk

  Za vaše zdravje, psihično in fiziološko, bi dobro delo, če se izolirate od Mladine.

  • AlternativaZaSlovenijo

   Genau!

 • AlternativaZaSlovenijo

  Jebem jim mater komunistično! Repovž idiotski novinar straši z maskami. A je slučajno zbolel, pa kašlja in kiha in težko diha? Če ni, ne rabi masko, naj si umiva pošteno svoje umazene tace, pa naj ne vrta po nosu in si daje palec v usta. Ko pride domov, pa naj se osami doma, če mu je dolgčas naj si ga zdrka!

 • šmentanamuha

  Zdaj se lepo vidi, kaki pokvarjenci so tile iz novinarskega društva 571. Kučanova udarna konjenica.

  • AlternativaZaSlovenijo

   Gnoj človeški, ni drugih besed za ta novinarski gnoj!

 • Peter dolenc

  Priimek Zgaga pove vse. Vsaka rit pa pride na sek……
  JANEZ HEROJ PA ŽE DRUGIČ REŠUJE SLOVENIJO

 • Peter

  Saj smo vedeli, da se bo to dogajalo. Samo demonstracij ne morejo organizirati, zaradi virusa, drugače bi že začenjali svoj boj proti fašizmu, kot mu rečejo, no.

 • totex39

  g. Simič je Zgagi dobro povedal, ampak zgagar noče priznati, da je levičarska vlada tista, ki nas je spet pahnila v d*rek, še naprej provociraja ljudi, ki nas hočejo obvarovati pred virusom, kar so Šarčevi nesposobneži vse zafrknili..

 • tromaž

  Pustite bedakom, da si sami kopljejo grob, postavite jih na stranski tir.

 • Liberalec

  Ne ukvarjajte se z Repovži, zgagami in podobnim odpadom.
  Ignoriranje in privijanje pipic jih bo utišalo. Je pa za to potrebna pravna država, ki jo Kozlovičeva verjetno ne bo uspostavila…..?

 • rubec

  Naša kravica ni hotela sodelovati pri telitvi ampak je porednica pri tem celo nagajala. Tako sunkovito je mahala z repom in ga vrtela, da tudi veterinar ni prišel zraven vse dokler ji nisem pokazal sliko blaža zgage. Da bo če ne dobimo telička nemudoma ven zgledal približno takole je moje zlatkano takoj doumela, dvignila rep in cela otrpnila. Telička smo zatem zdravega in živega zlahka spravili na svet, a je kravica še kakšen mesec dni ostala komplet otrpla. Sosedje so me potem spraševali, kje sem nabavil tako veliko surikato.

 • AGA

  REPOUŽ PARAZIT, KRADEŠ DENAR BOLNIKOM ,ZATO NI OPREME, PODPIRAŠ NESPOSOBNE ŠARCE LEVUHARJE ZATO BO UMRLO NA STOTINE SLOVENCEU.ODGOVARJAU BOŠ

 • rrrrr

  Nekako tako je povedal novinar P. Jančič:
  Janša je bitko dobil, še preden so jo novinarji F571 sploh začeli…

  • mginko

   F571 – niso novinarji – to je udbomafijska organizirana podmladna golazen za pranje možganov drugorazrednih državljanov pod mentorstvom “presvetlega” – specialista za “sovražni govor”. Skrajni čas je, da narod spregleda te komunistične razdiralce slovenskega naroda in na udeležbi bodočih volitev odstrani te smeti izven dostopa vladanja (volilna “lustracija).

 • DEATH TO COMMUNISM

  Vlada naj Zgagi mirno odgovori, naj gre v tem trenutku s takimi vprašanji v tri pizde materine! Pa smileya naj prilimajo na koncu… Preklet degeneriranc!

  • šmentanamuha

   Tako se sami najboljše diskreditirajo.

 • Korl

  Molitev za zdravje v času epidemije koronavirusa
  Oče usmiljenja in tolažbe,
  tvoj Sin Jezus Kristus
  nam je s križem pokazal vrednost trpljenja.
  Pomagaj našim bratom in sestram,
  ki že nosijo križ bolezni in so preizkušani.
  Nakloni jim izboljšanje zdravja,
  njihovim svojcem pa poguma in zaupanja.
  Vsem zdravstvenim delavcem nakloni moči in zdravja,
  da bodo vztrajali v ljubezni do bolnikov;
  raziskovalcem pa, da bodo čim prej odkrili uspešno zdravilo.
  Nam in vsemu svetu daj svoj blagoslov,
  da bomo rešeni bolezni
  in se ti bomo mogli s tvojo Cerkvijo zahvaljevati.
  Amen.

  Sv. Marija, zdravje bolnikov – prosi za nas.
  Sv. Rok, zavetnik zoper kužne bolezni – prosi za nas.
  Vsi svetniki in svetnice božje – prosite za nas.

 • lokec

  Poznam mnogo ljudi, ki imajo bistveno večjo izobrazbo kot ta dva in delajo v proizvodnji. Če boste tema dvema kaj plačevali iz državne blagajne ste njima podobni.

 • Andrej

  Komunizem je ZLOBA in Mladina je komunistična.

 • Viktorh

  Najbolj zvesti soldati propadlega rdečega režima, so strnili vrste kot 2007 in začeli organizirano nagajati, krasti čas tistim, ki morajo delati…

  • Ivan Ivanovič

   Obnašajo se kot siciljanska mafija. Samo, da so udbomafija.

 • KAPIBARA

  Zgaga, to zagagasto vprašanje BI MORAL nasloviti prejšnji vladi, za kaj ni odreagirala že 3 tedne prej !!

 • plavi-mil

  Zgaga ima pravašnji priimek, za Repovža pa itak vemo da ni gladek, vsa ostala levičarska golazen 571 se je skrila v mišje luknje.

 • Peter

  Jaz sem pa mislil, da so desni tisti, ki delijo narod, delajo zgago in mečejo polena pod noge vladi, no.

 • baubau

  Joj,prosim vas:ne objavljajte njihovih svinjarij še na Novi!

 • Borut Stari

  Nimam problemov s temi debili. Uporabljam metodo IGNOR. Enostavno jih ne upoštevam.

  • Peter

   Niti jaz. Koliko pa je takih, ki jim verjamejo vse, kar bleknejo? In zdaj, ko večina naroda visi pred TV in očitno, kolikor vidim na twitterju, javna hiša izkorišča vse svoje resurse za napade na vlado….

 • rubec

  Kdo je pa vedel, da bo tak efekt. Zaradi šoka še mleka ni imela, tako da smo malega Ferdinanda sami gor spravili z mlekom v prahu in 0,3 martinija. Streseno, ne zmešano.

  • samotoje

   Ferdinand, ki rožice nabira, je deklariran pacifist. Menda ne boš tega dovolil?

   • rubec

    Ah, kje pa. Ko mu pokažem fotografijo levaka, mu že zdaj v najstniških letih iz nosa ogenj sika. Če jih ne pospravimo se bojim, da mi bo enkrat hlev zagorel.

 • tohuvabohu

  Znanstveno je dokazano, da norcem niti kriza ne pride do živega. Nasprotno, prav v krizah se počutijo kot riba v vodi. To smo videli v letih 1941-1945, ko so ob eksistenčni agoniji slovenskega naroda rdečkarji dobili priložnost za revolucijo in pograbitev oblasti.

 • Franci Pušenjak

  Javnost bi morala take zgage enostavno ignorirati in jih pomesti nekam med smeti. Ni sicer ekološko vendar je potrebno! Samo zato ker imajo ti ljudje nekaj podpornikov se obnašajo krvoločno in popolnoma proti ljudem!

 • Slovenka

  Ko smo že pri paniki, to si preberite in boste videli, da Globoka država dela sto na uro in še več: Je usoda Bergama, kjer na upepelitev čaka 250 trupel, napoved mračne prihodnosti kužne Slovenije?https://insajder.com/slovenija/je-usoda-bergama-kjer-na-upepelitev-caka-250-trupel-napoved-mracne-prihodnosti-kuzne

 • Peter

  Na Twitterju se je neki [email protected] pritožil, ker “njega in druge sooblikovalce javnega mnenja” Janša ne odblokira.
  Zakaj, propadli miljonar, bi te pa odblokiral? Da boš spet sral po njem? Zakaj nisi sral po Šarcu, ki nas je spravil v ta drek s svojim butastim klovnovstvom?
  Spel se, glupi miljonar, no.

  btw, ima se za sooblikovalca javnega mnenja. Za kozlat.

 • šmentanamuha

  Novinarski pedri nabijajo na polno, kak Janša še ni uredil ničesar. Šarec je tri tedne afne guncal in “ustvarjal” hitre razpise za delovna mesta svojih podpornikov, ki so se mu potem po FB in Twiterju zahvaljevali za “dobro opravljeno delo”, Janša pa bi moral v noči iz sobote na nedeljo “urediti stvari” in ker jih še ni, je že sledil pogrom kučanistične novinarske falange.

 • Stajerka

  ….očitno je Zgaga ob neukrepanju Šarčeve ekipe, upal, da pocrka pol Slovencev……po možnosti tistih brez privilegijev……pa mu je vsa ta hudoba priletela v fris kot največja Zgaga vse zgag…..

  ……dajte lewaki…..če ste nesposobni, ste nesposobni…..in krivde ne morete pripisovat drugim……o človekovih pravicah pa tole – toliko življenj kot ste poteptali lewaki in kot ste jih skrajšali na Mladini s krajo zdravstvenega denarja, NIMA NIHČE NA DUŠI……

  • Peter

   En kup jaht na Jadranu, lastniki kšeftarji z medicinsko opremo…dobavitelji, kot sebi lepo pravijo. Za 100% provizije.
   Vsaj en nov klinični center in ne vem koliko specializiranih bolnic bi lahko zgradili in opremili iz denarja, ki so ga nakradli “dobavitelji” medicinske opreme ob tihem soglasju zgag in repovžev.. Od tistih operacijksih miz Mirage (če se jih še kdo spomin) dalje, no.

 • Marija

  Saj ni res pa je.To presega vse meje zdravega razuma.Nimam besed.

 • Stajerka

  ….nekdo je VDRL v twitter profil kriznega štaba in pojavljat so se pričele čudne zadeve…..

  JelkoKacin @JelkoKacin NIMAM in tudi NE ŽELIM imeti dostopa do TW profila Krizni štab Republike Slovenije dokler ne ugotovimo kdo je “vdrl” v profil.

  Več na: https://www.zurnal24.si/slovenija/nenavadno-dogajanje-na-profilu-kriznega-staba-343513http://www.zurnal24.si

  • Peter

   Vse to je del specialne vojne. Ko se odpravijo zapore zaradi virusa pa demonstracije, kocke, zažiganja, norenje. Dokler se ne vzpostavi nazaj demokracija, no.

 • mare

  Slovenski Narod bo te izdajalce kaznoval.

 • sloustava

  Zgaga, verjamem, da uzivas ko zajebavas! A resnica je, da dokazano zajebavas svoje potomce! Sramovali se te bodo, ko odrastejo. Biti hlapec madzaronu, je bljak! Smilis se mi, res!

  • Joc 52

   ne vem, če je sposoben narediti potomce…..taki kot fajonka že ne

 • odzunaj

  Zgage so zgage po direktivi in plačane z denarjem, ki se še vedno krade nam vsem !
  Konec zgag, ki nam kradejo svobodo, ustvarjalnost in odgovornost !!!

 • Vera

  ” Nič več ne bo tako,kot je bilo ” ,tudi koronavirus bo spremenil naša življenja , zato naj mediji sprejmejo novo vlado ,ki je bila izvoljena in postavljena na legitimen način . Izgubili smo skoraj dve dragoceni leti,zato si bomo odslej morali vsi prizadevati, da bomo iz krize izšli kot zmagovalci,kot leta 1991.

 • Joc 52

  Prosim odgovorne, da zgago in repovža dajo pod nujno na hladno, ker nista normalna!!! V teh časih, da imata obraz, da zaj……odgovorne. Se ne zavedata, da sta marioneti na kvadrat – res neprebavljivo

  • Peter

   Samo predstavljaj si, kakšen kraval bi zagnalo 571 družbenopolitičnih delavcev! Še Nelsonu Mandeli bi pisali, kakšen fašizem se dogaja v dolini, no.

 • samotoje

  Naj blebetajo, mi imamo boljše delo : https://www.youtube.com/watch?v=GxonNvuCFRY.

 • Kapodistrias

  Očitno se bomo koronavirusa znebili prej kot te zblojene levičarske ideologije.

 • Kapodistrias

  Prosim, ne ukvarjate se (ne vlada in ne komentatorji) s tema dvema primitivcema. Pljunek v obraz, ena po goflji in brca v rit, to je žal edina govorica, ko jo ta dva primata razumeta.

 • Unikatna

  To ni normalno in takšne je potrebno nekam brcniti! Borimo se proti virusu, a tadva se gresta blebetanje. Joj, joj…

 • Olga101

  Gre za anarhiste! Njihov cilj je anarhija in udobno življenje na račun tistih, ki delajo! Malo morgen!

 • piko8

  Zelo si želim, da ju z obličja zemlje odstrani virus !!!

 • Miro Jereb

  Tale ZGAGA peče…za KOZLAT.

 • Aldo

  Kdo so njegovi starši.
  Je pač imel slabo vzgojo.

 • Lon Wolf

  Kako dolgo bomo še dopuščali kulturnim marxistom, da nam uničujejo deželo. Za vsakega dospelega ekonomskega migranta, zamenjava z levaškim – kulturnim marxistom. Samo na ta način in nič drugače. Udri milcijo moja!

 • Amerikanc

  Take leve fašistke je potrebno samo ignorirati in jih pustiti propadanju skupaj z njihovimi partijskimi trobili.

 • milanček

  zgaga, pa komu jebe mater, ženo, on je golazen, nujno je treba narediti red na tožilstvu in sodišču! to skorumpirano golazen je treba dobesedno postrelit!

  • Aresnica

   Uh si pa hud- JAZ bi dal to zgago na prisilno delo – Ta zgaga itak ni nikoli v življenu delal – delal je samo zgago na davkoplačevalski račun._skratka to je golazin, ki uničuje našo lepo državo.
   ___________
   Lep pozdrav

 • Bojan Emeršič

  Maske, ki jih uporablja vlada na sliki so t.i. respiratorji, ki preprečujejo vdor delcev v dihala. Medicinske maske ali kirurške maske pa imajo namen preprečiti raztros mikrobov pri dihanju nosilca maske.
  Novinarji pa taki…