[Video] Obupana Permanova z lažmi strašila pred Janševo vlado in neusmiljeno napadala Počivalška!

V petek je POP TV dosegla novo dno in sicer z oddajo 24ur Zvečer, v kateri je pri voditeljici Suzani Perman gostoval predsednik SMC Zdravko Počivalšek. Permanova je Počivalšku ves čas oddaje nesramno skakala v besedo in ga neusmiljeno napadala, privoščila pa si je tudi nekatere laži. V enem svojih daljših monologov je namreč skušala ustvariti vtis, da SDS in NSi nasprotujeta javnemu zdravstvu in javnemu šolstvu, kar je daleč od resnice. Ti stranki namreč ne zagovarjata državnega monopola po sovjetskem modelu v teh panogah in tudi Počivalšek je njene besede zavrnil kot strašenje. Kot smo na Nova24TV že poročali, so povezave med POP TV in LMŠ očitne, spomnimo naj samo na nekdanjo novinarko Ireno Jovevo, ki je danes evropska poslanka LMŠ. Permanova pa naj bi bila, po besedah hrvaškega raziskovalnega novinarja, v zelo dobrih odnosih z desno roko Marjana Šarca, Damirjem Črnčecem.

V zvezi s pogajanji o nastanku morebitne nove koalicije med Slovensko demokratsko stranko, Novo Slovenijo – krščanskimi demokrati, Stranko modernega centra in DeSUS je včeraj v oddaji 24ur Zvečer na POP TV gostoval predsednik SMC Zdravko Počivalšek, ki je uvodoma povedal, da se “bližamo trenutku, ko bomo zelo hitro ugotovili ali je taka programska vlada mogoča.” Povedal je tudi, da so v zaključni fazi programskih pogajanj in da je potrebno uskladiti nekaj malenkosti, za SMC pa so najpomembnejši skrb za starostnike, torej gradnja domov za ostarele, stanovanja za mlade družine, reševanje problemov v zdravstvu, predvidljivo in konkurenčno poslovno okolje ter dokončanje že začetih pomembnih infrastrukturnih projektov.

Zadirčna Permanova neusmiljeno napadala Počivalška in mu skakala v besedo
A že na samem začetku Počivalšek ni bil deležen korektne obravnave zadirčne voditeljice Suzane Perman, ki mu je nesramno skakala v besedo, v nadaljevanju pa si je privoščila tudi daljše monologe, ki so močno presegali čas, ki ga je imel Počivalšek na voljo za odgovore: “Zakaj kar naenkrat po letu in pol tak preobrat v SMC? Vemo, kaj pravi vaš ustanovitelj Miro Cerar. Kaj se je spremenilo v letu in pol, razen seveda vi, kot predsednik te stranke? Je to vaš osebni projekt, da zdaj pa greste v vlado, ki bi jo vodil Janez Janša? Ker denimo pred letom in pol te opcije niste imeli, ali zdaj ste spoznali, da je gospod Janez Janša vreden zaupanja. Sploh vi, vaša SMC je takrat, ko je bil Janša v zaporu, mu odvzela mandat, vaš poslanec vodi preiskovalno komisijo o domnevno spornem financiranju SDS in še in še bi lahko naštevala. Kaj se je zgodilo?” Počivalšek ji je pojasni: “Vseskozi sem jaz kot takrat še poslanec, potem kot minister te druge vlade zagovarjal, da se moramo pogovarjati z vsemi, ki so izvoljeni v parlament. Potem, ko sem postal predsednik stranke SMC v oktobru lanskega leta, sem vseskozi poudarjal, da bomo stabilen člen te vlade, smo to tudi bili in vseskozi sem tudi povedal, da, če bo to vlado kdo pač razrušil, da bomo naredili vse, da najdemo možnost oblikovanja vlade, ki bo pa lahko projekte dokončala in to tudi delamo.”

Suzana Perman in Zdravko Počivalšek (Foto: posnetek zaslona)

Permanova po vzoru 75 psevdointelektualcev z lažmi strašila pred novo vlado
V nadaljevanju si je Permanova privoščila tudi številne laži: “Koalicijske pogodbe še nimate, kdaj jo pričakujete in pa predvsem, če pravite, da niste za ta blokovska deljenja, da boste skrbeli v morebitni prihodnji vladi, da ne bo prišlo do ideologije. Glejte, samo pri javnem zdravstvu, SMC zagovarja javno zdravstvo, javno šolstvo. Tukaj se postavlja vprašanje, kako boste denimo zagotovili ustavno odločbo glede financiranja zasebnega šolstva. Kako boste zagotovili javno zdravstvo, če vemo, da prav SDS in pa tudi Nova Slovenija po tiho skuša nekako sprivatizirati zdravstvo, na način, da bi tudi morda v prihodnje ukinili javno zdravstveno blagajno, prenesli denar na privatne zavarovalnice, kako gre to skupaj, gospod Počivalšek. Že programsko bi utegnili imeti težave, kje so šele kadri?”

Zdravko Počivalšek (Foto: posnetek zaslona)

V nasprotju z zavajajočimi in lažnivimi trditvami Permanove, se tudi SDS in NSi zavzemata za javno zdravstvo, pri tem pač ne zagovarjata monopola države po sovjetskem modelu na tem področju, kot je značilno za levičarske stranke. Spomnimo tudi, da SMC v Državnem zboru ni podprla novele zakona o financiranju izobraževanja, ki jo je pripravil Jernej Pikalo. Zakon bi sicer le še povečal segregacijo otrok zaradi ideoloških predsodkov do zasebnega šolstva in okrepil težnje po ohranitvi državnega monopola v osnovnem šolstvu, ki onemogočajo staršem, da enakopravno izvršujejo ustavno pravico do izbire pri vzgoji in izobraževanju svojih otrok v osnovnošolskih javnih programih, ki se jih morajo otroci obvezno udeležiti.

Tudi Počivalšek je bil zgrožen nad vodenjem Permanove in je njene besede označil za strašenje: “Tukaj strašite javnost vnaprej. SMC, če bo v taki vladi, bo branik javnega zdravstva in javnega šolstva. Brez javnega zdravstva in javnega šolstva take vlade ne bo. To je samo eden in edini možen odgovor.”

Rok Krajnc

 • ZatonMesecnikov

  Treba bo tole predstaviti čehu Petru, ki bo novi lastnik Pop TV. Desničarju po prepričanju.

 • bubamara

  Dno od novinarstva. Ko novinarji strašijo pred izvajanjem demokratičnih postopkov, vemo da so mediji zadnje kar je za upoštevati. Katastrofa.

 • Vera

  Kaj takega še iz Sev.Koreje ne slišimo več.Si pa upa ta Permanova,ki bo verjetno sledila Jovevi ?

  • maček ivan

   mogoće bo pa poslanka v EU??????

 • Ph4nt0m

  Še večja smešnica od tega pa je bilo njeno pojmovanje “fake news” in opisovanje Trumpa kot lažnivca. Po novem samo Permanca in PoopTV lahko presojata kaj je resnica oz. prava novica in kaj ne…Še Severna Koreja bi bla ponosna.

  • zokispoki

   Pop kanalizacija !

  • soc

   Prvič slišim zanjo (že dlje časa ne gledam političnih in drugih oddaj Javne hiše in Kanalizacije), a na fotkah dečva res dobro zgleda. Pameti ob tem pač ne nuca. Z veseljem bi bil njen nadrejeni korektor javnega mnenja.

   • TINE

    ko jo vidiš nenaličeno…… in pritlikavo ………………nič od ženske sama žlehtnoba

    • Metod Kvargl

     Ta deklina je zelo lepa in dobra novinarka. Žal na Pro Plus novinarji ne smejo razmišljati s svojo glavo, kaj pa šele komentatorji…

 • mare

  Si pripravlja osnovo za vstop v skrajno levičarsko sfero. Sicer pa ima itak navodila kako naj se obnaša. Se mi pa smilijo odvisni novinarji, ker ne smejo misliti s svojo glavo.

  • Lustrator

   Vstop? Ona je tam že od dne, ko je prvič vstopila v tisto stavbo. Pop Tv je od začetkov svojega obstoja partijsko propagandno trobilo – misliš, da je preveč blond, da bi vsaj to vedela?

 • tasilo

  Uzana Sperman?

  Ah, že vem. To je tista revskava pudljica, ki mežikne 105-krat na minuto ali s frekvenco N=1,75Hz.

  Jaaa, jaa … njeni sodelavci so pa Pedi Ucer, Mani Juhič, Zganja Tonc … ja ja, že vem. Poop TV pa to.

 • Iva

  Mainstream mediji postajajo panični. Celo Janez Tomažič, nekoč Finance, danes Delo, v sobotni prilogi noče napisati, da množično histerijo zganjajo F21 mediji in okupirane TV, ki se vse bolj bojijo nastanka nove Janševe koalicije, ampak vsi-glih politiki. Do sedaj so Janšo ignorirali, naenkrat pa – “nova vlada bi seveda bila bolj učinkovita” napiše novinar,vendar (doda) po dosedanjih izkušnjah (katerih?) izredno revanšistična (stigma!) in že navaja kadrovske menjave. Halo? Do sedaj ta in ostali delovi Watch dogi še niso opazili, da sta naša Marjan in Damir zamenjala celotni represivni aparat (direktorje vseh služb), bojijo pa se tega česar sploh ni! In JJ bo obračunal s političnimi tekmeci in celo s F21. A je Tomažič normalen?

  Kot kaže postaja Janševa vlada realnost, je očitno tudi iz prispevka našega Markeša, ki je nekoč dejal: V Sloveniji je vse, kar ni levo od levega, fašizem! No, takrat je bil tudi on še fašist., danes pa … piše pamflete za F21 tajkune!

  • Lustrator

   Nič, predlagam naj SDS ne razočara 30 let starih blodenj komijev in dejansko nastopi revanšistično, da bodo mase rdečesrajčnih podpornikov čez noč na cesti, v njihovih stanovanjih pa vse policijske enote, kar jih premoremo. Janša je med vsemi predsedniki slovenskih strank daleč najmanj zamerljiv, najbolj diplomatski in vključevalen, revanšizem pa je zadnji pojem s katerim bi ga lahko opisali – sicer bi že pozimi 2004 komiji izjemno tanko piskali – če sploh.
   Morda bi bil čas, da bi se komiji končno napili gnoja s katerim po nareku že 3 desetletja špricajo po svojem demokratičnem antipolu.

   • Marija

    No vse kar si napisal bi gotovo naredil Jelenčič.Pa se malo druge diktatur in bi bila država rešna.Jnša tega ne bo naredil,on isce ogovore demokracijo in kaj dobi?Če bi bil tak kot ga opisujejo bi to naredili že leta1991 tako pa še po 30 letih verjame,da se je s temi mogoce pogovarjati in dogovarjati.Če bo toliko nespameten in sestavil vlado bo imel vedno polne ulice,ker ti ne bodo odnehali.Sploh mi ni razumljivo kako si dovoli ena novinarka ako blatiti 215.000 ljudi v Sloveniji?Že sedaj bi morali na ulice pred TV hiše in povedati tem trobilom,da ea ne bomo vec prenašali in dati pogajateljem podporo.Edino tako bi potem koalicija imela moč narediti zaćrtano delo.Ti bodo zrušili vse.Sedaj še samo tankov nimajo.

    • Lustrator

     ?? Jelinčič bi naredil to ja, amapk v obratni smeri, tako kot njegov idol in duhovni mentor Fido. Jelinčič ni nikoli prenehal biti komunist in udbovec, prav vsakič znova je v ključnem trenutku naredil tisto, kar je globoka država pričakovala od njega, da zruši demokratične premike – njegovo domoljubje biva le v besedah, njegova vloga pa je že 30 let zavajanje domoljubov, da je ON tista prava slovenska desnica – a mu ksreči ne naseda več nihče razen tebi podobnih 5%, ki je prav tako prepričanih, da so bili tudi partizani (=revolucionarni morilci v rokah Partije) in Šiško pravzaprav borci za samostojno Slovenijo.

     To, da bi se moral narod zganiti, se strinjam – SDS je pač (edina) neodvisna in demokratična stranka pri nas, zato se metod totalitarnih čistk in državnih udarov seveda ne poslužuje – to je na nas, navadnih državljanih – pa ne preko orožja, ampak množičnih protestov in (šele če ostalo odpade) tudi samoobrambo pred komunističnimi zombiji. SDS ni skrajno desna, ampak sredinska demokratična stranka, tako kot LMŠ, SMC, SD, Desus, Levica, SAB niso leve stranke, ampak ortokomunistične. Če postanemo v metodah taki kot oni samo, da zmagamo – ali smo dejansko zmagali?

 • rabarbara

  Tako bi moral delovati vsak novinar, vedno, povsod in z vsakim politikom, ne glede na njegovo politično barvo in politično pripadnost.
  Izpostavila je popolnoma relevantne teme in temu primerno spraševala…. In kar mi je všeč…. Spravila ga jev zadrego in mu močno zbils njegovo siceršnjo nadutost…. Bademajsoru….

  • rabarbara

   *zbila
   *bademajstoru

   • Rožle

    pa sej maš opcijo Edit ..

  • Lustrator

   Si malo pozabil, da naj bi leta 91 prestopili iz totalitarizma v demokracijo in še kar goniš eno in isto? Permanova v celotnem “pogovoru” ni niti enega samega stavka postavila niti novinarsko profesionalno, niti resnično – izključno insinuacije, močno prorežimsko hujskaštvo in obupani načini diskreditacije stranke, ki jo je še kakšna pol leta nazaj (ko so bili v sedlu režima kajpak) na vse pretege hvalila in ji celo omogočila rekordni rezultat na volitvah 2014.

   Normalna medijska hiša s kančkom moralne integritete in profesionalne novinarske etike, bi presstitutko takoj po koncu “pogovora” vrgla na cesto brez odpravnine.

   • rabarbara

    In ti o demokraciji…
    O ženski govoriš skrajno poniževalno
    Kaj torej meniš o izjavi Golubovića da so včasih imeli enega desnega novinarja, ki je kasneje postal normalen… No, jaz to obsojam vi pa še po 70 letih tulite eno in isto… Zato ne boste nikoli prišli na oblast… No oni, za katere volite

    • Marjan IV

     Povedal je tako kot je treba – resnico. Aktivistka “novinarka” je pač lagala.
     Po eni strani se postavljate na stran takšnih “novinark”, po drugi strani se pa ljudje čudijo zakaj pametni ljudje ne gredo v politiko. Ja zato, ker bi potem morali prenašati takšnele “novinarke”.
     Sicer se pa ne gre za oblast, gre se za ljudi, ki si zaslužijo boljšo prihodnost kot jo ponuja globoka država, za katero dela tudi ta “novinarka”.

    • Lustrator

     Ja, jaz o demokraciji – glavni smisel demokracije je ravno v tem, da lahko vsak v njej jasno in glasno pove kaj misli, brez tisočih filtrov in cenzorjev, ki resnico izmaličijo do neprepoznavnosti, kot se to dogaja v totalitarizmih. Kar sem napisal so dokazljiva dejstva, ne poniževanje, tako kot je dejstvo, da je velika večina “novinarjev” v Delu, Večeru, Dnevniku, Slovenskih Novicah, RTV-ju, Mladini, Žurnalu24, Pop Tv, Kanalu A navadnih presstitutov, torej brezhrbteničnih plačancev komunističnega režima, ki pišejo po nareku oblasti namesto, da bi ji gledali pod prste, kar je temeljna vloga vsakega PRAVEGA novinarja.

     “Kaj torej meniš o izjavi Golubovića da so včasih imeli enega desnega novinarja, ki je kasneje postal normalen…”

     Nič. Golubovič kot ortokomunistični aparatčik je pač jasno izrazil to kar celoten totalitarni pol verjame: kdor ne opeva tita, slavi rdečo zvezdo in se bori proti domoljubju, svobodnemu gospodarstvu in pravni državi, je “desni skrajnež, neofašist”, tisti ki za drobtinice iz partijske mize pišejo sramotne pamflete vredne sovjetske zveze leta 1950, pa so zanje “normalni”. Žal pa tako ni le njihovo prepričanje, ampak nova realnost jugoslovenije, kjer je danes dejansko “normalno”, da ljudje opevajo enega največjih množičnih morilcev na svetu, volijo njegove ideološke naslednike in podpirajo politiko, ki ni doslej delovala še niti v eni državi na svetu v več kot stoletni zgodovini.

     Slovenija OBVEZNO potrenbuje ostro lustracijo vseh, ki na kakršenkoli način branite zločinski komunistični režim – tega ne govorim iz kakršnegakoli revanšizma ali poniževanja, ampak iz ljubezni do domovine in človeških življenj, ki bodo v nasprotnem primeru spet ogrožena, ko bomo morali domokjubi spet braniti svojo vero, jezik, kulturo in življenja pred nahujskanimi neizobraženimi komunističnimi psihopati, ki jim več ne bo zadosti 2/3 večina v parlamentu.

  • Vana

   Lahko tudi tako gledaš na ta problem.
   Nisem gledala in tudi ne bom.

   Se pa vprašam, kje je dama bila do sedaj ??
   Zakaj ravno sedaj tak napad , ko J.J. sestavlja – morda rešilno – vlado ??
   Bademajster je bil pa kar uspešen, kolikor se spomnim.

  • yasuo

   in ti misliš da bodo politiki prihajali poslušat predavanja

 • Rožle

  Ja, sam za u čip pornjakis z njo ..

 • Capi

  Ejej, kakšen histeričen pogled na prvi fotki, hahaha

 • črnogled

  Se obnaša kot nepotešena nimfomanka.

  • Steiermark

   ali pa kar kot “štrozokarica” pri partizanih…

   • šmentanamuha

    Kaj pa je to, prvič slišim?

    • Steiermark

     Štrozak je slamarica, kjer so partizani zlorabljali svoje spolne sužnje ali pa kar “radodajke” – po pripovedi takšnih zlorabljenih in izkoriščanih parizank….

     • maček ivan

      Jebi vsi radi fukajo…..

  • Winstonblue

   Morda pa tudi je hehe.

 • Van Der Waals

  FDVJEVCI NA ROBU OBUPA. AHAHHA

 • Iva

  Javno zdravstvo pomeni financiranje iz JAVNEGA DENARJA ne glede na izvajalca storitve, ki je lahko država ali privatnik (koncesionar) !!!!!!!!!!!,
  ni jasno FDV novinarjem in levim politikom, ki zavajajo ljudstvo!

  • Steiermark

   Na FDV, spuščajo lekcije, ki govorijo o pojmih, kot je demokracija, svoboda in resnica, to ni za te rdeče gosi – niso dorasli niti za pojmovanje demokracje, zato tudi morajo, kot so se naučili, samo lagati in zavajati tile fake news či(a)stilci komunističnih klozetov!

 • Rožle

  Bo že preživu ..

 • Lustrator

  Fantastična naslovna slika, ki povzame dobesedno vse kar si o svobodni, demokratični, domoljubni, predvsem pa od udbovskih krempljev neodvisni Sloveniji misli globoka država in nanjo prisesan komunistični “samodanijanša” politični pol.

  Rdeča steklina očitno prihaja v svoj zadnji stadij – če rutinsko rdeče volečim slovencljem po vsem tem ne bo jasno koliko je ura in kako daleč od demokracije, medijskega pluralizma, prostotržnega gospodarstva in pravne države so nas pripeljali “našisti”, potem vprašanje kdaj jim bo in če sploh.

 • Black_hawk

  Polpismena družbena delavka iz državnega monopolnega medija sesuva opozicijo. Koliko pudra uporabi da sploh je za na tvjko, kakšne so ostale poptevke si lahko samo mislite.

 • saturnsky23 saturnsky23

  Dejte na portalu. pustite prosim vsaj en teden sliko te zverine. Pravi užitek jo je gledat. Odlično bi asistirala v bližini Mengeleja.

 • janko

  Tipično!
  Mnogo mladih tudi danes preprosto iskreno verjame starim rdečim zločincem VSE LAŽI, PODLOSTI, IZKRIVLJANJA in PODTIKANJA!
  Tudi ta simpatična punca. Naštela je vse laži, podtikanja in podlosti, ki jih bruhajo stari rdečuhi.
  Mnogo mladih tako zavzame stališča, ker pač enostavno verjamejo starejšim. Saj mladi nimajo nobenih “teženj”, pač verjamejo starim v njihovem svetu – v svetu laži, elitizma, enoumja – kjer je še vedno edina resnica nesramne laži zločincev o naši preteklosti! To je to! TEGA SE MORAMO ZAVEDATI IN UPOŠTEVATI, ZATO NE OPLJUVATI VSAKOGAR PO VRSTI.

  • Lustrator

   A to ne sme biti nikakršna olajševalna okoliščin, ampak celo dodatno obremenilna. Dovolj je stara, da prevzema odgovornost za svoje besede, z dovolj informaciojami je obkrožena, da razloči resnične od lažnivih – močno upam, da se slovenska medijska scena enkrat za večno očisti tovrstnih hujskaških kreatur – pa naj vedo kaj delajo ali ne. Izgovorov nI!

   • janko

    Velja pravilo, da je vedno potrebno slišati, videti obe plati. Ta simpatična punca sveta (ljudi, programa, lastnosti) na desnem polu ne pozna, sicer bi povsem drugače delovala.. Ves njen svet je “tam”. Druga viža so pa stari komyji, ki vse vejo, vse grehe imajo, pa trmoglavijo v temi do smrti.

    • Lustrator

     Ponavljam; vsak polnoleten opravilno sposoben državljan in državljanka nima v 21. stoletju (t.i. informacijskem veku), NIKAKRŠNIH olajševalnih okoliščin kar se tega tiče. Dokler živimo v sicer nedemokratični družbi, a je vsaj ostop do informacij zaenkrat še omogočen vsem, je nevednost še bolj kritična od zavestnega vztrajanja v zlu. Sploh pa ko govorimo o novinarskem poklicu, kjer so informacije dobesedno njihov kruh. Simpatična gor ali dol – v pluralnih demokratičnih družbah taki ljudje ne bi smeli javno nastopati v medijih, saj s svojim delovanjem kršijo celo vrsto demokratičnih vrednot iz ustave. Lustracija bi morala na prvem mestu kazensko ovrednotiti tovrstna početja, šele na koncu pa se lotiti mafijskih botrov, ki vse te prodane duše financirajo.

     • janko

      Po moje kdor ni spoznal življenja na svoji koži, nosil na svojem puklu vsakdanje težave za zaslužek kruha – čeprav ima dr. 2 faxa ali samo OŠ – NE POZNA ŽIVLJENJA in ne ve kaj dosti.

     • Lustrator

      Torej je opravilno nesposoben in se mu odvzame volilna pravica, zelo preprosto.

     • janko

      Ja, skorajda, pravzaprav ja.

     • Lustrator

      Drži, ampak vloga države in sodišč ni ugotavljanje ali je nekdo žleht ali ne, ampak ali je ravnal v skladu z demokratičnimi normami zapovedanimi v ustavi ali ne. Pri nas je večina mladih ne, zato je prav, da za svoja (ne)dejanja tudi odgovarjajo. Velja seveda za vse, ne glede na status, starost ali izvorno narodnost. Kdor ima slovensko državljjanstvo mora biti ponosen Slovenec in demokrat, sicer si pravice državljanstva ne zasluži.

     • Marjan IV

      V času interneta lahko vsakdo izve resnico, če le ima dovolj odprto glavo in je pripravljen pozabiti na ideologijo. To je tudi največji problem demokracije, politično nepismeni volivci. Ljudje upravljajo z demokracijo, ne politiki. To malokdo razume, ker je najlažje na druge prevaliti odgovornost in kazati s prstom drugam. Vendar , začeti bo treba tam, kjer je najtežje – pri sebi!

     • Steiermark

      Nemorem se strinjati, popolnoma s tabo. Pri nas ima še vedno “domovinsko pravico” indokrinacija in strah pred resnico, zato nerazgledani ljudje vedno znova nasedajo levaškim barabam, ki v kampanji vedno znova kričijo o revanšizmu, ker se bojijo za svojo privilegirano in bogato pozicijo – naropani ddenar in dajejo svoje prazne obljube, ko pa pridejo na oblast se pa hitro zližejo mmed sabo, “pravično” razddelijo plen med sabo in se norčujejo iz svojih volilcev in tudi nas, ki z njimi nimamo ničesar skupnega! Tako se začnejo klati med sabo in se grebsti za milionske biznise od katerih levji delež gre na njihove skrite račune, po fiskalnih oazah! In nihče jih nemore odpoklicati, tudi takrat ne, ko hinavsko, zaradi koristi prenesejo svoj mandat med ostale rdeče lopove, če pa celo niso dobili mandata v parlamentu, potem se jih pa postavi kar za ministre…….Pri nas pa ljudem, nekateerim še vedno zaradi strahu, ni jasno, da je potrebno najprej in enkrat za vselej počistiti z rddečimi barabami i n potomci revolucionarjev, katerih , največkrat so morilci že pri svojem gospodarju satanu, njihovi potomci pa na dobrih pozicijah v vladi, od koder se nam v brk režijo……ter se z vsemi močmi upirajo, da bi se preteklost razčistila, da bi se odstranilo vse, ki so kakorkoli vpleteni v zločinsko komunistično organizacijo, ki ima pri nas celo svojo paralelno državo, s sedežem v murglah!

     • janko

      ********************
      Vse napisano so dejstva, čista resnica!

     • Marjan IV

      Se strinjam, vendar poskušam najti rešitev, ti samo naštevaš probleme. Bi pa povzel nekaj tvojih besed:”nerazgledani ljudje vedno znova nasedajo levaškim barabam, ki v kampanji vedno znova kričijo o revanšizmu, ker se bojijo za svojo privilegirano in bogato pozicijo.”
      S tem si pravzaprav potrdil mojo trditev:”največji problem demokracije, politično nepismeni volivci. Ljudje upravljajo z demokracijo, ne politiki.”
      Ko bodo volivci postali politično pismeni, NE bodo več nasedali barabam. To je to :)

     • Steiermark

      ja, res je, vendar posredno, preko prevarantskih barab!

     • Marjan IV

      Saj ni pomembno če ste mi potrdili. Pomembno je da iščemo rešitve, ne da samo jamramo. Tudi če rešitev ne bo čisto prava, je bolje kot stati na mestu. Bomo vsaj lahko rekli da smo poskusili. Zadnja leta samo stojimo bolj kot ne na mestu, v spreminjajočemu svetu je pa že to nazadovanje, zaostajanje. Potrebno se je premikati, s pogledom v prihodnost seveda. Se pa strinjam z vašo analizo. Zdaj je pa potrebno najti še rešitev.

     • samotoje

      “Pomembno je da iščemo rešitve, ne da samo jamramo,” je rekel Cerar , le da je uporabil 1. osebo ednine. Zato mi ta izjava ne dopade. Jaz plačujem davke in vse mnoge dajatve, hodim na volitve, se odgovorno odločam in od politike upravičeno pričakujem, da bo z našo skupno državo ravnala odgovorno. V skladu z ustavnimi načeli.

     • Marjan IV

      Ne volijo vsi odgovornih politikov. Ne razumem pa čisto katera izjava se vam ne dopade, moja ali Cerarjeva in zakaj.

     • samotoje

      Cerarjeva zato ne, ker sploh ni vedel, o čem govori (zaradi njegovih “rešitev” nas je bolela glava), vaša pa zato ne, ker je prelaganje odgovornosti s politike na državljane socialistična paradigma. Takrat smo bili vsi eksperti za vse, partija pa si je umila roke. Na kratko.

     • Marjan IV

      Prelaganje odgovornosti je seveda treba kritizirat in temu ne nasedati. Če je kdo na položaju je avtomatsko odgovoren. Jaz pa tukaj samo delim svoje ideje in jih s pomočjo drugih razvijam. Odgovornosti pa ne morem meti ker nisem na nobenem položaju. Moja odgovornost je le da pametno volim. To jemljem pa zelo resno.

     • yasuo

      dokler ne dosežemo Venezuelo ne bo boljše
      šolski sistem producira ljudi , ki morajo na lastni koži občutiti razliko med pravljico in realnim svetom

     • Marjan IV

      Tudi jaz včasih tako mislim, upam da se motim in da bodo ljudje začeli na svet gledati realno in spoznali da je socializem slepa ulica, navsezadnje so primeri vsepovsod.

     • janko

      Tole je pa v potrditev moji tezi, je iz današnje kolumne Arhitekti zla:
      “…..”Povsem običajni ljudje so za levičarski okus preveč dobesedno in v absolutnem smislu vzeli “svobodo in demokracijo”, ki sta bili premisi omrežij. In ko so avtomehanik Andraž, frizerka Anja, kuhar Tone in trgovka Micka končno dobili možnost, da povedo, kar si mislijo, je leva stran zgrožena ugotovila, da se velika večina na omrežjih ne strinja z njihovimi pogledi, da to ni tisto, kar so si oni zamislili; da bodo oni razlagali dogodke in razširjali ideje, ljudje pa jim bodo na omrežjih kimali in ploskali. Tudi zato je bil lani Boštjan Videmšek, novinar Dela, povsem obupan in je za nacionalno televizijo izjavil, da je največja težava, da je “interpretacijo sveta (…) prevzela popolnoma neizobražena drhal”. To je bila brez kančka dvoma ena najbolj totalitarnih izjav preteklega desetletja.

    • Vana

     Janko ?? Nikar ne piši o simpatični punci.
     Dovolj je stara, da ta svet pozna.

     Punca prav dobro ve kaj dela.

     • yasuo

      vsaka prostitutka ve kaj dela
      vprašanje je samo njena cena

   • šmentanamuha

    Tako je, prav maš.

 • Stajerka

  …..podn…..ipično ženšče, ta bi bila dober par s Šarcem…….ma bi se v efektu ipike potokla do konca…..

  • Vera

   Dobro poglejte njeno sliko,saj kar sika od jeze,kot kača .

 • Stajerka

  …pa še nekaj…….JAVNO je potrebno ljudem in politiki, novinarjem ni več pomoči…….razložit RAZLIKO med DRŽAVNIM in JAVNIM zdravstvom……..

  • Steiermark

   To je posledica kumrovšega šolskega sistema….

  • karpelec

   Zastonj. To že počnemo par let pa so zelo neučljivi. Stvari jemljejo kot jim paše. Z njimi se resno ne da.

 • JANEZ GUS

  Še glejte to rdeče sranje.To sem že davno b lokiral,da mi ti rdeči prestituti ne pokvarijo večera.

  • Stajerka

   …jp….tudi jaz ne spremljam več osrednjih medijev, sploh pa ne informativnega programa……nobenega……
   …..pa je zelo odrešujoče……

 • Kalabicnikola

  Počivavšek je navadna prodana duša zlezel puklastemu v rit za male pare, ker se zaveda da na volitvah ne bi prišel niti pred vrata parlamenta kaj šele not. Je pa isti lopov kot puklasti samo da je puklcek dosti več pokradu, zdaj se pa norca dela in nas zajebava z našim denarjem iz obdobja 04 – 08.A ste belouške že vsi obesil na zid njegovo sliko kokr včasih marsalovo. No pa samo bo maršAl. V NORIŠKEM KRALJESTVU hahahaha OVCE BELE

  • JANEZ GUS

   Kaj si hotel napisat.To,da si norec.To bi lahko bolj na kratko.

  • janko

   Tebi pa ni pomoči…

  • PFloyd

   A ti pišeš pod vplivom maliganov ?

  • Steiermark

   Ti pa izgleda, da si se zagozdil v titovi tazadnji in se nisi sposoben rešiti…. Bogi, kako je kaj tam notri?

 • PFloyd

  SDS-u očita nestrpnost……sama pa tako sovražna, da jo bo razneslo na prafaktorje.

  • Lustrator

   Klasično že 30 let trajajoče protislovje, ki ga aktivno živi več kot milijon slovencljev. Žalostna realnost idiokracije v kateri živimo.

 • Antonius

  Vsaj skozi pasjo šolo bi morala iti, da bi *steklo* psico vsaj malce socializirali.
  Počivalšek se je pa dobro držal , očitno je navajen tovrstnega lajanja.

  • Stajerka

   …res ne vem kaj tulijo……predhodni predsednik Cerar je imel kakšno politiko je pač imel, Počivalšek nikoli ni udrihal in vzganjal anijanša histerije, mislim, da so njemu večji problem predstavljali skrajni levičarji, ki so skregani z vsako logiko……drugače pa, 90% poslanske skupine je sprejelo, da nadaljujejo pogajanja…..
   ……kar se tiče strank, če bodo sklenili koalicijo, bodo vse stranke te koalicije PRIDOBILE…..samo mirno sklenit koalicijo, se držat programa in brez nepotrebnega izpostavljanja medijem……res se in še se bodo penili kot stekli psi……
   …..danes sem malo prebirala napovedi za 2020 :))……že lani novembra so astrologi napovedovali politično krizo……dokončen padec Šarca in njegove stranke naj bi se zgodil v aprilu/maju letošnjega leta…….

   • Steiermark

    Morda jih bo pa prej izločil korona virus…

    • janko

     Ja bo, virus gre samo na rdečuhe!

    • mginko

     To mafijo v ukradeni državi lahko izloči samo virus – RESNICA !

     • Steiermark

      Ampa oni so imuni na resnico…..

     • mginko

      RESNICA – tudi 800.000 nevolivcem (nedržavljanom) nič ne pomeni v ukradeni državi. Za to mafija mafijsko upravlja z ukradeno državo in vsemi drugorazrednimi državljani.

     • Ferlič Milan

      Korona,pa ne pivo!

     • AGA

      Bravo ne globoka držaba MAFIJA

   • Antonius

    *PRIDOBILE*, zagotovo. Če bodo SMC, Desus in NSi-kd sodelovali z Janšo v vladi, bodo vse stranke na koncu mandata dokazale kredibilnost in pridobile volilno zaupanje.
    Če se jim bodo zgodile predčasne volitve bodo pa rezultati zagotovo slabši kot verjamejo in upajo.

   • Kalabicnikola

    Maš koronavirus?

  • Kalabicnikola

   Pihnes mi u kurac majmun jebo te čercil da te jebo. TOVAR domobranska.

   • šmentanamuha

    Auč.

  • tomven

   Sej je šla skozi pasjo šolo. Na vseh štirih, pa lajat.. za njo pa četica

 • Pepy

  zelo živčna baba …

  • Steiermark

   Bolj histerična in agresivna, kot bi bila obsojena na smrt, pa se mora braniti in napadati…..

 • mapu

  Kako je ta ženščina neolikana, obuga njena mati in oče, ko sta jo morala gledati….

 • Kalabicnikola

  No zdaj pa takole gnide bele. Kdaj se je začela afera JBTZ ? Kmalu po veliki napaki vodstva SFRJ ko je ukinla GOLI OTOK. Ker če bi oni JBTZ delali pizdarija se v času delovanja tistega lepega otocka blizu Raba, bi bil danes puklasti uspešen kamnosek in mu politika ne bi padla na pamet. Tako ste mu pa ovce že takrat nasedle zdaj mu pa se bolj. Ste kot opice skakali tam po Roški kot da ste na fuzbal tekmi hahahaha. In to naj bi bil osamosvojitelj iz kleti Cankarjevega doma.

  • branči

   rdeća gnida!

  • plavi-mil

   Zakaj pa se ne spokaš nazaj v jugovino , ti je predobro v Sloveniji kaj, gnida rdeča.

  • lokec
  • Kalabicnikola

   Sem pozabu tam vmes napisat da bi bil še bol puklast pa s kilavimi jajci hahahahaha

   • šmentanamuha

    Kilavimi? Hm, štiri otroke je naredu, koliko pa ti?

    • Kalabicnikola

     Za zadnje dva ne verjamem da jih je on.to mu je Urša poturila.kar se pa tiče kilavimi jajc sem pa mislil na tisto če bi bil na Golem otoku kamor bi tudi pasal da bi bil mir pred njim.

     • lukamiha

      <nevzgojeni idiot!

  • lukamiha

   A ti bedak mislšč, da bi moral vihteti sabljo kot v Srednjem veku? Če že , bi jo moral takratni vrhovni poveljnik, tvoj udbovski predpostavljeni Kučan!

 • plavi-mil

  In potem jokajo, da jih ljudje kritizirajo, poden od podna so ti režimski presstituti.

  • Kalabicnikola

   Isti si in tudi ostali .kot vaš puklasti jabolko ne pade daleč od drevesa pa tudi če gnilo, kar Janševiki tudi stte

   • lukamiha

    bedak primitivni, vsaj bodi dostojen, če si že trapast!

    • Imperial Commando

     Pusti ga, kar naj pokaže vsem kaki primitivci in možganski maloposestniki so levaki :)

 • tramal

  Ta permanova ima isto spačen obraz kot greta .Obe sta psihično zavrti in spadata v umobolnico.

 • Svoboda

  Permonova zafurala si prihodnost se tvoji levicarji te bodo dali na hladno

 • Artur

  Stavim, da je najmanj 80% levajzlov kliničnih psihopatov, tale na zgornji sliki me je v to prepričala nekateri avantgardni od njih, ki zavestno zlonamerno zuzurpirajo, oropajo državo in jo pripeljejo do malore niso za drugam, kot za na hladno ampak treba je enkrat narediti “deratizacijo te gamadi” tako kot drugod a žal Slovenclji “nimajo jajc” za kaj takšnega.

 • šmentanamuha

  Kera kokodajsa tale Perman, Počivalšek skoraj do besede ni prišel. Moj Bog, kdo je tejle dal novinarsko licenco?

  • samotoje

   Pri nas ne rabiš licence. Pri nas novinar ne rabi niti izobrazbe. Pri nas novinar ne opravlja preizkusa pismenosti. Logično- IQ test tudi ni potreben.

 • Peter

  In potem ima kura jajca obsoditi desničarje, da so nestrpni, da sovražijo drugače misleče, da so nepovezovalni…
  Kakor se mi to zdi otročja trditev, ampak v tem primeru nedvomno velja: točno to, kar očitajo desnim, delajo sami, no.

  • ZatonMesecnikov

   Gre za star princip, katerega se držijo in mislijo, da imajo celo prav. Namreč v imenu “boljšega” in “naprednejšega”, ti je dovoljeno vse. Že videno v preteklosti.

 • karpelec

  Ubogi Počivalšek, koliko gnojnice je moral prevohat.

 • KAPIBARA

  Suzana, si mi kot seksi ženska več, si mi fukiš. sem pa dobil grenčico, ko je narcisoidni invalidi nemćev iskal pupo, pa je bila neka Suzana umešana.. ampak s temle si pa naredila samo to, da si res tudi ti prodan duša in ti je mesti na deponiji- v kloaki..

  • karpelec

   Kaj pa veš, kakšne bonbobnčkre je zadlužila?

   • KAPIBARA

    Maš prav .. Od kar je rostder padu, je štala med uživalci beline..

 • Peter

  Spet je en umsko podhranjen zašel na portal, no.

 • Artur

  Bila je premlada, da bi se dudlala nekoč na kumrovški fukulteti na FDV pa tudi takrat v njeni mladosti ni bilo sekretov takšnih kot so danes ali morda zaradi tega doživlja takšne travme v obliki žolčnih izpadov ker takrat ni bila deležna levajzlsko “naprednega” transspolnega opravljanja fizioloških potreb pa je to pustilo posledice ? Kdo ve!?

  • Kalabicnikola

   Levajzar te je naredu pizda ti matrna domobranska .

   • Imperial Commando

    Kalabicnikola, vsak tvoj komentar pomeni en potencialni volilec manj za vas levake in en več za nas. Si res dobra antireklama, ki izvrstno prikazuje levičarsko primitivnost in mentalno prizadetost. Keep them comming :)

   • Artur

    Evo še enkrat : Stavim, da je najmanj 80% levajzlov kliničnih psihopatov, tale Kalabicnikola me je v to prepričal nekateri avantgardni od njih, ki zavestno zlonamerno zuzurpirajo, oropajo državo in jo pripeljejo do malore niso za drugam, kot za na hladno. Zdaj sem v to še bolj prepričan.

 • terminalar

  Za tole njeno izvajanje sploh ni rabila Počivalška, ampak je SPermanova že vse izpljuvala sama. Jaz bi bil na njegovem mestu popolnoma tiho.

  • šmentanamuha

   Mislim, da smo našli nov nadimek za Spermo s Popa. POP Sperma.

 • Peter

  Tumpek…si že šel spat, vidim.
  Priden, no.

  • Rožle

   Sam še Hyunđajim je zaposlen s klikanjem po minuskih ..
   .. no, vztrajnost je lepa čednost .. normo more izpolnit ..
   če ne bo treba honorar nazaj v Murle odnest …

 • Peter

  Očitno so družbenopolitčne delavke na Poop tv opazile (ja, pri njihovi umski kapaciteti je to čudež, vem), da lahko z vztrjanim pljuvanjem po desnici pridejo na Nizozemsko, v Bruselj bolj natančno.
  Kdo bi jim zameril, če pač poskušajo tudi one, no.

 • xtc

  Tudi javno navijaštvo in nabijanje ne pomaga več Xaraxch pa tone vse bolj.

  • šmentanamuha

   Res je, Lubadar je sam še za škodo delat, mislim, da bo folk skontal, samo mentalno otopeli se še režijo njegovim vicem.

 • totex39

  Voditeljica je kar izžarevala sovraštvo, dobro poglejte njeno mimiko obraza, ki vam vse pove.

  • pupa

   Ali ste kdaj opazili podobno mimiko obraza pri Jožetu Možetu? To ženšče, če bi imela v bližini kakšen oster predmet bi Počivalška še zabodla. Bog se je usmili.

   • Rožle

    Misliš Možina ?

    • pupa

     Sem popravila. Hvala!

  • Rožle

   Itaq .. iz aviona se že vidi ..

 • Evolluks

  A je un Čeh že lastnik POP tv al še ne?? Naj mu nekdo že pove, magari preko Orbana da ima v lasti Severno Korejsko komunističo televizijo.

 • JANEZ GUS

  Mene pa zanima…kako je sto Peskovo….ali tudi ona že puši crnokurcu…

  • JANEZ GUS

   Res dno od dna,pa kdo še fafa to javno RTV—-golazen pederska.

   • JANEZ GUS

    Kako bi lahko rekli za kuzlo peskovo…..poznam ja tebe puško,dok si pištolj bila.

 • maček ivan

  “bademajster” me kar malo presenča, ampak prva lastovka še ne pomeni pomladi.

 • Foglof Tunek

  Vse kar je povedala Permanova je res. Ad acta !!!

  • Rožle

   In zakaj je potem Spočitovalška sploh vabila v studijo …, če je pa vse brez njega kar sama povedala ..?

 • tohuvabohu

  Ga stakne nazadnje, ki bil ji je kos …

 • Rožle

  Drugič naj ga ne vabi v studio, če hoče žaba sama predavat …

 • PFloyd

  To je bil eden izmed najbolj primitivnih novinarskih napadov. To je to, ko sovraštvo zamegli človekov um.

  • pupa

   Probaj tolerirat morda je že prisoten korona virus. Upajmo, da bo vsaj ta pomagal pospravit malo gnoja in nam bo pomagal,da se sami ne pregrešimo zoper postavo.

  • Lustrator

   Se ti zdi? Rdečih medijev kategorično ne spremljam že kakšnih 7 let, a že po člankih na novi mi je jasno, da smo podobnim napadom komunistične stekline priča na vsaj 2, 3 dni – če bi človek bral Mladino, Večer in podobne radikalno boljševistične medije, pa sploh.

 • Olga101

  Očitno še ena, ki ne kapira….

 • piko8

  Še ena prostitutka, ki opravlja za judežv denar umazanijo, ki se kopiči v murglah!!!

 • bubamara

  Baje, da je strastna med rjuhami. Glede na včerajšni strastno zasliševanje bi rekel, da je suša kakšnih 5 ur.

 • Vrhovni sodnik

  V živo je pokazala, kako iz gleda steklina pri ljudeh, samo Počivalšek je star maček, tako, da mu do kolen ne seže.

  • Rožle

   .. lohka mu gre samo na kolena …

 • karlina

  Zgoraj satanistični pogled, ki se ga človek ustraši in te zmrazi, tipično komunajzarska afna.

 • Ježek Teka Teka

  Tale ma škarjast ugriz …

  • šmentanamuha

   :):)

  • Rožle

   Tak kot AB Šivilja …

 • tiktak

  Počivalšku vsa čast, ker jo je prefinjeno perfektno odjebaval. Je pa drugače prava hardcore porno svinja v mojih sanjah…

  • šmentanamuha

   Ja, bi mogu pazit, kam bi ga vtaknil, da ne bi slučajno ostal brez njega.

  • Black_hawk

   Si pa dobro falil, če bi tole rad gledal porno.

 • Ferlič Milan

  Sem gledal,baje dobi novo službo na VOKA Lj,ker to je samo še za greznico.

 • Vanja

  Še so novinarji, ki ne klečeplazijo pred Janšem in javno rečejo bobu bob. Opozarjajo na kolonizacijo, potujčevanje in prezpravno, nesocialno bodočnost, že sedaj razvrednotenega obubožanega naroda. BRAVO NJEJ IN OSTALIM NOVINARJEM, KI OPZARJAJO NA ČRN SCENARIJ ORBANOVO-JANŠEVE VLADAVINE!!!

  • terminalar

   Saj ne da bi oporekal tvojemu osebnemu mnenju, ampak da je nekaj hudo narobe s tabo, je pa očitno.

  • Peter

   Mi lahko našteješ nekaj točk črnega scenarija Orbanovo-Janševe vladavine? Za protiutež pa lahko našteješ tudi nekaj točk belega (ali rdečega, če hočeš) scenarija Serpentinškove vlade, no.

  • pupa

   Vanja

   7 comments 1 votes

 • TINE

  pritlikavi umetni zmaj

  • šmentanamuha

   Kdo?

 • šmentanamuha

  A ste opazli, kok Počivalšek s kratkim stavkom zaključi vsiljive verbalne napadalce in provokatorje. Sploh se ne spusti v razpravo, komu nadloga še enkrat postavi isto vprašanje. “Sem pravkar povedal” in to je vse, ne ponavlja, se ne trudi pojasnjevati. Sem videla nekaj teh novinarskih čmrljev, ki so brenčali okoli njega in ga spraševali eno in isto z obrnjenim vrstnim redom besed. “Sem pravkar povedal.” Pika in niti besedice več. Tipček je kot kaže inteligenten in kul. Končno, eden redkih. Morda pa se bosta z Janšo uspela dogovoriti. Da vidimo, kako ga bo globoka država poskušala stisniti v kot.

 • lukec

  V demokratičnih medijih razumejo spodnji komentar kot neprimeren in so ga črtali POP TV.
  Ali je tale ga. Perman naredila fakulteto FDV. Ali se je učila pri Jojevi. Vprašanje je seveda za urednika, ki je dovolil, da ga. Perman jasno izraža stališča otopelih, prestrašenih ljudi, ki so se najedli z lažmi. Če kdo želi, naj skicira kaj je gospa spraševala in se bo zgrozil. To še najbolj krvoločne demokratke v Ameriki ne bi spraševale Trumpa. Pa ne zaradi tega ker ne bi imele gradiva, zato ker si ne bi upale tako lagati, ker novinar sledni pes nima pravice biti nesramen in kar je bistveno morali bi se procesuirati na sodišču. Drugič povprašajmo ga. Perman ali je kot novinarka S.p. in povprašajo naj jo ustrezni oragni koliko plačuje davka, koliko za zdravstveno zavarovanje, in na koncu koliko za pokojnino. Če ne preseže 800,00 EUR je tipična pijavka in krade denar upokojencem ter javnemu zdravstvu.
  Kako pa v istem mediju znajo intervjujanca obdelovati s sovražnimi, ne podtikajočimi vprašanji pa je ta posnetek vzor za čez 20 let na FDV smer novinarstvo, kako se NE SME spraševati.

 • etrusk

  Lahko smo ponosni , da imamo tako pametne novinarke.

  • tohuvabohu

   Kdor ima na svojem domu tako baburo, ne potrebuje psa.

 • Common Sense

  Babura. Zlizana s SD in Crncecem. Forgettable.

 • Mademoiselle

  No in ta gospa naj bi se borila proti sovraštvu…Samo poglejte jo v glavo.

  • lokec

   Tako sovražnih novinarjev ni bilo niti v prejšnem sistemu. Ona si zasluži enega parkeljna.

 • Amerikanc

  Vedno bolj se smešijo, toti pop – ovski retoriki za oblikovanje javnega mnenja. Če jim ne kimaš, ko ti besede polagajo v usta, postanejo agresivni in žaljivi. Počivalšek jo je odpikal kot knof od gat.

  • Peter

   Obstajajo pa tudi ljudje, ki so prepričani, da so take novinarke borke za demokracijo in svobodo v dolini.
   Poglej npr Vanjo, no.

   • Amerikanc

    Plevel spregledam. Škoda časa.

 • Drago

  Že sedaj je baba ven iz pameti, kaj bo šele, ko sede Janša spet za krmilo.

 • Olga101

  Permanova od laži in hudobije postaja grda kot Cruella! Ko ni argumentov, histerija! Se spomnimo izpada Grete?!!

 • Unikatna

  Uživala sem tisti trenutek, ko ji je zaprl usta, da se ljudi samo straši!!!

 • Viktorh

  Iz 47 sekundnega posnetka je razvidno, da je lažnivka.

 • Amerikanc

  Ali je grimasa na obrazu – spaka, odraz računalniške igrice, ali ji politični nasprotnik res lahko naredi tak sadističen izraz na obrazu ?

 • mapu

  Ubogi starši ob tako neolikani hčeri..

 • Borut

  Če bi po meni skakala nebi imel nič proti.

 • radames

  Odkar obstaja POP TV, sem jo gledal morda vsega skupaj kakšni 2 uri. Tega poflna se ne gleda!!! Toda, ker je folk zabit ko kišta, najraje gleda to TV postajo.

 • lena

  Iz fotografije se jasno vidi, da izzareva bes in sovrastvo. Destrukcija levakov se nadaljuje, vse bolj je zaznaven strah pred izgubo oblasti, ker dobro vedo, da bodo v javnost prisle necednosti, ki so jih naredili.

 • Metod Kvargl

  Sem videl vse, kar se je dogajalo. Najprljavije se mi od Počivalška zdi to, da v nedogled “južna in južna”, pove pa bore malo nedoločenega ali pa nič. Pa madona, saj pa te mora biti jasno, kdo oddajo vodi in kdo je tisti, ki mora na vprašanja jasno odgovarjati, ne da bi pri tem kar odkrito moderatorki kradel strogo odmerjeni čas. Če bi jaz bil na njenem mestu bi dedu to tudi jasno pred celo Slovenijo povedal. Je toti svojega dnarja vreden, ja….

  • radames

   Voditelj oddaje ne sme postavljati vprašanj, dolgih “leto dni”! Vprašanja morajo biti jasna in kratka. Praviloma mora imeti vprašani mnogo več časa za odgovor, kot spraševalec za vprašanje.

 • Stane Golobič

  Gledal sem to farso Permanove in bil resnično presenečen nad njeno agresivnostjo. Nisem pripadnik ne leve ne desne, ampak to je preseglo mero dobrega okusa. Jaz ne bi več sprejel nobenega vabila na POP TV.

 • Silvester Alič

  Počivalsek bo moral narediti pravo liberalno stranko, podobno tistim v evropi ne pa priveska skrajni levici

 • Janko Lisjak

  Pop tv je kanalizacija nova24 pa driska ki po njej tece

 • Natjer

  Ob takih novinarjih se pop tv slabo piše. Kje so norme obnašanja?