To so Šarčevi kandidati: Mati v NLB pri pranju iranskega denarja, hči vodila klub, kjer so se drogirali, zdaj podpredsednica Šarčeve stranke

Podpredsedniški funkciji v stranki Marjana Šarca sta zasedla Igor Žavbi (na sredini) in Jerca Korče. Slednja ima obilo študentskih političnih izkušenj na lokalnem nivoju, zaradi mamil v klubu, ki ga je vodila, pa je morala hoditi tudi na sestanke k županu. (Foto: STA)

Podpredsednica Liste Marjana Šarca Jerca Korče stopa na državnozborske volitve kot nov politični obraz. A novinka v bitki za parlamentarni sedež ima divjo preteklost v študentski politiki, ki so jo zaznamovali tudi policijski postopki. Še temnejšo preteklost ima mati Korčetove, Alenka Korče. V času pranja terorističnih iranskih milijard v NLB je bila direktorica sektorja za plačilni promet s tujino, torej tista, ki je morala vedeti za milijardo dolarjev iz iranske banke Export Development Bank, ki so bili pozneje razpršeni na več kot 9.400 različnih računov. Pa ni ukrepala. Drugi podpredsednik stranke pa je Igor Žavbi, bratranec zloglasnega džihadista Roka Žavbija, ki v Italiji prestaja zaporno kazen zaradi novačenja islamistov. 

Je pa taista Alenka Korče po naših informacijah ukrepala, ko je kamniški župan Marjan Šarec začel ustanavljati politično stranko. Naši viri blizu Šarčevi stranki opisujejo, da je Korčetova vzpostavila kontakt med Šarcem in predsednikom uprave NLB Blažem Brodnjakom.

Obisk in afera
Viri pripovedujejo, da se je vse odvijalo zelo hitro, Korčetova starejša, ki jo opisujejo kot gospo izjemnih zvijačnih spretnosti, je pot do Šarca poiskala na vrhuncu javnomnenjske moči, ko so mu meritve kazale zmago in napovedovale mandatarstvo za sestavo vlade. 21. februarja se je tako Brodnjak po predhodni najavi zglasil pri kamniškem županu. Šarec je za Svet24 obisk potrdil in dejal, da se mu je zdel obisk šefa največje državne banke “malce čuden. A vas ne bi čudilo, če bi se vam kar najavil neki predsednik uprave največje banke v Sloveniji in zakaj?”. Obisk časovno sovpada tudi z izbruhom afere, ki jo je s poplačilom 800 tisoč evrov zahtevka iz ene od sodb hrvaških sodišč zaradi prenesenih deviznih vlog v nekdanji Ljubljanski banki (LB) povzročila Brodnjakova uprava, ki je v izplačilo krenila na lastno pest.

Program naj bi pisali v NLB
Brodnjaka je v Kamnik ponovno »zaneslo« marca, ob odprtju prenovljene poslovalnice NLB, a se je Šarec ob tej priložnosti Brodnjaku ognil in poslal podžupana Igorja Žavbija. Novi odnos se je hitro operacionaliziral v različnih poslih. Kamniška centrala Liste Marjana Šarca se je že aprila letos preselila v prostore, ki so jih v isti zgradbi najeli pri NLB.

Alenka Korče je v času, ko so bili v NLB na funkcijah Robert Kleindienst, Matej Narat in Miran Vičič, vodila sektor za plačilni promet s tujino. Takrat je nastopala v medijih, po razkritju afere #IranGate se je nehala pojavljati. (Foto: STA)

Tu pa se preplet Šarčeve stranke in NLB še ne konča. Naši viri zatrjujejo, da je bil tudi del programa Šarčeve stranke napisan v NLB, in to na računalniku Alenke Korče. Ne gre pozabiti, da je Cerarjeva vlada sicer do konca letošnjega leta Evropsko komisijo uspela naprositi za odlog prodaje NLB, a Slovenija je v času Alenke Bratušek sprejela zavezo, da bo banko prodala. In operacionalizacija te zaveze bo zagotovo delo vlade, ki jo utegne sestavljati Marjan Šarec.

Kura ali jajce
A vrnimo se k podpredsednici Šarčeve stranke, 28-letni Jerci Korče, ki je ob napovedi kandidature 9. maja svojo uvrstitev na listo na Facebooku pojasnila v tekstu, ki ga je naslovila s: “Kura ali jajce??” Kakšnega filozofskega vprašanja v zapisu ni rešila, so pa zanimivi komentarji pod zapisom, iz katerih skozi Jerčina pojasnila izvemo, da je njena izobrazba “taprava gimnazija”. Čeprav je več let obiskovala javno fakulteto, diplomirala ni, a izobrazba na lestvici vrednot, ki so Korčetovi Jerci blizu, očitno pač ni visoko, saj kritiku, ki jo sprašuje, kako namerava v enem štiriletnem poslanskem mandatu narediti razliko, če ji v desetih letih ni uspelo končati fakultete, odgovarja: “Imava pač različen pogled, kaj vse so vrednote in vrednost človeka. Papir prenese vse – praksa pa šteje.”

Uživanje mamil
Praksa Jerce Korče je res nekaj posebnega. Novembra 2011 je postala zastopnica Kluba logaških študentov, na funkciji je ostala do konca januarja 2014. Lokalni viri pripovedujejo, da je bilo v času, ko je Korčetova vladala klubu, dobesedno pestro, saj je na podlagi prijave policija v klubu ugotovila uživanje mamil in posledične izgrede. Policijska postaja je o dogodku obvestila tudi župana Berta Menarda, župan pa je na občini sklical sestanek. Korčetova je kot predsednica kluba po pričevanju lokalnih virov priznala uživanje mamil, a se je branila, da sama pri dogodku ni bila udeležena. Je pa županu in predstavniku policije zagotovila, da se to ne bo ponovilo. Policija je zato zadevo prepustila v urejanje županu.

Jerca Korče je bila v zadnjem mandatu na listi Naša Notranjska (NANO) izvoljena za članico Občinskega sveta Občine Logatec. Do letošnjega marca je bila tudi predsednica Mladinskega sveta Logatec.

Kako so šla pod Korčetovo nakazila k Mikiju Miški
Kako je pranje iranskega denarja potekalo pred nosom odgovornih, ti pa se niso zganili, je pred meseci natančno popisal Miro Petek. Za lažje razumevanje vloge Alenke Korče pri organiziranem pranju denarja za iranskega poslovneža Iraja Farrokhzadeha na kratko povzemamo najbolj pikantne podrobnosti iz zapisa.

Petek opozarja, da so bili Korčetova in sodelavci le kmetje na šahovnici velikega umazanega posla, ki ga je prek uprave NLB naročilo partijsko-udbovsko omrežje, ki vlada v državi, podobna pa naj bi bila njena vloga v zadnjih mesecih, ko je povezovala vrh NLB z Marjanom Šarcem.

“Farrokhzadeh je bil večkrat v Ljubljani, zagotovo takrat, ko je odpiral račun v NLB. Ponovno je bil v Ljubljani tudi junija 2009, ko je Sova ugotavljala, da se je nahajal v enem od ljubljanskih hotelov, vendar naše obveščevalne službe to ni pretirano vznemirjalo, čeprav je takrat potekalo živahno pranje denarja. Direktor Sove je bil takrat Andrej Rupnik, njegov namestnik pa Darko Stare, danes državni sekretar pri Goranu Klemenčiču, ki je, kot sam pravi, za pranje denarja v NLB izvedel od žvižgača v letu 2011. Žvižgač je že prej, kmalu po začetku teroristične pralnice denarja v NLB, opozarjal pristojne o pranju denarja, vendar zaman.

Transakcije s plačili, ki so v NLB prihajala iz iranske banke Export Development Bank of Iran v višini slabe milijarde dolarjev in nato potovala na več kot 9.400 različnih računov, so ves čas potekale prek poslovalnice za tuje osebe na Trgu republike 2 v Ljubljani. Takrat je bila v NLB direktorica Sektorja za plačilni promet s tujino Alenka Korče, ki je bila tudi nadrejena Dragi Slatnar, ki je bila direktorica enote, kjer je tudi delovala poslovalnica za tuje osebe, Sandi Pibernik pa je bil vodja oddelka za poslovanje s tujino. Alenka Korče je bila neposredno odgovorna upravi NLB, v upravi pa je vse o njenem delu moral vedeti Miran Vičič, takratni član uprave NLB.

Neposredna navodila okrog vseh poslov Farrokhzadehovih firm je dajal Sandi Pibernik, plačila so se izvajala vsak dan med 14. in 15. uro, dnevno je bilo od 40 do 50 nakazil na različne račune po svetu. Vsa nakazila za Farrukhzadehova podjetja so morali vnesti in sprostiti še isti dan, pri ostalih komitentih se to ni tako mudilo. Dokler Farrokzadehu v NLB niso omogočili ProKlika, so v tej poslovalnici vsa nakazila vnašali ročno, in po takratnih pravilih bi za vsak znesek nad 15 tisoč evrov moral biti vnesen točen naslov prejemnika nakazila, vendar se to večinoma ni dogajalo. Za vsak znesek nad 100 tisoč evrov bi morali bančniki natančno opisati tudi namen nakazila, kar se prav tako ni dogajalo. Bankirji so s kršenjem internih pravil tako stopili še v čevlje kriminala in so nakazila namenoma ponarejali, kajti nakazila so dobivali Jaka Racman, Miki Miška in Skopušnik, več nakazil je bilo namenjenih tudi za večmilijonske nakupe fitnes opreme in podobno.

Opozorila znotraj banke o pranju denarja so se pojavila že zelo zgodaj v letu 2009, vendar je bila Alenka Korče tista, ki je govorila, da pri tem ni nič spornega. Korčetova zdaj ni več na tem položaju, Vičič je po zamenjavi z vrha NLB dobil dobro plačano mesto direktorja hčerinske družbe Bankart. Zanimivo pa je, da je na istem položaju ostal še Sandi Pibernik, ki na tej lestvici tudi napreduje, saj je zdaj med drugim tudi vodja delovne skupine za kreditna plačila pri Združenju bank Slovenije.” 

Žavbijeva bratranca: eden Šarčev podpredsednik, drugi novačil islamske teroriste
Ob Jerci Korče je podpredsednik stranke Marjana Šarca še Igor Žavbi, o katerem so se pred časom razpisali na lokalnem portalu Kamnik.info, saj je Igor Žavbi tudi Šarčev podžupan. A vseeno je v senci (tudi mednarodno) veliko bolj razvpitega bratranca Roka Žavbija, ki trenutno ždi v italijanskem zaporu. Je prvi slovenski obsojeni džihadist, zaradi novačenja borcev za skrajno Islamsko državo je dobil tri leta in štiri mesece zapora.

Rok Žavbi (v roza okvirčku) je v regiji novačil džihadiste. Njegov bratranec Igor po državi za Šarčevo stranko novači volivce, njegovih izjav o bratrancu v zaporu v Italiji pa ni mogoče zaslediti.

Italijanski časnik Corriere della Sera je po izročitvi Žavbija Italiji leta 2016 poročal, da se je pokesal in sodeluje s preiskovalci, identificiral naj bi celo več džihadistov. S tem naj bi se po pisanju časnika pogodil za nižjo kazen, čeprav je njegov odvetnik Samo Sanzin dejal, da je to storil, ker je dojel, da je bil marioneta v rokah vodje skrajne muslimanske ločine vahabitov v BiH, imama Bilala Bosnića. Žavbi je zaprt v strogo varovanem zaporu v Tolmeču (Tolmezzo), na dveh sedemurnih zaslišanjih pa je preiskovalcem med drugim povedal, da mu je Bosnić zaupal. Prepričal ga je tudi, da je julija 2013 odšel na bojišče v Sirijo, kjer je bil po lastnih navedbah nekaj mesecev. Pred spreobrnitvijo v islam naj bi bil kristjan, oktobra 2012 pa se je začel udeleževati islamskih srečanj in brati Koran.

Preiskovalcem je predal vse svoje kontakte na Skypu in telefonu, elektronsko pošto in fotografije. Povedal je še, da je po vrnitvi iz Sirije začel delati pri mesarju v Ljubljani. Žavbija so prijeli v Ljubljani na podlagi evropskega naloga za prijetje, ki ga je razpisal preiskovalni sodnik iz Benetk. Portal Kamnik.info je sicer navajal, da bratranca nista v stiku.

Škandal24

 • Vrhovni sodnik

  CERAR IN ERJAVC PRODALA SLOVENCE BRUSLJU, ZA SPREJEM 100.000 EMIGRANTOV NE BO TREBA PRODATI NLB, SKLENJEN TAJNI SPORAZUM HR – SLO, ERJAVC OBLJUBIL HR IZPLAČILO DEVIZNIH VLOG, ČE SPORAZUM OSTANE V TAJNOSTI..
  https://www.youtube.com/wat

 • Amerikanc

  “Novi obrazi” tranzicijske levice so vedno in bojo vedno dirigirana imena s strani udbopartije; kako obdržati oblast in vpliv v tycoonskih bankah, na sodišču,…zdravstvu,..skratka je preko novih obrazov vse naprej dirigirano za udobno življenje udbopartijskega podmladka in za extra penzij udbopartijcev !

 • Miro

  hahH kakšna gonja proti tistim ki lahko ogrozijo zmago SDS … saj zmaga SDS bo ampak koalicije ne bo….. bo ata Orban pomagal

  • Amerikanc

   Ali bi spet radi en bataljon opravilno nesposobnih butalcev, kot v prejšnjih levih vladah; tipčke v stalni pripravljenosti, brez ustrezne izobrazbe ali z ponarejeno izobrazbo, ……Ena od takih, je včeraj predstavljala nevladno – Šarčevo listo, na soočenju – na kurah !

   • Miro

    in kdo pa ponuja kaj drugega?

    • Amerikanc

     Ali si ti eden od tistih; “vsi isti, isti,….isti,…isti”…?

     • Miro

      povej kdo?

     • Amerikanc

      Povedali bodo ljudje na volitvah.

 • RATATA

  Zelo grdo od človeka je, če se priključi stranki zato, da bi imel od tega koristi!

 • RATATA

  Glasno govornik – laudšpreher serpentinarjeve stranke, Urlep je v interviuju za finance razkril, da se je priključil lmš enostavno zato, ker je bil tako prijazno povabljen na kavo.
  Urlep, upokojeni direktor Leka je seveda zanimiv.
  Lek je zanimiv.
  Prej je bil direktor Leka m.dragonja, zdajšnji 2TeDeKajevec, ki so mu nekaj sodili, ker je nakazoval gnarje podobnikovem eSeLeSu leta 92, ki pa vemo, da se je vedno izdajalsko obnašal.
  Režimski mediji pa jo (staro zidanškovo) silijo naprej. Seveda, saj je europski bogovič, ki ga hvalijo udbovci njihov in ne za paure.

 • Olga2345

  To so “moralni” in “novi” obrazi, “žlahtne desnice”…po udbomafiju Kučanu!
  Tako kot “moralni” Cmerar, ki se je TAJNO z Erjavcem dogovoril s Hrvati, da nam pošiljajo nezakonite migrante iz BiH preko Hrvaške v Slovenijo!!!!!! V zameno jim bodo omogočili poplačilo dolga NLB do hrvaških varcevalcev!?!! Zato pa je bila tovarišica Pipanova tako proti predlogom SDS, da se onemogoči poplačilo hrvaškim varčevalcem, saj je to del sukcesije!!! Gre za veleizdajo Slovenije! Banke pa jim ne bo treba prodati, če sprejme Slovenija nezakonite migracije!!!!!
  Vsi na volitve! Volimo SDS! Naženimo levičarje!!!!!!!

 • VERRZIFIKATOR

  Mati in hči

  NOVOOBRAZNA

  Novo je obrazna zgodba naša,
  spet obrazi novi v njej, obrobni,
  mati in pa hči na las podobni,
  za oči očitno dobra paša.

  Pa izkaže se, da sta ti znani,
  najprej mati in potem še frklja,
  še iz časov, ko bila je smrklja,
  dolgo ni tegá, bilo je lani.

  Mati te krog prsta je ovila,
  njej poklonil zadnje si prihranke,
  zdaj pobiraš, kakor veš, ostanke,
  se zaman nadejaš izplačila.

  K materi ne hodiš nič več v banko,
  ker na novi te obraz spominja,
  hčerka v novi službi se udinja,
  k sebi zdaj naivno vabi stranko.

  Ko dodobra stranko ta otipa,
  veš, da hčerka takšna je kot mati,
  zlahka ti resnico bo spoznati,
  da je nov obraz spet stara cipa.

 • totex39

  No, pa smo spet na istem, spet se predstavlja nova Šarčeva stranka, kjer bodo v okviru le – te spet nemoteno kradli.
  Dajmo na volitvah glas stranki SDS, za lepšo prihodnost.

  • bolimeđoko

   Imamo pa dreka pr nas, ijoj………..

  • Boco

   Dušan Vučko, direktor državne volilne komisije je bivsi LDSovec, bivsi policaj. Ma sem ziher, da bo prislo do nekih zapletov na kaksnem voliscu. Zmeraj je bilo tako. In zmeraj je SDS za malenkost izgubila volitve.
   SDS moramo izvolit z gromozansko vecino, tako da manipulacije ne bodo mozne.

 • piko8

  SDS in g. Janez Jannša sta garant za boljši jutri za nas in naše vnuke!!!!
  Samo tako se bomo znebili in izsušili močvirje, ki ga je naredila rdeča golazen pod vodstvom krvavorokca milana kučana!!!
  VSI NA VOLITVE IN VOLIT SDS IN g. JANEZA JANŠO ZA BOLJŠI JUTRI SLOVENK IN SLOVENCEV!!!!

 • Igor Kavalar

  Včeraj na soočenju me je stranka Marjana Šarca negativno presenetila. Kandidati drugih neparlamentarnih strank so bili občutno boljši. Upal sem tudi, da bodo zagovarjali povezavo z Višegradom (Češka, Slovaška, Madžarska, Poljska), kamor tudi kulturno in po gospodarski razvitosti bolj spadamo. Mogoče se bi pridružile še baltske države (Litva, Latvija, Estonija) in Slovenija + Hrvaška. Pa imamo kot skupina suverenih držav povezavo od Baltika do Jadrana.

  Ah. kje pa, namesto tega so izbrali pot hlapcev razlog pa je naš izvoz z Nemčijo. Pa spremenite strukturo izvoza, politikanti, naredite slovensko družbo manj odvisno od Nemčije že enkrat, sej smo zmagali v 2.sv vojni, pa še vedno hlapčujemo, naredite slovensko družbo potrošniško kot so to npr. ZDA in manj odvisno od kogarkoli!

  Stranka Marjana Šarca torej zagovarja smer mame Merkel, kar pomeni še več terorizma, kriminala in kolonizacije Slovenije, to pa v praksi pomeni kaos in vojne!

  Sam izberem varnost in mir!

  • Štalmajster

   “naredite slovensko družbo manj odvisno od Nemčije že enkrat, sej smo zmagali v 2.sv vojni”
   ;-))))))))
   A veš kdo vodi Nemčijo ? Žal ne Nemci, okupacijske sile so še pa zmeraj tam.
   To je pa parlament, ki vodi Evropo http://ejp.eu/

   Šarec je le še ena naivčina, ki še ne ve, kako se suče svet. (okol dnarja, dolgov, mednarodnih navez in iz tega izhajajoča ……. POSLUŠNOST)

   “naredite slovensko družbo potrošniško kot so to npr. ZDA” ;-))))))
   https://www.youtube.com/results?search_query=poverty+in+usa

   • Igor Kavalar

    Reveže imaš povsod in revščine ne bo nobeden odpravil.
    Gre za strukturo gospodarstva, da niso odvisni le od izvoza in do 1 ali 2 drugih držav.

    V primeru, da pride kriza in čihne Nemčija bomo mi to dobro občutil.

  • Zgornji

   AMENNN !!! ! !!! DOOOBRO SI RAZLOŽIL !!! ! !!! ZA VSE NEVEDNEŽE . HVALA.

  • Amerikanc

   Tisto dekle je bilo samo za številko – ženske kvote ???!

 • Jaka Sraka

  Se mi je zdelo, da je to ena ugledna, spoštovana družina.
  Na fotografiji pa zgleda, da je klovna trofil šlog, ali pa je na hitro postal dementen.

 • mojadezela

  Ti se ne rabiš drogirat. Trapast si že po naravi.

 • bubamara

  Benti, v politiko gre danes res samo največji drek od človeka. Neverjetno kaj je nastalo od Slovenske družbe v nekaj letih samostojnosti. Golazen pri golazni. Čedalje bolj spoznavam resnico Edvarda Kardelja: “Demokracija ni za Slovence”. Demokracija je res samo za pametne narode.

  • Laž ima kratke noge

   Imaš prav, poglej samo članstvo v SDS pa ti vse jasno glede dreka v politiki.

   • pajot

    A drek v SD-ju,Desusu in Smc-ju te pa nič ne moti?

  • Hun

   se strinjam od leve prot desni

  • Štalmajster

   “Demokracija je res samo za pametne narode.” ;-))))))))))
   A misliš Švede, Nemce, Francoze …………….. in štalo, ki jo imajo v državi ?

 • Hun

  zaenkrat so trdni dokazi o šmrkcih podmladka SDS..ne mors vrjet..neb reku da je to kaka lblanska mladina..pa ravno SDS omladina ujeta pri najslabsi moderni razvadi..ironija pa taka hehehehene

  • bolimeđoko

   Ti pa še zmeraj nisi splaval….. še kar brodiš u 3krasne…………..

   • Hun

    u tri krasne si ti rekla kazala..za SDS smrkce smo vsi vidl na lastne oce

 • Zgornji

  NAS HOČEJO NAREDITI ŠE ZA VEČJE SUŽNJE KOT SMO ŽE ITAK !!! ! !!!

 • Soave

  Uh. . . . .tale misel tov. K. mi je pa bila zelo všeč !!
  ” Papir prenese vse – praksa pa šteje.”

  To zelo lepo dokazujejo leve vlade !

 • Lisjak

  NOVA kam je izginila Gorenakova kolumna?

 • bubamara

  NLB=Mačeha sodobne Slovenije=Mačeha korupcije=Mačeha dokončnega propada Slovenske družbe.

  • bolimeđoko

   Eh, korupciji ni mačeha, ji kar dobro služi, ker nam krade iz žepov in to bi rada še naprej….. hrrrrrrr……….. dost je bilo tega….. delat naj začnejo banda lewaška, lenobe smrdljive….

  • Amerikanc

   Z pomočjo NLB so tycooni zbrisali srednji razred in naredili narod revežev in nekaj tycoonskih bogatašev. Štango jim je držal Milan in nihče drug – z NACIONALNIM interesom. Začelo se je že leta 93 (Rigelnik – AC, Šrot – Interbrew (nišlo)) !

 • Ryuk

  A zato je šarec toliko časa skrival svojo ekipo?

  • bolimeđoko

   To je pravi Šarac od tako negde…………………he, he, …… umetnik ni kaj..

  • samotoje

   Tako bi vsak skrival.

 • Lisjak

  Zanimivo je tudi to,da so Šarca v zadnjih mesecih obiskali veleposlaniki drugih držav v Sloveniji.
  Avstrijska veleposlanica Sigrid Berka
  Nemški veleposlanik Klaus Riedel
  Francoski veleposlanik Marion Paradas
  Nizozemski veleposlanik Bart Twaalfhovn
  Velike Britanije Sophie Honej
  ZDA Brent Hartley
  Rusije Doku Zavgajev

  • Amerikanc

   Strici jih usmerjajo na “slepi” tir !

 • Špela Novak

  Tudi sama sem slišala podobno. SMC, SD in DESUS in zgleda da je v to vključen tudi Šarec so dogovorjeni z Brusljem, da jim ne bo potrebno prodati bankomata NLB če tiho sprejemamo migrante, hrvaški pa je obljujeno, če pri tem sodeluje (ne govori o tem javno da vozi migrante iz BiH do Slo meje) da bodo iz NLB poplačani njihovi varčevalci. LEvica je še enkrat več izdala SLO narod. Tako da vsi na volitve in volit SDS ker je to edina rešitev v tej situaciji. Saj res a ste vi tudi po ljubljani opazili zadnje čase veliko migrantov ki postopajo okoli…

  • WISKY 1000

   A NISO VSI MIGRANTI DOMA PRI KORDEŠU,MESEČNIKU,VIOLETKI……….?

 • mona lisa

  In potem se čudimo kam je Slovenija prišla. Vsak lopov in jebiveter lahko ustanovi stranko in kandidira. Zato tudi 25 strank v tako mali državi kot je Slovenija.

  • WISKY 1000

   SAMO ENA STRANKA,SAMO SDS ZA VSE.

 • Marjan

  Druže Tito, ljubičice bijela

  https://www.youtube.com/watch?v=TFRzbcTja2k

  • bubamara

   Kralj Slovencev.

 • Dostmamrecesije

  Voliti Marjana Šarca, je tako, kot bi volil đihadiste, ki nimajo vse tri čiste.

  NUJNO VOLITI SDS!!!!!!! TO VELJA TUDI ZA:
  HUNA,
  ŽOGICO,
  ĐĐ STYLE,
  SALE,
  BUBAMARA,
  KRTAČA 20,
  JOE KUČAN,
  TWEETY BIRD,
  DJURO SUMAR,

  • bubamara

   Zakaj si pa mene dal zraven? Ker nisem član SDS ?

   • WISKY 1000

    si baba j ded

    • Dostmamrecesije

     Ni na baba ne dec, neki umes.

   • Dostmamrecesije

    Ti prinčipeska, ker si ena navadns lewuharka, ki ji ni para.

 • žogica

  Samo opozorilo, tole zlivanje gnojnice, vas bo drago koštalo !

  • bi jo

   res je .tole zlivanje gnojnice po vseh in vsakomur, ki ne sledi poti,delu in liku velikega vodje ivanu janezu janši in njegovim oprodam je šlo čez vse meje.samo ena resnica, samo ena stranka itd. nehajte že no, saj niste več normalni.poblaznela horda skrajnih desničarjev in prilehtnih prebarvancev ste.na žalost.

   • tohuvabohu

    Raje beri Mladino, bedak, kjer je v vsakem drugem stavku omenjen bodisi Janša bodisi Orban, večinoma pa oba hkrati.

    • bi jo

     obstajata dve vrsti oslov, ali uganeš v katero spadaš ti. prav imaš, v človeško…..

     • tohuvabohu

      Bravo, rdečkar, odličen argument. To je najbolj varen način debate, da si ni treba beliti glave z resničnimi težavami.

     • bi jo

      samo sledim ti, ker s tabo se drugače ne da. vidiš, sem že skoraj vaš. jej,jej,jejtata.

     • tohuvabohu

      Čestitam, izbral si pravo metodo. V sili rdeči hudič tudi pomanjkanje argumentov požre.

     • bi jo

      adijo

     • tohuvabohu

      Čao, miško.

    • WISKY 1000

     A RDEČO MLADINO

   • WISKY 1000

    SDS ZA VSE,SAMO ZA LEVAKE NE

   • žogica

    Na volitve treba iti, da ne bo ta pokvarjena horda prišla na oblast !

  • bolimeđoko

   Kjer je gnoj vse dobro raste – buče, kar ponorijo.
   Si se prepoznala, de ?

   • žogica

    Se vidi, da živite v gnoju in ste navajeni na gnoj.

  • Clemen J.

   Ne naprezaj, te lahko raznese sredi nedolzne mnozice ljudi.

   • žogica

    Tudi ti si en kup gnoja…

  • WISKY 1000

   žoga,vozi na tvojo rdečo 24 kur pa južno kuhat

   • žogica

    Kolk wiskyjev je blo pa danes?

 • luckyss

  Ja, nikjer niso brezmadežni, saj v politiko običajno ne silijo normalni ljudje, ampak tisti, ki bi se radi okoristili…
  Je pa to vseeno bolje kot bivši najbolj skrajen slovenski komunist obračajoč se po vetru…

  • bolimeđoko

   Ja, nekaj takšnega nisem pričakoval od tebe, prekaljene komunjare, no.

  • tohuvabohu

   Cucek si bil in cucek boš ostal.
   Motiš se. Kučan se ne obrača po vetru, ampak cinca med Skrajno levico in Sekretno demokracijo in študira, katera je boljši garant za dokončno uničenje Slovenije.

   • luckyss

    Kučko vsaj barve ne skriva, pač veš da je komunist…

    • tohuvabohu

     Kako ne skriva, brihtnež? Kolikokrat je v zadnjih 27 letih omenil revolucijo, socializem, razredni boj?

    • WISKY 1000

     ni potrebno da skriva,vidi se mu po frisu

  • Clemen J.

   Se pravi priznavas da levica podpira isis in ostale terroristicne skupine za katere si v preteklosti krivil desnicarje, zide in americane. In sedaj smo izvedeli kdo se je trudil zavbija pripeljat v slovenijo da bi se mu sodilo tukaj.

  • garfi

   vsegliharski lažnivec

 • tohuvabohu

  Resnici na ljubo, tole je precej rumeno pisanje.
  Kot se zdaj kaže, bi lahko Šarec stopil v koalicijo z SDS, pa če nam je to všeč ali ne. Torej je tako pisanje tudi neproduktivno.

  • bubamara

   Nisi gledal oddajo pa pop tv ? Šarac je dal pogoj za koalicijo z levim blokom, če se bodo držali predvolilne obljube, da ne bodo po volitvah šli v vlado z Janšo. Da bi NLB sponzoruša šla v koalicijo z Janšo ?

   • tohuvabohu

    Kamnikaze je bolj zvit, kot misliš. Ta pogoj je poceni finta, ker levica z Janšo itak ni kompatibilna.

 • samotoje

  Vsak dan je bolj očitno, da so si pokvarjeni dečki, bodoči zaporniki ali kriminalci na begu, našli ustreznega klovna, ki lepega dne, v Corleonejevem stilu, ne bo mogel zavrniti njihove ponudbe. Vidim, da so mu že podtaknili nekaj gnilih jajc.

 • Igor Karlić

  Osel gre enkrat na led. Kolikokrat gre Slovenec?

  • tohuvabohu

   Enkrat na štiri leta.

   • samotoje

    In potem 4 leta sedi na ledu in cvili, da bi šel rad dol. Potem pa spet gor.

 • Jaka Sraka

  .Baje so post-komunisti – potomci komunističnih zločincev in morilcev napovedali koncert z rdečo zvezdo.
  A kdo ve kje, da pridem in jih polulam

  • bubamara

   Greš na njihovo facebook stran in lahko preveriš paciente, ki bodo tam.

   • Jaka Sraka

    Ne, me je sram, da bi kdo videl, da se družim z njimi.

    • bubamara

     Sej samo gledaš. Gledat ni greh.

     • Jaka Sraka

      ..gre za čast…

     • WISKY 1000

      če jih samo gledaš ti gre na bruhanje

 • Hun

  tale nora24 je zivo skropucalo

  • Jaka Sraka

   A si pozabil, da ste včas imeli Komunista. Večina ga ni brala, ti pa vseeno bereš na teh straneh, ker si provokator.
   Razlika je v tem, da je Komunist bil lažniv in ni objavljal pism bralcev, tu pa lahko ti, rdeče usrane napišeš, kar hočeš, pa se ti smejemo, bebček

   • Hun

    vm se cela Slovenija smeji sektasi prismojeni hendikepirani..se jasno vid da so se vm predniki med sabo parl

    • Jaka Sraka

     kaj te muči odfukani komunist

     • Hun

      vsi smo za sektase komunisti samo clani partije so se preobkekl v kristjane

  • WISKY 1000

   vozi ti na svojo rdečo 24 kur

   • Prle

    Hik izpljunil bom whisky, hik ne izpljunil bom wisky, hik ali je prav whisky ali wisky, to je zdaj vprašanje,hik.

    • Dostmamrecesije

     Komunistek brezglavi, trčeni.

 • bubamara

  Danes sem pogrešal Šarca v Cukrarni, kjer je opankar hvalil to vlado, ki je spet odprla mošnjiček za razvoj mesta. Je rekel opankar, da naj vztrajajo tudi po novih volitvah, ker je samo leva vlada garant za razvoj mesta. Tako, dragi volilci volte Šarca in Kahla, da boste še naprej sponzorji družini opankarja. Gospodin dvadest posto.

  • WISKY 1000

   sami opankarji,šarec ni šarec ampak šarac

   • Prle

    Bedak ti tudi nisi WHISKY amapak glupi WISKY, polpismen seveda.

 • WISKY 1000

  o sveta marija

 • Tweety Bird

  Nehajte lagat… Nobena predvolilna kampanja me ne bo prepričala, da Janša ni zadrt zagrenjen kreten, ki je svojo stranko zdavnaj popeljal na pota organiziranega kriminala. Bobu bob !!!

  • Tweety Bird

   Klerofašisti so prihodnost in stabilnost za svoje riti, družine in prijatelje. Če sodite med njih, ne sanjajte predolgo, ker bo budnica kruta. Kapish?

   • Antišiptar

    Ja pa kva je s tabo, a mislš lukec, da bom jz zaj zate pa za čefurje polapismene delal? Ma crkn pizda proletarska, če si luzer.

    • Tweety Bird

     No no šiptar…a je to vse kar te je naučil prištinski doktor?

     • Luiggi

      CE BI JAZ LE MOGU TE DOBIT NEKJE,TE OBESIM ZA PETE IN REZEM JERMENA IN SNIRNCE IZ TVOJEGA HRBTA,ZIVEMU,DA NE bO POMOTE

  • mona lisa

   Večji kriminal kot je zdaj ne more biti. Ta vlada ščiti lopove in migrante.

   • domovina mili dom

    Zgleda , da so tile komentatorji sokrivi za kriminal, ker te kriminalce zagovarjajo.

    • Tweety Bird

     Krivi smo samo toliko, da vas nismo še bolj počistili…leta 1945. Podgane izdajalske prekproklete ste se razmnožile :)

  • garfi

   Tweety Bird=fogloff tumpek=profesionalni lažnivec levih fašistov
   že mnogo let

 • Vera

  Žalit nimam pravice , lahko pa napišem, da je 3.6. na vrsti desnica, da zmaga in sestavi novo delovno in pošteno vlado !

  • Tweety Bird

   To kar si napisala je že samo po sebi žalitev :)

  • domovina mili dom

   Na vrsti je bila že leta 91. Pa če bi takrat v kali zatrli komunjare, bi sedaj bila Slovenija najmanj na nivoju Avstrije. In s tem tudi pozitivno prepoznana v svetu.

   • Antišiptar

    Pa cefurjev ne bi blo.

    • domovina mili dom

     Bili bi, sam čist pohlevn, kot so v Drugih evro državah-

 • mona lisa

  Če zmaga Šarec potem smo Slovenci res totalni idioti ki si sami kopljemo grob. Če hočemo rešit državo potem mora zmagati desnica SDS in JJ naj počisti drek ki se je nabral pod vladavino levakov in Kučana iz ozadja.

 • Antišiptar

  A dons na žurki ste kakšno bombo podstavli? Da ta čefurska izdajalska drhal malo pofrči po luftu, itak je to parazitska drhal, vseen, če se vse pobije, to se bo denarja za socialo pršparalo. Srbe na vrbe, čefurje izgnat, komunist je pa po modrosti naših pridnih prednikov itak dober samo, če crkne. Crkni rdeeeeča lopovska prasica čefurska. Ahm, oba dva. Smrdljiv srbski majmun janković in ona marksistična protinarodna kurba čefurska makarovićka.

  • Tweety Bird

   Vas domobrančke pa v jame in brezna zmetat. Še je prostora :)

   • Antišiptar

    Lukec, jz sm iz tardeče familije. Pa sj sm to že povedu? Da me je sram, ker so bli moji tardeči.

    • Tweety Bird

     Torej si izdajalec. Takoj se sam v brezno fukni…bomo mi imeli manj dela :)

     • Antišiptar

      Jp, tko kot tvoji izrojeni starci rdeci izdajalci, so bli zal tudi moji. Sam nasih niso svabi pobil, tko k so jih teb.

     • Tweety Bird

      Smo pa za vašo zasluženo kazen mi vas fentali…sam premalo. Mater ste se kurbe razmnožile. Potrebna bo deratizacija :)

     • Antišiptar

      Ja sam res. So kurbe tudi moji nekako dobr skos prsli, sam moji niso majhnih punck pobijal pa posiljeval, docim za tvoje, k so ti jih spucal , verjetn ne morva rect, knede?

     • Tweety Bird

      Tvoji domobrančki so punčke posiljevali in ubijali. Tako piše v knjigi Črna roka :)

     • Antišiptar

      A ti je fotr trpel a? Daj povej no, kako je takratko potegnu, izdajalc rdeci. A so ga rezal? A mat je mogla tut noge narazen dat? Cuj, da nisi slucajno kak svabski mesanc?

     • Tweety Bird

      Kaj sem sedaj jaz…čefur ali švab? Daj, odloči se že enkrat :)

     • Antišiptar

      Ja ti povej. Je mati dajala noge narazen cefurjem, ali pol k so jo fental, svabom? Saj je splosno znano, da so bile partizanke s sifilisom in alkoholom prepojene kurbe.

 • Osti jarej

  …oh,tamladi…..sds podmladki menda tudi radi po snegecu z nosom rijejo

 • Antišiptar

  Hvala mami, ker nisem čefur in levak.

  • Prle

   Kaj pa pravi šipec ati?

   • Antišiptar

    Ja tweety, prle pravi da so ti starci siptarji ali celo čefurji. A te ni nic sram?

    • Tweety Bird

     Koga sedaj naslavljaš…mene ali Prle-ja ? :)

     • Antišiptar

      Ja tebe. Sj sta oba en in isti nickname?

     • Tweety Bird

      Ni res, jaz sem Tweety-ka, žena Foglovega Tuneka… Prle pa je pravi levičarski korenjak :)

     • Antišiptar

      No, pa smo te prevaranta prec dobli. Mas to po fotru, izdajalski nategunski rdeci pokveki?

  • Tweety Bird

   Si pa klerofašostični ksenofob in homofob. Verjetno celo topel bratec…ki ima doma sliko Jorga Haiderja…na nočni omarci :)

   • Prle

    V nočni omarici pa dildota.

    • Tweety Bird

     Pa namesto vazelina, motorno olje :)

 • domovina mili dom

  Tako kot SMC je kučan prestrelil s svojimi agenti Šarčevo stranko. Si je moral zasigurati, da se ne bo raziskovalo ropanja generalov Foruma 21.

 • Tweety Bird

  Kakšna je razlika v ustroju zloglasne mafije oz. petih družin iz minulega stoletja v New Yorku in današnjo SDS? Je skoraj ni !!!

  • garfi

   Tweety Bird=fogloff tumpek=profesionalni lažnivec levih fašistov
   že mnogo let

  • Luiggi

   What the fuck you know about New York’s mafia??You claim,that you know apparently because you insist you were born in Cleveland Ohio,the problem is,who the fuck believe you anything,you are notorious liar1

 • Antišiptar

  Hvala ati, ker nisem čefur.

  • Tweety Bird

   Kako veš, da nisi…če pa je tvoja mati delala kot čistilka v bosanskem samskem domu. Baje so jo vsi natepavali. Nekaj se je sigurno prijelo :)

   • Antišiptar

    Pol sm nemca, pol pa italijana. Nisem jaz cefur, ej. Za kaksnega me pa imas?

    • Tweety Bird

     Torej si nacist in fašist? Lepo :)

     • Antišiptar

      Tolko, kolkor sm jz SLOVENCA, ti pizda internacionalisticna nikoli ne bos.

     • Tweety Bird

      Ne ne…sam si priznal, da si nacist in fašist. Edini pravi Slovenci pa smo Štajerci…in seveda Haložani. Kapish?

     • Antišiptar

      stajerci? Pijanci in luzerji, ne pa Slovenci. Sebe poglej us prevarantska, kolko imas tukaj imen. Laznjiva moralna pokveka si, nic druzga nisi, laznjivi primitivec.

     • Tweety Bird

      Juhuhu…na Štajerskem je 0,5 promila alkohola v zraku…v Halozah pa celo 1 promil:)… Aufbiks pokveka gorenjska…kapish?

     • Luiggi

      Pa si reku,da si se polegu v Clevelandu!!

 • Tweety Bird

  Nekdanji tožilec župan New Yorka Gullianni je za medije povedal, da se nikoli nikjer v zgodovini človeštva ni nobena kriminalna združba uspela infiltrirati v politiko, ekonomijo in medije, kot se je Cosa Nostra. Ko je to izjavil, še ni vedel, da bo v Sloveniji Janez Janša s svojo politično organizacijo naredil prav to.

  • Antišiptar

   Aja, pustmo zj jankovica, zemljarica, forum 21, kucana…..sj res, sami posteni moralni politiki, knede, primitiven mozganski defekt?

   • Tweety Bird

    A si ti bil v družbi SDS-a…si morda snifal kokain?

  • garfi

   Tweety Bird=fogloff tumpek=profesionalni lažnivec levih fašistov
   že mnogo let

  • Luiggi

   Kaj pa ce je Gullianni part of Cosa Nostra,the last name show that way!!??

 • Vrhovni sodnik

  CERAR IN ERJAVEC PRODALA SLOVENCE BRUSLJU, ZA SPREJEM 100.000 EMIGRANTOV NE BO TREBA PRODATI NLB, SKLENJEN TAJNI SPORAZUM HR – SLO, ERJAVEC OBLJUBIL HR IZPLAČILO DEVIZNIH VLOG, ČE SPORAZUM OSTANE V TAJNOSTI..

  https://www.youtube.com/watch?v=OzUA8tAlV0E&feature=youtu.be

  • wert

   Pa to ni mogoče, no. :(

 • garfi

  ŠAREC-MURGELSKI JE TUDI IZKLJUČUJOČ DO SDS po navodilih udbomafije
  enako radikalna sd, levofašistična l, uničevalka upokojencev desus itd
  SO PA VKLJUČUJOČI DO ISLAMIZACIJE SLOVENIJE !!!
  DOL Z PROTISLOVENSKIMI šarec-sd-desus-smc-l-bratušek-sloga-itd

  • Tweety Bird

   Kaj je mačkon…kje imaš cosmosjasnovidca. A še hodita kaj na zmenke? :)

   • garfi

    diha ti za ovratnik Bandit fogloff
    GOTOF SI

    • Tweety Bird

     Joj kako me je strah :)

     • garfi

      ja in od strahu driskaš po našem Slovenskem Portalu
      smrdi hudo smrdi

     • žogica

      Madžarskem portalu !

     • garfi

      ksenofob

     • žogica

      A bejž no, vas bo ksenofobija požrla, bojite se že sami sebe….

     • garfi

      rasist

     • žogica

      Težek rasist si ti in tvoja druščina…

 • Tweety Bird

  Antišiptar, eno vprašanje zate. To boš ti ziher vedel:

  Kdo se je rodil 17. septembra 1958 v vasi Fushë Kosovë (Kosovo Polje) v bližini Prištine, sin Kosovarja Fatmirja Janshe in Makedonsko-Albanske matere Zamire Beqiraj?

  • garfi

   Bandit fogloff twety in ŠAREC-MURGELSKI JE TUDI IZKLJUČUJOČ DO SDS po navodilih udbomafije
   enako radikalna sd, levofašistična l, uničevalka upokojencev desus itd
   SO PA VKLJUČUJOČI DO ISLAMIZACIJE SLOVENIJE !!!
   DOL Z PROTISLOVENSKIMI šarec-sd-desus-smc-l-bratušek-sloga-itd

   • Tweety Bird

    Nisem tebe vprašala ampak Antišiptarja. Pa tudi pravilno nisi odgovoril :)

    • garfi

     pravilen odgovor je:
     leta že lažeš, napadaš, rušiš JAneza JAnšo in SDS
     tako kot vsi levi fašisti

     • Tweety Bird

      Spet napačen odgovor :)

     • garfi

      Tweety Bird=fogloff tumpek=profesionalni lažnivec levih fašistov
      že mnogo let

   • antimur

    Žalostno je pa to, da je tudi NSi in njihov teleban Tonin pod Kučanovimi kremplji. Ta bedak že sanja, da bo v vladi, čeprav levi, ni mu pa jasno kretenu, da je edini problem v Sloveniji Kučan s svojo ortodoksno levo fašistično drhaljo, ki jo moramo sesuti, v kolikor želimo kot narod Slovencev obstati. Vse je isto izdajalsko sranje, od Peterleta do Novačke in Tonina, me je pa razočarolo dejstvo, ker v nekaj njihovih članov sem verjel, toda trmasto rinejo po izdajalski poti Peterleta, Novačke, Tonina.

    • garfi

     res je in danes so ga že napadli v poročilih za neko izjavo o splavu
     ko je ludamila rušila JJ so ga pa bildali in nsi
     udbomafija vse izigra in delajo tudi preko njihove rtv vse, da ne bo Slovenske Vlade

 • Joško

  Vsi pošteni Slovenci na volitve in volimo desne stranke. Z 2/3. večino bomo naredili v državi red; počistili z udbomafijo, forumom 21,.. Takrat boste tudi pošteni levaki spoznali, koko hudo so vam oprali možgane, da ste jih leta in leta podpirali, da so lahko okradli Slovenijo.

 • Tweety Bird

  (EKSKLUZIVNO) MIKSTONE BLOG – MITJA KUNSTELJ

  “SDS je mafija. O botru nima smisla izgubljati besed. Danes je situacija sledeča. Kjerkoli v državi, kjer ima Janša interes ali se je nekaj »pomembnega« zgodilo, ima tam SDS svojega človeka. Infiltrirani so v vse državne organe, v vsa državna podjetja in lastijo si največ medijev v državi. NLB je edina trdnjava t.i. rdečih, ki je za Janšo neosvojljiva. Ima pa Janša zato Primoža Britovška (bivši vohun SOVE) in njemu podobne, ki za SDS mafijo brezsramno kradejo v bankah, kjer so (bili) nastavljeni. O Britovšku in njegovih kriminalnih rabotah v enem od naslednjih prispevkov, ko vam bom med drugim približno razložil, kako je SDS mafija oškodovala proračun Slovenije za slabe tri milijarde evrov. Hišnega bankirja SDS Britovška sem srečal v čisto navadnih kriminalnih zgodbah, kjer so se preprodajale ukradene »stvari«. G. bankir v vlogi navadnega »caplja«. Branje bo zanimivo.”

  • garfi

   Tweety Bird=fogloff tumpek=profesionalni lažnivec levih fašistov
   že mnogo let

  • šmentanamuha

   Od kdaj ti je Kunstelj referenca? Ob petih milijardah bančne luknje, ki so jo izkopali tvoj in milijardi opranega denarja, ti tu nekaj čivkaš o Janši. Spelji se, kreten pokvarjeni.

 • garfi

  Tweety Bird=fogloff tumpek=profesionalni lažnivec levih fašistov
  že mnogo let

  • Tweety Bird

   Tweety Bird=Julijana Tič=Foglova Julika… žena čudovitega Foglovega Tuneka !!! :)

   • garfi

    je Koza, ki jo natepava

 • Tweety Bird

  POZOR POZOR POZOR… HALOZE EXPRESS

  Pazite koga boste volili 3.6.2018 !!!…SDS ima že nekaj let povezave z Banjaluškim narkokartelom. Za narko bossa iz omenjenega mesta znani davčni “strokovnjak” Snežić pere denar, optimizira gotovinsko poslovanje z drogami in za njih ustanavlja slamnata podjetja po vsem Balkanu.

  Odgovorni urednik: Foglof Tunek

  • garfi

   Tweety Bird=fogloff tumpek=profesionalni lažnivec levih fašistov
   že mnogo let

  • Olga2345

   Mislite Milana s forumom 21? Sem vedela!

 • Lisjak

  Čujte prasci rdeči,tote volitve bote zgubli tak kak ste dugi in široki.

  • Marjan

   Ti samo sanjaj!

   hahahahah

 • šmentanamuha

  Šarčina, gotof si. Drugi Miro Cerar

 • garfi

  Tweety Bird=fogloff tumpek=profesionalni lažnivec levih fašistov
  že mnogo let, po opravljeni potrebi se zamaskira z drugim imenom

 • herman

  A se je pri Korčetovi zadeval tudi podmladek SDS?

  • Republic Commando

   Ste že pobrali igle okoli Roga? Ne morete to kar tako metati kamor vam paše.

   • herman

    Povej to Janševim mladcem in mladenkam.

    • tohuvabohu

     Vsak naj pospravi za sabo, čombe.

    • Olga2345

     Ne Židanovim…. Zato pa kevaki niso sprejeli predloga SDS o obveznem testiranju na psihoaktivne snovi poslancev…Očitno tudi vi uživate konopljo, da vse “pozabite” in “zamenjate”….

  • Olga2345

   Samo vaši!

 • Stajerka

  a bo prenos komunajzarske procesije iz Lublane??……glavnega balkanskega pašaluka……

 • antimur

  Kar spaca skupaj zločinec Kučan s svojo golaznijo, pa res ne more biti pod nobenim pogojem pošteno.

  • Marjan

   Edini zločinec je vaš Jansha(kateri je bil obsojen na zaporno kazen). Proti Kučan ne tečejo kazenski postopki kaj šele obsodba, za vašega Jansho pa ni tako.

   hahahahahah

   • Olga2345

    Tika taka…

    • žogica

     V tvoji glavi, upam, da ti jo je že razneslo.

  • Olga2345

   Naciste spravljajo se vedno za rešetke, zato tudi za Kučana ni prepozno!

 • Olga2345

  Šarec je imel šest popravcev na lesarski.. se težko uči….Tudi Cmero se v štirih letih ni naučil nič……pravo je pa že “pozabil”….?

  • wert

   Odkar ni več mame, mu gre vse narobe.

   • tohuvabohu

    Zobovje mu je narobe raslo že prej, pa mama ni ukrepala.

  • žogica

   Si bila njegova sošolka na lasarski šoli, ali čistilka na šoli?

 • Olga2345

  Kaj se dogaja z NSI in s Toninom? Že pred volivami je predlagak tehničnega mandatarja – Colariča!?? Da bi levičarji lahko kradli naprej in bi lahko nemoteno uvažali tujerodne divjake????

 • Jernej

  Bučke

 • tetka z ozadja

  Mi je pa všeč, da bo moral janšek tako plesati kot bo Šarec špilal. :-)

  • pesjanar

   Tetka meni pa je všeč kako striček nabija Šarčevo sosedo,ker si ti baje frigidna grdoba.

  • FukProrus

   tote muzike pa ne bo,
   šarec ne zna špilat, je pretrd zato,
   še enkrat poglej sliko

  • tohuvabohu

   Meni je pa všeč, da ste rdečkarji vsi presrani od strahu.

  • Nšo-či

   Se ti zdi, da Šarčevi izbranci plešejo tako kot on špila? Njihovo javno predstavljanje je zabavno, Tebi ugaja ta en velik prazen nič od stranke?

 • FukProrus

  v parlamentu je zgleda nalezjiv IQ
  onga na sliki pa je kap, ali pa je drogiran

 • Krtača 20

  Dokler je vojni dobičkar, švercar orožja, jemalec podkupnin, bivši arestant, utajevalc davkov janša v parlamentu, jim je vse oproščen.
  Če so ga dvakrat se zapohal, ni to nč prot barabij k jo je delal čelavi.

  • FukProrus

   bratušek ima zagovornike ki so na isti mentalni ravni, nekaj je narobe z odraščanjem
   nisi edini
   Never argue with an idiot. They will only bring you down to their level and beat you with experience.

  • sprehajalec

   Vaš pravi sovražnik ni Ivan janez, ampak vaša požrešnost in pa obresti na najete kredite za vzdrževanje “našega”.

 • Ali

  Kdaj bo nova24tv posnela dokumentarec o 1 000 000 000 $ transakciji in s tem filmom kandidirala na filemskem festivalu soudance ali podobnih festivalih. Lepo bi bilo videti katere vse inštitucije so odpovedale v Slo.??? Kdaj lahko pričakujemo film dragi novinarji?

  • tohuvabohu

   Bo prišel dobri znanec Michael Moore in vse posnel. Američani bodo navdušeni nad našim bančnim sistemom, tako kot so bili nad zdravstvenim.

  • sprehajalec

   Kar pokliči FBI, Ali Ali, morda še ne vedo…..

 • Stajerka

  kaj zaj……pasja, ups, komunajzarska procesija uspela??…..očitno je bilo klavrno, nikjer ne najdem nobenih informacij….

  • wert

   O čem ti “komunajzarska procesija” ?

   • Stajerka

    o nosil bom rdeče govno……danes v bolani Lublani……

 • žogica

  Ti kandidati vam bodo krojili vašo usodo….

  • sprehajalec

   Hihihihihihi Žogica, striček Zoki, lider levice in Miško miško Mause iz Kopra, pa bosta gospodarja lutk….

 • Prle

  Pravkar sem prišel iz Ljubljane,kjer sem se udeležil prireditve Nosil bom rdečo zvezdo. Dokler se bo takšnih prireditev udeleževalo toliko ljudi, ivan Janez nima šans, da sestavi vlado. Verjamite.

  • žogica

   Je bilo veliko ljudi?

  • antimur

   Verjetno nisi opazil, da je bila zbrana samo takšna golazen, kot si ti, takšne antislovenske kučaniste bomo z lahkoto sesuli v prah, da v kratkem nihče ne bo več vedel, da ste obstojali.

  • totex39

   Bili so sami stari z privilegirano pokojnino, tako kot srbska Makarovićka.

   • žogica

    Pojdi na stran Svetlane Makarovič in si preberi njen življenjepis, potem pa goflaj.

  • rubec

   Pravkar si prišel iz Ljubljane? Madona, kaj fužine niso več ljubljana?

  • bubamara

   To je čisto res. Kakšna množica ujetih v tuji državi. To mora pečt pri srcu.

  • sprehajalec

   Gre za situacijo, kjer izkoriščevalci delajo predstavo za izkoriščane. Situacija podobna tisti pred Francosko revolucijo. Ko so mariji Antonieti rekli, da je ljudstvo lačno, je (sicer je to zgodovinsko netočno vendar kroži ta urbani mit) je rekla, naj jedo piškote.

   Danes, ko je ljudstvo lačno, ji nudijo rdečo zvezdo za uteho. Rdeča zvezda je orodje v rokah izkoriščevalcev, za zatiranje izkoriščanih.

  • Nšo-či

   Slaba izbira. Na Balaševiču je bilo več ljudi. Užival bi v muski ljubezni. Tvoj sen bi bil prijetnejši.

 • Luiggi

  Tista skrajno desno za nas ima krasne legnarje za jajca nosit!

 • Desmosedici

  Darko Stare se vedno posluje preko svojega offshore podjetja na Sejselih?
  No Darko podgana podmukla, sporoci, koliko denarja si opral..

 • TOML

  Šarčevi so komplot Globoke države, kučanizma, Foruma 21,
  kriminalci od Golobovja Freze, prevaranti iz Jankovićeve PS,
  pankrti komunistov in ostlala neomembe vredna rdeča drhal,…
  Slovenci to se ne voli!

 • FukProrus

  dve dekadi retardiranih mandatarjev, prag v parlament so odstranili ,da se olajša vstop invalidom

 • lado

  SPELTE SE KAJ NAREDIT , DA BO DOMOVINA VARNA IN NE DA JE AZIL VSEJ “SLOVENSKI “MAFIJI , KI JO VIIIIII , Z VAKUMOM , KJER BI MORALI BITI MOŽGANI, VOLITEEEE !!!!!!PODŽUPAN žavbi !!!! HALOOOOO !!! PA STE RES VREDNI , DA VAS ODNESE Z OBLIČJA TEGA PLANETA !!!! ZAAATOOOOO STE BOLJ POKVARJENI KOT TELI MORILCI IN HALALCI !!!!!!! GOTOFI STE ;GNOJIIII !!!!!!