Luka Mesec ni lagal le glede financiranja portala Nova24TV, ampak tudi glede poročanja o brutalno pretepeni sodnici! Izkazalo se je, da se je njen mož le znašel med osumljenci!

Daniela Ružič (Foto: Socialna omrežja)

Alfa in omega skrajno leve stranke Levica Luka Mesec je nedavno dokazano lagal. V hramu demokracije je namreč zatrdil, da naj bi za financiranje spletnega portala Nova24TV skrbelo kulturno ministrstvo. Poleg tega, da nas je označil kot eksplicitno sovražni medijski projekt, je ob tem navedel nekaj naslovov člankov, ki naj bili zanj sporni. Med drugim se je obregnil ob članek glede brutalno pretepene mariborske sodnice in dodal, kako naj bi mi “tračarili”, da naj bi ta imela ljubimca in da naj bi jo pretepel mož. Glej ga zlomka, mož sodnice se je med vikendom le znašel med osumljenci. Prav tako so se osrednji mediji pridružili gonji, kako naj bi bilo kritiziranje pravosodja tisto, ki naj bi privedlo do napada sodnice. 

Mož sodnice Daniele Ružič se je namreč po petkovi hišni preiskavi znašel v pridržanju, nato je bil po poročanju Slovenskih novic izpuščen, a še vedno ostaja osumljenec v tem primeru. Vidimo lahko, da se dogajanje ujema z navedbo našega vira, ki je že konec prejšnjega tedna potrdil, da se je partner sodnice znašel v vlogi osumljenca, ker bi se ta lahko na večer napada vračala od svojega ljubimca. A preiskava poteka v več smereh, saj je sodnica z gospodarskega oddelka okrožnega sodišča odločala v več odmevnih primerih in, kot smo že poročali, bi lahko bila v napoto tudi globoki državi.

Koordinator Levice je s svojim nastopom v hramu demokracije povsem izrabil funkcijo poslanca za udrihanje čez nas, ki za razliko od mainstream medijev nismo v službi tranzicijske levice. Dejstva pa le govorijo sama zase. Vsebina zanj problematičnega članka z naslovom “Brutalno pretepena mariborska sodnica zunaj smrtne nevarnostni – po naših virih policija sumi moža, sodnica naj bi se domov vračala od ljubimca, a preiskava poteka v več smereh”, drži vodo. Enako pa velja tudi za druga dva članka z naslovoma “[Video] Za širjenje promigrantske multikulti propagande med mladimi se v Sloveniji ni bati! Denarja davkoplačevalcev zanje namreč nikoli ne zmanjka!” in “Ta ga pa nese” – Mrtvo pijana voznica na Gorenjskem po cesti ‘slalomirala’ s kar štirimi promili alkohola v krvi!”.

Obtožil nas je širjenja sovražnosti in širjenja neresnic
Mesec je v svojem populističnem govoru portal Nova24TV označil kot eksplicitno sovražen, njegova glavna dejavnost naj bi bili blatenje, obrekovanje, širjenje neresnic, polresnic, strahu in sovraštva. Je mar sovražno, če spregovorimo o tem, kar osrednji mediji radi zamolčijo, bodisi da gre za ozadja dogajanj, v katere so vpleteni ljubljenci globoke države, bodisi za zločine, v katere so vpleteni migranti, ali pa gre za kritiko pravosodja, ki pri nas velja za velikega kršitelja človekovih pravic. Niti ni nenavadno, da so se osrednji mediji pridružili gonji, kako naj bi bilo kritiziranje pravosodja tisto, ki naj bi privedlo do napada sodnice. A izkazalo se je, da smo zopet imeli prav.

Portal Nova24TV ni prejel niti centa!
Ko nastavljamo ogledalo nedotakljivim in poročamo o dejstvih, verjamemo, da marsikomu to ni všeč. A dejstvo je, da navajamo zgolj informacije, ki jih prejmemo od zanesljivih virov, ob tem pa navajamo resnične informacije, potrjene s strani drugih medijev in pristojnih organov. Povsem neokusne pa so trditve, kako naj bi naš portal pridobil sredstva za pisanje svojih člankov kar na podlagi razpisa ministrstva za kulturo. To ne drži! Namreč, od ministrstva za kulturo ni prejel niti centa! Državna sredstva je namreč prejel le televizijski program Nova24TV, in sicer v borni višini, ki ne pokrije niti enomesečnih stroškov obratovanja.

Foto: STA

Zavajajoče in lažne trditve s strani izvoljenega predstavnika ljudstva so povsem nesprejemljive, in to samo zato, ker pri poročanju sledimo sloganu “Prvi v službi resnice”. Svoboda govora je namreč zagotovljena v 39. členu Ustave Republike Slovenije, ki pravi: “Zagotovljena je svoboda izražanja misli, govora in javnega nastopanja, tiska in drugih oblik javnega obveščanja in izražanja. Vsakdo lahko svobodno zbira, sprejema in širi vesti in mnenja. Vsakdo ima pravico dobiti informacijo javnega značaja, za katero ima v zakonu utemeljen pravni interes, razen v primerih, ki jih določa zakon.” 

Kljub napadom poslanca iz vrst skrajne levice bomo še naprej zavzeto branili temeljne postulate demokratične družbe in svobodno pisali o stvareh, ki se nam zdijo pomembne. Za razliko od mainstream medijev ob nas ne stojijo strici iz ozadja, ki že leta urednikujejo, kaj se sme pisati in na kakšen način. Ljudje imajo pravico do obveščenosti, pa če je to levičarjem tipa Luka Mesec prav ali ne. Bi se pa spodobilo, da bi se Mesec vsaj opravičil in priznal, da je lagal.

H. M.

 • Olga101

  To je jpominja na levičarsko mantro ob osamosvojitvi o “revanšizmu”…Danes so dokazali, kdo je revanšist – levičarji! Laž je nesmrtna duša komunizma!
  Danes enako pripisujejo vse tisto, kar so sami, drugače mislečim! Lažnivci, morilci in tatovi pač sodijo po sebi!
  Sami pa ne smemo pristajati na njihove napade in kvalifikacije, ampak jih je treba ovajati, saj mislijo, da jim je vse dovoljeno! Še kako prav je ravnal gospod Brščič, ki je levičarskega skrajneža ovadil!

  • šrauf

   Točno tako. Novinarski “watch luckyssi” so takoj histeričnp bevskali o revanšizmu in o lovu na tz. rdeče direktorje,če se je le nakazalo kakšno javno problematiziranje določenih tovarišev.

 • Drago

  Ah dajte, no dajte, Noratv, že drugič skoraj popolnoma isti članek. Kdaj boste v imenu Resnice In Pravice vrnili denar iz medijskega sklada? Pa ne nakladajte o tem, da je spletni portal nekaj popolnoma drugega kot Noratv, imate iste pisce, iste lastnike in iste politične botre.

 • Poserjemsenavse

  zakaj se tak trese ta tip, zakaj je tak živčen?

 • xtc

  Lunatik je političen mrlič.

  • Vera

   Če ne drug, ga bo Tonin potopil, ki sedi na dveh stolih enako kot njegova bivša šefica Ljudmila.

  • Novakec1

   Ma pa toliko rok kot hobotnica lovk in z vsako kakega za pirhe stiska da plešejo kot on hoče.

 • soc

  Laž je nesmrtna duša komunizma (Kołakowski).

 • Cenzura

  Ja in če je tako zakaj ga pol ne tožite??

 • WISKY 1000

  ..

 • gušto

  Koliko mora biti šele tebe SRAM, ki tudi tule ser*eš na državne stroške.
  Poberi se, žlehtnoba polna laži !

  • Vojvoda Šarec.

   Dokaži da temu ni tako kar piše @Jovo oz Iztok….
   Levičarji znate samo žalit, ko nimate argumentov.

 • gušto

  Vidiš pa si se le našel noter !
  Napreduješ.

  • stajerc5

   Danes ima zelo slab dan, ker ga nihce ne smirgla. Poizkusil je ze pri vseh temah in…ja sama tema! Ce bo to precital, bo sigurno smrtno uzaljen…

   • Vojvoda Šarec.

    Adams familija. Kdaj greste po mušnice, zelene?

    • stajerc5

     Jih imam ze nabrane, samo na tvoj obisk se cakam. Pridi, pridi, oterani iz beooogradskog pasaluka, pridi!

     • Vojvoda Šarec.

      Samo še opanke obujem, kito si popravim na levo stran in prdrvim ti ženo spedenat.

     • stajerc5

      Rabis naslov pokopalisca in “parcele”!???

     • Vojvoda Šarec.

      Jo ne bom do onemoglosti no skoraj, do orgazma, ker jo ti nisi nikdar pripeljal do vrhunskega užitka.

     • stajerc5

      Prasec yugoviski, kreten polpismeni, govorim o grobu moje zene, svinja pokvarjena!!!

     • Vojvoda Šarec.

      Kaj si mušnice serviral?!

 • Imperial Commando

  Da levićar laže?? Ah kje pa , ni šans!

  :)

 • tomven

  Portal Nova24TV ni prejel niti centa!….
  Ne vem zakaj se sploh morate komu opravičevati, sploh pa nekemu bedaku mescu, ki ni v življenju zaslužil enega evra! Tudi če pokažete vse papirje, bodo rdeči bedaki trdili, da vas financira država. Škoda vsake besedi glede tega!

 • est

  Nova 24 je čisto v redu medij in levakom trn v peti, zato s z njim toliko ukvarjajo. Če bi bil to brez vezen medij se Lukec nebi toliko trudil, da ga na vsakem koraku onečedi.

 • rabbit

  Ja od ministrstva za kulturo je prejela 1098 evrov.

  • Vojvoda Šarec.

   Zasebni medij s politicnimi zvezami. Pristni oportunisti ste.

 • Franc Šink

  Nehajte že z tem: Zlagal se je.politiki in komunisti še največ enostavno z tem služijo kruh kot psi kadar lajejo.

 • Franc Šink

  Ne južnakom.

 • to_mi_delaj

  nekdo je zapisal # mesec # = majmun. drži kot pribito

 • Vojvoda Šarec.

  Mesec me spominja na Janšo. Z razliko, da je Janez vsaj diplomiral in to še celo v komunističnem režimu kot zvesti komunistični partijec.

  • holzer

   Ma kaj je s tabo.
   Lukec,Janši ne seže do gležnjev.
   Ma ne sam to.To sploh ni primerna primerjava.

   • Vojvoda Šarec.

    Se strinjam Janez je komunist stare garde.

 • stajerc5

  Imas prav, od Ahilove pete naprej ga nekaj skrivnostnega muci. V mocvirskem Kemijskem se bodo prej vsi pobili, preden bodo nasli zdravilo za njega…
  Mogoce je pa na meji cisto intimno sprejel katerega od 4x zganih, glej link:
  https://www.24ur.com/novice/svet/v-dr-kongo-zaradi-ebole-umrlo-vec-kot-1500-ljudi.html

 • JANEZ GUS

  V Železnikih imajo to Mesečevo družino za izmeček.Pozanimajte se.

  • antimur

   Ne samo, da jih imajo za izmeček, oni so še vse kaj drugega kot izmečki.

  • Black_hawk

   V železnikih živijo vredu ljudje, prijazni, hodijo v ceekev in vse, od kje se najdu ta klopetec?

 • Luckyss

  da naj bi za financiranje spletnega portala Nova24TV skrbelo kulturno ministrstvo

  Ja, ta je pa dobra, kot da bi za leglo lisic skrbele kokoši….Edino ministrstvo, ki bi lahko skrbelo za Novotv, bi lahko bilo kakšno v stilu Monty Python…Pa ne tisto za čudno hojo ampak tisto za štetje ovc….;))

  • Vojvoda Šarec.

   Saj si Janša prizadeva, da naj se kvazi opozicijski medij Nova24 financira pod prisilo kot RTV.

   • Luckyss

    Oba medija nista vredna pol piz.. mrzle vode…Kaj šele financiranja..
    No, RTV SLO ima nekaj vsebine, ampak imajo dovolj oglasov, da se lahko financirajo sami..
    Novatv …tu pa itak rabiš lobotomijo, da zdržiš pol ure programa…

    • Vojvoda Šarec.

     Se strinjam

 • Vera

  Ostanite takšni,kot ste , saj radi beremo resnico, ne pa laži in podtikanj na nekaterih drugih portalih .Luka se naj opraviči vam in nam , ki vas radi beremo.

  • Luckyss

   Hvala..

  • Nata

   ” Vsakdo lahko svobodno zbira, sprejema in širi vesti in mnenja.”
   To bomo pri nas še dolgo čakali, če nam bodo takile Lukci vladali !!

   • Vojvoda Šarec.

    Bog je prvo seb naredil brado.

   • črnogled

    Če je to res,potem moram zapisat:ta majmun jih je potrben en par okol kepe.Svinjar živi na naš račun,pol pa še pljuva po nas.Enkrat se mi bo spipalo.

    • Nata

     Če se bo spipalo samo nekaterim, bo to premalo !!

 • antimur

  Za komuniste je laž, spletkarjenje, zavajanje, nekaj vsakdanjega, za nezrelega levega fašista kot je zmešani Mesec in njegova stalinistična stranka, je pa to kot zrak, brez tega ta antislovenska golazen ne bi preživela.

 • terminalar

  A zdaj imajo pa svojo zvezdo še mavrično. Fuj tojfel!!

 • Vojvoda Šarec.

  Janša je sposobn oportunist. Jaz mu dam kapo dol. Drzavno službo oz državni posel je zrihtal mnogim, ki so mu zvesti. Nič drugačen od Jankovića.

 • goldhorn

  Tožit gofljača.

 • Tedo Medo

  Luka ima lasuljo. Vneti možgani so mu skurili tudi lase.

 • Common Sense

  Lukca in njegove vprašujoče-begajoče očke, ki iščejo toplino mamice, je treba samo izgnorirati :)

  • Vojvoda Šarec.

   Vidim kako ga ignorirate.

 • Black_hawk

  Luka naj se čimprej prijavi na zavodu, dokler še ima pravico do nadomestila. Toplo priporočam!

 • rabbit

  Fantka Lukca vprašajte ali res nima več vstopa v svoj dom?To je trač.

  • terminalar

   Pa saj Škofja Loka in obe dolini sta ultra katoliški. Ne vem, kje se našel ta izrod.

   • rabbit

    Ne sam en, še Miha je iz Svetega Duha.

    • Vojvoda Šarec.

     Pa tvoj Mahnić

     • rabbit

      Ti obljubim, če ga srečam bom povedala da je Mitja zaljubljen neizmerno vanj celo na Novi 24 sanja o njem.

     • Vojvoda Šarec.

      Na Nori24

     • rabbit

      Zakaj pa potem visiš gor, a je treba za zaslužit.Lepo, da si povedal, da si plačanec.

     • Vojvoda Šarec.

      Visiš lahko tudi ti. Obesi se.

     • rabbit

      Je hudič, če doza popusti ,pa pri slabih živcih.

     • Vojvoda Šarec.

      Tok trd kurac mam, da se lahko obeseš nanj. Kvalitetno oživčen.

   • Vojvoda Šarec.

    Fajmoster je požegnal poroke med bližno rodbino.
    Skofje loski okolis je dokazano znan po izrojenih mutacijah. Sam Mahnica pogledas ti je vse jasno.

    • Nata

     Kako pa to, da ste tako zelo ” obveščeni ” ?

     • Vojvoda Šarec.

      To je dejstvo ga. Pritlikavka.

     • Nata

      Sem se morala vtaknit.
      Včasih prav grdo pišete, veste ?
      Ja, majhna sem pa res, čedalje manjša, ko mi takole grebenček likate !

     • Vojvoda Šarec.

      To ni nobena hiba biti majhen. Veckrat ste taki še bolj vidno uspešni. Vendar me do tega, da žalim vi in ostali pripeljete. Ta portal je za sprošcanje umazinije, umazanih duš.

     • Nata

      Pa se kaj vprašate, zakaj nas je toliko – hm – ” umazanih duš ” ?
      In, kako to , da ima Slovenija – no, je imela – toliko izdajalcev.
      Ena gospa s Primorske , ki se je v času dobrega pisanja na Delu , veliko oglašala v Pismih bralcev, je nekoč vprašala. . . . . . ” mar smo narod izdajalcev ” . . . .

     • Vojvoda Šarec.

      Posploševat lasnosti naroda je primitivno ali krivično.
      Narod je v demokraciji razdvojen, namerno se gradi sovraštvo med ljudstvom, ker je v slogi moč in pride do revolucije nad prvorazrednim oz bogatim zasebnikom-posameznikom.

     • Vojvoda Šarec.

      Dojel sem, da je egoizem v vsakem človeku. Naravna selekcija. Egoizem je prilagoditev in posledično omogoča hlastanje za nadvlado tropu.

     • Vojvoda Šarec.

      Viset ves dan na medijskih portalih, razgledno stagniraš.

     • Nata

      ” Vidiš ” res ne veliko, izveš pa vse mogoče .

     • Vojvoda Šarec.

      Vso mogoco kvantiteto pa bore malo kvantitete-dodane vrednosti. Kvaliteta je v klasični glasbi tam kjer vi domujete, pa še tam štancanje lahko pokvari izvirnost.

     • Nata
 • terminalar

  Nova24,
  mesečnik bi vas utopil, odrl, požrl,… ko bi mogel. Vsaka vaša vest ga zapeče kot žareč štempelj teleta na divjem zahodu.

 • mona lisa

  Bravo Nova24 še tako naprej. Vsi ostali mediji so tako ali tako cenzurirani od levice.

 • Vojvoda Šarec.

  Po članku sodeč sodnica pripada levi politični opciji.

  • ZatonMesecnikov

   Drugače ne bi bila sodnica balkanče, če ne bi bilo tako….

   • Vojvoda Šarec.

    Čakal sem, da nekdo od pristranskih potrdi. Tnx Setać.

 • Nata

  Trmast pa si .

 • AlojzZ

  Pa se res moramo zapletati v razvratno življenje naslednikov rdeče diktature?

 • Franjo

  da je nova 24tv belogardistično protidržavno trobilo, to vedo že vsi. da pa se financira na neke skrivnostne načine, pa tudi ni čudno, saj je v lasti bivših arestantov

  • ZatonMesecnikov

   Komunistični disident, ki ga je Partija zaprla, ni navaden arestant Frane…

 • Terminator

  Kje je pa kakšna slika, kakšna je ta sodnica sedaj, ali še bolje prvi dan po dogodku?

 • Big Bird-Veliki Tič

  Res je, Nova24TV je eksplicitno sovražni medijski projekt !!!… Ad acta !!!

  • branči

   veliki ić! si ga danes že potrinil v peronosporo?

   • Big Bird-Veliki Tič

    Ti vouhar pa me pusti pri miru. Kaj me kurba stulena zalezuješ… Kapish?

    • branči

     razsvetli nas: je boljša julka ali nova letina šmarnice? golazen rdeća, dokler ga boš sral tukaj, toliko časa ti bom težil! Kapish?

 • Big Bird-Veliki Tič

  Cerkev, Janša in slovenski fašisti še vedno slavijo domobranstvo…preganjajo LGBT in napredne levičarske liberalce… Smrt janšizmu, svoboda Slovencem !!!

  • branči

   crkn možganski maloposestnik, naj vsaj peronospora preživi tvoje blodnje!

  • Desnoklik

   LGBT ne v šole. Potem ko so enkrat veliki, bojo že vedl kam kdo spada, saj imajo starše da jim povejo. Niso problem otročički od 10 do 15 let, ampak gejevski starši katere se izkorišča za promocijo. LGBT ven iz šol!!! Razen če je Slovenija toliko zarukana da bog se nas usmili.

  • Imperial Commando

   Fašisezm je iz vaše strani najbolj zlorabljen pojem. Vsi , ki niso vaši so fašisti ali domobranci. Živi dolgčas ste levaki. Napredne levićarske liberalce?? Ja res, tolk ste napredni, da si želite ponovno socializem, ki nikjer ni in ne deluje. LGBTQWTF nihče ne preganja, so si za negativno mnenje o njih sami krivi, ko posiljujejo s paradami in stalnim zahtevami za več keša. Zraven se pa še v šole štulijo in perejo mozeg otrokom. Smrt vam, degeneriranim “naprednežem” , svoboda Slovencem!.

   Adijo.

 • Anton

  mična gospa, jaz bi jo z veseljem…

  sarkazem press

 • branči

  ko me je agitator levice prepričeval o revolucionarni ideji zvišanja plač, je na moje vprašanje “od kod denar”, odgovori “na banki” , a se zdej verniki vprašate, zakaj je lukec tako razočaran ob prodaji A-banke? men je bilo jasno že 5 let nazaj, nekaterim pa ne bo nikoli!

 • branči

  a se samo men zdi, da ima nekako preozke hlače, ki kar vabijo… ne smem povedat, me bo naša vprašala, zakaj se izgovarjam na prostato!

 • Get Smart

  Onaniranje o SKRAJNIH (»extremnih«) oz. »SKRAJNISTIČNIH« (»extremističnih«) levicah, desnicah, sredinjicah … je bulšitizem.
  Tujka ekstrem pomeni skrajnost; ekstremna = skrajna = JE S KRAJA = je z začetka ali s konca, odvisno od gledišča = Wat the FAK?!
  Izbijte si iz glavic poturjene vam kretenizme, ker škodijo zdravju.
  Namesto onanije »SKRAJNA STRANKA Levica«, skladno z DEJSTVI pomenljivo rečete:
  stranka “Levica”, ker je to pač njeno uradno ime, ki jo je leta 2013 ustanovil FORUM 21. Na zasedanju FORUMA 21 jo je ustanovil kar sam tovariš Milan Kućan, ki je sicer tudi predsednik predsedstva centralnega komiteja komunistične partije JUGOSLAVIJE v Sloveniji.

  • Get Smart

   LEVIČIZEM = SOCIALIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = MURGL
   JUGOKOMUNIZEM = kaviaržido KOMINTERNIZEM = SUŽNJELASTNIŠTVO =
   parazitiranje na človeku = izkoriščanje človeka =
   je »rak«, ki najeda vaše telo.
   »RAK«
   je parazit, ZAJEDAVEC, ni vaša »LEVA ROKICA«, je lahko in je tudi na
   LEVI ROKICI, ni pa RAK vaša LEVA ROKICA, ampak je TUJEK, parazitski
   tujek, je ALIEN, je INVADER, ki je vdrl v vaše telo in širi svoje
   zasevke do končnega UNIČENJA vašega telesa.

   Pamet v glavo.

 • Get Smart

  Kakšna je razlika med SKRAJNO in NESKRAJNO »levico«? Btw, koliko levih rokic imate? Eno SKRAJNO, eno SREDNJO, eno NESKRAJNO? Ali je SKRAJNA rama ali dlan?
  Sledimo? A vidite, da so vam PODTAKNILI bulšitizme?
  Torej, po bulšit-sklepanju in imenovanju je t. i. »neskrajna« MURGL JUGOKOMUNISTIČNA “levica”, torej SD_DeSUS_ŠARAC_SABratušak_Levica_LDS_Zares_SMC… ki so le PREIMENOVANJA in “novi obrazi” ene in edine MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE, ki
  DOKAZANO UBIJA otroke, posiljuje otroke, pse, laže, krade, ropa, mori, uničuje Slovenijo, uničuje vse, kar delo pridnih človeških rok, PARAZITIRA na vaših žuljih, POKRADLA je VSA podjetja v Sloveniji (polovico jih je prenesla na FORUM 21, pol pa na nabiralnike svojih kaviaržidoKOMINTERNISTISTIČNIH gospodarjev, od Amsterdama, Beograda, Cipra … i tako dalje do tokija nje). To je torej kakor NESKRAJNA levica.

  • Get Smart

   Kaj pa dela “kao” SKRAJNA MURGL JUGOKOMUNISTIČNA levica?
   Razumete, otroci? Lepo napišite IME, vsakokrat napišite ime oddelka
   MURGL KOMI JUGE, o katerem govorite. Če govorite o MURGL JUGOKOMI vladi v
   Sloveniji (NE slovenski, ker ni slovenska, ampak V SLOVENIJI, kot MESSI
   ni španski, je v Španiji), potem pač napišete:
   ŠARAC-SD-DeSUS-SMC-SABratušak-Levica DELAJO oz. so naredili …, ne
   koalicija, ne levićija, ne skrajnićija, ne progresivićija … saj so ta
   njihova samoimenovanja oz. t. i. »tehnični pojmi stroke« primerni le za
   poznavalce, ne pa za ljudi, ki ne vedo, kdo jih DNEVNO ROPA.

 • Get Smart

  »LEVA vs. DESNA politična opcija«, je kaviaržidokominternistični propagandni bulšit, NAREJEN za gledališke predstave: »KUćANOVA žlahtna levica« vs »KUćANOVA žlahtna desnica«. Kasneje pojem »desnica« podtaknejo še SVOBODOLJUBNIM ljudem. Če uporabljate prispodobo »L vs D« na način, da notri vpletete ČLOVEKA, potem jo MORATE uporabiti tako, da kaže dejansko stanje: ni 1000 skrajnih/neskrajnih levic in desnic, ampak le 1 »L« (sinister = zlo = MURGL JUGOKOMUNIZEM = sužnstvo) in 1 »D« (dexter = prav = svoboden ČLOVEK).

  • Get Smart

   Na svetu sta v bistvu le 2 RAZLIČICI državotvornosti/državnosti
   (POLITIKA = državnost/državotvornost = skrb oz. delo za POLITEJO):
   – kaviaržido KOMINTERNISTIČNA država = komunizem = socializem =
   fašizem = fevdalizem = muslićkultizem = četnicizem = ustašizem =
   vukojebizem = kamelojebizem = transićizem = MURGL JUGOKOMUNIZEM
   [LM_Šarac_Levica_SD_DeSUS_SMC_SABratušak …] = satanistično
   SUŽNJELASTNIŠTVO = red razredov = skratka »kultura SMRTI«:
   1. prvorazredni paraziti = gazde = krvosesi = vampirji
   2. drugorazredni psi čuvaji = WATCHDOGI = volkodlaki
   3. brezpravni sužnji = LJUDJE
   vs
   – država (politeja) LJUDI,
   kjer
   vladajo RESNICA, pravica, dobri človeški odnosi, domoljubje,
   rodoljubje, SVOBODA, … skratka »KULTURA ŽIVLJENJA«, ki smo jo Slovenci
   podarili ljudem tega sveta.

 • Get Smart

  »Levica« je IME in tako ga tudi uporabljajte. Je ime »novega obraza« MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE, kot temu pravi murgl-jugokomunistični propagandni stroj, oziroma je ime novega oddelka MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE, uradno je ime kakor »nove« MURGL JUGOKOMUNISTIČNE stranke v Sloveniji (stranka »Levica«).
  »Nov obraz« MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE imenovan »Levica« je ustanovil sam PREDSEDNIK predsedstva Centralnega komiteja KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji
  tovariš MILAN KUćAN leta 2013 v hotelu Union.
  .
  Tovariš Milan KUćAN je tudi PREDSEDNIK združenja FORUM 21.
  .

  • Get Smart

   FORUM 21 združuje VES v Sloveniji NAROPAN KAPITAL (akumulacija
   kapitala – prvotna akumulacija kapitala, da bodo razumeli tudi
   ekonomski šnelkurskarji nje),
   je največje KAPITALISTIČNO združenje v Sloveniji in je V LASTI
   MURGL KOMUNISTIČKE JUGOSLAVIJE.
   To
   združenje MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH kapitalistov je USTANOVILO stranko
   »Levica«, ki se v gledaliških predstavah lutkovnega gledališča
   MURGLSKEGA kao bori proti pojmu kapital in za »performanse« dobi dele
   kapitala iz NAROPANEGA KAPITALA v Sloveniji.

   • Get Smart

    Prakse preimenovanja izvaja kaviaržidoKOMINTERNA povsod po svetu, povsod ista preimenovanja, imenovanja …
    In tako nastopi čas, da MURGL KOMI JUGA po zgledu svojih kaviaržidoKOMINTERN gospodarjev širom Evrope oz. kar od Milvokija do tokija nje, preimenuje ZDRUŽENO LEVICO v »Levico«:
    = LEVICA =
    ta “nov obraz” je ustanovila KOMUNISTIČNA PARTIJA JUGOSLAVIJE =
    = FORUM 21 = na zasedanju FORUMA 21 v hotelu UNION leta 2013 =
    IDS oz. danes imenovano “Levico” ustanovi sam tovariš MILAN KUćAN;
    prvo nastopljeni predsednik IDS-ja = Luka Mesec.

 • Get Smart

  T. i. “Levico” uradno naredijo z združitvijo 3 »novih obrazov:
  IDS + TRS + DsD.
  1. »IDS« – »Iniciativa za demokratični SOCIALIZEM« je “nov obraz”, ki ga je leta 2013 v hotelu UNION (na zasedanju združenja FORUM 21) ustanovil Milan KUćAN,
  2. »TRS« – »Trajnostni Razvoj Srbo-rvacko-jugo-komi-murgl-slavije« je “nov-obraz”, narejen za KUćANOVEGA zeta (ŠTRUKALJA – kao SINDIKALIST KSJS + SVIZ, pa državni svetnik, pa NADZORNIK KAD-a, pa NADZORNIK murgl jugokomi revije MLADINA … in še funkcij ima ta watchdog) in za kaviarŽIDOkominternističnega pussića Kermaunerja, splošno bolj znanega kot HANŽEKA (ex VARUH MURGL JUGOKOMI PRAVIC),
  3. »DsD« – »Delavska stranka Družbenopolitičnih-delavcev-MURGL_KOMI-JUGE« – starnko kao ustanovi PODPREDSEDNIK DeSUS-a in jo da v upravljanje drugarinici VIOLETI TOMIć. DsD je odcepek/”nov obraz” DeSUS-a, DeSUS je “nov–obraz” oz. odcepek od SD = Socialni demokrati, SOCIALNI DEMOKRATI oz. SD pa so “star–obraz” oz. le preimenovanje
  KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji.
  –––––––

  • Get Smart

   Po združitvi 3 »novih obrazov« (IDS + TRS + DsD) ta »novi
   obraz« najprej preimenujejo v »ZDRUŽENO LEVICO« in nato v zdaj imenovano
   stranko: »Levica«.

   • Get Smart

    Uradni začetek Lučkine zvezde in pol Meseca je oznanil sam tovariš
    MILAN KUćAN, predsednik PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji, in sicer leta 2013 v hotelu Union – iz uradnega obvestila:

    »Leta 2013 so se na omizju FORUMA 21 v hotelu Union zbrali
    tovariši na čelu s še živečimi partijskimi voditelji,
    uradnimi nosilci naziva predsednikov predsedstva Centralnega
    komiteja Komunistične partije JUGOSLAVIJE v Sloveniji in
    formalno pravnih naslednic te zločinske združbe (KP JUGOSLAVIJE)*,
    in sicer tovariš KUćAN, Kocijančič, Ribičič — vsi trije
    predsedniki SD-ja = KPJ, kjer so JAVNO PREDSTAVILI t. i.
    INICIATIVO za DEMOKRATIČNI SOCIALIZEM = IDS.«*
    ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
    * – INICIATIVO za DEMOKRATIČNI SOCIALIZEM so najprej združili s TRS-om KUćANOVEGA zeta kao sindikalista SVIZ in KSJS in stranko štabnih babilonskih delavk Violete TOMIć, nakar so zadevo najprej PREIMENOVALI v »ZDRUŽENO Levico«, nato pa v »Levico«.

 • piko8

  Pa dejte povedat temu nedonošenčku mescu, da ni samo Butast ampak tudi Zahrpten in Žleht!!

 • Novakec1

  Bedaki, takole je treba crkljat ne pa pretepat.

 • traktor

  Vsem na portalu želim miren in vesel največji slovenski praznik.

 • ZatonMesecnikov

  #Če laže Levičar, laže zaradi obrambe civilizacijskih pridobitev” Luka Polmesec, predvolilna soočanja 2018.

  • Vojvoda Šarec.

   Nevem zakaj me Mesec spominja na Janšo. Oba nosita disidentizem v sebi. Mesca prav tako noben ne mara.

   • ZatonMesecnikov

    To ju razlikuje. Ivana janeza imajo namreč ljudje radi….

    • Vojvoda Šarec.

     Med politiki sem mislil kot izobčenca in veliki povratek…

    • Vojvoda Šarec.

     Kot vse diktatorje, ko so živi.

     • ZatonMesecnikov

      Brtoza imajo radi tui ko je že davno mrtev, balkanče…

     • Vojvoda Šarec.

      Imaš malikovalce Hitlerja in Stalina.

     • Vojvoda Šarec.

      Zanimivo da ga primerjaš z Brozom. Oba sta ljudstvo popeljala v zmago nad okupatorjem; drugorazredni avtohtonec.

     • ZatonMesecnikov

      Brozov cilj je bila Revolucija in Zmaga slavne delavsko kmečke Rdeče Armade, makedonče….

     • Vojvoda Šarec.

      Kaj je Janšev cilj? Zmaga njegove partije drugorazrednih-delavcev.

     • ZatonMesecnikov

      Država, kjer vlaga kastni sistem Prvorazrednih in Drugorazrednih v Europi ni vzdržljiva na dolgi rok.

     • Vojvoda Šarec.

      Ravno zaradi tvojega dvoličnega hinavstva te ne maram.

     • ZatonMesecnikov

      Tudi meni bi pasala v teh dneh prvorazredna službica na Javnem (narodnogospodarsko krita s krediti v tujini) s klimo in fikusom. Oziroma bi bil že v stilu prvorazrednih na morju za 3 mesece.

      Je pač tako, če ne navijaš za Levičarje….

     • Vojvoda Šarec.

      Prvo moraš fakulteto narediti. Jeba če nisi izkoristil zastonj študija.

     • ZatonMesecnikov

      Moja Fakulteta je bila življenje balkanče…

     • Vojvoda Šarec.

      Pušenje kurcev

     • ZatonMesecnikov

      Saj nisem balkanec…

     • Vojvoda Šarec.

      Ti si šipac

     • ZatonMesecnikov

      Cilj Ivana janeza je odprava kasnega sistema prvorazrednih in drugorazrednih, makedonče…

     • Vojvoda Šarec.

      Pravljice za otroke.

 • Valter BraniSlav

  Budale blesave

 • milanček

  njeno profesionalnost ne poznamo, če jo je zaradi tega napadla mafija, upam, da ne bodo pometli pod preprogo, kajti, pri nas vlada mafija! če pa jo je napadel partner, je pa prtegnjen in naj sedi, ravno tako kot mafijci!

 • ehnaton

  Točno tako. Vzeli so denar od udbomafijske komunistično Kučanistične države. Prav lepo si jo opisal pri tem pa pozabil, da se preko 2300 zaposlenih na TVS financira iz državnega proračuna in še obveznega prispevka.

 • Valter BraniSlav

  Practice #1

 • Janez Kepic-Kern

  WALTER – ŠE DIHA,
  HA, HA !
  Ti pa še kar na Dloridi,
  o eni grdo pretepeni sodnici . v Sloveniji !
  Kako pa da tiste JUDGE JUDY – NIKOLI NE PRETEPEJO ? L.R. JANEZ K.K. KOMENDA

 • Janez Kepic-Kern

  PONAVLJAM.
  Ah, Ah!
  Ta “FAKE” PONAREJNA, NIČ DELAVSKA – pač pa ex KP, ZK T.-I. “LEVICA” Luka MESEC
  naj raje pove
  KAKO JE Z NJEGOVIM – P I T J E M P I V A !
  Kot sem pred meseci večkrat zapisal – sem tega – Luko MESCA
  na
  moje lastne oči – VIDEL,
  kako je pri mizah zunaj lokala PELIKAN pod stavbo METALKE v centru Ljubljane – S P I L
  kako je spil
  brez vsakega problema – KAR TRI VELIKE VRČE PIVA – enega za drugim, zaporedoma.
  To sem videl nekega poletnega večera
  dve leti nazaj.
  Jaz sem pri sosednji mizi od Luke MESCA – ob kavi in soku – nekaj pisal na mojo e- tablico,
  Luka MESEC
  je pa klepetal z nekom neslovenskega videza.
  Po prvem VELIKEM PIVU se je vidno ALKOHOLIZIRAN lenobno pretegoval,
  opletal je z rokami in se otročje brezsmiselno – smejal.
  Gotovo
  se večina to beročih – strinja z menoj, da je ZADNJA STVAR,
  KI JO MI SLOVENCI “POTREBUJEMO”,
  da bi imeli v PARLAMENTU naše R. Slovenije – POSLANCE,
  ki so nagnjeni k pitju
  ALKOHOLA ali K UPORABI, K ZLORABI PPREPOVEDANIH DROG i.t.d.
  Kako pogosto in
  koliko PIVA – “žal” poslanec Luka MESEC – RESNIČNO PIJE
  – morda redno ?, Vsakdan ?
  To naj pa javno na TV pove – Luka MESEEC –sam ! l.r. Janez Kepic-Kern KOMENDA

 • trumpet2018

  če je njen mož osumljen, to še ne pomeni da je kriv, vsakdo se smatra za nedolžnega, dokler mu ni krivda dokazana na sodišču (presumpcija nedolžnost). naj se raje smrkavi lunatik ukvarja s financiranjem Mladine, ki jo posredno preko zdravstvenih skladov financiramo vsi davkoplačevalci, kar je navaden kriminal in zloraba javnih sredstev, brez tega financiranja bi levi lažnivci na Mladini že zdavnaj propadli.kaj se sploh ta antifovski smrkavec oglaša, nima niti enega dne delovne dobe zunaj državnih jasli, navadna nekoristna parazitska smet

  • Vojvoda Šarec.

   Takrat ko se bo Janša obregnil v financiranje Nova24tv se bo Mesec obregnil v Mladino.

 • Janez Kepic-Kern

  Tisti,
  ki bolje poznae ZDA – lahko poveste,
  kako izobražujejo in postavljajo – sodnike v ZDA.
  Kolikor ja z vem,
  imajo posebna izobraževalna usposabljanja – za sodnike
  ter posebne teste, ki so precej
  PODOBNI TESTOM IZPITOV – PRED IZDAJO – ŠOFERSKEGA VOZNIŠKEGA DOVOLJENJA.!?
  Ne more
  v ZDA,
  KAR VSAK PRAVNIK V ZDA – POSTATI – SODNIK !
  Kolikor vem imajo posebne dodatne
  – OSEBNOSTNE POGOJE
  IN
  DODATNA PRAVNA STROKOVNA USPOSABLJANJA
  KANDIDATOV – ZA SODNIKE.
  Naj o tem napišr kdo – kaj,
  KI VEČ – VE
  o usposabljanju in imenovanju sodnikov v ZDA – KOT JAZ. L.R. Janez K. Kern KOMENDA
  P.S.
  KOT LAHKO VIDIMO
  S – TV PRENOSOV SOJENJ – REALNE SODNICE – “JUDGE JUDY”
  gre za izbrano in
  visoko “izvežžbano” – sodico,
  ki ” JE DOSLEJ ŠE – NISO PRETEPLI,, NAPADLI”

 • Andrej

  “Je mar sovražno, če spregovorimo o tem, kar osrednji mediji radi zamolčijo….”
  Seveda, jasno, to je za Leve komuniste temeljna osnova sovražnega govora.

 • Hipi007

  Hmmm razmisljam, kateri zlobni sekti pripada vecina ljudi, ki tukaj komentira. No zdaj pa veselo komentirat, se bom zabaval ob branju :)

 • Hipi007

  Kaksni primitivni zlobnezi ste tukaj, vkljucno z administratorjem, ki ne brise takih vulgarnih komentarjev. Vecina vas tukaj je za prijavit!

 • Hipi007

  Kaksni primitivci ste tukaj…vkljucno z administratorjem, ki dopusca take vulgarne komentarje.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!