fbpx

Luka Mesec razgaljen! Na televizijsko soočenje se je pripeljal z luksuznim črnim mercedesom!

Produkt slovenskega oblikovalca mercedesov. (Foto: Twitter)

Luka Mesec, politik radikalne Levice in velik nasprotnik kapitalizma, je v resnici pravo nasprotje tega, kar javno razglaša: oblači se v luksuzne znamke oblačil, na ponedeljkovo soočenje na POP TV pa se je pripeljal kar s črnim mercedesom. Gre za licemerstvo, ki ga lahko vidimo pri vseh socialistih, ki živijo na račun revnih.

Levica je najbolj radikalno leva politična stranka v državnem zboru in Luka Mesec je njen predstavnik, ki redno udriha po kapitalizmu in gospodarstvenikih, ki ustvarjajo dobičke in dodano vrednost družbi. A Mesec je požrešen in bi rad še več njihovih dobičkov v državni proračun, kot stalno ponavlja pred javnostjo.

Levica je blef
Sedaj vemo, zakaj: kot vsi salonski levičarji, tudi Mesec nima delovnih izkušenj v gospodarstvu, njegova prva redna služba je bila funkcija poslanca, rad se oblači v priznane znamke oblačil, tudi vožnja s prestižnimi in dragimi avtomobili mu ni tuja, saj se je na ponedeljkovo soočenje predstavnikov parlamentarnih strank pripeljal kar s črnim mercedesom, modelom E. Cena avtomobila tega razreda se začne pri 40 tisoč evrih, konča pa nad 100 tisoč.

Luka Mesec (Foto: STA)

S tem se je poslanec totalitarne levice povsem razgalil: govori eno, dela povsem drugo, s tem pa izdaja svoje volivce, ki jim obljublja enakost in raj na zemlji. Vendar je resnica žal takšna, da Mesec najbolj prikrajšane in ranljive zlorablja le za volilne glasove, saj mu ti omogočajo vožnjo z luksuznimi avtomobili in življenje v zlati kletki. Gre za licemerstvo, ki ga lahko vidimo pri vseh socialistih, ki živijo na račun revnih.

C. Š.