[Video] Dokazano! Novinarka Nova24TV Marjanca Scheicher ujela Marjana Šarca na laži!

Foto: Nova24TV

Po izbruhu afere o sporni zaposlitvi Šarčeve prijateljice Nataše H. je Šarec vneto zatrjeval, da je ta dobila službo na Sovi, ker “se je prijavila in je šlo vse po postopkih”. To je namreč rekel naši novinarki Marjanci Scheicher, ki ga je presenetila z direktnimi vprašanji, medtem ko so drugi novinarji le ubogljivo prikimavali Šarčevim besedam. “A boste odstopili, če se karkoli izkaže, da ni bilo resnično?” je vprašala naša novinarka, a ji je Šarec zagotovil, da se “ne bo nič izkazalo, ker delamo po pravilih”. A izkazalo se je, da Šarec ne dela po pravilih in da se je naš predsednik vlade zlagal pred celotno Slovenijo. V torek, na prvih zaslišanjih pred Knovsom, so namreč odkrili, da pri zaposlitvi “lepe Nataše” oziroma Nataše Hribar skoraj nič ni bilo po pravilih. 

Iz poročila Knovsa je namreč razvidno, da Nataša Hribar ni izpolnjevala pogojev za delovno mesto, kot je to zatrjeval premier Marjan Šarec. Dobila je celo pozitivno zdravniško spričevalo, čeprav je bila v tem času na dolgotrajnem bolniškem staležu, poleg tega ne zna tujega jezika, pa je bila zaposlena na delovno mesto, na katerem naj bi se ukvarjala z mednarodnim sodelovanjem?!

Oseba N. H. dne 4. 3. 2019 ni izpolnjevala vseh pogojev za delovno mesto, ki ga je zasedla. Delovno mesto v Sovi je obdržala, ker je bila z njo 3. 9. 2019 sklenjena nova pogodba in kasneje še aneks k pogodbi z dne 30. 9. 2019, s katerima je bila prerazporejena na delovno mesto, za katerega je izpolnjevala pogoje. Nenavadno je tudi to, da je oseba N. H. dobila pozitivno zdravniško spričevalo za zaposlitev na Sovi v času, ko je bila sicer na dolgotrajnem bolniškem staležu,” so zapisali v izjavi za javnost člani Knovsa in dodali, da “za inšpekcijo ni bilo moteče, da znanje tujega jezika ni bil pogoj za zaposlitev na delovno mesto v Sovi, ki se ukvarja z mednarodnim sodelovanjem Sove”.

Laž je dokumentirana
To torej za Šarca pomeni “delanje po pravilih”, jasno pa je, da so njegovo prijateljico zaposlili preko vseh nujnih pogojev za delo na Sovi. Tako se predsednik vlade ni zlagal le naši novinarki Marjanci Scheicher, ampak celotni Sloveniji.

Se obeta ustavna tožba predsednika vlade?
Je pa Šarec doslej sicer vlagal izjemne napore v to, da on in Damir Črnčec ne bi pričala pred Knovsom, vendar se temu očitno ne bo več mogoče izogniti. Zdaj bo Knovs pod vodstvom Mateja Tonina med drugim zaslišal tudi Marjana Šarca, ki je, mimogrede, že povedal, da se bo zaslišanja udeležil, in državnega sekretarja za nacionalno varnost Damirja Črnčeca, po čemer pa se morda obeta ustavna obtožba predsednika vlade. Zanimiv pa je tudi podatek, da naši “neodvisni mediji” o tem skoraj niso poročali, tako da javnost spet ostaja neinformirana o ključnih zadevah v naši državi. Pri celotni medijski situaciji ne bi bilo prav nič presenetljivega, če bi ta afera, ki je zrela tudi za odstop predsednika vlade, šla mimo brez posledic.

Lana Božič

 • Slavec

  “Pri meni je opravila preizkus iz mednarodnih zadev brez vsakih

  problemov”, zagovarja svojo sovico N.H. prvi minister Šarec:

  .

  “Galantna je kot italjanske dame,

  prešernih lic po rusko me objame;

  kot Nemka fletna slači krilo ozko,

  me pocarta, poljubi po francosko.”

 • VERZIFIKATOR

  Nejeverni Tomaž

  DAJTE, NO

  Dajte, no, da spet se Marjan laže,
  in da naplahtal je fant Marjanco,
  kdo verjel bo v takšne vrste flanco,
  nič na laž v zadevi tej ne kaže.

  Fant povedal vse je po resnici,
  prav zato o tem se ne poroča,
  ni zadeva ta zadosti vroča,
  da bi znašla v dnevni se novici.

  Dajte, no, Marjanci da lagal je,
  da z Natašo komaj se poznata,
  to navadna je samo solata,
  kakor vemo, da je mleko kravje.

  Marjan, fant, ki dobro ga poznamo,
  pač ne laže, najmanj še Marjanci,
  on z lažjo je vendar na distanci,
  roko v ogenj zanj takoj vsi damo.

  Marjan naš drugače stvar pojmuje,
  zanj ni ne laži in ne resnice,
  se dogajajo mu le krivice,
  sebe in Natašo pomiluje.

  Dajte, no, da spet se Marjan laže,
  kaj lagal bi, saj je fant priseben,
  je samo nekoliko poseben,
  zlahka to nam poligraf pokaže.

  • Minovak

   Tako je bilo, kljub izdajalčevemu minusu, bravo B!

 • Andrej

  Kakšna ustavna obtožba neki. Šarčeva vlada se požvižga na ustavo. Na debelo jo krši. Saj poznate tisto preprosto komunistično resnico: ne priznajem ja ovaj sud!

 • Janka Kranjka

  Lažuf erste klasse! Zrel za v čuzo.

 • Andrej Žalec

  Če ne želite blokad na FB in želite pisat kaj mislite in kaj vas moti, ne da bi vas cenzurirali pojdite na https://vk.com/ Kdo si je mislil, da bomo hodili k Rusom po demokracijo in svobodo :) ,

  • xtc

   Tam ne boš našel-poglej Putinove nove zakone-NE nakladat.

   • Andrej Žalec

    Poskusi in potem pametuj. Tvoji Američani nam odvzemajo pravice in ne Putin.

    • xtc

     A si ti prbit alikaj,preberi novo Putin zakonodajo-vsako puisanje proti Putinu=arest in terorizem-malce se strezni levak verjetno še hibrid z balkanom in pravoslavjem.

     • Andrej Žalec

      Samo se zdaj ti bom odgovoril, ker v bodoče se z neznanci, ki imajo agresivne izpade skriti za lažnimi nick name ne mislim imeti debat. Amerika je pod vodstvom Hazarov največji kolonizator in diktator na tem planetu. Po celem svetu delajo zgago, morijo in kradejo, ter izkoriščajo nacionalna bogastva. Rusi lahko samo rečejo: “Hvala gospod Putin!” Sem ponosen Slovan in s ponosom povem svoj priimek, za razliko od kukavic, ki se skrivate. Reve.

 • JANEZ GUS

  Šaro,a tud doma tako lažeš.Vcerkvi,ko si še bral berilo, tega nisi zasledil.Ti lum ti a ste ga videli klovna.

 • milanček

  da imamo Slovenci idiota-bolnika za predsednika , smo sami krivi, volitve so zato, da pametno voliš , ne pa, da se pustiš nategniti raznim “novim obrazom” oz, da je Janša to in to! smrduh kućan nateguje slovenceljne podolgem in počezi, če bi svoj drek predlagal za predsenika, bi ga slovenceljni volili, so pač bebci! katastrofa je, da je bilo že več primerov, pahor, janković, bratovšek, cerar! ZBUDITE SE SLOVENCI!

  • Hana Vrabec

   milancek, ne benti nad Slovenci, saj Šarec ni bil zmagovalec na volitvah…udrihaj po tistih “stricih”, ki so vso to “antijanša”prolagando zakuhali!

 • xtc

  Realnost Šiptar vlade je zelo črna(seveda še do danes ne upa Xaraxch,vložiti tožbe proti Aljušu Perinaču-bivšem vodilnem članu SD,ki je javno na Požar Reportu razkril pravo narodnost Xaraxcha-namesto ,da bi Xaraxch tožil Pertinača raje jamra po Kurah,MMCju ,Invalid Tedniku-da te govorice širi SDS ne upa pa tožiti Pertinača,ki je to javno objavil-zakaj že?
  Da je Xaraxch politični mrlič in umski bolnik nevarnih razsežnosti,kažejo njegovi izpadi.
  Vendar pa je težava šiptar vlade v tem,da je zadeva N.H. in Westinghouse zadeva čistih korupcij,ki peljejo direktno ,do predsednika vlade in da bodo zadeve romale tudi v EU in EP,kjer se hitro lahko Šiptarju s strani vodij EPP zastavijo neprijetna vprašanja o njegovi korupciji in pozivik odstopu,kot se je to zgodilo njegovemi kolegu(napol koruptnežu in krimrnalcu) Muscatu in ,da se utegne zadeva zavleči v EU in tudi na EK sprožiti vprašanje ali je Šipac hudo obremenjen z korupcijskima aferama primeren za predsedovanje EU ali pabodo organi EU in EP zahtevali,da mora odstopiti,ker krni ugled EU.-sploh ,če bo SLO opozicija zadeve posredovala EK in EU nadzornim organom,kajti znano je,da so morali EU politiki popokati kufre že zaradi manjših škandalov ,kot je Šipacev.
  Čeprav je Lahovnik v Invalidskem Glasilo Slovenije,dokaj realno ocenil.kako misli Šipac politično preživeti do konca mandata,danes pa še Požar,kako bi Pivčevka obstala,če zruši Kahlo(kar je vse manj možno zaradi njene afere),je vprašanje kako bi EU gledala na predsedujočega obremenjenega z korupcijskimi aferami in tveganji-kavelj je tukaj.

 • Antonius

  Kdor v Šarcu ne prepozna lažnivca je naiven ali pa sam ni pošten.

  • tohuvabohu

   Nekoč so na ulici nagovarjali Šarca, naj se na hitro nekaj zlaže. Pa je lump odvrnil: “Zdajle ne utegnem. Letim v farno cerkev zavese obešat.”

 • sodnikisozločinci

  Kako, da ljudje tega ne razumete? Njeno delo v tej službi je dvig plače vsakega 1. v mesecu. A si sploh lahko predstavljate, kakšen napor je za to potreben?

 • Ježek Teka Teka

  Kam smo pršli … hahahaaa … sej ga že vsak komentator pošle u PM nesposobno lažnivo komunajzersko izdajalsko … JEBEŠ TAKEGA PV …

 • UNI65

  Inšpekcija pravi nič ni narobe ,KNOVS pravi vse je narobe, pa je res nekaj narobe, nekdo LAŽE ,komu verjeti

 • Ros

  Dajte že ubiti tega škodljivca. Zakaj bi imel on človekove pravice, ko jih krši nam, nedolžnim državljanom. Smrt s strelnim orožjem, nožem ali strupom. Dovolj je.