[Video] Državljanom prekipelo: Bodo smeti migrantov dali na kup in jih odpeljali Šarcu v Šmarco?!

Foto: Facebook

Razmere na slovensko-hrvaški meji se vse bolj zaostrujejo; kot je bilo razbrati na družbenih omrežjih, naj bi nekateri smeti, ki jih migranti puščajo za seboj, dali na kup in jih odpeljali v Šmarco pri Kamniku, kjer živi premier Šarec. Maja Kocjan iz Civilne iniciative proti migrantskemu centru v Beli krajini pravi, da se tam smeti ne dotikajo zaradi zdravstvenih tveganj, vodja metliške vaške straže Blaž Zidar pa pravi, da smeti dajejo na kup in zažigajo. Z akcijo so pričeli tudi pri Generaciji identitete, kjer nesnago počistijo, nato pa smeti zapakirajo in jih pošljejo nevladnim organizacijam!

Razmere na meji so zaradi povečanega števila ilegalnih migrantov vse bolj zaostrene. Njihove sledi so ob slovensko-hrvaški državni meji opazne prav povsod. Novinarka Demokracije Vida Kocjan je na to opozorila tudi na družbenem omrežju Twitter, kjer je zapisala: “Vse je ušlo izpod nadzora, @[email protected][email protected]+Boštjan Poklukar pa v mišjih luknjah. Včeraj novo smetišče pri Črnomlju, danes pri Novem mestu. Pravijo, da jih bodo odpeljali v Šmarco. Edino to bo zaleglo. Ljudje se prebujajo, ko pride do njihovih dvorišč.” V Šmarci pri Kamniku namreč živi premier Marjan Šarec in prav zanimivo bi bilo videti, ali bi ohranil svoje permisivno stališče do množičnih nenadzorovanih ilegalnih prehodov meje, če bi se za spremembo moral tudi sam soočiti z njihovimi posledicami. Dnevno zaradi dejanj nelegalnih migrantov že trpijo številni državljani, priča pa smo že bili ugrabitvam in nasilnim kaznivim dejanjem, povezanimi z nelegalnimi prehodi meje.

Civilna iniciativa proti migrantskemu centru v Beli krajini se s smetmi zaradi morebitnih bolezni ne ukvarja
Za komentar smo prosili tudi Majo Kocjan iz Civilne iniciative proti migrantskemu centru v Beli krajini, ki je povedala, da se teh smeti sploh ne smejo dotikati zaradi morebitnih bolezni in jih tako ne morejo pobirati: “Že leta 2015 je prišlo opozorilo z ministrstva glede tega in mi tega tudi ne mislimo pobirati.” Število divjih smetišč, ki ostajajo za nelegalnimi migranti, pa po njenih besedah vztrajno narašča: “Teh smeti je vse več, recimo že pol leta nazaj je bilo 30 s strani policije uradno zaznanih takšnih smetišč, zdaj pa je to število potrojeno. Zagotovo jih je okrog 100, kamorkoli greš v gozd, jih najdeš.”

Foto: Moja-dolenjska.si

Kocjanova zaradi smeti kritična tako do občine kot do države, migrantski kriminal pa narašča
Kot še pravi Kocjanova, država ne opravlja svoje naloge: “Dejansko je minister Boštjan Poklukar obljubil, da bo ministrstvo povrnilo stroške glede smetišč občinam, občine pa bi morale ta smetišča popisati. To je bilo rečeno še pred počitnicami, a čakamo, kaj bo rečeno na občinskem svetu. Občina tega odvoza še ne izvaja.” Kot primer navede, da je občina občanom obljubila škodo že po lanski toči, a niti tega še ni uredila, tako da tudi glede smeti ne pričakujejo, da bodo uredili kaj hitreje: “Je pa to skrajno nedopustno, država je kriva, da so naše meje popolnoma prepustne. Lahko bi poskrbela vsaj za to, da občani nimamo stroška z odvozom teh smeti. Dogaja se vse več vlomov in tudi migrantov je vse več. Zgodilo se je tudi, da smo domačini policijo obvestili, da smo ob meji opazili kombije z zatemnjenimi stekli in tujo registracijo, nato pa tega ni bilo v policijskem poročilu, da bi jih ujeli.”

Foto: Twitter

Vaška straža smeti zbira na kup in jih zažiga, nameravali so jih navoziti kar na vikend Tomićeve
Obrnili smo se tudi na vodjo vaške straže Blaža Zidarja in ga povprašali o aktivnostih vaške straže, ki deluje na območju Metlike. Zidar je o aktivnostih poročal: “V teh dneh sledimo migrantom in umikamo njihove cunje. Včeraj smo spet odkrili nov tabor pri Gribljah, kjer smo opazili izdelke iz sosednje Avstrije, za katere ne vemo, kako pridejo na točko ilegalnega prehoda meje. Opazili smo tudi sledi oseb in vozil.” Izdelki iz Avstrije, ki prihajajo iz Linza, po vsej verjetnosti na ta kraj dovažajo kar nevladne organizacije, ki se ukvarjajo s sprovajanjem, ali pa tihotapci, v omenjenem taborišču pa je bilo po Zidarjevi oceni vsaj okrog 12 migrantov.

Blaž Zidar, vodja vaške straže, ve povedati, da vsakodnevno naletijo na migrante, mejo s Hrvaško pa patruljirajo vsaj štirikrat na teden. (Foto: Nova24TV)

Kjer delujejo vaške straže, so se ilegalni prehodi meje opazno zmanjšali
“Smeti damo na kup in zažgemo, tako kot to počne tudi policija. Sprva smo rekli, da bomo te smeti pobrali in jih bomo nesli našemu županu na hodnik, a nam je policija to odsvetovala. Še prej smo razmišljali, da bi jih zmetali Violeti Tomić pred vikend,” je še povedal. Hkrati je Zidar še opozoril: “Vse rampe so onesposobljene. Ključavnice so potrgane ven in rampe so odprte ter se fizično ne dajo več zapirati. Po mojem mnenju so jih polomili nevladniki ali tihotapci. Grozno. Dosegli smo vsaj to, da so panelne ograje zaprte.” Po njegovih besedah so vaške straže učinkovite, k varovanju meje je pozval tudi sodržavljane: “Tu, kjer se mi gibljemo, so se tudi ilegalni prehodi meje zmanjšali. Zato apeliram na ljudi, naj se dvignejo in gredo na mejo. Nevladniki nas še bolj intenzivno opazujejo in migrantom sporočajo koordinate, kje lahko neopaženo prestopajo mejo.”

Foto: Twitter

Generacija identitete čisti smeti in jih pošilja nevladnikom
Slovenski identitarci, znani po rednem opozarjanju na migrantsko problematiko, so v petek, 16. avgusta, uresničili akcijo Očistimo slovenske gozdove pod originalnim naslovom Velika humanitarna akcija: Pomagajmo ilegalnim migrantom, da dobijo nazaj v gozdu izgubljene stvari. Eden izmed članov, ki je prisostvoval akciji, je povedal, da jim je domačin pokazal gozdne jase v bližini Ilirske Bistrice na poti proti Snežniku, kjer migranti za seboj puščajo kupe smeti in oblačil. V zapuščenih taborih, ki jih migranti s pomočjo nevladnikov postavijo, za seboj puščajo kupe smeti, embalaže hrane, starih oblek, šotorov in spalnih vreč. “Najti je mogoče konzerve hrane, vse je polulano in mokro, polno je žuželk,” je glede stanja povedal identitarec.

Foto: Twitter

Identitarci poudarjajo, da so ekološko osveščeni in da nasprotujejo onesnaževanju okolja, kakršnemu smo priča s strani nevladnikov, zato so smeti pobrali. Te bodo v prihodnjih dneh zapakirali in jih poslali na naslove nevladnih organizacij. Pri tem imen organizacij niso jasno napovedali. Pravijo, da bo presenečenje. V samo pol ure so napolnili 2-3 vreče za smeti. Ker pa je smeti na poti proti Snežniku še precej več, napovedujejo, da bodo akcijo ponovili. V drugi polovici septembra napovedujejo večjo akcijo v okolici Ilirske Bistrice. Ob tem sporočajo, da se bodo identitarci usmerjali v okoljevarstvene in humanitarne akcije: “Nevladniki onesnažujejo, identitarci čistijo!”

Rok Krajnc in Hana Murn

 • Slovenec

  Kar se ne da sproti skuriti je treba takoj dostaviti na lokacijo bivanja Šarca.

 • Olga101

  Odnesimo jih h Kučanu!

  • mona lisa

   Pa Šarcu pred vhod hiše in pred parlament.

  • Morten Ster

   Še pobrat jih niste sposobni, jih boste pa nosili v Murgle.
   PS…eni levi nevladniki so leta 2015 ali 2014 zorganizirali vseslovensko čistilno akcijo. Nekaj 10000 se nas je udeležilo, očistili smo boga in pol….vi pa tak halo za par vreč.
   Lej….sposodi si bicikl, pa se od Osilnice do Metlike zapelji ob Kolpi in boš videla (pa še ostali vseznalci na tem forumu), da za pokritje tega dela meje rabiš na tisoče ljudi. Tistih 15 do 20 patrulj Policije in vojske tega niti v sanjah ne more. Več moštva pa ni na razpolago.

 • Svoboda

  Pa tudi vele izdajalcema zidanu fajonki pa cmerarju

  • mona lisa

   Tudi Šarec i Pokljukar in ostali politiki ki to dopuščajo so izdajalci.

   • Lea Pralines

    ..ti si res ena mona z veliko začetnico,kr neki nabijaš v ku..c pa sanja se ti ne zakaj se gre

    • Nata

     Ti pa si mona v pravem pomenu besede !!

     3) Mona je negativen izraz, vsekakor ne pozitiven, izhaja iz Italijanščine in pomeni ženski spolni organ – vagina. Ma si mona je enako kot da rečeš ma si pizda.

 • Andre Frass

  Pa tudi vsem tistim,ki so podprli migrantkoljubko Ursolo. Torej iz Slovenije 5 tim EU poslancem

 • Novakec1

  Po zblojeni zakonodaji mora lastnik počistiti svinjarijo v svojem gozdu, prej pa lahko nemo opazuje kako mu svinjajo po njem in ne sme nič naredit, samo gleda lahko in ploska zakonodajalcem, drugače ga lahko še najebe ker je vse drugo sovražni govor.

  • Saso Bursac

   To je bedarija. To bi morali počistiti policisti. Oni so zadolženi za delo z migranti. Tatjana Bobnar bi morala organizirati policijske čistilne akcije. V Slovenski policiji je dovolj žensk in bi lahko njih uporabili za čiščenje odpadkov za migranti.

 • Novakec1

  Migranti povzročajo eskalacijo državljanske vojne ki se vleče še iz II SV!

 • joza joza13

  Same smeti sploh niso problem! Problem so migranti!
  Še kak mesec, ali 2, pa bomo sprijeznjeni z dejstvom, da se dogajajo selitve narodov – in da so gozdovi polni “divjadi”.
  Bojim se trenutka, ko bomo ugotovili, da smo skuhani.

 • cploger

  Njihove smeti so kužne in jih je potrebno sežigati, oni pa ne?

  • mona lisa

   Vse je kužno samo vprašanje kdaj bo ta kuga začela pobijat.

 • mona lisa

  Smeti na tovornjake in jih odpeljati in vsuti pred parlament in Šarcu pred vhod v hišo. To sprenevedanje vlade je grozljivo. Migranti(islamska vojščaki) nas bodo preplavili in slej ko prej bodo pokazali zakaj so prišli. TROJANSKI KONJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Beli Sneg

  Kdo si bo upal Šmarcu peljati smeti? Še za nove Mercedese ga presstitucija ne sprašuje. Dela oziroma ne dela, kar hoče, uspešnost njegove vlade je po anketah odlična. S popravci in brez šol se je na oblast zavihtel tudi Hitler. Zdaj mi je jasno zakaj ga ima za zgled tudi Šmarec. Oglejte si torkov dokumentarec na TV1 ob 20-tih.

  • Nata

   BLINDIRANA MECEDESA !!! SE BOJIJO, DA BO NARODU POČILO ???

   • Lisjak

    Nata,narodu ne bo nič počilo bo pa počilo musličom,ko bodo zahtevali svojo šarijo.

    • Nata

     Prav imaš. Prevečim ljudem gre še vedno zelo dobro.
     Štukajo na vseh koncih z delom na črno.Stara jugo praksa. Zelo donosna. Za obe ” stranki “. . .. . .

     Kar se pa tiče teh smeti. . . . saj si ne upajo !
     Identitarci nekaj poizkušajo, kmetje pa še v svojem gozdu menda ne smejo pospraviti ?.Ali pa nočejo, da lahko govoričijo in , da tale portal lahko pisari o enem in istem !

     • Observer

      Levičarji, ki delajo na črno… torej se izogibajo plačevanju marksističnih davkov…in živijo po vzoru in načinu laissez-faire kapitalizma (kjer davek na dohodek ni obstajal)… ko pridejo pa volitve pa volijo Marksistične, torej leve, stranke. No ja, saj laisezz-faire kapitalistične desne stranke, ki bi zagovarjala ukinitev davka na dohodek tako ni. Samo je ti levičarski volivci, ki delajo na črno tako ne bi volili…potem pa delajo na črno in utajajo marksistične davke. Da razno raznih kaviar socialistov/komunistov, ki svoje premoženje spravljajo drugam (Ciper,…), da jim ni potrebno plačevati marksističnega davka na dohodek v Sloveniji, ne omenjamo.

      Ta narod ni čisto diht.

     • Nata

      Ja, res malo pušča.
      Obenem pa mu gre kar dobro !!

     • Observer

      Zaenkrat…obeta se recesija (oz. je že tu)…in kolaps…

      Po praksi naroda sodeč še iz Juge (šverc komerc,…) in sedanje Slovenije (marsikateri levičar, ki dela na črno) bi morali davek na dohodek ukiniti. Torej uveljaviti laissez-faire kapitalizem. Očitno je, da bi bili potem srečni vsi, tako desničarji in predvsem levičarji, ki delajo na črno. Desni, tisti, ki smo za laissez-faire kapitalizem, smo glede tega iskreni, levičarji so pa hinavci. Pridigajo marksizem, nočejo pa plačevati marksističnega davka na dohodek in delajo na črno, torej delajo po laissez-faire kapitalističnem principu. Ampak so očitno preveč sprani in poneumljeni, da bi lahko to dojeli.

    • Artur

     Al Kučone murgeljski : narod je butast, špice bomo pa porezali…!

   • Beli Sneg

    Vir Finance: Vlada kupila štiri oklepne avtomobile od tega dva blindirana mercedesa. MMC pa o novici molči.

 • Antonius

  Ah, vse skupaj je mogoče primerjati s kričanjem v puščavo naj kdo prime lopova.
  Strankam bodo na poštne naslove pošiljali od šerijatarjev odvržene smeti? Bolj diskretno pa res ne gre, kot po pošti.
  Naj žakle in škatle šerijatarskih odvrženih smeti ob prvi redni seji spravijo v Ljubljano in stresejo pred parlament ali vlado. Naj Belokranjci, Notranjci in Dolenjci v živo pokažejo svojo ogorčeno številčnost pa se jim bomo zagotovo pridružili še Ljubljančani.
  Ne smejo zbirati smeti, ker so strupene??!!
  Kaj res še nihče ni slišal, da v izogib okužbam tudi zdravniki uporabljajo zaščitne rokavice.
  Vse skupaj je videti kot igrani operetni cirkus. Javni kraval bi morali narediti, pa se ga ne upajo.
  V Črnomelj sem se starec protestno odpravil Belokranjcem v pomoč, pa jih na zborno mesto ni prišlo niti za pošteni vzorec.
  Odpadke bodo diskretno pošiljali po pošti? Teater hecanja igrajo.

  • Beli Sneg

   Tudi jaz sem se intuziastično odpeljal na protest v 120 km oddaljen Črnomelj. Razočaran.

  • Nata

   BRAVO !!!!!!

  • Drago

   Skrajni domet sllovenske desnice je prenašanje smeti. Zelo povedno…

  • Marko Snoj

   Smeti naj stresejo na dom častnemu musli doktorju komunjarju jajotu.

   • Black_hawk

    Dr. Vertex?

 • Skrajno Desni

  Ne vem kaj pametujete naložite in stresite pred vlado mogoče bodo luzerji nesposobni kaj naredil.

  • Štalmajster

   Seveda da bodo. Kaznovani boste !

 • Saso Bursac

  Kaj pa delajo policisti? To bi oni morali počistiti. Saj za to so tudi plačani.

 • Lisjak

  Ja no,če ne drugo imajo vsaj malo smisla za humor.

 • Black_hawk

  Državnik Marjan Šarec dela v korist vseh slovenskih državljanov..glede na to da nobeden ne protestira, morajo biti z njim zelo zadovoljni.

  • Beli Sneg

   Vedno znova se sprašujem kaj neki je bilo Kamničanom in Koroščem da so dali temu nesposobnežu glas?

   • Black_hawk

    Bi rekel da je nekaj na teh kamničanih, čakam komentar od Krstiča ta jih zna dobro opisat :))

 • Franjo Trojner

  Gotovo je, leva oblast nas je izdala in to vsaj dvakrat!
  Prvič z nezakonitim odprtjem meja za vse ilegalne migrante tega sveta in drugič, ko preganja lastne državljane, ko ti želijo od oblasti izdani sami obvarovati lastno domovino, dom, svoje, ter živlenje svojih bližnjih.
  Kaj bi se zgodilo, kako bi ravnala leva oblast, če bi državljani začeli metati vse smeti kar skozi okno, samo vprašam?
  Onega reveža, ki je svojemu nesrečnemu sorodniku, ki mu je ujma odkrila streho pomagal pri namestitvi nove kritine, je leva oblast oglobila za 1000€???? Torej so toti, ki ilegalno prehajajo naše meje nad zakoni in več vredni od državljanov Slovenije, ker: – jih leva oblast ne oglobi za nezakonit prehod meje
  – jih ne vrne v državo od kod so k nam nezakonito prišli
  – jih ne oglobi za vso svinjarijo, ki jo pustijo za seboj ( raznorazna umazana oblačila, ponošeni čevlji, umazane koce, ostanki hrane, raznorazni plastični odpadki, telesni izločki itd.)
  – jih ne oglobi za kršenje javnega reda in miru
  – ne plačujejo zdravstvenih uslug itd.
  Druga v nebo vpijajoča zgodba, ki jih stavi nad Slovenske državljane je vse kar jim država nudi v času azilnega postopka;
  – kakovostna hrana in to več krat na dan
  – namestitev z vsem konfortom
  – denarna pomoč itd.
  Nato pa, ko dobijo azil pa opremljena stanovanja ( ki morajo ustrazati sodobnim kriterijem)
  – zdravstveno zavarovanje
  – socialno pomoč
  – pomoč pri integraciji
  – pomoč pri zaposlitvi itd
  Saj nič ne rečem človeku v stiski je potrebno pomagati, toda k nam mora priti po zakoniti poti in z vsemi svojimi dokumenti, država pa mu naj nudi toilko, kot nudi svojim državljanom, ki so v stiski!
  Boli me, ko po TV slišim:
  – da vsaj 400 000 državljanov v Sloveniji živi na pragu revščine
  – da penzijonistom penzije ne znesejo za varno starost, da so lačni, da jih zebe, da zaradi preniske penzije o namestitvi v dom upokojencev lahko samo sanjajo
  – da so lačni tudi otroci, da jim starši ne morejo kupiti šolskih potrebščin, oblačil, obutve, kolesa ali računalnika in za njih skrvi RDEČI KRIŽ, KARITAS in zasebni donatorji/botri.
  – da moramo zbirati donacije in pvc zamaške za financiranje nujno potrebnih operacij v tujini za naše otroke in mladostnike, ker jih zavod za zdravstveno zavarovanje noče kriti
  – da deložirajo sodržavljane, ki so se našli v stiski iz stanovanj, celo vojne veterane
  Da žalostna je podoba današnje Slovenije, v kateri vsi državljani pred zakonom nismo enaki. Žalostno je spoznanje, da nas je izdala naša oblast, ki se za nas in naše težave ne zmeni, temveč so jo polna usta pravic in svobiščin za vse tiste, ki k nam prihajajo nezakonito, na pravice in svoboščine lastnih državljanov pa se požvižga.

  • Black_hawk

   In tretjič ko preganja sovražni govor etc..

  • Perkele

   Koga je izdala? Bila je izvoljena in ljudje so vedeli, da je pro migrantska, medtem ko se je Ivan slikal z Orbanom.

   • Black_hawk

    Račun ki ga bodo plačali ker niso bolj množično izvolili Janše bo pa zelo visok.

 • Olga101

  Pa kar čez ograjo, da jih bo iz hiše lepo videl!

 • Black_hawk

  Hrvati nam dnevno pošiljajo migrante, pa oni hočejo v schengen? Upam da nikoli.

 • Lea Pralines

  najbolje da jo odpeljejo na prostore nove 24 TV,prav škoda pa je da ni sedaj predsednik vlade janša…to bi šele bil podn….

  • Imperial Commando

   Debil opran sploh neveš kaj pišeš.

 • Lisjak

  Policisti Policijske uprave Maribor so letos, do 18. avgusta, obravnavali 808 oseb, ki so nedovoljeno prestopile državno mejo. Lani so jih v vsem letu obravnavali 489.
  Glavni razlog za povečanje je v tem, da se je na hrvaškem ozemlju, del migrantskih tokov, ki je potekal v smeri Policijske uprave Koper in Policijske uprave Novo mesto, preusmeril na območje Policijske uprave Maribor,
  Do 18. avgusta so na Hrvaško vrnili 398 prebežnikov, za mednarodno zaščito pa je v Sloveniji zaprosilo 378 migrantov.

 • Ryuk

  Dajte no… ne more biti fajonova prikrajšana za te nesnažne radosti!

  • Nata

   Babnica se za njih in svoje rdečuhe dobro ” bori ” v Bruslju.

 • Nata

  Oprostite, poln kufer imam tega govoričenja in pisarjenja !!
  Napišite kaj več o zakonih , ki branijo pospravljati po svoji posesti !! Saj obstajajo menda ? Sicer se spominjam cirkusa okoli pospravljanja posledic žleda. Pa vendar. . . . sranje , ki ostane za temi črnuhi, bi pa jaz pospravila, poslikala in zažgala !!
  Ali je že kdo te migrante, ki jih ujamejo vprašal, zakaj vržejo stran oblačila in hrano ??
  Pa še nekaj !!
  PROTESTE NE POTREBUJEMO. SAJ POZNAMO POLITIKE, SINDIKALISTE IN STRANKARSKE VELJAKE !! @anzek je enkrat dobro napisal. . . . . .
  TAKI SHODI SO FOTO TERMIN ZA VSE KI ŽELIJO, DA SE JIH VIDI !!

 • Nata

  Še dodatek. . . . . .po gozdu, ki nima lastnika, pa lahko pospravljajo lovci. Pa ono silno podjetje, ki ga je ustanovil tovariš Židan !!

 • Beli Sneg

  Ti si živi dokaz da so Slovenci v povprečju Butalci.

 • Black_hawk

  Srbsko jugoslovanska levica ima v Sloveniiji oblast
  Slovenci pa ponižno tiho.

 • Zombi Gartner

  Koliko vroče krvi. Zakaj pa ne greste pomagat pospravljat. Zakaj Nova24. Ne objavi, da država ponovno postavlja ogrojo. Seveda za naš denar. Za penzije ga pa ni. Srbi pa gradijo ograjo. Ha… ha… Srbi so podiral meje sedaj jih pa gradijo…
  Pa nimam prav nič proti njim.
  Isto so ovce kot slovenci.
  Nasedajo lepim frazam na volitvah.
  Katera koli žival ko stegne taco v ogenj jo nikoli več ne bo.
  Človeg se pa vsak dan opeče pa ga nič ne izuči.
  Meni grejo že teli članki mal na jetra. Pa tista ki je snemala smeti. Naj se vsaj za video potrudi in naj slovensko govori…
  Vse skupaj bolno..

 • Objektivno

  Za vsako “sranje” se danes slikajo. Populistični trend.

 • montyamp

  Dam 100 litrov turbo-šmarnice za lovce ki zadednejo v ovinek .

 • montyamp

  Če te sreča Slovenec zbeži iz države .
  Ko te bo srečal pravi Slovenec , boš imel po kosteh 200 šraufov , rjavi šraufnciger in tetanus bosta pa tvoj konec .
  Škoda patrona za tako golazen .

 • Borut Stari

  Butli, kakšne smeti? Hudo bo, ko bodo začele razsajati nam invazivne bolezni. Tudi nam smrtno nevarne,

 • Artur
 • Imperial Commando

  In potem se boš zbudil v svoji poscani postelji :)

 • Imperial Commando

  3 vreče za smeti manj v gozdu so še zmeraj veliko več, kot boš ti in tebi podobni, kadarkoli prispeval tej državi.

 • montyamp

  Smeti tom.ićki , makarov.ćki , ……. , smeti k smetem , da bo pas lahko =bo mater .

 • Artur

  Z akcijo so pričeli tudi pri Generaciji identitete, kjer nesnago počistijo, nato pa smeti zapakirajo in jih pošljejo nevladnim organizacijam ???!!!

  Hmmm zakaj neki ti Panevropejci to že počnejo, kaj imajo za bregom ?

  Tiste njihove Lambde nisem zasledil na nobenih protestih proti migrantski invaziji kaj šele, da bi proteste organizirali pa bi lahko že od samega začetka, če bi bila volja motiv za to je ogromen, bolj kasno so se prebudili. Kje so bili do zdaj?
  Tukaj jasno in razločno piše, da so slovenska podružnica panevropskega gibanja. In kdo je bil nekoč predsednik tega gibanja? Lustracija ????!!! Samo preko mojega trupla ……France Bučar komisar Knoja in Ozne sodeloval pri deportiranju ljudi v Kočevski rog, kjer so bili tisoči pobiti brez sojenja.
  https://generacija-identitete.si/
  https://www.delo.si/novice/politika/po-bucarju-bo-slovensko-panevropsko-gibanje-vodil-gaiser.html
  Kdo in kaj je bil ta tip ? :
  https://reporter.si/clanek/slovenija/france-bucar-je-bil-kucanov-hlapec-471903

  Sedanji pa :
  http://2014.pozareport.si/post/389993/laris-gaiser-3x-kazensko-ovaden-goljufije-ponarejanje-listin-in-zlorabe.

  Globalizem in Panevropa
  https://nova24tv.si/kolumna/globalizem-in-panevropa/
  http://novice.najdi.si/predogled/novica/05b42d2fe6b8fbc516b9f9f790c1aebb/Nova24TV/Svet/Ste-%C5%BEe-sli%C5%A1ali-za-Kalergijev-na%C4%8Drt-nov-svetovni-red-v-katerem-bo-beli-%C4%8Dlovek-izginil

 • Garbage man

  Smeti ponoči zmetati na ceste.To bo najaboljša šola za yugovlado.

 • Janez Kepic-Kern

  RES GA NI NIKJER,
  ZATO PONAVLJAM.

  ŠALA

  POIZVEDBA

  IZGUBIL SE JE PRECEJ ZMEDENI,
  verjetno ex KP, ZK PROVOKATORČEK
  S TEGA OK E-PORTALA – NOVE24TV !

  “PAULUS”,

  Včeraj je šel po sledeh poti t.i. “2.grupe odredov”
  in je morda
  – omagal pod prelazom PRESEDLJAJ
  pod visokogorsko planoto KOROŠICA OZ. POD CCA 2500 M VISOKO “OJSTRICO”.
  Ta
  verjetno cca 60 letni ex KP, ZK “TURIST” je šel na pravo hribolazniško pot na 2000 m hribe,
  verjetno – kar v “japankah”,
  pa ga zdaj morda jejo mravlje “mrtvo ležečega” kje pod prelazom “PPRESEDLJAJ”.
  Torej,
  kaj storiti ?
  Najbolje – NIČ.
  Naj se mravlje in druge živalice – najejo.
  Če
  je prežživel – se bo pa takointako oglasil..
  Morda
  nam bo povedal,
  katera ex KP, VKP-B STALINISTIČNO PARTIJSKA T.I. PARTIJA-PARTIZANI skupina oborožencev
  je
  “pregnala” leta 1945 – Nemce z KOMENDE,
  TUDI
  INFO
  POŽIGALCIH GRADOV – KRIŽ, BRDO PRI LUKOVICI
  (last družine slovenskih graščakov
  in kulturnikov, potomcev iz družine pravnika in klasika-pisatelja Janka KERSNIKA… )
  BI BILE – DOBRODOŠLE.
  Tudi,
  kdo je ukazal nesodno likvidirati- neoborožene civliste iz KOMENDE.
  IN,
  KDO JE UKAZAL RAZSTRELITI – LJUDSKO ŠOLO – V KOMENDI,
  pod cerkvijo – je stala.
  Da
  o uničevalcih SAMOSTANA PRI PRELEPI KATEDRALI V GORNJEM GRADU – NITI NE PIŠEM.
  Torej,
  obstoji tudi – “sovražni molk”,
  ki ga izvajajo zlasti
  t.i. ex kp,, zk-ji. l.r. Janez K. Kern KOMENDA

  P.S.
  KONEC ŠALE,

  TISTO O “SOVRAŽNEM MOLKU IN O
  UNIČENIH OBJEKTIH – PA NI ŠALA..

 • Andre Frass

  No migrantkoljubko Ursolo in vseh 368 poslancev ( med njimi 5 iz SLO) ,ki so jo podprli privleči na mejo in naj čistijo

 • Janez Bedenik

  Kdo,je zasvinjal, najtudi počisti!Ko policija ujame migrante naj jih takoj odpelje na najbližnje smetišče,da ga počistijo!

 • Boy

  Najeti je treba brzovlak in ga skupaj s predbednikom s sestimi popravci, Pahor Boyem in vsemi smetmi odpeljati v Evropski parlament in stresti vse pred vrata pisarne Angele Merkel.