[Video] Grims o organizirani invaziji radikalnega islama, ki jo financirajo arabske države in finančni velešpekulanti!

Branko Grims (Foto: posnetek zaslona)

Erdogan dnevno grozi, da bo v Evropo spustil 3,5 milijona migrantov, če ne dobi nove pomoči, tj. več milijard evrov, s strani Evropske unije. Na balkanski poti je sicer že zdaj 90 tisoč migrantov, med 26 in 35 tisoč pa jih je na grških otokih, od koder jih je vlada pričela premeščati na celino, s čimer jim je dala zeleno luč za pot naprej proti Zahodni Evropi. Na to temo je v oddaji Tema dneva spregovoril tudi poslanec SDS Branko Grims, ki je med drugim izpostavil, da gre za organizirano invazijo radikalnega islama, ki jo med drugim podpirajo arabske države in finančni velešpekulanti, kot je George Soros.

V tokratni oddaji Tema dneva so govorili o grožnjah Turčije, da bo migrantom odprla meje, v Evropo pa bi se tako lahko zlilo do 3,5 milijona migrantov, na balkanski poti pa je že zdaj okoli 90 tisoč migrantov. V zadnjih dnevih in tednih turški avtokrat Erdogan vse pogosteje ponavlja grožnje, da bo njegova vlada odprla meje in potopila Evropo z ogromnim migrantskim valom. Erdogan in njegovi ministri to grožnjo sicer ponavljajo že leta, v različnih intervalih, predvsem tedaj, ko skušajo od preplašenega evropskega političnega vrha izmolsti nekaj novih milijard evrov “pomoči”. Medtem Marjan Šarec in minister Boštjan Poklukar lažeta slovenski javnosti, češ da so meje varne, da je vse pod kontrolo in torej ni bojazni. Človek ob takšni neumnosti lahko samo osupne, kako naj bi bile slovenske meje varne in torej ni razloga za bojazen, če pa je 90 tisoč migrantov približno petkrat več, kot imata pripadnikov vsa Slovenska vojska in policija skupaj.

Grška vlada je sprejela sklep o prestavitvi 20 tisoč migrantov z otokov na celino
Voditeljica Marjanca Scheicher je v studiu tokrat gostila poslanca Slovenske demokratske stranke mag. Branka Grimsa, ki je uvodoma povedal, da Slovenija čaka na vlado, ki bo dajala svojim državljankam in državljanom in njihovi varnosti prednost pred tujci: “Žal je v zadnjih letih ni imela in je do naslednjih predčasnih državnozborskih volitev tudi ne bo imela. Dejstvo je, da Erdogan to, s čimer grozi, tudi že dela. Dnevno pošlje med 500 in tisoč ilegalnih migrantov na grške otoke, kjer se ta hip nahaja med 26 in 35 tisoč ilegalnih migrantov. Ocene so različne, uradni podatki sicer govorijo o 26 tisoč migrantih, ampak se spreminjajo iz dneva v dan. Dejstvo je, da so ravno včeraj sprejeli sklep grške vlade, da bodo 20 tisoč teh migrantov še dodatno prestavili na celino. To v praksi pomeni, da jim dajejo zeleno luč za odhod proti severu. To se pravi, po balkanski poti, proti Sloveniji.” Kot je pojasnil Grims, se na balkanski poti ta hip že nahaja 90 tisoč ljudi, mediji pa so o tem v zadnjem času, z izjemo Nova24TV, zelo tiho, kajti število migrantov, ki pridejo dnevno v Slovenijo, narašča iz dneva v dan. Vsak mesec znova padajo rekordne številke in po napovedih tajnih služb se seveda glavni val šele obeta. Kako hitro bo do njega prišlo in kako bo intenziven?

Kljub dnevnemu kriminalu migrantov mediji ustvarjajo vtis, da ni nič narobe
V Grčiji so v teh dneh migranti kar v dveh migrantskih centrih zažgali stvari in grozili, da je to šele začetek. Torej, očitno je, da se nam bliža nov migrantski val, ki bo do trikrat hujši kot tisti leta 2015, po drugi strani pa spet ne prihajajo neki inženirji in zdravniki, pač pa navadni požigalci, navadni banditi. Grims je komentiral: “Nikoli niso bili to nobeni begunci, kdor govori o beguncih, pojma nima, kaj se dogaja. Dejstvo je, da prihaja dobro organizirana invazija radikalnega islama, Erdogan pa hkrati to izkorišča za izsiljevanje EU za denar. Evropa se je enkrat pustila izsiljevati, in to je bila usodna napaka; ko enkrat pristaneš na izsiljevanje, se to ponavlja vedno znova. Erdogan ne bo tako nor, da bo naenkrat spustil 3,5 milijona migrantov, spuščal jih bo postopoma.” Kot je pojasnil Grims, ob vsem tem levica in mediji ustvarjajo vtis, kot da sploh ni nič narobe, čeprav se dnevno dogaja kriminal migrantov, tudi v Sloveniji.

Afriški migranti na poti v Evropo. (Vir: Facebook)

To, da EU izvaja pritisk nad višegrajskimi državami, je sramota najvišje kategorije
Kot pojasnjuje v nadaljevanju, se še kar ustvarja vtis, da gre za begunce, ki enkrat bežijo pred vojnami, drugič pred podnebnimi spremembami, v resnici pa je to dobro organizirana invazija: “Pridejo enote, ti ljudje imajo svojega voditelja, vsaki od teh enot vse plačujeta predvsem arabski kapital in pa seveda kapital tistih finančnih velešpekulantov tipa Soros, ki potem iz ekstremnih razmer, ki nastanejo, kujejo maksimalne profite. Kot rečeno, to je zgodba, ki jo poganja denar, je zaradi denarja in če se ne ustavi pretok denarja, se drugače tega sploh ne da ustaviti. Evropa se bo morala odločiti, ali bo enkrat začela uporabljati dejansko silo in bo zaustavila to norost ali pa bo preprosto zgnila in izginila.” Kot opozarja Grims, žal zaenkrat vse kaže v tej smeri, edino upanje za Evropo pa so države Višegrajske skupine, ki to politiko odklanjajo; evropska sramota najvišje kategorije pa je to, da ta trenutek prek sodnih organov izvajajo pritisk na te države, češ da bi tudi one morale sprejemati organizirano invazijo radikalnega islama.

Branko Grims (Foto: posnetek zaslona)

Politika nima volje, da bi ustrezno zaščitila mejo
Voditeljica je Grimsa vprašala tudi, če meni, da smo se v obdobju od leta 2015 pa do danes sploh kaj naučili. Grims je bil jasen: “Žal se je velika večina naučila samo, kako se čimbolj učinkovito skrivati pred javnostjo in tiščati glavo v pesek. Dejstvo je, da Slovenija ni prav nič bolj pripravljena, kot je bila leta 2015. Dejstvo je, da se ni poskrbelo za ustrezno oživljanje Slovenske vojske. Noče se nikakor dati tem vojakom, ki so na razpolago, pooblastil, da bi zaščitili slovensko mejo. Jaz vsa leta trdim, če bi se res dalo policiji in Slovenski vojski pooblastila, bi lahko v tem trenutku ustrezno zaščitili slovensko mejo. Tudi v tem stanju, ko so podhranjeni, nimajo zadostnega števila vojakov, opreme, ko je policistov premalo, bi lahko ustrezno zaščitili, če bi bila politična volja.” V članku smo izpostavili le ključne poudarke iz oddaje, za več pa vabljeni k ogledu celotne oddaje na priloženem videoposnetku!

Rok Krajnc

 • pajot

  Peta kolona evropskih politikantov z merklovo in makronom na čelu,pred našimi očmi in s podporo rdečih medijev, uvaža bodočo alahovo vojsko v naše domove. V džamijah jih čaka orožje in ko bo čas,se bo začelo.
  Zaenkrat po zahodu gorijo le cerkve,huje bo,ko bodo zagoreli naši domovi.

  • Slovenec

   Točno tako kaže, da bo.

 • Ivan Ivanovič

  Mene zanima, zakaj se je Janša odločil za Zvera namesto za Grimsa na evroskih volitvah. Walk the talk! pravijo Angleži. In če ne, zakaj ne?

  • Janez Novak

   Na žalost je res: Grimsu dovolijo, da malce laja v luno, karavana pa gre z raznimi Zveri in Tankoti, ki ne bodo naredili nič zoper migracije, veselo naprej.
   Dovolj je besed! Potrebna so dejanja! In če smo iskreni, še besed je bolj malo. V času pred osamosvajanjem je Slovenija vrela od besed. Kje je danes kakšno vrenje, ki bi obetalo spremembo??

   • samotoje

    Sklepam, da bi po tvojem prepričanju “razni Zveri in Tankoti” morali vzeti bridke kose, morda tudi vile, se postaviti na mejo in posekati vsakega, ki bi jo nezakonito prečkal ? Ali je varovanje meje naloga aktualne oblasti? Na tvoje zadnje vprašanje pa bi ti lahko odgovorili v ZKS. Tam odločajo o tem, kaj in kako bo vrelo.

 • Andrej

  Slovenska vojska niti za lastne plače nima več. Erjavcu in CK ZKS lepo uspeva uničevati lastno domovino. Kot ugotavlja Pajot, zbudili se bomo, ko nam bodo začeli goreti domovi. Takrat je pa običajno že prepozno.

 • ljubinica

  Ursula von der Leyen podpira migrante. Podprla je marakeski kompakt.
  Slovenska desnica podpira Ursulo. Torej?!
  Grimsovo razburjenje je lajanje v luno…

  • Ko nimaš kaj, izbereš manjše zlo.

  • samotoje

   Če bi bila politika ravna črta, na kateri bi pisalo: če nisi zame, si proti meni, bi bilo vse zelo preprosto. Stali bi v dveh linijah in se pobijali med seboj. Nazadnje s fračami.

 • “… Marjan Šarec in minister Boštjan Poklukar lažeta slovenski javnosti, češ da so meje varne, da je vse pod kontrolo in torej ni bojazni. Človek ob takšni neumnosti lahko samo osupne, kako naj bi bile slovenske meje varne in torej ni razloga za bojazen, če pa je 90 tisoč migrantov približno petkrat več, kot imata pripadnikov vsa Slovenska vojska in policija skupaj.”

  Kako pa je z njunim zdravjem ?

  • ljubinica

   90 tisoc je se vedno veliko manj, kot jih predvidevata Hanzek in tisti z Mladine…. namrec 200 tisoc.

 • ljubinica

  Tega, kar se dogaja, se ne da zdrzati. Vojna bo.
  Pred nekaj dnevi je policija na Norveskem aretirala ameriskega protimigrantskega aktivista. Niso ga zaprli niti zaradi kakega nezakonitega dejanja niti zaradi konkretnega “sovraznega govora”.
  Policija ga je zaprla preventivno. Zaprli so ga (besede norveske policije), ker ne bodo dovolili sirjenja tega “miljeja”…
  Izkazalo se je, da je Norveska totalitarna drzava s politico Policijo. Strasljivo.
  Na vseh lestvicah, ki rangirajo svobodo v drzavah, je Norveska uvrscena na sam vrh. Toliko o teh meritvah….
  Kasneje je policija spremenila argumentacijo in trdila, da je cloveka aretirala na podagi nekih imigracijskih zakonov…
  Gre za Americana Grega Johnsona.

 • črnaovca

  Kaj se je govorilo v parlamentu ko je država začela postavljati bodečo žico in ograje? Edina rešitev je ograja kot jo ima Orban. Za azil lahko zaprosi vsak tujec ki ima osebne dokumente, samo to je treba dopolniti v zakonu a predloga tudi pametni Grims še ni dal

 • RATATA

  Men se pa zdi, da je Grims le govor opravičevanja slabe vesti eSDeeSa.

 • rubec

  Sem pogruntal, kako to da imajo eni kape, eni pa ne. Ta čoln nima stranišča.

  • pajot

   he,he,he….

 • xtc

  Nič ,bat ,ko bo dovolj hudo bo počilo,dobro je ,da je EU industrijsko razvita Te,Jelklarne,Železarne in podobne iidustrijske kapacitete z veliko proizvodno zmogljivostjo.

 • Boris Zajc

  Varovanje meje morajo takoj prevzeti člani SDS na čelu z Grimsom.

  • Tomaž

   Grims bi bil lahko paznik v kakem zaporu res..to je njegov domet. Ga ni za poslušat, ampak preklopit tv postajo, samo ko ga zagledaš.

 • Celcar Mojca

  Bravo Grims! Eden redkih, ki odpira oči!!

 • Nata

  Ker se kar naprej govori in piše eno in isto, učinka pa ni nobenega, oddaje nisem gledala in je tudi ne bom. Veliko grmenja , malo dežja.

  Tako zelo smo razdeljeni, da ne bomo prav nič dosegli.
  Kaj vendar dela EU Parlament ? Tudi tam je samo strankarstvo važno, težave narodov Evrope pa jih ne zanimajo.
  Ali smo rekli kakšno dobro besedo za Višegrajsko skupino ?? Ne.
  Se je morda kdo od desnih izjasnil, da bi želel , da pristopimo k njim? Ne .
  Pač vsak za svojo rito gleda, mi pa si mislimo svoje in bomo počasi obupali.

 • šmentanamuha

  Še dobro, da imamo Novo24TV in Grimsa, da vsaj vemo, kaj se dogaja.

 • Artur

  Eh Grims vse lepo in prav ampak danes imamo masonske zapovedi katere mora izvajati EU. Cilj je enostaven, uničenje, krščanstva pa tudi vseh drugih narodov in njihovih identitet ter vzpostavitev MINIONS EUdržave enoumja pod EPP PES ALDE poslušnimi hlapci.
  Galsovanja v EU parlamentu:
  https://drive.google.com/file/d/1EQEQ31U2VUg8mpmdIzY7_s8eqHKngiDp/view

  Vse oznanil 2007 leta član Trilateralne komisije.

  Masoni su zapovjedali Evropi uvoz migranata
  Ako izbjeglice ne dođu – propada projekt – NOVI SVJETSKI POREDAK.
  https://antimigrant.ba/masoni-su-zapovjedili-evropi-uvoz-migranata/

  Rockefellerjeve Trilateralne komisije ???!!! Glej, glej kdo se je lani servilno štulil v tej masonsko zločinski združbi ? Gospod (mason ??!) Janez Janša, podalpski lokalni Igralec v EU NWO “masonskem teatru” good guy bad guy .

  Predsednik SDS Janez Janša na srečanju Trilateralne komisije med uglednimi in vplivnimi gosti iz celega sveta!
  http://www.demokracija.si/fokus/predsednik-sds-janez-jansa-na-srecanju-trilateralne-komisije-med-uglednimi-in-vplivnimi-gosti-iz-celega-sveta.html

  Ja kdo pa je ta Janšev stanovski kamerat José Manuel Barroso iz EU NWO Trilateralne komisije in za kaj se zavzema ?
  Evo ga:
  GLOBALIZACIJA: Barosso razotkrio NWO plan stvaranja europske federacije nacionalnih država ?
  https://www.novi-svjetski-poredak.com/2012/09/13/globalizacija-barosso-razotkrio-nwo-plan-stvaranja-europske-federacije-nacionalnih-drzava/