Zaradi neresničnih in žaljivih navedb v Odmevih je nekdanji udbaš Rizman prejel uradno zahtevo za preklic svojih izjav!

Rudi Rizman v Odmevih (Foto: posnetek zaslona)

V zadnjih dneh so naslovnice mainstream medijev polne naslovov v zvezi z javnim pismom 75 levičarskih elitistov, ki skušajo preprečiti nastanek vlade pod vodstvom Janeza Janše, med podpisniki pa so mnogi propadli politiki, izključno iz levih političnih strank, nemalo pa je tudi nekdanjih udbašev. Prvopodpisani Rudi Rizman je bil s strani nacionalne televizije deležen posebne obravnave, gostoval je namreč v Odmevih, kjer mu je več minut ustrežljivo prikimavala voditeljica in se ni rabil soočiti z nasprotnim pogledom. V oddaji pa Rizman, tudi sam nekdanji udbaš, ni predložil nobenih argumentov, pač pa je opletal z lažmi na račun SDS, med drugim tudi z lažnimi obtožbami o financiranju stranke z Madžarske. Zaradi neresničnih in žaljivih navedb je Rizman zdaj od odvetniške družbe Matoz prejel uradno zahtevo za preklic svojih izjav, sicer sledi tožba in odškodnina. Takšen ukrep je bil nedavno zaradi podobnih laži s strani SDS sprejet tudi proti premierju v odhajanju Marjanu Šarcu. 

Kot smo na Nova24TV v tem tednu obsežno poročali, je v javnosti zaokrožilo javno pismo levičarskih elitistov z naslovom “Obvarujmo občutljivo slovensko demokracijo pred avtoritarno oblastjo!” Pismo so med drugim objavili na vseh portalih medijev v lastništvu tranzicijske levice in spornih tujih skladov. Podpisalo ga je 75 imen, gre pa za znane privilegirance iz akademskega sveta, uredništva pa jih opisujejo kot “ugledna imena.” Kot smo poročali, so med njimi številni propadli politiki izključno levičarskih strank, prav tako pa med njimi ne manjkajo številni sodelavci UDBE. Glede na zapisano lahko mirno trdimo, da gre za notorične lažnivce, saj izražajo zaskrbljenost vpričo trenutnih političnih dogovorov ob nastajanju koalicije Janeza Janše, saj menijo, da lahko državo hitro popeljejo v krog tistih držav članic Evropske unije, ki so danes na črnem seznamu kršiteljic temeljnih načel varovanja demokracije, pravne države, neodvisnosti medijev in človekovih pravic.

Prvopodpisani Rizman dobil priložnost gostovati v Odmevih, kjer mu je voditeljica le ustrežljivo prikimavala
Prvopodpisani pod javnim pismom je bil sicer Rudi Rizman, ki je bil s strani režima deležen še posebno zanimive obravnave. Med drugim je bil gost oddaje Odmevi na TV Slovenije, ki smo jo prisiljeni financirati z davkoplačevalskim denarjem. Tam je imel na razpolago več minut časa za pojasnjevanje javnega pisma, pri čemer mu je voditeljica Tanja Starič le ustrežljivo prikimavala in mnogi smo dobili občutek, da pravzaprav gledamo severnokorejsko državno televizijo.

Rudi Rizman v Odmevih (Foto: posnetek zaslona)

Gledalci imeli občutek, kot da gledajo severnokorejsko državno televizijo
Ob tem je bilo skrajno nenavadno, da Rizman v studiu ni bil soočen s katerimkoli predstavnikom nasprotne strani, med drugim je v zadnjem času slišati številne glasove podpore morebitnemu oblikovanju nove vlade, tako s strani intelektualcev kot tudi gospodarstvenikov. Nad dogajanjem je bil razočaran tudi novinar TV Slovenija dr. Jože Možina, ki je na družbenem omrežju Twitter zapisal: “..nocojšnjim kritikam, da TVS enostransko drsi v odkrito politično agitacijo, potem ko 2dni zapored daje prostor domnevnemu udu Udbe da brani nomenklaturo pred demokracijo, žal ne morem oporekati. To ni pozicija medija v službi javnosti. Žal.”

Rizman, tudi sam nekdanji udbaš, v svojem nastopu opletal z grdimi lažmi
V oddaji pa Rizman, tudi sam nekdanji udbaš, ni predstavljal argumentov proti oblikovanju nove vlade, v kateri bi sodelovala SDS, pač pa je opletal z grdimi lažmi proti stranki. Med drugim je povedal: “…da pride na čelo vlade stranka oziroma njen voditelj, ki v bistvu zagovarja avtoritativne ideje, ki ga financira tudi seveda tuja stranka oziroma tuj režim, to mislimo seveda na madžarskega…//…to dejstvo je seveda srhljivo. Dejstvo, da se neka stranka financira iz tujine…”

Zaradi neresničnih in žaljivih navedb je Rizman prejel uradno zahtevo za preklic svojih izjav, sicer sledi tožba in odškodnina
Po pooblastilu SDS je zdaj odvetnik Franci Matoz na Rizmana naslovil opomin in poziv za prenehanje s kršitvami osebnostnih pravic SDS, v katerem ga opozarja, da je z navedeno izjavo protipravno posegel v ugled in dobro ime SDS. “Kljub temu, da so meje svobode izražanja v tovrstnih razpravah široke, meja svobode izražanja ne more ščititi zavestno neresničnih trditev o dejstvih, ki posegajo v ugled in dobro ime naše stranke. Ne gre spregledati dejstva, da so bile izjave podane v trenutku, ko še posebej močno odmevajo in imajo velik vpliv na povprečnega bralca, saj je Slovenska demokratska stranka tista, ki poskuša oblikovati koalicijo s preostalimi političnimi strankami in takšne neresnične izjave glede na okoliščine še posebej škodujejo ugledu in dobremu imenu naše stranke,” v opominu opozarja Matoz, ki Rizmana v imenu SDS poziva, naj nemudoma prekliče navedeno izjavo, sicer bodo proti njemu sproženi vsi potrebni postopki za odvrnitev dodatne škode.

SDS zahtevala preklic izjav tudi od Šarca, sicer sledi tožba
Širjenje laži na račun SDS je nacionalna televizija omogočila tudi predsedniku vlade v odhajanju Marjanu Šarcu, ki je 31. januarja kar dvakrat v istem dnevu poudaril, po mnenju SDS dve škodljivi, neresnični in žaljivi trditvi: “S tako stranko je težko sodelovati, ki pač izvaja metode, kakršne pač izvaja. Se pravi sovražni govor, potem se tudi financira iz Madžarske …” Tudi on je že prejel uradno zahtevo za preklic izjave, sicer sledita tožba in odškodnina. V SDS so namreč z dopisom odvetniške družbe Matoz tudi na Šarca naslovili opomin za prenehanje kršitev osebnostnih pravic.  “No, se opravičujem, če sem izrazil svoje mnenje, ki ni osamljeno. Ne nazadnje (še) živimo v svobodni državi,” se je na opomin odzval Šarec.

Marjan Šarec se je pred kratkim opravičil.

Rok Krajnc

 • Antonius

  Bolj kot udbovski lažnivci in njihov pamflet je pomemben korak, da naslednja vladna koalicija skozi parlament spravi odločitev, da RtvS plačujejo tisti v katerih imenu zavajajo in lažejo celi Sloveniji.
  Naj levica odkupi in zlastnini državno rtvS in si jo vzdržujejo in plačujejo.
  Jaz itak spremljam poročila na Novi 24 TV.

  • sunday

   no saj jaz tudi, ampak ….

   • zaslosds

    Tudi prisiljeno rtv naročnino bo Janez uredil.

    • Simon Rožič

     …upajmo!

    • jan Gedli

     Sem pričakoval, da jo bo že v svoji prvi vladi. Potrebno bi jih bilo na RTV – ju zelo razredčiti na vsak način.

  • zaslosds

   Tega levaka samo pogledaš in že veš kam spada,laže kot pes teče.

  • zokispoki

   Jaz bi pa rad izvedel, kateri kreten vabi taksnega fasistoidnega nestrpneza na nacionalno televizijo, in nas posiljuje z njegovimi bolanimi, ultra levicarskimi stalisci !?

   • zokispoki

    Nikola Kandelaberovic nam vsem po vrsti tala minus. Za nagrado, ker je tako priden, bo hlapcek danes za kosilo dobil pasulj s svinjskimi repki, ce se ne motim !

    • Simon Rožič

     TV Sl vedno najde kaj “primernega”, da lahko tovariši brez jajc
     doživljajo orgazme v ukradenih foteljih!

    • Steiermark

     To so tisti “uživalci” svinjskih repkov, ki se z njimi hranijo, še od tovariša pedofila tita dlje, vse do danes, o se jim izpolnjuje želja in filanje z islamsimi repki….katerih izvor bo v njihovi trdnjavi, v lublani!

 • sunday

  ta “znanstvenik” je dejansko nepismen, kaj šele, da bi bil opravilno sposoben – njemu res ni nič jasno, ampak levisti ga vseeno izkoriščajo !!!

 • Miro Jereb

  Vsi ti “znanstveniki” so magistriral in doktoriral ali pa samo diplomirali v bivši jugi…kjer je diploma stala od 300 do 500 mark…doktorat pa od 500 do 1000 mark…Važno je bilo da nisi bil družbenopolitičen proti element . V živo sem videl diplomo fakultete v Bogradu za vsega 150 mark.

  /pri slovencu iz Lj./Torej kaj si lahko mislim o tej eliti 75 tih osebkov ki se je okitilo v prejšnjem sistemu in danes prejemajo visoke pokojnine. Na vse kriplje se branijo morebitnih revizij in odkritij njihovega umazanega, nečastnega življenja. Resnica pa je hudič, ki pride vedno na dan…slej kot prej.

  • zaslosds

   Tega bi bilo potrebno malo pod lupo dat,takšni so zelo nevarni.

 • sunday

  hej, v nemčiji junak pospravil devet muslijev – slava mu !!!

  • Joc 52

   mislim, da 11

 • sunday

  bom povedal po pravici, ko hodim po berlinskih pločnikih in vidim te oz. opazujem te podganje iztrebke kako se vedejo, si včasih prav želim, da me začnejo martretirat, ker imam nož in magnum in mi res dol visi kdo bo takrat komu kaj – mislm in upam, da se mi bo odpelalo in jih bom pobil kolikor bo mogoče – bo manj posiljevalcev !!!

 • VERZIFIKATOR

  DAJTE NO, JE FANTA PAČ ZANESLO,
  KAJ PA STE SPLOH TU PRIČAKOVALI,
  KO SO ZOPET MU BESEDO DALI,
  BIL JE IN OSTAJA VEČNO TESLO!

 • VERZIFIKATOR

  Ludi Lizman

  SVOJČAS

  Svojčas bil marksizem je na glasu,
  Rudolf z njim se največ je ukvarjal,
  prednosti sistema zgolj poudarjal,
  to bilo je v tistem zlatem času.

  Zlatem času, ko je zid obstajal,
  fanta varoval pred vzhoda vplivi,
  hkrati pa bili edini krivi
  so Američani, kot je vztrajal.

  Vztrajal in se redno tja podajal,
  tja čez lužo, kjer lahko svobodno
  se šopiril je, mu nič nerodno
  ni bilo, ko meglo je prodajal.

  Je prodajal, pa ni šla v prodajo,
  vsakič celo je domov prinesel,
  se na meji pred carino tresel,
  kakor da bi šlo za strašno krajo.

  Krajo norih pač idej z zahoda,
  ki jih Rudolf tamkaj je pobiral,
  da svet kapitalski bi podiral,
  ki bil ena sama je zabloda.

  Je zabloda, s tem se je šopiril,
  zid ga namreč je berlinski ščitil,
  da lahko se naš je Rudi kitil,
  lasten um razkazoval, ga meril.

  Meril, toda čisto vse meritve
  so do danes isto pokazale,
  vse enake rezultate dale:
  omejen obseg, zanj ni rešitve.

 • mare

  Mene je sram skrajno levičarske Rtvslo, ki jo moramo še prisilno plačevati. Novinarji pa popolnoma odvisni in podvrženi sistemu.

 • Joc 52

  ja, sem si ravnokar ogledal omenjeno oddajo (v torek zvečer). Nedopustno s strani JAVNE tv. Bi morali imeti še gosta iz nasprotne opcije, da bi lahko ugovarjal nebulozam starega udbovca. Samo glede pravosodja, zakaj ga imenujemo krivosodje? V vsej EU ni države kjer bi prebivalci imeli slabši odnos, mnenje do le tega! Kako se blamirajo in tv in podpisniki. Beda od bede podpisniki

  • zaslosds

   Za takšne leve in podobne osebke imajo na rdeči tv na široko odprta vrata

   • JANEZ GUS

    Nič ni slučajno.Vse je skrbno načrtovano in naštudorano.

   • Joc 52

    Zal, zal

  • Iva

   KAKO TO, da Šarčev prevzem celotnega represivnega državnega aparata (načelnika general štaba, direktorja SOVE, OVS, Kriminalistične policije, Policije, NPU)

   ni zaskrbel F75 osivelih SOCIALISTIČNIH doktorjev – “intelektualcev” (dedičev rdeče zvezde) ?! Zakaj niso javno protestirali, Kučan ni dovolil? HALO?
   NJIH skrbi tvorec demokratične Slovenije JJ, ki je javno povedal, da je njegova ideologija spoštovanje SLO USTAVE!

 • tasilo

  Ampak na Novi24tv ste pa res eni bučmani, no.

  Zelo resen predlog: zakaj tega Rizmana ne povabite še vi v kakšen eliten termin? Pa naj pride še k vam pojasnejvat svoje nebuloze. Če imate voditelje, ki so količkaj vredni, mu gotovo ne bodo samo kimali kot Starička, temveč ga bodo “slekli do golega”. Če je “demokrat” in če ni akademska reva ter je sposoben akademsko in argumentirano(!) svoja stališča zagovarjati, bo prišel. Če ga ne bo, pa vsemu svetu poveste, da je reva in zahrbten pezde.

  Kaj še čakate! Kuj železo, dokler je vroče!

  • zaslosds

   Kje so to široko staričko našli?Je to namesto bob-bovnika?

   • JANEZ GUS

    Kadar je sila aktivirajo svoj preizkušen kader.

    • Metod Kvargl

     Tanja Starič je sicer odlična novinarka z dolgo kilometrino. A vseeno je tam, kjer je, v službi. Tako kot jaz mora tudi ona upoštevati usmeritve kretenov, ki jim pravimo šefi.

     • Joc 52

      Oprosti, se ne morem strinjati, da je odlicna novinarka; prvo zapustila tv in se ponizno vrnila; ne pase vec, je prestara, preobilna, neprimerna za tv. Odlicna novinarka bi bila, ce bi bila neodvisna in nepristransko porocala.

     • Metod Kvargl

      Kvaliteta konja se ne meri po eni etapi, ampak po mnogih dirkah, ki so za njim. Morda si premlad, da bi se spomnil, a Tanja je 30 in nekaj let nazaj tudi bila lepa kot sen. To, da novinarke morajo biti manekenke, vsebina pa ni v prvem planu, je politika 24kur in Sveta na Kanalu A. Tudi na Planetu sem opazil eno tako, Valentino Plaskan, a reči moram, da ta lepotica v svoji profesionalnosti prav nič ne zaostaja za svojo lepoto. Ko je v poročilih ona vselej spremljam tisti program in nisem še nikoli doživel, da bi se ji beseda enkrat samkrat zataknila. Žal je Valentina v slovenskih medijih poseben (okrasni) primerek.

      Vseh prispevkov si Tanja ne pripravi sama, zato jih mora posredovati tako, kot so pripravljeni. Jaz jo imam rad, njena obilnost pa me niti najmanj ne moti. Rad imam tudi J. Aščič, Tanjo Gobec, Vesno Zadravec in še mnoge. Zakaj? Ker nisem sektaški fanatik ene same TV hiše…

  • pupa

   Nova 24 Tv naj uvede v svojem programu oddajo “soočenje z neznanim gostom”. Z dobro domišljijo bi bila zelo gledana oddaja samo dobre kombinacije bi bile potrebne.

   • rabbit

    Oddaja bi imela naslov: levičarski prisklednik nima jajca, da pride na soočenje.

    • pupa

     BMZ bi jih razcefral vse po vrsti.

   • zaslosds

    Oddaja rdečih matildarjev

  • mginko

   Uči se od kučana, da ne bi prišel.. RESNICA je največji strup za tako rdečo “intelektualno” golazen.

  • Van Der Waals

   MISLIM DA REDEČE BOLNIKE NI POTREBNO VABITI V ODDAJE NOVA24! ZA TO JE OBJEKTIVNA RTV KI BI MORALA ZAGOTOVITI OBE STRANI!

   • Kalabicnikola

    A bodo tebe KLOŠARJA.

  • rrrrr

   Kovati Rizmana je tako kot v kurjek nabijati.
   Več bi se ga nabralo na kovačevem firtohu kot ostalo na tnalu…

   • tasilo

    Rekoč “kuj železo, dokler je vroče” nisem mislil “kovati Rizmana”, temveč sem mislil, naj Nova24 “kuje” situacijo, dokler je “vroča”, torej aktualna. Ta priložnost se zaradi narave stvari ne bo ponujala prav dolgo! Sedaj ima Nova fantastično priložnost razkrinkati in osmešti te psevdointelektualce. Pravzaprav z nekaj trivijske (retorika, gramatika, dialektika oz. logika) spretnosti jih tako(j) zapelješ, da zabredejo v lastno nesposobnost, zapletanje, nekonzistentnost, nelogičnost, motoviljenje … in samo pustiš, da se do konca blamirajo sami in si sami zadajo tudi coup de grâce. Priceless! :D

    • rrrrr

     Tako sem te tudi razumel, dragi Tasilo. O kovanju železa sem si vzel le za iztočnico.

     • tasilo

      Vem, zastopim, dragi 5r. Sam se le še malo (beri ornk :) naslajal nad mislijo, kako bi se tistih 75 intelektrolov osmešilo.

 • JANEZ GUS

  Nič ni mankalo,da bi mu rdečuhinja Staričeva zlezla v komun istično dupe.Kaj mi obvezno plačujemo.Upam,da ne več dolgo.

 • VERZIFIKATOR

  Rudolf Lizman

  SE TOVARIŠ TRUDI

  Ta tovariš se resnično trudi,
  rekli so na komiteju tiste čase,
  in greben da mu pošteno rase,
  skratka da je uporaben tudi.

  Trudi se, zato naj se ga plača,
  da ne bo zastonj si prizadeval,
  širše da njegov bo glas odmeval,
  naj se za usluge mu povrača.

  Vdan, lojalen je in prizadeven,
  pravi lizman, ko tako se liže
  in pri tem se spušča vedno niže,
  uporaben bo, je ves pohleven.

  Naj se dodeli mu profesuro,
  da svoj prav bo tam naprej podajal
  in še laže druge nam ovajal,
  najdejo mu skratka sinekuro.

  Desetletja lizman prilizuje
  komitejski se tovarišiji,
  v lastni se utaplja iluziji,
  da pomemben je, ko pametuje.

  Da priložnost takšno so mu dali
  je hvaležen in se liže vdano,
  kar zadeva dušico prodano,
  ta v odmevih končno se razgali.

  Se v odmevih sliši, da se trudi
  na vse kriplje, energijo sprošča,
  pa ves trud nikakor ne zadošča,
  da bi resno kdo jemal ga tudi.

 • zaslosds

  Tudi tega mora g.Mahnič temeljito preverit,je zelo sumljiv.

  • Kalabicnikola

   Mahnič pankrt smrkavi nedonošeni bo preiskoval ? ????hahaha treba mu je dat enih par okrog ušes in poslat mamici da ga še malo podoji pa nazaj v peskovnik.

   • JANEZ GUS

    Ti rdečuhar si tale majmun ,ki deli minuse.

 • JANEZ GUS

  Kdo je tale rdečuharski zombi ,ki tako vstrajno deli minuse na komentarje.

 • zaslosds

  Rdeči levak zopet na delu,povsod en minus,verjetno preživlja težke čase.

 • Andrej

  Vse več je “doktorjev znanosti”, mularija danes vse bolj podlega podležem iz preteklosti , ki nonšalantno
  lupijo obubožano deželo na južni strani Alp ! Krivdo za tako stanje nosijo “intelektualci , ki so se šolali
  v kardeljanskih ekonomskih in FILOZOFSKIH “fakultetah” ! Kardelj in druščina so uničili v ljudeh ponos in
  poštenje ! Težak bo povratek v svobodno in ljudem ljubo državo brez “tekovin revolucije” , ki so uničile
  državo in državljane ! Vsak zasuk v desno je dandanašnji namreč hudo kriminalno dejanje podvrženo restrikcijam oblasti , ki jo vodijo plačanci “fahidioti in znanstvena srenja”, ki nam znanstveno in nasilno
  oži pogled v bodočnost ukradene države ! O usodi države po šarčevem fiasku bodo odločali zopet
  novi in stari vizionarji /mladiči kardelja in potomcev/ !

  • Andrej

   Vse več je “doktorjev znanosti”, mularija danes vse bolj podlega podležem iz preteklosti , ki nonšalantnolupijo obubožano deželo na južni strani Alp ! Krivdo za tako stanje nosijo “intelektualci , ki so se šolali v kardeljanskih ekonomskih in FILOZOFSKIH “fakultetah” ! Kardelj in druščina so uničili v ljudeh ponos in poštenje ! Težak bo povratek v svobodno in ljudem ljubo državo brez “tekovin revolucije” , ki so uničile državo in državljane ! Vsak zasuk v desno je dandanašnji namreč hudo kriminalno dejanje podvrženo restrikcijam oblasti , ki jo vodijo plačanci “fahidioti in znanstvena srenja”, ki nam znanstveno in nasilno oži pogled v bodočnost ukradene države ! O usodi države po šarčevem fiasku bodo odločali zopet novi in stari vizionarji /mladiči kardelja in potomcev/ !
   ZA DOMOVINO S PREVARANTI NAPREJ !!!!

 • APMMB

  Kdaj se bo oglasila SAZU in tega izločila?

  • JANEZ GUS

   Ni možno.Med sabo se n j———–

 • Iva

  Šarec kot argument za svoje laži uporablja besede “sem izrazil mnenje, ki ni osamljeno.” Si predstavljate, da bi tako govorili EU predsedniki vlad?

  Ima pa prav, da tako mnenje ni osamljeno, saj ga vsakodnevno kookodaka armada F571, za njimi pa na tv ekranih razne neuke jerce in modeldorferji!
  Slovenistan!

  • marta

   Jani prestopa v LMŠ.

   • Joc 52

    Rekorder v svetovnem merilu glede prestopov. Ali ta slinez nima ogledala? Ali se ne pogleda zjutraj in se vprasa glede znacaja? Po mojem bruha a iz koze ne more, prodana p…. pokvarjena

 • Metod Kvargl

  Nisem štel, ker se mi je zdelo že ogabno, ampak besedo “seveda” je uporabil tolikokrat, da je postalo jasno, da niti govoriti prav ne ve. Le kako in iz česa taki tipi doktorirajo???

  • tohuvabohu

   Iz marksizma in leninizma. Važno, da je naš.

 • Andrej

  Kje živimo ljudje božji !

  • Joc 52

   Tudi jaz se vsak dan vprasam, ce dobi vrhovni ukazovalec udbi povisico na pokojnino toliko kot so mnogi 40 let posteno in odgovorno delali. Ne morem preboleti tega in pika – res slovenijastan

 • alojz

  Laže, potem ga tožiš. Jutri bo rekel, da SDS samo neupravičene tožbe vlaga proti vsem levim. Če bo pa še odškodnino plačal bo pa to neupravičen vir financiranja stranke.

 • gabrijelobid

  Odvraten do amena.

  • tohuvabohu

   Po Sloveniji razsaja eritrovirus RedVi-75.

 • RATATA

  Udbovci s(m)o bili, ne udbaši!

 • rrrrr

  Vsebina članka je odlična, a kaj ko je Krajnc Kranjcem spet zmaličil kranjščino.
  – ,,udbaš” je izraz za rdečo ovaduško kanaljo v srbskem ali hrvaškem okolju, Kranjci takemu rečemo udbovec.
  – ,,in SE NI RABIL soočiti z nasprotnim pogledom”…zakaj raje ne napišete, da se ,, se NI NUCAL RABITI soočiti z nasprotnim……
  Še naš urednik ,, Kraškega ilegalnega čebelarja” Šefik Kranjc, sin bivšega šefa karaule Tarika Ramze, piše v manj popačenem jeziki..
  Res, šalo na stran. Odličen portal, odlični članki ( zelo dobri novinarji), jezik pa prava natezalnica za oči in ušesa.

  Vsaj spoštovana Tasila ali Verzifikatorja kdaj poprosite, da vam članke prečistita smeti in plevela.

  preprost Selektor odpadkov II., Kominalno podjetje Sežana.

 • sloustava

  Crncec, Sarec, Kucan, Rizman in ostali presstituti, Slovenec NI neumen. Spregledal vas je in bo koncal vase antislovensko pocetje! Preko sodisca na Dob!

 • plavi-mil

  Edino pravilno, za vsako laž bi jih bilo treba tožiti, da jih udari po žepu, hudičevo bi premislili, kaj blebetajo, sicer pa tile “akademiki” naj se spravijo z Bogom , itak so že z eno nogo pod cipresami.

 • Slovenec

  Enkrat (čimprej) je treba počistiti z balkan-komunizmom do temeljev.

 • DEATH TO COMMUNISM

  Eno na gobec, ne pa uradne zahteve za preklic!!!!

  • Kalabicnikola

   Pejd v Cavalino potegniti malo belega, se vidi da danes še nisi Hehe

  • DEATH TO COMMUNISM

   Ej, Nikola Kalabic, čefur talaš minuse, svojega mnenja pa ne upaš izustit!

   • pupa

    Se težko izraža v pošteni slovenščini. Na žalost imamo tudi akademike, ki se lažje izražajo v lažni sloveščini.

 • RATATA

  Mi se drkamo,
  Dolg RS pa raste!
  Preko 41 miliard smo že dolžni!!!

  https://commodity.com/debt-clock/slovenia/

  Judenbanksterji znajo spravljat v odvisnost!
  Pejte si na Prujski grad pogledat listino iz 16 stoletja s katero je bila prepovedana judovska dejavnost!!!

  • DEATH TO COMMUNISM

   Židovska dejavnost bi morala biti prepovedana tudi danes. Povsod. Pri vsem. Za vedno!

 • xtc

  Edino pravilno zadeve na sodnijo,pa naj heroji prinesejo verodostojne dokaze,ne pa babje komunistične čenče-podobno je vrtel Gobec po sodniji Peinkirher,ki ga je sodnica hitro prizemljila z besedami,da naj svoje trditve potrdi z uradnimi dokumenti ne z stavki knjig Šurca in Zgage in stavkiom ,”Saj vsi vemo ,da Janša počne to………” in mu dosodila denarno nagrado težko par jurjev-ki jo mora poravnati iz svojega žepa.

  • jan Gedli

   Hvala bogu, a to pa se je vendarle že zavrtelo.

 • tohuvabohu

  Od rdečega fosila zahtevati, naj prekliče izjavo, je podobno, kot če bi cigana vprašali, ali je drpil putko.

  • šmentanamuha

   Sej bo, ampak zdaj gre za minute, s posledicami se bodo ukvarjali kasneje. Cilj je preprečiti Janši vstop v vladno palačo. Ampak mislim, da prav zaradi tega pridobiva, ker so preveč prozorni.

 • Artur

  Ma kakšen preklic svojih izjav za boga milega.Kar je zasral je zasral, tega več ni mogoče nazaj potegnit. Hebeš potem opravičila in izgovore s figo v žepu in odnesti “celo kožo”. S tožbo takoj udarit po žepu te udbaške kreature pa pika. Kaj bomo zdaj v rokavicah to bando puščali tako, da bo še naprej nekaznovano srala po drugi strani.

 • hajduk

  Komur takšne finančne operacije niso všeč, se lahko pritoži na madžarsko ambasado, tudi madžari bi verjetno grdo gledali, če bi slovenci financirali do njihove vlade kritični medij na Madžarskem.
  Morda pa tudi ne, odvisno koga podpira večina naroda, tudi slovenci gledamo globalistične medije, ki so v lasti velikih zasebnih korporacij. Zagotovo so kritični do marsičesa, vsaj v posrednem smislu in tudi odkrito širijo določeno propagando, vendar to ne škodi državam.
  Isto je z mediji pri nas, saj vse financirajo neke tuje politike in korporacije, v posrednem in neposrednem smislu, bolj zanimivo je dejstvo, da je tudi pri nas populizem vsak dan bolj priljubljen. Če vam to kaj pove!

 • tomven

  Rdeči pavijani se ne pustijo odklopiti od korita… Nič bat, Matilda vas bo slej ko prej odvezala vaših svinjarij. Bedniki

 • Viktorh

  Narava bo naredila svoje, pa bo mir.

 • Olga101

  Taki bi morali imeti stalno bivališče na Dobu do smrti!

 • jan Gedli

  Članek je vsebinsko dober in ne da bi izrecno navajal vodi k razmišljanju, kako se upreti močnim grabežljivcem po oblasti pred njihovimi udarci pod pasom, da je ne bi izgubili.

  • hajduk

   Če te morajo lektorirati hrvati, potem tudi mene skebi za slovenski jezik.

   • jan Gedli

    Vsaka ti čast. Res si iznajdljiv hrabri hajduk. Dobro se skrivaš za nick name – om.

  • AlternativaZaSlovenijo

   Se popolnoma strinjam s tem, kar si napisal. Ampak to velja predvsem za novinarje, ki objavljajo svoje članke. Komentatorji pišemo v naglici pogostokrat pod pritiskom čustev in včasih bolj po domače-pogovorno, da bolj “fancy” izpade. Sam pa se posuvam s pepelom :( glede mojega pisanja

 • bubamara

  Groza. Nekateri res lahko rečejo vse na znanem mestu in ob znanem času.

 • šmentanamuha

  Gledala sem ta sluz od profesorja na Odmevih pri Starički. Kakšna sramota od človeka.

  • AlternativaZaSlovenijo

   “Akademik”

   • šmentanamuha

    Ja, sej, tole se valja po fakultetah.

    • AlternativaZaSlovenijo

     Bi tegale “akademika” rad videl scat v unisex sekratu :))

 • Foglof Tunek

  Čujte, jas, Foglof Tunek vam v imenu 75 podpisnikof jebem pas mater. Kapish?

  • AlternativaZaSlovenijo

   Težka bo, raje se sprijazni s kozu Julko, njo lahko natepavaš dan in noč. Boga žvau!

  • šmentanamuha

   Ti jebeš samega sebe.

   • AlternativaZaSlovenijo

    Verjetno s kakimi pripomočki :))

 • Drago

  Če RTVS ne bo korenito spremenila svoje politike, se ji slabo piše. Naročnino plačujemo (prisilno) vsi.

  • šmentanamuha

   Res so vedno večja katastrofa.

 • lokec

  Zakaj ne date povezave na video od tega Rizmana, če ne smete dati direktnega videoposnetka.