Zdaj je jasno: partnerki Damijana Jankovića in Jana Beca, ki je omogočil odpis dolgov, sta dobri prijateljici, ki ljubita dragoceno krzno – medtem pa izigrani upniki Jankovićevih ostajajo brez vsega!

Ursula Gawish in Urška Kunej (Foto: družbena omrežja)

Že pred dnevi smo poročali, kako je partnerka Jana Beca, ki je omogočil odpis dolgov Damijanu Jankoviću, rešila tudi njegovo stanovanje v prestižnem Močeradu in da je soseda Jankovićevih na Rudniku. Čeprav so Jankovićevi še pred tednom zanikali tesnejše povezave z Becom, je zdaj postalo jasno, da je njegova partnerka Urška Kunej sorodnica Jankovićevih in zelo dobra prijateljica Damijanove partnerke Ursule Gawish, ki se rada prehranjuje z dragimi stejki za 300 evrov, skupna pa jima je tudi ljubezen do krzna. Toda za vsem bliščem so izigrani upniki, ki niso dobili praktično ničesar od 29 milijonov evrov, kolikor so jim dolgovali Jankovićevi oziroma njihova Electa Holding.

Še vedno odmeva odpis dolgov Damijanu Jankoviću, sinu ljubljanskega župana Zorana Jankovića, v višini vrtoglavih 29 milijonov evrov. Odpis mu je omogočil podjetnik Jan Bec, ki je v preteklosti daroval tudi Jankovićevi županski kampanji, in sicer v manjšem znesku. Župan Janković je v zvezi z dogajanjem nastopil tudi v oddaji 24ur Zvečer na pajdaško-kapitalističnem TV-programu POP TV, kjer je o Becu med drugim dejal: “Poznam ga bežno, srečamo se dvakrat, trikrat letno, pred devetimi leti pa je za mojo kampanjo prispeval 100 evrov.” Tudi Damijan Janković je zanikal tesnejše povezave z Becom, med drugim za TV Slovenija.

Kunejeva je dobra prijateljica Gawisheve
Na Nova24TV smo že pred dnevi poročali, da je Becova partnerka Urška Kunej, že pred časom pa smo razkrili tudi, da je podjetje Paladin, ki je kupilo stanovanje Damijana Jankovića v trnovskem Močeradu, katerega lastnik je danes Bec, ustanovila prav Kunejeva. No, po številnih domnevah o povezavah med Becom in Jankovićevimi je zdaj postalo jasno tudi, da je Kunejeva dobra prijateljica partnerke Damijana Jankovića Ursule Gawish, ki se sicer v času “klavrnega konca” v prostem času prehranjuje z zrezki za 300 evrov. Urško in Ursulo je namreč ujel objektiv fotoaparata, in sicer v ljubljanskem Dvornem baru, priljubljenemu baru med ljubljansko elito. Obe dekleti sta bili sicer oblečeni v krzno. Becova partnerka, Urška Kunej, je poleg tega nečakinja Jankovićeve žene.

Partnerka Damijana Jankovića Ursula Gawish uživa v razkošju na grškem otoku Mikonos. Tam je v prestižni restavraciji Nusr-Et naročila steak za 300 evrov. (Foto: Instagram)

Kunejeva tudi soseda Jankovićevih na Rudniku
Vsekakor pa je Kunejeva tudi soseda Jankovićevih v ljubljanskem predelu Rudnik, kar pokaže tudi Google, če vanj vnesemo uradne naslove, na katerih so v registrih prijavljeni ljubljanski župan, njegov sin Jure in menda njegova sestrična Urška.

Jankovićev ‘pašaluk’ v ljubljanskem predelu Rudnik: Na naslovu Vinterca 55 je prijavljen Zoran Janković, na hiši številki 30 njegov sin Jure Janković, ki je stalno prijavljen pri starih starših, tretja soseda, ki je ustanovila podjetje Jana Beca in živi na naslovu Spodnji Rudnik II 39, pa je Urška Kunej. Naš vir pravi, da ni zgolj soseda, ampak tudi nečakinja žene Zorana Jankovića.

Da je Kunejeva za Jankovića že v preteklosti dajala denar, pa razkriva poročilo o volilni kampanji iz leta 2010, ki ga je, mimogrede, kot predstavnica organizatorja volilne kampanje sestavila Tjaša Möderndorfer, hči trenutno verjetno vodilnega parlamentarnega političnega kameleona Janija Möderndorferja. Objavili so tabelo tistih, ki so za Jankovićevo kampanjo prispevali denar. Na dvanajstem mestu je razvpiti Bec, takoj za njim pa Kunejeva – vsak je prispeval stotaka.

Rok Krajnc