fbpx

Je Šarca z lepo Natašo še nedavno ujel zasebni detektiv?! To postavlja na laž vse njegove besede o uslužbenki Sove!

Marjan Šarec in Nataša Hribar (Foto: Tarča RTV Slo in STA)

Marjan Šarec in prijateljica (Foto: Tarča RTV Slo in STA)

Nove razsežnosti afere Šarec in lepa Nataša. Zasebni detektivi so na Sovi zaposleno lepo N. H. ujeli skupaj s premierjem Marjanom Šarcem. Detektive je sicer angažirala Občina Škofljica, da bi preverila nenavadno dolgo bolniško odsotnost, zadeva pa bi na laž postavila Šarca, ki je pred kamero zatrdil, da lepe N. H. že nekaj časa ni videl. Režim je ob dogajanju resnično obupan, saj se vse bolj zateka k lažem, za širjenje lažnivih novic pa je Šarčev sekretar Damir Črnčec angažiral tudi novinarja Igorja Kršinarja in Vladimirja Voduška.

Zasebni detektivi naj bi pri svojem delu celo zalotili predsednika vlade Marjana Šarca skupaj z lepo N. H., ki ji je bila urejena služba v Slovenski varnostno-obveščevalni agenciji. Po neuradnih informacijah Požareporta naj bi namreč zasebnega detektiva najel župan Občine Škofljica Ivan Jordan, kjer je bila lepa N. H. zaposlena pred tem, angažiran pa naj bi bil za preverjanje nenavadno dolge bolniške odsotnosti. Zasebnega detektiva naj bi prav tako zaznali Šarčevi policijski varnostniki.

Da je režim resnično obupan, dokazuje to, da se vse bolj zateka k lažem
Odkritja zasebnega detektiva bi tako lahko na laž postavila Šarca, ki je pred kamerami novinarki Nova24TV zatrdil, da se z lepo N. H. že dolgo nista srečala. Zadevo sicer preiskuje komisija za nadzor obveščevalnih in varnostnih služb državnega zbora, da je režim ob dogajanju resnično obupan, pa dokazuje to, da se je k lažem zatekla tudi poslanka LMŠ in članica omenjenega delovnega telesa Jerca Korče, ki je predsednika Slovenske demokratske stranke Janeza Janšo na družbenem omrežju Twitter lažno obtožila groženj. To se je izkazalo šele po tem, ko so bili javno objavljeni magnetogrami sporne seje na Janševo zahtevo.

Jerca Korče in Igor Kršinar – oba z dolgimi nosovi. (Foto: STA)

Za širjenje lažnivih novic Šarčev sekretar angažiral Kršinarja in Voduška
Za širjenje lažnivih novic je Šarčev kabinet oziroma njegov državni sekretar Damir Črnčec že angažiral tudi nekatere režimske novinarje, med drugim Igorja Kršinarja z Reporterja, ki je v lasti tajkuna Martina Odlazka, in Vladimirja Voduška, ki upravlja s portalom TopNews, ki je sicer v lasti celjskega odvetnika Dušana Korošca. Na Voduška bi lahko pritiskali tudi s sodnimi postopki, v katere je vpleten. Sicer Šarca močno branijo tudi vsi preostali mediji, prav tako pa so mu v tej aferi naklonjeni koalicijski partnerji.

Vladimir Vodušek (Foto: STA)

Rok Krajnc