Marjan Šarec blati medij Nova24TV potem, ko je bil kar trikrat na naši televiziji! Njegov zapis sprožil odzive celo pri nekdanjih koalicijskih partnerjih!

Borut Pahor in Marjan Šarec pred predsedniškimi volitvami 2017. (Foto: Nova24TV)

“Vprašati se moramo, če želimo Orbanovo Slovenijo, ali želimo suvereno, nam lastno Slovenijo,” je pričel preko omrežja Facebook strašiti prvak LMŠ Marjan Šarec, ki je ne dolgo tega na presenečenje svojih koalicijskih partnerjev najavil odstop z mesta predsednika vlade. S svojo izjavo se je obregnil ob medij Nova24TV in na madžarsko lastništvo, pri čemer pa je zanimivo dejstvo, da sam v času pred parlamentarnimi in predsedniškimi volitvami glede pojavljanja v madžarskih medijih ni imel pomislekov, celo moledoval in prosjačil je, da ga stranka SDS podpre na predsedniških volitvah ter mu omogoči nastope v “madžarskih medijih”. Na njegov zapis so se odzvali številni, celo nekdanji koalicijski partnerji.

Marjan Šarec je bil do sedaj že trikrat gost na naši televiziji, dvakrat v času predsedniških soočenj, enkrat pa pred državnozborskimi volitvami. Na to ga je spomnil tudi prvak SDS Janez Janša, ki je preko Twitterja v odzivu zapisal: “Drži. 3x. Na znanih krajih ob znanih časih. 2x pred pričami. Igralec pač igra svojo vlogo, dokler ne zamoči in ga režiser ne nažene. Potem pa iz parterja kriči na igralce in se smeši do patetičnega konca.”

Šarec je v svoji izpovedi uvodoma izpostavil, kako je stranka SDS pričela sestavljati vlado in da se je pričela govoriti o ponudbah. “Nekateri menimo, da je ni ponudbe, ki bi nas premamila, ker imamo dostojanstvo in zgodovinski spomin,” je komentiral potem, ko je pravzaprav sam tisti, ki se je odločil za odstop. Pri tem je v stilu marginalnega portala, ki ga v zadnjih dneh promovira javna hiša RTV Slovenija, svoj zapis usmeril na medij Nova24TV in zapisal: “Morali pa bi se vprašati, komu bo ta vlada podrejena, če se mediji stranke SDS dokazano (in SDS tega niti ne zanika) financirajo z Madžarske. Namesto, da bi že bile sklicane vse možne komisije v Državnem zboru RS in da bi politika enotno povedala, da je to nesprejemljivo, mirno tišči glavo v pesek. Zanimivo je, da Matej Tonin, ki ga tako skrbi nacionalna varnost in se ukvarja z vsem mogočim, še ni sklical “svojega” KNOVS-a.”

“Namesto tovrstnega ukrepanja mediji poročajo o tem, da bo Janša tožil mene zato, ker sem povedal tisto, kar je splošno znano. Bodimo no resni. To je tako, kot bi se morski pes pritoževal, da ga obravnavamo za nevarno žival. Stranka, katere predsednik in člani so v preteklosti in tudi dandanašnji izrekli na stotine žalitev, od mene pričakuje opravičilo za izrečeno dejstvo. Ni potrebno posebej omenjati zmerjanja novinark s prostitutkami. Da o njihovih medijih, ki se spuščajo na najnizkotnejše ravni diskreditacije, na osebni ravni. Ko kdo toži Janšo, gre za “krivosodje«, ko toži Janša, je sodna pot v redu. Dvojna merila pač …” je zapisal Šarec in dodal: “Ko je v javnost prišlo sporno financiranje strankinih medijev (namreč enega brez drugega ni), smo namesto, da bi celotna politika to najostreje obsodila, priča obtožbam s strani SDS.”

Novinarjem naj bi se dogajale grožnje
Nato je pričel Šarec navajati, kako naj bi se dogajale grožnje novinarjem. “Dogajajo se tudi grožnje novinarjem … že zdaj … kaj šele bo, ko se bo sestavila vlada pod vodstvom SDS.” S tem se je navezal na poročanje Mete Roglič iz Dnevnika, ki je iz odgovora Janše, ko ga je ta povprašala o načrtih organov stranke SDS v soboto, naredila pravo dramo, ko ji je ta v šali odgovoril, da imajo na dnevnem redu uredniško politiko Dnevnika. “Če se vi vmešavate v našo stranko, se bomo tudi mi v vašo uredniško politiko, saj smo v svobodni državi,” je izjavil. Večina tam zbranih novinarjev je izrečeno seveda razumela kot šalo, toda ne Rogličeva, ki se je postavila na okope.

Foto: STA

Med drugim je Šarec zapisal, da ga zanima, kako bo SDS neprodušno zaprla meje proti migracijam, hkrati pa podpirala Hrvaško na poti v območje Schengna. “Zlasti v luči predsedovanja 2021. Slovenija podpira vladavino prava … kako bo stranka SDS pojasnila nenehne napade na sodstvo in druge neodvisne institucije? Ali igra danes, ali bo igrala takrat, je pravzaprav vseeno. Maske bodo padle slej ali prej,” je zapisal Šarec in v zaključku poudaril, da bi se bi bilo potrebno vprašati, “če želimo Orbanovo Slovenijo, ali želimo suvereno, nam lastno Slovenijo. Ve se, kateri predsedniki strank imajo zdaj odločitev v svojih rokah. Izbira je jasna … ohranjanje položajev in asistiranje pri vsem zgoraj navedenem, ali predčasne volitve, kjer bodo odločili ljudje!”

Šarec, ki je našemu raziskovalskemu novinarju Luki Svetini med drugim priznal, da spremlja tako prvi kot tudi drugi program naše televizije, v stilu nacionalne televizije napleta že večkrat slišano zgodbo o madžarskem vmešavanju v slovensko politiko zgolj zato, ker so lastniki Nova24TV. Pri tem pa pozabljajo, da je Nova24TV zasebno podjetje, ki se financira iz zasebnih virov. Podobno kot tudi Pop TV, Večer, Reporter, Delo, Dnevnik, Mladina …, ki pa pri Šarcu ne zbujajo zanimanja.

Bandelli: “Zapustil si, kot kapetan, ladjo. Odšel z najboljšim rešilnim čolnom in vse sodelavce pustil, naj bi utonili”
Na zapis Šarca se je odzval nekdanji kohezijski minister Marko Bandelli in izpostavil: “Kaj je sedaj potrebno to opravičilo, to obtoževanje? Ministri koalicijskih partnerjev so dobro delali. Odstopili smo vsi tisti, ki si nas ti želel odstopiti. Pisal si polno neresnic in brezveznih razlogov, da si se delal lep v luči tvojih volivcev. Ne gre tako. Mi dobro vemo, zakaj si od mene želel odstop. Tam se je vse začelo. Naj te spomnim, da so odstopili samovoljno le tvoji ministri (3). Na koncu, brez kakršnega koli posveta s tvojimi koalicijskimi partnerji, še sam. To je dokaz velike šibkosti, strahu in neznanja. Razočaranje.”

Marko Bandelli

Bandelli je Šarcu dal vedeti, da je za nastalo situacijo krivda ekskluzivno na njegovi strani. “Zapustil si, kot kapetan, ladjo. Odšel z najboljšim rešilnim čolnom in vse sodelavce pustil, naj bi utonili. Zgovarjal si se na nemožnost sodelovanja. Kar ni res. Z edinimi, s katerimi nisi mogel sodelovati in so te zapustili, so samo tvoji ministri. Sedaj želiš volitve,” mu je očital.

Dolžni pa Šarcu niso ostali niti v podmladku Židanove SD, Mladem Forumu. Zapisali so namreč: “Gospod Šarec. Zgolj in samo vaš odstop je omogočil, da lahko JJ sestavi vlado. Po toči zvoniti je prepozno, če v vašem jeziku povemo.”

Čeprav Šarec rad drugim očita dvoličnost, pa je ravno sam tisti, ki je dvoličen, namreč negoduje, ker ima sedaj relativna zmagovalka volitev možnost sestavljanja vlade potem, ko se je sam odločil za odstop, nato pa daje še na tnalo medij, ki ga celo spremlja in v katerem se je zaradi medijske prepoznavnosti želel pojavljati. Šarca le ni nihče prisilil, da v predvolilnem času stopi v studio Nova24TV.

Hana Murn

 • Peter

  Kaj pa drugega še ostane malim, no.

 • ROMAN Naprudnik

  to so pa amaterji v politiki!

  • VERZIFIKATOR

   Fant je užaljeni petelinček.

   Marjan Kamnikar

   ŠLA SI, VLADKA

   Šla si, Vladka, konec je ljubezni,
   skupaj sva bila poldrugo leto,
   zdaj bilo mi je veselje vzeto,
   ves prepuščam bolu se, bolezni.

   Šla si, Vladka, se je kar zgodilo,
   bil je ponedeljek, sredi zime,
   zaželela si si boljše klime,
   oh, dekle, da si me zapustilo!

   Šla si Vladka, pa bi zate skočil,
   kot sem rekel, še v bazen za stavo,
   ne na noge, skočil bi na glavo,
   ne da bi pri tem obraz si zmočil.

   Šla si Vladka, več se ne oziraš,
   sam ostal sem, samcat in pozabljen,
   kakor klovn ostarel odrabljen,
   ti pa drugim že medtem poziraš.

   Šla si, Vladka, več se ne povrneš,
   prazna zdaj je cirkuška arena,
   tebe priteguje druga scena,
   mojo prošnjo sleherno zavrneš.

   Kam odhajaš, moja Vladka, danes?
   Pesem sem ti hotel napisati,
   pa sem moral ves pobit spoznati,
   da tvoj novi je izbranec Janez.

   • tasilo

    Dragi Verzifikator, vsestransko perfektno kot vedno! Le eno mičkeno jezikovno oz. skladenjsko pripombo bi imel, če smem:

    ne na noge, skočil bi na glavo,
    ne da bi pri tem obraz si zmočil.

    Raje “in pri tem si ne obraza zmočil”; ritem, meter, stopica … vse ostane enako. Slovenščina namreč ne prenese tim. čefuskih “ne-da-bi-jevskih” in “brez-da-bi-jevskih” stavkov. Naša skladnja in logika jezika je drugačna.

 • Peter

  Spet je zamudil priložnost, da bi bil tiho, no.

 • Marko Prec

  Šarec je napisal vse, kar je res. Zato vam gre na jetra.

  • Stajerka

   ….ne vem kdo gre komu bolj na jetra……mislim, da je Šarec že v fazi ciroze…….

  • Peter

   Hehe, lejga upokojenčevega malikovalca, si je našel novega idola, ki mu slepo sledi in verjame vsaki njegovi besedi.
   Priden, dobiš piškotka, no.

   • Steiermark

    ampak onega, v obliki kosti…. takšne imajo takšni “zvesti” zelo v čislih…

   • Simon Rožič

    …Šarec je kučanov zadnji prdec v prazno; osiveli osel samo preverja ,
    do kam lahko nateguje Slovenski narod, ki ga ne mara !

  • Rožle

   Ti si verjetno njegova mama .. lepo, da še vedno skrbiš zanj

  • Andrej

   Ja, če je Šarec rekel, je vse res. Tako kot vedno. Neizpodbitno res. Zato pa imamo šarcizme. Mimogrede, a si opazil, da ni govoril v prvi osebi ednine, ampak množine? S kakšno pravico mene štuli zraven? Niti toliko ga ni v hlačah, da bi sam prevzel odgovornost za lastne izjave, ampak jih posplošuje na vse. A niti tega ne prepoznaš?

   • zaslosds

    Markec ni veliko v šolo hodil

  • Peter

   Ne, ni napisal vsega, kar je res, marsikaj je izpustil.
   Torej lahko rečemo: “Vse, kar je napisal, je res”, to bi pa šlo, slovnično, drugače pa ojojojoj, Marko, no?
   Je tako, Tasilo?

   • tasilo

    Tokóla, ejga, bom prec odgovoru:

    “Res je, da je napisal. To je pa tudi vse.”

  • rabbit

   Kaj pa je napisal, da je vrata odprl pa krofe prehladil ali da je na glavo skočil v prazen bazen ali kaj novega.

  • macon

   Zlagal se je v vsem. Tebi, ki ne razumeš osnov osnov, je verjetno čudno, da tuj lastnik vlaga denar v podjetja katerih lastnik je, kot je tukaj bojda problem z “Orbanovim” denarjem. Pop tv in Kanal A sta v lasti Američanov, Finance Švedov, Mladina od firme v Italiji, ki je kradla denar iz nabav žilnih opornic. Čigave interese pa te firme zastopajo? Zakaj pa one niso problem?

   In potem naprej po vseh “skrbeh” in “pomislekih” kamniškega bleferja. Kaj pa sklep, da se levi bojijo, da bodo izgubili krajo državnega denarja, če se spremeni izvršna oblast? A ti je to kdaj padlo na pamet, genij? Ko ti vsega zmanjka, so seveda “vsi glih”. Eni, ki kradejo in oni, ki bi bojda tudi radi. Pripisana misel za vas zmešance izenačuje izvršeno dejanje.

   Levi tako lažete, da se bodo laži zvrnile na vas same, konec koncev “osrednjim” medijem pada gledanost, poslušanost in naklade, ker vas večina komaj prenaša.

  • šmentanamuha

   Kdaj boš nehu dudo cucat?

  • zaslosds

   To je bil tvoj veliki vodja,si ponosen markec?

  • Schemva Miro

   Ne moreš verjeti kakšni bedaki obstajajo.

  • sodnikisozločinci

   Japajade, na jetra mi gre pivo, ne pa Šarec.

 • Stajerka

  ….lejte…..vzamite to kot brezplačno reklamo…..lewaki trdijo, da vas ne berejo, vsi pa vedo kaj se piše :))…..ne se vznemirjat zaradi Šarčevih izjav, na dolgi rok smo vsi mrtvi……je djal…..pa se je spet fstrelo v koleno, on je mrtev že na kratek rok…….
  ……drugače pa Nova24……kar pogumno naprej, se vidi kako ste neodvisni mediji močni……peščica vas je, pa se 90% MSM in totalitarnežem tresejo hlače in glas………in Šarec bo grozil z Orbanom, pa ne vem, če bo kje v EU našel bolj nesposobnega voditelja kot je on sam……to se je vedno znova in znova dokazovalo ob njegovi popularnosti na mednarodnem tepihu (je reko, da ni parket)…….

  • Steiermark

   “letečem tepihu”, zatorej bolj spada med turke, in ostale alahove častilce….iz katerih sam izhaja!

 • Peter

  Zadnje afere 25 miljonov v zvezi s celjsko bolnico pa ni omenil.
  Verjetno nam gre zato na jetra, no.

  • Stajerka

   …pa če še prištejemo Jankovićeve milijone……smo na 55 mio, toliko je znašal dvig pokojnin za 1,5% za VSE UPOKOJENCE V SLOVENIJI……in to so lewaki zagonili v samo 2 aferah…..kje je pa še ostalih 9.998 ???

   • Peter

    Marko Prec ga ma rad, kaj čmo, pa še vse je napisal, kar je res, no.

  • zokispoki

   Xarax je v paniki. Do sedaj je dokazal samo, da je popolnoma nedorasel polozaju predsednika vlade. Pravzaprav nas sramoti povsod, kamor gre ! Razen guncanja afen, laganja in zavajanja, ocitno tudi ne zna drugega, de !

 • Andrej

  To je biu zdej Šarec šou, je pokazu kar je mou. Pol je pa šou.
  Mi pa v jok, pa na drevo. Ha ha ha…

 • Peter

  Izjemno popularen je tudi stavek o maskah. Da bojo padale ali nekaj podobnega, oziroma so že, padale, odvisno od pisatelja in njegove umetniške domišljije.
  Mask si še nadeli nismo, pust šele prihaja, no.

 • Unikatna

  Dobra reklama za Nova24TV in SDS…pozablja pa na vse tuje lastnike, ki imajo v lasti marsikaj…

  • Resnica

   Ja zanimivo da so vam bralcem nove 24 lastnistva mainstream medijev sporna lastnistvo nove pa je…in celo trdite da lastniki iz tujine ne vplivajo na clanke…a ni zanimivo kako imate na isto stvar popolnoma drugacen pogled…si predstavljate da bi bil delni lastnik 24 ur junker

   • Unikatna

    Kdo najbolj blati Nova24tv? Potem Šarec mora po pravem blatiti tudi ostale….Kaj pa je naredil Juncker dobrega za EU?

    • Resnica

     Kaj pa ima vprasanje kaj je juncker naredil.dobrega za eu z mojim vprasanjem…saj ves da vprasanje lastnistva in vplivanja na medije tu nima nobene veze s tem a je nekdo dober ali slab…kako to da se vecini na tem portalu zdijo lastnistva drugih slo medijev sporna med tem ko niso nic drugacna od lastnistva nove le da so tu lastniki iz politicne desnice tam pa s politicne levice

     • Unikatna

      Ker si ga postavil/a kot primer, če bi bil junker delni lastnik…

      Vsak dober lastnik bi deloval v dobro medija in dal novinarjem popolno svobodo pri pisanju…

     • Resnica

      Yea right…politicna skupina ali politik ki bo nadzoroval medij bo dal novinarjem popolno svobodo pisanja…a mi das en primer takega medija

      Ps…lastnik kakrsnegakoli podjetja ima namen sluziti denar tako da je svoboda novinarjev dalec za profitom…kar je pac logicno saj ljudje zivijo o denarja ne pa resnice

 • Peter

  17 dni od odstopa, pa še nikjer nove stranke in najnovejšega novega obraza….
  Koga bo pa zdaj malikoval naš Marko, no?

 • Stajerka

  “Na volitvah se vidimo,” je ob prihodu iz zapora dejal Šiško. Leta 2018 je za njegovo gibanje glasovalo 0,59 odstotka volivcev.

  ….show must go on :))

 • piko8

  Kva je dej sepentinšek, a dej boš pa sam jokcov, k mulc ki mu v pekovniku vzamejo lopatko, a dej no!!!!

  • Steiermark

   Zato se iz užaljenosti tudi ponemari v hlače in potem svoj smrad pripisuje drugim! Tako pač je z onimi, ki po svoji , prirojeni jugoviški maniri, kar naprej hočejo “nadmudravat”.

  • rabbit

   A veš on je bolj tak otrok : Prav vi se kar igrajte jaz pa grem, ampak mularija ga ne posluša pa se še kar naprej igra on pa tam v kotu vpije kako to ni fer.

  • zaslosds

   Tega tišlarja je potrebno čim prej nagnat iz politike,da nam ne bo naredil še več škode kot jo že.

 • rabbit

  Mrtvo truplo je začelo zaudarjati, pa še bolj bo.

 • Joško

  Komedijant, star Yugo pregovor prav: “Nije žvaka za seljaka”. Sezona gasilskih in drugih veselic se bliža, pa boš lahko tam “predsednika vlade” špilal; če te bo sploh še kdo hotel poslušati. Tudi honorar bo vsaj pol nižji, kot pred leti, pa še na davkarijo ga bo treba prijaviti. Nič več plačila na roko.

 • pajot

  Pek krofov je odšel in pustil vrata kuhinje odprta. S krofi torej ne bo nič.
  Zdaj se bo Janša lotil,pa ne krofov,pač pa grofov.
  Upajmo.

  • anzek

   Miran Čirić, je malo prej zapisal na twitterju, da bi nekatere kap, koliko poslancev podpira nastajajočo vlado.

   Mogoče pa le še ni vse izgubljeno za SLO.

   ps.
   Za Šarca je astrolog pravilno napovedal njegov odstop. Sedaj samo čakam, da se uresniči njegova druga prognoza. Z junijem bo politične karijere s Šarcem konec.

   Nikoli mi ni bilo jasno: kdo, z normalnim IQ-jem, lahko voli takšnega psihopatskega bolnika.

   • rabbit

    En novinar je izjavil, da če bi bile volite tajne bi Janša dobil 80 glasov.

    • Vera

     80 % ne samo glasov.

   • Silos

    Kamničani v želji,da se ga znebijo na občinski ravni!

  • zaslosds

   Tajkunov

 • JANEZ GUS

  Šiptar ima PIZDO v genih.

 • Gren

  ALI JE SERPENTINŠK RES MEŠANČEK MED MAJMUNOM IN MEDVEDOM OBA SE ZAČENJATA NA M ZATO JE DOBIL IME MARJAN ?

  • Steiermark

   Ni toliko problem njegovo ime, bolj je problematično to, da ima največ majmunskih genov in temu primerno obnašanje….. o medvedu pa je bolj malo zaznati.

 • D_evil

  a zdaj je Bandeli kredibilna oseba, ki bo dajala komentarje. O velikem vodji pa itak škoda izgubljati besed.

  • Peter

   Veš, devil, ne boš verjel, ampak včasih je treba poslušati, kaj je kdo rekel in ne kdo je kaj rekel.
   Bo šlo?
   Sicer pa, kar se mene tiče, ti mirno izgubljaj besede, ti jih bom pomagal iskati, no.

 • Antonius

  Suverenost države?!
  Šarec jo je *branil z nadaljevanjem kriminala, zlorabo položaja za zaposlovanje njihovih in njegovih in priseljevanjem zgodnjesrednjeveških šerijatarjev.
  Šarčeva anti-Janša koalicija je bila plod slovenske volilne naivnosti in globoko razrasle neumnosti.
  Srednjih let je šele. Do konca življenja bo lahko, po vaških veselicah, humorno igral sebe, predsednika.

 • lokec

  Mene pa zanima kje je Olga. Že dolgo nism videl njenega komentarja. Res oglasi se, če boš to prebrala.

 • tasilo

  Duka Lonćić si je zvezal šnirnce. Jasno, da je užgal na gobec. Dvorana pa v smeh. :)

  • Peter

   Jaz tudi, hehehe…

  • Peter

   Upam, da bodo na hanzi povabili na intervju tisto tovarišico, ki je začela s političnim Duko Lončićem (hehe) in jo povprašali, kako komentira njegov izstop iz ekipe, no.

 • to_mi_delaj

  Zadnji trzljaji tega siptarja

 • macon

  Glumačevim lažem lahko verjamejo samo popolne budale in barabe. Vsaki točki lahko odgovorim, vendar zakaj bi se trudil z levimi kriminalci?

  Tisti, ki mu verjamete, si zaslužite vse slabo.

  • Peter

   Saj ni nobenih točk, kar neke blodnje in namigovanja so.

   • macon

    Levičarji so po pravilu skrajno lažnivi, pokvarjeni in še zabiti. Sami kreteni, en bolj bedast kot drugi.

 • Simon Rožič

  Pustite revežu, težkem shizofrenem bolniku, da crkne; do zadnjega bo gonil
  svoje nebuloze, če bo le imel kakšnega poslušalca…Ignoranca je božja mast za
  take kretene!

 • Hanzi

  Heheh, lepo je dr. Gorenak opisal svoje sanje, kako člani zavožene koalicije, klečijo pred Janezovo pisarno. Bandelli, bi lajal v luno, samo, da bi ostal v parlamentu. Ne se bat, tudi Bratuškova pride.

 • est

  Serpentinšek alias Šarec ali Šarac pa-pa,nasvidenje,

 • Ivan Ivanovič

  Šarcu je njegova vloga premiera stopila v glavo. Pozabil je, da je samo marioneta, na kateri je nalepka: po uporabi odvrži.

 • šmentanamuha

  Šarec je postal en patetičen Pinokio. Vedno daljši nos ima.

 • NoName

  Komedijanti nikakor ne sodijo v politiko, politiki pa iz sebe ne bi smeli delati komedijantov

 • totex39

  Odstopil kot predsednik vlade, sedaj pa še z zadnjimi nesramnimi komentarji hoče uničiti še tiste, ki jim je do države.

  • zaslosds

   Ta tišlar ima vse Slovence za budale,čas je da spoka na radio gaga samo kdo ga bo poslušal in gledal.

 • Ivan Ivanovič

  Problem ni Šarec, notoričen nesmešen zabavljač, problem so ljudje, ki volije bedake.

  • tohuvabohu

   Drek vedno priplava na vrh. To je dobro, saj se edino tako lahko odstrani.

   • Peter

    Če drek predolgo ostane v greznici, se raztopi in se spusti v globine. Prekrije vse, duši vse.
    Saj veš, kaj sem hotel povedati, no?

 • Resnica

  Zanimivo kako kar naenkrat na novi 24 ni vec negativnih clankov o desus, smc in nsi…v dveh tednih ste popolnoma pozabili na njih in celotno svojo frustracijo stresate na lms…saj veste da to lmsju zvisuje podporo kaj ne?

  • tohuvabohu

   Kaj je že lmš?
   Sicer pa še en klošar, ki hlasta za plusi, hehe.

   • rabbit

    Lažnivci Marjana Šarca.

   • Resnica

    O teh pluskih sem ze veliko slisal na tem portalu ja in vidim da se nekateri ogromno ukvarjate z njimi…zgleda potrebujete neke potrditve da se toliko ukvarjate z njimi ker meni osebno je povsem vseeno za njih in ce bi iskal potrditev je sigurno nebi iskal na portalih polnih oprancev…lms je pa stranka ki bo po naslednjih volitvah izrinila politicna trupla na levici

    • tohuvabohu

     Nič se ne bi ukvarjal s plusi (to je plod tvoje bolne fantazije), če si ga ti ne bi dal sam sebi, teslo.

     • Resnica

      Ja saj vem da so teorije zarote del mentalitete tega portala tako da me ne cudi da si tudu ti pripadnik ene iz med njih…zanimivo tudi kako si dam dva plusa kaj ne haahaha

  • Peter

   Ja, tako je to, draga Resnica.
   Ampak, kot smo že velikokrat rekli, tega medija ti ne plačuješ, plačuje ga Orban, kot vidiš.
   Mi pa plačujemo in Hanzi in Poop pa moramo vsak dan poslušati kako stresajo svoje frustracije na SDS, kaj praviš na to?
   In saj veš, v politiki pač vedno najebe Resnica, no.

  • Peter

   Jaz tudi podpiram LMŠ. En najlepših načinov, da se ljudjem počasi odprejo oči, sta LMŠ in njihov serpentinšek.
   Razen za vernike, jasno, no.

   • Resnica

    No jaz ne podpiram lms tako da ne vem koga si mislil ko si rekel da tudi ti podpiras lms…moja podpora v sloveniji je pri nsi pa se to za to ker res ni drugega ampak v sloveniji oni pridejo najblizje libertarcem v ameriki…je pa res zanimivo kako naenkrat ni nobene kritike proti smc in desusu na tem portalu kaj ne? Kaj to ste komentatorji cez noc spremenili mnenje ali sta smc in desus cez noc postali super stranki…ena ali drugo
    To da smo dve leti poslusali kako je smc polna nesposobnezev in barab sedaj pa podpirate sestavo vlade s tako stranko…da o desusu ne govorimo

    • Peter

     Veš, težko se pogovarjam v imenu vseh….podpiramo sestavo vlade s smc…itd. Jaz osebno je ne, ampak tak sistem imamo in očitno drugače ne gre. Ali pa še nekaj let naravne katastrofe , ki se ji reče serpentinšek….politika je, saj veš kaj, načelsnot se vedno konča pri stolčkih in s tem denarju…

     • Resnica

      No s tem komentarjem se pa v celoti strinjam…sploh z zadnjim stavkom ki bi moral biti uradni moto politikov

 • anzek

  Ampak Erjavec je vedel že v predvolilnih soočenjih: “Nov obraz bo nova napaka”.

  https://twitter.com/jocarules/status/1225434528929525761

  • Vana

   + + + + hi. . . hi. . . . . on že ve !! Jih je že veliko skozi dal !!

 • mona lisa

  Tega Šarca čimprej na smetišče politike.

  • Silos

   In kije je to ?? Še vsak,ki je šel na smetišče ima prav lepo in dobro plačano službo!

   • Joc 52

    Zal….za sedaj

 • Schemva Miro

  Skleda se mu je razbila,pa še pet številk prevelike čevlje je obul,sedaj so pa vsi drugi krivi.

 • Peter

  Kaj pa skupna seja s srbsko vlado, tov serpentinšek?
  Bi se dalo tukaj zaznati kakšno srbizacijo Slovenije ali pač ne, no?

 • pajot

  “da je država last vseh njenih državljanov in njihovih političnih organizacij in ne le enega dela, ki si nad njo lasti monopol”.
  To je izjavil milan kućan na včerajšnjem klepetu foruma 21.
  Če je to res rekel(vir Reporter),potem ni pri zdravi pameti. Kako si upa udariti po svojih?

  • Peter

   Dogodku pa so dali naslov
   Je Slovenija lahko še naprej brez vizije?
   Pomenljivo, sploh v luči dejstva, da zadnje tri vlade, ki naj bi pripravljale in uresničevale vizije, izhajajo iz tega istega brloga, no.

 • Anton

  Zdaj so pa že skoraj vsi za Janšo! Jaz ga ne bom več volil.

  • sodnikisozločinci

   A tudi klobas ne boš več jedel, ker jih hoče vsak pes požret?

   • Anton

    Hahaha!

 • Peter

  Tov serpentinšek, pred letom in pol, ko ste se poimenovali za premjeja, sem jaz rekel, da se to ne bo dobro končalo.
  Če boste kdaj za nastope na gasilskih veselicah potrebovali jasnovidca, me lahko pokličete, računa ne rabim, no.

 • Smo-vas-in-še-vas-bomo

  Pič** vam je materina domobranska pokvarjena!!!… V brezna z vami…gamad !!!

 • Peter

  Velikokrat se vprašam, ali ti ljudje res povsem izgubijo stik z realnostjo, so res, pod vplivom hvaljenja v osrednjih medijih, postali povsem nesposobni dojemati življenje, dojeti, da so tudi oni ljudje z napakami in to veliko napakami, si res predstavljajo, da so nezmotljivi…in konec koncev, si res predstavljajo, da bomo verjeli takim bedarijam, kot jih je zgoraj na kup naklamfal serpentinšek, no?

  • macon

   To se zgodi pretežno samopašnim in samovšečnim bedakom. Lahek uspeh za lezenje v rit jih bliskovito še pokvari in potem nimajo meje in sramu.

 • Peter

  Dogajajo se tudi grožnje novinarjem….?
  Dogajala so se navodila državnim firmam, kje lahko oglašujejo, kje pa ne.
  Kratek spomin tov serpentinšek?

 • Smo-vas-in-še-vas-bomo

  Poznam nekega Petra ki se vsak dan pokaka v hlače ob 15:00 uri !!!

 • Viktorh

  Smo-vas-in-še-vas-bomo
  Pič** vam je materina domobranska pokvarjena!!!… V brezna z vami…gamad !!!

  Sedaj še pijemo svoj teran, kasneje pa bomo rvaškega – po židanu, bumbar

 • Viktorh

  Smo-vas-in-še-vas-bomo
  Poznam nekega Petra ki se vsak dan pokaka v hlače ob 15:00 uri !!!

  To je tvoj očka.

  • Peter

   Se mu je danse spet poslabšalo, našemu tumpeku?
   Moramo skrbeti zanja, no.

   • Viktorh

    V Halozah je preveč samoroda…, pa koza ga vara…

  • Peter

   Lahko razložiš, kaj si hotel s tem komentarjem povedati, Viktorh, no?

   • Viktorh

    Smo-vas-in-še-vas-bomo
    Poznam nekega Petra ki se vsak dan pokaka v hlače ob 15:00 uri !!!

    To je tvoj očka.

    Naslovljeno je bilo Smo-vas-in-še-vas-bomo in njegovemu očetu.

 • Viktorh

  Verjamem, da se bo na koncu Šarac pohvalil, da je še boljši od Đingiskana.

  • Peter

   Saj je. Počakaj, ko se bo začel hvaliti, da je boljši od Tita, takrat se bo pa komunjaram zmešal, no.

 • Smo-vas-in-še-vas-bomo

  Zakaj Viktorh piše tako ogabne komentarje?… Lahko ga je sram !!!

  • Viktorh

   A si še odstranil očetovo govno?

   • Smo-vas-in-še-vas-bomo

    A te ni sram, da uporabljaš takšen ogaben vokabular?

    • Viktorh

     Saj si iz greznice…

 • Smo-vas-in-še-vas-bomo

  Čujte, Marjan Šarec je danes objavil ostro javno pismo, v katerem slovensko javnost sprašuje, ali želimo imeti Orbanovo ali suvereno Slovenijo!!!

 • Smo-vas-in-še-vas-bomo

  Šarec: “Mediji SDS se dokazano financirajo iz Madžarske, da o spornih kreditih niti ne govorim.”

  • macon

   Nobeni inštituciji ni bilo nič spornega, čeprav so polne levičarjev.

   Kaj pa oprana iranska milijarda, a te tudi to plačuje, da lažeš in groziš? Navaden izmeček si.

 • Peter

  Zanima ga, kako bo vlada neprodušno zaprla meje proti migracijam in obenem podprla Hrvaško pri vstopu v Šengen?
  Torej, je pogoj za vstop Hrvaške v Šengen porozna meja, čez katero gre lahko vsak, ki ima 5 minut časa?
  serpentinšek, no?

 • Peter

  Tumpek spet prevzema portal, vidim?
  Tumpek, spat pejt, no.

 • Vince Blake

  Čudne besede Šarca o državniku (Orban), kateri ga je od voditeljev sosednjih držav sploh edini povabil na uradni obisk.

 • Inaz

  Revež še vedno misli, da bo s programom antijanša rešil sebe in stranko na volitvah. Na misel mu ne pride, da je sam zamočil in da ga pri naslednjih volitvah ne bo več.
  Jok in stok ter dolge pisarije ne pomagajo več.

 • xtc

  Šipac se zopet derde v tri krasne.
  Sicer je pa njegova teza zelo zanimiva,kajti ,če bi večino Slovencev vprašal kaj snmatrajo narodno jedjo ali burek ali golaš ali segedin golaž bi se verjetno preje odločili za slednja dva ne burek.
  Sicer pa arnavtovć itaq nima vse čiste,še posebej to ,da se je navduševal nad nacionalnim Socialistom Dolfetom pove vse o njemu.

 • Liberalec

  Ni važno koliko krat je bil Šarec vaš gost. To je deplasirano.
  Važno je, če ste o njem in tudi o drugih poročali pošteno in profesionalno, pa on kljub temu, “pljuva” po vas.

 • Franci Pušenjak

  Vsekakor imam raje orbanovo Slovenijo, kakor Šarčevo!!! Orban je Madžarsko dvignil iz blata in jo pelje naproti močni in razviti državi! Šarec je dokončal potop Slovenije, ki so jo začeli nadvse “sposobni novi obrazi”! Vsekakor so nam ugrabili “nam lastno državo”, ta je sedaj last le še udbomafije, podzemlja in zakulisnih lobistov, ki vrtijo šarce okoli malega prsta! Hvala šarec nikoli več in prav zares nikoli več!!!!

  • Slovenec

   Tako je. Odličen komentar.

 • Jani Steiner

  Totalen idiot tale komedijant, ne vem, saj je imel vlado??? Res mu kapla drek na možgane.

 • piko8

  Bolje živet v ORBANOVI DEMOKRATIČNI Sloveniji, kot v komnistični balkanski vukojebini pod vodstvom murglske PODGANE milana kurčana !!!!

 • hajduk

  Zakaj je to problem, med vojno je kmečka zveza odlično sodelovala z vsemi sosednjimi okupatorskimi državami.
  Komunisti so v okupaciji videli katastrofo za slovenski narod, gospodarji slovenske zemlje pa priložnost za nov začetek, osvobojen kuge komunizma in tretjerazrednih revežev, ki se niso rodili pravim staršem.
  Danes je kar je, vsekakor je Orbanov denar manj krvav kot Sorosov, ki financira rdeče fašiste, konec bo pa isti. Pravzaprav je celo pametno pobrati keš od madžarske levice in desnice, kadar ti ga kdo ponudi, ga pač vzameš. Brez skrbi, saj Soroseva fundacija tudi takoj prekine sodelovanje, če kdo od prejemnikov zastonj denarja slučajno podpira Orbana oziroma desničarje. Nobena od teh fundacij ne more delovati na ozemlju tujih držav brez soglasja totalitarnega aparata, to je vse pod nadzorom raznih vojaško policijskih služb.

 • hajduk

  Kaj bi sploh rad Šarec, imel je oblast in jo je sam izpustil iz rok. Ne zaradi SDS, ki je bila v opoziciji, čeprav so dobili največ glasov na zadnjih volitvah.
  O čem naj sploh pišejo mediji, o njegovi družini ne morejo pisati, če je pa sirota. Lahko bi javnosti predstavili krušna starša, ki sta ga očitno odlično vzgojila, če je bil pa popularen komik, župan in je postal celo predsednik parlamenta, ne da bi se izkazal ali vsaj izstopal na katerem koli pomembnem področju. Od kod mu potem taka politična moč, mediji niso odkrili nobenih takih povezav, ki očitno obstajajo.
  Ne da se meniti niti o politiki njegove stranke, ki v Sloveniji skiraj ni prisotna, za razliko od večjih, starejših strank, ki imajo sedeže praktično v vsaki vasi.

  Zakaj ni šlo, kako so lahki v zgolj par letih tako počečkali nepopisan list in ga naposled uporabili še kot toalet papir, za brisanje pokakanih riti, to je še najbolj zanimivo v Šarčevi zgodbi. Pa ne zna povedat, ne zna razložiti niti zakaj je SDS kriv in kako točno se mu je zameril ta medij, verjetno ne obstaja vse to samo zato, da bi bilo njemu fino.
  Marsikdo naivno misli, da je slovenska politična scena otročja in preprosta, ker ne vidijo ogromnega vojaško policijskega aparata v ozadju in popolnoma zlobirano, pravzaprav monopolizirano gospodarstvo, take Serpentinške naši nacionalistični komunistični levi snedejo za malo malico.

 • Slovenec

  Presneti Šarec, kaj se petelini, Slovenija z Orbanovim načinom dela in zaščito bi imela veliko večji ugled, standard in varnost, seveda z desno državotvorno
  vlado.

 • piko8

  serpentinšek jokca, kot razvajen fantek, ki mu v peskovniku vzamejo lopatko!!!
  Imev je vse, zakockav je vse, to je rezultat levih nenasitnih Fašistov!!
  serpentinšek in črncec sta zrela za na DOB!!!

  • xtc

   Človeka j*** kosovski ego in mentaliteta,ta cepc misli ,da je SLO Tromp,je pa navadna balkanska šajtrga.

 • sašo

  Šarec ej nervozen, taktiziral ej s predčasnimi volitvami na katerih je računal na zmago in na bistveno večje število svojih poslancev . Ni računal na to da bi lahko JJ sestavil vlado, zdaj mu teče voda v grlo pa se gre daleč pod nivojem napadalno igro, ki ga samo kaže v pravi osebnostni luči. Mislim da se samo še vsak dan bolj po nepotzrebnem zapleta in če bo dočakal predčasne volitve, bo imel na koncu samo še 7 poslancev .

  • piko8

   ???????

 • Vrhovni sodnik

  Bandelli, mi je čedalje bolj všeč.

 • Vrhovni sodnik

  Luka v ZDA niza uspeh za uspehom, politični Luka pa neuspeh do katastrofe, ne primerjajte se več politiki z našimi športniki, clo tko je Serpentinšek užgan, da sploh ni vedel, ko je odstopil, da lahko drug vlado sestavi, mislu je, da so volitve kar takoj in tak komedijant bi vladal, ha,ha,ha.

  • Vladni komik

   Zjebu me je črnc, ko me ni na to opozoru

 • AGA

  Šarec njbol sposoben precednik kar jih je mela slovenija 1+1=3

 • Vana

  Ja. . . . . . .bil je res silen, nenadkriljiv prvi minister !! Preberite tale dober intervju z g. Kovšco. Niti povohat ni Šarec prišel Državni svet !!

  https://www.domovina.je/alojz-kovsca-zaceti-je-potrebno-z-vzgojo-za-podjetnistvo-pri-nas-ima-podjetnistvo-negativen-prizvok/

 • tasilo

  Vsega občudovanja in poklona je vreden um, ki takole verze kot za šalo trese iz rokava! Kadar naletim nanje, jih z veliko veselja preberem (tudi če niso čisto “spiljeni”). Po verzih se vidi, da ima jezik pred Teboj malo ali nič skrivnosti.

  Malo zares in malo za hec pa še razmišljam o rešitvah … in pri tem si ne obraza zmočil; ne zmočivši si obraz; ne zmočeč si obraz …

  Šarec in logika v istem stavku?! Na bitte schön …

  Lep dan tudi Tebi!
  Tasilo

  • VERZIFIKATOR

   Kaj praviš na takle popravek zgoraj?

   Lep dan Tebi in Tvoji okolici, Tasilo!

   Verzifikator