Marjan Šarec, do kdaj bomo še oaza migrantov in spolnega razvrata?

Foto: STA

Državljane Slovenije bi moralo skrbeti, zakaj vlada Marjana Šarca pred javnostjo govori, da je Slovenija varna dežela pred nelegalnimi emigranti. Nedolgo po tem pa skliče sejo za nacionalno varnost in nanjo ne povabi treh, po zakonu pomembnih akterjev: predsednika RS, predsednika Državnega zbora in predsednika največje opozicijske stranke. Na dnevnem redu seje pa je bila edina točka, ogroženost državne varnosti. Torej nas državljanov! Kdo nas torej ogroža?

Spoštovani gospod predsednik! V Državnem zboru opozicijskemu poslancu, magistru Branku Grimsu, na njegova večna vprašanja o eksodusu nelegalnih emigrantih iz islamskih držav na slovensko ozemlje, neumorno in z ironijo na obrazu odgovarjate, da slovenska policija in vojska v celoti in popolnoma varujeta slovensko mejo.

To vsakokrat poveste, ne oziraje se na to, da so (so bili) javni podatki, da vsak dan slovensko/hrvaško mejo nelegalno prestopi nekaj deset (včasih tudi več kot sto) emigrantov. Njihova starost in identiteta nista znani, oziroma sta zelo pomanjkljivi. Če že zapišete njihove podatke, so ti velikokrat tudi napačni in tudi lažni! Zavedati bi se morali, da migranti s seboj prinašajo tudi številne bolezni, ki se pred javnostjo, ki vse to plačuje, nerazumno skrivajo.

Slovenija je za muslimanske emigrante, “počivališče”, kjer se odpočijejo ter fizično in informacijsko okrepijo, da lahko nadaljujejo pot v zahodne države Evrope. Kriminalna dejanja, in materialno škodo ki jo povzročajo na poti pa nič, če pa, o njih prav tako javnost “ne sme”!!! vedeti.

Moderna orožja islama
Ampak, ti “vojaki”, v slovenski in evropski prostor prihajajo z enim edinim ciljem, da osvajajo nova ozemlja. Take napotke jim javno dajejo vodje islamskih ekstremistov in jih pred tem opremijo z najmodernejšimi GPS mobiteli in drugimi napravami ter jim napolnijo žepe z ustreznimi valutami. So bila ta sporočala preko TV naključna? Tudi, če so bila, so pa resnična? Ali veste gospod predsednik kaj bi se zgodilo, če bi se nekaj sto Slovencev, na primer, fantje Štajerske Varde, ker jih pri nas politično preganjate, odpravilo  v eno izmed muslimanskih držav in zahtevalo zaščito z vsemi privilegiji, kot jih zahtevajo njihovi državljani v Sloveniji in Evropi? Prepričan sem, da je vaš odgovor enak mojemu! In koga se bojite, da čakate?

Slovenska in evropska politika bi se morali zavedati, da so danes moderna orožja islama, za osvajanje novih dežel; mali nezaščiteni otroci, noseče ženske, ekonomski neizobraženi in nezaposljivi moški; za osvajanje novih ozemelj Evrope. Levi slovenski politiki in tudi tisti, ki na račun njih dobro služijo, kot da o metodah in namenih teh verskih fanatikov, sovražnikov kristjanov, ne vedo nič. Zgolj to je vsem na očeh, da državno mejo nezakonito prestopajo ljudje s polnimi žepi denarja in najmodernejšimi napravami za orientacijo v prostoru. Zanima nas tudi, kdo jim plačuje stroške mobilnih telefonov.

Kdo bo dogovarjal, ko bo prišlo do prelivanja krvi?
Vem, da je v Sloveniji govoriti o emigrantih – osvajalcih, sovražni govor. Tako kot je sovražen govor braniti Slovenijo in biti ponosen Slovenec. Levičarski medij nas v tem primeru takoj označijo za ekstremista. Tujci, “tihi okupatorji”, imajo pri nas popolno oskrbo, zaščito in varnost, ki jim jih za naš denar nudi vladajoča slovenska politika. Še več, država plača zanj še celo več, kot je povprečna plača slovenskega državljana, ki dela osem ur in več. Da o nekaterih “mizernih” plačah, ki ne dosegajo povprečnih plač slovenskega državljana, in tudi pokojninah sploh ne razmišljam.

Že pred letom dni sem se v enem izmed svojih komentarjev vprašal, kdo od slovenskih in evropskih politikov bo odgovarjal, ko bo med muslimanskimi ekstremisti in evropskimi staroselci prišlo do prelivanja krvi? Čemur se žal ne bo mogoče ogniti, če bomo še v nedogled imeli take politike. In kje bodo takrat politiki, ki nam danes kuhajo “lonec” nacionalne napetosti? Se ve, ozadje jim bo našlo ustrezno sinekuro.

Kdo se boji vaških fantov?
Je pa slišano, gospod predsednik, od vaših vladnih “žvižgačev”, da ste sejo za nacionalno varnost sklicali, ker vaš muči “problem” organiziranih skupin slovenskih fantov, ki delujejo pod imenom “Štajerska Varda” in so v pomoč uradnim “stražarjem” južne meje. Prepričan sem, da so to fantje, med njimi so tudi domačini z južne meje, ki želijo brezplačno pomagati uradnim varuhom slovenske meje. Ni mi jasno, da se vladajoča politika tega ne zaveda. Gospod predsednik, ste prvi po politični funkciji tudi dolžni varovati in zaščititi državne meje pred udorom muslimanskih “borcev” v prostor evropskih krščanskih narodov.

Ekipa Drugorazredni septembra na terenu z belokranjsko vaško stražo. Foto: Nova24TV.

Ste se v Vladi ustrašili fantov Štajerske Varde? Fantov v njihovih uniformah Varde, ki pa so brez orožja? Je varovanje državne meje in naših državljanov kaznivo dejanje? Po naši ustavi smo vsi državljani to dolžni storiti, če opazimo, da so naše zunanje meje kakorkoli ogrožene. Saj ima v Sloveniji oblast ljudstvo (drugi odst. 3. člena, Ustave RS). Mar ne? Še posebno smo to dolžni storiti, če (in ko) tega ne zmorejo državne policijske in vojaške enote?

Vlada deluje v smeri komunistične partije
Še več! Na seji za nacionalno varnost, na kateri ni bilo vseh, po zakonu določenih predstavnikov, ste sprejeli sklep o spremembi zakonodaje, ki bo prepovedala, da bi se slovenski državljani smeli braniti pred “humanitarnimi vojaki”. Se vračamo v leto 1942, ko je komunistična partija, ko še ni imela svoje vojske, pa je že prepovedala (Dolomitska izjava) vsakršen upor proti okupatorju izven vodstva komunistične partije? Še več, vsak postroj, ki ne bo v skladu z njeno ideologijo, bo kaznovan s smrtjo, je bilo sporočilo takratnih vodilnih komunistov, ki so prišli iz Rusije.

Zelo sem zaskrbljen in sprašujem, ali se vračamo v enopartijski sistem?  In to upravičeno. Imamo torej enobarvno “rdečo” vlado. Tako trdite, oziroma ste trdili Vi, predsednik Marjan Šarec, že v predvolilnem času preteklega leta, ko ste desnico odrivali na rob političnega dogajanja. In zato ste danes njen ponosni voditelj, čeprav Vas ni postavilo ljudstvo. Tudi leta 1945 ljudstvo ni postavilo komunistov, ki nam s pomočjo Vas in Vam enakim vladajo še danes. Če smo varni in nas ne ogroža nihče, potem se ni potrebno skrivati pred javnostjo in ji govoriti eno, v tajnosti pa sprejemati neke sklepe in zakone, ki niso naperjeni proti migrantom. Ukrepati pa želite proti tistim slovenskim državljanom, ki so brezplačno pripravljeni varovati nas pred okupacijskimi silami, ki na dolgi rok ogrožajo nacionalne vrednote za naše bodoče rodove.

Zanimivo je, da se danes za prost vstop islamskih skrajnežev zavzemajo stranke, ki so naslednice nekdanje ZKS. V času njene 45. letne neposredne vladavine je nepropustno varovala meje takratne Jugoslavije. Mislim na ilegalne prehode. Zadnji emigrant, ki je poizkusil prečkati jugoslovansko/italijansko mejo, je bil pri tem početju ustreljen leta 1990.

Doma še večje skušnjave zla
Skrbeti nas morajo politične stranke in nekateri njihovi izpostavljeni posamezniki, ki se deklarirajo za desne in podpirajo ekstremno levo politiko? Ob tem mislim na evropske poslance in poslanke. Njim se je, žal, pridružila tudi Ljudmila Novak, poslanka Nove Slovenije, ki je podprla evropsko Resolucijo o spolni vzgoji mladih, od vrtcev vse preko osnovnih šol. Bistvo te resolucije je poudarek na teoriji, kjer si posameznik izbira svoj spol glede na aktualno počutje. Torej želijo uzakoniti, da ženska ni več ženska in moški ni več moški, pač pa to, kar si želi. Pa smo tam, ko napredni levičarji, tako jih pač opisujejo mediji, ne vedo, da sta za pravi spolni odnos, tako veleva narava, še vedno potrebna moški in ženska. Vse drugo je nenaravno, da ne rečem nemoralno, za tiste, ki so s tem moteni zgolj v glavi, je vsiljevanje tako početje nad mladimi celo kaznivo dejanje in v Sloveniji protiustavno.

A žal se dogaja, da se tudi v Sloveniji v nekaterih vrtcih in osnovnih šolah, brez državnega učnega programa, že dovolili, da so v razrede vstopili predstavniki LGBT s svojo ideologijo, ki so mlade, s še ne oblikovanim odnosom do življenja, poučevali, da niso to, kar na videz izgledajo; dekle ali fant, pač pa to kar si želijo.

Naj zaključim. Emigranti so zaradi svoje popolne odtujenosti od naših vrednot, le ena od nevarnosti. Doma pa smo obkroženi še z velikimi skušnjavami “ZLA”, ki nam pod krinko LGBT vsiljuje, da je spol, zgolj miselno usmerjena spolna sla in ne naravna danost, kot je to določeno od Boga ali narave. Obe nevarnosti sta z veliki denarnimi sredstvi podprti z našimi davki. Do kdaj še, gospodje politiki?

Franci Feltrin, Časnik

 • čopkovseved

  Članek, ki ga ne najdemo med Slovenci všečnimi trobili. Tudi politika ne učenja domoljubja je v slovenskem šolskem sistemu prioritetna zadeva. V Sloveniji ne samo migrantje, tudi Romi predstavljajo leglo problemov, pred katerimi si zatiskamo oči! Tudi oni so bistveno preveč privilegirani, Te dni v nakupovalnih centrih masovno nakupujejo vse, kar jim pride pod roke. Samo nemo stojiš in opazuješ. Od kje jim denar, od kje! Ti trdo garaš, pa ne zmoreš,ker si pošten, ker delaš, gradiš, se odpoveduješ, oni pa v posmeh mojim otrokom, s polnimi žepi denarja!

  • bubamara

   Delati je danes neumno in sramotno. Cigani odlično živijo, ker smo za njih ustvarili cigansko državo.

 • Ivan Ivanovič

  Šarec se ne boji ilegalnih migrantov, se ne boji invazije na Slovenijo – boji se tistih, ki hočejo braniti Slovenijo pred migrantsko invazijo. Ker sodi med globaliste, fašistične globaliste, ki izvajajo geosocialni in geodemografski inženiring s celimi narodi na interkontinentalnem nivoju. Njihov cilj je odprava evropskih narodov in oblikovanje anacionalne, unitarne superdržave – Združenih držav Evrope, v kateri bodo sedanje nacionalne države le še lokalne administativne enote brez suverenosti. Vzporeden cilj je orientalizacija Evrope, ki bo omogočila naaljnje interkontinentalne integracije in oblikovanje Evroafrazijske unije. Šarec dela za to, da bomo kot narod izginili z obličja zemlje. Ker je izdajalec svoje lastne domovine.

  • Schemva Miro

   Vse si pravilno napisal,edino pri njegovi domovini si se zmotil,ni Slovenija,ampak Kosovo.

 • francelj3

  Bravo, Šarplaninec! Na sliki skuša vzbujati vtis, da ni samo polpismen, ampak tudi zna uporabljati telefon.

  • VERZIFIKATOR

   Šari Abdul Marjanovski

   ŠARPLANINSKA ŠOLA

   Svojčas dobro vsi so jo poznali,
   je zares velika to planina,
   kamen oster, huda tam strmina,
   Šarplanina so ime ji dali.

   Šarplanina gre v korak z razvojem,
   se nepismenost izkoreninja,
   nič več Šarplaninec ne udinja
   drugim se, naprej gre, a z zastojem.

   Šolstvo dolgo namreč šarplaninsko
   za razvojem vidno je capljalo,
   kamen trd in ljudstvo zaostalo
   miselnost ohranja serpentinsko.

   Po vijugah da do šole pride,
   Šarplanincu to je glavna misel,
   ko za šolo sliši, ves je kisel,
   če se da, jo v loku zaobide.

   Šest popravcev zlahka si prisluži,
   ko pa treba šolo je zgraditi,
   Šarplaninec zna se izogniti,
   zaostalcem spet se rad pridruži.

   Ljubi matematiko neznansko,
   v žep si zlahka kak miljonček vtakne,
   da se gradnja šole ne premakne,
   izračun eksakten, po balkansko.

   Se smeji in roga pobalinsko
   Šarplaninec, dete nevzgojeno,
   péstuje navado posvojeno,
   šola da početje je tatinsko.

   A pravice na Balkanu plamen
   čisto zlahka vendar ne ugasne,
   so poti do nje sicer počasne,
   toda enkrat fant bo tolkel kamen.

 • VERZIFIKATOR

  Neprimerna, a resnična

  Kdor migrant je sam, otrok nemara
  spolnega razvrata neželeno,
  kot ščene ves čas bo pritepeno,
  naj otrok bo ali kost že stara.

  Kdor tako kot tale se obnaša,
  ve se, kje v oazi zanj je mesto,
  klatež sodi kajpak spet na cesto,
  kdo naj cvilež ta njegov prenaša?

  Kdaj ščene se znajde spet na cesti,
  je odvisno od ljudi, seveda,
  prava tu potrebna je beseda,
  nič pomilovanja, ni bolesti.

  Je pa eno že ta hip gotovo,
  to kar bil je, v to se spet povrne,
  klatež naj obrača, Bog obrne,
  staro vlogo bo dobil na novo.

 • Alex Burr

  To je zelo fašistoiden članek, katerega namen je spodbujanje sovraštva. Po eni strani do migrantov. Po drugi strani do LGBT skupnosti. No. Celoten portal Nova24 je takšen. Tokrat ste vse zbrali v enem članku. Ta portal spominja na orbanizacijo Madžarske. Ali tudi vas financira Viktor Orban, ki je trenutno največji problem EU? On in njemu podobni primitivni politiki.

  Kar zadeva spolni razvrat, pa je ta najbolj prisoten v vaških sredinah, kjer ima glavno besedo SDS. Ponavadi so tisti, ki najbolj moralizirajo, največji razvratneži.

  • marijan

   Misliš to sebe ?

  • čopkovseved

   Odkrito sem proti islamizaciji Slovenije, pa to ni sovraštvo, to je proces, ki v naravi traja na tisoče let. Nobena invazivna vrsta se na dolgi rok ne obnese,
   Sovraštvo veje iz tvojih ust! Zakaj pa te ljudi naslavljaš z migranti, pa veš, kdo je migrant? Čista levičarska zmeda v tvoji glavi ! Od kdaj pa je ekonomska kriza v arabskem svetu, v Emiratih, Saudski Arabiji? Veš= Ne veš, ker si opranoglavec! Vsak otrok ima pravico !!!!!!!! imeti mamo in očeta, LGBT skupnost jim to odreka!!!!!!!!!!!!!!! Kakšna skupnost, pedri po slovensko od nekdaj, pa , če je še tako nevšečno!

  • montyamp

   Na madžarskem dobi mlada družina za tretjega otroka polovico odpisa dolgov za stanovanje in novi avto .
   Kaj pa date vi prekleta golazen udbovska ???
   Migrante in napade na varde .
   In zakaj je 40 000 Slovencev zaposlenih v Austriji .
   Kdo omogoča izkoriščanje Slovencev ???
   Murglosrbska podganereja , ki z davki uničuje gospodarske subjekte .

  • rubec

   Orbanizacija madžarske naj te nič ne skrbi. To bodo oni sami uredili. Ravno ta moment, ko jaz to pišem, se v budimpešti proti vladni palači vali množica od 800.000 nezadovoljnih in zatiranih madžarov.

  • Nata

   Nekaj dni nazaj si napisal tole
   ” Pristne, še neizumetničene kulture namreč dajo veliko na ločitev spolov.
   Tudi sam podpiram delitev spolov. V pristnih kulturah (evropska to že
   dolgo časa ni več) ni normalno, da bi moškega obravnavala ženska. To je
   potrebno spoštovati. Jaz sem istega mnenja kot ti muslimani.”

   Si morda musliman ? Da ti je vse tako jasno ? Ja, kaj pa potem silijo v EU ? NAJ OSTANEJO DOMA !V svoji pristni kulturi .

   Vidim pa, da tudi pojma nimaš, kaj je to spolni razvrat.

   • Alex Burr

    Seveda. Ločitev spolov. Slovenci bi se lahko od migrantov tudi kaj naučili. Ta evropska unisex sranja so en velik razvrat. Ravno to, kar se dogaja v Sloveniji, je razvrat. Sedaj se razmišlja še o unisex straniščih.

    Če bi bilo po meni, bi bilo vse ločeno po spolu. WC, tuši, bazeni, savne, vse. V savne itak ne hodim, ker ne maram vročih prostorov. Tudi, če bi želel iti, pa ne bi, ker so tam tudi ženske. Ne morejo moški in ženske nagi strašiti skupaj. To je nenormalno. Ravno to je razvrat.

    Če nekdo podpira takšno mešanje spolov, kot se dogaja v Sloveniji, je zame en navaden izprijenec.

    In še to. Nisem musliman, je pa njihova kultura v določenih delih bolj normalna od izumetničene evropske.

    Tudi kristjani so bili v preteklosti za ločevanje spolov, ne pa, da imamo takšna sranja, kot jih imamo sedaj.

    Sicer sem pa jaz govoril o zdravnikih, ko sem govoril o ločevanju spolov. Jaz osebno bi moral imeti moškega zdravnika, ne pa, da me pregleduje ženska.

    Ločevanje spolov je vrednota, ki bi jo bilo potrebno spet vpeljati.

    Tu sem čisto enak kot muslimani.

    Vi se obnašate, kot da je slovenska kultura dobra. Slovenska kultura je čisto izprijena in prostaška.

    Moti vas recimo LGBT, ne moti vas pa prostaštvo, ki se dogaja v Sloveniji.

    Recimo. Slovenija je postala meka prostitucije. Bolno. In še polno drugih izprijenih stvari je v Sloveniji.

    • Nata

     Kulturi ne bi primerjala. Saj sta kot noč in dan.
     Žal pa je njihova tako zelo povezana z njihovo vero, da sploh nimamo kaj razpravljat z njimi.
     Otepati bi se morali teh ljudi, kot hudič križa.
     O drugem pa tudi mi na portalu podobno mislimo in tudi vemo zakaj je tako.
     Bolj ko so ljudje razpuščeni, lažje jih je komandirati.

  • tohuvabohu

   Njvečji problem Slovenije ste eritrozavri (eritros v grščini pomeni rdeč). Že 75 let nam perete možgane z vašo “moralo in etiko”, potem ko ste iz Slovenije naredili Eritrejo.

  • Schemva Miro

   Največji problem EU so levičarski politiki in idiotski opranoglavci tvojega kova,ampak ne boj se,bo prišel dan,ko bo raja imela dovolj vaših svinjarij in takrat ne bi bil rad na vaši strani.

  • Pepy

   Daj, zakoplji se nekam, idiot, pa se ne oglašaj, raje vzemi tabletke, ti bo lepše , fuck offf

 • bubamara

  Šarec sporoča: spomnite se kje so končale vaške straže. Neumnost levičarjev gre še dlje: s strani kozejebca posiljena Slovenka je lahko počaščena, da je prejela tuje seme, ki bo uničilo Slovensko seme. Se bojim, da je kar nekaj levičarjev doživljalo orgazme ob branju dvojnega posilstva.

 • sloustava

  Preberite si, preberimo si kolumno g. Pertinaca na portalu Pozareport! In se nikoli vec ne vprasajte, vprasajmo, do kdaj se, Serpentinsek, zakaj Curi Muri, kaj bo s Slovenijo…itd ! Ukrepajmo, kajti kriv si, volivec, idiot, kriv si za Kucanov peklenski nacrt Novih obrazov!

 • Unikatna

  Ali se res moramo tolikokrat ponavljati, ko pa že vsi vemo, da so ilegalci osvajalci Evrope! Kar je bilo dolgo normalno, je dandanes nenormalno. Vsiljevanje, teptanje, podtikanja o sovražnem govoru dokazuje, da je vedno več dokazov o organiziranih nezakonitih vstopih, kjer se pretaka velike vsote denarja. Nezakoniti vstopi se ohranjajo tudi zaradi vpletenosti evropskih politikov, nevladnih organizacij, podpornikov, ker od nekoga so plačani. Drugače povedano človeku poveš 1x kaj pomenijo tile ilegalni moški, oslu pa moraš povedati 3x oz. nonstop, pa še vedno ne razume. Seveda težko se je odpovedati lahkemu zaslužku.

  • Nata

   + + + + ja !! Bajni zaslužki. Torej , le niso taki ” osli ” !!

   • Unikatna

    Očitno so zase pametni…

 • saturnsky23 saturnsky23

  Dolgo je skrival, da je posvojen, šele po soočenjih se je zvedlo po zaslugi Bojana Požarja, da je Makedonski Šiptar. Je mogoče komu znano pravi priimek teh bioloških staršev?.

  • WISKY 1000

   Prej je bil šarac,zdaj je šarec

   • centurion

    MG 42.

 • janko

  Oaza migrantov bomo dokler levuhe ne skenslamo za tekoči trak v tovarne.
  Oaza razvrata pa isto. Ampak to bi lahko že danes opozicija v imenu krščanske Slovenije dosegla absolutno prepoved.

 • WISKY 1000

  Novodobni lažnjivi komunajzar

 • 123

  Ta oblast z LMŠ na čelu se obnaša kot povojna partijska oblast.
  V Slovenijo so navlekli čefurje in naredili iz nje malo jugo – za ravnovesje. Vsa ključna mesta so zasedli Srbi in Črnogorci /policija, carina, uvoz – izvoz/ in najvišji partijski bebčki. Finančno so podpirali lenuhe..
  Nekaj pa se je spremenilo – pedrov ne “zdravijo” več z elektro šoki, sedaj se lahko med sabo “legalno ženijo”, lezbače pa so postale funkcionarke organizacij, financiranih od države, s programom širjenja nestrpnosti. Lep primer iz Cankarjevega doma – Vodeb.

  • Nata

   + + + + In tudi ta sprememba je namerno škodljiva za Slovence !!

 • PLavi-mil

  Zato pa rabimo vardiste, policija je itak nesposobna zaščititi meje in ljudi, ali pa jih ne sme.

  • marijan

   V Sloveniji ima OBLAST LJUDSTVO !

   • lena

    Ha,ha pa si se zbudil, verjetno od alkoholne omame, v Sloveniji ima oblast mafija iz clanov bivse ZKS

 • Nata

  + + + + ++ sijajno napisano

  Imate prav. To je še ZKS, ki ima vso oblast in je ne bo spustila iz rok.
  Leta in leta komunizma so nas tako disciplinirala, da nam lahko dobesedno srčkajo po glavah !

 • Jožef

  Vprašanje za premiera: do kdaj mislite g. PM poslušati Merklova, Makrona, Soroša in Rotshilda.
  Res nimate več niti malo rodoljubja v sebi in spoštovanja do volilcev. Slovenija je brez vseh migrantov do grla zadolžena in skrajno ubobožana, vi pa še kar naprej sprejemate muslimanske migrante.
  Vprašajte se o brezposelnosti in revščini pri nas po Alpami in ob morju.
  Zakaj preganjate Vardiste in vaške straže, saj vendar hočejo samo zaščiti Slovenijo in Slovence.
  Za koga delate, g. PM, in kaj dobite za svoje nečedno delo ?

 • Milan Onič

  Popolnoma se strinjam z celotnim prispevkom g. Feltrina! Podpišem!

 • piko8

  Luda mila je na strani murglske PODGANE in Mafijskega Botra milana kurčana in sroševa plačanka!!

 • Branko Jadran

  Ti levi politiki, so klesca kovaca, kovac rabi klesca, da z njimi v ali iz zerjavice daje razbeljno kovino,. kar kmalu se klesca.pregrejejo, pa jih kovac vrze vstran, vzame nove, to so orodja, ce je kaksna slabsa serija, skoraj ni uporabna

 • Janez Mayer

  Akhm, oprostite, kje pa je ta razvrat, mi lahko sam mal namignete, no?

  • marijan

   Težko migam… ishijas pa to.

   • Janez Mayer

    Ah, pol se tebe ta razvrat itak ne tiče, no.

    • lena

     Njemu se vijagra ne pomaga

 • Ružla Čkapi

  Exodus izgnanega ljudstva na čelu s pastirico mutti Angelo.

 • lena

  Dokler bodo spolni razvratniki na celu drzave!