Marjan Šarec kot ponavadi ni za nič kriv: S prstom pokazal na “kolege” kot krivce za razpad vlade!

Foto: Facebook

Potem, ko je v ponedeljek dopoldan predsednik vlade Marjan Šarec napovedal odstop, je v svojih razlogih za odstop izpostavil vse, razen svoje lastne krivde. Dal je namreč jasno vedeti, da z dosedanjo koalicijo ne more izpolniti pričakovanj, ki jih imajo ljudje in zanikal, kako naj bi v lastni stranki prišlo do razkola. “Smo trdna ekipa,” je zatrdil novinarjem dan potem, ko so sedaj njegovi nekdanji koalicijski partnerji problematizirali neenotnost LMŠ in izpostavili prepričanje, da je odstopil zaradi odstopa lastnega ministra. 

Jasno kot beli dan je, da Šarec ni ravno nedolžen in je tudi kriv za padec vlade, namreč ta je že od samega začetka izključeval. Iz velike želje po oblasti se je odločil, da sestavi vlado iz kar šestih koalicijskih strank, čeprav je ta vedel, da to nikakor ne bo delovalo v praksi v korist države. Prav tako ni bil nič kaj spreten pri postrojitvi lastnih ministrov in je odločno preveč vajeti prepustil v roke ambicioznega državnega sekretarja Damirja Črnčeca, je prepričan poslanec SDS Žan Mahnič.

Šarec vztraja: Naredil vse, kar sem lahko
Ker je Šarca odziv koalicijskih partnerjev razjezil, je očitno ta začutil potrebo, da se vnovič oglasi in svoj odziv objavi na Facebooku. “Dobro jutro. Včeraj sem podpisal odstopno izjavo, ker je v danem trenutku to edina možna rešitev. Vsak dan me zasipate s svojimi vprašanji in problemi, ki jih je treba rešit. S to vlado se tega žal ni dalo storiti. Brez podpore v parlamentu. Odtegnila nam jo je Levica, ki je nekajkrat celo glasovala zelo usklajeno z SDS. S svojeglavim poslancem stranke DeSUS in še drugimi težavami…”

V nadaljevanju je zatrdil, da njegovi nekdanji partnerji skušajo prikazati njegov odstop kot posledico odstopa ministra in dodal, da je vsakomur jasno, da so vzroki drugje. “Pri toliko zamenjanih ministrih pa res to ne more biti glavni problem. Za učinkovito delovanje vlade bi moral narediti temeljito rekonstrukcijo ministrske ekipe. A čemu? Kakšen smisel bi imeli vsi napori? S svojimi 13 poslanci sem naredil, kar sem lahko. Nekateri so jih imeli 5, obnašali so se pa kot da jih imajo 30. Edina poštena opcija je, da gremo na predčasne volitve in da ljudje povedo, kdo ima podporo in kdo ne. Srečno!”

Odhodom ni bilo videti konca
Ob robu Statističnega dne 2020 na Brdu pri Kranju se je Šarec znova zavzel za predčasne volitve in poudaril, kako naj bi bila LMŠ trdna ekipa. Statistika pa kaže, da to ni držalo ne za LMŠ, ne za celotno manjšinsko vlado, ki je imela največ dela z ukvarjanjem z lastnimi problemi. Najprej smo lahko videli odhod ministra za kohezijo in razvoj Marka Bandellija, nato pa je sledil cel niz odhodov ministrov, kot tudi zaupnikov Šarca: Iztoka Puriča, ministra za zdravje Dejana Prešička, ministra za okolje Jureta Lebna, ministra za finance Andreja Bertonclja, na koncu pa je nameraval odstopiti tudi minister za zdravje Šabeder. Zaradi kraje sendviča je odkorakal poslanec LMŠ Darij Krajčič, zaradi obtožb glede davčne utaje državni sekretar Peter Vilfan. Odšla sta tudi Tugomir Kodelja in Vojmir Urlep, po porazu na volitvah za predsednika DeSUS pa je svoj odstop z mesta ministra za obrambo najavil Karl Erjavec. 

Šarčeva vlada je sicer izročila bonbonček sindikatu javnega sektorja, upokojencem zagotovila brezplačne prevoze v javnem potniškem prometu in uvedla neobdavčen regres, a o prepotrebni zdravstveni reformi, zakonu o pokojninsko-demografskem skladu in še ostalih strukturnih reformah ni bilo ne duha ne sluha. Tako smo lahko opazovali preštevanje glasov, ki je postalo problematično v luči vse bolj pogostih medsebojnih obračunov med strankami. Žalostno pa je, da Šarec ne prepozna, da je sam tisti, ki je nedvomno kriv, da je do razpada koalicije prišlo, saj je bil ključni akter, da je do nastanka koalicije sploh prišlo.

Hana Murn

 • Unikatna

  Sam se je vsiljeval in silil z glavo skozi zid! Vsaka uspešnost se kaže v vodenju, če si sposoben, izobražen…

  • Slovenka

   In kako je žalil Janšo. Če bi molčal, bi pametno ravnal.

 • Ježek Teka Teka

  Skrij se za svoj zid in ne prilezi več ven – nesposobnež …

 • Beli Sneg

  Me res zanima koliko članov ima njegova stranka? Nedvomno je tistih njegovih “kadrov”, ki so ga še skupaj držali, lahko preštelo na prste ene roke. Zato je pa ponudil sodelovanje z nesposobnimi Cmerotovimi kadri, ker svojih sploh nič nima. In potem naj bi nesposobnež vladal dalje s Cmerotovimi nesposobneži. Butalci pa bodo take poteze nagradili in na volitvah bo dobil 10+. Bom ponovil za že slišanim: Še Boig ne more več pomagati takemu narodu.

  • samsara

   “Še Bog ne more več pomagati takemu narodu.”

   Jim tudi noče. Ljudem je dal svobodno voljo (česar pa večina niti prav ne razume).
   To pomeni, če se ljudje odločijo sami sebi pomagati jim bo pomagal še on, če se lahko izrazim v taki prispodobi. Če kdo razume prav, če ne, tudi.

   Brez muje se še čevel ne obuje.

  • pupa

   “Ker je Damirju Črnčecu dovoli vse in še več.”
   Naj se spomni Šarec, da nobena usluga ni zastonj. Črnčec je pomagal pri zaposlitvi njegove Nataše, toda to je potrebno plačati celo tako, da postaneš lutka v rokah izsiljevalca pa čeprav na mestu predsednika.

 • Andrej

  Ejga, Šarec, koliko ministrov se pa mora zamenjati, da bi zaznal, da obstaja kak problem? No ja, če so vedno drugi krivi on problemov verjetno res nima. Jih imamo pa mi. Z njim in zaradi njega.

 • Kučko pod pručko

  TV Faktor in račun brez krčmarja

  V včerajšnjem Faktorju sta dr. Turk in mag. Brščič, ki ju sicer zelo cenim, razpravljala o tem, kaj je imel Šarec za bregom, ko je odstopil in ali je s tem naredil dobro ali slabo potezo. Skupna teza je bila, da lahko s predčasnimi volitvami doseže boljši rezultat, saj mu tako kažejo razne ankete. Pa pustimo ankete pri miru, saj vsi dobro vemo, kdo jih naroča in kdo objavlja, da zavaja slovensko javnost.

  Meni se je zdelo čudno, da nobeden od dveh eminentnih komentatorjev ni navedel primera Cmerotove SMC. Pa poglejmo, kaj je njega in njegovo vlado zaznamovalo:

  – predčasno je odstopil kot premier
  – hvalil se je z uspehi njegove vlade, ki pa jih v resnici ni bilo
  – njegova vlada je bila najslabša v zgodovini samostojne Slovenije
  – ob odstopu sta ga napadala oba koalicijska partnerja (Židan in Erjavec)
  – ni imel nič kaj zgleden partnerski odnos z ženskami

  Ker vse našteto velja tudi za vlaso kamniškega Lubadarja, se mi zdi, da se Šarcu niti slučajno račun ne bo izšel in da bo na koncu končal še slabše kot Cmero. Na predčasnih volitva bo sicer še prišel v parlamenta, daleč oid tega pa je, da bi zmagal. Potem pa bo prišlo do strmoglavljenja v SMC-jevem slogu vse tja do manj kot 2 % podpore volivcev!!!

  • RATATA

   Težavo bomo imeli še naprej z revolucionarno Levico, ki obljublja ljudem, kar radi slišijo!

  • Vera

   Samo v vednost,da je Bernarhd Brščić zapustil ženo v tremi otroki ,ter se pred nedavnim poročil z Normo Korošec, ki je znana po tem,da menjava stranke .Danes je ta novica na spletu.

   • rabbit

    Gospa Vera to da je ženo zapustil je lansirala gospa Ušaj potem pa se je izvedlo, da se je Brščič ločil že pred 5 leti. Tako da, kar govori Ušajeva bi jaz vzela z rezervo. Da pa se je ponovno poročil pa mu ne štejem v slabo bravo bo še kakšen Slovenec več upam.

    • Vera

     Da je že pet let ločen nisem vedela, saj na vseh spletih ne pišejo resnice .Ušajevo sem pa dobro “prečitala”,saj pljuva po stranki SDS ,ki ji ni naredila nič slabega .
     Anton spodaj : Vam pa priporočam, da osebam ,ki jih ne poznate ,ne pripisujete nekaj ,o čemer se meni niti sanja ne !

   • Aton

    Vera, kaj pa tvoji ljubimci? Pojdi raje na resničnostni šov na 24kur! Njihov nivo boš morda dosegla.

    • sodnikisozločinci

     Ni ravno moralno pustiti ženo, potem ko ti je rodila tri otroke in oditi k drugi. Se ti ne zdi? Tip je bil poln govorov o morali v političnih pogovorih v Faktorju, zgleda da se mu je povzpela na vrh kurca. O, jebi ga, nisem prebral tega spodaj pred pisanjem komentarja, po petih letih si pa že lahko najde novo srečo.

     • KAPIBARA

      Ko se z nekom vežeš- poročiš, NE pomeni, da si nekoga kupil, je tvoja last…
      – Življenje piše zgodbe, ne pa Doktor Roman.. sem rekel svoji, pa se ločil. (ker je “privlekla kurbarijo v bajto”..). pa otroc gor- dol… vsak je vsojega telasa(uma) gospodar..

      – Obvezno je samo: Celo življenje davke plačevat, pa umret.. vse ostalo je Prosto po Prešernu..

     • Rožle

      … matr … tega pa sploh nism vedu .. mu je mogla pa čist glavo zmešat

   • Rožle

    A res? … tega pa nisem vedel

  • JANEZ GUS

   Meni se tale faktor vsak dan zdi bolj levičarski in tudi pertinač ne more iz svoje kože.Razvpitim Lažgošem ni namenil ene oddaje.

   • KAPIBARA

    Prveeč je rabot levice, da bi se izpostavljala samo ena laž_ Lažgoše ( je pa že bila ta tema)….

  • ROMAN Naprudnik

   vsi trije so pa celo hoteli navijati za Šarca,čudno!!!!!!

  • Slovenka

   Vprašanje je tudi, ali so ankete dejansko objektivne in če ni bil njihov glavni namen ustrahovati Šarčeve koalicijske partnerje, da bodo škripnili na predčasnih volitvah, zato naj bodo pridni in ubogajo.

 • RATATA

  Šarec je na Vlado samo ole prpelu. In odšel.

  • Rožle

   Šarec je prišel vladat takole :
   .. ♪ ♫ ♩♬ ♭ To še uničimo pa gremo,.. ♪ ♫ ♩♬ ♭

   • RATATA

    Moral je!

 • JANEZ GUS

  Tu ni problem samo Šarc.Tu je problem kompletna levuharskasabotažna vlada.Tardečabanda dela vse proti Sloveniji in slovenskim državljanomin če bo kaj drugega kot predčasne volitve mora narod na ulice z vsemi sredstvi in jih na silo polovit in sodit.skupaj s krivosodjem.Vstanovit hitra sodišča in jim po hitrem postopku sodit Z nami ta komunistična sprijena mafija dela kot s totalnjmi idioti.

  • mici

   Dobra ideja, samo hitra sodišča nas lahko rešijo.

 • Olga101

  Zdaj pa Butalcem ponuja še reprizo!

 • rabbit

  No tovariš Šarec pa poglejmo tvoje uspehe:
  1. Ministrstvo za kulturo: Edini uspeh zmanjšan DDV za knjigo drugače pa nič. Odstop ministra Prešička potem, ko uslužbenec ministrstva naredi samomor zaradi mobinga.
  2.Ministrstvo za javno upravo, ministrstvo,ki je tam samo zato, da uslužbenci mešajo meglo spet nič od nič.
  3.Ministrstvo za delo, družino in socialne zadeve, če kdo ve za kakšno delo na tem ministrstvu naj mi prosim sporoči, edino za kar so se brigali je denar za nevladnike in lenuhe.
  4.Ministrstvo za finance to je ministrstvo je edino, ki si zasluži oceno pozitivna dvojka pa ni več, Ne vem kam hudiča jim je uspelo dati oz. zapraviti 1 milijardo več zbranega denarja iz naših žepov. Bertonclju v dobro pa štejem,da ni hotel dati denar zdravniški mafiji in je odstopil.
  5.Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo. Počivalšek se obnaša kot da je super junak v resnici pa nič od ni. Edina sreča je bila, da je imela Nemčija visoko gospodarsko rast v v tem času.
  6.Ministrstvo za šolstvo. Včeraj se je pokazalo, da še ene običajne stvari niso sposobni izvesti, kot je plačilo otokom za pot v šolo zaradi zveri. Da ne govorimo o zasebnih osnovnih šolah- ustavna odločba, da o sekretarju Štromajerju in njegovih eskapadah sploh ne izgubljamo beseda, z eno besedo porazno.
  7.Ministrstvo za infrastrukturo. Alenka in njena nesposobnost, še malo bi bila na položaju, pa bi Avstrijci prevrtali Karavanke, ko naši še pljunili niso v zemljo, drugi tir, 3. razvojna os, najbrž še ne ve kaj to vse skupaj sploh pomeni. Poden od podna.
  8.Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. Vsako leto manj pridelane hrane, vsak dan kakšna kmetija manj, divje zveri se razmnožujejo nenadzorovano. Ministrica pa hodi okoli in se kaže in govori
  kako bo to naredila, pa ono naredila na koncu pa nima nič za pokazat. Ena revščina.
  9.Ministrstvo za okolje in prostor.Minister Leben odstopi zaradi suma korupcije, pride Zajc maneken pa se nabira plastika, smeti, na koncu še drek pa nič od nič, da o Jankovićevem C0 kanalu sploh ne govorim.
  10. Ministrstvo za notranje zadeve. O Bog pomagaj meja luknjasta kot sir ta pa naklada da nadzira mejo. Prometna varnost nikakršna, Da o odkrivanju kriminala sploh ne izgubljamo besed.
  11. Ministrstvo za obrambo. Minister Erjavec je zabil še zadnji žebelj v slovensko vojsko in obrambni sistem, totalno razsulo.
  12. Ministrstvo za pravosodje. Nič novega samo iz slabega še za 1,5 let slabše. Ravno imam problem, ko je sodišče storilo napako ampak oni niso nič krivi. Nič novega .
  13. Ministrstvo za zdravje. Korupcija in razsulo, Povečanje čakalnih dob, premalo zdravnikov, medicinskih sester. Fakin je pobegnil po parih mesecih. Šebeder ušel iz potapljajoče se ladje.
  14.Ministrstvo za zunanje zadeve. Skregali smo se z vsemi, v EU naš še pes ne pogleda več, Reuters objavi da je odstopim predsednik pa na sliko namala Plenkovića vse jasno.
  15. Služba za kohezijo namesto da bi počrpali 2 milijardi evrov se gredo Bandelli, Purić in Mlinarjeva igrico gremo krast zemljo.
  16. Služba za Slovence po svetu ta pa sploh ne vem kdo je bil in kaj je delal.
  Predsednik Šarec napaka na dveh nogah, ni sposoben, ne zna se izražat, V zunanji politiki nič od nič v notranji pa aroganten, zamerljiv, napadalen skratka debil.

  • samotoje

   Ni kaj dodati. Analiza v nulo.

  • Slovenka

   Bravo. Tako se piše. Pri ministrstvu za kulturo bi dodala samo še to. Znižani DDV bo veljal za nove naslove, za knjige, ki so sedaj na policah, to še ne velja. Skratka, blef od blefa.

 • JANEZ GUS

  Vsa ta komunistična banda,ki je od l2008 vničevala Slovenijo,jo pripeljala na dno lestvice po vseh parametrih,razen v lopovščinah in korupciji,ki jo je naredila v sramoto Evropi ,mora odgovarjat pred sodiščem.Pa tudi,če se ga vstanovi samo za ta namen,kot l45 v V Nurmbergu.Dokazov je dovolj.

 • Smovas-in-ševasbomo

  Dejstvo je, da Johan nikoli več ne bo predsednik vlade…tudi če bo 100X relativni zmagovalec. Kdo bo sploh z njim sodeloval? SMC je mrtvo truplo!!!…Kapish ali ne kapish?

  • JANEZ GUS

   Fugl,zopet ne moreš spat.Ve vidiš,da si bolnik.Zavdarjaš,zavoha se te na kilometer.

   • Smovas-in-ševasbomo

    Kdo je to Fugl? A bi ga jaz moral poznati?

 • Boco

  Sarcu je enostavno razpadla stranka. Zato pa je kriv predvsem sam. No mogoce kancek krivde nosi se Serpentinsek.

  • NoName

   Ja, ko ni našel pravih besed za pojasnila se je pač prelevil v Serpetinška in odgovoril v šaljivem slogu, ampak….politika ni za šaljivvce, niti ni to preizkusna dejavnost, ko nekaj zaj…š to zaj…š v polno in škoda je tu

 • Resnicaboli99

  Crncec za predsednika…se viti tupu da ni politicno obarvan in taka imam rad…je.e se mu za barvo

 • xtc

  Kdo je že BIL predsednik vlade?

  • JANEZ GUS

   Zdaj je pobalinsko spokal ,ker se bodo maja začele gasilske veselice.

   • Slovenka

    Ljudski oder na prostem.

  • KAPIBARA

   Baj orgličar…

 • Smovas-in-ševasbomo

  SDS Nova tv…vsak dan glavna tema druga svetovna vojna, tito, murgle, migranti…to je program fdv komunista jajota !!!

  • Beli Sneg

   Prašičjerejec, Mesečnik, Korl, Pikanogavička, Kobila, Maneken pa tedensko na partizanskih proslavah v spomin na borbe, ki jih sploh ni bilo. Presstituti pa objavljajo in jim lezejo v ta zadnje.

   • rabbit

    Borbe so bile samo partizani so povsod rep med noge stisnili in pobegnili kot zajci, okupatorji pa so se znesli nad civilisti.

    • Beli Sneg

     Dobro to drži za Dražgovše. Ampak vsak teden zvem za ene borbe, ki se jih v času yugo socializma ni niti omenjalo.

     • rabbit

      Veš te borbe so pa od t.i.majskih hroščev, ki so si zagotovil dosmrtn korit zase in svojo potomstvo.

     • tohuvabohu

      Polmesec vsak dan vsaj petkrat omeni zeleni preboj. To ima gotovo zvezo s hostarji.

     • sodnikisozločinci

      Sem napisal na Hanziju, parada ponosa v Pedrovem, pa mi je peder zbrisal komentar.

     • Rok Rolovic

      Hahaha ta ti je dobra.

   • Smovas-in-ševasbomo

    Dokler se Titov pionir, komunist in kasnejši preprodajalec orožja ne umakne iz politike bo tako, razcefrano in neenotno…Bobu bob !!!

    • rabbit

     Res je doklel Kučana ne bo odnesla Matilda ne bo bolje, no Alzhaimer ga je že potipal, se boji, da je FBI kaj zanimivega prinesel, pa je začel vadit.

  • Rožle

   .. in ti-to najraje obiskuješ .. ccc tunko

 • Ryuk

  Ne morte reči, da ni naredil nič. Če kaj, je prodal NLB.

  • KAPIBARA

   EU ima vatle v rokah.. kar se mora, se mora… levičarje boli, čeprav se ne ve , kdo stoji (je dejanski lastnik)za delničarji..

 • Rožle

  Dejmo narest eno fejst levo stranko … tko, da bodo volilci Levice volil tokrat to stranko ..
  .. po volitvah, ko zmaga jo pa transformiramo v desno stranko .. Sej je to neki normalnega ..
  Itaq vsi delajo sam še po vetru in s figo v žepu

  • JANEZ GUS

   Samo obljubi,da se bo lahko legalno kradlo,bodo vsi tam.

 • Smovas-in-ševasbomo

  Nam pravim levičarjem je popolnoma vseeno ali vlada Šarec ali Janša…Prvi je kvazi levičar, drugi pa skrajni desničar…Naj nam v bodoče MESEC sveti !!!

 • JANEZ GUS

  Moderator,danes pa dolgo malicaš.

  • Smovas-in-ševasbomo

   Jebem ti domobransko mater. Gnida desničarska !!!

   • JANEZ GUS

    Vidiš,da si bolnik.Koliko krat na dan ti tako všvasne.

   • rabbit

    Spet levičarski bonton ven tolče.

 • Smovas-in-ševasbomo

  Čujte, “nesodelovanja z SDS ni imela SMC nikoli v programu”… razen na zadnjih volitvah. Zdaj pa fehtajo, ker jim je Šarko račune zjebal…ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha …

  • Beli Sneg

   Čak, kdo koga fehta. Kolikor jaz vem Serpetinšek, ki se je sesul sam vase fehta Počivavška. To je res kombinacija za zmago, ha ha ha ha…

   • JANEZ GUS

    Pusti bebca,vidiš,da je bolnik.Ko pride moderator z malice mu bo dal injekcijo.

 • NoName

  Karl Erjavec, bi na Šarčevem mestu vse te ministre sam nadomestil, saj je bil univerzalen in vedno prilagodljiv pa naj si gre za komunalo ali pa vojsko, voliš Erjavca in dobiš vse ministre v eni osebi, kaj češ lepšega:)
  Šarec se je znajdel najbolj le v Serpetinškovi vlogi, sedaj pa bo pa še to bolj težko.

  • Smovas-in-ševasbomo

   …ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha …pa še res je :)

  • KAPIBARA

   RES je, v njegovi vlogi..
   Kot odvetnik je pogrnu po dolgem in počez, pri pralcu in gsm na PP Kranj ( hči)..

   Se sliši, da je vrnil licenco za odvetnika, in bode na HR užival v vikendu..

 • Smovas-in-ševasbomo

  Čujte, kdaj bo konec tote slovenske grozljivke, ko nikakor ne moremo naprej zaradi vseh teh egov v politiki. Zgleda pa, da nas najhujše še čaka, ker Janša je vedno čaka v podzemlju, da ujame kakšno prodano dušo, da si spet za nekaj časa kupi življenje. Pa to že 30 let…voluhar grosupeljski !!!

  • centurion

   Tonči, tvoji so padli včeraj,
   ti se opraviči se danes.

   Okrožno sodišče v Ljubljani je v razsodbi določilo, da mora Peinkiher v časopisu Dnevnik, časniku Delo ter na spletnem portalu nacionalne televizije MMC RTV SLO objaviti opravičilo z naslednjim besedilom:

   “Neresnične so moje trditve o Antonu Krkoviču, ki so bile objavljene v prispevkih “Čigav bordel?” dne 08. 04. 2016 v časopisu Dnevnik, “Tudi v vojni ni vse dovoljeno” dne 31. 03. 2016 v časopisu Delo in “Prejeli smo: Janša in Krkovič” dne 23. 09. 2014 v časopisu Delo ter na spletnem portalu MMC RTV SLO, ter v pogovoru z mano “Nobena resna država ne prepušča varnosti prostovoljcem in skrajnežem”, objavljen dne 30. 04. 2016 v časopisu Delo, predvsem:

   da je Anton Krkovič v osamosvojitveni vojni za Slovenijo zaradi panike in nesposobnosti počel kazniva dejanja z nedolžnimi mrtvimi in počel druge neumnosti s hudimi posledicami, kot je nepotrebna sestrelitev helikopterja nad Ljubljano,
   da je skupaj z Janšo prek Kočevske Reke organiziral grosistično prodajo slovenskega orožja in streliva Hrvatom, ki je bilo prepotrebno za slovensko obrambo,
   da sta Janša in Krkovič združeno nadaljevala zlorabo vojske in države v primeru afere Mariborsko orožje in Depala vas,
   da je Anton Krkovič, ko je bilo treba kaj narediti za varnost države, zmeraj zatajil in da je 27. junija 1991, ko so tanki JLA drveli iz Vrhnike proti Ljubljani, v celoti prespal prvega pol dneva napada na Slovenijo, ker se je kot poveljnik enote nahajal v diskoteki Babilon v Ljubljani (kasneje Bachus) v takem stanju, da so ga ob alarmu peljali spat in ni bil zmožen nobenega poveljevanja in častniške drže, ampak je samo ustvarjal zmedo, neumnosti in dejanja s hudimi posledicami,
   da je po vojni Kočevska Reka, kjer je bil sedež Krkovičeve enote, postala centralno skladišče za zbiranje orožja za prodajo na Hrvaško in v BiH,
   da ima Anton Krkovič neustrezno izobrazbo za častniški čin v Slovenski vojski,
   in se zanje Antonu Krkoviču opravičujem.”

 • Smovas-in-ševasbomo

  Še pomnite tovariši !!!…Nekoč je volitve zmagal Janković in je kasneje vlado oblikoval Janša. Čez 2 leti je Janševa vlada padla in so iz iste sestave vlade naredili drugo koalicijo z Bratuškovo na čelu. Zadnje volitve je zmagal Janša in ni sestavil vlade ker ni hotel nihče sodelovati z njim. Težko je sodelovati z bivšimi pravnomočno obsojenimi zaporniki !!!

  • tohuvabohu

   JTPM, govedo zarukano !!!!!!

  • Stajerka

   …poglej v arhivu SLO včerajšnje izjave aktualne vlade, na vprašanje o sodelovanju z Janšo……NIHČE NI jasno in glasno zavrnil sodelovanja……VSI so za pogovore :))

   • KAPIBARA

    Čez nekaj dni je ponedeljek- telekom že dodatne kable vleče..

  • centurion

   Tonči, opraviči se…

   Okrožno sodišče v Ljubljani je v razsodbi določilo, da mora Peinkiher v časopisu Dnevnik, časniku Delo ter na spletnem portalu nacionalne televizije MMC RTV SLO objaviti opravičilo z naslednjim besedilom:

   “Neresnične so moje trditve o Antonu Krkoviču, ki so bile objavljene v prispevkih “Čigav bordel?” dne 08. 04. 2016 v časopisu Dnevnik, “Tudi v vojni ni vse dovoljeno” dne 31. 03. 2016 v časopisu Delo in “Prejeli smo: Janša in Krkovič” dne 23. 09. 2014 v časopisu Delo ter na spletnem portalu MMC RTV SLO, ter v pogovoru z mano “Nobena resna država ne prepušča varnosti prostovoljcem in skrajnežem”, objavljen dne 30. 04. 2016 v časopisu Delo, predvsem:

   da je Anton Krkovič v osamosvojitveni vojni za Slovenijo zaradi panike in nesposobnosti počel kazniva dejanja z nedolžnimi mrtvimi in počel druge neumnosti s hudimi posledicami, kot je nepotrebna sestrelitev helikopterja nad Ljubljano,
   da je skupaj z Janšo prek Kočevske Reke organiziral grosistično prodajo slovenskega orožja in streliva Hrvatom, ki je bilo prepotrebno za slovensko obrambo,
   da sta Janša in Krkovič združeno nadaljevala zlorabo vojske in države v primeru afere Mariborsko orožje in Depala vas,
   da je Anton Krkovič, ko je bilo treba kaj narediti za varnost države, zmeraj zatajil in da je 27. junija 1991, ko so tanki JLA drveli iz Vrhnike proti Ljubljani, v celoti prespal prvega pol dneva napada na Slovenijo, ker se je kot poveljnik enote nahajal v diskoteki Babilon v Ljubljani (kasneje Bachus) v takem stanju, da so ga ob alarmu peljali spat in ni bil zmožen nobenega poveljevanja in častniške drže, ampak je samo ustvarjal zmedo, neumnosti in dejanja s hudimi posledicami,
   da je po vojni Kočevska Reka, kjer je bil sedež Krkovičeve enote, postala centralno skladišče za zbiranje orožja za prodajo na Hrvaško in v BiH,
   da ima Anton Krkovič neustrezno izobrazbo za častniški čin v Slovenski vojski,
   in se zanje Antonu Krkoviču opravičujem.”

 • Rožle

  Fuknnek … tvoje lajanje ni prav nič pomagalo .. vaš lewaški kanibalizem je že naredil svoje

 • Ivan Ivanovič

  A bomo zdaj žalovali za Šarcem in njegovo vlado? hvala Bogu, da je odstopil in upajmo, da bo tudi volivce srečala pamet in bodo sprevideli, da so komiki pač komiki, ne pa primerni za premiersko funkcijo. .

 • Stajerka

  …klanje se je pričelo……Nemec pljuva Šarca, da se bo sam utopil v lastni slini……postaja zanimivo, kokice prosim :))

  • tohuvabohu

   A mag. Nemec? Ta je prvovrstni slinavec – takoj za Turkoglujem!

   • KAPIBARA

    JA, pa ne državljan Nemčije..

  • maček ivan

   Ha, ha, ha,….. izvoli, kokice.

 • tohuvabohu

  Privoščil si je razkošen izlet v Švico na naše stroške, potem pa odstopil. Temu se reče kratkoročno planiranje …
  A ste že videli film Crknjeni konj na begu? Pravkar ga gledate, hehe.

 • Rožle

  A lahko zbrišete svoje podkomentarje pisunu, da ne bo tako zgledal kot, da se sami sabo pogovatjate ….. tako bodo tudi njegove chemtraile za njem izginile .

  • tohuvabohu

   Eh, saj bo Cakić kmalu zunaj, ta obožuje tiče …

   • Rožle

    A to je tist …?
    “Ko se s nama kači, život mu je krači.”

 • AlternativaZaSlovenijo

  Kolejo se med sabo, je prav zabavno, kako eni čez druge. Komedija zmešnjav.

 • Smovas-in-ševasbomo

  Politika je kurba če še tega ne veste. Samo po vaših desnosučnih komentarjih sodeč ste zelo ozko profilirani. A vam v šoli ni šlo? Kje se je zalomilo?

  • centurion

   Bebo, Pinkiher, opraviči se no….

   Okrožno sodišče v Ljubljani je v razsodbi določilo, da mora Peinkiher v časopisu Dnevnik, časniku Delo ter na spletnem portalu nacionalne televizije MMC RTV SLO objaviti opravičilo z naslednjim besedilom:

   “Neresnične so moje trditve o Antonu Krkoviču, ki so bile objavljene v prispevkih “Čigav bordel?” dne 08. 04. 2016 v časopisu Dnevnik, “Tudi v vojni ni vse dovoljeno” dne 31. 03. 2016 v časopisu Delo in “Prejeli smo: Janša in Krkovič” dne 23. 09. 2014 v časopisu Delo ter na spletnem portalu MMC RTV SLO, ter v pogovoru z mano “Nobena resna država ne prepušča varnosti prostovoljcem in skrajnežem”, objavljen dne 30. 04. 2016 v časopisu Delo, predvsem:

   da je Anton Krkovič v osamosvojitveni vojni za Slovenijo zaradi panike in nesposobnosti počel kazniva dejanja z nedolžnimi mrtvimi in počel druge neumnosti s hudimi posledicami, kot je nepotrebna sestrelitev helikopterja nad Ljubljano,
   da je skupaj z Janšo prek Kočevske Reke organiziral grosistično prodajo slovenskega orožja in streliva Hrvatom, ki je bilo prepotrebno za slovensko obrambo,
   da sta Janša in Krkovič združeno nadaljevala zlorabo vojske in države v primeru afere Mariborsko orožje in Depala vas,
   da je Anton Krkovič, ko je bilo treba kaj narediti za varnost države, zmeraj zatajil in da je 27. junija 1991, ko so tanki JLA drveli iz Vrhnike proti Ljubljani, v celoti prespal prvega pol dneva napada na Slovenijo, ker se je kot poveljnik enote nahajal v diskoteki Babilon v Ljubljani (kasneje Bachus) v takem stanju, da so ga ob alarmu peljali spat in ni bil zmožen nobenega poveljevanja in častniške drže, ampak je samo ustvarjal zmedo, neumnosti in dejanja s hudimi posledicami,
   da je po vojni Kočevska Reka, kjer je bil sedež Krkovičeve enote, postala centralno skladišče za zbiranje orožja za prodajo na Hrvaško in v BiH,
   da ima Anton Krkovič neustrezno izobrazbo za častniški čin v Slovenski vojski,
   in se zanje Antonu Krkoviču opravičujem.”

   • pupa

    V življenju še nisem srečala takega zajedavca kot je ta s tisoči nicki sedaj “smovas-in-ševasbomo” pri tem ne pomaga nobena deratizacija edino direkt likvidacija po Milančku. Edino dobro je to , da je vedno hitro prebran in tudi zbrisan.

    Brez uporabe na malo daljši rok.

    • Slovenka

     Tebe tudi gnjavi? Meni je hotel zlepa in zgrda dopovedati, da je LudaMila mati slovenska naroda, reinkarnirana Marija Terezija.

 • Rožle

  Po moje je res še najboljš, da Admin kar sam podkomentarje zbriše ..

  • Smovas-in-ševasbomo

   Po moje je res še najboljš, da tebe izbriše…

 • Smovas-in-ševasbomo

  OMG !!! … Zakaj nikoli več ne sme biti JJ predsednik vlade !!!

  https://www.youtube.com/watch?v=jsrb05U7ze4

 • Smovas-in-ševasbomo

  Poslanka in nekdanja predsednica NSi-ja Ljudmila Novak se je odločila, da ne bo podprla Janeza Janše kot mandatarja za sestavo vlade, saj meni, da premier ne more biti politik, “ki gradi svojo politiko na delitvah”. Novakova je še dejala, da Janša zna svoje partnerje tudi uničevati in da je to ves čas tudi počel.

 • Rožle

  Tunnek .. grizi se le grizi ..
  .. Janša prihaja nazaj na prestol .. hočeš nočeš …

  • Smovas-in-ševasbomo

   NIKOLI !!!

 • Smovas-in-ševasbomo

  Ljudmila Novak: “Seveda so pa ljudje zaskrbljeni, ker vemo, da je Janez Janša partner, ki zna tudi svoje partnerje nekako uničevati, in to je ves čas počel. Jaz se tega ne bojim, ker mislim, da je resnica najmočnejša. NSi je bil ogrožen takrat, ko je bil z Janšo, in tudi takrat, ko ni bil. Po mojem mnenju bo NSi “pod velikim udarom”, tudi če bo šel v levo vlado. Ampak pomembno je, da stranka dela za dobro ljudi in države.”

 • Rožle

  grrrr … !!! haha

 • Smovas-in-ševasbomo

  Kako je že rekla Ljudmila Novak: “Žal pa lahko vedno znova ugotavljamo, da politika, ki jo vodi Janez Janša, pač ne pripomore k temu, da bi desnica lahko vladala.”

  • sodnikisozločinci

   Sem te blokiral in še te bom.

  • Rok Rolovic

   Marš govedo zarukano zadrogirano.Pojdi se zdravi.

 • Ježek Teka Teka

  A rdeče kuzle iz Bruslja se še niso oglasile …

  • Rok Rolovic

   Bolje da ne, že brez njih dovolj smrdi.

  • xtc

   Še iščejo cucka……………………..
   Pol pa bo…………….

 • holzer

  Ker so Šarca nastavili strici iz ozadja in mu prav tako po volitvah ukazovali s kom naj gre v koalicijo in vlado,se mu je zdajšnji odstop maščuje.
  Zdaj gre po poti Cerarja in Alenke.Torej njegova politična kariera bo nepomembna.Kar je pa tud prav.

  • Rok Rolovic

   Hribar na radiju Gaga ga odprtih rok sprejme nazaj.

 • JANEZ GUS

  Moderator,očitno imaš danes dopust.

  • Joc 52

   Tudi komentirati se ne da; tudi tukaj udbo mafija?

 • Smovas-in-ševasbomo

  Poslanka in nekdanja predsednica NSi-ja Ljudmila Novak se je odločila, da ne bo podprla Janeza Janše kot mandatarja za sestavo vlade, saj meni, da premier ne more biti politik, “ki gradi svojo politiko na delitvah”. Novakova je še dejala, da Janša zna svoje partnerje tudi uničevati in da je to ves čas tudi počel.

  • Smovas-in-ševasbomo

   Ljudmila Novak: “Seveda so pa ljudje zaskrbljeni, ker vemo, da je Janez Janša partner, ki zna tudi svoje partnerje nekako uničevati, in to je ves čas počel. Jaz se tega ne bojim, ker mislim, da je resnica najmočnejša. NSi je bil ogrožen takrat, ko je bil z Janšo, in tudi takrat, ko ni bil. Po mojem mnenju bo NSi “pod velikim udarom”, tudi če bo šel v levo vlado. Ampak pomembno je, da stranka dela za dobro ljudi in države.”

   • Smovas-in-ševasbomo

    Kako je že rekla Ljudmila Novak: “Žal pa lahko vedno znova ugotavljamo, da politika, ki jo vodi Janez Janša, pač ne pripomore k temu, da bi desnica lahko vladala.”

 • RATATA

  Pomislimo malo bolj…, glede bliskovitega odstopa….
  Deset letni energetski program je bistvo, ki ga mora naša država, osamosvojena socjalistična mafijska Republika Slovenija dostaviti Brusliju!!
  V tem programu bodo nategi vseh nategov zopet, kot že mnogokrat … (za primer tiste subvencije solarnim elektrarnam, ki jih preko BORZENa in raznih skladov od davkoplačevalcev, ki so nam podražili elektriko ravno zaradi tega nakazujejo “investitorjem” …., kar je za državo sama izguba!!!
  od tega jih pa cel kup živi ::
  eko skladi
  agencija za energijo
  operater trga z električno energijo – Borzen https://www.borzen.si/sl/Domov/menu1/Dru%C5%BEba-Borzen/O-dru%C5%BEbi-Borzen/Osnovne-naloge

  folk pa plačuje to bando hudičevo, kot firmo za izgradnjo drugega tira nagraužnega!!!

 • Smovas-in-ševasbomo

  Čujte, če nimate radi Slovenije, Slovenk in Slovencev, in če hočete kriminalca na oblasti, volite SDS. Simpl kot pasulj !!!

  • Joc 52

   Najbolje da gres domov, na Balkan

   • Slovenka

    V Murglah naj mu naredijo malico, potem pa v zapečateni vagon in Balkan kliče!

  • Rok Rolovic

   Ti nehaj žret pasulj, preveč prdis skozi tisti smrdljiv komunajzarski gobec.

   • Smovas-in-ševasbomo

    A boš se že enkrat spravil v brezno?

 • JANEZ GUS

  Moderator,samo stran se obrneš,pa je smrdljiva gnida nazaj.

 • Smovas-in-ševasbomo

  Možen in kar verjeten scenarij: Šarec relativno zmaga… Pivčeva utrditev pozicije in izboljšanje rezultata… Leben pa ustanovitev nove stranke in preboj v prvo ligo politikov…

  PS: In JJ bo spet v senci mah pobiral :)

  • Rok Rolovic

   Ne ti o pobiranju maha, a veš kaj ponavadi pobirajo provokatorji tvojega kova ? Običajno morajo potem obiskat kakšnega zobozdravnika.

   • JANEZ GUS

    Samo to rdeče govno bo treba tako,da mu jih najboljši stomatolog ne bo mogel več upasat in ,da se bo za osebno slikal v rit,ker bo tam lepši.

    • Rok Rolovic

     Hahahahaha

 • Smovas-in-ševasbomo

  Čujte, eni kvazi levičarski pudeljčki se sedaj plazijo pred trikrat pravnomočno obsojenim kriminalcem. Šarcu pa se za Janeza kratko in jedrnato jebe !!!

 • Ježek Teka Teka

  Zdaj pa goro hlodov pripravit za leve smrade, da niti enega zakona ne sprejmejo do predčasnih volitev … zjebat jih do fondamenta …

 • xtc

  Šipac?
  RIP………………..AMEN.