Marjan Šarec ujet v netransparentne posle pri prenovi 40-milijonskega projekta nadgradnje čistilne naprave

Marjan Šarec (Foto: STA)

Predsednik nadzornega odbora kamniške občine Robert Kokotec razkriva, da je župan občine Kamnik Marjan Šarec netransparentno in v sumljivih okoliščinah vodil 40-milijonski projekt nadgradnje čistilne naprave in kanalizacijskega omrežja za šest občin. Pri tem so za nadzor najeli izvajalca CSE Invest, ki so ga plačali z dvema plačiloma pod 20 tisoč evrov in v skupni vrednosti 39.330 evrov, da jim ni bilo potrebno izvesti javnega razpisa, na katerega bi se lahko prijavil vsak, s tem pa bi bila tudi končna cena konkurenčnejša. Vsa plačila drugega naročila pa so bila plačana pred prejetimi poročili. Zadevo naj bi pod drobnogled vzela računsko sodišče in protikorupcijska komisija. 

“Mi očitamo občinski upravi, da bi morali naredi eno skupno javno naročilo, na katerega bi se lahko prijavil vsak, ki je za to usposobljen. Tako pa so zadevo razdrobili na dva dela. Svoje mnenje naj da računsko sodišče,” je za POP TV o Šarčevem netransparentnem delovanju povedal predsednik nadzornega odbora občine Kamnik Robert Kokotec.

Šarec ni prevzel objektivne odgovornosti
To pa še ni vse. Predsednik nadzornega odbora očita Šarcu, da pri prvem naročilu poročila sploh nimajo datuma prispetja, eno poročilo pa manjka. V drugem naročilu pa ima vseh šest poročil enak datum prejetja, kar pomeni, da so bila plačila izvedena pred prejetimi poročili. Da je prišlo do nepravilnosti, je v oddaji priznal tudi Šarec sam, vso krivdo pa je prevalil na takratnega direktorja občinske uprave, ki je vodil omenjeni projekt in ga je kasneje tudi odslovil. Sam tudi zanika, da ni šlo za dve različni naročili, ki bi se morali voditi pod enim skupnim javnim naročilom.

Kamniški župan in predsednik stranke, ki se poteguje za zmago na prihajajočih državnozborskih volitvah, se je tako izognil prevzemu objektivne odgovornosti, čeprav je ravno župan tisti, ki bdi nad zakonitostjo občinske uprave, še posebno pri poslih, kot je 40-milijonska obnova čistilne naprave in kanalizacijskega omrežja. Raje s prstom kaže na takratnega direktorja občinske uprave Kamnik in predsednika nadzornega odbora občine, ki je razkril omenjeno nepravilnost v času županovanja Marjana Šarca.

Pri tem pa je Marjan Šarec pokazal svoj pravi obraz. Na Nova24TV smo ga povabili v studio, da bi razložil, zakaj občina ni spoštovala zakonov, in da bi soočil svoje izgovore z nekdanjim direktorjem občinske uprave Ivanom Kendo. V stilu tipičnega političnega bleferja se je soočenja ustrašil.

Vprašanja o koruptivnosti posla in smotrnosti javne porabe sredstev smo poslali tudi na KPK in računsko sodišče. Na KPK so nam odgovorili, da je primer v fazi predhodnega preizkusa, zato nam podrobnosti zaradi objektivnosti postopka niso predstavili. Računsko sodišče primera ni vzelo v obravnavo, so pa nadzorni komisiji občine Kamnik poslali načelna mnenja.

Peter Truden

 

 • sunday

  na soočenju je ta šarac deloval tako, da sem tv ugasnil – njegov odgovor na vprrašanje o zdr.reformi in bolniških je bil bizaren, ljudje pomislite vendar kdo je ta dvolični komi. ljudje, ki so eno leto na bolniški so zanj simulanti in zdravniki, ki jim bolniško odobrijo podkupljeni – pri tako dolgi bolniški, mislim, da odloča komisija in ne eden – skratka, on plava po toku in kam ga nosi pojma nima – lutka na vrvici !!!

  • AlojzZ

   “on plava po toku in kam ga nosi pojma nima – lutka na vrvici”

   On plava proti zmagi na volitvah, tako so načrtovali strici. In tako tudi bo!

   • sunday

    pozabi !!! tudi strici se lahko uštejejo, ker tudi slovenci plavajo k pameti – strici pa so pripravljeni tudi goljufati, res je – vedno so in bodo !!!

    • zoro

     se strinjam, vendar, da slovenci plavajo k pameti dvomim, zelo redki, žal

    • AlojzZ

     Počakajmo na nedeljo pa bomo videli plavanje Slovencev k pameti.

   • olaf

    Ti si pa ze kar nekaj casa pod vplivom maliganov! Kdo te zalaga? Tako kokodakas na Domovina.je, enako bluzis na Jancicevem portalu,…ce nisi ZA Slovenijo, klici Tomicko ZA Venezuelo. Placam karti, enosmerni. Nas, Slovence in drzavljane pa pusti pri miru, dovolj dolgo smo vas futrali, lenuhi!

 • Anton

  Šarec bo za to krivil Serpentinška ker je itak kmet.

 • Miro

  hahahaha Nora Tv spet v akcijo da oblati nasprotnike norega Kralja Norega kraljestva

  • Blagor tebi, ker imaš rožnate špegle, ali pa ti NI DO RESNICE.

  • mona lisa

   Še dobro da en medij napiše resnico. vsi ostali mediji so cenzurirani.

  • Republic Commando

   Razkritje lumparij je zate blatenje? Nor si ti, tako kot vsi levuharji.

 • VERRZIFIKATOR

  Darjan Žarec

  GOR PO SERPENTINAH

  Z repom migal je po serpentinah
  in veselo strigel še z ušesi,
  gledal smelo na obe očesi,
  zrl je po kamniških planinah.

  Vzpon bo lahek, si tako je mislil,
  serpentin sem namreč že navajen,
  skok navzgor naravnost bo sijajen,
  sam prav malo bom pri tem pritisnil.

  Serpentine niso mi naporne,
  saj v pomoč mi je mašinerija,
  ta po klancih se naprej prebija,
  se počutim kot sani motorne.

  Če mi v serpentini kje spodrsne,
  spremstvo v hipu me nazaj postavi,
  to podporniki so moji pravi,
  njih moči preskušene, izvrstne.

  A pozabil sredi serpentine
  tole je povzpetnik naš repati,
  da se zlahka dá ga žrtvovati,
  ko mašinerijo volja mine.

  Je pozabil, da lahko kak striček,
  če ne bo zadosti mogel vžgati,
  sredi klanca ga pusti obstati,
  drug ga brž nadomesti osliček.

 • Olga_10

  Mali mož na prste stopi in pravi, da ni kriv in da je odslovil ditektorja občinske uprave…. Laž ima kratke noge…tako kot Kučan in Šarec….
  Pri Cmeraju je tudi Excell kriv….za “napako” v znesku za “maketo” ….

 • Olga_10

  Ali kaže Serpentinšek na zgornji sliki “traso” za drugi tir?

 • Olga_10

  Dobro da je bilo soočenje (po Lahovniku srečanje) na Hanzi v telegrafskem stilu, da so zaščitili komedijanta…. Če bi bilo soočenje in ne srečanje (po Lahovniku), bi kućanovi lutki, Cmero in Šarec odpadi kot knof od gat…

 • BRAVO Računsko sodišče in KPK !
  “Zadevo naj bi pod drobnogled vzela računsko sodišče in protikorupcijska komisija. ”

  In TA Serpentinšek, naj bi bil naš bodoči PREMIER ???

 • montyamp

  Serpentinšek = = Stalin

 • Amerikanc

  Glede na to, da Kamniška Bistrica kar sama priteče v kamniški vodovod, bi priporočal raziskovalnemu novinarju, da preveri, ali je čiščenje komunalnih vod res tak strošek, kot ga zadnje čase zaračunava kamniška Komunala. Saj je dokaj skromna družinica, ki porabi od 15 – 20 m3 vode, mesečno obremenjena za cca. 40 €. Pa da ne bo pomote, vode ni potrebno črpati. Odvažanje smeti je zaračunano posebej. Da je povprečna cena za porabo el. energije nižja od cene vode, skoraj ni logično – ali pač, če denar lovi skrivna pota.

 • Krtača 20

  No zdaj ste desni popljuval in posral celo Slovenijo. Zdaj je pa napočil čas, da slišimo janševa dobra dela. Se mi zdi, da je kle ena velika 0.

 • mona lisa

  Šarec je samo podtaknjeno gnilo jajce od botra Kučana. Isto kot Cerar.

  • Stajerka

   in Janković….in Rop……tudi Alenka ni neomadeževana v tej navezi……pa še kdo – v začetnem startu tudi Drnovšek……

 • RATATA

  Vsak, ki bo obkrožil šarčeve na volilnem lističu bo razkril, da je popoln bebec.

  • Franc Šink

   O tem ni dvoma.

 • sloustava

  Spoznati Sarcev “pravi jaz” ni tezko! Nasprotno, je sila preprosto, saj oseba, ki trosi pihlice in se hkrati tega zaveda, to nehote pokaze z govorico telesa. Opazujte Sarca, kako mu begajo oci, ko mora odgovoriti na vprasanje, ki ga ne pricakuje. Opazujte njegovo prestopanje in poslusajte njegov besedni zaklad. Tu je sorodna dusa tako Jankovicu kot Tamari Vonta. In presenetljivo, vsaj zame, tudi Virantu! Zakaj Virantu? Ker sta oba majhna v svoji mascevalni dusi, laz jima ni tuja in nikoli nista nic kriva. Da je ponoci dezevalo, v svoji sprevrzenosti krivita Janso….Jansa, Drzavnik pa melje vse pred seboj, tako z znanjem kot poznavanjem scene!! Boli, kucanisti? Super!

 • rabbit

  Če slučajno bivši direktor uprave občine Kamnik bere ta portal naj s seboj prinese tisto knjigo, ki mu jo je ob odhodu podaril Marjan Šarec, pa boste videli kakšen človek je to.

  • Stajerka

   kaj zaj??……spet tista, kaznovat tistega, ki opozarja in ne tistega, ki krši???

   • rabbit

    Mogoče sem bila premalo natančna po podarjeni knjigi se bo videlo kakšen človek je Šarec ne direktor.

 • Stajerka

  Nova24……na slovenski medijski sceni ustvarjate zmedo :))……vsi ostali mediji zagnani, želijo delat po zastavljenih oz. naročenih shemah – pol pa vi z enim člankom zminirate “dobre” namene režimskih fakenews medijem :)))
  čestitke…..pogumno in brezkompromisno nadaljevanje si želimo – bralci in vsi državljani z dobrimi nameni!!!

 • Stajerka

  pa še nekaj…….se mogoče Janković zaradi tega obrača k Erjavcu in se elegantno umika od Šarca …..kukavičjega jajca malega moža in bivšega strankarskega kolega v PS……no, da sta oba župana in očitno tudi dokaj sorodnega delovanja na področju občinskih sredstev, je verjetno naključje :)))…..čeprav v Slolandiji naključij v politični sferi NI…..

 • Franc Šink

  Spet se nam prikazujejo etiki in moralneži.Aleluja.

 • Hun

  SDS se boji Sarca k hudic kriza

  • Amerikanc

   Resnica je ta, da se Šarc boji Janše.

   • Hun

    smrduhar Jajo se je naucu smrdljive obrti politikanstva na pleci Slovencev…metode ma pa enake kot komunisti…diskreditacija Sarca poteka s polno paro na Nori24..

   • Hubert Jovanović

    Kurac se ga boji. Janša je za njega navaden amaterček in prav tako bivši komunajzer.

 • althar

  Zakaj pa mislite, da smo ga izbrali, komedijanta? Majhne stare grehe mu bomo založili v predal, pa bo plesal, kot bomo piskali. Tako kot lublanski šerif.

  Udbomafija press

 • Caetano

  Marjan Šarec je zadnji up udbomafije. Sedanje vladne stranke so ljudje kot je videti le spregledali. Ne pojdite še enkrat na led! Recimo ne rdeči zvezdi in ne zelenemu polmesecu! Volimo SDS in pravo desno opozicijo.

 • Antonius

  Usedlina kofeta nam dopoveduje, da sta si ljubljanski Penismanković in kamniški Serpentinšek različna samo po priimkih in letih. Motne vode *biznisa* ju delajo primerljivo enaka.
  Vsak glas, ki ga bo prevarant Serpentinškov *one* dobil na volitvah, bomo plačevali tudi vsi ostali, ki tega politikanta nismo volili.
  Lep primer takega plačevanja je nateg uspešenega prevaranta in neuspešnega a obsojenega kriminalca, *plemenitega* Zmaga Jelinčiča s svojo stranko SNC. Gre na volitve, s prepričljivim laganjem jih nekaj sto ali tisočev prepriča in potem kljub temu, da ni prišel v parlament, iz državnega proračuna za uspeh na volitvah kot lastnik stranke v svoj žep cel mandat spravlja precej veliko plačo.
  Dvajset strančic na tokratnih volitvah nam mora dati vsaj pomisliti, koliko jih bo po Jelinčičevem vzorcu iz naših žepov cel mandat prejemalo zelo dobro plačo.

 • RATATA

  Komunalno podjetje Kamnik že od leta 1962 dalje oskrbuje prebivalce občine Kamnik s komunalnimi storitvami.
  Od leta 1995 dalje je Komunalno podjetje Kamnik, d. d., registrirano kot delniška družba.
  Kar naenkrat je direktorica Anča Cvirn. Tista ista, kot je direktorica TEHNIČNI PREGLEDI, CI & CA d.o.o., KAMNIK, PODGORJE 83/A, 1241 KAMNIK,
  kjer ima prav tako sedež GREGA CVIRN S.P. , PODGORJE 83A, 1241 KAMNIK.
  No in ta Anča je prevzela
  priznanje za Komunalno podjetje kamnik (prejemnik priznanja je bila tudi Policijska postaja Kamnik).
  http://www.kamnik.info/priznanje-za-policijsko-postajo-kamnik-in-komunalno-podjetje-kamnik-d-d/

  IN KAJ IMA TO S ŠARCEM??
  JA TOLE:
  https://reporter.si/clanek/slovenija/kako-so-serpentinskovi-prijatelji-prevzeli-komunalno-podjetje-kamnik-534938

  http://skupaj.si/node/779

 • šmentanamuha

  Šarčina je komunajzarski derivat derivata Pozitivne Slovenije s stricem Kučkotom in Golobičem v zaledju, njegovi nastopi so vedno bolj prozorni in nevsebinski. Kot igralec je vešč retorik, to pa je tudi vse. Zdej, če bi se igrali eno vaško amatersko gledališče in iskali igralce za vloge, ne bi bil problem, ampak gre za našo težko priborjeno državo Slovenskega naroda in če bomo tako neodgovorni, da bomo njeno vodenje prepustili vaškim komedijantom in parazitom, ki jo celo namerno uničujejo, potem res ne vem, dragi ljudje, kaj si obetate od prihodnosti.

  MI, ki hodimo ali ne hodimo na volišča, smo odgovorni za to, kdo nam vlada.

 • piko8

  Od šarca na magarca!!!

 • Janshari

  Večina člankova na “luda24tv” prića o nekim teorijama zavere, komunizmu, uzmišljaju činjenice, lažu,,,.. Dali su ti novinari normalni?

  #ZokiCar

  • mapu

   Janshari, od kod ti pravica da se oglašaš, nisi Slovenec, prosim utihni!

  • Soave

   So normalni.
   Niso normalni pa oni, o katerih se piše ! Zato je Nova zudi ustanovljena.
   Ti pa niti pisati po svoje ne znaš.

 • Olga_10

  Levajzli, sprijazniti se, da ste navadni lopovi in morilci! Vsak, ki zagovarja lovluk “naših” in genocid nad Slovenci, si zasluži tudi sam tak naziv!

 • Olga_10

  Ste videli mostograditelja Čuša? Odpadel je kot knof od gat…”Njegova” kandidatka je ostala raje kooperativno na listi komunistov! Mu bodo pa komunajzli zrihtali preko Šamija konopljo, če bo želel…

 • Olga_10

  Volimo SDS!

 • Republic Commando

  novi obraz, novo upanje, nova morala in etika….= isto levuharsko kradljivo sranje.

 • Rožle

  Mar se bodo tudi v bodoče nadaljevale prigode marmeladarjev … ???

 • Prle

  Moraš biti lopov, če hočeš priti v parlament. Dokaz? Ivan Janez Janša.

 • Rožle

  Smo se tolažili takoj po volitvah …
  saj slabše od Šivilje že ne more biti…. mar res ???
  … je lahko še slabše ..???
  Sedaj pa levica pamet v roke in volite SDS edina pot v demokracijo in razvoj …

 • Prle

  He,he,he, če po kakšnem ZF scenariju zmaga sds, me pa res zanima, kdo bo šel z njimi v vlado.

  • Osti jarej

   …koalicije so garant,da se nikoli nič ne spremeni…..očitno to ustreza tudi politiki,ki muti v kalnem,narod pa že 30 let posluša ene in iste nebulizme,idiotizme in postaja vedno revnejši…tako ali drugače…..državo bi morala voditi zgolj ena stranka…pa naj bo to sds al pa sd…ostale,ki pridejo v parlament pa konstruktivna opozicija,ne pa,da se že koalicije v kakor ozadju koljejo med sabo….če drugega ne,imata že dolgo tradicijo vlečenja za nos

   • if

    Torej, večinski volili sistem, ki ga je SDS že, žal, neuspešno uveljavljala v škodo razvoja demokracije in blaginje.
    Očitno je, da povrečni slovenski volilec voli bedo, ker njegov domet nista demokracija in logično pripadajoča blaginja.

  • xtc

   Če bodo ponovne predčasne volitve,boste puhnili še bolj.

 • lado

  kamničani ga zaslužijo ,ker so očitno buteljni kot srbski serpentinšek !!! naj že policija ZAČNE DEEEELAAAAT,LENUHI INKASANTSKI !!! PA SODIŠČA , ne za paštete ,KRETENI KOMUNISTIČNI ,LOOOOOPOOOOOVIIIIII ……dobite po volitvah štrudl, kakšen pa že prej !!! Volimo SDS IN VSE DESNE !!!!!!

  • 0lga_10

   Le v Grosupljem morate paziti. Tam se je župan Verlič (SDS) zlizal z Jankovićem. Volite Janeza Janšo. Dva sta na izbiro. :)

 • macon

  Komunajzarski forumski komentatorji ste odraz ogabnosti vašega mafijskega režima. Nekaj najedate in nabijate, ker vsebinsko ne morete nič napisati. Poleg tega ste skoraj vsi skrajno zabiti.

  Očitno ste podoba vaših naročnikov, ker samo bedak bi plačeval druge bedake za bedasto komentiranje.

 • Darth Vader

  ker je večina županov ujetih v marmelado pri infrastrukturnih poslih z dvkoplačevalskim denarjem….in potem slabi izidi projektov, stroški,morebitni minusi niso pomembni….poglejmo si zakaj in od kjeizvira ta miselnost: “Sovjetska Zveza je bila prva, ki je
  udejanjila ekonomske principe, ki jih je predlagal Karl Marx. Ideja je
  bila, da državno lastništvo sredstev produkcije (fabrke, farme, stroji,
  firme…) izniči takoimenovano nepoštenost izkoriščevalske tržne ekonomije
  ter tako zagotovi enakost vsem. Ta enakomerna porazdelitev bogastva bi
  bila zagotovljena z diktatorstvom proletariata. Za financiranje
  te gospodarske idile pa bi socializem uporabljal viške (surpluse), ki so
  na voljo v še vedno obstoječih kapitalističnih ureditvah. To je bil
  Marxov načrt. Nihče pa ni spraševal, zakaj imajo samo
  kapitalistične države te čudovite viške (surpluse) ter zakaj bi bila
  potrebna diktatura, da se zagotovi njihova prijazna in enakovredna
  distribucija. Po Leninu je Stalin imel državno-načrtovan znanstveni
  sistem socializma v delovanju. Politbiro je podajal kvote državnim
  farmam, tovarnam in elektrarnam, zahtevajoč, da se proizvodne kvote
  popolnijo.

  Mnogo posameznikov je padlo na mit socializma, ki je postal popularen med tridesetimi leti 20 stoletja (1930).

  Prvi takoimenovani “reality-check” sta izvedla dva avstrijska ekonomista, F.A. Hayek in Ludwig von Mises.
  Pravilno sta ugotovila, da kompleksnosti moderne ekonomije in
  spremenljivk tržnih sil ne morejo načrtovati niti napovedati s strani
  imenovanih tehnokratov. Za Hayeka in von Misesa se je izkazalo, da imata
  prav, ko je med 1940 in 1950 Sovjetska Zveza doživela neuspeh za
  neuspehom. Do takrat seje ruska nesposobnost, da bi nahranili svoje
  lastne državljane, razvila v epsko lakoto.

  Preko 1mio ljudi je stradalo do smrti.
  Do takrat je bil Politbiro že bolj odstranjen iz specifik proizvodnih
  sredtev. Načrti so se spreminjali in ponovno spreminjali. Proizvodnja ni
  bil več cilj. Slediti nekemu prednačrtovanemu načrtu je bilo vse, kar
  je bilo pomembno. Da bi zadostili kvotam so izdelovalci čevljev
  načrtovali čevlje v eni velikosti in eni barvi. Normalno povpraševanje
  in ponudba nimata več mesta v socialistični enačbi.

  Načrtovalci se niso več pretvarjali, da
  so zmožni zadovoljiti vseh ali vsakogar. Preprosto so vzeli spodletel
  načrt preteklega leta, naredili nekaj manjših prilagoditev ter ga
  razglasili za nov in izboljšan načrt tekočega leta. Nove ideje in
  inovacije so postale škodljive ciljem centralnega planiranja.

  Nobeno podjetje ni imelo skrbi z izgubami
  ali pa bankrotiranjem, saj so bili centralninačrtovalci v Politbiroju
  tam zato, da so jih bail-outal. Primarna odgovornost centralne banke
  Sovjetske Zveze v tem času je bila, da je bail-outala propadle firme.
  Neuspeh, ne uspeh, je bil vgrajen v letne proizvodne načrte Sovjetske
  Zveze.

  https://ambasador21.wordpress.com/2018/04/12/socializem-se-vedno-zakljuci-s-katastrofo/

 • VERRZIFIKATOR

  KAMEN IN KONJ

  Tam, kjer kamen kalno vodo čisti,
  Bistrica da ta se imenuje,
  tam v bližini šarec konj domuje,
  no, saj veste, kdo je, torej tisti.

  Tisti, ki nečiste svoje noge
  v vodo bistro vedno rad pomaka,
  da čez kamen kalna se pretaka,
  jezdec pere zraven si ostroge.

  Čiščenje da vode bo potrebno,
  ne zadošča kamen več navaden,
  speljal slap čez rob da bo prepaden,
  šarec konj si mislil je zasebno.

  Okrog kamna vse da bo nategnil,
  jim čistočo zaračunal mastno,
  je razmišljal šarec konj oblastno,
  ko mu uzdo je nekdo zategnil.

  »Šarec, hi, konjiček, čakaj malo,
  najprej stran od vode tace svoje,
  za denarje pral ne boš se moje,
  ne imej nikogar za budalo.«

  Tam, kjer kamen kalno čisti vodo,
  tam nemara to se bo zgodilo,
  kar bo konja šarca prizemljilo,
  jasno mu odmerilo usodo.

 • xtc

  Brezmadežni “Podkamniško Alski mali Adolf” je vse bolj opacan z drekom,ki ga tudi branje bezil pri mašah ne izpere več.

  • Boga se ne da “pretentat” tako , kot ti to lahko uspe pri ljudeh, ker “laž ima kratke noge”.
   To je tek na kratke proge.

   • Rožle

    Tako je ..
    in Kućanu kar paše, da ima kratke noge … :)

    • tomven

     Kavbojec, kurba in kućan sedijo za mizo.
     Koliko nog je na tleh pod mizo?
     .
     .
     Nobene. Kavbojec jih ima na mizi, kurba v zraku, kućan pa ne seže do tal.

 • Kako že je rekel Janković glede Šarca : “Enostavno sta se srečali sorodni duši”
  Vse tako kaže, da je veliko podobnosti :)

 • Nenad Pavlić

  Nudimo posojilo od 1.000.000 €,
  Nudimo posojilo zaposlenim, nezaposlenim, upokojencem in študentom. Ugodne obrestne mere in odplačevanje po meri ter dogovoru. Kontaktirajte : [email protected]
  WhatsApp: +33789770894

  • Olga_10

   Pejte k Cmerotova…rabi denar, da ga vrne državi…A Vam ga ne bo vrnil…

  • test

   mas 16 m€? posod jih jankovicu, tvojemu rojaku, da jih vrne nazaj v drzavno blagajno.

 • tomven

  Čistilna naprava – Komunala – Cvirn – šarac, cvirnov budy…. sej ni povezave ane. Je pa Dolfe iz kamniškega lepega kota že pred štartom naredil faul, po mojem za rdeči karton. Kako bo, če bo PM, si lahko samo mislimo.

 • SIMON ROZIC

  Priporočam Šarcu, da se poveže z Erjavcem in Zokijem …
  to ti bo “španovija” brez primere!

  • Aurelius

   Ja, to bo pa res idealna koalicija: prvi bi rad bil najuspešnejši kranjski komedijant, drugi že vse od vstopa v politiko goljufa svojo najširšo bazo volilcev – upokojence, tretji pa je navaden shizofrenik, ki se mu Janez J. prikazuje v sanjah – to je res en pravi dreamteam za ropanje <slovencev …

 • MižekFiga

  Šarac je Kučanov srboljub. Srbija do Tokija je njuna parola. Pod Srbija razumite “beograjski pašaluk!”.

  • Borut Jug

   Mižekfiga, kaj pa je narobe s Srbi? Ali niso problem vsi drugi? Z njimi imamo še najmanj težav. Kaj pa Hrvati, Šipkoti, Bosanci vseh barv?

 • Olga_10

  Kaj imajo skupnega laž, Šarec in Kučan? Kratke noge…. Tako jih spoznate…Na predvolilnih srečanjih, saj to soočenja niso, Šarec stoji na pručki…Na Hanzi so ga zdaj previdno dali na sredo, da se pručka ne vidi…Glede na to, koliko laže, mu bo kmalu zrastel nos kot Ostržku…
  Pošljimo vse Kučanove klopotce od Bratuškove, Cmerota in Šarca na smetišče zgodovine…

 • Slovenka

  Aha, Šarec v Kamniku pridno vadi, vajo pa bi rad ponovil še na državni ravni.

 • Franjo Trojner

  Šarec je samo povprečen komedijant, kar z vsakim novim predvolilnim javnim nastopom samo še potrdi. Človek je navaden, zelo cenen populist, na vsako postavljeno vprašanje odgovori javnosti všečno, nikoli pa ne pove, kako misli on Šarec sam in njegova lista zadeve izboljšati. Ta blefer Šarec samo napizduje naivno rajo. Žal ni prvi, kot vse kaže mu sledijo tako Židan, Cerar, Bratuškova, kot tudi klovn Rjavec z na novo pobratenim Jankovićem.
  Ljudje BOŽJI, če se nam tokrat na teh parlamentarnih volitvah uspe izvleči iz tega norega volilnega cirkusa brez nekih za državo in državljane katastrofalnih posledic, smo za vse večne čase neuničljivi!
  Sam pa se bojim, da bomo tokrat potegnili kratko, kar nas zna zaznamovati za vedno!
  Ja res je, tudi tokrat si bo narod pisal sodbo sam! Cankar je že vedel kaj govori in on za BIZANTINCE ni bil nikoli, niti leta 1918 ne! Tudi sam Boris Pahor nam z svojim vzgledom in delom kaže pot, a kot vse kaže nas tudi on ni uspek predramiti in potisniti na pravo pot.
  Morda pa res moramo doživeti samo dno, da bomo nato trpeči, po težji, z samimi trni posuti poti gradili boljšo državo, z bolj odgovorno, pravično, pravno, zrelo družbo.

 • Olga__10

  Meni se vedno bolj šarec dopade

 • David Hitler

  Gonite to govno ki se imenuje šarec magarec na dveh nogah iz slo/vendijskih dežel

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!