fbpx

Marko Bandelli žaljivo nad člane SDS, ki so bili v Bovcu

Poslanec SAB Marko Bandelli ima obrt povsem ob reki. (Foto: STA)

Poslanec SAB Marko Bandelli ne more iz svoje kože. Tokrat se je s svojimi ne preveč bistrimi izjavami spravil nad udeležence srečanja stranke SDS v Bovcu. “Zmerjajo poštene petkove kolesarje, ki upoštevajo ukrepe, ko se oni dobivajo v čredi, z maskami, ki ščitijo samo brado ni razdalje, ni razkužila. A smo res že prvorazredni (patriciji) in drugorazredni državljani (plebejci),” je zapisal Marko Bandelli na svojem Facebook profilu.

Bistroumne misli poslancev opozicije KUL kar letijo med poletnimi počitnicami. Očitno vročina slabo vpliva na nekatere KUL-ovce, da svoje flustracije izlijejo po družbenih omrežjih. Tokrat je poslanca stranke SAB Marka Badellija zmotilo srečanje članov stranke SDS v Bovcu. Verjetno mu ne gre v račun, kako lahko stranka SDS priredi srečanje prav na Primorskem, ki velja bolj za levo politično opcijo. Nenazadnje je bil tudi Bandelli nekdaj župan primorske občine Komen, ki se je začela razvijati šele z njegovim odhodom.

Zmerjajo poštene petkove kolesarje, ki upoštevajo ukrepe, ko se oni dobivajo v čredi, z maskami, ki ščitijo samo brado ni razdalje, ni razkužila. A smo res že prvorazredni (patriciji) in drugorazredni državljani (plebejci),” je zapisal Marko Bandelli na svojem Facebook profilu. No, za razliko od petkovih kolesarjev, ki so Bandelliju očitno zelo všeč, so bili vsi ljudje, ki so v soboto prišli v Bovec na srečanje stranke SDS, ali cepljeni ali prebolevni ali testirani in prav vsi so imeli s seboj tudi potrdila, da je temu res tako.

Foto: Facebook

Veliko odborov stranke SDS je namreč v Bovec prispelo preko tujine. Bandeli očitno ni mogel dobro spati, ob pogledu nad neverjetno množico ljudi, ki je v Bovec pripotovala kar z 67 avtobusi, osebnimi avtomobili, kombiji ali kako drugače. Samo iz Maribora in okolice je v Bovec odšlo kar 5 avtobusov, to je več, kot stranka SAB premore vseh članov. Je bil pa očitno tudi Bandelli v Bovcu in tam ni našel nobenega razkužila.

eMaribor