Med Marjanom Šarcem in POP TV vlada posebna kemija, ki jo med drugim podžiga njegov državni sekretar Damir Črnčec!

Foto: Twitter

POP TV je nedavno ekskluzivno poročal o tem, kako je sosednja Hrvaška s pomočjo posrednika Ivana Tolja poskušala pritiskati na njihovo poročanje v zvezi s prisluhi v arbitraži med Slovenijo in Hrvaško. Novica je odjeknila potem, ko je spletni portal 24ur.com prejšnji teden objavil, da je za prisluhe Sekolec-Drenik odgovorna hrvaška obveščevalna služba SOA, in razkril konkretno ime obveščevalca. Kmalu pa je postalo več kot očitno, da med POP TV in Šarčevo LMŠ vlada nekakšna kemija, ki temelji na trdni zgodovinski genezi.

Čeprav je POP TV oziroma Pro Plus zasebna televizija, ki je od samih začetkov v lasti ameriške korporacije Central Media Enterprises, za kadrovanje skrbi slovenska levica. Ob tem pa je prišlo tudi do ustanovitve Kanala A, ki predstavlja nekakšno hišno televizijo LDS. Za prevladujoč položaj v medijskem svetu se lahko Pro Plus po poročanju Požareporta zahvali slovenski politiki. Tako vlada Mira Cerarja kot tudi vlada Marjana Šarca sta poskrbeli, da POP TV in Kanal A nista prešla v roke ameriškega sklada KKR (politično blizu republikanski stranki), ki se je po “velikem naključju” znašel v prisluhih Sove, posnetki pa so nato priromali vse do POP TV.

Foto: STA

POP TV se je za politično podporo levici zmeraj znal dobro zahvaliti. Pri poročanju se namreč nikoli niso lotevali nedotakljivih, med katerimi se nahaja zadnji predsednik Komunistične partije Slovenije Milan Kučan. Spomnimo na moment, ki ga je ujela sedaj nekdanja novinarka POP TV Vera Ladžič, ko je pred ustavnim sodiščem v mikrofon ujela nepripravljenega Kučana. Čeprav je Kučan Ladžičevo odpravil na seksističen način, v smislu, da naj se briga raje za to, da se poroči, je ostal nedotaknjen. Vsakomur je jasno, da bi bila zgodba povsem drugačna, če bi se na mestu Kučana znašel prvak SDS Janez Janša, ki bi bil zagotovo deležen pogroma s strani POP TV, kot tudi raznih nevladnikov, ki so priključeni na državne jasli. V tem konkretnem primeru je šlo celo tako daleč, da je na koncu morala oditi kar novinarka Ladžičeva, ki si je očitno dovolila preveč. Spravila se je na alfo in omego globoke države. Ob tem pa lahko spomnimo tudi na primer, ko sta se Uroš Slak in Bojan Traven spravila na Gregorja Golobiča – oba sta bila namreč zamenjana, oddaja Trenja pa ukinjena.

Milan Kučan (Foto: STA)

Vse od predsedniške kampanje dalje vidna kemija
Že v času predsedniške kampanje je glede na poročanje postalo očitno, da med Šarcem in POP TV nastaja posebna kemija, na zadnjem parlamentarnem soočenju tik pred volilnim molkom pa je ob razkritju, da je prihajalo do tajnih srečanj Šarec-Janša, postalo jasno, da Šarec predstavlja izbranca levice, saj so ga zadnji dan pred molkom vdano branili.  Naklonjenost Marjanu Šarcu pa ostaja vse do današnjih dni, saj ni mogoče najti članka, ki bi politično lahko pokopal aktualnega predsednika vlade. Pri dobrem odnosu s POP TV Šarcu dobro služi Damir Črnčec, ki ga je Šarec postavil na mesto državnega sekretarja za nacionalno varnost. Ta je namreč večkrat pred kamerami nastopil v vlogi komentatorja glede varnostno-obveščevalnih zadev.

Ne smemo pa pozabiti tudi na omembo Vide Žurga, študentke Črnčeca, ki je februarja letos postala članica uprave Telekoma Slovenija. Ta je s tem med drugim prevzela spletni portal Siol.net in Planet TV (medija Telekoma). Žurga je nato v korist POP TV pomagala preprečiti, da bi Telekomovi mediji prešli v roke družbe United Group, s čimer je POP TV ostal brez resnega tekmeca na trgu. Ko je marca letos Šarec najavil, da bo njegova nosilka liste za evropske volitve nekdanja neodvisna novinarka POP TV Irena Joveva, je združevanje med Šarcem in POP TV dobilo bolj konkretno podobo.

Foto: STA

Spomnimo, POP TV je 14. marca letos ekskluzivno objavil novico o izgonu treh muslimanskih skrajnežev bosanskih korenin. Novico so objavili na podlagi konkretnih dokumentov in fotografij, ob tem pa so se sklicevali na podatke Sove in policije. Pri tem je postalo jasno, da več kot očitno POP TV odlično sodeluje z obveščevalnim tandemom Črnčec-Šarec. Veliko pa pove sam po sebi tudi sklic seje za nacionalno varnost v zvezi z “ekskluzivnim” poročanjem glede prisluškovalne afere, čeprav so pred tem ime Davorja Franića razkrili že bosanski mediji.

Nekdanji poslanec Vinko Gorenak je v zvezi z afero podal prepričanje, da je bila afera POP TV izmišljena za potrebe nizke podpore Šarca in Cerarja v javnosti pred evropskimi volitvami. “Je naša glavna težava nek hrvaški duhovnik, ki naj bi klical nekoga v tujino, ta pa naj bi nato klical in pritiskal na POP TV, iz česar sedaj delajo škandal?” Analitik Sebastjan Jeretič pa je ob tem dodal, da sta za POP TV v ospredju notranjepolitični vidik in dober odnos z vlado, tudi zaradi poslovnih razlogov, zaradi oglaševanja. Pritiski na medije so po njegovem mnenju normalni, a odzivi so različni. “Zlasti režimski mediji poskušajo vsako kritiko prikazati kot pritisk na njih,” je še dodal Jeretič.

H. M.

 • abc

  Tudi med Nova24TV in Janezom vlada posebna kemija, ki jo podpira Viktor Hungarski.

  • rabbit

   Z eno razliko Novo plačujejo zasebniki, vse slovenske pa plačujemo mi vsi.
   Pa še nekaj, do sedaj sem mislila, da znajo levaki lagati no, Marjan Šarec je taka zguba, da še tega ne zna.

   • Vesna Skukan

    Bravo, res je!!

   • lili pili

    Tudi pop in a kanal nimata narocnine….

    • Aton

     Imata pa reklame za državna podjetja, kar je isto iz drugega žepa.
     In sta obvezni del paketov na kabelski.. Za denar..

     • lili pili

      Na nori tv gledam reklame telekoma, a to ni drzsvno podjetje, da malo preveri ko kaj napises, da se ne bos sramotil…

  • sloustava

   Butl! Tokratna novica je LMS, POPTV, ti pa povsod vidis Nova24tv in Janso. Takole, ti butl: Nova24tv je tudi moja TV, ker imam notri moj denar z nakupom delnic. POPTV pa je res kupljen medij, kar je obelodanil sam slovenski Stalin- Golobicev Gregor!

  • pesjanar

   Butl,kje si videl na Novi da se vpletajo v politiko na tako pritlehni način,POP je postala vladna TV ,Nova pa samo razkriva vso bedo politične kurbarije Serpentinška,morda pa ta vaški komedijant upa da bo nekoč tam vodilni komik v oddaji 24 ur…..

   • abc

    Ko bo Nova razkrila, oziroma vsaj omenila v svojih člankih tudi nečedne posle Orbana, Bolsonara, Salvinija, Duterteja in podobnih skrajnih politikov, katere sedaj tako vneto zagovarja,ter pedofolijo v cerkvenih krogih, potem bodo vsaj malo nepristranski medij. Komedijant je pa profesor za desnjakarje, ki še vlade ne morejo skupaj spraviti, potem pa krivijo komuniste, levake migrante in še kaj ( Slovenija pa že 28 let nima socijalizma ) Ja kdo normalen jih bo pa volil.

    • Common Sense

     A si lahko še bolj dolgočasen? Levičarji se primete “pedofilije v cerkvenih krogih”, ko vam zmanjka argumentov: Zeh-zeh. Salvini pa je naraven odziv na infestacijo italijanskih ulic z migranti. Kaj pa naj folk naredi, če večina “etablirane” politike gleda stran? Folk je volil nekoga, za katerega se je izkazalo, da ni samo blebetač. Če je ob tem tudi populist, so be it.

     • abc

      Pač povem, da je ta portal eden najbolj pristranskih v Sloveniji. Tko, da je obtoževanje in pljuvanje po ostalih medijih z njihove strani resnično bedarija.

 • VERRZIFIKATOR

  Mile Popič

  24 UR LAŽI

  Štir´indvajset ur je v vsakem dnevu,
  preživeti moč jih je prijetno,
  za resnico dan in noč dovzetno,
  ali pa v laží in besa gnevu.

  Enega poznam, ki popularen
  štir´indvajset ur bi hotel biti,
  Pop sam sebi pravi ta razkriti
  popularnež, ki je ves bizaren.

  Pop in top in kaj vem kaj še kakšne
  nase je navlekel etikete,
  a besede njega strogo vzete
  gole so laži in to še kakšne!

  Ga usmerja sproti sloka Tjaša,
  ta resnico vsakokrat predela,
  a tako, da prava laž debela
  s Popom prav banalno jo prekaša.

  Tjaši pravi pač zato se sloka,
  ker resnico noč in dan ukrivlja,
  da kot »fake news« jo potem doživlja,
  da namesto smeha zgolj še stoka.

  Štir´indvajset ur se imenuje
  ta, ki trosi jih nadvse ceneno,
  padel je ta Pop pod vsako ceno,
  se lahko kar v Fake preimenuje.

 • Kučko pod pručko

  Vakum – polno praznega

  Šarčetini, ne more več pomagati noben medij, ne POP TV, ne Mladina in tudi Kučanov udbo-mafijski klan s F21 ne. Njegova politična era se neizprosno a zanesljivo izteka in le še vprašanje časa je, do kdaj bo še vodil vlado. Če se človek rodi s premalo klikerji v glavi, mu ni pomoči. Kar ima v svoji trapasti buči, mu je bilo dano že v zibel in s takim vakumom bo tudi zapustil ta svet.

  Kmalu bo on samo še Crketina!!!

  • tohuvabohu

   Šarec ne gre nagovarjat parlamenta EU, ker se boji, da bo dvorana ful prazna. Horror vacui.

 • xtc

  analitiki vse bolj opozarjajo ,da se zrežirana afera utegne obrniti proti Posvojenčku,Muriju in Pop TV,saj gre za hudo nerodno sprego,ko varnostni podatki iz obveščevalne oz narodne vaenosti,curljajo preko PM in njegovega svetovalca v zasebni medijoz. zasebni mediju uspeva z zlorabami Šarca in Murija prisluškovati tujim direktorjem oz. bivšim kupcem te zasebne TV-za tako stvar bi v ZDA padla glava prewdsednika.

 • RATATA

  SOA in SOVA isto leglo!

  • tohuvabohu

   Sekolec se je šolal v Zagrebu, tam ima zveze in poznanstva in nihče me ne bo prepričal, da je on naključno “not padu”.

 • kokobily

  Še vedno mi ni jasno, s kakšnimi dokazili bi najtistega “mehanika2 s Hrvaške povezovali s prisluhi Sekolecu in Dulčineji… Aha, Mehanik je nekaj zakuhal Bosancem in si POP-TVjevci to vzeli kot suuuper pomembno novico in oddrveli na baklave ? Nič verjet. Za naše itak ni novice iz BiH, če ni 10 mrtvih. Kdo je klical POPovce v Bosno ? Bosanci sami. Zanimivo, samo ena veja njihovih varnostnih služb, tista – muslimanska, tista, ki je državno tožilstvo BiH preganja, zaradi nezakonitih dejanj, kliče slovensko TV, jim razlaga o svojuh problemih z hrvaškimi obveščevalaci (ker bi naj zasliševali Bosance živeče v SLO) in MIMIGREDE. v enem stavku “prilimajo” tem obvestilim, bombastično vest, da je nihče drugi, kot “Mehanik” prisluškoval nekoč Sekolecu. Pred 4-5 leti !!! Naši iz SOVE, začasno prekinejo štrajk (sic!!!) in obvestijo državni vrh, da zdaj ONI imajo dokazilo, da je nihče drug, ampak prav ta nebodigatreba “Mehanik” stisnul uho ob telefon Sekoleca…Pa Hoblar skliče Svet za nacionalno varnost, ti bogca, nič manj, kot to…
  Prav, vsaj neka korist, namreč, do zdaj sploh (Svet za…) ni bil formiran, zdaj ga pa imamo.. Zahvala Hrvatom. SOVO so nam iz spanca zbudili ! Še naj nekaj zakuhajo v zalivu, pa da to odnese Erjavca, spomenik jim na meji zasadimo.

 • Miro Jereb

  Pa poglejmo še z druge strani. Šarko bi moral čestitati hrvaški tajni službi za uspeh in dobro opravljeno profesionalno delo ne pa da se obnaša kakor KALIMERO. VSE obveščevalne službe to delajo le da naša ni dovolj sposobna. Bojda še vedno ŠTRAJKAJO. Una dva tepčka pa stra diletanta ker sta se pogovarjala po telefonu o teh stvareh pa kakršen že bil. Me prav zanima kakšen halo bi bil, če bi se obratno tgodilo z nami ??? To je grenka pilula za naše NESPOSOBNE politike. Sicer pa…kaj bi lahko sploh pričakovali od nekoga ki ima 6 popravcev na LESARSKI šoli. Upam, da ga poje lubadar s kučmanom vred. Za kozlat. Ne bom se čudil če bo naslednji zunanji minister tit turnovšek….katerega poslanci so lažnivi kurci…/po njegovi izjavi/ Adijo Slovenija…postala je živi pesek v katerem VSI tonemo.

 • Get Smart

  90 poslancev v Državnem zboru Republike Slovenije je »zakonodajno telo« (zakonodajalec). DRŽAVNI ZBOR je tisti del državne celote, ki sprejme ZAKON, po katerem državljani živimo. Zakone sprejme VEČINA od 90 poslancev v Državnem zboru. Če je država OKUPIRANA, kot je okupirana Slovenija, potem OKUPATOR v DRŽAVNI ZBOR namesti VEČINO svojih »vojakov revolucije« in ti zločinci sprejemajo zakone, po katerih vas »ropajo po zakonu«. Ne ropa vas država, ne ropajo vas poslanci, ampak VAS ROPAJO POSLANCI MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE: lm-Šarac, SOCIALNI Demokrati, DeSUS, Levica, SABratušak. Ta sekta zločincev še ni delala za človeka in ne bo delala, ker je sekta samoimenovanih in z deli DOKAZANIH »smrtnih sovražnikov ljudi« in njen smisel obstoja je PARAZITIRANJE na človeku, izkoriščanje človeka. OSVOBODITEV je možna na dva načina:
  1. MURGL JUGOKOMUNISTIČNE zločinske KREATURE zbrcaš ven iz državnih uradov in jih namestiš na Dob, na Ig …
  2. Greš na VOLITVE, daš svoj glas ZA LJUDI (obvezno nadzoruješ ŠTETJE, ker štejejo MURGL JUGOKOMI kreature), nakar z VEČINO GLASOV LJUDI v DRŽAVNEM ZBORU sprejmeš ZAKONE, po katerih MURGL JUGOKOMI zločince namestiš na Dob, Ig … ter sprejmeš še ostale zakone v DOBROBIT LJUDI, kot ste lahko že videli v obdobju 2004–2008, ko smo se ljudje delno in začasno OSVOBODILI okupacije zločinske MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.

  • Get Smart

   DOLG DRŽAVE SLOVENIJE: 2004–2008 = Janez Janša =SDS= EDINIČ ZNIŽAN dolg je 8 milijard €
   —————
   2008–2011=BORAT-Pohar SD_DeSUS_Zares_LDS_sms=dolg= 17 milijard €
   2011–2014=Bratušak PS_SD_DeSUS_DL_virant = dolg= 30 milijard €
   2014–2017=SMC_Bratušak_SD_DeSUS_Levica = dolg= +31 milijard €
   2018–2019=SMC_Bratušak_SD_DeSUS_Levica_ŠARAC =dolg=+32 milijard €
   Kaj ste »VZELI NA KREDIT«, da odplačujete DOLG MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE? Nič. Okupator denar porabi za »ohranjanje okupacije«: »… pola sebi, pola ŠARCU daje …« Pol naložijo na svoje (FORUM 21) in kaviaržidoKOMINTERN oazne račune (Amsterdam, Luxemburg … Beograd, Ciper …) in s tem NAROPANIM denarjem »kupujejo« nekoč naša podjetja (mercator, merkur, gorenje … mlečno, mesno predelavo, PIVO, vodo, mineralno vodo … časopise (delo, dnevnik, večer, NEDELJSKI DNEVNIK … revije lejdi, obraze, jane … MLADINE … 99 % radijev, TV-POP-kanalizacije …), vse, TOTALITARIZEM pač: »… sve je ovo naše i nečemo nikome dozvoliti da nam dira to…«. Pol porabijo za vzdrževanje OKUPACIJSKEGA stroja, za: BORATE, ŠARCE_SD_Levica_DeSUS–SMC_SAB, đupljane Jankoviće–Arsenoviće–Kontiće … na tisoče FEJK URADOV, direktorjev, sekretarjev sekretov … torej za WATCHDOGE (»vojake revolucije«, po KUćANU), ki »za drobtinice z gospodarjeve mize« usmrajujejo splet in svet z LAŽNIVIMI iztrebki, blatijo ljudi, blatijo Slovenijo, blatijo Slovenstvo itd. in gradijo svojo sužnjelastniško MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

   • Get Smart

    Leta 2004 smo se državljani Slovenije vsaj delno osvobodili MURGL JUGOKOMUNISTIČNE OKUPACIJE: po 4 letih poštenega dela Janeza Janše (SDS, 2004–2008) ZA SLOVENIJO,
    je dolg znašal le še 21 % BDP-ja oz. 8 MILIJARD €,
    – pa nižji davki, pa manj davkov,
    – pa REALNA RAST PLAČ in POKOJNIN, pa nižji stroški,
    – pa za 100 % nižje cene vinjet, brez LDS nalepk za avte,
    – pa za 100 % nižji stroški za vrtec,
    – pa za 100 % nižje notarske tarife,
    – pa za 100 % nižja brezposelnost,
    – pa BREZPLAČEN obrok za otroke, ki ga je SOCIALNI BORAT POHAR ukinil,
    – imeli smo Piranski zaliv, ki ga je SOCIALNI BORAT POHAR podaril Rvackoj …
    Torej je l. 2008 za MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO nastopil čas za revolucionarno akcijo: »veliki pok« = »patrija« = »sfukovanje ČLOVEKA« in »teþihovanje SLOVENIJE«:
    »Sloveniju tepihovati« in »Janeza Janšo je potrebno “sfukati”, popolnoma ga je potrebno sfukati!« so rekli in »on dela nje« – ŠARAC Levica SD DeSUS SMC SABratušak … so le PREIMENOVANJA in »novi obrazi« ene in edine MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE.

    • Get Smart

     Naloga vseh osveščenih ljudi je, seveda če si želite SVOBODE in ČLOVEKU DOSTOJNEGA ŽIVLJENJA, da budite še neosveščene, saj osvoboditev izpod jarma MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE lahko izvedejo le osveščeni ljudje, seznanjeni z RESNICO o MURGL jugokomunističninih uničevalcih Slovenije, za katere SVOBODNA Slovenija ni bila opcija, ni opcija in ne bo opcija, kot priznavajo in z zločinskimi deli vsakodnevno dokazujejo.
     Na svetu sta dejansko samo 2 obliki POLITIKE, torej 2 obliki DRŽAVNOSTI, torej 2 načina DELA za DRŽAVO (politejo):
     I. »kultura SMRTI« – diktatura lumpenproletariata –MURGL JUGOKOMUNISTIČNO sužnjelastništvo, ropanje, umori, kraje, laži, pedrofilija, »starš–1« in »starš–2«, pedofilija … uničevanje kulturne identitete, etnocid narodov … na poti k totalnemu in totalitarističnemu režimu, redu razredov – 1. sužnjelastniki 2. watchdogi, 3. SUŽNJI=ljudje.
     II. »kultura ŽIVLJENJA« – demokracija (demos-kratos – prastara SLOVENSKA LJUDO-VLADA: SVOBODA, pravica, RESNICA, pravo, človekoljubje, pošteno delo … družina, oče, mama, otroci … skratka SLOVENSKA kultura življenja, ki smo jo SLOVENCI podarili svetu.
     »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo osvobodila.«
     »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

 • Janez Kepic-Kern

  PA?
  TE DRŽAVNE “JAMES BOND INFO” SLUŽBE
  NAJ
  BODO
  PROFESIONALNO IZŠOLANE, USPOSOBLJRNR, OPREMLJENE ITD.
  T NAMENOM, DA VARUJEJO R. SLOVENIO, ZAKONODAJO, USTAVO,
  NAS SLOVENCE PZD. DRŽAVNA “SOVA” NE SME BITI IZRABLJANA POLITIČNO
  ALI POLITIKANTSKO.
  Politične stranke naj se pa že enkrat lotijo
  – IZGRANJE RESNIH, SOLIDNIH, POŠTENIH – POLIT STRANK,
  ki bodo nam Slovencem tudi realno ponudile
  – SOLIDNE PRAVNE in
  – EKONOMSKE TEMELJE – PO VZORU SOSEDNJE R. AVSTRIJE.
  PONIJAM
  KOT
  VZGLED – VREDEN OŽIVITVE
  “ORLE” DR. J. E. KREKA, 1908-1940, KI SO DOBRO DELVALI TUDI ŠE 20LET PO SMRTI VRLEGA DR. J.E. KREKA,, leta 1918. PO 2. VOJNI SO JIH PREPOVEDALI TITO, KARDELJ KOMUNISTI.

  Izrabljam to priliko,
  ta primer JAVNOSTI,
  NAM POŠTENIM DAVKOPLAČEVALCEM
  PRIKRIVANEGA DOGAJANJA – V OZADJU
  ZA VSE NAS POMEMBNEGA – POLITIČNO – JAVNEGA DOGAJANJA ( arbitraža s HR)
  ZA
  OPOZORILO
  NA PODROČJE NAJEMANJA POSLOVNIH PROSTOROV – za državne, javne ustanove, urade itd
  kjer je
  verjetno tudi precej – prikritih ozadij o zadevah, ki posledično
  OŠKODUJEJO – NAS POŠTENE DAVKOPLAČEVALCE, DRŽAVLJANE NAŠE R. Slovenije.

  Ob
  tej priliki
  ZARADI ZAŠČITE INTERESOV NAS POŠTENIH DAVKOPLAČEVALCEV
  OPOZARJAM tudi na področje,
  na katerem je zagotovo -VELIKO NEKOREKTNOSTI.
  Mislim na SPLOŠNO ZNANO
  NAJEMANJE
  POSLOVNIH PROSTOROV USTANOV DRŽAVNEGA IN JAVNEGA SEKTORJA
  V
  STAVBA; V PROSTORIH,
  ki so – LAST PRIVATNIH OSEB.
  Konkreten primer:
  Stavba ex HOTELA “MIKLIČ” OZ. DOMA EX JNA je zdaj HOTEL METROPOL.
  V
  tej isti stavbi ex HOTELA “MIKLIČ” -je zdaj nastanjeno
  tudi DRŽAVNO TOŽILSTVO R. SLOVENIJE, ki nekomu zagotovo – PLAČUJE NAJEMNINO.
  Komu
  jaz osebno seveda – NE VEM.
  Osebno
  PA SEM POZNAL PO 2. VOJNI RAZLAŠČENE PRVOTNE LASTNIKE
  — člane družine – MIKLIČ.
  Bili so moji sosedi v Kranju: gospod Miklič, njegova žena profesorica, hči, sin in en handikapiran sin.
  Kdo
  in če so člani te družine – še sedanji lastniki
  – stavbe ex HOTELA ” MIKLIČ” v LJ – seveda ne vem.
  Opozarjam
  samo, da je ravno na področju
  NAJEMANJA POSLOVNIH PROSTOROV ZA DRŽAVNE IN JAVNE USTANOVE, LASTNIKI TEH PROSTOROV PA SO — PRIVAT LJUDJE … !
  DA
  JE NA TEM PODROČJU NAJEMNIN,
  K JIH PLAČUJE DRŽAVA, OBČINE ITD.
  OZ. VSI MI DAVKOPLAČEVALCI – lahko “na delu” zelo veliko – “NEKOREKTNIH DOGAJANJ”
  Kako
  je to na konkretnem primeru – ex “HOTELA MIKLIČ”
  seveda jaz osebno- Janez K. Kern – sploh ne vem.
  Le spomnil sem se tega primera,
  ker
  se je gospa MIKLIČ, žena tega dr. D. Turka – pač pisala tako.
  Če pa je mora solastnica tiste stavbe – pa seveda
  – TUDI
  – SPLOH – NE VEM.
  Le moja aluzija – pač – zvezi s “čudnim” dr. D. TURKOM.
  NE TRDIM, DA JE KARKOLI Z NAJEMOM PROSTOROV V EX HOTELU “MIKLIČ”
  ZA TOŽILSTVO R. SLOVENIJE
  – KARKOLI – NAROBE, NEKOREKTNO. Pač.
  Le kot primer “naseljenosti” državnega organ, urada
  – v nedržavni stavbi – navajam primer ex “HOTEL MIKLIČ” L.r. Janez K. KERN KOMENDA

 • Janez Kepic-Kern

  MOJE NAJBOLJ POHVALJENE ŠALE.
  VSAKA PODOBNOST Z REANIMI OSEBAMI – JE NAKLJUČNA. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  PONAVLJAM SERIJO
  POHVALJENIH – ŠAL-
  O APRILSKEM SESTANKU ŽAL NAŠIH
  EX KP, ZK PROVOKATORČKOV – NA TEM OK E-PORTALU NOVE24TV.

  tudi tukaj
  ŠE 5., KONČNI DEL ŠALE
  O SESTANKU V – PARLAMENT – pubu.
  ŠALA
  5… del.
  s SESTANKA “APRIL 2019” “ŽAL NAŠIH” EX KP, ZK provokatorjev s tega OK E- PORTALA NOVE24TV.
  Kraj sestanka: lokal
  “PARLAMENT-pub” ba ŠUBIČEVI V LJ, blizu PARLAMENTA R. Slovenije.

  Mentor ex KP, ZK provokatorčkov v usnjenem plaščku
  “PLAŠČEK”
  resno reče”
  ” no z “LILI PILIJEM” sem se dogovoril – velja najin dogovor – do preklica, a ne LILI PILI”?
  Flegma reče
  “LILI PILI”:
  ” seveda, do preklica. Jaz ne bom dolgo. Me pogosto Matilda otipava, šlata – a sem že za na un svet – al še nisem. MATILDA JE TA BOL DOHTARCA”.
  Mentor
  “PLAŠČEK” še reče:
  ” Nič vam ne morem obljubiti. NAŠI PLAČNIKI IN ŠEFI SO TA ČAS -V KRIZI : pod hudim pritiskom javnosti
  – zaradi arbitraže s HR,
  – zaradi vmešanosti v zdravstvo, v NLB …. ITD. Da vam ne razlagam.
  TUDI VI
  Z VAŠIMI PROVOKACIJAMI JIH NE MORETE REŠITI. Če jih bojo –
  – NAŠEGA LEPPO-FRIZURNEGA ŠEFA – poklicali na
  PREISKOVALNO KOMISIJO V Parlament – ga – PAČ BODO, BO PAČ – MORAL ITI !
  Jaz
  vaš mentor “PLAŠČEK
  SEM GLEDE TEGA – BREZ MOČI.
  Za en čas bom – PONIKNIL, NE IŠČITE ME ! Znajdite se – VSAK PO SVOJE.
  Se
  vidimo – čr se vidimo . ČE VAS BOM RABIL – VAS BOM – POKLICAL.
  Ostanite – v cvetju
  – ROŽE SI PA SAMI KUPITE”.
  In
  “PLAŠČEK” – se napoti – proti izhodu iz “PARLAMENT-puba”
  !RDEČI
  BALON”
  jezno reče:” Ma, nej gre “PLAŠČEK” – k vragu.
  Je res najbolje,
  DA NEHAM S PROVOCIRANJEM – JANŠISTOV, SDS – če ne se bom -ŠE RAZPOČU”.
  “dENARJA NI BLO tkoaltko – skor nič.
  LE VELIK – BREZ VEZE PREPIRANJ, PSOVK – PA TAKE REČI”
  “BOM
  JAZ “RDEČI BALON”
  USTANOVU SVOJO

  STRANKO
  ” Š M A R N I C A”,

  za tiste iz ex KP; ZK strank, KI RADI PIJEJO – ALKO – SEVEDE:
  Moja stranka bo MNOŽIČNA
  _ je ljubiteljev alko pijač v SLOVENIJI – VELIKO !
  Abstinentov
  – SPLOH NE BOM VČLANJEVAL. Nealkoholoki – so tečnobe.
  Za maskoto
  stranke “ŠMARNICA” – bo moja koza JULIKA ! Je OK – lepa KOZA.
  Nš ozdrav pa bo:
  “ŠMARNICA – JE VEČNA”
  še
  “ŠOBCA” – je ves navdušen in
  reče: ” SE BOM KUJ V TVOJO STRANKO VČLANIL – V “ŠMARNICO”
  Tudi jest ga rad pijem. NAS PA RUSOV – BO – 100 MILIONOV – V “ŠMARNICI”
  Se bomo drli:
  “DELU ČAST IN OBLAST – PA ŠMARNICA JE – VEČNA”
  Le
  debelo gleda ex kolege
  – JANEZ CEPEC in reče:
  ” VI STE ENI – BUTLI, . Dost vas mam.
  Jaz grem k OK J. JANŠI in v SDS.
  vi pa – vi pa že enkrat – PEJTE VSI SKUP – U – “BEGNE”. L.r. Janez K. KERN KOMENDA
  P:s.

  ŠMARNICA, TRTA
  https://sl.wikipedia.org/wi

  KOZA – JULIKA
  https://www.google.com/sear

  KONEC 5. dela ŠALE
  o sestanku v Parlament-pubu.
  PODOBNOST Z REALNIMI OSEBAMI JE NAKLJUČNA.

  ŠALA
  4.. del.
  s SESTANKA “APRIL 2019” “ŽAL NAŠIH” EX KP, ZK provokatorjev s tega OK E- PORTALA NOVE24TV.
  Kraj sestanka: lokal
  “PARLAMENT-pub” ba ŠUBIČEVI V LJ, blizu PARLAMENTA R. Slovenije.

  Mentor ex KP, ZK provokatorčkov v usnjenem plaščku
  “PLAŠČEK”
  resno reče:
  “nehajmo se prepirati in žaliti drug drugega. ZA NAS EX KP, ZK LJUDI – JE VEDNO SLABŠE.
  Ne zafrkavajte se,
  -jaz sem že čisto na koncu z živci,
  – bom dal ODPOVED, kot ZDRAVNIKI – pa boste VI – NA CESTI:.
  Na CESTI boste. In brez DENARJA:
  Vedeti morate naslednje:
  V FOND
  IZ KATEREGA SEM PLAČEVAN
  . JAZ “PLAŠČEK” – vaš mentor in
  – VI – KI NAJ BI BILI PROVOKATORJI – ZA ZAŠČITO INTERESOV NAŠIH EX KP,ZK LJUDI
  vplačujejo
  ex KP,ZK in podobno profilirani ljudje – KI SPLOH IMAJO DOVOLJ DENARJA IN INTERESA, DA
  – SPLOH – PLAČUJEJO – EVRE – ZA
  – mene “PLAŠČKA” , vašega mentorja
  in za vas ex KP, ZK BRANITELJE IN NAPADALCE – na tiste, ki so ex KP, ZK-jem nenaklonjeni !
  A razumete ?
  “LILI PILI”
  reče:
  ” jest nč ne razumem, niti nočem -nč – razumet. “PLAŠČEK” – TI MEN DEJ SAMO JASNA NAVODILA
  – KWA NEJ PIŠEM – PA BOM PISOV – TKO KT VI HOČTE.
  Men gre
  samo za to, DA MI DASTE TOLK DNARJA, DE BOM MU ZA
  – PIR PA ŠNOPS
  – kolkr ga morem jest – spit: cirka 10 PIROV in ! LITER ŠNOPSA na DAN.
  Se
  “PLAŠČEK” pokriža in reče:
  “LILI PILI – OK sva zmenjena – ampak vsak dan mraš napisati in objavit
  – VSAJ 100 E- POSTOV , ki bodo “sovražni” do SDS in do J. JANŠE”.
  “LILI PILI”
  rečr: ” Zmenjen. Bom delov – križce,- za vsak post enga. K sem že zlo pjan – pozabm štet – pišem a še lahko.
  Dnar mi pa nakazuj nejbol vsak pondeljk zjutrej – takrat sm trezem. Vse naenkrat 1x v mescu mi raj ne nakazuj, ker bom vse kuj zapiv, poj bom pa cel mesec brez dnarja pa brez pjače”
  Reče
  “PLAŠČEK” : Prav, zmenjeno.
  ZAPOMNI SI – 100 POSTOV NA DAN – JE TVOJA NORMA”
  Eeče
  še “JANEZ CEPEC”: ” BUNKSLA – PEJTA MAU U “BEGNE”. L.-r. Janez K. Kern KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE.
  4. del
  se nadaljuje.

  ŠALA
  3. del.
  s SESTANKA “APRIL 2019” “ŽAL NAŠIH” EX KP, ZK provokatorjev s tega OK E- PORTALA NOVE24TV.
  Kraj sestanka: lokal
  “PARLAMENT-pub” ba ŠUBIČEVI V LJ, blizu PARLAMENTA R. Slovenije.

  Mentor ex KP, ZK provokatorčkov v usnjenem plaščku
  “PLAŠČEK”
  resno reče: “Nehajmo se prepirati in žaliti drug drugega. ZA NAS EX KP, ZK LJUDI – JE VEDNO SLABŠE.
  Ne zafrkavajte se,
  jaz sem že čisto na koncu z živci, bom dal ODPOVED, kot ZDRAVNIKI – pa boste VI – NA CESTI:.
  a CESTI boste. In brez DENARJA:

  ŠOBCA – se veselo in utrgano ZAREŽI in reče:
  “AH, DAJ NO NE DRAMATIZIRAJ – “PLAŠČEK”. Čisto OK nam gre – poglej, kako je moj TREBUH LEPO OKROGEL.
  Zmeraj imam denar – pa ne delam drugega – kot da včasih nosim napis”
  ” DELU – ČAST IN OBLAST”.
  Jest delam ne dosti, rad jem pa spim. NAJRAJŠ – IMAM PA – O B L A S T”.
  Malo letam po LJUBLJAN, povezujem ljudi, k res so “OBLAST” – PA DOBR ŽIVIM.
  Ne begaj teh revčkov – MI ŠE ZMEREJ SMO – OBLAST ! Tko kt za časa mojga fotra.

  Nas pa ljudi iz ex YU – pa RUSOV – JE VEČ KT STO MILJONOV,
  100milionov. Kaj bo tistih par SDSOVCE – PROTI NAM !.

  Reče
  “PLAŠČEK”:
  ” TO ŽE, AMPAK NAŠI EX KP, ZK “ŠEFI” SE ZAPLETAJO V VE HUJŠE – AFERE.
  OKOLI
  ARBITRAŽE S HR,, OKOLI ODTEKANJA DENARJA IZ ZDRAVSTVA,
  “SV” JE NEZADOVOLJNA itd.
  Zadnjič mi je “LEPOFRIZURNI NAŠ ŠEF”
  rekel, da se boji, da ga bojo na PREISKOVALKO PARLAMENTA – poklical !
  Je
  rekel “LEPOFRIZURNI” naš ŠEF,
  da bi kar šel – KAM V TUJINO: a da je prestar za to in da ne zna – nobenih – jezikov”
  Reče
  ” ŠOBCA” : ” a res. A to da ti je rekel?. Kam bo pa šu. Pa menda ja ne u Moskvo. Jest ke – že ne grem. Je tam mraz, pa tiste LITVINENKO pijače imajo. Ampak zapore pa kakšne gulage – še zmer – tud najbrž. Ruse mam rad kot zavezniike, ampak v Moskvo – pa ne grem”
  Se
  JANEZ CEPEC oglasi: ” Veš kuga ti- “ŠOBCA” – te v Mosvo tud noben ne vabi. Kwa pa nej u Rusiji s tabo? Za OLIGARHA si preveč prazne glave, pa preslabo zgledaš. Za u gulag – pa tko nis _ KER DELAT NE ZNAŠ PA NE MORŠ.
  Pejt ti mau u BEGNE – “ŠOBCA”..
  Reče
  “LILI PILI” : ja verjamem, da gre našim šefom že tud bolj slabo. In da “LEPOFRIZURN” – cvili !
  Ampak, saj jest nočem, da mi dajejo – velik denarja. Tolk nej mi dajo, DA BOM MU ZA _ ŠIR pa ŠNOPS -nej mi dnarja dajo- pa bom jest _ ČIST ZADOVOLN:
  A NE VIDTE KAKO LEPO, ŠNOPS RJAVO BARVO IMAM. Še sončit se mi ni treba”
  Se
  JANEZ CEPEC
  se zadere na “LILI PILIJA”:
  “LILI PILI – ti s en BUTL, PEJT TI MAU U BEGNE: Šnops rjava barva pride – OD CIROZE JETER. Kdo te bo pa zdravu?
  Noben – DOHTARJI BOJO ŠTRAJKAL, a ne veš? Dajejo ODPOVEDI. BUNKSL – PEJT U BEGNE”
  “LILI PILI” – le zamahne z roko in reče:
  “Ti JANEZ CEPEC – si pa res en CEPEC.
  Sej men je zarad zdravnikov, zarad NAŠIH DOHTARJEV – VSEEN !.

  Vsi vemo, da je MATILDA – NEJBOLŠ -DOHTARCA. A ne?” L.r. Janez K. KERN KOMENDA
  p.s.
  KONEC ŠALE
  3. del.
  se bo nadaljevalo

  ŠE. 2. DEL
  ŠALA
  2.del
  NAJNOVEJŠEGA, april 2019 – SESTANKA “ŽAL NAŠIH” ex KP, ZK provokatorjev
  V
  “PARLAMENT-pubu” na ŠUBIČEVI v centru LJUBLJANE, pri PARLAMENTU R. Slovenije.

  “ŠOBCA” se gladi po trebuhu in se reži v resneža “PLAŠČKA” in “LILI PILI” ja:
  “Kva pa je z vama, da sta tko resna.
  A nista dons še nć jedla pa pila. Jest kot se vid po mojem trbuhu rad jem pa pijem. Moram pa rečt, DA DELAM PA NE PRAV DOST. Mislm, da je dost, če kdaj pa kdaj reklamo za parolo naših ta starih delam
  “DELU ČAST IN OBLAST” Se razume – OBLAST imam sevede rajš – kukr pa – DELO.”
  “LILI PILI”
  znerviran reče:
  ” Ja ŠOBCA” manj govor, saj vsi vemo, DA TI ŠE NKOL U TVOJMU ŽIVLEN NIS RESN – DELOV”
  Si pač, “partijsko dete” iz TITO kaste ”
  V
  “PARLAMENT- pub” vstopijo
  “RDEČI BALON”, , nov provokator “IVO” in “JANEZ CEPEC”.
  Se
  “RDEČI BALON”
  dramatično zadere:
  ” Žalostna novica – a ne veste – naš
  “DUHEC”
  se je – OBESU – resno je MRTEV.
  Za NOGE se je – OBESU – en čas se je matrov – POL JE PA – KAR – UMRU. Mal pobrcov, pa UMRU.”.
  VSI
  SE POKRIŽAJO –
  “LILI PILI” pa vpraša: “JA ZAKUGA – SE JE PA ZA NOGE – OBESU”
  “SEJ – DUHEC – NI BIL NORMAL, AMPAK ZA – NOGE – SE OBEST – TO TUD NI NORMAL”
  Reče
  “RDEČI BALON” : ” ja ne vem točn, ampak zadnje dneve jje res postajal grozn ZLOBEN.
  ZLOBEN celo do ene OK ženske in mami s TV – drugi so DUHCA začel zmerjat, da je kukr
  EN ” FAŠIST”
  In “DUHEC” zmešan in pokvarjen kot je bil- je kar začel verjet, DA JE
  RES – FAŠIST :
  hotel je umret kot tisti BENITO M. iz Italije, ki so ga OBESILI ZA NOGE”.
  Pa
  se je DUHEC – obesu za noge, en čas je še mal MIGOV, POL JE PA KAR – OBVISU”
  VSI
  SE POKRIŽAJO IN REČEJO: “je bil res pokvarjen ni ga škoda.”
  “RDEČI BALON” reče:
  “sem prpelov novga ex KP, ZK provokatorja – KULTURNIK – “IVO” – je to. ”
  Kulturnik
  “IVO” reče:
  “VAM BOM V VELIKO – POMOČ – BOMO TUDI KAKŠNE “STALIN, TITO” pesmi PELI”
  SE
  ” JANEZ CEPEC”
  zareži in reče”: AH DEJ GA NO SEKLAT – PEJT TI MAU -U BEGNE ! Kdo bo pa tebe poslušov?
  ” TI
  S ČIST PODOBEN – LMŠ Marjanu.
  BI BLO BOL – ČE BI “SERPENTINŠEK – OSTOV.
  BI
  MU SAJ – POLNO DVORANO: tko ma pa kongres LMŠ – v napol PRAZN DVORAN”.
  Novi
  provokator ” IVO” reče :”NEHAJ ŽALIT MENE IN MOJE TITO, STALIN PESMI”
  Mentor
  “PLAŠČEK”:” reče:
  UMIRITE SE,
  POLITIČNA SITUACIJA ZA NAS EX KP, ZK – JE SLABA.” L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE
  2.del
  se bo nadaljevalo

  ŠALA
  1.DEL.
  NAJNOVEJŠI SESTANEK , april 2019
  – “ŽAL NAŠIH” EX KP, ZK provokatorjev na tem OK portalu NOVE24TV.
  V
  “PARLAMENTU-pubu” na ŠUBIČEVI v centru LJUBLJANE, blizu PARLAMENTA R. Slovenije.

  Mentor “žal naših” ex KP, ZK provokatorjev – imenovan
  “PLAŠČEK”,
  ker je vedno v nobel usnjenem plašču, da se oči od ostalih provokatorjev, ki so videti – bolj kot klošarji,
  “PLAŠČEK”
  pije sok in govori LILI PILIJU, ki pije PIVO +ŠNOPS
  “Oh LILI PILI
  – jaz bi najraje dal kar ODPOVED našim ex KP, ZK šefom: nobene reči več ne razumem,
  pa bojim se, da me ne bi naši “šefi” kar “pospravili”, ker preveč vem”
  “LILI PILI”
  pomirjujoče reče:
  ” ah, dej no, ne sekirej se, ne brihtej se s problemi šefov. Enostavn kt pasulj – nardiš – to – kar hočejo.
  Pa nehej pit sok, raj PIJ – PIR PA ŠNOPS – tko kt jest ! A ne vidš, kuko lepe “ŠNOPS RJAVE BARVE SEM” – še sončt se mi ni treba.
  Sploh pa z mano se ti “PLAŠČEK” nič ne brihtej – jest nisem zahteven.
  BOM NAPISOV VSE KR BOŠ HOTU – SAM TOLK M PAČEJTE, DE BOM MU ZA PIR PA ŠNOPS”.
  “PLAŠČEK”
  reče”
  “JA NAJBRŽ IMAŠ PRAV – “LILI PILI” – DA JE TREBA KAR NADALJEVAT S PROVOCIRANJEM “JANŠISTOV” NE GLEDE NA VSE – KAR SE DOGAJA.
  Ti kar pij – kar hočeš, jaz – bom kar sok pil – še naprej.
  Me pa skrbi, da nas bojo naši “šefi” kar naenkrat – nehal plačvat”..
  V
  “PARLAMENT-pub” – vstopi večji, trebušast precej mlahav dede pri cca 60 letih,
  ki vedno drži odprta šobasta usta – imenovan “ŠOBCA”, ki
  “ŠOBCA”
  se zadere:
  “DELU – ČAST IN – OBLAST” ! In se “utrgano zareži . L.r. JANEZ K. KERN KOMENDA
  P.S.
  KONEC ŠALE
  se bo nadaljevalo.