Mediji lažejo o preiskavi: Gre za konstrukt in kampanjo proti SDS!

Direktorica policije Tatjana Bobnar in notranji minister Boštjan Poklukar. (Foto: STA)

NPU preiskuje financiranje medijev blizu stranki SDS,” pišejo dominantni mediji, vključno z nacionalno RTV. Toda s policije so nam odgovorili, da zaradi varstva osebnih podatkov ne morejo podati pojasnil in da NPU vodi predkazenski postopek v povezavi s financiranjem nekaterih medijev. Gre v ozadju za preiskavo zaradi žilnih opornic podjetja Mark Medical in stekanja denarja v Repovževo Mladino?

Po naših informacijah so na policiji zavrnili očitke slovenske javne televizije RTV Slovenije in preostalih medijev. Zato se ob tem sprašujemo, kdo znotraj policije in NPU pošilja tajne podatke izbranim medijem?

Glede tega bi morala prvo reagirati direktorica policije Tatjana Bobnar in notranji minister Boštjan Poklukar, vendar na očitno ofenzivo levih dominantnih medijev vse kaže, da sodelujeta pri pregonu, ki so ga pričeli v medijih in delata v interesu globoke države. Podatki pa iz policije in NPU uhajajo z namenom, da se ponovno obračuna s politično stranko, ki je trenutno sredi pogovorov o sestavi nove koalicije.

Odgovor policije o preiskavah.

Mark Medical in krvavi denar, ki je končal tudi v Mladini
A resnica naj bi bila drugačna. Parlamentarna preiskovalna komisija glede preplačanih nabavnih žilnih opornic je v svojem raziskovanju ugotovila, da se je del denarja podjetja Mark Medical direktno stekal v revijo Mladina. Zato je panika tega medija v zadnjih dveh tednih popolnoma razumljiva ob možnosti, da bi v Sloveniji prevzela vodenje države morebitna nova vlada. V resnici pa bi naj prav NPU začel preiskovati povezave med Mark Medical in revijo Mladina na podlagi poročila preiskovalne komisije, ki jo je vodila poslanka SDS Jelka Godec.

Foto: Facebook

Bodo v ‘marici’ odpeljali še Repovža?
Zato ni čudno, da je odgovorni urednik Mladine Grega Repovž v svojem uvodniku Varuhi demokracije zapisal, da poslanci niso postavljeni za to, da bi postavljali vlado. S tem stavkom pa se je izdal, da nanj vplivajo vplivni tranzicijski krogi politično-gospodarske levice, ki se bojijo postavitve tretje vlade Janeza Janše. Glede na vsa kriminalna ozadja bi morali organi pregona dodobra zaslišati urednika Repovža glede ukradenega denarja slovenskih bolnikov ter sestavljanja vlad s strani nepristojne globoke države.

Ne glede na objektivnost je RTV Slovenija bila vedno tihi podpornik levosredinskih strank in "marksistične" ideologije. Za škandal so poskrbeli prav na prvi dan leta 2020, ko so vrteli posnetek silvestrovanja jugoslovanskega diktatorja Josipa Broza Tita iz leta 1972. (Foto: STA)

RTV Slovenija tudi v prihodnje ne bo pripravila soočenja vseh strank v času predvolilnih soočenj. (Foto: STA)

Jerca Korče širi izmišljotine, kot si jih je sedaj izmislila RTV Slovenija
Situacija glede današnjih obtožb zelo spominja na tisto pred nekaj meseci, ko si je poslanka LMŠ Jerca Korče skupaj z revijo Reporter izmislila grožnje, ki bi jih naj izrekel predsednik Janez Janša na seji KNOVS-a. Vendar se je po objavi magnetograma izkazalo, da si je grožnje izmislila in se sploh ni opravičila. Žalostno, da se takšne podle igre igrajo na javni televiziji. Mediju, ki ga plačujejo vsi davkoplačevalci v Sloveniji. Medij, ki ga plačujejo nazorsko levo in desno usmerjeni državljani. Žalostno.

Luka Perš

 • Van Der Waals

  KOMUNISTI IN MUSLIMANI ZAVEZNIKI OGABNI!!!

  • tomven

   Drži. Samo tokrat bolj kot Van Der Waalsove vezi… :-))

 • Smo-vas-in-še-vas-bomo

  O Janši bomo čez leta zapisali podobno, kot so o Titu pred nekaj dnevi… da je prepozno umrl !!!… Ubogo je pleme, ki si za liderja zeli starostnika, konvertita iz preteklih časov, vojnega dobičkarja, orožarja, kolaboranta, falsifikatorja, kverulanta, lažnivca, evnuha in prostaka… z jugoslovansko diplomo iz komunističnega obramboslovja, ki gre proti 70-im in so mu blizu totalitarni prijemi !!!

  • antikomunist

   Smo-vas-in-še-vas-bomo-mentalni opranoglavec,da niso tableti popustili.

  • Schemva Miro

   A si to sebe opisal,gnoj smrdeči.

  • WISKY 1000

   Si pa res budala prve vrste

  • alojz

   Samo sodniki so lahko doživljensko nedotakljivi, če so se šolali pri Bavconu. A ne?

  • DMB

   ampak takih komentarjev pa se raje vzdži, palica ima dva konca. Pa tudi tvoji te bodo izdali, to jim je u krvi

 • Smo-vas-in-še-vas-bomo

  Financiranje medijev blizu SDS preiskuje NPU. Dobro si je Ivan “kajlo spustil”! ….Sektaši se spet zgovarjate na Murgle, globoko državo in UDBO.

  • centurion

   Taksist Peinkiher na kolenih!
   Opravičilo! +kazen 20.000€€€€

   Okrožno sodišče v Ljubljani je v razsodbi določilo, da mora Peinkiher v časopisu Dnevnik, časniku Delo ter na spletnem portalu nacionalne televizije MMC RTV SLO objaviti opravičilo z naslednjim besedilom:

   “Neresnične so moje trditve o Antonu Krkoviču, ki so bile objavljene v prispevkih “Čigav bordel?” dne 08. 04. 2016 v časopisu Dnevnik, “Tudi v vojni ni vse dovoljeno” dne 31. 03. 2016 v časopisu Delo in “Prejeli smo: Janša in Krkovič” dne 23. 09. 2014 v časopisu Delo ter na spletnem portalu MMC RTV SLO, ter v pogovoru z mano “Nobena resna država ne prepušča varnosti prostovoljcem in skrajnežem”, objavljen dne 30. 04. 2016 v časopisu Delo, predvsem:

   da je Anton Krkovič v osamosvojitveni vojni za Slovenijo zaradi panike in nesposobnosti počel kazniva dejanja z nedolžnimi mrtvimi in počel druge neumnosti s hudimi posledicami, kot je nepotrebna sestrelitev helikopterja nad Ljubljano,
   da je skupaj z Janšo prek Kočevske Reke organiziral grosistično prodajo slovenskega orožja in streliva Hrvatom, ki je bilo prepotrebno za slovensko obrambo,
   da sta Janša in Krkovič združeno nadaljevala zlorabo vojske in države v primeru afere Mariborsko orožje in Depala vas,
   da je Anton Krkovič, ko je bilo treba kaj narediti za varnost države, zmeraj zatajil in da je 27. junija 1991, ko so tanki JLA drveli iz Vrhnike proti Ljubljani, v celoti prespal prvega pol dneva napada na Slovenijo, ker se je kot poveljnik enote nahajal v diskoteki Babilon v Ljubljani (kasneje Bachus) v takem stanju, da so ga ob alarmu peljali spat in ni bil zmožen nobenega poveljevanja in častniške drže, ampak je samo ustvarjal zmedo, neumnosti in dejanja s hudimi posledicami,
   da je po vojni Kočevska Reka, kjer je bil sedež Krkovičeve enote, postala centralno skladišče za zbiranje orožja za prodajo na Hrvaško in v BiH,
   da ima Anton Krkovič neustrezno izobrazbo za častniški čin v Slovenski vojski,
   in se zanje Antonu Krkoviču opravičujem.”

 • Anton

  Block user?

 • Rožle

  Nič čudnega, da se fHalozah vse novorojene ovčke oglašajo …
  Čuj, čuj, be, be, he, he !!!

  • tomven

   Ko je foglov tunek prvič seksal, se je takoj pohvalil v oštariji kako je bilo… Eden ga je pa vprašal, kaj je pa ona rekla, kako se je odrezal. Tunek pa : bee, bee…

 • Black_hawk

  V Sloveniji rabiš čez tisoč pregrad, da lahko prideš do resnice.

 • Peter

  Želite spet:
  – stati dneve v vrstah za en in edini avto, ki ga bo skupaj spacala tovarna Rdeča zastava?
  – na plačičlni takoj pohiteti na trg in zamenjati lokalno valuto za evre?
  – uživati brezplačne počitnice na Golem otoku, če boste povedali politični vic?
  – čakati ure in ure za prehod najbolaj odprte meje v Evropi?
  – kupvati v praznih trgovinah, s samo enim izdelkom ene vrste na policah?

  Vse to in več vam nudi Levica. Volite Levico in v enem letu boste dobili, kar želite, no.

  • Rožle

   Vsaj tisti fičeki so bili takrat za nekaj uporabni .. katerim so se vrata odpirala za kure lovit

   • tomven

    Mi smo jim rekli pičkohvatljiva vrata. Med vožnjo si jih odprl in punčka hopla v avto. Fička, se opravičujem.

  • SALZ

   Če ne bi bilo eura bi se to že zgodilo

 • centurion

  Par desetletja na gornjih fotkah.
  Praznik lepote,
  predvsem pameti…

  • samotoje

   Pa Poklukar lahko gleda okrog vogala.

 • ZatonMesecnikov

  Seveda vemo, da je tako.

  2014 Ivan janez na Dob pred Volitvami
  2016 bosanski krediti
  2018 zaveza vseh strank kontinuitete in progresa proti Ivanu Janezu
  2020 Madžarsko financiranje.

  Ve se, da se volitve bližajo. Zato priporočam vsem, Glas SDSu je glas upora proti Levičarskemu poniževanju Slovenije in slovenskega naroda.

 • Rožle

  Samo pošteni volilci tem zmontiranim procesom ne nasedamo .. smo jih že močno vajeni ..
  Gremo na volitve in kjub tem umazanim murgelskim igricam zmagamo ..

 • Ros

  Opozicijo preganjajo kar s Policijo. To ni prav. Niti nima smisla. Čas je, da Slovenija postane svobodna država za vse (dobre) ljudi.
  O tem obvestite Interpol in EU.

  • Oliva

   Zato so si nastavili svoje smrduhe na odgovorna mesta, da bodo zdaj jebal vse po vrsti.

 • Slovenka

  Levičarski strah ima velike oči.

 • Ros

  Zakaj to počnejo? Saj nimajo koristi od tega. Le več problemov.
  S poštenim dogovorom se da urediti večino problemov.
  Saj smo ljudje. Izključevanje in preganjanje nas ne bo pripeljalo na želeno pot.
  Vojn in preganjanj, menjav sistemov, selitev ljudi ipd. smo imeli v zadnjem stoletju mnogo preveč. Kot, da se nismo nič naučili od tega. Le metode, ne usmiljenja, ne dobrote in ne pravice. Ravno tega, kar si vsi želimo. Malo ljubezni v srce in dovolite da vam desnica pomaga. So dokazali, da znajo in zmorejo. Zakaj nebi vodili države?

  • Oliva

   Rinejo z glavo skozi zid tako kot pri arbitraži cmerko. Fuj gnide posrane!

 • Antonius

  Ni se bati, da se ne bo zgodilo.
  Ker v bodoči Janševi vladi ne bo več izsiljevalskih strank, bodo šla državna podjetja na trg in odprodajo.
  Potem ne bo nič več vprašanj, kaj nam lažejo vsi mogoči mediji. Dejstvo je, da tiskanim medijem naklade ves čas padajo, ker jih nihče ne bere in še manj kupuje.
  Kar se Pokljukarja tiče je možakar na odhodu, prva policistka Bobnarjeva bo pa zagotovo odbobnala in zamenjana, ker je spolitizirala policijo in ne opravlja varnostnih nalog. Z ostalim nepreiskovanim kriminalom se ji bodo tudi šerijatarji vrnili kot bumerang.
  Za konsolidacijo javnih financ in s prenehanjem najemanja tujih kreditov bo vlada s prodajo državnih podjetij skupaj spravila potrebni denar, da se državne porabnike prestruktuira in počisti, kar je v javni in državni upravi že zrelo za v penzijo. Država namreč lažje zagotovi upokojenim pokojnino kot preštevilnim zvrhano plačo, ki jo mnogi zgolj za prisotnost v službi vlečejo.
  Vse bo prišlo na svoje, zato se pa Kučanovi Janše bojijo.
  *Cajtngi*?! Slovenci si že več kot 50 let z njimi riti ne brišejo.

  • Piš

   Ker v bodoči Janševi vladi ne bo več izsiljevalskih strank…

   Kaj sta pa drugega SMC in DeSUS?, če bo to sestavni del vlade..

   • Antonius

    Veste, najprej ste bili predšolski otrok, potem se vam je zgodila puberteta, nato adolescenca, z njo odraslost in odgovornost.
    Tudi SMC in Desus sta prešla vse razvojne faze odraščanja, zdaj pa končno vesta, da se na *starša* Kučana nima smisla nič več zanašati.
    Kdor ni sposoben oditi na svoje, na starših izvisi in propade.
    Stranka, ki je odvisna od vse bolj izgubljenega Kučana, nima, ne more imeti, nobene politične prihodnosti.
    Levico poglejte, še vedno so v hosti, partiji in Jugokomunizmu. Ljudje hodijo v gozd samo še na sprehod, gobe nabirati in borovnice.

    • Piš

     Vse te stranke ne združuje nek stric, združuje jih denar, moč in denar

     nikakor ne skrb za državo in narod, denar

  • Slovenka

   Spoštovani Antonius, iz Vaših ust v božja ušesa! Toda pot do boljše Slovenije je še dolga in trnova.

 • samsara

  Sami sebe bodo pogubili, progresivci in čuvaji ‘tekovina’, sem že povedal.
  Kopljejo, kopljejo…, da bodo na koncu sami noter padli.
  Kar naj kopljejo torej.
  Laž pa ima še vedno kratke noge. Današnja prav zelo kratke.

  • Oliva

   Tako je, kdor drugemu jamo koplje, sam vanjo pade.

 • Rožle

  No, pa smo prišli do zaključka, da ni “SAMO, DA NI JANŠA” ampak tudi “SAMO, DA NI SDS”

  • rubec

   *****

  • centurion

   …bo kmalu “SAMO, DA NI SLOVENEC”

   • KAPIBARA

    Žal je to že sedaj.. po politično nastavljenih vodilnih mestih, pa še malo širše..

 • janko

  Preklemanski rdečuhi, prišel bo čas…… Na Balkanu pravijo: čuti i pamti. Nekaj malega danes že lahko rečemo, ampak zapomnili si bomo in smo si pa VSE!

  • centurion

   +++++++++

 • SALZ

  A bodo ljudje spet plačali 1 million odškodnine ker se bo kot vedno pokazalo da jih Levi spet nategujejo z neresnicami .
  Če bi napisali da so Janšo z teleskopom posneli na Marsu kako se rokuje z Orbanom pa bi debili še to verjeli.Dobro pa je da Nova tv te stvari sproti objavlja da ne bodo spet rekli da se skrivajo.

 • samotoje

  Hijene!

 • aatiduj

  Medije in še posebej njihove urednike, ki namenoma širijo LAŽI, je treba JAVNO RAZKRITI.
  G. Šarec mislim, da to spada med tekoče posle predsednika vlade v odstopu zato je
  NUJNO, da preprečite ŠIRJENJE LAŽI, ki so vsem v škodo – tudi vam, saj LAŽNIVCEV
  NIHČE NE MARA MED SEBOJ !

 • Aton

  To še ni nič. Če bo J imel vlado, bodo brezdelneži razgrajali in razbijali po Lublani.

 • Vsemogočni Sveti Oče Lojze

  Levičarji so v paniki. Novega obraza še nimajo Šarec pa je propadel.

 • Stajerka

  ….WTF….

  Cerar podprl članstvo Turčije v Evropski uniji
  https://www.rtvslo.si/svet/cerar-podprl-clanstvo-turcije-v-evropski-uniji/514079

  ….po odstopu v prejšnjem mandatu je podprl MARAKEŠ……v tekočih poslih tega mandata podpira TURKE…..dajte ga KAZENSKO ovadit, ker to je ZLORABA POLOŽAJA

  • KAPIBARA

   So zlizan med sabo.. še sodstvo spreminja obtožnice, v absurdno korist obtoženim.. – samo če si naš ali pa sodničin sin..

 • Black_hawk

  Tanjo na boben haha

 • tomven

  Nagradno vprasanje: Kam gleda križemgledi?
  a) v kamero
  b) skozi okno
  c) v pepelnik

  • rubec

   V pepelnika. Kakšna je kaj nagrada?

   • tomven

    Potovanje okoli oštarije na lastne stroške.

    • rubec

     Upam da je vsaj zaprta.

 • tomven

  Ko je bil šmarec v srednji šoli je bil enkrat poleti na počitnicah na kmetiji. Zvečer je molzel kravo, ki je ves čas opletala z repom. Enkrat je pa popizdil, vstal, prijel rep in ga dvignil v zrak. Takrat so se mu strgal gumbi na hlačah, ki so mu padle dol. V tem trenutku je vstopil kmet, ga zagledal in zatulil: kaj pa delaš??
  Šmarec pa: sej če povem po resnici, mi itak ne boste verjel…

 • Gren

  KOMUNISTI IMAJO SPET POLNE HLAČE DREKA !

 • Borut Stari

  Bonjour tristesse.

 • Andrej

  Halo, a je tam radio Erevan?
  Ja. Želite?
  Zanima me, če je res, da se SDS nezakonito finansira iz Madžarske.
  Načeloma je res, vendar ne gre za SDS, ampak za Mladino in “državne” medije. Pa ne gre za Madžarsko, ampak za preplačane žilne opornice. Pa ne gre za tujino, ampak za lastne, vaše domače levašle lopove. Vse ostalo je pa res.

 • Hribouc

  Zakaj se mafiji pusti pobuda v rokah?

  Zakaj SDS ne napade četverice in jih prijavi takoj , če že vedo, da lažejo ?

  A zdaj bomo mesece poslušali in brali kako banda trančira SDS, oni pa se ne uprejo?

  Saj so novinarji dali podatke ven na čem temeljijo njihove obtožbe, naj nekdo zanika, da to ni res in začeti postopke, porka malora!

  Patrija se kje vlekla koliko let ?
  A zdaj se bo še to sranje vleklo u maloro dolgo? Pejte se SRAT!

 • piko8

  bobnarjeva in križemgled sodita na zaprti oddelek DOBA!!