fbpx

Mediji lažejo o preiskavi: Gre za konstrukt in kampanjo proti SDS!

Direktorica policije Tatjana Bobnar in notranji minister Boštjan Poklukar. (Foto: STA)

NPU preiskuje financiranje medijev blizu stranki SDS,” pišejo dominantni mediji, vključno z nacionalno RTV. Toda s policije so nam odgovorili, da zaradi varstva osebnih podatkov ne morejo podati pojasnil in da NPU vodi predkazenski postopek v povezavi s financiranjem nekaterih medijev. Gre v ozadju za preiskavo zaradi žilnih opornic podjetja Mark Medical in stekanja denarja v Repovževo Mladino?

Po naših informacijah so na policiji zavrnili očitke slovenske javne televizije RTV Slovenije in preostalih medijev. Zato se ob tem sprašujemo, kdo znotraj policije in NPU pošilja tajne podatke izbranim medijem?

Glede tega bi morala prvo reagirati direktorica policije Tatjana Bobnar in notranji minister Boštjan Poklukar, vendar na očitno ofenzivo levih dominantnih medijev vse kaže, da sodelujeta pri pregonu, ki so ga pričeli v medijih in delata v interesu globoke države. Podatki pa iz policije in NPU uhajajo z namenom, da se ponovno obračuna s politično stranko, ki je trenutno sredi pogovorov o sestavi nove koalicije.

Odgovor policije o preiskavah.

Mark Medical in krvavi denar, ki je končal tudi v Mladini
A resnica naj bi bila drugačna. Parlamentarna preiskovalna komisija glede preplačanih nabavnih žilnih opornic je v svojem raziskovanju ugotovila, da se je del denarja podjetja Mark Medical direktno stekal v revijo Mladina. Zato je panika tega medija v zadnjih dveh tednih popolnoma razumljiva ob možnosti, da bi v Sloveniji prevzela vodenje države morebitna nova vlada. V resnici pa bi naj prav NPU začel preiskovati povezave med Mark Medical in revijo Mladina na podlagi poročila preiskovalne komisije, ki jo je vodila poslanka SDS Jelka Godec.

Foto: Facebook

Bodo v ‘marici’ odpeljali še Repovža?
Zato ni čudno, da je odgovorni urednik Mladine Grega Repovž v svojem uvodniku Varuhi demokracije zapisal, da poslanci niso postavljeni za to, da bi postavljali vlado. S tem stavkom pa se je izdal, da nanj vplivajo vplivni tranzicijski krogi politično-gospodarske levice, ki se bojijo postavitve tretje vlade Janeza Janše. Glede na vsa kriminalna ozadja bi morali organi pregona dodobra zaslišati urednika Repovža glede ukradenega denarja slovenskih bolnikov ter sestavljanja vlad s strani nepristojne globoke države.

Ne glede na objektivnost je RTV Slovenija bila vedno tihi podpornik levosredinskih strank in "marksistične" ideologije. Za škandal so poskrbeli prav na prvi dan leta 2020, ko so vrteli posnetek silvestrovanja jugoslovanskega diktatorja Josipa Broza Tita iz leta 1972. (Foto: STA)

RTV Slovenija tudi v prihodnje ne bo pripravila soočenja vseh strank v času predvolilnih soočenj. (Foto: STA)

Jerca Korče širi izmišljotine, kot si jih je sedaj izmislila RTV Slovenija
Situacija glede današnjih obtožb zelo spominja na tisto pred nekaj meseci, ko si je poslanka LMŠ Jerca Korče skupaj z revijo Reporter izmislila grožnje, ki bi jih naj izrekel predsednik Janez Janša na seji KNOVS-a. Vendar se je po objavi magnetograma izkazalo, da si je grožnje izmislila in se sploh ni opravičila. Žalostno, da se takšne podle igre igrajo na javni televiziji. Mediju, ki ga plačujejo vsi davkoplačevalci v Sloveniji. Medij, ki ga plačujejo nazorsko levo in desno usmerjeni državljani. Žalostno.

Luka Perš