fbpx

Mediji tranzicijske levice in korona bedaki odgovorni za rekordni porast okužb s covidom-19 v Sloveniji!

Tanja Ribič v vlogi Magde Velepič in slovenski dominantni mediji. (Foto; Youtube, montaža Matic Štojs Lomovšek)

RTV Slovenija zelo rada igra dvolično igro za slovensko javnost. V prvih vrstah promovira brez kančka kritičnosti vse tiste, ki kršijo vladne odloke in ogrožajo javno zdravje, po drugi strani pa bodo pripravili prvo izmed oddaj, v kateri bodo zdravstveni strokovnjaki odgovarjali na vprašanja o covidu-19.

V zadnjih dneh je za veliko zgražanja poskrbela ekipa oddaje Vikend paket. V njej je nastopil raper Zlatko z izrezano masko. Po prvih kritičnih odzivih v slovenski javnosti so se ustvarjalci oddaje Vikend paket in RTV Slovenija s piarovskim sporočilom skušali izvleči iz situacije, češ, da so besedilo za Zlatkojev komad napisali sami ustvarjalci oddaje ter hoteli biti z njim kritični do Tanje Ribič in njene neuporabe mask. V nadaljevanju pa so še napisali, da je bila skozi celotno oddajo upoštevana varnostna razdalja. A je njihove laži razkrila fiktivna poslovna direktorica Naše male klinike Magda Velepič.

Na novo laž RTV Slovenije, Zlatka in Tanje Ribič so se množično odzvali na družabnih omrežjih. Med njimi se je odzval tudi vodja vladne posvetovalne skupine za protikoronske ukrepe, dr. Matej Lahovnik. V šaljivem tonu je zapisal, da na “Naši mali kliniki dr. Ribič še vedno javno ignorira ukrepe in krši varnostno razdaljo, dr. Werner pa je zrel za zaprti oddelek,” je cinično in zelo resnično o slovenskih estradnikih zapisal Lahovnik.

Verjemite zdravstvenim strokovnjakom, ne globalnim lažnivim novicam o covidu-19
Koronska kriza postaja vedno večja žrtev današnjega modernega sveta ter množice dostopnih infromacij. Danes lahko vsak posameznik najde na svetovnem spletu kopico informacij, da je celotna zadeva okrog koronavirusa nateg za ubogo rajo in gre v resnici le za vzpostavljanje novega svetovnega reda. S prihajajočim cepivom pa nas bodo globalne elite zasužnjile za sledečih sto let. To je le nekaj pravljic, ki jih lahko prebirate na svetovnih omrežjih.

Prav na podlagi teh pravljic svojo moč pridobivajo estradniki, kot so Marko Potrč, Tanja Ribič, Werner in Zlatko. Razumljivo in popolnoma človeško je, če vsak izmed nas dvomi v zdravstvena navodila in ukrepe stroke, ker se nam zdijo na trenutke nelogični. Vendar dvomiti vanje je enako kot bi dvomili, da svetovno znana slovenska kuharica Ana Roš ne zna pripraviti okusne goveje juhe.

Znani Slovenci želijo svoja prepričanja razširiti preko drugih znanih osebnosti v boju proti nošenju mask. (Foto: Fb)

Prav za drugi množični val okužb s koronavirusom so dejansko odgovorni vsi tisti, ki se niso držali navodil in ukrepov zdravstvene stroke. Žal je imel hedonizem prednost pred odgovornostjo do člana družine, bližnjih prijateljev, sorodnikov in ostalih sodržavljanov. Slovenska vlada je računala, da bo z omilitvijo ukrepov Slovenijo čim hitreje vrnila v stanje pred izbruhom koronakrize.

Slovensko monopolno levičarko medijsko omrežje vsak ukrep vlade za omejitev epidemije koronavirusa predstavlja kot vzpostavitev fašistoidne oblasti

Žal je bil to račun brez krčmarja. Slovensko monopolno levičarsko medijsko omrežje je s spodbujanjem korona bedakov, nezakonitih petkovih protestov, zavračanjem nošnje mask v šolah s strani stranke SD in SVIZ ter norčevanjem iz vladnega govorca Jelka Kacina, sporočalo vsem slovenskim državljanom, da je virus navaden blef vlade Janeza Janše.

Slovenski mediji v rokah tranzicijske levice so vsak ukrep vlade predstavljali kot fašistoiden.(Foto: Matic Štojs Lomovšek)

Ne pozabijo omeniti, da je virus floskula, s katero si hoče sedanja vlada politično podrediti vse institucije v državi, kar gre za še en blef tranzicijske levice. A sedaj, ko je vrag vzel šalo, ti isti krivijo vlado, da se ni pripravila na drugi val. Kdo se v Sloveniji resnično dela norca in ima slovenske državljane za bedake, pa presodite sami.

Luka Perš