Medtem ko se je Janez Janša sestal s tremi najvplivnejšimi svetovnimi in evropskimi politiki, Šarec sestankuje in sestavlja kikiriki koalicijo z radikalno Levico, ki bi izstopila iz Nata

Kakšna vlada in kam bo pripeljala Slovenijo, je odvisna od njenih koalicijskih partnerjev. Ali je to od tistega, ki bi Slovenijo pripeljal v boljši jutri z izstopom iz Nata, povišanimi davki in uvedbo venezuelskega tipa socializma? Ravno to namreč počne Šarec, saj se je pred kratkim v želji, da bi sestavil koalicijo, sestal tudi z radikalno Levico, katere program ste prebrali stavek višje. V istem dnevu pa se je Janez Janša v Bruslju, ko je šel podpret slavnostno otvoritev konferenčne dvorane v Evropskem parlamentu, ki so jo poimenovali po očetu slovenske državnosti dr. Jožetu Pučniku, sestal s predsedniki treh najvplivnejših svetovnih in evropskih političnih internacional. Opozoril je tudi, da se v Moldaviji odvija podobna zgodba kot v Sloveniji, kjer se vladajoča elita požvižga na voljo ljudstva in želi na vodilne položaje postaviti svoje ljudi.

Janez Janša se je v četrtek, na obisku v Evropskem parlamentu v Bruslju, med drugimi tudi sestal s Stephenom Harperjem, nekdanjim predsednikom vlade Kanade, Josephom Daulom, predsednikom Evropske ljudske stranke (EPP) in Andrésom Pastrano, nekdanjim Kolumbijskim predsednikom. Kot je zapisal na Twitterju, so imeli skupno večerjo z vsebinskimi političnimi pogovori, ki jih je poimenoval “svet sredi sprememb”.

Kaj pa je medtem, ko se je Janša sestal z izkušenimi in vplivnimi svetovnimi voditelji, počel Marjan Šarec? Skušal je sestaviti koalicijo z Lukom Mescem in njegovo radikalno Levico (pa čeprav so državljani izrazili željo in zaupanje Janezu Janši). Potem ko se je sestal že z vsemi strankami (razen SDS), se je sestal še z Levico, ločeno zaradi “znanih stališč, ki so nekako nasprotna z nekaterimi drugimi strankami”, je dejal in dodal, “če si zapiramo vrata že na začetku, potem bomo težko delali“, kako ironično in kontradiktorno. Kot je dejal Šarec, so se odločili, da vsak opredeli projekte, ki so zanj ključni, nato pa bodo videli, kje se strinjajo. Mesec pa je po srečanju sicer ugotavljal, da je vlada, ki jo snuje Šarec, precej jasna, in da ni prišlo niti do resnih pogovorov o oblikovanje leve koalicije, ker so očitno že od začetka merili na drugačno vlado, z NSi. Izpostavil je še, da lahko glasovi Levice pridejo samo s “temeljito spremembo političnega kurza” te vlade v nastajanju.

Foto: STA

Bo moral Šarec upoštevati cilje Levice?
O nadaljnjih pogovorih – s katerimi strankami bodo potekali skupaj in s katerimi ločeno -, pa je Šarec dejal, da dokler še niso vsega dorekli in začeli “čisto na polno”, ne more govoriti ne o tej ne o oni obliki. Zaenkrat pa je zanj in za LMŠ bistveno, da se pogovori nadaljujejo. Vsaka od peterice strank, s katerimi se je sestal, je po njegovih navedbah že poslala po deset točk, ki jih vidi kot ključne, na tem bodo delale strokovne skupine. “Vsa vrata pa so še odprta,” je poudaril. Vodja poslanske skupine Levice Matej T. Vatovec bo po napovedih Mesca predsedniku republike Borutu Pahorju na posvetovanjih o mandatarju sporočil, da se bodo v zameno za podporo mandatarju morali pogovarjati o ključnih projektih Levice, ki bi jih podprla naslednja koalicija. Na vprašanje, ali bi se lahko zgodilo, da Levica ne bi podprla Šarčeve vlade in Janezu Janši omogočila, da pride na oblast, je Mesec odvrnil, da bi to bil zelo neugoden scenarij. “Ne moremo dati bianco menice vladi, ki bo izvajala nasprotne politike od tistega, kar bi želeli mi.” 

V Moldaviji podobna situacija kot v Sloveniji – vladajoča elita se požvižga na voljo ljudstva in želi postaviti svoje ljudi
Vso to dogajanje – Šarčevo sestavljanje koalicije, čeprav ni zmagal na volitvah in so volivci izbrali Janšo – spominja na lokalne volitve v glavnem mestu Moldavije Kišinjev, kjer je v drugem krogu zmagal Andrei Nastase in z dobrimi 52 odstotki podpore premagal kandidata opozicijske Socialistične stranke Iona Cebana, ki je slavil v prvem krogu. V ta namen sta podala izjavo tudi predsednik stranke IDU (International Democrat Union) Stephen Harper in Andrés Pastrana, predsednik stranke IDC-CDI (Centrist Democrat International), in izrazila globoko zaskrbljenost. Dejala sta, da je iz rezultatov razvidno, da je Andrei Nastase jasno zmagal na volitvah, ker so tako odločili volivci. In proti volji ljudstva se je režim Vladimirja Plahotniuca in Igorja Dodona, predsednika Moldavije, odločil, da bodo s pomočjo sodstva postavili svojega župana in popolnoma ignorirali vsak delček demokracije in pravico volitev. “Takšno početje kaže na očitne strategije vladajoče avtoritativne elite, ki so nedemokratične in samovoljne in izražajo resne dvome o zavezanosti moldavskih oblasti k napredku nujnih reform.” Moldavske oblasti pa sta pozvala, naj sprejmejo ustrezne ukrepe in zagotovijo spoštovanje rezultatov in omogočijo zmagovalcu, da prevzame odgovornost kot demokratično izvoljeni župan Kišinjeva.

A. G.

 • Hribouc

  Na gornji sliki Šarac (po Kučanu) dokazuje, da pravilno odbrana očala človeku vizualno popravijo IQ
  za namanj 45%.
  Točno toliko, kot Šarcu primanjkuje, brez, da je priznal 6 popravcev v sred. šoli !

  “FakYU Serpentinšek PRESS” Točno natanko približno take genije rabi Kučangolobični Slovenistan !

 • PIA PlA

  Slep je, kdor se s Šarcem ukvarja!

  • Zgornji

   JA, ENI SMO NAPOSLED LE SPREGLEDALI, … ZATO SE Z TAKIMI TRMASTIMI BEDNIMI ZELENCI KOT JE ŠMARKO NE UKVARJAMO NIČ VEČ .

   • Marija

    Jaz nisem nič spregledala vedno tako mislim.Kdaj bomo naredili konec tem levakom.

    • Zgornji

     Hja, prej že težko preden nebo Konec tega njihovega dela sveta , kajti Preveč so se nam zaredili na ta planet . Torej, težko pred 2025 . Mir naj ti bo do tedaj.

  • VERRZIFIKATOR


   Kranjec moj mu kozle kaže,
   šarec konjj pa se še laže,
   s kozli, osli dogovarja.

  • samsara

   …kućan siv mu osle kaže…

 • garfi

  komunizem v Ameriki in jugoButalah
  We’re Under Invasion—The Move To Reorganize American Has Begun and It Started With The Democrats
  https://www.youtube.com/watch?v=UPjMVOm7lMU

 • karpelec

  Medtem ko se JJ vrti po evropskem parketu, pa Šarec brska po slovenskem dvorišču in išče zrno, ki bo morda še vzklilo samo zato, da se ohrani levica na oblasti.

  • VIKTORE

   če kdo verjame. Se nazadnje tako izcimi kot pogovor s Trumpom?

 • Dillinger

  Ljudje,SDS je znamka kot Pepsi ali Coca cola!

 • Antonius

  Murgle so Serpentinšku ves beden domet njegove svetovne politike.
  Janša predstavlja Serpentinškovemu Šarcu razumevanje političnih in gospodarskih razsežnost, ki jih ne bo do svoje smrti dojel.
  Slovenci, slabo se nam piše, ker nam bo Kučanov kleptomanski konglomerat s pomočjo Serpentinškovega Šarca še naprej kradel z denarnic in demokracijo stiskal za vrat.

  • Marija

   Kaj nam lahko res dva norca krojita usodo. Saj imamo pa kakšno orodje,da se jim kraja in hudoba lahko prepreči.

 • Zgornji

  TALE ZBLOJEN ZELENEC ŠMARKO GLEDA KOT NOJ TJA V 3 DNI !!! ! !!!

 • sprehajalec

  Poimenovanje je posrečeno in natančno odraža odraz dejanskega stanja.

  prepričan sem, da bo (vkolikor bo zaživela) ta koalicija prišla v narodov spomin kot Kikiriki Koalicija. Ljudje se je bodo pa spominjali še po nečem, da je imela v svojih vrstah ekstremistično stranko Che Guevara tipa, Levico. In da je 30 let po koncu Komunizma v svetu znova v Sloveniji zaživela ekstremna levica kot parlamentarna stranka v Vladi.

  podobna situacija je bila v Španiji leta 1936 z Ljudsko fronto, kar je kot vemo pripeljalo do velikega trpljenja španskega ljudstva. .

  • večni srb

   Tudi v Španiji je bil glavni vzrok morije Zakon o rasni higieni, ki ga določeni vztrajno ignorirate, kot da ni imel nobene veze in je bila 2.sv samo še ena vojna, kar niti slučajno ni res.

   • sprehajalec

    Daj ta Zakon pripopaj semle. Da ga vidimo. Španski.

    • večni srb

     Veš kaj, kar sam si poišči, enostavno ni obstajala nobena nacistična hunta, ki ni spoštovala temeljnih načel nacizma, zgrajenih prav okoli abominantnega Zakona o rasni higieni, ki je človeštvo ločil na različne vrste človečnjakov.

     • sprehajalec

      Zapomni si. niti italija, niti Španija nista imeli takšnih Zakonov kot govoriš in jih je imela Nacistična nemčija.

 • antimur

  Ne vem kaj se Serpetinšek sploh meša v te resne zadeve, ali je popolnoma nor, ali pa v svojem izkrivljenem pogledu meni, da je želja Kučana in njegovih medijev več vredna kot želja volilcev. Če bo šlo tako naprej, bodo na naslednjih volitvah volili le sami sebe, drugih volilcev ne bo, ker je brez smisla izraziti svojo voljo na volitvah, kjer je naš glas manj vreden od želja prekletega zločinca Kučana in njegove rdečezvezdaške bande.

  • VIKTORE

   koliko volivcev?

 • UDBA

  Janša lahko ti da blagoslov Trump, Putin, Netanyahu, celoten Vatikan. Vladal, ne boš, nikoli več. :)

  PS: Pomilujem tistega človeka, kateri živi v zablodi. :)

  • sprehajalec

   Da imate srbi izkrivljene poglede, ne dokazuje le tale tvoj spisek, ampak da ste nekoč slavili Levičarja in Socialista Slobota kot Polboga.

   zato te ni jemati resno….

   • UDBA

    Slobodan Milošević je bil veliki Srbin. Včeraj je bila obletnica njegove aretacije. Sloba je opozarjal celotno Srbijo, da če njega ne bo, bo Srbija okupirana s strani tujih držav, korupcij,… Poglejte si današnje stanje v Srbiji. Predsednik Srbije največji anti-srb, premierka lezbijka, beda v državi, revščina.

    PS: Srbija je svojo obsodbo podpisala 5. Oktobra 2000. Ko so ga zrušili z oblasti. : (

    • sprehajalec

     Tako je, Politični pregnanci in ljubitelji Slobe Srbina, so pa našli zatočišče v Haagu in pa v Sloveniji.

     • UDBA

      SDS-ovska svojat, pa je našla zatočišče pri vodji Janši. :)

      PS: Če najdeš zatočišče pri kriminalcu, nimaš vseh koleščkov v glavi. :)

     • sprehajalec

      Pa veš koliko 100.000 je vaš Slobo pobil? Kako se lahko greš njegovega podpornika?

      Se spominjaš, ko je pel: Aj Slovenci, ala ste bedaci, nama Bosna a vama Bosanci.

      Pa še prav je imel po svoje. Sedaj te pa imamo.

     • UDBA

      Meni je edino žal, da JNA ni zares, napadla Slovenijo in pokazala ″debilom″ kot si ti, kje jim je mesto. :)

      PS: Srbi so se branili od ustašev in poturčenih srbov. Zahod je hotel vojno, ne Srbija. :)

     • sprehajalec

      Saj jo je napadla. Kje pa piše da jo ni? ti se ćale žali? Trebašemo, mogli bismo….

      lari fari.

      #PS: Srbi so se branili od ustašev in poturčenih srbov. Zahod je hotel vojno, ne Srbija.#

      branio se goluruki narod, ha, ha, ha. Pobeđuju u ratu, gube u miru….

     • UDBA

      Če misliš, da je v Sloveniji bila vojna, to sploh nima smisla debatirati.
      Glede vojne v Jugoslaviji. NATO je dobavljal orožje ustašom in poturčenim srbom, bombardiral položaje Srpske vojske vsakih 30 minut, da ne govorim o bombardiranju nedolžnega naroda v Beogradu. :(

      PS: To debato zaključujem. Nimam se namena razpravljati z osebo, katera nima možganov, nažalost. :)

     • sprehajalec

      Ha, ha, najpametniji na svetu.

      nato jim dobavljal, pa vsi so kalašnikovke nosili. nato bi jim M16 dajal iz starih zalog. Glupačo glupa….

     • večni srb

      Počakaj še malo, prehiter si, če Srbija ni bila vmešana v nobeno vojno na balkanu, zakaj so jo potem napadli in okupirali Američani?

     • večni srb

      Branili so se hrvaški in bosanski državljani, ki so po rodu srbi, ne Srbija.

     • večni srb

      Koga je Miloševič pobijal, v Srbiji ni bilo nobene vojne proti kateri koli jugoslovanski republiki, kar so imeli hrvaški državljani med sabo, je njihov problem. Pobijali so se hrvaški državljani, ki so bili po poreklu srbi ali muslimani, tisto je bila državljanska, ne pa normalna vojna, v smislu ena država proti drugi.

     • UDBA

      Muslimanov na Balkanu ni bilo, dokler niso prišli Turki. Mislim, da govorite o poturčenih srbih, kateri so prodali ″vjeru za večeru″.

      PS: Poglejte si enega največjih piscev na Balkanu→Mešu Selimovića :)

     • večni srb

      Kaj pa pakistanci, kar so dejansko romi?

     • sprehajalec

      Muslimani so bili Bosanski Bogomili, ki so jih pravoslavni Vlahi, ki so se začetkom 19. stoletja začeli imenovati Srbi, brez milosti pobijali.

      Zato so bolj ali manj vsi zaradi zaščite prestopili v islam ob prihodu Turkov.

     • večni srb

      Tudi bogomili so bili samo še eno slovansko pleme, ki se je mešalo s plemeni, ki so ostala v bosni po razpadu Rima.

     • sprehajalec

      Seveda je bilo, vprašanje je če so bili tam seveda že za časa rimljanov, tako kot ostale. in da nam zgodovina ne prodaja Prihoda Hrvatov in Srbov v 7. stoletju kot prihod Slovanov.

     • sprehajalec

      Dao oružje i rekao, dogovorite se momci….

     • UDBA

      Tako je! Govori s svojim maternim jezikom. :)

      PS: Nobody likes you Slovenian :)

     • sprehajalec

      Ha, ha ajmo da probamo;

      UDBA ljubičice brala,
      među noge joj sjela trava
      No to nije bila trava,
      već od kurca glava…..

      Evo samo zatebe.

     • Capi

      Potem pa spizdi od koder si se priklatil

     • večni srb

      Baje so prostovoljci spraševali, če dobijo orožje na fronti ali lahko prinesejo svoje.

     • sprehajalec

      magacini JNA so bili široko odprti za Srbe. od 50 milijard dolarjev knjigovodske vrednosti opreme JNA ob razpadu, je Slovenija dobila malenkost.

     • Capi

      vidim da koleščkov res nimaš…..

     • VIKTORE

      Zakaj takšen srd nad tistim, ki so se zatekli pod perut zmagovalca in predsednik SDS (kakor se vedno poudarja)? Videti je, da je tam najbolj varno za tiste, ki potrebujejo posebno pomoč.

    • večni srb

     Miloševiča bi morali pri nas častiti kot heroja, ker se je uprl ukazu hrvaškega predsedstva in je zahteval umik srbskih nabornikov iz Slovenije ter tako zaustavil gotovo uničenje. Veterani smo mu lahko edino večno hvaležni.

    • Capi

     Ja, srbi se pajdašijo z Rusi, tako kot hočejo Levaki…….

  • janez cepec

   AMEN

   • sprehajalec

    Kwa zej janez, as že u pou treh nabit a kwa? A zej uš pa bogokletn a kwa?

    • janez cepec

     zgodej je treba začet, ejga, de maš kej od dneva

     • sprehajalec

      Nč n rečm, sam tastature se pa raj ogibej….

  • Krtača 20

   Amen

   • lojze

    Neumno!

  • večni srb

   Dokler je Pahor na kateri koli javni funkciji, lahko pri nas vlada vsak.

  • Capi

   Potem pa kar pomiluj samega sebe in tvoje somišljenike………

 • župnik cefizelj

  osamosvojiteljski poscane janša redno menjuje plenico in liže orbanov kikiriki. ga bo orban fejst za albanske uhlje, ker ni sposoben sestaviti vlade.

  • sprehajalec

   Tujina ve za tradicijo Izključevanja slovenske levice. Od Protiimperialistične Fronte leta 1941 naprej, ki je izključila povezovanje s 70% volilnega telesa Dravske banovine in jih označila za izdajalce in kolaborante……

   • župnik cefizelj

    vprašaj angleža, kako se ravna s slovensko reakcijo? tujina dobro ve kdo je tumor slovenskega naroda. nemca ste zamenjali z mađarom. enega fašista za drugega! iz dežja pod kap! konec je pa že znan. zgodovina se ponavlja kot farsa.

    • sprehajalec

     Vseeno če vsi pomrejo, važno da preživimo tisti, ta “pravi”. Naši!

     Je dejal Edvard Kardelj Sperans na poročila na vse večje žrtve med slovenskim narodom.

     • župnik cefizelj

      kako pravi tista vaša? pobijte vse, bog bo že spoznal svoje!

     • sprehajalec

      Tako je Vaš Lenin rekel. Bolje, da sto nedolžnih umre, kot en kriv uide….

 • župnik cefizelj

  ivan janša, grosupeljski poscane in dolenjski poliglot za mizo bolj statira kot aktivno sodeluje. glede na njegov lingvistični domet je v tujem jeziku sposoben naročiti le sladoljet v albanski slaćićarni.

 • Ponosen Slovan

  Očitno mu je vseeno za Slovenijo. Nič novega.

 • župnik cefizelj

  je prijedorska dijana že prinesla vrečo love? alora pridem več kasno.

  • Krtača 20

   Bo janšev kulturni minister iz Azerbajdžana prnesu.

   • lojze

    Nepismeno in neumno!

  • Boco

   Hehe, dober si! Obstaja pregovor, kdor drugemu jamo koplje sam vanjo pade. Boš videl, kako bo zaropotalo, ko bo prišlo v javnost, da se je Serpentinšek, no bolje rečeno so mu, financirali volilno kampanjo z denarjem iz Srbije, preko NLB Podružnice v Srbiji. Saj se se spomijate kako mu je čeljust dol padla ko ga je namočil Požar na volilnem soočenju.

   • večni srb

    V Kamniku živijo večinoma potomci hrvatov, Marjan je lepo hrvaško ime, ti nabijaš pa o nekih srbih, meni to ne gre skupaj.

 • večni srb

  Ne samo izstop iz Nato, ki jim drži štango, celo naše ministrstvo za obrambo spada v Hag.

  • sprehajalec

   Če Slovenija zapusti Nato, si bodo sosedje vzeli ozemlja, ki jim zgodovinsko pripadajo. Avstrijci Južno koroško in južno Štajersko, Italijani primorje, Madžari prekmurje in hrvatje belo Krajino.

   • VIKTORE

    torej smo že prodani Natu, Separatno pogovarjanje oz. dogovarjanje opozicijskih voditelev z državnikom države, ki nam ni prijateljska glede mejnega vprašanja, mimo še aktualnega vodjo države, se mi zdi dokaj vprašljivo, posebno če se spomnimo dogovora s Sanaderjem…in sedaj Orbanom, morda je še kdo na zalogi ?

    • sprehajalec

     Putin in Vučić ti ne bosta pomagala Viktore, če se na to zanašaš….

     • VIKTORE

      Ni v moji navadi zanašanje na kogarkoli, tako, da omenjena ne prideta v poštev. Zato se mi je zdelo tudi smešno hvaljenje in fotografiranje s “svetovnimi politiki”, kot se to poudarja. Normalen človek se zaveda svojih vrednosti in se ne nastavlja nekim mediokritetam, ki v nekaj mesecih izgubijo ves blesk. To pač potrebujejo ljudje z nekim manjkom v značaju.

     • sprehajalec

      prijatelje v politiki moraš imeti. Poglej kako je Slovenija pušnila s Hrvaško….

  • Franjo Trojner

   Ha, ha, ha ti si res hecn! Čuj Srbi ne morete izstopiti iz zveze NATO, ker v zvezi NATO niste in nikoli tudi sprejeti ne boste! Se pa strinjam s teboj, da celo vaše srbsko ministrstvo za obrambo spada v Haag, kot pravilno ugotavljaš sam.
   Vi Srbi imate z zvezo NATO skupno samo vojno, v kateri vas je zveza NATO na hitrco vojaško porazila, ponižala, da še danes niste prišli k sebi. Čuj bodi priden, zveza NATO je že v Črni gori, ha, ha, ha, še vaši bratje Črnogorci so vam pokazali vrata in nočejo imeti opravka z vami. Ha, ha, uahahahihihi….

   • večni srb

    Kaj bi rad povedal, ker smo slovenci tudi potomci srbov, potem je po tvoje zgleda najbolje, da hrvati prevzamete našo vojsko in pazite na nas ali kaj?
    Kar se črnogorcev tiče, Trump je njihovem obrambnem ministru najbolje pokazal kam spadajo. Brez skrbi, saj črnogorci niso taki bedaki, Nato pri njih pomeni čedalje več šiptarije, mogoče bi lahko povezali Črno goro, Makedonijo in Kosovo v eno samo Nato bazo. Kam bodo dali pa srbe, že kam, morda v bosno, ko boste hrvati pokali ven.
    Tudi jaz nisem zadovoljen s srbsko politiko,takoj bi se morali predat Američanom in se jim opravičiti, da ga je Clintonu fafala poslovna tajnica namesto njega, ki v tem ni videl nič slabega, rezultat pred volitvami ga je spravil pa v hudo depresijo. Lepo naj se predajo in se pridružijo američanom, od rusov itak ni in nikoli ne bo nič, ker ne bodo posredovali na ozemlju, ki ga potem sami ne morejo braniti. Srbi pa lahko, zagotovo so lahko boljši zavezniki od albancev.

    Sicer pa sem ti dal plus za komentar, ne zaradi butaste vsebine, ki sem jo repliciral, lepo si opisal kako razmišlja povprečen MORS katoliban pri nas.

    • Franjo Trojner

     Ti si trčen!

 • janez cepec

  ljubljeni vodja z najvplivnejšimi politiki, prav Nova. no und, kva bo Slovenija mela od tega. ve se, kok nas cenjo po svet, res so za to krive prejšne vlade, tud Janševa, pa on sam, ker nas je brukou ke okol, tko, de je isti kurac, a se veliki diktator sestaja z, kao, uplivnimi politki. al sveti zraven, ko se dva kretena pogovarjata po telefonu, al če Serpentinšek sestavlja kikiriki al pa kešno drugo koalicijo

 • večni srb

  Mogoče ni jasno, Nato je sam po sebi v redu, naša vojska ni normalna, Nato jih pa tolerira in še podpira. Večjo korupcijo in terorizem kot zganja naš MORS, bolj smo slovenci jezni na Nato, tudi če niso neposredno odgovorni, a ni to logično? Mogoče jim res ne pomagajo pri državnem terorju nad lastnim prebivalstvom, kritizirajo jih pa tudi ne, na, še sami jim povedo naravnost, da so opravilno nesposobni idioti, pa jih Nato predstavniki še kar naprej hvalijo in bodrijo. Čakajte malo, debil sam pove, da ni v redu in ne zmore teh stvari, tam nek general ga pa treplja po rami in ga hvali kot sedmo čudo češ, dobri ste, kar tako naprej, iz takih bo nastalo nekaj velikega in dobrega. Kdo je zdaj tu nor, norec ali tisti, ki norcu dopoveduje, da je normalen? Evropsko sodišče je recimo normalno, ko razveljavi vse krivične sodbe naših sodišč, vključno s tistimi, ki jih je izsilila totalitarna vojaška hunta pri nas.

  Nato itak nima nobenega smisla več, hladne vojne je konec, zmagali so in jih ne rabimo več. Ne obstaja Nato država, to je bila samo neka naveza Evropskih držav, ki so postavile politični zid proti sovjetom, ki bi bili sicer daleč največja vojaška formacija na svetu. Ampak danes je američanov 3 x več kot rusov, cel svet skupaj nima take vojske kot oni in ne rabijo več evropskih kolaborantov.
  Po drugi strani, je Nato boljša rešitev kot evropska vojska, nihče ne bi rad več videl korakat nemških škornjev in poslušat kako se bodo drli na nas v nagravžnem nemškem jeziku. Nato bi nas moral varovati pred domačim fašizmom in nacizmom, rusi so najmanjši problem in se v EU itak ne mešajo. Kdo drug lahko sploh še zaustavi teroristično državo, policija je podrejena vojski, Evropska sodišča lahko izdajo samo priporočila, drugih pa več ni.

  • Štalmajster

   Tebi še zdaj ni jasno, da nekdo načrtno uničuje EU nacionalne države, njihovo vojsko, zdravstvo,……. etc…. Goooglaj malo !
   Evropski kolaboranti ?? Ne bodi no smešen. V Nemčiji so še zdaj prisotne okupacijske sile od WWII sem.

   • sprehajalec

    lahko uganem, ha, ha, ha. Der ewige Jude. Večni Jud.

    Pa saj to ti je že delavec in socialist, levičar Adolf nekoč pojasnil….

    • večni srb

     Je res, me veseli, da si dojel šalo.

   • večni srb

    Meni ni treba spremljati nobenih teorij zarot, imam svoje izkušnje in nisem edini, MORS se obnaša kot najslabši agresor in okupator, večjih izdajalcev pri nas preprosto ni.

    Slovenska vojska med osamosvajanjem sploh ni obstajala, domovino smo branili veterani iz TO in ljudska milica. Kdo so pa danes ti tipi na MORS, pojma nimam, ampak če se oglaša kot fašist, zgleda kot fašist in tudi deluje kot fašist, potem…

    • Štalmajster

     Teorij zarot ?…… Smešiš se !
     O vojski govorim o sedanjem stanju. Število pripadnikov se manjša, opreme bojda ni,……….eni jih pa trepljajo po rami…..
     V EU menda ni kaj dosti drugače. “Nemška” vojska se menda celo ubada z islamskimi skrajneži v svojih vrstah….pa baje ne v malem številu ????
     Ti maš prepolno glavo ….. “fašistov” da bi ti še kaj drugega šlo not.
     V konceptu delovanja nekaterih ti nekaj ne štima, zaradi napačnega pogleda na zgodovino !
     Srbi in Hrvati so podnaslovili marsikateri prispevek o, kot ti praviš “teoriji zarote” od dr. David Duke, etc. Mogoče ti ne bi škodilo, da pogledaš kak govor AH, kaj je takrat govoril in primerjaš s stanjem danes.

 • Krtača 20

  Janšev kulturni minister pa dosmrtno izključen iz sveta evrope zarad korupcije hahahahaha. To je šele kikiriki hahaha

  • lojze

   Fake in neumno!

  • VIKTORE

   S kakšno pravico, nam vsiljuje SDS” domnevnega kriminalca kot ministra za kulturo? A se slovenski kulturni svet ne bo uprl temu ponižanju ? Se bodo prebudili šele tedaj, ko bo to že postal ?

 • Ponosen Slovan

  Super. Naj kar malica s svojimi pajdaši. Mi bomo pa med tem sestavili vlado.
  Resno… temu človeku je absolutno vseeno za Slovenijo in Slovence. Briga ga samo zase.
  Govno izdajalsko.

  • večni srb

   V stranki slovenskih nevolilcev smo čedalje bolj nezadovoljni s celotnim javnim aparatom, levim in desnim drekom.

  • sprehajalec

   Jaz, jaz,, jaz. Poslušaj, lahko predlagam ime? Kikiriki Koalicija…..

   PS. Spremeni nik, Slovan je iznajdba 19. stoletja. Sloveni so se klicali.

   • Grom

    On je AbautTown, DarkLord, Erik Nebenhaver, Luka Marchesi…..

    • sprehajalec

     ja vem, levičarski agitatorček, plačan da tukaj dela šiht.

    • Ponosen Slovan

     Pa še marsikaj drugega, govno usrano.

   • Ponosen Slovan

    @sprehajalec:disqus še enkrat, zadnjič:
    https://sl.wikipedia.org/wiki/Slovani
    Zdaj pa zapri gobec.

    • sprehajalec

     kretenčino. potem si daj nik Ponosen jugoSlovan.

     Slovani so iznajdba čeških in ruskih panslavistov 19. stoletja.

     • Ponosen Slovan

      @sprehajalec:disqus poglej, govno… mislim, da sem ti vsaj 100x že dokazal, da si popolnoma neizobraženo teslo, ki je tako glupo, da se tega ne zaveda (poglej si Dunning–Krugerjev efekt).
      Pojma nimaš o vojski, zgodovini, politiki, ekonomiji… praktično o ničemer, a vseeno si prepričan, da vse veš… zdaj pa odjebi.

     • sprehajalec

      Ha, ha, ha, levičar po stari navadi iz leta 1941 Izključuje in žali…..

     • pajot

      Tale ponosen slovan je tip,ki spreminja nicke iz danes na jutri. edino kar je konstantnega pri njem je to,da uporablja vse kar je v zvezi z drekom ali govnom. Tip torej,ki še ni prešel analne faze v razvoju. Običajno človek to fazo preide nekje okrog petega leta starosti.

 • Peter

  tale jj bi rad bil premje, pa nima niti ene rdeče kravate, no.

  • Franc Šink

   Vsak bi rad cigojnar bil pa rdeče kape nima.

 • rubec

  Pa jebo te bog, tistemu ki je dal glas temu kamniškemu nosu bi morali odvzeti spričevalo. Kaj pa v primeru da je imel telovadbo 5? Tudi.

  • samotoje

   Težka bo kljub tvoji pravični jezi. Tisti, ki so volili Šarca, imajo samo rojstne liste.

   • rubec

    +10 hehe

 • Franc Šink

  Samo Šarca ne.On dela po sistemu ljudske pesmi: Micka kovačeva pila nič plačala, pil bi še vsak hudič(lahko tudi komunist) plačal pa nič.

 • Krtača 20

  Kje je pa jajo najdu zdej Moldavijo? A Ukrajino je pa bebec kar spregledal. Ko so hotl nastavt tam demokratično vlado je Nulandova izjavla fuck the EU pa je bla vlada demokratično izvoljena. Jejhata jejhata jajo…..

  • sprehajalec

   Sveta trojica slovenskega levičarja; Pravoslavje&Komunizem&Rusi in Srbi

   kako je lahko levičarju biti na “liniji”. Zato jih je pa Goli tako zmedel, ko so iz “Rusi in srbi” za tri leta izpadli Rusi….

   • Štalmajster

    Kaj se ti neka vsajaš na Goli otok. Lani sem bil tam : Oni so ga naredili … ZELENEGA ….. zdaj pa vse spet propada, pa se suši.
    Rusi ? Dobro ti veš, da so bili Rusi žrtve tvojih kameradov in vašega idejnega vodje, velikega misleca in rabinovega sina Karla Marxa izumitelja holokavsta nad manjvrednimi, ki mu EU poje hvalo.

    • večni srb

     Temelje industrijskega pobijanja je pomagal načrtovati tudi naš Odiljo Globočnik.

     • sprehajalec

      On je izvajal. Kot poslušen Slovencelj. Birokratsko natančno.

     • večni srb

      SI prepričan, govori se, da je bil Globočnik celo inženir.

     • sprehajalec

      Ne, za kaj takšnega je bil preneumen. Oziroma dovolj glup, da je vse skupaj vodil. Holocaust je bil načrtovan in določen s Konferenco v Wanseeju, spomladi 1942. narejena je bila serija poskusov, za najhitrejšo in množično metodo. Od električnih plošč za ubijanje z elektriko, do dizelskih motorjev. Izbran je bil na koncu Ciklon B in industrijska obdelava.

     • Jovo Jamnica

      Tak ko Rozman pr partizanah?

     • Štalmajster

      Kaj jaz vem. Po eni strani zelo lep … primek Rozman tak kot Rosenfeld, Rosenberg, Rosenbluhm………. ??? (pa pripadajoča krutost, ki se ujema s krutostjo “Sovjetskega” žido-boljševizma)
      Po drugi strani pa po koncu vojne …………ups. nesreča …………. tako kot pri generalu Georgu S. Patton. ???

     • Jovo Jamnica

      Ja no, če je že Globočnik Slovencl, pol je Rozman Nemcl… LOL

     • sprehajalec

      Knjige ti manjka Kovinar, Rozman je iz staronemškega Röss, kobila….

     • Štalmajster

      A taak, jas sn pa mislo na schöööööne Roooose …. Mann. Če pa ti praviš kobila …..pa naj bo Kobilar po naše ! Ti boš pa že vedel, ko ta prave bukve čitaš, bukvan ;-))

     • sprehajalec

      Knjige ti manjka kovinar, resman in rozman imata koren v kobili, kobilarji bi danes rekel.

      zakaj se nikoli ne vtakneš v skakalce Jude Goldbergerja, pa Morgensterna? Avstrijski smučarski skakalci so izgleda prežeti z judaizmom?

     • sprehajalec

      Ja, gre za karakter. Najbolj je bil v JNA zaheban slovenski kaplar, pa slovenski poročnik. Z drugimi se je dalo zmeniti. Pa Beograjski generali so se vedno čudili, da je bil odziv na orožne vaje v Sloveniji 90% na jugu pa 50% ali manj.

      Zato ima sedaj Slovenija težave s svojo birokracijo.

    • sprehajalec

     Sem ti dejal, da sem Rimokatoliške Rase.

     • Štalmajster

      rimokatoliška rasa ???? ;-))))))
      Škoda da ni več tvojega kamerada Alfreda Rosenfelda, da ti pojasni kak je s temi rasami ? Tu je neka zmešnjava ??
      Bogme se ne spoznam nič več. Torej po narodnosti sem Slovenec, po rasi rimokatolik, po prepričanju pa,….. kak mi drugi povejo ?
      Če prav zastopim, ti se torej boriš proti islamizaciji, ker ne bi rad bil nekoč islamske rase. Štimt ?
      Menda to v Izraelu dobro vedo določiti na podlagi DNA. ??

     • sprehajalec

      Če je pripadnik Judaizma po rasi Jud, potem sem kot pripadnik Rimokatolištva po rasi Rimokatolik.

      Bo šlo?

     • Štalmajster

      Težka bo, težka….. A lahko priporočiš kakega vašega dobrega teoretika s tega področja ?

     • Krtača 20

      Jaz mu ga lahko. Stric v beli halji pa s posebnim jopičem za take.

     • sprehajalec

      Dela Alfreda Rosenberga?

  • Štalmajster

   Joj kake lepe slike. Ali onega na ta levi drži za ….r’t. A po lubčeka je že šel do Junckerja.
   Ne vem točno zakaj se pa JaJo čoha po tujih jajcih ?
   Ukrajina ? V Ukrajini so pa menda že “ta pravi” v sedlu.

  • večni srb

   Nisem vedel, da je Moldavija sploh država.

   • Jovo Jamnica

    Tam molje davijo…

  • lojze

   Ubogo in neumno!

 • Krtača 20

  Ampak tale janšev kulturni minister bruaaahahaha bruuuuaaaahahahahaha
  http://old.slovenskenovice.si/novice/slovenija/damjan-murko-posodil-denar-jelincicu-za-nakup-parcele

  Kikiriki!

  • sprehajalec

   Saj veš kako je z levičarskimi časopisi. Zato pa si na Novi.

  • lojze

   Noro in neumno!

 • VERRZIFIKATOR

  Marjana Šarinič

  PROJEKT

  Zdaj projekti so prioriteta,
  rekel komik je iz gledališča,
  nepomembna vsaka so stališča,
  pa četudi od nevemkje vzeta.

  Vse projektno da se dogovarja,
  kdo v komediji bo tej nastopal,
  kdo igral bo žrtev in kdo ropal,
  dokler bo na sceni kaj denarja.

  Po projektu, ki se zdaj pripravlja,
  je imenovalcev takšnih skupnih
  kup najmanjših, čisto vseh obupnih,
  čas na sceni pa se zgolj zapravlja.

  Sto strani scenarija na mizi,
  a projekt se zlepa ne premakne,
  naj se, kar se hoče, v njega vtakne,
  vsa komedija je v hudi krizi.

  To v projektu novem pač ne piše,
  kdo da cirkusa bo sploh direktor,
  projicira vse na zid projektor
  in v oblakih se že drama riše.

 • večni srb

  Šarec igra Drnovška, z eno samo razliko, Drnovšek je bil profesionalni politik, Marjan pa ne more skriti, da je komaj zdelal poklicno šolo, čeprav ni butast, le ljubilo se mu ni. Sicer je Šarec pametnejši od Drnovška, nima pa nobenega politološkega znanja, ker tudi kapitala nima in se ni nikoli družil s smetano. Nima političnih prijateljev, revež pa lahko pri nas edino uboga ali ga pač odžagajo in najdejo drugega bedaka.
  Mene skrbi nekaj drugega,očitno ga je nekdo porival dovolj visoko, da je postal župan Kamnika, ki je res ena sama kmetija, vendar je tam polno ruševin nekdanjih hrvaških in avstroogarskih banov, ki so z osamosvojitvijo dobile svojega petičnega lastnika. Po moje, bi bilo bolje, če ne bi imel nobenih političnih izkušenj kot, da se je pajdašil s hrvaško navezo.
  Isto se je zgodilo s Pahorjem, maneken pač ne more upravljati strokovne vlade, na mestu predsednika pa je pretežno nenevaren. Ampak Pahor je dejansko ta mladi Kučan, če ga je pa nasledil na vseh pomembnih funkcijah, Pahor je predsedoval komunistom in udbi, preden so se transformirali v današnji politični prostor. Šarca je medtem treniral Hribar, ki se rad druži s čudaki in ubogimi reveži, saj to je hec, da lahko vsaka sirota zgleda kot Drnovšek, ki je pred smrtjo itak nabijal same populistične oslarije in se čudil nad samim seboj.

  • tohuvabohu

   Drnovšek je bil tehnični direktor v razpadajočem gradbenem podjetju, preden je šel v politiko. Uspelo mu je izključno zato, ker je bil narod sit partijskih dinozavrov.

 • sprehajalec

  Potem te predobro plačajo, saj kot je za levičarja značilno svoj šiht zanič opravljaš…

  • Ponosen Slovan

   @sprehajalec:disqus dovolj dobro, da bomo imeli levo vlado, a ne, teslo?

   • sprehajalec

    ha, ha, ha, Kikiriki Koalicijo?

    Kratkega roka. Potem bo pa nastopila prava Vlada, Troika.

 • Tweety Bird

  … ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha …. Svet Evrope je v četrtek do konca življenja izključil 14 nekdanjih članov Parlamentarne skupščine Sveta Evrope (PS SE) zaradi vpletenosti v obsežen korupcijski škandal v korist Azerbajdžana. Med njimi je tudi slovenski politik in novoizvoljeni poslanec, vodja SNS Zmago Jelinčič. To je ta isti Zmagec ki naj bi šel v koalicijo z Janezom Janšo. Ma to bi bila vlada samih koruptnežev, pohlepnežev in spletkarjev… Dva voditelja strank umazana s samo korupcijo??? I mean WTF!?!?!?

  • Tweety Bird

   Kot je navedeno v odločitvi odbora PS SE, objavljenega na spletni strani SE, je bilo v neodvisni preiskavi ugotovljeno, da je Jelinčič julija 2012 prejel 25.000 evrov od enega od britanskih podjetij, ki so bilo vpleteno v primer “pralnica”… Janez je pa preprodajal orožje, prijemal provizije pod mizo za Patrio, najemal sumljive kredite… Ma sami lopovi !!!

   • Krtača 20

    Itak. Sam dej mi povej kaj ma to veze z Moldavijo? A ma janša tud tam kako pralnico? Zakaj je objavu tistle dokument? Kerga zdej to briga? Mislm wtf sej vem da so otroc v Afriki lačni sam vseen…

    • Tweety Bird

     Nekoč sem poslušala dr.Klemna Jelinčiča – sina Zmaga Jelinčiča. Dal je vedet, da ne spoštuje očeta, rekel je dobesedno tako… “to je nekdo, ki ima isti priimek kot jaz.” Jelinčič je en velik koristoljubec, oportunist, in vse samo za svojo rit !!!…. Kaj vse bosta povedala sinova o Đej Đeju ko bosta odrasla. To še zna biti zanimivo :)

     • večni srb

      Nisem vedel, da se ne razume z očetom, nekaj se je govorilo, da je njegov sin homoseksualec.

    • Franjo

     nima nič drugega na lagerju

   • Minovak

    Torej si bil zraven, ko ti je vse znano o proviziji JJ, morda veš še kje, kdaj in na kakšen način je bilo to izvedeno, ker tega še noben ne ve, kljub armadi iskalcev…samo indici, a ne.

  • Štalmajster

   Eni še zdaj niste dojeli. Ko posli gredo mimo posvečenih je to K O R U P C I J A.
   Ta članek to nazorno kaže:
   https://www.dnevnik.si/1042591837
   Strički se morajo zmenit ….. vse ostalo je ….. korupcija, protizakonito in pomp v njihovih medijih !
   https://www.youtube.com/watch?v=S8PZSMbiVd4&feature=youtu.be&t=29

  • Kontra

   Ko boste levičarji in vso sprijeno levičarsko ozadje vrnili slovenskemu narodu milijarde ki ste jih oprali in naropali potem pa se oglasi. Ko boste v KRIVOSODJU dokazali pravično sojenje potem pa se oglasi. Ko boste svoje svete levičarske lobije in vse kriminalce stricev iz ozadja poslali na smetišče zgodovine potem pa se oglasi. Ko se boste levičarji rešili svojih dementnih zločinskih dejanj, takrat pa se oglasi.
   Do takrat pa molči, ker se ve kakšno je vaše sprijeno levičarsko delovanje. JJ vam je lahko le za vzor poštenega človeka ki ga vi v svojih vrstah nikoli ne boste imeli. Toliko kot ste levičarji v vsej slovenski zgodovini oropali in pobili ljudi v Sloveniji lahko še živimo tisoče let pa takšnega zla ne bomo več doživeli. Zato tudi tvojemu komentarju … fuj, fuj, fuj, fuj … pač levičarsko vse smrdi!

 • Peter

  Koalicijska pogodba ala šarac:

  1. mogoče je vse, kar ni izrecno nemogoče.

  2. vsako rešitev je treba prej dobro premisliti.

  3. treba je poiskati prave rešitve!

  4. bolj pomembni so tisti problemi, ki so bolj problematični.

  5. ta koalicijska pogodba velja, dokler je veljavna.

  • Krtača 20

   Koalicijska pogodba ala janša:

   1. mogoče je vse, kar ni izrecno nemogoče.

   2. vsako rešitev treba prej dobro premisliti.

   3. treba je poiskati prave rešitve!

   4. bolj pomembni so tisti problemi, ki so bolj problematični.

   5. ta koalicijska pogodba velja, dokler je veljavna.

   6. Če ukradeš, ukradi tako da te ne ujamejo. Če te ujamejo, se izgovori na kučana.

   7. Če kučan zanika, začni tolči po sodniji in sprevrži vse na ukradene volitve.

   8. Pogodba podpisana s strani Bavčarja, Jelinčiča in Janše – Dob 29.06.2018.

   • Valentina

    Krtača tipični levičarski plagiator ki se v stilu spletkarjev in laži poslužuje umazanih metod in vali ves smrad in levičarsko sranje po JJ. Program Šarca je bil objavljen in je vse evidentno kaj predstavlja. Zato svoje kretenizme raje pošlji na levičarski lažnivi medij Mladina. Tam te bodo veseli in mogoče te bo za tvoje sranje še Kučan odlikoval. Sicer pa si z svojim plagiatorskim razmišljanjem in komentarjem brez argumentov za KOZLAT!

  • Nšo-či

   Luškane :).

  • samsara

   Dovolil si bom še en dodatek :-)

   6. Zavzemali se bomo za vsesplošno blaginjo delavcev in kmetov.

 • Ponosen Slovan

  Govnač Jelinčić in gnojni izcedek Janša sta ravno za skupaj.
  Smrdljiva usrana skorumpirana starca.
  Čestitam vsem, ki ste ju volili, ovce primitivne.

  • Tweety Bird

   No, malo si hud…sam se s teboj strinjam :)

   • sprehajalec

    Ti se pa Julike raje loti, koze. danes si lahko kot Marlon brando v Zadnjem tangu v Parizu. ko jo je Marijo Schneider najprej s putrom namazal. Pa potem…

    V Lidlu je akcija, irish butter..

  • sprehajalec

   Jaz ti pa čestitam, ker si volil Polmeseca.

   to bo pospešilo konec agonije države Slovenije.

  • Minovak

   Ti nisi Slovan, še manj pa ponosen, ker vsak, ki zagovarja krajo, laži in zavajanja, je izdajalec svoje domovine. Kar se pa tiče primitivnosti, pa si na pravi strani, med svojimi.

   • večni srb

    Čudno pravilo, v resničnem življenju stvari niso tako preproste, žal.

   • Ponosen Slovan

    @minovak:disqus od kod tebi, smrad usrani, ideja, da zagovarjam krajo?!
    Celo napisal sem, da je ne. Jelinčiča so doživljensko vrgli iz Sveta Evrope zaradi korupcije.
    Kaj tebi ni jasno, teslo debilno?!

  • xtc

   Kaj je leci seronja?
   Nihče več vas ne mara,v EU kmalu vas bo le še za par ladi j za Afriko.

   • Ponosen Slovan

    @disqus_aOsx1jgUMq:disqus tudi če bi ti hotel odgovoriti (pa ti ne), pojma nimam kaj si napisal ali hotel napisati.
    A imaš epileptični napad?

 • mona lisa

  Šarec je edino za butalsko vlado. Koliko je vreden glas ljudi? Zmagovalca Janšo bi popolnoma izključili iz vlade.

  • Franjo

   janša ne spada v parlament. smo že videli, kako je bilo

   • večni srb

    Poglej, Pahorja je iz parlamenta odnesla ulica, nič ne pomaga, če ste ga potem nastavili za predsednika države, ki ga podpira komaj slaba četrtina volilcev in lahko mirno vlada samo tako dolgo, dokler s ene oglasi v javnosti.

    • Krtača 20

     Pisarno ma, mal se posmeje, druzga pa tko ne more. Tak je bil namen…

     • večni srb

      Ta tip bi bil popolnoma nesposoben tudi, če bi ga oklicali za cesarja.

  • Krtača 20

   Sej fora je v tem, da je zdele ta zadn butalc svetlobna leta pred jajotovo pametjo.

 • totex39

  Volivci so izvolili metalno zaostale socialiste in iz tega sledi, da bomo morali živeti v totalni zablojeni državi, kjer bomo pa ta kratko potegnili vsi normalni državljani.

  • večni srb

   To bo trajalo tako dolgo, dokler si Slovenci ne bomo priznali, da se ločimo glede katerim staršem se je kdo rodil.
   Vsi slovenci imamo vsaj enega srbskega ali hrvaškega prednika, brez ene same izjeme.

   • Jovo Jamnica

    Sam srpskega, ker Kroboti so katoliški Srbi…

    • večni srb

     Vse to je posledica sovražne vojaške propagande, ki doni pri nas že 30 let, signal prihaja pa iz Nemčije, Vatikana in iz Hrvaške.

     • Jovo Jamnica

      Ja. Krobotija je sam geografski pojm…

     • večni srb

      Saj Italija je bila tudi, šele fašizem je uničil razlike med posameznimi mestnimi državicami in ustvaril iluzijo enotnega naroda.

     • Jovo Jamnica

      Jap. Rimlani so častili delo, Feničani in Etruščani, bojevnike, Grki pa nedelo in mislece…

     • večni srb

      Fašizem je nastal v Sparti.

     • Jovo Jamnica

      Točno. Sam Atene so zmagale…

     • večni srb

      Saj jih zmeraj nabijejo, tečni so kot kuga.

     • sprehajalec

      Ni res, Špartanci so Atence v penopoleških vojnah premagali.

     • Jovo Jamnica

      Ja. In zato je dans glavno mesto Grčije… Šparta

     • sprehajalec

      tudi maribor ni glavno mesto Slovenije danes. Pri določanju glavnega mesta so bila čudna pota Gospodova.

     • Jovo Jamnica

      Ja. Posebaj v Australiji, Braziliji in Nizozemski…

  • VIKTORE

   Se popolnoma strinjam. Ko se volivcem in strankarskim komentatorjem plačuje za psovanje drugače mislečih nismo več daleč od moralnega propada.

 • Krtača 20

  Matr una komisija od Logarja je dve let iskala, pa ni najdla korupcije prek Azerbajdžana in Jelinčiča. Pa kako je to možn?

 • xtc

  ŠTežava je še večja,ker je Tumasti cerar po bruslju ne samo sramotil sebe marveč tudi Slovenijo in ta tepec misli ,da bo levica še kaj dosegla v EU.
  Dejstvo je ,da Orban postaja eden najbolj vplivnih predsednikov Cerar pa ga zmerja složno z JJ z fašistom in totalitarcem ,e bo šlo brez bolečih posledic za SLo,sploh ker se EU politika vse bolj vrti ostro v desno,kar je normalno po vsel ekstremno levoliberalnih EU norostih.

  • Jovo Jamnica

   Če pomeni ono JJ – Janez Janša, pol JJ zmerja Orbana fkup z Cmererom. Tak jas zastopim napisano…

  • marker

   V času Orbanove vladavine so se krepko povečale madžarske plače in pokojnine. To pomeni da je orbanizacija države dobra za ljudstvo. Cerar, ti Orbanu ne sežeš niti do gležnjev. Pravzaprav si pa odstopil in izleti v Bruselj ter pljuvanje po Janši niso nujna dela vlade. Slovenskega vpliva je tam le 1-2 % od vseh parlamentarcev.

 • xtc

  In?
  A misliš,da bo neka natakarica pa jutri že nasledila Trumpa,ki bo skoraj zagotovo dobil še en mandat.
  Mokre sanje zahojenih levakov.

 • večni srb

  Kaj bi storil revež Šarec,če bi postal predsednik vlade, najbrž bi se tudi on opravičil za absolutno nesposobnost, ker mu strici ozadja povsod štrene mešajo in so lahko tudi nevarni. Isto sta rekla že Pahor in Cerar, Janša itak ne govori nič drugega.

  • večni srb

   Še eno podvprašanje.
   Kdo ima edini absolutno oblast v vojaško policijskih džamaherijah?

 • janko

  Mandatar bo sestavljal in sestavil vlado! To bo Janša! Mandat mu bo dal Pahor! In pika!
  Nimate levuharji prej kaj mrdat!! Mrš delat!

  • Krtača 20

   Men je prav, se bomo pa še mal smejal….

   • sprehajalec

    Meni je pa Kikiriki Koalicija postala všeč. Pred prihodom Troike.

    • Krtača 20

     Trojko je sam jajo vabu pa mu je spodletel. Tko kot vse….

     • sprehajalec

      To pa Slovenijo stane 800 milijonov EUR preplačanih obresti letno. Ampak to je pičkin dim za levičarje, važno da so sami na svojem, pa mafijci pri koritu…

     • xtc

      Jep1
      Sam težava bo ,ko bo Nemčija zakašljala in nebo več za obresti.

     • sprehajalec

      Naj uganem krivca, da bo tako? Ivan janez?

     • xtc

      In Orban ,ker nočeta levih in pečenih,pa trimp ,ker ne daveč pufa.

     • xtc

      Ne vi jo boste kar pripeljali nič klicali.

   • janko

    Značilno za nihiliste, zajebante. Vedno se iz vsega norčujejo, vse jim je vedno ravno.

  • večni srb

   kakšna demokracija je to, če vlado sestavljajo osebe z zgolj minimalno politično večino,več kot polovica državljanov pa ne podpira nikogar od kandidatov stricev iz ozadja.

  • VIKTORE

   Ni dvoma, da bo dobil mandat . Saj imata oba pertljage na hrbtu , ki so kar težke…

 • Marija

  Narod bi moral že sedaj na ulice in podpreti in zahtevati zmagovalca za predsednika in tudi vlado.

  • Krtača 20

   Zato mi pa ni jasn zakuga pahor podpira manjšino. A je nepismen?

   • xtc

    25% nasproti Šarcu t 10 in SMC ju 9 ni manjšina.

   • macon

    Saj res, kaj se delate lepe s sedem strančicami. Nadenite si lepo ime KP- Komunistična Partija in mahajte z rdečo zastavo kot ste navajeni. Teror boste pa tudi znali zganjati kot ste desetletja odkrito počeli.

    Kradete in lažete že ves čas, ultrakonzervativna zagamana banda.

 • Kučko pod pručko

  Janša je svetlobna leta pred levaki

  V vesolju veljajo ogromne razdalje med planeti, ki so težko predstavljive, če jih izrazimo z metri ali kilometri. Zato so za merjenje the razdalj vpeljali enoto, ki se imenuje svetlobno leto. Kolikšno to je?

  Svetloba se širi s hitrostjo 300.000.000 m/s oziroma 300.000 km/s. Ker je razdalja Zemlje do Lune 384.000 km, potuje svetloba med planetoma 1,28 sekunde. Zaradi lažjega računanja vzamemo čas 1 sekunde.

  Iz tega sledi, da prepotuje svetloba v enem letu 1 x 60 x 60 x 24 x 365 = 31,5 milijonkratno razdaljo od Zemlje do Lune.

  Svetlobno leto = 31,5 milijonov razdalj od Zemlje do Lune

  Ker je razdalja do Sonca 149.600.000 km oziroma 500-krat daljša, kot je do Lune, velja tudi:

  Svetlobno leto = 63.000 razdalj od Zemlje do Sonca

  Toliko za razlago, da si boste lažje predstavljali, za koliko najmanj je Janša pred levaki!!!

  • Jovo Jamnica

   Zrezan Tepajnčan…

 • sprehajalec

  Američani so že leta 1710 izvolili za župana new Yorka Jacobusa Van Cortlandta, ki je bil Nizozemskih korenin.

  malo se zamisli najprej kaj sploh hočeš povedati, preden pičiš tukaj neumnost.

  • Krtača 20

   Slučajno niso mel avtohtonih američanov. No ja, rdečeliki so bli po trugah.

   • sprehajalec

    rdečeliki so se ga s flašo mabijali.

    verjamem pa, da če bi bili takrat socialni levičarji današnjega kova, bi sedečega Bika zagotovo dali za Vodjo kongresa. Ne glede na kvalifikacije in poznavanja pisane besede. Tako namreč levičarji kadrujejo svoj kader, javno upravno je polno tega….

 • mginko

  ! Ne odgovarjajte na komentarje iz psihiatrije in se ne spuščajte na njihov “bolezenski” nivo !

  Uporabnik je blokiran

  Avatar
  Uporabnik je blokiran

  Avatar
  Uporabnik je blokiran

  Avatar
  Uporabnik je blokiran

  Avatar
  Uporabnik je blokiran

  Avatar
  Uporabnik je blokiran

  Avatar
  Uporabnik je blokiran

  −Avatar
  Uporabnik je blokiran

  • montyamp

   Pljuvalniki morajo bit .
   Naj Slovenci vidijo kaj se zgodi ko morilski HLAPCI vodijo državo , garaže pa ostajajo nezaklenjene .
   Ubogi psi in tipkovnice .
   Ubogi tudi mi , ki moramo to prenašati .
   Kar te ne ubije te utrdi .

 • Republic Commando

  Eh Luka provokatorček, ne deri se :)

 • mginko

  Spoštovani Slovenci, državljani !

  Zakaj se spuščate na forumu v diskusijo s komunistično nekulturo. S tem samo podžigate totalno nekulturne tovariše, da iz mokrih sanj provocirajo (tudi po direktivah), kako spraviti ob živce poštene dobronamerne drugorazredne državljane.

  Da nikoli več ne vidite na tem forumu to kar sem opisal, “BLOKIRAJTE ZA OGLED” posameznega psihičnega nekulturnega provokatorja. Ko ne bodo dobili vaših odgovor na provokacijo se bodo preselili na druge forume (samo ne na rdeče), ker vsakodnevna laž ni za njih zanimiva.

  ****** Kako blokirati, da ne vidite drugega kot “Uporabnik je blokiran”:
  1. Kliknete na uporabniško ime “nekulturnega” pisca
  2. Na odprtem oknu kliknete na . . . (nastavitve)
  3. Na novem oknu kliknite na Blokiraj uporabnika
  Zaprite internetno stran. Pri ponovnem obisku strani – blokiranih provokatorjev ne vidite več.

  Op.: Če blokirate, jih ne vidite samo vi !
  Zato mora blokirati vsak sam , če ne želite več videti in reagirati na ta psihična nekulturna bluzenja.
  Nikoli ne boste videli več, totalno nekulturnih komentarjev, prvorazrednih komunističnih provokatorjev.
  Te provokatorji bodo imeli naprej lahko samo mokre sanje in pot do psihiatrije, zaradi psihičnih težav vaših ne reagiranj na njihova nekulturna bluzenja .

  Na samem forumu boste šele sedaj videli, kolikšno je število “Uporabnik je blokiran” (z vašo pomočjo), oziroma kolikšno je število teh nesramnih nekulturnih prorovokatorjev ( tudi plačanih iz opranega ukradenega denarja).

  Srečno in veselo na delo – blokade!

  • Soave

   Veš, jaz sem nekaj časa imela kar nekaj dežurnih pljuvalcev blokiranih. Pa nisem dolgo zdržala. Me pač zanima , kakšne nebuloze trosijo. Marsikaj se da lepo odgovoriti. Brez zmerjanja. Pa še Novi koristi. . . . . če se ne motim.

  • montyamp

   Pljuvalniki morajo bit .
   Naj ljudje vidijo kaj naredi UDBOVSKA ljubezen iz mogoče normalnega otroka .

  • Tweety Bird

   Se popolnoma strinjam:)

  • macon

   Strinjam se s tabo, vendar nikogar ne blokiram, ker me zanima;

   -kaj blede forumska sodrga, če jaz tega ne bom gledal ne bo pomenilo, da tega ni.
   -ker se urim v potrpežljivosti, da me bo čim manj tega presenetilo.

 • Krtača 20

  Bravo desni! Rezultat tekme Pamet:Desni je trenutno 1:0

  Sam bojim se da ne boste desni kakšen dan premagal pameti….

  • xtc

   he,he,he pri vas je rezultat 15:= z onim se ukvarjaj.

 • Soave

  No. . . . . . primerjava ni najbolj poštena, ali ne ?
  Janša ima kar dolg voditeljski staž. Bil je premier, predsedoval je EU. . . . . . itn. . .
  Šarcu pa pač ne preostane drugega, kot pogovor. In seveda, upoštevati mora navodila njegovih ” nadrejenih “.
  Mislim, da ne glede na razne zamere , potrebujemo izkušenega politika, kot je J. J.

  • VIKTORE

   Pa tudi “izkazal” se je že !

   • Soave

    No, zakaj pa ste dali v narekovaje ?
    Sem pogledala malo vaša mnenja. Z marsikaterim se ne strinjam. In nekaj jih tudi ne razumem.
    Ne razumem tudi, zakaj o dosedanji vladi ne napište nekaj takega? Kako to, da je samo J. J. vaša glavna tarča?
    V naši državi je toliko nepravilnosti, da je prav neverjetno, zakaj se vam je ravno Sds in Janša tako zelo zameril?In kaj pomeni tista o Slovencih, ki nam ga Sds ne more odvzeti?
    Veste Viktore, lepo bi bilo, ko bi vse skupaj malo bolj razložili.

    • VIKTORE

     Zakaj se bi komu vsiljevalo ali pojasnjevalo neko mnenje? vsak naj obdrži svoje, v končni fazi pa bova oba razočarana ko bomo dobili po nosu.Saj so naši glasovi brez vredosti, kakor so tudi izvoljeni kandidatje brez vrednosti. Oglašam se edino zato, da povem, da nisem bedak ,ki vsem lepim besedam naseda.

     • Soave

      Ja, delno se strinjam. Oglašati se je potrebno.

     • Tone

      Nobenemu nisi nič dokazal, saj nihče ne ve kdo si.

 • ljubinica

  Kucanov pajac sestavlja vlado ….
  Njihov edini program pa “nejansa”.
  Cesa takega se v Culukafriji niso videli.
  Pred par dnevi je Sarec zatrjeval, da imajo pripravljeno koalicijsko pogodbo na 50 straneh.
  Zdaj se je izkazalo, da nimajo nic …

  Ha ha
  Pohlep po oblasti pa neskoncen.
  Zgleda, da si nameravajo razdeliti ministrstva itd. potem pa bo kar bo ….

 • Gavnar

  Avnojska pešhodka je najverjetneje že spoznala, da nove vlade ne bo sestavljala.
  Domovinobranci bodo to spoznali v prihajajočem mesecu.

  Še sreča, da so že navajeni izgubljati.

  • sprehajalec

   Govnar, kaj porečeš na ime Kikiriki koalicija, za Šarčevo in Polmesečevo združbico? Uradno Projektna Kikiriki Koalicija, hihihihihihihi

   • tohuvabohu

    Projektna je zato, ker je Marjan Smrkec Kučanov projekt.

    • VIKTORE

     Zakaj se norčujete iz nekoga, ki še sploh ni pričel vladati ? Raje sse zamislite, kje ste ga polomili, da išče narod naomestloza vaš način vladanja. Samokritika je včasih potrebna! Nihče ni brez napak.

   • Gavnar

    Glede na dejstvo kaj jajo vse ponuja celo kuri bratuški za njeno podporo ?

    • sprehajalec

     Bolje lepo naprej s sposojenim na račun prihodnjih generacij, kot pa v negotovost z jajotom.

     Sebičnež Govnar.

 • Nšo-či

  Šarec sestavlja vlado, J.J. pa vodi slovensko politiko! Le tako naprej J.J.!

  • Peter

   To je tako nekako, kot mujo, ki je sestavljal puzzle in ponosno objavil, da ga je on sestavil v dveh, čeprav je gor pisalo, da je za šest let, no.

   • Nšo-či

    Dobra primerjava :).

 • Asja

  NI SLABŠE, BOLJ POKVARJENE IN SPRIJENE STRANKE KOT JE LEVICA. Samo v zgodovino je treba pogledati pa je vse jasno. Levičarji so vedno delali in se bogatili za svoje riti, ob tem da so siromašili narod. Ni treba biti pameten, pa ti je jasno kam nas usmerjajo in vodijo v propad vsi ti levičarski anarhisti. Že njihovi zločinski idoli (Lenin, Stalin,Tito. Pol pot, Mao zetong, Castro, itd.) nam pove kam nas vodi ta uničevalna politika
  Levica je tipični primer kako z anarhijo, večnimi zablodami ponižati in uničevati slovenski narod. In v vsem sovražnem duhu delujejo proti Sloveniji, da bi bila še bolj siromašna in uničena. Politika Mesečnika in njihovih pokvarjenih priležnikov vsak dan to dokazuje na mnogo načinov.
  Da je marsikaj jasno pove tudi izjava Kučana ko je nekoč izjavil da je levica njegova osebna izbira. Pač uničevalci Slovenije in slovenskega naroda ki ne morejo brez vsakodnevnega uničevanja, siromašenja, goljufanja in ropanja. Še sreča da je vedno več ljudi ki spregleda vso bedo in pokvarjenost umazane levice in vseh njihovih levičarjev!

 • Tweety Bird

  S “svetovnimi” politiki Janezek ne bo sestavil nove slovenske vlade. Naj se raje sestane z koruptivnim Jelinčićem in pobožnim Toninom. Ups sori…ne bo dovolj…ne bo 46 :)

  • xtc

   Seveda,samo Trump malce vas levake za goltanec in vrat stisne in vsi od kučana napreje boste pos**** in posc*** kot vedno.

   • Tweety Bird

    Jelinćića so fuknili ven iz Sveta Evrope…Janšo pred leti iz zveze komunistov. Zanimivo koliko Slovencem sta vzor, car in legendi. Preproklete zabite desničarske ovce !!!

   • domovina mili dom

    A si videl komunistične ovce. Še sedaj, v 21 stoletju, so prepričane, da je Beograd center sveta. To pa res nisem pričakoval, da so intelektualno tako nerazgledani. Imaš tudi ti občutek, da so ponoči komaj prilezli iz zemunic?

   • VIKTORE

    Kaj smo že postali hlapci ZDA? Tako je razbrati iz trditve XTCeja, ki nas ponuja Trumpu za stiskanje vratu…kar smo baje vsi (ki ne obožujemo zmagovalca.

  • macon

   Vsekakor sta manj debilna kot kamniški glumač s šestimi popravci. Levi politikanti kar tekmujejo v vsesplošni zabitosti in nesposobnosti, po tem pa prav izstopa bebček Polmesec.

   Nič čudnega, da se sirota zmešana istovetiš z njim.

 • domovina mili dom

  A se kdo vpraša, levaki se sigurno ne, zakaj se komunisti obračajo proti balkanu? Vendarle je treba priznati, da niso sposobni komunikacije s civilizirano demokratično družbo. Njihov politični doseg je Kumrovec.

  • Jakob Kovač

   Za tvojega firerja tudi,je iz iztega gnezda!

   • domovina mili dom

    A misliš iz titekove slaščičarne v Velej?

 • Tweety Bird

  Jelinčić je ja najbolj pošten politik, to vendar vsi vemo. Nekaj mora biti narobe z Evropo, da obtoži korupcije takega poštenjaka… ha ha ha ha ha ha … Za Janeza velja enako :)

  • Tweety Bird

   V EU je Jelinčić suspendiran do konca življenja, pri nas v igri za koalicijo… Janeza Janšo so “obsodili” Švedi in Avstrijci…in je spet v igri za koalicijo… Mater smo slovenceljni fukjeni !!!

   • macon

    Kaj pizdakaš čez udbonastavljenca Jelinčiča? Janše ni obsodil nihče, razen vaših pritlehnih sodnih šalabajzerjev. Leva banda ste sramota EU, ker bolj sodite v podsaharsko Afriko. Vi ste hlapci in cucki partijskih komisarjev.

    • Tweety Bird

     Janez Janša je bil pravnomočno obsojen. Kapish?

     • montyamp

      Jaz pa sem ga volil in je prišel nazaj v parlament .
      Zjebal sem vse udbosudije .

     • macon

      Na vašem kengurujskem sodišču, ki je sramota samo po sebi. Strička Broz in Stalin se zadovoljno hahljata v devetem krogu pekla, kamor se bo kmalu preselil tudi njun vajenec kučan.

     • samotoje

      Dober izraz – kengurujsko sodišče (kangaroo court) in zelo ustrezen. Drhal, ki si domišlja, da lahko sodi in obsodi kar tako, po občutku. Tipičen primer je Masleša, ki je izjavil, da je treba Janšo sf…t ali pa Zemljarič, ki je vreščal, da ga je treba ubit. Oba bi morala odgovarjati po zakonu in pravu.

     • Puki

      Pozabi! Eni ga imajo doma na steni. Ti so gluhi za karkoli .

     • Gavtroža

      Samo to ve in zna komunajzar, kajne kapisho

   • montyamp

    Mater pa res , vajenci stalinove glistavosti in Hitlerjugend Dolanca nam preko HANZA KURBENHAUS in s pokradenim denarjem pred nos nastavljajo svoje servilne marionete , mazohiste-bolj je grdo lepše je .

   • Krtača 20

    Genijalno fuknjeni….

    • Luiggi

     morebit vidva,jaz ze ne!!

 • montyamp

  Gorenjski Stalin serpešarčina je murglosrbsko trojanski konj , poln golobjega dreka in ZARES v politiki propadlih pasjejebskih LDS kadrov .
  Če tole nesnago spustite v parlament , se bodo v enem letu odselili vsi Slovenci in ne samo 8000 na leto .

  • Darth Vader

   ne, mi se ne bomo nikamor selili……samo državni zbor bo pogorel, kot nekoč reichstag

   • montyamp

    Dam fajercajg .

 • Darth Vader

  stephen harper je bil zadnji normalni kanadski predsednik…..domoljub, patriot, kristjan, pro-life

  • Tweety Bird

   Ja, predvsem kristjan. To je pomembno!?!?… Budala.

  • Sredina

   Predvsem pa ni bil predsednik…

   • Luiggi

    Je bil pa Prime minister if great country of Canada,kapish?!!!

    • Sredina

     Je bil, ni več in niti približno voditelj Kanade ne ustreza zgornjemu naslovu, bolj vplivno so sigurno še predsednik Kitajske, japonski premier, francoski predsednik, britanski premier itd…

 • Tweety Bird

  Leva koalicija se mora pripraviti na polena… mnogo polen in pohodnih min, ki jih bo postavljal Janez Janša…ko si bo spet slekel ovčjo kožo.

  • montyamp

   Če ne bi bilo Janše , tudi kave in banan še ne bi poznali .
   Dobro da ga imamo , ker bomo spet začeli svoje otroke zdraviti v Sloveniji .
   BUTL .

   • Puki

    Take banane kot jih imamo…bolje, da jih ne bi bilo!

  • Luiggi

   Jesus Marija Josef,in kaj so tvoji delalli,ko je bil celavi taglavni,klaftre pod kolena,klaftyre,kapish??!!

 • Tweety Bird

  Kako nedržavotvorno in tudi neresno in šalabajzersko se obnaša “relativni zmagovalec”.
  Tišina, potem Orban in Madžarska, potem Plenković, zdaj Bruselj (Pučnikova konferenčna soba)… vse, sam Slovenija in volitve, koalicijo sestavljat itd. NE???… Mislim, da Janezeku kar paše, da ne bo predsednik vlade. Lažje je metat polene pred noge, kot odgovorno vladat. Voluhar smrdljivi :)

  • Puki

   Res, in kdor laže, ta tudi krade, ima bolhe in sigurno smrdi…

  • david23

   Uf, rezultati zadnje vlade so pa rezultat odgovornega vladanja (še posebej, če upoštevamo večkratno kršenje Ustave RS s strani članov koalicije), ne?

 • Sredina

  “s tremi najvplivnejšimi svetovnimi in evropskimi politiki”

  To so kvečjemu Trump, Putin in Merkel, sestal se ni z nobenim od njih….

  Sestajal se je samo z NEKDANJIMI politiki, Trump ga takrat v ZDA niti povohu ni, Merkel ga pa ignorira, kar si tudi zasluži

  • Jaka Sraka

   Ti pa res oreng omejen.

 • Jakob Kovač

  In kaj mu to pomaga če se je sestal z tujimi politiki,važno je kaj bo pridobil v Sloveniji zaradi tega, pač ne bo bolj debel.

  • janko

   A kaj bo JJ pridobil Sloveniji s tem?
   VSE, KAR POTREBUJEMO! VSE!!

   • Jakob Kovač

    veš da komaj čakajo da temu nepoznanemu marginalcu kaj dajo,razen bo mogoče on dal kaj Orbanu,pa ne svojega ampak našega!

 • montyamp

  7 000 migrantov prihaja iz Bosne .
  Koliko jih bo vzel Luka Mesec, koliko Violeta , koliko Hanžlek ????
  Koliko jih bodo pod streho vzeli levičarji ???
  Aja , za naš denar bi uvažali dobroto ki jim bo rezala vratove ???
  SMRT LEVEMU FAŠIZMU !
  Ma to so budale , glejte da ta izdajalska sodrga ne pride v parlament .

  • Sredina

   Slovenija ima najmanjše število beguncev na število prebivalcev, tko da nehajte trosit te neumnosti…niti enga hujšega kaznivega dejanja (na katere namigujete) ni bilo pri nas s strani teh ilegelnih migrantov, tko da nehajte…

   Amm, pa če te še niso obvestil, volitve so bile že pred skoraj 1 mesecem, in levica je na teh volitvah dosegla absolutno večino…

   • montyamp

    Tako je govorila švedska Fatima Merkel .

   • macon

    Kako je z “iskalcem zaposlitve” pri Brežicah, ki je do smrti zabodel policaja?

   • Republic Commando

    Kaj bo ko bodo sosednje države zaprle svoje meje? Bo tudi takrat neumnost? Daj ti že nehaj se skrivati pod “sredino”, razmišljanje imaš čisto levo. Pa še to, glede na to koliko je levih strank in koliko resnih desnih, se jaz na vašem mestu nebi hvalil z rezultatom volitev. :). Itak pa ne boste mogli koalicije sestavt, ker se žrete sproti med sabo :)

    • Sredina

     So jih že tudi leta 2015 in ni bilo nobene večje katastrofe, tako da drž…

     • Republic Commando

      Kaj so jih??? Takrat je šlo vse skozi , tokrat ne bo tako. Tako , da ti drž…

   • david23

    Koliko bi jih pa po tvojem morala sprejeti, da bi zadostila tvojim kriterijem? Koga vse šteješ v levico, ker izgleda, da se bolj težko pogovarjajo in dogovarjajo?

    • Sredina

     Toliko, kot smo jih sposobni integrirat v našo družbo, kar je tudi uradno stališče vlade.

     • Republic Commando

      same floskule so te.

     • Tom Žnidarčič

      In to je? Pa boš popoti upošteval še vse neintegrirane jugoviče, ki jih imamo v tej državi in se ne štejejo v emigrante, ker to v jugi niso bili in si v stanju izvedet, koliko je še sploh čistokrvnih Slovencev? Mene je strah, da bi rezultat bil porazen in Šerbijina samo miljon nas, je še preveliko uveličavna!

     • gorenc

      Kdaj pa se je islam intgriral v družbo?Poznam razmere v Angliji,večkrat potujem tja,kjer islam uvaja svoja pravila,šerjatska sodišča ustnavlja,šerjatsko policijo,dosegli so že da v parlamentu spreminjajo zakone v prid islamu,kazensko preganjajo angleške domoljube,kje živite ljudje,res ste nekateri zaplankani kljub napredni tehnologiji in taki nam hočete soliti pamet v Sloveniji.

     • Sredina

      Mi smo “zaplankani” LOL, to reče nekdo, ki bi se rad v času globalizacije ogradil od vsega “tujega” zaradi lastnega strahu, ki izvira predvsem iz neznanja in naivnosti…

   • učko

    Jah, ti rab’š sam enga orenk črnca, k’ bi skoz seksal !

    • Sredina

     Očitno maš kr bujne fantazije ti…ne obsojam, za razliko od tvojih kolegov, daj si duška, če ti tko paše..vsakmu svoje

  • VIKTORE

   Igralka Violeta po eni strani ruši kredibilnost Levice. DZ pač ni gledališki oder.

 • Hun

  niti enga politika ne poznam od teh treh…zal
  kot sm rekel…nora24 je rumenij medij politicnih tračev za sektaske upokojence

  • montyamp

   Na Dinari ne vuče HANZA KURBENHAUS ???

 • Open mind

  Dva bivša politika? In to naj bi bila najvplivnejša? Pa lepo vas prosim.

 • Vera

  Res bi bila to ” kiki,riki ” koalicija, saj se vodja Šarec ( 13 % ) repenči kot petelin .

  • Open mind

   Pravzaprav je kikiriki drug izraz za arašide.

  • VIKTORE

   Ta drugi kandidat pa čaka v ozadju, kaj mu bodo prikirikale njegove oprode, ki jih plAčuje z našega proračuna (njegova strNKA JE NAJBOLJ DOTIRANA OD OSTALIH, KI DOBIJO LE NEKAJ NEČEV)Saj že vso dobo, kar je na političnem dvorišču, izkorišča umsko prikrajšane , da opravljajo zanj najbolj umazane posle. Tako o aferah z orožjem iz orožarskega obdobja obstaja već knjig (tudi v tujini), tako bo tudi iz državnozborskega delovanja v DZ , kjer zanj bevskajo prismuki Grims, pa Irglca s kodrčki, pa Bahovka z neokusnim zmrdovanjem in Pojbič z vehementnimm mahanjem. Od te četice je najbolj normalen poslanec Breznik, ki se bo najverjetneje prej ali slej tudi poslovil. On, velika žrtev z zavijajočimi očmi v nebo in s polnimi žepi, pa ni nikoli nič kriv!

   • Vera

    Zelo, zelo pihate mimo, zato vaše replike ne jemljem resno !

    Dne 08. julij 2018 12:17 je Disqus napisal/-a:

 • Artur

  Kaj nam to pomagam, če nam pa bo naslednja štiri leta vladala kikiriki narodno izdajalska komunajzlska koalicija .

  • caci

   da z evropskimi , če štejete tudi “hrčeka”, ki pa ne upošteva evropskega prava

 • Tom Žnidarčič

  Torej! Glede na to, da desnica ni zmožna sestavit desne vlade, je treba vajeti prepustit Čobanom, še enkrat! Janše in SDS v koaliciji z bilokatero stranko kontinuitete ne vidim! Že na letošnjih volitvah sem do 18h čakal koga bom volil in na koncu oddal glas SDS! SDS na podlagi rezultata volitev ne more sestavit vlade, Punto e Basta! Janša je glavni krivec za slabši rezultat SDS, ker on je bil podpisan pod pogodbo o pranju denarja ( KREDIT).

  • zokispoki

   Pyzda si pameten ! In kaj si hotel povedati ? Da je Jansa kriv, da so levajzarji destruktivni
   in ne sledijo interesom nase drzave ? Jansa je dobil mandat.
   In se kaksnega. Sarec je ne samo luzer, temvec tudi ne razume osnovnih demokraticnih pravil. A priori izkljuciti suverenega zmagovalca in riniti z glavo skozi zid, s koalicijo luzerjev, to pa je izrazito podlo, nespodobno in nepatriotsko. Zato se malo pomiri !

   • Tom Žnidarčič

    Rezultat volitev je povsem jasen!! Desnica nekaj malega, levica pa večino!!! To je point!!
    Še zmerom živimo preveč dobro, da bi nas pamet srečala. In kot boš zgoraj videl, je moje stališče jasno!! Janša vlade ne more sestavit!!!! Če jo sestavi, je Janša izdajalec!!

    • zokispoki

     Ti ocitno ne razumes, da je agiranje Sarca, in levicarske falange, popolna zloraba demokracije. Ne gre jim za dobrobit drzave, temvec izkljucno za udbo mafijske interese. Ce se bodo luzerji zares dogovorili, pa je to ze kar podobno drzavnemu udaru.
     Trije nesposobnezi so imeli 4 leta casa, da kaj pokazejo, rezultati so poznani. Sedaj naj bi se okrepili se z nekaj amaterji, in peljali ladjo norcev, novim dogodivscinam naproti. Aleluja !

     • Tom Žnidarčič

      Če ti SLO politično sceno obvladaš le za 4 leta nazaj OK. Jaz tem pajacem sledim že od 88ih.

     • Tom Žnidarčič

      Daj Hun ne mi stiskat pluse, ker ti nimaš pojma o čem jaz pišem!

     • Tom Žnidarčič

      Ne, da jaz ne razumem!!! Jaz to zahtevam!!!! Na podlagi volitev, Janša nima kaj sestavljat vlade!!! Če pa jo bo, potem pa je izdajalec!

   • VIKTORE

    Sploh ne bi smel kandidirati s temi bremeni na hrbtu.

    • zokispoki

     On nima nikakrsnih bremen na hrbtu. Imajo pa jih levajzarji, nasledniki genocidne ZK in UDBE !

 • Olga2345

  Šarec ima “vsebinske” pogovore…. hahahahahahahahaha

 • janko

  S kom v tujini se pa naši levuharski politiki srečujejo?
  Z NIKOMER!! Z NIKOMER!!
  EU nas je nazadnje še okregala!
  A vam da to kaj misliti, slovenceljni?

  • Tom Žnidarčič

   Levuharji, so se že od 43ega naprej lepo pogovarjajo z vsemi v tujini, tako na vzhodu, kot na zahodu! A ste tudi desni en mal pozabli s kom se je Tito pogovarjal, in s kom se je skušal dogovorit’

   • janko

    Gre se za samostojno Slovenijo, za današnji čas. Takrat je bilo povsem drugače.

    • Tom Žnidarčič

     Zgodovina se ponavlja moj dragi Janko! Slovenci smo 2, Vojno izgubili, zmagalo pa jo je nekaj komunistov! Poglej si malo meje! In po tem lahko začnemo diskusijo o izdajalcih!

   • gorenc

    Tito se je pogovarjal,noben ga ni resno jemal na zahodu,zato so neuvrščeni tudi propadli.

    • Tom Žnidarčič

     A ja? In zakaj potem smo izgubili Trst in Gorico?

  • VIKTORE

   Smo Slovenci , odkar smo si priborili ta naziv, pred stoletji. In ga nam tudi SDS z JJ ne more odvzeti ali se iz te besede norčevati . Prvo pesem, katero me je oče naučil- navaden delavec, ki si je za Avstroogrske služil kruh v mnogih krajih tedanje monarhije od Avstrije, Češke, Madžarske…- je bila: SLOVENEC SEM, TAKO JE MATI DJALA…(čeprav mu je mati umrla dva dni po rojstvu). Pa nisem nacionalist! Učil me je spoštovati vsakega človeka, neglede od kod prihaja in ali je slaven ali revež.

 • Tom Žnidarčič

  In če nadaljujem moje neumnosti, se mi kot poglavitno vprašanje postavlja, ALI NI MOGOČE RAVNO JANEZ GLAVNI KOMUNISTIČNI AGENT ZNOTRAJ DESNICE?

  • VIKTORE

   Ta nedotakljivost daje misliti. Verjetno z zaporniki ne kramljajo, jim ne nosijo sladoleda ali jih puščajo na prosto, kadar “imajo potrebe”. Nimajo apartmajev, niti sebi enakih “kolegov”, da jim ni dolgčas,ne računalnikov ne interneta. Se morda motim ? Si ne morejo izbirati zapornikov, s katerimi so pred kaznijo sodelovali in še mnogo neodgovorjenega je.

 • Krtača 20

  Na vprašanje, zakaj se ni pisno odzval na očitke in obtožbe preiskovalcev SE-ja, je navedel, da se je odzval na dva “nesramna dopisa”. “Nakar so objavili, da nimajo nikakršnih pripomb in da je moja zadeva čista,” je še pojasnil.

  Haaaaaaahaaaaaaahaaaaaaaa

  Seveda k so vidl da majo opravka z budalo. Nima smisla so rekl…..

  • KP

   Joj joj čifutar,umir se malo. Krotača da si? Po obnašanju si krota!

 • domovina mili dom

  A ste videli “beštek” na mizi. Prepričan sem, da je postavljen za desničarje.

 • Tom Žnidarčič

  Obrnite kakor hočete, vendar point je, da SDS, zaradi sumljivega kredita ni dosegla rezultata, ki bi ga lahko! Podpisnik tega kredita je Janez in ne strankarski pinko palinko!! Janša zaradi vztrajanju na premierskem stolčku je tudi razbil njegovo drugo vlado! Rabite še kaj?

  • domovina mili dom

   Saj to je bil namen kučanovega kupleraja, da bi g. Janše šel iz politike. A, ga pošteni Slovenci ne damo. On je edini branik in varuh pred balkanizacijo, ki jo hočete komunisti narediti.

   • Hun

    posteni Slovenci…to sam sebe hvalis

    • janez cepec

     mislu je reć fukneni , ne pošteni

     • Tom Žnidarčič

      Daj Cepec, saj smo že zdavnaj pogruntali, da si cepec!

    • domovina mili dom

     Ne, skušam pa dajati vzor in vzpodbudo.

   • Tom Žnidarčič

    Nema Kučana bez Janše!! In ni Janše brez Kučana!!

    • Krtača 20

     Kučan je šu u penzjon tko da počas nema tud janše.

     • Tom Žnidarčič

      To pa ti prodaj komu druzmu!

     • domovina mili dom

      Pa Diklička tudi. Pa še kar javni skret papir uporablja.

    • domovina mili dom

     Točno tko. Če neb blo kučana, bi se g.Janše zdavnaj umaknil iz politike. Zato Janše ne damo, dokler bo kučan teptal slovenstvo.

 • žogica

  Kako so pa komunicirali, glede na to, da jajo ne obvlada ravno angleščine, jaa v madžarščini menda!

  • zokispoki

   Glede na to, da obvladas mostly cefurscino si ti manjkal, za prevajalca, kenede !

   • žogica

    Jaz za jajota ne prevajam, on ima Đijano iz Bosne!

    • zokispoki

     Bebo !

     • žogica

      Ti si bebo?

  • domovina mili dom

   Bolje kot tvoji kumrovčani.

   • žogica

    Janez je stari kumrovčan, če že hočeš!

    • domovina mili dom

     Ima slabe spomine na te čase. Tako, da jih ne omenja in ne hodi na rdeče krake procesije. Kar je že to veliko, no.

     • žogica

      Se pa rad druži z Đijano in Snežičem, jugovina mu je vedno pri srcu!

  • KP

   Kaj pa ti piki obvladaš? Če malo ugibam,mhm čefurščino?

   • žogica

    Te pa ne obvladam, če je potrebno si pomagam z rokami.

    • sprehajalec

     Hihihihihihi žogica, če je jezik presuh, si pa pomagaš z rokami…..

 • janez cepec

  ljubljeni vodja z najvplivnejšimi politiki, prav Nova. no und, kva bo Slovenija mela od tega. ve se, kok nas cenjo po svet, res so za to krive prejšne vlade, tud Janševa, pa on sam, ker nas je brukou ke okol, tko, de je isti kurac, a se veliki diktator sestaja z, kao, uplivnimi politki. al sveti zraven, ko se dva kretena pogovarjata po telefonu, (Orban pa Trump), al če Serpentinšek sestavlja kikiriki al pa kešno drugo koalicijo

  • Tom Žnidarčič

   Ti pa cepca prekašaš!

   • janez cepec

    ti pa si, CEPEC

    • Tom Žnidarčič

     Hvala za kompliment! Še nisem doživel, da mi normalen človek reče CEPEC, sem pa od CEPCEV že nekajkrat doživel ta kompliment! Ali, kot bi rekel moj prijatelj Dalamatinec; DOK TE KRETEN NAZIVA KRETENOM, NEMA PROBLEMA; !

  • Sredina

   Ve se kako cenjena je SDS v svoji EPP skupini. Ali načrtno delajo proti nacionalnim interesom SLO, ali pa je njihovo mnenje popolnoma nepomembno in EPP zato dela proti slovenskim interesom…

 • Zvone

  A ni ta? (šareni) precej podoben bivšemu poslancu …Miranu Potrču?? Frizurca pa sploh …

 • Sredina

  “balkanizacija” Slovenije se dogaja ker je Slovenija bistveno bolje gospodarsko razvita, kot ostale države na Balkanu…samo za SDS je gospodarski cilj Madžarska ali pa Poljska

  BDP na prebivalca:
  SLO: 23.597 $
  MAD: 14.224 $
  POL: 13.811 $

  Podatki WB za 2017, torej so za ’18 še bistveno boljši glede na !5%! rast BDP-ja

  • žogica

   Gre se samo za osebno korist, saj vemo kaga!

   • janko

    Vas talevih, elite. Za vse drugo vam ni mar, ne mnenje, ne stanje, ne domovina; niiič!

    • sprehajalec

     Samozvane elite Janko. V svojem bistvu so pa glupi ko točak…

     zelo dobro jih poznam in to je determiniralo mojo svetovnonazorsko usmeritev. Ravno dejstvo, kaj vse se valja po slovenskem javno upravnem….

     • janko

      Glupi ko toćak…. definitivno in pa trmasti ko bik. Poznam jih od NKV do DR! Ni razlike!

     • sprehajalec

      Seveda upajo samo Slovenca. Drugim se klanjajo.

    • žogica

     Ni res! Zaslepljenost janšistov je prezmejna, le kako lahko tako nasedate enemu človeku ( v prejšnjem sistemu je bil toTITO ), po katerem danes pljuvate na vso moč, janšisti pa počnete popolnoma enako………

     • janko

      Nikomur ne nasedam, to je popolnoma moje mišljenje! Nisem v politiki, krepko pa me socializem tepe vse življenje; in rad imam svojo domovino in dober narod; pa ni mi vseeno za naše zanamce, le kdo ne želi otrokom vse najboljše? Samo to je, Žogica marogica, samo to! Vse življenje sem trdo in pošteno delal, brez kreditov in družbene pomoči. Nikomur nič ne dolgujem in od nikogar nič ne pričakujem.

  • janko

   Kaj ti nuca BDP 23,5 $, če pa levuharji VSE sproti zapravite in še našim otrokom jemljete.

   • Sredina

    23 tisoč 500 $ ne 23,5…

    Očitno pa ne veš kaj sploh je BDP, tko da ne govor bedarij in žali gospodarstvenikov…

  • sprehajalec

   te podatke posreduje UMAR, ki pa vemo v čigavih rokah je in po kakšnem diktatu računa. Kot dobiček v NLB. Ko grozi prodaja je nenadoma dobiček, drugače je pa izguba. da se nafilajo lačni rilčki množice levičarskih zaslužnih rentnikov….

   • Sredina

    Ja takrat ko so vaši na lepe oči podeljeval kredite valda ni moglo bit dobička če ste nakopal 4 milijarde lukne…

    • sprehajalec

     NLB je bila vedno trdnjava Našizma in Levičarstva. Ne glede na Vlado Ivana Janeza. Može da jih uhvati, so razglašali…

     • Sredina

      Ja tudi pod Pahorjem se je dogajalo marsikaj, ampak menjava pristojnih je v rokah skupščine, torej vlade…ne vem kako lahko v nedogled opravičujete zločine svojih idolov…

     • sprehajalec

      Če bi bili desničarji na oblasti 95% razpoložljivega časa zadnjih 72 let, bi ti morda še dal prav. tako so pa dregnili v levičarsko trdnjavo tista 4 leta in še danes levičarji cvilijo….

     • Sredina

      Amm..bančna lunkja se ni kopala 95% zadnjih 72 let, ampak od leta 2004 naprej, tako da nehi s temi tvojimi nebulozami, če maš namen izropat banke, lahko to storiš tudi v enem letu na oblasti, enako če želiš v bankrot spravt državo, tako kot je Janši to uspelo leta 2012, ko je Bratuškova prevzela vlado leta 2013, je bilo v proračunu denarja za 3 mesece!!

     • sprehajalec

      daj ga srat bile so tri dokapitalizacije NLB. Zaprite Ivana Janeza že enkrat, če imate kaj dokazov.

      On vam je nadomestil razrednega sovražnika. Brez tega Levičarji pač ne morete obstajati. Notranjega sovražnika.

     • Sredina

      Če ima kdo notranjega sovražnika je to SDS s Kučanom, tko da sma kr zaklučla, brez komunistov in Kučana vas ni, samo tale tabloidni portal poglej…sam imam probleme predvsem z vami, ki mu tako slepo verjamete, karkoli vam reče…

     • sprehajalec

      Notranji sovražnik je od leta 1941 tudi razredni sovražnik. Privatnik pa ta beli.

      Mladiči komunistov ste bili v tem vzgojeni.

  • Republic Commando

   Kje in kdaj je SDS rekel , da jim je gospodarski cilj H ali PL ??? Pizda patetična, sproti si izmišljuješ bedarije :)))

   • Sredina

    Madžarska jim je ideal , tko da ne vem kje si živel zadnjega pol leta…v jami?

 • Tweety Bird

  Vsi mediji poročajo o Zmagu Jelinčiću in njegovi korupciji…razen Nova24tv ??????

  Aja, to je edina stranka ki bi šla z Janezkom v koalicijo… KORUPTIVNEŽI ZBOR…gliha vkup štriha !!!

  • Tweety Bird

   Sramota od sramote… Nič ni kriv, enak je kot Jajo. Desničarji so pač golazen, kaj češ.

   • garfi

    spodbujanje k nasilju je kaznivo dejanje levi fašist

  • garfi

   spodbujanje k nasilju je kaznivo dejanje levi fašist

  • sprehajalec

   Nihče ne mara Zmagota. Zmago je produkt levičarskega ekstremizma v Sloveniji.

   • Tweety Bird

    A sedaj pa je naenkrat naš? Jok brate odpade :)

    • sprehajalec

     Zmagota ste ustvarili levičarji in je bil vedno levičar. On je začel prvi s sloganom “še premalo so jih pobili”.

     rdeč je kot tvoje gate na kozi Juliki

   • janez cepec

    koko ga ne mara, ljubljeni vodja bi šu takoj z njim u koalicijo, sam je še skoz premau. ma JJ bi šu tud s hudičom u španovijo, use za ablast

    • sprehajalec

     Ivan janez ne Izključuje, kot Levičarji od leta 1941 in protiimperialistične fronte naprej. Z vsakomur se pogovarja.

     Slovenski levičar pa se po stari navadi iz druuuštva prijateljev sovjetske zveze pogovarja le z levičarjem.

     • janez cepec

      ja maš prou, koko bi kolege izključvov, sej je Ivan tud komunajzar

 • Tweety Bird

  NOVICA DNEVA:

  Baje bo Zmago Jelinčić minister za kulturo v Janševi vladi… v senci :)

  • garfi

   spodbujanje k nasilju je kaznivo dejanje levi fašist

   • Tweety Bird

    Kaj pravi Jelincic na takšno izkljucitev? Da bi ga pa bolj prizadelo, če bi mu prepovedali vstop v gostilno v krajevni skupnosti Zgornje Hotavlje..ha ha ha ha ha ha ha … Ista retorika kot Ivan Veliki Janez Janša :)

    • garfi

     spodbujanje k nasilju je kaznivo dejanje levi fašist

  • sprehajalec

   To si slovenski kulturniki tudi zaslužijo. klin se s klinom izbija.

   • Tweety Bird

    Z vlado v senci? :)

    • sprehajalec

     Troika bo prava vlada. denarja je zmanjkalo.

     • Tweety Bird

      A ne bo 46 glasov?

     • sprehajalec

      Kikiriki koalicija je ravno pravšnja, da zaprosi troiko za denar….

     • Tweety Bird

      Torej res ne bo 46 glasov :)

     • sprehajalec

      Saj jih noče, to sem govoril že pred dvema letoma če se spomniš.

      Vloga Ciprasa II bo rezervirana za komedijanta, ker ima naravni talent za igro. ter kikiriki koalicijo.

   • Republic Commando

    Slovenski “kulturniki” bi morali vsi biti na zaprtem oddelku.

    • sprehajalec

     Gre za ultralevičarsko sekto, ki je tokom zgodovinskega razvoja postala “kulturna”.

 • garfi

  1.
  LEVI FAŠIST Tweety Bird 2 dni nazaj
  Za kaznivo dejanje javnega spodbujanja sovraštva je zagrožena kazen do dveh let zapora. Torej če priznate, dobite polovičko…eno leto :)
  2.
  LEVI FAŠIST Tweety Bird • 6 ur nazaj
  Spoštovani se opravičujem, ampak učinkov vsakega pesticida, herbicida ali insekticida na SDS žal res ne poznam. lahko dam le praktični nasvet v boju proti SDS-u. V trgovini si kupite tako imenovane “vabe za desničarje”, v katerih je počasi delujoč strup, ki se desničarja prime, ko pride plenit folk. Ta strup potem sami zanesejo v lastno mravljišče na Trstenjkakovi, kjer se potem zastrupi njihova zalega ter cela falanga pogine. Skratka, posipanje kakršnegakoli prahu po stanovanju ni več potrebno :)
  3.
  LEVI FAŠIST Tweety Bird • 8 minut nazaj
  Za vas klerofašiste so samo še brezna…kapish?

  zapor levim fašistom press

  • Tweety Bird

   Kaj ti je ga cosmosjasnovidec zabil…brez vazelina?…ha ha ha ha ha ha ha ha ha …

   • garfi

    spodbujanje k nasilju je kaznivo dejanje levi fašist

    • Tweety Bird

     Če ti ga cosmos zabije nisem jaz kriva :)

     • garfi

      spodbujanje k nasilju je kaznivo dejanje levi fašist

     • Tweety Bird

      Seks med mačkonom in psom ni kaznivo dejanje :)

     • garfi

      spodbujanje k perverznosti je kaznivo dejanje levi fašist
      bulmastifi press

     • Tweety Bird

      To ni perverzno, če se ti in cosmos ljubita :)

     • garfi

      ljubim tebe
      nisi opazil

     • Tweety Bird

      Ne moreš. Mačkon in ptičica ne gresta skupaj :)

 • tohuvabohu

  A je Šarkezi že ujel zajca? Sam vprašam.

  • Tweety Bird

   Ga že drži za uhlje…sam Janezu pa je resnično pobegnil :)

   • garfi

    spodbujanje k perverznosti je kaznivo dejanje levi fašist
    bulmastifi press

   • komar marko

    a ti pa od pozadi brez vazelina, važna je frulica.

    • Tweety Bird

     Meni ga Tunek večkrat od pozadi…tako nežno. Ljubiva se in lepo nama je :)

     • komar marko

      Ne boš verjel,midva se osebno poznava in si do mene izredno VLJUDEN. Kapiš!

     • Tweety Bird

      Ajd povej odkod se poznava? Pa če se že poznava sem to tebe izredno VLJUDNA…Kapish?

     • komar marko

      ha,ha, ha,ha.

     • Tweety Bird

      he, he, he, he.

     • komar marko

      buš ljubil rukico, takokot si jo!

     • janez cepec

      mogoče si ga u Begnah kdej sreču, al pa na Studenc, tam se običajno zadržuje

     • Tweety Bird

      In kaj tam dela? Svira kurcu? :)

     • janez cepec

      uglavnem, drgač ma pa garsonjerco gor, doživotno je kasiru

 • komar marko

  sem poslušal Palčka Smuka. Enako trobezlja o izključevanju ko Cmerko, šarko in rostali rdečkoti. Spet se dokazuje kako so usklajeni in MEDIJI jim sledijo in forsirajo.

 • komar marko

  KVAZI levi intelektualci ( ne razumem od kje jim intelekt) pa pizvajajo pisarije in se pridušajo. Res pa je , da vsi že smrdijo po zemlji. Torej, v oštariji jih nobeden noče navesti vsi se jim posmehujejo.

 • komar marko

  rdečuhi sprašujejo, ako bodo živeli. Od dveh levih rok ali od sociale?

  • Tweety Bird

   Smo vas in še vas bomo. Gotovi ste :)

   • sprehajalec

    Slovenski levičarji ste potopili Slovenijo, ker na račun Šiviljinega “vi dount nid manej” Slovenija plačuje 800 milijonov obresti na leto preveč.

    • VIKTORE

     Nič boljši ni bil “veliki svetovljan” v intervjuju z novinarji CNN pred leti.

   • komar marko

    edino moj špičak lahko pristane v tvoji riti.Imamnamreč številko 48! Kapiš! Vse ostalo boš pa vljudno vprašal, drugače te bodo bolela ušesa.Kapiš drugič!

    • Tweety Bird

     Gotof si :)… Nimaš 46 glasov :)

     • komar marko

      gotofi ste rdečuhi.DRNIJEVA prerokba se je začela uresničevati! Kapiš!

 • garfi

  program leWiČĆarskih strank
  We’re Under Invasion—The Move To Reorganize American Has Begun and It Started With The Democrats
  https://www.youtube.com/watch?v=UPjMVOm7lMU

  • Krtača 20

   Nč čudnga da se amerom meša ko berejo alexa. Pol pa mal šicajo ljudi vsepoprek. Ti s tud že bliz vidm.

   • garfi

    Krastaća ali Cepc ?

    • Dostmamrecesijeinpičkarije

     Lewuh na kubik.

 • Tweety Bird

  Ni čudno, da je po Sloveniji na kupe vse več in več desničarskih smeti !!!… Bravo Zmago Jelinčić…greš po stopinjah JJ :)

  • komar marko

   ko bodo ljudje tudi rdečuharji dojeli, kakšno GOVNO ste,mi lahko verjameš, da SAVA ne premore toliko kamenja,kolikor ga bodo zmetali za vami!

   • Tweety Bird

    Saj, vas desničarsko drhal lahko skamenjamo…in vas zmečemo v brezna. Ne bo prvič. Kapish?

    • komar marko

     Vem da si želite, da demokracije ne bi bilo. Samo kaj ko vas sovraži VES SVET! Kapiš!

     • žogica

      Čudna je vaša demokracija, eden in edini JJ!

     • gorenc

      Nimaš pojma kaj je demokracija.

     • žogica

      Po tvoje, eden in edini JJ?

    • garfi

     LEVI FAŠIST Tweety Bird 2 dni nazaj
     Za kaznivo dejanje javnega spodbujanja sovraštva je zagrožena kazen do dveh let zapora. Torej če priznate, dobite polovičko…eno leto :)

     • Tweety Bird

      Za drhal in izdajalce ne moreš biti kaznovan. Kapish?

  • sprehajalec

   Zmago je Levičar. Ima rad borce in ZZB.

   • komar marko

    predvsem ljubi ko se svira FRULICA!

  • garfi

   razlaga programa leWiČĆarskih strank
   We’re Under Invasion—The Move To Reorganize American Has Begun and It Started With The Democrats
   https://www.youtube.com/watch?v=UPjMVOm7lMU
   http://beforeitsnews.com/politics/2018/06/100-proof-the-democratic-party-is-communist-45-goals-expose-it-all-3010070.html

 • Republic Commando

  Ker je uporabnik “Sredina” tako zadovoljen z levimi izidi na volitvah : 6 levih strank je dobilo skupaj komaj 15 % več glasov kot 3 desne stranke :))

 • sprehajalec

  Naj si slovenski narod končno zapomni tale italijanski ljudski pregovor;

  Il fascismo degli antifascisti non mi fa meno paura di quello dei fascisti – Fašizma Antifa šistov se nič manj ne bojim, kot tistega od Fašistov.

  Slovenski narod NE potrebuje ne Antifašistov in ne Fašistov.

  • Tweety Bird

   In NE Janšistov.

   • Tom Žnidarčič

    Še manj pa anti Janšistov! Anti Janšist ni proti Janši! Anti Janšist je za naše in kot radi povdarjate, Janša je vaš!

   • sprehajalec

    T.i. Janšiste italijanska ljudska modrost razvršča med Garibaldince. Borce za svobodo italijanskega naroda. gre za drugo kategorijo od onih dveh.

    • Tom Žnidarčič

     Tweety ne razume!! Je innutile dopovedovat 41

 • komar marko

  PROJEKTNA koalicija.In sedaj RDEČUHI razlagfajo kaj je projekt. In rdečuhi se razumejo samo na marmeljad!

  • Tweety Bird

   Smo vas ali vas nismo? :)

  • Tom Žnidarčič

   Naredit dobro marmelado je zahteven projekt in naši jo znajo dobro skuhat! 60% Slovencev si še danes namaka prste v tej njihovi marmeladi! Če mi ne verjameš, je dovolj pogled na rezultat zadnjih volitev.

 • komar marko

  kok so rdečuhi UBOGI.Ševednone dojamjejo da se heblajo med sabo Potem pa slišiš kako doživljajo orgazme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Tweety Bird

  Po naših inštitucijah se sprehajajo lopovi, barabe, tatovi, kriminalci…pravnomčno obsojeni švercer z orožjem nima ugleda med ljudmi. Kaj vse mi plačujmo, to ne moreš verjet, pa se čudimo, da nam ne gre najbolje. Kriminalca v arest, ne pa v parlament…ali pa na zdravljenje. Tudi Zmageca fuknit ven iz parlamenta. Kapish?

  • komar marko

   jap zato pa je JANŠA v program zapisal, da bo ARESTE povečal za 100 krat glede na današnje kapacitete,nabavil NEMŠKE sudije in OSTERAJHOVSKE policaje. zato pa se vam tresejo HLAČE! Kapiš”

   • žogica

    Še bo za jajota prostor, super!

  • Tom Žnidarčič

   Kučanu, kot glavnemu švercerju z orožjem, pa za nagrado penzijo še en mau povečat!

 • komar marko

  lekako se lahkoBUTLŠKOVA, ŠARKO, CMERKO, CEGLAR razumejo na projekte,če pa so do danes vse PROJEKTE sheblali.

  • Tom Žnidarčič

   Niso še dovolj! Kaj je tu tako težko za razumet?

  • janko

   NI ZA MISLIT, da bi bilo pa v prihodnje kaj drugače! Ni za mislit.

 • žogica

  No saj, jajo in Jelinčič bosta dobro funkcionirala skupaj, oba imata znanje in izkušnje!

  • Tom Žnidarčič

   Mogoče? Žogica pa bo še zmerom kvadratasta!

  • VIKTORE

   Predvsem slednje!

 • Zvone

  Vsak kriminalc nekoč poravna svoj račun pred sodiščem. .Tud JJ ga je ..in zgleda ,da ni nič kriv od tega kar so mu očital in mu še vedno …Al je pa tolk dobr da mu ne morejo nič dokazat…

  • Tom Žnidarčič

   V tej monarhiji imaš dva tipa kriminalcev! Ene, katerih obtožbe ne doživijo epiloga in druge, katerih obtožbe ne doživijo niti obtožb!

  • VIKTORE

   Zato so pa drugi umrli ali sedijo!

 • žogica

  Nekje sem prebrala: gliha vkup štiha- jajo in Jelinčič, hihihiiiiiiii!

  • sprehajalec

   Plemeniti je levičar Žogica hihihihihi. Slavil je Partizane in poboj domobranov. Nihče ga ne jemlje za desničarja. Je ZZB levičar.

   • Ponosen Slovan

    @sprehajalec:disqus in vendar mu je Josip Janša ponudil mesto ministra za kulturo, če gre z njim v koalicijo. A ne?

    • janez cepec

     JJ bi pčunudu hudiču ministrstvo, sam de pride na ablast

     • Tom Žnidarčič

      Glede na obilnost cepcev na…. Cepec, daj mi vsaj privatno zaupaj, kje se taki cepci rodijo!

     • janez cepec

      mamo upraš, kje te je na svet spravla

     • Tom Žnidarčič

      Jaz vem kje me je moja na svet spravla, ma kje pr bogu je tebe? Oprostim ti vse tvoje cepetanje, če si na svet v Sloveniji privekal, jaz namreč nisem, pa tudi čist Slovenc nisem!

     • Djuro Sumar

      Edino to se ti šteje v dobro.

     • Tom Žnidarčič

      Tebi, pa se itak vse šteje v dobro!

    • VIKTORE

     Se pa vprašujem, ali smo na prodaj, da se ministrska mesta ponujajo komurkoli ?

  • Tom Žnidarčič

   Ko sta pa Jelinčič in Drnovšek, je pa bilo vse v redu DOUBLE FACE!

   • žogica

    O tem pa nič ne vem, ne obsojaj po krivem!

    • Tom Žnidarčič

     Saj vem da ne veš, ker ne smeš vedet balota neumna!

     • žogica

      Je jajo tako rekel? (jaz bom žalitve opustila).

     • Tom Žnidarčič

      Ti tovrstnih žalitev ne moreš opustit!!!! A kaj je meni jajo rekel, si malo poglej niže dol! Ti si sramota Slovenije!!!

     • žogica

      Veš kaj Žnidarčič, zberi vso moč in se vsaj poskusi kulturno obnašat! Sramota za Slovenijo si pa TI!

     • Tom Žnidarčič

      Z vami kulturno se obnašat???? No WAJ smo vidli kaj to pomeni pred 22. 6. 41

     • Friderik Peršič

      Videli ste še bolj leta 45 …

     • žogica

      Ti stari kreten, zdaj pa nehaj! Idi v leto 41 in tam ostani!

     • žogica

      Spokaj ti v leto41, generacija dotrajanih!

     • Tom Žnidarčič

      Kuku smrad, kuku smrad

 • Friderik Peršič

  Hahahaha , po čem pa so vplivni …? A so se mogoče pogovarjali o tem , da je solata premalo kisla , premalo slana …? A je mogoče Veliki Vodja sedel za mizo z Merklovo , Trumpom ,Putinom , Li Kečjangom …? Ali je sedel z navadnimi luzerji , kot je on sam …?

  • janez cepec

   mau so se pogovrjal, koko jih babe varajo, ker počas impotentvi ratujejo, pa kokat gre kdo ponoč scat, pa take stvari, poj so pa baje unga kretena čez lužo po telefonu poklical, ljubljeni vodja je biu pa tih, pa poslušu z odprtimi usti. ke en Lolek

   • Friderik Peršič

    Hahahaha , pa ti si hujši kot jaz …

    • janez cepec

     trudmo se, ane, sam de cajt mine, pa de jim živce kravžlamo

     • Friderik Peršič

      Vsaka čast …da ne bodo beboti tako vase zagledani …

  • garfi

   Luzerji-L
   Friderik Peršič
   janez cepec

 • janez cepec

  mejčken izven kontreksta, a kdo ve, kje je zdej tisteh 4 do 7 taužnt musličov, ki so po poročanju Nove učeri krenul iz V. Kladuše? ne duha ne sluha o njih. de se jim ni kej naredl?

  • Djuro Sumar

   Samo lažejo in strašijo, potem pa se čudijo ker nihče noče z njimi v koalicijo.

   • janez cepec

    sej bo Plemeniti oplemenitiv “vlado” ljubljenega vodje

    • Djuro Sumar

     Baje bodo Plemenitemu vzeli pasoš, ker je kradel.

     • žogica

      Pa vzeli mu bodo prevedene knjige tudi….

     • Tom Žnidarčič

      Ja, in potem se boste zbudili!!

     • žogica

      A ti boš pa kar spal?

     • Tom Žnidarčič

      Ja, mirno spanje! Ti se rabiš trest za svoje dodatke medtem ko tu visiš!

     • žogica

      Dodatke? To je stvar preteklosti, kamor sodita ti pa Janša!

    • VIKTORE

     Ptiči enakega perja se družijo…

    • Tom Žnidarčič

     Tebe itak ne more nihče!

   • Tom Žnidarčič

    In ti tu cel dan visiš, da nam to obelodaniš. Ma kako govno od človeka si? Imaš jajca me poklicat na 041 722387 , da malo pokomentiramo?

  • žogica

   Volitve so končane, musliči so pa izpuhteli…

   • Tom Žnidarčič

    Šele prihajajo pajac neumni!

    • Djuro Sumar

     Baje so šli danes na vlak v Eritreji. Jih je bilo toliko, da so morali dodati še en vagon, tako da ima vlak sedaj dva.

     • Tom Žnidarčič

      Bedak!! KAKO PA VLAK IZ ERITREJE PRIDE V EVROPO????? Za Suez sem pa tudi že slišal, ampak tam se baje da samo z drsalkami čez pridet!

     • Djuro Sumar

      Vlak bodo itak napadli nekakšni uporniki, migranti pa lepo peš do Libije, potem malo po morju in leta 2021 bodo prispeli do Bosne. Seveda ne vsi, ker jih bo vsaj polovico umrlo med potjo. Ko bodo prišli v Slovenjo, pa itak ne bomo več v EU, ker bo Levica izvedla referendum in bomo izstopili. Če lahka Angleži, zakaj nebi še mi. Pa še navajeni smo bolj kot Angleži, saj smo izstopili že iz Avstro-Ogarske, iz ene Jugoslavije, pa potem še iz druge Jugoslavije.

     • Tom Žnidarčič

      Šumaru moj I ja volim šumu,i na nišanu mi je partizanska penzija! Ajde ti moj šumaru dođi meni u susret, kako ja da to meni u našoj lepoj obezbedim moj opstanak!

    • žogica

     Ali me zasleduješ, to je kaznivo, bebec bebavi!

  • Friderik Peršič

   Niso zmogli prestopiti tisti polmetrski potok …

   • janez cepec

    kva pa če jih niso na mej počakal Branko, Mali Pizdek Žan, pa un tadrug z črno kravato, pa so se obrnil, rekoč, de če mamo take modele u Slovenij, pa res ne rabmo še migrantov

    • Friderik Peršič

     To je huje kot vsaka grozljivka …

     • Tom Žnidarčič

      Obelodani tvoje ekstra nastavitvene zmogljivosti!

     • Friderik Peršič

      Ej , bebo …tukaj govorimo o svetlih horizontih Velikega Vodje , ne pa o turističnih zmogljivostih …! Pa naj ti namignem , da vi belčki živite v zmoti , mi levičarji sploh ne obrajtamo migrantov . Mi imamo probleme že z vami , ki ste zaostali cca 100 let , kdo se bo ukvarjal z prevzgojo bebčkov , ki so zaostali še za pet stoletij več …

     • Tom Žnidarčič

      Čuj ti bebo anarhistični!! Tuka govorimo o tuzemeljskih neumnostih.

     • Friderik Peršič

      Aja , sorry no …

    • Tom Žnidarčič

     Kva pa če b ti kakega dam pelal!! Cepec!!

     • Friderik Peršič

      Tudi ti si že na meji neokusnega horrorja …

  • Tom Žnidarčič

   Do konstitucije nove vlade, nimaš kaj plozat o nekih beguncih jape!

   • janez cepec

    pa sej ne plozam jest, kretenu jedan, ploza Janša TV

    • Tom Žnidarčič

     NOVA TV je privatna TV konju jedan!

  • garfi

   u murglama

  • D Zen

   v žužemberaku ždijo in prežijo na priložnost.

   mater kolk ž tega še žonas ne bi mogu prežvečit

 • D Zen

  3 mesece jim dam, preden se skregajo za plen, potem pa nove volitve!

  • Tone

   To so tvoje mokre sanje.

 • Djuro Sumar

  Najvplivnejši svetovni politiki! Sem gledal njihove fotke, pa nikogar ne poznam. Razen Jajota seveda. Tale NOVA je resnično totalno zjeban cajtung. Pa piše, kao da Šarec ne sme sestavljati koalicije. Saj je nebi, če bi jo sestavil Janez Janša, ampak kaj ko je ne more. Tudi zaradi takšnih člankov kot je tale ima SDS vedno manj podpornikov.

  • slosin

   in ti veliki intelektualec z Radeč vse to bereš….

  • garfi

   ko izgineš ne bomo več zjebani
   cajtung kwa

 • VIKTORE

  Kako otročje je hvalisanje, da se družite z “slavnimi”osebami! Vprašanje pa je , če so te osebe ponosne , da so v vaši družbi. Tipično obnašanje malih ljudi, ki bi radi bili veliki.

  • Tom Žnidarčič

   Tukaj si ti tudi zaradi istega razloga, s tem, da si anonimen pajac!

   • VIKTORE

    Človek menda ni anonimen pajac, če pove samo to kar misli in ga nihče ne plača zamnenje ali hvaljenje

  • antimur

   Še najbolj nazorno je to hvalisanje uspelo Erjavcu z njegovim “Lavlovom”, pa tudi Bratušca in Cerar ne zaostaja dosti s pijančkom in pedrom Junckerjem, sploh pa je okrog tega slavna Levica, predvsem Tomićka in Kordiš z njihovimi Venezuelci, pa tudi Kučan ni bil slab, ko se je motovilil okrog Sorosa in ga celo odlikoval.

   • VIKTORE

    Ja, pa morajo posnemati drug drugega. Naj se veselijo ob spominu na nekaj minut “varljive “slave. Življenje je pač kratko, zato so taki spomini edini, ki jim bodo ostali, ko bodo zapustili politiko.

 • ljubinica

  Politika je oder, na katerem se razkrivajo cloveski znacaji.
  Trenutno je najbolj zanimivo opazovati levake iz SMC, SD in Levice ..
  Kak olos!
  SMC je kao sredinska stranka – saj ima v imenu “center”, sla bi pa v koalicijo s komunisti, s SDS, clanico EPP, zmagovalko volitev, pa ne, Cerar hoce k vaskemu zabavljacu, namesto k sposobnemu, tudi v tujini uglednemu politiku …. Bednik se ne upa upreti stricem, ki so ga nastavili ….

  Pa Brglez – ha ha
  Revez ni sposoben mozato prenesti poraza, zdaj joka in stoka in obtozuje …

  Komunist Trcek je napisal na Facebooku, da je Brglez nekoc izjavil, da se je pridruzil SMC, ker je ocenil, da edino preko SMC lahko uresnici svojo zeljo: postati zunanji minister ….
  Ha ha
  Pa SD: tam so se postavili na stran Brgleza, Dominika ga obcuduje kot moza integritete, pokoncnosti, postenosti ….ha ha Cerar je pa zanjo DNO.
  (BTW: Je JJ kdaj izjavil, da je Cerar dno?)
  Seveda ima pa tudi Dominika svojo racunico ….
  (To ni reality show, kjer so stvari zrezirane, to je resnicnost ….. globoko smo padli.)

  • garfi

   jugoslovanski titovi pioniri
   šarc pred volitvami kristjan po volitvah komunajzelj
   vsem tem gre samo za denar in oblast
   nam ukraden seveda
   da bi se uprli verjetno nemogoče, drug drugega držijo za jajca in vrat

  • janez cepec

   pa komunist Janša, je pisau o tekovinama revolicije, o ohranitvi marksizma, grebu se je, de bi postau predsednik podmladka komunajzarjev
   haha

   • garfi

    vsi enaki nje
    tipična levuharska finta
    ne bo vam uspelo to je JAnša

   • slosin

    …koga si pa ti sovražil, dokler se ni na sceni pojavil Janša….mogoče svojo mamo, ker te je rodila…

    • Tone

     …koga si pa ti ljubil, dokler se ni na sceni pojavil Janša….

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  TWEETY BIRD, žogica + alles, a je vam komunistom likvor iztelek iz glave in so se možgani posušili.

  • Ponosen Slovan

   @Dostmamrecesije:disqus “likvor iztelek iz glave”…
   Nam? Hmm… iztelek hmm…

   • garfi

    hmmmm Slovan kaj je že to
    neko društvo hmmmm

  • garfi

   polni so šmarnice

   • žogica

    Zato ti je pa scvrlo možgane, ker lokaš šmarnico.

  • slosin

   …..od možganov premorejo edino ventrikle, ti se ne morejo posušiti..

  • žogica

   Vidim, da me omenjaš, kaj te matra?

 • garfi

  udbomafijske stranke kikirikajo, jajc pa ne bo
  prijeli smo jih za vrat

  • Ponosen Slovan

   @disqus_KgD04JajKN:disqus kikirikajo samo petelini, ki pa ne nesejo jajc.
   Jajca nesejo samo kure nesnice, ki pa ne kikirikajo.
   Teslo glupo zafukano idiotsko debilno usrano.

   • montyamp

    Vidiš , to so pa posledice udbovske vzgoje .

   • garfi

    olikan in strpen Ponosen leWiČĆar
    držim te za vrat

 • Krtača 20

  Kaj so pa jedli? Paprikaš?
  https://youtu.be/qpB3ME_Xem0

  • Tone

   Gulaš-paprikaš.

 • montyamp

  Dokler bo udbopartijska sekta z žveplenim teroristom na čelu bataljona murglosrbskih hijen , sestavljala vlade za Slovenijo , ostajamo na čelu držav z agresivno korupcijo , kroničnim klientelizmom in nepotizmom ultraidiotov .
  Kdaj in kje so morilci storili normalno državo ??????????

  • Jovo Jamnica

   Sina, kaj si jezn na mene???

   • montyamp

    Zakaj bi bil ??????

    • Jovo Jamnica

     Ja, tu pa tam te kaj fprašam, ti pa kuj na ignor. Janšist jas nebom nikol grato. Fsaj to si zemi v zakup.

     • montyamp

      Veš da nisem videl , ignor ne poznam , ker komunikacija mora bit .
      Kaj si pa vprašal ???

     • Jovo Jamnica

      Ma fčera al pa dans dopoudne sn ti nekaj repliciro. Nea vem točno, ker sn zdaj glih prišo nasisan ko čuskija domo, pa sn štarto račonalnik, da vidim, kwa dogaja…

     • montyamp

      Redko gledam nazaj .
      Bom poisko .
      Kaj se pa janšizma tiče , je pa stvar taka .
      Saj edino orodje , dokler ni bojšiga proti udbopartijski teroristični celici , je pač SDS .
      Lopov gor ali dol , atentatorjev se rešiš na demokratičen način samo z lopovi , potem pa naprej .

     • Jovo Jamnica

      Ni isto SDS pa jJanša. Janša je totalni brezveznik in ober parazit…

      Zaj sn šele vido… link SPAM od Nova…

      https://origin.24ur.com/novice/slovenija/ukradena-spominska-plosca-o-aferi-jbtz-ni-vec-naprodaj-zadevo-prijavili-policiji.html(modal:p/image/61281682)

      …in
      Jovo Jamnica > montyamp.. 7 hours ago

      Sina, da nea ki ti misliš, da je ova kniga… crtani roman, Kanglar pa renđer Teks Viler??

     • montyamp

      Veš , poznam par austrijskih politikov , to te buje či te trofi .
      Ima pa Austrija SODIŠČA .
      Kaj se pa knjige tiče , pa more bit neke resnice v njej , či ne , nebi udba tak cvilila .
      Zaj jo bon na jezo šau brat .
      A misliš da se je policaj kaj zlago ???

     • Jovo Jamnica

      A ti si zaj na onem mojem sosedi Kanglari??? Ti tak povem. Tip si je najdo kmeckega šegrta, keri mu je na hacijendi rihto fse, kaj si je ovi butalski policaj zmislo. Za toto raboto mu je plačo z piksno pira. Neoš ki mislo, da je pir ftakno ki prej f hladilnik. Reveš je pol skos hodfo taj, da je toti bogi pir dobo…. Taki je v resnici ovi Kanglar, na roko delan. Doben ga nea mara, ker ma roke k sebi obrjene. Samo oblubla, pol pa nič ot tega. To ti pravim jas, keri ga poznam.

     • montyamp

      Si ču kdaj za astrološko psi…….. ???
      Sn ga malo vrgo v anolizo , se maš praf , taki so udbovci in preveč so se namnožili .
      Knjigo si bral ???

     • Jovo Jamnica

      Se butla delaš z mene??? Napiso jo je neki Šarić, jas pa slovenski nacjonalist. Rajši bi si lukno f koleno zvrto, ko pa čito, kaj neki Šarić piše o Kanglaru…

     • montyamp

      Pa bereš lahko , zato da vidi kak lažejo , al pa kak se prasice grizejo .
      Čuj zaj sn se spomno .
      Kangla je enemi mojemi kolegi v Dupleki avto v hof podteknu , potem pa so oviga policaji lovili , ko da ga je fkrau .

     • Jovo Jamnica

      To sicer nea vem, čudo pa se nebi…

     • montyamp

      Spodni duplek , te je bil kangla se mi zdi negi pr policiji , pa oviga niso mogli dobit in so šli na udbovski način .
      Boš bral knigo al ne ???

     • Jovo Jamnica

      Kangla se je v Jugi za miličnika izučo. Paradiro je po Partizanski gor pa dol, pa malinofce maltretiro. Knige pa ziher nebom čito, pa če mi roko polek zvijajo.

     • montyamp

      Haha , miličar župan , mater kan smo prišli .
      Zaj pa še župan vlado sestavla .

     • Jovo Jamnica

      Nisi vedo??? Pišurija. To pa te res vbuje, če te trofi…

 • Jovo Jamnica

  Ki si maconu prijatl??? Kaj se nea upaš z meno menit???

 • Tweety Bird

  Vsi mediji poročajo o Zmagu Jelinčiću in njegovi korupciji…razen Nova24tv ??????

  Aja, to je edina stranka ki bi šla z Janezkom v koalicijo… KORUPTIVNEŽI ZBOR…gliha vkup štriha !!!

  • Jovo Jamnica

   Daj, splini že nekam…

   • Tweety Bird

    Duplčan tiho…kapish???

    • Jovo Jamnica

     Bom prišo v Zavrh, pa te bom lasnoročno nahoblo, če neoš ftihno…

     • Tweety Bird

      Bom jaz Tuneka poslala…bit boš kot kristus :)

     • Jovo Jamnica

      Ti boš poslala… malo morgen. Boma spet kako rekla o Prundorfi???

     • Tweety Bird

      Studenci :)

     • Jovo Jamnica

      Nea mi reči, da si se spomno… Čuj, kerega leta so nardili pot ot cerkve pa dol do Drave… 1933, 1935, 1949, 1951, 2002???

 • Tweety Bird

  NOVICA DNEVA:

  Baje bo Zmago Jelinčić minister za kulturo v Janševi vladi… v senci :)

  • Jovo Jamnica

   Tečn si ko driska…

   • Tweety Bird

    pssst Duplčan…voluhar :)

  • žogica

   Temu že kultura iz možganov sili…

 • Tweety Bird

  Po naših inštitucijah se sprehajajo lopovi, barabe, tatovi, kriminalci…pravnomčno obsojeni švercer z orožjem nima ugleda med ljudmi. Kaj vse mi plačujmo, to ne moreš verjet, pa se čudimo, da nam ne gre najbolje. Kriminalca v arest, ne pa v parlament…ali pa na zdravljenje. Tudi Zmageca fuknit ven iz parlamenta. Kapish?

  • xtc

   In JJ ter Orban imasta večji ugled v EU kot Šarec,Kučan in vsi levi skupaj, ugi levi revčki–PUŠITE,k**** kot stare lajdre,he,he,he.

   • Tweety Bird

    Lahko greš v PP…te bojo zaklali na halal način…kapish?

    • xtc

     Boli,ko vas vsi v EU brcajo kot potepene cucke?
     Tunnek PP je tvoja prihodnost.

 • xtc

  Realno je kredibilnost SLO levakov v EU z Kučanom,Šarcem,AB ,Serarjem,Židanom& CO realno nivo =0.nihče jih niti ne povoha Juncker pa se Serarju reži,še to ga več ne pobara,če še kaj f***,saj ve ,da je mehka sura.

 • Tweety Bird

  Jelilćićić je še en lopov v Slovenski politiki ki gradi vse na kraji in izdajstvu, politična prostitutka bedakov. Isti kurac kot Ivan Janez Janša !!!… Lahko noč :)

  • xtc

   JEP!
   Ampak Milanu Balkanskemu švercerju orožja v Bosno pa niti do gležnjev ne seže.

 • EOL

  Ojoj, poglejte Šarca v obraz, v oči… kakšna huda spaka je ta Marjan Šarec

  Je še hujši kot bedak Tweety Bird

  Si predstavljate Šarca, ki pride kot pionirček z rdečo rutko v evropski parlament…. naj se to čim prej zgodi, da državljani spoznajo prevaro in na predčasnih volitvah volijo edinega opravilno sposobnega politika pri nas Janšo in SDS

  • xtc

   Ša-maracj,e nekaj podobnega kot Tunnek enak nivo in IQ,pravzaprav bi Tunnek lahko bil samo drug alias Šarca-alias Serpentinčka,enak domet

  • Tone

   Malo lepši pa je vendarle Šarec, kot bivši svetovni voditelji, s katerimi se rokuje Janša malo višje.

   • Jovo Jamnica

    Tona, đes ba??? Šarec ma fsaj srednoevropsko faco, če nič drugega… :-)

    • xtc

     Čisto pravi EU Turčin.

     • Jovo Jamnica

      Ma nemoj??? Kaj ti še Turčina nisi nikol vido???

     • xtc

      Ja z Tunnekom ,Šarcem in Tabo je neverjetna podobnost z njimi.

     • Jovo Jamnica

      Jas sn res pijan. Kaj pa je z tebo narobe???

     • xtc

      Ne,ne s tabo je narobe to ,da tablet ne jemleš,ne da ne piješ.

     • Jovo Jamnica

      Kere tablete… pje???

     • xtc

      Tiste,k so ti v Hrastovcu predpisal.

     • Jovo Jamnica

      Ja no. Te pa me spomni… kere. Malo sn že dementn.

   • xtc

    Ja izgleda kot paver iz Bosn,od tan je bil baje posvojen.

    • Jovo Jamnica

     Ajda, da viim tvojo faco… ROTFL

     • xtc

      Lepša kot tvoja,če pa še rt**+ pokažem jo bodo za tvojo faco menjal.

     • Jovo Jamnica

      En filozof je enkrat reko… Gore niso lepe. Take so! Sam to je za tebe že sajns fikšn… LOL

     • xtc

      Te hebla,ker so tablete popustile?

     • Jovo Jamnica

      To je odgovor??? Keri bi si mislo…

     • xtc

      Saj levi NE mislite,ovce ne mislijo.

     • Jovo Jamnica

      Pravijo, da misliti pomeni – nič vedeti…

 • Jovo Jamnica

  Tunnnnnnneeeeeek, nekaj sn te fprašo spodi…

 • Delta

  Šarec ne bo nikoli sestavil vlade. Namesto njega jo bo sestavil Gregor Golubič, s pomočjo dobrih stričkov. Za Slovence njihova vlada ne bo naredila nič, ampak to ni pomembno, važno je samo to, da se bodo eni in isti še naprej bogato napajali iz virov, polnih davkoplačevalskega denarja. Mi bomo pa še kar tiho in jim bomo še naprej plačevali…

  • Jovo Jamnica

   OOOOO, ti pa si neki pametnjaković. Fse veš… Janša je Alfa. LOL

   • xtc

    Definitivno za vas Leve.

    • Jovo Jamnica

     Kaj ti si Beta, da si kuj fskočo???

     • xtc

      Jaz?
      Jas sem za vas omega.

     • Jovo Jamnica

      No ja.. Še Opel jo je neho delat. Bog že ve zakaj…

     • xtc

      Ja ampak ona iz Švice,buksl,ki vam odšteva.

     • Jovo Jamnica

      Meni se dopade edino Schafthausen…

  • xtc

   Težava je ,da sta Kučana in Golobića povozila čas in okoliščine,to nas bo rešilo te bande,ker ne morejo nič so neizmerno agresivni.

 • Dragan Krstič

  Pozabili ste navesti pogovor s Trumpom za časa obiska pri Orbanu.

  • Jovo Jamnica

   Trump se je z Orbanom meno opoldan, Janša pa je z Urško prišo v Budimpešto popoldne… Tak, da nea bluzi, če nea veš!

   • xtc

    In ti si bil zraven priča vsemu temu?
    He,he,he-LOL.

    • Jovo Jamnica

     Nisn polek sveto. Sn pa takrat za štos mađarske novice čito. Na interneti so poročali o tem, pret našimi culokafri…

     • xtc

      Pa ti takrat tud niso tablete popustile?

     • Jovo Jamnica

      Niso! Aspirin, tudi če popusti, sledi glavobol. To pa na relevantne spletne novice ne vpliva. Mogoče načne razsodnost bravca. to pa je tudi fse…

     • xtc

      He,he,he pri tebi ni v igri aspirin.

     • Jovo Jamnica

      Takrat ni blo v igri nič, zato se spomnim, magari sn zdaj pot fplivom maliganof. Čudno, da Krstić ni nič komentiro na moj ausdruk. Možno, da sn ga spomno, kak je poteko takrat Orbanof protokol-

     • xtc

      Razen hospitaliziranosti v Hrastovcu res ni bilo hujšega,vemo.

     • Jovo Jamnica

      Čuj, Krstić se še vedno ni oglaso, da bi moj argoment ovrgo. Nea vem, možno, da majo f Hrastofci hora legalis…

   • Tone
    • Jovo Jamnica

     Ja. Pol pa se človek benevolentno priduša, da gre za fake news, potlej pa sledi pogrom, češ glej kuga si model domišla…

  • VIKTORE

   Naj se tisti, ki so posredovali to laž tudi OPRAVIČIJO, ker so s tem zavestno zavedli svoje ovce!

   • Tone

    Zakaj bi se opravičevali? Saj so požrle že marsikaj, pa bodo še to, kot bi rekel moralni teolog.

 • Tone

  “…Janša sestal s tremi najvplivnejšimi svetovnimi in evropskimi politiki”
  Še sreča, da Merklova, Trump in Ši Džinping ne berejo člankov na Novi.

  • Jovo Jamnica

   Keri so toti najbol fplivni??? Na diskosi mam tak malo fotko, da razn Janšo po filingu, dobenga drugega nea prepoznam.

 • Jovo Jamnica

  Kam je Tunek splino… Vas fprašam!

 • Ponosen Slovan

  Mislim, da Severnokorejska nacionalna televizija in “lady in pink” ne pojeta takih idiotskih hvalnic svojemu Ljubljenemu vodji, kot vi debili na Nova24…
  Ovce pa blejejo z vami. Kreteni totalitaristični.

  • xtc

   Jep!
   Tud S Koreje ni taka kot Hanzi TV ,se strinjamin diktatorska.

   • Ponosen Slovan

    @disqus_aOsx1jgUMq:disqus kaj se maš ti ker kurac za strinjat z mano, govno debilno.
    preber še enkrat moj koment, dipshit.

    • xtc

     Seveda se strinjam Hanzi Tv je bolj diktarorska kot Korejska in opeva svojega ljubljenega vodjo nesojenega “malega novega Titeka”.

  • EOL

   Hallo, kakšen simbol pa zlorabljaš za svoje skrajno sprevržene levičarske komentarje?

   Malo se postavi pred ogledalo ti bednik in si vsaj nadeni kakšen drug simbol, da ne žališ pripadnike simbola, ki ga ti izmeček uporabljaš!

   Sicer pa… vprašanje, če za tebe sploh obstaja pomoč ali zdravilo….

 • sanguis sacrum

  Se enkrat na volitve.. Najboljše za Slovenijo..

  • Jovo Jamnica

   Brez veze. Jas sn leta 1992 volo SDSS. Še za živlenja spoštovanega dr. Jožeta Pučnika. Dobli smo samo 3.4% in se komajda uvrstili čez parlamentarni prag, ki je takrat znašal “bore” 3 odstotke. Še danes mi ni jasno, kako je bilo to mogoče, če pa je dr. Pučnik veljal za demokrata. Komiji so takrat rasturali…

   • večni srb

    Pučnik pač ni bil Janša, Janša je bil pa takrat še pič* dim.

    • Jovo Jamnica

     Stari, nemrem zaj adekvatno razmišlat, ker sn nagjen. Pa bres zamere…

     • večni srb

      Nč se pustit motit, jaz kr tak mal uletavam, ko že opozarjaš na ključna dejstva.

  • xtc

   Pride,pride nič bat.

   • Jovo Jamnica

    Ja ziher. Če nebojo pretčasne, bojo pa redne. Za to vedenje pa ja dans ni treba met fakultete…

    • xtc

     Sploh ,če te volijo kot Šarca in taki kot ti.

     • Jovo Jamnica

      Ni šanse, da bi jas volo Šarca. On je meni niko i ništa. Je pa bol simpatičn ko Janša. To pravi moja draga, kere politika sploh nea zanima.

     • VIKTORE

      XTC, kaj pa je narobe z mano kot volivcem ?

    • VIKTORE

     Volijo pa naj državljani Slovenije, ki bivajo na slovenskih tleh in jim je to domovina. Zakaj bi odločali o nas in o naših otrokih tisti, ki so se odločili za tujino iz določenih razlogov, ali so potomci pobeglih in zakaj bi v neki Južni Ameriki ali Avstraliji odločali o naši domovini ljudje, ki so tuji državljani, delajo in živijo na tujem…Ali tudi druge države iščejo volivce po svetu, da jim poklonijo svoj glas ?

     • Jovo Jamnica

      Neumnost. Ne more voliti nihče, ki ni polnoletni državlan Slovenije. To je pogoj. Argentinski državlan, slovenskih korenin, se ne more znajdet na volilnem spisku državlanov Slovenije… Če pa se v času volitev znajde slovenski državlan v drugi državi, pa ima pravico voliti po pošti.

  • VIKTORE

   in to s kandidati, ki naj predložijo potrdila o nekaznovanju! Kakor ostali državljani, ki iščejo službo. Predvsem pa brez namigovanj in dvomov v njihovo poštenje.

 • piko8

  Kaj vam rdeči gamadi ni jasno: g. Janez Janša je politik svetovnega kova!!
  Od šarca na MGARCA, to je domet šaraca!!!!

 • Tone

  Zakaj pa še za Slovenijo niso sestavili enake izjave, če je situacija enaka kot v Moldaviji?

  • Jovo Jamnica

   Kaka je situacija v Moldaviji??? Majo naval migrantof??

   • Tone

    Preberi članek, ki ga komentiraš!

    • Jovo Jamnica

     Praviloma ne berem člankov na Nova. Trenutno nimam motiva, da bi se načelu izneveril…

     • Tone

      Potem pa nič.

     • Jovo Jamnica

      Nea bodi zaj jezn…

 • xtc

  Leve hudo hebla situacija povsod postajajo enaki ilegalnim pritepencem.

 • Jovo Jamnica

  Odgovor nekemu čudaku Ponošenemu Slovanu… karkoli pač že to pomeni. Možno, da je mislo… ponosni

  You cannot reply to a post that is not active.

  ———————

  Kaj so to neki hieroglifi??? Jas vidim sam neke kvadratke, not pa 0IF
  602, pa 0IF923, pa 0IF603 pa 0IF604. Predvidevam, da se nekaj fsake
  štiri znake ponavla…

  • Ponosen Slovan

   @disqus_JdmHVN5UHp:disqus ummm… a si nepismen, govno nepojebano?
   Pa nov telefon ali pa komp si kupi, greznica usrana.

   • Jovo Jamnica

    LOL. Gdo bi si mislo, da te lahko tak ajnfoh sprovoceram. Če še nisi slišo za Tor Browser, ti jas nisn krif…

 • Tone

  Šarec lahko sestankuje s komer če, vlado bo sestavljal tisti, ki mu bo to čast zaupal predsednik države. Do tja pa še nismo prišli.

  • Aranvashili

   Šarac se pač trudi po svojem znanju navodilih in močeh…

   • Tone

    Od kod ti informacija, da ima navodila?

 • EOL

  Hallo ti neotesanec, kakšen simbol pa zlorabljaš za svoje skrajno sprevržene levičarske komentarje?

  Malo se postavi pred ogledalo ti bednik in si vsaj nadeni kakšen drug simbol, da ne žališ pripadnike simbola, ki ga ti izmeček uporabljaš!

  Sicer pa… vprašanje, če za tebe sploh obstaja pomoč ali zdravilo….

 • EOL

  Počasi prihaja čas, da te odpihne, ti gnili izmeček, ki zlorabljaš simbole!

 • BolimeĐoko

  Ej, si pa res eno usrane proti Jovotu.

  • Ponosen Slovan

   @disqus_2foVxt3EWU:disqus nism vedu, da je tekma, kreten usran domobranski.

   • Jovo Jamnica

    Glej, fsporedno mi laofa fse na Opera, pa vidim tvoje kakece pa banane istočasno… tak, da nea bluzi, ker mam pret sabo tri monitore, Linux Elementari, mini mac naštelan na Safari pa Windofs 10 na PC….

    • Ponosen Slovan

     @disqus_JdmHVN5UHp:disqus resno si ne želiš debate o operacijskih sistemih z mano. Niti o ostalem softveru. Kaj šele o hardveru. OK? Drop it.

     • Jovo Jamnica

      Sevea ne. Jas sn navadn tretjorazredni državlan pot ekstra zaščito države, strojni tehnik po poklicu in star 62 let. Torej, kako bi naj tekmoval z tabo???

     • Ponosen Slovan

      @disqus_JdmHVN5UHp:disqus nikakor, saj ti pravim.

     • Jovo Jamnica

      Čuj, sn pa si kupo Commodoreja leta 1982. Veš kak je blo giftno programirat v Basicu??? Pike, poke… hahahaha…

     • BolimeĐoko

      Ne sekiri se Jovo, te bo SMRAD nesel štupo ramo, he, he

     • Jovo Jamnica

      Eh, ni panike. Meni je to zabava…

 • Tone

  “… v Moldaviji odvija podobna zgodba kot v Sloveniji, kjer se vladajoča elita požvižga na voljo ljudstva…”
  A mi lahko kdo pojasni, kako se naša vladajoča elita požvižga na voljo ljudstva?

 • Jovo Jamnica

  Kam greš zaj??? Mene nisi nič sprovociro. Jas sn tebe… ROTFL

  • Ponosen Slovan

   @disqus_JdmHVN5UHp:disqus zanimivi so samo janšisti, sds-ovci in domobrančki. Ti ne spadaš mendje… ne kurčiš se dovolj, da bi bil lahko večno jezni desničar. Sry…

   • Jovo Jamnica

    Jas sploh nisn nikol jezn. Če pa v SDS nebi blo Grimsa, Breznika, Črnaća, Pojbića, Tankota, Žibertove, Mahnića, Kaloha in sevea Janše, pa bi premislo, če nebi gdaj na volitvah, sevea ne na totih tumastih proporcjonalnih, spet volo SDS, tak, ko sn nazadne volo SDSS, leta 1992. Letos sn volo Zedinjeno Slovenijo, magari kot puritanec, kar se slovenskega jezika tiče, viham nat srbizmom Zedinjena… nos. Kakorkoli.

    • stane

     Zedinjena Slovenija ne obstaja. Nikoli ne bo, ker je prevec kucanistov, mafijcev. Teh ubijalcev slovenskega naroda se mormo resiy pa bo SLO zedinjena. Drugace nikoli.

     • Jovo Jamnica

      Gdo si ti, da veš, kak nekaj nikol nebo??? Najbrš res, Zedinjena – nebo. Bo pa možno… enotna, združena ali zvezna, če se recimo v ustavi spremeni status pokrajin v zgodovinsko veljavne dežele… Beseda zedinjena je srbizem in je Slovencem fsiljen f času preloma devetnajstega stoletja, takrat, ko so tut Prešerni roko zvijali, ko je Zdravico piso…

     • Stane

      Jasno je,da narod ne more biti nikoli(miselno,idejno)zdruzen,ce nekdo drzavo unicuje(laze nenormalno krade,uvaza crnce iz Afrike,Azije Bliznjega vzhoda. Drugi pa to zazna in opozarja. Levi in desni pol v takih situacijah ne bosta si nikoli enotna(zedinjena).Ti si gospod Jovo mislil na teritorij.
      Po zaslugi vladajocih smo izgubili Piranski zaliv skoraj v celoti,pa se nekaj na kopnem.
      Nihce se ne vprasa kdo je Hrvatom dovolil kontrolo na polovici Piranskega zaliva. Do osamosvojitve je celotni piranski zaliv kontrolirala SLO policija. Zakaj se je SLO policija umaknila na polovico Piranskega zaliva? Vprasaj KUCANA,KI JE RAZOROZIL TO,DA SE JE KOMAJ BRANILA. Kaksno placilo je Kucan dobil za to veleizdajo??? In koliko?????So stvari na katere ni odgovora. Zakaj?vemo vsi.

     • Jovo Jamnica

      Bla, bla, bla… F cajtu konflikta so celi Piranski zalif kontrolirale naše enote. Pol pa so naši naenkrat pustli (Janša), da so se Kroboti dokopali, meni nič, tebi nič, JLA kompleksa nat Savudrijo. Teritorjalci bi ga mogli zasest, ker je to spadalo pot Piranski kataster, enako ko Trdinof vrh in mi bi še dans meli Savudrijo… Saj veš, ki je Savudrija… neda???

     • Stane

      Besedo zedinjena nisem prvi uporabil. Malo poglej visje od mojega pisanja. Kaj je SLO beseda kaj pa srbsko ali hrvasko,mi je dobro znano. Ucili smo se ze v osnovni soli,vsak dan delam z njimi(srbi,hrvati,bosanci,makedonci,avstrijci,nemci,2francoza). Tudi v JNA sem bil. No pa vseeno hvala za opombico.

     • Jovo Jamnica

      Jas pa sn služo v JLA… po slovensko!

     • Stane

      Da ne pozabim. Kdo sem jaz? Sem nekdo,ki mu po znanju ne sezes niti do gleznja,kaj sele do kolen. Bolje,da si tiho in se ucis od malo starejsih. Lp

     • Jovo Jamnica

      Lasna hvala se pot mizo vala…

 • BolimeĐoko

  hja pa res si sprovociral hja, ja, ja,. O, ti DOMIŠLJAVI SMRADONJA… he, he

 • Republic Commando

  Pa saj se mi skoraj smiliš :).Skoraj :)))

 • Jovo Jamnica

  Haloooo @Ponosni Slavjanđes ba??

 • Jovo Jamnica

  Pa Tunek je tut splino…

  • janko

   Jovč, a si se že zbudo? Tvoj šef, Zmago je pa dobil v Bruslju po klunu. Eden od 13tih. Ampak saj se bo pozablo. To je nič v primerjavi z levuharskimi kriminali vseh vrst in nihče jim ne more nič, to moram povedati, to hočem povedat!
   Škoda, sedaj pa v parlamentu en cajt ne bo mogu bit glasen, ker mu bodo servirali nazaj. Enkratno zna povedat vsakemu direkt kar mu gre! Včeraj sem prvič pogledal kako tvita Janša. Ne laufa to njemu. Kot tudi ne Trumpu.

   • stane

    Zmago je pojasnil vse v zvezi s tem kar je bilo ze pregledano iz strani EU komisije in nasih organov. Nobenih obtozb ni bilo. Vss je bilo transparentno. Ker pa domacim izdajalcem to ni slo v racun so ga blatili(tako kot Cerar J.J v EU V KRATKEM). Ces,da je radikalec,ker je zaveden Slovenec in oba delujeta v dobro SLO i njenih drzavljanov.
    Da pa se bojijo,roke pravice za kriminal,ki so ga zganjali na racun nas davkoplacevalcev pa nic. Razumljivo. Kucanisti, se bojim bodo s plenjenjem nadaljevali. TUDI LUSTRACIJE SE BOJIJO KOT HUDIC KRIZA.
    TO SO PRAVI RAZLOGI DA SE BOJIJO J.J IN ZMAGOTA.

    • Jovo Jamnica

     Zaj si nas pa ful pomiro… LOL

     • Stane

      Malo realnosti ne skodi!!!!

     • Jovo Jamnica

      Ja, ziher. Čuj, zakaj bi naj bli zavedeni Slovenci – radikalci???

    • lili pili

     Lopov se ne boji lopova, gre za igro kdo bo vec odnesel, mi volivci pa smo butalci..

     • Stane

      Poglej kaksno placo ste imeli leta 2004—2008. 30% visja kot danes.Takrat je vladal J.J.
      PO TEM LETU SO NAS ZACELI STISKATI ZA VRAT KOT KURE. DEJANJA SO VAZNA NE PA….BLA BLA…….BLA

     • lili pili

      Po izpisku iz spiza to kar si napisal sploh ne dzi, pa sem vseskozi na enakem delovnem mestu, ti pa si mogoce bil takrat priviligiran kot clan sds

   • Jovo Jamnica

    Vir: arhiv Andrej Šiško, Maribor
    …………..

    Na kratko o Zmagu Jelinčiču

    Rodil se je 7. januarja 1948 v Mariboru, očetu Radu in mami Lei. Oba sta bila partizanska prvoborca – komunista. Oče je bil tudi pripadnik zločinske komunistične likvidatorske organizacije VOS, iz katere je kasneje nastala OZNA ter UDBA. Tudi mama je bila sodelavka UDBE (Za lažje razumevanje, so vse obveščevalne službe VOS, VDV, UDBA, SDV, KOS, VIS in SOVA, imenovane z najbolj znanim imenom – UDBA. VIS in SOVA sta sicer za razliko od ostalih jugoslovanskih komunističnih služb, slovenski obveščevalni službi, vendar obe »prestreljeni« z dvojnimi agenti UDBE, zato sta tudi oni poimenovani UDBA). Oče rado je menda zelo rad v stanovanjih pregnancev takoj po vojni pobiral vse kar je bilo premičnega in vrednega. Od tod potem tudi velika vnema sina za prekupčevanje z starinami. (originalne slike, zlatnina, kovanci, staro orožje in druge vredne starine)

    Jelinčićovi idoli…

    1. Josip Broz – Tito
    Kot sin primorskih staršev bi naj bil Jelinčič najbolj ponosen nanj zato, ker je ukazal umik partizanske vojske iz Trsta, slovenske obale in Gorice. Enako bi naj bil ponosen nanj zato, ker je Hrvatom prepustil tisočletno slovensko Istro in dele ozemlja vzdolž slovensko-hrvaške meje, prelomil obljubo dano slovenskim partizanom, da bodo lahko Slovenci po koncu vojne služili vojaški rok v Sloveniji in da bo poveljevalni jezik slovenski. Točno tako ravna sin slovenske matere! Še posebej pa bi naj bil ponosen na to, da je Tito zibelko slovenstva, Koroško s Celovcem in Gosposvetskim poljem, zamenjal za 12.000 domobrancev, ki so bili potem izvensodno poklani.

    • janko

     Tole naj bo nedvoumno: ali je torej Zmago besen na Tita?

     • Stane

      Tito je bil za casa zivljenja idol vsem takrat nevednim Jugoslovanom. Danes mnogi/razmisljamo drugace.To morte razumet. Bil sem ponosen,da sem Jugoslovan. Nismo pa vedeli o vsem tem to, kar vemo danes. Seveda danes obtozujem rezim,za vsa zlocinska dejanja,ki so bila storjena.
      Vem pa,da so bili krivi tisti komunisti,ki se -nekater brcajo in rovarijo se danes.

    • janko

     “”Josip Broz – Tito
     …. je ukazal umik partizanske vojske iz Trsta, slovenske obale in Gorice. …. je Hrvatom prepustil tisočletno slovensko Istro in dele ozemlja vzdolž slovensko-hrvaške meje,
     ….prelomil obljubo dano slovenskim partizanom, da bodo lahko Slovenci po koncu vojne služili vojaški rok v Sloveniji
     …. je Tito zibelko slovenstva, Koroško s Celovcem in Gosposvetskim poljem, zamenjal za 12.000 domobrancev, ki so bili potem izvensodno poklani.””

     To so dejstva, ja!
     Levuharji, ali boste še peli revolucionarne partizanske pesmi?

     • Jovo Jamnica

      Z tebo nebom več komoniciro, ker sploh nimaš niti nahcindunge…

     • Tone

      Domobrancem ni nihče ukazal umika iz Ljubljane in Slovenije, So kar sami zbežali in pustili slovenski narod na milost in nemilost komunistom.

     • Kapodistrias

      Vseeno pa so izbojevali zadnjo bitko 2. svetovne vojne; čeprav maloštevilni in pomanjkljivo oboroženi so povsem razbili partizansko blokado na reki Dravi na avstrijskem Koroškem. Drži?

     • Tone

      Po podpisu premirja, kar spada med vojne zločine.

     • Kapodistrias

      Domobranska vojska ni podpisovala nobenega premirja. Razbitje blokade pa veliko pove o junaštvu in moči enih in drugih, drži?

     • Tone

      1. Takrat 2. svetovne vojne v Evropi ni bili več, zato nihče ni mogel izbojevati zadnje bitke. To je bilo potuhnjeno dejanje obupancev.
      2. Močnejša in bolj junaška vojska ni podpisala premirja, ampak pobegnila!!!
      3. Domobranci niso bili nobena vojska, za njih je kapitulacijo podpisal Wehrmacht.

     • Stane

      Po koncu vojne so komunisti pobili ogromno stevilo ljudi.
      KAJ TO NI ZLOCIN?????

     • Stane

      Se danes to pocnejo,samo na drugacen nacin.
      Unicujejo drzavo in drzavljane v celoti z uvazanjem neperspektivnimi migranti,ki jim nudijo vso raskosje.
      Ob tem pa lastni narod zatirajo in ugonabljajo.KAJ TO NI ZLOCIN??

     • Tone

      Ne to ni zločin, to je dobrodelnost in človečnost.
      Da uničujejo državo je tvoja ocena, mednarodni ocenjevalci Slovenije ne ocenjujejo slabo, v marsikaterem segmentu celo odlično.
      Ti, ki Slovenijo sovražiš, jo pa moraš prikazovati v najslabši luči.

     • Tone

      Ali kdo morda trdi, da ni?
      S tem ne moreš opravičevati belogardističnih zločinov, zlasti, ker so to počeli prvi po podpisu premirja.

     • Stane

      Zakaj? Vedeli so kaj jih caka. Imeli so prav,da so se branili. Noben zlocin ni upravicen.
      Dobro vemo kaksne zlocine so delali partizani po letu 1945. Ne opravicujem nikogarsnji zlocin. Samo razlagam kaj in kako je bilo.

     • Tone

      Na reki Dravi se niso nič branili, napadli so partizane, ki po kapitulaciji niso pričakovali spopadov. Zato so imeli velike izgube in ne zaradi hrabrost domobrancev kot trdi Kapodistrias.

     • Šobar Davorin

      Mislim, kapodistrias, de se originalnoi Kapodistrias, med drugim zunanji minister Grčije in Rusije enmau zgraža nad tabo. De se izdajaš za njega. Na tak način.

     • Stane

      Dobro ves kaj so partizani delali s soborci,ce je kaj pokritiziral,kaj sele z domobranci,ki so komunistom dali po kljunu. Ze sama beseda domobranec pove ,da je to branitelj doma. Partizani so na silo jemali zivez , praznili hleve. Zato so se organizirale vaske straze,domobranci,belogardisti. Da so pa prisli do orozja so se pa morali povezati s tistim,ki je orozje imel.

     • Tone

      Jaz govorim o letu 1945, ti pa odgovarjaš z letom 1942. Ne bo šlo, če ne znaš drugega kot ponavljat naučeno mantro, se raje vzdrži.

     • Stane

      Moras razumet kaj je napisano. Napisani so razlogi za razvitje domobranstva,komu so se prikljucili in zakaj. Kaj so komunisti poceli z domacini, tudi po letu 1945. Domobranci so bili stevilicno slabsi in vopremi. Zakaj bi pa cakali v Ljubljani partizane? Da jih partizani pobijejo? Bi ti cakal na sigurno usmrtitev? Razmisljaj,se ti splaca!

     • Tone

      Zakaj pa ne, poznamo primere, ko so se vojske upirale do zadnjega, branile položaje in domove. Tisti, ki so se partizanom predali, so praviloma ostali živi, posebno navadni vojaki.

 • janko

  Lej, razmisli o političnem dogajanju in stanju, v vsem času samostojne domovine. Res. Jaz nisem v politiki, samo dobro hočem svoji deželi in narodu. Od nikogar nič ne rabim in ne pričakujem. Sem pa besen nad levičarsko zmoto, ki trmoglavijo in delajo samo slabo. Če bi sebi, naj; pa zavirajo in celo uničujejo državo, ker se trdovratno držijo oblasti in položajev – zaradi lastnega bogatenja. Od 91. leta do sedaj preglej in analiziraj dogajanja! Potem pa zavzemi svoje stališče. Vam mladim pripada prihodnost. Kakšno bi rajši imeli: kot v Avstriji ali kot v Venezueli? Srednje poti bo vedno manj, vsak dan manj.

  • stane

   Cestitam!!!
   Nekatere je potrebno postaviti pred dejstvo,da kaj razumejo,eni pa ne bodo razumeli nikoli nic. So patoloskega znacaja.Takim ni pomoci,so za na PHP.

   • stane

    Ponosen Slovan je ponosen na tiste,ki unicujejo drzavo in sodrzavljane. Seveda,tak je tudi sam

 • ĐĐ Style

  “…..se je Janez Janša sestal s tremi najvplivnejšimi svetovnimi in evropskimi politiki…..” HE HE HE HE, tile klovni še v lastnem skretu nimajo vpliva, kajšele v svetovni politiki.

  • Stane

   V komunisticnem dreku se valjas ti in taki slaboumni kreteni kot si ti. Baraba [email protected]

   • Šobar Davorin

    Saj misliš na ijjja. Nje. Komisarja čete Ivo Lola Ribar. Komunista.

 • stane

  Te crnuhe pa vi kucanisti vlecete v SLO , ker mislite tem lenihom na hitro podeliti drzavljanstva in iz njih narediti crne volivce. Iz njihove stani se tidi vam crno pise PREBERI SI KORAN. O DZIHADU,O SHERIATU TI LEPO PISE. LEVAKI STE ZE ZDAJ NJIHOVI HLAPCI,KI BOSTE POKONCANI,KO VAS NE BODO VEC RABILI. TAKSÑO STANJE USTVARJATE VI LEVAKI. VAM BODO ZENE POF.KER SE TEGA NE ZAVEDATE.MAJMUN SLABOUMNI!!!!!

 • Šobar Davorin

  Piše Richard Schneider; knjiga; ” Kraj zločina: Hypo Alpe Adria”; str. 81: “Podkupnina je znašala 250.000 US$ na ladjo. Ta denar je bil namenjen obrambnemu ministru, Janezu Janši”. Pove You Tube na predstavitvi knjige “Patriotism For Sale”: “V Luki Koper je pristalo 40 ladij”. 40 ladij x 250.000 US$ = 10,000.000,00 US$. Deset milijonov. Dolarjev. V žep poštenjaku. Zbor evropoštenjakov. Kenede.

  • VIKTORE

   Če bi bil ,predsednik države moder in pravičen, ne bi pristal NIKOLI na kandidaturo človeke, o katerem pišejo podobne knjige in članki. Na takšne politike ne moremo biti ponosni niiti opravičevati njihova dejanja!

  • Kapodistrias

   Kretenizmi na kvadrat!

  • Mira Mikec

   Se umeraj manj kot 70 miliard, ki jih je pokradla udbo mafija in odnesla v davcne oaze.

  • VIKTORE

   Je kdo, ki bi to novico in knjižni dokaz predal mednarodnim sodiščem v obravnavo? Koliko žrtev je takšno dejanje povzročilo, koliko otrok ostalo brez staršev, koliko domov je bilo uničenih. Zaradi prekletega in krvavega denarja in pohlepa posameznikov. Naj ta primer prevzame mendarodno sodišče – če v naši državi ni pravnika, ki bi si upal sprožiti proces. Ali ni to zločin proti človeštvu ? To ne bi smelo nikoli zatarati!

   • VIKTORE

    Kje ste g. dr. Petrič, pa ustavni sodniki, dr. Župančič- najvišji eksperti slovenskega sodstva, da so pristali na ZASTARANJE procesa Patrija, ki je samo nadaljevanje tega? Za takšno dejanje ni spregleda.

   • Šobar Davorin

    Ne bo nič. Null. Jih je preveč vedelo in so molčali. Kdo ve, zakaj. Zdaj se pa bojijo odpiranja Pandorine skrinjice. Pravzaprav kontejnerja.

 • Jožica

  Ti si ponosen le na svoj drek in smrad levičarski posranec. Le ti se malo zberi in išči in poščij svojo zabavo na cekretu ne pa na tej spletni strani.
  Ponosen si lahko le na svojo gnilobo, pri slovanu pa nisi niti senca od S. Slovani so bili pokončni in pošteni ljudje, ti pa si v svojih komentarjih bolj podoben levičarski spaki, ki brez argumentov kar vsepovprek kovneš, blatiš in pljuvaš vsemu kar ni po tvojem okusu. Levičarska budala pač ostaja levičarska budala ki se hvali z imenom(“ponosni slovan”) da bi prikril svoj gnili karakter. Tvoj smrdeči gnoj bolj spada na smetišče kot na komentiranje na spletu. Ko ne znaš argumentirano komentirati potem pa pljuvaš z vsemi svojimi gnilimi komentarji in provokacijami.
  Najslabše kar na svetu obstaja so plačane levičarske spletkarske budale ki prisegajo in smradijo povsod kjerkoli se pojavijo. In vse je vidno v tvojih bolnih komentarjih ki jih razvijaš v svoji bolni glavi in razmišljanjih!!!!!!!!!!!!!

  • Kapodistrias

   Res se je ta levičarska svojat razpasla po vseh medijih. In kdo jih plačuje? Vemo kdo in s čigavim denarjem. Našim pokradenim denarjem, kar je najbolj žalostno. Denar iz bančne luknje ni kar tako izpuhtel. Ni namenjen samo ugodju posameznikom, ampak tudi perpetuiranju boljševizma. Ni kaj, osvojiti oblast in jo zadržati, to boljševiki res obvladajo mojstrsko. To pa je tudi edino, kar znajo.

  • Stane

   Pusti ga,naj se strezni. Je ze sam sebi v napoto.

 • Bandit123

  Janez vedno v tujini išče neke “eminence”, a če bi rad vladal bi jih moral iskati doma.Vsi ki v tujini kaj veljajo, pa ga ne “šmirglajo” kaj dosti.

  • Stane

   Ce bi se zgledoval po tebi in tvojih kucanistih,bi bilo tako.
   Imate kot otroci,neuresnicljivo zeljo.

 • lili pili

  Pa sem bil preprican, da so trump, putin, teresa, gela, macron…. najvplivnejsi in naj pomembnejski svetovni 7n evropski politiki,

  Hvala vova tv 24 da si me poducila

  • ĐĐ Style

   Janša je številka 1 na Balkanu

   • Tone

    Do sedaj so to opazili le v Prištini.

   • lili pili

    Ja sigurno na balkanu, sajnod tam tudi prihajaaa

   • Stane

    Hotel si reci v Evropi. Saj je Balkan Evropsko ozemlje.

  • KP

   Pa si se zmotil. Najvplivnejši je Kamel Šejker.

   • lili pili

    Zelo hvalezen za info…

  • miro52

   Jaz sem tudi pol pa berem in vidim kr neke nepomembne tri tipčke. Kaj je to:propaganda, manipulacija ali zajebancija. Prosim tole občestvo tu na portalu, da me poduči in razsvetli……

   • lili pili

    Glede na vecino bralcev, ki vse verjamejo kar napisejo je to cista manipulacija….

 • Vili

  Vi ste pa zelo pozabljivi :D Pred nekaj leti tudi ni Janša zmagal na volitvah temveč Jankovič pa vas ni nič pekla vest zaradi tega. Barabe primitivne!

  • KP

   Jankovič je zmagal na volitvah? Bedak zahojeni čefurski,nehvaležen! Pa Jureček je bil pa minister za mafijska posla?

   • Tone

    Njegova stranka je dobila največ glasov. Bedak zahojeni čefurski, nehvaležni!

  • Stane

   Za Jankovica-mafijca in njegovo bando primitivno je dober samo inox in strajhar za v vecna lovisca.

  • Iva

   Jankovič je imel priložnost sestaviti vlado, vendar ta v parlamentu ni dobila večinske podpore, nato pa jo je dobila druga vladna koalicija. Enako pravilo velja še vedno. Če Janši ne bo uspelo, ima naslednji možnost Šarec, ki je bil (stranka) drugi – sicer pa s polovičnim rezultatom v primerjavi s SDS!

   • Tone

    In kje je problem? Zaenkrat se stvari odvijajo natanko tako.

  • piko8

   Ooankar zna šteti samo naropan der Slovencev pa narodni izdajalc milan kurçan tudi!!

   • Soave

    On našteje toliko, kolikor mu drugi ukaže !!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!