Mesec dokazuje, da je za na Luno: Na hrvaškem portalu stresal neumnosti, kot “SDS je nedemokratična, ker jo je podprlo največ volivcev”

Luka Mesec (Foto: STA)

Kakor drži reklo, da “iste sorte ptičev skup’ letijo”, tako te dni ne preseneča, da je Luka Mesec opravil intervju z enako motenim spletnim portalom na Hrvaškem, imenovanem Novosti, ki je znan po svoji nastrojenosti proti katoliški cerkvi in smatra povojne zločine komunistov v Kočevskem rogu za navadne izmišljotine. Mesec je v intervjuju med drugim povedal, kako se delavski razred, ki ga naslavlja Levica, ne zaveda, da je delavski razred, svaril je pred prvakom SDS, ki se po njegovih besedah zgleduje po madžarskem premierju, in dejstvo, da je SDS dobil 25 poslancev v parlamentu, označil za nedemokratično.

“Skrajno desni pol, SDS s 25 odstotki volivcev in 25 poslanci v bodočem parlamentu, je postal orbanovska stranka. To pomeni, da so Janša in njegovi zdaj odkrito nedemokratično in antiliberalno nastrojeni,” je povedal Mesec v intervjuju. Kako je prišel vodja Levice do zaključka, da zato, ker je večina volivcev podprla SDS, to pomeni, da je SDS nedemokratična, je najbrž eno od tistih vprašanj za milijon evrov, na katera ne bomo nikoli dobili odgovora. Še bolniki, ki trpijo za mrzlico, premorejo več koherentnosti.

Po Meščevih besedah naj bi bil predsednik SDS Janez Janša “nevaren, ker njegov želeni režim realno funkcionira v sosednji Madžarski, on pa bi ga rad prenesel v Slovenijo”. Z drugimi besedami, Mesec je proti stabilni gospodarski rasti, nižanju brezposelnosti, varnosti, višanju življenjskega standarda v državi ter stabilni vladi, ki je na zadnjih volitvah osvojila dvotretjinsko večino. “Mislim, da ta pojav lahko imenujemo neofašizem,” je povedal Mesec. Če to upoštevamo, je kaj hitro jasno, kakšno Slovenijo si želi Mesec.

Levica še naprej cinca
Levica ne ve čisto zares, kaj sploh hoče. Stranka naj bi bila razdeljena na dva pola. Del hoče v koalicijo, medtem ko bi bili preostali še naprej radi v opoziciji. Mesec kot kompromisno rešitev navaja portugalski model, kjer sta Levi blok in Komunistična partija del opozicije, a vseeno sodelujeta s sredinsko koalicijo. Kar pa je izpostavil, je, da se na nikakršen način ne vidijo v koaliciji z Janšo. “Evropski klub krščanskih demokratov (EPP) ima v celoti, če temu tako rečem, diametralno nasprotna stališča z našimi.” Del EPP je tudi vladajoči Fidesz Viktorja Orbana na Madžarskem. “Verjamem v možnost nekakšne anti-Janša rešitve, čeprav Janša ni edini problem.”

Primer salonskega levičarstva Luke Mesca na njegovem Instagram profilu. (Vir: Facebook)

Ko je novinar izpostavil, da Mesec govori, kot da je “treba slovenski buržoaziji pomagati, da obstane”, se je slednji z izjavo strinjal. “To je točno,” je dejal in dodal: “Oblikovanje domače elite v Sloveniji je propadlo s krizo 2008.” Slednje je še toliko bolj smešno, če upoštevamo, da Mesec v istem intervjuju opozarja, kako Slovenija potrebuje buržoazijo, po drugi strani pa skuša redefinirati delavski razred. “Tisti, ki iščejo prototipnega proletarca v kombinezonu, umazanih rok in čistega srca, bodo vedno ostali razočarani. K delavskemu razredu je treba pristopiti realno, k takšnemu, kakršen je danes. Sestavljen je iz lumpenproletarcev, brezposelnih kot tudi kulturnikov in akademskih prekarcev itd. Skušamo nagovarjati vse te segmente.”

Salonska Levica še naprej salonska
Za Mesca je problem, da se ljudje, ki naj bi jih nagovarjali, niti sami ne zavedajo, da so delavski razred. Zares prečudovit primer razmišljanja predstavnika salonske levice. Predstavnik delavskega razreda ni običajen delavec, temveč akademik oziroma brezposelni. Bližje resnici, ki si je Levica ne upa priznati, je dejstvo, da Levica ne nagovarja delavcev, temveč ljudi, za katere si domišlja, da so delavci. Analize so namreč pokazale, da je Levica največ glasov dobila v najbolj razvitih delih države, to je na slovenski obali ter v središču Ljubljane, kjer živijo ljudje z najvišjim standardom. Preostali deli, kjer je delavstvo številčno močnejše, so pripadli SDS.

Kar je še bolj zanimivo, je Meščeva lastna hinavščina. Medtem ko se usti o podpori delavcev, pa Levica, kakor je pred časom poročal Dnevnik, sama ne plačuje svojih lastnih delavcev. Zares, to je zlat primer stranke, ki naj bi se borila za delavce, v resnici pa jim gre samo za lasten užitek.

Ivan Šokić

 • althar

  Me zanima, kaj bo ubogi lunatik potem rekel po naslednih predčasnih volitvah, ko bo SDS dobila 40%?
  #SajMeNe

 • Olga2345

  Mesec je s svojim širjenjem sovraštva, laži in izključevanja skrajni levičar – fašist! Po znanju je nula, kar zelo uspešno dokazuje!

 • antimur

  Ne, da je ta levi fašist Mesec za na Luno, on je za gotovo nor in vsi, ki podpirajo njegovo levo fašistično, antislovensko bluzenje, programa pa tako nima, razen mantre kot čefurski kriminalec Janković :” sem proti SDS, Janši in skratka vsem, ki so za Slovenijo”!

 • traktor

  A ni škoda, tolk placa, za takšne debile? Zamislite si, da bi bil takle PV.

 • Oregon

  ta je res iber butl. Mislim da je en tolk prefrigan in pokvarjen, da stavi na to, da je nekaj % ljudi vedno za take bolane ideje kot dso njegove, pri nas pa, na 45 let podlage enoumja je ta procent še nekoliko večji. In hop, se sončiš v parlamentu, vlečeš plačo, nič ne delaš, nekaj škode za državo pa to bo že nekako šlo in tako zguraš polovico delovne dobe, potem pa se nabijep recimo na rdeč križ in je čudovita penzija tu.

 • Ivan Serpentinšek

  A ta poba ne ve da skrajne desnice pr nas ni. Skrajen je samo on na levici…
  Pr nas ni nacionalsocialistov ali neonacistov…
  To so kalimeroti ki sploh ne poznajo politične polarizacija.
  V parlament pa ga rinejo elitneži da bi jih držal pr koritu. Čestitke za tak delavski razdred Mesec!

 • Hun

  hinavski ste prav enako SDS ko branite burzoaznega Vrhovnega sodnika, ker je vas simpatizer…hinavsko pa diskreditiral delavca- varnostnika na minimalcu, ki vestno in profesionalno opravlja svoje delo na minimalcu

  • xtc

   A bi šlo brez traparij-za tako ravnanje varnostnika na USA Supreme Courtu ,bi letela oba šef in varnostnik z trajno prepovedjo državne službe.

  • janez cepec

   SDS mantra in seveda njih velikega diktatorja je, da če sodniki sodjo vodji ali stranki u prid, so oh in sploh, če pa vodjo obsodjo, poj so pa ostnek komunajzarjev in niso neodvidni. so vat, sej je ljuljeni vodja tud ostanek komunajzarjev, no ja, še skoz je komi

   • Hun

    “Oce odpusti jim sj ne vedo kaj počnejo”

  • SIMON ROZIC

   …a ti ne bi bil presenečen, če bi te, ko prideš domov, aretirala kar tvoja dolgoletna
   gospodinjska pomočnica?

   • Hun

    ne, lahko te pa pocuka za rokav, da si sezujes posrane cevlje

    • SIMON ROZIC

     …a ga je varnostnik le malo pocukal? Ne verjamem!

     • Hun

      verjames kar hoces…to je tvoja pravica…se zdalec pa ni nujno, da je resnica

 • janez cepec

  Mesec je res za luno in orng fuknen, de je pa SDS nedemokratična stranka bo pa kr držau

  • xtc

   A si spet v Begnah,spet nis tablet jemal?

   • janez cepec

    teb tud tablete ne pomagajo več, s kolom po glav, pa si dobr za par urc

    • xtc

     Vidim ,da si spet bil brez tablet zato s pa nazaj v Begnah.

  • sprehajalec

   Kwaj janez, a č se pa partijc med seboj fizičn pluvajo, tko k so se na kongresu poumeščeve partije je pa demokracija a kwa?

 • xtc

  Mesec je z IQ jem tam nekje med orangutanom in gorilo o ostalem nima smisla.

  • janez cepec

   ti si pa pod usemi tremi

   • xtc

    A še zdaj nisi uzel tablet?

  • janko

   V tej vukojebini dobijo vedno dovolj glasov nepoučenih, da imajo poslanske plače. Ko so pa med štirimi zidovi, se pa nam smejijo, vedo oni, da je to kar bluzijo NEREALNO, UTOPIJA, SVETOVNO zgodovinsko IZKAZANO PEKEL!!

 • Hribouc

  A je tega hudička mati učila hoje po rokah namesto po nogah?
  A mogoče tudi serje stoje in ščije sede?
  Ta se dela, da je butnjen, govori vse obrnjeno, gleda v oči in laže sproti !
  —————————————–
  Vemo, da to ni niti slučajno slučajno !

  Laž je črna kosmata in krvava nesmrtna in usmrajena satanska duša komunizma. To ta gaunar dobro ve!

  A da bi taka in podobna svojat vladala, vodila narod?
  A seveda, sodrga.

  • domovina mili dom

   Samo njo vprašati, če se ga sramuje. Na ta način izvemo kakšna je mati.

 • Dillinger

  Temu butcu je potrebno že enkrat dopovedati,da je bil Hitler komunist in,
  da je NSDAP-nacionalsocialistična nemška delavska stranka,ki je vse
  podržavila,kdor je bil proti so ga “upepelili”.Vam je znano anede.

  • Hun

   pod Hitlerjem je bilo najvec napredla v vsej zgodovini Đermanije

   • xtc

    Ja tud zapuščina je bila “napredna” kot pri vseh socialistih -vojna in polom.

    • Hun

     Nemcija se je gospodarsko dvignila kot feniks iz pepela

     • david23

      Marshallov plan in ostale zgodbe pa niso imeli nič pri tem, ali kako?

     • xtc

      In iznašla novo vrsto “wilkommen socializma” po Stasi Maedche-ino.

   • slosin

    a pol so imel domobranci prov, ker so se mu priključili…?

    • Hun

     zarad vojasko tehnoloskega napredka, ki bi pomoril se vec upornikov prot nacizmu…
     nevem presodi sam, kolk je blo prou..

    • domovina mili dom

     Komunisti šimfajo Amere, da se vtikajo vsepovsod. Točno to. Največjo napako so naredili v IIWW ko so pomagali osvobajati Evropo……..

   • sprehajalec

    največ ga je bilo pod kajzerjem v letih pred prvo vojno.

    • Hun

     ja civilizacijskega….tehnoloskega v tok kratkem casu kot pod Hitlerjem nikoli

     • sprehajalec

      Narobe. Vse štreke je zgradil kajzer, nemčija se je industrializirala pod kajzerjem. Uvedba avtomobilov in vodilna država po tehnološkem napredku takratnega časa.

     • Hun

      svotlobno hitr napredek v 4letih pod hitlerjem…iz paparntih in kartonastih avtov, letal…v najnaprednejse jeklene zverine…industrija je delala 25ur na dan z ekstremnim elanom

     • Dillinger

      Seveda so delali 25 ur na dan,ker je bil njihov delovodja esesovec z šmajserjem.

     • Hun

      s šmajserjem…stimulacija na vrhuncu

     • Štalmajster

      …. za intelektualno razmišljanje in nove ideje ;-)))

     • Dillinger

      Civilizacijski napredek je npr Auschwitz,Dachau…

     • Hun

      pa kapsule cianida…k so ga goltal častniki…kot domoljub Praljak

     • Štalmajster

      Ti še pa kar verjameš v pravljice.
      Pa Holodomor,…….

     • xtc

      Pa gulagi v Sibiriji vse to so napredki socializma.

   • KP

    Ja in kaj potem?

 • Miža

  “Mesec je v intervjuju med drugim povedal, kako se delavski razred, ki ga naslavlja Levica …”

  In kako to, da prav iz delavskega razreda ni nihče volil mesečeve Levice? Volili so jih lgbq-ujevci in podobni profili v Ljubljani iz mestnih četrti, kjer je najmanj delavskega razreda.

  • Anton

   kok npr. gospodarstvenikov pa misliš, da je volilo tega mesečnika, največ podpore je dobil med mladimi, ki se še iščejo in v vsej svoji zmedenosti oz zapozneli adolescenci, npr. Rogovci in njim podobni? Me zanima koliko študentov tehničnih, naravoslovnih fakultet je dalo glas za tega lunaka?

   sakazem press

  • domovina mili dom

   JU/JS se imajo za delavce.

 • xtc

  Mesec & Co so skupina ljudi,ki sodijo v psihiatrično ustanovo,saj je zgodovina vse njihove teze že zdavnaj povozila,kot popolnoma zgrešene oni pa še kar tumbajo.

 • Vera

  Ni vreden mojega komentarja .

 • xtc

  Dokler imamo v SLO v parlamentu take ekonomske neandrtalce,je vsak strah pred napredkom Slovenije v boljšo in bogatejšo družbo povsem odveč.

 • Adijostevi

  Ti prokleti FUKEC. Pa nisi vreden tv ekrana IDIOT. Naj te pofuka KOREL.

  • domovina mili dom

   Ni kriv on, ampak komunistični novinarji. Brez njih, bi levice na splošno ne bilo.

   • KP

    Žal se moram strinjati.

   • SIMON ROZIC

    Bo kar držalo! Propaganda je največja diktatura!

 • pajot

  Temu tipu je super v naši državi. Plačo ima enkratno,bluzi lahko kar mu pade na pamet,pa še peder je. A ni to fajn?

  • pajot

   Mal sem se zajebal. Ni peder,on samo nastavlja.

  • SIMON ROZIC

   Vidiš, vse ima, kar potrebuje volivec njegove sorte!

 • janez cepec

  ne sodi človeka po sebi

  • xtc

   Saj to tebi ves čas razlagamo pa ti ne zavergla.

  • Tomi

   Katerega človeka?

 • sprehajalec

  Skrunitev, nespoštljivost, ubijanje, nečistovanje, kraja, pričanje po krivem, prešuštvo laganje so vse greh za desničarja. Če pa to počne Levičar, pa gre za obrambo civlizacijskih vrednot.

  Luka Polmesec, POP TV 31.05.2018

 • domovina mili dom

  Zakaj so penzije in plače tako nizke? Ni kriv Janša. Ni kriva samostojna država Slovenija..
  Vse skupaj smo podedovali iz komunistične Juge. Torej demanti na to ne morejo imeti levakarji, pa naj obračajo kokr hočjo.
  Samo časovnico potegnimo od leta 45 pa do danes in primerjajmo normalno zdravo ekonomsko okolje severnih sosed.
  V Avstriji plače, penzije večje, zdravstvo brez čakalnih vrst in to zastonj. Kapitalisti bogatijo, narod živi v izobilju.
  V Jugi- Sloveniji plače nizke, penzije nizke, zdravstvo se duši v čakalnem neredu. Socialisti trosijo floskule o enakosti in borbi za delavstvo.
  Pa kdo je tu nor? Marksistični idioti ali narod, ki naseda tem idiotom.
  p.s.
  Saj ni čudno, do je še zdaj pohabljen narod pohabil mladiče. Lahko jih imenujemo idioti, ker ne znajo logično razmišljati. V Jugi smo po priboljške morali iti h kapitalistom, istočasno smo pa hvalili, da boljše ureditve ni na svejti, kot je Jugo komunizem.
  Res zblojeno do matere komunistične.

  • Miža

   Ljudje, ki so se v času socializma odločili, da so šli vsaj za določen čas delat v kapitalistični Avstrijo in Nemčijo, so danes srečni, da prejemajo njihove pokojnine.
   Meni je nekaj nerazumljivega, že zaradi naše sosede Avstrije, po kateri je lahko vsakemu razvidno, da samo gospodarsko in sicer uspešna država zagotavlja standard tudi delavcem, da lahko v naši državi kljub tako bližnjim realnim vzorom politični prostor naskakujejo neki zblojeni mesečniki s svojimi krivimi nauki.

   • domovina mili dom

    To niso žleht ljudje, če so žleht imajo možnost, da logično razmišljajo. Zato pa te ljudi, brez slabe vesti, uvrščam med tiste, ki so, žal, po naravi počasnih miselnih vzorcih. In jim nagon veleva, da je bolje s “paperjem” rit obrisat, ker drugače je s prstekom nekaj narobe. A glu, glu….

   • Lokomotivführer

    Letos mineva 100 let, kar smo šli iz Avstrije, kjer smo bili del Avstrije, ne tako kot Madžari ali Hrvati, ki so bili v drugem delu monarhije AOgrske. Pred sto leti smo bili razviti (v vseh pogledih) kot Avstrijci, danes smo Balkanci, s tem da so Hrvati vsaj glede sistema funkcioniranja, sploh pa narodne zavesti pred nami.

 • Krtača 20

  Eno sporočilo šokiću – ni vsako packanje po papirju pisunstvo in tudi ni vsako pisunstvo poscan medij kot je tudi poscan medij daleč od novinarstva.

  Drugač pa komentar na tole: klasičen noratv24 fake news.

  • sprehajalec

   Če se zlaže desničar je to Laž, če se zlaže levičar, je to obramba civilizaciskih vrednot.

   Luka Polmesec, POP TV 31.05.2018

   • Krtača 20

    Če govori šetač tuge, se že po defoltu laže – Krtača 20

    • KP

     Saj znaš Slovensko tudi. Kar preklopi….

    • sprehajalec

     Seveda, saj je desničar. Še enkrat si preberi definicijo Polmeseca.

  • domovina mili dom
  • KP

   In eno sporočilo tebi. Nadležen si že ratal,kot podrepna muha. Tipičen nehvaležen čefutarski migrantek si…

   • Krtača 20

    Bzzzz bzzzzz, matr je zoprn k ne morte nemoteno lagat.

  • stane

   Pejt na PHP. Si zelo potreben spremembe okolja in prostora.
   Si pa tako in tako v nekem drugem(slaboumnem)casu. Uzivaj!!!

 • Pombar Pombar

  adidaske pa reklc … k da bi punca dala mini krilo pa gojzarje

  • stane

   Ja saj je vedla,da je dala svoji mesecni punci.

 • Jan Kovalski

  Luka Mesec v “kapitalističnih” Adidaskah.

  • Krtača 20

   Boljš kokr Nike v janša “domoljubnem spotu”

   • stane

    Bod raje tiho. Vrni se raje v umobolnico. Bo vsaj mir pred slaboumnimi levakarji.

  • domovina mili dom

   Raja na bicikel, ker je mesečnik rekel, da je zdravo za okolje, da lahko un smradi z avtom rdeči luksus.

 • AlojzZ

  Ni vredno besed razen: “Le kdo mu je dal toliko glasov, da je prišel v parlament?”

 • bubamara

  Mesec ni problem, problem so ljudje, ki gredo na volitve in takšne nevarne ljudi obkrožijo in jim s tem dvigujejo politično moč.

  • domovina mili dom

   JS/JU to dela.

  • KP

   Ne vem kako,a meni se ta otroček ne zdi nevaren. Je preveč zabit. No,mal ga rešuje Hrvatica Luftarica .Na srečo,našo seveda.

   • bubamara

    Zelo nevaren v smislu, da se bo čas v SLO še bolj počasi vrtel oziroma kot si sam Mesec želi, da bi se vrtel nazaj; v socializem.

 • sprehajalec

  Ko se revolucionarni Levičar prelevi v salonskega Levičarja, izgubi svoj revolucionarni naboj.

  Vladimir Ilič Lenin.

  • Štalmajster

   Lepo da si se spomnil svojega brata po krvi. ;-))
   Lenin Trotsky & Co so se zelo zavzemali za delavce in kmete…… Pošiljali so jih direkt v nebese, še prej so si jih pa morali zaslužiti s trplejem. ;-

   • sprehajalec

    Lenin je bil pravoslavec. In ni brat po krvi meni, rimokatoliku.

    • Štalmajster

     Ja, ja, kakopak, pravoslavec, pa govoril jidiš, pa cerkve podiral, pa skrbel za “zveličanje” vernikov….
     Zadnjič je baje nemška ovčarka povrgla v Splitu, zato so mladički zdaj ………. dalmatinci. Sicer niso ravno pikčasti … ampak so pa… pravoverni dalmatinci po krvi …..lajajo pa z ovčarskim naglasom ;-)))

     • sprehajalec

      kaj je sedaj že lenin postal Jud ali kaj? Nič ni govoril jidiš, čista izmišljotina. menda naj bi pa znal nemško, saj je živel v Švici. Jidiš pa je dialekt nemščine. Pa srednje očetovo ime je imel ilija, lepo ime za slovanski jezik govorečo raso pravoslavnih kristjanov.

      če ti iz religije izpeljuješ raso za Jude, potem isto velja za pravoslavce in katolike. Rasa rimokatolikov.

 • Jakob Kovač

  Lunatik bi moral vedeti da volilci volijo kogar hočejo in to je demokratično,ne pa da bi volili tistega ki si to želi,in potem ko ga ne volijo razglaša to za nedemokratično!

  • sprehajalec

   V ozadju Polmesečevega razmišljanja je stara trditev Jakove “Da avantgarda delavskega razreda najbolje ve, kaj je za ta delavski razred dobro”.

   • Jakob Kovač

    nisem Jakov nego Jakob.

  • stane

   Ja zivi kreten ta luna od mesca

 • Krtača 20

  Ni treba poscanga noratv24 fake news da bi prebral članek: https://www.portalnovosti.com/luka-mesec-jansa-je-opasan-uzor-mu-je-orbanov-rezim

  Lukec je janši fajn nevaren, ker ga je spregledal.

  • xtc

   Ja taki psihoti so res nevarni JJ ju kot ti,bi hitro končal po vajinem kot nesrečni Ivek.

  • sprehajalec

   Polmesec je janši nevaren ker Polmesec predstavlja radikalno ideologijo tipa Pol Pot, ki je pokopala milijone žrtev v preteklosti.

  • stane

   Hoces reci, da lukec gleda za vogalom.
   FENOMEN LEVAJZARJEV………….
   NI EDINI!!

 • xtc

  Še dobr ,da ni zadeva potekala kje blizu Maksimirja,bi pazniki takoj mislili ,da jim je kak “štefek” in kletke ušel in bi ga hito ,dali nazaj med “štefeke”.

 • Krtača 20

  Lukec vas bo desne povozil. Zapomnite si to. Spet boste lohk sam izza cerkvenih zidov kvakal, kar je prav.

 • FORT WORTH

  A ni tole budalo reklo v zivo pred kamero, da je slovenski izvoz v nemcijo ahilova peta…??!!
  Pa tale nima dveh cistih in tisti, ki so volili tega vola se manj !!

  • večni srb

   Saj je čisto preprosto, naš izvoz poteka skoraj izključno samo v Nemčijo, če nas tam odrežejo, je Slovenija bankrot in bo huda kriza.

   • Krtača 20

    Jp. Frau merkel kihne, Slowenien tot.

   • FORT WORTH

    Odrezejo ??
    A ti mislis, da Nemcija deluje po ruskih vzorcih ??

    • Štalmajster

     Za MB Škafijo pravijo, da so imeli prišepetovalce, kam vlagat. Vlagali menda niso razpršeno ………… rezultat ti je pa menda znan.

     • FORT WORTH

      Mesas jabolka in hruske (:-)))
      Ti primerjas skofijo z gospodarstvom ??
      In kako bi vidva z Lunatikom razprsila posle v gospodarstvu ??
      Konkretno prosim.

   • KP

    Si kaj novega povedal? Al si mogoče samo mal prepisal en moj komentar,od že kr nekaj časa nazaj?

  • Krtača 20

   Sam zate da boš razumu ;) https://vukajlija.com/ahilova-teta

   • FORT WORTH

    Teh jajc pa res ne razumem.
    Hehehe

  • Štalmajster

   Mogoče eni ne razumete, kaj je Ahilova peta. Torej če nekdo odpove naročila v širokem obsegu ……… smo naenkrat bosi.
   Malo se potrudite, pa skušajte razumet, kaj kdaj kdo pove in v kakšnem kontekstu.

   • FORT WORTH

    Vidim, da tudi ti ne razumes Nemskega gospodarstva.
    Nemsko gospodarstvo NIMA centralnega planiranja.
    V Nemciji je 99% gospodarstva v privatnih rokah in do te tvoje namisljene odpovedi narocil ne more priti niti pod razno.
    Nasprotno,
    V Nemciji Slovenija se vedno pridobiva posle in jih je vsako leto vec tako, kot tudi z drugimi zahodno evropskimi drzavami.

    • Štalmajster

     No upam, da je tako.
     Preveč firm je šlo zugrund na tako foro. Kdo so pa pretežni lastniki? A res misliš, da ni centralnega planiranja na globalnem nivoju ?
     Kako pa misliš, da v kratkem spravijo na kolena državo, ki se je lotijo ?
     https://www.youtube.com/watch?v=MkxvvNAVwsw&t=9s

     • FORT WORTH

      Nemcija se s tem ne ukvarja.

   • stajerc5

    A ti si iz iste norisnice zbezal ali kaj!?

    • FORT WORTH

     Taki so lahek plen slovenskih lunatikov…

    • Štalmajster

     Ne nisma z iste. Ti si verjetno tam vizavi “kobilarne”. ;-)))

 • večni srb

  Mesec očitno razume edino hrvaščino, sicer bi se začel povezovati tudi s kolegi iz Italije, Avstrije in Madžarske, če se že gre neko geopolitično navezo.
  Kaj bi rad Luka od hrvatov, kaj imamo mi z njimi, razen če so njegovi predniki od dol.

  • KP

   Moral bi se povezat s Srbijanci in ostat tam za vekomaj!

   • večni srb

    Preberi še enkrat moj komentar, kje vi potomci hrvatov vidite, da sem omenjal kakšne srbe?

    • KP

     Jaz sem jih omenil,si slep? Povežite se z njim in ga odpeljite s seboj. V Srboslavijo. Za dvornega norčka bo dober.

    • Lokomotivführer

     Pozdravljen neandArtalec, lepo te je videti!(to ni žalitev, to je njegov nick nekje drugje(bil))

  • stane

   Mesec je sel na Hrvasko na tecaj
   O domoljubnosti.
   Da ne bo kar tako predal SLO in SLOVENCE invazivnim muslimanom, ki jih srcno obozuje.

 • milanček

  mesec, enota za kretena! Kako mora biti zabita šele njegova punca, da gleda tega idiota!?

  • Amerikanc

   Za luno je njegova bejba, ..če je še !

  • pajot

   on je bolj za fantke..he,he,he…

 • večni srb

  Madžarska je primerljiva edino z Romunijo in Hrvaško, kar je zelo slab primer uspešnosti. Slovencem se je znižal standard, da smo lahko padli na njihov nivo, ni se njim povišal na našega, ki smo ga uživali ob osamosvojitvi. Danes nihče ne reče za Slovenijo, da je zgodba o uspehu, primerjajo nas z Grčijo in Portugalsko.
  Orban je navaden populist, madžari bežijo ven, isto kot slovenci, verjetno ne zato, ker je v teh deželah tako lepo živeti. Diktatura vedno koristi oligarhijam na vrhu oblasti, redko tudi najnižjim slojem prebivalstva, ki so na madžarskem sistemsko ustvarjeni in popolnoma zatrti. Tudi njegov največji podvig se je izkazal za neumnost, ograja na meji s Srbijo pušča kot staro rešeto, proračun pa izčrpavajo stroški za vojsko in odrede ljudskih milic, ki ne delajo nič. V nobenem druge primeru Madžarska ni primer uspešnosti in razvoja, tehnološko so čedalje bolj zaostali, čeprav so se pri njih odpirala predstavništva tehnoloških gigantov, je tam vse nekako propadlo. V Evropi so, zato jih ni mogoče ignorirati, iz nekih razlogov, sedanjemu evropskemu parlamentu tako stanje ustreza, kar dolgoročno zagotovo ni dobro.
  Največja stranka pri nas smo nevolilci, ki smo priča propadli tranziciji in posledica nezaslišane, splošne korupcije, zato nova slovenska elita še dolgo ne bo nastala, če so pa vse pokradli in številni primeri čakajo na obravnave pred Evropskimi sodišči. To bodo morali vse dati nazaj in povrniti v prejšnje stanje, marsikdo bo moral tudi osebno odgovarjati, kar bo močno popravilo tudi sliko skrajne razslojenosti ali pa bo edini uspeh Slovenske države lastno uničenje.

  • Amerikanc

   Slovenija je začela hirati okoli leta 2010, ko so se leta 2008/2009 začeli pojavljati “novi stari obrazi”, ki so morali obdržati udbopartijsko oligarhijo na oblasti oz. pri koritu (bankah, pokojninah, agencijah, zdravstvu, sodniji,…)
   Nekaj je zafural Borči, nekaj Alenka, še največ pa v zadnjem času Mirko – ko je prišlo do razpada večih sistemov, ki so v preteklosti dokaj dobro delovali.
   Zanimivo je, da so vsi udbopartijski oligarhi prevzeli ZUJF od IJJ, ampak samo v tistem delu, ki je udaril po žepu malega človeka; extra penzije in ostale dodatke udbopartijcem so povrnili v prvotno stanje takoj, ko so IJJ strpali v zapor.
   Slovenije je bila za časa predsedovanja ES, še zgodba o uspehu, a je udbopartija s svojim podmladkom poskrbela da se kosamo z Romuni in Bolgari,…Hrvatje so nam že ušli, Čehi tudi, Slovaki so tam – tam, Madžari in Srbi nas bojo kmalu ujeli,….tako je to v komunistični enklavi Sloveniji !

 • von Rhein

  Pri tem lunagobcalu je značilno samo eno….brez minute delovne dobe (sranje v DZ se ne šteje) ima dobro plačo in iks ugodnosti.Vse na račun tistih,ki vedo kaj pomeni delovna doba.

 • xtc

  Verjetno ko fotr tegale looserja gleda in posluša mu je še danes žal tistega časa,ko se je z mamo ukvarjal in je ratal on,raje bi menda šel drva sekat bi bilo več koristi.

  • stajerc5

   Lahko tudi pomeni, da je foter bukvo nategno.

 • Franc Šink

  Na tu imate mulca.Živi dokaz zblojene slovenske leve politike.!

 • KP

  Baje je Lucky Luky v enem intervjuju za srbsko državno televizijo dejal,da še sam ne razume,kako da je dobil toliko glasov in kdo sploh ga je volil? Da mu ni nič jasno,da se je on samo zafrkaval s temi komunističnimi frazami,folk pa da je kar pograbil. Saj se je res za vprašat.

  • sprehajalec

   V ozadju je levičarsko “pr ns je blo pa drgač”, starega samoupravljalca. Ter pogojni refleks mladosti ko je slišal znano govorico. Ob pomanjkanju pameti seveda.

   Pa dejstvo, da je na 300 Dem plače in od tega plačanih prispevkov dobil 1000 Eur penzije. Ob 20-30 let delovne dobe.

   Pamet potem poveže, aha, zato mi je dobro, ker sem imel socializem….

 • dr Janez Sveti

  Mora, da je veliko volilcev v Sloveniji humoristov, ker je ta sanjač ponovno v parlamentu.

  DR Janez Sveti tragikomedijant

  • garfi

   sanjač ????????????????????

   • dr Janez Sveti

    Kaj ti spet ne paše??
    DR Janez Sveti genij

    • garfi

     DR Janez Sveti levuhar koga ti nateguješ

     • dr Janez Sveti

      Običajno ženske mene. Kaj ima to opraviti s tvojo radovednostjo? Kaj te zanima moje seksualno življenje? Ti kaj primanjkuje ali si samo impotenten?
      DR Janez SVeti ljubimec

     • garfi

      ti si sanjač, ker misliš, da tvoje manipulacije in leWiČĆarsko propagando ne opazim
      dihal ti bom za ovratnik še naprej

     • dr Janez Sveti

      Nisem homo in ne maram, da mi moški dihajo za hrbtom. Kar sebi podobnemu dihaj v vrat. Perverzneš.
      Kakšni nenormalni psihopati ste tukaj!
      DR janez SVeti genij

 • Ryuk

  Kako se morejo vsi na levici cmerit, ker je SDS zmagala na volitvah.

  • stane

   Zato pa so poplave

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Na nadležna komunistična muha bi morala že zdavnaj biti pošpricana z RAIDOM, ne pa da dela sramoto po tujih medijih.

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Na prvi sliki ma pa tko dvignjena dva prstka kot učenček v 1. razredu OŠ, ki hoče lulat, pa mu poredna učiteljica ne dovoli.

  • stajerc5

   Izraz na licu mi pove, da se je ze v gate vsral!

 • garfi

  kaj dela KurČĆanizem mladini
  zlobni mamin sinček

 • Pjevač tuge

  To so navadni debili in izrodki Slovenije.
  Ne ozirajmo se na te smeti, raje se pobrigajmo da dobimo še več volilcev in ukinemo jugokomunistične stranke z zakonom.

 • mona lisa

  Ta Mesec je resnično butelj ki živi na mesecu. Bog ne daj takih v vladi.

  • večni srb

   V vladi so predstavniki raznih večjih skupin državljanov, ki zagovarjajo iste ideje.

 • Kučko pod pručko

  Skrajna desnica? SDS? V resnici gre za skrajno levico, za Levico

  Zanimivo je bilo gledati predvolilna soočenja, ko so predstavniki murgelskih strank v en glas zatrjevali, da je SDS skrajna desnica in s tem strašili volivce. Vštric so jim stopali mediji in slovenski narod poneumljali z isto foro. V vsakem Dnevniku ali Odmevih so že navižali pogovor tako, da je sobesednik povedal, da s SDS ne gredo v vlado, ker je skrajno desničarska. Ni pa bilo nikogar, ki bi Polmesecu in ostalim rdečim nastavil ogledalo in jim vrnil porcijo z zvrhano mero. Jaz bi npr., če bi bil prisoten, novinarje vprašal dvoje.

  1. Ali znate definirati skrajno desnico in v čem je SDS skrajna desničarska stranka?
  2. Kako, da nikoli ne omenjate resnično skrajne stranke, ki pa je na levem političnem polu? Namreč, gre za Levico, ki je po vseh kriterijih skrajno levičarska stranka.

  Prepričan sem, da bi Bobovniku, Bergantu, Širokovi in ostalim iz kluba 571 zavezal njihove rdeče kljune!!!

  • stajerc5

   MI ne moremo biti prisotni pri taksnih intervjujih ali razgovorih. MI ne, ker so taksne rdece seanse rezervirane za “nase”! Ce ga pa slucajno nekdo nekje ulovi za vogalom, se mu pa zelo-zelo mudi…

  • stane

   Ja prav imas. Ker se levi bojijo resnice, postajajo bolj in bolj napadalni in nesramni, vedoc, da bodo za svoj kriminal nekega dne odgovarjali.Vecno ne bodo vladali. Vecno ne bodo mogli kriminal legalizirati.
   Bo prisla Bozja siba po davek.

   • večni srb

    Kaj pa ti veš kaj Bog hoče, očitno podpira najmočnejše in najbolje prilagojene, ki zgleda izvršujejo njegovo voljo na zemlji.
    OK, mora bit še nekaj drugega, ampak dejstvo je, da Bog ne ubija ljudi.

 • Mirko Zidenjsek

  Ce bi lahko clovek temu norcu povedal kaksen norec je.Kako lahko nosi slovensko ime in podpira uvazanje muslimanske drhali,LGBT.Ko ga clovek pogleda se mu zasmili,dal bi mu dudico in ga pogladil po glavi.Sploh ne ve ,kaj se dogaja po slovenskih mestih.So polna siponarjev,ki se kotijo kot podgane on bi pa se migrante uvazal.Zaradi takih in njemu podobnih bomo propadli kot narod,ce se kmalu ampak zelo kmalu ne bomo zbudili in njega in njemu podobne malo po podplatih pozgeckali.

 • Joško

  Ej Mesec pa tebe res luna nosi. Bodi toliko pošten do slovenskega naroda in do sebe in odstopi kot poslanec, ker je sramotno, kakšne neumnosti trosiš doma in po svetu. najbolje zate, da se preseliš v tebi tako ljubo državo Venezuelo.

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Bravo MESEC , toliko traparij na kupu pa lahko slišiš samo od nekoga, ki ima murgelsko diplomo. MESEC bo naslednji MESEC s Sojuzom izstreljen na MESEC in naj se spelj na temno stran MESECA .

 • Mirko Zidenjsek

  Ma kaksna desnica neki.Tudi Sds kot zgoraj navedeni osebek so sami loleki.Kaksna je to desnica,ki bi vse kar je slovensko prodala?????Podpirali so prodajo Merkatorja kot nori,Kolinsko,Drogo……Kaj so zganjali ko se Mobitel ni prodal,ko se Zavarovalnica Triglav ni prodala in da se ne nastevam.In to naj bi bila desnica??????’Levi bi uvazalu muslice,desnica bi pa vse slovenske firme prodala Hrvatom.Kdo je zdaj vecje zlo????Naj mi nekdo odgovori.

  • Mirko Zidenjsek

   Vse odmaknit in postavit ljudi ki so premozni,ki imajo denar,ker tele kruhoborci delajo samo za svoj zep in niso drugace sposobni zasluzit denarja kot s politiko.Sposobni ljudje so z biznisom zasluzili denar in take je treba postavit ker ne bodo delali za svoj zep.Trenutne pa vse do zadnjega nagonit delat na 4 izmene.Fuj banda prodana leva in desna

  • Mirko Zidenjsek

   Oboji so zlo,kdor voli levo ali desno v Sloveniji je volil za pogubo Slovenije

  • Joško

   Levaki hočte imeti čim več državne lastnine, da jo lahko nemoteno kradete.

 • xtc

  Tale možganski rematik dela SLO samo škodo v mednarodni javnosti.

 • Franjo Trojner

  V kratkem, bo Slovenija zaradi pogubne migrantske politike tako leve Cerarjeve vlade, kot nove leve Šarčeve vlade postala tako imenovani žep za ilegalne migrante iz cele Afrike in ostalega nerezavitega sveta. Takrat se bodo levičarji z Šarcem, Cerarjem in Mescem na čelu suočili z vsem strašnim kaosom, ki so ga zakuhali sami! Takrat jim bo izdan SLOVENSKI ROD STROGO SODIL! Glede na dejstvo, da pravna država po zaslugi vseh levih vlad ne deluje, jim bo narod sodil po NARAVNEM PRAVU, kar si resnici na ljubo tudi zaslužijo, mar ne?

  • Mirko Zidenjsek

   Ma usrali se bomo.Dokler ne bodo po nasih domovih zaceli skakat ne bomo nic naredili,smo loleki,prev lepo nam je se,smo skromen narod( v vecini)Ko jih bo pa prevec bo pa itak prepozno,ker treba je vedet da smo mi sami zavaljenkoti,nenatrenirani in preden bomo pripravljeni na boj bo ze po nas,ker migranti prihajajo iz vojnih razmer,veliko jih je bilo v bojih in nas bodo pocedili kot podgane

   • Franjo Trojner

    Ne obopuj, raje motiko nabrusi!

    • Mirko Zidenjsek

     Moram prvo 10 kg shujsat ,ker me drugace 12 letni muslic uzene v kozji rog

     • stane

      Nimas casa hujsat. Bos po tem, ko te bo fajn strah.

    • stane

     Kaksno pa? Tisto ki je okrogla, ali tisto trikotno? Katera bolj seka?

     • stajerc5

      Vile ni treba brusiti!

     • stane

      Tud vile so dobrodosle.

     • večni srb

      Za trdo zemljo trikotno, okrogla je bolj za rahljat in odrivat prst.

     • stane

      Ze brusim. Za vsak slucaj oboje

     • Franjo Trojner

      Ni važno, samo nabrušena naj bo in dobro na dugi štil nasajena.

   • stajerc5

    Tebe pa ne bo tezko najti, ker si verjetno ze obesil bele gate na streho, namesto Slovenske zastave!

    • Mirko Zidenjsek

     Ti si pa heroj,a ne?

    • stane

     Haaaaaahaaaaaaaahaaaà……..V trenutnih razmerah je Sarplaninec zakon. Se jih crnuhi bojijo kot hudic kriza. Preverjeno tudi s pitbulom!! Ob Kolpi bi jih ljudje morali imeti,da nebi jokali v nocni izmeni.

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Še Kim nima tako hud komunistični režim.

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Kako se je lahko sploh tak izrodek pririnil do parlamenta in odžira naš, moj denar.

  • stajerc5

   Gnoj podpira gnoj!

 • VERRZIFIKATOR

  Kuje Mujo na mjesécu konja,
  bolestan od jada i od tuge,
  pošto nema više Tita, Juge,
  smrad se od mjeséca vamo vonja.

 • Kučko pod pručko

  Polmesec je samo še dodaten dokaz, da je Janša svetlobna leta pred levaki!!!

 • Ana Job

  Mesec dejansko je za na luno! Družboslovec Meesec – guru ekonomskih znanosti, “predava” gospodarstvenikom – izvoznikom o škodljivosti njihove dejavnosti, medtem ko ravno oni v največji meri polnijo pogoltno državno malho. Ravno Mesec je tisti, ki je zvišal socialno na skorajšnje nivo minimalne plače?

  Resno se vprašam po mentalnem zdravju njegovih volivcev.

  • Mirko Zidenjsek

   Si jih videla na paradi ponasa.Sami mehkuzci,auspaharji,pickice in taki nam krojijo usodo

   • Ana Job

    Ja, ta vrsta ga voli, prav imaš. Samo nisem si mislila, da je mehkužcev, auspuharjev in pičkic tako veliko, da je prišel v parlament??!

   • WISKY 1000

    ta drhal ni normalna,groza

  • traktor

   Jebi ga, volijo ga pač lenuhi.

 • Saj človek ne ve, ali bi se smejal ali ne. Ta stavek iz polmesečevega IG narcisoidnega selfija pove o njem več kot vse drugo. … Ura je bila petnajst čez štiri, jaz pa lačen in siten, ker še nisem dobil kosila. …
  Odrasli ljudje si kosilo naredimo ali sami ali si ga kupimo. Le otroci in nedonošenčki kosilo dobijo. Pa odrasli ljudje imamo tudi več kot dovolj samokontrole, da nas en izpuščen obrok ne vrže iz tira in zato ker smo lačni pač nismo zato tudi sitni.
  V enem stavku pove, da je nedonošenček, ki ne zmore skrbeti sam zase in da ga daje trma značilna za dveletnike, čeprav je biološko po letih že odrasel človek. Skratka infantilni bebo.

  • šmentanamuha

   Zelo natančno.

 • Krtača 20

  Lepo da vas je desne strah. Mal začnite trenirat refudži džrmani pa to da boste znal ko vas bomo nagnal.

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Tudi levim se gate tresejo kaj ne Krtača 20 in TWEETY BIRD . Se že veselim lewaških zgub.

 • Mirko Zidenjsek

  Poglej samo papka kaksne superge je dal gor.Pickica ,auspuhar 100%,samo skriva se za svojo punco

  • šmentanamuha

   Una “punca” njegova je še mal bolj ubrisana kot on. Bog ve, kaj sta v resnici.

   • WISKY 1000

    dajmo začet zbirat štoflce za mesečnico

 • Krtača 20
  • Mirko Zidenjsek

   Nismo vsi desnicarji za Janso,ker nasa SDS ni desna stranka,to je domobranski pevski zbor

   • Krtača 20

    Pevski zbor k je naredu fajn škodo Sloveniji.

    • Mirko Zidenjsek

     Tako je,levi jo pa zdaj delajo,tako da je isto sranje

    • večni srb

     Če so oškodovali državo, zakaj niso proti njim začeli ustreznih postopkov, namesto šikaniranj in nepotrebne represije?

    • WISKY 1000

     buša

  • WISKY 1000

   krastača kuj na kurnik 24

 • Mirko Zidenjsek

  Stranka,ki bo zavarovala mejo,stranka ,ki ne bo vec prodajala dobrih slovenskih firm in se borila(kupila),da dobimo prodane firme nazaj.Stranka,ki bo ukinila soc pomoc za tujce,ce ne delajo,ker ce ne delajo nimajo kaj tu poceti.Stranka,ki bo Eu rekla tako bo in nic drugace.Stranka,ki bo siponarje,ki so se na prevaro(ne delajo) doselili,izgnala iz drzave.Stranka,ki bo prepovedala gradnjo dzamij po Sloveniji.Stranka,ki bo penzijam visjim od 2k(ker tisti,ki ima 2k penzije,je za casa dela veliko zasluzil) vzela 20% in dala min penzijam………Pa da ne pisem vec.SANJAJ MIRKO SANJAJ

  • večni srb

   Rabimo predvsem stranko, ki bo kmetavzarjem razložila, da jim mesta ne morejo subvencionirati hrano, ki jo še sami ne pridelajo dovolj za sebe in delavčkom dopovedala, da delajo samo izgubo, zaradi katere si moramo vsako leto sposoditi par milijard in ostali ne morejo normalno živeti.
   To so težke stvari, ljudje so zarukani in mislijo, da je vsako delo neskončno vredno in največja svetinja, kar preprosto ne drži. Samo koristno delo je nekaj vredno, in sicer kolikor zanj dobiš na trgu ali ti pač osebno veliko pomeni.
   Nihče ne dela za nikogar, danes imamo ekonomijo zato, da si lahko vsakdo sam zgradi svojo srečo in nismo pod nobeno prisilo, vsaj v teoriji.

 • totex39

  Volivci, ki so volili Maseca in njegovo stranko so očitno metalno zaostali in živijo v svojem svetu in s takim načinom delovanja bo tudi Slovenija še bolj zaostala, kajti pripomogli bodo, da bomo z njihovo “pomočjo” na dnu evropskih držav.

 • Vera

  Temu ” levemu zelencu ” bi morali nastop na TV-ju druge države prepovedati .

 • šmentanamuha

  Pa kaj je zdej ta pusy tam zgori, Mesec ali Luna, drži se kot ena baba, oblečen pa ko moški.

  • večni srb

   Sicer tudi jaz ne maram feminiziranih moških, ampak nasajeno govedo je še bolj patetična pojava, saj nismo v živalskem vrtu, da je treba neprestano glasno lajat.

 • bednick

  Ne vem kdo je bol bolan:
  on ali tisti, ki so ga volil.
  A kdo ve?

  • X-Plosiv

   absolutno volilci teh fašističnih izrodkov…

  • SIMON ROZIC

   …kaj se delaš neumnega, ko pa veš, da “gliha vkup štriha”, a ne?

   • bednick

    Se sploh ne delam.

  • slosin

   oboji so bolani, eden bolj ko drug…

 • večni srb

  Največji problem naših elitnih državljanov prvega razreda danes je, da so zarukani. Vsi po vrsti, levi in desni, ne bi ločili narod na tri razrede državljanov ter si s korupcijo, lažmi in nasiljem prilastili elitni status, če bi bili kaj drugačni. Ker jim ni bilo treba nič razumeti in obvladati, so pač nadpovprečno zarukani, čeprav uživajo najvišji status v popolnoma gnili in zatrti družbi.
  Največji problem je definicija režimov vladanja, ki so nedvomno manifestacija pravega kolektivnega zla,iz katerega po nobeni logiki ne more nastati popolnoma nič dobrega. Tako se lahko pričkamo o principih demokracije ali o pomenu socialnega nagona, lahko ugibamo o raznih totalitarnih prijemih in relativiziramo moralne vrednote, ne moremo pa se sprenevedati okoli očitnega in nedvoumnega zla, ki izvira iz prevlade nekega sloja družbe ali posameznikov nad ostalimi.

  Zakaj je tako težko razumeti fašizem, ki ni nič drugega kot vladavina posameznih družin, ki si podredijo celoten javni aparat in zasedejo vsa pomembna mesta v državi? Verjetno zato, ker se sliši nemogoče, vendar je pojav sodobnega fašizma v Sloveniji še kako razumljiv in razložljiv fenomen, ki pa ga javno ni mogoče obelodaniti in kritizirati. Če pa živimo v fašizmu, ne pustijo.

 • Tweety Bird

  Vse kar je povedal Luka drži…100%…Kapish?

  • Dostmamrecesijeinpičkarije

   Ti kr tih bod, ker itak nakladaš traparije.

  • garfi

   1.
   LEVI FAŠIST Tweety Bird 2 dni nazaj
   Za kaznivo dejanje javnega spodbujanja sovraštva je zagrožena kazen do dveh let zapora. Torej če priznate, dobite polovičko…eno leto :)
   2.
   LEVI FAŠIST Tweety Bird • 6 ur nazaj
   Spoštovani se opravičujem, ampak učinkov vsakega pesticida, herbicida ali insekticida na SDS žal res ne poznam. lahko dam le praktični nasvet v boju proti SDS-u. V trgovini si kupite tako imenovane “vabe za desničarje”, v katerih je počasi delujoč strup, ki se desničarja prime, ko pride plenit folk. Ta strup potem sami zanesejo v lastno mravljišče na Trstenjkakovi, kjer se potem zastrupi njihova zalega ter cela falanga pogine. Skratka, posipanje kakršnegakoli prahu po stanovanju ni več potrebno :)
   zapor levim fašistom press

  • xtc

   Seveda to tam v norišnicah.

 • Tweety Bird

  btw… Šarec bo podpisal projektno pogodbo z levimi strankami…in verjetno tudi z NSi… He he, Janša še opozicije ne bo sestavil…ostal je sam v svoji republiki…v noriškem kraljestvu :)

  • garfi

   1.
   LEVI FAŠIST Tweety Bird 2 dni nazaj
   Za kaznivo dejanje javnega spodbujanja sovraštva je zagrožena kazen do dveh let zapora. Torej če priznate, dobite polovičko…eno leto :)
   2.
   LEVI FAŠIST Tweety Bird • 6 ur nazaj
   Spoštovani se opravičujem, ampak učinkov vsakega pesticida, herbicida ali insekticida na SDS žal res ne poznam. lahko dam le praktični nasvet v boju proti SDS-u. V trgovini si kupite tako imenovane “vabe za desničarje”, v katerih je počasi delujoč strup, ki se desničarja prime, ko pride plenit folk. Ta strup potem sami zanesejo v lastno mravljišče na Trstenjkakovi, kjer se potem zastrupi njihova zalega ter cela falanga pogine. Skratka, posipanje kakršnegakoli prahu po stanovanju ni več potrebno :)
   zapor levim fašistom press

   • Krtača 20

    Levi fašizem ne obstaja.

  • xtc

   He,he,he,he nič od niča se že razpadajo kot kurnik.

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Krtača 20 se ima za vrača, vendar vidim le berača, ki se pod most vrača.

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Mater je JJ prehitel lewuhe za 10.000 svetlobnih let. Ubogi Mesec ma le bled odtenek svetlobe.

 • tramal

  Ta mesec je sigurno iz drugega osončja ker ta ki je v tem osončju prav lepo izgleda.Butast da bolj ne more biti.

 • rabbit

  Luka Luka zakaj pa nosiš športne copate kapitalističnega izkoriščevalca Adidas.

  • samotoje

   Ker mu nihče ni razložil, da take copate delajo fantje in dekleta v Bangladešu in niti sanjati ne smejo, da bi si lahko privoščili en par. Verjetno pa tako ali tako take razlage ne bi razumel.

   • rabbit

    Seveda je ne bi razumel veš kaj pravi socialisti glavno da imam polno rit in poln korit.

  • Darinka Igličar

   In vozi se z MERCEDESOM zakaj nbi z 101-ko.

  • Krtača 20

   Sej bi dal gor Peko pa ste ga desni razprodal pa zaprl.

  • SIMON ROZIC

   …in Boss-ov suknjič in spodnjice Armani in majico YSL…i.t.d.
   Prestiž na riti, drobiž v glavi !

 • Dostmamrecesijeinpičkarije

  Luka Mesec nikakor ne more biti Zemljan. To je eno čudno bitje, ki je nastalo med Velikim Pokom.

 • traktor

  Itak, da. Je pa res, da zadne cajte nimam kej dost za povedat. Bod mi lepo.

 • Gavtroža

  luka Mesec , je zasluženo označen za celo njegovo življenje , da je en velik CEPEC

  • SIMON ROZIC

   Zelo nevarni cepci takšni Lukci & členi L! Takšni šuhtače so imeli najraje v ZK
   (pomladki ZK), in so bili zapriseženi brezdelneži , lenuhi in prevaranti! Nevarni
   so bili poštenim, delovnim ljudem. vernikom in visokim izobražencem. Vohunili
   in ovajali so ljudi in udbi nosili na nos obtožujoče laži, za kar so se morali obtoženi
   zagovarjati in so večkrat pristajali kar v zaporih, ne da bi vedeli čemu!
   Že takrat so bile to zelo dobro “nagrajene” “službe” in kasneje so prav takšne
   tipe nameščali kar v podjetja in ustanove (v vsako pisarno po enega ali eno), v
   šolah pa kar na ravnateljska mesta…Za takšne je partija imela vedno dovolj denarja,
   za delavce pa nikoli ! In skoraj tako je še danes, če še ni, pa še bo!
   Za svoje rdeče riti bojo gotovo prav lepo poskrbeli!
   Gremo, volivci, na delo! Ne volimo jih!

   • janez cepec

    zakuga ste pa poj ljubljenga vodjo volil, kajti namreč, njega si opisu

    • SIMON ROZIC

     Cepec pač, Janez cepec!

 • Ana Potocnik

  Sokiću se spet blede. Madzarska ima pol slabsi standard in place kot so v Sloveniji, a zdaj se bomo zgledovali ze po Madzarski in ne po Svici. Sokantno.

  • sprehajalec

   Madzarska ima pol slabsi standard in place kot so v Sloveniji,

   Na javnem Ana. Moraš gledati celotno narodno gospodarstvo.

   • Hun

    Ana ma zenkrat kr prav

    • sprehajalec

     No, tako ravno ni, ker ima 70% realnega sektorja minimalce v Sloveniji. povprečna madžarska pa je 933 Eur bruto. vendar so obdavčitve manjše kot pri nas. Na madžarskem ni tega razpona med bogarimi na javnem in revnimi na realnem. Pa še koliko za ta denar dobiš pri nas in tam. Naša zdravila so še enkrat dražja kot Madžarska, zaradi farmacevtskih mafijskih lobijev pri nas.

     • Hun

      Mađarska, Romunija ma najvec umazane proizvodnje iz Nemcije preseljene…ravno zarad nizke osnovne place…

     • sprehajalec

      Vprašanje je, če bo kdo selil čisto proizvodnjo z visoko dodano vrednostjo in dobro plačo v Slovenijo. Priložnost je bila nekoč, 30 let nazaj, pa se je zaradi našizma zufurala.

      In da je kdo pripravljen zagotoviti torej visoko osnovno plačo, ki bi sledila javnim apetitom, Sloveniji.

 • Tweety Bird

  SDS je v hudih težavah!!!…Z Janšo ne pridejo nikamor….Brez Janše razpadejo… Gotovi so !!!

  • BolimeĐoko

   Tunek, tunek, Fuglof tunek, a te je “julika” potunkala u šmarnco ? he, he

   • Tweety Bird

    A vi desnosučni guruji komentiranja bi famozni SDS-ov program… 100 + 10 nebuloz?

  • Krtača 20

   Si predstavljaš grimska za šefa? Hihihihihi

   • sprehajalec

    Bolje kot pa ljubitelj LGBT parad brglez.

   • Tweety Bird

    Misliš Goebbels? :)

    • Krtača 20

     Ta ja. Gate paparac.

     • Tweety Bird

      he he… Goebbels je voluhar lažnivi :)

     • Krtača 20

      Voluhar je ljubkovalno ime. Bolj pravilno bi blo podgana s krana.

  • garfi

   1.
   LEVI FAŠIST Tweety Bird 2 dni nazaj
   Za kaznivo dejanje javnega spodbujanja sovraštva je zagrožena kazen do dveh let zapora. Torej če priznate, dobite polovičko…eno leto :)
   2.
   LEVI FAŠIST Tweety Bird • 6 ur nazaj
   Spoštovani se opravičujem, ampak učinkov vsakega pesticida, herbicida ali insekticida na SDS žal res ne poznam. lahko dam le praktični nasvet v boju proti SDS-u. V trgovini si kupite tako imenovane “vabe za desničarje”, v katerih je počasi delujoč strup, ki se desničarja prime, ko pride plenit folk. Ta strup potem sami zanesejo v lastno mravljišče na Trstenjkakovi, kjer se potem zastrupi njihova zalega ter cela falanga pogine. Skratka, posipanje kakršnegakoli prahu po stanovanju ni več potrebno :)
   zapor levim fašistom press

  • Darinka Igličar

   Kar sanjaj malo sutra čedalje VEČ NAS JE SDS.

  • xtc

   Sej zato pa bo JJ novi mandatar.

 • Krtača 20

  Janša je pa fašizem mal predelal v različico janšizem. Evo takole: https://renegadeinc.com/neoliberalism-is-a-form-of-fascism/

  • sprehajalec

   ne bo držalo, fažizem je levičastvo, ustanovil pa ga je urednik socialističnega časopisa avanti, Mussolini.

   manjka ti zgodovinske točnosti, tako kot vsem levičarjem, na čelu s pravoverno ZZB.

   • Krtača 20

    Fascism (/ˈfæʃɪzəm/) is a form of radical authoritarian nationalism,[1][2] characterized by dictatorial power, forcible suppression of opposition and control of industry and commerce,[3] which came to prominence in early 20th-century Europe.[4] The first fascist movements emerged in Italy during World War I before it spread to other European countries.[4] Opposed to liberalism, Marxism and anarchism, fascism is usually placed on the far-right within the traditional left–right spectrum.[5][6][7][4][8][9]

    • sprehajalec

     kaj trdiš, da je bil tudi socializem in Komunizem fašizem krtača, ha, ha, ha. če berem začetek definicije?

 • samotoje

  “Mislim, da ta pojav lahko imenujemo neofašizem,” pravi Mesec o vladanju J. Janše. Mislim, da pojav Meseca in njegove zmedene falange v parlamentu lahko imenujemo neoidiotizem. Zelo nevaren in zelo kužen.

 • garfi

  dr Janez Sveti je levuhar
  Tweety Bird je levi fašist Lunatik-L, včasih je grozil in svinjal kot fogloff tumpek
  Krtača 20 isto
  gre za istega murgelskega plačanca ali pa so kameradi

  • janez cepec

   ti s’ pa cepec

   • garfi

    kako sem pa tebe cepc pozabil
    popravljam

    • janez cepec

     no videš, sej gre, mau te demenca jebe, a?

     • garfi

      sam, da me ti ne boš

     • janez cepec

      tok slab mi pa ne gre

     • garfi

      še slabše ti bo šlo

     • janez cepec

      ma ni šans

 • pajac debeli

  Svaka cast Jansi, ki je dal z zmago na volitvah jasen znak arogantnim socijalistom, da niso nepremagljivi in da se njihov cas isteka. Desnjica je na teh volitvah pridobila 10 sedezev in ce jim uspe to narediti se enkrat, kar je na trenutno situacijo v Sloveniji zelo mozno, bodo s tem dosegli parlamentarno vecino.

  • janez cepec

   ti s’ pa taprav pajac, če mau pogledaš zadevo, je desnica zgubila kešnih 250 taužn duš, od tega SDS o zadnih 8 letih čez 100 taužnt. ne vem, kje videš parlamentarno većino, bunksl naumn

   • pajac debeli

    SDSu podpora po volitvah se vedno raste in jim bo se naprej rasla, ker je edina stranka z resitvami zdrave pameti, kar se tice migrantske krize. Zaradi populisticnih stalisc in kopiranja Orbanovega odnosa lahko pricakujes, da bo podpora Jansi rasla dokler se migrantska kriza in islamski terorizem v eu ne koncata. To pa je jasno tudi drugim strankam, ki zaradi tega zavzemajo strozja in strozja stalisca glede migrantov, kar povzroca, da se ves politicni spekter premika v desno, ideje “skrajne desnice” pa postajajo vsak dan bolj “mejn streem”.

 • garfi

  MeseČĆnik je Lunatik-L in ga komunajzarska rtvZLO predstavlja kot sredino
  parvo sredino SDS pa zmerjajo z radikalci
  nevarni časi so saj so komunajzli del globalistov in njihov cilj je uničenje domoljubov držav in narodov
  naci plakati v titovem velenju niso naklučje
  gre za isto kar leWaki počno v Ameriki

 • soc

  Je rekla babica sinove izvoljenke: pameten ni, a je lep. Pa Kučan ga ima rad. Kratko in jedrnato.

 • Krtača 20

  Lukec kle ti dam prov. Fašistično golazen je treba v kali zatret in potolčt hudiča.

  • pajac debeli

   Za vas je fasizem vse kar je desno od Stalina.

   • Krtača 20

    Za nas je fašizem janšizem.

    • pajac debeli

     To je nekaj, kar si si ravno kar izmislil in sploh ni prava beseda.

  • AlternativaZaSlovenijo

   Saj ne veš niti kaj pišeš niti kaj razmišljaš. Ups ….razmišljanje mislim, da ti ta pojem ni jasen.

 • garfi

  NAČRTOVAN LEVI GLOBALNI FAŠIZEM-REVOLUCIJA NA POHODU !!!
  leviČĆarji so od globalistov plačani veleizdajalci in uvozniki islamistične golazni
  komunajzarska rtvZLO SKRAJNEŽE-šarec-sd-smc-desus-l-bratušek-itd predstavlja kot sredino, pravo sredino SDS pa zmerjajo z radikalci in zanesljivo tudi z nacisti
  nevarni časi so saj so komunajzli del TOTALITARNIH globalistov in njihov cilj je uničenje domoljubov držav in narodov
  naci plakati v titovem velenju niso naklučje, gre za isto usklajeno globalno vojno, kar leWaki počno v Ameriki
  NEVARNOST DRŽAVLJANSKE VOJNE V AMERIKI IN PRI NAS PRAVEGA DRŽAVNEGA UDARA
  https://www.infowars.com/

  • AlternativaZaSlovenijo

   Garfi, počasi. Cilj hanzi tv je doseči dvojni učinek. Ustvarit namišljeno fobijo in ustvarit neke frustracije domoljubom in demokratom. Pa kdo sploh gleda to obskurno tv, ki je faktor 0 v EU prostoru. Easy, samo ne jim nasedat.

   • garfi

    hanzi je samo delček
    to ni nobena fobija zbudi se

  • Vojteh Dovč

   dej ne blodi

  • večni srb

   Včeraj sem nasedel svojim linkom in sem potem pol ure poslušal Jonesa, kako v maniji razlaga svojim naivnih gledalcem, da bo razodel kar se mu je posvetilo, da bi lahko bila konča resnica ali nekaj takega. Pol ure me je vlekel z neko hudo teorijo zarot, ki je enostavno ni znal artikulirat, kot bi imel nekaj na koncu jezika, pa ne bi znal opisat kaj točno, mu je bilo pa zagotovo kristalno jasno še tik pred tem, ko je začel svojo oddajo. Tudi zgleda kot, da bi droge pravkar prijele.

   • garfi

    ti si zarota
    splet je preplavljen s pravimi informacijami
    globalistični fakenews mediji izgubljajo

    • večni srb

     Kje je resnica, kar je malo bolj resno, cenzura takoj izbriše.
     Eno je, da ljudje na splošno ne prenesemo resnice, drugo je globalna fašistična zarota, ki očitno ne objavlja svoje agende ampak skrbi za cenzuro.

 • AlternativaZaSlovenijo

  Upam samo, da bo naslednjič že 50% “nedemokratov”. Trend se dviguje.

 • FRANC3

  Ni težava v tem, da je človek zloben in zmeden. Težava je v tem, da nam taki zmedenci vladajo in krojijo našo usodo, predvsem pa usodo naših otrok in vnukov.

  • AlternativaZaSlovenijo

   Ta tip ni zmeden, je pa zloben in problem je ravno v tem, da “vladajo” zlobneži. Ni pa tako črno. Tvoj pogled na svet mora biti tak, kot si ga ti želiš in ne tak, kot ti ga vsiljujejo razni mesečniki. Potem gredo stvari na bolje. Svet ni nikoli spreminjala večina, pač pa vedno peščica .

   • Krtača 20

    A take blesarije vas jajo uči al se kler iz prižnce dol to dere? Ni čudn da ste vsi zblojen….

 • Tweety Bird

  Desnosučni guruji komentiranja…GOTOVI STE !!!… In vaš Veliki Diktator prav tako. Volilci so rekli NE janšizmu…razen tistih 25% dementnih ovc !!!

  • garfi

   LEVI FAŠIST

  • slosin

   kaj nakladač brdek, kaj je pa reklo tistih 48 %, ki niso volili?

  • xtc

   he,he,he Tunnek JJ bo kmalu PM tako ali drugače zjoči se.

  • Sodni dan

   Janez bo premier u to ni dvoma, opozicija bo pa predvsem tišlersko naravnana!

   • žogica

    Komu?

 • Vojteh Dovč

  Mesec ne se dat ,pusti vse u K . naj se znajdejo sami in eni in drugi-
  dvigujte roke samo za tisto kar je prav.pa bilo to za SĐS ,sd,šarec ali jelinčič

 • hribovc

  tale kangl’ca komunajzarska ma očitno resne probleme sam s sabo… sj si bo še kej naredu !!!

 • marker

  Med našimi politiki je več barab, prevarantov kot poštenih politikov. Med prve lahko prištejemo vse leve stranke, ki se jim gre samo za lastno korist, za državo pa jim ni mar. Mesec bi pa samo delil tuj denar.

 • Olga2345

  Šarec poskuša sestavljati koalicijo…na osnovi “projektnega” sodelovanja (izdelovanje pručk zanj in Murgleoneja)..hahahah hahahahahahahah

 • Olga2345

  Glede na to, da se Šarčevi (brez programa) s potencialnimi partnerji “razhajajo” (eni bi bili radi sredina) hahahahahahahahahihihi, bodo poskušali najti stične točke (ne Janša) hahahahàhahahahahahahahaha

 • tzt

  Ma, kaj se spotikate ob tega debilkota, polmeseca. Za končnico *.hr se skrivajo pezdetje, z brcami nagnani čefurčki, srboslavi.

  Tole je naslovnica – https://www.portalnovosti.com/

  Tole je pa “opasan” umotvor debila levice za že od pamtiveka neintelegentne južnjake – https://www.portalnovosti.com/luka-mesec-jansa-je-opasan-uzor-mu-je-orbanov-rezim

 • Dragan Krstič

  Če Cerar še mi spoznal da bo njega in SMC pokopalo sodelovanje v levi koaliciji potem ima zelo kratko lajtengo. Brglez mu bo s pomočjo SD prevzel stranko, ki se bo na koncu bodoče vlada, kar bo hitro, zlila v enotno stranko SD. Ta koalicija ima zagotovo kratek rok trajanja ne samo zaradi nekompatibilnosti ampak zaradi Šarca, ki zagotovo ni doresel biti premier. Smejala se nam bo vsa EU, sploh če bo koaliciji diktirala
  pogoje za sodelovanje iz opozicije Mesečnik in Violetka. Ta koalicija ne bo komedija ampak tragikomedija, seveda na račun drugorazrednih davkoplačevalcev. Po padcu leve vlade ne bo več LMŠ in SMC, na njihov račun se bosta okrepili SD in Levica, poglavitno pa je da bo imela SDS odprto avtocesto za popolno zmago na predčasnih volitvah.

  • macon

   Debilnim Jugoslovencem bodo že natvezili, da je za njihovo nesposobnost in kriminal kriva SDS kot vedno do sedaj. Samo poglej forumske idiote, kako srdito se zaganjajo v Janšo in navijajo za tiste, ki jim odkrito kradejo.

   • tzt

    Pasja dresura :-)

 • Sodni dan

  Sedaj smo v pat poziciji. Levica ne gre v Tišlersko koalicijo Toninu pa tudi bolj diši Janševa, kjer bo imel večji vpliv? Težko je kaj napovedati, pustimo se presenetiti. Srčno pa upam da dobimo desno vlado!

  • Dragan Krstič

   Motiš se. Če jih Tonin izneveri gre v koalicijo Mesečnik in ostali Levica fašisti.

   • Sodni dan

    S takim programom kot ga ima levica se še Fidel Castro nebi podal v koalicijo.

   • macon

    Leva banda nas bo samo ropala, sramotila in ves čas lagala, ta tolpa bo še za odtenek bolj vulgarna od prejšnje.

 • xtc

  Desnica v EU se vedno bolj krepi ,hvala bogu levičarji in multi kuiltarji bodo kmalu družno z islamisti poslani z njimi vred domov.

 • Dragan Krstič

  Če levakarje Tonin zavrne mora še posebej Cerar zavrniti vstop v koalicijo kjer bodo njegovi nasprotniki Levica in SD. Je pa vprašanje če ima Cerar še nadzor nad svojo stranko.

  • Sodni dan

   Sej to, a še ima sploh besedo v SMC glede na debakl na volitvah. Se mi zdi da SMC prevzemajo novi obrazi, bolj etični in moralni od Cerarja.

   • Dragan Krstič

    No ja, če je Brglez zate etičen in moralen se moram s teboj strinjati.

 • Tweety Bird

  Samo eno nedolžno vprašanje…a že ima JJ 46 glasov?… NE !?!?… Kako to?

  • Sodni dan

   Ima samo čaka na žegn Pahorja!

   • žogica

    Ti si 46.glas?

    • Sodni dan

     Uprašanje je kdo bo Serpentinškov 46. glas ? Verjetno Alenka ali Korl, ko bi le prišla v parlament, tako pa mešata meglo od volitev naprej!

     • žogica

      Vprašanje je, kdo bo Janšev?

  • tzt

   Janeza boli đoko za 46 in se ne bo za njimi metal na plombe kot Šarćina & ostali lewaki z Dinosa.

  • komar marko

   Janezek vam je napovedal nove volitve. Drni vam je napovedal, da se boste med sabo pobili. Torej čakamo na naše VESELJE! Kapiš!

  • sprehajalec

   hebeš 46 glasov, če boš imel potem prosvetnice na Cesti za dodaten zaslužek…..

 • Borut Zabret

  Resnica boli!!

 • Dragan Krstič

  Imeli smo koalicijo SMC+SD+Desus, ki v 4. letih ni naredila omembe vrednega, 4 izgubljena leta za Slovenijo.Zdaj se jim bodo pridružile še nesposobna LMŠ in katastrofalno tragikomična Levica.Ta vlada bo še dodatno zavozila Slovenijo obenem pa uničila, hvala bogu, še sebe.

  • tzt

   Ne seri ga. To je bla stabilna vlada katera je odstopila. Po volitvah je zbrala isto sumo kot SDS.

   • Dragan Krstič

    Ja bila je res stabilna, še posebej če so pomislili na SDS in Janšo.

    • tzt

     A ti kej ne razumeš?

  • komar marko

   prosim,bodi natančen. Razhebali so vojsko, zdravstvo, šolstvo in banko.

   • Dragan Krstič

    To je vsakemu desničarju znano dejstvo.

    • komar marko

     si hotel zapisati NORMALNEMU GOSPODARJU!

  • sprehajalec

   Edina rešitev za Slovenijo je troika. To jaz že dolgo napovedujem, le da se bo vmes moralo zapufati za 20-50 milijard, pa 10 let izgubljenih….

 • komar marko

  no GOLOBČKI že serjejo. NOVI OBRAZI. Zakaj LOREDAN, POŽAR in ostali niso dobili dovolj glasov. Očitno je rdečuhov sam gobeco novih obrazih!

 • komar marko

  današnji članek v REporterju od PEZDIRJA je vreden branja.

 • komar marko

  koliko so pa KURE ratale PODN portal panemorem verjeti! Našga TUMPKOTA ali as TUNKO ali as PTIČICA moramao prišteti med normalne rdečuhe. SORY,na kurah so res UBOGI!

 • TOML

  Še zdaj ne vemo kdo je to rdečo opico z Levice poklical z drevesa…..
  Bolivarček, ki nateguje narod.

  • xtc

   Saj veš kdo oni ki, bo predaval samoupravni islav v ljubljanski đamiji.

 • Miro Jereb

  Mislim, da ta človek ni čisto gladek. Že sam pogled na njegovo garderobo na sliki mi gre na kozlanje. Reklc, hlače…pa superge brez štunfov. Adijo meja zdravega okusa. Če nam je prijatelj…potem sovražnikov ne potrebujemo. Živjo Butale.

 • Tweety Bird

  Zakaj vaš “ljubljeni”, Veliki Diktator, ne sestavi vlade?…Saj se je hvalil, da je zmagovalec, pa še Pahor mu je podelil mandat. Pa da vidimo kaj zapornik Janezek zna :)

  • garfi

   1.
   LEVI FAŠIST Tweety Bird 2 dni nazaj
   Za kaznivo dejanje javnega spodbujanja sovraštva je zagrožena kazen do dveh let zapora. Torej če priznate, dobite polovičko…eno leto :)
   2.
   LEVI FAŠIST Tweety Bird • 6 ur nazaj
   Spoštovani se opravičujem, ampak učinkov vsakega pesticida, herbicida ali insekticida na SDS žal res ne poznam. lahko dam le praktični nasvet v boju proti SDS-u. V trgovini si kupite tako imenovane “vabe za desničarje”, v katerih je počasi delujoč strup, ki se desničarja prime, ko pride plenit folk. Ta strup potem sami zanesejo v lastno mravljišče na Trstenjkakovi, kjer se potem zastrupi njihova zalega ter cela falanga pogine. Skratka, posipanje kakršnegakoli prahu po stanovanju ni več potrebno :)
   3.
   LEVI FAŠIST Tweety Bird • 8 minut nazaj
   Za vas klerofašiste so samo še brezna…kapish?

   zapor levim fašistom press

 • Tweety Bird

  Edino kar je zaskrbljujoče je, da je Veliki Diktator “sluzasto miren”… kar verjetno pomeni, da ga Tonin dobro obvešča in pripravlja “miniranje” delovanje vlade z izrednimi sejami, obstrukcijami in ostalimi “topovi” iz njegovega repertoarja!… Če no bo šlo “zlepa, pa zgrda,” pravi nekdanji obsojenec :)

  • garfi

   ti LEVI FAŠIST si prihodnji obsojenec
   s kletko greš v kletko
   na podlagi dokazov sovražnega govora in spodbujanja k nasilju

   • Tweety Bird

    Za vas klerofašiste so samo še brezna…kapish?

    • xtc

     Kdaj greš na PP Tičja Gripa?

     • Tweety Bird

      PP ima dobre pišeke…kapish?

     • xtc

      Kdaj boš delal halal samomor,a na dan ko bo JJ prisegel?

    • garfi

     prijavljena grožnja in gre v tvojo kartoteko

     • Tweety Bird

      Iz zaporniške celice bom komentirala če treba. Smo vas in še vas bomo :)

     • xtc

      Iz klobase in sekret školjke bo težka.

    • Kosobrin

     Dajte se malo umirit, prosim!

  • xtc

   Seveda lje lahko kmalu bo vladal ti pa na PP na halal samomor.

  • garfi

   Tweety Bird je član LEVIH FAŠISTOV Lunatikov-L
   pod prejšnjim imenom fogloff tumpek grozi in svinja že leta
   trosi same laži in manipulacije o SDS in JJ

  • Soave

   Draga ptičica, al kaj si že. . . . . v miniranju pa ni večjih mojstrov od levičnih. Kako neki misliš, da so se toliko let obdržali na površju!

  • Lon Wolf

   Dragi sočlovek, če bi se zavedali kakšno duhovno (miselno) breme in s tem posledice, ki jih resnično ne privoščim nobenemu človeku, si nalagate za astralno bivanje s temi zlemi besedami, ki jih tukaj zapisujete, bi iz globine božje Duše in Srca prosili Kristusa v Vas za odpuščanje in oprost. Kar sejemo, to bomo želi. Resnično povem Vsm, da nihče nima pravice obsojati svojih soljudi. Lep večer.

 • Gr Enze

  ŠLEVA IZ SELŠKE DOLINE , KJER SE GA VSI POŠTENI LJUDJE SRAMUJEJO PRAVIJO PAVLIHEC SMRKAVI

 • garfi

  Tweety Bird je član LEVIH FAŠISTOV Lunatikov-L
  pod prejšnjim imenom fogloff tumpek grozi in svinja že leta
  trosi same laži in manipulacije o SDS in JJ

  • Tweety Bird

   Ni res…lažeš. Moj možek je Foglof Tunek, jaz pa njegova žena Foglova Julika (Julijana Tič).

   • garfi

    ti LEVI FAŠIST si prihodnji obsojenec
    s kletko greš v kletko
    na podlagi dokazov sovražnega govora in spodbujanja k nasilju
    ne dobiš polovičke ampak dvojno 4 leta čuze

 • xtc

  Neuradno naj se levaki zopet nebi zmenili NIČ.
  Neuradno pa naj bi se ustvarila koalicija SDS*NSi+prečiščena SMC,še nekaj Brglezov bo moralo k ZL in prečiščen LMŠ ,brez Šarca in z njegovimi ekstremi na poti k ZL.

 • garfi

  Tweety Bird LEVI FAŠIST je prihodnji obsojenec
  s kletko gre v kletko
  na podlagi dokazov sovražnega govora in spodbujanja k nasilju
  ne dobi polovičke ampak dvojno 4 leta čuze
  LEVI FAŠIST Tweety Bird > garfi • 12 minut nazaj
  Za vas klerofašiste so samo še brezna…kapish?
  LEVI FAŠIST Tweety Bird 2 dni nazaj
  Za kaznivo dejanje javnega spodbujanja sovraštva je zagrožena kazen do dveh let zapora. Torej če priznate, dobite polovičko…eno leto :)

 • Tweety Bird

  Kdor misli, da se bo Janša umaknil, se moti. On čaka v zasedi, na barikadah, tam se znajde, tam je najboljši, tam je dokazano uspešen. Slovenija na barikadah z Janezom na čelu, z domobransko zastavo v roki, ZATE, za Slovenijo!… Za dom…spremni !!!

  • garfi

   Tweety Bird • 12 minut nazaj
   Za vas klerofašiste so samo še brezna…kapish?

   • Tweety Bird

    In?

    • garfi

     Za kaznivo dejanje javnega spodbujanja sovraštva je zagrožena kazen do dveh let zapora

     • Tweety Bird

      Vsi mačkoni v zapor…ha ha ha ha ha ha ha …

    • xtc

     Tunnek živci nagajajo?
     Ovadba prihaja,edini izhod je PP in halal samomor za Poliko pa boš.

     • Tweety Bird

      Tudi polike niso slabe :)

     • xtc

      Sej jo itaq s tabo ali brez zas*** na školljki toreej kar pogumno na PP ,čakajo te za klobaso pa boš

     • Tweety Bird
     • garfi

      4 leta ti ne gine fašist

     • Tweety Bird

      V jamo :)

  • garfi

   Tweety Bird 2 dni nazaj
   Za kaznivo dejanje javnega spodbujanja sovraštva je zagrožena kazen do dveh let zapora. Torej če priznate, dobite polovičko…eno leto :)

  • xtc

   Definitivno.
   Zmagujemo.
   Levi gotofi ste,od pad godovine vas nestrpno čaka.

 • Tweety Bird

  Si predstavljate, da bo faliran komik z šestimi popravnimi izpiti na nižji lesarski šoli, Serpentinšek, vodil slovensko vlado, namesto obsojenca z Doba :)

  • xtc

   Ja v mokrih levih sanjah že,realno pa bo to kar tvoj “prijatelj” JJ.

   • Tweety Bird

    Si že kje videl in prebral konkretni program Janeza Grosupeljskega ? Še ne ? Naj še enkrat predstavi tistih svojih 10 + 100 točk… saj itak niso naredili ničesar ! Kapish?

    • xtc

     JJ vas dobr hebla,kar capate mu v roke kot zrele hruške,je pač tri razrede nad vašim IQ.

  • Kosobrin

   Kakšni nižji lesarski? To je štiriletna srednja šola! In prava figa, če je imel popravne izpite iz enega predmeta. Nismo vsi za vse, tudi vi, piščanček, ne! Nikoli pa ne omenite, da je opravil tudi akademijo, na katero tudi ne pride vsak kar tako. Moraš imeti za to velik talent!

 • Tweety Bird

  Dokler bo nesramen tviteraš in bivši zapornik vodil SDS, bo levi pol zmagoval. Letos je edino ta razlika, da so se glasovi razdrobili na več strank: LMŠ, SMC, SD, SAB. Zato je bila ta pirova zmaga SDS-a in JJ, ki pa jim nič ne bo koristila. Koalicije JJ ni sposoben sestaviti…dobil je prst v rit :)

  • xtc

   Tunnek vedno bolj zmagujemo tudi širom EU edino samomor na PP te reši bridkega razočaranja,vse več iz SMC in LMŠ se nagiba k JJ,grenka spoznanja,da je šač Šerec le Serpentinčeh in faliran tišler.

   • Tweety Bird

    JJ je enostavno treba ustavit, ker še sedaj se je pokazalo ,da pač nima zadržkov oz zavor , tudi če dela nezakonito (najemanje bosanskega kredita) ali se financira iz tujine pač ne šmirgla nikogar in celo takoj po volitvah obišče svojega sosednjega “botra” Orbana. Ta posrani portal pa kar dalje širi laži – fake news !!!

    • xtc

     Ne morete nas več ustavit zmagujemo zjoči se Tunnek odhajate,odpad zgodovine kliče.,nič vas ne reši pred neizbežno usodo-izginutjem.

  • Krtača 20

   Bajbaj desni. Uzela magla….

   • FRANC3

    Vsaj po slovensko napiši.

    • Krtača 20

     Gotof je!

     • xtc

      A Šarec?
      Ja res je GOTOF.

     • Krtača 20

      Left government or no government!

     • xtc

      Tolaži se Šarec je GOTOF ODHAJA.

     • Krtača 20

      Jansa vesztes.

     • xtc

      Konc je Šarec-bosanski.

  • Dostmamrecesijeinpičkarije

   Ti pokvarjen tič zarukani, JJ bom kmalu sestavil vlado, vi rdečuhi boste pa viseli z mostov nad Savo, Ljubljanico, Dravo, Savinjo, Sočo. Zato pa je Zorangutan zgradil toliko mostov.

 • Bandit123

  V članku je omenjen Mesec, a vi se pogovarjate o vsem mogočem in sploh ne komentirate članka. Izmenjajte si naslove in si dopisujte in ne obremenjujte brez zveze ta portal.

  • xtc

   Torej ne smeti po njem.Tunnek

 • Krtača 20

  Evo Cerar je kar iz Bruslja zatolkel jajota. Nič ne bo z desno vlado. Propalo. Gotovo je, šlus bajbaj. Jajo pa gor s polenkovićem debatira in gliha -tipičen izdajalc, kot da je že šef bruslja. Kera pokveka.

  • xtc

   Tepček?
   Bruselj podpira Plenkoviča kot ZDA in ne Cerarja samo za info-spušili STE.

   • Krtača 20

    Še po madžarsk da bo vlada v senci zastopila: Bal kormány, vagy nincs kormány!

    • xtc

     A ti butl razumeš-da smo proti Hrčkom spušili zaradi Cerarja in Kučana?
     ZDA,kot EU podpirajo Hrčke ne SLO levakov-trobentanja Cerarja je prdenje v vodi.

     • Krtača 20

      Jansa vesztes!

     • xtc

      JJ Rulles he,he,he in NIČ ne MORETE.

     • Krtača 20

      Jansa ist ein Verlierer

     • xtc

      Samo drete se še in nič več,nič NE morete tepčki SF*** vas je.

     • Darth Vader

      to je samo še tvoj stockholmski sindrom :) in pa faza zanikanja, to je značilno za ljudi, ki se ne morejo sprijazniti z realnostjo……zate je realnost vsak dan bolj kruta, mi pa imamo vsak dan večja krila ;) obkoljen si z desnico na malem slovenskem otočku in voda vam krepko teče v grlo, mi bomo pa poskrbel, da vas bomo v žlici vode počasi z užitkom utopili :)

 • xtc

  Levi tepkči še kar upajo na ne mogoče-Šarčevo vlado.
  Hja za par tednov-morda?
  Dlje ne.

  • Krtača 20

   Nimate večine tko da lahko sam bevskate, vuuuf vuuuf cviiii cviiiii

   • xtc

    Večina bo kmalu,poglej po prerivanju v SMC in LMŠ,levi GUBITE-JJ vas samo ROŠTILJA.

    • Krtača 20

     Jansa vesztes

     • xtc

      Dobr vas Roštilja,ko mala rdeča prasenca.

     • Darth Vader

      globalna levica je v prostem padu, ko se slovenskim radikalnim levičarjem prereže še financiranje iz nemčije, bomo videli ves potencial, ki ga 20 radikalnih levičarjev v sloveniji ima :)

 • Krtača 20

  Pametno Slovenci, fašiste je treba odstranit. Jansa ist ein Verlierer

  • xtc

   Sej zatobo kmaLU V KOALICIJI S SEEhOFERJEM,KURZUM,SALVINIJEM,ORBANOM IN OSTALIMI VIŠEGRAJCI-LEVI pušite-BEŽI KUČA GORI!.

 • xtc

  Levi PUŠIJO vse bolj po EU-nov strel v koleno jim je zadal Španski socialist.

 • Jože Novak

  Temu omejencu se je še lastni ded odpovedal (ki deluje na trgu s svojo dejavnostjo). Bruh…

 • Valter BraniSlav

  Ne preseneca me da je Luka tako usekan ker pac ni izobrazen.
  Preseneca pa me da je toliko Slovencem nasedlo njegovim nebulozam.

  • Darth Vader

   evo……klele se pa strinjamo……

 • Caetano

  Samo zagovednik kot je Luka Mesec lahko trosi take neumnosti.

 • Ivo Korbar

  Delat pejt da boš vedel kaj je sploh delo ne pa tukaj pametovat dragi mesec…..

 • Caetano

  Pravzaprav je jasno povedal, da je podpornik udbomafije.

 • Adijostevi

  FUKEC, FUKEC, ne se oglašat, ker kar koli izrečeš je žalitev za tvoje volivce. Raje si kupi burek in jogurt zraven. Obuj si opanke zraven pa še bele nogavice (dokolenke), titovko na glavo in za povrh še rdečo rutico. BUTEC!!!!

  • Krtača 20

   Tko bomo opreml jajota pa vso njegovo srenjo ko bojo letel čez karavanke.

   • KAPIBARA

    Kako pa predlagaš opremo za sebe ?

 • Kapitalist

  Upam, da Janša čimprej sestavi koalicijo on je naša rešila bilka.

  • Open mind

   Samo, da pride na vrh, si pobere, kar mu ne pripada, potem pa bo pomahal in odšel, ker je levica tako kruta do njega.

 • Marija

  In ta bo v prihonosti še predsednik vlade ali države. Moja napoved

 • Bonifacij

  Gensko degenerirana spaka… Stlačit v škatlo in nepovratno poslat v Venezuelo, Severno Korejo ali Pakistan.

  • KAPIBARA

   Kaj, a reciklaža ne pride v poštev ?

 • D Zen

  no ja. butast ni.

  • domovina mili dom

   Marksistične parole so refleks lumpenproletarjata. Butasti so volivci.

 • Bonifacij

  D Zen, ja zelo je inteligenten. Diplomiral na FDVju, kjer je najtežji predmet omara, pade se pa lahko samo po štengah….

  Je šel študirat še prav tako ne preveč težko ekonomijo, pa ni naredil niti enega samega izpita! Edino kar ta pederski zadetek zna je blebetanje partijskih parol in mešenje megle.

  • Open mind

   Še sreča, da imajo vsi volilci SDS doktorat.

   • KAPIBARA

    Torej ga ti nimaš !

    • Open mind

     To bom vzel kot kompliment, hvala.

     • KAPIBARA

      Ne hvali se z nečim, česar nimaš..

 • Get Smart

  Res je, iste mekanocurne tičke skup letajo, toda ob tem je bistveno povedati, za katero sorto mekanocurnih pussićev gre nje?
  Portal Novosti je “u vlasti izdavača Srpsko narodno vijeće”, ki je samo in le eden izmed “novih–obrazov” KOMUNISTIČKE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Rvackoj.
  Tako kot je sedaj samoimenovana oz. preimenovana “Levica” samo in le nov
  MURGL JUGOKOMUNISTIČNI obraz KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji.
  T. i. “Levica” nastane s PREIMENOVANJEM združenih:
  – IDS = Iniciativa za demokratični socializem (nepismenega omladinca Meseca),
  – TRS = Trajnostni razvoj Srboslavije (nepismenega starega prdca Hanžeka =
  po ćaletu Kermaunerja = kaviaržido KOMINTERN bastardka in pa takistega bastardka in KUćANOVEGA zeta = največjega MURGL JUGOKOMI sindikalista
  Štrukalja nje = KSJS, SVIZ i tako dalje do tokija)
  – DSD = Delavska stranka Drugarinice Violete Tomić, ki jo je ustanovil stari UDBA prdec iz DeSUS-a, ki ga je iz SD-ja ustanovil CENTRALNI KOMITE KPJ).
  Sledimo?

  “Leta 2013 so se na omizju FORUMA 21 v hotelu Union zbrali
  tovariši na čelu s še živečimi partijskimi voditelji,
  uradnimi nosilci naziva predsednikov predsedstva Centralnega
  komiteja Komunistične partije JUGOSLAVIJE v Sloveniji in
  formalno pravnih naslednic te zločinske združbe (KP JUGOSLAVIJE)*,
  in sicer tovariš Kućan, Kocijančič, Ribičič — vsi trije
  predsedniki SD-ja = KPJ,* kjer so JAVNO PREDSTAVILI t. i.
  INICIATIVO za DEMOKRATIČNI SOCIALIZEM.”

  Pamet v glavo.

  • Get Smart

   VSE to je KOMINTERNA, vse to je KOMUNISTIČKA INTERNACIONALA oz. tukaj njen
   JUGOKOMUNISTIČKI oddelek MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA =
   =
   SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC … FORUM 21
   pirati sloge unije solidarnosti dobri-LDS-dobovšeki zelenićuši
   gibanja hčerk LDSrbo-šiptarskih drnovškov socialističke partije
   i tako dalje do tokija …)
   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA.

   Razumete, ljudje? Saj ni težko razumeti, le DEJSTVA pač pogledate in se z njimi seznanite.

   SLOVENIJA je OKUPIRANA.
   »Osamosvojili smo se, zdaj se moramo še osvoboditi!«

 • Tom Žnidarčič

  Po mojem političnem prepričanju, običajno nimam koga volit! Bi mi pa bil mesečnik druga izbira, če bi na desni ne našel kaj primernega!