fbpx

Dosmrtni privilegiji? Milan Kučan brez dovoljenja parkira kar na parkirišču, ki je rezerviran za Državni zbor RS!

Foto: Naključni bralec

Zadnji predsednik Komunistične partije Slovenije Milan Kučan zagotovo spada v tisto peščico Slovencev, ki živijo brezskrbno življenje, medtem ko se številni slovenski upokojenci stežka prebijajo iz dneva v dan. Ne samo, da je Kučan prišel do smešno poceni hiše v Murglah, očitno tudi zastonj parkira na tistih parkirnih mestih, ki so sicer rezervirana za Državni zbor RS. Tam so nam odgovorili, da Kučanu nikoli niso izdali dovoljenja za parkiranje ali mu izdali parkirno kartico.

Glede na to, da si je Milan Kučan pred leti priskrbel dosmrtno plačo predsednika države v višini 80 odstotkov predsedniške plače, smo prepričani, da bi si lahko privoščil plačilo parkirnine za svoj modri twingo. Naključni bralec, ki je opazil, kje je Kučan parkiral, je bil nad tem tako presenečen, da nam je fotografijo poslal v uredništvo. mi pa smo Državni zbor RS že povprašali, če lahko na parkirišču, ki je rezerviran za Državni zbor RS, parkirajo tudi drugi. Na odgovor še čakamo.

 

 

 

Foto: Naključni bralec

Mi pa smo Državni zbor RS povprašali, če lahko na parkirišču, ki je rezerviran za Državni zbor RS, parkirajo tudi drugi. Tam so nam odgovorili, da Milan Kučan nima dovoljenja za parkiranje, prav tako mu niso izdali parkirne kartice.

Foto: Naključni bralec

Kučan je že rosno mlad vstopil v komunistično partijo in je vse od takrat blizu oblasti. Kljub temu, da je leta 2002 zaključil z aktivno politiko, velja za botra globoke države. Človek, za katerega osamosvojitev nikoli ni predstavljala intimne opcije, kot predsednik Foruma 21 skupaj s svojimi vplivnimi mrežami tajkunskih prijateljev obvladuje dogajanje v Sloveniji.

H. M.