Milijoni slovenskih lekarn družini Hakl za sporni prevzem Večera

Uroš Hakl, Sašo Todorović, Bojana Pretnar (foto: Mediaspeed)

Lobist Uroš Hakl in Sašo Todorović, nekdanji kandidat Državljanske liste za poslanca v Kamniku, sta julija 2014 časopis Večer kupila za dober milijon evrov kupnine prek podjetja, ki je imelo ob nakupu le 7.500 evrov kapitala. Ob tem sta si, kot izhaja iz dokumentov, objavljenih v sodnem registru, 600 tisoč evrov za nakup Večera izposodila pri družinskem podjetju Hakl & Hakl, ki je v lasti Uroša in očeta Borisa Hakla. 

Posojilna pogodba je bila napisana tako, da bi morala Todorović in Hakl posojilo vrniti v šestih mesecih, kar pa se ni zgodilo, in tako je družba postala solastnica Večera. Najbolj nenavadno pa je dejstvo, da je k financiranju nakupa Večera v pomoč Haklu pristopila kar Banka Slovenije, ki je odkupila poslovne prostore Večera v središču Ljubljane in na tak način z odprodajo nepremičnin omogočila, da Hakl in Todorović refinancirata svoje obveznosti nakupa.

A kar je ključno za razumevanje zgodbe v nadaljevanju, je očitna koncesija levice družini Hakl za izčrpavanje slovenskih lekarn, iz katerih so v minulih letih izvlekli milijone evrov. Njihovi ključni partnerji so predvsem Lekarna Ljubljana in Pomurske lekarne, a pojdimo lepo po vrsti.

Kdo je lobist Uroš Hakl?
Uroš Hakl je nečak prekmurskega tajkuna Stanka Polaniča, ki velja za “strica iz ozadja” Dejana Židana, pri Haklu pa je v službi tudi Židanova svakinja Nataša Gider, odgovorna urednica Pomurskega vestnika. Židan je namreč do vstopa v politiko vodil Polaničevo družbo Panvita. Nepomembna informacija pa ni niti to, da je Uroš Hakl bil dolga leta izvršni direktor svetovalnega podjetja Pristop, odgovoren za nove posle, nekaj časa tudi njegov solastnik. Stanko Polanič in družina Hakl so poslovno tesno povezani že več let. Leta 2010 je najbolj znan prekmurski tajkun Polanič delež v družbi Regal, ki lastniško obvladuje celotno mrežo družb, ki se predstavlja pod imenom Skupina Panvita, z Intering Holdinga prenesel na družbo Hakl & Hakl, ki je bila že takrat v lasti Borisa in Uroša Hakla. Ob tem je Polanič sam javno potrdil, da je takrat že sklenil opcijsko pogodbo za nakup. Dokaz o povezanosti družin Polanič-Hakl pa je dejstvo, da je bila takratna predsednica upravnega odbora Skupine Panvita, ki je jedro skupine Regal, Valerija Hakl Polanič, predsednik uprave pa je postal Peter Polanič, sin Stanka Polaniča. Zanimivo je predvsem dejstvo, da Haklov prevzem Večera sovpada z obdobjem, ko je Dejan Židan prevzel predsedovanje Socialnim demokratom.

Hobotnica podjetij družine Hakl.

Drugi partner Saša Todorović v Kamniku kandidiral za poslanca Državljanske liste
Haklov partner Saša Todorović je imel že pred marcem 2012, ko je prišel na vrh T-2, v lasti tri podjetja. Prvo je bilo T-Inženiring, ki je dosegalo zgolj nekaj deset tisoč evrov prihodkov in ni imelo večjega premoženja. Drugo podjetje je bilo E-Izvršba, v katerem je imela manjšinski delež Cristy Žmahar, ki naj bi vodila duhovna predavanja z meditacijami. Šlo naj bi za propadlo podjetje, ki je imelo takrat več dolgov kot premoženja. Tretje podjetje, Formclip, je Todorović ustanovil septembra 2013 skupaj z Alešem Živkovičem, nekdanjim državnim sekretarjem na ministrstvu za finance v času, ko ga je vodil Janez Šušteršič. Todorović je na državnozborskih volitvah leta 2011 kandidiral za poslanca na listi Državljanske liste, pomembno svetovalno vlogo v tej stranki pa je imel takrat tudi Hakl, ki je imel odprta vrata do vseh ministrstev, ki jih je takrat vodila Državljanska lista. Zanimivo, februarja 2012 je komisiji za preprečevanje korupcije (KPK) prijavil srečanje s Haklom le državni sekretar Dejan Krušec. Kot izhaja iz dokumentacije, je razvidno, da je Saša Todorović ob nakupu Večera eklatantno lagal. Takrat je namreč zagotavljal, da pri nakupu Večera nista sodelovala z nobenim zunanjim partnerjem, saj naj bi vložila izključno lasten kapital, ki sta ga ustvarila v letih, ko sta “hodila v službo”. Ob tem je znano, da sta Hakl in Todorović kar na svojem domu organizirala degustacijske večere, kamor sta vabila ministre Državljanske liste in predsednike uprav državnih podjetij.

Družina Hakl brez razpisa do milijonov evrov ljubljanskih lekarn!
Vrnimo se k lekarniškim poslom družine Hakl. Razvpita naveza Hakl & Polanič je prek murskosoboškega podjetja Hakl IT, d. o. o., že leta 2011 dobilo za 960 tisoč evrov vredno pogodbo vzdrževanja aplikativne programske opreme za Lekarno Ljubljana, ki jo je takrat vodil Marko Jaklič. Kot so takrat poročale že Finance, ki so na portalu javnih naročil zasledile, da je Lekarna Ljubljana oddala posel vzdrževanja za pet let kar brez javnega razpisa. Pri tem je zanimivo, da je takrat imelo podjetje družine Hakl izključne pravice za programsko opremo, ki jo uporabljajo v Lekarni Ljubljana. Naši viri iz Lekarne Ljubljana so nam ob pripravi članka zatrdili, da je družina Hakl posel dobila izključno na podlagi političnih zvez z ljubljanskim županom Zoranom Jankovićem, saj so v času sklepanja pogodbe vsa ljubljanska mestna podjetja, razen Lekarne Ljubljana, prehajala na informacijski sistem SAP. Ob tem je zanimivo, da je leta 2009 podjetje iz Polaničevega imperija leta 2009 mestni občini Ljubljana doniralo več kot 300 tisoč evrov. V nadaljevanju poglejmo podatke o proračunskih virih financiranja družine Hakl in posledično njihovega prevzema Večera.

S to pogodbo je družina Hakl prišla neposredno v lastniško strukturo Večera.

S to pogodbo je družina Hakl prišla neposredno v lastniško strukturo Večera.

Andrej Žitnik

 • Korenjak

  …. če se ne troši pri Haklovih, se troši za SAP. Za odprtokodne – brezplačne – rešitve ni resursev nikjer…. :-)

  • ljubinica

   Kdo se bere Vecer?

   • Roman Eržen

    če dobijo volitve sds večer ne bo niti pol leta izhajal donacij bo konec tistih par levičarjev ki bodo ostali jih pa ne morejo rešiti

 • RATATA

  To familijo je treba zahaklat, kakor vse druge, ki ponarejajo, kradejo in si prisvajajo kapital ali privilegije na ostuden način.
  Zahaklat je treba tudi vse tiste, ki jim pri tem pomagajo, skrbijo za prikrivanje, ne naznanijo če za nepravilnosti zvedo, ne ukrepajo na prijave ali nočejo utemeljeno posumiti!
  Koliko nas potem še ostane nezahaklanih?

  • Olga_10

   Dovolj, da postavimo državo na noge!

   • RATATA

    Ja, bomo pač vsi ministri hehe

  • totex39

   Težka bo, to je že najmanj tretja generacija, ki “uživa” na tak način.

 • Kučko pod pručko

  Kadrovski strokovnjak Jebanković

  Za glavnega kadrovnika slovenskih lekarn bi lahko vzeli ljubljanskega župana Jebankovića, ker ima edini ustrezno kvalificijo za preverjanje mladih lekarnaric!!!

  • karpelec

   Zato se pa krčevito oklepa kur, ki nosijo zlata jajca in ne pusti koncesionarjem živeti. Poleg dobička mu pade še kakšna dodatna pogodba, ki je oplemenitena 10+.

   • karlina

    ITAK

  • pajot

   Ko ga dobi v roke ta pravi moški,ga bo kastriral. Imam upanje,da bo enkrat naletel na pravega.

   • karlina

    Jaz pa srčno upam, da mu bo enkrat končno izginil prisiljen nasmeh

 • Olga_10

  Janez Janša in državljani moramo vedno dokazovati do centa natancno, s čim plačujemo položnice in se identificirati pri plačilu!
  “Naši” lahko kradejo, perejo teroristični denar in si ga nakazujejo na račune Racmanov Jak in Miki mišk…pa jih “ne opazi” nihče, niti skorumpirana davkarija, niti skorumpirana policija, niti krivosodje! “Naši”lahko kupujejo državno “srebrnino” celo brez denarja na računih!?
  NE naši si pa še denarja ne smejo sposoditi, niti kot fizične osebe….
  Dol s skorumpiranimi levičarji (prebarvani komunisti)!

  • Primoz Papez

   To ni bilo sposojanje denarja to je samo pranje denarja od patrije gospodicna bo pa zasluzila 2% provizjje..
   Nova obzorja niso vredna nit 10.000e pa jih dajo kot garancijo pa ne ga srat ovce….

   • rabbit

    No za 51 delež so Madžari odšteli 800.000 evrov v lasti SDS je še 44% Je vreden 450.000 evrov pa lahko oceni samo Dijana.

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • Mitja Kunstelj

  joj ste prozorni. #Đ #republikaSrbska #BanjaLuka #pranjedenarja #Snežić

  • Olga_10

   So vam kaj dolžni?

  • pajot

   Daj,goni se v tri pizde materine,gnoj komunistični. Tudi ti prideš na vrsto.

  • rabbit

   Knjigica že napisana in dnarčki že vrnjeni?

 • Stajerka

  vse poti, z vmesnim postankom na MOL, vodijo v Murgle……..

  • karlina

   TOČNO

 • Miha Benedičič

  Tako delajo levičarji. Za vsako ceno branijo svoja napajališča (beri: državna podjetja, samo SDH upravlja z 12 miljardami) in nagrajuje tiste, ki jih upravljajo na način, da denar odteka izbrancem v njihova podjetja. Zadnji primer nagrade je povišana plača Lidi Glavina, ki upravlja SDH primer odtekajočega denarja pa je Večer, ki je za oglaševalski denar pripravljen objaviti vse kar mu naročijo. https://butalci.si/2018/01/v-sloveniji-je-nov-robin-hood-miro-hood/

  • Hun

   desnicarska politika je identicna nesnagi levicarske politike…razlika je samo v tem da vladajo- kradejo stranke k so na oblasti

   • Margu501

    si HUN ali HAN ?

    • tohuvabohu

     Huhn ali Hahn, ni važno. Po naše putka.

     • Hun

      putko mas ti voluharska starina

    • Hun

     kublajKAN

    • karlina

     VERJETNO DRUGI

   • ljubinica

    Kradejo stranke, ki so na oblasti.
    Oblast imajo na Slovenskem komunisti ze 70+ let.
    Komunisti nas torej ze celo vecnost ropajo ….
    (Dolanc: Na oblasti smo mi, komunisti. Ce ne bi bili mi, bi bil kdo drug, to se pa ne bo nikoli zgodilo ….).
    In ti to ropanje podpiras, saj si levak. Kdo naj to razume? Razen ce si pri ropanju soudelezen ….
    ….
    Kako bi bilo, ce oblast ne bi bila v rokah komijev (murgelske hobotnice), ne vemo.
    Upamo pa lahko, da bi se razmere v Sloveniji zacele urejati ….
    Zato, za bozjo voljo, dajmo, Slovenci, na naslednjih volitvah priloznost desni opciji …
    Postavimo Dolanca na laz ….

    • karlina

     VELIK PODPIS

 • Franc Šink

  No in? nič se ne bo spremenilo, prav nič !

 • Aron

  Namesto, da bi se SDSS ukvarjala z gašenjem požara, bi radi likvidirali prenašalca novic. Tipičen modus operandi kriminalcev.

  • Olga_10

   “Tipičen modus operandi kriminalcev” iz SD, SMC, ZL in DeSUS, ki kljub kriminalu Cerarja, ščitijo svoje sinekure v breme davkoplačevalcev!

   • Aron

    Zakaj obračate pozornost na druge? Zakaj se ne ubadate s problemi v svoji stranki? Češ, saj drugi so tudi pokvarjeni. In vas naj bi razumen človek volil? Saj niste normalni…

    • Soave

     No, to o obračanju pozornosti, bi lažje naslovili na ” ta prave ” , ali ne ?

    • rabbit

     Zakaj pa prej pri Večeru niso počistili pred svojim pragom?

     • Aron

      Čakaj čakaj, mar Nova poroča o sumljivih lastniških akrobacijah svojih lastnikov? Bodi realen no…

     • rabbit

      Vse lastniki SDS; Madžari in co. Ti zraven nisi dal nič jaz tudi ne, nimam niti namena pri Večeru so mi ga pa kar vzeli ko so banko dokapitalizirali Hakl je lepo miš maš in Večer je moj.

     • karlina

      Oh, kje pa, rajši hodijo drugam smetiti

   • karlina

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • upornik22

  ne bojo dolgo na oblasti rdeči smrduhi!!

 • Stajerka

  še ena……”pravna” iz vrhovnega sodišča……

  Slovenija domnevnega roparja noče izročiti Hrvaški
  AVTOR J. Z. 10. JANUAR 2018, OB 9:36
  <slovenija>21.10.08, zlato, zlatarna, podjetje moro, ljubljana, foto: nik 1/2 NIK ROVAN

  Slovensko vrhovno sodišče je zavrnilo izročitev domnevnega roparja Hrvaški.
  40-letnega Romana Stunkovića sosedje sumijo spektakularnega ropa v zagrebški poslovalnici podjetja Moro&Kunst, ki se ukvarja s prodajo zlata. Zaslovel je, ker je uslužbenki prinesel rožo, rop je namreč izvedel osmega marca.

  Na Hrvaškem so nad odločitvijo presenenečeni, saj so vse nižje sodne instance pri nas na zahteve hrvaške strani odgovorile pozitivno. Tako so mu na primer v Sloveniji odredili hišni pripor, iz katerega je sedaj izpuščen, poroča Jutarnji list.

  • šmentanamuha

   Ropar s stilom, bi lahko rekli.

  • Luiggi

   Hrceki uspesno kasirajo,ko opazujejo razdvojenost ali raztrojenost severnih sosedov!!hahahahahaha

  • ahnenpass

   kako pa Jutranji list to ve?
   Lepo te prosim, od kdaj se pri nas skrivajo obsojeni kaznjenci, razen če jih itak nihče ne lovi. Saj ni bil obsojen, verjetno Sloveniji ni treba ubogati odločitev Jutranjega lista.

  • karlina

   halooooo

 • dr Janez Sveti

  Ja. Lepo je biti član mafije v Sloveniji.

  DR Janez SVeti Nostro Cazzo

  • karlina

   itak

 • Primosio

  Kontraofenziva….futr za ovce

 • goldhorn

  Mafija v vsem sijaju!

  • karlina

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • karpelec

  To je samo ena veja ki prepreda in lovi v svojo mrežo. Druga veja je še veja SD, ki preko Židana in poslanke Bačič in njenih sorodnikov preko Horvata lovi evropska sredstva v drugačno mrežo. Vse kar ostaja za njimi je balast, ki ga pobira in živi prekmurski človek. Drobtine so vidne na vsakem koraku.

  • Vera

   Tudi nek župan iz SD-ja mogoče dobi kaj vstran ?

   • karpelec

    …ki pa ni več župan, da lažje da na stran.

 • montyamp

  Kandelabri čakajo .

  • pajot

   Enkrat se bo enemu odtrgalo. Takrat se bo začelo.

   • ahnenpass

    Začelo kaj, pregon in rest do smrti edino, če bo samo eden.

   • karlina

    Ne vem, če res, v ljudeh jim je uspelo zasejati strah

 • Rotar Jakob

  kurćanizem v slovenistanu temelji na 70 let krvavih haklih!

  • karlina

   TOČNO

 • montyamp

  Zato Madžari niso hoteli prekmurja .
  Mura je meja , konec Slovenije in tam je Bog samo še s špagami mahal , žakla več ni mel .

  • karpelec

   …in žal z njimi spletel mrežo, v ketero krapi ne padajo.

  • ahnenpass

   Madžari so morali biti tiho zato, ker so med vojno okupirali Slovenijo in pomagali iztrebiti vse kar je Slovensko, zato.

 • DJURO SUMAR

  Denarja kot solate, SDS pa si ga mora sposojati v Republiki Srbski.

  • sprehajalec

   Z eno lepotno napako Đurice, levičarji imajo vzvode sposojanja denarja iz tujine in tega je kot solate. ravno v tem času cerar nabira 3 milijarde v tujini.

   SDS te možnosti nima, niti je ne bi izkoristila, četudi bi jo imela. Poštenje namreč tudi nekaj velja. levičar tega ne pozna.

   • rabbit

    Oni si ne sposodijo v tujini saj se je zadnjič Janko Veber hvalil, da ga je med 50 in 70 milijard v tujini pa so ga očitno druge svinje od korita odgnale sedaj je pa revež užaljen.

    • ahnenpass

     Samo opozoril jih je, če ne bo dnar, bo medijem povedal pa še ostalo.

   • karlina

    BRAVO, DOBRO IN POŠTENO POVEDANO, VELIK PODPIS !!!!!

  • ahnenpass

   Od koga, mogoče od velikih srbov, ki so po rodu hrvati.
   Ker gre za SDS, bi se jaz najprej vprašal, če so denar dali ali vzeli?

   • DJURO SUMAR

    Odgovor je jasen: vzeli.

 • totex39

  Lovke prekmurske židovske mafije segajo daleč v notranjost Slovenije.

  • sprehajalec

   Svoje preživele Jude so komunistični Prekmurci po vojni izgnali, pa obtožili kolaboranstva, ker so judje pač znali jidiš, ki je dialekt nemščine. Še prej so jih pa prisilili, da so nanje napisali vse premoženje…..

   • totex39

    Očitno so jih kar nekaj pustili.

    • sprehajalec

     priimek Hakl je dokaj pogost na nemških govornih področjih…

     • totex39

      Res imajo judovske gene, tudi tisti v Nemčiji.

     • ahnenpass

      A je to važno?

     • sprehajalec

      Je judovstvo torej rasa?

  • Luiggi

   Sam neb mogu boljs povedat!!Cista resnica!!!..Tudi baterije,ki jih je Jamniik izumu,v Izraelu ze masovno izdelujejo!!

 • WatsonForus

  in sedaj bo na Večeri vse tiho – še Šerugica bo zaprla štacuno!

 • domovina mili dom

  No pa začnimo lepo po vrsti.

 • Janko Gedlička

  Ko to berem, se mi od gnusa zmeša

  • ahnenpass

   To je samo navaden drek, gnus je še nekaj veliko hujšega.

 • janez zorman

  Opa, tole je pa že pravo raziskovalno novinarstvo. Take članke pričakujemo od Nove; da se res vidi zakaj so slovenske plače tretjinske, primerjalno z avstrijskimi.

  • rabbit

   Veš kaj naredi bik ko mu z rdečo fano pred nos rineš. Si videl kako sedaj Vavpotič beži, ko ga Marjanca preganja.

  • karlina

   TOČNO, zato jih je treba-NAŠO NOVO TV JAVNO POHVALITI, VSAKA ČAST !!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Soave

  Sami hakelčki in kaveljčki vodijo to državo !!

  Seveda, saj se hakli spoznajo na kavlje v zakonih. Napisani so jim na kožo.
  In Jaklič in Janković sta seveda zopet zraven !

  • karlina

   ITAK

 • Vrhovni sodnik

  Ekipo kur pridržali zaradi suma terorizma, ha,ha,ha, ta je najboljša, kwa se za druge brigate, zase se dajte, boste imel dosti dela.

  • Dr. Ustavnega prava

   HA,HA,HA in to v Bosni, ko so iskal Dijano Đ….

  • Stajerka

   hhehehe……sn misla, da se zezaš……pa vidim, da ni kuj tak :)))

   Lokalna policija je v Prijedoru v BiH pridržala novinarsko ekipo Sveta in 24UR. Dva novinarja in snemalca so na terenu iskali podatke o Dijani Đuđić, ki je največji slovenski opozicijski stranki SDS posodila 450.000 evrov. Medtem ko so intervjuvali mimoidoče, je do njih pristopila lokalna policija in jih na podlagi suma terorizma odpeljala na zaslišanje.

   • centurion

    Mal nej te pisune “omehčajo” z gumijastimi mehčalci, hehehe….

    • Stajerka

     so jih že spustli :((

   • ahnenpass

    To je taka situacija, ko bi se lahko bosanci sklicevali na naravno pravo in hitro počistili nesnago.

  • Rožle
  • Stajerka

   samo ti pa nekaj povem…….z vzrokom so zadeli terno……….to kar počno slolandski mediji je dejansko terorizem…….
   čestitke bosanskim varnostnim organom :)))

  • Rožle

   Kako je s cenzuro …?
   majo kurji rdeč alarm … Včeraj so pluval na polno …danes pa cenzura ccc

   • Stajerka

    terorizem na puno :)))

   • karlina

    SEM OPAZILA, JA

  • ahnenpass

   Dolgo so rabili, ampak to je šele začetek, pravzaprav se še začelo ni tisto ta glavno, zaradi česar bo obnemelo celotno človeštvo.

  • karlina

   TOČNO-KDOR DRUGEMU JAMO KOPLJE, SAM VANJO PADE !!!!!!

 • Stajerka

  se čudijo, da so novinarje osumili terorizma…….bosanskega pravopisa ne poznam, dobro pa vem kaj pomeni terorizem po naši definiciji……in dobro bi bilo, da se “novinarji” prično tega zavedat……

  SSKJ – terorízem -zma m (ȋ) uporaba velikega nasilja, zlasti proti političnim nasprotnikom, s katerim se hoče doseči, da se kdo boji: boriti se proti vsem oblikam terorizma; mednarodni terorizem // ekspr. uporaba nasilja, nasilnega ravnanja, s katerim se hoče doseči, da si kdo ne upa ravnati, kot hoče, želi: naveličati se očetovega terorizma ♪

  in isti mediji na veliko tolčejo o psihičnem in verbalnem nasilju……a to za njih ne velja??…..aja, velja, ampak samo v enosmerno ulico – dvosmernega prometa v režimskih medijih pač ni …….žal

  • ahnenpass

   Mediji so tretja veja oblasti, menda je jasno kdo nam vlada in v kakšni diktaturi životarimo.
   Vojna je, kaj ne razumeš?

  • karlina

   TOČNO, PODPIS

 • Kosobrin

  Danes je bilo potrebno udariti po VEČERU, kajne? Vemo, zakaj! S tem kreditom si je SDS naredila medvedjo uslugo!

 • rabbit

  Kosova priležnica že joka kako so njene novinarje pridržali a ni Drago nobenega poper spreja nesel v dar.

 • Rožle

  Če ti Busanc pravi, da si terorist …pol bo to že držalo !!!

 • Luiggi

  Zgornji clanek lepo pokaze,kako se slovenska mafija nemoteno razvija.Vsaka cast vsem slovenskim bedakom,ki to dopuscajo!!

  • ahnenpass

   Kako dopuščajo, morajo spoštovati zakon, če pa piše, da morajo delati tako in čisto nič drugače.

  • DJURO SUMAR

   Desno mafijo so kar dobro zaustavili, saj volivci predobro vedo, da desničarji predstavljajo največjo nevarnost za množice.

   • lukamiha

    musar , ti si res lolek!

 • Luiggi

  Pricakoval pa sem komentarje na this subject,which is under the address,tukaj pa klobasate cist nekaj drugega!!!

 • ahnenpass

  Glejte, zdravstvo rabimo zato, da bomo dalje in bolje živeli, da ne bi trpeli nevzdržno agonijo.
  Kdor je kradel od bolnikov, si po moje zaslužit tudi smrtno kazen.
  NI pa to zgolj problem korupcije, kakšna ekonomija je to, da se bogati na račun bolezni in trpljenja, saj sploh niste normalni.

  • komar marko

   kaj je pa s tistim pisunčkom, ki prejema denar od preplačanih ŽILNIH opornic, v BRUSLJU je pa opravičeval PRANJE DENARJA. In kdo vse to podpira in kdoga je povabil v Bruselj?

   • ahnenpass

    Pojma nimam, morda tisti, ki so sodelovali z Mladino pri osamosvojitvi. Punk scena je bila zelo močna, ampak punk je že kar nekaj časa mrtev.

 • ahnenpass

  Zakaj sploh omenjate Večer, a to še obstaja, kdo pa to bere?

  • Johan

   Ma to je mafiski nyu fak

   • ahnenpass

    Od kdaj rabi mafija svoj časopis, a se hecaš, se ja ve, da mafija sploh ne obstaja.

    • karlina

     Itak, da ne, v sosednji Avstriji

 • Johan

  ZOPET SE JE MAFIJA IZ RADIKALNE LEVICE OMASTILA

 • Ivan Serpentinšek

  Dlake bojo iskali da ga eliminirajo sedaj…
  Komunisti pač včasih z svincem danes z sodišči.
  Razlogi so seveda španska vas…

  • karlina

   TOČNO, treba je ubijati, tako, ali drugače

 • Iva

  “Ob tem je zanimivo, da je leta 2009 podjetje iz Polaničevega imperija leta 2009 mestni občini Ljubljana doniralo več kot 300 tisoč evrov.”

  Tako funkcionira mafijska SLO DAJ – DAM ekonomija, ne le na lokalnem, ampak tudi na državnem (spomnimo se avtomobilskih nalepk in firme Mirage), pa tudi mednarodnem nivoju (Škrabecpress)
  O “donacijah” Vegrada MOL alias Jankoviču ve veliko Hilda Tovšak, vendar je ostala tiho. Koga se je ustrašila?
  Pred leti je šlo mimo dominantnih medijev 700 tisočakov nakazila MOL neki “nizozemski svetovalni družbi”, (donacija?) brez opredelitve storitve, ki so jo opravili za MOL alias župana Jankoviča.

  Ja, lepo so fevdalizirali (okupirali) Slovenijo, člani in podporniki F21 ob podpori F571!

  • ahnenpass

   Zakaj bi nekdo iz juga podpiral Slovenijo z denarjem, a nismo mi še vedno najbolj bogata Jugoslovanska republika?

   • karlina

    Meni se zdi, da že bolj ruska

    • DJURO SUMAR

     Upam, da imaš prav.

  • karlina

   TOČNO, VELIK, PODČRTAN PODPIS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • rabbit

   Ali to ni prepovedano po istem Virantovem zakonu in bi tudi oni lahko samo 16000 donirali

 • pepino

  Pa pustimo Hakle, pa Todoroviće pri miru, Janša je treba tunkat in blatit, ane.

 • MEFISTO

  Ni kriva družina Hakl, če se rad kak milijonček zahaklja na njo.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!