Miru Cerarju v slovo – nečastno si prišel in nečastno odhajaš, le malo prepozno

Foto: STA

Dragi Miro!

Spoznala sva se davnega leta 2000 na ministrstvu za notranje zadeve v Ljubljani, ko si bil še priznani ustavni pravnik, jaz pa državni sekretar v Bajukovi vladi. Moja naloga je bila, da rešim problem tako imenovanih izbrisanih in poleg nekaterih drugih sem tudi tebe prosil za strokovno pomoč. Ni bilo zastonj, zato so davkoplačevalci tvoje pošteno opravljeno delo tudi pošteno plačali. Od takrat dalje sva bila znanca, ki nikoli nisva šla nemo eden mimo drugega, na ulici ali kjerkoli drugje sva si ob naključnih srečanjih vedno rekla vsaj “dober dan”. Tako se med bežnimi znanci tudi spodobi.

Dolgo časa niti nisem vedel, da si zunanji sodelavec državnega zbora, ki piše “neodvisna pravna mnenja” za potrebe državnega zbora, za menda skoraj 3.000 evrov mesečno. Pogosto sem tem tvojim “neodvisnim”, strokovnim in na Ustavi RS utemeljenimi mnenji verjel. Kakšna napaka. Nikoli si je ne bom mogel odpustiti, saj si se kasneje pokazal kot politik leve politične opcije za enkratno uporabo.

Tvoji sodelavci so mi povedali, kako si snoval politično stranko SMC.
Na začetku ste zgolj upali, “da boste faktor v politiki”, da boste dosegli okrog 10 poslancev. Ko pa so te mediji “nabildali” do vodstva, pa si nekega večera prekinil sestanek svojih ožjih sodelavcev in odšel v Murgle. Najbrž ni potrebno poudariti, da k Milanu Kučanu. Naslednji dan, ko si sestanek nadaljeval, pa sta bila ob tebi že dva nova sodelavca iz kroga Gregorja Golobiča. Svojo lastno stranko in sebe si že takrat očitno prodal stricem iz ozadja, seveda za ceno mesta predsednika vlade.

Pisalo se je leto 2014 in sledil je zaključek volilne kampanje.
Povsod po Sloveniji so bili izobešeni plakati s tvojo podobo, pri čemer pa ni bil prav nikjer izobešen plakat s sliko kateregakoli tvojega strankarskega kandidata. Mnogi so menda prav po tvojem navodilu odšli na dopust v tujino, da jih mediji ne bi našli in da ne bi slučajno izjavili kakšne neumnosti. Medtem pa je bil vodja opozicije v zaporu in to si si upal celo označiti za pošteno volilno kampanjo?! Nepoštene volitve si dobil s floskulami o pravni, pravični in pošteni državi in neodvisnem pravosodju!

Nato si postal predsednik vlade.
Naziv ustavnega pravnika je za večino državljanov veliko obetal, zame pa že takrat ne več. Tvoje prve poteze so bile zame veliko razočaranje. Svojim poslancem si naročil, naj odvzamejo poslanski mandat Janezu Janši. To naj bi bilo po tvojem ustavnem znanju v skladu z ustavo. Nikakor ne! Vsak študent prvega letnika pravne fakultete bi v seminarski nalogi moral prepoznati neustavnost takega početja. Ti tega seveda nisi prepoznal. Ne verjamem, da zaradi slabega pravnega znanja, verjamem pa, da zaradi politične slepote, ki te je doletela potem, ko si postal predsednik vlade, kar je kasneje potrdilo tudi Ustavno sodišče RS.

Nad tvojimi ravnanji sem bil tudi sicer pogosto negativno presenečen.
Nekega dne leta 2015 sva se srečala na hodniku državnega zbora. Pozdravil sem te z “dober dan”, pri čemer pa žal nisem bil več deležen tvojega odgovora. Zakaj nisi odzdravil, veš le ti, jaz takšnega ravnanja ne razumem.

Premier Miro Cerar in sekretar na ministrstvu za infrastrukturo Jure Leben na poti na vrhovno sodišče. (Foto: Demokracija)

No in danes si klonil.
Odstopil si z mesta predsednika vlade. Premagal te je državljan Vili Kovačič. Vrhovno sodišče je glede drugega tira in referenduma dalo prav njemu in ne tebi – ustavnemu pravniku. Če sem prav videl, je bil v senatu tudi mlad vrhovni sodnik Erik Kerševan v pomembni vlogi poročevalca. Po moji oceni glede na leta njegove starosti, tvoj študent. Če prav sklepam, gre za tvojo hudo blamažo, ko študent na realna pravna tla postavi svojega profesorja.

Naj zaključim z mislijo mladega tviteraša Tima Felleta: “Nečastno si prišel in nečastno odhajaš – le malo prepozno”. Pa mirno in uspešno predavateljsko kariero o ustavnem pravu ti želim. Naj temelji na izkušnjah. Ko pa se srečava, te bom spet prijazno pozdravil, in upam, da boš takrat tudi odzdravil.

dr. Vinko Gorenak

 • rabbit

  Jabolko ne pade daleč od drevesa.

 • PIA PlA

  Chuck Norris ne zmore več, Miro Cerar še išče rešitev!
  S potegom vode Milan Kučan oba odplakne v svojo prenatrpano greznico.

 • totex39

  Ni dovolj, da je odstopil, mora odgovarjati za svojo svinjarijo, ki nam jo je z svojim nesposobnim profesorskim klanom povzročal.

  • FUCK COMMUNISM

   Najvecja njegova izdaja slovenskega naroda so pa ilegalni kozjejebci, siptarji in ostali cefurji, s katerimi je nafukal drzavo! Skupaj z gnidami Fajonko, Vajglom, Gyoerkes Znidarco in Erjavcem bi vsi morali odgovovarjat za veleizdajo naroda! Preklete barabe levuharske!

   • Sale

    Kaj bosta črt in Jakob ko zrasteta posiljevalsko pedofila v hozentregerjih

 • PIA PlA

  Pride Kučan v parlament in se dere na Mirota:

  – Ti si nesposoben! Vsi tvoji poslanci so nesposobni! Vsi ste nesposobni! Če bi bilo jutri tekmovanje o nesposobnosti, bi ti takoj zasedel drugo mesto!
  – Zakaj ne prvo?
  – Ker si nesposoben!

 • althar

  Udbomafija ga je nastavila, udbomafija ga je odstranila. Tako je to. Kaj, točno, je bil vzrok, da so se ga odločili znebiti že zdaj, bo jasno kmalu.

  V opomin tistim, ki mislijo, da je bila zadna razsodba Vrhovnega sodišča morda prvi znak prav(ič)nosti in zdravega razuma našega udbosodja press

  • KIKI

   …in tako še naslednjih 30 let, če narod ne bo dvignil glave
   in po možnosti še pesti !

 • Adijostevi

  Ja kot je že nekdo pisal je problem, da MURGLJUGOZLOVENIJA, izgublja NLB. S tem manevrom pa dobro vedo, da bo naslednja vlada spet rabila čas, da do prodaje pride. Udbaši že vedo kaj počnejo.
  Drugi tir pa je tako ali tako VELEKRAJA.
  Zdaj pa se začne reklamiranje ŠJARACA.
  Njega si bi radi spet nastavili kot rešitelja.
  Upam, da narod nebo nasedel UDBAŠEM.

  • Vera

   Bog nedaj , da volivci poslušajo levake .

   • Janko Gedlička

    Žal jih kar naprej.

 • domovina mili dom

  Dr Gorenak, ne bo držalo, da je bil ugleden pravnik ta cmero. Ugleden je bil toliko, kot je hotel komunistični tim. Če bi bil ugleden, morda pameten, ne bi dovolil kršenja človekovih pravic.
  Zapreti po nedolžnem politika.
  Odvzeti mandat politiku.
  Ne dr Gorenak, to ne more narediti niti pravnik na dnu eksistencialnosti.

  • osa

   beseda UGLEDEN JE RELATIVNA, tudi TITO je bil ugleden beri “”bil torej je minil””

   ljudje velikokrat nočemo slišati RESNICE. seveda RESNICA ni strankarska, renic ni več in je samo ena, nam vsem dodeljena in eno življenje in ena skrb, tako za kučana, kakor za janšo
   toda malo za šalo, danes pa ni vrlih neumnih slovečkov, krtača, tetka, novak,.. sili se neki walter, ki se obrača po vetru????

   še nekaj, kako to da noben levak ne omenja janše, spet je ta janša podkupil vrhovne sodnike, miro pa jok
   njegov učenec mu je lepo povedal

   zakon je
   treba spoštovati in velja tudi za vlado, referendumi niso rušenje države,
   kritiki niso ugrabljenci “starih sil” in volja premierja ni zakon
   absolutista.

   Si je mogoče
   zamisliti večjo narcisoidno megalomansstvo posameznika, kot je odstop
   premierja, ki za ta akt jezno navede odločitev sodišč, ki terja spoštovanje
   pravil igre; v in za demokracijo, vladavino prava in enakost orožij v
   političnih soočenjih? Težko.”

   • domovina mili dom

    Zakaj ni neumnih komentatorjev, bi jaz rekel. Ja seveda jih ni, pišejo program šarcu.

 • mona lisa

  DOSTI PREPOZNO

 • Valter BraniSlav

  Narod hlapcev je udaril po prvem hlapcu Cmerarju. Skoda da ga niso odnesli migranti ki jih je podtikal svojemu narodu.
  Clovek ni imel prav nobene hrbtenice. Celo narodu hlapcev je prekipelo

  • osa

   valter, valterček, po tvojih neumnih komentarjih, tebi danes denar prihaja od drugod, te je cerar zavrgel, ali imaš instikt PODGANE, da zapusti ladjo preden se potopi, kaj pa če veter obrne smer

   • Valter BraniSlav

    Osa jaz sem 40 let v ZDA. Jaz s SLO nimam drugega kot da v SLO prezivljam dopust.
    Cerar in Barbika sta mi bila od nekdaj zoprna ker se nista uprla teti Geli.
    S prezivetjem in klani se obremenjujete vi. Jaz denar imam in opazujem dogajanje iz Floride. Zato nimam sumnikov.

    • Sale

     78 letnik mulec

     • Valter BraniSlav

      63 letni in v super kondiciji.
      ZIVEL bom 111 let.

 • Kučko pod pručko

  Popolnoma nezrel za vladarja

  In ta tip je pred par dnevi razglašal, da bi rad vladal še štiri leta.

  • neny

   naslednji bo odrihal s palico, zato bo okej.

  • Vera

   G..Kučko : Pogrešali smo vaše odlične komentarje . Če je le mogoče , se javite s svojimi mislimi in prepričanjem večkrat . Vse dobro vam želim ! Vera .

   • Kučko pod pručko

    Vera, kot prvo me ne nagovarjaj z gospodom, saj smo tu domoljubi med seboj prijatelji in se tudi tikamo. Predvsem pa ti hvala za prijazne besede, ki sem jih res vesel. Veš, veliko delam zadnje čase, zato si za pisanje težje vzamem nekaj časa. Ker pa je novica o Cmerotovem odstopu tako razveseljujoča, sem se vseeno malo razpisal. Bodi brez skrbi, še bom aktiven na Novi in še dosti komentarjev bom objavil. In še lep pozdrav tebi in vsem somišljenikom, s katerimi si delim skrb za boljšo Slovenijo!!!

  • samsara

   Pa ga je njegov instalater in operater soočil z realnostjo, ker je dronček pozabil, da je njegov rok trajanja maksimalno en mandat. Pajacek se je operil, želel še kar letati s falkonom in brez njega, pa ga je doletela resnica. Kako hudo za njegov kaviarkomunistični ego.

 • Amerikanc

  Kratko, jedrnato in resnično. Od sedaj naprej je treba biti pozoren, kam se bojo infiltrirali njegovi tipčki.

  • Valter BraniSlav

   V kateri ameriski drzavi zivis?

   • Amerikanc

    Občasno v Tennesseeju. Madisonville.

    • Valter BraniSlav

     Kje pa najvec?

 • Amerikanc

  Kot kaže je bil Miro že od leta 2000 naprej (ali še celo pred tem, tega dr. Gorenak ne ve), na stalni pripravljenosti; podobno kot Tekavčičeva in ostali “intelektualci” – cuzarji državnega denarja in siromašitelji delavske raje.

 • rrrrr

  J. Janša je napovedal predčasen padec že druge ad hoc instalirane vlade Planeta opic z novim sesljajočim primatom na čelu, pa so se mu levčki in levke posmehovali. A tudi tokrat je imel prav. Cerarjevi babuni, Židanove rderčerite afne in dementni Erjavčevi šimpanzi so tako dolgo preživeli v krdelu le zaradi rekordnih miljar novih posojil za svoje banane.

  • FUCK COMMUNISM

   Zapomni si to, da bo nesposoben pokvarjen parazit Erjavc spet minister, ker bo spet dobil dovolj glasov dementnih kretenov, da bo lahko se naprej parazitiral na racun davkoplacevalcev…

 • FUCK COMMUNISM

  Ta zdrizasta glista sploh nikdar ne bi smel prit… odhod je prepozen vse od njegovega bednega prihoda!

 • pupa

  Kaj naj rečem? VILI JE CAR, ker je pravno peljal scat DR PRAVA CMERARJA!

 • Aldo

  Strici so se ga naveličali , na vrsti je Serpentinšek , ta bo Slovenijo potopil do konca !

  • FUCK COMMUNISM

   Ne bo, ce ne bomo dopustili, da to naredi. Mislim, da je prisel cas…

 • Rožle

  Ne pozabite, da je naš Cmero prvo leto vladanja samo ministre skupaj zbiral….
  Skratka ..že takoj na zaćetku efektivnost na višku… in bi moral že takrat odstopiti ..

 • Aldo

  Bo Serpentinšek Štrukeljčkom povečal plače ” malo morgen ” ha !ha,ha !

 • OrangeHitler

  Cerar je bil ena redkih svetlih točk v gnojišču naše politike, toda če imaš za koalicijska partnerja SD in Erjavca, potem ti niti bog ne more pomagati, pa če imaš še tako dobre namene. Erjavec je tako zrušil še vsako vlado, v kateri je bil, o udbomafiji = SD pa tako nima smisla izgubljati besed. Na drugi strani imaš pa SDS s psihopatskim führerjem in ritolizniki okrog njega. Uboga Slovenija

 • samsara

  Kakor je prišel tako tudi odhaja, ja.
  Cerarja in njegovo tovarišijo se bomo spominjali, po permanentnem kršenju zakonodaje in prav tako po permanentnem kršenjem ustave. Navidezno je vodil papirnato legalistično vlado, on papirnati doktor prava in papirnati ustavni pravnik. Ha, morda za njegove študente in državnega delodajalca, ja.
  V praksi je pokazal, da je popoln pravni brezveznik, nevednež in nesposobnež. Notorični kršitelj zakonov in ustave, to je on! Ubogi študentje…
  Zapušča kaos v javnem zdravstvu, šolstvu, pravosodju in nasploh v JS, ter še kje. Pa pol milijona ilegalcev je prešvercal čez državo.

 • Govekar

  Zakaj si Janša kot Putin ali Berlusconi ne zasadi las in vbrizga botoks v faco, pa bi imeli nov obraz in izkušeno pamet.

  • FUCK COMMUNISM

   Ne more! Tako kot ti ne mores nikoli bit inteligenten, Jansa ne more nikol bit po vrhu glave porascen!

  • ĐĐ Style

   Škoda, da se možgani ne morejo vbrizgati, bi se mu inteligenca povečala 3kratno

   • FUCK COMMUNISM

    Drugac dost komicno, da to ti napises… hahahahahaha

    • ĐĐ Style

     To sem misli resno, smrtno resno.

     • FUCK COMMUNISM

      Sej v tem je najvecji problem, da take kretenizme smrtno resno pises!

 • Govekar

  Ko pa so te mediji “nabildali” do vodstva, pa si nekega večera prekinil sestanek svojih ožjih sodelavcev in odšel v Murgle. Najbrž ni potrebno poudariti, da k Milanu Kučanu.

  Sicer Miro odhaja v Murgle vsak dan, ker tam stanuje. A tega Gorenak še ne ve?

 • ĐĐ Style

  Živela Komunistična partija Slovenije. Živel tovariš Janša.

 • Rožle

  Bye..bye Obama….Bye, bye …ISIS..Bye, bye Soros.. Bye, bye.. Cmero
  ..za tebe to velja isto Kućan..bye, bye ..!!!–
  Welcome Trump !!!..Welcome SDS, Welcome Janez Janša !!!
  OBRNIMO ZOPET SVET NA BOLJE !!!

  • ĐĐ Style

   Orban si pozabil, ogromna napaka

 • navigator15

  SMC (Sranje Mafijske Crkovine) že ima zastavo na pol droga !

  • ĐĐ Style

   Koliko ur si rabil , da si sestavil novo kratico, smešna je koliko ni smešna.

  • ĐĐ Style

   Stranka Desnega Sranja

 • Janko Gedlička

  Miro Cerar, pis, ljubav, bok…

  • ĐĐ Style

   Šarec prihaja

   • AlternativaZaSlovenijo

    Bomo videli koliko zdrave pameti premore slovensko volilno telo. Ampak z 100% gotovostjo trdim da bo šarec doživel isto klavrno usodo kot njegov predhodnik. To je levakom usojeno.

    • ĐĐ Style

     Razloži mi to “zdravo pamet” Kaj je za tebe neumnost in kaj pametno dejanje?

     • AlternativaZaSlovenijo

      Če si to sam ne znaš pojasnit potem…..ti je vsaka razlaga brezpredmetna

     • ĐĐ Style

      Kokr jst razumem po komentarijh večine na tem portalu , kdor koli voli za leve je neumen. Mi prosim lahko to razložiš, argumentiraš, dokažeš. Zakaj je glas za desnico pameten, zakaj ste brezmadežni?????

     • rabbit

      Najprej noben ni brezmadežen. Potem mi pa povej kaj imam jaz od leve vlade :in nove davke, kup ene birokracije, ki je sama sebi namen. Primer moje mami pokojnina se je od zadnje janševe vlade povečala za reci in piši za 9 evrov. Res tolikšno povečanje, da ga komaj domov prinese. Zdravstveni zavarovanje prostovoljno se je pa povečalo za tri evre, zdravstvo je v razsulu pa levaki na vladiže 5let, vojske praktično nimamo, policija ima s sabo toliko problemov, da se s kriminalom sploh ne ukvarjajo, sodstvo je samo sebi namen, kmetijstvo imamo samo še 30% samooskrbo tisti, ki sploh še hočejo delati pa vsako dnevno čutijo inšpektorje, ki jih kaznujejo za vsako malenkost, povej ali bi ti obvladal vseh 4000 predpisov, ki se tiče kmetijstva. Od levih vlad imam samo tanjšo denarnico.

     • AlternativaZaSlovenijo

      Koliko si star?

     • ĐĐ Style

      Moja leta nimajo veze, daj ti meni razloži kar sem te vprašal in ne menjaj teme. Želiš si speljati vodo na svoj mlin ker so nekatera vprašanja nerodna.

     • AlternativaZaSlovenijo

      Leta še kako imajo veze. Ker če si letnik > 1991 potem te še razumem. Sicer pa si lahko sam postaviš vprašanja. Samo ta vprašanja naj imajo intelektualno poštenost za podlago. Intelekualno poštenost, ne pa ideološke predsodke! Mislim pa da sam preprost razmislek na stanje današnjega duha da odgovor na vprašanje zakaj smo tu kjer smo. In levica je od osamosvojitve uničila dobesedno vse in še uničuje. Saj bi desnico tudi kritiziral, pa jo nimam zakaj, ker ni objektivnega vzroka za njeno kritiko. Kateri pa so po tvoje kriteriji za neko kritiko?

    • žogica

     Vam je pa usojeno, da ste preveč butasti, da bi vodili vlado !

     • AlternativaZaSlovenijo

      Ne, nam je usojeno doživjati kolapse levičarstva. V demokraciji je pa tako, da večina zmaga. Inteligenčni kvocient volilcev ne igra odločilnega faktorja na izid volivcev.

     • pupa

      Vam pa je USOJENO, da se vam skoraj vse vlade predčasno skisajo. borut, alenka in miro v tem desetletju.

  • janko

   On bi že mogoče sčasoma res tako, ampak v volčjem krdelu s starimi krvavimi volkovi ni šlo.

 • AlternativaZaSlovenijo

  V glavnem se večina strinja da je Miro poltično mrtev. RIP Miro.

  • ĐĐ Style

   Čas je za Šarca

   • bubamara

    Šarac hodi k maši.

    • ĐĐ Style

     Država in cerkev morata ostati ločena in to nima nobene veze, moj sosed je alkoholik in po cele dneve ne hodi ven iz bifeja k maši pa ne hodi in umrl bi za Janšo

     • bubamara

      Že, že. Ampak mi ni jasno, da levičarji vidijo v Šarcu odrešenika, če je veren.

     • ĐĐ Style

      In kaj če je veren??????

     • bubamara

      Levičar sovraži vse kar diši po krščanski veri.

     • ĐĐ Style

      Ko mi to dokažeš ti bom verjel? Brez argumentov je to samo navadna propaganda – FAKE NEWS

     • FUCK COMMUNISM

      Ne ti nam o argumentih! Ti od argumenta ne poznas niti “a”!

     • ĐĐ Style

      Pa podaj argument, potem pa preberi kaj si napisal “Ne ti nam o argumentih! Ti od argumenta ne poznas niti “a”!” Sedaj me ti nauči in mi podaj argument na tisto kar sem zgoraj napisal. Pa da vidimo ali si pameten ali samo pišeš na pamet.

     • FUCK COMMUNISM

      Jaz se s takim organizmom, kot si ti, ki ne zna inteligentno razmisljat in razmislja samo z ritjo in ticem, ne morem argumentirano pogovarjat. Ti nimas ne inteligence, ne logike, ne sposobnosti razmisljanja, ne predvidevanja… da o narodni zavesti niti ne zacnem, ker bi te glede tega najraje samo ustrelil. Tako da mi zate preostane samo zmerjanje in zalitve. Drugega tako ali tako nisi ne sposoben razumet niti si cesa lepsega kot izdajalc naroda ne zasluzis!

     • ĐĐ Style

      Sem vedel , da nimaš odgovora. Argumenti ti pač ne grejo, ker ne obstajajo. Ko ste v brezizhodni situaciji lajate okoli ali pa blokirate. Še ena zmaga zame, ti si pa navadna ušiva Ižanska gnojnica od človeka. lp

     • FUCK COMMUNISM

      Hahahahahahahhaaaaaaaaaaaaaaa zmaga zate!?!?!?!? Uzivaj na lovorikah, ki so samo v tvoji riti… glave tko nimas!

     • ĐĐ Style

      Že napreduješ, samo še en argument rabiš do zmage.

     • FUCK COMMUNISM

      Jaz ne morem tekmovat z nekom, ki je neumen, zabit in pokvarjen. V cem je smisel tekmovanja, ce si ti skos zadaj?!

     • ĐĐ Style

      Prav imaš jst sem stric iz ozdaja.

     • FUCK COMMUNISM

      Torej bos med prvimi na vrsti…

     • ĐĐ Style

      Ne jst sem ozadaj saj si sam rekel. Globoko penetriram v desnico

     • FUCK COMMUNISM

      Torej ne znas tvoje cure niti v eno rit vtaknit in ga tiscis v desno ritnico?!?! Pa pizda, a ti niti fukat ne znas?!

     • ĐĐ Style

      Oho, ne bomo se žalili, desne znam dobro jebat.

     • FUCK COMMUNISM

      Nic ne vem… nekam plitek, dolgocasen, brez domisljije in zabit mi delujes. Rad bi se motil, ampak slabo kaze

     • ĐĐ Style

      Da vidim tebe, vitez v boju proti komunizmu.

     • FUCK COMMUNISM

      Ko pride cas, bos vedel kdo sem

     • ĐĐ Style

      Kurac od ovce, lep pozdrav

     • FUCK COMMUNISM

      Jebi si mater

     • ĐĐ Style

      Tvojo sem že

     • FUCK COMMUNISM

      Nisi, moja nikoli ni dala izlockom. Drugac bi te ubil, ce bi mi to rekel v obraz.

     • ĐĐ Style

      Nevem kako sem te tako neumnega naredil, sigurno sem bil pijan

     • FUCK COMMUNISM

      Jap… definitivno bi te odnesli v crnem zaklju

     • ĐĐ Style

      Si ti mogoče v porodnišnici parkrat padu na glavo?

     • FUCK COMMUNISM

      Sem ja… boj se me, ker nisem normalen

     • ĐĐ Style

      Hahaha, če bi se bal mišk bi mačka nosil v žepu. Sedaj pa bodi priden fucko. Moram iti, ne bežim samo obveznosti me čakajo. Lep pozdrav pa pozdravi svojega fanta, čas bo zacelil rane, mogoče ritke ne bo.

     • FUCK COMMUNISM

      Kot receno, jebi si mater!

     • Sale

      Kad osetis da imaš cetiri Jaja to zznači da ti je neprijatelj usao duboko u pozadinu.izvidacka

     • žogica

      Vera je eno, tile vaši voluharski in pogoltni župniki, pa nekaj čisto drugega! Mislim, da mora tudi cerkev postaviti stvari na svoje mesto…..

     • janko

      Ateistični starejši že, mladi so pa že precej bolj normalni.

     • janko

      To tudi jaz ne razumem.

     • ĐĐ Style

      Torej so vsi levičarji ateisti????

     • janko

      Na žalost ne vsi. Zelo me moti površinskost kristjanov, kajti samo površnost je lahko vzrok za to, ne vidim druge razlage.

    • Rožle

     Tako kot -Cmero …prefarbanci …

     • janko

      Poznam precej vernikov, ki hodijo tudi k maši – so pa po prepričanju levi. Tega jaz s svojo pametjo ne razumem, res ne.

     • bubamara

      Slovenci so največji hinavci kar sem jih srečal v svojem življenju.

     • janko

      To besedo bi zamenjal z opisi kot so: prestrašenost, vase zaprtost, exist. ogroženost, osebnostna huda zgodovinska potlačenost! Nikakor pa ne hinavšnost! Velemojstri v tem so čez Kolpo.

     • Rožle

      Kje jih pa ti to srečuješ … Na Rakovi Jelši ..

     • Sale

      Si upaš brez Kakeca slovenskega junaka prikazati na rakovi jelsi

    • rabbit

     On hodi v cerkev vohunit kaj si farji in raja misli.

  • žogica

   Janez tudi….

   • Anton

    Zemljarič hodi u Murgle h maš…

    • žogica

     No vidiš, sami spreobrnjenci, tako kot Janez !

     • ĐĐ Style

      Motiš se, Janez je še vedno komunist. Upam , da te napake ne boš več storil.

     • žogica

      Po duši komunist, na ven spreobrnjenec, saj to vsi vemo, tudi desnaki.

     • ĐĐ Style

      Ta odgovor je že sprejemljiv.

     • Anton

      U murglah ni cerkve je samo kučan.
      Vem malo ste zmedeni danes, nič zato saj bo šarec zmagal pa boste spet lahko rovarili…

     • žogica

      Ja Šarec bo itak zmagal, ti si pa orng zmeden….

     • FUCK COMMUNISM

      Kaksne kompetence, znanja in izkusnje v politiki in gospodarstvu ima Sarec, da si zasluzi mesto premiera?! Daj nam to mal razlozi!?

     • Anton

      Ne ti si kriv, ti!

   • ĐĐ Style

    RIP Miro in Janez, bosta vsaj lahko skupaj balinala

    • žogica

     Marsikaj se bosta zmenla…

 • Morala

  Kar zjokal bi se človek (od veselja, da ne bo pomote)… :) Niti eden ni nenadomestljiv…vrnil se bo na lepo plačano del. mesto…vse pa plačujemo davkoplačevalci…ko je postal premier, mu je zrastel ego in je opustil etiko in moralo…

  Morda pa je za veselje še prehitro, ker pred. Pahor ne bo sprejel njegovega odstopa!!!

  • rabbit

   Veš meni pa po malem vse dolj visi, ko pride kakšna jokica na vrata in govori kako ji gre slabo ji rečem koga ste pa volili v večini lažejo pa pravijo, da ne hodijo na volitve, jaz pa nazaj prav vam je potem pa, kar trpite še preveč imate bo treba travo jest da vidiš kako jih odnese od vrat pa preklinjajo.
   Zadnjič je ena govorila, kako je reva, pa da težko živi, sem jo vprašala koga je nazadnje volila za župana je rekla, da Jankovića sem ji pa rekla ja potem pa, kar k Jankoviću po pomoč, me je čudno gledala ja sem rekla jaz delam Janković pa krade on ima, kar k njemu po denar pa boste lažje živela.

   Tako je treba z narodom, ki joka in stoka da nima.

 • Antonius

  Cerar že ves čas ni pomemben. Izvoljeni ksihti so zgolj lakmusov papir, s katerim Kučan na vsakih volitvah izmeri slovensko volilno pamet.
  Nesposoben ne more biti kriv. Krivdo nosi tisti, ki nesposobnega voli, mu zaupa in verjame.
  Celo razorožitvena veleizdaja je bila Slovencem premalo, da bi se na volitvah zamislili. Veleizdajalčev Serpentinškov Šarec bo najnovejši listek, s katerim bo Kučan na volitvah, Slovencem znova izmeril pamet.

  • AlternativaZaSlovenijo

   Antonius, upanje umre zadnje in ravno to upanje mi nakazuje, da pa spet večina ni idiotov. Ne bit pesimist :-)
   Sicer pa po naravnem pravu, enkrat idiotizam mora propast, laž propade, resnica zmaga. Še vedno so tu v tej naši domovini posamezniki, ki se borijo za resnico, hvala Bogu, da so. In imama občutek, da jih je vedno več. Je pa borba težka, samo potrbno je vztrajat in ne popustit niti za las.
   S spoštovanjem,
   M.

 • ĐĐ Style

  Brez skrbi desni, po volitvah bo Slovenija kot država še vedno obstaja. Vse bo isto, hodili boste v hribe, službo ,šole…. Edino parlametarne večine ne boste imeli. Nehajte sami sebe lagati, da bo država prenehala delovati in nehajte sanjati predčasne volitve.

  • AlternativaZaSlovenijo

   He, za vas bo pa svet še naprej raven

   • ĐĐ Style

    Narvnost do zmage, brez ovir

   • rabbit

    Pa še bolj prazno denarnico bomo imeli tudi levi, ki so najbolj neumen narod na zemlji, bolj ga kradejo bolj jih volijo.

  • smiljan bertolin

   podpiši se, saj si korajžen

   • ĐĐ Style

    Zakaj rabiš moj podpis?

    • Janez

     Da vidimo kdo je tak Hajek Telebajsek

 • Franjo Trojner

  Cmerar Cerar znova joče, zaušnico mu je prisolilo vrhovno sodišče in 10.06.2018 mu bomo zaušnico prisolili še volilci.

  Niti toliko deda ni, da bi se odkrito pokesal in priznal svoje napake, kakor tudi nepoznavanje ustavnega prava in popolno odsotnost načel, etike in morale.
  Kot razvajen nedorasel fantič za svoje neuspehe znova krivi druge, kar je značilnost šibkih lahko vodljivih ljudi.

  Samo nekateri razlogi zaradi katerih bi Cerar , kot ptedsednik vlade, že zdavnaj moral odstopiti, če bi spoštoval vladavino prava in bil moralen, etičen so:
  – Če bi bil Cerar res demokrat in zavezan vladavini prava, etiki in morali niti predsednik vlade ne bi smel nikoli postati, glede na dejstvo, da se je za zmago na volitvah boril z šefom opozicije, ki je bil nedolžen obsojen in zaprt!
  – Vse tiste podle nezakonite in neustavne poteze poslancev Cerarjeve stranke SMC v parlamentu, ko so poslancu Janši odvzeli poslanski mandat in mu vztrajno onemogočali opravljati delo v parlamentu, kakor tudi imenovanje v komisijo za nadzor obveščevalnih služb so jasno dokazale, da predsednik vlade Cerar, njegovi ministri in ministrce, vlada in koalicija ne spoštuje ustave republike Slovenije kakor tudi domače zakonodaje in predpisov DZ tudi ne.
  – To vlado bi morali odnesti tudi neupravičeno in nezakonito izplačani prispevki za stalno pripravljenost.
  – To vlado bi moralo odnesti nespoštovanje domače zakonodaje in zakonodaje in predpisov EU, pri porazni migrantski politiki, ko je Cerarjeva vlada stihijsko in nenadzorovano, nezakonito v Slovenijo in celotno EU masovno spuščala ilegalne migrante, ki danes po celotni EU sejejo strah in teror, ter ogrožajo varnost ljudi in premoženja.
  – To vlado bi moralo odnesti zaradi preprečevanja zakonite izvršitve deoirtacije migranta Šamija iz naše države.
  – To vlado bi morala odnesti kontaminirana arbitraža in nato še očitna nesposobnost implementacije razsodbe tribunala o naši meji na kopnem in morju.
  – To vlado bi moralo odnesti lomastenje v luki Koper.
  – To vlado bi moralo odnesti kadrovanje v SDH
  – To vlado bi moralo odnesti kadrovanje v DUTB
  – To vlado bi moralo odnesti kadrovanje v UKC
  – To vlado bi moralo odnesti kadrovanje v NLB in drugih podjetjih v državni lasti
  – To vlado bi moralo odnesti zaradi nespoštovanja zavez do EU, glede odprodaje NLB.
  – To vlado bi morala odnesti očitna nezainterisiranost preiskovanje več milijardne bančne luknje in totalna nezaintetesiranost po kaznovanju banksterjev.
  – To vlado bi moralo odnesti zaradi čudnega odnosa do afere razkritja ene milijarde opranega denarja v NLB.
  – To vlado bi moralo odnesti zaradi unučenja SV.
  – To vlado bi moralo odnesti zaradi netransparetnosti pri izgradnji drugega tira, kakor tudi financiranja spornega referendum, kot je danes odločilo sodišče.

  Če nič od naštetega Cerar ni smatral za dovolj velik razlog za svoj odstop, pa je to zagotovo nesramno, nespodobna 130560 € draga maketa drugega tira, katera mu je bila tako všeč, da je ob njej čisto pozabil na slabih 200 m oddaljene ribiče, ki jim Hrvati vsak dan otežujejo delo in pošiljajo kazni za plutje po našem SLOVENSKEM MORJU.
  Pred 100 leti so pravi džentlemeni ob tako očitnih osebnih porazih naredili samomor. Danes v moderni dobi pa džentlemeni, častni ljudje v primeru osebnega neuspeha ali svojega neetičnega in nemoralnega dejanja odstopijo sami! Cerar tvoj oče športnik ve kaj ti je storiti, žal pa ti nimaš načel, kot jih ima tvoj oče, zato ti še odstopiti ne zmoreš, kot pravi ded, džentlemen, temveč, kot navada cmerava reva.
  Za Slovence ti Cerar, kot predsednik vlade ne obstajaš več, tudi, kot politik si preteklost, kar ti bodo volilci v fris povedali 10.06. 2018!
  Žal nam po Cerarju strici in tete iz ozadja v spregi z kupljenimi dominatnimi mediji in raznoraznimi dobro plačanimi pisuni in milo rečeno čudnimi civilnimi gibanji ponujajo novega Cerarja, ki se imenuje Šarec, srčno upam, da jim v dobro države in vseh nas tokrat na volitvah ne nasedete, ker se bo Cerarjeva zgodba odvila točno po istem scenariju znova, to pa bi že lahko pomenilo začetek konca za SLOVENSKO DRŽAVO IN VES DOMOLJUBEN SLOVENSKI ROD.

  • Steiermark

   Vse kar si naštel, bi moralo zadostovati, za to slinasto moralno in etično podgano, da dobi “doživljenski zapr”, če ne smrtne kazni!

 • črnaovca

  No ja odstopiti je pač osebna odločitev ne vedno lahka a še vedno bolje kot da te zaradi suma korupcije razrešijo

  • žogica

   Za odstop rabiš jajca, ki jih pa Janez nima.

   • ĐĐ Style

    Janez je ugledna dama

    • žogica

     Brez jajc…

  • stajerc5

   Po volitvah jih bos precej videl za restkami zaradi korupcije in ne zaradi suma! Pripravi si yugocoto, da jim bos mahal na poti v Dob!

 • ĐĐ Style

  Zakaj je Gorenak bežal?

  Marca leta 1996 so trije policisti na parkirišču pred Tivolijem, malo
  pred polnočjo naleteli na beli golf z registrsko številko LJ F3-610, v
  katerem sta se nahajali dve “moški osebi sumljivega videza.” Ko so
  policisti želeli obe osebi legitimirati, je vozilo speljalo – policisti
  pa za njim. Nekaj časa so golfu sledili po stranskih ulicah za Celovško,
  po Medvedovi in Gasilski ulici, dokler ga niso ustavili na križišču med
  Celovško in Drenikovo. Tam so legitimirali voznika. Izkazalo se je, da
  je avto vozil, tedanji podsekretar na notranjem ministrstvu, zadolžen za
  kadrovska vprašanja, Vinko Gorenak v službenem vozilu, kot piše v
  uradnem zaznamku.

  Ker je bilo parkirišče v Tivoliju tedaj dobro znano mesto za nudenje
  spolnih uslug, je recimo tudi Božidar Radmelič, tedaj pomočnik vodje
  sektorja za usposabljanje pomožnih policistov, na zaslišanju dejal, da
  je bil Gorenak tedaj dobljen v situaciji, ki ga očitno malo
  kompromitira, “vendar me njegova spolnost nič ne zanima”.

  Gorenak sam je na zaslišanju pred Gričarjevo komisijo povedal, da je
  tedaj pogosto hodil v Tivoli na plavanje in da je nekega dne tam srečal
  fanta, starega nekaj čez 20 let, ki naj bi izgubil denarnico. Fant naj
  bi ga prosil, če ga lahko pelje domov, kar naj bi Gorenak tudi storil,
  ob tem naj bi se tudi Gorenaku samemu zdelo “hecno” zakaj je moral
  peljati domov po stranskih ulicah.

  http://www.mladina.si/media/www/slike/dnevne/2017/__610/gorenak2_1.jpg

 • večni srb

  Kaj bo pa zdaj, verjetno bo diktator Pahor uvedel še bolj brutalne ukrepe in povečal pooblastila svoji plačanski nato soldateski.

  • večni srb

   Drugo ne zna.

   • Bloški Tonček

    *drugega

  • AlternativaZaSlovenijo

   Ej, če bi bil pri nas res NATO, potem bi bila Slovenija Država. Tako pa imamo zahvaljujoč bivši jugosoldateski ena samo razsulo v vojski, če temu kar imamo sploh lahko rečemo slovenska vojska.

 • večni srb

  Strokovna mnenja naših pravnikov in sodnikov so vredna natančno toliko kot njihove razveljavljene odločbe in sodbe Evropskih sodišč.

 • francelj3

  Skoraj štiri leta prepozno. Ali je to malo?

 • žogica

  Gorenak se je javno poslovil od Cerarja, seveda v njegovem SDSovskem stilu !

  • FUCK COMMUNISM

   Pravilno! Na lep, kulturen, miren nacin se je poslovil! Cas je, da se tudi ti!

   • stajerc5

    Prepiknjena zogica, kaj ces, lufta ji je zmanjkal !!!

   • žogica

    Se bo tudi Janez?

    • FUCK COMMUNISM

     Ne vem, ne poznam Janeza.

  • ĐĐ Style

   Zakaj je Gorenak bežal?
   Marca leta 1996 so trije policisti na parkirišču pred Tivolijem, malo
   pred polnočjo naleteli na beli golf z registrsko številko LJ F3-610, v
   katerem sta se nahajali dve “moški osebi sumljivega videza.” Ko so
   policisti želeli obe osebi legitimirati, je vozilo speljalo – policisti
   pa za njim. Nekaj časa so golfu sledili po stranskih ulicah za Celovško,
   po Medvedovi in Gasilski ulici, dokler ga niso ustavili na križišču med
   Celovško in Drenikovo. Tam so legitimirali voznika. Izkazalo se je, da
   je avto vozil, tedanji podsekretar na notranjem ministrstvu, zadolžen za
   kadrovska vprašanja, Vinko Gorenak v službenem vozilu, kot piše v
   uradnem zaznamku.
   Ker je bilo parkirišče v Tivoliju tedaj dobro znano mesto za nudenje
   spolnih uslug, je recimo tudi Božidar Radmelič, tedaj pomočnik vodje
   sektorja za usposabljanje pomožnih policistov, na zaslišanju dejal, da
   je bil Gorenak tedaj dobljen v situaciji, ki ga očitno malo
   kompromitira, “vendar me njegova spolnost nič ne zanima”.
   Gorenak sam je na zaslišanju pred Gričarjevo komisijo povedal, da je
   tedaj pogosto hodil v Tivoli na plavanje in da je nekega dne tam srečal
   fanta, starega nekaj čez 20 let, ki naj bi izgubil denarnico. Fant naj
   bi ga prosil, če ga lahko pelje domov, kar naj bi Gorenak tudi storil,
   ob tem naj bi se tudi Gorenaku samemu zdelo “hecno” zakaj je moral
   peljati domov po stranskih ulicah.
   http://www.mladina.si/media

   • FUCK COMMUNISM

    Ej, a v dedka mraza tut se kar verjames? Priden organizemcek!

    • ĐĐ Style

     Dedek mraz je časten komunist

     • FUCK COMMUNISM

      Torej verjames… o pizda, kaksni organizmi imajo moznost kracat po internetu…

     • ĐĐ Style

      Tudi ti verjameš, da se lahko voda pretvori v vino.

     • FUCK COMMUNISM

      Nisem veren. Nikoli bil, nikoli ne bom. Zdaj te bo sele zjebal, ko ti ne bo jasno, kako je lahko nekdo desnak brez da bi bil veren… Se tista dva kolescka v betici, ki ju imas, da ne serjes v lastno postlo, se ti bosta sfukala

     • ĐĐ Style

      Janezu se bo strgalo ko bo to prebral, bog ne daj da te Rode vidi

     • FUCK COMMUNISM

      Janezu jaz mirno lahko v obraz povem, da nisem nikoli bil njegov volilec in dokler bo tako mevzast in neradikalen tudi nikoli ne bom. Na Rodetovo podgano se pa poserjem. Kako kaj oba kolescka?!

     • ĐĐ Style

      Si ti siguren, da si desničar, razumem da imaš čudna sexualna nagnjenja do konj, ampak tako razmišljanje in desničar.

     • FUCK COMMUNISM

      Ne gre, a ne…!? Vam zabitim levuharjem zmanjka spage zelo hitro, pol se pa zacne pisat o jebanju in bestialnostih. Zeha se mi!

     • ĐĐ Style

      Če ti se zeha si nabij kurac v usta

     • FUCK COMMUNISM

      Ne, rajs bi tebi kaj zeleznega zabil v gobec… prides??

     • ĐĐ Style

      Pridi v LJ

     • FUCK COMMUNISM

      Po kaj?! A na uro gledat, tako kot sem sel na uro gledat zarad Dark Lorda alias Luka Marchessija in Tunneka?!? Vsi ste iste pizde! Kle gor bos vabil na soocenje, doma pa sral v gate!

     • ĐĐ Style

      Dark lord te je pač nategnu, pač si dokazal da si neumen. No v resnici z vsakim svojim postom toneš globje. Prej sem ti napisal lep pozdrav in ti si mi spet pisal.
      Lep pozdrav

     • FUCK COMMUNISM

      Sej bi ti isto naredil, brez skrbi. In se tolk si zabit, da se ti to “nategovanje” zdi sprejemljivo in duhovito. Lep pozdrav?! Jebi si mater

     • Sale

      Pocuzaj tiča ocetu

     • Sale

      Reče lajdra Urša sinu črtu ti pa fukas bolje kot sipecjanez vem to mi je že retardiran brat Jakob povedal

     • Sale

      Ja čudno desničarji so pedofili zoofilije je za leve( levake)da ne bo pomote

     • Sale

      Serjem se vam v Hudo jamo kako so jih partizani učili leteti domosralce samo prepolni dreka so bili in niso mogli poleteti v nebesa amen.

   • Sale

    Vasle Gorenak Janša pedofili

  • Janez

   Kaj ni to pošteno “javno slovo.

 • Stajerka

  CERARJU, ERJAVCU in ŽIDANU v razmislek KAJ počno drugi, medtem ko vi na veliko zapravljate in se pufate……

  V strahu pred novo krizo Madžarska kopiči zlate rezerve
  Centralne banke po vsem svetu kopičijo svoje zaloge zlata v domačih trezorjih.

  in to je točka, ki bo v prihodnosti pokazala sposobnost sedanje vlade in koalicije……to je tisto, česar nas mora biti dobesedno STRAH – žal…….in če bo naslednji mandat ponovno v lewaško smer, to ne bo padec, ampak prosti pad…..

  • Steiermark

   Pa saj kučkotovi hlapci in zamegljeni tepci tega ne razumejo!

 • Osti jarej

  ..mater…pet člankov o cerarju….a se bojite,da bi ga folk pozabil

  • FUCK COMMUNISM

   Ne bomo ga… brez skrbi

  • žogica

   Janez ga ne bo….

  • Stajerka

   …..a je v MSM kaj drugače??……ni, razlika je samo v tem, da so tam rahlo otožni in šokirani……

   • Rožle

    Na Kurah je tudi vsaj 5 člankov ..

  • stajerc5

   No, no, obrisi solzice in zacni sestavljati “komicni” program za Komika, da se ga se pravi cas na pamet nauci. Svetovalce isce ze vsepovsod, samo na Karitasu se ni bil!

 • Jan Kovalski

  Imam občutek, da Jani Möderndorfer že malo zamuja.

 • Stajerka

  hahaha…….to enostavno MORATE videt…..

  Srbskega popa mrtvo pijanega prevažali ob krsti
  https://novice.svet24.si/clanek/novice/svet/5aaa5050f1723/srbskega-popa-mrtvo-pijanega-prevazali-ob-krsti

  • Sale

   Bolje to kot slovenske pedofilne duhovnike

 • Sale

  Amerika preti: Sankcije svima koji posete Krim
  Specijalni izaslanik Stejt departmenta za pitanje Ukrajine Kurt Volker pozvao je na uvođenje sankcija svima koji posete poluostrvo Krim, prenosi “Ukrinform”.
  Krim je ušao u sastav Rusije 2014. godine nakon referenduma
  Kako je rekao, problem sa Krimom je “identičan” problemu sa Donbasom, samo što na toj teritoriji nema borbenih dejstava.

  Volker je naglasio da Vašington mora da pojača mere prema Rusiji zbog pripajanja tog poluostrva 2014. godine.

  Rusija mrsi konce: Uložila veto na rezoluciju o Iranu, Amerika besna

  – Smatram da je nastupilo vreme da razmislimo kako možemo da pojačamo mere, pogotovo kada je reč o onima koji tamo žele da otputuju – rekao je.

  Krim je ušao u sastav Rusije 2014. godine nakon referenduma na kojem je preko 96 odsto glasača dalo saglasnost za izlazak iz sastava Ukrajine.

  • Franjo Trojner

   Cepec!

 • Sale

  Ruski ministar odbrane Sergej Šojgu (62) uputio je do sada najoštrije upozorenje SAD da će ruske snage oboriti svaki američki avion i raketu ukoliko vojska te zemlje bude dejstvovala po sirijskoj prestonici Damasku i armiji predsednika Bašara el Asada.

  • Rožle

   A boš kar na dveh koncih …vladaricaumov ?

   • stajerc5

    Ziher je ziher, je rekla nuna in dala kondom na sveco…

   • Sale

    Ma odjebi p vladar pedofilov ti je Janša Mars hlapec

   • Sale

    Pejt Kakeca slovenskega edinega junaka klicati v pomoc

  • sprehajalec

   Serbian Caffe Njuz Svele…

   • Sale

    Sta je pedofilcina.sem že prestar za tebe si zgrešil lovski rajon pejt v vrtec govno desničarsko.serjem se vam v Hudo jamo fašistično

    • sprehajalec

     jedi govna Svele…

     • Sale

      Da jedem govna kao ti.prvo bi tebe

     • sprehajalec

      Glup si ko točak Svele. Sramota si svetome Savi.

  • Aton

   Moderator očitno ne ve, v kateri državi smo!

   • Sale

    Reče lajdra Urša sinu črtu ti pa fukas bolje kot sipecjanez vem to mi je že retardiran brat Jakob povedal

    • alojz

     Svele, ti si tukaj po nesreči. Poišči pedofilski portal pa tam klobasaj.
     Saj res. Novi nick stare norice.

     • Sale

      Alojz hiter Slovenec ki je začel drugo svetovno vojno.skrival se za drugim imenom Adolf hitler

   • Sale

    Vpraša Urša Janeza bi ti spal z crtom za100€. Bi reče Janez samo nimam stotih evrov.amon ta atom a ti je ljubši tvoj slovenski pedofilski jezik.smrt pedofilom jansevim svoboda narodu

 • žogica

  Šarec prihaja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Prle

   In Ivana Janeza bo pohrustal za malo malco,ha,ha,ha.

   • Osti jarej

    ja,s frizuro pofrzenkal….dej nehi ,no

  • sprehajalec

   Hihihihi. Kar na cesti ostani Žogica da bo morda še kakšen denar padel v žep. Če se boš seveda izkazala. Potem pa navalite na Serpentinška, ta bo dvignil plače pa penzije….

  • FUCK COMMUNISM

   Tipicno levuharsko nisi odgovorila na prej postavljeno vprasanje: Kaksne kompetence, znanja in izkusnje v politiki in gospodarstvu ima Sarec, da si zasluzi mesto premiera?! Daj nam to mal razlozi!?

   • AlternativaZaSlovenijo

    He, saj še sami ne vedo zakaj bi ga volili. Ni Janša. To je njihov “argument”.

   • Jakob Kovač

    Samo eden in to je JJ-veliki vodja je primeren za premiera,vse drugo je za odpad-to je vodilo desničarjev!

    • FUCK COMMUNISM

     Ti pa nisi prevec inteligenten, kaj?! Na zalost imate v demokraciji tudi zabitezi po en glas, vsi ostali moramo pa potem trpet posledice… Veliki vodja?? A si imel/imas doma/na delovnem mestu obeseno sliko enonoge spake??

     • Jakob Kovač

      Kaj pa ti a imaš sliko dvonoge spake?

     • Jakob Kovač

      A ti imaš dvonogega spaka obešenega ti nisi zabitež imaš potrdilo da si pameten?

     • FUCK COMMUNISM

      Nobene spake nimam na steni. In odgovori na vprasanje!!! Prvi sem te vprasal!

     • Jakob Kovač

      Nobenega spaka ne potrebujem na steni če te zanima prej si mu vsklikal,sedaj pljuvaš po njem,te bo pohodnik v Jajce za ušesa!

  • Lojze Franci

   LEVUHAR VOLUHARSKI odpad

  • garfi

   tebi odhaja

 • Prle

  Ako me spomin ne vara je nečastno odšel prav Ivan Janez, okoli enega leta je trajal njegov režim.

  • sprehajalec

   Ja, takrat je CIA financirala kulturnike v trenerkah v t.i. Zimski vstaji, da so vrgli legalnega premjerja.

   Danes se v svetu nič ne zgodi brez Cie.

   • Prle

    Potem pa se obrnite na isti organizacijo, da vam bo omogočila zmago na volitvah.

    • sprehajalec

     Največja neumnost bi bilo sedajle zmagati na volivah. S učiteljicami na cesti.

     • Prle

      Prav pod Ivanovo vlado so bili množični štrajki, pa jih tudi on takrat ni obvladal. čakamo na Šarca, ki je pravzaprav pol vaš, saj redno bere berilo v cerkvi, pravzaprav je on vaš najboljši sosed.

     • sprehajalec

      Štrajki v Sloveniji nikoli niso bili naključni. Vedelo se je, zakaj je treba ravno sedaj na Ulice učiteljicam. In pa da ne omenim Zimsko vstajo.

      Ko bo predsednik CK ZKS aktiviral javne, bodo vsi na ulici. Podobno kot žerjaviste v Luki.

      Nekoč sem slišal nekoga iz neke stare fabrike. Mu je prišel nov šef težit. Je rekel, poslušaj, zamenjal sem že 5 takšnih kot ti, pa še tebe bom počakal, da boš odletel.

      Tako gre to pri nas….

     • Sale

      A krambergerja l

     • Janez

      Slovenščina ni tvoja odlika.

     • sprehajalec

      Bistra misel, pa ni tvoja odlika.

    • Sale

     Desni ne vedo kaj bi prle kar neki cvekajo v skupnem pevskem zboru vsi v isti glas in v isti rog

   • Sale

    Kaj bosta črt in Jakob ko odrasteta pedofila v hozentregerjih

    • Soave

     NOVA ???? KAJ MORDA VI PLAČUJETE TEGA POSRANCA Z NJEGOVIMI POSRANIMI KOMENTARJI ?? TAKOLE PA NE BO ŠLO, NO ??
     Komentatorji. . . . .ali ga vsi blokiramo. Ampak prav vsi, ki nam gre na jetra.Saj človeka mimogrede zjezi in sprovocira, da odgovarjamo !!

   • Sale

    Bolje trenirke kot črt in Jakob pedofila v hozentregerjih ziher

    • sprehajalec

     Bolje bečka šnicla, nego balkanska mučkalica Svele…

  • Sale

   Boš videl kako bo Janša kar na enkrat na strani Rusov proti Američanom h kmalu. Ruski ministar odbrane Sergej Šojgu (62) uputio je do sada najoštrije upozorenje SAD da će ruske snage oboriti svaki američki avion i raketu ukoliko vojska te zemlje bude dejstvovala po sirijskoj prestonici Damasku i armiji predsednika Bašara el Asada.

   • AlternativaZaSlovenijo

    Tole bi rad videl.

    • Sale

     Ne videl čutil boš na lastni koži in tvoji pamzi.ja ljublju mat RASIJA.jansa Idi k čjortu.

 • Franjo Trojner

  Komiji upam, da niste preveč prizadeti, ker je vaš šef vlade javno osramočen strahopetno puško v koruzo vrgo, še vedno vam glavni šef v Murgljah v senci sedi in novega pajaca Šarca za rešitelja nudi. Ste levičarji slepi ali samo tupi ali oboje al kaj, da ne vidite in dojemate, da vaša leva ideologija, politika in politiki samo škandake, afere, kaos, zdrahe povzročajo in s tem državo in vse državljane v siromaštvo in bedo tišijo???

  • Janko Gedlička

   Ģlavno, da imajo oni kaj od tega. Drugorazredni ne štejejo

   • FUCK COMMUNISM

    Sej zato je treba pa “prvorazredne” pospravt!

 • Jože Miklič

  Zbogom Mirko, ne bomo te pogrešali in tvoje komunistične voluharje iz Murgl. Skrijte se vsi nazaj v vaše luknje. NARODU NE BOŠ PISAL SODBE SAM!!!!!!!!

 • Osti jarej

  …pojdi v miru,cota nepoštena

 • FUCK COMMUNISM

  Cerar, vsec mi je, da tako kot si naduto, z lazmi in goljufijo prisel na mesto premiera, tako si se zdaj odplaknil. Karma je res ena super stvar! Problem je le, da bos se vedno parazitiral obubozan slovenski narod. Si kdaj mislil, da bi kaj sam naredil v gospodarstvu?!?!? Da bi kdaj delal? Se sam dokazal? Vprasam, glede na to, da si se kot ustavni pravnik kompletno nesposoben! Morala in etika… ja… Nekdo bi ti ju moral zabit v tvojo defekten gobec!

 • Rožle

  Cerar vas bo rešu … ccc !!!
  .Pa še tele cvetke pred njem….:
  Tamara Vonta…Pater Vilfan…Alenka Bikar…GGM…Maša Kociper…Kavtičnik…
  Medrndorfer…pa Meršol…no Šiviljo so vam pa malo kasneje poturil…In stranke z visoko moralno etičnimi načeli..
  pa razni levi mesećniki…100 let za luno Ewo prihajajo pa že čisto sveži..na površje..
  .OPTIMISTI…..!!

 • Franjo Trojner

  Pa, pa naduti blefer Cerar in za vedno nasvidenje tvoji instant stranki SMC!
  Ej cmerar, še Rjavec in Židan se ti privoščljivo vun smejita, mater ste ubogi v duhu in pameti in res dobro vkup pašete vi na levici.
  Prav uživam, ko vidim kislo in osuplo faco onega Štrukelnja, ki si je od Cerarjeve vlade obetal cekine zdaj pa dobo samo prazen luft. Štrukelnju in njegovim sindikatm še danes ni jasno, da so jih v stranki SD samo za predvolilni boj izrabili. Sami luzerji so toti levičarji.

  • Steiermark

   ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 • garfi

  Cmerkotu zmankuje solz
  ima še toliko moči, da štafeto preda Serpentinšku

 • Sale

  To prle zdaj že o nama pišejo zlovenci.bije jim zadnja ura pedofilskem plemenu

  • FUCK COMMUNISM

   Zlovenci… ko te dobimo, bos dobil potrdilo, da si imel prav, da smo Zlovenci. Spizdi nazaj v cuprijo dokler se lahko bezis.

 • stajerc5

  Cmero je odstopil? Ni res, on je bil odstopljen!!!
  Slovenija je zalostna drzavica! Res je, zato bodo pa rdeci zlovenci sedaj izvolili komika, da se bomo malo smejali!

  • FUCK COMMUNISM

   Po izhodu iz sodnije je iz Murgel prisel klic… z navodili…

 • Sale

  Ves kasne grožnje sprejemam da bom šus dobil da sem že mrtev.skoda da se ne bojimo pedofilov kot sta črt in Jakob v hozentregerjih.

  • FUCK COMMUNISM

   Take groznje dobivas za komentarje o “dreku v Barbara rovu”… Drugega si tak cefurski gnoj kot si ti ne zasluzi! Sreco bos imel, ce bos lahko zbezal!

   • Sale

    Mi junacine ida hočemo ne moremo bežati.a sreču imam da nisem roden kao slovenac

 • Sale

  Za tole izjavo si si zasluzil metek v celo!
  8:20 a.m., Thursday March 15 | Other comments by FUCK COMMUNISM

 • FUCK COMMUNISM

  Svele Commie Disposer 15 minut nazaj
  A to govoriš o dreku v hudi jami Barbarin hostel.ekskurzija bleiburg

 • Sale

  FUCK COMMUNISM pred 12 minutami
  Zlovenci … Ko te dobimo, boš dobil potrdilo, da si imel prav, da smo Zlovenci. Spizdi nazaj v cuprijo dokler se lahko brezis.

  • FUCK COMMUNISM

   Res je!

 • Sale

  Gotovi ste zlovenci.konc pedofilskega imperija hlapcev v hozentregerjih amen gotofi ste

  • FUCK COMMUNISM

   A to boste vi cefurji zrihtal?!?

   • Sale

    Ne nočmo genocida .sami se boste med sabo deli in vladaj

 • marker

  Sedaj je pravi čas za tehnično vlado, ki naj traja nekaj let, da se stvari postavijo na prava mesta, tako kot morajo biti v pravi demokratični državi. Spremeniti nazaj volilni sistem, ki ga je levica s prevaro SLS spremenila. Mandate poslancev pa omejiti na največ dva, enako tudi za župane. Iz parlamenta odstraniti poslance priseljence, razen poslancev manjšin. Z volitvami pa nič hiteti. Pa stranke naj se financirajo iz lastnega članstva in ne iz proračuna.

 • Sale

  FUCK COMMUNISM pred 15 minutami
  Ej cefur, ti si ze tko mrtev, da se niti ne zavedaš ne … ker si preveč zabit!

  • FUCK COMMUNISM

   Spet je res! Kaj je, cefurcina, a te boli, ce ti nekdo pove kaksen parazitski tujek si v tej drzavi?! Kot receno, spizdi dokler se lahko!

 • Sale

  Same prazne obljube.vi desni pedofili rajši napadaye nebogljene.ko je pred vami junacino Rožle kliče kakeca na pomoc

  • FUCK COMMUNISM

   Ja, mogoce, ko vas je vedno 10 na enega. Sam ne upas na cesto, bednik!

   • Sale

    Sem od rojstva sam celo 5 skinov sam zarjovel sem a rep med noge stisnili kot vaške straže usranci.so usrali domosralci v jamo in zleteli v njo

    • FUCK COMMUNISM

     Hahahahahahahahahahahahha, dej te pravljice govor tvojim cefurskim pivskim frendom! Ti bi se usral ze samo pred enim, ki se te ne boji. Da jih je 5, bi se cel razlezel kot zdrizasta driska! Govno!

     • Sale

      Ne pijem in nimam nobenega cefurskega prijatelja mi bolj ležijo slovenci pri srcu

   • Sale

    Vpraša fedra jurharja Big Bena kraskija Gabrijela pa to so bili kar v redu pobje.celo reševal sem jih pred desetimi čefurji.meni je vseeno kakšne barve pripadnosti strani leve ali desne.samo sovražim krivico .vi bencinski se kregate levi desni nimate za kruh svinje kapitalistične se pa mastijo razmisli malo res pa da malo preveč provociral zgubljal živce kot ti zaradi politike namesto da ponujeno političarke v taco na ulici mi se bomo idioti med sabo stepli medtem pa mečejo družine na cesto.

 • Sale

  FUCK COMMUNISM pred 16 minutami
  Za to izjavo si zasluzil kroglo v celo!

  • FUCK COMMUNISM

   Za tole izjavo ja, definitivno si si zasluzil kroglo v celo:
   Svele Commie Disposer 15 minut nazaj
   A to govoriš o dreku v hudi jami Barbarin hostel.ekskurzija bleiburg

 • Soave
  • anzek

   Zanimiv govor… malo so se Privoščili tega Cmerarja. Vsakomur je jasno, da kaj takega on ni sposoben napisati, še manj prebrati iz plong listka.
   Po naravi je Cmerar strahopetec, za to sem prepričan, da so mu odstop zaukazali iz murgelskega štaba. Sodba Vrhovnega sodišča je samo izgovor, pravi razlog pa je sigurno drugje. Globoka država se je ustrašila, da bo izgubila bankomat NLB, A banko in Savo Re. S tem so si kupili čas za plenjenje in prikrivanje dokazov.
   Izgleda, da sem celo malo jasnoviden, ker sem neslaven konec Cmerarja napovedal njegovemu nesojenemu tastu ex ljubice, takoj po tem, ko je Cmerar asistiral pri odvzemu mandata poslancu JJ:

   • Soave

    Ampak, tole je bilo zmenjeno!
    Ustrašili so se desnice, ki poizkuša stopiti skupaj! Ne bodo ji dovolili! Bog ve kaj vse še imajo v svojem klobuku ??
    BARABE

 • Sale

  FUCK COMMUNISM pred 16 minutami
  Za to izjavo si zasluzil kroglo v celo! Kaj bo mali črt ko zraste pedofil v hozentregerjih

 • FUCK COMMUNISM

  Cefurski pizdun Svele sredi Slovenije zali Slovence z Zlovenci, pedri, pedofili in imenuje umorjene v Barbara rovu drek, potem pa misli, da ne bo posledic in lepi komentarje o tem kaksna krivica se mu dogaja in kako se mu grozi!? Preklet cefur pokvarjen. Naj bo vesel, da se diha!

  • Sale

   Vaši iz Hude jame tega ne morejo povedati .so poskusili dihati na škrge amen

   • FUCK COMMUNISM

    Pocasi bos odhajal… hitro je predobro zate!

  • Sale

   Vašega smrdljivega zraku ne diham.lahko zmanjšam utrip telesno temperaturo ni mi treba vdihovati vašega strupa ki ga spuščati v eter

 • Sale

  Odgovori

  Avatar
  Commie Disposer Svele
  4 minute nazaj
  Jaz govorim o komunističnem dreku, ki je priviligiran celo življenje.Bom pa šel v Jasenovac proslavljat, če te že zanima

  Odgovori

  • Rožle

   Nč tebe bomo zablokiral, ker maš strupen jezik …

   • FUCK COMMUNISM

    Svele je neskodljiv mali cefurski scurek… ne sekiraj se zaradi njega. Njega ni vec tukaj, sam se cas mora prit za to.

  • Sale

   Potem se bodo ustaše in domosralci cmerali ko jih bodo partizani leteti učili.samo prepolni dreka.so bili domosralci in niso leteli v nebesa ampak v Hudo jamo.poanta ne greš v nebesa če si poln dreka amen

   • FUCK COMMUNISM

    Ti nisi drugega kot cefurska crkovina!

 • Sale

  Jebeš komunizem vabljen ekskurzija bleiburg v Barbarin hostel na skupinski samomor amen.lahko pa glodas kosti iz Hude jame ki jih je izvlekel tvoj Janša in vrgel psom kot si ti da glodas amen

  • FUCK COMMUNISM

   In ti baraba cefurska se cudis, da bi ti ljudje pognali kroglo v celo?!?!?!? Ti kar nadaljuj…

   • Sale

    Ja ljudje našega kova se niso nikoli umaknili ali celo bežali .tudi če pademo v jamo znamo prileti iz nje ne kot vaši usrani domosralci

 • Kosobrin

  SDS in Kovačič so dobili bitko, vojno bo dobilo ljudstvo na ponovnem referendumu in volitvah!

  • AlternativaZaSlovenijo

   Stanje v Slovenskih Železnicah je katastrofalno. Stanje voznih vlakov je katastrofalno. Me zanima ali so SŽ dobičonosno ali zgubarko podjetje. Ampak tole z drugim tirom je pa katastrofa.

   • Kosobrin

    Res je! SDS in njihovemu prišepetovalcu Kovačiču ni prav, da bi železnico gradili Madžari, tudi ni prav, da bi jo gradili slovenski gradbinci. Kar tri naše je včeraj naštel, ki naj bi jo gradili … Eno samo nagajanje in zaustavljanje razvoja in nazadovanje jih je! Toda – kot tolikokrat napišem, bom tudi sedaj: NAROD SI BO PISAL SODBO SAM, NE FRAK MU JE NE BO IN NE TALAR!

    • AlternativaZaSlovenijo

     Ja itak je spet Janša kriv, kako lahko sploh drugače razmišljamo. Samo en problem je pri tem razmišljanju. Janša nima vzvode moči niti oblasti. Niti je nima Kovačič. Kdo neki jo ima. To je “kvisko” vprašanje. Kaj misliš?

     • Kosobrin

      Itak!

     • Sale

      Janša ima povsod svoje pedofile nameščene v vsaki firmi in spodkopavajo temelje firme vojska Telekom zdravstvo.vse državne firme njegovi psi prileznik napadajo v coporju kot predniki domosralci vpadali v domove posiljevali ženske otroke zIvali če so pa videli enga partizana kako so jo ucvrli in padli v jamo .Janša spotaknil se in padi v kakšno jamo naredi Sloveniji medvedjo uslugo amen

 • Johan

  Včeraj je bil dan resnice, to se po navadi v Sloveniji ne zgodi, da poklekne radikalni levičar Cerar.

 • Kosobrin

  Seveda je šel v Murgle, če ima tam hišo! In zakaj ni takrat odzdravil, veste tudi in najbolj vi, g. Vinko Gorenak! Jaz pa pravim: častno je prišel in častno je odšel – tudi in predvsem zaradi SDS!

 • Miro

  Vinko, miličnik, udbovec, bivši komunajzar in ljubitelj fan….. se pa res nima kaj oglašat

  • Olga_10

   Pameten človek se uči in napreduje! Očitno ste le še vi in vaši ostali miličniki, udbovci in bivši in sedanji komunajzli!

   • Miro

    časten človek …. ni kaj

    • Novo Jutro

     idiot

     • Miro

      ah idiot pa Vinko ravno res ni…. saj je znal celo postajo milice vodit

   • Sale

    Bog prosim podari kakšno neozdravljivo bolezen Janezu črtu Jakobu in njihovim somišljenikom amen Bog daj jim kratko življenje in raka na modih amen

 • navigator15

  Sem bil danes na Upravni enoti, nič se ne da uredit, uradniki hodijo, kot zombiji iz pisarne v pisarno, ne vem , kaj jim je !

  • FUCK COMMUNISM

   A ni danes neuraden dan?!

   • navigator15

    Krajevni urad spada pod Upravno enoto in ima pri nas uradne ure v torek in četrtek, kako je pa drugje pa ne vem!

 • AlternativaZaSlovenijo

  Glede na to, da sta Cerar im SMC neslavno končala, se sedaj postavlja vprašanje kako naprej. Desnica je šibka. Šibka je v finančnem pogledu, medijskem in tudi kadrovskem. Edini sposoben in prekaljen je samo Janša. To je dejstvo. Samo to je premalo za premagst ves tranzicijski stroj. Če bi imeli od NSI-ja do SLS in ostalih vsak svojega Janšo, potem bi bilo dosti večje upanje. Če mu v ostalih strankah ne uspejo parirat, potem to ni priblem JJ ampak njih samih. Ni kriv JJ za njihovo nesposobnost, ampak so oni sami krivi za svoj volilni rezultat. Slab rezultat ostale desnice je posledica njihove slabe učinkovitosti. Sicer pa: Srečno Slovenija na naslednjih voltvah.

  • Miro

   kako finančno šibka??? a se ni zadnjič SDS hvalil koliko so naberačili od svojih vernikov

   • FUCK COMMUNISM

    Kerih vernikov?! Kaksne so to blodnje?!

   • alojz

    Tisto ni % od tega kar so tvoji ukradli.

    • Miro

     so bili tud tvoji zraven, nič bat…

  • FUCK COMMUNISM

   Ne levuharji in ne desnaki ne bomo zmagali na volitvah, ker je najvec volilcev na zdrizasti neodlocni sredini.. Mal levo, mal desno, vse je pa en kurac, zmaga pa vedno tisti, ki ima najvecjo in najdrazjo kampanjo?! Ne mi rect, da se tako dobi sposobne ljudi, ki bodo uspesno vodili drzavo. Take, ki ugajajo najvecjemu stevilu ljudi in ker zato, da bi cimvec ljudem ugajali ne upajo nic odlocilnega narest za narod in drzavo. Treba je prevzet oblast na silo in opravt z nasprotniki. Eni z drugimi, ker skupaj ocitno ne moremo zivet. Kar bo ostalo, naj pac zivi na svoj nacin. Jaz osebno imam izdajalskega levuharskega kretenizma pun kurac. Stepst se je treba do konca in enkrat za vselej narest red in pol bo mir.

   • Miro

    tako v levici kot v desnici so prisotni bivši komunisti

    • FUCK COMMUNISM

     Lustracija je prva stvar, ki bi morala bit narejena! Bil komunist kdajkoli – ne bos na polozajih vpliva in moci. Konec debate! Vsi do zadnjega!

     • Miro

      ja in sedaj hočejo lustracijo ravno tisti, ki so v bivši partiji zasedali vodilne položaje oz bili vidni predstavniki teh

     • FUCK COMMUNISM

      Prav, naj jo hocejo. Ce bo doletela tudi njih, toliko bolje

     • Soave

      Koliko si pa ti star ? Kako je že bilo z zahtevami po lustraciji ?
      ” Samo preko mojega trupla ” je dejal
      https://www.portalplus.si/2279/lustracija-in-transparentnost/

   • Sale

    Prijava. Nagovor nasilnemu prevzemu oblasti policaji prosim zaprite pa naj ga v celici kakšni kozjih molitvic naučijo.taki paranoicni shizofrenično psihopati komaj čakajo vojno posilstva pedofilijo sadistično izzivljanje nad nebogljenimi.lahko enkrat za vselej najdeš mir.jaz ga najdem ko grem mimo Hude jame bleiburg Kočevje.tvoji istomisljeniki so tam mirni ko bubice.priporocam ti ekskurzija bleiburg v Barbarin hostel na skupinski samomor amen

 • Olga_10

  Bravo Vinko Gorenak! Z vsem se strinjam, razen s tem, da bi takšen skorumpiranec kot je Cerar še učil mlade generacije in to PRAVA! Tudi pravna fakulteta si zasluži lustracijo! Kot prvo, je treba dati nogo mastodontu Bavconu!

  • tomven

   Nič bat, njega čaka Matilda… je že rezervirala plac v peklu, zrihtal ga je pa milanće

  • Sale

   Vinko gorbedak Dolenak 96 so ga policaji ujeli z mladim stoparjem katerega je (vzel)v avto v tivoliju.tivoli znan po homoseksualnem zbirališču

 • Tweety Bird

  Cerar je prišel častno, in častno odhaja. Zrušili ste ga klero-fašisti :)

  • beno

   A, šele zdaj si prišel v službo ? Je mama koza zbolela ?
   Ali so ti strici iz ozadja dali danes malo več časa “fraj” ?

   • Korenjak

    Ne…. rabi čas, da se zbudi, pokadi prvi joint in spije kakšno pivo, da mu mamica skuha kosilo, potem pa lahko pride online.

    • Miro

     ne rabi se preveč naprezat za vas bednike…

  • alojz

   Tale epidemija na levi je neozdravljiva. Cepiva pa še ni.

  • garfi

   a to je ta peklenski načrt
   nekaj novega

  • sunday

   hahahhehehhee, ti pa res imaš kurjo pamet !!!

 • Get Smart

  Cmero je sinće soustanovitelja FORUMA 21 (KOMUNISTIČKA PARTIJA JUGOSLAVIJE) in PODPREDSEDNICE LDS-a (SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije).
  Cmerći je DOKAZAN lažnivec, lopov, podtikovalec … skratka je de iure in de facto
  MURGL JUGOKOMUNISTIČNA lutka.

  Da bi nekoga označili s pojmom ustavni pravnik, moramo imeti kak dokaz o delu, ki opravičuje tak naziv.
  Ali je na tem svetu kak dokaz, ki kaže o tem, da ta MURGL KOMI LUTKA spoštuje ustavno pravo Republike Slovenije, dela po ustavnem pravu Republike Slovenije? Ne.
  Cmerći dela po JUGOKOMUNISTIČKOME (Bavona Ljube) pravu nje,
  je torej MURGL JUGOKOMUNISTIČNI pravnik nje.

  Bavcon Ljubo:
  “Kazensko pravo je sredstvo za zatiranje in za sistematičen boj proti določenemu delu prebivalstva.
  Za boj PROTI RAZREDU, ki se zaradi svojih drugačnih pogledov, upira celovitosti obstoječe družbene ureditve ali njenim sestavnim delom.”

  Obstoječa razredna družbena ureditev je seveda MURGL JUGOKOMUNISTIČKA
  tepihovalsko sfukovaćka ureditev, kjer smrtni neprijatelji ljudi, kot si sami pravijo,
  TEPIHUJU Sloveniju in SFUKAVAJU ljude nje.

  • Sale

   Janša je sin klateskega šipca berisa rad je po tujih hlevih občeval z kozami.potlej so ga policaji ujeli inpo kratkem postopku.potlej ga je posvojil en maloumni dolenjcek ovaduh ki je izdajal partizane duhovnikom ti pa fašistom.crt in Jakob sta sina koga sizofrenicnega paranoicni razcepljenih osebnosti.izguba identitete patološki lažnivec in kleptomanka intrigar spletkar zarotnik ni da ni vsestranski bolnik

 • Prle

  Cerar se bo vrnil še močnejši, končno ni bil tako slab premier, kot je bil nazadnje Ivan Janez, ki spokal culico kmalu po izvolitvi.

  • beno

   Cerarja niste kockarji metali dol z vlade ter razbijali in uničevali narodno imetje v času njegovega vladanja, kot ste razbojniško to počeli v času Janševega zadnjega vladanja.
   Ali je hotel pustiti, da uničite Slovenijo do tal ? Pametnejši odneha in je častno zapustil vlado.
   Janša je kulturen človek in največji sin slovenske matere.

   • Miro

    JANŠA EPP

   • KIKI

    Drži, Cerar pa se je poleg svojega polovičnega znanja iz
    prava, priučil krajam, mafijskim poslom, nizkotnemu žeparstvu
    malih ljudi in predvsem ignorance do lastnih ljudi!

  • Soave

   Bizgec !

  • Janez

   Ti si ššele nor.

  • garfi

   ste mu udbomafijci spokali culico

 • Get Smart

  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
  osvobodila.«
  POLITIKA je SKRB, je delo za POLIS = POLITEJO = DRŽAVO.
  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  dela ZA SLOVENIJO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  poštenost,
  pravičnost,
  resnicoljubnost,
  prijateljstvo do ljudi,
  domoljubnost,
  rodoljubnost,
  svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih
  SLOVENCI podarili svetu..
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

  • Get Smart

   Vedno in povsod po delih, ali laže, kot pes teče, kt lažejo watchdogi oz. stekli psi,
   ali gre za Človeka, ki govori RESNICO.
   Ali pošteno dela ali ROPA ljudi. Itd.
   Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

   KULTURA SMRTI = KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
   MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo pedrstvo pedofilstvo
   detomorilstvo uničevanje UMOR ropanje LAŽ blatenje ljudi NORČEVANJE
   sviranje kurtzu, prodajanje magle
   skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …

   feminizem kretinizem drkalizem pasjejebizem vegizem socializem itd. = KOMUNIZEM
   tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM
   globalno pa kaviržido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM,

   SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …

   vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
   delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

   »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
   osvobodila.«

  • radames

   Potem, ko se tale dodobra usidra na nekem forumu – @soave in @pikapolonica – začne žaliti vse, ki do zadnje črke ne napišejo tako, kakor on misli, da je prav. Takega trola slovenski forumi ne premorejo. Tale je zares tečen!

 • Kosobrin

  “Pozdravljeni vi vsi, ki ste me tako zvesto spremljali na moji dolgi poti. Pisana procesija vas je — kdo bi vas preštel, kdo bi vam vedel imena? Komur se je zazdelo, se je pridružil vašim vrstam ter se je z vami podil za menoj. Moški in ženske, starci in otroci, modrijani in bebe, poštenjaki in razbojniki — joj meni! Niste si bili podobni ne v besedi, ne v sodbi; stepli ste se časih med seboj. Ta mi je kričal: „Véha, na desno jo kreni!“ Drugi me je učil: „Na levo se drži, neroda!“ Družila pa vas je neomajna vera, da moja pot ni prava, da sem bil vedoma ali nevedoma izgrešil ravno cesto.” IVAN CANKAR

 • Goran Madjar

  Stranka SDS je sedaj spet najbolj glasna….. Slovenci zbudite se če je stranka SDS v parlamentu ne bo nobena vlada končala svojega mandate ker stranka SDS se nikoli ne strinja z vlado in govori da bo boljše če bodo oni na vladi in njihov Janez Janša. NI RES! Oni so ze bili na vladi in so najslabša stranka in koruptivna stranka v zgodovini Slovenije. Čas je da gre Janša v pokoj. Izberimo stranko Šarca…….

  • rabbit

   Goran poglej se v ogledalo pa tistemu v ogledalu eno okoli ušesa daj , ker očitno ti nekaj ni jasno kdo je vlada pa kdo opozicija, kaj si nepismen.

  • zoro

   budalo izrojeno podganje, če ne bi bilo sds v parlamentu bi ti gnoj že kri scal in bi te že požrl, ker drugega več ne bi imeli – usrane nevedno opranoglavo

  • garfi

   nekaj povsem novega
   a to je ta vaš murgelski peklenski načrt

   • Sale

    Peticija.da se zgradi javni WC nad Hudo jamo

  • radames

   Ti in oni zgoraj (@jevidel) sta že blokirana. Še reset, pa vaju ne bom več videl.
   Brez resnega argumentiranja znam tudi jaz pisati, a se tega ne poslužujem, ti provokator zaleteni.

 • Vin Dizl

  Desničarje na goli otok. Za levičarje še razmišljam kam, skupaj ne bojo shajali na enem.

  • beno

   Levičarji v pragozd !

   • KIKI

    Saj imajo levičarji vendar svoje, državne gozdove! Naj malo delajo,
    saj še nikoli niso! Za kondicijo!

  • Soave

   Ti in tvoji boste pa vodili državo, a me ??

 • učko

  Kučan je sfukal Poharjevo vlado, 2. Janševo vlado in tole Cmerkavo vlado. Pa Kučan je car !

  • KIKI

   …in potem bo enkrat, upam v bližnji bodočnosti,
   frčalo po Murglah in veli Sloveniji Kučanovo perje1
   Bog daj čimprej!

  • garfi

   pa učko je Bandit !

   • sunday

    mislim in upam, da je mislil sarkastično!!!

 • Sredina

  Nekega dne leta 2015 sva se srečala na hodniku državnega zbora. Pozdravil sem te z “dober dan”, pri čemer pa žal nisem bil več deležen tvojega odgovora. Zakaj nisi odzdravil, veš le ti, jaz takšnega ravnanja ne razumem.

  To razume marsikdo, samo ti Vinko ne, za zamislit se je…pa mogoče to niti ni bilo mišljeno samo Vam osebno, ampak stranki kot celoti

  • Soave

   Nadvse zanimiva ” kultura ” pravnika !!

   • Sredina

    O kulturi pa vi in podobni res ne morete solit pameti drugim..

    • garfi

     leviČĆar vrnite za 100 milijard soli

    • Soave

     Oh,ali res? Se morda poznava ?
     V Parlamentu pa neke splošne manire le veljajo?

     • Sredina

      Mogoče tut take da spoštuješ državljane, ki so te izvolili in funkcijo ki jo opravljaš ter prideš na delovno mest poslanca oz. na šiht?

     • Soave

      Vsekakor. Pa tudi, da v celem mandatu vsaj kakšno besedico poveš.
      Verjetno pa je odvisno od njihovega pravilnika, a ne ?
      Misliš, da ga nimajo?

     • Sredina

      Kakega pravilnika?

     • Soave

      Saj sigurno imajo neka pravila o izostankih, a ne ?
      Verjetno je vse v mejah dovoljenega. V nasprotnem primeru bi bil v medijih že bil in krik.

     • Sredina

      Nobenega pravilnika o izostankih ni, samo 40 dni dopusta, ki ga je pa nekdo že davno izkoristu

     • Soave

      Prav. In kje so kakšni odzivi pristojnih ? Kazni ?
      Se ti ne zdi, da J.J. ni osamljen primer. Pač pa je takoj izpostavljen .

     • Sredina

      Glede na prisotnost na sejah Janša res izstopa, na žalost pa so samo volivci tisti, ki lahko to kaznujejo, če jim ustreza, da poslanec, ki jih zastopa ne hodi na seje, kdo sm js da bom sodu

      Ni pa edini, še marsikdo drug velikokrat manjka, ampak Janša je kot predsednik parlamentarne stranke pač najbolj izpostavljen

     • Sredina

      Sicerpa če si izvoljen za poslanca, ti more bit to delo na prvem mestu, ne pa da ima vse ostalo prednost pred opravljanjem poslanske funkcije, to bomo pa opravljal če bo pač čas

    • FUCK COMMUNISM

     A vi proletarci pa lahko?! Kdaj so pa po svicu in piru smrdeci delavci se kaj vedeli o kulturi?! Ne seri!

     • Sale

      Ja sam Balkan boj i smrdim na znoj.prijatelju prijatelju Mars u pizdu materini domobranci su mi Brača a drug Janša nam je Čača

 • Soave
 • VERRZIFIKATOR

  Zdenko Kokotec

  ČIGAV JE SINEK?

  Le čigav je ta nesrečni sinek,
  ki se zjokal je glasnó sinoči,
  tulil dolgo še potem po toči,
  kar naravnost je zavil v ovinek?

  Ah, mar fanta res ne prepoznate,
  nov obraz že dolgo ni več dete,
  nove le nadel si je manšete,
  koliko še nanj lahko sploh date?

  Da ne jamra, ampak pridno dela,
  v solzah je sinoči nam povedal,
  bi nemara še naprej razpredal,
  pa bi vse bilo le laž debela.

  Laž, ki le še on ji kdaj nasede,
  ki tako slabo so ga vzgojili,
  da so laž mu v prazno glavo vbili,
  ga prepričali, da sin ni bede.

  Le čigav je ta nesrečni sinek,
  ki tako je kokodakal včeraj,
  preden se poslóvil je za zmeraj?
  To je vendar Zdenko Kokošinek.

 • garfi

  ustavimo predajo titove štafete med Cmerarjem in Serpentinškom
  KURZ GLEDA VELEIZDAJALCA KURČĆANA in njegove “vlade”

 • radames

  No, zdaj Cerarju preostane le, da začne telovadit na krogih brez ročajev.
  Adijo, Cerar!

 • sunday

  ne malo prepozno, mnogo, mnogo prepozno, če bi želel temu narodu dobro niti prišel ne bi!!!

  • Zgornji

   AMENNN !!! ! !!!

 • Olga_10

  Tako je, če državo vodi “nov” Murglski obraz – vajenec (po Jurši)….,Slovenija še enega vajenca ne bo preživela!
  Vsi na volitve! Volimo desnico in ne Kučanovih kukavičjih jajc!

 • Olga_10

  Tako je, če državo vodi “nov” Murglski obraz – vajenec (po Jurši)…. Slovenija še enega vajenca ne bo preživela!
  Vsi na volitve! Volimo desnico in ne Kučanovih kukavičjih jajc!

  • Sale

   Volite Janeza naj bo on glavni.samo strah me je da ga ne bo kakšen norec ustrelil ljudem se fuzla bojim se za njegovo življenje.krambergerja so tudi ustrelili.pa niti najmanj ni bil osovražen kot je naš vrli osvoboditelj Slovenije Janez Janša.vse več bo nasilja umorov roov tudi napadov na politike.zgodovina se ponavlja.mussolinija so tudi oboževali kot Janšo potlej pa so ga za noge pujsa obesili.smrt svinjam klobase narodu.prosim potencialni norci pustite Janeza pri miru imamo drugačne načrte z njim Bog daj mu kratko življenje in neozdravljivo bolezen amen

   • garfi

    prijavljeno

 • Rožle

  Zdej, ko bo ostal brez šihta bo pa njega baba na cesto zabrisala …

  • mona lisa

   Take parazite vedno čaka dobra odlično plačana služba. Tako to funkcionira v naši državi. samo prav se moraš pisat ali imet prave botre.

 • Zgornji

  GLEDE NA TO , DA JE V DRŽAVNEM ZBORU 90 POSRANCEV – PARAZITOV, KAR POMENI 40 PREVEČ, JE LOGIČNO, DA BI ŠE MAAARSIKDO ODSTOPIL IN SE PRIJEK KAKEGA KORISTNEGA DELA, NE PA ENEGA SAMEGA BLEBETANJA IN PARAZITIRANJA PO PISARNAH IN ZAJEDALSKIH URADIH !!! ! !!!

 • Sale

  Dobro jutro moji ljubi fasoti.kako bomo začeli jutro .z izbljuvki kozlanjem vsega povprek z lastnim strupom boste lastne pamze zastrupili.zelim Janši in njegovim bližnjim in odtrajnikom kratko življenje in neozdravljivo bolezen crknte Janševi amen grešniki crknte

 • mapu

  Svele, slovenščina očitno ni tvoj materin jezik.

 • mona lisa

  Odličen naslov.

 • Get Smart

  Vedno in povsod jih spoznate po delih,

  ali laže, kot pes teče, kot lažejo MURGL JUGOKOMUNISTIČNI watchdogi oz. stekli psi,
  ali gre za Človeka, ki govori RESNICO.
  Ali pošteno dela ali ROPA ljudi. Itd.

  Kaj stoji nasproti “kulturi življenja”?

  KULTURA SMRTI = KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
  MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo pedrstvo pedofilstvo
  detomorilstvo uničevanje UMOR ropanje LAŽ blatenje ljudi NORČEVANJE
  sviranje kurtzu, prodajanje magle
  skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …

  feminizem kretinizem drkalizem pasjejebizem vegizem socializem itd. = KOMUNIZEM
  tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM
  globalno pa kaviržido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM,

  SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …

  vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
  delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
  osvobodila.«

 • Get Smart

  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
  osvobodila.«
  POLITIKA je SKRB, je delo za POLIS = POLITEJO = DRŽAVO.
  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKI POLIS = POLITEJO = DRŽAVO,
  seveda na slovenski način, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in
  vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, izvaja SLOVENSKO POLITIKO,
  dela ZA SLOVENIJO,
  ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  poštenost,
  pravičnost,
  resnicoljubnost,
  prijateljstvo do ljudi,
  domoljubnost,
  rodoljubnost,
  svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih
  SLOVENCI podarili svetu..
  Govorimo skratka o KULTURI ŽIVLJENJA.

 • Get Smart

  Cmero je sinće soustanovitelja FORUMA 21 (KOMUNISTIČKA PARTIJA JUGOSLAVIJE) in
  PODPREDSEDNICE LDS-a (SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije).

  Cmerći je DOKAZAN lažnivec, lopov, podtikovalec … skratka je de iure in de facto
  MURGL JUGOKOMUNISTIČNA lutka.

  Da bi nekoga označili s pojmom ustavni pravnik, moramo imeti kak dokaz o delu, ki opravičuje tak naziv.
  Ali
  je na tem svetu kak dokaz, ki kaže o tem, da ta MURGL KOMI LUTKA
  spoštuje ustavno pravo Republike Slovenije, dela po ustavnem pravu
  Republike Slovenije? Ne.
  Cmerći dela po JUGOKOMUNISTIČKOME (Bavona Ljube) pravu nje,
  je torej MURGL JUGOKOMUNISTIČNI pravnik nje.

  Bavcon Ljubo:
  “Kazensko pravo je sredstvo za zatiranje in za sistematičen boj proti določenemu delu prebivalstva.
  Za
  boj PROTI RAZREDU, ki se zaradi svojih drugačnih pogledov, upira
  celovitosti obstoječe družbene ureditve ali njenim sestavnim delom.”

  Obstoječa razredna družbena ureditev je seveda MURGL JUGOKOMUNISTIČKA
  tepihovalsko sfukovaćka ureditev, kjer smrtni neprijatelji ljudi, kot si sami pravijo,
  TEPIHUJU Sloveniju in SFUKAVAJU ljude nje.

 • cosmosjasnovidec

  Odlično ter resnično napisan članek,čeprav bi se še lahko ogromno slabega o tovarišu “cmeri”dodalo.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec